#vitamincrosehipUSA Instagram Photos & Videos

vitamincrosehipUSA - 16.9k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #vitamincrosehipUSA and here's what we found interesting.

Inside 1 Posts

Time between posts:
N/A
Average like
2
Average comment
1
Posts with video
0/1
Posts with photo
1/1

Hashtag Popularity

"DULU SAYA GELAP , NAK SELFIE PUN SEGAN 😢 " " Rasa tak confident , pakai makeup , pilih warna baju semua serba tak kena dengan kulit. Teringin nak cerah macam orang lain . Hmm
Lepas tu ada kawan sis kenalkan VITAMIN C ni ... Pastu kita pun try la sebotol . Alhamdulillah lepas sebotol tu dah makin glowing muka . Pastu repeat order lagi . Gambar kanan tu baru masuk botol ketiga . Kulit makin cerah , makin Glowing ...
Sekarang pergi mna2 ramai yg tegur Skin Makin CANTIK😀😀😀😀 Thank you keluarkan product yang best camni . ..Janji tak tukar lain 😘 "
Love VITAMIN C.... UOlssss gaiss nak jadi cantik putih gebu 1 badan jom makan vitamin c ni!!Gerenti puashati!! Thank you
#vitamincrosehip
#vitcfeedback #putihgebu1badan #vitamincrosehipusa
#kesanseawal1minggu

"DULU SAYA GELAP , NAK SELFIE PUN SEGAN 😢 " " Rasa tak confident , pakai makeup , pilih warna baju semua serba tak kena dengan kulit.  Teringin nak cerah macam orang lain .  Hmm 
Lepas tu ada kawan sis kenalkan VITAMIN C ni ... Pastu kita pun try la sebotol . Alhamdulillah lepas sebotol tu dah makin glowing muka . Pastu repeat order lagi . Gambar kanan tu baru masuk botol ketiga . Kulit makin cerah , makin Glowing ...
Sekarang pergi mna2 ramai yg tegur Skin Makin CANTIK😀😀😀😀 Thank you keluarkan product yang best camni . ..Janji tak tukar lain 😘 "
Love VITAMIN C.... UOlssss gaiss nak jadi cantik putih gebu 1 badan jom makan vitamin c ni!!Gerenti puashati!! Thank you
#vitamincrosehip
#vitcfeedback #putihgebu1badan #vitamincrosehipusa 
#kesanseawal1minggu
2 1 12 September, 2019

Top #vitamincrosehipUSA posts

Terkejut 😡! Beli untuk cantik, tp susu pulak jadi banyak. Tak pyh susah2 ambik milkbooster. Yg bestnya kulit baby pun jadi cantik sekali. Terbaik vitamin ni 👏🏼. Alhamdulillah ☺️.
.

Nak vit yg confirm selamat doctor pun beli & dah ada beribu testimoni? Cepat whatsapp sblm habis. Seribu botol habis sehari je. Serious!
#cantik #putihgebu #seluruhbadan
#highly recommended #bydoctor

Terkejut 😡! Beli untuk cantik, tp susu pulak jadi banyak. Tak pyh susah2 ambik milkbooster. Yg bestnya kulit baby pun jadi cantik sekali. Terbaik vitamin ni 👏🏼. Alhamdulillah ☺️.
.

Nak vit yg confirm selamat doctor pun beli & dah ada beribu testimoni? Cepat whatsapp sblm habis. Seribu botol habis sehari je. Serious!
#cantik #putihgebu #seluruhbadan
#highly recommended #bydoctor
12 4 7 January, 2019

Orange is not the only food high in vitamin C 🍊
.
.
.
.
.
.
.
.

