#uptownserdang Instagram Photos & Videos

uptownserdang - 167 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #uptownserdang and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
617 hours
Average like
10.6
Average comment
0.5
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

Combo Set Baju Baby MURAH 💥 MURAH 💥 🔥🔥🔥 RM10 Sahaja !!! 🔥🔥🔥 **harga xtermasuk kos pos ye 😙

#bajubaby #bajubabymurah #bajutaskababy #bajutaska #bajuhantattaska #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #uptowndanaukota #uptownserdang #uptownkotadamansara

Combo Set Baju Baby MURAH 💥 MURAH 💥 🔥🔥🔥 RM10 Sahaja !!! 🔥🔥🔥 **harga xtermasuk kos pos ye 😙

#bajubaby #bajubabymurah #bajutaskababy #bajutaska #bajuhantattaska #bazaarpaknil #ruangrezekihanania  #uptowndanaukota  #uptownserdang #uptownkotadamansara
1 0 6 November, 2019

: Sleepsuit baby newborn 🎉🎉 Baju baby paling senang nk tukar pampers.. Hanya bukak button sahaja !! 😙

JIMAT MASE 👏

#BAJUbabymurah #bajubaby #bazaarpaknil #uptownkajang #uptownbaby #uptownbukitjambul #uptownserdang #uptownselayang #uptowndamansara

: Sleepsuit baby newborn 🎉🎉 Baju baby paling senang nk tukar pampers.. Hanya bukak button sahaja !! 😙

JIMAT MASE 👏

#BAJUbabymurah #bajubaby #bazaarpaknil #uptownkajang #uptownbaby #uptownbukitjambul #uptownserdang #uptownselayang #uptowndamansara
7 0 14 August, 2018
Combo Set Baju Baby MURAH 💥 MURAH 💥 **harga xtermasuk kos pos ye 😙

#bajubaby #bajubabymurah #bajutaskababy #bajutaska #bajuhantattaska #bazaarpaknil #ruangrezekihanania  #uptowndanaukota  #uptownserdang #uptownkotadamansara
11 1 13 August, 2018

Free Movie.. Tonton dan anda mungkin berpeluang memenangi hadiah misteri dari kami @awanhijauofficial
Pelbagai movie, drama dan TV show percuma untuk anda. Stay tune with us and grab mistery rewards from us!

http://movie.awanhijau.com

#awanhijau #awanmovie #movieenglish #movieterbaru #cinemaonline #cinema #livestreaming #moviemelayu #dramamelayu #englishseries #giveawaymalaysia #peraduan #bazaarpaknil #downtownshahalam #downtownreko #uptownserdang #shahalam #malaysia #kualalumpur #subangjaya #lokalah #lokalahmy #tempatanfest #sapotlokal

Free Movie.. Tonton dan anda mungkin berpeluang memenangi hadiah misteri dari kami @awanhijauofficial 
Pelbagai movie, drama dan TV show percuma untuk anda. Stay tune with us and grab mistery rewards from us!

http://movie.awanhijau.com

#awanhijau #awanmovie #movieenglish #movieterbaru #cinemaonline #cinema #livestreaming #moviemelayu #dramamelayu #englishseries #giveawaymalaysia #peraduan #bazaarpaknil #downtownshahalam #downtownreko #uptownserdang #shahalam #malaysia #kualalumpur #subangjaya #lokalah #lokalahmy #tempatanfest #sapotlokal
8 0 19 July, 2017

Free Movie.. Tonton dan anda mungkin berpeluang memenangi hadiah misteri dari kami @awanhijauofficial
Pelbagai movie, drama dan TV show percuma untuk anda. Stay tune with us and grab mistery rewards from us!

http://movie.awanhijau.com

#awanhijau #awanmovie #movieenglish #movieterbaru #cinemaonline #cinema #livestreaming #moviemelayu #dramamelayu #englishseries #giveawaymalaysia #peraduan #bazaarpaknil #downtownshahalam #downtownreko #uptownserdang #shahalam #malaysia #kualalumpur #subangjaya #lokalah #lokalahmy #tempatanfest #sapotlokal

Free Movie.. Tonton dan anda mungkin berpeluang memenangi hadiah misteri dari kami @awanhijauofficial 
Pelbagai movie, drama dan TV show percuma untuk anda. Stay tune with us and grab mistery rewards from us!

http://movie.awanhijau.com

#awanhijau #awanmovie #movieenglish #movieterbaru #cinemaonline #cinema #livestreaming #moviemelayu #dramamelayu #englishseries #giveawaymalaysia #peraduan #bazaarpaknil #downtownshahalam #downtownreko #uptownserdang #shahalam #malaysia #kualalumpur #subangjaya #lokalah #lokalahmy #tempatanfest #sapotlokal
5 0 19 July, 2017

