#uitmshahalam Instagram Photos & Videos

uitmshahalam - 1.2m posts

    Haiii korangg yang manis dan macho 💄👓 !! .
.
Sempena bulan kemerdekaan nie nanti kita akan keluarkan produk terbaru. Apa tu ?? Kita nantikan dulu yaa !!
.
.
Sementara tu korang boleh tag dan mintak kawan kawan, jiran, abang, kakak, pakcik, makcik, gf, bf korang dan lain lain utk follow ig nie dulu supaya korang ready !!!
👇🏻👇🏻👇🏻
.
@tia.alish 
@tia.alish .
.
Sebab nanti kita akan buat promotion kaw kaw. Dengar cerita BELI 1, PERCUMA 1, giftbox, FREE POSTAGE dan macam macam lagi 🔥💥 !!! .
Contest pun ada taw. Jangan lupa follow !! .
.
#bazaarpaknil #giftbox #uitmshahalam #uiagombak #comingsoon #unisel #onlineshopping #bajumurah #tudungbawal #hajidanumrah

    Haiii korangg yang manis dan macho 💄👓 !! .
    .
    Sempena bulan kemerdekaan nie nanti kita akan keluarkan produk terbaru. Apa tu ?? Kita nantikan dulu yaa !!
    .
    .
    Sementara tu korang boleh tag dan mintak kawan kawan, jiran, abang, kakak, pakcik, makcik, gf, bf korang dan lain lain utk follow ig nie dulu supaya korang ready !!!
    👇🏻👇🏻👇🏻
    .
    @tia.alish
    @tia.alish .
    .
    Sebab nanti kita akan buat promotion kaw kaw. Dengar cerita BELI 1, PERCUMA 1, giftbox, FREE POSTAGE dan macam macam lagi 🔥💥 !!! .
    Contest pun ada taw. Jangan lupa follow !! .
    .
    #bazaarpaknil #giftbox #uitmshahalam #uiagombak #comingsoon #unisel #onlineshopping #bajumurah #tudungbawal #hajidanumrah

    0 0 5 minutes ago
    Haiii korangg yang manis dan macho 💄👓 !! .
Sempena bulan kemerdekaan nie nanti kita akan keluarkan produk terbaru. Apa tu ?? Kita nantikan dulu yaa !! .
.
Sementara tu korang boleh tag dan mintak kawan kawan, jiran, abang, kakak, pakcik, makcik, gf, bf korang dan lain lain utk follow ig nie dulu supaya korang ready !!!
👇🏻👇🏻👇🏻 .
@tia.alish 
@tia.alish .
.
Sebab nanti kita akan buat promotion kaw kaw. Dengar cerita BELI 1, PERCUMA 1, giftbox, FREE POSTAGE dan macam macam lagi 🔥💥 !!! .
Contest pun ada taw. Jangan lupa follow !! .
#bazaarpaknil #giftbox #uitmshahalam #uiagombak #comingsoon #unisel #onlineshopping #bajumurah #tudungbawal #hajidanumrah

    Haiii korangg yang manis dan macho 💄👓 !! .
    Sempena bulan kemerdekaan nie nanti kita akan keluarkan produk terbaru. Apa tu ?? Kita nantikan dulu yaa !! .
    .
    Sementara tu korang boleh tag dan mintak kawan kawan, jiran, abang, kakak, pakcik, makcik, gf, bf korang dan lain lain utk follow ig nie dulu supaya korang ready !!!
    👇🏻👇🏻👇🏻 .
    @tia.alish
    @tia.alish .
    .
    Sebab nanti kita akan buat promotion kaw kaw. Dengar cerita BELI 1, PERCUMA 1, giftbox, FREE POSTAGE dan macam macam lagi 🔥💥 !!! .
    Contest pun ada taw. Jangan lupa follow !! .
    #bazaarpaknil #giftbox #uitmshahalam #uiagombak #comingsoon #unisel #onlineshopping #bajumurah #tudungbawal #hajidanumrah

    0 0 6 minutes ago
    Haiii korangg yang manis dan macho 💄👓 !! .
.

Sempena bulan kemerdekaan nie nanti kita akan keluarkan produk terbaru. Apa tu ?? Kita nantikan dulu yaa !!
.
. 
Sementara tu korang boleh tag dan mintak kawan kawan, jiran, abang, kakak, pakcik, makcik, gf, bf korang dan lain lain utk follow ig nie dulu supaya korang ready !!!
👇🏻👇🏻👇🏻 .
@tia.alish 
@tia.alish .
.

Sebab nanti kita akan buat promotion kaw kaw. Dengar cerita BELI 1, PERCUMA 1, giftbox, FREE POSTAGE dan macam macam lagi 🔥💥 !!! .
.
Contest pun ada taw. Jangan lupa follow !! .
.

