#v1buruk Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #v1buruk and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
403.8
Average comment
7.9
Posts with video
15/36
Posts with photo
21/36

Hashtag Popularity

First try ala ii need for speed😂🔥insyaAllah lepasni wat kat moto sendiri plak😊😍ade rating tak video ni?🎥
#Repost • • • • • •
😎
.
.
.
.
.
.
.
 #lcv1  #lc135  #lc135v1  #lc135malaysia  #lc135v4  #lc135united  #lc135v2  #yamahalc135  #lc135v3  #team135lcmalaysia  #teamlc135malaysia  #v1buruk  #community_v1_malaysia  #jenterasado  #jenterakita  #kapcaimalaya  #kapcaijahat  #kapcaisado  #jantan❌guna  #lcv1v2v3v4  #yamaha135lcv1  #135lc  #135lcunited  #kronilc135  #lc135machine  #motorbiasaje
0 0 1 hour ago
@budakmotorofficial Profile picture

@budakmotorofficial

Posted @withrepost@haikal948 Duit bukan segalanya. Tapi segalanya memerlukan duit.
#lc135 #lc135malaysia #lc135v1 #v1buruk

Posted @withrepost • @haikal948 Duit bukan segalanya. Tapi segalanya memerlukan duit.
#lc135 #lc135malaysia #lc135v1 #v1buruk
63 0 10 hours ago
Posted @withrepost • @haikal948 Adakah ini di namakan cinta??
#v1buruk #lc135 #lc135malaysia #lc135v1
60 0 10 hours ago
@kgjawabrand Profile picture

@kgjawabrand

Klang

Owner : @boss.qalll Ada rezeki aku comeback🔥❤️😂
#v1buruk #v1community #lcv1 #lc135malaysia #lc135v1

Owner : @boss.qalll Ada rezeki aku comeback🔥❤️😂
#v1buruk #v1community #lcv1 #lc135malaysia #lc135v1
74 2 14 hours ago
@faiz_aiman_ Profile picture

@faiz_aiman_

Kroni v1 makin liar😈 😅
#rabbitracing🐇 #v1buruk #kronilc135

Kroni v1 makin liar😈 😅
#rabbitracing🐇 #v1buruk #kronilc135
66 0 15 hours ago
@meizmuiz Profile picture

@meizmuiz

Restu Ibu

Peluru hanya mampu menembusi satu kepala, sedangkan tulisan mampu menembusi jutaan kepala, maka tulislah yang baik-baik.🍁
.
.
.
.
.
.
#v1battle #v1 #lc_mania_malaysia_official #lc135malaysia #lcv1buruk #v1buruk #kamimatmotobukanmatrempit #kami❌ramai #kamitaklaju

Peluru hanya mampu menembusi satu kepala, sedangkan tulisan mampu menembusi jutaan kepala, maka tulislah yang baik-baik.🍁
.
.
.
.
.
.
#v1battle #v1 #lc_mania_malaysia_official #lc135malaysia #lcv1buruk #v1buruk #kamimatmotobukanmatrempit #kami❌ramai #kamitaklaju
18 0 17 September, 2019
@apexsayur27 Profile picture

@apexsayur27

Cheras Vista Mahkota Cheras Sungai Long

Yang masih punya orang tua, lagu ini untuk mereka 🥺😩😢😭
.
#ahmadmotorworks #ahmadmotorworkscheras #safeandsound #amwprojectmachine #ahmadmotorworkspenang #brt #amwcheras #amwracing #jarangXracing #amwtroublemaker #betulbetulracing #yamaha #135lc #ysuku #y1r #v1r #v1buruk #snapseed #jupitermx #mxking #jarangXking #ampcheras #amdcheras #ahmadmotorpartssmurahgiler #theاحمد #stimah
.
Huhu wa he huhu wa he wu warghhh! 😭😭😭😭😭 Huhu wa he wuhu wa he wu weargjakxnxoanck k kfmvoz di nai. Zia. Knao msuzbubakcn u an

