#uitmshahalam Instagram Photos & Videos

uitmshahalam - 1.2m posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #uitmshahalam and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 minutes
Average like
3.9
Average comment
0.2
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

LV CHRONOGRAPH

PREMIUM QUALITY
40MM

RM 145 SM
RM 150 SS ✔UNISEX.
✔BATTERY WATCH.
✔LEATHER.
✔ALL FUNCTION.
✔WATER RESISTANT.
✔️FREE BOX (MCM GAMBAR¤ BUKAN LV BOX).
✔MACHINE WARRANTY 1 MONTH.
.
.
FOLLOW @d_nsrd.collection 👚👗
FOLLOW @ainaabeauty.nsya
(Pakar merawat kulit wajah anda - bebas merkuri)
.
#jamtanganbrandedmurah #jamtanganlouisvuittonmurah #jamtanganmurah #mkwatchmurah #dressmurah #bajukurungmurah #bajukebayamurah #dropshipdiperlukan #uitmshahalam #bajukurungmurah

LV CHRONOGRAPH

PREMIUM QUALITY
40MM

RM 145 SM
RM 150 SS ✔UNISEX.
✔BATTERY WATCH.
✔LEATHER.
✔ALL FUNCTION.
✔WATER RESISTANT.
✔️FREE BOX (MCM GAMBAR¤ BUKAN LV BOX).
✔MACHINE WARRANTY 1 MONTH.
.
.
FOLLOW @d_nsrd.collection 👚👗
FOLLOW @ainaabeauty.nsya
(Pakar merawat kulit wajah anda - bebas merkuri)
.
#jamtanganbrandedmurah #jamtanganlouisvuittonmurah #jamtanganmurah #mkwatchmurah #dressmurah #bajukurungmurah #bajukebayamurah #dropshipdiperlukan #uitmshahalam #bajukurungmurah
0 0 8 minutes ago

Nak nampak muke macam glass skin?glowing?meh pakai ee cushion macam kakak dlm gambar ni pakai..
.
.
Tak bercapuk,ringan dan sangat mudah dibawa kemana2 tau..
.
🔥HARGA : RM49
.
.
COD : PORT KLANG

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP .
Whatsapp 01133758869
Whatsapp 01133758869
Whatsapp 01133758869
.
.

#teamboek #fyzavampires #serum #agentwanted #cindai #makeupmurah #wawalipmatte #aerilzafrel #wawacosmetics #makeuptutorial #makeupartistmalaysia #tutorialmakeup #muaselangor #makeupbawahrm50 #gemencheh #uitmshahalam #muashahalam #wawabundleofjoy #lipmatte #watsonsales

Nak nampak muke macam glass skin?glowing?meh pakai ee cushion macam kakak dlm gambar ni pakai..
.
.
Tak bercapuk,ringan dan sangat mudah dibawa kemana2 tau..
.
🔥HARGA : RM49
.
.
COD : PORT KLANG

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP .
Whatsapp 01133758869
Whatsapp 01133758869
Whatsapp 01133758869
.
.

#teamboek #fyzavampires #serum #agentwanted #cindai #makeupmurah #wawalipmatte #aerilzafrel #wawacosmetics #makeuptutorial #makeupartistmalaysia #tutorialmakeup #muaselangor #makeupbawahrm50 #gemencheh #uitmshahalam #muashahalam #wawabundleofjoy #lipmatte #watsonsales
1 0 11 minutes ago

MK
GRED AAA

RM 75 SM
RM 80 SS ✔️LADIES.
✔️STEEL.
✔️ANALOG.
✔️WATERPROOF ( NO WARRANTY ).
✔️MACHINE WARRANTY 1 MONTH.
✔️FREE GIFTBOX.
.
.
FOLLOW @d_nsrd.collection 👚👗
FOLLOW @ainaabeauty.nsya
(Pakar merawat kulit wajah anda - bebas merkuri)
.
#jamtanganbrandedmurah #jamtanganmurah #mkwatchmurah #dressmurah #bajukurungmurah #bajukebayamurah #dropshipdiperlukan #uitmshahalam #bajukurungmurah

MK
GRED AAA

RM 75 SM
RM 80 SS ✔️LADIES.
✔️STEEL.
✔️ANALOG.
✔️WATERPROOF ( NO WARRANTY ).
✔️MACHINE WARRANTY 1 MONTH.
✔️FREE GIFTBOX.
.
.
FOLLOW @d_nsrd.collection 👚👗
FOLLOW @ainaabeauty.nsya
(Pakar merawat kulit wajah anda - bebas merkuri)
.
#jamtanganbrandedmurah #jamtanganmurah #mkwatchmurah #dressmurah #bajukurungmurah #bajukebayamurah #dropshipdiperlukan #uitmshahalam #bajukurungmurah
0 0 17 minutes ago

Nak nampak muke macam glass skin?glowing?meh pakai ee cushion macam kakak dlm gambar ni pakai..
.
.
Tak bercapuk,ringan dan sangat mudah dibawa kemana2 tau..
.
🔥HARGA : RM49
.
.
COD :melaka & shah alam

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP .
Whatsapp 0186695098
Whatsapp 0186695098
Whatsapp 0186695098
.
.