#bazaarpaknil #giftbox #uitmshahalam #uiagombak #comingsoon #unisel #onlineshopping #bajumurah #tudungbawal #hajidanumrah

    Haiii korangg yang manis dan macho 💄👓 !! .
    .

    Sempena bulan kemerdekaan nie nanti kita akan keluarkan produk terbaru. Apa tu ?? Kita nantikan dulu yaa !!
    .
    .
    Sementara tu korang boleh tag dan mintak kawan kawan, jiran, abang, kakak, pakcik, makcik, gf, bf korang dan lain lain utk follow ig nie dulu supaya korang ready !!!
    👇🏻👇🏻👇🏻 .
    @tia.alish
    @tia.alish .
    .

    Sebab nanti kita akan buat promotion kaw kaw. Dengar cerita BELI 1, PERCUMA 1, giftbox, FREE POSTAGE dan macam macam lagi 🔥💥 !!! .
    .
    Contest pun ada taw. Jangan lupa follow !! .
    .

    #bazaarpaknil #giftbox #uitmshahalam #uiagombak #comingsoon #unisel #onlineshopping #bajumurah #tudungbawal #hajidanumrah

    0 0 6 minutes ago
    Kita selalu bagi harapan pada diri sendiri.
 Padahal kita tahu ianya mustahil.

Sebabnya bila berkaitan tentang hati,
 ia bukan dalam kawalan kita.. Sebab tu orang kata; "tidak semua rindu boleh diluah, tidak semua cemburu perlu diberitahu, tidak semua sayang perlu ditunjuk". Biar menjadi rahsia di antara kita dan "Pencipta Hati".. ❣🤲
#uitmshahalam 
#fspu

    Kita selalu bagi harapan pada diri sendiri.
    Padahal kita tahu ianya mustahil.

    Sebabnya bila berkaitan tentang hati,
    ia bukan dalam kawalan kita.. Sebab tu orang kata; "tidak semua rindu boleh diluah, tidak semua cemburu perlu diberitahu, tidak semua sayang perlu ditunjuk". Biar menjadi rahsia di antara kita dan "Pencipta Hati".. ❣🤲
    #uitmshahalam
    #fspu

    1 0 17 minutes ago

Top #uitmshahalam posts

    Alhamdulillah , tamat dah masum 2019 , ingat nak post semalam tapi tu lah😂😂
•••
Terima kasih semua kawan2 , coach , pegawai2 untuk pingat kalini ❤️ 3 Emas , 1 Gangsa daripada team lawnbowls uitm😘 Syukur dengan rezekiNYA ❤️ insyaAllah next time ada rezeki lain😄 selamat berehat kawan2🤣🤣🤣🤣
•••
Jika itu rezeki kami ,
Dekatkanlah,
Jika itu bukan rezeki kami,
Permudahkan lah❤️
•••
#masum2019 #uitmdihatiku #uitmshahalam #pahang #sukpa #3emas1gangsa #syukur #rezeki #alhamdulillah

    Alhamdulillah , tamat dah masum 2019 , ingat nak post semalam tapi tu lah😂😂
    •••
    Terima kasih semua kawan2 , coach , pegawai2 untuk pingat kalini ❤️ 3 Emas , 1 Gangsa daripada team lawnbowls uitm😘 Syukur dengan rezekiNYA ❤️ insyaAllah next time ada rezeki lain😄 selamat berehat kawan2🤣🤣🤣🤣
    •••
    Jika itu rezeki kami ,
    Dekatkanlah,
    Jika itu bukan rezeki kami,
    Permudahkan lah❤️
    •••
    #masum2019 #uitmdihatiku #uitmshahalam #pahang #sukpa #3emas1gangsa #syukur #rezeki #alhamdulillah

    945 26 4 August, 2019
    “Kata-kata itu sebenarnya tidak mempunyai makna utk menjelaskan perasaan. Manusia boleh membentuk seribu kata-kata, seribu bahasa. Tapi kata-kata bukan bukti unggulnya perasaan"
••••
dengan izinMu , segalanya dipermudahkan , amin🙈Demimu UITM.....eh🙄
•••
#uitmdihatiku #uitmshahalam #masum #masum2019 #pahang #ump #bismillah

    “Kata-kata itu sebenarnya tidak mempunyai makna utk menjelaskan perasaan. Manusia boleh membentuk seribu kata-kata, seribu bahasa. Tapi kata-kata bukan bukti unggulnya perasaan"
    ••••
    dengan izinMu , segalanya dipermudahkan , amin🙈Demimu UITM.....eh🙄
    •••
    #uitmdihatiku #uitmshahalam #masum #masum2019 #pahang #ump #bismillah

    929 7 28 July, 2019