#viehairtonic Instagram Photos & Videos

viehairtonic - 1.3k posts

    Rahsia body slim macam papan tapi aset harus ada ok🤪Sapa nak tau rahsia kak vie walaupun dah Masuk angkat 30 an tapi muka maintain 25 giteeeew ahhhh (tlg bagi semangat nak rasa muda) haaaa kak viena share ngan korang ok sapa nak??
#influencer #viehairtonic #ay18🌹 #model #myself #beauty #2019

    Rahsia body slim macam papan tapi aset harus ada ok🤪Sapa nak tau rahsia kak vie walaupun dah Masuk angkat 30 an tapi muka maintain 25 giteeeew ahhhh (tlg bagi semangat nak rasa muda) haaaa kak viena share ngan korang ok sapa nak??
    #influencer #viehairtonic #ay18🌹 #model #myself #beauty #2019

    2,389 31 14 January, 2019
    Little miss desire lingers teddy from @madeoflace 😍i love all lingerie from @madeoflace 🖤
Miliki aset yg mengancam tambah lagi pakai lingerie sexy dari @madeoflace for sure korang punya husband tak teringat & pandang perempuan lain dah..AY breast soap realisasikan impian korang tuk miliki aset yg diidamkan good feedback from cust and ay breast soap top selling coz satu2 nya product yg memantapkan breast dengan semulajadi😘
📲0136204012 
I’m sexy wife💕
#aybreastsoap #viehairtonic #founder #madeoflace #sexy #model #influencer

    Little miss desire lingers teddy from @madeoflace 😍i love all lingerie from @madeoflace 🖤
    Miliki aset yg mengancam tambah lagi pakai lingerie sexy dari @madeoflace for sure korang punya husband tak teringat & pandang perempuan lain dah..AY breast soap realisasikan impian korang tuk miliki aset yg diidamkan good feedback from cust and ay breast soap top selling coz satu2 nya product yg memantapkan breast dengan semulajadi😘
    📲0136204012
    I’m sexy wife💕
    #aybreastsoap #viehairtonic #founder #madeoflace #sexy #model #influencer

    3,578 27 28 November, 2018
    At least kami jadi diri sendiri..apa yg kami tunjuk adalah diri kami,takda nak control cantik atau macho yg penting jgn jadi hipokrik ok😘kami jalani kehidupan serdahana sbb kami happy tak perlu nak angkuh dengan apa yg ada walau kaya macam mana pun,atau apa pun status kami tetap jalani hidup simple..Naik motor hari2,makan kat gerai ke,pakaian baju takda brand ke takda masalah bagi kami,dan yang penting kami blh holiday Kat mana2 je sbb tu mmg hobby kami..Tak perlu menunjuk2 dengan apa yg ada sbb kami low profile😘jaga life masing2 more better muachhh🤗
#model #influencer #husbandwife #founder #viehairtonic #budakmolek #happylife#alhamdulillah

    At least kami jadi diri sendiri..apa yg kami tunjuk adalah diri kami,takda nak control cantik atau macho yg penting jgn jadi hipokrik ok😘kami jalani kehidupan serdahana sbb kami happy tak perlu nak angkuh dengan apa yg ada walau kaya macam mana pun,atau apa pun status kami tetap jalani hidup simple..Naik motor hari2,makan kat gerai ke,pakaian baju takda brand ke takda masalah bagi kami,dan yang penting kami blh holiday Kat mana2 je sbb tu mmg hobby kami..Tak perlu menunjuk2 dengan apa yg ada sbb kami low profile😘jaga life masing2 more better muachhh🤗
    #model #influencer #husbandwife #founder #viehairtonic #budakmolek #happylife #alhamdulillah