Free Movie.. Tonton dan anda mungkin berpeluang memenangi hadiah misteri dari kami @awanhijauofficial
Pelbagai movie, drama dan TV show percuma untuk anda. Stay tune with us and grab mistery rewards from us!

http://movie.awanhijau.com

#awanhijau #awanmovie #movieenglish #movieterbaru #cinemaonline #cinema #livestreaming #moviemelayu #dramamelayu #englishseries #giveawaymalaysia #peraduan #bazaarpaknil #downtownshahalam #downtownreko #uptownserdang #shahalam #malaysia #kualalumpur #subangjaya #lokalah #lokalahmy #tempatanfest #sapotlokal

Free Movie.. Tonton dan anda mungkin berpeluang memenangi hadiah misteri dari kami @awanhijauofficial 
Pelbagai movie, drama dan TV show percuma untuk anda. Stay tune with us and grab mistery rewards from us!

http://movie.awanhijau.com

#awanhijau #awanmovie #movieenglish #movieterbaru #cinemaonline #cinema #livestreaming #moviemelayu #dramamelayu #englishseries #giveawaymalaysia #peraduan #bazaarpaknil #downtownshahalam #downtownreko #uptownserdang #shahalam #malaysia #kualalumpur #subangjaya #lokalah #lokalahmy #tempatanfest #sapotlokal
8 0 19 July, 2017

Free Movie.. Tonton dan anda mungkin berpeluang memenangi hadiah misteri dari kami @awanhijauofficial
Pelbagai movie, drama dan TV show percuma untuk anda. Stay tune with us and grab mistery rewards from us!

http://movie.awanhijau.com

#awanhijau #awanmovie #movieenglish #movieterbaru #cinemaonline #cinema #livestreaming #moviemelayu #dramamelayu #englishseries #giveawaymalaysia #peraduan #bazaarpaknil #downtownshahalam #downtownreko #uptownserdang #shahalam #malaysia #kualalumpur #subangjaya #lokalah #lokalahmy #tempatanfest #sapotlokal

Free Movie.. Tonton dan anda mungkin berpeluang memenangi hadiah misteri dari kami @awanhijauofficial 
Pelbagai movie, drama dan TV show percuma untuk anda. Stay tune with us and grab mistery rewards from us!

http://movie.awanhijau.com

#awanhijau #awanmovie #movieenglish #movieterbaru #cinemaonline #cinema #livestreaming #moviemelayu #dramamelayu #englishseries #giveawaymalaysia #peraduan #bazaarpaknil #downtownshahalam #downtownreko #uptownserdang #shahalam #malaysia #kualalumpur #subangjaya #lokalah #lokalahmy #tempatanfest #sapotlokal
4 0 19 July, 2017

Free Movie.. Tonton dan anda mungkin berpeluang memenangi hadiah misteri dari kami @awanhijauofficial
Pelbagai movie, drama dan TV show percuma untuk anda. Stay tune with us and grab mistery rewards from us!

http://movie.awanhijau.com

#awanhijau #awanmovie #movieenglish #movieterbaru #cinemaonline #cinema #livestreaming #moviemelayu #dramamelayu #englishseries #giveawaymalaysia #peraduan #bazaarpaknil #downtownshahalam #downtownreko #uptownserdang #shahalam #malaysia #kualalumpur #subangjaya #lokalah #lokalahmy #tempatanfest #sapotlokal

Free Movie.. Tonton dan anda mungkin berpeluang memenangi hadiah misteri dari kami @awanhijauofficial 
Pelbagai movie, drama dan TV show percuma untuk anda. Stay tune with us and grab mistery rewards from us!

http://movie.awanhijau.com

#awanhijau #awanmovie #movieenglish #movieterbaru #cinemaonline #cinema #livestreaming #moviemelayu #dramamelayu #englishseries #giveawaymalaysia #peraduan #bazaarpaknil #downtownshahalam #downtownreko #uptownserdang #shahalam #malaysia #kualalumpur #subangjaya #lokalah #lokalahmy #tempatanfest #sapotlokal
7 0 19 July, 2017

Free Movie.. Tonton dan anda mungkin berpeluang memenangi hadiah misteri dari kami @awanhijauofficial
Pelbagai movie, drama dan TV show percuma untuk anda. Stay tune with us and grab mistery rewards from us!

#awanhijau #awanmovie #movieenglish #movieterbaru #cinemaonline #cinema #livestreaming #moviemelayu #dramamelayu #englishseries #giveawaymalaysia #peraduan #bazaarpaknil #downtownshahalam #downtownreko #uptownserdang #shahalam #malaysia #kualalumpur #subangjaya #lokalah #lokalahmy #tempatanfest #sapotlokal

Free Movie.. Tonton dan anda mungkin berpeluang memenangi hadiah misteri dari kami @awanhijauofficial 
Pelbagai movie, drama dan TV show percuma untuk anda. Stay tune with us and grab mistery rewards from us!