Yang masih punya orang tua, lagu ini untuk mereka 🥺😩😢😭
.
#ahmadmotorworks #ahmadmotorworkscheras #safeandsound #amwprojectmachine #ahmadmotorworkspenang #brt #amwcheras #amwracing #jarangXracing #amwtroublemaker #betulbetulracing #yamaha #135lc #ysuku #y1r #v1r #v1buruk #snapseed #jupitermx #mxking #jarangXking #ampcheras #amdcheras #ahmadmotorpartssmurahgiler #theاحمد #stimah
.
Huhu wa he huhu wa he wu warghhh! 😭😭😭😭😭 Huhu wa he wuhu wa he wu weargjakxnxoanck k kfmvoz di nai. Zia. Knao msuzbubakcn u an
5,372 112 17 September, 2019
@__arekir Profile picture

@__arekir

Belakang Rumah

Convert belalang tempur? Noo masih setia dengan #v1buruk nih😂
Nak convert belalang tempur? Cari dia nih @apizrisham

Convert belalang tempur? Noo masih setia dengan #v1buruk  nih😂
Nak convert belalang tempur? Cari dia nih  @apizrisham
68 1 17 September, 2019
@httpcxko_ Profile picture

@httpcxko_

Highway Mat Rempit Race

MAREY GAIS LAYAN VIDEO RACING SANTAI CAMERAMAN TERTINGGAL NI DARI @alifyameen 🤘🏻🤘🏻🤘🏻 CAMERAMAN MOHON UP SPEC MOTOR KO SENANG NAK RECORD ABANG ABANG KELOMPOK DEPAN YE 🤣🤣🤣 KALAU SUKA SILA SHARE VIDEO NI KASI EDITOR HAPPY MAIN SABUN DENGAN TENANG. 🤪

@alifyameen @alongg.__ @ilmarsqifas_official @nor.syakirin @_.belalangkunyit_ @aimnnzri @4fifzi_ @azrielrafdhan_ @apishhhhhhh @keting_garu @_nbilhql34
#x1r #x1rlover #x1rmalaya #x1rmalaysia #belalangtempur #x1rcollectorzonselatan #jenterapadu #jenterasado #jentera_fly #kapcaijahat #kapcaisado #kapcaimalaya #v1buruk #ysuku #y15zr #y15malaysia #maluapabossku #135lc

MAREY GAIS LAYAN VIDEO RACING SANTAI CAMERAMAN TERTINGGAL NI DARI @alifyameen 🤘🏻🤘🏻🤘🏻 CAMERAMAN MOHON UP SPEC MOTOR KO SENANG NAK RECORD ABANG ABANG KELOMPOK DEPAN YE 🤣🤣🤣 KALAU SUKA SILA SHARE VIDEO NI KASI EDITOR HAPPY MAIN SABUN DENGAN TENANG. 🤪

@alifyameen @alongg.__ @ilmarsqifas_official @nor.syakirin @_.belalangkunyit_ @aimnnzri @4fifzi_ @azrielrafdhan_  @apishhhhhhh @keting_garu @_nbilhql34 
#x1r #x1rlover #x1rmalaya #x1rmalaysia #belalangtempur #x1rcollectorzonselatan #jenterapadu #jenterasado #jentera_fly #kapcaijahat #kapcaisado #kapcaimalaya #v1buruk #ysuku #y15zr #y15malaysia #maluapabossku #135lc
888 40 17 September, 2019
@kroni_ex5.dreams Profile picture

@kroni_ex5.dreams

NEED FOR SPEED MALAYSIA MOD 🔥 TAG RAKAN ANDA TANPA KATA APA APA DAN SHARE DI STORY ANDA !

