#vshapefacial Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #vshapefacial and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
3 hours
Average like
8.4
Average comment
0.4
Posts with video
9/36
Posts with photo
27/36

Hashtag Popularity

@medanour_mobilefacial_dr.miba Profile picture

@medanour_mobilefacial_dr.miba

Utk Divaletops @zaza_dvl Sun Cushion taknak bg kulit rentung sbb si @zaza_dvl DivaLetops nak pergi krusus menembak 2minggu rosak kulit muka kalau tak pakai sun cushion ni..jahanam kulit nanti uols.. Jaga2..💋 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
--------------------------------------------------
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
"Mobile Facial Ke Tempat Anda"
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔹Kulit kering
🔹Kulit kusam
🔹Kulit berminyak
🔹Kulit gelap
🔹Kulit terbakar
🔹Warna kulit tidak sekata
🔹Jerawat
🔹Jeragat
🔹Resdung
🔹Muka berlubang
🔹White heads
🔹Black heads
🔹Parut
🔹Kedut
🔹Eye bags
🔹Eczema
🔹Double chin
🔹Dan lain-lain
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Siapa Saya?
🔹Syarikat yang berdaftar (002879043-P)
🔹Beroperasi secara mobile terus ke tempat anda
🔹Menggunakan mesin specialist buatan Korea berteknologi tinggi, terkini serta selamat
🔹100% halal
🔹100% tanpa bahan kimia
🔹Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia
🔹Beauty consultant yang professional dan terlatih
🔹Menjaga kebersihan tahap maksimum
🔹100% perkhidmatan tanpa was-was

Kawasan Beroperasi?
🔹Ampang
🔹Bukit Antarabangsa
🔹Gombak
🔹Kemensah
🔹Lembah Keramat
🔹Setiawangsa
🔹Taman Melati
🔹Taman Melawati
🔹Ulu Kelang

#medanour #mobilefacial #facialbergerak #vshapefacial #majlisperkhawinan #majlispertunangan #ampang #bukitantarabangsa #gombak #johor #lembahkeramat #setiawangsa #putrajaya #tamanmelawati #brunei #wangsamaju #jerawat #jeragat #resdung #kulitgelap #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkusam #kulitsensitif #kulitkering #masalahkulit #penuaan #kulitflawless #kulitglowing #nakcantik

Utk Divaletops @zaza_dvl Sun Cushion taknak bg kulit rentung sbb si @zaza_dvl DivaLetops nak pergi krusus menembak 2minggu rosak kulit muka kalau tak pakai sun cushion ni..jahanam kulit nanti uols.. Jaga2..💋 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
--------------------------------------------------
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
"Mobile Facial Ke Tempat Anda"
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔹Kulit kering
🔹Kulit kusam
🔹Kulit berminyak
🔹Kulit gelap
🔹Kulit terbakar
🔹Warna kulit tidak sekata
🔹Jerawat
🔹Jeragat
🔹Resdung
🔹Muka berlubang
🔹White heads
🔹Black heads
🔹Parut
🔹Kedut
🔹Eye bags
🔹Eczema
🔹Double chin
🔹Dan lain-lain
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Siapa Saya?
🔹Syarikat yang berdaftar (002879043-P)
🔹Beroperasi secara mobile terus ke tempat anda
🔹Menggunakan mesin specialist buatan Korea berteknologi tinggi, terkini serta selamat
🔹100% halal
🔹100% tanpa bahan kimia
🔹Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia
🔹Beauty consultant yang professional dan terlatih
🔹Menjaga kebersihan tahap maksimum
🔹100% perkhidmatan tanpa was-was

Kawasan Beroperasi?
🔹Ampang
🔹Bukit Antarabangsa
🔹Gombak
🔹Kemensah
🔹Lembah Keramat
🔹Setiawangsa
🔹Taman Melati
🔹Taman Melawati
🔹Ulu Kelang

#medanour #mobilefacial #facialbergerak #vshapefacial #majlisperkhawinan #majlispertunangan #ampang #bukitantarabangsa #gombak #johor #lembahkeramat #setiawangsa #putrajaya #tamanmelawati #brunei #wangsamaju #jerawat #jeragat #resdung #kulitgelap #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkusam #kulitsensitif #kulitkering #masalahkulit #penuaan #kulitflawless #kulitglowing #nakcantik
2 0 6 hours ago
@eykabeautyhomespa Profile picture

@eykabeautyhomespa

*Fenomena Baru Penghujung 2019* ! .
Program Perubahan Diri Untuk Anda ! .
Kami menjemput khas kepada anda untuk menyertai satu event keusahawanan dan kecantikan pada 22 September ini !
.
INGAT tarikh keramat ini , anda bukan sahaja dapat mengetahui program CANTIK DUIT, CANTIK RUPA .
malah berpeluang bersama 2 Penceramah Jemputan
.
1. *Chef Riz* @ *Chef Wan*
.
Chef Selebriti Masakan , yang kini melakukan bisnes keusahawan dan kecantikan secara PART TIME .
Testimoni Penceramah: .
3 bulan : Collection RM 100,000
.
2. *Monaliza* ( Young Idol n Expert Beautician )
.
Bekas Seorang Executive di sebuah bank terkemuka kini Full Time dengan kerjaya SENDIRI..
.
Testimoni Penceramah :
.
Top 5 Beautepreneur Producer
.
Jadi kepada andaaaa !!!
cepat cePAT CEPAT book tiket sekarang !!! *_terbuka kepada lelaki dan perempuan_*
.
.
RM 20 ( Termasuk Free DIY Facial )
.
lokasi : .
Diamond Lounge , Headquarters Elysyle.
.
Masa : 11 Pagi - 2 Petang
.
p/s : bawa hati yg berkobar kobar untuk menjadi usahawan ke arah jutawan kecantikan !
.
#facialbergerak #mobilefacialspa #facialsentul #facialgombak #facialkeramat #facialampang #facialshahalam #facialdamansara #instafamousmalaysia #ne #ctdk #bisnesonline #usahawanmobilespa #sharepartnerwanted #kerjakosong #vshapefacial #whitening #eternalbeauty #skincare #enigmabeauty #protegecoddymaembong #hometohomefacialkl #kualalumpur #selangor #pakejmurah #eykabeautyhomespa #homefacialshahalam