#teamboek #fyzavampires #serum #agentwanted #cindai #makeupmurah #wawalipmatte #aerilzafrel #wawacosmetics #makeuptutorial #makeupartistmalaysia #tutorialmakeup #muaselangor #makeupbawahrm50 #gemencheh #uitmshahalam #muashahalam #wawabundleofjoy #lipmatte #watsonsales

Nak nampak muke macam glass skin?glowing?meh pakai ee cushion macam kakak dlm gambar ni pakai..
.
.
Tak bercapuk,ringan dan sangat mudah dibawa kemana2 tau..
.
🔥HARGA : RM49
.
.
COD :melaka & shah alam

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP .
Whatsapp 0186695098
Whatsapp 0186695098
Whatsapp 0186695098
.
.

#teamboek #fyzavampires #serum #agentwanted #cindai #makeupmurah #wawalipmatte #aerilzafrel #wawacosmetics #makeuptutorial #makeupartistmalaysia #tutorialmakeup #muaselangor #makeupbawahrm50 #gemencheh #uitmshahalam #muashahalam #wawabundleofjoy #lipmatte #watsonsales
1 0 18 minutes ago

.
Penah tak, bila2 beli2 brg, dh smpai kaunter nak bayar tibe2 cari purse, purse xde! 🤣
.
Apa u olss rasa time tu?
Berdebo?
Malu?
Nebess?
Rasa mcm nk sembunyi dlm tudung? Hehe..
.
Cik syim pun penah lalui situasi tu..
Mana mungkin kita nk kluar tak bwk beg duit kan.. Beg duit tu salah 1 'must have item' dlm beg tgn kita.. Setuju? .
Dlm purse tu la letak duit, letak kad, surat cintaaa, gmbo suami.. Ehhh! Mcm2 la.. hihi..
.
So, apa yg cik syim nk gtau kat sini, NFH nk bagi FREEEE jerrr aset yg plg berharga dlm daily life u olsss ni... 😁
.
Takyah fikir nk kluar duit nk beli purse baru.. Nk beli mahal2 kat mall tu.. NFH bg 100% PERCUMA PURSE bernilai RM49.90 ni bilaa u olss grab AZIZAH! 😍
.
Tawaran dibuka pada Rabu (22 Jan 2020) 8.30 malam hingga Khamis (23 Jan 2020) 8.30 malam, 24 Jam jer okeyh!
.
Bukan tu je, ada lagi FREE GIFT menarik yg NFH nk bg.. Tapi korg kena keep on update dgn kami taw😄
.
So, kalau korg nak jadi org terawal yg dapat semua SPECIAL FREE GIFT ni, jomm wasap admin
.
Click link wasap di bio ig taw❤️
_______

.
Penah tak, bila2 beli2 brg, dh smpai kaunter nak bayar tibe2 cari purse, purse xde! 🤣
.
Apa u olss rasa time tu? 
Berdebo?
Malu? 
Nebess? 
Rasa mcm nk sembunyi dlm tudung? Hehe..
.
Cik syim pun penah lalui situasi tu..
Mana mungkin kita nk kluar tak bwk beg duit kan.. Beg duit tu salah 1 'must have item' dlm beg tgn kita.. Setuju? .
Dlm purse tu la letak duit, letak kad, surat cintaaa, gmbo suami.. Ehhh! Mcm2 la.. hihi..
.
So, apa yg cik syim nk gtau kat sini, NFH nk bagi FREEEE jerrr aset yg plg berharga dlm daily life u olsss ni... 😁
.
Takyah fikir nk kluar duit nk beli purse baru.. Nk beli mahal2 kat mall tu.. NFH bg 100% PERCUMA PURSE bernilai RM49.90 ni bilaa u olss grab AZIZAH! 😍
.
Tawaran dibuka pada Rabu (22 Jan 2020)  8.30 malam hingga Khamis (23 Jan 2020) 8.30 malam, 24 Jam jer okeyh!
.
Bukan tu je, ada lagi FREE GIFT menarik yg NFH nk bg.. Tapi korg kena keep on update dgn kami taw😄
.
So, kalau korg nak jadi org terawal yg dapat semua SPECIAL FREE GIFT ni, jomm wasap admin
.
Click link wasap di bio ig taw❤️
_______
4 1 29 minutes ago