CERITA RIDE PD HARINI WALAUPUN HAMBAR TAPI KAMI TETAP KENTAL 🔥

#x1r #v1buruk #135lc #r135hybridmalaya #y15 #ysuku #y15malaysia #x1rmalaya #x1rlover #belalangtempur #x1rcollectorzonselatan #maluapabossku #ride #nfs #matmoto #matrempit #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcaisado #jentera_keriaw #video #viral #videography🎥

NEED FOR SPEED MALAYSIA MOD 🔥 TAG RAKAN ANDA TANPA KATA APA APA DAN SHARE DI STORY ANDA !

CERITA RIDE PD HARINI WALAUPUN HAMBAR TAPI KAMI TETAP KENTAL 🔥

#x1r #v1buruk #135lc #r135hybridmalaya #y15 #ysuku #y15malaysia #x1rmalaya #x1rlover #belalangtempur #x1rcollectorzonselatan #maluapabossku #ride #nfs #matmoto #matrempit #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcaisado #jentera_keriaw #video #viral #videography🎥
44 3 17 September, 2019
@kroni_lc_ipoh Profile picture

@kroni_lc_ipoh

#Repost @1malaysiastickerseller
• • • • • •
Hayabusa semakin hots jika anda minat boleh pm

Owner:@ashwinpalanisamy
sticker:@1malaysiastickerseller
Jommmmm!🏍🏍🏍tekan link bio ws kita

WhatsApp:+60149084479
whatsapp:+60149084479
whatsapp:+60149084479

#v1buruk #lcv4semalaya #1malaysiastickerseller

#Repost @1malaysiastickerseller
• • • • • •
Hayabusa semakin hots jika anda minat boleh pm

Owner:@ashwinpalanisamy 
sticker:@1malaysiastickerseller 
Jommmmm!🏍🏍🏍tekan link bio ws kita

WhatsApp:+60149084479
whatsapp:+60149084479
whatsapp:+60149084479

#v1buruk #lcv4semalaya #1malaysiastickerseller
54 0 17 September, 2019
@apexsayur27 Profile picture

@apexsayur27

Bandar Mahkota Cheras, Sg.Long

Oh ni ke? Oh Ok, lemme ex to the p tambah lain for this an ez black pan huh! Hahah, bukan nak cakap banyak tapi ini hiburan bukan untuk kawan2 tapi untuk eratkan sistem kekeluargaan. Sorry sis lirik awak sangat mentah buat sy nyanyi rasa nak muntah. Wekk 🤮🤮🤮
.
#ahmadmotorworks #ahmadmotorworkscheras #safeandsound #amwprojectmachine #ahmadmotorworkspenang #brt #amwcheras #amwracing #jarangXracing #amwtroublemaker #betulbetulracing #yamaha #135lc #ysuku #y1r #v1r #v1buruk #snapseed #jupitermx #mxking #jarangXking #ampcheras #amdcheras #ahmadmotorpartssmurahgiler #theاحمد #stimah
.
Dulu meh bukan sekarang kita semua baik2 saja, xada kereta kita boleh naik beca ke templer park, kalau beca xboleh park kita pergi melepak. Oh lupa, awak belum ada, patut lah awak tak rasa so kita skip this holiday ya.
.
Ow man, kepala aku pening, alamak kenapa? oh baru perasan ada yang tak daftar tapi nak bertanding, setakat gunting dalam selimut emm abang x runsing. Eh eh, terasa ke? -“Eh xde lah”, kalau x ada kenapa bibir tebal tahan pedas hah?
.
Oh mom ada orang mengejek, hahah mana ada, kalau tak dah lama aku retweet fiwwiit! 🕊
.
Bukan salah lebah buat madu, madu dicipta pelbagai guna, bukankah bagus jika bermadu, berbahagi kasih saling merindu.
.
Tak minta banyak pa, fifteen years n more this female tua hilang sebelah mata. Apa salah kiranya saya minta tidak banyak hanya 15hari bersama di takhta. Peluk n menarilah, ketawa ketika bersama, mari pulihkan kasih yang menunggu lama.
.
Rakan pernah bertanya ”bro, kau tak rindu dia ke?” - if dia rindu aku, maknanya aku rindu dia. Mudah
.
Ku bentang carpet bukannya arang untuk dicalit, ku berdiskusi bukan berperang gusi, sorry naik lori if over but sorry sis it doesn’t mean game over. 🙏🏻
.
Adil n aku berkawan baik, bontot dengan kuali depan terbalik, aware n beware bukan tupperware, tak respect mama oh itu sis yang expect. 🤣
.
Xboleh hadam lirik sebab kau masih sibuk main pemadam, xboleh kata xboleh biar semua orang faham, makan biar kenyang jangan kunyah sampai kejang, sorry sis not my level in this my karangan panjang. 😘