    3,766 18 21 hours ago
    I'm the only founder of my own product Vie's hair tonic😘this have been 4 years now alhamdulillah to be blessed by having such a lovely husband and beautiful career. Stay tuned with my new pakaging for Vie's hair tonic❤
At the moment my tonic is out of stock insyallah soon siap with new pakaging and good new kak viena mencari model/duta for my Vie's hair tonic..tarikh interview akan kak vie tetapkan later(maybe monday)Mana Tau anda adalah duta my product Jom Sapa yg nak try menjadi seorang model yg berjaya Dan juga kami sediakan shoot profolio hanya rm150 sahaja Dan anda bakal  terpilih utk agency modeling kam daripada agency @ahyarosl kerjasama bersama photog @khairul.izharstudio 
Agency model @ahyarosl @aley_azami 
Product duta @arviena (vie's hair tonic)
Dan tempat shooting ditaja khas oleh @rsqklhotelresidence ❤
Nak Tau apa rahsia kak viena dari seorang banker blh menjadi duta, businesswoman Dan model yg berjaya let's join us..
Blh hantar comcard & details 📲0136204012
Register now only RM150 sahaja ok DM atau whatapps kak viena lelaju ok😘jgn lpskan peluang anda Rupa bukan halangan yg penting confident diri👏🏻 Sapa ada anak2 buah yg teringin nak jadi model tapi tak tau macamana nk start let’s join us viena beauty model search💕 #modelsearch #viehairtonic #influencer #founder #ownproduct #ambassador #letsjoinus #modelforvienabeauty #ay18🌹

    I'm the only founder of my own product Vie's hair tonic😘this have been 4 years now alhamdulillah to be blessed by having such a lovely husband and beautiful career. Stay tuned with my new pakaging for Vie's hair tonic❤
    At the moment my tonic is out of stock insyallah soon siap with new pakaging and good new kak viena mencari model/duta for my Vie's hair tonic..tarikh interview akan kak vie tetapkan later(maybe monday)Mana Tau anda adalah duta my product Jom Sapa yg nak try menjadi seorang model yg berjaya Dan juga kami sediakan shoot profolio hanya rm150 sahaja Dan anda bakal terpilih utk agency modeling kam daripada agency @ahyarosl kerjasama bersama photog @khairul.izharstudio
    Agency model @ahyarosl @aley_azami
    Product duta @arviena (vie's hair tonic)
    Dan tempat shooting ditaja khas oleh @rsqklhotelresidence
    Nak Tau apa rahsia kak viena dari seorang banker blh menjadi duta, businesswoman Dan model yg berjaya let's join us..
    Blh hantar comcard & details 📲0136204012
    Register now only RM150 sahaja ok DM atau whatapps kak viena lelaju ok😘jgn lpskan peluang anda Rupa bukan halangan yg penting confident diri👏🏻 Sapa ada anak2 buah yg teringin nak jadi model tapi tak tau macamana nk start let’s join us viena beauty model search💕 #modelsearch #viehairtonic #influencer #founder #ownproduct #ambassador #letsjoinus #modelforvienabeauty #ay18🌹

    971 11 7 November, 2018
    Rambut sihat biasanya memerlukan hampir satu bulan untuk tumbuh sepanjang setengah inci.Pelbagai masalah rambut boleh dialami oleh setiap orang seperti rambut gugur,kelemumur,kusam,gugur, rosak dan bercabang,proses penuaan,kekurangan vitamin dan mineral,dan penyakit kulit kepala..Untuk menjaga kesihatan dan kesuburan rambut anda saya formulasikan Vie's hair tonic❤️ .
.
#cintabelleza 
#cintabellezateam 
#viehairtonic 
#productrambut 
#productterbaik
#mestibeli

    Rambut sihat biasanya memerlukan hampir satu bulan untuk tumbuh sepanjang setengah inci.Pelbagai masalah rambut boleh dialami oleh setiap orang seperti rambut gugur,kelemumur,kusam,gugur, rosak dan bercabang,proses penuaan,kekurangan vitamin dan mineral,dan penyakit kulit kepala..Untuk menjaga kesihatan dan kesuburan rambut anda saya formulasikan Vie's hair tonic❤️ .
    .
    #cintabelleza
    #cintabellezateam
    #viehairtonic
    #productrambut
    #productterbaik
    #mestibeli