Orange is not the only food high in vitamin C 🍊
.
.
.
.
.
.
.
.
11 1 5 May, 2019

🎈Benefit Vit C Rosehip
.
.
1) Memutihkan kulit muka & seluruh badan dengan berkesan
2) Menghilangkan jerawat(bernanah, halus), jeragat , biji kolestrol & blackhead/whitehead seluruh badan
3) Menghilangkan semua jenis parut degil lama & baru termasuk parut accident seluruh badan
4) Melembutkan & glowingkan kulit yg kusam serta membuang sel kulit mati
5) Mengurangkan eyebag & lebam bawah mata
6) Mengurangkan muka yg berminyak & mengecilkan liang pori
7) Memulihkan struktur kulit muka yg berlubang akibat jerawat dan luka
8)Mempercepatkan penyembuhan luka
9) Sebagai anti penuaan, mengurangkan kedut di muka
10) Merawat kulit kering, gatal dan bersisik
11) Merawat tapak kaki yang pecah
12) Mengurangkan resdung, gatal2 resdung, alergi & alahan seafood
13) Meningkatkan imunisasi badan dan memberi tenaga
14)Mengurangkan keguguran rambut
15)Mengurangkan sakit-sakit sendi dan lelah
16)Melembabkan & memerahkan bibir
17)Membuang toksin dalam badan, badan terasa ringan & segar.
18) Merawat masalah hormon & period, sakit senggugut & masalah keputihan wanita
.
. ** Penting: Semua kelebihan vitamin yg disenaraikan di atas telah pun ada beribu testimoni dari customer di IG HQ.
.
.
** Highly recommended by doctor. Testimoni doctor pun ada.
.
.
.

🎈Benefit Vit C Rosehip
.
.
1) Memutihkan kulit muka & seluruh badan dengan berkesan
2) Menghilangkan jerawat(bernanah, halus), jeragat , biji kolestrol & blackhead/whitehead seluruh badan
3) Menghilangkan semua jenis parut degil lama & baru termasuk parut accident seluruh badan
4) Melembutkan & glowingkan kulit yg kusam serta membuang sel kulit mati
5) Mengurangkan eyebag & lebam bawah mata 
6) Mengurangkan muka yg berminyak & mengecilkan liang pori
7) Memulihkan struktur kulit muka yg berlubang akibat jerawat dan luka
8)Mempercepatkan penyembuhan luka
9) Sebagai anti penuaan, mengurangkan kedut di muka
10) Merawat kulit kering, gatal dan bersisik
11) Merawat tapak kaki yang pecah
12) Mengurangkan resdung, gatal2 resdung, alergi & alahan seafood
13) Meningkatkan imunisasi badan dan memberi tenaga
14)Mengurangkan keguguran rambut
15)Mengurangkan sakit-sakit sendi dan lelah
16)Melembabkan & memerahkan bibir
17)Membuang toksin dalam badan, badan terasa ringan & segar.
18) Merawat masalah hormon & period, sakit senggugut & masalah keputihan wanita
.
. ** Penting: Semua kelebihan vitamin yg disenaraikan di atas telah pun ada beribu testimoni dari customer di IG HQ.
.
.
** Highly recommended by doctor. Testimoni doctor pun ada.
.
.
.
18 3 19 January, 2019

Morning! Bestnya bila bangun pagi kulit dah makin cantik & putih. Ramai yg ckp teringin nak cuba vit ni sebab feedback berjaya cantik byk giler tp takde budget😭. So ladyboss kita extend harga promo tau.Stock limited so siapa cepat dia dapat 👏🏻😊.

Morning! Bestnya bila bangun pagi kulit dah makin cantik & putih. Ramai yg ckp teringin nak cuba vit ni sebab feedback berjaya cantik byk giler tp takde budget😭. So ladyboss kita extend harga promo tau.Stock limited so siapa cepat dia dapat 👏🏻😊.
8 3 23 January, 2019

Yg tgh pening taktau nak pakai skincare apa & takut ada mercury ke apa, makan vit ni insyaAllah mmg terbaik sgt. Yg bestnya boleh putih seluruh badan sekali smbil2 muka pelolesss 😊
.
Lelaki & wanita yg pregnant/breastfeeding pun boleh makan. Utk semua yg berumur 12 tahun ke atas

Yg tgh pening taktau nak pakai skincare apa & takut ada mercury ke apa, makan vit ni insyaAllah mmg terbaik sgt. Yg bestnya boleh putih seluruh badan sekali smbil2 muka pelolesss 😊
.
Lelaki & wanita yg pregnant/breastfeeding pun boleh makan. Utk semua yg berumur 12 tahun ke atas
11 4 27 January, 2019

Ramai muka je cantik tp badan hitam & penuh parut. Kan? Paling best bila makan vit ni, bukan kulit muka je cantik glowing berseri2 tp seluruh badan cerah & cantik bebas parut gatal2 semua tu. Tak percaya? Scroll ig atau cuba sendiri 😘 InshaAllah dengan izinNya 😊.

