#vitamincmurah Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #vitamincmurah and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
4.6
Average comment
0.5
Posts with video
5/36
Posts with photo
31/36

Hashtag Popularity

@dianzshahalam_naa03 Profile picture

@dianzshahalam_naa03

[PATUTLA KESAN LAMBAT SANGAT! 😖]
. .
Duk tertanya tak pasaipa hangpa dah consume #DianzVitamin tapi still lambat kesannya? Tu disebabkan hangpa banyak minum air yang bergas, berkafein & banyak merokok😀.
.
Kurang-kurangkan tabiat tu, insyaAllah lagi cepat kesan untuk hangpa jadi lagi
peloles lepas ni😊.
.
Grab combo dianz vitamin premium dapat freegift botol air dianz tau 💜.
.
.
.

COD AREA SHAH ALAM. 📬 POSTAGE 1 MALAYSIA.

ITEM READY STOK UOLLS💜
.

Save no mekraa, kita deal sampai jadi gituu 📲 0182532526.
Tapi kalo nak mudah, klik je link whatsapp mekraa kat bio tau😉.
.
.

Follow @dianzshahalam_naa03 😉.
.
. #coddianzshahalam #coddianzpadangjawa #agendianzshahalam #dianzshahalam #dianzmasknmoist #dianzcodshahalam #tedishahalam #mekraadianz #rahsiakulitcantik #rahsiakulitputih #coduitmshahalam #vitamincmurah #dianzseksyen7 #coddianzseksyen7 #mamadilshahalam #igshopmalaysia #muashahalam #alhaalfacosmetics #kosmetikmurah #instafamous
#codshahalam #muabellaz #tiktokmalaysia
#dianzvitaminpremium #cintabelumtamattempoh
#sobellacosmetics #kauyangpertama #selasa #170919

[PATUTLA KESAN LAMBAT SANGAT! 😖]
. . 
Duk tertanya tak pasaipa hangpa dah consume #DianzVitamin tapi still lambat kesannya? Tu disebabkan hangpa banyak minum air yang bergas, berkafein & banyak merokok😀.
.
Kurang-kurangkan tabiat tu, insyaAllah lagi cepat kesan untuk hangpa jadi lagi
 peloles lepas ni😊.
.
Grab combo dianz vitamin premium dapat freegift botol air dianz tau 💜.
.
.
.

COD AREA SHAH ALAM. 📬 POSTAGE 1 MALAYSIA.

ITEM READY STOK UOLLS💜
.

Save no mekraa, kita deal sampai jadi gituu 📲 0182532526.
Tapi kalo nak mudah, klik je link whatsapp mekraa kat bio tau😉.
.
.

Follow @dianzshahalam_naa03 😉.
.
.  #coddianzshahalam #coddianzpadangjawa  #agendianzshahalam #dianzshahalam #dianzmasknmoist  #dianzcodshahalam #tedishahalam #mekraadianz #rahsiakulitcantik #rahsiakulitputih #coduitmshahalam #vitamincmurah #dianzseksyen7 #coddianzseksyen7 #mamadilshahalam #igshopmalaysia #muashahalam #alhaalfacosmetics #kosmetikmurah #instafamous 
#codshahalam #muabellaz #tiktokmalaysia 
#dianzvitaminpremium #cintabelumtamattempoh
#sobellacosmetics #kauyangpertama #selasa #170919
0 0 2 hours ago
@baju.kurung.songket.batek Profile picture

@baju.kurung.songket.batek

Alor Gajah

SONGKET EXCLUSIVE PRINTED PRADA DIHIASI SWAROVSKI BEADING DENGAN HARGA MAMPU MILIK!! GABUNGAN BATU YANG BERKILAT MEMBUATKAN SI PEMAKAI TAMPIL LEBIH MEWAH BERGAYA!!
.
💖KARTIKA SONGKET PRADA EXCLUSIVE💖

Ciri-ciri Qurong :
• Material Kain Cotton Prada
• Material Baju Pearl Skin
• Printing Prada Songket
• Design Kurung Modern
• Baju dihiasi Batu yang exclusive & mewah gayanya
• Cutting Loose Berdutt Belakang
• Jenis Kain Duyung Loose Cut
• Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
• Zip Kain Sebelah Kiri
• Saiz Dari S M L XL XXL
.
🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE
LIMITED EDITION🌹
.
❌ jarang
❌ berbulu lepas basuh
❌ renyuk
✅ mudah digosok
✅ sejuk & selesa dipakai
✅ Sesuai Untuk Kerja & Semua Majlis Keramaian
✅ Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang Simple, Simple itu Menawan
.
• SAIZ S M L XL XXL, Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai .
.
HARGA:
RM120 SM / RM125 SS
XXL ADD RM10

Jom WhatsApp SEKARANG !!
.
Proceed Order 3 Days
.
📍Ukur dahulu sebelum membuat
Pembelian . Please Take Note .
📍Ada Sedikit perbezaan Warna
10 % faktor Cahaya Kamera .
📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc

Whatsapp 014-3919537

#arianilovers #ariani #naelofarhijab #naelofar #aidijuma #aidijumalover #shawllabuh #innersnowcap #duckscarves #innersilang #handsockmurah #telekungmurah #foundationviral #mamadil #nurraysa #vitamincmurah #susukurma #minyakargan #serumparut #dianz #khimarmalaysia #alhaalfa #dyxy #tupperwaremurah #tudungkekaboo #dexandra #shaklee #ryanazcollection #marykaymalaysia

SONGKET EXCLUSIVE PRINTED PRADA DIHIASI SWAROVSKI BEADING DENGAN HARGA MAMPU MILIK!! GABUNGAN BATU YANG BERKILAT MEMBUATKAN SI PEMAKAI TAMPIL LEBIH MEWAH BERGAYA!!
.
💖KARTIKA SONGKET PRADA EXCLUSIVE💖

Ciri-ciri Qurong :
• Material Kain Cotton Prada
• Material Baju Pearl Skin
• Printing Prada Songket
• Design Kurung Modern
• Baju dihiasi Batu yang exclusive & mewah gayanya
• Cutting Loose Berdutt Belakang
• Jenis Kain Duyung Loose Cut
• Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
• Zip Kain Sebelah Kiri
• Saiz Dari S M L XL XXL
.
🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE
LIMITED EDITION🌹
.
❌ jarang
❌ berbulu lepas basuh
❌ renyuk
✅ mudah digosok
✅ sejuk & selesa dipakai
✅ Sesuai Untuk Kerja & Semua Majlis Keramaian
✅ Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang Simple, Simple itu Menawan
.
•  SAIZ S M L XL XXL, Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai .
.
HARGA:
RM120 SM / RM125 SS
XXL ADD RM10

Jom WhatsApp SEKARANG !!
.
Proceed Order 3 Days
.
📍Ukur dahulu sebelum membuat 
Pembelian . Please Take Note .
📍Ada Sedikit perbezaan Warna 
10 % faktor Cahaya Kamera .
📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc

Whatsapp 014-3919537

#arianilovers #ariani #naelofarhijab #naelofar #aidijuma #aidijumalover #shawllabuh #innersnowcap #duckscarves #innersilang #handsockmurah #telekungmurah #foundationviral #mamadil #nurraysa #vitamincmurah #susukurma #minyakargan #serumparut #dianz #khimarmalaysia #alhaalfa #dyxy #tupperwaremurah #tudungkekaboo #dexandra #shaklee #ryanazcollection #marykaymalaysia
5 0 9 hours ago
@zianaeunos.co Profile picture

@zianaeunos.co

VITAMIN PENTING UNTUK KULIT. KOMBO VITAMIN C + VITAMIN E
.
.
💛VITAMIN C ni lebih untuk bagi kulit cerah satu badan, lindung kulit dari sinar uv sebab tu bagus sangat untuk cegah kena sunburn dan paling best dia sangat penting untuk bantu hasil kolagen kulit kita!
.
.
💜VITAMIN E lebih pada pudarkan parut, bantu moistkan kulit kering & menggelupas dan jika rajin amal vitamin E ni boleh bagi efek kulit berseri tak kusam.
.

Jadi pada yang nak maintain jaga kulit sihat cantik luar dalam tu boleh amik kombo ni. .
.
Jika nak roger gee lelaju yer?
.
Wassap gee je
013-5707812
.
.
#Shakleebintulu
#Shakleemurah
#Shakleemurah
#Shakleesabah
#shakleesarawak
#vitamincshakleemurah
#vitamincmurah
#parutjerawat
#kulitjerawat
#kulitkering
#TestimoniShaklee
#Shakleesibu
#Shakleeselangor
#sunburn
#kulitberminyak
#TestimoniShaklee

VITAMIN PENTING UNTUK KULIT. KOMBO VITAMIN C + VITAMIN E
.
.
💛VITAMIN C ni lebih untuk bagi kulit cerah satu badan, lindung kulit dari sinar uv sebab tu bagus sangat untuk cegah kena sunburn dan paling best dia sangat penting untuk bantu hasil kolagen kulit kita!
.
.
💜VITAMIN E lebih pada pudarkan parut, bantu moistkan kulit kering & menggelupas dan jika rajin amal vitamin E ni boleh bagi efek kulit berseri tak kusam.
.

Jadi pada yang nak maintain jaga kulit sihat cantik luar dalam tu boleh amik kombo ni. .
.
Jika nak roger gee lelaju yer?
.
Wassap gee je 
013-5707812
.
.
#Shakleebintulu 
#Shakleemurah 
#Shakleemurah 
#Shakleesabah 
#shakleesarawak 
#vitamincshakleemurah 
#vitamincmurah 
#parutjerawat 
#kulitjerawat 
#kulitkering 
#TestimoniShaklee 
#Shakleesibu
#Shakleeselangor 
#sunburn 
#kulitberminyak 
#TestimoniShaklee
2 0 13 hours ago
@dianzshahalam_naa03 Profile picture

@dianzshahalam_naa03

[BEKAS JERAWAT HITAM & BERLUBANG?  MEH GUNA CARA NI UNTUK HILANGKAN! 🤗]
. .
Masalah jerawat ni boleh kata memang semua orang akan hadapi.  Tapi once da hilang jerawat tu, kesan jerawat tu mesti boleh buatkan kita sakit hati.  Biasanya sebab nak ambil masa kalau nak hilangkan😔.
.
Actually, ada cara mudah dan pantas untuk korang atasi masalah bekas jerawat tu.  Antara cara-caranya:
.
1.  Aloe vera.
Guna gel aloe vera dan sapu pada bekas jerawat selama 30 minit kemudian bilas.  Aloe vera bagus dalam melembabkan kulit & membaiki struktur kulit secara keseluruhan.
.
2.  Soda Penaik.
Kristal sodium berkarbonat dalam soda penaik berfungsi dalam memulihkan parut & memperbaiki kulit tau.  Caranya, sapu 2-3 sudu teh soda penaik dengan air suam.  Sapukan pada bahagian jerawat selama beberapa minit.  Lepas tu, bilas macam biasa.
.
3.  Timun.
Timun yang kaya dengan khasiat Vitamin A, vitamin C dan magnesium sesuai untuk hilangkan bekas jerawat.  Just sapu aje hirisan timun pada kawasan bekas jerawat ok. .
4.  Madu asli.
Ambil madu asli yang organik dan sapu pada bekas jerawat.  Biar sampai kering dan ia akan meresap pada kulit.
.
5.  #DianzVitamin.
Nak cara lagi cepat dan berkesan?Consumela Dianz Vitamin.Berfungsi dalam mengatasi masalah bekas jerawat dan segala masalah kulit yang lain.Bila masalah kulit dapat diatasi, baru kulit makin bertambah peloles😊. .
Grab combo dianz vitamin premium dapat freegift botol air dianz tau 💜.
.
.
COD AREA SHAH ALAM. 📬 POSTAGE 1 MALAYSIA.

ITEM READY STOK UOLLS💜
.

Save no mekraa, kita deal sampai jadi gituu 📲 0182532526.
Tapi kalo nak mudah, klik je link whatsapp mekraa kat bio tau😉.
.
.

Follow @dianzshahalam_naa03 😉.
.
. #coddianzshahalam #coddianzpadangjawa #agendianzshahalam #dianzshahalam #dianzmasknmoist #dianzcodshahalam #tedishahalam #mekraadianz #rahsiakulitcantik #rahsiakulitputih #coduitmshahalam #vitamincmurah #dianzseksyen7 #coddianzseksyen7 #mamadilshahalam #igshopmalaysia #muashahalam #alhaalfacosmetics #kosmetikmurah #instafamous #codshahalam #muabellaz #tiktokmalaysia
#dianzvitaminpremium #dramasweetdreams
#sobellacosmetics #kauyangpertama #isnin #160919

[BEKAS JERAWAT HITAM & BERLUBANG?  MEH GUNA CARA NI UNTUK HILANGKAN! 🤗]
. . 
Masalah jerawat ni boleh kata memang semua orang akan hadapi.  Tapi once da hilang jerawat tu, kesan jerawat tu mesti boleh buatkan kita sakit hati.  Biasanya sebab nak ambil masa kalau nak hilangkan😔.
.
Actually, ada cara mudah dan pantas untuk korang atasi masalah bekas jerawat tu.  Antara cara-caranya:
.
1.  Aloe vera.
Guna gel aloe vera dan sapu pada bekas jerawat selama 30 minit kemudian bilas.  Aloe vera bagus dalam melembabkan kulit & membaiki struktur kulit secara keseluruhan.
.
2.  Soda Penaik.
Kristal sodium berkarbonat dalam soda penaik berfungsi dalam memulihkan parut & memperbaiki kulit tau.  Caranya, sapu 2-3 sudu teh soda penaik dengan air suam.  Sapukan pada bahagian jerawat selama beberapa minit.  Lepas tu, bilas macam biasa.
.
3.  Timun.
Timun yang kaya dengan khasiat Vitamin A, vitamin C dan magnesium sesuai untuk hilangkan bekas jerawat.  Just sapu aje hirisan timun pada kawasan bekas jerawat ok. .
4.  Madu asli.
Ambil madu asli yang organik dan sapu pada bekas jerawat.  Biar sampai kering dan ia akan meresap pada kulit.
.
5.  #DianzVitamin.
Nak cara lagi cepat dan berkesan?Consumela Dianz Vitamin.Berfungsi dalam mengatasi masalah bekas jerawat dan segala masalah kulit yang lain.Bila masalah kulit dapat diatasi, baru kulit makin bertambah peloles😊. .
Grab combo dianz vitamin premium dapat freegift botol air dianz tau 💜.
.
.
COD AREA SHAH ALAM. 📬 POSTAGE 1 MALAYSIA.