*Fenomena Baru Penghujung 2019* ! .
Program Perubahan Diri Untuk Anda ! .
Kami menjemput khas kepada anda untuk menyertai satu event keusahawanan dan kecantikan pada 22 September ini !
.
INGAT tarikh keramat ini , anda bukan sahaja dapat mengetahui program CANTIK DUIT, CANTIK RUPA .
malah berpeluang bersama 2 Penceramah Jemputan
.
1. *Chef Riz* @ *Chef Wan*
.
Chef Selebriti Masakan , yang kini melakukan bisnes keusahawan dan  kecantikan secara PART TIME .
Testimoni Penceramah: .
3 bulan : Collection RM 100,000
.
2. *Monaliza* ( Young Idol n Expert Beautician )
.
Bekas Seorang Executive di sebuah bank terkemuka kini Full Time dengan kerjaya SENDIRI..
.
Testimoni Penceramah :
.
Top 5 Beautepreneur Producer
.
Jadi kepada andaaaa !!!
cepat cePAT CEPAT book tiket sekarang !!! *_terbuka kepada lelaki dan perempuan_*
.
.
RM 20 ( Termasuk Free DIY Facial )
.
lokasi : .
Diamond Lounge , Headquarters Elysyle.
.
Masa : 11 Pagi - 2 Petang
.
p/s : bawa hati yg berkobar kobar untuk menjadi usahawan ke arah jutawan kecantikan !
.
#facialbergerak#mobilefacialspa#facialsentul#facialgombak#facialkeramat#facialampang#facialshahalam#facialdamansara#instafamousmalaysia#ne#ctdk#bisnesonline#usahawanmobilespa#sharepartnerwanted#kerjakosong#vshapefacial#whitening#eternalbeauty#skincare#enigmabeauty#protegecoddymaembong#hometohomefacialkl#kualalumpur#selangor#pakejmurah#eykabeautyhomespa#homefacialshahalam
5 0 12 hours ago
@rnz_mobilehomespa Profile picture

@rnz_mobilehomespa

6 Rahsia dan rawatan yang kita selalu kongsikan bersama customers apabila bertanya soal masalah kulit muka mereka ❤️
.
1. Jangan sesekali makan makanan BERMINYAK sehinggalah jerawat hilang di muka.
.
2. Sebelum tidur. Pastikan cuci muka dengan sabun muka kalau ber-makeup. Lepas tu cuci pula dengan air suam. Keringkan kulit, sapukan krim atau gel jerawat. Terus Lena hingga Subuh. Terbaik lebih 5jam.
.
3. Makan antibiotik dan ubat kulit hingga comel gebu BERGETAH.
.
4. Jangan picit black/white komedo dengan jari yang akan menyebabkan infeksi lalu meninggalkan parut.
.
5. Selalu mandi setelah aktiviti berat atau lasak, untuk membersihkan kulit dari minyak & peluh.
.
6. Tips paling penting . Rawatan facial at least 2MINGGU / 1BULAN sekali untuk dapatkan kulit yg bersih dan terhindar dari jerawat .
.
Amalkan 6 tips mudah ini dan hasilnya memang berkesan 🌹🌹
.
.
Berminat nak buat facial @ nak sertai team mobile home spa??
Klik link di bio👇👇👇
www.wasap.my/601162749889
.
Jemput lawati dan like page
RNZ Mobilehomespa👇👇
https://www.facebook.com/RNZmobilespa/
.
.
#elysylemobilespa
#elysyleskincare #EBPlus
#homefacial #elysyle #skincare #elysylebeauty #facialperak #facialmanjung #GuaShaFacial #facialmurah2019 #GuaSha #promofacialspa #beautyskin #facialtreatment #homefacialspa #facialspakerumahanda #spakerumah #spakerumah #vshapefacial #eternalbeauty #spabergerak #spabergerakperak
#mobilespaownerwanted

6 Rahsia dan rawatan yang kita selalu kongsikan bersama customers apabila bertanya soal masalah kulit muka mereka ❤️
. 
1. Jangan sesekali makan makanan BERMINYAK sehinggalah jerawat hilang di muka.
. 
2. Sebelum tidur. Pastikan cuci muka dengan sabun muka kalau ber-makeup. Lepas tu cuci pula dengan air suam. Keringkan kulit, sapukan krim atau gel jerawat. Terus Lena hingga Subuh. Terbaik lebih 5jam.
. 
3. Makan antibiotik dan ubat kulit hingga comel gebu BERGETAH.
. 
4. Jangan picit black/white komedo dengan jari yang akan menyebabkan infeksi lalu meninggalkan parut.
. 
5. Selalu mandi setelah aktiviti berat atau lasak, untuk membersihkan kulit dari minyak & peluh.
. 
6. Tips paling penting . Rawatan facial at least 2MINGGU / 1BULAN sekali untuk dapatkan kulit yg bersih dan terhindar dari jerawat .
.
Amalkan 6 tips mudah ini dan hasilnya memang berkesan 🌹🌹
.
.
Berminat nak buat facial @ nak sertai team mobile home spa??
Klik link di bio👇👇👇
www.wasap.my/601162749889
.
Jemput lawati dan like page 
RNZ Mobilehomespa👇👇
https://www.facebook.com/RNZmobilespa/
.
.
#elysylemobilespa
#elysyleskincare #EBPlus
#homefacial #elysyle #skincare #elysylebeauty #facialperak #facialmanjung #GuaShaFacial #facialmurah2019 #GuaSha #promofacialspa #beautyskin #facialtreatment #homefacialspa #facialspakerumahanda #spakerumah #spakerumah #vshapefacial #eternalbeauty #spabergerak #spabergerakperak
#mobilespaownerwanted
19 0 20 September, 2019
@eizyshamobile Profile picture

@eizyshamobile

Terlalu sibok dgn urusan kerja sampai muka pun kusam!!Jangan risau,masih de masa lagi utk wat facial..😊
.
Booked je appt facial dgn watie?.. Sempat lagi nk touch up muka kasi glowing ❤️
.
Skincare hebat dari Jepun n mesin vshape dari Korea u olls. 😊
.
💕We bring beauty to your doorstep💖
Watie@eizysha
0163103686
.
#eizyshamobilespa #beauty #sipenggosokmuka #trainer #beauticianwanted #parttimejob #fulltimejob #vshapefacial #surirumahbergaji #homespaselangor #hometohomespaservice
#facial #facialklang #facialkualaselangor
#facialshahalam #lifting #jeragat #jerawat
#muaselangor

