#vitamincrosehipuk Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #vitamincrosehipuk and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
4 hours
Average like
3.4
Average comment
0.7
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

Alhamdullilah JERAWAT MAKIN PUDAR ✅✅ KULIT DAH TAK KUSAM ✅. 100% original feedback dari my customer yg guna GLUTAX 70000GM ! Thank you sis 💋 ada yg berminat nak hilangkan jeragat ? Xnak dah kulit kusam? 🙋🏻 boleh whatsapp sis aen 017-9626160 (fast reply) . Harga pengenalan sekarang RM200 FREE POSTAGE 😘
-
-
-
-
Suntikan vitamin C merupakan sejenis supplemen yang diambil dalam bentuk suntikan. Selalunya kita mendengar vitamin C ini diambil dalam bentuk tablet tapi yang ini merupakan kaedah terbaharu yang diperkenalkan. Teknik suntikan ini amat mudah dan lebih menyenangkan seseorang itu kerana tidak perlu bimbang terlupa ambil ubat tersebut.
-
-
Nak cuba suntikan vitamin c? Boleh whatsapp 017-9626160 (sis aen) . Yes! Sis akan bantu korang dapatkan kulit putih syantik 😘😘

Alhamdullilah JERAWAT MAKIN PUDAR ✅✅ KULIT DAH TAK KUSAM ✅. 100% original feedback dari my customer yg guna GLUTAX 70000GM ! Thank you sis 💋 ada yg berminat nak hilangkan jeragat ? Xnak dah kulit kusam? 🙋🏻 boleh whatsapp sis aen 017-9626160 (fast reply) . Harga pengenalan sekarang RM200 FREE POSTAGE 😘
-
-
-
-
Suntikan vitamin C merupakan sejenis supplemen yang diambil dalam bentuk suntikan. Selalunya kita mendengar vitamin C ini diambil dalam bentuk tablet tapi yang ini merupakan kaedah terbaharu yang diperkenalkan. Teknik suntikan ini amat mudah dan lebih menyenangkan seseorang itu kerana tidak perlu bimbang terlupa ambil ubat tersebut.
-
-
Nak cuba suntikan vitamin c? Boleh whatsapp 017-9626160 (sis aen) . Yes! Sis akan bantu korang dapatkan kulit putih syantik 😘😘
0 1 10 hours ago
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

NEW FEEDBACK ! ✳ ready stock✳Kebaikan mixing white : -
-
👉🏻Memberikan rona pink pada kulit 👉🏻Meningkatkan daya tahan tubuh. 👉🏻Membuat kulit lebih putih dan cerah. 👉🏻Membantu peremajaan kulit. 👉🏻Memudarkan pigmentasi / flek2 hitam pada wajah dan tubuh. 👉🏻 memudarkan parut pada wajah dan badan
👉🏻mencerahkan kulit yg kusam. Mencegah kerosakan kulit akibat dari radiasi sinar matahari.
👉🏻Membantu menjaga kadar kolagen, sehingga kulit akan tampak bercahaya, menjadi tegang dan anjal.

NEW FEEDBACK ! ✳ ready stock✳Kebaikan mixing white : -
-
👉🏻Memberikan rona pink pada kulit 👉🏻Meningkatkan daya tahan tubuh. 👉🏻Membuat kulit lebih putih dan cerah. 👉🏻Membantu peremajaan kulit. 👉🏻Memudarkan pigmentasi / flek2 hitam pada wajah dan tubuh. 👉🏻 memudarkan parut pada wajah dan badan
👉🏻mencerahkan kulit yg kusam. Mencegah kerosakan kulit akibat dari radiasi sinar matahari.
👉🏻Membantu menjaga kadar kolagen, sehingga kulit akan tampak bercahaya, menjadi tegang dan anjal.
2 1 18 hours ago
@permanent_whitening Profile picture

@permanent_whitening

Whatsapp us to order now 🤗
.
.
📦 We supply various types of injections/beauty pills and supplements. Instead of skin beauty, we also supply for slimming injection.
.
🎈dripper list provided (Malaysia)
💯 Original Product
👩🏻‍⚕️NURSE DRIPPER PROVIDE
💯 TRUSTED SELLER ============================== #glutaxwhiteninginjection
#mixingwhite
#whiteningbooster
#evgenisdumovit
#vitamincrosehipuk
#cindella1200mg
#Japansnowwhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#whiteningsolutions
#cindellebooster
#japanplatinum
#neutroskin
#aquaveniscy
#tyreseblanc
#evgenisregeneration
#lcarnitine
#bioswiss
#placentastemcell
#placentalucchini
#glutax70000gm
#nanguang
#seriousbuyer
#jual
#shopee
#glutax680000gr
#trustedseller
#sayajual
#beautyofworld
#shippingworldwide

Whatsapp us to order now 🤗
.
.
📦 We supply various types of injections/beauty pills and supplements. Instead of skin beauty, we also supply for slimming injection.
.
🎈dripper list provided (Malaysia)
💯 Original Product
👩🏻‍⚕️NURSE DRIPPER PROVIDE
💯 TRUSTED SELLER ============================== #glutaxwhiteninginjection
#mixingwhite
#whiteningbooster 
#evgenisdumovit
#vitamincrosehipuk
#cindella1200mg 
#Japansnowwhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#whiteningsolutions
#cindellebooster
#japanplatinum
#neutroskin
#aquaveniscy
#tyreseblanc
#evgenisregeneration
#lcarnitine
#bioswiss
#placentastemcell
#placentalucchini
#glutax70000gm
#nanguang
#seriousbuyer
#jual
#shopee
#glutax680000gr
#trustedseller
#sayajual
#beautyofworld
#shippingworldwide
4 0 17 September, 2019
@permanentwhitening_ Profile picture

@permanentwhitening_

Whatsapp us to order now 🤗
.
.
📦 We supply various types of injections/beauty pills and supplements. Instead of skin beauty, we also supply for slimming injection.
.
🎈dripper list provided (Malaysia)
💯 Original Product
👩🏻‍⚕️NURSE DRIPPER PROVIDE
💯 TRUSTED SELLER ============================== #glutaxwhiteninginjection
#mixingwhite
#whiteningbooster
#evgenisdumovit
#vitamincrosehipuk
#cindella1200mg
#Japansnowwhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#whiteningsolutions
#cindellebooster
#japanplatinum
#neutroskin
#aquaveniscy
#tyreseblanc
#evgenisregeneration
#lcarnitine
#bioswiss
#placentastemcell
#placentalucchini
#glutax70000gm
#nanguang
#seriousbuyer
#jual
#shopee
#glutax680000gr
#trustedseller
#sayajual
#beautyofworld
#shippingworldwide

Whatsapp us to order now 🤗
.
.
📦 We supply various types of injections/beauty pills and supplements. Instead of skin beauty, we also supply for slimming injection.
.
🎈dripper list provided (Malaysia)
💯 Original Product
👩🏻‍⚕️NURSE DRIPPER PROVIDE
💯 TRUSTED SELLER ============================== #glutaxwhiteninginjection
#mixingwhite
#whiteningbooster 
#evgenisdumovit
#vitamincrosehipuk
#cindella1200mg 
#Japansnowwhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#whiteningsolutions
#cindellebooster
#japanplatinum
#neutroskin
#aquaveniscy
#tyreseblanc
#evgenisregeneration
#lcarnitine
#bioswiss
#placentastemcell
#placentalucchini
#glutax70000gm
#nanguang
#seriousbuyer
#jual
#shopee
#glutax680000gr
#trustedseller
#sayajual
#beautyofworld
#shippingworldwide
4 0 17 September, 2019
@permanent_whitening Profile picture