    2 0 19 September, 2018
    Fikir baik2 sbb aku pilih utk life aku sendiri so tak payah nak sibok2 ngan aku lagi ye..walaupun hidup aku pilih serdahana tapi alhamdulillah aku bahagia😊tq for your love husband @aley_azami tlg jaga cinta dan syg ini sebaik nya ok..moga till jannah hubungan kita takda org ketiga kecuali tuhan kurniakan zuriat dalam family kita😘 #ay18🌹 #happywife #newlife #2018 #founder #viehairtonic #aybreastsoap

    Fikir baik2 sbb aku pilih utk life aku sendiri so tak payah nak sibok2 ngan aku lagi ye..walaupun hidup aku pilih serdahana tapi alhamdulillah aku bahagia😊tq for your love husband @aley_azami tlg jaga cinta dan syg ini sebaik nya ok..moga till jannah hubungan kita takda org ketiga kecuali tuhan kurniakan zuriat dalam family kita😘 #ay18🌹 #happywife #newlife #2018 #founder #viehairtonic #aybreastsoap

    3,204 18 13 September, 2018
    My short vacay done👱🏻‍♀️i’m happy wife happy holiday with husband and bff❤️balik kl banyak kerja nk kena buat so dah tenang kan otak 3 hari ni balik kita kerja plak ye😊🦄..insyallah our store molek shisha akan dibuka awal sept di Hangout bukit antarabangsa ok so u oulss maii serbu reramai makan sedap2 sambil2 blh shisha kat sana ok😘 just 📍 je petronas bukit antarabangsa nanti terus nampak hangout sebelah petronas je.. #molekshisha #ay18🌹 #newbizz #viehairtonic #founder #aybreastsoap

    My short vacay done👱🏻‍♀️i’m happy wife happy holiday with husband and bff❤️balik kl banyak kerja nk kena buat so dah tenang kan otak 3 hari ni balik kita kerja plak ye😊🦄..insyallah our store molek shisha akan dibuka awal sept di Hangout bukit antarabangsa ok so u oulss maii serbu reramai makan sedap2 sambil2 blh shisha kat sana ok😘 just 📍 je petronas bukit antarabangsa nanti terus nampak hangout sebelah petronas je.. #molekshisha #ay18🌹 #newbizz #viehairtonic #founder #aybreastsoap

    1,935 4 19 August, 2018
    Sekarang walaupun dah jadi wife org status dah bertukar nak jaga makan husband,kemas rumah,bizz lagi tapi badan nak kena jaga juga ok oulss tambah lagi en hubby pun mmg kaki gym..org ckp baru2 kawin ni kurangkan gym sbb nanti ssh dapat anak and macam2 lagi tapi tu semua rezeki ye kalau cepat tuhan bagi rezeki awal ada,fitness ni tuk sihat atleast berpeluh selain nak mantain kan body..haaa before gym tadi kak v dah minum sesudu jus stratna tuk tambah tenaga selain slimming body..nak cantik luar dalam kan semua kena jaga rambut,badan & aset u oulls ok..so yg nk rambut lebat & cantik of coz my Vie’s hair tonic,nak body slim my jus stratna dan yg nak aset breast yg aummmm my coming soon AY breast soap insyallah after raya haji dah siap..tak sabar kan👏🏼yg dah booking nama tu kak vie akan dahulukan dulu ok sbb limited ada 500 je and founder sah dari kak vie sendiri dan @ay18.my 💋stay tune❤️
Jom sihat dan cantik sama2 baru en somi syg lebih lagi2 jgn ckp umur 30 dah tak blh jaga body ok😛
#founder #viehairtonic #aybreastsoap #jusstratna #model #fitness #influenser #ay18🌹 #wifey #mylife #womenhealty