[ NIKE AIRMAX 90 | GRED :CO ]
🔰 HARGA : RM90 SM ; RM95 SS
🔰 SIZE : 36 ~ 45 EURO
🔰 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE
🔰 X NAK SAVE NOMBOR?KLIK LINK DI BIO @kasutlegacy
.
🔰 ORDER NOW :
1. SCREENSHOT
2. DM @kasutlegacy / WHATSAPP
3. PROCEED PAYMENT
4. POSTAGE
.
🔰SIZING CHART :
36 EU : 4.5 UK : 5.5 US : 230 MM
37 EU : 5.0 UK : 6.0 US : 235 MM
38 EU : 5.5 UK : 6.5 US : 240 MM
39 EU : 6.0 UK : 7.0 US : 245 MM
40 EU : 6.5 UK : 7.5 US : 250 MM
41 EU : 7.0 UK : 8.0 US : 255 MM
42 EU : 7.5 UK : 8.5 US : 260 MM
43 EU : 8.0 UK : 9.0 US : 265 MM
44 EU : 8.5 UK : 9.5 US : 270 MM
45 EU : 9.0 UK : 10.0 US : 275 MM

LIKE 💚 | SHARE 📬 | COMMENT 📝 | TAG 🔖

#kasutmurah #kakimotor #artismalaysia #unimas #uitmpuncakalam #cuti #ysuku #jdt #uitmperak #uitmdungun #bazarkarat #uitmsegamat #unikl #teammalaysia #uitmdengkil #meletop #fattzura #neelofa #dramaspontan #uitmarau #uitm #uitmlendu #sogo #uitmshahalam #unisel #uthm #melaka #perak #ipoh

[ NIKE AIRMAX 90 | GRED :CO ]
🔰 HARGA : RM90 SM ; RM95 SS
🔰 SIZE : 36 ~ 45 EURO
🔰 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE
🔰 X NAK SAVE NOMBOR?KLIK LINK DI BIO @kasutlegacy
.
🔰 ORDER NOW :
1. SCREENSHOT 
2. DM @kasutlegacy / WHATSAPP
3. PROCEED PAYMENT
4. POSTAGE
.
🔰SIZING CHART :
36 EU : 4.5 UK : 5.5 US : 230 MM
37 EU : 5.0 UK : 6.0 US : 235 MM
38 EU : 5.5 UK : 6.5 US : 240 MM
39 EU : 6.0 UK : 7.0 US : 245 MM
40 EU : 6.5 UK : 7.5 US : 250 MM
41 EU : 7.0 UK : 8.0 US : 255 MM
42 EU : 7.5 UK : 8.5 US : 260 MM
43 EU : 8.0 UK : 9.0 US : 265 MM
44 EU : 8.5 UK : 9.5 US : 270 MM
45 EU : 9.0 UK : 10.0 US : 275 MM

LIKE 💚 | SHARE 📬 | COMMENT 📝 | TAG 🔖

#kasutmurah #kakimotor #artismalaysia #unimas #uitmpuncakalam #cuti #ysuku #jdt #uitmperak #uitmdungun #bazarkarat #uitmsegamat #unikl #teammalaysia #uitmdengkil #meletop #fattzura #neelofa #dramaspontan #uitmarau #uitm #uitmlendu #sogo #uitmshahalam #unisel #uthm #melaka #perak #ipoh
2 0 32 minutes ago

[ NIKE AIRMAX 90 | GRED :CO ]
💠 HARGA : RM90 SM ; RM95 SS
💠 SIZE : 36 ~ 45 EURO
💠 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE
.
💠 X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutmurah.on9
.
💠 ORDER NOW :
1. SCREENSHOT
2. DM / WHATSAPP
3. PROCEED PAYMENT
4. POSTAGE
.
💠 SIZE CHART :
36 EU : 4.5 UK : 5.5 US : 230 MM
37 EU : 5.0 UK : 6.0 US : 235 MM
38 EU : 5.5 UK : 6.5 US : 240 MM
39 EU : 6.0 UK : 7.0 US : 245 MM
40 EU : 6.5 UK : 7.5 US : 250 MM
41 EU : 7.0 UK : 8.0 US : 255 MM
42 EU : 7.5 UK : 8.5 US : 260 MM
43 EU : 8.0 UK : 9.0 US : 265 MM
44 EU : 8.5 UK : 9.5 US : 270 MM
45 EU : 9.0 UK : 10.0 US : 275 MM