Oh ni ke? Oh Ok, lemme ex to the p tambah lain for this an ez black pan huh! Hahah, bukan nak cakap banyak tapi ini hiburan bukan untuk kawan2 tapi untuk eratkan sistem kekeluargaan. Sorry sis lirik awak sangat mentah buat sy nyanyi rasa nak muntah. Wekk 🤮🤮🤮
.
#ahmadmotorworks #ahmadmotorworkscheras #safeandsound #amwprojectmachine #ahmadmotorworkspenang #brt #amwcheras #amwracing #jarangXracing #amwtroublemaker #betulbetulracing #yamaha #135lc #ysuku #y1r #v1r #v1buruk #snapseed #jupitermx #mxking #jarangXking #ampcheras #amdcheras #ahmadmotorpartssmurahgiler #theاحمد #stimah
.
Dulu meh bukan sekarang kita semua baik2 saja, xada kereta kita boleh naik beca ke templer park, kalau beca xboleh park kita pergi melepak. Oh lupa, awak belum ada, patut lah awak tak rasa so kita skip this holiday ya.
.
Ow man, kepala aku pening, alamak kenapa? oh baru perasan ada yang tak daftar tapi nak bertanding, setakat gunting dalam selimut emm abang x runsing. Eh eh, terasa ke? -“Eh xde lah”, kalau x ada kenapa bibir tebal tahan pedas hah?
.
Oh mom ada orang mengejek, hahah mana ada, kalau tak dah lama aku retweet fiwwiit! 🕊
.
Bukan salah lebah buat madu, madu dicipta pelbagai guna, bukankah bagus jika bermadu, berbahagi kasih saling merindu.
.
Tak minta banyak pa, fifteen years n more this female tua hilang sebelah mata. Apa salah kiranya saya minta tidak banyak hanya 15hari bersama di takhta. Peluk n menarilah, ketawa ketika bersama, mari pulihkan kasih yang menunggu lama.
.
Rakan pernah bertanya ”bro, kau tak rindu dia ke?” - if dia rindu aku, maknanya aku rindu dia. Mudah
.
Ku bentang carpet bukannya arang untuk dicalit, ku berdiskusi bukan berperang gusi, sorry naik lori if over but sorry sis it doesn’t mean game over. 🙏🏻
.
Adil n aku berkawan baik, bontot dengan kuali depan terbalik, aware n beware bukan tupperware, tak respect mama oh itu sis yang expect. 🤣
.
Xboleh hadam lirik sebab kau masih sibuk main pemadam, xboleh kata xboleh biar semua orang faham, makan biar kenyang jangan kunyah sampai kejang, sorry sis not my level in this my karangan panjang. 😘
1,731 11 17 September, 2019
@haikal948 Profile picture

@haikal948

Duit bukan segalanya. Tapi segalanya memerlukan duit.
#lc135 #lc135malaysia #lc135v1 #v1buruk

Duit bukan segalanya. Tapi segalanya memerlukan duit.
#lc135 #lc135malaysia #lc135v1 #v1buruk
125 23 17 September, 2019
@bunga_rempitzz_selatan Profile picture

