#vitaminsubur Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #vitaminsubur and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
37 hours
Average like
2.7
Average comment
0.1
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

@miss_sumandak Profile picture

@miss_sumandak

CUACA PANAS WALAUPUN PAGI. .

Bile jerebu start la cuaca pon cam panas je walaupun mendung .. Malam tadi tido pon berpeluh..Rasenye dah full kipas.. Tapi bahang bile jerebu ni..
.

Dah kene start jage kesihatan especially ade anak kecik. Risau sangat kalo kita tak sihat. Sape nak jage anak bile malam. Huwaina bile malam mmg manja lain sikt.. Tido kene pegang gelang sampai nyenyak. Abinye tak ade gelang tak nak la die tido dengan abi nya.. Haha. .

Subuh tadi bangun pagi je tekak rasa sakit gilaaaaaa. Telan air liur pun seksa. Rasa macam panas dalam. Lepastu macam hidung dah start berair.. Terus lari pi dapur, makan sesudu besar Vivix, lepas mandi semua. Telan sekali sebiji vitamin C.. .

Vivix ni kaya dengan polifenol yang anti radang. Antioksidan yang sangat bagus sebab dia bertindak dari dalam sel lagi.
.

Maksudnya kalau sel tu tak sihat, dia akan repair dan lindungi sel tu. Bila lindungi sel, automatic sel sihat, organ akan sihat, sistem badan pun akan sihat.
.

Bahan yang digunakan untuk buat vivix ni pun, bahan-baham superfood yang sangat mahal kat pasaran. Muscadine grape tu, kalau pergi jaya grocer, lebih rm100 hanya utk 100 gram.
.

Untung kita dapat manfaat dari vivix yang telah dipattern kan dgn sangat pekat oleh Shaklee. .

Bulan ni, vivix ada promosi taw.
Promosi last untuk terlajak murah dan berbaloi dengan free membership.

Klik cepat dear 📲http://addasyuhada.wasap.my

#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #babyshower

CUACA PANAS WALAUPUN PAGI. .

Bile jerebu start la cuaca pon cam panas je walaupun mendung .. Malam tadi tido pon berpeluh..Rasenye dah full kipas.. Tapi bahang bile jerebu ni..
.

Dah kene start jage kesihatan especially  ade anak kecik. Risau sangat kalo kita tak sihat. Sape nak jage anak bile malam. Huwaina bile malam mmg manja lain sikt.. Tido kene pegang gelang sampai nyenyak. Abinye tak ade gelang tak nak la die tido dengan abi nya.. Haha. .

Subuh tadi  bangun pagi je tekak rasa sakit gilaaaaaa.  Telan air liur pun seksa.  Rasa macam panas dalam.  Lepastu macam hidung dah start berair.. Terus lari pi dapur,  makan sesudu besar Vivix,  lepas mandi semua.  Telan sekali sebiji vitamin C.. .

Vivix ni kaya dengan polifenol yang anti radang. Antioksidan yang sangat bagus sebab dia bertindak dari dalam sel lagi.
.

Maksudnya kalau sel tu tak sihat, dia akan repair dan lindungi sel tu. Bila lindungi sel, automatic sel sihat, organ akan sihat, sistem badan pun akan sihat.
.

Bahan yang digunakan untuk buat vivix ni pun, bahan-baham superfood yang sangat mahal kat pasaran. Muscadine grape tu, kalau pergi jaya grocer, lebih rm100 hanya utk 100 gram.
.

Untung kita dapat manfaat dari vivix yang telah dipattern kan dgn sangat pekat oleh Shaklee. .

Bulan ni, vivix ada promosi taw.
Promosi last untuk terlajak murah dan berbaloi dengan free membership.