LIKE 💚 | SHARE 📬 | COMMENT 📝 | TAG 🔖

#kasutmurah #uitmshahalam #vapemelaka #uiam #kasutfutsal #uitmdihatiku #bolamalaysia #uitmmachang #uitmpuncakalam #wakdoyok #teammalaysia #vapeselangor #uitmjengka #unimas #vapekedah #kakifutsal #malaysiaboleh #vapeperak #unikl #kakifutsal #uitm #uitmsarawak #kakibola #uitmmelaka #vapejohor #padubeb #BangkitBersama #demimalaysia #HarimauMalaya #um07 #makan

[ NIKE AIRMAX 90 | GRED :CO ]
💠 HARGA : RM90 SM ; RM95 SS
💠 SIZE : 36 ~ 45 EURO
💠 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE
.
💠 X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutmurah.on9
.
💠 ORDER NOW :
1. SCREENSHOT 
2. DM / WHATSAPP
3. PROCEED PAYMENT
4. POSTAGE
.
💠 SIZE CHART :
36 EU : 4.5 UK : 5.5 US : 230 MM
37 EU : 5.0 UK : 6.0 US : 235 MM
38 EU : 5.5 UK : 6.5 US : 240 MM
39 EU : 6.0 UK : 7.0 US : 245 MM
40 EU : 6.5 UK : 7.5 US : 250 MM
41 EU : 7.0 UK : 8.0 US : 255 MM
42 EU : 7.5 UK : 8.5 US : 260 MM
43 EU : 8.0 UK : 9.0 US : 265 MM
44 EU : 8.5 UK : 9.5 US : 270 MM
45 EU : 9.0 UK : 10.0 US : 275 MM

LIKE 💚 | SHARE 📬 | COMMENT 📝 | TAG 🔖

#kasutmurah #uitmshahalam #vapemelaka #uiam #kasutfutsal #uitmdihatiku #bolamalaysia #uitmmachang #uitmpuncakalam #wakdoyok #teammalaysia #vapeselangor #uitmjengka #unimas #vapekedah #kakifutsal #malaysiaboleh #vapeperak #unikl #kakifutsal #uitm #uitmsarawak #kakibola #uitmmelaka #vapejohor #padubeb #BangkitBersama #demimalaysia #HarimauMalaya #um07 #makan
9 0 33 minutes ago

beli yg frozen paling best sebab dapat goreng sendiri and rasa kerangupan dan sos dia panas panas
mostly customer cikbegedil mmg akan request frozen instead of ready to eat sebab rasa dia mmg superb lepas digoreng
#tauhubergedilklang
#foodporn #selangor
#lunchboxshahalam #foodie
#tauhubergedilviral
#tauhubergedilsedap
#tauhubergedilklang
#uitmshahalam
#tauhubergedilsedap
#shahalamresident
#makanansedapshahalam
#tauhubergedilpuchong
#tauhubergedilusj
#tauhubergedilpadangjawa
#tauhubergedilpetalingjaya
#tauhubergedilsubangjaya
#tauhubergedilkualalumpur

beli yg frozen paling best sebab dapat goreng sendiri and rasa kerangupan dan sos dia panas panas 
mostly customer cikbegedil mmg akan request frozen instead of ready to eat sebab rasa dia mmg superb lepas digoreng 
#tauhubergedilklang 
#foodporn #selangor 
#lunchboxshahalam #foodie
#tauhubergedilviral 
#tauhubergedilsedap 
#tauhubergedilklang
#uitmshahalam
#tauhubergedilsedap 
#shahalamresident
#makanansedapshahalam
#tauhubergedilpuchong 
#tauhubergedilusj 
#tauhubergedilpadangjawa
#tauhubergedilpetalingjaya 
#tauhubergedilsubangjaya
#tauhubergedilkualalumpur
4 0 34 minutes ago
Oklaaa oklaaa...rm1200 jerrr!! .
New 645 music Copper!! .
New no box unit. Shelf display. Completely new! ..
.
RM1200
0136293358
.
#jamgps #marathon #dietatkinsmalaysia #jamori #larian #jamlelaki #hiking #bergaya #gymmalaysia #workoutmalaysia #atkinsmalaysia #jk1m #uitmshahalam  #runningwatch #garminmalaysia #jamgarmin #garminfitness #garminrunning #jammultisport #jamtangan #garminori #hantaran #garminindonesia
15 0 40 minutes ago

Nak nampak muke macam glass skin?glowing?meh pakai ee cushion macam kakak dlm gambar ni pakai..
.
.
Tak bercapuk,ringan dan sangat mudah dibawa kemana2 tau..
.
🔥HARGA : RM49
.
.
COD : area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21..main place

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
p/s: SIS SEDANG MENCARI SESIAPA YANG BERMINAT JADI MINI AGENT WAWACOSMETICS
.

