#unikl Instagram Photos & Videos

unikl - 755.1k posts

    #bc_available ✅ 
________________________________________________
⠀⠀⠀⠀
• Element 5 Panel Cap
• One Size Fits All (Strapback)
• Good condition 9/10
• RM95💲
________________________________________________
⠀⠀⠀⠀
💬 Whatsapp us for any inquiries. Link in bio.
________________________________________________
⠀⠀⠀⠀
Tag your friends & follow @bundlechampion 
for more cool stuff 💙

    #bc_available
    ________________________________________________
    ⠀⠀⠀⠀
    • Element 5 Panel Cap
    • One Size Fits All (Strapback)
    • Good condition 9/10
    • RM95💲
    ________________________________________________
    ⠀⠀⠀⠀
    💬 Whatsapp us for any inquiries. Link in bio.
    ________________________________________________
    ⠀⠀⠀⠀
    Tag your friends & follow @bundlechampion
    for more cool stuff 💙

    13 1 8 minutes ago
    NEW ITEM 💥💥💥
.
Hari ni kami bawak masuk jersi cun melecun dan pasti menjadi kegilaan team2 power di luar sana. Design jersi ni memang lawa dan trendy . Dikeluarkan dgn 10 pilihan warna yang menarik dan diperbuat 100% dari Micro Polyester.
.
Jom jadi team terawal memiliki jersi yang superb ini 😘
.
DETAILS
Brand CAPPUCCINO
Code K7
Size S M L XL XXL
Harga RM25 (BAJU SAHAJA + cop nama dan nombor)
.
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.
※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※
Kenapa anda MESTI print jersi dengan kami ?
※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※
💎 Harga jersi kami antara yang TERMURAH
💎 Jersi ORIGINAL dan BERKUALITI
💎 Material jersi TIP TOP dan sedap dipakai
💎 Paling penting KAMI TRUSTED SELLER ! ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※
.
Anda berminat?
.
🔢WHATSAPP 0189137353
.
atau ...
.
🔠WECHAT ID azizazmi95
.
↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭
......YOU DESIGN IT 😊 WE MAKE IT...... ↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭
.
.
#eureka #kool #pegan #grandsport #warrix #fbt #jersimurah #kedaijersi #uitm #unimas #ums #umk #ump #unimap #unisza #unikl #uniten #usm #uum #ukm #usim #sayajualjersi #jersimurah #jersimurahmalaysia #jersibajet #jersiterbaik #jersilawa #jersiowesome #jersiteam #jersiteammurah #jersifutsal

    NEW ITEM 💥💥💥
    .
    Hari ni kami bawak masuk jersi cun melecun dan pasti menjadi kegilaan team2 power di luar sana. Design jersi ni memang lawa dan trendy . Dikeluarkan dgn 10 pilihan warna yang menarik dan diperbuat 100% dari Micro Polyester.
    .
    Jom jadi team terawal memiliki jersi yang superb ini 😘
    .
    DETAILS
    Brand CAPPUCCINO
    Code K7
    Size S M L XL XXL
    Harga RM25 (BAJU SAHAJA + cop nama dan nombor)
    .
    ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
    .
    ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※
    Kenapa anda MESTI print jersi dengan kami ?
    ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※
    💎 Harga jersi kami antara yang TERMURAH
    💎 Jersi ORIGINAL dan BERKUALITI
    💎 Material jersi TIP TOP dan sedap dipakai
    💎 Paling penting KAMI TRUSTED SELLER ! ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※
    .
    Anda berminat?
    .
    🔢WHATSAPP 0189137353
    .
    atau ...
    .
    🔠WECHAT ID azizazmi95
    .
    ↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭
    ......YOU DESIGN IT 😊 WE MAKE IT...... ↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭
    .
    .
    #eureka #kool #pegan #grandsport #warrix #fbt #jersimurah #kedaijersi #uitm #unimas #ums #umk #ump #unimap #unisza #unikl #uniten #usm #uum #ukm #usim #sayajualjersi #jersimurah #jersimurahmalaysia #jersibajet #jersiterbaik #jersilawa #jersiowesome #jersiteam #jersiteammurah #jersifutsal

    8 0 25 minutes ago
    Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
🔰 Autolight
🔰 2 month warannty (ENGINE)
🔰 Cermin kaca 🔰 4 Alarm, Snooze
🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original
🔰 World Time, Single Alarm
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air (No Warrantty) & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Regular time, Timer, Stopwatch Set time, Day, Date Year, berfungsi dengan tip top
🔰 INCLUDE, Paper Bag, Manual Book, Cover Box G-Shock, Tin G-Shock, Tag G-Shock. ➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM190
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

    Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

    Spek Terbaik : ⌚
    🔰 Autolight
    🔰 2 month warannty (ENGINE)
    🔰 Cermin kaca 🔰 4 Alarm, Snooze
    🔰 Led Light
    🔰 Copy 1:1 Original
    🔰 World Time, Single Alarm
    🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air (No Warrantty) & sangat tahan lasak
    🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Regular time, Timer, Stopwatch Set time, Day, Date Year, berfungsi dengan tip top
    🔰 INCLUDE, Paper Bag, Manual Book, Cover Box G-Shock, Tin G-Shock, Tag G-Shock. ➕
    ✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
    Harga : RM190

    FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

    Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
    #harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

    2 0 35 minutes ago
    Beautee Bliss Supplement by Hush Hush⠀
.⠀
Bahan-bahan premium:⠀
- Delima⠀
- Raspberry⠀
- Garcinia Cambogia⠀
- Hoodia⠀
- L-carnitine⠀
- Cranberry⠀
- Collagen⠀
- Acerolla Cherry⠀
- L-cysteine⠀
- Manggis⠀
- Biji anggur⠀
- Roselle ⠀
- Bunga mawar⠀
- Daun zaitun⠀
.⠀
Kebaikan:⠀
- Mencerahkan dan menggebukan kulit⠀
- Melembabkan kulit yang kering⠀
- Mengurangkan rasa lapar⠀
- Mengatasi nafsu makan berlebihan⠀
- Mengempiskan perut buncit⠀
- Menurunkan berat badan⠀
- Merawat parut jerawat⠀
- Menjaga kesihatan kulit, kuku dan rambut⠀
- Meremajakan kulit supaya awet muda⠀
- Menukarkan lemak kepada tenaga⠀
- Merawat pelbagai masalah kulit⠀
- Menghilangkan jeragat dan pigmentasi⠀
- Menghasilkan sel kulit baru⠀
- Melawaskan sistem pembuangan⠀
- Melancarkan susu ibu⠀
- Memperkuatkan daya ingatan⠀
.⠀
Kenapa Beautee Bliss:⠀
- Diformulasikan dengan bahan-bahan Premium⠀
- Rasa campuran delima dan buah-buahan yang sedap⠀
- Tiada campuran bahan kimia yang merbahaya⠀
- Mempunyai Sijil pengkelasan makanan dari KKM⠀
- membantu menurunkan berat badan dengan selamat tanpa sebarang side effects⠀
- Tiada pantang larang. Hanya minum air secukupnya⠀
- Tidak menggangu hormon dan kitaran haid⠀
- Kesan perubahan nyata dalam 1 ke 2 minggu mengikut individu⠀
- Sebagai makanan tambahan. Bukan sahaja untuk kulit, bahkan mencantikkan rambut dan kuku⠀
- Tinggi antioksida dan menjadikan kulit kekal anjal dan awet muda⠀
- Melancarkan sistem penghadaman dan membuangkan toksin dalam badan⠀
- Mengawal selera makan dan mengempiskan perut⠀
.⠀
RM88⠀
.⠀
Free postage⠀
.⠀
⠀
#lovepotion #lovepotionbyhushhush #hushhushhq #hushhushmalaysia #lovepotionmalaysia #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #sayajualonlinemalaysia #hargastudent #tempatoranglokal #barangmurahmalaysia #kdu #unikl #uitmshahalam #uitmseremban #uitmlendu #mmu #msu #uitmrembau #wonderbloom #wonderbloombyhushhush #wonderbloomsoap #wonderbloomsoapmalaysia #soapmalaysia #skinnymehushhush #skinnymemalaysia #scrubmalaysia #scrubbadan

    Beautee Bliss Supplement by Hush Hush⠀
    .⠀
    Bahan-bahan premium:⠀
    - Delima⠀
    - Raspberry⠀
    - Garcinia Cambogia⠀
    - Hoodia⠀
    - L-carnitine⠀
    - Cranberry⠀
    - Collagen⠀
    - Acerolla Cherry⠀
    - L-cysteine⠀
    - Manggis⠀
    - Biji anggur⠀
    - Roselle ⠀
    - Bunga mawar⠀
    - Daun zaitun⠀
    .⠀
    Kebaikan:⠀
    - Mencerahkan dan menggebukan kulit⠀
    - Melembabkan kulit yang kering⠀
    - Mengurangkan rasa lapar⠀
    - Mengatasi nafsu makan berlebihan⠀
    - Mengempiskan perut buncit⠀
    - Menurunkan berat badan⠀
    - Merawat parut jerawat⠀
    - Menjaga kesihatan kulit, kuku dan rambut⠀
    - Meremajakan kulit supaya awet muda⠀
    - Menukarkan lemak kepada tenaga⠀
    - Merawat pelbagai masalah kulit⠀
    - Menghilangkan jeragat dan pigmentasi⠀
    - Menghasilkan sel kulit baru⠀
    - Melawaskan sistem pembuangan⠀
    - Melancarkan susu ibu⠀
    - Memperkuatkan daya ingatan⠀
    .⠀
    Kenapa Beautee Bliss:⠀
    - Diformulasikan dengan bahan-bahan Premium⠀
    - Rasa campuran delima dan buah-buahan yang sedap⠀
    - Tiada campuran bahan kimia yang merbahaya⠀
    - Mempunyai Sijil pengkelasan makanan dari KKM⠀
    - membantu menurunkan berat badan dengan selamat tanpa sebarang side effects⠀
    - Tiada pantang larang. Hanya minum air secukupnya⠀
    - Tidak menggangu hormon dan kitaran haid⠀
    - Kesan perubahan nyata dalam 1 ke 2 minggu mengikut individu⠀
    - Sebagai makanan tambahan. Bukan sahaja untuk kulit, bahkan mencantikkan rambut dan kuku⠀
    - Tinggi antioksida dan menjadikan kulit kekal anjal dan awet muda⠀
    - Melancarkan sistem penghadaman dan membuangkan toksin dalam badan⠀
    - Mengawal selera makan dan mengempiskan perut⠀
    .⠀
    RM88⠀
    .⠀
    Free postage⠀
    .⠀

