#uptowndanaukota Instagram Photos & Videos

uptowndanaukota - 38.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #uptowndanaukota and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
23.4
Average comment
0.8
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

tshirt MISFITS (band)
• full print
• preloved • size M
• cond 9+/10
• postage by J&T Express (everyday)
.
RM48.00 including postage S/S + RM5
combo special price
.
www.facebook.com/xhardwearx
insta : hardwearshop
fast deal : +60102056908
.
Follow @hardwearshop for see more rare stuff
.
#misfits
.
#lokalah #tempatanfest #uptowndanaukota #uptowndamansara #streetwear #streetwearmalaysia #bundle #bajubundle #bundlemalaysia #bundlefest #setorgombak #bundlejalanrajabot #bundlemurah #klstreetwear #bundlemalaya #bundleonline #bundleskate #hardwearbundleshop

tshirt MISFITS (band)
• full print
• preloved • size M
• cond 9+/10
• postage by J&T Express (everyday)
.
RM48.00 including postage S/S + RM5
combo special price
.
www.facebook.com/xhardwearx
insta : hardwearshop
fast deal : +60102056908
.
Follow @hardwearshop for see more rare stuff
.
#misfits
.
#lokalah #tempatanfest #uptowndanaukota #uptowndamansara #streetwear #streetwearmalaysia #bundle #bajubundle #bundlemalaysia #bundlefest #setorgombak #bundlejalanrajabot #bundlemurah #klstreetwear #bundlemalaya #bundleonline #bundleskate #hardwearbundleshop
10 0 2 November, 2019

🔥🔥PROMO 🔥🔥 BajuSADO Viral!!! Harga PROMO : RM 49.90 👍🏻👍🏻 📍ANDA ingin bentuk badan yg SADO dalam masa '' 10 SAAT '' ? 😲
📍Ingin kan perubahan bentuk tubuh yg natural? 📍Nak SADO tapi malas nak pergi gym? 📍Nak jimat kos makan Ubat utk SADO? 📍Tak larat nak tunggu Berbulan bulan utk nampak SADO?

Memperkenalkan rekaan berkualiti BajuSADO® 📌 Sesuai utk lelaki dan perempuan yg kurang berkeyakinan dengan tubuh badan yg kurus 📌 Pemakai lelaki kurus akan nampak lebih tegap, berotot dan tambah yakin setiap kali keluar
📌 Pemakai perempuan yg kurus akan nampak badan solid dan payudara akan lebih nampak besar dan mantap
📌 Pemakai lelaki yg rasa dada yg agak menggelebeh sehingga nampak puting dan bentuk dada walaupun sudah pakai baju ,boleh pakai baju sado ni utk cover dan merubah dari dada menggelebeh kepada lebih FIT dan Tegap.
📌 Sesuai di pakai dengan apa juga jenis pakaian samada utk pergi temuduga , bersukan, temujanji, pertunangan, pernikahan, persandingan dan aktiviti lain.
📌 Terdapat pilihan saiz S & M, warna Hitam & Kelabu

Rugi kalau Bro & Sis tak Cuba baju ni sebab ✋ 📎 Rekaan kain & padded berkualiti 📎 Kain Sejuk
📎 Boleh di Cuci
📎 Boleh di Iron
📎 Tahan Lama 📎 Tidak Berkedut & Keronyok
Jangan tunggu lama-lama sementara stok masih ada😭😭😭 #bajusado #bazaarpaknil #bajumurah #pakatanharapan #barisannasional #bajunikah #pameranpengantin #kualalumpur #bajukahwin #jualonline #bajunikah #uptownpuchong #uptowndamansara #uptownkotadamansara #uptowndanaukota #meletops #uitmshahalam #uitm #perak #selangor #pahang #johor #melaka #kedah #perlis #pulaupinang #mahadhir #anuaribrahim #najibrazak #jdt #malaysiaviral

🔥🔥PROMO 🔥🔥 BajuSADO Viral!!! Harga PROMO : RM 49.90 👍🏻👍🏻 📍ANDA ingin bentuk badan yg SADO dalam masa '' 10 SAAT '' ? 😲
📍Ingin kan perubahan bentuk tubuh yg natural? 📍Nak SADO tapi malas nak pergi gym? 📍Nak jimat kos makan Ubat utk SADO? 📍Tak larat nak tunggu Berbulan bulan utk nampak SADO?

Memperkenalkan rekaan berkualiti BajuSADO® 📌 Sesuai utk lelaki dan perempuan yg kurang berkeyakinan dengan tubuh badan yg kurus 📌 Pemakai lelaki kurus akan nampak lebih tegap, berotot dan tambah yakin setiap kali keluar
📌 Pemakai perempuan yg kurus akan nampak badan solid dan payudara akan lebih nampak besar dan mantap
📌 Pemakai lelaki yg rasa dada yg agak menggelebeh sehingga nampak puting dan bentuk dada walaupun sudah pakai baju ,boleh  pakai baju sado ni utk cover dan merubah dari dada menggelebeh kepada lebih FIT dan Tegap.
📌 Sesuai di pakai dengan apa juga jenis pakaian samada utk pergi temuduga , bersukan, temujanji, pertunangan, pernikahan, persandingan dan aktiviti lain.
📌 Terdapat pilihan saiz S & M, warna Hitam & Kelabu

Rugi kalau Bro &  Sis tak Cuba baju ni sebab ✋ 📎 Rekaan kain &  padded berkualiti 📎 Kain Sejuk
📎 Boleh di Cuci
📎 Boleh di Iron
📎 Tahan Lama 📎 Tidak Berkedut &  Keronyok 
Jangan tunggu lama-lama sementara stok masih ada😭😭😭 #bajusado #bazaarpaknil #bajumurah #pakatanharapan #barisannasional #bajunikah #pameranpengantin #kualalumpur #bajukahwin #jualonline #bajunikah #uptownpuchong #uptowndamansara #uptownkotadamansara #uptowndanaukota #meletops #uitmshahalam #uitm #perak #selangor #pahang #johor #melaka #kedah #perlis #pulaupinang #mahadhir #anuaribrahim #najibrazak #jdt #malaysiaviral
5 0 2 November, 2019

🔥🔥PROMO 🔥🔥 BajuSADO Viral!!! Harga PROMO : RM 49.90 👍🏻👍🏻 📍ANDA ingin bentuk badan yg SADO dalam masa '' 10 SAAT '' ? 😲
📍Ingin kan perubahan bentuk tubuh yg natural? 📍Nak SADO tapi malas nak pergi gym? 📍Nak jimat kos makan Ubat utk SADO? 📍Tak larat nak tunggu Berbulan bulan utk nampak SADO?

Memperkenalkan rekaan berkualiti BajuSADO® 📌 Sesuai utk lelaki dan perempuan yg kurang berkeyakinan dengan tubuh badan yg kurus 📌 Pemakai lelaki kurus akan nampak lebih tegap, berotot dan tambah yakin setiap kali keluar
📌 Pemakai perempuan yg kurus akan nampak badan solid dan payudara akan lebih nampak besar dan mantap
📌 Pemakai lelaki yg rasa dada yg agak menggelebeh sehingga nampak puting dan bentuk dada walaupun sudah pakai baju ,boleh pakai baju sado ni utk cover dan merubah dari dada menggelebeh kepada lebih FIT dan Tegap.
📌 Sesuai di pakai dengan apa juga jenis pakaian samada utk pergi temuduga , bersukan, temujanji, pertunangan, pernikahan, persandingan dan aktiviti lain.
📌 Terdapat pilihan saiz S & M, warna Hitam & Kelabu

Rugi kalau Bro & Sis tak Cuba baju ni sebab ✋ 📎 Rekaan kain & padded berkualiti 📎 Kain Sejuk
📎 Boleh di Cuci
📎 Boleh di Iron
📎 Tahan Lama 📎 Tidak Berkedut & Keronyok
Jangan tunggu lama-lama sementara stok masih ada😭😭😭 #bajusado #bazaarpaknil #bajumurah #pakatanharapan #barisannasional #bajunikah #pameranpengantin #kualalumpur #bajukahwin #jualonline #bajunikah #uptownpuchong #uptowndamansara #uptownkotadamansara #uptowndanaukota #meletops #uitmshahalam #uitm #perak #selangor #pahang #johor #melaka #kedah #perlis #pulaupinang #mahadhir #anuaribrahim #najibrazak #jdt #malaysiaviral

🔥🔥PROMO 🔥🔥 BajuSADO Viral!!! Harga PROMO : RM 49.90 👍🏻👍🏻 📍ANDA ingin bentuk badan yg SADO dalam masa '' 10 SAAT '' ? 😲
📍Ingin kan perubahan bentuk tubuh yg natural? 📍Nak SADO tapi malas nak pergi gym? 📍Nak jimat kos makan Ubat utk SADO? 📍Tak larat nak tunggu Berbulan bulan utk nampak SADO?

Memperkenalkan rekaan berkualiti BajuSADO® 📌 Sesuai utk lelaki dan perempuan yg kurang berkeyakinan dengan tubuh badan yg kurus 📌 Pemakai lelaki kurus akan nampak lebih tegap, berotot dan tambah yakin setiap kali keluar
📌 Pemakai perempuan yg kurus akan nampak badan solid dan payudara akan lebih nampak besar dan mantap
📌 Pemakai lelaki yg rasa dada yg agak menggelebeh sehingga nampak puting dan bentuk dada walaupun sudah pakai baju ,boleh  pakai baju sado ni utk cover dan merubah dari dada menggelebeh kepada lebih FIT dan Tegap.
📌 Sesuai di pakai dengan apa juga jenis pakaian samada utk pergi temuduga , bersukan, temujanji, pertunangan, pernikahan, persandingan dan aktiviti lain.
📌 Terdapat pilihan saiz S & M, warna Hitam & Kelabu

Rugi kalau Bro &  Sis tak Cuba baju ni sebab ✋ 📎 Rekaan kain &  padded berkualiti 📎 Kain Sejuk
📎 Boleh di Cuci
📎 Boleh di Iron
📎 Tahan Lama 📎 Tidak Berkedut &  Keronyok 
Jangan tunggu lama-lama sementara stok masih ada😭😭😭 #bajusado #bazaarpaknil #bajumurah #pakatanharapan #barisannasional #bajunikah #pameranpengantin #kualalumpur #bajukahwin #jualonline #bajunikah #uptownpuchong #uptowndamansara #uptownkotadamansara #uptowndanaukota #meletops #uitmshahalam #uitm #perak #selangor #pahang #johor #melaka #kedah #perlis #pulaupinang #mahadhir #anuaribrahim #najibrazak #jdt #malaysiaviral
8 0 2 November, 2019

Jom pekena the best #westernfood in #danaukota malam-malam minggu ni. Lepastu boleh cuci mata dan poket kat #uptowndanaukota 😉 #westernfoodkl #pastasedap #pastamurahsedap #cheesychickenchopbobby

Jom pekena the best #westernfood in #danaukota malam-malam minggu ni. Lepastu boleh cuci mata dan poket kat #uptowndanaukota 😉 #westernfoodkl #pastasedap #pastamurahsedap #cheesychickenchopbobby
15 0 2 November, 2019

Dah penat shooting chill2 kena DAT ROASTED CREME BRULEE 🔥🔥 korang dah pernah rasa ? Berlemak itu pasti , 100% fresh milk quality , manis ? Jgn risau , secukup rasa kami bagi , jom dapatkan sekarang di kedai kami , delivery disediakan hanya perlu klik link di bio utk membuat pesanan. 📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!! DAT FRESH MILK 〰️ LAST PROMO UNTIL 5 NOVEMBER

#uptowndanaukota #uptownkotadame #asabmotorsport #tahubakar #kedaiustaz #vapeempire

