#vitamincshaklee Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #vitamincshaklee and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
21 minutes
Average like
3.3
Average comment
0.6
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

@simplyremedies Profile picture

@simplyremedies

Jomlah saya tunjuk testimoni pengguna YOUTH
3 bulan penggunan tu ketara sangat perubahan pada pigmentasi dan tona.
Pigmentasi antara igauan para wanita kan. Bila ada skincare yang boleh hilangkan pigmentasi maksudnya skincare tu just WOW!

Anda nak juga mendengar WOW dari kawan-kawan akan perubahan kulit wajah?

whatsapp saya di 019.4590.217 atau klik link di profile @simplyremedies

Jomlah saya tunjuk testimoni pengguna YOUTH 
3 bulan penggunan tu ketara sangat perubahan pada pigmentasi dan tona. 
Pigmentasi antara igauan para wanita kan. Bila ada skincare yang boleh hilangkan pigmentasi maksudnya skincare tu just WOW!

Anda nak juga mendengar WOW dari kawan-kawan akan perubahan kulit wajah?

whatsapp saya di 019.4590.217 atau klik link di profile @simplyremedies
0 1 20 minutes ago
@syafiqahsharif_ Profile picture

@syafiqahsharif_

تَوَفَّنِى مُسْلِمًا وَأَلْحِقْنِى بِالصَّالِحِينَ

Matikanlah aku dalam keadaan berserah diri (Islam), dan pertemukanlah aku bersama hamba-hambaMu yang soleh. It's not too late to fix your relationship with ALLAH 😌

تَوَفَّنِى مُسْلِمًا وَأَلْحِقْنِى بِالصَّالِحِينَ

Matikanlah aku dalam keadaan berserah diri (Islam), dan pertemukanlah aku bersama hamba-hambaMu yang soleh.  It's not too late to fix your relationship with ALLAH 😌
5 1 5 hours ago
@scarlet_may87 Profile picture

@scarlet_may87

Bila kita share dengan niat membantu orang pasti Tuhan akan turut serta kita.

Syukur, malam2 pintu diketuk Ingat kan pa hal tek.. Rupa nya mok meli #vitaminCShaklee.

Jerebu teruk & udara sik sihat kinek, kena la standby tingkatkan imun badan kita dari jatuh sakit.. Paling best Vitamin C Plus Shaklee tok boleh cantik kan kulit juak ok.. Boleh pake mask😍

Mok order watsapp kamek ok😊

Click je link 👇👇👇untuk watsapp
➡️www.wasap.my/601125005233⬅️ 🌸Your trusted Agent Shaklee Independent Distributor🌸 🙋‍♀️Charlene May 📲Call/sms : 011-25005233
💬Pm FB : Charlene May
📩Email : charlenebona87@gmail.com
IG : scarlet_may87 💖FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 #polarisgroup #Shakleekuching #ShakleeSamarahan #shakleemiri #shakleeserian #shakleemukah #shakleebau #shakleesriaman #shakleesabahsarawak #ShakleeMalaysia #Shakleeselamat #shakleeberkesan #shakleehalal

Bila kita share dengan niat membantu orang pasti Tuhan akan turut serta kita.

Syukur, malam2 pintu diketuk Ingat kan pa hal tek.. Rupa nya mok meli #vitaminCShaklee.

Jerebu teruk & udara sik sihat kinek, kena la standby tingkatkan imun badan kita dari jatuh sakit.. Paling best Vitamin C Plus Shaklee tok boleh cantik kan kulit juak ok.. Boleh pake mask😍

Mok order watsapp kamek ok😊

Click je link 👇👇👇untuk watsapp
➡️www.wasap.my/601125005233⬅️ 🌸Your trusted Agent Shaklee Independent Distributor🌸 🙋‍♀️Charlene May 📲Call/sms : 011-25005233
💬Pm FB : Charlene May
📩Email : charlenebona87@gmail.com
IG : scarlet_may87 💖FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 #polarisgroup #Shakleekuching #ShakleeSamarahan #shakleemiri #shakleeserian #shakleemukah #shakleebau #shakleesriaman #shakleesabahsarawak #ShakleeMalaysia #Shakleeselamat #shakleeberkesan #shakleehalal
0 0 6 hours ago
@breast_filler_aesthatic_inject Profile picture

@breast_filler_aesthatic_inject

1). 🔴 - Terima kasih krana ramai yg memilih utk cuba pakej 600ml ni.. - Mostly cstmer sangat puas hati Dn di sebab kn ramai yg mmberi respond +ve, sy lanjutkn lg promosi 600ml ni..
- Rugi kalau x cuba sebab hrga asal RM3,400 tapi promosi sekarang harga WOWWW sgt !!!
.
Jadi yg belum cuba.. Jom usya testimoni di IG sy.. Sriyes sy cakap.. RUGI KALAU ANDA X GRAB PROMO 600ML NI.... 1x buat..konfem abg xlepas!!!
.
beli macam2 produk utk cik B,
dh berbulan2 dok repeat tapi cik B tetap sedehhh je shape dia..
.
Org skrg xmkn dh pil ke supliment ni sisturr.. Org skrg bt scara suntikan..
.
Sbb apa? Sbb dia TERUS BESAR hnya dalam 1-2 jam..😋 (Balik uma je , melekat trus cik HUBBY korg tau..)
.
Drpda nak tggu brbulan2, pstu naik cipot je.. Drpd awk tukr2 poduk sana sini.. Cucuk hormon.. Xjgk beso2.. Baik cucuk isi dgn filler sy ni.. Dah tntu lah beso.huhu
.
Haa tapi nk memilih kualiti FILLER harus hati2 ya.. Jgn trpilih yg murah dn tahan 2,3 bulan je.. 😂 lagi teruk yg ckp msuk 1liter padahal xsampai pun 1liter.. Kesian cstmer kne tipu..jd brhati2 dlm memilih..
.
Pastikan awk kira srynge tu, pstikan masuk spt yg awk byr... Brniaga kena jujur..
.
Jom wAsap sy 011-1479 4070
www.wasap.my/601114794070/pmSupplyFiller
.

#breastfillersandakan #nanguang
#cindella1200mg #aquaveniscy
#palazomurahmalaysia #dyxycosmetic
#suntikanvitaminc #whiteninginjection
#vitamincinjection #japanplatinum
#tren500mg #breastfillertawau
#dianzvitamin #pilputih
#aurawhite #pinklady
#vitamincshaklee #krimpayudara
#hennakl #projekpikatsuami
#hennautara #muaselangor
#muashahalam #muajb
#breastfillermalaysia #breastfillersingapore #fillerkuantan #produkviral
#lingeriemurah #lingeriemurahmalaysia

1). 🔴 - Terima kasih krana ramai yg memilih utk cuba pakej 600ml ni.. - Mostly cstmer sangat puas hati Dn di sebab kn ramai yg mmberi respond +ve, sy lanjutkn lg promosi 600ml ni..
- Rugi kalau x cuba sebab hrga asal RM3,400 tapi promosi sekarang harga WOWWW sgt !!!
.
Jadi yg belum cuba.. Jom usya testimoni di IG sy.. Sriyes sy cakap.. RUGI KALAU ANDA X GRAB PROMO 600ML NI.... 1x buat..konfem abg xlepas!!!
.
beli macam2 produk utk cik B,
dh berbulan2 dok repeat tapi cik B tetap sedehhh je shape dia..
.
Org skrg xmkn dh pil ke supliment ni sisturr.. Org skrg bt scara suntikan..
.
Sbb apa? Sbb dia TERUS BESAR hnya dalam 1-2 jam..😋 (Balik uma je , melekat trus cik HUBBY korg tau..)
.
Drpda nak tggu brbulan2, pstu naik cipot je.. Drpd awk tukr2 poduk sana sini.. Cucuk hormon.. Xjgk beso2.. Baik cucuk isi dgn filler sy ni.. Dah tntu lah beso.huhu
. 
Haa tapi nk memilih kualiti FILLER harus hati2 ya.. Jgn trpilih yg murah dn tahan 2,3 bulan je.. 😂 lagi teruk yg ckp msuk 1liter padahal xsampai pun 1liter.. Kesian cstmer kne tipu..jd brhati2 dlm memilih..
.
Pastikan awk kira srynge tu, pstikan masuk spt yg awk byr... Brniaga kena jujur..
.
Jom wAsap sy 011-1479 4070
www.wasap.my/601114794070/pmSupplyFiller
.

#breastfillersandakan #nanguang
#cindella1200mg #aquaveniscy
#palazomurahmalaysia #dyxycosmetic
#suntikanvitaminc #whiteninginjection
#vitamincinjection #japanplatinum 
#tren500mg #breastfillertawau 
#dianzvitamin #pilputih 
#aurawhite #pinklady 
#vitamincshaklee #krimpayudara 
#hennakl #projekpikatsuami
#hennautara #muaselangor 
#muashahalam #muajb 
#breastfillermalaysia #breastfillersingapore #fillerkuantan #produkviral 
#lingeriemurah #lingeriemurahmalaysia
0 0 7 hours ago
@breast_filler_aesthatic_inject Profile picture

@breast_filler_aesthatic_inject

1). 🔴 - Terima kasih krana ramai yg memilih utk cuba pakej 600ml ni.. - Mostly cstmer sangat puas hati Dn di sebab kn ramai yg mmberi respond +ve, sy lanjutkn lg promosi 600ml ni..
- Rugi kalau x cuba sebab hrga asal RM3,400 tapi promosi sekarang harga WOWWW sgt !!!
.
Jadi yg belum cuba.. Jom usya testimoni di IG sy.. Sriyes sy cakap.. RUGI KALAU ANDA X GRAB PROMO 600ML NI.... 1x buat..konfem abg xlepas!!!
.
beli macam2 produk utk cik B,
dh berbulan2 dok repeat tapi cik B tetap sedehhh je shape dia..
.
Org skrg xmkn dh pil ke supliment ni sisturr.. Org skrg bt scara suntikan..
.
Sbb apa? Sbb dia TERUS BESAR hnya dalam 1-2 jam..😋 (Balik uma je , melekat trus cik HUBBY korg tau..)
.
Drpda nak tggu brbulan2, pstu naik cipot je.. Drpd awk tukr2 poduk sana sini.. Cucuk hormon.. Xjgk beso2.. Baik cucuk isi dgn filler sy ni.. Dah tntu lah beso.huhu
.
Haa tapi nk memilih kualiti FILLER harus hati2 ya.. Jgn trpilih yg murah dn tahan 2,3 bulan je.. 😂 lagi teruk yg ckp msuk 1liter padahal xsampai pun 1liter.. Kesian cstmer kne tipu..jd brhati2 dlm memilih..
.
Pastikan awk kira srynge tu, pstikan masuk spt yg awk byr... Brniaga kena jujur..
.
Jom wAsap sy 011-1479 4070
www.wasap.my/601114794070/pmSupplyFiller
.

#breastfillersandakan #nanguang
#cindella1200mg #aquaveniscy
#palazomurahmalaysia #dyxycosmetic
#suntikanvitaminc #whiteninginjection
#vitamincinjection #japanplatinum
#tren500mg #breastfillertawau
#dianzvitamin #pilputih
#aurawhite #pinklady
#vitamincshaklee #krimpayudara
#hennakl #projekpikatsuami
#hennautara #muaselangor
#muashahalam #muajb
#breastfillermalaysia #breastfillersingapore #fillerkuantan #produkviral
#lingeriemurah #lingeriemurahmalaysia

1). 🔴 - Terima kasih krana ramai yg memilih utk cuba pakej 600ml ni.. - Mostly cstmer sangat puas hati Dn di sebab kn ramai yg mmberi respond +ve, sy lanjutkn lg promosi 600ml ni..
- Rugi kalau x cuba sebab hrga asal RM3,400 tapi promosi sekarang harga WOWWW sgt !!!
.
Jadi yg belum cuba.. Jom usya testimoni di IG sy.. Sriyes sy cakap.. RUGI KALAU ANDA X GRAB PROMO 600ML NI.... 1x buat..konfem abg xlepas!!!
.
beli macam2 produk utk cik B,
dh berbulan2 dok repeat tapi cik B tetap sedehhh je shape dia..
.
Org skrg xmkn dh pil ke supliment ni sisturr.. Org skrg bt scara suntikan..
.
Sbb apa? Sbb dia TERUS BESAR hnya dalam 1-2 jam..😋 (Balik uma je , melekat trus cik HUBBY korg tau..)
.
Drpda nak tggu brbulan2, pstu naik cipot je.. Drpd awk tukr2 poduk sana sini.. Cucuk hormon.. Xjgk beso2.. Baik cucuk isi dgn filler sy ni.. Dah tntu lah beso.huhu
. 
Haa tapi nk memilih kualiti FILLER harus hati2 ya.. Jgn trpilih yg murah dn tahan 2,3 bulan je.. 😂 lagi teruk yg ckp msuk 1liter padahal xsampai pun 1liter.. Kesian cstmer kne tipu..jd brhati2 dlm memilih..
.
Pastikan awk kira srynge tu, pstikan masuk spt yg awk byr... Brniaga kena jujur..
.
Jom wAsap sy 011-1479 4070
www.wasap.my/601114794070/pmSupplyFiller
.