#teamboek #fyzavampires #serum #agentwanted #cindai #makeupmurah #wawalipmatte #aerilzafrel #wawacosmetics #makeuptutorial #makeupartistmalaysia #tutorialmakeup #muaselangor #makeupbawahrm50 #gemencheh #uitmshahalam #muashahalam #wawabundleofjoy #lipmatte #watsonsales

Nak nampak muke macam glass skin?glowing?meh pakai ee cushion macam kakak dlm gambar ni pakai..
.
.
Tak bercapuk,ringan dan sangat mudah dibawa kemana2 tau..
.
🔥HARGA : RM49
.
.
COD : area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21..main place

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.
p/s: SIS SEDANG MENCARI SESIAPA YANG BERMINAT JADI MINI AGENT WAWACOSMETICS
.

#teamboek #fyzavampires #serum #agentwanted #cindai #makeupmurah #wawalipmatte #aerilzafrel #wawacosmetics #makeuptutorial #makeupartistmalaysia #tutorialmakeup #muaselangor #makeupbawahrm50 #gemencheh #uitmshahalam #muashahalam #wawabundleofjoy #lipmatte #watsonsales
5 0 47 minutes ago

.
‼️‼️DW-5600E-1V. RM280‼️⁉️..
⌚: G-SHOCK.
📦 Ready Stock.
💯 Original.
🛡️ 1 Year Warranty.
.
postage FREE
.
Included::
☑️Original Box.
☑️Manual Book.
☑️Warranty Card.
.
========================================..
.
How to Order?📦
1. Tekan link di bio ig terus boleh WhatsApp ye.
2. Bertanya.
3. & Submit order.
.
Nak? 😍
>>{ WhatsApp 📲 011-21911180 tq 😉🇧🇩 }<<.
.
. #uum #unikl #uiam #unimap #unisel #uthm #uniten #upm #uitmshahalam #politeknik #unisel #usim #uitmdihatiku #uitmpuncakalam #studentlife #murah #barangmurah #murahmurah #murahmeriah #murmer #hargamurah #jualonline #jual #jualbeli #jualanonline #jualanku #uitm

.
‼️‼️DW-5600E-1V. RM280‼️⁉️..
⌚: G-SHOCK.
📦 Ready Stock.
💯 Original.
🛡️ 1 Year Warranty.
.
postage FREE
.
Included::
☑️Original Box.
☑️Manual Book.
☑️Warranty Card.
.
========================================..
.
How to Order?📦
1. Tekan link di bio ig terus boleh WhatsApp ye.
2. Bertanya.
3. & Submit order.
.
Nak? 😍
>>{ WhatsApp 📲 011-21911180  tq 😉🇧🇩 }<<.
.
.#uum #unikl #uiam #unimap #unisel #uthm #uniten #upm #uitmshahalam #politeknik #unisel #usim #uitmdihatiku #uitmpuncakalam #studentlife #murah #barangmurah #murahmurah #murahmeriah #murmer #hargamurah #jualonline #jual #jualbeli #jualanonline #jualanku #uitm
5 0 47 minutes ago

👜 TOTEBAG CUSTOME NAME 👜 ⠀


Style giler tote bag ni korang! Boleh custome made nama sendiri tau. Kalau nak buat birthday gift pun onzzz. Cepat2 order stock limited tau!

⠀ ⠀
💯 FREE Custome Name (Max 15 Alphabet)
💯 FREE Twilly (Random Design)
💯 Boleh pilih design plain atau ada pocket ⠀

👜 RM 59 ⠀
👜 RM 59
👜 RM 59
(Tidak Termasuk Postage)
⠀ ⠀
💰 Postage : +RM10 Semenanjung Malaysia
💰 Postage : +RM15 Sabah Sarawak


💯 POS 2 WORKING DAYS ⠀
💯 PROCEED ORDER SELEPAS PAYMENT DITERIMA
💯 SIAP DALAM MASA 1 WEEKDAYS ⠀ ⠀ ⠀
⠀ ⠀
✂️ Material : LAMINATED CANVAS ⠀

35cm (H) x 43cm (L) x 15cm (W)

Handle : 54cm (L) Cotton padle



SERIOUS NAK ORDER?? TERUSSSS JE 👇
📲 WhatsApp +60166720775
📲 WhatsApp +60166720775
📲 WhatsApp +60166720775