Dah penat shooting chill2 kena DAT ROASTED CREME BRULEE 🔥🔥 korang dah pernah rasa ? Berlemak itu pasti , 100% fresh milk quality , manis ? Jgn risau , secukup rasa kami bagi , jom dapatkan sekarang di kedai kami , delivery disediakan hanya perlu klik link di bio utk membuat pesanan. 📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!! DAT FRESH MILK 〰️ LAST PROMO UNTIL 5 NOVEMBER

#uptowndanaukota #uptownkotadame #asabmotorsport #tahubakar #kedaiustaz #vapeempire
61 0 2 November, 2019

Hai 'Angah' ☺️
.
.
Fakta Angah dalam sebuah keluarga 💫
- selalu rasa terasing & suka menyendiri
- buat keje last minit tapi kreatif !
- tak manja tapi penyayang
- tak suka berdendam tapi kalau ada salah memang dendam sampai matii 🔥
- suka berkawan tapi tak suke susahkan kawan & suka buka hal sendiri..
.
Betul ke angah aka anak kedua ? 😅
.
Today emy pon pakai code Angah pegi kojo ! Semangat dengan keceriaan 💎
.
Ada yang nak meet , nak try Lipmatte Skindara ? cpt ws nanti kite meet or boleh datang ofis kita.. kite kasi coba!! .
Buy 1 get 2 🔥
___
Click link bio gais http://www.wasap.my/60172398956
.
.
#skindara #skindaralipamatte #skindaraagent #skindaraklang #skindarashahalam #skindaraklangshahalam #skindaraagentsah #skindarahq #skindaraselangor #skindaramalaysia #skindaraoriginal #skindarashawlpublika #shawlpublika #lipmattemalaysia #lipmattediamond #lipmatteskindara #lipmatteskindarashahalam #lipmatteskindaraklang #lipmatteskindarabest #lipmattehalal #lipmattelovers #teamsamanaik #teamsamanaikagent #agentshahalam #uptownshahalam #uptownklang #uptownsetiaalam #uptowndanaukota #pasartanishahalam #shawlpublikaforsale

Hai 'Angah' ☺️
.
.
Fakta Angah dalam sebuah keluarga 💫
- selalu rasa terasing & suka menyendiri
- buat keje last minit tapi kreatif !
- tak manja tapi penyayang
- tak suka berdendam tapi kalau ada salah memang dendam sampai matii 🔥
- suka berkawan tapi tak suke susahkan kawan & suka buka hal sendiri..
.
Betul ke angah aka anak kedua ? 😅
.
Today emy pon pakai code Angah pegi kojo ! Semangat dengan keceriaan 💎
.
Ada yang nak meet , nak try Lipmatte Skindara ? cpt ws nanti kite meet or boleh datang ofis kita.. kite kasi coba!! .
Buy 1 get 2 🔥
___
Click link bio gais http://www.wasap.my/60172398956
.
.
#skindara #skindaralipamatte #skindaraagent #skindaraklang #skindarashahalam #skindaraklangshahalam #skindaraagentsah #skindarahq #skindaraselangor #skindaramalaysia #skindaraoriginal #skindarashawlpublika #shawlpublika #lipmattemalaysia #lipmattediamond #lipmatteskindara #lipmatteskindarashahalam #lipmatteskindaraklang #lipmatteskindarabest #lipmattehalal #lipmattelovers #teamsamanaik  #teamsamanaikagent #agentshahalam #uptownshahalam #uptownklang #uptownsetiaalam #uptowndanaukota #pasartanishahalam #shawlpublikaforsale
4 0 2 November, 2019

SOLAR DAZE FRAGRANCE MIST 250ml .
PRICE:
1 bottle RM 65.00 ***Free postage (SS + RM 10.00)
.
COD:
LRT Taman Melati, LRT Wangsa Maju, Petronas Uptown Danau Kota, Mcdonald/ Shell MRR2 Ulu Klang
.
TO ORDER:
Whatsapp 012 248 4625/ DM .
.
🌷 100% ORIGINAL VS.
🌷 FREE VS PAPER BAG.
🌷 FREE GIFT. .
. .
#trustedseller #bazaarpaknil #sayajualperfume #victoriasecretoriginal #victoriasecretoriginalmalaysia #bodymistvictoriasecret #victoriasecret #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #sayajualvictoriasecret #victoriasecretbodyspray #victoriasecretseller #victoriasecretangel #terapiinstagram #ajimaura #sayajualonline #hantarankahwin #victoriasecretbag #victoriasecretpink #fleamarket #setapak #uptowndanaukota #kualalumpur #kajang

SOLAR DAZE FRAGRANCE MIST 250ml . 
PRICE:
1 bottle RM 65.00 ***Free postage (SS + RM 10.00)
.
COD:
LRT Taman Melati, LRT Wangsa Maju, Petronas Uptown Danau Kota, Mcdonald/ Shell MRR2 Ulu Klang
.
TO ORDER: 
Whatsapp 012 248 4625/ DM .
.
🌷 100% ORIGINAL VS.
🌷 FREE VS PAPER BAG.
🌷 FREE GIFT. .
. . 
#trustedseller #bazaarpaknil  #sayajualperfume  #victoriasecretoriginal #victoriasecretoriginalmalaysia #bodymistvictoriasecret #victoriasecret  #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #sayajualvictoriasecret #victoriasecretbodyspray #victoriasecretseller  #victoriasecretangel #terapiinstagram #ajimaura #sayajualonline #hantarankahwin #victoriasecretbag #victoriasecretpink #fleamarket #setapak #uptowndanaukota #kualalumpur #kajang
9 0 1 November, 2019

NOVEMBER OFFERR GAISS!!! Untuk pelanggan kami yang menggunakan aplikasi FOODPANDA🐼, sepanjang bulan ini setiap cas penghantaran PERCUMA.. Setiap cas penghantaran akan di tanggung oleh @atok.ayambakar sendiri... Rebut peluang selagi masih ada.. 🐼🐼🐼
#atokayambakar #atokcatering #ayampadu #uptowndanaukota #makanmakandanmakan #halalfoodie #bmf #jjcmtv3 #healthyfood #diet #tanpaminyak #makanansehat

NOVEMBER OFFERR GAISS!!! Untuk pelanggan kami yang menggunakan aplikasi FOODPANDA🐼, sepanjang bulan ini setiap cas penghantaran PERCUMA.. Setiap cas penghantaran akan di tanggung oleh @atok.ayambakar sendiri... Rebut peluang selagi masih ada.. 🐼🐼🐼
#atokayambakar #atokcatering #ayampadu #uptowndanaukota #makanmakandanmakan #halalfoodie #bmf #jjcmtv3 #healthyfood #diet #tanpaminyak #makanansehat
15 0 1 November, 2019

Ramai peserta yang sudah ikuti kursus kahwin ini telah menerima sijil kursus pra perkahwinan (Tiada Tarikh Luput) .
Nak ikuti kursus kahwin?.. anda boleh booking bila2 masa Sahaja.... Jangan lupa whatsapp NAMA PENUH +NO IC DAN TARIKH KURSUS ke 019-6627329...jommm😘

#kursuskahwindanaukota #cintaselepasnikah
#kursuskahwinharibekerja
#kursuskahwinhujungminggu
#kursuskahwinsabtuahad
#pengantin #daftarkursuskahwin
#kursuskahwinrabukhamis
#bookingkursuskahwin #kahwin
#kursuskahwinjakim #hantaranmurah
#kursuskahwinkualalumpur
#kursuspraperkahwinan #pengantin #kursuskahwin2019 #uptowndanaukota
#kursuskahwinsempoi #jomkursuskahwin

Ramai peserta yang sudah ikuti kursus kahwin ini telah menerima sijil kursus pra perkahwinan (Tiada Tarikh Luput) .
Nak ikuti kursus kahwin?.. anda boleh booking bila2 masa Sahaja.... Jangan lupa whatsapp NAMA PENUH +NO IC DAN TARIKH KURSUS ke 019-6627329...jommm😘

#kursuskahwindanaukota #cintaselepasnikah
#kursuskahwinharibekerja
#kursuskahwinhujungminggu
#kursuskahwinsabtuahad
#pengantin #daftarkursuskahwin
#kursuskahwinrabukhamis
#bookingkursuskahwin #kahwin
#kursuskahwinjakim #hantaranmurah
#kursuskahwinkualalumpur
#kursuspraperkahwinan #pengantin #kursuskahwin2019 #uptowndanaukota
#kursuskahwinsempoi #jomkursuskahwin
0 0 1 November, 2019

PURE SEDUCTION FRAGRANCE MIST 250ml
.
PRICE:
1 bottle RM 65.00 ***Free postage (SS + RM 10.00)
.
COD:
LRT Taman Melati, LRT Wangsa Maju, Petronas Uptown Danau Kota, Mcdonald/ Shell MRR2 Ulu Klang
.
TO ORDER:
Whatsapp 012 248 4625/ DM .
.
🌷 100% ORIGINAL VS.
🌷 FREE VS PAPER BAG.
🌷 FREE GIFT. .
. .
#trustedseller #bazaarpaknil #sayajualperfume #victoriasecretoriginal #victoriasecretoriginalmalaysia #bodymistvictoriasecret #victoriasecret #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #sayajualvictoriasecret #victoriasecretbodyspray #victoriasecretseller #victoriasecretangel #terapiinstagram #ajimaura #sayajualonline #hantarankahwin #victoriasecretbag #victoriasecretpink #fleamarket #setapak #uptowndanaukota #kualalumpur #kajang

PURE SEDUCTION FRAGRANCE MIST 250ml
. 
PRICE:
1 bottle RM 65.00 ***Free postage (SS + RM 10.00)
.
COD:
LRT Taman Melati, LRT Wangsa Maju, Petronas Uptown Danau Kota, Mcdonald/ Shell MRR2 Ulu Klang
.
TO ORDER: 
Whatsapp 012 248 4625/ DM .
.
🌷 100% ORIGINAL VS.
🌷 FREE VS PAPER BAG.
🌷 FREE GIFT. .
. . 
#trustedseller #bazaarpaknil  #sayajualperfume  #victoriasecretoriginal #victoriasecretoriginalmalaysia #bodymistvictoriasecret #victoriasecret  #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #sayajualvictoriasecret #victoriasecretbodyspray #victoriasecretseller  #victoriasecretangel #terapiinstagram #ajimaura #sayajualonline #hantarankahwin #victoriasecretbag #victoriasecretpink #fleamarket #setapak #uptowndanaukota #kualalumpur #kajang
10 1 1 November, 2019

kedai kami buka seperti biasa ...tiada pemindahan ... #uptowndanaukota #danaukitchenberapiofficial #uptowndanaukotasetapak #setapak #gombak

kedai kami buka seperti biasa ...tiada pemindahan ...#uptowndanaukota#danaukitchenberapiofficial #uptowndanaukotasetapak #setapak #gombak
8 0 31 October, 2019

Thank You #chanteq with DYXY ❤️
==========================================
🚶‍♀️ WALK IN : Uptown Danau Kota Setapak
✔️ RABU - AHAD
✔️ 9.00 pm - 3.00 am
✔️ FREE MAKE UP MAKE OVER
✔️ GET FREE GIFT FROM OUR CREW
========================================== 🚗 FREE COD : AMPANG DAN SEKITAR || GOMBAK DAN SEKITAR || KL DAN SEKITAR ==========================================
#usahawandyxy
#dyxydonderaya
#cantik3minitdenganDYXY
#chanteqfamily
#dyxybeautykl
#dyxyteamalong
#dyxylover
#dyxyuptowndanaukota
#uptowndanaukota
#dyxycosmetics
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxymalaysia
#dyxycosmeticshq
#makeuptutorial
#bccreambydyana
#dyxykualalumpur
#dyxystokis
#dyxylovers
#dyxyoriginal
#freecod
#dyxybccreamfoundationmalaysia
#kualalumpur
#dyxysabah
#dyxysarawak
#gombak
#setapak
#ampangpark