    Sekarang walaupun dah jadi wife org status dah bertukar nak jaga makan husband,kemas rumah,bizz lagi tapi badan nak kena jaga juga ok oulss tambah lagi en hubby pun mmg kaki gym..org ckp baru2 kawin ni kurangkan gym sbb nanti ssh dapat anak and macam2 lagi tapi tu semua rezeki ye kalau cepat tuhan bagi rezeki awal ada,fitness ni tuk sihat atleast berpeluh selain nak mantain kan body..haaa before gym tadi kak v dah minum sesudu jus stratna tuk tambah tenaga selain slimming body..nak cantik luar dalam kan semua kena jaga rambut,badan & aset u oulls ok..so yg nk rambut lebat & cantik of coz my Vie’s hair tonic,nak body slim my jus stratna dan yg nak aset breast yg aummmm my coming soon AY breast soap insyallah after raya haji dah siap..tak sabar kan👏🏼yg dah booking nama tu kak vie akan dahulukan dulu ok sbb limited ada 500 je and founder sah dari kak vie sendiri dan @ay18.my 💋stay tune❤️
    Jom sihat dan cantik sama2 baru en somi syg lebih lagi2 jgn ckp umur 30 dah tak blh jaga body ok😛
    #founder #viehairtonic #aybreastsoap #jusstratna #model #fitness #influenser #ay18🌹 #wifey #mylife #womenhealty

    2,202 15 14 August, 2018
    Hastage abg aley cuba walau mulut berterabur..hahaha..tapi u are the best sbb layan bini awak yg mmg gila hindustan ni..dalam life ni org selalu ckp masa bercinta lain tapi bila dah kawin lain bagi kami now dah halal ok dah jadi husband & wife insyallah kami akan kekalkan macamana perangai kami masa bercinta dulu and smpi la ada anak cucu nanti😂sbb apa bila sama2 sporting,memahami,susah senang sesama dan dah siap tuk hadapi hidup dalam rumahtangga tu maknaya kami mmg saling memahami bukan ckp tak pnh gaduh ada gaduh kak v ni baran tapi kejap je sama2 mintak maaf and baik balik..yg penting kami ngan life kami,tak kacau org insyallah ssh sekarang tak apa rezeki tu sentiasa ada jika kami sama2 usaha..ok jom layan tik tok😂👏🏼😘 #husbandandwife #mystyle #ay18🌹 #founder #asekshisha #viehairtonic @ay18.my @arvienabeauty_official @molekapparel

    Hastage abg aley cuba walau mulut berterabur..hahaha..tapi u are the best sbb layan bini awak yg mmg gila hindustan ni..dalam life ni org selalu ckp masa bercinta lain tapi bila dah kawin lain bagi kami now dah halal ok dah jadi husband & wife insyallah kami akan kekalkan macamana perangai kami masa bercinta dulu and smpi la ada anak cucu nanti😂sbb apa bila sama2 sporting,memahami,susah senang sesama dan dah siap tuk hadapi hidup dalam rumahtangga tu maknaya kami mmg saling memahami bukan ckp tak pnh gaduh ada gaduh kak v ni baran tapi kejap je sama2 mintak maaf and baik balik..yg penting kami ngan life kami,tak kacau org insyallah ssh sekarang tak apa rezeki tu sentiasa ada jika kami sama2 usaha..ok jom layan tik tok😂👏🏼😘 #husbandandwife #mystyle #ay18🌹 #founder #asekshisha #viehairtonic @ay18.my @arvienabeauty_official @molekapparel

    1,070 9 12 August, 2018
    Rambut sihat biasanya memerlukan hampir satu bulan untuk tumbuh sepanjang setengah inci.
.
.
Pelbagai masalah rambut boleh dialami oleh setiap orang seperti rambut gugur, kelemumur, kusam, gugur, rosak dan bercabang, proses penuaan, kekurangan vitamin dan mineral,dan penyakit kulit kepala.
.
.
Untuk menjaga kesihatan dan kesuburan rambut anda saya formulasikan Vie's hair tonic❤️
100% terbukti berkesan,halal dan lulus kkm ok💓
.
.
 #cintabelleza
 #cintabellezateam
 #viehairtonic
 #productterbaik
 #productrambut
 #khasuntuksesiapa