#breastfillersandakan #nanguang
#cindella1200mg #aquaveniscy
#palazomurahmalaysia #dyxycosmetic
#suntikanvitaminc #whiteninginjection
#vitamincinjection #japanplatinum 
#tren500mg #breastfillertawau 
#dianzvitamin #pilputih 
#aurawhite #pinklady 
#vitamincshaklee #krimpayudara 
#hennakl #projekpikatsuami
#hennautara #muaselangor 
#muashahalam #muajb 
#breastfillermalaysia #breastfillersingapore #fillerkuantan #produkviral 
#lingeriemurah #lingeriemurahmalaysia
0 0 7 hours ago
@breast_filler_aesthatic_inject Profile picture

@breast_filler_aesthatic_inject

1). 🔴 - Terima kasih krana ramai yg memilih utk cuba pakej 600ml ni.. - Mostly cstmer sangat puas hati Dn di sebab kn ramai yg mmberi respond +ve, sy lanjutkn lg promosi 600ml ni..
- Rugi kalau x cuba sebab hrga asal RM3,400 tapi promosi sekarang harga WOWWW sgt !!!
.
Jadi yg belum cuba.. Jom usya testimoni di IG sy.. Sriyes sy cakap.. RUGI KALAU ANDA X GRAB PROMO 600ML NI.... 1x buat..konfem abg xlepas!!!
.
beli macam2 produk utk cik B,
dh berbulan2 dok repeat tapi cik B tetap sedehhh je shape dia..
.
Org skrg xmkn dh pil ke supliment ni sisturr.. Org skrg bt scara suntikan..
.
Sbb apa? Sbb dia TERUS BESAR hnya dalam 1-2 jam..😋 (Balik uma je , melekat trus cik HUBBY korg tau..)
.
Drpda nak tggu brbulan2, pstu naik cipot je.. Drpd awk tukr2 poduk sana sini.. Cucuk hormon.. Xjgk beso2.. Baik cucuk isi dgn filler sy ni.. Dah tntu lah beso.huhu
.
Haa tapi nk memilih kualiti FILLER harus hati2 ya.. Jgn trpilih yg murah dn tahan 2,3 bulan je.. 😂 lagi teruk yg ckp msuk 1liter padahal xsampai pun 1liter.. Kesian cstmer kne tipu..jd brhati2 dlm memilih..
.
Pastikan awk kira srynge tu, pstikan masuk spt yg awk byr... Brniaga kena jujur..
.
Jom wAsap sy 011-1479 4070
www.wasap.my/601114794070/pmSupplyFiller
.

#breastfillersandakan #nanguang
#cindella1200mg #aquaveniscy
#palazomurahmalaysia #dyxycosmetic
#suntikanvitaminc #whiteninginjection
#vitamincinjection #japanplatinum
#tren500mg #breastfillertawau
#dianzvitamin #pilputih
#aurawhite #pinklady
#vitamincshaklee #krimpayudara
#hennakl #projekpikatsuami
#hennautara #muaselangor
#muashahalam #muajb
#breastfillermalaysia #breastfillersingapore #fillerkuantan #produkviral
#lingeriemurah #lingeriemurahmalaysia

1). 🔴 - Terima kasih krana ramai yg memilih utk cuba pakej 600ml ni.. - Mostly cstmer sangat puas hati Dn di sebab kn ramai yg mmberi respond +ve, sy lanjutkn lg promosi 600ml ni..
- Rugi kalau x cuba sebab hrga asal RM3,400 tapi promosi sekarang harga WOWWW sgt !!!
.
Jadi yg belum cuba.. Jom usya testimoni di IG sy.. Sriyes sy cakap.. RUGI KALAU ANDA X GRAB PROMO 600ML NI.... 1x buat..konfem abg xlepas!!!
.
beli macam2 produk utk cik B,
dh berbulan2 dok repeat tapi cik B tetap sedehhh je shape dia..
.
Org skrg xmkn dh pil ke supliment ni sisturr.. Org skrg bt scara suntikan..
.
Sbb apa? Sbb dia TERUS BESAR hnya dalam 1-2 jam..😋 (Balik uma je , melekat trus cik HUBBY korg tau..)
.
Drpda nak tggu brbulan2, pstu naik cipot je.. Drpd awk tukr2 poduk sana sini.. Cucuk hormon.. Xjgk beso2.. Baik cucuk isi dgn filler sy ni.. Dah tntu lah beso.huhu
. 
Haa tapi nk memilih kualiti FILLER harus hati2 ya.. Jgn trpilih yg murah dn tahan 2,3 bulan je.. 😂 lagi teruk yg ckp msuk 1liter padahal xsampai pun 1liter.. Kesian cstmer kne tipu..jd brhati2 dlm memilih..
.
Pastikan awk kira srynge tu, pstikan masuk spt yg awk byr... Brniaga kena jujur..
.
Jom wAsap sy 011-1479 4070
www.wasap.my/601114794070/pmSupplyFiller
.

#breastfillersandakan #nanguang
#cindella1200mg #aquaveniscy
#palazomurahmalaysia #dyxycosmetic
#suntikanvitaminc #whiteninginjection
#vitamincinjection #japanplatinum 
#tren500mg #breastfillertawau 
#dianzvitamin #pilputih 
#aurawhite #pinklady 
#vitamincshaklee #krimpayudara 
#hennakl #projekpikatsuami
#hennautara #muaselangor 
#muashahalam #muajb 
#breastfillermalaysia #breastfillersingapore #fillerkuantan #produkviral 
#lingeriemurah #lingeriemurahmalaysia
0 0 7 hours ago
@bynorimahsulaiman Profile picture

@bynorimahsulaiman

Sustained Release Vitamin C 500mg
.
Sebotol ada 180biji
Untuk 3~6 bulan
.
Grab 2botol ngam untuk setahun. Dah tak perlu fikir topup vitamin just konsisten setiap hari insyaallah ketara hasilnya.
.
Nak beli loose pun boleh, sebotol just rm98 sangat berbaloi bila dikira hidangan sehari (6bulan sebotol)
.
.
#VitaminSemulajadi #vitaminorganik
#vitaminCshaklee #shakleeKL
#shakleedamansara #Shakleekepong

Sustained Release Vitamin C 500mg
.
Sebotol ada 180biji
Untuk 3~6 bulan
.
Grab 2botol ngam untuk setahun. Dah tak perlu fikir topup vitamin just konsisten setiap hari insyaallah ketara hasilnya.
.
Nak beli loose pun boleh, sebotol just rm98 sangat berbaloi bila dikira hidangan sehari (6bulan sebotol)
.
.
#VitaminSemulajadi #vitaminorganik
#vitaminCshaklee #shakleeKL
#shakleedamansara #Shakleekepong
0 0 8 hours ago
@vitamin_sihatdancantik Profile picture

@vitamin_sihatdancantik

180 BIJI BERSAMAAN 6 BULAN
DENGAN HARGA KURANG DARIPADA RM100
.
.
Jom baca Mengapa kita perlukan Vitamin C setiap hari?
.
.
🍊Badan kita tidak dapat menghasilkan vitamin sendiri
🍊Dikenali sebagai asid askorbid.sejenis vitamin larut air,rendah toksid,dikumuhkan melalui air kencing
🍊Sumber utama vitamin C dari buah buahan,sayur sayuran
🍊Suplemen Vitamin C diperlukan dalam menghasilkan collogen yang penting untuk tulang,rawan otot dan salur darah
🍊kajian saintifik membuktikan vitamin C sangat penting untuk kesihatan kulit
🍊Kajian menunjukkan tanda penuaan boleh diperbaiki dengan pengambilan vita C, malah sangat membantu dalam penyembuhan luka dan mengurangkan parut
🍊Vitamin C bersifat anti oksida semulajadi yang menghalang radikal bebas dari merosakkan sel-sel dalam badan
🍊Vitamin C sangat penting untuk membantu menguatkan sistem imun badan.
.
.

Dapatkan supliment vitamin C shaklee sekarang sementara promo masih ada 😊
.
.

wasap Ain
0134491083❤

180 BIJI BERSAMAAN 6 BULAN
DENGAN HARGA KURANG DARIPADA RM100
.
.
Jom baca Mengapa kita perlukan Vitamin C setiap hari?
.
.
🍊Badan kita tidak dapat menghasilkan vitamin sendiri
🍊Dikenali sebagai asid askorbid.sejenis vitamin larut air,rendah toksid,dikumuhkan melalui air kencing
🍊Sumber utama vitamin C dari buah buahan,sayur sayuran
🍊Suplemen Vitamin C diperlukan dalam menghasilkan collogen yang penting untuk tulang,rawan otot dan salur darah
🍊kajian saintifik membuktikan vitamin C sangat penting untuk kesihatan kulit
🍊Kajian menunjukkan tanda penuaan boleh diperbaiki dengan pengambilan vita C, malah sangat membantu dalam penyembuhan luka dan mengurangkan parut
🍊Vitamin C bersifat anti oksida semulajadi yang menghalang radikal bebas dari merosakkan sel-sel dalam badan
🍊Vitamin C sangat penting untuk membantu menguatkan sistem imun badan.
.
.

Dapatkan supliment vitamin C shaklee sekarang sementara promo masih ada 😊
.
.

wasap Ain
0134491083❤
2 1 8 hours ago
@vitamin_sihatdancantik Profile picture

@vitamin_sihatdancantik

MENCARI SOLUSI UNTUK MASALAH RAMBUT GUGUR??⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Protein adalah solusi terbaik untuk kuatkan akar rambut dan mengurang serta mengawal rambut Gugur.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
ESP merupakan protein bersumberkan Soya Vanilla yang dipatern dalam bentuk serbuk dan boleh di minum dengan apa apa minuman kegemaran kita 😊⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Selain untuk masalah keguguran Rambut⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
ini di antara Kelebihan ESP⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 Pudarkan parut⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 Menghalang penyakit batu karang⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 Elakkan kencing manis⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸Melindungi dan menjaga rahim.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 Mengandungi protein yang lengkap⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dapatkan Harini . Wa Ain ke 0134491083 @ tekan link di bio😊⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleekelantan⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleekedah⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleeperak⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleepahang⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#espshaklee⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleekualalumpur⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleeterengganu⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleejohor⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleepenang⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleesibu⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleesarawak⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleesabah⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleeselangor⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#vitamincshaklee⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#vivixshaklee⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#setkecantikanshaklee⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#setkurusshaklee⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#setkulitshaklee⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#sethamilshaklee⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleekuching⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleemiri⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleebintulu⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleepuchong⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleekotabharu⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#youthshaklee #skincareshaklee

MENCARI SOLUSI UNTUK MASALAH RAMBUT GUGUR??⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Protein adalah solusi terbaik untuk kuatkan akar rambut dan mengurang serta mengawal rambut Gugur.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
ESP merupakan protein bersumberkan Soya Vanilla yang dipatern dalam bentuk serbuk dan boleh di minum dengan apa apa minuman kegemaran kita 😊⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Selain untuk masalah keguguran Rambut⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
ini di antara Kelebihan ESP⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 Pudarkan parut⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 Menghalang penyakit batu karang⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 Elakkan kencing manis⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸Melindungi dan menjaga rahim.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 Mengandungi protein yang lengkap⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dapatkan Harini . Wa Ain ke 0134491083 @ tekan link di bio😊⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleekelantan⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleekedah⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleeperak⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleepahang⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#espshaklee⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleekualalumpur⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleeterengganu⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleejohor⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleepenang⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleesibu⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleesarawak⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleesabah⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleeselangor⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#vitamincshaklee⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#vivixshaklee⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#setkecantikanshaklee⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#setkurusshaklee⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#setkulitshaklee⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#sethamilshaklee⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleekuching⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleemiri⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleebintulu⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleepuchong⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#shakleekotabharu⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#youthshaklee #skincareshaklee
1 0 8 hours ago
@somebymi_tonerjerawat Profile picture

@somebymi_tonerjerawat

MALAYSIA DAY SALE🤩
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty

MALAYSIA DAY SALE🤩
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM 
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow  #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty
1 0 8 hours ago
@somebymi_tonerjerawat Profile picture

@somebymi_tonerjerawat

MALAYSIA DAY SALE🤩
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty

MALAYSIA DAY SALE🤩
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM 
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow  #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty
3 0 8 hours ago
@somebymi_tonerjerawat Profile picture

@somebymi_tonerjerawat

MALAYSIA DAY SALE🤩
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty

MALAYSIA DAY SALE🤩
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM 
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow  #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty
1 0 8 hours ago
@somebymi_tonerjerawat Profile picture

@somebymi_tonerjerawat

Alhamdulillah.. ramai grab sempena promosi malaysia day..
.
.

MALAYSIA DAY SALE🤩
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty

Alhamdulillah.. ramai grab sempena promosi malaysia day..
.
.