ITEM READY STOK UOLLS💜
.

Save no mekraa, kita deal sampai jadi gituu 📲 0182532526.
Tapi kalo nak mudah, klik je link whatsapp mekraa kat bio tau😉.
.
.

Follow @dianzshahalam_naa03 😉.
.
.  #coddianzshahalam #coddianzpadangjawa  #agendianzshahalam #dianzshahalam #dianzmasknmoist  #dianzcodshahalam #tedishahalam #mekraadianz #rahsiakulitcantik #rahsiakulitputih #coduitmshahalam #vitamincmurah #dianzseksyen7 #coddianzseksyen7 #mamadilshahalam #igshopmalaysia #muashahalam #alhaalfacosmetics #kosmetikmurah #instafamous #codshahalam #muabellaz #tiktokmalaysia 
#dianzvitaminpremium #dramasweetdreams
#sobellacosmetics #kauyangpertama #isnin #160919
4 0 17 hours ago
@baju.kurung.2019.ryanaz Profile picture

@baju.kurung.2019.ryanaz

Labuan

NEW RELEAESE‼️‼️STYLISH KURUNG POCKET
.
Design Terbaru yang sangat stail!!
Urban Style Pocket Kurung,Wajib Grab untuk Koleksi uols sebab memang nampak style!!
.
Ciri-ciri Pocket Kurung :
🌺 Design Urban Yang Stylista
🌺 Material Korea Como Crepe
🌺 Material Lembut & Flowy
🌺 Paling Best Ironless
🌺 Pocket Kiri & Kanan boleh letak Hp & duit
🌺 Dihiasi Ruffle di pocket & pearl beading
🌺Jahitan Metal Branding yg sangat Exclusive
🌺 Design Kurung Modern
🌺 Cutting LOOSE & Berdutt Dibelakang
🌺 Kain Duyung Loose Cut
🌺 Zip Kain Tepi Sebelah Kiri
🌺 Pinggang Bergetah Kiri & Kanan

Simple je kan, Tapi nampak SANGAT-SANGAT EXCLUSIVE

Available SIZE S,M,L,XL,XXL
Loose Cutting & Sangat Selesa untuk bergerak

HARGA:
RM120 SM / RM125 SS
XXL ADD RM 10
Jom WhatsApp SEKARANG !!
.
🕹PROCEED ORDER 2-3 DAYS
.
📍Ukur dahulu sebelum membuat
Pembelian . Please Take Note .
📍Ada Sedikit perbezaan Warna
5-10 % faktor Cahaya Kamera .
📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc

Whatsapp 014-3919537

#arianilovers #ariani #naelofarhijab #naelofar #aidijuma #aidijumalover #shawlcantik #innersnowcap #duckscarves #innersilang #handsockmurah #telekungmurah #foundationviral #mamadil #tiktokmalaysia #vitamincmurah #susukambing #minyakargan #serumparut #wawacosmetics #ronella #alhaalfa #viralmalaysia #tupperwaremurah #tudungkekaboo #dexandra #shaklee #ryanazcollection #marykaymalaysia

NEW RELEAESE‼️‼️STYLISH KURUNG POCKET
.
Design Terbaru yang sangat stail!!
Urban Style Pocket Kurung,Wajib Grab untuk Koleksi uols sebab memang nampak style!!
.
Ciri-ciri Pocket Kurung :
🌺 Design Urban Yang Stylista
🌺 Material Korea Como Crepe
🌺 Material Lembut & Flowy
🌺 Paling Best Ironless
🌺 Pocket Kiri & Kanan boleh letak Hp & duit
🌺 Dihiasi Ruffle di pocket & pearl beading
🌺Jahitan Metal Branding yg sangat Exclusive
🌺 Design Kurung Modern
🌺 Cutting LOOSE & Berdutt Dibelakang
🌺 Kain Duyung Loose Cut
🌺 Zip Kain Tepi Sebelah Kiri
🌺 Pinggang Bergetah Kiri & Kanan

Simple je kan, Tapi nampak SANGAT-SANGAT EXCLUSIVE

Available SIZE S,M,L,XL,XXL
Loose Cutting & Sangat Selesa untuk bergerak

HARGA:
RM120 SM / RM125 SS
XXL ADD RM 10
Jom WhatsApp SEKARANG !!
.
🕹PROCEED ORDER 2-3 DAYS
.
📍Ukur dahulu sebelum membuat 
Pembelian . Please Take Note .
📍Ada Sedikit perbezaan Warna 
5-10 % faktor Cahaya Kamera .
📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc

Whatsapp 014-3919537

#arianilovers #ariani #naelofarhijab #naelofar #aidijuma #aidijumalover #shawlcantik #innersnowcap #duckscarves #innersilang #handsockmurah #telekungmurah #foundationviral #mamadil #tiktokmalaysia #vitamincmurah #susukambing #minyakargan #serumparut #wawacosmetics #ronella #alhaalfa #viralmalaysia #tupperwaremurah #tudungkekaboo #dexandra #shaklee #ryanazcollection #marykaymalaysia
2 0 18 hours ago
@shakleeby_aidafozee Profile picture

@shakleeby_aidafozee

Kecil tapi Power!
*CoqTrol Plus*
.
Walaupun hadir dlm botol kecil hanya 30biji dlm satu botol, khasiatnya sangat besar.
.
🌸Apa yang ada dlm CoqTrol Plus ni?🌸
.
CoQ10 ini adalah komponen penting berada dlm mitokondria sel iaitu sistem janakuasa sel untuk hasilkan tenaga badan kita dan antara tempat yang tinggi CoQ10 adalah Otak, Jantung dan Hati.
.
Fungsi CoQ10 ialah menukarkan lemak dan gula kepada Tenaga sepanjang hari! Sgt bagus untuk mereka yang nk sihat, kurus pun boleh!
.
Ia juga adalah Antioksidan yang melindungi sel daripada dirosakkan oleh radikal bebas.
.
🌸Kenapa kita perlu ambil CoQ10?🌸
Kandungan CoQ10 dlm sel kita semakin berkurang berkadar langsung dgn semakin naik usia
Jadi pabila semakin kurang, perlulah kita top up CoQ10 tu supaya kt kekal sihat bertenaga.
.
Oh ya penggunaan statin (ubat cair darah) juga boleh menyebabkan CoQ10 berkurang.
.
CoQ10 yang berkurang dlm badan menyebabkan badan kita lemah tak bermaya semakin usia semakin tak bermaya.
.
Jadi dh tau kan sebabnya
.
🌸Siapa boleh makan?🌸
Mereka yang mahu:
👍 sihat
👍 aktif
👍 ikhtiar berhenti rokok
👍 kembali segar dan cergas
👍 ceria dan bertenaga diusia emas
.
100mg CoQ10 bersamaan dengan
👉 3kg daging
👉 100 cawan brokoli rebus
👉 100 sudu makan minyak Canola
👉 3.3kg mentega kacang
.
Banyakkan khasiatnya dlm satu capsule CoqTrol Plus?
.
Rasai perbezaannya Energy Booster dgn mengamalkan 1x capsule CoqTrol Plus setiap hari
.
.
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
.
❤️Join Business | Produk | Cod
❤️017 6690 555
❤️Aida
❤️Master Coordinator Shaklee
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#coqtrol
#coqtrolshaklee
#coqtrolshakleemurah

Kecil tapi Power!
*CoqTrol Plus*
.
Walaupun hadir dlm botol kecil hanya 30biji dlm satu botol, khasiatnya sangat besar.
.
🌸Apa yang ada dlm CoqTrol Plus ni?🌸
.
CoQ10 ini adalah komponen penting berada dlm mitokondria sel iaitu sistem janakuasa sel untuk hasilkan tenaga badan kita dan antara tempat yang tinggi CoQ10 adalah Otak, Jantung dan Hati.
.
Fungsi CoQ10 ialah menukarkan lemak dan gula kepada Tenaga sepanjang hari! Sgt bagus untuk mereka yang nk sihat, kurus pun boleh!
.
Ia juga adalah Antioksidan yang melindungi sel daripada dirosakkan oleh radikal bebas.
.
🌸Kenapa kita perlu ambil CoQ10?🌸
Kandungan CoQ10 dlm sel kita semakin berkurang berkadar langsung dgn semakin naik usia
Jadi pabila semakin kurang, perlulah kita top up CoQ10 tu supaya kt kekal sihat bertenaga.
.
Oh ya penggunaan statin (ubat cair darah) juga boleh menyebabkan CoQ10 berkurang.
.
CoQ10 yang berkurang dlm badan menyebabkan badan kita lemah tak bermaya semakin usia semakin tak bermaya.
.
Jadi dh tau kan sebabnya
.
🌸Siapa boleh makan?🌸
Mereka yang mahu:
👍 sihat
👍 aktif
👍 ikhtiar berhenti rokok
👍 kembali segar dan cergas
👍 ceria dan bertenaga diusia emas
.
100mg CoQ10 bersamaan dengan
👉 3kg daging
👉 100 cawan brokoli rebus
👉 100 sudu makan minyak Canola
👉 3.3kg mentega kacang
.
Banyakkan khasiatnya dlm satu capsule CoqTrol Plus?
.
Rasai perbezaannya Energy Booster dgn mengamalkan 1x capsule CoqTrol Plus setiap hari
.
.
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
.
❤️Join Business | Produk | Cod
❤️017 6690 555
❤️Aida
❤️Master Coordinator Shaklee
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#coqtrol
#coqtrolshaklee
#coqtrolshakleemurah
1 1 19 hours ago
@shakleeby_aidafozee Profile picture

@shakleeby_aidafozee

Kenapa ramai yang memilih SET BASIC JERAWAT SHAKLEE NI ? Jom aida kongsi sikit pada anda 😊
.
.
1) 💕 VIT C : bertindak sebagai antioksidan & menghasilkan sintesis kologen.Ia menghalang kotoran luaran seperti pencemaran & toksin yang menyebabkan jerawat.Cegah dulu labih baik dari merana
.
.
2) 💕 GARLIC COMPLEX : Melawan bakteria penyebab jerawat ! Membersihkan darah dengan mengeluarkan toksin daripada badan. Darah kotor adlh salah satu faktor penyebab jerawat paling utama . Meningkatkan system imun dengan membekalkan antibiotik semulajadi sekaligus menjadikan kulit sentiasa sihat
.
.
Jom grab SET BASIC JERAWAT SHAKLEE ! Atasi kulit bermasalah anda sekarang . Jangan tangguh lagi sampai jadi makin teruk tau 😣
.
.
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
.
❤️Join Business | Produk | Cod
❤️017 6690 555
❤️Aida
❤️Master Coordinator Shaklee
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#vitamincshaklee
#garlicshaklee
#setjerawatshaklee
#setjerawatmurah

Kenapa ramai yang memilih SET BASIC JERAWAT SHAKLEE NI ? Jom aida kongsi sikit pada anda 😊
.
.
1) 💕 VIT C : bertindak sebagai antioksidan & menghasilkan sintesis kologen.Ia menghalang kotoran luaran seperti pencemaran & toksin yang menyebabkan jerawat.Cegah dulu labih baik dari merana
.
.
2) 💕 GARLIC COMPLEX : Melawan bakteria penyebab jerawat ! Membersihkan darah dengan mengeluarkan toksin daripada badan. Darah kotor adlh salah satu faktor penyebab jerawat paling utama . Meningkatkan system imun dengan membekalkan antibiotik semulajadi sekaligus menjadikan kulit sentiasa sihat
.
.
Jom grab SET BASIC JERAWAT SHAKLEE ! Atasi kulit bermasalah anda sekarang . Jangan tangguh lagi sampai jadi makin teruk tau 😣
.
.
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
.
❤️Join Business | Produk | Cod
❤️017 6690 555
❤️Aida
❤️Master Coordinator Shaklee
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#vitamincshaklee
#garlicshaklee
#setjerawatshaklee
#setjerawatmurah
3 1 19 hours ago
@niar_dlemonie Profile picture

@niar_dlemonie

Stop dulu disini bundaa..❗
Aku mau review nih Collagen Kapsul
Ini Whitening super kapsul, sebelum launching produk ini di tester dulu oleh seluruh agen dan seller kami. Bagus ga hasilnya?