#awanhijau #awanmovie #movieenglish #movieterbaru #cinemaonline #cinema #livestreaming #moviemelayu #dramamelayu #englishseries #giveawaymalaysia #peraduan #bazaarpaknil #downtownshahalam #downtownreko #uptownserdang #shahalam #malaysia #kualalumpur #subangjaya #lokalah #lokalahmy #tempatanfest #sapotlokal
4 0 18 July, 2017

Free Movie.. Tonton dan anda mungkin berpeluang memenangi hadiah misteri dari kami @awanhijauofficial
Pelbagai movie, drama dan TV show percuma untuk anda. Stay tune with us and grab mistery rewards from us!

#awanhijau #awanmovie #movieenglish #movieterbaru #cinemaonline #cinema #livestreaming #moviemelayu #dramamelayu #englishseries #giveawaymalaysia #peraduan #bazaarpaknil #downtownshahalam #downtownreko #uptownserdang #shahalam #malaysia #kualalumpur #subangjaya #lokalah #lokalahmy #tempatanfest #sapotlokal

Free Movie.. Tonton dan anda mungkin berpeluang memenangi hadiah misteri dari kami @awanhijauofficial 
Pelbagai movie, drama dan TV show percuma untuk anda. Stay tune with us and grab mistery rewards from us!

#awanhijau #awanmovie #movieenglish #movieterbaru #cinemaonline #cinema #livestreaming #moviemelayu #dramamelayu #englishseries #giveawaymalaysia #peraduan #bazaarpaknil #downtownshahalam #downtownreko #uptownserdang #shahalam #malaysia #kualalumpur #subangjaya #lokalah #lokalahmy #tempatanfest #sapotlokal
5 0 18 July, 2017

Free Movie.. Tonton dan anda mungkin berpeluang memenangi hadiah misteri dari kami @awanhijauofficial
Pelbagai movie, drama dan TV show percuma untuk anda. Stay tune with us and grab mistery rewards from us!

#awanhijau #awanmovie #movieenglish #movieterbaru #cinemaonline #cinema #livestreaming #moviemelayu #dramamelayu #englishseries #giveawaymalaysia #peraduan #bazaarpaknil #downtownshahalam #downtownreko #uptownserdang #shahalam #malaysia #kualalumpur #subangjaya #lokalah #lokalahmy #tempatanfest #sapotlokal

Free Movie.. Tonton dan anda mungkin berpeluang memenangi hadiah misteri dari kami @awanhijauofficial 
Pelbagai movie, drama dan TV show percuma untuk anda. Stay tune with us and grab mistery rewards from us!

#awanhijau #awanmovie #movieenglish #movieterbaru #cinemaonline #cinema #livestreaming #moviemelayu #dramamelayu #englishseries #giveawaymalaysia #peraduan #bazaarpaknil #downtownshahalam #downtownreko #uptownserdang #shahalam #malaysia #kualalumpur #subangjaya #lokalah #lokalahmy #tempatanfest #sapotlokal
5 0 18 July, 2017

Free Movie.. Tonton dan anda mungkin berpeluang memenangi hadiah misteri dari kami @awanhijauofficial
Pelbagai movie, drama dan TV show percuma untuk anda. Stay tune with us and grab mistery rewards from us!

#awanhijau #awanmovie #movieenglish #movieterbaru #cinemaonline #cinema #livestreaming #moviemelayu #dramamelayu #englishseries #giveawaymalaysia #peraduan #bazaarpaknil #downtownshahalam #downtownreko #uptownserdang #shahalam #malaysia #kualalumpur #subangjaya #lokalah #lokalahmy #tempatanfest #sapotlokal

Free Movie.. Tonton dan anda mungkin berpeluang memenangi hadiah misteri dari kami @awanhijauofficial 
Pelbagai movie, drama dan TV show percuma untuk anda. Stay tune with us and grab mistery rewards from us!

#awanhijau #awanmovie #movieenglish #movieterbaru #cinemaonline #cinema #livestreaming #moviemelayu #dramamelayu #englishseries #giveawaymalaysia #peraduan #bazaarpaknil #downtownshahalam #downtownreko #uptownserdang #shahalam #malaysia #kualalumpur #subangjaya #lokalah #lokalahmy #tempatanfest #sapotlokal
3 0 18 July, 2017

Free Movie.. Tonton dan anda mungkin berpeluang memenangi hadiah misteri dari kami @awanhijauofficial
Pelbagai movie, drama dan TV show percuma untuk anda. Stay tune with us and grab mistery rewards from us!