@bunga_rempitzz_selatan

#Repost @bebyfiinazz._
• • • • • •
Bkn selalu lpk dgn idola🙂 @_edyama_ @apisyangtenang_ lepak je la berckp tu tk😪🤣🤣 nana mmg sejenis susah nk berckp 🤫
#v1buruk #lc135malaysia #lcmania #lc135malaya #lc135ownerclub #lc135sempoirideclub #lc135v1 #v1legacy #kakiride

#Repost @bebyfiinazz._
• • • • • •
Bkn selalu lpk dgn idola🙂 @_edyama_ @apisyangtenang_ lepak je la berckp tu tk😪🤣🤣 nana mmg sejenis susah nk berckp 🤫
#v1buruk #lc135malaysia #lcmania #lc135malaya #lc135ownerclub #lc135sempoirideclub #lc135v1 #v1legacy #kakiride
24 7 17 September, 2019
Morning 🔥

#communitylcv1malaysia 
#v1buruk
50 0 16 September, 2019
@eyanv1 Profile picture

@eyanv1

Agak2 modenas boleh layan kelajuan yamaha tak gaiss... Saje2 test.. Boleh kan.. V1buruk jee gais... #v1buruk
#kapcaisado
#lcv1

Agak2 modenas boleh layan kelajuan yamaha tak gaiss... Saje2 test.. Boleh kan.. V1buruk jee gais... #v1buruk 
#kapcaisado 
#lcv1
42 0 16 September, 2019
@bebyfiinazz._ Profile picture

@bebyfiinazz._

Bkn selalu lpk dgn idola🙂 @_edyama_ @apisyangtenang_ lepak je la berckp tu tk😪🤣🤣 nana mmg sejenis susah nk berckp 🤫
#v1buruk #lc135malaysia #lcmania #lc135malaya #lc135ownerclub #lc135sempoirideclub #lc135v1 #v1legacy #kakiride

Bkn selalu lpk dgn idola🙂 @_edyama_ @apisyangtenang_ lepak je la berckp tu tk😪🤣🤣 nana mmg sejenis susah nk berckp 🤫
#v1buruk #lc135malaysia #lcmania #lc135malaya #lc135ownerclub #lc135sempoirideclub #lc135v1 #v1legacy #kakiride
133 5 16 September, 2019
@apexsayur27 Profile picture

@apexsayur27

Amw Cheras Ahmad Motorworks

Adat nak dapat madu sudah pasti akan disengat, kalau hebat bermadu kenapa kaki tersekat?
.
#ahmadmotorworks #ahmadmotorworkscheras #safeandsound #amwprojectmachine #ahmadmotorworkspenang #brt #amwcheras #amwracing #jarangXracing #amwtroublemaker #betulbetulracing #yamaha #135lc #ysuku #y1r #v1r #v1buruk #snapseed #jupitermx #mxking #jarangXking #ampcheras #amdcheras #ahmadmotorpartssmurahgiler #theاحمد #stimah
.
Tak kelakar, bilamana kita ni yang alimnya tak terkata berdiam mulut tapi membuka mata. Membenarkan, senyap, tetapi juga terasa pedih seperti membuka mata di dalam air.
.
Mana pergi warak, hafalan juzuk, khatam dan tarannum kalian? Tenggelam dalam akur talian kekeluargaan, maka pastinya suatu ketika nanti di akhirat kelak, akan ditanya apa yang anda simpankan.
.
Terpancar dari setiap sudut, setiap sisi dan segi, pertuturan dalam perbicaraan dan perbuatan dalam pembenaran perkara ini.
.
Musnahlah taklik yang berkali dibaca, hilang di minda seperti hilang rantingnya. Tidak dijaga, juga tidak diendahkan, maka ranting dibiar kering, menunggu masa rebah ke bumi.
.
Sedarlah, belum terlambat untuk menyesal, masih sempat untuk memeluk erat. Kami daun2 yang berpaut pada ranting untuk kembali subur bersama akarnya.
.
Hadamlah, bukan berbisik lagi. Dengarlah, bukan lagi membisu. Lihatlah, walaupun mata makin kabur. Bertindaklah, selagi masih punya kudrat.
.
Aku orang kerdil, menjerit tidak didengar. Aku insan lemah, hanya mampu berkias dalam madah. Aku bukan malaikat, tapi tidak sanggup lagi melihat. Aku hanya anak, yang ingin meluruskan yang tersimpul.
.
Bukan nak tunjuk baik, bukan nak tunjuk alim, itu bukan dan bukan. Cuma fahamilah, mengertilah, hidup ini semua berkongsi, tiada satupun milik kita. Jika punya tiga cawan yang lain saiznya, maka tuanglah mengikut isipadunya, bukan levelnya.
.
Kita semua tak mahu jadi macam ni, satu cerita sini, satu cerita sana. Makin lama makin pedih, makin hari makin menjauh. Sedarlah, layunya ranting, dahan, daun, jatuh gugur kerana akarnya.
.
Tegurlah, sampaikanlah. Suara aku x kuat, sebab aku daun yang rosak. Kau orang dekat, berbisiklah untuk ku, moga kalian semua terlepas dari pertanyaan hal ini kelak di sana.
.
#anakjepun