@permanent_whitening

Whatsapp us to order now 🤗
.
.
📦 We supply various types of injections/beauty pills and supplements. Instead of skin beauty, we also supply for slimming injection.
.
🎈dripper list provided (Malaysia)
💯 Original Product
👩🏻‍⚕️NURSE DRIPPER PROVIDE
💯 TRUSTED SELLER ============================== #glutaxwhiteninginjection
#mixingwhite
#whiteningbooster
#evgenisdumovit
#vitamincrosehipuk
#cindella1200mg
#Japansnowwhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#whiteningsolutions
#cindellebooster
#japanplatinum
#neutroskin
#aquaveniscy
#tyreseblanc
#evgenisregeneration
#lcarnitine
#bioswiss
#placentastemcell
#placentalucchini
#glutax70000gm
#nanguang
#seriousbuyer
#jual
#shopee
#glutax680000gr
#trustedseller
#sayajual
#beautyofworld
#shippingworldwide

Whatsapp us to order now 🤗
.
.
📦 We supply various types of injections/beauty pills and supplements. Instead of skin beauty, we also supply for slimming injection.
.
🎈dripper list provided (Malaysia)
💯 Original Product
👩🏻‍⚕️NURSE DRIPPER PROVIDE
💯 TRUSTED SELLER ============================== #glutaxwhiteninginjection
#mixingwhite
#whiteningbooster 
#evgenisdumovit
#vitamincrosehipuk
#cindella1200mg 
#Japansnowwhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#whiteningsolutions
#cindellebooster
#japanplatinum
#neutroskin
#aquaveniscy
#tyreseblanc
#evgenisregeneration
#lcarnitine
#bioswiss
#placentastemcell
#placentalucchini
#glutax70000gm
#nanguang
#seriousbuyer
#jual
#shopee
#glutax680000gr
#trustedseller
#sayajual
#beautyofworld
#shippingworldwide
5 0 17 September, 2019
@permanentwhitening_ Profile picture

@permanentwhitening_

Whatsapp us to order now 🤗
.
.
📦 We supply various types of injections/beauty pills and supplements. Instead of skin beauty, we also supply for slimming injection.
.
🎈dripper list provided (Malaysia)
💯 Original Product
👩🏻‍⚕️NURSE DRIPPER PROVIDE
💯 TRUSTED SELLER ============================== #glutaxwhiteninginjection
#mixingwhite
#whiteningbooster
#evgenisdumovit
#vitamincrosehipuk
#cindella1200mg
#Japansnowwhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#whiteningsolutions
#cindellebooster
#japanplatinum
#neutroskin
#aquaveniscy
#tyreseblanc
#evgenisregeneration
#lcarnitine
#bioswiss
#placentastemcell
#placentalucchini
#glutax70000gm
#nanguang
#seriousbuyer
#jual
#shopee
#glutax680000gr
#trustedseller
#sayajual
#beautyofworld
#shippingworldwide

Whatsapp us to order now 🤗
.
.
📦 We supply various types of injections/beauty pills and supplements. Instead of skin beauty, we also supply for slimming injection.
.
🎈dripper list provided (Malaysia)
💯 Original Product
👩🏻‍⚕️NURSE DRIPPER PROVIDE
💯 TRUSTED SELLER ============================== #glutaxwhiteninginjection
#mixingwhite
#whiteningbooster 
#evgenisdumovit
#vitamincrosehipuk
#cindella1200mg 
#Japansnowwhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#whiteningsolutions
#cindellebooster
#japanplatinum
#neutroskin
#aquaveniscy
#tyreseblanc
#evgenisregeneration
#lcarnitine
#bioswiss
#placentastemcell
#placentalucchini
#glutax70000gm
#nanguang
#seriousbuyer
#jual
#shopee
#glutax680000gr
#trustedseller
#sayajual
#beautyofworld
#shippingworldwide
4 0 17 September, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

VENISCY EGF NOW PROMO RM190 FREE POS ‼️
KHAS UNTUK PUTIH / RAWAT JERAWAT / RAWAT PARUT / MENGECILKAN PORI2
.
.
.
.
.
VENISCY EGF
Kebaikan:
Ia mengandungi Glutathione yang menyertai secara langsung dalam peneutralan radikal bebas dan sebatian oksigen reaktif, serta mengekalkan antioksidan luaran seperti vitamin C dan E dalam dikurangkan (aktif) bentuknya.

Meningkatkan metabolisme manusia, toksin dan sistem imun.
-Reduces kedutan
kulit -Melembabkan kulit
-Mengurangkan Kemunculan jerawat / jerawat / noda dan mengurangkan liang.
-Improves Tekstur kulit licin.

VENISCY EGF NOW PROMO RM190 FREE POS ‼️
KHAS UNTUK PUTIH / RAWAT JERAWAT / RAWAT PARUT / MENGECILKAN PORI2
.
.
.
.
.
VENISCY EGF
Kebaikan:
Ia mengandungi Glutathione yang menyertai secara langsung dalam peneutralan radikal bebas dan sebatian oksigen reaktif, serta mengekalkan antioksidan luaran seperti vitamin C dan E dalam dikurangkan (aktif) bentuknya.

Meningkatkan metabolisme manusia, toksin dan sistem imun.
-Reduces kedutan
kulit -Melembabkan kulit
-Mengurangkan Kemunculan jerawat / jerawat / noda dan mengurangkan liang.
-Improves Tekstur kulit licin.
2 1 17 September, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT??? Evgenis Dumovit sekarang ada promo RM200 SAHAJA‼️‼️‼️ FREE POSTAGE ‼️‼️ YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️

BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT??? Evgenis Dumovit sekarang ada promo RM200 SAHAJA‼️‼️‼️ FREE POSTAGE ‼️‼️ YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️
0 1 17 September, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

ROCHE EUF sekarang offer RM100 FREE POS + FREE GIFT ya 🤗😍 ready stock ✅✅ whatsapp 017-9626160 (sis aen) .
-
-
-
-
ANTARA KELEBIHAN LAIN BILA BELI DENGAN SIS AEN?
- tips penggunaan/pantang diberikan
- sis Aen guide sendiri dari A-Z
-barang sampai 1 -2 hari bekerja
- fast reply dan nom tracking diberikan

ROCHE EUF sekarang offer RM100 FREE POS + FREE GIFT ya 🤗😍 ready stock ✅✅ whatsapp 017-9626160 (sis aen) .
-
-
-
-
ANTARA KELEBIHAN LAIN BILA BELI DENGAN SIS AEN?
- tips penggunaan/pantang diberikan
- sis Aen guide sendiri dari A-Z
-barang sampai 1 -2 hari bekerja
- fast reply dan nom tracking diberikan
2 1 17 September, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT??? Evgenis Dumovit sekarang ada promo RM200 SAHAJA‼️‼️‼️ FREE POSTAGE ‼️‼️ YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️

BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT??? Evgenis Dumovit sekarang ada promo RM200 SAHAJA‼️‼️‼️ FREE POSTAGE ‼️‼️ YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️
6 1 16 September, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

PANJANGNYA FEEDBACK 😱😱😱😱😱😱😱😱BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT??? Evgenis Dumovit sekarang ada promo RM200 SAHAJA‼️‼️‼️ FREE POSTAGE ‼️‼️ YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️

PANJANGNYA FEEDBACK 😱😱😱😱😱😱😱😱BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT??? Evgenis Dumovit sekarang ada promo RM200 SAHAJA‼️‼️‼️ FREE POSTAGE ‼️‼️ YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️
3 1 16 September, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

Thank you semua yg beli dengan sis aen. Sis aen up sikit gambar brg cust. Ade yg beli MIXING WHITE, EVGENIS, GLUTAX, NC24, PLACENTA dll. Barang2 lain if nak beli dari sis aen boleh pm tanya dulu ya. Setiap pembelian dapat FREE GIFT. 😋😋
-
-
Tak tahu nak pilih product yang mana boleh whatsapp sis kongsi masalah kulit korang ya and sis akan suggest yang paling sesuai dengan korang 😘😘

Thank you semua yg beli dengan sis aen. Sis aen up sikit gambar brg cust. Ade yg beli MIXING WHITE, EVGENIS, GLUTAX, NC24, PLACENTA dll. Barang2 lain if nak beli dari sis aen boleh pm tanya dulu ya. Setiap pembelian dapat FREE GIFT. 😋😋
-
-
Tak tahu nak pilih product yang mana boleh whatsapp sis kongsi masalah kulit korang ya and sis akan suggest yang paling sesuai dengan korang 😘😘
0 1 16 September, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

Thank you semua yg beli dengan sis aen. Sis aen up sikit gambar brg cust. Ade yg beli MIXING WHITE, EVGENIS, GLUTAX, NC24, PLACENTA dll. Barang2 lain if nak beli dari sis aen boleh pm tanya dulu ya. Setiap pembelian dapat FREE GIFT. 😋😋
-
-
Tak tahu nak pilih product yang mana boleh whatsapp sis kongsi masalah kulit korang ya and sis akan suggest yang paling sesuai dengan korang 😘😘

Thank you semua yg beli dengan sis aen. Sis aen up sikit gambar brg cust. Ade yg beli MIXING WHITE, EVGENIS, GLUTAX, NC24, PLACENTA dll. Barang2 lain if nak beli dari sis aen boleh pm tanya dulu ya. Setiap pembelian dapat FREE GIFT. 😋😋
-
-
Tak tahu nak pilih product yang mana boleh whatsapp sis kongsi masalah kulit korang ya and sis akan suggest yang paling sesuai dengan korang 😘😘
3 1 16 September, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

Thank you semua yg beli dengan sis aen. Sis aen up sikit gambar brg cust. Ade yg beli MIXING WHITE, EVGENIS, GLUTAX, NC24, PLACENTA dll. Barang2 lain if nak beli dari sis aen boleh pm tanya dulu ya. Setiap pembelian dapat FREE GIFT. 😋😋
-
-
Tak tahu nak pilih product yang mana boleh whatsapp sis kongsi masalah kulit korang ya and sis akan suggest yang paling sesuai dengan korang 😘😘

Thank you semua yg beli dengan sis aen. Sis aen up sikit gambar brg cust. Ade yg beli MIXING WHITE, EVGENIS, GLUTAX, NC24, PLACENTA dll. Barang2 lain if nak beli dari sis aen boleh pm tanya dulu ya. Setiap pembelian dapat FREE GIFT. 😋😋
-
-
Tak tahu nak pilih product yang mana boleh whatsapp sis kongsi masalah kulit korang ya and sis akan suggest yang paling sesuai dengan korang 😘😘
2 1 16 September, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

Thank you semua yg beli dengan sis aen. Sis aen up sikit gambar brg cust. Ade yg beli MIXING WHITE, EVGENIS, GLUTAX, NC24, PLACENTA dll. Barang2 lain if nak beli dari sis aen boleh pm tanya dulu ya. Setiap pembelian dapat FREE GIFT. 😋😋
-
-
Tak tahu nak pilih product yang mana boleh whatsapp sis kongsi masalah kulit korang ya and sis akan suggest yang paling sesuai dengan korang 😘😘

Thank you semua yg beli dengan sis aen. Sis aen up sikit gambar brg cust. Ade yg beli MIXING WHITE, EVGENIS, GLUTAX, NC24, PLACENTA dll. Barang2 lain if nak beli dari sis aen boleh pm tanya dulu ya. Setiap pembelian dapat FREE GIFT. 😋😋
-
-
Tak tahu nak pilih product yang mana boleh whatsapp sis kongsi masalah kulit korang ya and sis akan suggest yang paling sesuai dengan korang 😘😘
0 1 16 September, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

Thank you semua yg beli dengan sis aen. Sis aen up sikit gambar brg cust. Ade yg beli MIXING WHITE, EVGENIS, GLUTAX, NC24, PLACENTA dll. Barang2 lain if nak beli dari sis aen boleh pm tanya dulu ya. Setiap pembelian dapat FREE GIFT. 😋😋
-
-
Tak tahu nak pilih product yang mana boleh whatsapp sis kongsi masalah kulit korang ya and sis akan suggest yang paling sesuai dengan korang 😘😘

Thank you semua yg beli dengan sis aen. Sis aen up sikit gambar brg cust. Ade yg beli MIXING WHITE, EVGENIS, GLUTAX, NC24, PLACENTA dll. Barang2 lain if nak beli dari sis aen boleh pm tanya dulu ya. Setiap pembelian dapat FREE GIFT. 😋😋
-
-
Tak tahu nak pilih product yang mana boleh whatsapp sis kongsi masalah kulit korang ya and sis akan suggest yang paling sesuai dengan korang 😘😘
0 1 16 September, 2019
@dyaa.snowhite Profile picture

@dyaa.snowhite

love it! Snowy lotion! Item yang buat saya cair bila pakai. .
Keistimewaan Snowy lotion ni
======================
🌸 Khas untuk melindungi daripada UV
🌸 100% tak melekit
🌸 Meresap ke dalam kulit
🌸 Wangian daripada ekstrak strawberry 🍓
🌸 Tak berminyak
🌸 Waterproof
🌸 SPF 50
🌸 50ML ( Tahan 1-2 bulan)
🌸 boleh sapu kat muka dan seluruh badan

nak putih flawless ?
Whatsapp dyaa sekarang 📲 011 27489987
dyaa guide macam mana nak kulit putih gebu

love it! Snowy lotion! Item yang buat saya cair bila pakai. .
Keistimewaan Snowy lotion ni
======================
🌸 Khas untuk melindungi daripada UV
🌸 100% tak melekit
🌸 Meresap ke dalam kulit
🌸 Wangian daripada ekstrak strawberry 🍓
🌸 Tak berminyak
🌸  Waterproof
🌸  SPF 50
🌸  50ML ( Tahan 1-2 bulan)
🌸  boleh sapu kat muka dan seluruh badan

nak putih flawless ? 
Whatsapp dyaa sekarang 📲 011 27489987
 dyaa guide macam mana nak kulit putih gebu
7 1 15 September, 2019
@dyaa.snowhite Profile picture

@dyaa.snowhite

Lepas menggunakan full set whitening. Kulit dah cerah sekata

Snowhite untuk dalaman. 👍
Luaran guna combo lotion 🤗

Lotion susu unta sbgai whitening booster, pelembab dan merawat kulit.