#awanhijau #awanmovie #movieenglish #movieterbaru #cinemaonline #cinema #livestreaming #moviemelayu #dramamelayu #englishseries #giveawaymalaysia #peraduan #bazaarpaknil #downtownshahalam #downtownreko #uptownserdang #shahalam #malaysia #kualalumpur #subangjaya #lokalah #lokalahmy #tempatanfest #sapotlokal

Free Movie.. Tonton dan anda mungkin berpeluang memenangi hadiah misteri dari kami @awanhijauofficial 
Pelbagai movie, drama dan TV show percuma untuk anda. Stay tune with us and grab mistery rewards from us!

#awanhijau #awanmovie #movieenglish #movieterbaru #cinemaonline #cinema #livestreaming #moviemelayu #dramamelayu #englishseries #giveawaymalaysia #peraduan #bazaarpaknil #downtownshahalam #downtownreko #uptownserdang #shahalam #malaysia #kualalumpur #subangjaya #lokalah #lokalahmy #tempatanfest #sapotlokal
4 0 18 July, 2017

Free Movie.. Tonton dan anda mungkin berpeluang memenangi hadiah misteri dari kami @awanhijauofficial
Pelbagai movie, drama dan TV show percuma untuk anda. Stay tune with us and grab mistery rewards from us!

#awanhijau #awanmovie #movieenglish #movieterbaru #cinemaonline #cinema #livestreaming #moviemelayu #dramamelayu #englishseries #giveawaymalaysia #peraduan #bazaarpaknil #downtownshahalam #downtownreko #uptownserdang #shahalam #malaysia #kualalumpur #subangjaya #lokalah #lokalahmy #tempatanfest #sapotlokal

Free Movie.. Tonton dan anda mungkin berpeluang memenangi hadiah misteri dari kami @awanhijauofficial 
Pelbagai movie, drama dan TV show percuma untuk anda. Stay tune with us and grab mistery rewards from us!

#awanhijau #awanmovie #movieenglish #movieterbaru #cinemaonline #cinema #livestreaming #moviemelayu #dramamelayu #englishseries #giveawaymalaysia #peraduan #bazaarpaknil #downtownshahalam #downtownreko #uptownserdang #shahalam #malaysia #kualalumpur #subangjaya #lokalah #lokalahmy #tempatanfest #sapotlokal
3 0 18 July, 2017
Dapatkan peefume di uptown serdang lekaih.. Diskaun byk... Lot p310
#eskaperfume #uptownpunchong #uptownserdang #upm #ukm #iukl #kliuc #mmu #putrajaya #serdang #tv3 #aydajebat #proton #persona #jpm #ksm #kdn #kpdnkk #bazar
9 1 18 June, 2017
Waiting beratur semua nak balik
#themines #uptownserdang #upm #serikembangan  #bangi #upm #ukm
#cyberjaya
6 0 18 June, 2017

Lawatan ke rumah anak yatim, puchong . Disambut dengan persembahan daripada penghuni di sana. Beberapa lagu dinyanyikan oleh kanak² . Sangat sedap dan bersemangat. Mengingatkan kita pada agama. Tetapi apabila sedang menyaksikan persembahan, terfikir jika kanak² sekolah biasa, lepas waktu sekolah akan pulang ke rumah, berehat makan bersama keluarga mak ayah, tapi... Mereka lepas sekolah hanya tetap berada disitu, bersama rakan yang lain, rakan² pun nasib yang sama, saling sayang menyayangi antara mereka, di manakah lagi kasih diminta tanpa mak ayah, rakan2 dan cikgu sahaja pemberi semangat kepada mereka. Kita yang bernasib baik ini. Adakah menghargai? Bila kali terakhir balik ke kampung bersalam dengan mak ayah?.... Kita terlalu sibuk bekerja hingga xde masa menjengut di kampung... Hargailah dan hormatilah mereka
#ramadhan #pejabat #anakyatim #puasa #puchong #islam #serikembangan #uptownpuhong #uptownserdang #neolofa #najibrazak #alifsyukri #dsv #unic #tv3 #tv9 #tv1 #erafm #sinarfm #nasionalfm #aydajebat #

Lawatan ke rumah anak yatim,  puchong . Disambut dengan persembahan daripada penghuni di sana.  Beberapa lagu dinyanyikan oleh kanak² . Sangat sedap dan bersemangat. Mengingatkan kita pada agama.  Tetapi apabila sedang menyaksikan persembahan,  terfikir jika kanak² sekolah biasa, lepas waktu sekolah akan pulang ke rumah,  berehat makan bersama keluarga mak ayah,  tapi... Mereka lepas sekolah hanya tetap berada disitu, bersama rakan yang lain, rakan² pun nasib yang sama,  saling sayang menyayangi antara mereka, di manakah lagi kasih diminta tanpa mak ayah,  rakan2 dan cikgu sahaja pemberi semangat kepada mereka.  Kita yang bernasib baik ini.  Adakah menghargai?  Bila kali terakhir balik ke kampung bersalam dengan mak ayah?.... Kita terlalu sibuk bekerja hingga xde masa menjengut di kampung... Hargailah dan hormatilah mereka
#ramadhan #pejabat #anakyatim #puasa  #puchong #islam #serikembangan #uptownpuhong #uptownserdang #neolofa #najibrazak #alifsyukri #dsv #unic #tv3 #tv9 #tv1 #erafm #sinarfm #nasionalfm #aydajebat #
18 0 14 June, 2017