Klik cepat dear 📲http://addasyuhada.wasap.my

#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #babyshower
6 0 11 September, 2019
@supplement_biruputih Profile picture

@supplement_biruputih

Zinc Plus untuk pasangan yang sedang ikhtiar untuk hamil

Sesuai untuk suami dan isteri

Klik link whatsapp di bio untuk pembelian dan maklumat lanjut

Zinc Plus untuk pasangan yang sedang ikhtiar untuk hamil

Sesuai untuk suami dan isteri

Klik link whatsapp di bio untuk pembelian dan maklumat lanjut
3 1 10 September, 2019
@supplement_biruputih Profile picture

@supplement_biruputih

Kegagalan wanita untuk hamil boleh jadi berpunca dari masalah kesuburan di pihak lelaki

Menurut Dr. Muhammad Izzat Abdul Razak yang merupakan Pegawai Perubatan Kesihatan Wanita dan Kehamilan, Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), 40% dari masalah kesuburan berlaku di pihak lelaki

Seorang wanita yang subur tidak mampu hamil jika sperma yang disumbangkan lelaki tidak berkualiti walaupun dihasilkan dalam kuantiti yang banyak

Kegagalan wanita untuk hamil boleh jadi berpunca dari masalah kesuburan di pihak lelaki

Menurut Dr. Muhammad Izzat Abdul Razak yang merupakan Pegawai Perubatan Kesihatan Wanita dan Kehamilan, Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), 40% dari masalah kesuburan berlaku di pihak lelaki

Seorang wanita yang subur tidak mampu hamil jika sperma yang disumbangkan lelaki tidak berkualiti walaupun dihasilkan dalam kuantiti yang banyak
4 1 10 September, 2019
@mesitihealthbeauty Profile picture

@mesitihealthbeauty

Bandar Putra Kulai

PROMO JOM SHAKLEE VIVIX ❤️
_
Beli 2 botol vivix FREE CASHBACK RM38! & PERCUMA keahlian! Jimat lebih rm300+
_
Kebanyakan customers yang consume vivix, dan masih ambik vivix sampai harini :
_
1. Yang hadiahkan untuk mak ayah utk masalah sendi dan lenguh lutut.
2. Yang sedang ikhtiar hamil
3. Yang nak maintain kulit dan badan bertenaga macam orang muda.
Vivix ni best antiaging supplement.
4. Yang ada masalah period tak regular
_
Nak borong vivix ? Grab lah PROMO super best ni!
_
✔ Jimat lebih RM300+ untuk pakej beli 2 botol
_
✔ FREE membership
_
✔ Cash back bonus RM38
_
Boleh whatsapp ok ! Servis paling friendly 😬
_
Klik link in BIO ☝️
.
.
.
#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #kedaisaya #mesitihealthbeauty

PROMO JOM SHAKLEE VIVIX ❤️
_
Beli 2 botol vivix FREE CASHBACK RM38! & PERCUMA keahlian! Jimat lebih rm300+
_
Kebanyakan customers yang consume vivix, dan masih ambik vivix sampai harini : 
_
1. Yang hadiahkan untuk mak ayah utk masalah sendi dan lenguh lutut.
2. Yang sedang ikhtiar hamil
3. Yang nak maintain kulit dan badan bertenaga macam orang muda. 
Vivix ni best antiaging supplement. 
4. Yang ada masalah period tak regular 
_
Nak borong vivix ? Grab lah PROMO super best ni! 
_
✔ Jimat lebih RM300+ untuk pakej beli 2 botol 
_
✔ FREE membership 
_
✔ Cash back bonus RM38
_
Boleh whatsapp ok ! Servis paling friendly 😬
_
Klik link in BIO ☝️
.
.
.
#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #kedaisaya #mesitihealthbeauty
0 0 6 August, 2019
@nhuda.shaklee Profile picture

@nhuda.shaklee

Vivix pon merupakan agent detox tau. Jom dapatkan segera promo ogos ni buy6free1.. Berminat wassap huda 0128230843

#antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil

Vivix pon merupakan agent detox tau. Jom dapatkan segera promo ogos ni buy6free1.. Berminat wassap huda 0128230843

#antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil
1 0 4 August, 2019
@fatinperryy Profile picture