MALAYSIA DAY SALE🤩
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM 
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow  #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty
0 0 8 hours ago
@vitaminsbyummi Profile picture

@vitaminsbyummi

Actually, ramai yang suka sangat dengan Vita C Plus ni

Kenapa?
Sebab Vita C Plus ni sangat jimat dan paling penting, memang berkesan

_

Antara feedback customer tentang Vita C Plus ni "Jerawat dah kurang."
"Sunburn berkurang."
"No more kulit kusam & kering."
"Kulit lebih cantik & cerah."
"Resdung & alergi berkurang." _

Banyak lagi feedback yang best asbab consume Vita C Plus ni tau

_

Vita C Plus ini bukanlah untuk kecantikan semata-mata, tapi bagus juga untuk kesihatan kita

Barulah best kan?
Cantik dapat, sihat pun dapat!
_

Nak dapatkan supplement Shaklee bersama consultation?
Meh whatsapp ummi

_

Ummi Yusof ♥,
0179058673

#VitaminCShaklee

Actually, ramai yang suka sangat dengan Vita C Plus ni

Kenapa? 
Sebab Vita C Plus ni sangat jimat dan paling penting, memang berkesan

_

Antara feedback customer tentang Vita C Plus ni "Jerawat dah kurang."
"Sunburn berkurang."
"No more kulit kusam & kering."
"Kulit lebih cantik & cerah."
"Resdung & alergi berkurang." _

Banyak lagi feedback yang best asbab consume Vita C Plus ni tau

_

Vita C Plus ini bukanlah untuk kecantikan semata-mata, tapi bagus juga untuk kesihatan kita

Barulah best kan? 
Cantik dapat, sihat pun dapat! 
_

Nak dapatkan supplement Shaklee bersama consultation? 
Meh whatsapp ummi

_

Ummi Yusof ♥,
0179058673

#VitaminCShaklee
2 3 9 hours ago
@skincare.byaain Profile picture

@skincare.byaain

Nak dapat fullset atau Loose?

Dua duabpun boleh 😊

Ada 6 item dalam Youth: 💕Cleanser 3 in 1 💕Toner 💕Serum 💕Moisturizer SPF 50 💕Night Cream ( Light & Rich) 💕Radiance C + E
.
.

ingredient dalam Youth skincare diperbuat dan di ektrak semuanya dari sumber tumbuhan botanikal dan youth complex yang dah dipatern khas oleh saintis shaklee.

Takkan ada dalam product lain tau

Diuji selama 8 tahun oleh saintis dan pakar2sebelum dikeluarkan .
.
.
Youth skincare 100% dan terbukti selamat dan berkesan 😊
.
.
Ujian - ujian yang dijalankan:

UJIAN DERMATOLOGI – Dijalankan oleh pakar kulit

UJIAN HYPOALLERGENIC – Ujian sensitiviti untuk kategori kulit sensitif

UJIAN NON-COMEDOGENIC – Tidak menyumbatkan pori-pori

UJIAN OPHTHALMOLOGIST – Terbukti tidak merengsakan kulit mata dan selamat pada kawasan mata.
.
.
DM @ wasap ain untuk order 📲0134491083

Nak dapat fullset atau Loose?

Dua duabpun boleh 😊

Ada 6 item dalam Youth: 💕Cleanser 3 in 1 💕Toner 💕Serum 💕Moisturizer SPF 50 💕Night Cream ( Light & Rich) 💕Radiance C + E
.
.

ingredient dalam Youth skincare diperbuat dan di ektrak semuanya dari sumber tumbuhan botanikal dan youth complex yang dah dipatern khas oleh saintis shaklee.

Takkan ada dalam product lain tau

Diuji selama 8 tahun oleh saintis dan pakar2sebelum dikeluarkan .
.
.
Youth skincare 100% dan terbukti selamat dan berkesan 😊
.
.
Ujian - ujian yang dijalankan:

UJIAN DERMATOLOGI – Dijalankan oleh pakar kulit

UJIAN HYPOALLERGENIC – Ujian sensitiviti untuk kategori kulit sensitif

UJIAN NON-COMEDOGENIC – Tidak menyumbatkan pori-pori

UJIAN OPHTHALMOLOGIST – Terbukti tidak merengsakan kulit mata dan selamat pada kawasan mata.
.
.
DM @ wasap ain untuk order 📲0134491083
3 1 9 hours ago
@noorhayati_abdul_rahim Profile picture

@noorhayati_abdul_rahim

Customer share gambar kami cod tadi. Tadi kite nak amik gambar, depa segan tak ready.

Ini suami customer tolong amik barang depan pintu pagi tadi. Mudah berurusan dengan mereka, kongsi info terus jadi. Nak cuba Shaklee hasil rekemen sahabatnya.

Cod ESP & Ostematrix untuk masalah otot/tisu koyak. Moga dikurniakan kesembuhan buat ayah customer saya ini, amiin.

#pengedarshakleemelaka

Mencari Pengedar Shaklee anda?

http://www.wasap.my/60173737174

#shakleemurah
#shakleemelaka
#Shaklee
#codmelaka
#kolagenshaklee
#vivixshaklee
#Vivix
#diabetes
#setpenyusuan
#setberpantang
#sethamil
#ESPshaklee
#omegaguard
#Vitamincshaklee
#stokisshakleemelaka
#getshakleetoday
#sihatbersamashaklee
#stokisshakleelendu
#stokisshakleealorgajah
#youthshaklee
#resdung
#shakleelendu
#shakleealorgajah
#promovivix
#promoshaklee
#setsihatshaklee
#skincareshaklee
#youthskincare
#uitmlendu

Customer share gambar kami cod tadi. Tadi kite nak amik gambar, depa segan tak ready.

Ini suami customer tolong amik barang depan pintu pagi tadi. Mudah berurusan dengan mereka, kongsi info terus jadi. Nak cuba Shaklee hasil rekemen sahabatnya.

Cod ESP & Ostematrix untuk masalah otot/tisu koyak. Moga dikurniakan kesembuhan buat ayah customer saya ini, amiin.

#pengedarshakleemelaka

Mencari Pengedar Shaklee anda?

http://www.wasap.my/60173737174

#shakleemurah 
#shakleemelaka
#Shaklee
#codmelaka
#kolagenshaklee 
#vivixshaklee
#Vivix
#diabetes
#setpenyusuan
#setberpantang
#sethamil
#ESPshaklee 
#omegaguard 
#Vitamincshaklee 
#stokisshakleemelaka
#getshakleetoday 
#sihatbersamashaklee 
#stokisshakleelendu
#stokisshakleealorgajah
#youthshaklee
#resdung
#shakleelendu
#shakleealorgajah
#promovivix
#promoshaklee
#setsihatshaklee
#skincareshaklee
#youthskincare
#uitmlendu
3 0 9 hours ago
@skincare.byaain Profile picture

@skincare.byaain

Nak dapat fullset atau Loose?

Dua duabpun boleh 😊

Ada 6 item dalam Youth: 💕Cleanser 3 in 1 💕Toner 💕Serum 💕Moisturizer SPF 50 💕Night Cream ( Light & Rich) 💕Radiance C + E
.
.

ingredient dalam Youth skincare diperbuat dan di ektrak semuanya dari sumber tumbuhan botanikal dan youth complex yang dah dipatern khas oleh saintis shaklee.

Takkan ada dalam product lain tau

Diuji selama 8 tahun oleh saintis dan pakar2sebelum dikeluarkan .
.
.
Youth skincare 100% dan terbukti selamat dan berkesan 😊
.
.
Ujian - ujian yang dijalankan:

UJIAN DERMATOLOGI – Dijalankan oleh pakar kulit

UJIAN HYPOALLERGENIC – Ujian sensitiviti untuk kategori kulit sensitif

UJIAN NON-COMEDOGENIC – Tidak menyumbatkan pori-pori

UJIAN OPHTHALMOLOGIST – Terbukti tidak merengsakan kulit mata dan selamat pada kawasan mata.
.
.
DM @ wasap ain untuk order 📲0134491083

Nak dapat fullset atau Loose?

Dua duabpun boleh 😊

Ada 6 item dalam Youth: 💕Cleanser 3 in 1 💕Toner 💕Serum 💕Moisturizer SPF 50 💕Night Cream ( Light & Rich) 💕Radiance C + E
.
.

ingredient dalam Youth skincare diperbuat dan di ektrak semuanya dari sumber tumbuhan botanikal dan youth complex yang dah dipatern khas oleh saintis shaklee.

Takkan ada dalam product lain tau

Diuji selama 8 tahun oleh saintis dan pakar2sebelum dikeluarkan .
.
.
Youth skincare 100% dan terbukti selamat dan berkesan 😊
.
.
Ujian - ujian yang dijalankan:

UJIAN DERMATOLOGI – Dijalankan oleh pakar kulit

UJIAN HYPOALLERGENIC – Ujian sensitiviti untuk kategori kulit sensitif

UJIAN NON-COMEDOGENIC – Tidak menyumbatkan pori-pori

UJIAN OPHTHALMOLOGIST – Terbukti tidak merengsakan kulit mata dan selamat pada kawasan mata.
.
.
DM @ wasap ain untuk order 📲0134491083
2 1 9 hours ago
@skincare.byaain Profile picture

@skincare.byaain

Nak dapat fullset atau Loose?

Dua duabpun boleh 😊

Ada 6 item dalam Youth: 💕Cleanser 3 in 1 💕Toner 💕Serum 💕Moisturizer SPF 50 💕Night Cream ( Light & Rich) 💕Radiance C + E
.
.

ingredient dalam Youth skincare diperbuat dan di ektrak semuanya dari sumber tumbuhan botanikal dan youth complex yang dah dipatern khas oleh saintis shaklee.

Takkan ada dalam product lain tau

Diuji selama 8 tahun oleh saintis dan pakar2sebelum dikeluarkan .
.
.
Youth skincare 100% dan terbukti selamat dan berkesan 😊
.
.
Ujian - ujian yang dijalankan:

UJIAN DERMATOLOGI – Dijalankan oleh pakar kulit

UJIAN HYPOALLERGENIC – Ujian sensitiviti untuk kategori kulit sensitif

UJIAN NON-COMEDOGENIC – Tidak menyumbatkan pori-pori

UJIAN OPHTHALMOLOGIST – Terbukti tidak merengsakan kulit mata dan selamat pada kawasan mata.
.
.
DM @ wasap ain untuk order 📲0134491083

Nak dapat fullset atau Loose?

Dua duabpun boleh 😊

Ada 6 item dalam Youth: 💕Cleanser 3 in 1 💕Toner 💕Serum 💕Moisturizer SPF 50 💕Night Cream ( Light & Rich) 💕Radiance C + E
.
.

ingredient dalam Youth skincare diperbuat dan di ektrak semuanya dari sumber tumbuhan botanikal dan youth complex yang dah dipatern khas oleh saintis shaklee.

Takkan ada dalam product lain tau

Diuji selama 8 tahun oleh saintis dan pakar2sebelum dikeluarkan .
.
.
Youth skincare 100% dan terbukti selamat dan berkesan 😊
.
.
Ujian - ujian yang dijalankan:

UJIAN DERMATOLOGI – Dijalankan oleh pakar kulit

UJIAN HYPOALLERGENIC – Ujian sensitiviti untuk kategori kulit sensitif

UJIAN NON-COMEDOGENIC – Tidak menyumbatkan pori-pori

UJIAN OPHTHALMOLOGIST – Terbukti tidak merengsakan kulit mata dan selamat pada kawasan mata.
.
.
DM @ wasap ain untuk order 📲0134491083
4 1 9 hours ago
@vitaminsbyummi Profile picture

@vitaminsbyummi

Actually, ramai yang suka sangat dengan Vita C Plus ni

Kenapa?
Sebab Vita C Plus ni sangat jimat dan paling penting, memang berkesan

_

Antara feedback customer tentang Vita C Plus ni "Jerawat dah kurang."
"Sunburn berkurang."
"No more kulit kusam & kering."
"Kulit lebih cantik & cerah."
"Resdung & alergi berkurang." _

Banyak lagi feedback yang best asbab consume Vita C Plus ni tau

_

Vita C Plus ini bukanlah untuk kecantikan semata-mata, tapi bagus juga untuk kesihatan kita

Barulah best kan?
Cantik dapat, sihat pun dapat!
_

Nak dapatkan supplement Shaklee bersama consultation?
Meh whatsapp ummi

_

Ummi Yusof ♥,
0179058673

#VitaminCShaklee

Actually, ramai yang suka sangat dengan Vita C Plus ni

Kenapa? 
Sebab Vita C Plus ni sangat jimat dan paling penting, memang berkesan

_

Antara feedback customer tentang Vita C Plus ni "Jerawat dah kurang."
"Sunburn berkurang."
"No more kulit kusam & kering."
"Kulit lebih cantik & cerah."
"Resdung & alergi berkurang." _

Banyak lagi feedback yang best asbab consume Vita C Plus ni tau

_

Vita C Plus ini bukanlah untuk kecantikan semata-mata, tapi bagus juga untuk kesihatan kita

Barulah best kan? 
Cantik dapat, sihat pun dapat! 
_

Nak dapatkan supplement Shaklee bersama consultation? 
Meh whatsapp ummi

_

Ummi Yusof ♥,
0179058673

#VitaminCShaklee
1 3 9 hours ago
@vitaminsbyummi Profile picture

@vitaminsbyummi

Melor, Kelantan, Malaysia

Actually, ramai yang suka sangat dengan Vita C Plus ni

Kenapa?
Sebab Vita C Plus ni sangat jimat dan paling penting, memang berkesan

_

Antara feedback customer tentang Vita C Plus ni "Jerawat dah kurang."
"Sunburn berkurang."
"No more kulit kusam & kering."
"Kulit lebih cantik & cerah."
"Resdung & alergi berkurang." _

Banyak lagi feedback yang best asbab consume Vita C Plus ni tau

_

Vita C Plus ini bukanlah untuk kecantikan semata-mata, tapi bagus juga untuk kesihatan kita