Snowy lotion pula untuk melindungi. Ada 50spf dalam snowy ❤️ Berminat Nak order whatsapp
011 27489987

Lepas menggunakan full set whitening. Kulit dah cerah sekata

Snowhite untuk dalaman. 👍
Luaran guna combo lotion 🤗

Lotion susu unta sbgai whitening booster, pelembab dan merawat kulit.

Snowy lotion pula untuk melindungi. Ada 50spf dalam snowy ❤️ Berminat Nak order whatsapp
011 27489987
7 1 15 September, 2019
@dyaa.snowhite Profile picture

@dyaa.snowhite

Uitm Puncak Alam

Baru guna 2hari, muka dah pink2 dah. Pakai Set putih flawless 😍

Antara bahan aktif dalam lotion susu unta. Onzzz ke tak 😍
.
.
🌸 Susu unta
🌸 Pati Ibu Putih
🌸 Glutathione
🌸 Arbutin
🌸 Kojic asid
🌸 Strawberry extract
🌸 Vitamin A, C & E
🌸 Alovera
🌸 Shea butter
🌸 Oat extract
🌸 Soybean oil
🌸 Jojoba oil
🌸 Castor oil .
🌸 Glycerin
.
.
Bahan2 PREMIUM tapi harga murah je. Ada KKM Approval 👍

nak order atau sebarang pertanyaan whatsapp dyaa. 📲 011 27489987

Baru guna 2hari, muka dah pink2 dah. Pakai Set putih flawless 😍

Antara bahan aktif dalam lotion susu unta. Onzzz ke tak 😍
.
.
🌸 Susu unta
🌸 Pati Ibu Putih
🌸 Glutathione
🌸 Arbutin
🌸 Kojic asid
🌸 Strawberry extract
🌸 Vitamin A, C & E
🌸 Alovera
🌸 Shea butter
🌸 Oat extract
🌸 Soybean oil
🌸 Jojoba oil
🌸 Castor oil .
🌸 Glycerin
.
. 
Bahan2 PREMIUM tapi harga murah je. Ada KKM Approval 👍

nak order atau sebarang pertanyaan whatsapp dyaa. 📲 011 27489987
7 1 14 September, 2019
@permanent_whitening Profile picture

@permanent_whitening

Whatsapp us to order now 🤗
.
.
📦 We supply various types of injections/beauty pills and supplements. Instead of skin beauty, we also supply for slimming injection.
.
🎈dripper list provided (Malaysia)
💯 Original Product
👩🏻‍⚕️NURSE DRIPPER PROVIDE
💯 TRUSTED SELLER ============================== #glutaxwhiteninginjection
#mixingwhite
#whiteningbooster
#evgenisdumovit
#vitamincrosehipuk
#cindella1200mg
#Japansnowwhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#whiteningsolutions
#cindellebooster
#japanplatinum
#neutroskin
#aquaveniscy
#tyreseblanc
#evgenisregeneration
#lcarnitine
#bioswiss
#placentastemcell
#placentalucchini
#glutax70000gm
#nanguang
#seriousbuyer
#jual
#shopee
#glutax680000gr
#trustedseller
#sayajual
#beautyofworld
#shippingworldwide

Whatsapp us to order now 🤗
.
.
📦 We supply various types of injections/beauty pills and supplements. Instead of skin beauty, we also supply for slimming injection.
.
🎈dripper list provided (Malaysia)
💯 Original Product
👩🏻‍⚕️NURSE DRIPPER PROVIDE
💯 TRUSTED SELLER ============================== #glutaxwhiteninginjection
#mixingwhite
#whiteningbooster 
#evgenisdumovit
#vitamincrosehipuk
#cindella1200mg 
#Japansnowwhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#whiteningsolutions
#cindellebooster
#japanplatinum
#neutroskin
#aquaveniscy
#tyreseblanc
#evgenisregeneration
#lcarnitine
#bioswiss
#placentastemcell
#placentalucchini
#glutax70000gm
#nanguang
#seriousbuyer
#jual
#shopee
#glutax680000gr
#trustedseller
#sayajual
#beautyofworld
#shippingworldwide
9 0 14 September, 2019
@permanentwhitening_ Profile picture

@permanentwhitening_

Whatsapp us to order now 🤗
.
.
📦 We supply various types of injections/beauty pills and supplements. Instead of skin beauty, we also supply for slimming injection.
.
🎈dripper list provided (Malaysia)
💯 Original Product
👩🏻‍⚕️NURSE DRIPPER PROVIDE
💯 TRUSTED SELLER ============================== #glutaxwhiteninginjection
#mixingwhite
#whiteningbooster
#evgenisdumovit
#vitamincrosehipuk
#cindella1200mg
#Japansnowwhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#whiteningsolutions
#cindellebooster
#japanplatinum
#neutroskin
#aquaveniscy
#tyreseblanc
#evgenisregeneration
#lcarnitine
#bioswiss
#placentastemcell
#placentalucchini
#glutax70000gm
#nanguang
#seriousbuyer
#jual
#shopee
#glutax680000gr
#trustedseller
#sayajual
#beautyofworld
#shippingworldwide

Whatsapp us to order now 🤗
.
.
📦 We supply various types of injections/beauty pills and supplements. Instead of skin beauty, we also supply for slimming injection.
.
🎈dripper list provided (Malaysia)
💯 Original Product
👩🏻‍⚕️NURSE DRIPPER PROVIDE
💯 TRUSTED SELLER ============================== #glutaxwhiteninginjection
#mixingwhite
#whiteningbooster 
#evgenisdumovit
#vitamincrosehipuk
#cindella1200mg 
#Japansnowwhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#whiteningsolutions
#cindellebooster
#japanplatinum
#neutroskin
#aquaveniscy
#tyreseblanc
#evgenisregeneration
#lcarnitine
#bioswiss
#placentastemcell
#placentalucchini
#glutax70000gm
#nanguang
#seriousbuyer
#jual
#shopee
#glutax680000gr
#trustedseller
#sayajual
#beautyofworld
#shippingworldwide
3 0 14 September, 2019
@dyaa.snowhite Profile picture

@dyaa.snowhite

Really love it! Snowy lotion! Item yang buat saya cair bila pakai. - mudah diserap ke dalam kulit, tak melekit.
- mengecutkan jerawat.
- anti penuaan.
- memudarkan jeragat.
- menjadikan kulit kelihatan flawless.

Menarik, tertarik? Cubalah. Saya yakin awak semua pun jatuh cinta nanti dengan snowy lotion ni! ❤

Whatsapp dyaa 📱011 27489987 untuk lebih info.