Thank You #chanteq with DYXY ❤️
==========================================
🚶‍♀️ WALK IN : Uptown Danau Kota Setapak
✔️ RABU - AHAD
✔️ 9.00 pm - 3.00 am
✔️ FREE MAKE UP MAKE OVER
✔️ GET FREE GIFT FROM OUR CREW
========================================== 🚗 FREE COD : AMPANG DAN SEKITAR || GOMBAK DAN SEKITAR || KL DAN SEKITAR ==========================================
#usahawandyxy 
#dyxydonderaya 
#cantik3minitdenganDYXY 
#chanteqfamily 
#dyxybeautykl
#dyxyteamalong 
#dyxylover
#dyxyuptowndanaukota
#uptowndanaukota 
#dyxycosmetics 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxymalaysia
#dyxycosmeticshq 
#makeuptutorial 
#bccreambydyana 
#dyxykualalumpur 
#dyxystokis 
#dyxylovers 
#dyxyoriginal 
#freecod 
#dyxybccreamfoundationmalaysia 
#kualalumpur 
#dyxysabah 
#dyxysarawak
#gombak 
#setapak
#ampangpark
0 0 31 October, 2019

Thank You #chanteq with DYXY ❤️
==========================================
🚶‍♀️ WALK IN : Uptown Danau Kota Setapak
✔️ RABU - AHAD
✔️ 9.00 pm - 3.00 am
✔️ FREE MAKE UP MAKE OVER
✔️ GET FREE GIFT FROM OUR CREW
========================================== 🚗 FREE COD : AMPANG DAN SEKITAR || GOMBAK DAN SEKITAR || KL DAN SEKITAR ==========================================
#usahawandyxy
#dyxydonderaya
#cantik3minitdenganDYXY
#chanteqfamily
#dyxybeautykl
#dyxyteamalong
#dyxylover
#dyxyuptowndanaukota
#uptowndanaukota
#dyxycosmetics
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxymalaysia
#dyxycosmeticshq
#makeuptutorial
#bccreambydyana
#dyxykualalumpur
#dyxystokis
#dyxylovers
#dyxyoriginal
#freecod
#dyxybccreamfoundationmalaysia
#kualalumpur
#dyxysabah
#dyxysarawak
#gombak
#setapak
#ampangpark

Thank You #chanteq with DYXY ❤️
==========================================
🚶‍♀️ WALK IN : Uptown Danau Kota Setapak
✔️ RABU - AHAD
✔️ 9.00 pm - 3.00 am
✔️ FREE MAKE UP MAKE OVER
✔️ GET FREE GIFT FROM OUR CREW
========================================== 🚗 FREE COD : AMPANG DAN SEKITAR || GOMBAK DAN SEKITAR || KL DAN SEKITAR ==========================================
#usahawandyxy 
#dyxydonderaya 
#cantik3minitdenganDYXY 
#chanteqfamily 
#dyxybeautykl
#dyxyteamalong 
#dyxylover
#dyxyuptowndanaukota
#uptowndanaukota 
#dyxycosmetics 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxymalaysia
#dyxycosmeticshq 
#makeuptutorial 
#bccreambydyana 
#dyxykualalumpur 
#dyxystokis 
#dyxylovers 
#dyxyoriginal 
#freecod 
#dyxybccreamfoundationmalaysia 
#kualalumpur 
#dyxysabah 
#dyxysarawak
#gombak 
#setapak
#ampangpark
0 0 31 October, 2019

Thank You #chanteq with DYXY ❤️
==========================================
🚶‍♀️ WALK IN : Uptown Danau Kota Setapak
✔️ RABU - AHAD
✔️ 9.00 pm - 3.00 am
✔️ FREE MAKE UP MAKE OVER
✔️ GET FREE GIFT FROM OUR CREW
========================================== 🚗 FREE COD : AMPANG DAN SEKITAR || GOMBAK DAN SEKITAR || KL DAN SEKITAR ==========================================
#usahawandyxy
#dyxydonderaya
#cantik3minitdenganDYXY
#chanteqfamily
#dyxybeautykl
#dyxyteamalong
#dyxylover
#dyxyuptowndanaukota
#uptowndanaukota
#dyxycosmetics
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxymalaysia
#dyxycosmeticshq
#makeuptutorial
#bccreambydyana
#dyxykualalumpur
#dyxystokis
#dyxylovers
#dyxyoriginal
#freecod
#dyxybccreamfoundationmalaysia
#kualalumpur
#dyxysabah
#dyxysarawak
#gombak
#setapak
#ampangpark

Thank You #chanteq with DYXY ❤️
==========================================
🚶‍♀️ WALK IN : Uptown Danau Kota Setapak
✔️ RABU - AHAD
✔️ 9.00 pm - 3.00 am
✔️ FREE MAKE UP MAKE OVER
✔️ GET FREE GIFT FROM OUR CREW
========================================== 🚗 FREE COD : AMPANG DAN SEKITAR || GOMBAK DAN SEKITAR || KL DAN SEKITAR ==========================================
#usahawandyxy 
#dyxydonderaya 
#cantik3minitdenganDYXY 
#chanteqfamily 
#dyxybeautykl
#dyxyteamalong 
#dyxylover
#dyxyuptowndanaukota
#uptowndanaukota 
#dyxycosmetics 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxymalaysia
#dyxycosmeticshq 
#makeuptutorial 
#bccreambydyana 
#dyxykualalumpur 
#dyxystokis 
#dyxylovers 
#dyxyoriginal 
#freecod 
#dyxybccreamfoundationmalaysia 
#kualalumpur 
#dyxysabah 
#dyxysarawak
#gombak 
#setapak
#ampangpark
0 0 31 October, 2019

Thank You #chanteq with DYXY ❤️
==========================================
🚶‍♀️ WALK IN : Uptown Danau Kota Setapak
✔️ RABU - AHAD
✔️ 9.00 pm - 3.00 am
✔️ FREE MAKE UP MAKE OVER
✔️ GET FREE GIFT FROM OUR CREW
========================================== 🚗 FREE COD : AMPANG DAN SEKITAR || GOMBAK DAN SEKITAR || KL DAN SEKITAR ==========================================
#usahawandyxy
#dyxydonderaya
#cantik3minitdenganDYXY
#chanteqfamily
#dyxybeautykl
#dyxyteamalong
#dyxylover
#dyxyuptowndanaukota
#uptowndanaukota
#dyxycosmetics
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxymalaysia
#dyxycosmeticshq
#makeuptutorial
#bccreambydyana
#dyxykualalumpur
#dyxystokis
#dyxylovers
#dyxyoriginal
#freecod
#dyxybccreamfoundationmalaysia
#kualalumpur
#dyxysabah
#dyxysarawak
#gombak
#setapak
#ampangpark

Thank You #chanteq with DYXY ❤️
==========================================
🚶‍♀️ WALK IN : Uptown Danau Kota Setapak
✔️ RABU - AHAD
✔️ 9.00 pm - 3.00 am
✔️ FREE MAKE UP MAKE OVER
✔️ GET FREE GIFT FROM OUR CREW
========================================== 🚗 FREE COD : AMPANG DAN SEKITAR || GOMBAK DAN SEKITAR || KL DAN SEKITAR ==========================================
#usahawandyxy 
#dyxydonderaya 
#cantik3minitdenganDYXY 
#chanteqfamily 
#dyxybeautykl
#dyxyteamalong 
#dyxylover
#dyxyuptowndanaukota
#uptowndanaukota 
#dyxycosmetics 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxymalaysia
#dyxycosmeticshq 
#makeuptutorial 
#bccreambydyana 
#dyxykualalumpur 
#dyxystokis 
#dyxylovers 
#dyxyoriginal 
#freecod 
#dyxybccreamfoundationmalaysia 
#kualalumpur 
#dyxysabah 
#dyxysarawak
#gombak 
#setapak
#ampangpark
0 0 31 October, 2019

Thank You #chanteq with DYXY ❤️
==========================================
🚶‍♀️ WALK IN : Uptown Danau Kota Setapak
✔️ RABU - AHAD
✔️ 9.00 pm - 3.00 am
✔️ FREE MAKE UP MAKE OVER
✔️ GET FREE GIFT FROM OUR CREW
========================================== 🚗 FREE COD : AMPANG DAN SEKITAR || GOMBAK DAN SEKITAR || KL DAN SEKITAR ==========================================
#usahawandyxy
#dyxydonderaya
#cantik3minitdenganDYXY
#chanteqfamily
#dyxybeautykl
#dyxyteamalong
#dyxylover
#dyxyuptowndanaukota
#uptowndanaukota
#dyxycosmetics
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxymalaysia
#dyxycosmeticshq
#makeuptutorial
#bccreambydyana
#dyxykualalumpur
#dyxystokis
#dyxylovers
#dyxyoriginal
#freecod
#dyxybccreamfoundationmalaysia
#kualalumpur
#dyxysabah
#dyxysarawak
#gombak
#setapak
#ampangpark

Thank You #chanteq with DYXY ❤️
==========================================
🚶‍♀️ WALK IN : Uptown Danau Kota Setapak
✔️ RABU - AHAD
✔️ 9.00 pm - 3.00 am
✔️ FREE MAKE UP MAKE OVER
✔️ GET FREE GIFT FROM OUR CREW
========================================== 🚗 FREE COD : AMPANG DAN SEKITAR || GOMBAK DAN SEKITAR || KL DAN SEKITAR ==========================================
#usahawandyxy 
#dyxydonderaya 
#cantik3minitdenganDYXY 
#chanteqfamily 
#dyxybeautykl
#dyxyteamalong 
#dyxylover
#dyxyuptowndanaukota
#uptowndanaukota 
#dyxycosmetics 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxymalaysia
#dyxycosmeticshq 
#makeuptutorial 
#bccreambydyana 
#dyxykualalumpur 
#dyxystokis 
#dyxylovers 
#dyxyoriginal 
#freecod 
#dyxybccreamfoundationmalaysia 
#kualalumpur 
#dyxysabah 
#dyxysarawak
#gombak 
#setapak
#ampangpark
0 0 31 October, 2019

Thank You #chanteq with DYXY ❤️
==========================================
🚶‍♀️ WALK IN : Uptown Danau Kota Setapak
✔️ RABU - AHAD
✔️ 9.00 pm - 3.00 am
✔️ FREE MAKE UP MAKE OVER
✔️ GET FREE GIFT FROM OUR CREW
========================================== 🚗 FREE COD : AMPANG DAN SEKITAR || GOMBAK DAN SEKITAR || KL DAN SEKITAR ==========================================
#usahawandyxy
#dyxydonderaya
#cantik3minitdenganDYXY
#chanteqfamily
#dyxybeautykl
#dyxyteamalong
#dyxylover
#dyxyuptowndanaukota
#uptowndanaukota
#dyxycosmetics
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxymalaysia
#dyxycosmeticshq
#makeuptutorial
#bccreambydyana
#dyxykualalumpur
#dyxystokis
#dyxylovers
#dyxyoriginal
#freecod
#dyxybccreamfoundationmalaysia
#kualalumpur
#dyxysabah
#dyxysarawak
#gombak
#setapak
#ampangpark

Thank You #chanteq with DYXY ❤️
==========================================
🚶‍♀️ WALK IN : Uptown Danau Kota Setapak
✔️ RABU - AHAD
✔️ 9.00 pm - 3.00 am
✔️ FREE MAKE UP MAKE OVER
✔️ GET FREE GIFT FROM OUR CREW
========================================== 🚗 FREE COD : AMPANG DAN SEKITAR || GOMBAK DAN SEKITAR || KL DAN SEKITAR ==========================================
#usahawandyxy 
#dyxydonderaya 
#cantik3minitdenganDYXY 
#chanteqfamily 
#dyxybeautykl
#dyxyteamalong 
#dyxylover
#dyxyuptowndanaukota
#uptowndanaukota 
#dyxycosmetics 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxymalaysia
#dyxycosmeticshq 
#makeuptutorial 
#bccreambydyana 
#dyxykualalumpur 
#dyxystokis 
#dyxylovers 
#dyxyoriginal 
#freecod 
#dyxybccreamfoundationmalaysia 
#kualalumpur 
#dyxysabah 
#dyxysarawak
#gombak 
#setapak
#ampangpark
0 0 31 October, 2019