Adat nak dapat madu sudah pasti akan disengat, kalau hebat bermadu kenapa kaki tersekat?
.
#ahmadmotorworks #ahmadmotorworkscheras #safeandsound #amwprojectmachine #ahmadmotorworkspenang #brt #amwcheras #amwracing #jarangXracing #amwtroublemaker #betulbetulracing #yamaha #135lc #ysuku #y1r #v1r #v1buruk #snapseed #jupitermx #mxking #jarangXking #ampcheras #amdcheras #ahmadmotorpartssmurahgiler #theاحمد #stimah
.
Tak kelakar, bilamana kita ni yang alimnya tak terkata berdiam mulut tapi membuka mata. Membenarkan, senyap, tetapi juga terasa pedih seperti membuka mata di dalam air.
.
Mana pergi warak, hafalan juzuk, khatam dan tarannum kalian? Tenggelam dalam akur talian kekeluargaan, maka pastinya suatu ketika nanti di akhirat kelak, akan ditanya apa yang anda simpankan.
.
Terpancar dari setiap sudut, setiap sisi dan segi, pertuturan dalam perbicaraan dan perbuatan dalam pembenaran perkara ini.
.
Musnahlah taklik yang berkali dibaca, hilang di minda seperti hilang rantingnya. Tidak dijaga, juga tidak diendahkan, maka ranting dibiar kering, menunggu masa rebah ke bumi.
.
Sedarlah, belum terlambat untuk menyesal, masih sempat untuk memeluk erat. Kami daun2 yang berpaut pada ranting untuk kembali subur bersama akarnya.
.
Hadamlah, bukan berbisik lagi. Dengarlah, bukan lagi membisu. Lihatlah, walaupun mata makin kabur. Bertindaklah, selagi masih punya kudrat.
.
Aku orang kerdil, menjerit tidak didengar. Aku insan lemah, hanya mampu berkias dalam madah. Aku bukan malaikat, tapi tidak sanggup lagi melihat. Aku hanya anak, yang ingin meluruskan yang tersimpul.
.
Bukan nak tunjuk baik, bukan nak tunjuk alim, itu bukan dan bukan. Cuma fahamilah, mengertilah, hidup ini semua berkongsi, tiada satupun milik kita. Jika punya tiga cawan yang lain saiznya, maka tuanglah mengikut isipadunya, bukan levelnya.
.
Kita semua tak mahu jadi macam ni, satu cerita sini, satu cerita sana. Makin lama makin pedih, makin hari makin menjauh. Sedarlah, layunya ranting, dahan, daun, jatuh gugur kerana akarnya.
.
Tegurlah, sampaikanlah. Suara aku x kuat, sebab aku daun yang rosak. Kau orang dekat, berbisiklah untuk ku, moga kalian semua terlepas dari pertanyaan hal ini kelak di sana.
.
#anakjepun
2,645 18 16 September, 2019
@uturn.racing Profile picture