Terlalu sibok dgn urusan kerja sampai muka pun kusam!!Jangan risau,masih de masa lagi utk wat facial..😊
.
Booked je appt facial dgn watie?.. Sempat lagi nk touch up muka kasi glowing ❤️
.
Skincare hebat dari Jepun n mesin vshape dari Korea u olls. 😊
.
💕We bring beauty to your doorstep💖
Watie@eizysha
0163103686
.
#eizyshamobilespa #beauty #sipenggosokmuka #trainer #beauticianwanted #parttimejob #fulltimejob #vshapefacial #surirumahbergaji #homespaselangor #hometohomespaservice
#facial #facialklang #facialkualaselangor
#facialshahalam #lifting #jeragat #jerawat
#muaselangor
4 0 20 September, 2019
@facial_by_beby_eyqinss Profile picture

@facial_by_beby_eyqinss

Fenomena Baru Penghujung 2019.. Program Perubahan Diri Untuk Anda ! !
.
Kami menjemput khas kepada anda untuk menyertai satu event keusahawanan dan kecantikan pada 22 September ini !
.
INGAT tarikh keramat ini , anda bukan sahaja dapat mengetahui program CANTIK DUIT, CANTIK RUPA .
👉🏻2 Penceramah Jemputan
.
1. Chef Riz @ Chef Wan
.
Chef Selebriti Masakan , yang kini melakukan bisnes keusahawan dan kecantikan secara PART TIME .
Testimoni Penceramah: 3 bulan-Collection RM 100,000
.
2. Monaliza ( Young Idol n Expert Beautician )
.
Bekas Seorang Executive di sebuah bank terkemuka kini Full Time dengan kerjaya SENDIRI..
.
Testimoni Penceramah : Top 5 Beautepreneur Producer
.
Jadi kepada andaaaa !!!
cepat cepat cepat book tiket sekarang !!! Terbuka kepada lelaki dan perempuan
.
RM 20 ( Termasuk Free DIY Facial )
Lokasi : Diamond Lounge , Headquarters Elysyle.
Masa : 11 Pagi - 2 Petang
.
p/s : bawa hati yg berkobar kobar untuk menjadi usahawan ke arah jutawan kecantikan !

www.wasap.my/60197490797/previewKL .
.
#usahawan #mobilefacialspa #eternalbeauty
#Protegecoddymaembong #beautymanagementworkshop #facialbergerak #hometohomefacialkl #ctdk #neelofa #aliffsyukriterlajaklaris #sajat #vshapefacial #whitening #sideincome #bisnesonline #parttime #fulltime #sharepartnerwanted

Fenomena Baru Penghujung 2019.. Program Perubahan Diri Untuk Anda ! !
.
Kami menjemput khas kepada anda untuk menyertai satu event keusahawanan dan kecantikan pada 22 September ini !
.
INGAT tarikh keramat ini , anda bukan sahaja dapat mengetahui program CANTIK DUIT, CANTIK RUPA .
👉🏻2 Penceramah Jemputan
.
1. Chef Riz @ Chef Wan
.
Chef Selebriti Masakan , yang kini melakukan bisnes keusahawan dan  kecantikan secara PART TIME .
Testimoni Penceramah: 3 bulan-Collection RM 100,000
.
2. Monaliza ( Young Idol n Expert Beautician )
.
Bekas Seorang Executive di sebuah bank terkemuka kini Full Time dengan kerjaya SENDIRI..
.
Testimoni Penceramah : Top 5 Beautepreneur Producer
.
Jadi kepada andaaaa !!!
cepat cepat cepat book tiket sekarang !!! Terbuka kepada lelaki dan perempuan
.
RM 20 ( Termasuk Free DIY Facial )
Lokasi : Diamond Lounge , Headquarters Elysyle.
Masa : 11 Pagi - 2 Petang
.
p/s : bawa hati yg berkobar kobar untuk menjadi usahawan ke arah jutawan kecantikan !

www.wasap.my/60197490797/previewKL .
.
#usahawan#mobilefacialspa#eternalbeauty 
#Protegecoddymaembong#beautymanagementworkshop#facialbergerak#hometohomefacialkl#ctdk#neelofa#aliffsyukriterlajaklaris#sajat#vshapefacial#whitening#sideincome#bisnesonline#parttime#fulltime#sharepartnerwanted
4 0 20 September, 2019
@lilyputihhomefacialampang Profile picture

@lilyputihhomefacialampang

Kuala Lumpur, Malaysia

Reposted from @lilyputihhomefacialampang (@get_regrann) - 💜💜💜 ( Video part 2 )
Eternal Beauty mesin 4in1dari Korea ini menembusi kulit dgn mendalam untuk hasil yang lebih cepat, menggalakkan tumbuhan semula sel, pemejalan & penegangan kulit kendur. : 💕💕💕💕💕💕💕
.
.
NAK BOOK FACIAL? What's up 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
www.wasap.my/60105319656/bookfacial
www.wasap.my/60105319656/bookfacial .
.
#enigmabeauty #beautiful #mobilespa #facialspa #elysyle #muslimahspa #vshapefacial #kulitanjal #hilangjerawat #jeragat #kulitcerah #kulitputih #hijabista #makeupartist #facialkl #facialselangor #facialtime #facialampang
#codymaembong #eternalbeauty #usahawanhomefacialspa
#teamgorgeousangle #facialcheras #facialgombak #facialtamanshamelin - #regrann

Reposted from @lilyputihhomefacialampang (@get_regrann) - 💜💜💜 ( Video part 2 ) 
Eternal Beauty mesin 4in1dari Korea ini menembusi kulit dgn mendalam untuk hasil yang lebih cepat, menggalakkan tumbuhan semula sel, pemejalan & penegangan kulit kendur. : 💕💕💕💕💕💕💕
.
.
NAK BOOK FACIAL? What's up 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
www.wasap.my/60105319656/bookfacial
www.wasap.my/60105319656/bookfacial .
.
#enigmabeauty #beautiful  #mobilespa #facialspa #elysyle #muslimahspa #vshapefacial #kulitanjal #hilangjerawat #jeragat #kulitcerah #kulitputih #hijabista #makeupartist #facialkl #facialselangor #facialtime #facialampang 
#codymaembong #eternalbeauty #usahawanhomefacialspa 
#teamgorgeousangle #facialcheras #facialgombak  #facialtamanshamelin - #regrann
5 0 20 September, 2019
@lilyputihhomefacialampang Profile picture