    Rambut sihat biasanya memerlukan hampir satu bulan untuk tumbuh sepanjang setengah inci.
    .
    .
    Pelbagai masalah rambut boleh dialami oleh setiap orang seperti rambut gugur, kelemumur, kusam, gugur, rosak dan bercabang, proses penuaan, kekurangan vitamin dan mineral,dan penyakit kulit kepala.
    .
    .
    Untuk menjaga kesihatan dan kesuburan rambut anda saya formulasikan Vie's hair tonic❤️
    100% terbukti berkesan,halal dan lulus kkm ok💓
    .
    .
    #cintabelleza
    #cintabellezateam
    #viehairtonic
    #productterbaik
    #productrambut
    #khasuntuksesiapa

    5 0 6 August, 2018
    Anda ada masalah dengan rambut?

Ada masalah dengan rambut gugur?

Ada masalah dengan kulit kepala? .
.

Saya recommend Vie's hair tonic.
Ramai customer sis dah cuba & repeat order sebab mereka happy dgn produk ni. 
Vie's hair tonic bukan sahaja untuk wanita tetapi lelaki juga boleh guna kan ya.

Wanita berhijab juga boleh mencuba. Dapat mewangikan lagi rambut anda. 💖
.
.

Whatsapp Eme now to order 😘
📲 87480969
.
.
#cintabelleza
#cintabellezateam 
#viehairtonic 
#productrambut 
#rambutlebat 
#mestibeli
#customerfeedback

    Anda ada masalah dengan rambut?

    Ada masalah dengan rambut gugur?

    Ada masalah dengan kulit kepala? .
    .

    Saya recommend Vie's hair tonic.
    Ramai customer sis dah cuba & repeat order sebab mereka happy dgn produk ni.
    Vie's hair tonic bukan sahaja untuk wanita tetapi lelaki juga boleh guna kan ya.

    Wanita berhijab juga boleh mencuba. Dapat mewangikan lagi rambut anda. 💖
    .
    .

    Whatsapp Eme now to order 😘
    📲 87480969
    .
    .
    #cintabelleza
    #cintabellezateam
    #viehairtonic
    #productrambut
    #rambutlebat
    #mestibeli
    #customerfeedback

    2 0 26 July, 2018
    Rambut sihat biasanya memerlukan hampir satu bulan untuk tumbuh sepanjang setengah inci.
.
.

Pelbagai masalah rambut boleh dialami oleh setiap orang seperti rambut gugur, kelemumur, kusam, gugur, rosak dan bercabang, proses penuaan, kekurangan vitamin dan mineral,dan penyakit kulit kepala.
.
.

Untuk menjaga kesihatan dan kesuburan rambut anda saya formulasikan Vie's hair tonic❤️
100% terbukti berkesan,halal dan lulus kkm ok💓
.
.

#cintabelleza
#cintabellezateam
#viehairtonic
#productterbaik
#productrambut
#khasuntuksesiapa

    Rambut sihat biasanya memerlukan hampir satu bulan untuk tumbuh sepanjang setengah inci.
    .
    .

    Pelbagai masalah rambut boleh dialami oleh setiap orang seperti rambut gugur, kelemumur, kusam, gugur, rosak dan bercabang, proses penuaan, kekurangan vitamin dan mineral,dan penyakit kulit kepala.
    .
    .

    Untuk menjaga kesihatan dan kesuburan rambut anda saya formulasikan Vie's hair tonic❤️
    100% terbukti berkesan,halal dan lulus kkm ok💓
    .
    .