Thank You #chanteq with DYXY ❤️
==========================================
🚶‍♀️ WALK IN : Uptown Danau Kota Setapak
✔️ RABU - AHAD
✔️ 9.00 pm - 3.00 am
✔️ FREE MAKE UP MAKE OVER
✔️ GET FREE GIFT FROM OUR CREW
========================================== 🚗 FREE COD : AMPANG DAN SEKITAR || GOMBAK DAN SEKITAR || KL DAN SEKITAR ==========================================
#usahawandyxy
#dyxydonderaya
#cantik3minitdenganDYXY
#chanteqfamily
#dyxybeautykl
#dyxyteamalong
#dyxylover
#dyxyuptowndanaukota
#uptowndanaukota
#dyxycosmetics
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxymalaysia
#dyxycosmeticshq
#makeuptutorial
#bccreambydyana
#dyxykualalumpur
#dyxystokis
#dyxylovers
#dyxyoriginal
#freecod
#dyxybccreamfoundationmalaysia
#kualalumpur
#dyxysabah
#dyxysarawak
#gombak
#setapak
#ampangpark

Thank You #chanteq with DYXY ❤️
==========================================
🚶‍♀️ WALK IN : Uptown Danau Kota Setapak
✔️ RABU - AHAD
✔️ 9.00 pm - 3.00 am
✔️ FREE MAKE UP MAKE OVER
✔️ GET FREE GIFT FROM OUR CREW
========================================== 🚗 FREE COD : AMPANG DAN SEKITAR || GOMBAK DAN SEKITAR || KL DAN SEKITAR ==========================================
#usahawandyxy 
#dyxydonderaya 
#cantik3minitdenganDYXY 
#chanteqfamily 
#dyxybeautykl
#dyxyteamalong 
#dyxylover
#dyxyuptowndanaukota
#uptowndanaukota 
#dyxycosmetics 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxymalaysia
#dyxycosmeticshq 
#makeuptutorial 
#bccreambydyana 
#dyxykualalumpur 
#dyxystokis 
#dyxylovers 
#dyxyoriginal 
#freecod 
#dyxybccreamfoundationmalaysia 
#kualalumpur 
#dyxysabah 
#dyxysarawak
#gombak 
#setapak
#ampangpark
0 0 31 October, 2019

Thank You #chanteq with DYXY ❤️
==========================================
🚶‍♀️ WALK IN : Uptown Danau Kota Setapak
✔️ RABU - AHAD
✔️ 9.00 pm - 3.00 am
✔️ FREE MAKE UP MAKE OVER
✔️ GET FREE GIFT FROM OUR CREW
========================================== 🚗 FREE COD : AMPANG DAN SEKITAR || GOMBAK DAN SEKITAR || KL DAN SEKITAR ==========================================
#usahawandyxy
#dyxydonderaya
#cantik3minitdenganDYXY
#chanteqfamily
#dyxybeautykl
#dyxyteamalong
#dyxylover
#dyxyuptowndanaukota
#uptowndanaukota
#dyxycosmetics
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxymalaysia
#dyxycosmeticshq
#makeuptutorial
#bccreambydyana
#dyxykualalumpur
#dyxystokis
#dyxylovers
#dyxyoriginal
#freecod
#dyxybccreamfoundationmalaysia
#kualalumpur
#dyxysabah
#dyxysarawak
#gombak
#setapak
#ampangpark

Thank You #chanteq with DYXY ❤️
==========================================
🚶‍♀️ WALK IN : Uptown Danau Kota Setapak
✔️ RABU - AHAD
✔️ 9.00 pm - 3.00 am
✔️ FREE MAKE UP MAKE OVER
✔️ GET FREE GIFT FROM OUR CREW
========================================== 🚗 FREE COD : AMPANG DAN SEKITAR || GOMBAK DAN SEKITAR || KL DAN SEKITAR ==========================================
#usahawandyxy 
#dyxydonderaya 
#cantik3minitdenganDYXY 
#chanteqfamily 
#dyxybeautykl
#dyxyteamalong 
#dyxylover
#dyxyuptowndanaukota
#uptowndanaukota 
#dyxycosmetics 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxymalaysia
#dyxycosmeticshq 
#makeuptutorial 
#bccreambydyana 
#dyxykualalumpur 
#dyxystokis 
#dyxylovers 
#dyxyoriginal 
#freecod 
#dyxybccreamfoundationmalaysia 
#kualalumpur 
#dyxysabah 
#dyxysarawak
#gombak 
#setapak
#ampangpark
0 0 31 October, 2019

29 Oktober 2019 merupakan hari terakhir buat peniaga Uptown Danau Kota menjalankan perniagaan selepas 13 tahun beroperasi.

Uptown Danau Kota begitu sinonim dengan warga kota Kuala Lumpur pada waktu malam. Ia merupakan salah satu tempat kegemaran bagi ramai orang untuk membeli belah dan mendapatkan barangan pada harga yang lebih berpatutan.

Selain itu, pelbagai pilihan makanan dan minuman juga merupakan antara tarikan utama Uptown Danau Kota. Ada juga yang hanya datang ke situ untuk 'cuci mata' dan bersiar-siar dengan rakan-rakan sambil selami uptown vibe yang tidak mungkin boleh dapat di tempat lain.

Uptown Danau Kota telah mengukir seribu satu kenangan dan mulai hari ini, ia sudah tidak 'bernyawa' lagi

Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) telah mengeluarkan notis pemindahan pada 4 Oktober 2019.

Dalam notis tersebut, DBKL mengarahkan peniaga untuk berpindah dan mengosongkan tapak mulai 30 Oktober 2019. Sekiranya gagal, pihak DBKL mempunyai hak untuk mengambil tindakan seperti kompaun, sita, dan roboh tanpa sebarang notis.

29 Oktober 2019 merupakan hari terakhir buat peniaga Uptown Danau Kota menjalankan perniagaan selepas 13 tahun beroperasi.

Uptown Danau Kota begitu sinonim dengan warga kota Kuala Lumpur pada waktu malam. Ia merupakan salah satu tempat kegemaran bagi ramai orang untuk membeli belah dan mendapatkan barangan pada harga yang lebih berpatutan.

Selain itu, pelbagai pilihan makanan dan minuman juga merupakan antara tarikan utama Uptown Danau Kota. Ada juga yang hanya datang ke situ untuk 'cuci mata' dan bersiar-siar dengan rakan-rakan sambil selami uptown vibe yang tidak mungkin boleh dapat di tempat lain.

Uptown Danau Kota telah mengukir seribu satu kenangan dan mulai hari ini, ia sudah tidak 'bernyawa' lagi

Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) telah mengeluarkan notis pemindahan pada 4 Oktober 2019.

Dalam notis tersebut, DBKL mengarahkan peniaga untuk berpindah dan mengosongkan tapak mulai 30 Oktober 2019. Sekiranya gagal, pihak DBKL mempunyai hak untuk mengambil tindakan seperti kompaun, sita, dan roboh tanpa sebarang notis.
572 26 31 October, 2019

🔥🔥PROMO 🔥🔥 1 - 3 / 11 / 2019 -
SACC MALL SHAH ALAM
( Pemeran Pengantin)

BajuSADO Viral!!! Harga PROMO : RM 49.90 👍🏻👍🏻 📍ANDA ingin bentuk badan yg SaDo dalam masa '' 10 SAAT '' ? 😲
📍Ingin kan perubahan bentuk tubuh yg natural? 📍Nak SaDo tapi malas nak pergi gym? 📍Nak jimat kos makan Ubat utk SaDo? 📍Tak larat nak tunggu Berbulan bulan utk nampak SaDo?

www.wasap.my/60193421018
Memperkenalkan rekaan berkualiti BajuSADO® 📌 Sesuai utk lelaki dan perempuan yg kurang berkeyakinan dengan tubuh badan yg Kurus 📌 Si pemakai lelaki kurus akan nampak lebih tegap, berotot dan tambah yakin setiap kali keluar
📌 Si pemakai perempuan yg Kurus akan nampak badan solid dan payudara akan lebih nampak besar dan mantap
📌 Si pemakai lelaki yg rasa buah dada yg agak mengelebeh sehingga nampak puting dan bentuk buah dada walaupun sudah pakai baju ,boleh pakai baju sado ni utk cover dan merubah dari dada mengelebih kepada lebih FIT dan statik.
📌 Sesuai di pakai dengan apa juga jenis pakaian samaada utk pergi temuduga , bersukan, temujanji, pertunangan, pernikahan , persandingan , dan aktiviti lain.
📌 Terdapat pilihan saiz S & M, Warga Hitam & Kelabu

Rugi kalau Bro & Sis tak Cuba baju ni sebab ✋ 📎 Rekaan kain & padded berkualiti 📎 Kain Sejuk
📎 Boleh di Cuci
📎 Boleh di Iron
📎 Tahan Lama 📎 Tidak Berkedut & Keronyok
Jangan tunggu lama lama sementara stock masih ada😭😭😭 #bajusado #bazaarpaknil #bajumurah #pakatanharapan #barisannasional #bajunikah #pameranpengantin #kualalumpur #bajukahwin #jualonline #bajunikah #uptownpuchong #uptowndamansara #uptownkotadamansara #uptowndanaukota #meletops #uitmshahalam #uitm #perak #selangor #pahang #johor #melaka #kedah #perlis #pulaupinang #mahadhir #anuaribrahim #najibrazak #jdt #viral

🔥🔥PROMO 🔥🔥 1 - 3 / 11 / 2019 -
SACC MALL SHAH ALAM
( Pemeran Pengantin)

BajuSADO Viral!!! Harga PROMO : RM 49.90 👍🏻👍🏻 📍ANDA ingin bentuk badan yg SaDo dalam masa '' 10 SAAT '' ? 😲
📍Ingin kan perubahan bentuk tubuh yg natural? 📍Nak SaDo tapi malas nak pergi gym? 📍Nak jimat kos makan Ubat utk SaDo? 📍Tak larat nak tunggu Berbulan bulan utk nampak SaDo?

www.wasap.my/60193421018 
Memperkenalkan rekaan berkualiti BajuSADO® 📌 Sesuai utk lelaki dan perempuan yg kurang berkeyakinan dengan tubuh badan yg Kurus 📌 Si pemakai lelaki kurus akan nampak lebih tegap, berotot dan tambah yakin setiap kali keluar
📌 Si pemakai perempuan yg Kurus akan nampak badan solid dan payudara akan lebih nampak besar dan mantap
📌 Si pemakai lelaki yg rasa buah dada yg  agak mengelebeh sehingga nampak puting dan bentuk buah dada walaupun sudah pakai baju ,boleh  pakai baju sado ni utk cover dan merubah dari dada mengelebih kepada lebih FIT dan statik.
📌 Sesuai di pakai dengan apa juga jenis pakaian samaada utk pergi temuduga , bersukan, temujanji, pertunangan, pernikahan , persandingan , dan aktiviti lain.
📌 Terdapat pilihan saiz S & M, Warga Hitam & Kelabu