Baru 2 hari pemakaian yg terasa diwajah lembut, kenyal dan kulit mulai cerah g kusam lagi. Bukan hanya wajah tapi ini suplemen kulit seluruh tubuh, skrg mau cerah g harus suntik. Cukup rutin kan mnum ini dalam bberapa hari sudah terasa khasiatnya 😍😍
.
#kolagen #kolagensoap #kolagendrink #kolagenmarin #kolagenshaklee #kolagenlelaki #kolagenkulit #kolagenmalaysia #kolagenwajah #kolagenalamiuntukwajah #kolagenuntukkulit #kolagenputih #kolagenhpa #kolagenbrunei #kolagenmurah #kolagenasli #kolagenhalal #kolagensarangburung #kolagenadalah #kolagenrumputlaut #vitamincmurah #vitamincshaklee #kulitcantikberseri #jerawathilang
Order di
📲085659508064

Stop dulu disini bundaa..❗
Aku mau review nih Collagen Kapsul
Ini Whitening super kapsul, sebelum launching produk ini di tester dulu oleh seluruh agen dan seller kami. Bagus ga hasilnya?

Baru 2 hari pemakaian yg terasa diwajah lembut, kenyal dan kulit mulai cerah g kusam lagi. Bukan hanya wajah tapi ini suplemen kulit seluruh tubuh, skrg mau cerah g harus suntik. Cukup rutin kan mnum ini dalam bberapa hari sudah terasa khasiatnya 😍😍
.
#kolagen #kolagensoap #kolagendrink #kolagenmarin #kolagenshaklee #kolagenlelaki #kolagenkulit #kolagenmalaysia #kolagenwajah #kolagenalamiuntukwajah #kolagenuntukkulit #kolagenputih #kolagenhpa #kolagenbrunei #kolagenmurah #kolagenasli #kolagenhalal #kolagensarangburung #kolagenadalah #kolagenrumputlaut #vitamincmurah #vitamincshaklee #kulitcantikberseri #jerawathilang
Order di
📲085659508064
3 0 20 hours ago
@dianzshahalam_naa03 Profile picture

@dianzshahalam_naa03

[KONFIDEN SAMPAI TAK MAU PAKAI SUNBLOCK TUU! 😏]
. .
Selalu keja kat tempat panas
Kulit jadi makin gelap
Lepas makan #DianzVitamin
Hah, kulit cerah balik chuolls
So tak payah pakai sunblock la kan? 😋
.
Haipp mana boleyyy
Kenala pakai jugak sunblock tu
Sebab sunblock lindung kulit dari cahaya matahari
Dianz Vitamin pulak nak memulihkan kulit korang tu
Tak faham lagi?
Dengar ceramah gratis dari Founder Dianz ni😍.
.
.
.

COD AREA SHAH ALAM. 📬 POSTAGE 1 MALAYSIA.

ITEM READY STOK UOLLS💜
.

Save no mekraa, kita deal sampai jadi gituu 📲 0182532526.
Tapi kalo nak mudah, klik je link whatsapp mekraa kat bio tau😉.
.
.

Follow @dianzshahalam_naa03 😉.
.
. #coddianzshahalam #coddianzpadangjawa #agendianzshahalam #dianzshahalam #dianzmasknmoist #dianzcodshahalam #tedishahalam #mekraadianz #rahsiakulitcantik #rahsiakulitputih #coduitmshahalam #vitamincmurah #dianzseksyen7 #coddianzseksyen7 #mamadilshahalam #igshopmalaysia #muashahalam #alhaalfacosmetics #kosmetikmurah #instafamous
#codshahalam #muabellaz #tiktokmalaysia
#dianzvitaminpremium #dramasweetdreams
#sobellacosmetics #kauyangpertama #isnin #160919

[KONFIDEN SAMPAI TAK MAU PAKAI SUNBLOCK TUU! 😏]
. . 
Selalu keja kat tempat panas
Kulit jadi makin gelap
Lepas makan #DianzVitamin
Hah, kulit cerah balik chuolls
So tak payah pakai sunblock la kan? 😋
. 
Haipp mana boleyyy
Kenala pakai jugak sunblock tu
Sebab sunblock lindung kulit dari cahaya matahari
Dianz Vitamin pulak nak memulihkan kulit korang tu
Tak faham lagi? 
Dengar ceramah gratis dari Founder Dianz ni😍.
.
.
.

COD AREA SHAH ALAM. 📬 POSTAGE 1 MALAYSIA.

ITEM READY STOK UOLLS💜
.

Save no mekraa, kita deal sampai jadi gituu 📲 0182532526.
Tapi kalo nak mudah, klik je link whatsapp mekraa kat bio tau😉.
.
.

Follow @dianzshahalam_naa03 😉.
.
.  #coddianzshahalam #coddianzpadangjawa  #agendianzshahalam #dianzshahalam #dianzmasknmoist  #dianzcodshahalam #tedishahalam #mekraadianz #rahsiakulitcantik #rahsiakulitputih #coduitmshahalam #vitamincmurah #dianzseksyen7 #coddianzseksyen7 #mamadilshahalam #igshopmalaysia #muashahalam #alhaalfacosmetics #kosmetikmurah #instafamous 
#codshahalam #muabellaz #tiktokmalaysia 
#dianzvitaminpremium #dramasweetdreams
#sobellacosmetics #kauyangpertama #isnin #160919
1 0 23 hours ago
@zianaeunos.co Profile picture

@zianaeunos.co

➡️ KULIT MAKIN SIHAT BERSIH DENGAN SET KOMBO ESP VITAMIN C!
.
.
🍐ESP membekalkan Protein yang tulen organik (non GMO tau!) 14g setiap serving!
🍐Berfungsi utk menghasilkan sel2 baru bg mengantikan sel2 kulit yg mati dan rosak. Baru lah kulit kita nampak glowing, parut makin ok dan tak kusam.
🍐So boleh amik ESP je kan😊
.
.
Nak kasi cerah?
🍊Vitamin C lah jawapnye paling efektif untuk cerahkan kulit.
🍊Vitamin C juga berfungsi menentang radikal bebas yg merosakkan kulit.
🍊Radikal bebas mcm cuaca, debu, habuk persekitaran ni lah punca kulit sunburn, jeragat, kering.
.
.
So jom amalkan ESP dan Vitamin C untuk kulit cantik & cerah.
.
.
Jom order harga promo sekarang!
.
.
#espshaklee
#vitamincmurah
#parutjerawat
#kulitcantikberseri
#jerawathilang
#Paruthilang
#Shakleemurah
#Shakleeselangor
#Shakleesabah
#shakleesarawak
#Shakleejohor
#shakleebrunei .

➡️ KULIT MAKIN SIHAT BERSIH DENGAN SET KOMBO ESP VITAMIN C!
.
.
🍐ESP membekalkan Protein yang tulen organik (non GMO tau!) 14g setiap serving!
🍐Berfungsi utk menghasilkan sel2 baru bg mengantikan sel2 kulit yg mati dan rosak. Baru lah kulit kita nampak glowing, parut makin ok dan tak kusam.
🍐So boleh amik ESP je kan😊
.
.
Nak kasi cerah?
🍊Vitamin C lah jawapnye paling efektif untuk cerahkan kulit.
🍊Vitamin C juga berfungsi menentang radikal bebas yg merosakkan kulit.
🍊Radikal bebas mcm cuaca, debu, habuk persekitaran ni lah punca kulit sunburn, jeragat, kering.
.
.
So jom amalkan ESP dan Vitamin C untuk kulit cantik & cerah.
.
.
Jom order harga promo sekarang!
.
.
#espshaklee 
#vitamincmurah 
#parutjerawat 
#kulitcantikberseri 
#jerawathilang 
#Paruthilang 
#Shakleemurah 
#Shakleeselangor 
#Shakleesabah 
#shakleesarawak 
#Shakleejohor 
#shakleebrunei .
2 0 15 September, 2019
@farhanafazly_healthybeauty Profile picture

@farhanafazly_healthybeauty

Vitamin C Shaklee dinamakan sustained release kerana mempunyai kuasa untuk bertahan selama 5 jam dalam badan dengan melepaskan 100 mg setiap sejam.
.
.
Maka 1 biji=500 mg= tahan 5 jam.
.
.
Berbeza dengan jenama lain yang serta-merta singkirkan vitamin C melalui buah pinggang.
.
.
Kerana badan kita hanya mampu menyerap 100 mg vitamin sahaja dalam satu masa. Selebihnya akan dibuang melalui air kencing.
.
.
Sebab itu, ramai mendapati vitamin C supplements tak mampu cantikkan kulit pun...
.
.
KECUALI JENAMA SHAKLEE!!
.
.
Kebaikan SR vitamin C Shaklee:
🌸gebukan kulit dan hilangkan parut
🌸menguatkan gusi dan tulang
🌸menguatkan imuniti badan dari jangkitan penyakit.
🌸menguatkan saluran darah.
🌸membantu proses tambah sel darah merah.
🌸sebagai anti-oksida
🌸bantu penghasilan kolagen dalam badan.
🌸tingkatkan kesuburan.
.
.
.
Tapi berapa harga vitamin C ni???
.
.
Mahal ke??
.
.
Jangan risau!! Tak mahal langsung!!
.
.
1 botol vitamin c ada 180 biji, tahan 6 bulan.
.
.
.
Jommm sape nak dapatkan vitamin C boleh pm/wassap Ana ok! ♥️
.
.
.
📲 https://farhanafazly.wasap.my/
.
.
.
#VitaminCshaklee #vitamincmurah #resdung #antibodi #menyusu #selesema #kuatkanimunisasi #hamil #Vitamincmurah #vitamincorganik #sustainedrelasedvitc #kulitcantik #kulitcerah #sayamakansayajual #murahgila #shakleeputrajaya #shakleebangi #shakleeserdang

Vitamin C Shaklee dinamakan sustained release kerana mempunyai kuasa untuk bertahan selama 5 jam dalam badan dengan melepaskan 100 mg setiap sejam.
.
.
Maka 1 biji=500 mg= tahan 5 jam.
.
.
Berbeza dengan jenama lain yang serta-merta singkirkan vitamin C melalui buah pinggang.
.
.
Kerana badan kita hanya mampu menyerap 100 mg vitamin sahaja dalam satu masa. Selebihnya akan dibuang melalui air kencing.
.
.
Sebab itu, ramai mendapati vitamin C supplements tak mampu cantikkan kulit pun...
.
.
KECUALI JENAMA SHAKLEE!!
.
.
Kebaikan SR vitamin C Shaklee:
🌸gebukan kulit dan hilangkan parut
🌸menguatkan gusi dan tulang
🌸menguatkan imuniti badan dari jangkitan penyakit.
🌸menguatkan saluran darah.
🌸membantu proses tambah sel darah merah.
🌸sebagai anti-oksida
🌸bantu penghasilan kolagen dalam badan.
🌸tingkatkan kesuburan.
.
.
.
Tapi berapa harga vitamin C ni???
.
.
Mahal ke??
.
.
Jangan risau!! Tak mahal langsung!!
.
.
1 botol vitamin c ada 180 biji, tahan 6 bulan.
.
.
.
Jommm sape nak dapatkan vitamin C boleh pm/wassap Ana ok! ♥️
.
.
.
📲 https://farhanafazly.wasap.my/
.
.
.
#VitaminCshaklee #vitamincmurah #resdung #antibodi #menyusu #selesema #kuatkanimunisasi #hamil #Vitamincmurah #vitamincorganik #sustainedrelasedvitc #kulitcantik #kulitcerah #sayamakansayajual #murahgila #shakleeputrajaya #shakleebangi #shakleeserdang
1 0 15 September, 2019
@dianz.portdickson Profile picture

@dianz.portdickson

BILA LAGI AWAK

Whitehead dan blackhead dah terkumpul tu.
tak rasa nak buang.
Semua nak muka bersih kannn.

Haaa korang tak terasa ke nak cuba?

Dianz mask menarik whitehead atau blackhead di wajah.
Dianz moist merawat semula liang2 pori yg dah terbuka tu.😚 Harga mampu milik ualls.😍👍🏼 RM59 sahaja.
FREE POSTAGE.
ss Hanya tambah RM5.

Berminat?
KLIK LINK DI BIO.
atau DM je

#nakcantikcarisaya #dianzvitamin #dianzmaskandmoist #dianzmasker
#dianzmaskportdickson #dianzmasknmoist #dianzoriginal #dianzori
#bersih #vitamincantik #vitamine #white
#whiteheadsremover #blackheadremover #blackhead #vitamincmurah #maskeralami #maskermurah
#likeslikes #likesforlikesback
#parutjerawat #portdickson #pasir
#pasirpanjang #pantaitelukkemang #lexishibiscus
#lexishibiscusportdickson

BILA LAGI AWAK

Whitehead dan blackhead dah terkumpul tu.
tak rasa nak buang.
Semua nak muka bersih kannn.

Haaa korang tak terasa ke nak cuba?

Dianz mask menarik whitehead atau blackhead di wajah.
Dianz moist merawat semula liang2 pori yg dah terbuka tu.😚 Harga mampu milik ualls.😍👍🏼 RM59 sahaja.
FREE POSTAGE.
ss Hanya tambah RM5.