    #cintabelleza
    #cintabellezateam
    #viehairtonic
    #productterbaik
    #productrambut
    #khasuntuksesiapa

    4 0 18 hours ago
    Anda alami masalah keguguran rambut yg teruk??rambut anda kasar dan nipis..bagaimana nak atasi masalah rambut yg ketara🙆
.
Formulasi Vie's hair tonic untuk semua masalah rambut yg anda alami.. .
👉tiada lagi masalah rambut gugur
👉rambut lembut dan segar
👉rambut lebat
👉rambut wangi dan bermaya
👉rambut cepat panjang dan sihat
.
dengan semburan Vie's hair tonic anda dapat rasai keajaibannya!!ramai yg dah cuba dan terbukti berkesan anda bila lagi?
.
.
WhatsApp to order ❣
.
.
#cintabelleza
#cintabellezateam
#viehairtonic
#productterbaik
#productrambut
#khasuntuksesiapa

    Anda alami masalah keguguran rambut yg teruk??rambut anda kasar dan nipis..bagaimana nak atasi masalah rambut yg ketara🙆
    .
    Formulasi Vie's hair tonic untuk semua masalah rambut yg anda alami.. .
    👉tiada lagi masalah rambut gugur
    👉rambut lembut dan segar
    👉rambut lebat
    👉rambut wangi dan bermaya
    👉rambut cepat panjang dan sihat
    .
    dengan semburan Vie's hair tonic anda dapat rasai keajaibannya!!ramai yg dah cuba dan terbukti berkesan anda bila lagi?
    .
    .
    WhatsApp to order ❣
    .
    .
    #cintabelleza
    #cintabellezateam
    #viehairtonic
    #productterbaik
    #productrambut
    #khasuntuksesiapa

    3 0 18 hours ago
    anda alami masalah keguguran rambut yg teruk??rambut anda kasar dan nipis..bagaimana nak atasi masalah rambut yg ketara🙆kini saya formulasi kan Vie's hair tonic untuk semua masalah rambut yg anda alami..
👉tiada lagi masalah rambut gugur
👉rambut lembut dan segar
👉rambut lebat
👉rambut wangi dan bermaya
👉rambut cepat panjang dan sihat
dengan semburan Vie's hair tonic anda dapat rasai keajaibannya!!ramai yg dah cuba dan terbukti berkesan anda bila lagi?for order Vie's hair tonic:
📞0136204012
📱official page @arvienabeautybeauty_official
💻FB-arvienabeauty_official
📩aleyarviena@gmail.com
✨RM89.90 free postage for SM
✨halal dan berkelulusan KKM
✨100%bahan semulajadi
✨🚚postage pada setiap isnin dan khamis
✨cod setapak area only✌️
#sayajual #viehairtonic #productterbaik #tiadalagimasalahrambutgugur #rambutlebat #mestibeli #rambutlembut
...❤️Vie's hair tonic get ur own beauty hair❤️...
New Packaging😍
PROMO NOW only RM80 sahaja blh DM kak vie lelaju okay😘

    anda alami masalah keguguran rambut yg teruk??rambut anda kasar dan nipis..bagaimana nak atasi masalah rambut yg ketara🙆kini saya formulasi kan Vie's hair tonic untuk semua masalah rambut yg anda alami..
    👉tiada lagi masalah rambut gugur
    👉rambut lembut dan segar
    👉rambut lebat
    👉rambut wangi dan bermaya
    👉rambut cepat panjang dan sihat
    dengan semburan Vie's hair tonic anda dapat rasai keajaibannya!!ramai yg dah cuba dan terbukti berkesan anda bila lagi?for order Vie's hair tonic:
    📞0136204012
    📱official page @arvienabeautybeauty_official
    💻FB-arvienabeauty_official
    📩aleyarviena@gmail.com
    ✨RM89.90 free postage for SM
    ✨halal dan berkelulusan KKM
    ✨100%bahan semulajadi
    ✨🚚postage pada setiap isnin dan khamis
    ✨cod setapak area only✌️
    #sayajual #viehairtonic #productterbaik #tiadalagimasalahrambutgugur #rambutlebat #mestibeli #rambutlembut
    ...❤️Vie's hair tonic get ur own beauty hair❤️...
    New Packaging😍
    PROMO NOW only RM80 sahaja blh DM kak vie lelaju okay😘