Haaa mai mai kedai kat Uptown serdang... Kat corner belakang.. Lot P310 ni...macam² ada.. Tshirt kasut pomade n produk terbaru perfume by ESKA... Dapatkan sekarang.. Kedai buka setiap hari.. Agak cuaca da malam tu datang je la.. Da buka la kdai tu.. #uptownkajang #uptownserdang #themines #ramadhan #selangor #raya #neolofa #acmizal #astro #tv3 #erafm #sinarfm #aydajebat #joharean #perfume #eskaperfume #klcc #alamanda #fattahamin #lofattah #jjcm #jalan #buffet #petronas #mamak #cinta #iftar

Haaa mai mai kedai kat Uptown serdang... Kat corner belakang.. Lot P310 ni...macam² ada.. Tshirt kasut pomade n produk terbaru perfume by ESKA... Dapatkan sekarang.. Kedai buka setiap hari.. Agak cuaca da malam tu datang je la.. Da buka la kdai tu.. #uptownkajang  #uptownserdang #themines #ramadhan #selangor #raya #neolofa #acmizal #astro #tv3 #erafm #sinarfm #aydajebat #joharean #perfume #eskaperfume #klcc #alamanda #fattahamin #lofattah #jjcm #jalan #buffet #petronas #mamak #cinta #iftar
12 5 5 June, 2017

Mlm td syakila ikut ibu dgn ayah g menjual kt uptown...kwn2 ibu mai la dtg beli kurta ngan jubah kt sni....sebut je nama syakila mesti dpt diskaun hehehhee...😄😄😄😄
#uptownserdang
#syakilajualye
#nursyakilaazra

Mlm td syakila ikut ibu dgn ayah g menjual kt uptown...kwn2 ibu mai la dtg beli kurta ngan jubah kt sni....sebut je nama syakila mesti dpt diskaun hehehhee...😄😄😄😄
#uptownserdang
#syakilajualye
#nursyakilaazra
29 4 4 June, 2017

Malam ni kalau xtau nak buat apa lepas terawih pegila jejalan kat uptown serdang ..dapat kan perfume ESkA di lot P300 uptown serdang. Sambil sambil tu ley tgok kasut pomade baju. Support anak muda meniaga sikit. Ko la. Sapa lagi #eskaperfume #uptown #uptownserdang #themines #serdang #putrajaya #ramadhan #serikembangan #upm #online #perfume #jalanjalan #tv3 #hmetro

Malam ni kalau xtau nak buat apa lepas terawih pegila jejalan kat uptown serdang ..dapat kan perfume ESkA di lot P300 uptown serdang.  Sambil sambil tu ley tgok kasut pomade baju. Support anak muda meniaga sikit.  Ko la.  Sapa lagi #eskaperfume #uptown #uptownserdang #themines #serdang #putrajaya #ramadhan #serikembangan #upm #online #perfume #jalanjalan #tv3 #hmetro
18 3 31 May, 2017

show santai2 ... #uptownserdang #cafedatinsuraya alhamdulillah

show santai2 ...#uptownserdang #cafedatinsuraya alhamdulillah
137 0 25 May, 2017
Mari ber per fume... Sapa ada kedai nak jual perfume kami boleh contact kami. 
#eskaperfume #barbershop  #uptownpunchong #uptownserdang  #uptowndamansara #uptowndanau 
#uptownkajang
#upm #perfume #puasa
#ramadhan #mu #uefa #makingmoney
12 2 25 May, 2017

✨Choose your package within your budget
✨More than 10 years in wedding industry
❤️more discount waiting
WA: +6010 2156574(Mida - Sales)
❤️Welcome lovely brides & grooms

#wedding #lovelytouchwedding #dewansitihadijah #pakejperkahwinan #dewanselangor #sewadewan #dewankahwin #kahwin #kahwinjimat #pelamin #pelaminselangor #pakejbajet #serikembangan #tasikmines #uptownmines #uptownserdang #pakejkahwin #dewancantik #selangor #makeupkahwin #makeupselangor #jomkahwin #pakejlengkap

✨Choose your package within your budget
✨More than 10 years in wedding industry
❤️more discount waiting
WA: +6010 2156574(Mida - Sales)
❤️Welcome lovely brides & grooms

#wedding#lovelytouchwedding#dewansitihadijah#pakejperkahwinan#dewanselangor#sewadewan#dewankahwin#kahwin#kahwinjimat#pelamin#pelaminselangor#pakejbajet#serikembangan#tasikmines#uptownmines#uptownserdang#pakejkahwin#dewancantik#selangor#makeupkahwin#makeupselangor#jomkahwin#pakejlengkap
4 0 20 May, 2017