Really love it! Snowy lotion! Item yang buat saya cair bila pakai. - mudah diserap ke dalam kulit, tak melekit.
- mengecutkan jerawat.
- anti penuaan.
- memudarkan jeragat.
- menjadikan kulit kelihatan flawless.

Menarik, tertarik? Cubalah. Saya yakin awak semua pun jatuh cinta nanti dengan snowy lotion ni! ❤

Whatsapp dyaa 📱011 27489987 untuk lebih info.
7 1 14 September, 2019
@dyaa.snowhite Profile picture

@dyaa.snowhite

Gatal2 kudis dan masalah kulit sembuh sapu lotion susu unta je

Memang terbaik lotion susu unta ni. Alhamdulilah. Boleh memperbaiki sel kulit ❤️ . =====================
SNOWY INSTANT LOTION
=====================
.
.
Ianya dicipta untuk bantu wanita:
✔ Menjadikan kulit putih gebu
✔ Menjadikan kulit glowing
✔ Melembutkan, Menegangkan dan Menganjalkan kulit
✔ Membantu mengatasi kulit kusam dan tidak berseri
✔ Membantu menyamaratakan tona kulit
✔ Membantu melambatkan proses penuaan
✔ Merawat masalah jerawat dan parut
✔ Mempercepatkan proses sel kulit baru .
.
.
Ramai wanita yg SUKA SANGAT dgn lotion susu unta. Mana taknya, mereka seronok bila melihat KULIT MEREKA Makin lawa dgn masa yg cepat tapi selamat. Sapu2 terus rasa kulit makin moist
👍👍
.
.
========================
KELEBIHAN LOTION SUSU UNTA
========================
➔ Ianya mempunyai kesan perubahan yang sangat singkat
➔ 100% bahan berkualiti tinggi
➔ Tanpa kesan sampingan
➔ Lotion all in one yang sangat JIMAT (WHITENING BOOSTER, MOISTURISER, ANTI AGING & PROTECTION FOR SKIN)
.
.
Untuk Retail & Borong:
Whatsapp ke 011 27489987
Whatsapp ke 011 27489987
Whatsapp ke 011 27489987
.
.
Amaran! Produk ni stok LAKU KERAS! Sape cepat dia dapat!!

Gatal2 kudis dan masalah kulit sembuh sapu lotion susu unta je

Memang terbaik lotion susu unta ni. Alhamdulilah. Boleh memperbaiki sel kulit ❤️ . =====================
SNOWY INSTANT LOTION
=====================
.
.
Ianya dicipta untuk bantu wanita:
✔ Menjadikan kulit putih gebu
✔ Menjadikan kulit glowing
✔ Melembutkan, Menegangkan dan Menganjalkan kulit
✔ Membantu mengatasi kulit kusam dan tidak berseri
✔ Membantu menyamaratakan tona kulit
✔ Membantu  melambatkan proses penuaan
✔ Merawat masalah jerawat dan parut
✔ Mempercepatkan proses sel kulit baru .
.
.
Ramai wanita yg SUKA SANGAT dgn lotion susu unta. Mana taknya, mereka seronok bila melihat KULIT MEREKA Makin lawa dgn masa yg cepat tapi selamat. Sapu2 terus rasa kulit makin moist
👍👍
.
.
========================
KELEBIHAN LOTION SUSU UNTA
========================
➔ Ianya mempunyai kesan perubahan yang sangat singkat
➔ 100% bahan berkualiti tinggi
➔ Tanpa kesan sampingan
➔ Lotion all in one yang sangat JIMAT (WHITENING BOOSTER, MOISTURISER, ANTI AGING & PROTECTION FOR SKIN)
.
. 
Untuk Retail & Borong:
Whatsapp ke 011 27489987 
Whatsapp ke 011 27489987 
Whatsapp ke 011 27489987
.
. 
Amaran! Produk ni stok LAKU KERAS! Sape cepat dia dapat!!
3 1 14 September, 2019
@dyaa.snowhite Profile picture

@dyaa.snowhite

Makin putih gebu.

Sapu lotion susu unta whitening la uollzzz. ❤️ Best lotion ni memang tak boleh bawak bincang. Bau pun wangi.

Kalau yang treatment bau keras sikit. Yang extra whitening soft 🤗

Nak order atau sebarang pertanyaan whatsapp
📲 011 27489987

Makin putih gebu.

Sapu lotion susu unta whitening la uollzzz. ❤️ Best lotion ni memang tak boleh bawak bincang. Bau pun wangi.

Kalau yang treatment bau keras sikit. Yang extra whitening soft 🤗

Nak order atau sebarang pertanyaan whatsapp
📲 011 27489987
3 1 14 September, 2019
@dyaa.snowhite Profile picture

@dyaa.snowhite

Seksyen 7 Shah Alam

Ramai orang tanya. Apa beza snowy dan lotion susu unta, 😍

Perlu ke pakai dua2 ni.

Yess. Dear. Lotion susu unta ni losyen all in one. Yang boleh merawat kulit dan mencerahkan kulit. Memang produk PREMIUM.

Bahan2 pun gred AAA sis. Ada glutathione, kojic acid, arbutin, jojoba oil dan banyak lagi.

Kalau snowy sunblock. Khas untuk melindungi daripada UV. Bahan2 dalam snowy sunblock lebih kepada melindungi kulit.

Takkan nak rawat dan whitening booster je. Mestilah untuk melindungi jugak.lagipun snowy tu murah je. 😘

Cepat order sekarang. Nak order
Whatsapp ke 011 27489987

Ramai orang tanya. Apa beza snowy dan lotion susu unta, 😍

Perlu ke pakai dua2 ni.

Yess. Dear. Lotion susu unta ni losyen all in one. Yang boleh merawat kulit dan mencerahkan kulit. Memang produk PREMIUM.

Bahan2 pun gred AAA sis. Ada glutathione, kojic acid, arbutin, jojoba oil dan banyak lagi.

Kalau snowy sunblock. Khas untuk melindungi daripada UV. Bahan2 dalam snowy sunblock lebih kepada melindungi kulit.

Takkan nak rawat dan whitening booster je. Mestilah untuk melindungi jugak.lagipun snowy tu murah je. 😘

Cepat order sekarang. Nak order
Whatsapp ke 011 27489987
8 2 14 September, 2019
@dyaa.snowhite Profile picture

@dyaa.snowhite

Pakai apaa ni?

Beza kan. Hilang dan sunburn. .
.
Keistimewaan Snowy lotion ni
======================
🌸 Khas untuk melindungi daripada UV
🌸 100% tak melekit
🌸 Meresap ke dalam kulit
🌸 Wangian daripada ekstrak strawberry 🍓
🌸 Tak berminyak
🌸 Waterproof
🌸 SPF 50
🌸 50ML ( Tahan 1-2 bulan)
🌸 boleh sapu kat muka dan seluruh badan

Nak selesaikan masalah dengan snowhite secret? Boleh whatsapp 01127489987 atau dm dyaa untuk dyaa bantu korang dapatkan kulit cantik 😉

Pakai apaa ni?