@fatinperryy

My no 1. Always fav supplement.😍😍 Termatching plak shawl dengan botol tu 😌

VIVIX STILL ON PROMO😘

1. Beli 2 botol vivix FREE CASHBACK RM38! & PERCUMA keahlian! ☑️ Jimat lebih RM300

Kebanyakan customers yang consume vivix. Dan masih ambik vivix sampai harini :
1. Yang hadiahkan untuk mak ayah utk masalah sendi dan lenguh lutut.
2. Yang sedang ikhtiar hamil
3. Yang nak maintain kulit dan badan bertenaga macam orang muda.
Vivix ni best antiaging supplement.
4. Yang ada masalah period tak regular
Nak borong vivix ? Grab lah PROMO super best ni! ✅ Jimat lebih RM300 untuk pakej beli 2 botol ✅ FREE membership ✅ Cash back bonus RM38

Boleh whatsapp ok ! Servis paling friendly. 0162211532 😬

@vitaminanggun.co

My no 1. Always fav supplement.😍😍 Termatching plak shawl dengan botol tu 😌

VIVIX STILL ON PROMO😘

1. Beli 2 botol vivix FREE CASHBACK RM38! & PERCUMA keahlian! ☑️ Jimat lebih RM300

Kebanyakan customers yang consume vivix. Dan masih ambik vivix sampai harini : 
1. Yang hadiahkan untuk mak ayah utk masalah sendi dan lenguh lutut.
2. Yang sedang ikhtiar hamil
3. Yang nak maintain kulit dan badan bertenaga macam orang muda. 
Vivix ni best antiaging supplement. 
4. Yang ada masalah period tak regular 
Nak borong vivix ? Grab lah PROMO super best ni! ✅ Jimat lebih RM300 untuk pakej beli 2 botol ✅ FREE membership ✅ Cash back bonus RM38

Boleh whatsapp ok ! Servis paling friendly. 0162211532 😬

@vitaminanggun.co
11 1 25 July, 2019
🌸 Vivix adalah 100% semulajadi : 
Tiada pewarna tiruan
Tiada perisa tiruan
Tiada pemanis tiruan
Tiada bahan pengawet

#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleemalaysia #shakleerawang#shakleebtp #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil
14 0 19 July, 2019
🌸 Vivix adalah 100% semulajadi : 
Tiada pewarna tiruan
Tiada perisa tiruan
Tiada pemanis tiruan
Tiada bahan pengawet

#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleemalaysia #shakleerawang#shakleebtp #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil
7 0 19 July, 2019
🌸 Vivix adalah 100% semulajadi : 
Tiada pewarna tiruan
Tiada perisa tiruan
Tiada pemanis tiruan
Tiada bahan pengawet

#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleemalaysia #shakleerawang#shakleebtp #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil
7 0 19 July, 2019
🌸 Vivix adalah 100% semulajadi : 
Tiada pewarna tiruan
Tiada perisa tiruan
Tiada pemanis tiruan
Tiada bahan pengawet

#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleemalaysia #shakleerawang#shakleebtp #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil
5 0 19 July, 2019
🌸 Vivix adalah 100% semulajadi : 
Tiada pewarna tiruan
Tiada perisa tiruan
Tiada pemanis tiruan
Tiada bahan pengawet

#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleemalaysia #shakleerawang#shakleebtp #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil
2 0 19 July, 2019
🌸 Vivix adalah 100% semulajadi : 
Tiada pewarna tiruan
Tiada perisa tiruan
Tiada pemanis tiruan
Tiada bahan pengawet

#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleemalaysia #shakleerawang#shakleebtp #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil
1 0 19 July, 2019
🌸 Vivix adalah 100% semulajadi : 
Tiada pewarna tiruan
Tiada perisa tiruan
Tiada pemanis tiruan
Tiada bahan pengawet

#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleemalaysia #shakleerawang#shakleebtp #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil
1 0 19 July, 2019
🌸 Vivix adalah 100% semulajadi : 
Tiada pewarna tiruan
Tiada perisa tiruan
Tiada pemanis tiruan
Tiada bahan pengawet

#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleemalaysia #shakleerawang#shakleebtp #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil
1 0 19 July, 2019
🌸 Vivix adalah 100% semulajadi : 
Tiada pewarna tiruan
Tiada perisa tiruan
Tiada pemanis tiruan
Tiada bahan pengawet

#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleemalaysia #shakleerawang#shakleebtp #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil
1 0 19 July, 2019
🌸 Vivix adalah 100% semulajadi : 
Tiada pewarna tiruan
Tiada perisa tiruan
Tiada pemanis tiruan
Tiada bahan pengawet