Barulah best kan?
Cantik dapat, sihat pun dapat!
_

Nak dapatkan supplement Shaklee bersama consultation?
Meh whatsapp ummi

_

Ummi Yusof ♥,
0179058673

#VitaminCShaklee

Actually, ramai yang suka sangat dengan Vita C Plus ni

Kenapa? 
Sebab Vita C Plus ni sangat jimat dan paling penting, memang berkesan

_

Antara feedback customer tentang Vita C Plus ni "Jerawat dah kurang."
"Sunburn berkurang."
"No more kulit kusam & kering."
"Kulit lebih cantik & cerah."
"Resdung & alergi berkurang." _

Banyak lagi feedback yang best asbab consume Vita C Plus ni tau

_

Vita C Plus ini bukanlah untuk kecantikan semata-mata, tapi bagus juga untuk kesihatan kita

Barulah best kan? 
Cantik dapat, sihat pun dapat! 
_

Nak dapatkan supplement Shaklee bersama consultation? 
Meh whatsapp ummi

_

Ummi Yusof ♥,
0179058673

#VitaminCShaklee
1 3 10 hours ago
@wawashaklee Profile picture

@wawashaklee

Bukit Keluang,Besut,Terengganu

Tb last weekend otw tu ganung

Tb last weekend otw tu ganung
62 2 10 hours ago
@hrbjpn Profile picture

@hrbjpn

🌿iHerb.com - The best vitamins and supplements for your Lifestyle! / World's best value for natural products!
✅10%OFF for new customers with code NEW3919
✅10%OFF on all iHerb brand products with code NEW3919 / 20%OFF for new customers
✅Brands Of The Week Sale - Extra Up to 15%OFF!
🚛Free shipping on $40+
https://www.iherb.com/?rcode=NEW3919

🌿iHerb.com - The best vitamins and supplements for your Lifestyle! / World's best value for natural products!
✅10%OFF for new customers with code NEW3919
✅10%OFF on all iHerb brand products with code NEW3919 / 20%OFF for new customers
✅Brands Of The Week Sale - Extra Up to 15%OFF!
🚛Free shipping on $40+
https://www.iherb.com/?rcode=NEW3919
1 0 10 hours ago
@beauty_by_anisazmi Profile picture

@beauty_by_anisazmi

[ KULIT ANJAL ]
.
Hai semua....😀😊😊
.
Tau tak korang KOLAGEN tu penting untuk KULIT ANJAL.....Tengok budak2 kecik. KULIT TEGANG.KULIT CERAH.KULIT CANTIK ja kan.Sebab apa.Sebab KOLAGEN masih banyak di kulit mereka
.
Makin meningkat USIA,kita makin KEKURANGAN KOLAGEN.Bagaimana nak MERANGSANG pembentukan lebih banyak KOLAGEN???
.
.
SUSTAINED RELEASE VITA C Shaklee jawapannya
.
💟Merangsang pembentukan KOLAGEN dalam badan
.
💟Memerangi KANSER dengan menghapuskan RADIKAL BEBAS sebelum menyerang sel2 kita
.
💟Mempercepatkan PROSES PENYEMBUHAN LUKA
.
💟Menyekat pembentukan PIGMENTASI yang boleh menyebabkan JERAGAT.
.
Ha..dah tau kan KELEBIHANNYA..So tak hairanlah orang kata VITAMIN C ni antara peningkat KOLAGEN yang MURAH & JIMAT kos......Tak sampai Rm100 pun
.
Nah dapatkan segera...
.
Meh Wassap Anis

Your Trusted SID
Anis-017 7832740

#anisazmishaklee
#anisazmishakleejourney
#codkuantan
#codjayagading
#codtamantas
#codgambang
#codbandarkuantan
#codinderamahkota
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleejayagading
#shakleetamantas
#shakleeinderamahkota #espshaklee #codinderasempurna #codsgisap #shakleeinderasempurna #shakleebukitrangin #shakleesgisap #codbukitrangin #setberpantangshaklee #vitamincshaklee #shakleeuiakuantan #coduiakuantan #shakleetelukcempedak #shakleetanjunglumpur #shakleebukitrangin #vitamineshaklee #setcantikshaklee #shakleebeserah #shakleebalok

[ KULIT ANJAL ]
.
Hai semua....😀😊😊
.
Tau tak korang KOLAGEN tu penting untuk KULIT ANJAL.....Tengok budak2 kecik. KULIT TEGANG.KULIT CERAH.KULIT CANTIK ja kan.Sebab apa.Sebab KOLAGEN masih banyak di kulit mereka
.
Makin meningkat USIA,kita makin KEKURANGAN KOLAGEN.Bagaimana nak MERANGSANG pembentukan lebih banyak KOLAGEN???
.
.
SUSTAINED RELEASE VITA C Shaklee  jawapannya
.
💟Merangsang pembentukan KOLAGEN dalam badan
.
💟Memerangi KANSER dengan menghapuskan RADIKAL BEBAS sebelum menyerang sel2 kita
.
💟Mempercepatkan PROSES PENYEMBUHAN LUKA
.
💟Menyekat pembentukan PIGMENTASI yang boleh menyebabkan JERAGAT.
.
Ha..dah tau kan KELEBIHANNYA..So tak hairanlah orang kata VITAMIN C ni antara peningkat KOLAGEN yang MURAH & JIMAT kos......Tak sampai Rm100 pun
.
Nah  dapatkan segera...
.
Meh Wassap Anis

Your Trusted SID
Anis-017 7832740

#anisazmishaklee
#anisazmishakleejourney
#codkuantan 
#codjayagading 
#codtamantas 
#codgambang 
#codbandarkuantan
#codinderamahkota 
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleejayagading
#shakleetamantas 
#shakleeinderamahkota #espshaklee #codinderasempurna #codsgisap #shakleeinderasempurna #shakleebukitrangin #shakleesgisap #codbukitrangin #setberpantangshaklee #vitamincshaklee #shakleeuiakuantan #coduiakuantan  #shakleetelukcempedak #shakleetanjunglumpur #shakleebukitrangin #vitamineshaklee #setcantikshaklee #shakleebeserah #shakleebalok
8 0 11 hours ago
@skincare.byaain Profile picture

@skincare.byaain

SEE THE DIFFERENCE!!
.
.
✅Youth skincare adalah skincare organik yang telaj dijalankan test klinkal selama 8 tahun sebelum di keluarkan .
.
.
✅Bebas dari 1500 harmful chemical dan resultnya adalah terbukti selamat dan berkesan!
.
.
Ujian - ujian yang dijalankan:

UJIAN DERMATOLOGI – Dijalankan oleh pakar kulit

UJIAN HYPOALLERGENIC – Ujian sensitiviti untuk kategori kulit sensitif

UJIAN NON-COMEDOGENIC – Tidak menyumbatkan pori-pori

UJIAN OPHTHALMOLOGIST – Terbukti tidak merengsakan kulit mata dan selamat pada kawasan mata.
.
.
Jom dapatkan youth sekarang. Boleh lihat testimoni di highlight😊

DM/wasap ain untuk pertanyaan & pesanan 📲0134491083

SEE THE DIFFERENCE!!
.
.
✅Youth skincare adalah skincare organik yang telaj dijalankan test klinkal selama 8 tahun sebelum di keluarkan .
.
.
✅Bebas dari 1500 harmful chemical dan resultnya adalah terbukti selamat dan berkesan!
.
.
Ujian - ujian yang dijalankan:

UJIAN DERMATOLOGI – Dijalankan oleh pakar kulit

UJIAN HYPOALLERGENIC – Ujian sensitiviti untuk kategori kulit sensitif

UJIAN NON-COMEDOGENIC – Tidak menyumbatkan pori-pori

UJIAN OPHTHALMOLOGIST – Terbukti tidak merengsakan kulit mata dan selamat pada kawasan mata.
.
.
Jom dapatkan youth sekarang. Boleh lihat testimoni di highlight😊

DM/wasap ain untuk pertanyaan & pesanan 📲0134491083
2 1 12 hours ago
@skincare.byaain Profile picture

@skincare.byaain

SEE THE DIFFERENCE!!
.
.
✅Youth skincare adalah skincare organik yang telaj dijalankan test klinkal selama 8 tahun sebelum di keluarkan .
.
.
✅Bebas dari 1500 harmful chemical dan resultnya adalah terbukti selamat dan berkesan!
.
.
Ujian - ujian yang dijalankan:

UJIAN DERMATOLOGI – Dijalankan oleh pakar kulit

UJIAN HYPOALLERGENIC – Ujian sensitiviti untuk kategori kulit sensitif

UJIAN NON-COMEDOGENIC – Tidak menyumbatkan pori-pori

UJIAN OPHTHALMOLOGIST – Terbukti tidak merengsakan kulit mata dan selamat pada kawasan mata.
.
.
Jom dapatkan youth sekarang. Boleh lihat testimoni di highlight😊

DM/wasap ain untuk pertanyaan & pesanan 📲0134491083

SEE THE DIFFERENCE!!
.
.
✅Youth skincare adalah skincare organik yang telaj dijalankan test klinkal selama 8 tahun sebelum di keluarkan .
.
.
✅Bebas dari 1500 harmful chemical dan resultnya adalah terbukti selamat dan berkesan!
.
.
Ujian - ujian yang dijalankan:

UJIAN DERMATOLOGI – Dijalankan oleh pakar kulit

UJIAN HYPOALLERGENIC – Ujian sensitiviti untuk kategori kulit sensitif

UJIAN NON-COMEDOGENIC – Tidak menyumbatkan pori-pori

UJIAN OPHTHALMOLOGIST – Terbukti tidak merengsakan kulit mata dan selamat pada kawasan mata.
.
.
Jom dapatkan youth sekarang. Boleh lihat testimoni di highlight😊

DM/wasap ain untuk pertanyaan & pesanan 📲0134491083
3 1 12 hours ago
@skincare.byaain Profile picture

@skincare.byaain

SEE THE DIFFERENCE!!
.
.
✅Youth skincare adalah skincare organik yang telaj dijalankan test klinkal selama 8 tahun sebelum di keluarkan .
.
.
✅Bebas dari 1500 harmful chemical dan resultnya adalah terbukti selamat dan berkesan!
.
.
Ujian - ujian yang dijalankan:

UJIAN DERMATOLOGI – Dijalankan oleh pakar kulit

UJIAN HYPOALLERGENIC – Ujian sensitiviti untuk kategori kulit sensitif

UJIAN NON-COMEDOGENIC – Tidak menyumbatkan pori-pori

UJIAN OPHTHALMOLOGIST – Terbukti tidak merengsakan kulit mata dan selamat pada kawasan mata.
.
.
Jom dapatkan youth sekarang. Boleh lihat testimoni di highlight😊

DM/wasap ain untuk pertanyaan & pesanan 📲0134491083

SEE THE DIFFERENCE!!
.
.
✅Youth skincare adalah skincare organik yang telaj dijalankan test klinkal selama 8 tahun sebelum di keluarkan .
.
.
✅Bebas dari 1500 harmful chemical dan resultnya adalah terbukti selamat dan berkesan!
.
.
Ujian - ujian yang dijalankan:

UJIAN DERMATOLOGI – Dijalankan oleh pakar kulit

UJIAN HYPOALLERGENIC – Ujian sensitiviti untuk kategori kulit sensitif

UJIAN NON-COMEDOGENIC – Tidak menyumbatkan pori-pori

UJIAN OPHTHALMOLOGIST – Terbukti tidak merengsakan kulit mata dan selamat pada kawasan mata.
.
.
Jom dapatkan youth sekarang. Boleh lihat testimoni di highlight😊

DM/wasap ain untuk pertanyaan & pesanan 📲0134491083
2 1 12 hours ago
@shakleetrgbyaini Profile picture

@shakleetrgbyaini

.
VITAMIN CINTA HATI SEMUA ❤ .
.
Ramai sungguh yang bahagia bila consume VITAMIN C shaklee , memang terbukti keberkesannya .
.
Aini nak share sedikit info mengenai Vitamin C yang Aini sendiri dah consume 👇🏻 .
.
🍊SENTIASA MENJADI PILIHAN REMAJA DAN DEWASA
🍊 HARGA YANG SANGAT MURAH ( BELOW RM 100 )
🍊 SEBOTOL TAHAN SELAMA 6 BULAN
🍊 KESANNYA YANG SANGAT HEBAT
🍊 DICIPTA DAN DIHASILKAN OLEH SAINTIS SHAKLEE
🍊 TERBAIK UNTUK KESIHATAN , IMUNISASI DAN KECANTIKAN KULIT .
🍊 BUKAN PRODUK REBRANDING ‼️
🍊 VITAMIN C 100% NATURAL & ORGANIC
🍊 BUKAN VITAMIN SINTETIK ‼️
.
.
Istimewanya Vitamin C Shaklee ni adalah :
.
🍊 Sumber SEMULAJADI yang diperoleh daripada ekstrak jagung (sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif) .
.
🍊 Sistem PELEPASAN BERPERINGKAT yang melepaskan 100mg vitamin c setiap jam selama 5 jam. (meningkatkan penggunaan & mengurangkan pembaziran Vitamin C yang tidak diserap) .
.
🍊 Kaya dengan 120mg BIOFLAVONOID SITRUS yang bertindak secara sinergy dengan Vitamin C (meningkatkan keberkesanannya) .
.
.
Vitamin C shaklee tak sama dengan mana mana vitamin c yang lain tau .
.
.
Product Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi . Bahan-bahan ini boleh dilihat pada botol vitamin Shaklee, pada bahagian “Other Ingredients” 😊 .
.
.
Bahan-bahan dalam Shaklee dihasilkan daripada ekstrak bahan-bahan semulajadi dari sumber tumbuhan dan mineral asli .
.
.
Jadi tak hairanlah kenapa shaklee boleh bertahan lebih 30 tahun di Malaysia dan lebih 60 tahun di dunia 😊 .
.
.
Nak kulit yang sihat ? Nak kulit bebas cela ? Nak kulit yang berseri secara semula jadi ❓ .
.
.
Jangan tunggu lama - lama lagi , jom whatsapp Aini sekarang untuk grab VITAMIN C TERBAIK di abad ini 😊
.
.
Aini
014-5251600
#shakleeterengganu
#shakleeunisza
#shakleeumt
#setcantik
#vitamincshaklee
#vitc
#setjerawat
#tonakulitsekata
#sunburn
#kuatimunisasi
#antibodikuat
#igwaveprojek