Ramai muka je cantik tp badan hitam & penuh parut. Kan? Paling best bila makan vit ni, bukan kulit muka je cantik glowing berseri2 tp seluruh badan cerah & cantik bebas parut gatal2 semua tu. Tak percaya? Scroll ig atau cuba sendiri 😘 InshaAllah dengan izinNya 😊.
23 6 6 February, 2019

Boleh nampak beza sunburn teruk kat dahi tu hilang! 😍. Bukan dia sorg makan, kawan2 rekrut pn makan sekali. Mmg wajib makan vit ni tau. Sbb tu ramai betul repeat order & recommend vit ni alhamdulillah❤️ .
𝐒𝐈𝐀𝐏𝐀 𝐘𝐆 𝐁𝐎𝐋𝐄𝐇 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐔𝐌𝐄 𝐕𝐈𝐓 𝐍𝐈?
Semua yg berumur 12 tahun ke atas termasuk lelaki & wanita yg pregnant/breastfeeding.
.
𝐇𝐀𝐑𝐆𝐀:
VITAMIN C ROSEHIP USA since 2012 [Import direct from NY,USA]
.
Sebotol 30 biji. Sehari makan 2 biji. Disarankan ambil 2 botol untuk permulaan sbb biasanya kesan dalam 2-4 minggu.
.
NORMAL PRICE:
1 BOTOL RM60(SM), RM65(SS)
.
HARGA COMBO:
2 BOTOL RM100(SM), RM105(SS)
3 BOTOL RM135(SM), RM140(SS)
4 BOTOL RM165(SM), RM170(SS)
.
SPECIAL COMBO:
5 BOTOL RM200 FREE POSTAGE
6 BOTOL RM230 FREE POSTAGE
.
🚚 Harga termasuk postage
.
𝐇𝐎𝐖 𝐓𝐎 𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑:
Sila whatsapp +6011-58901540 @ click link di bio. For fast response, terus wasap bgtahu nak order berapa & pos ke mana sbb permintaan vit ni sgt tinggi so cepat habis. Thank you 😊

Boleh nampak beza sunburn teruk kat dahi tu hilang! 😍. Bukan dia sorg makan, kawan2 rekrut pn makan sekali. Mmg wajib makan vit ni tau. Sbb tu ramai betul repeat order & recommend vit ni alhamdulillah❤️ .
𝐒𝐈𝐀𝐏𝐀 𝐘𝐆 𝐁𝐎𝐋𝐄𝐇 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐔𝐌𝐄 𝐕𝐈𝐓 𝐍𝐈?
Semua yg berumur 12 tahun ke atas termasuk lelaki & wanita yg pregnant/breastfeeding.
.
𝐇𝐀𝐑𝐆𝐀:
VITAMIN C ROSEHIP USA since 2012 [Import direct from NY,USA]
.
Sebotol 30 biji. Sehari makan 2 biji. Disarankan ambil 2 botol untuk permulaan sbb biasanya kesan dalam 2-4 minggu.
.
NORMAL PRICE:
1 BOTOL RM60(SM), RM65(SS)
.
HARGA COMBO:
2 BOTOL RM100(SM), RM105(SS)
3 BOTOL RM135(SM), RM140(SS)
4 BOTOL RM165(SM), RM170(SS)
.
SPECIAL COMBO:
5 BOTOL RM200 FREE POSTAGE
6 BOTOL RM230 FREE POSTAGE
.
🚚 Harga termasuk postage
.
𝐇𝐎𝐖 𝐓𝐎 𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑:
Sila whatsapp +6011-58901540 @ click link di bio. For fast response, terus wasap bgtahu nak order berapa & pos ke mana sbb permintaan vit ni sgt tinggi so cepat habis. Thank you 😊
11 2 23 February, 2019

Menyesal tukar vit lain 😢. Tengok iklan macam hebat je tu yg nk try. Tp sedih kesan tak sama mcm vit sheera. Semoga kulit awak cepat elok semula ye inshaAllah ☺️.
.

Menyesal tukar vit lain 😢. Tengok iklan macam hebat je tu yg nk try. Tp sedih kesan tak sama mcm vit sheera. Semoga kulit awak cepat elok semula ye inshaAllah ☺️.
.
12 2 28 February, 2019

Alhamdulillah konsisten lg makan inshaAllah makin peloless gebu la 👏🏼👏🏼🙈😍. Yg belum cuba vit ni, jgn jealous tgk sis share feedback cust vit sheera yg dah berjaya cantik tau 😅.

Alhamdulillah konsisten lg makan inshaAllah makin peloless gebu la 👏🏼👏🏼🙈😍. Yg belum cuba vit ni, jgn jealous tgk sis share feedback cust vit sheera yg dah berjaya cantik tau 😅.
9 3 5 March, 2019