Rugi kalau Bro &  Sis tak Cuba baju ni sebab ✋ 📎 Rekaan kain &  padded berkualiti 📎 Kain Sejuk
📎 Boleh di Cuci
📎 Boleh di Iron
📎 Tahan Lama 📎 Tidak Berkedut &  Keronyok 
Jangan tunggu lama lama sementara stock masih ada😭😭😭 #bajusado #bazaarpaknil #bajumurah #pakatanharapan #barisannasional #bajunikah #pameranpengantin #kualalumpur #bajukahwin #jualonline #bajunikah #uptownpuchong #uptowndamansara #uptownkotadamansara #uptowndanaukota #meletops #uitmshahalam #uitm #perak #selangor #pahang #johor #melaka #kedah #perlis #pulaupinang #mahadhir #anuaribrahim #najibrazak #jdt #viral
5 0 31 October, 2019

🔥🔥PROMO 🔥🔥 1 - 3 / 11 / 2019 -
SACC MALL SHAH ALAM
( Pemeran Pengantin)

BajuSADO Viral!!! Harga PROMO : RM 49.90 👍🏻👍🏻 📍ANDA ingin bentuk badan yg SaDo dalam masa '' 10 SAAT '' ? 😲
📍Ingin kan perubahan bentuk tubuh yg natural? 📍Nak SaDo tapi malas nak pergi gym? 📍Nak jimat kos makan Ubat utk SaDo? 📍Tak larat nak tunggu Berbulan bulan utk nampak SaDo?

www.wasap.my/60193421018
Memperkenalkan rekaan berkualiti BajuSADO® 📌 Sesuai utk lelaki dan perempuan yg kurang berkeyakinan dengan tubuh badan yg Kurus 📌 Si pemakai lelaki kurus akan nampak lebih tegap, berotot dan tambah yakin setiap kali keluar
📌 Si pemakai perempuan yg Kurus akan nampak badan solid dan payudara akan lebih nampak besar dan mantap
📌 Si pemakai lelaki yg rasa buah dada yg agak mengelebeh sehingga nampak puting dan bentuk buah dada walaupun sudah pakai baju ,boleh pakai baju sado ni utk cover dan merubah dari dada mengelebih kepada lebih FIT dan statik.
📌 Sesuai di pakai dengan apa juga jenis pakaian samaada utk pergi temuduga , bersukan, temujanji, pertunangan, pernikahan , persandingan , dan aktiviti lain.
📌 Terdapat pilihan saiz S & M, Warga Hitam & Kelabu

Rugi kalau Bro & Sis tak Cuba baju ni sebab ✋ 📎 Rekaan kain & padded berkualiti 📎 Kain Sejuk
📎 Boleh di Cuci
📎 Boleh di Iron
📎 Tahan Lama 📎 Tidak Berkedut & Keronyok
Jangan tunggu lama lama sementara stock masih ada😭😭😭 #bajusado #bazaarpaknil #bajumurah #pakatanharapan #barisannasional #bajunikah #pameranpengantin #kualalumpur #bajukahwin #jualonline #bajunikah #uptownpuchong #uptowndamansara #uptownkotadamansara #uptowndanaukota #meletops #uitmshahalam #uitm #perak #selangor #pahang #johor #melaka #kedah #perlis #pulaupinang #mahadhir #anuaribrahim #najibrazak #jdt #viral

🔥🔥PROMO 🔥🔥 1 - 3 / 11 / 2019 -
SACC MALL SHAH ALAM
( Pemeran Pengantin)

BajuSADO Viral!!! Harga PROMO : RM 49.90 👍🏻👍🏻 📍ANDA ingin bentuk badan yg SaDo dalam masa '' 10 SAAT '' ? 😲
📍Ingin kan perubahan bentuk tubuh yg natural? 📍Nak SaDo tapi malas nak pergi gym? 📍Nak jimat kos makan Ubat utk SaDo? 📍Tak larat nak tunggu Berbulan bulan utk nampak SaDo?

www.wasap.my/60193421018 
Memperkenalkan rekaan berkualiti BajuSADO® 📌 Sesuai utk lelaki dan perempuan yg kurang berkeyakinan dengan tubuh badan yg Kurus 📌 Si pemakai lelaki kurus akan nampak lebih tegap, berotot dan tambah yakin setiap kali keluar
📌 Si pemakai perempuan yg Kurus akan nampak badan solid dan payudara akan lebih nampak besar dan mantap
📌 Si pemakai lelaki yg rasa buah dada yg  agak mengelebeh sehingga nampak puting dan bentuk buah dada walaupun sudah pakai baju ,boleh  pakai baju sado ni utk cover dan merubah dari dada mengelebih kepada lebih FIT dan statik.
📌 Sesuai di pakai dengan apa juga jenis pakaian samaada utk pergi temuduga , bersukan, temujanji, pertunangan, pernikahan , persandingan , dan aktiviti lain.
📌 Terdapat pilihan saiz S & M, Warga Hitam & Kelabu

Rugi kalau Bro &  Sis tak Cuba baju ni sebab ✋ 📎 Rekaan kain &  padded berkualiti 📎 Kain Sejuk
📎 Boleh di Cuci
📎 Boleh di Iron
📎 Tahan Lama 📎 Tidak Berkedut &  Keronyok 
Jangan tunggu lama lama sementara stock masih ada😭😭😭 #bajusado #bazaarpaknil #bajumurah #pakatanharapan #barisannasional #bajunikah #pameranpengantin #kualalumpur #bajukahwin #jualonline #bajunikah #uptownpuchong #uptowndamansara #uptownkotadamansara #uptowndanaukota #meletops #uitmshahalam #uitm #perak #selangor #pahang #johor #melaka #kedah #perlis #pulaupinang #mahadhir #anuaribrahim #najibrazak #jdt #viral
25 0 31 October, 2019

🔥🔥PROMO 🔥🔥 1 - 3 / 11 / 2019 -
SACC MALL SHAH ALAM
( Pemeran Pengantin)

BajuSADO Viral!!! Harga PROMO : RM 49.90 👍🏻👍🏻 📍ANDA ingin bentuk badan yg SaDo dalam masa '' 10 SAAT '' ? 😲
📍Ingin kan perubahan bentuk tubuh yg natural? 📍Nak SaDo tapi malas nak pergi gym? 📍Nak jimat kos makan Ubat utk SaDo? 📍Tak larat nak tunggu Berbulan bulan utk nampak SaDo?

www.wasap.my/60193421018
Memperkenalkan rekaan berkualiti BajuSADO® 📌 Sesuai utk lelaki dan perempuan yg kurang berkeyakinan dengan tubuh badan yg Kurus 📌 Si pemakai lelaki kurus akan nampak lebih tegap, berotot dan tambah yakin setiap kali keluar
📌 Si pemakai perempuan yg Kurus akan nampak badan solid dan payudara akan lebih nampak besar dan mantap
📌 Si pemakai lelaki yg rasa buah dada yg agak mengelebeh sehingga nampak puting dan bentuk buah dada walaupun sudah pakai baju ,boleh pakai baju sado ni utk cover dan merubah dari dada mengelebih kepada lebih FIT dan statik.
📌 Sesuai di pakai dengan apa juga jenis pakaian samaada utk pergi temuduga , bersukan, temujanji, pertunangan, pernikahan , persandingan , dan aktiviti lain.
📌 Terdapat pilihan saiz S & M, Warga Hitam & Kelabu

Rugi kalau Bro & Sis tak Cuba baju ni sebab ✋ 📎 Rekaan kain & padded berkualiti 📎 Kain Sejuk
📎 Boleh di Cuci
📎 Boleh di Iron
📎 Tahan Lama 📎 Tidak Berkedut & Keronyok
Jangan tunggu lama lama sementara stock masih ada😭😭😭 #bajusado #bazaarpaknil #bajumurah #pakatanharapan #barisannasional #bajunikah #pameranpengantin #kualalumpur #bajukahwin #jualonline #bajunikah #uptownpuchong #uptowndamansara #uptownkotadamansara #uptowndanaukota #meletops #uitmshahalam #uitm #perak #selangor #pahang #johor #melaka #kedah #perlis #pulaupinang #mahadhir #anuaribrahim #najibrazak #jdt #viral

🔥🔥PROMO 🔥🔥 1 - 3 / 11 / 2019 -
SACC MALL SHAH ALAM
( Pemeran Pengantin)

BajuSADO Viral!!! Harga PROMO : RM 49.90 👍🏻👍🏻 📍ANDA ingin bentuk badan yg SaDo dalam masa '' 10 SAAT '' ? 😲
📍Ingin kan perubahan bentuk tubuh yg natural? 📍Nak SaDo tapi malas nak pergi gym? 📍Nak jimat kos makan Ubat utk SaDo? 📍Tak larat nak tunggu Berbulan bulan utk nampak SaDo?

www.wasap.my/60193421018 
Memperkenalkan rekaan berkualiti BajuSADO® 📌 Sesuai utk lelaki dan perempuan yg kurang berkeyakinan dengan tubuh badan yg Kurus 📌 Si pemakai lelaki kurus akan nampak lebih tegap, berotot dan tambah yakin setiap kali keluar
📌 Si pemakai perempuan yg Kurus akan nampak badan solid dan payudara akan lebih nampak besar dan mantap
📌 Si pemakai lelaki yg rasa buah dada yg  agak mengelebeh sehingga nampak puting dan bentuk buah dada walaupun sudah pakai baju ,boleh  pakai baju sado ni utk cover dan merubah dari dada mengelebih kepada lebih FIT dan statik.
📌 Sesuai di pakai dengan apa juga jenis pakaian samaada utk pergi temuduga , bersukan, temujanji, pertunangan, pernikahan , persandingan , dan aktiviti lain.
📌 Terdapat pilihan saiz S & M, Warga Hitam & Kelabu

Rugi kalau Bro &  Sis tak Cuba baju ni sebab ✋ 📎 Rekaan kain &  padded berkualiti 📎 Kain Sejuk
📎 Boleh di Cuci
📎 Boleh di Iron
📎 Tahan Lama 📎 Tidak Berkedut &  Keronyok 
Jangan tunggu lama lama sementara stock masih ada😭😭😭 #bajusado #bazaarpaknil #bajumurah #pakatanharapan #barisannasional #bajunikah #pameranpengantin #kualalumpur #bajukahwin #jualonline #bajunikah #uptownpuchong #uptowndamansara #uptownkotadamansara #uptowndanaukota #meletops #uitmshahalam #uitm #perak #selangor #pahang #johor #melaka #kedah #perlis #pulaupinang #mahadhir #anuaribrahim #najibrazak #jdt #viral
3 0 31 October, 2019

🔥🔥PROMO 🔥🔥 1 - 3 / 11 / 2019 -
SACC MALL SHAH ALAM
( Pemeran Pengantin)

BajuSADO Viral!!! Harga PROMO : RM 49.90 👍🏻👍🏻 📍ANDA ingin bentuk badan yg SaDo dalam masa '' 10 SAAT '' ? 😲
📍Ingin kan perubahan bentuk tubuh yg natural? 📍Nak SaDo tapi malas nak pergi gym? 📍Nak jimat kos makan Ubat utk SaDo? 📍Tak larat nak tunggu Berbulan bulan utk nampak SaDo?

www.wasap.my/60193421018
Memperkenalkan rekaan berkualiti BajuSADO® 📌 Sesuai utk lelaki dan perempuan yg kurang berkeyakinan dengan tubuh badan yg Kurus 📌 Si pemakai lelaki kurus akan nampak lebih tegap, berotot dan tambah yakin setiap kali keluar
📌 Si pemakai perempuan yg Kurus akan nampak badan solid dan payudara akan lebih nampak besar dan mantap
📌 Si pemakai lelaki yg rasa buah dada yg agak mengelebeh sehingga nampak puting dan bentuk buah dada walaupun sudah pakai baju ,boleh pakai baju sado ni utk cover dan merubah dari dada mengelebih kepada lebih FIT dan statik.
📌 Sesuai di pakai dengan apa juga jenis pakaian samaada utk pergi temuduga , bersukan, temujanji, pertunangan, pernikahan , persandingan , dan aktiviti lain.
📌 Terdapat pilihan saiz S & M, Warga Hitam & Kelabu