.
VITAMIN CINTA HATI SEMUA ❤ .
.
Ramai sungguh yang bahagia bila consume VITAMIN C shaklee , memang terbukti keberkesannya .
.
Aini nak share sedikit info mengenai Vitamin C yang Aini sendiri dah consume 👇🏻 .
.
🍊SENTIASA MENJADI PILIHAN REMAJA DAN DEWASA
🍊 HARGA YANG SANGAT MURAH ( BELOW RM 100 )
🍊 SEBOTOL TAHAN SELAMA 6 BULAN
🍊 KESANNYA YANG SANGAT HEBAT
🍊 DICIPTA DAN DIHASILKAN OLEH SAINTIS SHAKLEE
🍊 TERBAIK UNTUK KESIHATAN , IMUNISASI DAN KECANTIKAN KULIT .
🍊 BUKAN PRODUK REBRANDING ‼️
🍊 VITAMIN C 100% NATURAL & ORGANIC
🍊 BUKAN VITAMIN SINTETIK ‼️
.
.
Istimewanya Vitamin C Shaklee ni adalah :
.
🍊 Sumber SEMULAJADI yang diperoleh daripada ekstrak jagung (sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif) .
.
🍊 Sistem PELEPASAN BERPERINGKAT yang melepaskan 100mg vitamin c setiap jam selama 5 jam. (meningkatkan penggunaan & mengurangkan pembaziran Vitamin C yang tidak diserap) .
.
🍊 Kaya dengan 120mg BIOFLAVONOID SITRUS yang bertindak secara sinergy dengan Vitamin C (meningkatkan keberkesanannya) .
.
.
Vitamin C shaklee tak sama dengan mana mana vitamin c yang lain tau .
.
.
Product Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi . Bahan-bahan ini boleh dilihat pada botol vitamin Shaklee, pada bahagian “Other Ingredients” 😊 .
.
.
Bahan-bahan dalam Shaklee dihasilkan daripada ekstrak bahan-bahan semulajadi dari sumber tumbuhan dan mineral asli .
.
.
Jadi tak hairanlah kenapa shaklee boleh bertahan lebih 30 tahun di Malaysia dan lebih 60 tahun di dunia 😊 .
.
.
Nak kulit yang sihat ? Nak kulit bebas cela ? Nak kulit yang berseri secara semula jadi ❓ .
.
.
Jangan tunggu lama - lama lagi , jom whatsapp Aini sekarang untuk grab VITAMIN C TERBAIK di abad ini 😊
.
.
Aini
014-5251600
#shakleeterengganu
#shakleeunisza
#shakleeumt
#setcantik 
#vitamincshaklee 
#vitc 
#setjerawat
#tonakulitsekata 
#sunburn
#kuatimunisasi
#antibodikuat
#igwaveprojek
0 0 12 hours ago
@shakleetrgbyaini Profile picture

@shakleetrgbyaini

.
VITAMIN CINTA HATI SEMUA ❤ .
.
Ramai sungguh yang bahagia bila consume VITAMIN C shaklee , memang terbukti keberkesannya .
.
Aini nak share sedikit info mengenai Vitamin C yang Aini sendiri dah consume 👇🏻 .
.
🍊SENTIASA MENJADI PILIHAN REMAJA DAN DEWASA
🍊 HARGA YANG SANGAT MURAH ( BELOW RM 100 )
🍊 SEBOTOL TAHAN SELAMA 6 BULAN
🍊 KESANNYA YANG SANGAT HEBAT
🍊 DICIPTA DAN DIHASILKAN OLEH SAINTIS SHAKLEE
🍊 TERBAIK UNTUK KESIHATAN , IMUNISASI DAN KECANTIKAN KULIT .
🍊 BUKAN PRODUK REBRANDING ‼️
🍊 VITAMIN C 100% NATURAL & ORGANIC
🍊 BUKAN VITAMIN SINTETIK ‼️
.
.
Istimewanya Vitamin C Shaklee ni adalah :
.
🍊 Sumber SEMULAJADI yang diperoleh daripada ekstrak jagung (sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif) .
.
🍊 Sistem PELEPASAN BERPERINGKAT yang melepaskan 100mg vitamin c setiap jam selama 5 jam. (meningkatkan penggunaan & mengurangkan pembaziran Vitamin C yang tidak diserap) .
.
🍊 Kaya dengan 120mg BIOFLAVONOID SITRUS yang bertindak secara sinergy dengan Vitamin C (meningkatkan keberkesanannya) .
.
.
Vitamin C shaklee tak sama dengan mana mana vitamin c yang lain tau .
.
.
Product Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi . Bahan-bahan ini boleh dilihat pada botol vitamin Shaklee, pada bahagian “Other Ingredients” 😊 .
.
.
Bahan-bahan dalam Shaklee dihasilkan daripada ekstrak bahan-bahan semulajadi dari sumber tumbuhan dan mineral asli .
.
.
Jadi tak hairanlah kenapa shaklee boleh bertahan lebih 30 tahun di Malaysia dan lebih 60 tahun di dunia 😊 .
.
.
Nak kulit yang sihat ? Nak kulit bebas cela ? Nak kulit yang berseri secara semula jadi ❓ .
.
.
Jangan tunggu lama - lama lagi , jom whatsapp Aini sekarang untuk grab VITAMIN C TERBAIK di abad ini 😊
.
.
Aini
014-5251600
#shakleeterengganu
#shakleeunisza
#shakleeumt
#setcantik
#vitamincshaklee
#vitc
#setjerawat
#tonakulitsekata
#sunburn
#kuatimunisasi
#antibodikuat
#igwaveprojek

.
VITAMIN CINTA HATI SEMUA ❤ .
.
Ramai sungguh yang bahagia bila consume VITAMIN C shaklee , memang terbukti keberkesannya .
.
Aini nak share sedikit info mengenai Vitamin C yang Aini sendiri dah consume 👇🏻 .
.
🍊SENTIASA MENJADI PILIHAN REMAJA DAN DEWASA
🍊 HARGA YANG SANGAT MURAH ( BELOW RM 100 )
🍊 SEBOTOL TAHAN SELAMA 6 BULAN
🍊 KESANNYA YANG SANGAT HEBAT
🍊 DICIPTA DAN DIHASILKAN OLEH SAINTIS SHAKLEE
🍊 TERBAIK UNTUK KESIHATAN , IMUNISASI DAN KECANTIKAN KULIT .
🍊 BUKAN PRODUK REBRANDING ‼️
🍊 VITAMIN C 100% NATURAL & ORGANIC
🍊 BUKAN VITAMIN SINTETIK ‼️
.
.
Istimewanya Vitamin C Shaklee ni adalah :
.
🍊 Sumber SEMULAJADI yang diperoleh daripada ekstrak jagung (sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif) .
.
🍊 Sistem PELEPASAN BERPERINGKAT yang melepaskan 100mg vitamin c setiap jam selama 5 jam. (meningkatkan penggunaan & mengurangkan pembaziran Vitamin C yang tidak diserap) .
.
🍊 Kaya dengan 120mg BIOFLAVONOID SITRUS yang bertindak secara sinergy dengan Vitamin C (meningkatkan keberkesanannya) .
.
.
Vitamin C shaklee tak sama dengan mana mana vitamin c yang lain tau .
.
.
Product Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi . Bahan-bahan ini boleh dilihat pada botol vitamin Shaklee, pada bahagian “Other Ingredients” 😊 .
.
.
Bahan-bahan dalam Shaklee dihasilkan daripada ekstrak bahan-bahan semulajadi dari sumber tumbuhan dan mineral asli .
.
.
Jadi tak hairanlah kenapa shaklee boleh bertahan lebih 30 tahun di Malaysia dan lebih 60 tahun di dunia 😊 .
.
.
Nak kulit yang sihat ? Nak kulit bebas cela ? Nak kulit yang berseri secara semula jadi ❓ .
.
.
Jangan tunggu lama - lama lagi , jom whatsapp Aini sekarang untuk grab VITAMIN C TERBAIK di abad ini 😊
.
.
Aini
014-5251600
#shakleeterengganu
#shakleeunisza
#shakleeumt
#setcantik 
#vitamincshaklee 
#vitc 
#setjerawat
#tonakulitsekata 
#sunburn
#kuatimunisasi
#antibodikuat
#igwaveprojek
0 0 12 hours ago
@shakleetrgbyaini Profile picture

@shakleetrgbyaini

.
VITAMIN CINTA HATI SEMUA ❤ .
.
Ramai sungguh yang bahagia bila consume VITAMIN C shaklee , memang terbukti keberkesannya .
.
Aini nak share sedikit info mengenai Vitamin C yang Aini sendiri dah consume 👇🏻 .
.
🍊SENTIASA MENJADI PILIHAN REMAJA DAN DEWASA
🍊 HARGA YANG SANGAT MURAH ( BELOW RM 100 )
🍊 SEBOTOL TAHAN SELAMA 6 BULAN
🍊 KESANNYA YANG SANGAT HEBAT
🍊 DICIPTA DAN DIHASILKAN OLEH SAINTIS SHAKLEE
🍊 TERBAIK UNTUK KESIHATAN , IMUNISASI DAN KECANTIKAN KULIT .
🍊 BUKAN PRODUK REBRANDING ‼️
🍊 VITAMIN C 100% NATURAL & ORGANIC
🍊 BUKAN VITAMIN SINTETIK ‼️
.
.
Istimewanya Vitamin C Shaklee ni adalah :
.
🍊 Sumber SEMULAJADI yang diperoleh daripada ekstrak jagung (sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif) .
.
🍊 Sistem PELEPASAN BERPERINGKAT yang melepaskan 100mg vitamin c setiap jam selama 5 jam. (meningkatkan penggunaan & mengurangkan pembaziran Vitamin C yang tidak diserap) .
.
🍊 Kaya dengan 120mg BIOFLAVONOID SITRUS yang bertindak secara sinergy dengan Vitamin C (meningkatkan keberkesanannya) .
.
.
Vitamin C shaklee tak sama dengan mana mana vitamin c yang lain tau .
.
.
Product Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi . Bahan-bahan ini boleh dilihat pada botol vitamin Shaklee, pada bahagian “Other Ingredients” 😊 .
.
.
Bahan-bahan dalam Shaklee dihasilkan daripada ekstrak bahan-bahan semulajadi dari sumber tumbuhan dan mineral asli .
.
.
Jadi tak hairanlah kenapa shaklee boleh bertahan lebih 30 tahun di Malaysia dan lebih 60 tahun di dunia 😊 .
.
.
Nak kulit yang sihat ? Nak kulit bebas cela ? Nak kulit yang berseri secara semula jadi ❓ .
.
.
Jangan tunggu lama - lama lagi , jom whatsapp Aini sekarang untuk grab VITAMIN C TERBAIK di abad ini 😊
.
.
Aini
014-5251600
#shakleeterengganu
#shakleeunisza
#shakleeumt
#setcantik
#vitamincshaklee
#vitc
#setjerawat
#tonakulitsekata
#sunburn
#kuatimunisasi
#antibodikuat
#igwaveprojek