✨Choose your package within your budget
✨More than 10 years in wedding industry
❤️more discount waiting
WA: +6010 2156574(Mida - Sales)
❤️Welcome lovely brides & grooms

#wedding #lovelytouchwedding #dewansitihadijah #pakejperkahwinan #dewanselangor #sewadewan #dewankahwin #kahwin #kahwinjimat #pelamin #pelaminselangor #pakejbajet #serikembangan #tasikmines #uptownmines #uptownserdang #pakejkahwin #dewancantik #selangor #makeupkahwin #makeupselangor #jomkahwin #pakejlengkap

✨Choose your package within your budget
✨More than 10 years in wedding industry
❤️more discount waiting
WA: +6010 2156574(Mida - Sales)
❤️Welcome lovely brides & grooms

#wedding#lovelytouchwedding#dewansitihadijah#pakejperkahwinan#dewanselangor#sewadewan#dewankahwin#kahwin#kahwinjimat#pelamin#pelaminselangor#pakejbajet#serikembangan#tasikmines#uptownmines#uptownserdang#pakejkahwin#dewancantik#selangor#makeupkahwin#makeupselangor#jomkahwin#pakejlengkap
4 0 20 May, 2017

✨Choose your package within your budget
✨More than 10 years in wedding industry
❤️more discount waiting
WA: +6010 2156574(Mida - Sales)
❤️Welcome lovely brides & grooms

#wedding #lovelytouchwedding #dewansitihadijah #pakejperkahwinan #dewanselangor #sewadewan #dewankahwin #kahwin #kahwinjimat #pelamin #pelaminselangor #pakejbajet #serikembangan #tasikmines #uptownmines #uptownserdang #pakejkahwin #dewancantik #selangor #makeupkahwin #makeupselangor #jomkahwin #pakejlengkap

✨Choose your package within your budget
✨More than 10 years in wedding industry
❤️more discount waiting
WA: +6010 2156574(Mida - Sales)
❤️Welcome lovely brides & grooms

#wedding#lovelytouchwedding#dewansitihadijah#pakejperkahwinan#dewanselangor#sewadewan#dewankahwin#kahwin#kahwinjimat#pelamin#pelaminselangor#pakejbajet#serikembangan#tasikmines#uptownmines#uptownserdang#pakejkahwin#dewancantik#selangor#makeupkahwin#makeupselangor#jomkahwin#pakejlengkap
3 0 20 May, 2017

✨Choose your package within your budget
✨More than 10 years in wedding industry
❤️more discount waiting
WA: +6010 2156574(Mida - Sales)
❤️Welcome lovely brides & grooms

#wedding #lovelytouchwedding #dewansitihadijah #pakejperkahwinan #dewanselangor #sewadewan #dewankahwin #kahwin #kahwinjimat #pelamin #pelaminselangor #pakejbajet #serikembangan #tasikmines #uptownmines #uptownserdang #pakejkahwin #dewancantik #selangor #makeupkahwin #makeupselangor #jomkahwin #pakejlengkap

✨Choose your package within your budget
✨More than 10 years in wedding industry
❤️more discount waiting
WA: +6010 2156574(Mida - Sales)
❤️Welcome lovely brides & grooms

#wedding#lovelytouchwedding#dewansitihadijah#pakejperkahwinan#dewanselangor#sewadewan#dewankahwin#kahwin#kahwinjimat#pelamin#pelaminselangor#pakejbajet#serikembangan#tasikmines#uptownmines#uptownserdang#pakejkahwin#dewancantik#selangor#makeupkahwin#makeupselangor#jomkahwin#pakejlengkap
3 0 20 May, 2017

✨Choose your package within your budget
✨More than 10 years in wedding industry
❤️more discount waiting
WA: +6010 2156574(Mida - Sales)
❤️Welcome lovely brides & grooms

#wedding #lovelytouchwedding #dewansitihadijah #pakejperkahwinan #dewanselangor #sewadewan #dewankahwin #kahwin #kahwinjimat #pelamin #pelaminselangor #pakejbajet #serikembangan #tasikmines #uptownmines #uptownserdang #pakejkahwin #dewancantik #selangor #makeupkahwin #makeupselangor #jomkahwin #pakejlengkap

✨Choose your package within your budget
✨More than 10 years in wedding industry
❤️more discount waiting
WA: +6010 2156574(Mida - Sales)
❤️Welcome lovely brides & grooms

#wedding#lovelytouchwedding#dewansitihadijah#pakejperkahwinan#dewanselangor#sewadewan#dewankahwin#kahwin#kahwinjimat#pelamin#pelaminselangor#pakejbajet#serikembangan#tasikmines#uptownmines#uptownserdang#pakejkahwin#dewancantik#selangor#makeupkahwin#makeupselangor#jomkahwin#pakejlengkap
5 1 20 May, 2017