@lilyputihhomefacialampang

Kuala Lumpur, Malaysia

Reposted from @lilyputihhomefacialampang (@get_regrann) - 💜💜💜 Eternal Beauty mesin 4in1dari Korea ini menembusi kulit dgn mendalam untuk hasil yang lebih cepat, menggalakkan tumbuhan semula sel, pemejalan & penegangan kulit kendur. : 💕💕💕💕💕💕💕
.
.
NAK BOOK FACIAL? What's up 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
www.wasap.my/60105319656/bookfacial
.
#enigmabeauty #beautiful #mobilespa #facialspa #elysyle #muslimahspa #vshapefacial #kulitanjal #hilangjerawat #jeragat #kulitcerah #kulitputih #hijabista #makeupartist #facialkl #facialselangor #facialtime #facialampang
#codymaembong #eternalbeauty #usahawanhomefacialspa
#teamgorgeousangle #facialcheras #facialgombak #facialtamanshamelin - #regrann

Reposted from @lilyputihhomefacialampang (@get_regrann) - 💜💜💜 Eternal Beauty mesin 4in1dari Korea ini menembusi kulit dgn mendalam untuk hasil yang lebih cepat, menggalakkan tumbuhan semula sel, pemejalan & penegangan kulit kendur. : 💕💕💕💕💕💕💕
.
.
NAK BOOK FACIAL? What's up 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
www.wasap.my/60105319656/bookfacial
.
#enigmabeauty #beautiful  #mobilespa #facialspa #elysyle #muslimahspa #vshapefacial #kulitanjal #hilangjerawat #jeragat #kulitcerah #kulitputih #hijabista #makeupartist #facialkl #facialselangor #facialtime #facialampang 
#codymaembong #eternalbeauty #usahawanhomefacialspa 
#teamgorgeousangle #facialcheras #facialgombak  #facialtamanshamelin - #regrann
4 0 20 September, 2019
@facialmobilespa_ieda Profile picture

@facialmobilespa_ieda

My beautiful partner 😍 preggy mom dan seorang housewife pon join buat mobile spa. Yang bkerja pun ramai join. Walaupn kerja tp still cari side income! Di zaman yg struggle ni 1 income shj tak cukup utk tampung perbelanjaan. Setuju tak? .
Every month kami 1 team akan gather.. Berkumpul utk brainstorming, hadiri kelas, training & etc. Sebagus mana pun u, ilmu kena topup. Nak jd beautician ilmu kena penuh di dada! Best tak duduk dalam circle mcm ni? Korang pun blh kalau nak.. Dialu2kan utk join.
.
Ieda masih buka lagi pengambilan partner baru.. Kita guide sampai pandai. No worries. Utk details jom whatsapp ieda 😘
.
Area seremban/nilai/bangi/kajang/PD/sepang boleh roger @facialmobilespa_anis utk facial ok! Servis tiptop 💋
.
.
#iedahomefacial #muslimahhomefacial #GojesFacialSquad #klspa #nilaihomespa #elysyleskincare #spakerumah #spabergerak #spaKL #nilaimobilespa #serembanmobilespa #facialspaselangor #homefacial #homespa #facialmobilespa #facialspaseremban #facialspanilai #facialdirumah #facialkerumahanda #bangifacial #serembanmobilespa #vshapefacial #eternalbeauty #Elken #guasa #guasatreatment #permingeyelash #bisnesgosokmuka #duittambahan #EB

My beautiful partner 😍 preggy mom dan seorang housewife pon join buat mobile spa. Yang bkerja pun ramai join. Walaupn kerja tp still cari side income! Di zaman yg struggle ni 1 income shj tak cukup utk tampung perbelanjaan. Setuju tak? .
Every month kami 1 team akan gather.. Berkumpul utk brainstorming, hadiri kelas, training & etc. Sebagus mana pun u, ilmu kena topup. Nak jd beautician ilmu kena penuh di dada! Best tak duduk dalam circle mcm ni? Korang pun blh kalau nak.. Dialu2kan utk join.
.
Ieda masih buka lagi pengambilan partner baru.. Kita guide sampai pandai. No worries. Utk details jom whatsapp ieda 😘
.
Area seremban/nilai/bangi/kajang/PD/sepang boleh roger @facialmobilespa_anis utk facial ok! Servis tiptop 💋
.
.
#iedahomefacial #muslimahhomefacial #GojesFacialSquad #klspa #nilaihomespa #elysyleskincare #spakerumah #spabergerak #spaKL #nilaimobilespa #serembanmobilespa #facialspaselangor #homefacial #homespa #facialmobilespa #facialspaseremban #facialspanilai #facialdirumah #facialkerumahanda #bangifacial #serembanmobilespa #vshapefacial #eternalbeauty #Elken #guasa #guasatreatment #permingeyelash #bisnesgosokmuka #duittambahan #EB
35 0 20 September, 2019
@rnz_mobilehomespa Profile picture

@rnz_mobilehomespa

Kak Zai yang tercari-cari kerja part time untuk membantu keluarga, mampu tersenyum sekarang dengan wang pendapatan dari kerja gosok2 muka secara part time sebanyak RM3000 sebulan.
.
.
Berminat nak buat facial @ Nak sertai team mobile home spa??
Klik link di bio👇👇👇
www.wasap.my/601162749889
.
Jemput lawati dan like page
RNZ Mobilehomespa👇👇
https://www.facebook.com/RNZmobilespa/
.
.
#elysylemobilespa
#elysyleskincare #EBPlus
#homefacial #elysyle #skincare #elysylebeauty #facialperak #facialmanjung #GuaShaFacial #facialmurah2019 #GuaSha #promofacialspa #beautyskin #facialtreatment #homefacialspa #facialspakerumahanda #spakerumah #spakerumah #vshapefacial #eternalbeauty #spabergerak #spabergerakperak
#mobilespaownerwanted