.
VITAMIN CINTA HATI SEMUA ❤ .
.
Ramai sungguh yang bahagia bila consume VITAMIN C shaklee , memang terbukti keberkesannya .
.
Aini nak share sedikit info mengenai Vitamin C yang Aini sendiri dah consume 👇🏻 .
.
🍊SENTIASA MENJADI PILIHAN REMAJA DAN DEWASA
🍊 HARGA YANG SANGAT MURAH ( BELOW RM 100 )
🍊 SEBOTOL TAHAN SELAMA 6 BULAN
🍊 KESANNYA YANG SANGAT HEBAT
🍊 DICIPTA DAN DIHASILKAN OLEH SAINTIS SHAKLEE
🍊 TERBAIK UNTUK KESIHATAN , IMUNISASI DAN KECANTIKAN KULIT .
🍊 BUKAN PRODUK REBRANDING ‼️
🍊 VITAMIN C 100% NATURAL & ORGANIC
🍊 BUKAN VITAMIN SINTETIK ‼️
.
.
Istimewanya Vitamin C Shaklee ni adalah :
.
🍊 Sumber SEMULAJADI yang diperoleh daripada ekstrak jagung (sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif) .
.
🍊 Sistem PELEPASAN BERPERINGKAT yang melepaskan 100mg vitamin c setiap jam selama 5 jam. (meningkatkan penggunaan & mengurangkan pembaziran Vitamin C yang tidak diserap) .
.
🍊 Kaya dengan 120mg BIOFLAVONOID SITRUS yang bertindak secara sinergy dengan Vitamin C (meningkatkan keberkesanannya) .
.
.
Vitamin C shaklee tak sama dengan mana mana vitamin c yang lain tau .
.
.
Product Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi . Bahan-bahan ini boleh dilihat pada botol vitamin Shaklee, pada bahagian “Other Ingredients” 😊 .
.
.
Bahan-bahan dalam Shaklee dihasilkan daripada ekstrak bahan-bahan semulajadi dari sumber tumbuhan dan mineral asli .
.
.
Jadi tak hairanlah kenapa shaklee boleh bertahan lebih 30 tahun di Malaysia dan lebih 60 tahun di dunia 😊 .
.
.
Nak kulit yang sihat ? Nak kulit bebas cela ? Nak kulit yang berseri secara semula jadi ❓ .
.
.
Jangan tunggu lama - lama lagi , jom whatsapp Aini sekarang untuk grab VITAMIN C TERBAIK di abad ini 😊
.
.
Aini
014-5251600
#shakleeterengganu
#shakleeunisza
#shakleeumt
#setcantik 
#vitamincshaklee 
#vitc 
#setjerawat
#tonakulitsekata 
#sunburn
#kuatimunisasi
#antibodikuat
#igwaveprojek
0 0 12 hours ago
@shakleetrgbyaini Profile picture

@shakleetrgbyaini

.
VITAMIN CINTA HATI SEMUA ❤ .
.
Ramai sungguh yang bahagia bila consume VITAMIN C shaklee , memang terbukti keberkesannya .
.
Aini nak share sedikit info mengenai Vitamin C yang Aini sendiri dah consume 👇🏻 .
.
🍊SENTIASA MENJADI PILIHAN REMAJA DAN DEWASA
🍊 HARGA YANG SANGAT MURAH ( BELOW RM 100 )
🍊 SEBOTOL TAHAN SELAMA 6 BULAN
🍊 KESANNYA YANG SANGAT HEBAT
🍊 DICIPTA DAN DIHASILKAN OLEH SAINTIS SHAKLEE
🍊 TERBAIK UNTUK KESIHATAN , IMUNISASI DAN KECANTIKAN KULIT .
🍊 BUKAN PRODUK REBRANDING ‼️
🍊 VITAMIN C 100% NATURAL & ORGANIC
🍊 BUKAN VITAMIN SINTETIK ‼️
.
.
Istimewanya Vitamin C Shaklee ni adalah :
.
🍊 Sumber SEMULAJADI yang diperoleh daripada ekstrak jagung (sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif) .
.
🍊 Sistem PELEPASAN BERPERINGKAT yang melepaskan 100mg vitamin c setiap jam selama 5 jam. (meningkatkan penggunaan & mengurangkan pembaziran Vitamin C yang tidak diserap) .
.
🍊 Kaya dengan 120mg BIOFLAVONOID SITRUS yang bertindak secara sinergy dengan Vitamin C (meningkatkan keberkesanannya) .
.
.
Vitamin C shaklee tak sama dengan mana mana vitamin c yang lain tau .
.
.
Product Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi . Bahan-bahan ini boleh dilihat pada botol vitamin Shaklee, pada bahagian “Other Ingredients” 😊 .
.
.
Bahan-bahan dalam Shaklee dihasilkan daripada ekstrak bahan-bahan semulajadi dari sumber tumbuhan dan mineral asli .
.
.
Jadi tak hairanlah kenapa shaklee boleh bertahan lebih 30 tahun di Malaysia dan lebih 60 tahun di dunia 😊 .
.
.
Nak kulit yang sihat ? Nak kulit bebas cela ? Nak kulit yang berseri secara semula jadi ❓ .
.
.
Jangan tunggu lama - lama lagi , jom whatsapp Aini sekarang untuk grab VITAMIN C TERBAIK di abad ini 😊
.
.
Aini
014-5251600
#shakleeterengganu
#shakleeunisza
#shakleeumt
#setcantik
#vitamincshaklee
#vitc
#setjerawat
#tonakulitsekata
#sunburn
#kuatimunisasi
#antibodikuat
#igwaveprojek

.
VITAMIN CINTA HATI SEMUA ❤ .
.
Ramai sungguh yang bahagia bila consume VITAMIN C shaklee , memang terbukti keberkesannya .
.
Aini nak share sedikit info mengenai Vitamin C yang Aini sendiri dah consume 👇🏻 .
.
🍊SENTIASA MENJADI PILIHAN REMAJA DAN DEWASA
🍊 HARGA YANG SANGAT MURAH ( BELOW RM 100 )
🍊 SEBOTOL TAHAN SELAMA 6 BULAN
🍊 KESANNYA YANG SANGAT HEBAT
🍊 DICIPTA DAN DIHASILKAN OLEH SAINTIS SHAKLEE
🍊 TERBAIK UNTUK KESIHATAN , IMUNISASI DAN KECANTIKAN KULIT .
🍊 BUKAN PRODUK REBRANDING ‼️
🍊 VITAMIN C 100% NATURAL & ORGANIC
🍊 BUKAN VITAMIN SINTETIK ‼️
.
.
Istimewanya Vitamin C Shaklee ni adalah :
.
🍊 Sumber SEMULAJADI yang diperoleh daripada ekstrak jagung (sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif) .
.
🍊 Sistem PELEPASAN BERPERINGKAT yang melepaskan 100mg vitamin c setiap jam selama 5 jam. (meningkatkan penggunaan & mengurangkan pembaziran Vitamin C yang tidak diserap) .
.
🍊 Kaya dengan 120mg BIOFLAVONOID SITRUS yang bertindak secara sinergy dengan Vitamin C (meningkatkan keberkesanannya) .
.
.
Vitamin C shaklee tak sama dengan mana mana vitamin c yang lain tau .
.
.
Product Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi . Bahan-bahan ini boleh dilihat pada botol vitamin Shaklee, pada bahagian “Other Ingredients” 😊 .
.
.
Bahan-bahan dalam Shaklee dihasilkan daripada ekstrak bahan-bahan semulajadi dari sumber tumbuhan dan mineral asli .
.
.
Jadi tak hairanlah kenapa shaklee boleh bertahan lebih 30 tahun di Malaysia dan lebih 60 tahun di dunia 😊 .
.
.
Nak kulit yang sihat ? Nak kulit bebas cela ? Nak kulit yang berseri secara semula jadi ❓ .
.
.
Jangan tunggu lama - lama lagi , jom whatsapp Aini sekarang untuk grab VITAMIN C TERBAIK di abad ini 😊
.
.
Aini
014-5251600
#shakleeterengganu
#shakleeunisza
#shakleeumt
#setcantik 
#vitamincshaklee 
#vitc 
#setjerawat
#tonakulitsekata 
#sunburn
#kuatimunisasi
#antibodikuat
#igwaveprojek
0 0 12 hours ago
@shakleetrgbyaini Profile picture

@shakleetrgbyaini

.
VITAMIN CINTA HATI SEMUA ❤ .
.
Ramai sungguh yang bahagia bila consume VITAMIN C shaklee , memang terbukti keberkesannya .
.
Aini nak share sedikit info mengenai Vitamin C yang Aini sendiri dah consume 👇🏻 .
.
🍊SENTIASA MENJADI PILIHAN REMAJA DAN DEWASA
🍊 HARGA YANG SANGAT MURAH ( BELOW RM 100 )
🍊 SEBOTOL TAHAN SELAMA 6 BULAN
🍊 KESANNYA YANG SANGAT HEBAT
🍊 DICIPTA DAN DIHASILKAN OLEH SAINTIS SHAKLEE
🍊 TERBAIK UNTUK KESIHATAN , IMUNISASI DAN KECANTIKAN KULIT .
🍊 BUKAN PRODUK REBRANDING ‼️
🍊 VITAMIN C 100% NATURAL & ORGANIC
🍊 BUKAN VITAMIN SINTETIK ‼️
.
.
Istimewanya Vitamin C Shaklee ni adalah :
.
🍊 Sumber SEMULAJADI yang diperoleh daripada ekstrak jagung (sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif) .
.
🍊 Sistem PELEPASAN BERPERINGKAT yang melepaskan 100mg vitamin c setiap jam selama 5 jam. (meningkatkan penggunaan & mengurangkan pembaziran Vitamin C yang tidak diserap) .
.
🍊 Kaya dengan 120mg BIOFLAVONOID SITRUS yang bertindak secara sinergy dengan Vitamin C (meningkatkan keberkesanannya) .
.
.
Vitamin C shaklee tak sama dengan mana mana vitamin c yang lain tau .
.
.
Product Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi . Bahan-bahan ini boleh dilihat pada botol vitamin Shaklee, pada bahagian “Other Ingredients” 😊 .
.
.
Bahan-bahan dalam Shaklee dihasilkan daripada ekstrak bahan-bahan semulajadi dari sumber tumbuhan dan mineral asli .
.
.
Jadi tak hairanlah kenapa shaklee boleh bertahan lebih 30 tahun di Malaysia dan lebih 60 tahun di dunia 😊 .
.
.
Nak kulit yang sihat ? Nak kulit bebas cela ? Nak kulit yang berseri secara semula jadi ❓ .
.
.
Jangan tunggu lama - lama lagi , jom whatsapp Aini sekarang untuk grab VITAMIN C TERBAIK di abad ini 😊
.
.
Aini
014-5251600
#shakleeterengganu
#shakleeunisza
#shakleeumt
#setcantik
#vitamincshaklee
#vitc
#setjerawat
#tonakulitsekata
#sunburn
#kuatimunisasi
#antibodikuat
#igwaveprojek

.
VITAMIN CINTA HATI SEMUA ❤ .
.
Ramai sungguh yang bahagia bila consume VITAMIN C shaklee , memang terbukti keberkesannya .
.
Aini nak share sedikit info mengenai Vitamin C yang Aini sendiri dah consume 👇🏻 .
.
🍊SENTIASA MENJADI PILIHAN REMAJA DAN DEWASA
🍊 HARGA YANG SANGAT MURAH ( BELOW RM 100 )
🍊 SEBOTOL TAHAN SELAMA 6 BULAN
🍊 KESANNYA YANG SANGAT HEBAT
🍊 DICIPTA DAN DIHASILKAN OLEH SAINTIS SHAKLEE
🍊 TERBAIK UNTUK KESIHATAN , IMUNISASI DAN KECANTIKAN KULIT .
🍊 BUKAN PRODUK REBRANDING ‼️
🍊 VITAMIN C 100% NATURAL & ORGANIC
🍊 BUKAN VITAMIN SINTETIK ‼️
.
.
Istimewanya Vitamin C Shaklee ni adalah :
.
🍊 Sumber SEMULAJADI yang diperoleh daripada ekstrak jagung (sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif) .
.
🍊 Sistem PELEPASAN BERPERINGKAT yang melepaskan 100mg vitamin c setiap jam selama 5 jam. (meningkatkan penggunaan & mengurangkan pembaziran Vitamin C yang tidak diserap) .
.
🍊 Kaya dengan 120mg BIOFLAVONOID SITRUS yang bertindak secara sinergy dengan Vitamin C (meningkatkan keberkesanannya) .
.
.
Vitamin C shaklee tak sama dengan mana mana vitamin c yang lain tau .
.
.
Product Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi . Bahan-bahan ini boleh dilihat pada botol vitamin Shaklee, pada bahagian “Other Ingredients” 😊 .
.
.
Bahan-bahan dalam Shaklee dihasilkan daripada ekstrak bahan-bahan semulajadi dari sumber tumbuhan dan mineral asli .
.
.
Jadi tak hairanlah kenapa shaklee boleh bertahan lebih 30 tahun di Malaysia dan lebih 60 tahun di dunia 😊 .
.
.
Nak kulit yang sihat ? Nak kulit bebas cela ? Nak kulit yang berseri secara semula jadi ❓ .
.
.
Jangan tunggu lama - lama lagi , jom whatsapp Aini sekarang untuk grab VITAMIN C TERBAIK di abad ini 😊
.
.
Aini
014-5251600
#shakleeterengganu
#shakleeunisza
#shakleeumt
#setcantik 
#vitamincshaklee 
#vitc 
#setjerawat
#tonakulitsekata 
#sunburn
#kuatimunisasi
#antibodikuat
#igwaveprojek
1 0 12 hours ago
@shakleetrgbyaini Profile picture