✨Choose your package within your budget
✨More than 10 years in wedding industry
❤️more discount waiting
WA: +6010 2156574(Mida - Sales)
❤️Welcome lovely brides & grooms

#wedding #lovelytouchwedding #dewansitihadijah #pakejperkahwinan #dewanselangor #sewadewan #dewankahwin #kahwin #kahwinjimat #pelamin #pelaminselangor #pakejbajet #serikembangan #tasikmines #uptownmines #uptownserdang #pakejkahwin #dewancantik #selangor #makeupkahwin #makeupselangor #jomkahwin #pakejlengkap

✨Choose your package within your budget
✨More than 10 years in wedding industry
❤️more discount waiting
WA: +6010 2156574(Mida - Sales)
❤️Welcome lovely brides & grooms

#wedding#lovelytouchwedding#dewansitihadijah#pakejperkahwinan#dewanselangor#sewadewan#dewankahwin#kahwin#kahwinjimat#pelamin#pelaminselangor#pakejbajet#serikembangan#tasikmines#uptownmines#uptownserdang#pakejkahwin#dewancantik#selangor#makeupkahwin#makeupselangor#jomkahwin#pakejlengkap
5 0 20 May, 2017

✨Choose your package within your budget
✨More than 10 years in wedding industry
❤️more discount waiting
WA: +6010 2156574(Mida - Sales)
❤️Welcome lovely brides & grooms

#wedding #lovelytouchwedding #dewansitihadijah #pakejperkahwinan #dewanselangor #sewadewan #dewankahwin #kahwin #kahwinjimat #pelamin #pelaminselangor #pakejbajet #serikembangan #tasikmines #uptownmines #uptownserdang #pakejkahwin #dewancantik #selangor #makeupkahwin #makeupselangor #jomkahwin #pakejlengkap

✨Choose your package within your budget
✨More than 10 years in wedding industry
❤️more discount waiting
WA: +6010 2156574(Mida - Sales)
❤️Welcome lovely brides & grooms

#wedding#lovelytouchwedding#dewansitihadijah#pakejperkahwinan#dewanselangor#sewadewan#dewankahwin#kahwin#kahwinjimat#pelamin#pelaminselangor#pakejbajet#serikembangan#tasikmines#uptownmines#uptownserdang#pakejkahwin#dewancantik#selangor#makeupkahwin#makeupselangor#jomkahwin#pakejlengkap
1 0 20 May, 2017

✨Choose your package within your budget
✨More than 10 years in wedding industry
❤️more discount waiting
WA: +6010 2156574(Mida - Sales)
❤️Welcome lovely brides & grooms

#wedding #lovelytouchwedding #dewansitihadijah #pakejperkahwinan #dewanselangor #sewadewan #dewankahwin #kahwin #kahwinjimat #pelamin #pelaminselangor #pakejbajet #serikembangan #tasikmines #uptownmines #uptownserdang #pakejkahwin #dewancantik #selangor #makeupkahwin #makeupselangor #jomkahwin #pakejlengkap

✨Choose your package within your budget
✨More than 10 years in wedding industry
❤️more discount waiting
WA: +6010 2156574(Mida - Sales)
❤️Welcome lovely brides & grooms

#wedding#lovelytouchwedding#dewansitihadijah#pakejperkahwinan#dewanselangor#sewadewan#dewankahwin#kahwin#kahwinjimat#pelamin#pelaminselangor#pakejbajet#serikembangan#tasikmines#uptownmines#uptownserdang#pakejkahwin#dewancantik#selangor#makeupkahwin#makeupselangor#jomkahwin#pakejlengkap
3 0 20 May, 2017

✨Choose your package within your budget
✨More than 10 years in wedding industry
❤️more discount waiting
WA: +6010 2156574(Mida - Sales)
❤️Welcome lovely brides & grooms

#wedding #lovelytouchwedding #dewansitihadijah #pakejperkahwinan #dewanselangor #sewadewan #dewankahwin #kahwin #kahwinjimat #pelamin #pelaminselangor #pakejbajet #serikembangan #tasikmines #uptownmines #uptownserdang #pakejkahwin #dewancantik #selangor #makeupkahwin #makeupselangor #jomkahwin #pakejlengkap

✨Choose your package within your budget
✨More than 10 years in wedding industry
❤️more discount waiting
WA: +6010 2156574(Mida - Sales)
❤️Welcome lovely brides & grooms

#wedding#lovelytouchwedding#dewansitihadijah#pakejperkahwinan#dewanselangor#sewadewan#dewankahwin#kahwin#kahwinjimat#pelamin#pelaminselangor#pakejbajet#serikembangan#tasikmines#uptownmines#uptownserdang#pakejkahwin#dewancantik#selangor#makeupkahwin#makeupselangor#jomkahwin#pakejlengkap
4 0 20 May, 2017