Rugi kalau Bro & Sis tak Cuba baju ni sebab ✋ 📎 Rekaan kain & padded berkualiti 📎 Kain Sejuk
📎 Boleh di Cuci
📎 Boleh di Iron
📎 Tahan Lama 📎 Tidak Berkedut & Keronyok
Jangan tunggu lama lama sementara stock masih ada😭😭😭 #bajusado #bazaarpaknil #bajumurah #pakatanharapan #barisannasional #bajunikah #pameranpengantin #kualalumpur #bajukahwin #jualonline #bajunikah #uptownpuchong #uptowndamansara #uptownkotadamansara #uptowndanaukota #meletops #uitmshahalam #uitm #perak #selangor #pahang #johor #melaka #kedah #perlis #pulaupinang #mahadhir #anuaribrahim #najibrazak #jdt #viral

🔥🔥PROMO 🔥🔥 1 - 3 / 11 / 2019 -
SACC MALL SHAH ALAM
( Pemeran Pengantin)

BajuSADO Viral!!! Harga PROMO : RM 49.90 👍🏻👍🏻 📍ANDA ingin bentuk badan yg SaDo dalam masa '' 10 SAAT '' ? 😲
📍Ingin kan perubahan bentuk tubuh yg natural? 📍Nak SaDo tapi malas nak pergi gym? 📍Nak jimat kos makan Ubat utk SaDo? 📍Tak larat nak tunggu Berbulan bulan utk nampak SaDo?

www.wasap.my/60193421018 
Memperkenalkan rekaan berkualiti BajuSADO® 📌 Sesuai utk lelaki dan perempuan yg kurang berkeyakinan dengan tubuh badan yg Kurus 📌 Si pemakai lelaki kurus akan nampak lebih tegap, berotot dan tambah yakin setiap kali keluar
📌 Si pemakai perempuan yg Kurus akan nampak badan solid dan payudara akan lebih nampak besar dan mantap
📌 Si pemakai lelaki yg rasa buah dada yg  agak mengelebeh sehingga nampak puting dan bentuk buah dada walaupun sudah pakai baju ,boleh  pakai baju sado ni utk cover dan merubah dari dada mengelebih kepada lebih FIT dan statik.
📌 Sesuai di pakai dengan apa juga jenis pakaian samaada utk pergi temuduga , bersukan, temujanji, pertunangan, pernikahan , persandingan , dan aktiviti lain.
📌 Terdapat pilihan saiz S & M, Warga Hitam & Kelabu

Rugi kalau Bro &  Sis tak Cuba baju ni sebab ✋ 📎 Rekaan kain &  padded berkualiti 📎 Kain Sejuk
📎 Boleh di Cuci
📎 Boleh di Iron
📎 Tahan Lama 📎 Tidak Berkedut &  Keronyok 
Jangan tunggu lama lama sementara stock masih ada😭😭😭 #bajusado #bazaarpaknil #bajumurah #pakatanharapan #barisannasional #bajunikah #pameranpengantin #kualalumpur #bajukahwin #jualonline #bajunikah #uptownpuchong #uptowndamansara #uptownkotadamansara #uptowndanaukota #meletops #uitmshahalam #uitm #perak #selangor #pahang #johor #melaka #kedah #perlis #pulaupinang #mahadhir #anuaribrahim #najibrazak #jdt #viral
5 0 31 October, 2019

🔥🔥PROMO 🔥🔥 1 - 3 / 11 / 2019 -
SACC MALL SHAH ALAM
( Pemeran Pengantin)

BajuSADO Viral!!! Harga PROMO : RM 49.90 👍🏻👍🏻 📍ANDA ingin bentuk badan yg SaDo dalam masa '' 10 SAAT '' ? 😲
📍Ingin kan perubahan bentuk tubuh yg natural? 📍Nak SaDo tapi malas nak pergi gym? 📍Nak jimat kos makan Ubat utk SaDo? 📍Tak larat nak tunggu Berbulan bulan utk nampak SaDo?

www.wasap.my/60193421018
Memperkenalkan rekaan berkualiti BajuSADO® 📌 Sesuai utk lelaki dan perempuan yg kurang berkeyakinan dengan tubuh badan yg Kurus 📌 Si pemakai lelaki kurus akan nampak lebih tegap, berotot dan tambah yakin setiap kali keluar
📌 Si pemakai perempuan yg Kurus akan nampak badan solid dan payudara akan lebih nampak besar dan mantap
📌 Si pemakai lelaki yg rasa buah dada yg agak mengelebeh sehingga nampak puting dan bentuk buah dada walaupun sudah pakai baju ,boleh pakai baju sado ni utk cover dan merubah dari dada mengelebih kepada lebih FIT dan statik.
📌 Sesuai di pakai dengan apa juga jenis pakaian samaada utk pergi temuduga , bersukan, temujanji, pertunangan, pernikahan , persandingan , dan aktiviti lain.
📌 Terdapat pilihan saiz S & M, Warga Hitam & Kelabu

Rugi kalau Bro & Sis tak Cuba baju ni sebab ✋ 📎 Rekaan kain & padded berkualiti 📎 Kain Sejuk
📎 Boleh di Cuci
📎 Boleh di Iron
📎 Tahan Lama 📎 Tidak Berkedut & Keronyok
Jangan tunggu lama lama sementara stock masih ada😭😭😭 #bajusado #bazaarpaknil #bajumurah #pakatanharapan #barisannasional #bajunikah #pameranpengantin #kualalumpur #bajukahwin #jualonline #bajunikah #uptownpuchong #uptowndamansara #uptownkotadamansara #uptowndanaukota #meletops #uitmshahalam #uitm #perak #selangor #pahang #johor #melaka #kedah #perlis #pulaupinang #mahadhir #anuaribrahim #najibrazak #jdt #viral

🔥🔥PROMO 🔥🔥 1 - 3 / 11 / 2019 -
SACC MALL SHAH ALAM
( Pemeran Pengantin)

BajuSADO Viral!!! Harga PROMO : RM 49.90 👍🏻👍🏻 📍ANDA ingin bentuk badan yg SaDo dalam masa '' 10 SAAT '' ? 😲
📍Ingin kan perubahan bentuk tubuh yg natural? 📍Nak SaDo tapi malas nak pergi gym? 📍Nak jimat kos makan Ubat utk SaDo? 📍Tak larat nak tunggu Berbulan bulan utk nampak SaDo?

www.wasap.my/60193421018 
Memperkenalkan rekaan berkualiti BajuSADO® 📌 Sesuai utk lelaki dan perempuan yg kurang berkeyakinan dengan tubuh badan yg Kurus 📌 Si pemakai lelaki kurus akan nampak lebih tegap, berotot dan tambah yakin setiap kali keluar
📌 Si pemakai perempuan yg Kurus akan nampak badan solid dan payudara akan lebih nampak besar dan mantap
📌 Si pemakai lelaki yg rasa buah dada yg  agak mengelebeh sehingga nampak puting dan bentuk buah dada walaupun sudah pakai baju ,boleh  pakai baju sado ni utk cover dan merubah dari dada mengelebih kepada lebih FIT dan statik.
📌 Sesuai di pakai dengan apa juga jenis pakaian samaada utk pergi temuduga , bersukan, temujanji, pertunangan, pernikahan , persandingan , dan aktiviti lain.
📌 Terdapat pilihan saiz S & M, Warga Hitam & Kelabu

Rugi kalau Bro &  Sis tak Cuba baju ni sebab ✋ 📎 Rekaan kain &  padded berkualiti 📎 Kain Sejuk
📎 Boleh di Cuci
📎 Boleh di Iron
📎 Tahan Lama 📎 Tidak Berkedut &  Keronyok 
Jangan tunggu lama lama sementara stock masih ada😭😭😭 #bajusado #bazaarpaknil #bajumurah #pakatanharapan #barisannasional #bajunikah #pameranpengantin #kualalumpur #bajukahwin #jualonline #bajunikah #uptownpuchong #uptowndamansara #uptownkotadamansara #uptowndanaukota #meletops #uitmshahalam #uitm #perak #selangor #pahang #johor #melaka #kedah #perlis #pulaupinang #mahadhir #anuaribrahim #najibrazak #jdt #viral
20 0 31 October, 2019

🔥🔥PROMO 🔥🔥 1 - 3 / 11 / 2019 -
SACC MALL SHAH ALAM
( Pemeran Pengantin)

BajuSADO Viral!!! Harga PROMO : RM 49.90 👍🏻👍🏻 📍ANDA ingin bentuk badan yg SaDo dalam masa '' 10 SAAT '' ? 😲
📍Ingin kan perubahan bentuk tubuh yg natural? 📍Nak SaDo tapi malas nak pergi gym? 📍Nak jimat kos makan Ubat utk SaDo? 📍Tak larat nak tunggu Berbulan bulan utk nampak SaDo?

www.wasap.my/60193421018
Memperkenalkan rekaan berkualiti BajuSADO® 📌 Sesuai utk lelaki dan perempuan yg kurang berkeyakinan dengan tubuh badan yg Kurus 📌 Si pemakai lelaki kurus akan nampak lebih tegap, berotot dan tambah yakin setiap kali keluar
📌 Si pemakai perempuan yg Kurus akan nampak badan solid dan payudara akan lebih nampak besar dan mantap
📌 Si pemakai lelaki yg rasa buah dada yg agak mengelebeh sehingga nampak puting dan bentuk buah dada walaupun sudah pakai baju ,boleh pakai baju sado ni utk cover dan merubah dari dada mengelebih kepada lebih FIT dan statik.
📌 Sesuai di pakai dengan apa juga jenis pakaian samaada utk pergi temuduga , bersukan, temujanji, pertunangan, pernikahan , persandingan , dan aktiviti lain.
📌 Terdapat pilihan saiz S & M, Warga Hitam & Kelabu

Rugi kalau Bro & Sis tak Cuba baju ni sebab ✋ 📎 Rekaan kain & padded berkualiti 📎 Kain Sejuk
📎 Boleh di Cuci
📎 Boleh di Iron
📎 Tahan Lama 📎 Tidak Berkedut & Keronyok
Jangan tunggu lama lama sementara stock masih ada😭😭😭 #bajusado #bazaarpaknil #bajumurah #pakatanharapan #barisannasional #bajunikah #pameranpengantin #kualalumpur #bajukahwin #jualonline #bajunikah #uptownpuchong #uptowndamansara #uptownkotadamansara #uptowndanaukota #meletops #uitmshahalam #uitm #perak #selangor #pahang #johor #melaka #kedah #perlis #pulaupinang #mahadhir #anuaribrahim #najibrazak #jdt #viral

🔥🔥PROMO 🔥🔥 1 - 3 / 11 / 2019 -
SACC MALL SHAH ALAM
( Pemeran Pengantin)

BajuSADO Viral!!! Harga PROMO : RM 49.90 👍🏻👍🏻 📍ANDA ingin bentuk badan yg SaDo dalam masa '' 10 SAAT '' ? 😲
📍Ingin kan perubahan bentuk tubuh yg natural? 📍Nak SaDo tapi malas nak pergi gym? 📍Nak jimat kos makan Ubat utk SaDo? 📍Tak larat nak tunggu Berbulan bulan utk nampak SaDo?

www.wasap.my/60193421018 
Memperkenalkan rekaan berkualiti BajuSADO® 📌 Sesuai utk lelaki dan perempuan yg kurang berkeyakinan dengan tubuh badan yg Kurus 📌 Si pemakai lelaki kurus akan nampak lebih tegap, berotot dan tambah yakin setiap kali keluar
📌 Si pemakai perempuan yg Kurus akan nampak badan solid dan payudara akan lebih nampak besar dan mantap
📌 Si pemakai lelaki yg rasa buah dada yg  agak mengelebeh sehingga nampak puting dan bentuk buah dada walaupun sudah pakai baju ,boleh  pakai baju sado ni utk cover dan merubah dari dada mengelebih kepada lebih FIT dan statik.
📌 Sesuai di pakai dengan apa juga jenis pakaian samaada utk pergi temuduga , bersukan, temujanji, pertunangan, pernikahan , persandingan , dan aktiviti lain.
📌 Terdapat pilihan saiz S & M, Warga Hitam & Kelabu