Kak Zai yang tercari-cari kerja part time untuk membantu keluarga, mampu tersenyum sekarang dengan wang pendapatan dari kerja gosok2 muka secara part time sebanyak RM3000 sebulan.
.
.
Berminat nak buat facial @ Nak sertai team mobile home spa??
Klik link di bio👇👇👇
www.wasap.my/601162749889
.
Jemput lawati dan like page 
RNZ Mobilehomespa👇👇
https://www.facebook.com/RNZmobilespa/
.
.
#elysylemobilespa
#elysyleskincare #EBPlus
#homefacial #elysyle #skincare #elysylebeauty #facialperak #facialmanjung #GuaShaFacial #facialmurah2019 #GuaSha #promofacialspa #beautyskin #facialtreatment #homefacialspa #facialspakerumahanda #spakerumah #spakerumah #vshapefacial #eternalbeauty #spabergerak #spabergerakperak
#mobilespaownerwanted
16 0 20 September, 2019
@facialformen_bykhosyi Profile picture

@facialformen_bykhosyi

CARI INCOME LEBIH? 🔥🔥
Nak tak dengan cuma RM 20 belajar menjadi Owner Bisnes Mobile Spa?
.
Terbuka kepada semua 😘
✅Student
✅Penganggur
✅Surirumah
✅Penjawat awam
✅Pekerja swasta
✅Bekerja sendiri
.
Kami akan bongkarkan rahsia bagaimana jana income RM3K - RM10K sebulan.
.
Bisnes demand yang tengah TOP TRENDING sampai tak cukup tangan nak handle customer.
.
Jadi kami nak buka peluang berkongsi rezeki ni kepada anda semua.
.
Untung gillerr beb!!
sebab!!!
Tak Payah sewa kedai..
Tak Payah ada Pekerja..
Tak Payah bayar bil, bayar sewa, bayar gaji pkerja.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TAK PAYAHH!! TAK PAYAHH!! TAK PAYAH!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
Boleh buat Fulltime & Partime
-Partime Rm150-Rm300 sehari
-Fulltime Rm400-Rm800 sehari
.
Nak tak??
Kami bagi Jalan..
Tiada modal? Dana pun kami sediakan..
.
Whatsapp untuk details.

www.wasap.my/60174978227/kelaspreview

#viralvideo #spa #klinikkecantikan #bisnisonline #aslegacy #kualalumpur #johorbahru #surirumah #usahawan #cantik #facials #mobilefacial #mua #facial #kursuskecantikan #vshapefacial #mobilespa #whitening #facial #shawlcantik #coway #cuckoo #aliffsyukri #beauty #massage #kerjakosong #partimejob #fulltime #agentwanted #sharepartnerwanted

CARI INCOME LEBIH? 🔥🔥
Nak tak dengan cuma RM 20 belajar menjadi Owner Bisnes Mobile Spa?
.
Terbuka kepada semua 😘
✅Student
✅Penganggur
✅Surirumah
✅Penjawat awam
✅Pekerja swasta
✅Bekerja sendiri
.
Kami akan bongkarkan rahsia bagaimana jana income RM3K - RM10K sebulan.
.
Bisnes demand yang tengah TOP TRENDING sampai tak cukup tangan nak handle customer.
.
Jadi kami nak buka peluang berkongsi rezeki ni kepada anda semua.
.
Untung gillerr beb!!
sebab!!!
Tak Payah sewa kedai..
Tak Payah ada Pekerja..
Tak Payah bayar bil, bayar sewa, bayar gaji pkerja.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TAK PAYAHH!! TAK PAYAHH!! TAK PAYAH!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
Boleh buat Fulltime & Partime
-Partime Rm150-Rm300 sehari
-Fulltime Rm400-Rm800 sehari
.
Nak tak??
Kami bagi Jalan..
Tiada modal? Dana pun kami sediakan..
.
Whatsapp untuk details.

www.wasap.my/60174978227/kelaspreview

#viralvideo #spa#klinikkecantikan#bisnisonline #aslegacy#kualalumpur#johorbahru#surirumah#usahawan#cantik #facials#mobilefacial#mua#facial#kursuskecantikan#vshapefacial#mobilespa#whitening#facial#shawlcantik#coway#cuckoo #aliffsyukri#beauty#massage#kerjakosong#partimejob#fulltime#agentwanted#sharepartnerwanted
5 0 20 September, 2019
@yusofchongmy Profile picture

@yusofchongmy

[ SERI PENGANTIN]

Inilah dia pengantin yang buat facial beberapa jam sebelum majlis nikah.

Nikah petang, facial buat pagi. Mau xsegarrrr, fresh muka untuk nikah. This is the reason why you need to have me time for your big day 😏

#belijiwa #spakl #mobilespa #facialdirumah #mobilefacial #mobilespakl #beautycartelkl #facialselangor #facialpuchong #facialmukakl #urutmukakl #urutmuka #homespaselangor #homespaservice #facialpengantin #spamuslimah #facialtreatment #usahawanmobilespa #homefacialspa #mobilespakualalumpur #beautycartel #beautyconsultant #lifting #vshapefacial

[ SERI PENGANTIN]

Inilah dia pengantin yang buat facial beberapa jam sebelum majlis nikah.

Nikah petang, facial buat pagi. Mau xsegarrrr, fresh muka untuk nikah. This is the reason why you need to have me time for your big day 😏

#belijiwa #spakl #mobilespa #facialdirumah #mobilefacial #mobilespakl #beautycartelkl #facialselangor  #facialpuchong #facialmukakl #urutmukakl #urutmuka  #homespaselangor #homespaservice #facialpengantin #spamuslimah  #facialtreatment #usahawanmobilespa #homefacialspa #mobilespakualalumpur #beautycartel #beautyconsultant #lifting #vshapefacial
6 0 20 September, 2019
@hfzhabdullah Profile picture

@hfzhabdullah

[ SERI PENGANTIN]

Inilah dia pengantin yang buat facial beberapa jam sebelum majlis nikah.