    810 6 22 July, 2018
    Vie's hair tonic diperbuat daripada 100% bahan semulajadi dan halal👌
apa fungsi Vie's hair care protein& tonic pada masalah rambut anda:
•melebatkan rambut yg jarang dan nipis
•mengurangkan rambut gugur
•menjadikan kulit kepala yg kusam lebih segar(baik utk wanita yg bertudung)
•masalah kelumumur pada kulit kepala
•pertumbuhan rambut yg sihat
Vie's hair tonic adalah tonic terbaik dan terbukti kesan nya dengan pengunaan yg teratur..
harga pasaran hanya rm80 sahaja(promo) free postage for SM..untuk oder dan pertanyaan blh hubungi kak viena di talian ☎️0136204012 atau DM terus pada kak vie ok😘
#sayajual#hairtonic #productrambutterbaik#rm59.90#Vienabeautyenterprise#ownbrandingproduct#viehairtonic

    Vie's hair tonic diperbuat daripada 100% bahan semulajadi dan halal👌
    apa fungsi Vie's hair care protein& tonic pada masalah rambut anda:
    •melebatkan rambut yg jarang dan nipis
    •mengurangkan rambut gugur
    •menjadikan kulit kepala yg kusam lebih segar(baik utk wanita yg bertudung)
    •masalah kelumumur pada kulit kepala
    •pertumbuhan rambut yg sihat
    Vie's hair tonic adalah tonic terbaik dan terbukti kesan nya dengan pengunaan yg teratur..
    harga pasaran hanya rm80 sahaja(promo) free postage for SM..untuk oder dan pertanyaan blh hubungi kak viena di talian ☎️0136204012 atau DM terus pada kak vie ok😘
    #sayajual #hairtonic #productrambutterbaik #rm59.90 #Vienabeautyenterprise #ownbrandingproduct #viehairtonic

    738 4 13 July, 2018
    Ok video ni kak vie nak tunjuk rambut kak vie after mandi lps tu rambut tgh lembab kak vie spray tonic kat kulit kepala & rambut kak vie yg rosak tgk mantain tebal and rambut lembut dan tak kusut..ni tak keringkan atau ion lagi tau..Vie’s hair tonic mmg tonic terbaik kak vie as a founder pun mmg guna ok sbb rambut tak gugur dan sentiasa lebat👱🏻‍♀️
Korang nak rambut cantik jugak blh DM kak vie lelaju ok atau whatapps 0136204012📲 for order promo RM80 ok💋 
#viehairtonic #rambutlebat #productterbaik #rambutsihat #tiadalagimasalahrambutgugur #unisex

    Ok video ni kak vie nak tunjuk rambut kak vie after mandi lps tu rambut tgh lembab kak vie spray tonic kat kulit kepala & rambut kak vie yg rosak tgk mantain tebal and rambut lembut dan tak kusut..ni tak keringkan atau ion lagi tau..Vie’s hair tonic mmg tonic terbaik kak vie as a founder pun mmg guna ok sbb rambut tak gugur dan sentiasa lebat👱🏻‍♀️
    Korang nak rambut cantik jugak blh DM kak vie lelaju ok atau whatapps 0136204012📲 for order promo RM80 ok💋
    #viehairtonic #rambutlebat #productterbaik #rambutsihat #tiadalagimasalahrambutgugur #unisex

    493 4 7 July, 2018
    anda alami masalah keguguran rambut yg teruk??rambut anda kasar dan nipis..bagaimana nak atasi masalah rambut yg ketara🙆kini saya formulasi kan Vie's hair tonic untuk semua masalah rambut yg anda alami..
👉tiada lagi masalah rambut gugur
👉rambut lembut dan segar
👉rambut lebat
👉rambut wangi dan bermaya
👉rambut cepat panjang dan sihat
dengan semburan Vie's hair tonic anda dapat rasai keajaibannya!!ramai yg dah cuba dan terbukti berkesan anda bila lagi?for order Vie's hair tonic:
📞0136204012
📱official page @arvienabeautybeauty_official
💻FB-arvienabeauty_official
📩aleyarviena@gmail.com
✨RM89.90 free postage for SM
✨halal dan berkelulusan KKM
✨100%bahan semulajadi
✨🚚postage pada setiap isnin dan khamis
✨cod setapak area only✌️
#sayajual #viehairtonic #productterbaik #tiadalagimasalahrambutgugur #rambutlebat #mestibeli #rambutlembut
...❤️Vie's hair tonic get ur own beauty hair❤️...
New Packaging😍