    #lovepotion #lovepotionbyhushhush #hushhushhq #hushhushmalaysia #lovepotionmalaysia #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #sayajualonlinemalaysia #hargastudent #tempatoranglokal #barangmurahmalaysia #kdu #unikl #uitmshahalam #uitmseremban #uitmlendu #mmu #msu #uitmrembau #wonderbloom #wonderbloombyhushhush #wonderbloomsoap #wonderbloomsoapmalaysia #soapmalaysia #skinnymehushhush #skinnymemalaysia #scrubmalaysia #scrubbadan

    1 0 1 hour ago
    Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  1 Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  EXCLUSIVE Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  High Gred
✅  Stopwatch Function
✅  Analog Type
✅  Steel Strap
✅  Sesuai utk Lelaki
✅  Date Showing
✅  Semua Jarum berfungsi
✅  Parker Clip Tissot
✅  Battery Movement
✅  FREE Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

    Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

    Spek Terbaik : ⌚
    ✅  1 Month Warranty (Engine)
    ✅  Cermin Kaca
    ✅  EXCLUSIVE Outlook
    ✅  Diameter (43mm)
    ✅  High Gred
    ✅  Stopwatch Function
    ✅  Analog Type
    ✅  Steel Strap
    ✅  Sesuai utk Lelaki
    ✅  Date Showing
    ✅  Semua Jarum berfungsi
    ✅  Parker Clip Tissot
    ✅  Battery Movement
    ✅  FREE Box

    ✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
    Harga : RM160

    FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

    Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
    #harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

    2 0 1 hour ago
    Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  1 Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  EXCLUSIVE Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  High Gred
✅  Stopwatch Function
✅  Analog Type
✅  Steel Strap
✅  Sesuai utk Lelaki
✅  Date Showing
✅  Semua Jarum berfungsi
✅  Parker Clip Tissot
✅  Battery Movement
✅  FREE Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

    Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

    Spek Terbaik : ⌚
    ✅  1 Month Warranty (Engine)
    ✅  Cermin Kaca
    ✅  EXCLUSIVE Outlook
    ✅  Diameter (43mm)
    ✅  High Gred
    ✅  Stopwatch Function
    ✅  Analog Type
    ✅  Steel Strap
    ✅  Sesuai utk Lelaki
    ✅  Date Showing
    ✅  Semua Jarum berfungsi
    ✅  Parker Clip Tissot
    ✅  Battery Movement
    ✅  FREE Box

    ✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
    Harga : RM160

    FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

    Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
    #harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

    1 0 1 hour ago

Top #unikl posts

    swoosh it up a tad bit, mate ✔️

    swoosh it up a tad bit, mate ✔️

    137 5 23 hours ago
    Looking back, these past few months were the best because of each of the individuals here. It was truly an amazing journey here with the best people at Intel, where people celebrate diversity and inclusion. 
Our nature of work revolves around engineering and operations to empowering sustainability and reliability for the factory. And here, after a number of factory warm down and department events, we've definitely learned a lot and become one great team, thanks to everyone.

#VRinternsAtIntel #iamintel #intelmalaysia #amazingworkshere #unimap #unikl #utp #intellers #facilities #engineering

    Looking back, these past few months were the best because of each of the individuals here. It was truly an amazing journey here with the best people at Intel, where people celebrate diversity and inclusion.
    Our nature of work revolves around engineering and operations to empowering sustainability and reliability for the factory. And here, after a number of factory warm down and department events, we've definitely learned a lot and become one great team, thanks to everyone.

    #VRinternsAtIntel #iamintel #intelmalaysia #amazingworkshere #unimap #unikl #utp #intellers #facilities #engineering

    219 6 13 August, 2019
    2016 Supreme x Nike Airmax 98 “Obsidian” in 1/10 Condition 😅

    2016 Supreme x Nike Airmax 98 “Obsidian” in 1/10 Condition 😅

    481 12 12 August, 2019