@shakleetrgbyaini

.
VITAMIN CINTA HATI SEMUA ❤ .
.
Ramai sungguh yang bahagia bila consume VITAMIN C shaklee , memang terbukti keberkesannya .
.
Aini nak share sedikit info mengenai Vitamin C yang Aini sendiri dah consume 👇🏻 .
.
🍊SENTIASA MENJADI PILIHAN REMAJA DAN DEWASA
🍊 HARGA YANG SANGAT MURAH ( BELOW RM 100 )
🍊 SEBOTOL TAHAN SELAMA 6 BULAN
🍊 KESANNYA YANG SANGAT HEBAT
🍊 DICIPTA DAN DIHASILKAN OLEH SAINTIS SHAKLEE
🍊 TERBAIK UNTUK KESIHATAN , IMUNISASI DAN KECANTIKAN KULIT .
🍊 BUKAN PRODUK REBRANDING ‼️
🍊 VITAMIN C 100% NATURAL & ORGANIC
🍊 BUKAN VITAMIN SINTETIK ‼️
.
.
Istimewanya Vitamin C Shaklee ni adalah :
.
🍊 Sumber SEMULAJADI yang diperoleh daripada ekstrak jagung (sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif) .
.
🍊 Sistem PELEPASAN BERPERINGKAT yang melepaskan 100mg vitamin c setiap jam selama 5 jam. (meningkatkan penggunaan & mengurangkan pembaziran Vitamin C yang tidak diserap) .
.
🍊 Kaya dengan 120mg BIOFLAVONOID SITRUS yang bertindak secara sinergy dengan Vitamin C (meningkatkan keberkesanannya) .
.
.
Vitamin C shaklee tak sama dengan mana mana vitamin c yang lain tau .
.
.
Product Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi . Bahan-bahan ini boleh dilihat pada botol vitamin Shaklee, pada bahagian “Other Ingredients” 😊 .
.
.
Bahan-bahan dalam Shaklee dihasilkan daripada ekstrak bahan-bahan semulajadi dari sumber tumbuhan dan mineral asli .
.
.
Jadi tak hairanlah kenapa shaklee boleh bertahan lebih 30 tahun di Malaysia dan lebih 60 tahun di dunia 😊 .
.
.
Nak kulit yang sihat ? Nak kulit bebas cela ? Nak kulit yang berseri secara semula jadi ❓ .
.
.
Jangan tunggu lama - lama lagi , jom whatsapp Aini sekarang untuk grab VITAMIN C TERBAIK di abad ini 😊
.
.
Aini
014-5251600
#shakleeterengganu
#shakleeunisza
#shakleeumt
#setcantik
#vitamincshaklee
#vitc
#setjerawat
#tonakulitsekata
#sunburn
#kuatimunisasi
#antibodikuat
#igwaveprojek

.
VITAMIN CINTA HATI SEMUA ❤ .
.
Ramai sungguh yang bahagia bila consume VITAMIN C shaklee , memang terbukti keberkesannya .
.
Aini nak share sedikit info mengenai Vitamin C yang Aini sendiri dah consume 👇🏻 .
.
🍊SENTIASA MENJADI PILIHAN REMAJA DAN DEWASA
🍊 HARGA YANG SANGAT MURAH ( BELOW RM 100 )
🍊 SEBOTOL TAHAN SELAMA 6 BULAN
🍊 KESANNYA YANG SANGAT HEBAT
🍊 DICIPTA DAN DIHASILKAN OLEH SAINTIS SHAKLEE
🍊 TERBAIK UNTUK KESIHATAN , IMUNISASI DAN KECANTIKAN KULIT .
🍊 BUKAN PRODUK REBRANDING ‼️
🍊 VITAMIN C 100% NATURAL & ORGANIC
🍊 BUKAN VITAMIN SINTETIK ‼️
.
.
Istimewanya Vitamin C Shaklee ni adalah :
.
🍊 Sumber SEMULAJADI yang diperoleh daripada ekstrak jagung (sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif) .
.
🍊 Sistem PELEPASAN BERPERINGKAT yang melepaskan 100mg vitamin c setiap jam selama 5 jam. (meningkatkan penggunaan & mengurangkan pembaziran Vitamin C yang tidak diserap) .
.
🍊 Kaya dengan 120mg BIOFLAVONOID SITRUS yang bertindak secara sinergy dengan Vitamin C (meningkatkan keberkesanannya) .
.
.
Vitamin C shaklee tak sama dengan mana mana vitamin c yang lain tau .
.
.
Product Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi . Bahan-bahan ini boleh dilihat pada botol vitamin Shaklee, pada bahagian “Other Ingredients” 😊 .
.
.
Bahan-bahan dalam Shaklee dihasilkan daripada ekstrak bahan-bahan semulajadi dari sumber tumbuhan dan mineral asli .
.
.
Jadi tak hairanlah kenapa shaklee boleh bertahan lebih 30 tahun di Malaysia dan lebih 60 tahun di dunia 😊 .
.
.
Nak kulit yang sihat ? Nak kulit bebas cela ? Nak kulit yang berseri secara semula jadi ❓ .
.
.
Jangan tunggu lama - lama lagi , jom whatsapp Aini sekarang untuk grab VITAMIN C TERBAIK di abad ini 😊
.
.
Aini
014-5251600
#shakleeterengganu
#shakleeunisza
#shakleeumt
#setcantik 
#vitamincshaklee 
#vitc 
#setjerawat
#tonakulitsekata 
#sunburn
#kuatimunisasi
#antibodikuat
#igwaveprojek
0 0 12 hours ago
@skincare.byaain Profile picture

@skincare.byaain

TRIAL / STARTER SET YOUTH

Sangat sesuai untuk membantu masalah kulit yang 🌹Berjerawat
🌹Tona tak sekata
🌹Pori pori besar
🌹Bintik hitam/putih
.
.
Anggur muscadine
✅lindungi sel kulit dari kerosakan akibat radikal bebas
.
.
Schisandra Sinesis
✅Membekalkan protein pada kulit
.
.
Lotus japanicus
✅menyokong penghasilan kologen dalam kulit kita

Jom dapatkn harga promosi starter set yang akan berakhir pada bulan ini😍

DM/ wasap ke no
📲0134491083

TRIAL / STARTER SET YOUTH

Sangat sesuai untuk membantu masalah kulit yang 🌹Berjerawat
🌹Tona tak sekata
🌹Pori pori besar
🌹Bintik hitam/putih
.
.
Anggur muscadine
✅lindungi sel kulit dari kerosakan akibat radikal bebas
.
.
Schisandra Sinesis
✅Membekalkan protein pada kulit
.
.
Lotus japanicus
✅menyokong penghasilan kologen dalam kulit kita

Jom dapatkn harga promosi starter set yang akan berakhir pada bulan ini😍

DM/ wasap ke no
📲0134491083
3 1 12 hours ago
@beauty_by_anisazmi Profile picture

@beauty_by_anisazmi

Masai, Johor, Malaysia

[ KULIT ANJAL ]
.
Hai semua....😀😊😊
.
Tau tak korang KOLAGEN tu penting untuk KULIT ANJAL.....Tengok budak2 kecik. KULIT TEGANG.KULIT CERAH.KULIT CANTIK ja kan.Sebab apa.Sebab KOLAGEN masih banyak di kulit mereka
.
Makin meningkat USIA,kita makin KEKURANGAN KOLAGEN.Bagaimana nak MERANGSANG pembentukan lebih banyak KOLAGEN???
.
.
SUSTAINED RELEASE VITA C Shaklee jawapannya
.
💟Merangsang pembentukan KOLAGEN dalam badan
.
💟Memerangi KANSER dengan menghapuskan RADIKAL BEBAS sebelum menyerang sel2 kita
.
💟Mempercepatkan PROSES PENYEMBUHAN LUKA
.
💟Menyekat pembentukan PIGMENTASI yang boleh menyebabkan JERAGAT.
.
Ha..dah tau kan KELEBIHANNYA..So tak hairanlah orang kata VITAMIN C ni antara peningkat KOLAGEN yang MURAH & JIMAT kos......Tak sampai Rm100 pun
.
Nah dapatkan segera...
.
Meh Wassap Anis

Your Trusted SID
Anis-017 7832740

#anisazmishaklee
#anisazmishakleejourney
#codkuantan
#codjayagading
#codtamantas
#codgambang
#codbandarkuantan
#codinderamahkota
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleejayagading
#shakleetamantas
#shakleeinderamahkota #espshaklee #codinderasempurna #codsgisap #shakleeinderasempurna #shakleebukitrangin #shakleesgisap #codbukitrangin #setberpantangshaklee #vitamincshaklee #shakleeuiakuantan #coduiakuantan #shakleetelukcempedak #shakleetanjunglumpur #shakleebukitrangin #vitamineshaklee #setcantikshaklee #shakleebeserah #shakleebalok

[ KULIT ANJAL ]
.
Hai semua....😀😊😊
.
Tau tak korang KOLAGEN tu penting untuk KULIT ANJAL.....Tengok budak2 kecik. KULIT TEGANG.KULIT CERAH.KULIT CANTIK ja kan.Sebab apa.Sebab KOLAGEN masih banyak di kulit mereka
.
Makin meningkat USIA,kita makin KEKURANGAN KOLAGEN.Bagaimana nak MERANGSANG pembentukan lebih banyak KOLAGEN???
.
.
SUSTAINED RELEASE VITA C Shaklee  jawapannya
.
💟Merangsang pembentukan KOLAGEN dalam badan
.
💟Memerangi KANSER dengan menghapuskan RADIKAL BEBAS sebelum menyerang sel2 kita
.
💟Mempercepatkan PROSES PENYEMBUHAN LUKA
.
💟Menyekat pembentukan PIGMENTASI yang boleh menyebabkan JERAGAT.
.
Ha..dah tau kan KELEBIHANNYA..So tak hairanlah orang kata VITAMIN C ni antara peningkat KOLAGEN yang MURAH & JIMAT kos......Tak sampai Rm100 pun
.
Nah  dapatkan segera...
.
Meh Wassap Anis

Your Trusted SID
Anis-017 7832740

#anisazmishaklee
#anisazmishakleejourney
#codkuantan 
#codjayagading 
#codtamantas 
#codgambang 
#codbandarkuantan
#codinderamahkota 
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleejayagading
#shakleetamantas 
#shakleeinderamahkota #espshaklee #codinderasempurna #codsgisap #shakleeinderasempurna #shakleebukitrangin #shakleesgisap #codbukitrangin #setberpantangshaklee #vitamincshaklee #shakleeuiakuantan #coduiakuantan  #shakleetelukcempedak #shakleetanjunglumpur #shakleebukitrangin #vitamineshaklee #setcantikshaklee #shakleebeserah #shakleebalok
5 0 12 hours ago
@skincare.byaain Profile picture

@skincare.byaain

TRIAL / STARTER SET YOUTH

Sangat sesuai untuk membantu masalah kulit yang 🌹Berjerawat
🌹Tona tak sekata
🌹Pori pori besar
🌹Bintik hitam/putih
.
.
Anggur muscadine
✅lindungi sel kulit dari kerosakan akibat radikal bebas
.
.
Schisandra Sinesis
✅Membekalkan protein pada kulit
.
.
Lotus japanicus
✅menyokong penghasilan kologen dalam kulit kita

Jom dapatkn harga promosi starter set yang akan berakhir pada bulan ini😍

DM/ wasap ke no
📲0134491083

TRIAL / STARTER SET YOUTH

Sangat sesuai untuk membantu masalah kulit yang 🌹Berjerawat
🌹Tona tak sekata
🌹Pori pori besar
🌹Bintik hitam/putih
.
.
Anggur muscadine
✅lindungi sel kulit dari kerosakan akibat radikal bebas
.
.
Schisandra Sinesis
✅Membekalkan protein pada kulit
.
.
Lotus japanicus
✅menyokong penghasilan kologen dalam kulit kita

Jom dapatkn harga promosi starter set yang akan berakhir pada bulan ini😍

DM/ wasap ke no
📲0134491083
2 1 12 hours ago

Top #vitamincshaklee posts

@nabilaa.rosli Profile picture

@nabilaa.rosli

Hi Semuaaa 🙋🏻‍♀️
.
Selamat Petang 😁
.
Hari ni Bella g Branch ambil stock 💃🏻Thanks pada yg order dgn Bella🤗
.
Bagi yg nak order health supplement & skincare shaklee boleh whatsapp or DM Bella. Nak risik2 dulu pun boleh guys. . Insya Allah Bella akan consult & suggest uolls. .
.
.
Yang berminat nak join business Shaklee pun sangat2 Bella alu-alukan. . Whatsapp je Bell okay 😉 Bella akan explain lebih details and beri tunjuk ajar, Insya Allah. .
.
SID : Bella | 016-2958447
.
.
IG | FB : @shaklee_bybell .
.
#shaklee #shakleeselangor #vitamincshaklee #setkecantikanshaklee #sethamilshaklee #setkurusshaklee #espshaklee

Hi Semuaaa 🙋🏻‍♀️
.
Selamat Petang 😁
.
Hari ni Bella g Branch ambil stock 💃🏻Thanks pada yg  order dgn Bella🤗
.
Bagi yg nak order health supplement & skincare shaklee boleh whatsapp or DM Bella. Nak risik2 dulu pun boleh guys. . Insya Allah Bella akan consult & suggest uolls. .
.
.
Yang berminat nak join business Shaklee pun sangat2 Bella alu-alukan. . Whatsapp je Bell okay 😉 Bella akan explain lebih details and beri tunjuk ajar, Insya Allah. .
.
SID : Bella | 016-2958447
.
.
IG | FB : @shaklee_bybell .
.
#shaklee #shakleeselangor #vitamincshaklee #setkecantikanshaklee #sethamilshaklee #setkurusshaklee #espshaklee
123 5 11 hours ago
@ummynurhidayah_ Profile picture

@ummynurhidayah_

Beauty is pain??
Pain + money = Commitment.
-
Takde 3 benda ni, tetap cantik juga tapi tak secantik kalau korbankan ketiga-tiga ni. Hehehe
-
Jangan pulak nak cakap, tak payah semua tu. Dengan wudhuk je dah cantik.
-
Hang ingat orang muka pecah tak berwudhuk ka? Lempang berpusing kang 🤣
-
Setuju ke idok?