Berminat?
KLIK LINK DI BIO.
atau DM je

#nakcantikcarisaya #dianzvitamin #dianzmaskandmoist #dianzmasker
#dianzmaskportdickson #dianzmasknmoist #dianzoriginal #dianzori
#bersih #vitamincantik #vitamine #white
#whiteheadsremover #blackheadremover #blackhead #vitamincmurah #maskeralami #maskermurah
 #likeslikes  #likesforlikesback
#parutjerawat  #portdickson #pasir
#pasirpanjang  #pantaitelukkemang #lexishibiscus
#lexishibiscusportdickson
13 0 15 September, 2019
@dianz.portdickson Profile picture

@dianz.portdickson

TERCACAK OIIII

Selalu kat hidung la whitehead dan blackhead banyak terkumpul kannn.
Moh kita cuba dianz mask n moist ni ni.
Haaa korang tak terasa ke nak cuba?

Dianz mask menarik whitehead atau blackhead di wajah.
Dianz moist merawat semula liang2 pori yg dah terbuka tu.😚 Harga mampu milik ualls.😍👍🏼 RM59 sahaja.
FREE POSTAGE.
ss Hanya tambah RM5.

Berminat?
KLIK LINK DI BIO.
atau DM je

#nakcantikcarisaya #dianzvitamin #dianzmaskandmoist #dianzmasker
#dianzmaskportdickson #dianzmasknmoist #dianzoriginal #dianzori
#bersih #vitamincantik #vitamine #white
#whiteheadsremover #blackheadremover #blackhead #vitamincmurah #maskeralami #maskermurah
#likeslikes #likesforlikesback
#parutjerawat #portdickson #pasir
#pasirpanjang #pantaitelukkemang #lexishibiscus
#lexishibiscusportdickson

TERCACAK OIIII

Selalu kat hidung la whitehead dan blackhead banyak terkumpul kannn.
Moh kita cuba dianz mask n moist ni ni. 
Haaa korang tak terasa ke nak cuba?

Dianz mask menarik whitehead atau blackhead di wajah.
Dianz moist merawat semula liang2 pori yg dah terbuka tu.😚 Harga mampu milik ualls.😍👍🏼 RM59 sahaja.
FREE POSTAGE.
ss Hanya tambah RM5.

Berminat?
KLIK LINK DI BIO.
atau DM je

#nakcantikcarisaya #dianzvitamin #dianzmaskandmoist #dianzmasker
#dianzmaskportdickson #dianzmasknmoist #dianzoriginal #dianzori
#bersih #vitamincantik #vitamine #white
#whiteheadsremover #blackheadremover #blackhead #vitamincmurah #maskeralami #maskermurah
 #likeslikes  #likesforlikesback
#parutjerawat  #portdickson #pasir
#pasirpanjang  #pantaitelukkemang #lexishibiscus
#lexishibiscusportdickson
14 0 15 September, 2019
@zianaeunos.co Profile picture

@zianaeunos.co

ESP + VITA C 👉 combo terbaik.
Kenapa?
.
Sel kulit kita cuma 28hari je, sel akan mati dan kena generate yg baru.
.
Apakah bahan asas untuk bina sel ?
➡️Jawapan dia PROTEIN ESP.
.
🍐ESP membekalkan Protein yang tulen organik (non GMO tau!) 14g setiap serving!
🍐Berfungsi utk menghasilkan sel2 baru bg mengantikan sel2 kulit yg mati dan rosak. Baru lah kulit kita nampak glowing, parut makin ok dan tak kusam.
🍐So boleh amik ESP je kan😊
.
.
Nak kasi cerah?
🍊Vitamin C lah jawapnye paling efektif untuk cerahkan kulit.
🍊Vitamin C juga berfungsi menentang radikal bebas yg merosakkan kulit.
🍊Radikal bebas mcm cuaca, debu, habuk persekitaran ni lah punca kulit sunburn, jeragat, kering.
.
.
So jom amalkan ESP dan Vitamin C untuk kulit cantik & cerah.
.
.
Jom order harga promo sekarang!
.
.
#espshaklee
#vitamincmurah
#parutjerawat
#kulitcantikberseri
#jerawathilang
#Paruthilang
#Shakleemurah
#Shakleeselangor
#Shakleesabah
#shakleesarawak
#Shakleejohor
#shakleebrunei .

ESP + VITA C 👉 combo terbaik.
Kenapa?
.
Sel kulit kita cuma 28hari je, sel akan mati dan kena generate yg baru.
.
Apakah bahan asas untuk bina sel ?
➡️Jawapan dia PROTEIN ESP.
.
🍐ESP membekalkan Protein yang tulen organik (non GMO tau!) 14g setiap serving!
🍐Berfungsi utk menghasilkan sel2 baru bg mengantikan sel2 kulit yg mati dan rosak. Baru lah kulit kita nampak glowing, parut makin ok dan tak kusam.
🍐So boleh amik ESP je kan😊
.
.
Nak kasi cerah?
🍊Vitamin C lah jawapnye paling efektif untuk cerahkan kulit.
🍊Vitamin C juga berfungsi menentang radikal bebas yg merosakkan kulit.
🍊Radikal bebas mcm cuaca, debu, habuk persekitaran ni lah punca kulit sunburn, jeragat, kering.
.
.
So jom amalkan ESP dan Vitamin C untuk kulit cantik & cerah.
.
.
Jom order harga promo sekarang!
.
.
#espshaklee 
#vitamincmurah 
#parutjerawat 
#kulitcantikberseri 
#jerawathilang 
#Paruthilang 
#Shakleemurah 
#Shakleeselangor 
#Shakleesabah 
#shakleesarawak 
#Shakleejohor 
#shakleebrunei .
5 0 15 September, 2019
@dyaa.snowhite Profile picture

@dyaa.snowhite

love it! Snowy lotion! Item yang buat saya cair bila pakai. .
Keistimewaan Snowy lotion ni
======================
🌸 Khas untuk melindungi daripada UV
🌸 100% tak melekit
🌸 Meresap ke dalam kulit
🌸 Wangian daripada ekstrak strawberry 🍓
🌸 Tak berminyak
🌸 Waterproof
🌸 SPF 50
🌸 50ML ( Tahan 1-2 bulan)
🌸 boleh sapu kat muka dan seluruh badan

nak putih flawless ?
Whatsapp dyaa sekarang 📲 011 27489987
dyaa guide macam mana nak kulit putih gebu

love it! Snowy lotion! Item yang buat saya cair bila pakai. .
Keistimewaan Snowy lotion ni
======================
🌸 Khas untuk melindungi daripada UV
🌸 100% tak melekit
🌸 Meresap ke dalam kulit
🌸 Wangian daripada ekstrak strawberry 🍓
🌸 Tak berminyak
🌸  Waterproof
🌸  SPF 50
🌸  50ML ( Tahan 1-2 bulan)
🌸  boleh sapu kat muka dan seluruh badan

nak putih flawless ? 
Whatsapp dyaa sekarang 📲 011 27489987
 dyaa guide macam mana nak kulit putih gebu
7 1 15 September, 2019
@dyaa.snowhite Profile picture

@dyaa.snowhite

Lepas menggunakan full set whitening. Kulit dah cerah sekata

Snowhite untuk dalaman. 👍
Luaran guna combo lotion 🤗

Lotion susu unta sbgai whitening booster, pelembab dan merawat kulit.

Snowy lotion pula untuk melindungi. Ada 50spf dalam snowy ❤️ Berminat Nak order whatsapp
011 27489987

Lepas menggunakan full set whitening. Kulit dah cerah sekata

Snowhite untuk dalaman. 👍
Luaran guna combo lotion 🤗

Lotion susu unta sbgai whitening booster, pelembab dan merawat kulit.

Snowy lotion pula untuk melindungi. Ada 50spf dalam snowy ❤️ Berminat Nak order whatsapp
011 27489987
7 1 15 September, 2019
@snowhite.my Profile picture

@snowhite.my

Bestnya lahai pakai snowy losyen
.
kulit makin cerah bebas cela
dari pagi sampai ke malam pakai snowy losyen muka makin glowing tak berminyak.
Snowy losyen boleh sapu seluruh badan dan muka, takdak masalah

Jimat. Harga murah ❤️ Berminat Nak order whatsapp
011 27489987

Bestnya lahai pakai snowy losyen
.
kulit makin cerah bebas cela
dari pagi sampai ke malam pakai snowy losyen muka makin glowing tak berminyak. 
Snowy losyen boleh sapu seluruh badan dan muka, takdak masalah

Jimat. Harga murah ❤️ Berminat Nak order whatsapp
011 27489987
9 1 14 September, 2019
@dyaa.snowhite Profile picture

@dyaa.snowhite

Uitm Puncak Alam

Baru guna 2hari, muka dah pink2 dah. Pakai Set putih flawless 😍

Antara bahan aktif dalam lotion susu unta. Onzzz ke tak 😍
.
.
🌸 Susu unta
🌸 Pati Ibu Putih
🌸 Glutathione
🌸 Arbutin
🌸 Kojic asid
🌸 Strawberry extract
🌸 Vitamin A, C & E
🌸 Alovera
🌸 Shea butter
🌸 Oat extract
🌸 Soybean oil
🌸 Jojoba oil
🌸 Castor oil .
🌸 Glycerin
.
.
Bahan2 PREMIUM tapi harga murah je. Ada KKM Approval 👍

nak order atau sebarang pertanyaan whatsapp dyaa. 📲 011 27489987

Baru guna 2hari, muka dah pink2 dah. Pakai Set putih flawless 😍

Antara bahan aktif dalam lotion susu unta. Onzzz ke tak 😍
.
.
🌸 Susu unta
🌸 Pati Ibu Putih
🌸 Glutathione
🌸 Arbutin
🌸 Kojic asid
🌸 Strawberry extract
🌸 Vitamin A, C & E
🌸 Alovera
🌸 Shea butter
🌸 Oat extract
🌸 Soybean oil
🌸 Jojoba oil
🌸 Castor oil .
🌸 Glycerin
.
. 
Bahan2 PREMIUM tapi harga murah je. Ada KKM Approval 👍

nak order atau sebarang pertanyaan whatsapp dyaa. 📲 011 27489987
7 1 14 September, 2019
@blouse.muslimah.murah.ryanaz Profile picture

@blouse.muslimah.murah.ryanaz

Ipoh, Perak

🌼DELISHA BLOUSE🌼
.
ANDA PERLU DPTKAN DELISHA SBB
.
✅ MATERIAL BESHH COMOCREPE- seyes ckp material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap pkai..mmg sesuai dgn cuaca yg panas terik ni..
.
✅LIPATAN DI HPN YG BERALUN- Wahh delisha nmpknya seperti princess ada lipatan sedikit di hadapan dan boleh cover perut anda!omg😱
.
✅5 WARNA AVAILABLE!
Yeah! Full of choices.. delisha kali ni datang dengan 5 warna cecantik semuanya! Kaler pun macam-macam ada ikut selera akak sume! Pendek kata puas memilih lah!
.
✅IRONLESS & ANTI-KOMOT
Ni feature paling akak suka kan? Nak material yg tak payah iron. delisha terbaru ni kita gunakan kain jenis yg less iron tau.. Then you are ready to go! Haa senanglah keje especially tuk akak2 yg ada anak kecik2.
.
✅MESRA WUDUK- x perlu risoo delisha memudahkn kerja uolls klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn ada button kecik & uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk..
.
✅MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas baju delisha ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risoo lg yer.

HARGA:
RM65 📫 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

Whatsapp 014-3919537

#arianilovers #ariani #naelofarhijab #naelofar #aidijuma #aidijumalover #khimarmalaysia #innersnowcap #duckscarves #innersilang #handsockmurah #telekungmurah #foundationviral #mamadil #organicskincaremalaysia #vitamincmurah #susukurma #minyakargan #serumparut #dyxy #nurraysa #jamususukdara #lovepotionbyhushhush #tupperwaremurah #secretcorrea #dexandra #shaklee #ryanazcollection #marykaymalaysia

🌼DELISHA BLOUSE🌼
.
ANDA PERLU DPTKAN DELISHA SBB
.
✅ MATERIAL BESHH COMOCREPE- seyes ckp material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap pkai..mmg sesuai dgn cuaca yg panas terik ni..
.
✅LIPATAN DI HPN YG BERALUN- Wahh delisha nmpknya seperti princess ada lipatan sedikit di hadapan dan boleh cover perut anda!omg😱
.
✅5 WARNA AVAILABLE!
Yeah! Full of choices.. delisha kali ni datang dengan 5 warna cecantik semuanya! Kaler pun macam-macam ada ikut selera akak sume! Pendek kata puas memilih lah!
.
✅IRONLESS & ANTI-KOMOT
Ni feature paling akak suka kan? Nak material yg tak payah iron. delisha terbaru ni kita gunakan kain jenis yg less iron tau.. Then you are ready to go! Haa senanglah keje especially tuk akak2 yg ada anak kecik2.
.
✅MESRA WUDUK- x perlu risoo delisha memudahkn kerja uolls klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn ada button kecik & uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk..
.
✅MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas baju delisha ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risoo lg yer.

HARGA:
RM65 📫 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

Whatsapp 014-3919537

#arianilovers #ariani #naelofarhijab #naelofar #aidijuma #aidijumalover #khimarmalaysia #innersnowcap #duckscarves #innersilang #handsockmurah #telekungmurah #foundationviral #mamadil #organicskincaremalaysia #vitamincmurah #susukurma #minyakargan #serumparut #dyxy #nurraysa #jamususukdara #lovepotionbyhushhush #tupperwaremurah #secretcorrea #dexandra #shaklee #ryanazcollection #marykaymalaysia
11 2 14 September, 2019
@shakleekepalabatas Profile picture

@shakleekepalabatas

Consume these three supplements consistently for an effortlessly flawless skin. What Vita-E complex, Vita-C Plus & ESP could do for your skin?
.
. ✅Reduce acne scars .
. ✅Improve acne prone skin .
. ✅Make our skin healthier .
. ✅Reduce dullness .
. ✅Solve any skin’s problem
.