@uturn.racing

Dengar Dengar Ape Eh 😜

#Repost @__superrboy
• • • • •
Maaf 😫 Ini dunia ☺ macam macam ragam kawan kau akan jumpa 😜 ade musibat ade yang kepala masuk air 🙈 ade yang tikam belakang 🔥 aku tak kisah kawan tak ramai 😚 sebab kualiti lagi penting dari kuantiti ☺ ehh panjang sangat eh caption 😱 nah saya lukis ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ Camera man saya: @hafi55.uturn

@uturn.racing
@kroni_sbd @httpcxko_ @jonett._ @_amirmersuji @officialkroniotakseminit_ @iyolahbhai_official
#heroharustenang #lc #yamaha #lc135_army #lcsuperspirit #lc135 #lcv5 #omagakracing🐊 #uturnracing #bendabolepostbuatpasimpan #inirembaustyle #yamahalc135 #v1buruk #budakvideoofficial #budakkapcai #gengtayarbesar

Dengar Dengar Ape Eh 😜

#Repost @__superrboy
• • • • •
Maaf 😫 Ini dunia ☺ macam macam ragam kawan kau akan jumpa 😜 ade musibat ade yang kepala masuk air 🙈 ade yang tikam belakang 🔥 aku tak kisah kawan tak ramai 😚 sebab kualiti lagi penting dari kuantiti ☺ ehh panjang sangat eh caption 😱 nah saya lukis ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ Camera man saya: @hafi55.uturn ♥

@uturn.racing
@kroni_sbd @httpcxko_ @jonett._ @_amirmersuji @officialkroniotakseminit_ @iyolahbhai_official 
#heroharustenang #lc #yamaha #lc135_army #lcsuperspirit #lc135 #lcv5 #omagakracing🐊 #uturnracing #bendabolepostbuatpasimpan #inirembaustyle #yamahalc135 #v1buruk #budakvideoofficial #budakkapcai #gengtayarbesar
65 0 16 September, 2019

Top #v1buruk posts

@syxkirr_ Profile picture

@syxkirr_

Malaysia

adakah V1buruk akan kembali menjadi fenomena selepas Ysuku diburu ? 🤔
.
.
.
📸 @aimansalahudin__
#v1buruk #lcv1 #lc135v1

adakah V1buruk akan kembali menjadi fenomena selepas Ysuku diburu ? 🤔
.
.
.
📸 @aimansalahudin__ 
#v1buruk #lcv1 #lc135v1
520 11 14 September, 2019
@om_garage2014 Profile picture

@om_garage2014

Shah Alam Seksyen 25

Alhamdulillah! Selesai restorasi bajet sederhana 135LC V1 SS 🙌
Merecik kan? Apa boleh recond, kita recond. Mana yang kene tukar, kita tukar. ✨
Kos admin share kat posting seterusnya ✌
.
KEEP ON FOLLOWING @om_garage2014
.
#OmGarage14 #NoBikeRacist #restorasi135LCv1 #restorasi #restoration #restore #YamahaSpark135i #Spark135i #T135 #LC4V #V1buruk #V1Legacy

Alhamdulillah! Selesai restorasi bajet sederhana 135LC V1 SS 🙌
Merecik kan? Apa boleh recond, kita recond. Mana yang kene tukar, kita tukar. ✨
Kos admin share kat posting seterusnya ✌
.
KEEP ON FOLLOWING @om_garage2014
.
#OmGarage14 #NoBikeRacist #restorasi135LCv1 #restorasi #restoration #restore #YamahaSpark135i #Spark135i #T135 #LC4V #V1buruk #V1Legacy
1,058 9 31 August, 2019
@kroni_x1r Profile picture