Beza kan. Hilang dan sunburn. .
.
Keistimewaan Snowy lotion ni
======================
🌸 Khas untuk melindungi daripada UV
🌸 100% tak melekit
🌸 Meresap ke dalam kulit
🌸 Wangian daripada ekstrak strawberry 🍓
🌸 Tak berminyak
🌸  Waterproof
🌸  SPF 50
🌸  50ML ( Tahan 1-2 bulan)
🌸  boleh sapu kat muka dan seluruh badan

Nak selesaikan masalah dengan snowhite secret? Boleh whatsapp 01127489987 atau dm dyaa untuk dyaa bantu korang dapatkan kulit cantik 😉
4 1 14 September, 2019
@dyaa.snowhite Profile picture

@dyaa.snowhite

Kulit yang ada sunburn tu. Korang apply je snowy sunblock ni.

Rugi tak cuba. Sunblock ni memang terbaik uolls.
Wangi dan tahan lama. Senang menyerap ke dalam kulit.

Murah je. Rm29 ringgit.

Berminat Nak order whatsapp
📲 011 27489987

Kulit yang ada sunburn tu. Korang apply je snowy sunblock ni.

Rugi tak cuba. Sunblock ni memang terbaik uolls.
Wangi dan tahan lama. Senang menyerap ke dalam kulit.

Murah je. Rm29 ringgit.

Berminat Nak order whatsapp
📲 011 27489987
3 1 14 September, 2019
@dyaa.snowhite Profile picture

@dyaa.snowhite

Nak kulit lawa, putih gebu tanpa sebarang cela.

Korang ambik je set putih complete.

Lotion susu unta ada 2jenis tau. Yang treatment satu. Yang extra whitening. Boleh pilih yang mana korang suka

Supplement yang senang je nak consume. Sambil2 buat kerja pun boleh ngapp 😁. Supplement ni boleh membantu memberi korang tenaga. dalam snowhite ada extract kurma.

Nak order atau sebarang pertanyaan whatsapp dyaa 📲 011 27489987 🎀 PROMOSI 🛍️
Beli 2 botol snowhite tablet dapat trial snowy lotion 😊

Nak kulit lawa, putih gebu tanpa sebarang cela.

Korang ambik je set putih complete.

Lotion susu unta ada 2jenis tau. Yang treatment satu. Yang extra whitening. Boleh pilih yang mana korang suka

Supplement yang senang je nak consume. Sambil2 buat kerja pun boleh ngapp 😁. Supplement ni boleh membantu memberi korang tenaga. dalam snowhite ada extract kurma.

Nak order atau sebarang pertanyaan whatsapp  dyaa 📲 011 27489987 🎀 PROMOSI 🛍️
Beli 2 botol snowhite tablet dapat trial snowy lotion 😊
3 1 14 September, 2019
@dyaa.snowhite Profile picture

@dyaa.snowhite

Beza mengunakan snowy dengan tak. Kesan instant tapi kalau pakai hari2. Kulit akan putih melepak uolss.

Spf50. Memang tahan lama ❤️ Nak selesaikan masalah dengan snowhite secret? Boleh whatsapp 01127489987 atau dm dyaa untuk dyaa bantu korang dapatkan kulit cantik 😉

Beza mengunakan snowy dengan tak. Kesan instant tapi kalau pakai hari2. Kulit akan putih melepak uolss.

Spf50. Memang tahan lama ❤️ Nak selesaikan masalah dengan snowhite secret? Boleh whatsapp 01127489987 atau dm dyaa untuk dyaa bantu korang dapatkan kulit cantik 😉
5 1 13 September, 2019
@dyaa.snowhite Profile picture

@dyaa.snowhite

Kolej Komuniti Klang

Kulit masalah, ada ruam2 atau sensitive. Pakai lotion susu unta je.

Harga pun murah. Spf30. Bahan2 dahla power. ❤️ Memang puas hati sangat. ====================
SNOWY INSTANT LOTION
=====================
.
.
Ianya dicipta untuk bantu wanita:
✔ Menjadikan kulit putih gebu
✔ Menjadikan kulit glowing
✔ Melembutkan, Menegangkan dan Menganjalkan kulit
✔ Membantu mengatasi kulit kusam dan tidak berseri
✔ Membantu menyamaratakan tona kulit
✔ Membantu melambatkan proses penuaan
✔ Merawat masalah jerawat dan parut
✔ Mempercepatkan proses sel kulit baru .
.
.
Ramai wanita yg SUKA SANGAT dgn lotion susu unta. Mana taknya, mereka seronok bila melihat KULIT MEREKA Makin lawa dgn masa yg cepat tapi selamat. Sapu2 terus rasa kulit makin moist
👍👍
.
.
========================
KELEBIHAN LOTION SUSU UNTA
========================
➔ Ianya mempunyai kesan perubahan yang sangat singkat
➔ 100% bahan berkualiti tinggi
➔ Tanpa kesan sampingan
➔ Lotion all in one yang sangat JIMAT (WHITENING BOOSTER, MOISTURISER, ANTI AGING & PROTECTION FOR SKIN)
.
.
Untuk Retail & Borong:
Whatsapp ke 011 27489987
Whatsapp ke 011 27489987
Whatsapp ke 011 27489987
.
.
Amaran! Produk ni stok LAKU KERAS! Sape cepat dia dapat!!

Kulit masalah, ada ruam2 atau sensitive. Pakai lotion susu unta je.

Harga pun murah. Spf30. Bahan2 dahla power. ❤️ Memang puas hati sangat. ====================
SNOWY INSTANT LOTION
=====================
.
.
Ianya dicipta untuk bantu wanita:
✔ Menjadikan kulit putih gebu
✔ Menjadikan kulit glowing
✔ Melembutkan, Menegangkan dan Menganjalkan kulit
✔ Membantu mengatasi kulit kusam dan tidak berseri
✔ Membantu menyamaratakan tona kulit
✔ Membantu  melambatkan proses penuaan
✔ Merawat masalah jerawat dan parut
✔ Mempercepatkan proses sel kulit baru .
.
.
Ramai wanita yg SUKA SANGAT dgn lotion susu unta. Mana taknya, mereka seronok bila melihat KULIT MEREKA Makin lawa dgn masa yg cepat tapi selamat. Sapu2 terus rasa kulit makin moist
👍👍
.
.
========================
KELEBIHAN LOTION SUSU UNTA
========================
➔ Ianya mempunyai kesan perubahan yang sangat singkat
➔ 100% bahan berkualiti tinggi
➔ Tanpa kesan sampingan
➔ Lotion all in one yang sangat JIMAT (WHITENING BOOSTER, MOISTURISER, ANTI AGING & PROTECTION FOR SKIN)
.
. 
Untuk Retail & Borong:
Whatsapp ke 011 27489987 
Whatsapp ke 011 27489987 
Whatsapp ke 011 27489987
.
. 
Amaran! Produk ni stok LAKU KERAS! Sape cepat dia dapat!!
2 1 13 September, 2019
@dyaa.snowhite Profile picture

@dyaa.snowhite

Nak kulit muka PUTIH, CERAH dan BERSERI? Tak perlu cucuk sana cucuk sini. Tak perlu menyiksakan badan.
.

Cuba ikhtiar dengan set combo Snowhite je. Snowhite secret mengandungi yang glutathione dan vitamin c yang bertindak sebagai agen pencerah kulit yang selamat. .