Get all three for a better result. Whatsapp the number below to know the price.📩
.

YOUR TRUSTED SHAKLEE DISTRIBUTOR
#cukni_0134849367 . #espshaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #espmurah #setkulitshaklee #setcantikshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #vitamincmurah #vitamincmalaysia

Consume these three supplements consistently for an effortlessly flawless skin. What Vita-E complex, Vita-C Plus & ESP could do for your skin?
.
. ✅Reduce acne scars .
. ✅Improve acne prone skin .
. ✅Make our skin healthier .
. ✅Reduce dullness .
. ✅Solve any skin’s problem
.

Get all three for a better result. Whatsapp the number below to know the price.📩
.

YOUR TRUSTED SHAKLEE DISTRIBUTOR
#cukni_0134849367 .  #espshaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #espmurah #setkulitshaklee #setcantikshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #vitamincmurah #vitamincmalaysia
1 0 14 September, 2019
@ellsyabeauty Profile picture

@ellsyabeauty

VITAMIN C 1000MG PAHANG PHARMA
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM43 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
FUNGSI :
💥Menghaluskan dan melicinkan kulit secara menyeluruh.
💥Megecilkan pori2 kulit.
💥Menaikkan seri muka.
💥Memberikan warna kulit yg sekata & cerah.
💥Melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan.
💥Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku.
💥Merawat jerawat di wajah & badan.
💥Mengurangkan jeragat pada muka.
💥Melindungi daripada pembekuan darah & lebam.
💥Mengurangkan parut jerawat & kesan luka.
💥Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu.
💥Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
💥Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi.
💥Mengurangkan gejala-gejala lain alergi.
💥Meningkatkan penglihatan.
💥Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih -Membantu sistem peghadaman.
💥Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung.
💥Ibu mengandung juga boleh amalkan.
💥Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGAMBILAN
➡️1 biji tablet vitamin C setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur.
➡️Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan vitamin secara optimum oleh badan.
➡️1 BOTOL ada 100 biji.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#vitaminc #vitamincmurah #vitamincpharma
#vitamincpharmapahang1000mg
#vitaminc1000mg #vitamincpahangpharma
#pharmapahang #vitamincpharmamurah
#vitamincrosehip #vitamincpahang
#dianzvit #vitamincoriginal #igkosmetikmurah
#vitaminmurah #vitamincborong #produkkesihatan #vitamincmurah
#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

VITAMIN C 1000MG PAHANG PHARMA
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM43 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
FUNGSI :
💥Menghaluskan dan melicinkan kulit secara menyeluruh.
💥Megecilkan pori2 kulit.
💥Menaikkan seri muka.
💥Memberikan warna kulit yg sekata & cerah.
💥Melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan.
💥Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku.
💥Merawat jerawat di wajah & badan.
💥Mengurangkan jeragat pada muka.
💥Melindungi daripada pembekuan darah & lebam.
💥Mengurangkan parut jerawat & kesan luka.
💥Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu.
💥Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
💥Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi.
💥Mengurangkan gejala-gejala lain alergi.
💥Meningkatkan penglihatan.
💥Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih -Membantu sistem peghadaman.
💥Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung.
💥Ibu mengandung juga boleh amalkan.
💥Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGAMBILAN
➡️1 biji tablet vitamin C setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur.
➡️Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan vitamin secara optimum oleh badan.
➡️1 BOTOL ada 100 biji.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#vitaminc #vitamincmurah #vitamincpharma
#vitamincpharmapahang1000mg 
#vitaminc1000mg #vitamincpahangpharma
#pharmapahang #vitamincpharmamurah
#vitamincrosehip #vitamincpahang 
#dianzvit #vitamincoriginal #igkosmetikmurah
#vitaminmurah #vitamincborong #produkkesihatan #vitamincmurah
#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
1 0 14 September, 2019
@trulum.plus Profile picture

@trulum.plus

Trulum
.
Harga :Rp 2,950,000
.
Trulum adalah produk perawatan kulit wajah praktis, yang memiliki semua manfaat dari rangkaian produk Toner, Day Cream, Brightening Serum, Eye Cream, dan Night Cream dalam 1 (satu) kali pemakaian.

Manfaat:

Mengurangi kerutan/keriput kulitMencerahkan kulit secara alamiMeningkatkan kehalusan dan kelembaban kulitMeningkatkan kekencangan dan kekenyalan kulitMenyamarkan pigmentasi atau flek secara bertahapMeremajakan dan melindungi kulitMenjaga kesehatan kulit wajah alami

Bahan aktif:

Lactococcus Ferment Lysate - probiotik untuk peremajaan alami dan pelindung lapisan kulit

Niacinamide - membantu mencerahkan, melembabkan, dan mengurangi tanda-tanda penuaan dini pada kulit

Adenosine - memberikan manfaat anti kerutan

Vitamin E & C - yang mudah diserap, sebagai antioksidan, dan memperbaiki kondisi kulit

Ekstrak daun jojoba - meningkatkan kekuatan kulit

Ganggang merah - melembabkan kulit tanpa kesan berminyak

Ekstraks oat - tinggi kandungan avenathramides - senyawa anti iritasi kulit

Ekstrak bunga daisy, buah naga, tomat, dll - menjaga kesehatan kulit
Praktis, lembut, aman, efektif & teruji, Intrinsic Youth Technology, dermatologist tested, no parabens, no pthalates, no sulfates.
Cara Pemakaian:

Usapkan dengan gerakan lembut pada seluruh kulit wajah dan leher. Gunakan pagi dan sore hari. Bisa digunakan dengan Mist Sprayer/Airbrush.

Kemasan:

1 btl 120 ml

BPOM NE51172000489
Manjakan kulit wajah Anda dengan Intrinsic Youth Technology, yang akan memurnikan, memperkuat dan melindungi kulit Anda, untuk mendapatkan kulit yang sehat, cerah dan tampak muda alami.

SERIUS ORDER :

Untuk Pemesanan Bisa Kirimkan Gambar , Jumlah pesenan berapa Pcs , Ukuran , Nama , Alamat Lengkap , No.hp , Pembayaran via BRI / BNI / OVO

WA : 089 858 852 46
Web : www.trulumcosmetic.com

#tipskulitcerah #carahilangkanjerawat #pakarkulit #pakarresdung #tipshilangkanresdung #tipshilangkanjerawat #shakleebyzu #vitamincshaklee #vitamincmurah #espshaklee #esp #kulitcantik #kulitflawless #kulitglowing #shakleekubangkerian #shakleehusm #shakleebachok #shakleeumk #shakleeumkbachok #shakleejelawat #shakleekuching #setjerawatshaklee
#setkulitantikshaklee #setkulit

Trulum
.
Harga :Rp 2,950,000
.
Trulum adalah produk perawatan kulit wajah praktis, yang memiliki semua manfaat dari rangkaian produk Toner, Day Cream, Brightening Serum, Eye Cream, dan Night Cream dalam 1 (satu) kali pemakaian.

Manfaat:

Mengurangi kerutan/keriput kulitMencerahkan kulit secara alamiMeningkatkan kehalusan dan kelembaban kulitMeningkatkan kekencangan dan kekenyalan kulitMenyamarkan pigmentasi atau flek secara bertahapMeremajakan dan melindungi kulitMenjaga kesehatan kulit wajah alami

Bahan aktif:

Lactococcus Ferment Lysate - probiotik untuk peremajaan alami dan pelindung lapisan kulit

Niacinamide - membantu mencerahkan, melembabkan, dan mengurangi tanda-tanda penuaan dini pada kulit

Adenosine - memberikan manfaat anti kerutan

Vitamin E & C - yang mudah diserap, sebagai antioksidan, dan memperbaiki kondisi kulit

Ekstrak daun jojoba - meningkatkan kekuatan kulit

Ganggang merah - melembabkan kulit tanpa kesan berminyak

Ekstraks oat - tinggi kandungan avenathramides - senyawa anti iritasi kulit

Ekstrak bunga daisy, buah naga, tomat, dll - menjaga kesehatan kulit 
Praktis, lembut, aman, efektif & teruji, Intrinsic Youth Technology, dermatologist tested, no parabens, no pthalates, no sulfates. 
Cara Pemakaian:

Usapkan dengan gerakan lembut pada seluruh kulit wajah dan leher. Gunakan pagi dan sore hari. Bisa digunakan dengan Mist Sprayer/Airbrush.

Kemasan:

1 btl 120 ml

BPOM NE51172000489 
Manjakan kulit wajah Anda dengan Intrinsic Youth Technology, yang akan memurnikan, memperkuat dan melindungi kulit Anda, untuk mendapatkan kulit yang sehat, cerah dan tampak muda alami.

SERIUS ORDER :

Untuk Pemesanan Bisa Kirimkan Gambar , Jumlah pesenan berapa Pcs , Ukuran , Nama , Alamat Lengkap , No.hp , Pembayaran via BRI / BNI / OVO

WA : 089 858 852 46
Web : www.trulumcosmetic.com

#tipskulitcerah #carahilangkanjerawat #pakarkulit #pakarresdung #tipshilangkanresdung #tipshilangkanjerawat #shakleebyzu #vitamincshaklee #vitamincmurah #espshaklee #esp #kulitcantik #kulitflawless #kulitglowing #shakleekubangkerian #shakleehusm #shakleebachok #shakleeumk #shakleeumkbachok #shakleejelawat #shakleekuching #setjerawatshaklee
#setkulitantikshaklee #setkulit
1 0 14 September, 2019
@trulum.plus Profile picture

@trulum.plus

Trulum
.
Harga :Rp 2,950,000
.
Trulum adalah produk perawatan kulit wajah praktis, yang memiliki semua manfaat dari rangkaian produk Toner, Day Cream, Brightening Serum, Eye Cream, dan Night Cream dalam 1 (satu) kali pemakaian.

Manfaat:

Mengurangi kerutan/keriput kulitMencerahkan kulit secara alamiMeningkatkan kehalusan dan kelembaban kulitMeningkatkan kekencangan dan kekenyalan kulitMenyamarkan pigmentasi atau flek secara bertahapMeremajakan dan melindungi kulitMenjaga kesehatan kulit wajah alami

Bahan aktif:

Lactococcus Ferment Lysate - probiotik untuk peremajaan alami dan pelindung lapisan kulit

Niacinamide - membantu mencerahkan, melembabkan, dan mengurangi tanda-tanda penuaan dini pada kulit

Adenosine - memberikan manfaat anti kerutan

Vitamin E & C - yang mudah diserap, sebagai antioksidan, dan memperbaiki kondisi kulit

Ekstrak daun jojoba - meningkatkan kekuatan kulit

Ganggang merah - melembabkan kulit tanpa kesan berminyak

Ekstraks oat - tinggi kandungan avenathramides - senyawa anti iritasi kulit

Ekstrak bunga daisy, buah naga, tomat, dll - menjaga kesehatan kulit
Praktis, lembut, aman, efektif & teruji, Intrinsic Youth Technology, dermatologist tested, no parabens, no pthalates, no sulfates.
Cara Pemakaian:

Usapkan dengan gerakan lembut pada seluruh kulit wajah dan leher. Gunakan pagi dan sore hari. Bisa digunakan dengan Mist Sprayer/Airbrush.

Kemasan:

1 btl 120 ml

BPOM NE51172000489
Manjakan kulit wajah Anda dengan Intrinsic Youth Technology, yang akan memurnikan, memperkuat dan melindungi kulit Anda, untuk mendapatkan kulit yang sehat, cerah dan tampak muda alami.

SERIUS ORDER :

Untuk Pemesanan Bisa Kirimkan Gambar , Jumlah pesenan berapa Pcs , Ukuran , Nama , Alamat Lengkap , No.hp , Pembayaran via BRI / BNI / OVO

WA : 089 858 852 46
Web : www.trulumcosmetic.com

#tipskulitcerah #carahilangkanjerawat #pakarkulit #pakarresdung #tipshilangkanresdung #tipshilangkanjerawat #shakleebyzu #vitamincshaklee #vitamincmurah #espshaklee #esp #kulitcantik #kulitflawless #kulitglowing #shakleekubangkerian #shakleehusm #shakleebachok #shakleeumk #shakleeumkbachok #shakleejelawat #shakleekuching #setjerawatshaklee
#setkulitantikshaklee #setkulit

Trulum
.
Harga :Rp 2,950,000
.
Trulum adalah produk perawatan kulit wajah praktis, yang memiliki semua manfaat dari rangkaian produk Toner, Day Cream, Brightening Serum, Eye Cream, dan Night Cream dalam 1 (satu) kali pemakaian.