Rugi kalau Bro &  Sis tak Cuba baju ni sebab ✋ 📎 Rekaan kain &  padded berkualiti 📎 Kain Sejuk
📎 Boleh di Cuci
📎 Boleh di Iron
📎 Tahan Lama 📎 Tidak Berkedut &  Keronyok 
Jangan tunggu lama lama sementara stock masih ada😭😭😭 #bajusado #bazaarpaknil #bajumurah #pakatanharapan #barisannasional #bajunikah #pameranpengantin #kualalumpur #bajukahwin #jualonline #bajunikah #uptownpuchong #uptowndamansara #uptownkotadamansara #uptowndanaukota #meletops #uitmshahalam #uitm #perak #selangor #pahang #johor #melaka #kedah #perlis #pulaupinang #mahadhir #anuaribrahim #najibrazak #jdt #viral
3 0 31 October, 2019

🔥🔥PROMO 🔥🔥 1 - 3 / 11 / 2019 -
SACC MALL SHAH ALAM
( Pemeran Pengantin)

BajuSADO Viral!!! Harga PROMO : RM 49.90 👍🏻👍🏻 📍ANDA ingin bentuk badan yg SaDo dalam masa '' 10 SAAT '' ? 😲
📍Ingin kan perubahan bentuk tubuh yg natural? 📍Nak SaDo tapi malas nak pergi gym? 📍Nak jimat kos makan Ubat utk SaDo? 📍Tak larat nak tunggu Berbulan bulan utk nampak SaDo?

www.wasap.my/60193421018
Memperkenalkan rekaan berkualiti BajuSADO® 📌 Sesuai utk lelaki dan perempuan yg kurang berkeyakinan dengan tubuh badan yg Kurus 📌 Si pemakai lelaki kurus akan nampak lebih tegap, berotot dan tambah yakin setiap kali keluar
📌 Si pemakai perempuan yg Kurus akan nampak badan solid dan payudara akan lebih nampak besar dan mantap
📌 Si pemakai lelaki yg rasa buah dada yg agak mengelebeh sehingga nampak puting dan bentuk buah dada walaupun sudah pakai baju ,boleh pakai baju sado ni utk cover dan merubah dari dada mengelebih kepada lebih FIT dan statik.
📌 Sesuai di pakai dengan apa juga jenis pakaian samaada utk pergi temuduga , bersukan, temujanji, pertunangan, pernikahan , persandingan , dan aktiviti lain.
📌 Terdapat pilihan saiz S & M, Warga Hitam & Kelabu

Rugi kalau Bro & Sis tak Cuba baju ni sebab ✋ 📎 Rekaan kain & padded berkualiti 📎 Kain Sejuk
📎 Boleh di Cuci
📎 Boleh di Iron
📎 Tahan Lama 📎 Tidak Berkedut & Keronyok
Jangan tunggu lama lama sementara stock masih ada😭😭😭 #bajusado #bazaarpaknil #bajumurah #pakatanharapan #barisannasional #bajunikah #pameranpengantin #kualalumpur #bajukahwin #jualonline #bajunikah #uptownpuchong #uptowndamansara #uptownkotadamansara #uptowndanaukota #meletops #uitmshahalam #uitm #perak #selangor #pahang #johor #melaka #kedah #perlis #pulaupinang #mahadhir #anuaribrahim #najibrazak #jdt #viral

🔥🔥PROMO 🔥🔥 1 - 3 / 11 / 2019 -
SACC MALL SHAH ALAM
( Pemeran Pengantin)

BajuSADO Viral!!! Harga PROMO : RM 49.90 👍🏻👍🏻 📍ANDA ingin bentuk badan yg SaDo dalam masa '' 10 SAAT '' ? 😲
📍Ingin kan perubahan bentuk tubuh yg natural? 📍Nak SaDo tapi malas nak pergi gym? 📍Nak jimat kos makan Ubat utk SaDo? 📍Tak larat nak tunggu Berbulan bulan utk nampak SaDo?

www.wasap.my/60193421018 
Memperkenalkan rekaan berkualiti BajuSADO® 📌 Sesuai utk lelaki dan perempuan yg kurang berkeyakinan dengan tubuh badan yg Kurus 📌 Si pemakai lelaki kurus akan nampak lebih tegap, berotot dan tambah yakin setiap kali keluar
📌 Si pemakai perempuan yg Kurus akan nampak badan solid dan payudara akan lebih nampak besar dan mantap
📌 Si pemakai lelaki yg rasa buah dada yg  agak mengelebeh sehingga nampak puting dan bentuk buah dada walaupun sudah pakai baju ,boleh  pakai baju sado ni utk cover dan merubah dari dada mengelebih kepada lebih FIT dan statik.
📌 Sesuai di pakai dengan apa juga jenis pakaian samaada utk pergi temuduga , bersukan, temujanji, pertunangan, pernikahan , persandingan , dan aktiviti lain.
📌 Terdapat pilihan saiz S & M, Warga Hitam & Kelabu

Rugi kalau Bro &  Sis tak Cuba baju ni sebab ✋ 📎 Rekaan kain &  padded berkualiti 📎 Kain Sejuk
📎 Boleh di Cuci
📎 Boleh di Iron
📎 Tahan Lama 📎 Tidak Berkedut &  Keronyok 
Jangan tunggu lama lama sementara stock masih ada😭😭😭 #bajusado #bazaarpaknil #bajumurah #pakatanharapan #barisannasional #bajunikah #pameranpengantin #kualalumpur #bajukahwin #jualonline #bajunikah #uptownpuchong #uptowndamansara #uptownkotadamansara #uptowndanaukota #meletops #uitmshahalam #uitm #perak #selangor #pahang #johor #melaka #kedah #perlis #pulaupinang #mahadhir #anuaribrahim #najibrazak #jdt #viral
3 0 31 October, 2019

🔥🔥PROMO 🔥🔥 1 - 3 / 11 / 2019 -
SACC MALL SHAH ALAM
( Pemeran Pengantin)

BajuSADO Viral!!! Harga PROMO : RM 49.90 👍🏻👍🏻 📍ANDA ingin bentuk badan yg SaDo dalam masa '' 10 SAAT '' ? 😲
📍Ingin kan perubahan bentuk tubuh yg natural? 📍Nak SaDo tapi malas nak pergi gym? 📍Nak jimat kos makan Ubat utk SaDo? 📍Tak larat nak tunggu Berbulan bulan utk nampak SaDo?

www.wasap.my/60193421018
Memperkenalkan rekaan berkualiti BajuSADO® 📌 Sesuai utk lelaki dan perempuan yg kurang berkeyakinan dengan tubuh badan yg Kurus 📌 Si pemakai lelaki kurus akan nampak lebih tegap, berotot dan tambah yakin setiap kali keluar
📌 Si pemakai perempuan yg Kurus akan nampak badan solid dan payudara akan lebih nampak besar dan mantap
📌 Si pemakai lelaki yg rasa buah dada yg agak mengelebeh sehingga nampak puting dan bentuk buah dada walaupun sudah pakai baju ,boleh pakai baju sado ni utk cover dan merubah dari dada mengelebih kepada lebih FIT dan statik.
📌 Sesuai di pakai dengan apa juga jenis pakaian samaada utk pergi temuduga , bersukan, temujanji, pertunangan, pernikahan , persandingan , dan aktiviti lain.
📌 Terdapat pilihan saiz S & M, Warga Hitam & Kelabu

Rugi kalau Bro & Sis tak Cuba baju ni sebab ✋ 📎 Rekaan kain & padded berkualiti 📎 Kain Sejuk
📎 Boleh di Cuci
📎 Boleh di Iron
📎 Tahan Lama 📎 Tidak Berkedut & Keronyok
Jangan tunggu lama lama sementara stock masih ada😭😭😭 #bajusado #bazaarpaknil #bajumurah #pakatanharapan #barisannasional #bajunikah #pameranpengantin #kualalumpur #bajukahwin #jualonline #bajunikah #uptownpuchong #uptowndamansara #uptownkotadamansara #uptowndanaukota #meletops #uitmshahalam #uitm #perak #selangor #pahang #johor #melaka #kedah #perlis #pulaupinang #mahadhir #anuaribrahim #najibrazak #jdt #viral

🔥🔥PROMO 🔥🔥 1 - 3 / 11 / 2019 -
SACC MALL SHAH ALAM
( Pemeran Pengantin)

BajuSADO Viral!!! Harga PROMO : RM 49.90 👍🏻👍🏻 📍ANDA ingin bentuk badan yg SaDo dalam masa '' 10 SAAT '' ? 😲
📍Ingin kan perubahan bentuk tubuh yg natural? 📍Nak SaDo tapi malas nak pergi gym? 📍Nak jimat kos makan Ubat utk SaDo? 📍Tak larat nak tunggu Berbulan bulan utk nampak SaDo?

www.wasap.my/60193421018 
Memperkenalkan rekaan berkualiti BajuSADO® 📌 Sesuai utk lelaki dan perempuan yg kurang berkeyakinan dengan tubuh badan yg Kurus 📌 Si pemakai lelaki kurus akan nampak lebih tegap, berotot dan tambah yakin setiap kali keluar
📌 Si pemakai perempuan yg Kurus akan nampak badan solid dan payudara akan lebih nampak besar dan mantap
📌 Si pemakai lelaki yg rasa buah dada yg  agak mengelebeh sehingga nampak puting dan bentuk buah dada walaupun sudah pakai baju ,boleh  pakai baju sado ni utk cover dan merubah dari dada mengelebih kepada lebih FIT dan statik.
📌 Sesuai di pakai dengan apa juga jenis pakaian samaada utk pergi temuduga , bersukan, temujanji, pertunangan, pernikahan , persandingan , dan aktiviti lain.
📌 Terdapat pilihan saiz S & M, Warga Hitam & Kelabu

Rugi kalau Bro &  Sis tak Cuba baju ni sebab ✋ 📎 Rekaan kain &  padded berkualiti 📎 Kain Sejuk
📎 Boleh di Cuci
📎 Boleh di Iron
📎 Tahan Lama 📎 Tidak Berkedut &  Keronyok 
Jangan tunggu lama lama sementara stock masih ada😭😭😭 #bajusado #bazaarpaknil #bajumurah #pakatanharapan #barisannasional #bajunikah #pameranpengantin #kualalumpur #bajukahwin #jualonline #bajunikah #uptownpuchong #uptowndamansara #uptownkotadamansara #uptowndanaukota #meletops #uitmshahalam #uitm #perak #selangor #pahang #johor #melaka #kedah #perlis #pulaupinang #mahadhir #anuaribrahim #najibrazak #jdt #viral
2 0 31 October, 2019

🔥🔥PROMO 🔥🔥 1 - 3 / 11 / 2019 -
SACC MALL SHAH ALAM
( Pemeran Pengantin)

BajuSADO Viral!!! Harga PROMO : RM 49.90 👍🏻👍🏻 📍ANDA ingin bentuk badan yg SaDo dalam masa '' 10 SAAT '' ? 😲
📍Ingin kan perubahan bentuk tubuh yg natural? 📍Nak SaDo tapi malas nak pergi gym? 📍Nak jimat kos makan Ubat utk SaDo? 📍Tak larat nak tunggu Berbulan bulan utk nampak SaDo?