❌ NO DM
❌ NO DM
❌ NO DM



#sayajual #sayajualmurah #koreanfashionmalaysia #bajucouple #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #uitm #uitmshahalam #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmselayang #koreanfashionmalaysia #bajuraya2020 #raya2020 #blouseraya2020 #jubahraya2020 #jubahraya #jubahmurahmalaysia #dressraya2020 #uitmpuncakalam #uitmperlis #uitmseremban3 #koreanfashionmalaysia #malaysiakoreanfashion #pinaforepants #pinaforedress #pinaforemurah #overalljeans #overalljeansmurah

👜 TOTEBAG CUSTOME NAME 👜 ⠀
⠀

Style giler tote bag ni korang! Boleh custome made nama sendiri tau. Kalau nak buat birthday gift pun onzzz. Cepat2 order stock limited tau!
⠀
⠀ ⠀
💯 FREE Custome Name (Max 15 Alphabet)
💯 FREE Twilly (Random Design)
💯 Boleh pilih design plain atau ada pocket ⠀
⠀
👜 RM 59 ⠀
👜 RM 59
👜 RM 59
(Tidak Termasuk Postage)
⠀ ⠀
💰 Postage : +RM10 Semenanjung Malaysia
💰 Postage : +RM15 Sabah Sarawak
⠀
⠀
💯 POS 2 WORKING DAYS ⠀
💯 PROCEED ORDER SELEPAS PAYMENT DITERIMA
💯 SIAP DALAM MASA 1 WEEKDAYS ⠀ ⠀ ⠀
⠀ ⠀
✂️ Material : LAMINATED CANVAS ⠀
⠀
35cm (H) x 43cm (L) x 15cm (W)
⠀
Handle : 54cm (L) Cotton padle
⠀
⠀

SERIOUS NAK ORDER?? TERUSSSS JE 👇
📲 WhatsApp +60166720775
📲 WhatsApp +60166720775
📲 WhatsApp +60166720775
⠀
❌ NO DM
❌ NO DM
❌ NO DM
⠀
⠀

#sayajual #sayajualmurah #koreanfashionmalaysia #bajucouple  #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #uitm #uitmshahalam #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmselayang #koreanfashionmalaysia  #bajuraya2020 #raya2020 #blouseraya2020 #jubahraya2020 #jubahraya #jubahmurahmalaysia #dressraya2020 #uitmpuncakalam #uitmperlis #uitmseremban3 #koreanfashionmalaysia #malaysiakoreanfashion #pinaforepants #pinaforedress #pinaforemurah #overalljeans #overalljeansmurah
14 1 51 minutes ago

Rata rata yang kita survey 90% bersetuju yang texture Creamy Butter Kiss lain dari yang lain.

Ia creamy & valvety, sesuai dipakai untuk semua jenis aktiviti. Termasuk bersukan ❤️ Boleh dapatkan sekarang sementara stok masih ada! 😌

#faraahanimbeauty
#CreamyButterKiss
#Faraalipbutter
#farahanimrazak
#neelofa #CTDK
#ShahAlam #lipmatte
#AuraInsta #AjimAura
#bazaarpaknil #lokalah
#UiTMShahAlam #MSUShahAlam
#cikguseo #meletop
#raissatwins #malaysiamakeup
#igersmalaysia #mirafilzah
#malaysiaonlineshop #makeuptutorial
#makeupoftheday #zarazya
#malaysiaonlineshopping #titiantakdir
#pengantinlelakiuntukcikgadis #malaysiawedding
#seadanyaaku #MUAMalaysia

Rata rata yang kita survey 90% bersetuju yang texture Creamy Butter Kiss lain dari yang lain.

Ia creamy & valvety, sesuai dipakai untuk semua jenis aktiviti. Termasuk bersukan ❤️ Boleh dapatkan sekarang sementara stok masih ada! 😌

#faraahanimbeauty
#CreamyButterKiss
#Faraalipbutter
#farahanimrazak 
#neelofa #CTDK
#ShahAlam #lipmatte
#AuraInsta #AjimAura
#bazaarpaknil #lokalah 
#UiTMShahAlam #MSUShahAlam
#cikguseo #meletop 
#raissatwins #malaysiamakeup
#igersmalaysia #mirafilzah
#malaysiaonlineshop #makeuptutorial
#makeupoftheday #zarazya 
#malaysiaonlineshopping #titiantakdir
#pengantinlelakiuntukcikgadis #malaysiawedding
#seadanyaaku #MUAMalaysia
1 0 53 minutes ago

👜 TOTEBAG CUSTOME NAME 👜 ⠀


Style giler tote bag ni korang! Boleh custome made nama sendiri tau. Kalau nak buat birthday gift pun onzzz. Cepat2 order stock limited tau!