Manfaat:

Mengurangi kerutan/keriput kulitMencerahkan kulit secara alamiMeningkatkan kehalusan dan kelembaban kulitMeningkatkan kekencangan dan kekenyalan kulitMenyamarkan pigmentasi atau flek secara bertahapMeremajakan dan melindungi kulitMenjaga kesehatan kulit wajah alami

Bahan aktif:

Lactococcus Ferment Lysate - probiotik untuk peremajaan alami dan pelindung lapisan kulit

Niacinamide - membantu mencerahkan, melembabkan, dan mengurangi tanda-tanda penuaan dini pada kulit

Adenosine - memberikan manfaat anti kerutan

Vitamin E & C - yang mudah diserap, sebagai antioksidan, dan memperbaiki kondisi kulit

Ekstrak daun jojoba - meningkatkan kekuatan kulit

Ganggang merah - melembabkan kulit tanpa kesan berminyak

Ekstraks oat - tinggi kandungan avenathramides - senyawa anti iritasi kulit

Ekstrak bunga daisy, buah naga, tomat, dll - menjaga kesehatan kulit 
Praktis, lembut, aman, efektif & teruji, Intrinsic Youth Technology, dermatologist tested, no parabens, no pthalates, no sulfates. 
Cara Pemakaian:

Usapkan dengan gerakan lembut pada seluruh kulit wajah dan leher. Gunakan pagi dan sore hari. Bisa digunakan dengan Mist Sprayer/Airbrush.

Kemasan:

1 btl 120 ml

BPOM NE51172000489 
Manjakan kulit wajah Anda dengan Intrinsic Youth Technology, yang akan memurnikan, memperkuat dan melindungi kulit Anda, untuk mendapatkan kulit yang sehat, cerah dan tampak muda alami.

SERIUS ORDER :

Untuk Pemesanan Bisa Kirimkan Gambar , Jumlah pesenan berapa Pcs , Ukuran , Nama , Alamat Lengkap , No.hp , Pembayaran via BRI / BNI / OVO

WA : 089 858 852 46
Web : www.trulumcosmetic.com

#tipskulitcerah #carahilangkanjerawat #pakarkulit #pakarresdung #tipshilangkanresdung #tipshilangkanjerawat #shakleebyzu #vitamincshaklee #vitamincmurah #espshaklee #esp #kulitcantik #kulitflawless #kulitglowing #shakleekubangkerian #shakleehusm #shakleebachok #shakleeumk #shakleeumkbachok #shakleejelawat #shakleekuching #setjerawatshaklee
#setkulitantikshaklee #setkulit
0 0 14 September, 2019
@trulum.plus Profile picture

@trulum.plus

Trulum
.
Harga :Rp 2,950,000
.
Trulum adalah produk perawatan kulit wajah praktis, yang memiliki semua manfaat dari rangkaian produk Toner, Day Cream, Brightening Serum, Eye Cream, dan Night Cream dalam 1 (satu) kali pemakaian.

Manfaat:

Mengurangi kerutan/keriput kulitMencerahkan kulit secara alamiMeningkatkan kehalusan dan kelembaban kulitMeningkatkan kekencangan dan kekenyalan kulitMenyamarkan pigmentasi atau flek secara bertahapMeremajakan dan melindungi kulitMenjaga kesehatan kulit wajah alami

Bahan aktif:

Lactococcus Ferment Lysate - probiotik untuk peremajaan alami dan pelindung lapisan kulit

Niacinamide - membantu mencerahkan, melembabkan, dan mengurangi tanda-tanda penuaan dini pada kulit

Adenosine - memberikan manfaat anti kerutan

Vitamin E & C - yang mudah diserap, sebagai antioksidan, dan memperbaiki kondisi kulit

Ekstrak daun jojoba - meningkatkan kekuatan kulit

Ganggang merah - melembabkan kulit tanpa kesan berminyak

Ekstraks oat - tinggi kandungan avenathramides - senyawa anti iritasi kulit

Ekstrak bunga daisy, buah naga, tomat, dll - menjaga kesehatan kulit
Praktis, lembut, aman, efektif & teruji, Intrinsic Youth Technology, dermatologist tested, no parabens, no pthalates, no sulfates.
Cara Pemakaian:

Usapkan dengan gerakan lembut pada seluruh kulit wajah dan leher. Gunakan pagi dan sore hari. Bisa digunakan dengan Mist Sprayer/Airbrush.

Kemasan:

1 btl 120 ml

BPOM NE51172000489
Manjakan kulit wajah Anda dengan Intrinsic Youth Technology, yang akan memurnikan, memperkuat dan melindungi kulit Anda, untuk mendapatkan kulit yang sehat, cerah dan tampak muda alami.

SERIUS ORDER :

Untuk Pemesanan Bisa Kirimkan Gambar , Jumlah pesenan berapa Pcs , Ukuran , Nama , Alamat Lengkap , No.hp , Pembayaran via BRI / BNI / OVO

WA : 089 858 852 46
Web : www.trulumcosmetic.com

#tipskulitcerah #carahilangkanjerawat #pakarkulit #pakarresdung #tipshilangkanresdung #tipshilangkanjerawat #shakleebyzu #vitamincshaklee #vitamincmurah #espshaklee #esp #kulitcantik #kulitflawless #kulitglowing #shakleekubangkerian #shakleehusm #shakleebachok #shakleeumk #shakleeumkbachok #shakleejelawat #shakleekuching #setjerawatshaklee
#setkulitantikshaklee #setkulit

Trulum
.
Harga :Rp 2,950,000
.
Trulum adalah produk perawatan kulit wajah praktis, yang memiliki semua manfaat dari rangkaian produk Toner, Day Cream, Brightening Serum, Eye Cream, dan Night Cream dalam 1 (satu) kali pemakaian.

Manfaat:

Mengurangi kerutan/keriput kulitMencerahkan kulit secara alamiMeningkatkan kehalusan dan kelembaban kulitMeningkatkan kekencangan dan kekenyalan kulitMenyamarkan pigmentasi atau flek secara bertahapMeremajakan dan melindungi kulitMenjaga kesehatan kulit wajah alami

Bahan aktif:

Lactococcus Ferment Lysate - probiotik untuk peremajaan alami dan pelindung lapisan kulit

Niacinamide - membantu mencerahkan, melembabkan, dan mengurangi tanda-tanda penuaan dini pada kulit

Adenosine - memberikan manfaat anti kerutan

Vitamin E & C - yang mudah diserap, sebagai antioksidan, dan memperbaiki kondisi kulit

Ekstrak daun jojoba - meningkatkan kekuatan kulit

Ganggang merah - melembabkan kulit tanpa kesan berminyak

Ekstraks oat - tinggi kandungan avenathramides - senyawa anti iritasi kulit

Ekstrak bunga daisy, buah naga, tomat, dll - menjaga kesehatan kulit 
Praktis, lembut, aman, efektif & teruji, Intrinsic Youth Technology, dermatologist tested, no parabens, no pthalates, no sulfates. 
Cara Pemakaian:

Usapkan dengan gerakan lembut pada seluruh kulit wajah dan leher. Gunakan pagi dan sore hari. Bisa digunakan dengan Mist Sprayer/Airbrush.

Kemasan:

1 btl 120 ml

BPOM NE51172000489 
Manjakan kulit wajah Anda dengan Intrinsic Youth Technology, yang akan memurnikan, memperkuat dan melindungi kulit Anda, untuk mendapatkan kulit yang sehat, cerah dan tampak muda alami.

SERIUS ORDER :

Untuk Pemesanan Bisa Kirimkan Gambar , Jumlah pesenan berapa Pcs , Ukuran , Nama , Alamat Lengkap , No.hp , Pembayaran via BRI / BNI / OVO

WA : 089 858 852 46
Web : www.trulumcosmetic.com

#tipskulitcerah #carahilangkanjerawat #pakarkulit #pakarresdung #tipshilangkanresdung #tipshilangkanjerawat #shakleebyzu #vitamincshaklee #vitamincmurah #espshaklee #esp #kulitcantik #kulitflawless #kulitglowing #shakleekubangkerian #shakleehusm #shakleebachok #shakleeumk #shakleeumkbachok #shakleejelawat #shakleekuching #setjerawatshaklee
#setkulitantikshaklee #setkulit
1 0 14 September, 2019
@snowhite.my Profile picture

@snowhite.my

KOLEJ SEROJA,UiTM SHAH ALAM.

Siapa nak putih gebu,

Sapu2 lotion sunblock POWER ni.
Murah je.

Nak order whatsapp
📲 011 27489987

Siapa nak putih gebu,

Sapu2 lotion sunblock POWER ni.
Murah je.

Nak order whatsapp
📲 011 27489987
9 1 14 September, 2019
@liyanahalim0210 Profile picture

@liyanahalim0210

Makin fall in love dengan semua produk produk Shaklee yang semestinya beyond organic 😍
Dah la jimat tahan lama tekstur pekat , paling best bebas kimia merbahaya yang boleh merosakkan kulit dan saraf kita sendiri.
Kadang kita tak sedar pun kan benda ni? Sebab tu macam macam jenis penyakit keluar sekarang ni.
Beli 1 SET GET CLEAN anda akan dapat
✔ Fresh Laundry - Sabun basuh baju
✔ Hand Dish Wash - Sabun basuh pinggan dan tangan
✔ Soft Fabric - pelembut dan pewangi kain
✔ Basic H - pencuci serba guna ✔ Botol Spray percuma
✔ Beg get clean percuma
Dish wash sangatttt lembut pada kulit tangan kita. Sesiapa yang ada masalah ekzema sampai kena pakai sarung tangan masa basuh pinggan, haaaa wajib guna Dish wash Shaklee ni. Kulit tak kering dan tak gatal pun 😍

Basic H kalau guna hari-hari pun boleh tahan sampai 6 bulan. Lap tingkap , mop lantai , basuh mainan anak semua boleh pakai basic H
Fresh laundry kalau basuh kain baju pun fresh je bau dia. Tak ada pewarna, tak ada chemical, tak bertoksik dan tak melunturkan warna kain. Baju terperam 2 hari pun tak berbau hapak terukk. Dan tak menyebabkan zip ke baju ke berkarat tau.
Soft fabric ala-ala softlan. Bezanya ia organik. Bila pakai baju rasa lembut, wangi dan selamat pada tubuh. Kalau pelembut biasa tinggi kimia dan bertoksik. Bahaya pada organ tubuh kita sebab racun kimia tu boleh diserap masuk melalui salur darah.
So jom la kita BACK TO NATURE. Selamat pada alam dan juga diri kita sendiri ♥

www.wasap.my/60139245393/getcleanset

Makin fall in love dengan semua produk produk Shaklee yang semestinya beyond organic 😍 
Dah la jimat tahan lama tekstur pekat , paling best bebas kimia merbahaya yang boleh merosakkan kulit dan saraf kita sendiri. 
Kadang kita tak sedar pun kan benda ni? Sebab tu macam macam jenis penyakit keluar sekarang ni. 
Beli 1 SET GET CLEAN anda akan dapat
✔ Fresh Laundry - Sabun basuh baju
✔ Hand Dish Wash - Sabun basuh pinggan dan tangan
✔ Soft Fabric - pelembut dan pewangi kain
✔ Basic H - pencuci serba guna ✔ Botol Spray percuma
✔ Beg get clean percuma 
Dish wash sangatttt lembut pada kulit tangan kita. Sesiapa yang ada masalah ekzema sampai kena pakai sarung tangan masa basuh pinggan, haaaa wajib guna Dish wash Shaklee ni. Kulit tak kering dan tak gatal pun 😍

Basic H kalau guna hari-hari pun boleh tahan sampai 6 bulan. Lap tingkap , mop lantai , basuh mainan anak semua boleh pakai basic H 
Fresh laundry kalau basuh kain baju pun fresh je bau dia. Tak ada pewarna, tak ada chemical, tak bertoksik dan tak melunturkan warna kain. Baju terperam 2 hari pun tak berbau hapak terukk. Dan tak menyebabkan zip ke baju ke berkarat tau. 
Soft fabric ala-ala softlan. Bezanya ia organik. Bila pakai baju rasa lembut, wangi dan selamat pada tubuh. Kalau pelembut biasa tinggi kimia dan bertoksik. Bahaya pada organ tubuh kita sebab racun kimia tu boleh diserap masuk melalui salur darah. 
So jom la kita BACK TO NATURE. Selamat pada alam dan juga diri kita sendiri ♥

www.wasap.my/60139245393/getcleanset
3 1 14 September, 2019
@dyaa.snowhite Profile picture

@dyaa.snowhite

Really love it! Snowy lotion! Item yang buat saya cair bila pakai. - mudah diserap ke dalam kulit, tak melekit.
- mengecutkan jerawat.
- anti penuaan.
- memudarkan jeragat.
- menjadikan kulit kelihatan flawless.

Menarik, tertarik? Cubalah. Saya yakin awak semua pun jatuh cinta nanti dengan snowy lotion ni! ❤

Whatsapp dyaa 📱011 27489987 untuk lebih info.

Really love it! Snowy lotion! Item yang buat saya cair bila pakai. - mudah diserap ke dalam kulit, tak melekit.
- mengecutkan jerawat.
- anti penuaan.
- memudarkan jeragat.
- menjadikan kulit kelihatan flawless.