#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleemalaysia #shakleerawang#shakleebtp #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil
1 0 19 July, 2019
🌸 Vivix adalah 100% semulajadi : 
Tiada pewarna tiruan
Tiada perisa tiruan
Tiada pemanis tiruan
Tiada bahan pengawet

#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleemalaysia #shakleerawang#shakleebtp #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil
1 0 19 July, 2019
🌸 Vivix adalah 100% semulajadi : 
Tiada pewarna tiruan
Tiada perisa tiruan
Tiada pemanis tiruan
Tiada bahan pengawet

#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleemalaysia #shakleerawang#shakleebtp #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil
2 0 19 July, 2019

Top #vitaminsubur posts

@mak_jemah_jual_vitamin Profile picture

@mak_jemah_jual_vitamin

TAHUN DEPAN DAPAT BABY:

Tahun depan wad bersalin fully booked dah, penangan GLA complex.
Tempahlah satu katil tahun depan uolls!!
Bukan nak kata apalah, tapi dah bersusun dah yg bg feedback positif.
Takkan utk dptkan cahayamata kita berfikir berkali-kali?
Tempah sekarang sementara stok masih ada. Sbb ianya umpama pisang goreng panas di musim hujan.

Takut habis anda gigit jari.
Sms/whatsapp: 019 330 8053

#vitaminsubur
#cepathamil
#cepatdapatanak

TAHUN DEPAN DAPAT BABY:

Tahun depan wad bersalin fully booked dah, penangan GLA complex.
Tempahlah satu katil tahun depan uolls!!
Bukan nak kata apalah, tapi dah bersusun dah yg bg feedback positif.
Takkan utk dptkan cahayamata kita berfikir berkali-kali?
Tempah sekarang sementara stok masih ada. Sbb ianya umpama pisang goreng panas di musim hujan.

Takut habis anda gigit jari.
Sms/whatsapp: 019 330 8053

#vitaminsubur
#cepathamil
#cepatdapatanak
3 0 31 March, 2015
@vitaminsemulajadicorner Profile picture

@vitaminsemulajadicorner

Promosi bulan ini
.
.
Gla complex sangat baik untuk kesuburan wanita
.
Ramuan terbaik gabungan bersama vitamin E , minyak borage dll menjadikan ia istimewa dan berbeza berbanding EPO di pasaran
.
Gla complex Shaklee dirumus khas untuk tujuan seperti memperbaiki kitaran haid, menstabilkan hormon, mencantikkan kulit, menguatkan kuku, memudarkan jeragat dan banyak lagi manfaat lain
.
.
Ada masalah berkaitan hormon wanita, masalah kulit? Period tingtong? .
.
Cubalah solusi terbaik ini

Wasap 016 358 9018 / klik link di bio
.
#glacomplex
#promosimacshaklee #senggugut #sengguguthilang #period #periodtidakteratur #kulitcantik #shakleebangi #shakleekajang #jeragat #kulitkering #hilangkanjeragat #atasikulitkering #pengedarshakleekajang #pengedarshakleebangi #vitaminsubur #jeragat #hilangkanjeragat #setsuburshaklee

Promosi bulan ini
.
.
Gla complex sangat baik untuk kesuburan wanita
.
Ramuan terbaik gabungan bersama vitamin E , minyak borage dll menjadikan ia istimewa dan berbeza berbanding EPO di pasaran
.
Gla complex Shaklee dirumus khas untuk tujuan seperti memperbaiki kitaran haid, menstabilkan hormon, mencantikkan kulit, menguatkan kuku, memudarkan jeragat dan banyak lagi manfaat lain
.
.
Ada masalah berkaitan hormon wanita, masalah kulit? Period tingtong? .
.
Cubalah solusi terbaik ini

Wasap 016 358 9018 / klik link di bio
.
#glacomplex
#promosimacshaklee #senggugut #sengguguthilang #period #periodtidakteratur #kulitcantik #shakleebangi #shakleekajang #jeragat #kulitkering #hilangkanjeragat #atasikulitkering #pengedarshakleekajang #pengedarshakleebangi #vitaminsubur #jeragat #hilangkanjeragat #setsuburshaklee
27 0 13 March, 2019
@n.aziyana Profile picture