Nikah petang, facial buat pagi. Mau xsegarrrr, fresh muka untuk nikah. This is the reason why you need to have me time for your big day 😏

#belijiwa #spakl #mobilespa #facialdirumah #mobilefacial #mobilespakl #beautycartelkl #facialselangor #facialpuchong #facialmukakl #urutmukakl #urutmuka #homespaselangor #homespaservice #facialpengantin #spamuslimah #facialtreatment #usahawanmobilespa #homefacialspa #mobilespakualalumpur #beautycartel #beautyconsultant #lifting #vshapefacial

[ SERI PENGANTIN]

Inilah dia pengantin yang buat facial beberapa jam sebelum majlis nikah.

Nikah petang, facial buat pagi. Mau xsegarrrr, fresh muka untuk nikah. This is the reason why you need to have me time for your big day 😏

#belijiwa #spakl #mobilespa #facialdirumah #mobilefacial #mobilespakl #beautycartelkl #facialselangor  #facialpuchong #facialmukakl #urutmukakl #urutmuka  #homespaselangor #homespaservice #facialpengantin #spamuslimah  #facialtreatment #usahawanmobilespa #homefacialspa #mobilespakualalumpur #beautycartel #beautyconsultant #lifting #vshapefacial
17 0 20 September, 2019
@facial_byrayxa Profile picture

@facial_byrayxa

Shah Alam, Malaysia

Hai semua 👋👋
.
Hari ni kakza nak share lg testimoni facial
.
Uolls tgk area bulatan merah tu..
.
Nmpk x beza?? ✔ Garisan bwh mata kurang..
✔ Kesan jeragat pudar..
✔ pipi naik
✔ kulit nmpk lebih glowing
.
Hah best ke best?? Mestilah best kan 😍😍
Giler x best. Hanya 1 sesi facial pon dh nmpk result camni.. .
Nak mantain camni x yah perlu pon buat ari2..sebaiknya jarak utk next sesi adalah antara 2minggu hingga sebulan..
.
Utk yg berminat nak facial, uolss bole klik link wasap di bio ye 😉
.
#facialbyrayxa #facialmurah #facialbergerak #mobilefacialspa #facialsentul #facialgombak #facialkeramat #facialampang #facialshahalam #facialdamansara #instafamousmalaysia #ctdk #bisnesonline #usahawanmobilespa #sharepartnerwanted #kerjakosong #vshapefacial #whitening #eternalbeauty #skincare #enigmabeauty #protegecoddymaembong #kualalumpur #selangor #pakejmurah #homefacialshahalam #vshape #cantik

Hai semua 👋👋
.
Hari ni kakza nak share lg testimoni facial
.
Uolls tgk area bulatan merah tu..
.
Nmpk x beza?? ✔ Garisan bwh mata kurang..
✔ Kesan jeragat pudar..
✔ pipi naik
✔ kulit nmpk lebih glowing
.
Hah best ke best?? Mestilah best kan 😍😍
Giler x best. Hanya 1 sesi facial pon dh nmpk result camni.. .
Nak mantain camni x yah perlu pon buat ari2..sebaiknya jarak utk next sesi adalah antara 2minggu hingga sebulan..
.
Utk yg berminat nak facial, uolss bole klik link wasap di bio ye 😉
.
#facialbyrayxa #facialmurah #facialbergerak #mobilefacialspa #facialsentul #facialgombak #facialkeramat #facialampang #facialshahalam #facialdamansara #instafamousmalaysia #ctdk#bisnesonline #usahawanmobilespa #sharepartnerwanted #kerjakosong #vshapefacial #whitening#eternalbeauty #skincare #enigmabeauty #protegecoddymaembong #kualalumpur #selangor #pakejmurah#homefacialshahalam #vshape #cantik
12 1 19 September, 2019
@facialtreatment.penang Profile picture

@facialtreatment.penang

☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️ Belum try facial dengan mesin urutan eternal beauty?
.
Kulit akan kelihatan lebih muda, segar dan berseri2 selepas facial treatment walaupun kali pertama..😍 .
.
Nak kulit kekal cantek kenalah konsisten buat treatment k.. 😘
.
.
wasap.my/60146310258/ #homefacialspa #facialtreatment.penang #facialtraining #facialmurahpenang☀️ #facialspapenang #facialcantik ☀️ #mobilefacialspa☀️ #liftingfacial #vshapefacial ☀️ #flawlessfacial #bakalpengantin ☀️ #kulitcantik ☀️

☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️ Belum try facial dengan mesin urutan eternal beauty?
.
Kulit akan kelihatan lebih muda, segar dan berseri2 selepas facial treatment walaupun kali pertama..😍 .
.
Nak kulit kekal cantek kenalah konsisten buat treatment k.. 😘
.
.
wasap.my/60146310258/ #homefacialspa #facialtreatment.penang  #facialtraining #facialmurahpenang☀️ #facialspapenang #facialcantik ☀️ #mobilefacialspa☀️ #liftingfacial #vshapefacial ☀️ #flawlessfacial  #bakalpengantin ☀️ #kulitcantik ☀️
1 0 19 September, 2019
@atiqaibrahim_beauty Profile picture

@atiqaibrahim_beauty

FACIAL ALA SPA KE RUMAH ANDA!!!!
.
.
Korang tak ada masa nak ke spa? Korang teringin nak berfacial? Korang tak tahu spa mana yang okey? .
.
Uols tak perlu lagi dah keluar bersesak sesak, dan paling best dapat berjimat banyak tau. .
.
KENAPA PERLU BOOKING FACIAL DENGAN TIQAH:
✅ Produk skincare yang digunakan telah dibuat kajian selama 12 tahun & telah memenangi pelbagai Award!
✅ 100% proses facial adalah selamat, tiada proses yang menyakitkan kulit wajah korang
✅ Tak perlu keluar rumah dah
✅ Tak perlu risau anak anak tiada yang jaga
.
.
Tunggu apa lagi? Booking slot korang sekarang!!!!!
.
.
Tiqah cover kawasan Lenggong, Kuala Kangsar & Ipoh. Tapi untuk Gerik dan Taiping juga boleh bergantung kepada permintaan hehe. .
Klik link di atas dan terus booking slot korang.
#mobilespa #facialguasa #lenggong #kualakangsar #facialspa #mobilefacialspa #vshapefacial #mobilefacialkualakangsar #mobilefaciallenggong #mobilefacialipoh