⠀ ⠀
💯 FREE Custome Name (Max 15 Alphabet)
💯 FREE Twilly (Random Design)
💯 Boleh pilih design plain atau ada pocket ⠀

👜 RM 59 ⠀
👜 RM 59
👜 RM 59
(Tidak Termasuk Postage)
⠀ ⠀
💰 Postage : +RM10 Semenanjung Malaysia
💰 Postage : +RM15 Sabah Sarawak


💯 POS 2 WORKING DAYS ⠀
💯 PROCEED ORDER SELEPAS PAYMENT DITERIMA
💯 SIAP DALAM MASA 1 WEEKDAYS ⠀ ⠀ ⠀
⠀ ⠀
✂️ Material : LAMINATED CANVAS ⠀

35cm (H) x 43cm (L) x 15cm (W)

Handle : 54cm (L) Cotton padle



SERIOUS NAK ORDER?? TERUSSSS JE 👇
📲 WhatsApp +60166720775
📲 WhatsApp +60166720775
📲 WhatsApp +60166720775

❌ NO DM
❌ NO DM
❌ NO DM



#sayajual #sayajualmurah #koreanfashionmalaysia #bajucouple #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #uitm #uitmshahalam #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmselayang #koreanfashionmalaysia #bajuraya2020 #raya2020 #blouseraya2020 #jubahraya2020 #jubahraya #jubahmurahmalaysia #dressraya2020 #uitmpuncakalam #uitmperlis #uitmseremban3 #koreanfashionmalaysia #malaysiakoreanfashion #pinaforepants #pinaforedress #pinaforemurah #overalljeans #overalljeansmurah

👜 TOTEBAG CUSTOME NAME 👜 ⠀
⠀

Style giler tote bag ni korang! Boleh custome made nama sendiri tau. Kalau nak buat birthday gift pun onzzz. Cepat2 order stock limited tau!
⠀
⠀ ⠀
💯 FREE Custome Name (Max 15 Alphabet)
💯 FREE Twilly (Random Design)
💯 Boleh pilih design plain atau ada pocket ⠀
⠀
👜 RM 59 ⠀
👜 RM 59
👜 RM 59
(Tidak Termasuk Postage)
⠀ ⠀
💰 Postage : +RM10 Semenanjung Malaysia
💰 Postage : +RM15 Sabah Sarawak
⠀
⠀
💯 POS 2 WORKING DAYS ⠀
💯 PROCEED ORDER SELEPAS PAYMENT DITERIMA
💯 SIAP DALAM MASA 1 WEEKDAYS ⠀ ⠀ ⠀
⠀ ⠀
✂️ Material : LAMINATED CANVAS ⠀
⠀
35cm (H) x 43cm (L) x 15cm (W)
⠀
Handle : 54cm (L) Cotton padle
⠀
⠀

SERIOUS NAK ORDER?? TERUSSSS JE 👇
📲 WhatsApp +60166720775
📲 WhatsApp +60166720775
📲 WhatsApp +60166720775
⠀
❌ NO DM
❌ NO DM
❌ NO DM
⠀
⠀

#sayajual #sayajualmurah #koreanfashionmalaysia #bajucouple  #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #uitm #uitmshahalam #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmselayang #koreanfashionmalaysia  #bajuraya2020 #raya2020 #blouseraya2020 #jubahraya2020 #jubahraya #jubahmurahmalaysia #dressraya2020 #uitmpuncakalam #uitmperlis #uitmseremban3 #koreanfashionmalaysia #malaysiakoreanfashion #pinaforepants #pinaforedress #pinaforemurah #overalljeans #overalljeansmurah
3 0 58 minutes ago

NB scar acne therapy cream ni sebenarnya membantu menghilangkan parut jerawat pada muka. Feedback feedback dari cust pun semua terbaikk weii 👍

Lepastu bukan setakat jerawat je boleh kering, jeragat pun boleh pudar sekali, katanya nk tumpang sekaki. Baru seminggu pakai, keaan dah nampak ketara😍
.

#nbcream #nbserum #creamjerawat #creamjeragat #jerawat #jeragat #jeragathilang #parutjerawat #parutjerawathilang #kulitkusam #nbcreamshahalam #codshahalam #uptown #mbsa #uitmshahalam #intecshahalam #msu #unisel #politeknikshahalam

NB scar acne therapy cream ni sebenarnya membantu menghilangkan parut jerawat pada muka. Feedback feedback dari cust pun semua terbaikk weii 👍

Lepastu bukan setakat jerawat je boleh kering, jeragat pun boleh pudar sekali, katanya nk tumpang sekaki. Baru seminggu pakai, keaan dah nampak ketara😍
.