✨Choose your package within your budget
✨More than 10 years in wedding industry
❤️more discount waiting
WA: +6010 2156574(Mida - Sales)
❤️Welcome lovely brides & grooms

#wedding #lovelytouchwedding #dewansitihadijah #pakejperkahwinan #dewanselangor #sewadewan #dewankahwin #kahwin #kahwinjimat #pelamin #pelaminselangor #pakejbajet #serikembangan #tasikmines #uptownmines #uptownserdang #pakejkahwin #dewancantik #selangor #makeupkahwin #makeupselangor #jomkahwin #pakejlengkap

✨Choose your package within your budget
✨More than 10 years in wedding industry
❤️more discount waiting
WA: +6010 2156574(Mida - Sales)
❤️Welcome lovely brides & grooms

#wedding#lovelytouchwedding#dewansitihadijah#pakejperkahwinan#dewanselangor#sewadewan#dewankahwin#kahwin#kahwinjimat#pelamin#pelaminselangor#pakejbajet#serikembangan#tasikmines#uptownmines#uptownserdang#pakejkahwin#dewancantik#selangor#makeupkahwin#makeupselangor#jomkahwin#pakejlengkap
2 0 20 May, 2017

✨Choose your package within your budget
✨More than 10 years in wedding industry
❤️more discount waiting
WA: +6010 2156574(Mida - Sales)
❤️Welcome lovely brides & grooms

#wedding #lovelytouchwedding #dewansitihadijah #pakejperkahwinan #dewanselangor #sewadewan #dewankahwin #kahwin #kahwinjimat #pelamin #pelaminselangor #pakejbajet #serikembangan #tasikmines #uptownmines #uptownserdang #pakejkahwin #dewancantik #selangor #makeupkahwin #makeupselangor #jomkahwin #pakejlengkap

✨Choose your package within your budget
✨More than 10 years in wedding industry
❤️more discount waiting
WA: +6010 2156574(Mida - Sales)
❤️Welcome lovely brides & grooms

#wedding#lovelytouchwedding#dewansitihadijah#pakejperkahwinan#dewanselangor#sewadewan#dewankahwin#kahwin#kahwinjimat#pelamin#pelaminselangor#pakejbajet#serikembangan#tasikmines#uptownmines#uptownserdang#pakejkahwin#dewancantik#selangor#makeupkahwin#makeupselangor#jomkahwin#pakejlengkap
3 0 20 May, 2017

Top #uptownserdang posts

show santai2 ... #uptownserdang #cafedatinsuraya alhamdulillah

show santai2 ...#uptownserdang #cafedatinsuraya alhamdulillah
137 0 25 May, 2017
Combo Set Baju Baby MURAH 💥 MURAH 💥 **harga xtermasuk kos pos ye 😙

#bajubaby #bajubabymurah #bajutaskababy #bajutaska #bajuhantattaska #bazaarpaknil #ruangrezekihanania  #uptowndanaukota  #uptownserdang #uptownkotadamansara
11 1 13 August, 2018

: Sleepsuit baby newborn 🎉🎉 Baju baby paling senang nk tukar pampers.. Hanya bukak button sahaja !! 😙

JIMAT MASE 👏

#BAJUbabymurah #bajubaby #bazaarpaknil #uptownkajang #uptownbaby #uptownbukitjambul #uptownserdang #uptownselayang #uptowndamansara

: Sleepsuit baby newborn 🎉🎉 Baju baby paling senang nk tukar pampers.. Hanya bukak button sahaja !! 😙

JIMAT MASE 👏

#BAJUbabymurah #bajubaby #bazaarpaknil #uptownkajang #uptownbaby #uptownbukitjambul #uptownserdang #uptownselayang #uptowndamansara
7 0 14 August, 2018
#chintasumayyah #n2cream #uptownserdang
40 9 17 December, 2016

Mlm td syakila ikut ibu dgn ayah g menjual kt uptown...kwn2 ibu mai la dtg beli kurta ngan jubah kt sni....sebut je nama syakila mesti dpt diskaun hehehhee...😄😄😄😄
#uptownserdang
#syakilajualye
#nursyakilaazra

Mlm td syakila ikut ibu dgn ayah g menjual kt uptown...kwn2 ibu mai la dtg beli kurta ngan jubah kt sni....sebut je nama syakila mesti dpt diskaun hehehhee...😄😄😄😄
#uptownserdang
#syakilajualye
#nursyakilaazra
29 4 4 June, 2017

Selamat mlm 😴😴😴
Terima kasih sudi lepak sama
#GSHOCKPETAKLOVE
#UPTOWNSERDANG

Selamat mlm 😴😴😴
Terima kasih sudi lepak sama
#GSHOCKPETAKLOVE
#UPTOWNSERDANG
14 0 19 March, 2016