FACIAL ALA SPA KE RUMAH ANDA!!!!
.
.
Korang tak ada masa nak ke spa? Korang teringin nak berfacial? Korang tak tahu spa mana yang okey? .
.
Uols tak perlu lagi dah keluar bersesak sesak, dan paling best dapat berjimat banyak tau. .
. 
KENAPA PERLU BOOKING FACIAL DENGAN TIQAH:
✅ Produk skincare yang digunakan telah dibuat kajian selama 12 tahun & telah memenangi pelbagai Award!
✅ 100% proses facial adalah selamat, tiada proses yang menyakitkan kulit wajah korang
✅ Tak perlu keluar rumah dah
✅ Tak perlu risau anak anak tiada yang jaga
.
.
Tunggu apa lagi? Booking slot korang sekarang!!!!!
.
.
Tiqah cover kawasan Lenggong, Kuala Kangsar & Ipoh. Tapi untuk Gerik dan Taiping juga boleh bergantung kepada permintaan hehe. .
Klik link di atas dan terus booking slot korang.
 #mobilespa #facialguasa #lenggong #kualakangsar #facialspa #mobilefacialspa #vshapefacial #mobilefacialkualakangsar #mobilefaciallenggong #mobilefacialipoh
5 0 19 September, 2019
@facialbyfysa Profile picture

@facialbyfysa

[[ MESIN AJAIB YANG TIDAK MENGECEWAKAN😱😱😱]] FRESH TESTIMONI DARI
@hometohomefacial_kl..umur 65 tahun nampak.macam 55 tahun! Dah 2x repeat facial dengan akak..patut la awet muda 10 tahun!! .
.

Facial menggunakan mesin Eternal Beauty dari Korea dengan teknologi

# Sinar Infra Merah Jauh,
# Anion,
# Ultrasound
# Germanium memberikan manfaat yg maksimum bukan hanya untuk kulit wajah tetapi keseluruhan badan😗😆😆..
.
.
Rawatan facial keseluruhan adalah☺:-
🎈 Pembersihan secara mendalam
🎈 Buang sel kulit mati /whitehead/blackhead
🎈 Toning
🎈 Facelifting
🎈 Vshape
🎈 Mencegah penuaan kulit
🎈 Masalah jerawat & jeragat.

Nak booking facial?
www.wasap.my/601112208806/bookfacial
#usahawan #mobilefacialspa #eternalbeauty #beauty #ubatkurus #facialtreatments #Protegecoddymaembong #beautymanagementworkshop #facial #hometohomefacialkl #ctdk #neelofa #aliffsyukriterlajaklaris #sajat #vshapefacial #whitening #sideincome #bisnesonline #parttime #fulltime #sharepartnerwanted #muamalaysiamurah

[[ MESIN AJAIB YANG TIDAK MENGECEWAKAN😱😱😱]] FRESH TESTIMONI DARI 
@hometohomefacial_kl..umur 65 tahun nampak.macam 55 tahun! Dah 2x repeat facial dengan akak..patut la awet muda 10 tahun!! .
.

Facial menggunakan mesin Eternal Beauty dari Korea dengan teknologi

# Sinar Infra Merah Jauh, 
# Anion, 
# Ultrasound 
# Germanium memberikan manfaat yg maksimum bukan hanya untuk kulit wajah tetapi keseluruhan badan😗😆😆..
.
.
Rawatan facial keseluruhan adalah☺:-
🎈 Pembersihan secara mendalam
🎈 Buang sel kulit mati /whitehead/blackhead
🎈 Toning
🎈 Facelifting
🎈 Vshape
🎈 Mencegah penuaan kulit
🎈 Masalah jerawat & jeragat.

Nak booking facial? 
www.wasap.my/601112208806/bookfacial
#usahawan#mobilefacialspa#eternalbeauty#beauty#ubatkurus#facialtreatments #Protegecoddymaembong#beautymanagementworkshop#facial#hometohomefacialkl#ctdk#neelofa#aliffsyukriterlajaklaris#sajat#vshapefacial#whitening#sideincome#bisnesonline#parttime#fulltime#sharepartnerwanted#muamalaysiamurah
2 0 19 September, 2019
@eykabeautyhomespa Profile picture

@eykabeautyhomespa

Alhamdulillah..bertarikh 17 September 2019..Event Beauty n Glam yg berlangsung di Plaza Jelutong Shah Alam kini berada di Surat Khabar Kosmo dan media.. .

Kepada golongan wanita dan juga jejaka yg sedang mencari peluang bisnes dan NAK menjana pendapatan instant CASH dengan Elysyle Mobile Facial Spa secara part time ATAU full time..Peluang terbuka kepada yg anda semua😎

Cepat2 PM sis dan klik link whatsapp dibawah untuk fast respon👇🏻👇🏻👇🏻 www.wasap.my/+60177535253/mobilefacialspa

#facialbergerak #mobilefacialspa #facialsentul #facialgombak #facialkeramat #facialampang #facialshahalam #facialdamansara #instafamousmalaysia #ne #ctdk #bisnesonline #usahawanmobilespa #sharepartnerwanted #kerjakosong #vshapefacial #whitening #eternalbeauty #skincare #enigmabeauty #protegecoddymaembong #hometohomefacialkl #kualalumpur #selangor #pakejmurah #eykabeautyhomespa #homefacialshahalam

Alhamdulillah..bertarikh 17 September 2019..Event Beauty n Glam yg berlangsung di Plaza Jelutong Shah Alam kini berada di Surat Khabar Kosmo dan media.. .