#nbcream #nbserum #creamjerawat #creamjeragat #jerawat #jeragat #jeragathilang #parutjerawat #parutjerawathilang #kulitkusam #nbcreamshahalam #codshahalam #uptown #mbsa #uitmshahalam #intecshahalam #msu #unisel #politeknikshahalam
0 0 1 hour ago

Top #uitmshahalam posts

Comel, cantik, susu!
.......
Hahahahaha mini neelofa pun suka susu tau😂 budak budak tak pandai menipu okay😜comel jeee budak ni😍😍
.......
Lunch time!
________
#FitriKhaiArmy #nilofashahalam_star #nilofa_tinaarmy #NilofaBananaMilk #nilofa #bananamilk #susupisangnilofa #kotabharu #kualalumpur #selangor #shahalam #unisel #uitmshahalam #uitmpuncakalam #klang #msu #lawaking #meletop #funnyvideos #videolawak

Comel, cantik, susu!
.......
Hahahahaha mini neelofa pun suka susu tau😂 budak budak tak pandai menipu okay😜comel jeee budak ni😍😍
.......
Lunch time!
________
#FitriKhaiArmy #nilofashahalam_star #nilofa_tinaarmy #NilofaBananaMilk #nilofa #bananamilk #susupisangnilofa #kotabharu #kualalumpur #selangor #shahalam #unisel #uitmshahalam #uitmpuncakalam #klang #msu #lawaking #meletop #funnyvideos #videolawak
1,016 37 19 December, 2019
First Sem 💯
.
#student #uitmshahalam #uitm #shahalam #terengganu #uitmdihatiku #bengkel
178 3 14 December, 2019

Mak , Adik Berjaya 💯🙃
.
#budakbelakang
#uitmshahalam

Mak , Adik Berjaya 💯🙃
.
#budakbelakang 
#uitmshahalam
451 29 7 December, 2019

HANYA JAUHARI MENGENAL MANIKAM

Hehe nak tahu apa masalah dan yang dihadapi oleh orang rabun?

Bukan sahaja kurang jelas, banyak lagi kekurangan yang lain.

Kesemua yang min kongsi mesti ada kena mengena dengan korang.
Psstt...nak pesan sikit.

Walaupun berkaca mata, namun sama sekali tak akan menjejaskan kecantikan/kehenseman korang.

Ahaks!

Setuju SHARE SIKIT ❤️

HANYA JAUHARI MENGENAL MANIKAM

Hehe nak tahu apa masalah dan yang dihadapi oleh orang rabun?

Bukan sahaja kurang jelas, banyak lagi kekurangan yang lain.

Kesemua yang min kongsi mesti ada kena mengena dengan korang. 
Psstt...nak pesan sikit.

Walaupun berkaca mata, namun sama sekali tak akan menjejaskan kecantikan/kehenseman korang.

Ahaks!

Setuju SHARE SIKIT ❤️
309 13 28 December, 2019

Kasi jentik sikit satu kali.. 😁 .
.
Kenapa perlu takut mencuba, sedangkan kita melakukan perkara yg sama setiap hari tanpa ada sebarang perubahan dalam diri. Jika anda nakkan sesuatu untuk anda capai, anda perlu berani mencuba segalanya.. apabila jatuh bangun menjadi kebiasaan bagi anda, pasti anda akan capai apa yg anda inginkan..
.
.
HASHTAG:
#projekmastang300k #7loskills #earnwhileyoulearn #pecahmarket #buatsampaijadi #gna #genesisnetworkacademy #genesisempire #sbg #superbestgroup #teamsupportpadu #createyourownempire #makeyourdreamscometrue #toyota #alphard #ipgbangi #ukm #upm #unitenbangi #kptmbangi #kuis #kolejuniversitiislamantarabangsaselangor #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uiagombak #ioicitymall #bandarbarubangi

Kasi jentik sikit satu kali.. 😁 .
.
Kenapa perlu takut mencuba, sedangkan kita melakukan perkara yg sama setiap hari tanpa ada sebarang perubahan dalam diri. Jika anda nakkan sesuatu untuk anda capai, anda perlu berani mencuba segalanya.. apabila jatuh bangun menjadi kebiasaan bagi anda, pasti anda akan capai apa yg anda inginkan..
.
.
HASHTAG:
#projekmastang300k #7loskills #earnwhileyoulearn #pecahmarket #buatsampaijadi #gna #genesisnetworkacademy #genesisempire #sbg #superbestgroup #teamsupportpadu #createyourownempire #makeyourdreamscometrue #toyota #alphard #ipgbangi #ukm #upm #unitenbangi #kptmbangi #kuis #kolejuniversitiislamantarabangsaselangor #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uiagombak #ioicitymall #bandarbarubangi
571 2 11 December, 2019