@kroni_x1r

#repost @httpcxko_
・・・
ORANG KATA AKU KEJAR TITLE IDOLA, ORANG KATA AKU BATAK, ORANG KATA AKU BERLAGAK, ORANG KATA AKU RIAK, ORANG KATA AKU MENUNJUK. PERCAYALAH, SATU PUN TAK BENAR. SIKIT PUN AKU TAKDE SEMUA TU. SIKIT PUN AKU TAKDE SIFAT DENGKI DENGAN APA YANG ORANG LAIN ADA. SIKIT PUN AKU TAK BANGGA DIRI DENGAN APA YANG AKU ADA. AKU BUAT HANYA KERNA MINAT PADA BIDANG PERMOTORAN. APA YANG AKU ADA SEKARANG NI SEMUA REZEKI DARI ALLAH, ATAS USAHA AKU, ATAS BERKAT ORANG ORANG YANG MASIH SAMA SAMA DENGAN AKU. AKU CUMA BERKONGSI DENGAN SEMUA APA YANG AKU ADA, TUNJUK RASA SYUKUR AKU PADA YANG ESA. HASIL YANG ADA SEKARANG SEMUA DARI SUMBER HALAL INSYAALLAH. TAPI KENAPA DISALAH TAFSIR? ALLAHU, JAUHKAN AKU DARI SIFAT BURUK ITU SEMUA. YANG BETUL KENAL AKU TAHU AKU MACAM MANA ORANGNYA. ASSALAMUALAIKUM.

Cc 📷: @alifyameen
#x1r #x1rlover #x1rmalaya #x1rmalaysia #belalangtempur #x1rcollectorzonselatan #jenterapadu #jenterasado #jentera_fly #kapcaijahat #kapcaisado #kapcaimalaya #v1buruk #ysuku #y15zr #y15malaysia #maluapabossku #135lc

#repost @httpcxko_
・・・
ORANG KATA AKU KEJAR TITLE IDOLA, ORANG KATA AKU BATAK, ORANG KATA AKU BERLAGAK, ORANG KATA AKU RIAK, ORANG KATA AKU MENUNJUK. PERCAYALAH, SATU PUN TAK BENAR. SIKIT PUN AKU TAKDE SEMUA TU. SIKIT PUN AKU TAKDE SIFAT DENGKI DENGAN APA YANG ORANG LAIN ADA. SIKIT PUN AKU TAK BANGGA DIRI DENGAN APA YANG AKU ADA. AKU BUAT HANYA KERNA MINAT PADA BIDANG PERMOTORAN. APA YANG AKU ADA SEKARANG NI SEMUA REZEKI DARI ALLAH, ATAS USAHA AKU, ATAS BERKAT ORANG ORANG YANG MASIH SAMA SAMA DENGAN AKU. AKU CUMA BERKONGSI DENGAN SEMUA APA YANG AKU ADA, TUNJUK RASA SYUKUR AKU PADA YANG ESA. HASIL YANG ADA SEKARANG SEMUA DARI SUMBER HALAL INSYAALLAH. TAPI KENAPA DISALAH TAFSIR? ALLAHU, JAUHKAN AKU DARI SIFAT BURUK ITU SEMUA. YANG BETUL KENAL AKU TAHU AKU MACAM MANA ORANGNYA. ASSALAMUALAIKUM.

Cc 📷: @alifyameen 
#x1r #x1rlover #x1rmalaya #x1rmalaysia #belalangtempur #x1rcollectorzonselatan #jenterapadu #jenterasado #jentera_fly #kapcaijahat #kapcaisado #kapcaimalaya #v1buruk #ysuku #y15zr #y15malaysia #maluapabossku #135lc
915 6 11 September, 2019