@n.aziyana

Rancang nak hamil. Tapi ada masalah #kesuburan iaitu telur tak matang.
.
.
Nak matangkan telur?
Mengikut pakar nutrisi, isteri perlu amalkan pengambilan #omegaguard #coqtrolplus #vivix #glacomplex untuk membantu tingkatkan kesuburan.
.
.
Peluang baik bulan ini, pembelian vivix ada promotion. Twinpack dapat less 5%. Free membership lagi.
.
Nak tahu detail boleh wasap kak yana. Link di bio

#tipkesuburan
#nakhamil
#vitaminsubur
#vitaministeri

Rancang nak hamil. Tapi ada masalah #kesuburan iaitu telur tak matang.
.
.
Nak matangkan telur?
Mengikut pakar nutrisi, isteri perlu amalkan pengambilan #omegaguard #coqtrolplus #vivix #glacomplex untuk membantu tingkatkan kesuburan.
.
.
Peluang baik bulan ini, pembelian vivix ada promotion. Twinpack dapat less 5%. Free membership lagi.
.
Nak tahu detail boleh wasap kak yana. Link di bio

#tipkesuburan
#nakhamil
#vitaminsubur
#vitaministeri
8 1 10 August, 2018
@nur_ezzulliani Profile picture

@nur_ezzulliani

Ootd orang bisnes = order of the day!⁣

Bukan outfit of the day. Heee.⁣

Lepas raya ni kan, ramai pakat angin, gastrik. So ramai repeat order Peppermint tau. Memang the best kalau korang rasa tak sedap perut, berangin semacam. Amik ni, confirm lega.⁣

Yang kedua laku, Omega! Barang wajib kalau nak kurus atau maintain berat badan. Bagus juga untuk reduce kolestrol dan untuk kesihatan jantung. Suka makan rendang daging, wajib amik ni okay! ⁣

Lepas tu ramai suka grab pil kalsium Oste untuk hilangkan lenguh lenguh badan lepas kemas rumah atau hilangkan sakit tumit waktu berjalan open house. Tapi yang ni esok baru nak order sebab esok ada surprise sale! 😍⁣

Ni antara top 3 barang on demand kakezzu minggu ni. Vitamin lain pun jual jugak. ⁣Boleh tengok @vitamindiva.co untuk lebih info. ⁣
Kiranya, korang kalau ada masalah jangan malu tanya kakezzu keh. Kakezzu akan suggest the best ikut bajet korang. 😊⁣

#suplemen #vitaminsubur #hilangkanlenguhbadan #bakarlemak #kurangkolestrol #tipssihat #tipskurangkanberatbadan #angin

Ootd orang bisnes = order of the day!⁣
⁣
Bukan outfit of the day. Heee.⁣
⁣
Lepas raya ni kan, ramai pakat angin, gastrik. So ramai repeat order Peppermint tau. Memang the best kalau korang rasa tak sedap perut, berangin semacam. Amik ni, confirm lega.⁣
⁣
Yang kedua laku, Omega! Barang wajib kalau nak kurus atau maintain berat badan. Bagus juga untuk reduce kolestrol dan untuk kesihatan jantung. Suka makan rendang daging, wajib amik ni okay! ⁣
⁣
Lepas tu ramai suka grab pil kalsium Oste untuk hilangkan lenguh lenguh badan lepas kemas rumah atau hilangkan sakit tumit waktu berjalan open house. Tapi yang ni esok baru nak order sebab esok ada surprise sale! 😍⁣
⁣
Ni antara top 3 barang on demand kakezzu minggu ni. Vitamin lain pun jual jugak. ⁣Boleh tengok @vitamindiva.co untuk lebih info. ⁣
Kiranya, korang kalau ada masalah jangan malu tanya kakezzu keh. Kakezzu akan suggest the best ikut bajet korang. 😊⁣
⁣
#suplemen #vitaminsubur #hilangkanlenguhbadan #bakarlemak #kurangkolestrol #tipssihat #tipskurangkanberatbadan #angin
14 0 18 June, 2019
@vitamin_bydill Profile picture