www.wasap.my/60193421018
Memperkenalkan rekaan berkualiti BajuSADO® 📌 Sesuai utk lelaki dan perempuan yg kurang berkeyakinan dengan tubuh badan yg Kurus 📌 Si pemakai lelaki kurus akan nampak lebih tegap, berotot dan tambah yakin setiap kali keluar
📌 Si pemakai perempuan yg Kurus akan nampak badan solid dan payudara akan lebih nampak besar dan mantap
📌 Si pemakai lelaki yg rasa buah dada yg agak mengelebeh sehingga nampak puting dan bentuk buah dada walaupun sudah pakai baju ,boleh pakai baju sado ni utk cover dan merubah dari dada mengelebih kepada lebih FIT dan statik.
📌 Sesuai di pakai dengan apa juga jenis pakaian samaada utk pergi temuduga , bersukan, temujanji, pertunangan, pernikahan , persandingan , dan aktiviti lain.
📌 Terdapat pilihan saiz S & M, Warga Hitam & Kelabu

Rugi kalau Bro & Sis tak Cuba baju ni sebab ✋ 📎 Rekaan kain & padded berkualiti 📎 Kain Sejuk
📎 Boleh di Cuci
📎 Boleh di Iron
📎 Tahan Lama 📎 Tidak Berkedut & Keronyok
Jangan tunggu lama lama sementara stock masih ada😭😭😭 #bajusado #bazaarpaknil #bajumurah #pakatanharapan #barisannasional #bajunikah #pameranpengantin #kualalumpur #bajukahwin #jualonline #bajunikah #uptownpuchong #uptowndamansara #uptownkotadamansara #uptowndanaukota #meletops #uitmshahalam #uitm #perak #selangor #pahang #johor #melaka #kedah #perlis #pulaupinang #mahadhir #anuaribrahim #najibrazak #jdt #viral

🔥🔥PROMO 🔥🔥 1 - 3 / 11 / 2019 -
SACC MALL SHAH ALAM
( Pemeran Pengantin)

BajuSADO Viral!!! Harga PROMO : RM 49.90 👍🏻👍🏻 📍ANDA ingin bentuk badan yg SaDo dalam masa '' 10 SAAT '' ? 😲
📍Ingin kan perubahan bentuk tubuh yg natural? 📍Nak SaDo tapi malas nak pergi gym? 📍Nak jimat kos makan Ubat utk SaDo? 📍Tak larat nak tunggu Berbulan bulan utk nampak SaDo?

www.wasap.my/60193421018 
Memperkenalkan rekaan berkualiti BajuSADO® 📌 Sesuai utk lelaki dan perempuan yg kurang berkeyakinan dengan tubuh badan yg Kurus 📌 Si pemakai lelaki kurus akan nampak lebih tegap, berotot dan tambah yakin setiap kali keluar
📌 Si pemakai perempuan yg Kurus akan nampak badan solid dan payudara akan lebih nampak besar dan mantap
📌 Si pemakai lelaki yg rasa buah dada yg  agak mengelebeh sehingga nampak puting dan bentuk buah dada walaupun sudah pakai baju ,boleh  pakai baju sado ni utk cover dan merubah dari dada mengelebih kepada lebih FIT dan statik.
📌 Sesuai di pakai dengan apa juga jenis pakaian samaada utk pergi temuduga , bersukan, temujanji, pertunangan, pernikahan , persandingan , dan aktiviti lain.
📌 Terdapat pilihan saiz S & M, Warga Hitam & Kelabu

Rugi kalau Bro &  Sis tak Cuba baju ni sebab ✋ 📎 Rekaan kain &  padded berkualiti 📎 Kain Sejuk
📎 Boleh di Cuci
📎 Boleh di Iron
📎 Tahan Lama 📎 Tidak Berkedut &  Keronyok 
Jangan tunggu lama lama sementara stock masih ada😭😭😭 #bajusado #bazaarpaknil #bajumurah #pakatanharapan #barisannasional #bajunikah #pameranpengantin #kualalumpur #bajukahwin #jualonline #bajunikah #uptownpuchong #uptowndamansara #uptownkotadamansara #uptowndanaukota #meletops #uitmshahalam #uitm #perak #selangor #pahang #johor #melaka #kedah #perlis #pulaupinang #mahadhir #anuaribrahim #najibrazak #jdt #viral
3 0 31 October, 2019

🔥🔥PROMO 🔥🔥 1 - 3 / 11 / 2019 -
SACC MALL SHAH ALAM
( Pemeran Pengantin)

BajuSADO Viral!!! Harga PROMO : RM 49.90 👍🏻👍🏻 📍ANDA ingin bentuk badan yg SaDo dalam masa '' 10 SAAT '' ? 😲
📍Ingin kan perubahan bentuk tubuh yg natural? 📍Nak SaDo tapi malas nak pergi gym? 📍Nak jimat kos makan Ubat utk SaDo? 📍Tak larat nak tunggu Berbulan bulan utk nampak SaDo?

www.wasap.my/60193421018
Memperkenalkan rekaan berkualiti BajuSADO® 📌 Sesuai utk lelaki dan perempuan yg kurang berkeyakinan dengan tubuh badan yg Kurus 📌 Si pemakai lelaki kurus akan nampak lebih tegap, berotot dan tambah yakin setiap kali keluar
📌 Si pemakai perempuan yg Kurus akan nampak badan solid dan payudara akan lebih nampak besar dan mantap
📌 Si pemakai lelaki yg rasa buah dada yg agak mengelebeh sehingga nampak puting dan bentuk buah dada walaupun sudah pakai baju ,boleh pakai baju sado ni utk cover dan merubah dari dada mengelebih kepada lebih FIT dan statik.
📌 Sesuai di pakai dengan apa juga jenis pakaian samaada utk pergi temuduga , bersukan, temujanji, pertunangan, pernikahan , persandingan , dan aktiviti lain.
📌 Terdapat pilihan saiz S & M, Warga Hitam & Kelabu

Rugi kalau Bro & Sis tak Cuba baju ni sebab ✋ 📎 Rekaan kain & padded berkualiti 📎 Kain Sejuk
📎 Boleh di Cuci
📎 Boleh di Iron
📎 Tahan Lama 📎 Tidak Berkedut & Keronyok
Jangan tunggu lama lama sementara stock masih ada😭😭😭 #bajusado #bazaarpaknil #bajumurah #pakatanharapan #barisannasional #bajunikah #pameranpengantin #kualalumpur #bajukahwin #jualonline #bajunikah #uptownpuchong #uptowndamansara #uptownkotadamansara #uptowndanaukota #meletops #uitmshahalam #uitm #perak #selangor #pahang #johor #melaka #kedah #perlis #pulaupinang #mahadhir #anuaribrahim #najibrazak #jdt #viral

🔥🔥PROMO 🔥🔥 1 - 3 / 11 / 2019 -
SACC MALL SHAH ALAM
( Pemeran Pengantin)

BajuSADO Viral!!! Harga PROMO : RM 49.90 👍🏻👍🏻 📍ANDA ingin bentuk badan yg SaDo dalam masa '' 10 SAAT '' ? 😲
📍Ingin kan perubahan bentuk tubuh yg natural? 📍Nak SaDo tapi malas nak pergi gym? 📍Nak jimat kos makan Ubat utk SaDo? 📍Tak larat nak tunggu Berbulan bulan utk nampak SaDo?

www.wasap.my/60193421018 
Memperkenalkan rekaan berkualiti BajuSADO® 📌 Sesuai utk lelaki dan perempuan yg kurang berkeyakinan dengan tubuh badan yg Kurus 📌 Si pemakai lelaki kurus akan nampak lebih tegap, berotot dan tambah yakin setiap kali keluar
📌 Si pemakai perempuan yg Kurus akan nampak badan solid dan payudara akan lebih nampak besar dan mantap
📌 Si pemakai lelaki yg rasa buah dada yg  agak mengelebeh sehingga nampak puting dan bentuk buah dada walaupun sudah pakai baju ,boleh  pakai baju sado ni utk cover dan merubah dari dada mengelebih kepada lebih FIT dan statik.
📌 Sesuai di pakai dengan apa juga jenis pakaian samaada utk pergi temuduga , bersukan, temujanji, pertunangan, pernikahan , persandingan , dan aktiviti lain.
📌 Terdapat pilihan saiz S & M, Warga Hitam & Kelabu

Rugi kalau Bro &  Sis tak Cuba baju ni sebab ✋ 📎 Rekaan kain &  padded berkualiti 📎 Kain Sejuk
📎 Boleh di Cuci
📎 Boleh di Iron
📎 Tahan Lama 📎 Tidak Berkedut &  Keronyok 
Jangan tunggu lama lama sementara stock masih ada😭😭😭 #bajusado #bazaarpaknil #bajumurah #pakatanharapan #barisannasional #bajunikah #pameranpengantin #kualalumpur #bajukahwin #jualonline #bajunikah #uptownpuchong #uptowndamansara #uptownkotadamansara #uptowndanaukota #meletops #uitmshahalam #uitm #perak #selangor #pahang #johor #melaka #kedah #perlis #pulaupinang #mahadhir #anuaribrahim #najibrazak #jdt #viral
4 0 31 October, 2019

Top #uptowndanaukota posts

Abe Jaa bersama YB YB industri hiburan , Jom dengar apa kata mereka tentang #BajuMelayuModern Abe Jaa and #Kurta 😂 w/ @shaffiqerwin , @arajohari , @ayieelhamf88 , @ismailizzani_ 🤣 , Jumpa korang malam ni okay ? #UptownDanauKota #OMGJaaItsTrending #UptownJaasuzuran

Abe Jaa bersama YB YB industri hiburan , Jom dengar apa kata mereka tentang #BajuMelayuModern Abe Jaa and #Kurta 😂 w/ @shaffiqerwin , @arajohari , @ayieelhamf88 , @ismailizzani_ 🤣 , Jumpa korang malam ni okay ? #UptownDanauKota #OMGJaaItsTrending #UptownJaasuzuran
125,145 2,426 2 June, 2018

Thank you awak @haneesyahanee 🌹 datang bowok family last night support abe jaa . Nanti next time sy bawak family sy pulok jumpo awok okay . Adudududududu 🙈 Tak jauh pun kelate 🤣 #Jaaurah #Jxclusive #UptownDanauKota #HaneesyaComeyLotey

Thank you awak @haneesyahanee 🌹 datang bowok family last night support abe jaa . Nanti next time sy bawak family sy pulok jumpo awok okay . Adudududududu 🙈 Tak jauh pun kelate 🤣 #Jaaurah #Jxclusive #UptownDanauKota #HaneesyaComeyLotey
61,475 96 14 May, 2019
Serbu gais! Nanti sold out jangan marah..‼️ 😜
.

OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #bmf #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #supermacnachos #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst  #kakaktanjak #macandcheese #tv3 #mymakan #nachoscheesetarik
2,862 50 11 October, 2019

Salam Ramadhan! Gais jangan lupa Berbuka Puasa dengan Tanjakcrew Cafe!🤗
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3

Salam Ramadhan! Gais jangan lupa Berbuka Puasa dengan Tanjakcrew Cafe!🤗
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3
9,172 278 21 May, 2019

Gosip apa si @adeed8 wartawan Melodi nak sampaikan ni? Haip! Tak mo membawang😂😜
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #canornotchallenge #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3

Gosip apa si @adeed8 wartawan Melodi nak sampaikan ni? Haip! Tak mo membawang😂😜
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #canornotchallenge #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3
6,747 98 8 May, 2019

Table booking almost full gais!!
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3

Table booking almost full gais!!
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3
9,716 268 24 May, 2019

Alhamdulillah rezeki Allah. Dah macam Jakel ni hahaha
_
#bundlemalaysia
#VideoViral
#uptowndanaukota

Alhamdulillah rezeki Allah. Dah macam Jakel ni hahaha
_
#bundlemalaysia 
#VideoViral
#uptowndanaukota
921 29 21 May, 2019