Combo lotion pula tidak menggunakan bahan kimia BERBAHAYA seperti hidrokuinon dan merkuri hanya semata-mata untuk memutihkan kulit muka.
.
Nak order atau sebarang pertanyaan whatsapp dyaa 📲 011 27489987 🎀 PROMOSI 🛍️
Beli 2 botol snowhite tablet dapat trial snowy lotion 😊

011 27489987 . Free consult.

Nak kulit muka PUTIH, CERAH dan BERSERI? Tak perlu cucuk sana cucuk sini. Tak perlu menyiksakan badan.
.

Cuba ikhtiar dengan set combo Snowhite je. Snowhite secret mengandungi  yang glutathione dan vitamin c yang bertindak sebagai agen pencerah kulit yang selamat. .

Combo lotion pula tidak menggunakan bahan kimia BERBAHAYA seperti hidrokuinon dan merkuri hanya semata-mata untuk memutihkan kulit muka.
.
Nak order atau sebarang pertanyaan whatsapp  dyaa 📲 011 27489987 🎀 PROMOSI 🛍️
Beli 2 botol snowhite tablet dapat trial snowy lotion 😊

011 27489987 . Free consult.
4 1 13 September, 2019
@permanent_whitening Profile picture

@permanent_whitening

Whatsapp us to order now 🤗
.
.
📦 We supply various types of injections/beauty pills and supplements. Instead of skin beauty, we also supply for slimming injection.
.
🎈dripper list provided (Malaysia)
💯 Original Product
👩🏻‍⚕️NURSE DRIPPER PROVIDE
💯 TRUSTED SELLER ============================== #glutaxwhiteninginjection
#mixingwhite
#whiteningbooster
#evgenisdumovit
#vitamincrosehipuk
#cindella1200mg
#Japansnowwhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#whiteningsolutions
#cindellebooster
#japanplatinum
#neutroskin
#aquaveniscy
#tyreseblanc
#evgenisregeneration
#lcarnitine
#bioswiss
#placentastemcell
#placentalucchini
#glutax70000gm
#nanguang
#seriousbuyer
#jual
#shopee
#glutax680000gr
#trustedseller
#sayajual
#beautyofworld
#shippingworldwide

Whatsapp us to order now 🤗
.
.
📦 We supply various types of injections/beauty pills and supplements. Instead of skin beauty, we also supply for slimming injection.
.
🎈dripper list provided (Malaysia)
💯 Original Product
👩🏻‍⚕️NURSE DRIPPER PROVIDE
💯 TRUSTED SELLER ============================== #glutaxwhiteninginjection
#mixingwhite
#whiteningbooster 
#evgenisdumovit
#vitamincrosehipuk
#cindella1200mg 
#Japansnowwhite
#placentalucchinisheep
#orientalplatinum
#whiteningsolutions
#cindellebooster
#japanplatinum
#neutroskin
#aquaveniscy
#tyreseblanc
#evgenisregeneration
#lcarnitine
#bioswiss
#placentastemcell
#placentalucchini
#glutax70000gm
#nanguang
#seriousbuyer
#jual
#shopee
#glutax680000gr
#trustedseller
#sayajual
#beautyofworld
#shippingworldwide
3 0 13 September, 2019

Top #vitamincrosehipuk posts

@enna.yusof Profile picture

@enna.yusof

#QueenWhitening is coming soon!!!!!! tak sabar nak share dgn korg vitamin c extra rosehip yg enna amalkan & pasarkan. sikit lagiii insyaaAllah settle.
sabar yeeeee semua 🌸
#Vitamincrosehipuk #vitamincrosehip1500mg #healthybeautyfair #queenwhitening #qw

#QueenWhitening is coming soon!!!!!! tak sabar nak share dgn korg vitamin c extra rosehip yg enna amalkan & pasarkan. sikit lagiii insyaaAllah settle. 
sabar yeeeee semua 🌸 
#Vitamincrosehipuk #vitamincrosehip1500mg #healthybeautyfair #queenwhitening #qw
336 3 21 September, 2018
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

VENISCY EGF NOW PROMO RM190 FREE POS ‼️
KHAS UNTUK PUTIH / RAWAT JERAWAT / RAWAT PARUT / MENGECILKAN PORI2
.
.
.
.
.
VENISCY EGF
Kebaikan:
Ia mengandungi Glutathione yang menyertai secara langsung dalam peneutralan radikal bebas dan sebatian oksigen reaktif, serta mengekalkan antioksidan luaran seperti vitamin C dan E dalam dikurangkan (aktif) bentuknya.

Meningkatkan metabolisme manusia, toksin dan sistem imun.
-Reduces kedutan
kulit -Melembabkan kulit
-Mengurangkan Kemunculan jerawat / jerawat / noda dan mengurangkan liang.
-Improves Tekstur kulit licin.

VENISCY EGF NOW PROMO RM190 FREE POS ‼️
KHAS UNTUK PUTIH / RAWAT JERAWAT / RAWAT PARUT / MENGECILKAN PORI2
.
.
.
.
.
VENISCY EGF
Kebaikan:
Ia mengandungi Glutathione yang menyertai secara langsung dalam peneutralan radikal bebas dan sebatian oksigen reaktif, serta mengekalkan antioksidan luaran seperti vitamin C dan E dalam dikurangkan (aktif) bentuknya.

Meningkatkan metabolisme manusia, toksin dan sistem imun.
-Reduces kedutan
kulit -Melembabkan kulit
-Mengurangkan Kemunculan jerawat / jerawat / noda dan mengurangkan liang.
-Improves Tekstur kulit licin.
1 1 9 September, 2019
@fitmebyioanna Profile picture

@fitmebyioanna

Kallithéa, Greece

H βιταμίνη που μας κρατά προστατευμένους από τους ιούς, τα βακτήρια, από το κρύο και λειτουργεί σαν καθαριστής του οργανισμού μας είναι η βιταμίνη C. Μια καλή και επαρκής δόση της βιταμίνης C είναι μια πραγματική απόλαυση για το σώμα και βοηθά το ανοσοποιητικό μας σύστημα να πατά γερά στα πόδια του! #wellbeing #healthybreakfast #healthylifestyle #fitmebyioanna #fitlovers #fitnessmotivation #fitness #fitnessfood # #vitaminc #vitamins #vitamincmurah #vitamincrosehip #vitamin #vitamincshakleemurah #vitamina #cindella1200mg #vitamincshaklee #vitaminas #vitamincrosehipuk #vitaminho #espshakleemurah #vitamincpowder #shakleeeffect #이민호 #minoz #vitaminer #kallithea #fitblonde #fitblogger

H βιταμίνη που μας κρατά προστατευμένους από τους ιούς, τα βακτήρια, από το κρύο και λειτουργεί σαν καθαριστής του οργανισμού μας είναι η βιταμίνη C. Μια καλή και επαρκής δόση της βιταμίνης C είναι μια πραγματική απόλαυση για το σώμα και βοηθά το ανοσοποιητικό μας σύστημα να πατά γερά στα πόδια του!  #wellbeing #healthybreakfast #healthylifestyle #fitmebyioanna #fitlovers #fitnessmotivation #fitness #fitnessfood ##vitaminc #vitamins #vitamincmurah #vitamincrosehip #vitamin #vitamincshakleemurah #vitamina #cindella1200mg #vitamincshaklee #vitaminas #vitamincrosehipuk #vitaminho #espshakleemurah #vitamincpowder #shakleeeffect #이민호 #minoz #vitaminer #kallithea #fitblonde #fitblogger
302 4 11 hours ago
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