@vitamin_bydill

APA YANG BEST GLA COMPLEX SHAKLEE NI ? 🌸 Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri
🌸 Memperlahankan proses penuaan
🌸 Meningkatkan kesihatan Hormon
🌸 Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
🌸 Membantu meningkatkan kesuburan
🌸 Melegakan PMS (Sindrom Pra Haid)
🌸 Membantu dalam menangani Menopouse
🌸 Menguatkan kuku dan rambut
🌸 Membantu menangani ekzema
🌸 Melegakan simptom akibat arthritis rheumatoid 🌸Mengandungi Vitamin E untuk kuatkan dinding arteri
🌸 Kuatkan imuniti tubuh
🌸 Mengurangkan blood-clot yang boleh sebabkan serangan jantung
🌸 Mengawal kolestrol, kencing manis dan darah tinggi
🌸 Untuk fungsi saraf

Best kan??
.
.
#GLAComplex #periodproblems #senggugut #vitaminsubur

APA YANG BEST GLA COMPLEX SHAKLEE NI ? 🌸 Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri
🌸 Memperlahankan proses penuaan
🌸 Meningkatkan kesihatan Hormon
🌸 Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
🌸 Membantu meningkatkan kesuburan
🌸 Melegakan PMS (Sindrom Pra Haid)
🌸 Membantu dalam menangani Menopouse
🌸 Menguatkan kuku dan rambut
🌸 Membantu menangani ekzema
🌸 Melegakan simptom akibat arthritis rheumatoid 🌸Mengandungi Vitamin E untuk kuatkan dinding arteri
🌸 Kuatkan imuniti tubuh
🌸 Mengurangkan blood-clot yang boleh sebabkan serangan jantung
🌸 Mengawal kolestrol, kencing manis dan darah tinggi
🌸 Untuk fungsi saraf

Best kan??
.
.
#GLAComplex #periodproblems #senggugut #vitaminsubur
3 0 5 March, 2019
@rhuebeautystore Profile picture

@rhuebeautystore

umur mama dah hampir 70 tahun. tp still nmpk mude berseri. nak tahu ape rahsia nya? ⁣
.⁣
.⁣
.⁣

haa, salah satu rahsia mama adalah ➡️ amalkan pengambilan supplement tambahan drpd mude. multivitamins, garlic, omega. ⁣
.⁣
.⁣
.⁣
dan...mama lah yg sebenarnya yg perkenalkan saya dgn supplement. ⁣
.⁣
.⁣
.⁣
so sempena bulan #wonderwoman, saya nk share supplement yg mama dah lama amalkan.⁣

➡️ garlix complex (anti-bacterial)⁣
➡️ osteomatrix (kuatkan tulang & sendi2)⁣
➡️ omega guard (bagus utk jantung)⁣
➡️ vit C (utk kulit sihat cantik) ⁣
➡️ vita- lea (multivitamin)⁣

and currently mama start amik ➡️ vivix ( antioxidant yang bagus utk melindungi badan dr radikal bebas yg salu kite dpt dlm harian kite. bantu membaiki sel yang telah rosak)⁣

so bagi korang yg x pernah cube mane2 supplement di atas korang memang WAJIB mencube 👌⁣

untuk pertanyaan lanjut boleh wasap anal k ⁣
➡️ http://rhuebeauty.wasap.my/⁣
017-7164373⁣

#hadiahuntukmak #vitaminc #vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner

umur mama dah hampir 70 tahun. tp still nmpk mude berseri. nak tahu ape rahsia nya? ⁣
.⁣
.⁣
.⁣
⁣
haa, salah satu rahsia mama adalah ➡️ amalkan pengambilan supplement tambahan drpd mude. multivitamins, garlic, omega. ⁣
.⁣
.⁣
.⁣
dan...mama lah yg sebenarnya yg perkenalkan saya dgn supplement. ⁣
.⁣
.⁣
.⁣
so sempena bulan #wonderwoman, saya nk share supplement yg mama dah lama amalkan.⁣
⁣
➡️ garlix complex (anti-bacterial)⁣
➡️ osteomatrix (kuatkan tulang & sendi2)⁣
➡️ omega guard (bagus utk jantung)⁣
➡️ vit C (utk kulit sihat cantik) ⁣
➡️ vita- lea (multivitamin)⁣
⁣
and currently mama start amik ➡️ vivix ( antioxidant yang bagus utk melindungi badan dr radikal bebas yg salu kite dpt dlm harian kite. bantu membaiki sel yang telah rosak)⁣
⁣
so bagi korang yg x pernah cube mane2 supplement di atas korang memang WAJIB mencube 👌⁣
⁣
untuk pertanyaan lanjut boleh wasap anal k ⁣
➡️ http://rhuebeauty.wasap.my/⁣
017-7164373⁣
⁣
#hadiahuntukmak #vitaminc #vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner
30 2 27 March, 2019
@shakleebychewan Profile picture

@shakleebychewan

VIVIX & IKHTIAR HAMIL
Antara testimoni atau mereka yang berjaya ikhtiar hamil dengan Vivix.
Elok la bulan ini ada promosi 2 botol less 10% & FREE CHEWABLE VITAMIN C .
Sebotol untuk isteri
Sebotol untuk suami
Vitamin c pula suami isteri boleh makan untuk kesihatan sistem imun, kecantikan kulit dan lain-lain.
www.wasap.my/60132321416

Order sekarang & beserta payment!
Jap lagi promosi nak tamat dah!
#vitaminsubur #vivixikhtiarhamil #ikhtiarhamil #inginhamil #solusihamil #ikhtiarmengandung #ttc #vivixkualaterengganu #shakleebatuburuk #sayajualvivix #penjualvivixterengganu

VIVIX & IKHTIAR HAMIL 
Antara testimoni atau mereka yang berjaya ikhtiar hamil dengan Vivix. 
Elok la bulan ini ada promosi 2 botol less 10% & FREE CHEWABLE VITAMIN C . 
Sebotol untuk isteri
Sebotol untuk suami 
Vitamin c pula suami isteri boleh makan untuk kesihatan sistem imun, kecantikan kulit dan lain-lain. 
www.wasap.my/60132321416

Order sekarang & beserta payment! 
Jap lagi promosi nak tamat dah! 
#vitaminsubur #vivixikhtiarhamil #ikhtiarhamil #inginhamil #solusihamil #ikhtiarmengandung #ttc #vivixkualaterengganu #shakleebatuburuk  #sayajualvivix #penjualvivixterengganu
2 1 28 February, 2019
@fatinperryy Profile picture

@fatinperryy

Jabatan Perkhidmatan Awam

Assalamualaikum semua.. Selamat tengah hari. Atin bersiaran dari Kompleks C Putrajaya harini🤗

Atin just nak remind korang, promo Shaklee bestt sempena promosi # *CelebrateYourLove* 🌹
1️⃣ 2 botol vivix harga RM970 : *Promo RM684 sahaja ( 1botol RM342)*
2️⃣ Youth starter set ( cleanser, toner, day cream SPF50, night cream) RM900 : *Promo RM618 sahaja*
3️⃣ Wellness set ( ESP, Vitalea, Omega, Coq Trol, Vit C, B complex, Ostematrix, Omega, Mealshake, Basic H) RM926 : *Harga Promo RM670*
Nak order terus whtspp or dm fatin tau😘

Assalamualaikum semua.. Selamat tengah hari. Atin bersiaran dari Kompleks C Putrajaya harini🤗

Atin just nak remind korang, promo Shaklee bestt sempena promosi # *CelebrateYourLove* 🌹 
1️⃣ 2 botol vivix harga RM970 : *Promo RM684 sahaja ( 1botol RM342)*
2️⃣ Youth starter set ( cleanser, toner, day cream SPF50, night cream) RM900 : *Promo RM618 sahaja* 
3️⃣ Wellness set ( ESP, Vitalea, Omega, Coq Trol, Vit C, B complex, Ostematrix, Omega, Mealshake, Basic H) RM926 : *Harga Promo RM670* 
Nak order terus whtspp or dm fatin tau😘
24 3 22 February, 2019
5 1 22 February, 2019