Menarik, tertarik? Cubalah. Saya yakin awak semua pun jatuh cinta nanti dengan snowy lotion ni! ❤

Whatsapp dyaa 📱011 27489987 untuk lebih info.
7 1 14 September, 2019
@dyaa.snowhite Profile picture

@dyaa.snowhite

Gatal2 kudis dan masalah kulit sembuh sapu lotion susu unta je

Memang terbaik lotion susu unta ni. Alhamdulilah. Boleh memperbaiki sel kulit ❤️ . =====================
SNOWY INSTANT LOTION
=====================
.
.
Ianya dicipta untuk bantu wanita:
✔ Menjadikan kulit putih gebu
✔ Menjadikan kulit glowing
✔ Melembutkan, Menegangkan dan Menganjalkan kulit
✔ Membantu mengatasi kulit kusam dan tidak berseri
✔ Membantu menyamaratakan tona kulit
✔ Membantu melambatkan proses penuaan
✔ Merawat masalah jerawat dan parut
✔ Mempercepatkan proses sel kulit baru .
.
.
Ramai wanita yg SUKA SANGAT dgn lotion susu unta. Mana taknya, mereka seronok bila melihat KULIT MEREKA Makin lawa dgn masa yg cepat tapi selamat. Sapu2 terus rasa kulit makin moist
👍👍
.
.
========================
KELEBIHAN LOTION SUSU UNTA
========================
➔ Ianya mempunyai kesan perubahan yang sangat singkat
➔ 100% bahan berkualiti tinggi
➔ Tanpa kesan sampingan
➔ Lotion all in one yang sangat JIMAT (WHITENING BOOSTER, MOISTURISER, ANTI AGING & PROTECTION FOR SKIN)
.
.
Untuk Retail & Borong:
Whatsapp ke 011 27489987
Whatsapp ke 011 27489987
Whatsapp ke 011 27489987
.
.
Amaran! Produk ni stok LAKU KERAS! Sape cepat dia dapat!!

Gatal2 kudis dan masalah kulit sembuh sapu lotion susu unta je

Memang terbaik lotion susu unta ni. Alhamdulilah. Boleh memperbaiki sel kulit ❤️ . =====================
SNOWY INSTANT LOTION
=====================
.
.
Ianya dicipta untuk bantu wanita:
✔ Menjadikan kulit putih gebu
✔ Menjadikan kulit glowing
✔ Melembutkan, Menegangkan dan Menganjalkan kulit
✔ Membantu mengatasi kulit kusam dan tidak berseri
✔ Membantu menyamaratakan tona kulit
✔ Membantu  melambatkan proses penuaan
✔ Merawat masalah jerawat dan parut
✔ Mempercepatkan proses sel kulit baru .
.
.
Ramai wanita yg SUKA SANGAT dgn lotion susu unta. Mana taknya, mereka seronok bila melihat KULIT MEREKA Makin lawa dgn masa yg cepat tapi selamat. Sapu2 terus rasa kulit makin moist
👍👍
.
.
========================
KELEBIHAN LOTION SUSU UNTA
========================
➔ Ianya mempunyai kesan perubahan yang sangat singkat
➔ 100% bahan berkualiti tinggi
➔ Tanpa kesan sampingan
➔ Lotion all in one yang sangat JIMAT (WHITENING BOOSTER, MOISTURISER, ANTI AGING & PROTECTION FOR SKIN)
.
. 
Untuk Retail & Borong:
Whatsapp ke 011 27489987 
Whatsapp ke 011 27489987 
Whatsapp ke 011 27489987
.
. 
Amaran! Produk ni stok LAKU KERAS! Sape cepat dia dapat!!
3 1 14 September, 2019
@dyaa.snowhite Profile picture

@dyaa.snowhite

Makin putih gebu.

Sapu lotion susu unta whitening la uollzzz. ❤️ Best lotion ni memang tak boleh bawak bincang. Bau pun wangi.

Kalau yang treatment bau keras sikit. Yang extra whitening soft 🤗

Nak order atau sebarang pertanyaan whatsapp
📲 011 27489987

Makin putih gebu.

Sapu lotion susu unta whitening la uollzzz. ❤️ Best lotion ni memang tak boleh bawak bincang. Bau pun wangi.

Kalau yang treatment bau keras sikit. Yang extra whitening soft 🤗

Nak order atau sebarang pertanyaan whatsapp
📲 011 27489987
3 1 14 September, 2019
@snowhite.my Profile picture

@snowhite.my

Gatal2 kudis dan masalah kulit sembuh sapu lotion susu unta je

Memang terbaik lotion susu unta ni. Alhamdulilah. Boleh memperbaiki sel kulit ❤️ . =====================
SNOWY INSTANT LOTION
=====================
.
.
Ianya dicipta untuk bantu wanita:
✔ Menjadikan kulit putih gebu
✔ Menjadikan kulit glowing
✔ Melembutkan, Menegangkan dan Menganjalkan kulit
✔ Membantu mengatasi kulit kusam dan tidak berseri
✔ Membantu menyamaratakan tona kulit
✔ Membantu melambatkan proses penuaan
✔ Merawat masalah jerawat dan parut
✔ Mempercepatkan proses sel kulit baru .
.
.
Ramai wanita yg SUKA SANGAT dgn lotion susu unta. Mana taknya, mereka seronok bila melihat KULIT MEREKA Makin lawa dgn masa yg cepat tapi selamat. Sapu2 terus rasa kulit makin moist
👍👍
.
.
========================
KELEBIHAN LOTION SUSU UNTA
========================
➔ Ianya mempunyai kesan perubahan yang sangat singkat
➔ 100% bahan berkualiti tinggi
➔ Tanpa kesan sampingan
➔ Lotion all in one yang sangat JIMAT (WHITENING BOOSTER, MOISTURISER, ANTI AGING & PROTECTION FOR SKIN)
.
.
Untuk Retail & Borong:
Whatsapp ke 011 27489987
Whatsapp ke 011 27489987
Whatsapp ke 011 27489987
.
.
Amaran! Produk ni stok LAKU KERAS! Sape cepat dia dapat!!

Gatal2 kudis dan masalah kulit sembuh sapu lotion susu unta je

Memang terbaik lotion susu unta ni. Alhamdulilah. Boleh memperbaiki sel kulit ❤️ . =====================
SNOWY INSTANT LOTION
=====================
.
.
Ianya dicipta untuk bantu wanita:
✔ Menjadikan kulit putih gebu
✔ Menjadikan kulit glowing
✔ Melembutkan, Menegangkan dan Menganjalkan kulit
✔ Membantu mengatasi kulit kusam dan tidak berseri
✔ Membantu menyamaratakan tona kulit
✔ Membantu  melambatkan proses penuaan
✔ Merawat masalah jerawat dan parut
✔ Mempercepatkan proses sel kulit baru .
.
.
Ramai wanita yg SUKA SANGAT dgn lotion susu unta. Mana taknya, mereka seronok bila melihat KULIT MEREKA Makin lawa dgn masa yg cepat tapi selamat. Sapu2 terus rasa kulit makin moist
👍👍
.
.
========================
KELEBIHAN LOTION SUSU UNTA
========================
➔ Ianya mempunyai kesan perubahan yang sangat singkat
➔ 100% bahan berkualiti tinggi
➔ Tanpa kesan sampingan
➔ Lotion all in one yang sangat JIMAT (WHITENING BOOSTER, MOISTURISER, ANTI AGING & PROTECTION FOR SKIN)
.
. 
Untuk Retail & Borong:
Whatsapp ke 011 27489987 
Whatsapp ke 011 27489987 
Whatsapp ke 011 27489987
.
. 
Amaran! Produk ni stok LAKU KERAS! Sape cepat dia dapat!!
10 1 14 September, 2019
@dyaa.snowhite Profile picture

@dyaa.snowhite

Seksyen 7 Shah Alam

Ramai orang tanya. Apa beza snowy dan lotion susu unta, 😍

Perlu ke pakai dua2 ni.

Yess. Dear. Lotion susu unta ni losyen all in one. Yang boleh merawat kulit dan mencerahkan kulit. Memang produk PREMIUM.

Bahan2 pun gred AAA sis. Ada glutathione, kojic acid, arbutin, jojoba oil dan banyak lagi.

Kalau snowy sunblock. Khas untuk melindungi daripada UV. Bahan2 dalam snowy sunblock lebih kepada melindungi kulit.

Takkan nak rawat dan whitening booster je. Mestilah untuk melindungi jugak.lagipun snowy tu murah je. 😘

Cepat order sekarang. Nak order
Whatsapp ke 011 27489987

Ramai orang tanya. Apa beza snowy dan lotion susu unta, 😍

Perlu ke pakai dua2 ni.

Yess. Dear. Lotion susu unta ni losyen all in one. Yang boleh merawat kulit dan mencerahkan kulit. Memang produk PREMIUM.

Bahan2 pun gred AAA sis. Ada glutathione, kojic acid, arbutin, jojoba oil dan banyak lagi.

Kalau snowy sunblock. Khas untuk melindungi daripada UV. Bahan2 dalam snowy sunblock lebih kepada melindungi kulit.

Takkan nak rawat dan whitening booster je. Mestilah untuk melindungi jugak.lagipun snowy tu murah je. 😘

Cepat order sekarang. Nak order
Whatsapp ke 011 27489987
7 2 14 September, 2019
@dyaa.snowhite Profile picture

@dyaa.snowhite

Pakai apaa ni?

Beza kan. Hilang dan sunburn. .
.
Keistimewaan Snowy lotion ni
======================
🌸 Khas untuk melindungi daripada UV
🌸 100% tak melekit
🌸 Meresap ke dalam kulit
🌸 Wangian daripada ekstrak strawberry 🍓
🌸 Tak berminyak
🌸 Waterproof
🌸 SPF 50
🌸 50ML ( Tahan 1-2 bulan)
🌸 boleh sapu kat muka dan seluruh badan

Nak selesaikan masalah dengan snowhite secret? Boleh whatsapp 01127489987 atau dm dyaa untuk dyaa bantu korang dapatkan kulit cantik 😉

Pakai apaa ni?

Beza kan. Hilang dan sunburn. .
.
Keistimewaan Snowy lotion ni
======================
🌸 Khas untuk melindungi daripada UV
🌸 100% tak melekit
🌸 Meresap ke dalam kulit
🌸 Wangian daripada ekstrak strawberry 🍓
🌸 Tak berminyak
🌸  Waterproof
🌸  SPF 50
🌸  50ML ( Tahan 1-2 bulan)
🌸  boleh sapu kat muka dan seluruh badan

Nak selesaikan masalah dengan snowhite secret? Boleh whatsapp 01127489987 atau dm dyaa untuk dyaa bantu korang dapatkan kulit cantik 😉
4 1 14 September, 2019

Top #vitamincmurah posts

@joshita_jj Profile picture

@joshita_jj

Vitamin C is a superstar skincare ingredient and this #vitaminc cleanser from @glamaroma_beauty is a must try.
It is 🌿vegan 🌿organic 🌿paraben free 🌿handmade 🌿cruelty free. Swipe ⬅ to see the ingredients list. .
.
▪Goodness of Vitamin C▪
.
Since it is rich in antioxidants, it aids in our skin's natural regeneration process which helps our body to repair damaged skin cells. It promotes collagen production & slowers the ageing process.

My Thoughts 💭
.
.
✔The vitamin c #cleanser has a simple & convenient packaging with pump dispenser which is hygienic to use and leak proof...
✔It has the consistency of a gel and is in a bright orange color. It has a refreshing citrusy fragrance.
✔It lathers moderately and cleanses the skin well. It removes dirt, excess oil and slight traces of makeup. ✔It leaves the skin clean, refreshed and oil free. It also gives a radiant glow to the skin which I absolutely love.
✔It keeps the skin oil free for about 3 hours and combination to oily skinned beauties will love it.
✔If you have dry skin, it can be slightly drying. So I'd suggest you to follow with a moisturizer.

Priced at INR 399 for 100 ml, it is a good buy and will last you for about 1.5 months. This is a unisex #facewash which you'll love using.
.
.
#glamaroma_beauty #skincareroutine #skincare #veganskincare #skinisin #indianbrand #instaskincare #vitamincmurah #crueltyfree #organicskincare

Vitamin C is a superstar skincare ingredient and this #vitaminc cleanser from @glamaroma_beauty is a must try. 
It is 🌿vegan 🌿organic 🌿paraben free 🌿handmade 🌿cruelty free. Swipe ⬅ to see the ingredients list. .
.
▪Goodness of Vitamin C▪
.
Since it is rich in antioxidants, it aids in our skin's natural regeneration process which helps our body to repair damaged skin cells. It promotes collagen production & slowers the ageing process.

My Thoughts 💭
.
.
✔The vitamin c #cleanser has a simple & convenient packaging with pump dispenser which is hygienic to use and leak proof...
✔It has the consistency of a gel and is in a bright orange color. It has a refreshing citrusy fragrance.
✔It lathers moderately and cleanses the skin well. It removes dirt, excess oil and slight traces of makeup. ✔It leaves the skin clean, refreshed and oil free. It also gives a radiant glow to the skin which I absolutely love.
✔It keeps the skin oil free for about 3 hours and combination to oily skinned beauties will love it.
✔If you have dry skin, it can be slightly drying. So I'd suggest you to follow with a moisturizer.