THANK YOU CUSTOMER TAK PUTUS2 bg FEEDBACK ☺️☺️☺️FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️ FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️ FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️‼️ 😍😍😍 TANGAN MEMANG SUSAH NAK PUTIH KAN?? DENGAN INJECTION DAPAT PUTIHKAN SELURUH BADAN 😜😜 TAKDELAH MUKA PUTIH TANGAN HITAM 😂😂
-
-
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT ??? SIS BAGI PELUANG UNTUK ANDA BELI PADA HARGA YG MURAH SEMPENA SUPER JIMAT SALESS ‼️‼️YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️

THANK YOU CUSTOMER TAK PUTUS2 bg FEEDBACK ☺️☺️☺️FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️ FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️ FEEDBACK LAGI ‼️‼️‼️‼️ 😍😍😍 TANGAN MEMANG SUSAH NAK PUTIH KAN?? DENGAN INJECTION DAPAT PUTIHKAN SELURUH BADAN 😜😜 TAKDELAH MUKA PUTIH TANGAN HITAM 😂😂
-
-
-
-
BERMINAT UNTUK CANTIKKAN KULIT ??? SIS BAGI PELUANG UNTUK ANDA BELI PADA HARGA YG MURAH SEMPENA SUPER JIMAT SALESS ‼️‼️YANG ADA MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT/KULIT GELAP/PARUT / atau apa- apa masalah kulit tapi tak tahu nak guna PRODUCT MANA YANG SESUAI? BOLEH WHATSAPP 017-9626160 ya ☺️☺️ 💉 FREE POSTAGE & FREE GIFT
💉 Penghantaran setiap hari (kecuali sabtu and ahad)
💉 List clinic @ tempat inject disediakan selepas pmbelian
💉 Cara penggunaan kakak ajar okay ☺️
2 1 22 August, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

PERUBAHAN KULIT YANG SANGAT KETARA- SUNTIK HANYA SEMINGGU SEKALI JER!
.
.
.
Sis pasti anda pernah cuba bermacam jenis produk untuk kulit putih cantik bersih dan berseri dan menghapuskan masalah kulit seperti anda macam jeragat,jerawat, kulit gelap dan kusam.. tetapi akhirnya TIDAK BERKESAN!
RUGI DUIT DAN TENAGA kerana KULIT TETAP SAMA! Kami ada penyelesaian masalah kulit anda! WHATSAPP 017-9626160 (sis aen) hari ni. FREE CONSULTANT!
-
-
KELEBIHAN MEMBELI DARI KAMI:
-PENGHANTARAN PERCUMA (DHL atau POSLAJU)
-HADIAH PERCUMA
-PANDUAN TIPS DAN PANTANG PERCUMA
-LIST CLINIC ATAU PRIVATE NURSE AKAN DIBERIKAN PERCUMA

PERUBAHAN KULIT YANG SANGAT KETARA- SUNTIK HANYA SEMINGGU SEKALI JER!
.
.
.
Sis pasti anda pernah cuba bermacam jenis produk untuk kulit putih cantik bersih dan berseri dan menghapuskan masalah kulit seperti anda macam jeragat,jerawat, kulit gelap dan kusam.. tetapi akhirnya TIDAK BERKESAN!
RUGI DUIT DAN TENAGA kerana KULIT TETAP SAMA! Kami ada penyelesaian masalah kulit anda! WHATSAPP 017-9626160 (sis aen) hari ni. FREE CONSULTANT!
-
-
KELEBIHAN MEMBELI DARI KAMI:
-PENGHANTARAN PERCUMA (DHL atau POSLAJU)
-HADIAH PERCUMA
-PANDUAN TIPS DAN PANTANG PERCUMA
-LIST CLINIC ATAU PRIVATE NURSE AKAN DIBERIKAN PERCUMA
4 1 7 September, 2019
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

New product 😍😍😍 ada yg nak harga pengenalan tak???? 😱😱

New product 😍😍😍 ada yg nak harga pengenalan tak???? 😱😱
5 3 59 minutes ago
@aenbeauty_hq Profile picture

@aenbeauty_hq

Thank you semua yg beli dengan sis aen. Sis aen up sikit gambar brg cust. Ade yg beli MIXING WHITE, EVGENIS, GLUTAX, NC24, PLACENTA dll. Barang2 lain if nak beli dari sis aen boleh pm tanya dulu ya. Setiap pembelian dapat FREE GIFT. 😋😋
-
-
Tak tahu nak pilih product yang mana boleh whatsapp sis kongsi masalah kulit korang ya and sis akan suggest yang paling sesuai dengan korang 😘😘

Thank you semua yg beli dengan sis aen. Sis aen up sikit gambar brg cust. Ade yg beli MIXING WHITE, EVGENIS, GLUTAX, NC24, PLACENTA dll. Barang2 lain if nak beli dari sis aen boleh pm tanya dulu ya. Setiap pembelian dapat FREE GIFT. 😋😋
-
-
Tak tahu nak pilih product yang mana boleh whatsapp sis kongsi masalah kulit korang ya and sis akan suggest yang paling sesuai dengan korang 😘😘
4 1 16 September, 2019
@qoozahk_official Profile picture

@qoozahk_official

200個鮮橙嘅維他命C到底有幾多?👩‍🔬Kiehl’s 全新升級版醫學雙維他命C抗氧亮活精華蘊含12.5%更高濃度嘅維他命C,一支嘅維他命C就等於約200個鮮橙 ✨ 而且加入咗透明質酸,質感輕盈又易吸收,今個夏天就靠佢喇!

Follow @qoozahk_official
歡迎大家跟我們分享特別的事物,inbox或hashtag 💁 #qoozahk 👈 告訴我們吧~

#Kiehls #NEWformula #Kiehlshk #雙維C精華 #CtheDifference #DermatolgistSolutions #Powerful #vitamincrosehipuk #skincare #instabeauty #護膚 #美容 #保養 #girls #love #beauty #cosmetics #summer #life #musthave #summerbeauty #lifestyle #hkig #hkiger #hongkong #qoozabeauty

200個鮮橙嘅維他命C到底有幾多?👩‍🔬Kiehl’s 全新升級版醫學雙維他命C抗氧亮活精華蘊含12.5%更高濃度嘅維他命C,一支嘅維他命C就等於約200個鮮橙 ✨ 而且加入咗透明質酸,質感輕盈又易吸收,今個夏天就靠佢喇!

Follow @qoozahk_official
歡迎大家跟我們分享特別的事物,inbox或hashtag 💁 #qoozahk 👈 告訴我們吧~

#Kiehls #NEWformula #Kiehlshk #雙維C精華 #CtheDifference #DermatolgistSolutions #Powerful #vitamincrosehipuk #skincare #instabeauty #護膚 #美容 #保養 #girls #love #beauty #cosmetics #summer #life #musthave #summerbeauty #lifestyle #hkig #hkiger #hongkong #qoozabeauty
131 1 3 August, 2018