    anda alami masalah keguguran rambut yg teruk??rambut anda kasar dan nipis..bagaimana nak atasi masalah rambut yg ketara🙆kini saya formulasi kan Vie's hair tonic untuk semua masalah rambut yg anda alami..
    👉tiada lagi masalah rambut gugur
    👉rambut lembut dan segar
    👉rambut lebat
    👉rambut wangi dan bermaya
    👉rambut cepat panjang dan sihat
    dengan semburan Vie's hair tonic anda dapat rasai keajaibannya!!ramai yg dah cuba dan terbukti berkesan anda bila lagi?for order Vie's hair tonic:
    📞0136204012
    📱official page @arvienabeautybeauty_official
    💻FB-arvienabeauty_official
    📩aleyarviena@gmail.com
    ✨RM89.90 free postage for SM
    ✨halal dan berkelulusan KKM
    ✨100%bahan semulajadi
    ✨🚚postage pada setiap isnin dan khamis
    ✨cod setapak area only✌️
    #sayajual #viehairtonic #productterbaik #tiadalagimasalahrambutgugur #rambutlebat #mestibeli #rambutlembut
    ...❤️Vie's hair tonic get ur own beauty hair❤️...
    New Packaging😍

    306 1 1 July, 2018

Top #viehairtonic posts

    anda alami masalah keguguran rambut yg teruk??rambut anda kasar dan nipis..bagaimana nak atasi masalah rambut yg ketara🙆kini saya formulasi kan Vie's hair tonic untuk semua masalah rambut yg anda alami..
👉tiada lagi masalah rambut gugur
👉rambut lembut dan segar
👉rambut lebat
👉rambut wangi dan bermaya
👉rambut cepat panjang dan sihat
dengan semburan Vie's hair tonic anda dapat rasai keajaibannya!!ramai yg dah cuba dan terbukti berkesan anda bila lagi?for order Vie's hair tonic:
📞0178885459
📲wechat-arviena87
📱official page @vienabeauty
💻FB-vienabeauty
📩arviena87@yahoo.com
✨RM89.90 free postage for SM
✨halal dan berkelulusan KKM
✨100%bahan semulajadi
✨🚚postage pada setiap isnin dan khamis
✨cod setapak area only✌
#sayajual #viehairtonic #productterbaik #tiadalagimasalahrambutgugur #rambutlebat #mestibeli #rambutlembut
...❤Vie's hair tonic get ur own beauty hair❤...
New Packaging😍

    anda alami masalah keguguran rambut yg teruk??rambut anda kasar dan nipis..bagaimana nak atasi masalah rambut yg ketara🙆kini saya formulasi kan Vie's hair tonic untuk semua masalah rambut yg anda alami..
    👉tiada lagi masalah rambut gugur
    👉rambut lembut dan segar
    👉rambut lebat
    👉rambut wangi dan bermaya
    👉rambut cepat panjang dan sihat
    dengan semburan Vie's hair tonic anda dapat rasai keajaibannya!!ramai yg dah cuba dan terbukti berkesan anda bila lagi?for order Vie's hair tonic:
    📞0178885459
    📲wechat-arviena87
    📱official page @vienabeauty
    💻FB-vienabeauty
    📩arviena87@yahoo.com
    ✨RM89.90 free postage for SM
    ✨halal dan berkelulusan KKM
    ✨100%bahan semulajadi
    ✨🚚postage pada setiap isnin dan khamis
    ✨cod setapak area only✌
    #sayajual #viehairtonic #productterbaik #tiadalagimasalahrambutgugur #rambutlebat #mestibeli #rambutlembut
    ...❤Vie's hair tonic get ur own beauty hair❤...
    New Packaging😍

    503 5 4 June, 2016