Priced at INR 399 for 100 ml, it is a good buy and will last you for about 1.5 months. This is a unisex #facewash which you'll love using.
.
.
#glamaroma_beauty #skincareroutine #skincare #veganskincare #skinisin #indianbrand #instaskincare #vitamincmurah #crueltyfree #organicskincare
297 19 9 hours ago
@alluraofficialsungaibuloh Profile picture

@alluraofficialsungaibuloh

Shah Alam, Malaysia

.
.
Siapa dekat sini bangun pagi je kulit muka mesti kusam? Haa, rina nak bagitahu siapa yang ada masalah mcm ni boleh ambil 1 sachet vitamin c setiap pagi sebelum mulakan apa apa aktiviti. Jadi, skin akan glowing dan kita akan sentiasa rasa bertenaga.
.
Untuk order boleh watsap 017-3093139 atau boleh klik link bio kat atas tu.
.
#vitamincallura #vitamincviral #allurapurevitaminc #vitamincserum #vitamincpowder #vitamincpahang #vitamincmurah #teamafviral0763

.
.
Siapa dekat sini bangun pagi je kulit muka mesti kusam? Haa, rina nak bagitahu siapa yang ada masalah mcm ni boleh ambil 1 sachet vitamin c setiap pagi sebelum mulakan apa apa aktiviti. Jadi, skin akan glowing dan kita akan sentiasa rasa bertenaga.
.
Untuk order boleh watsap 017-3093139 atau boleh klik link bio kat atas tu.
.
#vitamincallura #vitamincviral #allurapurevitaminc #vitamincserum #vitamincpowder #vitamincpahang #vitamincmurah #teamafviral0763
127 21 25 June, 2019
@beautywithbeautiful Profile picture

@beautywithbeautiful

California

#sponsored Look at that creamy texture of this @naturewellbeauty Vitamin C 🧡Brightening Moisture Cream, it can be used on your face and body makes my skincare routine much easier! Perfect for all skin types and it’s so creamy but light enough that I can wear it in this summer heat especially because it doesn’t leave any of that oily residue! They pack this cream with Vitamin C 🍊and micro encapsulates it to ensure it’s stability, guaranteeing you receive the full benefits! And it feels amazing on my face it’s leaves a pretty radiant glow after I put it on gives me such natural beauty 🧡 This delicious cream is now sold at the @vitaminshoppe Click the link My Bio to pick up one Now🧡🍊😀 .
.
.
.
#NatureWellBeauty #CommittedtoWellness #bodylotions #vitaminccream #vitaminclotion #bodylotionmurah #bodyskincare #lotions #bodycream #bodycareproducts #skincarethread #bodycareroutine #bodycaremurah #skincareaddict #skincareluxury #skincareblog #cvitamin #vitamincmurah

#sponsored Look at that creamy texture of this @naturewellbeauty Vitamin C 🧡Brightening Moisture Cream, it can be used on your face and body makes my skincare routine much easier! Perfect for all skin types and it’s so creamy but light enough that I can wear it in this summer heat especially because it doesn’t leave any of that oily residue! They pack this cream with Vitamin C 🍊and micro encapsulates it to ensure it’s stability, guaranteeing you receive the full benefits! And it feels amazing on my face it’s leaves a pretty radiant glow after I put it on gives me such natural beauty 🧡 This delicious cream is now sold at the @vitaminshoppe Click the link My Bio to pick up one Now🧡🍊😀 .
.
.
.
 #NatureWellBeauty #CommittedtoWellness #bodylotions #vitaminccream #vitaminclotion #bodylotionmurah #bodyskincare #lotions #bodycream #bodycareproducts #skincarethread #bodycareroutine #bodycaremurah #skincareaddict #skincareluxury #skincareblog #cvitamin #vitamincmurah
957 138 17 July, 2019
@vitamincantikbymaz Profile picture

@vitamincantikbymaz

Jom cari tahu mitos ke fakta green tea ni boleh kuruskan badan?

Tengok video ni

Jom cari tahu mitos ke fakta green tea ni boleh kuruskan badan?

Tengok video ni
333 4 10 January, 2019
@makeupbysandrinha Profile picture

@makeupbysandrinha

United States

Thank you @pixibeauty for these AMAZING products New Vitamin - C Daily Dose of Skin Brightening products. I loved it💕

Vitamin-C Juice Cleanser
Vitamin-C Cavier Balm
Vitamin-C Lotion
Vitamin-C Tonic
Vitamin -C Serum
. .
Obrigada @pixibeauty por estes produtos incríveis novos cuidados com a pele com Vitamina C. Adorei💕
. .

Thank you @pixibeauty for these AMAZING products New Vitamin - C Daily Dose of Skin Brightening products. I loved it💕

Vitamin-C Juice Cleanser
Vitamin-C Cavier Balm
Vitamin-C Lotion 
Vitamin-C Tonic
Vitamin -C Serum
. .
Obrigada @pixibeauty por estes produtos incríveis novos cuidados com a pele com Vitamina C. Adorei💕
. .
1,199 6 29 June, 2019
@mummy.jessy_shaklee Profile picture

@mummy.jessy_shaklee

PERCAYALAH KATAKU

Tengok ni...feedback customer yg selalu repeat order vitamin c.
.
.
Memang berbaloi laa sekali beli boleh tahan sampai 6 bulan harga pulak tak sampai RM100 pun.
.
Meh wasap mommy jessy 0124761625
.
Atau klik aje link di ruangan bio tu😊

#vitamincshaklee
#vitamincmurah
#kulitsihat #kulitcantik #kulitglowing #selsema
#shakleemalaysia #shakleekepalabatas #shakleebertam
#shakleepenang

PERCAYALAH KATAKU

Tengok ni...feedback customer yg selalu repeat order vitamin c.
.
.
Memang berbaloi laa sekali beli boleh tahan sampai 6 bulan harga pulak tak sampai RM100 pun.
.
Meh wasap mommy jessy 0124761625
.
Atau klik aje link di ruangan bio tu😊

#vitamincshaklee
#vitamincmurah
#kulitsihat #kulitcantik #kulitglowing #selsema
#shakleemalaysia #shakleekepalabatas #shakleebertam
#shakleepenang
106 5 23 August, 2019
@joshita_jj Profile picture

@joshita_jj

Vitamin C is indeed a superstar ingredient in skin care and I've been using @suganda.co antioxidant serum for the past month!
.
.
It has 🌿 Vitamin C 🌿 Gotukola 🌿 Turmeric etc. It is free from toxins such as parabens, SLS, SLES, silicone. It is handmade and is cruelty free.
.
.
My Thoughts 💬
.
.
▪The consistency of the serum is watery to gel and gets absorbed quickly. It doesn't feel sticky or heavy and so is suitable for oily skin as well.
▪It doesn't have any strong fragrance. It didn't irritate my sensitive skin since it has a more stable version of vitamin C of pH 6.
▪It makes the skin soft, bright and radiant. I could see the difference in just 3 days.
▪As far as acne is concerned, I did get 2 breakouts during my periods. .
.▪It has helped in reducing the pigmentation around my mouth. .
.▪Priced at INR 1000, it is slightly expensive but is worth trying.
.
.
.
This #serum has been a game changer in my #skincareroutine and if you haven't tried this yet, you are missing out on something great!
.
.
#vitamincserum #vitaminc #faceserum #skincaremurah #skincarelover #nightskincareroutine #vitamincmurah #parabenfree #cleanbeauty #crueltyfree #reviewblogger #instareview #indianbeautyblogger

Vitamin C is indeed a superstar ingredient in skin care and I've been using @suganda.co antioxidant serum for the past month!
.
.
It has 🌿 Vitamin C 🌿 Gotukola 🌿 Turmeric etc. It is free from toxins such as parabens, SLS, SLES, silicone. It is handmade and is cruelty free.
.
.
My Thoughts 💬
.
.
▪The consistency of the serum is watery to gel and gets absorbed quickly. It doesn't feel sticky or heavy and so is suitable for oily skin as well.
▪It doesn't have any strong fragrance. It didn't irritate my sensitive skin since it has a more stable version of vitamin C of pH 6.
▪It makes the skin soft, bright and radiant. I could see the difference in just 3 days.
▪As far as acne is concerned, I did get 2 breakouts during my periods. .
.▪It has helped in reducing the pigmentation around my mouth. .
.▪Priced at INR 1000, it is slightly expensive but is worth trying.
.
.
.
This #serum has been a game changer in my #skincareroutine and if you haven't tried this yet, you are missing out on something great!
.
.
#vitamincserum #vitaminc #faceserum #skincaremurah #skincarelover #nightskincareroutine #vitamincmurah #parabenfree #cleanbeauty #crueltyfree #reviewblogger #instareview #indianbeautyblogger
368 12 10 May, 2019
@allurakualaterengganu Profile picture

@allurakualaterengganu

Lpt 2, Kg Gemuroh

Vit C crystal powder! *100% PURE VITAMIN C
*100% BAHAN SEMULAJADI
*tanpa perwarna
*tanpa pengawet
*tanpa bahan kimia

1 kotak 30sachet + 2 free sachet (tahan 32 hari)
.
🎀Mencerahkan wajah
🎀Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
🎀Megecilkan pori2 kulit
🎀Menaikkan seri muka -Memberikan warna kulit yg sekata & cerah
🎀Melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan
🎀Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
🎀Merawat jerawat di wajah & badan
🎀Mengurangkan jeragat pada muka
🎀Melindungi daripada pembekuan darah & lebam
🎀Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
🎀Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
🎀Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
🎀Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi
🎀Mengurangkan gejala-gejala lain 🎀Meningkatkan penglihatan
🎀Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
🎀Membantu sistem peghadaman
🎀Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung
🎀Ibu mengandung juga boleh amalkan
🎀Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak

FUNGSI:
🌹Blh di buat scrub/masker
🌹Blh di bancuh/dimkn begitu shj

NO REASON TO SAY NO! 👍😘 Untuk order boleh watsap ira sekarang di 011-57565618 ❤
.
#vitaminc #vitamincmurah #vitamincasli #vitamincserbuk #vitamincuntukkulit #vitamincallura #vitcfeedback #hapusjerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #tenaga #kulitcerah #kulitcantik #kulitsihat #kulitkering #kulitmulus #kulitkusam #kulitglowing #kecantikankulit #kulitberminyak #allurakualaterengganu #codkualaterengganu #codgongbadak #codunisza #codmanir #codchendering #codumt

Vit C crystal powder! *100% PURE VITAMIN C
*100% BAHAN SEMULAJADI
*tanpa perwarna
*tanpa pengawet
*tanpa bahan kimia

1 kotak 30sachet + 2 free sachet (tahan 32 hari)
.
🎀Mencerahkan wajah
🎀Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
🎀Megecilkan pori2 kulit
🎀Menaikkan seri muka -Memberikan warna kulit yg sekata & cerah
🎀Melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan
🎀Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
🎀Merawat jerawat di wajah & badan
🎀Mengurangkan jeragat pada muka
🎀Melindungi daripada pembekuan darah & lebam
🎀Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
🎀Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
🎀Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
🎀Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi
🎀Mengurangkan gejala-gejala lain 🎀Meningkatkan penglihatan
🎀Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
🎀Membantu sistem peghadaman
🎀Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung
🎀Ibu mengandung juga boleh amalkan
🎀Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak

FUNGSI:
🌹Blh di buat scrub/masker
🌹Blh di bancuh/dimkn begitu shj

NO REASON TO SAY NO! 👍😘 Untuk order boleh watsap ira sekarang di 011-57565618 ❤
.
#vitaminc #vitamincmurah #vitamincasli #vitamincserbuk  #vitamincuntukkulit #vitamincallura #vitcfeedback #hapusjerawat  #jerawatbatu #jerawatpasir #tenaga #kulitcerah #kulitcantik #kulitsihat #kulitkering #kulitmulus #kulitkusam #kulitglowing #kecantikankulit #kulitberminyak #allurakualaterengganu #codkualaterengganu #codgongbadak #codunisza #codmanir #codchendering #codumt
120 34 6 September, 2019
@joshita_jj Profile picture

@joshita_jj

Presenting my current night #skincareroutine to y'all! ⭐
.
.
@glamaroma_beauty pumpkin skin renewal cleanser - It is organic, vegan, paraben free and has the goodness of pumpkin seed oil, licorice etc. It is a mild cleanser which doesn't strip off natural oils, yet makes the skin clean.
.
@suganda.co antioxidant serum - This has #vitaminc , Gotukola, turmeric etc and is non sticky, gets absorbed into the skin quickly. It makes the skin bright, fades away acne and pigmentation scars. This is a good #vitamincserum for beginners.
.
@laneigeindia sleeping mask - This light weight, non sticky mask seals in the moisture and makes the skin soft, nourished and healthy.
.
@royalryessentials eye serum - It is a combination of effective natural oils which help in reducing #darkcircles and puffy eyes.
.
@yamiherbals lip balm - It is a natural and handmade #lipbalm which makes the lips soft and supple. .
.
PS - I keep changing the #skincareproducts according to my skin's needs.
.
.
.
#nightskincare #indianskincare #skincarejunkie #skincare #faceserum #vitamincmurah #laneige #laneigesleepingmask #sleepingmask #eyecare #eyeserum #lipbalm #naturalskincare

Presenting my current night #skincareroutine to y'all! ⭐
.
.
▪@glamaroma_beauty pumpkin skin renewal cleanser - It is organic, vegan, paraben free and has the goodness of pumpkin seed oil, licorice etc. It is a mild cleanser which doesn't strip off natural oils, yet makes the skin clean.
.
▪@suganda.co antioxidant serum - This has #vitaminc , Gotukola, turmeric etc and is non sticky, gets absorbed into the skin quickly. It makes the skin bright, fades away acne and pigmentation scars. This is a good #vitamincserum for beginners.
.
▪@laneigeindia sleeping mask - This light weight, non sticky mask seals in the moisture and makes the skin soft, nourished and healthy.
.
▪@royalryessentials eye serum - It is a combination of effective natural oils which help in reducing #darkcircles and puffy eyes.
.
▪@yamiherbals lip balm - It is a natural and handmade #lipbalm which makes the lips soft and supple. .
.
PS - I keep changing the #skincareproducts according to my skin's needs.
.
.
.
#nightskincare #indianskincare #skincarejunkie #skincare #faceserum #vitamincmurah #laneige #laneigesleepingmask #sleepingmask #eyecare #eyeserum #lipbalm #naturalskincare
331 11 22 July, 2019