@ummywellness

#adikmanisratushaklee
#youthshaklee
#skincareyouthshaklee
#vitamincshaklee
#setcantikshakleemurah

Beauty is pain??
Pain + money = Commitment.
-
Takde 3 benda ni, tetap cantik juga tapi tak secantik kalau korbankan ketiga-tiga ni. Hehehe
-
Jangan pulak nak cakap, tak payah semua tu. Dengan wudhuk je dah cantik.
-
Hang ingat orang muka pecah tak berwudhuk ka? Lempang berpusing kang 🤣
-
Setuju ke idok?

@ummywellness

#adikmanisratushaklee
#youthshaklee
#skincareyouthshaklee
#vitamincshaklee
#setcantikshakleemurah
111 3 25 March, 2019
@fatlossgo Profile picture

@fatlossgo

✅ DOUBLE TAP ❤ If You Love Fruits 🍏! Comment Your Favorite 😋.
➖➖➖➖➖
👉 Follow @FatLossGo For DAILY Healthy Tips & Fitness Advice ☺.
➖➖➖➖➖
🚩 PS: Let's not make this an environmentalist debate please I understand that theres a lot of plastic... I just love fruits 😋❤.

✅ DOUBLE TAP ❤ If You Love Fruits 🍏! Comment Your Favorite 😋.
➖➖➖➖➖
👉 Follow @FatLossGo For DAILY Healthy Tips & Fitness Advice ☺.
➖➖➖➖➖
🚩 PS: Let's not make this an environmentalist debate please I understand that theres a lot of plastic... I just love fruits 😋❤.
10,794 176 6 August, 2019
@shahlizamuhdshahri Profile picture

@shahlizamuhdshahri

My new favourite drink, "Teh Susu"😂
Bukan apa, sebelum ni memang kurang gemar teh susu ni haha. Tapi mungkin tengok jugak kot teh susu tu umpphh ke tidak 😂

Btw Selamat Berbuka Puasa 🌸
Jangan lupa @vitamin.shahliza tau selepas berbuka 👀

#shaklee #vitamincshaklee #alfalfashaklee #shakleemalaysia

My new favourite drink, "Teh Susu"😂
Bukan apa, sebelum ni memang kurang gemar teh susu ni haha. Tapi mungkin tengok jugak kot teh susu tu umpphh ke tidak 😂

Btw Selamat Berbuka Puasa 🌸
Jangan lupa @vitamin.shahliza tau selepas berbuka 👀

#shaklee #vitamincshaklee #alfalfashaklee #shakleemalaysia
110 6 19 May, 2019
Photoshot Di Grand Renai.  #shakleebyazrul#shakleeumk #youthpromo#vitamincshaklee#vitaminEshaklee
163 7 2 December, 2018
@shakleemurah.linda Profile picture

@shakleemurah.linda

Alhamdulillah. Masuk order lg harini. Tq dear customer. Nak join postage? Wasap je ok :) - - 🔥PROMOSI SHAKLEE🔥 -

Assalamualaikum semua. Tengah mencari vitamin Shaklee dengan HARGA MURAH LEBIH PENJIMATAN ❔❔ -  Jom pm saya ye. -

HARGA DIJAMIN TERLAJAK MURAH DAN JIMAT -

Antaranya: .

#espshaklee
#vivixshaklee
#collagenpowdershaklee
#omegaguardshaklee
#alfalfacomplexshaklee
#vitamincshaklee
#bcomplexshaklee
#vitamineshaklee
#herblaxshaklee
#lecithinshaklee
#herbalblendshaklee
#glacomplexshaklee
#vitaleashaklee
#shakleemurah
#mealshakeshaklee
#setkurusshaklee
#youthskincareshaklee
#setresdungshaklee
#vitamincshakleemurah
#sethamilshaklee
#setpantangshaklee
#setcantikshaklee
#setsendishaklee
#ostematrixshaklee
#shakleekl #shakleeselangor #shakleeshahalam #shakleejb #shakleejohorbharu

NAK ORDER SHAKLEE ❔❔ -

NAK HARGA MURAH MURAH ❔❔ -

Jom whatsapp saya 📲 0196836302 untuk dapatkan HARGA PROMOSI SUPER MURAH 🔥

Alhamdulillah. Masuk order lg harini. Tq dear customer. Nak join postage? Wasap je ok :) - - 🔥PROMOSI SHAKLEE🔥 -

Assalamualaikum semua. Tengah mencari vitamin Shaklee dengan HARGA MURAH LEBIH PENJIMATAN ❔❔ -  Jom pm saya ye. -

HARGA DIJAMIN TERLAJAK MURAH DAN JIMAT -

Antaranya: .

#espshaklee
#vivixshaklee
#collagenpowdershaklee
#omegaguardshaklee
#alfalfacomplexshaklee
#vitamincshaklee
#bcomplexshaklee
#vitamineshaklee
#herblaxshaklee
#lecithinshaklee
#herbalblendshaklee
#glacomplexshaklee
#vitaleashaklee
#shakleemurah
#mealshakeshaklee
#setkurusshaklee
#youthskincareshaklee
#setresdungshaklee
#vitamincshakleemurah
#sethamilshaklee
#setpantangshaklee
#setcantikshaklee
#setsendishaklee
#ostematrixshaklee
#shakleekl#shakleeselangor#shakleeshahalam#shakleejb#shakleejohorbharu

NAK ORDER SHAKLEE ❔❔ -

NAK HARGA MURAH MURAH ❔❔ -

Jom whatsapp saya 📲 0196836302 untuk dapatkan HARGA PROMOSI SUPER MURAH 🔥
177 14 24 January, 2019
@shaklee.ayu Profile picture

@shaklee.ayu

Jalan Kebun Shah Alam

#TestimoniShakleeAyu

ESP MENCANTIKKAN KULIT
Best kan effect ESP ni, sekarang kulit semakin lembut dan lembab je

ESP ni ALL IN ONE
Ramai dah jatuh hati dengan ESP💖Sebab
✅ Mencerahkan kulit
✅ Menghilangkan jeragat
✅ Mengurangkan parut
✅ Menyurutkan jerawat
✅ Kulit menjadi lebih halus dan mulus
✅ Memberikan rasa kenyang
✅ Instant energy
✅ Membekalkan tenaga berpanjangan
✅ Menganjalkan payudara
✅ Menganjalkan punggung
✅ Mengatasi letih dan lesu
✅ Mengurangkan gastrik dan pedih ulu hati
✅ Mencantikkan kuku
✅ Mengurangkan rambut gugur
✅ Menyihatkan rambut
✅ Baik untuk jantung
✅ Menghaluskan tumit pecah
✅ Merendahkan bacaan diabetes
✅ Memperbanyakkan susu ibu
✅ Memekatkan susu
✅ Mengurangkan strechmarks
✅ Tenaga kepada ibu sepanjang tempoh kehamilan
✅ Menyokong tumbesaran janin
✅ Mencantikkan kulit baby
✅ Mengandungi 9 amino asid penting
✅ Dilengkapi dengan 5 sumber vitamin dan 4 mineral penting
✅ Rendah kalori dan sihat
✅ NON GMO - safe to consume
✅ Mengurangkan risiko kanser
✅ Baik untuk memori
✅ Membantu merendahkan paras kolestrol
✅ Mengurangkan risiko osteoporosis
✅ Membantu pembentukan sel sel baru

Ramai yang tergila gilakan ESP kerana manfaat 33 dalam 1. Anda mahu menjadi sebahagian dari shaklee effect? Lelaki dan perempuan boleh consume tau!

Nak dapatkan ESP dan 33 manfaat dalam 1?

Whatsapp Ayu terus
InshaaAllah fast and friendly service 💖
📲 0173413848
📲 0173413848
📲 http://Ayushaklee.wasap.my

#Shaklee #ShakleeMalaysia #ShakleeUsj #ShakleeJalanKebun #ShakleeKlang
#codUsj #CodJalanKebun #codKlang
#espshaklee #promoesp #promosiesp #promoshaklee
#MencerahkanWajah #MencerahkanKulit #KulitCerah #MerawatMasalahKulit #MerawatSenggugut #Senggugut #MilkBooster #EnergyBooster #VitaminC #VitaminEshaklee #VitaminCShaklee #PutihGebu #Cerah #DietSeimbang #SupplementMurah #Berkhasiat
#BukanCintaAku

#TestimoniShakleeAyu

ESP MENCANTIKKAN KULIT
Best kan effect ESP ni, sekarang kulit semakin lembut dan lembab je

ESP ni ALL IN ONE
Ramai dah jatuh hati dengan ESP💖Sebab
✅ Mencerahkan kulit
✅ Menghilangkan jeragat
✅ Mengurangkan parut
✅ Menyurutkan jerawat
✅ Kulit menjadi lebih halus dan mulus
✅ Memberikan rasa kenyang
✅ Instant energy
✅ Membekalkan tenaga berpanjangan
✅ Menganjalkan payudara
✅ Menganjalkan punggung
✅ Mengatasi letih dan lesu
✅ Mengurangkan gastrik dan pedih ulu hati
✅ Mencantikkan kuku
✅ Mengurangkan rambut gugur
✅ Menyihatkan rambut
✅ Baik untuk jantung
✅ Menghaluskan tumit pecah
✅ Merendahkan bacaan diabetes
✅ Memperbanyakkan susu ibu
✅ Memekatkan susu
✅ Mengurangkan strechmarks
✅ Tenaga kepada ibu sepanjang tempoh kehamilan
✅ Menyokong tumbesaran janin
✅ Mencantikkan kulit baby
✅ Mengandungi 9 amino asid penting
✅ Dilengkapi dengan 5 sumber vitamin dan 4 mineral penting
✅ Rendah kalori dan sihat
✅ NON GMO - safe to consume
✅ Mengurangkan risiko kanser
✅ Baik untuk memori
✅ Membantu merendahkan paras kolestrol
✅ Mengurangkan risiko osteoporosis
✅ Membantu pembentukan sel sel baru

Ramai yang tergila gilakan ESP kerana manfaat 33 dalam 1. Anda mahu menjadi sebahagian dari shaklee effect? Lelaki dan perempuan boleh consume tau!

Nak dapatkan ESP dan 33 manfaat dalam 1?

Whatsapp Ayu terus
InshaaAllah fast and friendly service 💖
📲 0173413848
📲 0173413848
📲 http://Ayushaklee.wasap.my

#Shaklee #ShakleeMalaysia #ShakleeUsj #ShakleeJalanKebun #ShakleeKlang
#codUsj #CodJalanKebun #codKlang
#espshaklee #promoesp #promosiesp #promoshaklee
#MencerahkanWajah #MencerahkanKulit #KulitCerah #MerawatMasalahKulit #MerawatSenggugut #Senggugut #MilkBooster #EnergyBooster #VitaminC #VitaminEshaklee #VitaminCShaklee #PutihGebu #Cerah #DietSeimbang #SupplementMurah #Berkhasiat
#BukanCintaAku
503 0 20 June, 2019
@fiqashaklee.distributor Profile picture

@fiqashaklee.distributor

KULIT MUKA NAMPAK GLOWING, CANTIK DAN LEBIH SIHAT LAHHH, APA RAHSIANYA ?
-
-
Tu dia ramai pakat duk tanya lately , nak tahu apa rahsia dapat kulit yang lebih flawless dan yang penting nampak berseri ni kan?
-
-
Serius tak de rahsia apa pun wehhhh korang, saya just amek set basic beauty ni ajooo ! Jangan kata akak tak payung korang okay 😎
-
-
Nak tahu tak apa kelebihan set kecantikan ni?
-
-
💐 Membantu mencantikkan kulit (tona kulit)
💐 Mengatasi masalah jerawat jeragat dan kulit kusam
💐 Membantu si ibu hamil mendapat kan nutrisi yang lengkap
💐 Memberi imunisasi yang terbaik pada badan
💐 Memberi tenaga dan mengatasi masalah lemau dan mudah penat
-
-
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
📞 FIQA 0184076921
📞 FIQA 0184076921
📞 FIQA 0184076921
-
-
🔸 Postage setiap hari kecuali Ahad ( payament before 2pm )
-
#vitamincshaklee
#espshaklee

KULIT MUKA NAMPAK GLOWING, CANTIK DAN LEBIH SIHAT LAHHH, APA RAHSIANYA ?
-
-
Tu dia ramai pakat duk tanya lately , nak tahu apa rahsia dapat kulit yang lebih flawless dan yang penting nampak berseri ni kan?
-
-
Serius tak de rahsia apa pun wehhhh korang, saya just amek set basic beauty ni ajooo ! Jangan kata akak tak payung korang okay 😎
-
-
Nak tahu tak apa kelebihan set kecantikan ni?
-
-
💐 Membantu mencantikkan kulit (tona kulit)
💐 Mengatasi masalah jerawat jeragat dan kulit kusam
💐 Membantu si ibu hamil mendapat kan nutrisi yang lengkap
💐 Memberi imunisasi yang terbaik pada badan
💐 Memberi tenaga dan mengatasi masalah lemau dan mudah penat
-
-
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
📞 FIQA 0184076921
📞 FIQA 0184076921
📞 FIQA 0184076921
-
-
🔸 Postage setiap hari kecuali Ahad ( payament before 2pm )
-
#vitamincshaklee
#espshaklee
583 4 3 January, 2019