Kepada golongan wanita dan juga jejaka yg sedang mencari peluang bisnes dan NAK menjana pendapatan instant CASH dengan Elysyle Mobile Facial Spa secara part time ATAU full time..Peluang terbuka kepada yg anda semua😎

Cepat2 PM sis dan klik link whatsapp dibawah untuk fast respon👇🏻👇🏻👇🏻 www.wasap.my/+60177535253/mobilefacialspa

#facialbergerak#mobilefacialspa#facialsentul#facialgombak#facialkeramat#facialampang#facialshahalam#facialdamansara#instafamousmalaysia#ne#ctdk#bisnesonline#usahawanmobilespa#sharepartnerwanted#kerjakosong#vshapefacial#whitening#eternalbeauty#skincare#enigmabeauty#protegecoddymaembong#hometohomefacialkl#kualalumpur#selangor#pakejmurah#eykabeautyhomespa#homefacialshahalam
9 0 19 September, 2019
@eykabeautyhomespa Profile picture

@eykabeautyhomespa

CALLING FOR WARGA JOHOR BAHRU DAN BERDEKATAN 📣📣📣
.
WOWW... BETUL KE 1 JAM KERJA BOLEH COLLECT RM100 CASH?? 🤔🤔🤔
.
SEHARI BOLEH COLLECT SEHINGGA RM1000 CASH IKUT KERAJINAN UOLLS🤑🤑🤑
.
GOSOK GOSOK DAPAT DUIT🤩🤩🤩
.
KOREK RAHSIA BAGAIMANA SURIRUMAH BOLEH BELI RUMAH 300K DENGAN BISNES ONLINE MOBILE SPA. 😍😍
.
BUKAN BISNES BIASHER BIASHER NI.. .
NAK TAU RAHSIA KAMI BUAT DUIT DENGAN BISNES BEAUTY?? .
TEAM GORGEOUS ANGEL AKAN TERJAH TEMPAT ANDA.. 🥰🥰
.
KELAS FACIAL+ DEMO MAKE UP PROFESIONAL BASIC TO ADVANCE .
DAFTAR SEGERA.. EARLY BIRD RM80 JER... MURAH KE MURAH??? NORMAL PRICE RM 150 TAU.. .
TAK MASUK AKAL HARGA NI 😱😱😱
.
💥SIJIL PENYERTAAN 💥MAKAN TENGAHARI
💥FREE DIY VSHAPE+ LIFTING FACIAL BERNILAI RM150
.
JANGAN TERLEPAS HARGA EARLY BIRD SEBELUM 25 SEPT 2019 .
.
TEMPAT TERHAD.. .
FIRST COME FIRST SERVE.. .
KLIK LINK UNTUK DAFTAR
👉👉www.wasap.my/60177535253/kelaspreviewJB
.
#facialbergerak #mobilefacialspa #bengkelkecantikan #makeuptutorial #makeupclass #kelasmakeupmurah #instafamousmalaysia #ne #ctdk #bisnesonline #usahawanmobilespa #sharepartnerwanted #kerjakosong #vshapefacial #whitening #eternalbeauty #skincare #enigmabeauty #protegecoddymaembong #johorweddingphotographer #pakejmurah #eykabeautyhomespa #homefacialjohorbahru

CALLING FOR WARGA JOHOR BAHRU DAN BERDEKATAN 📣📣📣
.
WOWW... BETUL KE 1 JAM KERJA BOLEH COLLECT RM100 CASH?? 🤔🤔🤔
.
SEHARI BOLEH COLLECT SEHINGGA RM1000 CASH IKUT KERAJINAN  UOLLS🤑🤑🤑
.
GOSOK GOSOK DAPAT DUIT🤩🤩🤩
.
KOREK RAHSIA BAGAIMANA  SURIRUMAH BOLEH BELI RUMAH 300K DENGAN BISNES ONLINE MOBILE SPA. 😍😍
.
BUKAN BISNES BIASHER BIASHER NI.. .
NAK TAU RAHSIA KAMI BUAT DUIT DENGAN BISNES BEAUTY?? .
TEAM GORGEOUS  ANGEL AKAN TERJAH TEMPAT ANDA.. 🥰🥰
.
KELAS FACIAL+ DEMO MAKE UP PROFESIONAL  BASIC TO ADVANCE .
DAFTAR SEGERA.. EARLY BIRD RM80 JER... MURAH KE MURAH??? NORMAL PRICE RM 150 TAU.. .
TAK MASUK AKAL HARGA NI 😱😱😱
.
💥SIJIL PENYERTAAN 💥MAKAN TENGAHARI
💥FREE DIY VSHAPE+ LIFTING FACIAL BERNILAI RM150
.
JANGAN TERLEPAS HARGA EARLY BIRD SEBELUM 25 SEPT 2019 .
.
TEMPAT TERHAD.. .
FIRST COME FIRST SERVE.. .
KLIK LINK UNTUK DAFTAR
👉👉www.wasap.my/60177535253/kelaspreviewJB
.
#facialbergerak#mobilefacialspa #bengkelkecantikan #makeuptutorial #makeupclass #kelasmakeupmurah #instafamousmalaysia#ne#ctdk#bisnesonline#usahawanmobilespa#sharepartnerwanted#kerjakosong#vshapefacial#whitening#eternalbeauty#skincare#enigmabeauty#protegecoddymaembong#johorweddingphotographer #pakejmurah#eykabeautyhomespa#homefacialjohorbahru
15 0 19 September, 2019
@medanour_mobilefacial_dr.miba Profile picture

@medanour_mobilefacial_dr.miba

Walaupun Malaysia Berjerebu Secantik manis Diva Letop @zaza_dvl @zaza_dvl @zaza_dvl TETAP menjaga kulit muka dgn MiBA Skincure 🇰🇷🇰🇷🇰🇷.. Jangan lupe protect skin anda dr udara tidak bersih ni 💁🏼‍♀️ pilihlah product yg ada dermatologist Tested & Clinically Taw.. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
--------------------------------------------------
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
"Mobile Facial Ke Tempat Anda"
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔹Kulit kering
🔹Kulit kusam
🔹Kulit berminyak
🔹Kulit gelap
🔹Kulit terbakar
🔹Warna kulit tidak sekata
🔹Jerawat
🔹Jeragat
🔹Resdung
🔹Muka berlubang
🔹White heads
🔹Black heads
🔹Parut
🔹Kedut
🔹Eye bags
🔹Eczema
🔹Double chin
🔹Dan lain-lain
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Siapa Saya?
🔹Syarikat yang berdaftar (002879043-P)
🔹Beroperasi secara mobile terus ke tempat anda
🔹Menggunakan mesin specialist buatan Korea berteknologi tinggi, terkini serta selamat
🔹100% halal
🔹100% tanpa bahan kimia
🔹Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia
🔹Beauty consultant yang professional dan terlatih
🔹Menjaga kebersihan tahap maksimum
🔹100% perkhidmatan tanpa was-was

Kawasan Beroperasi?
🔹Ampang
🔹Bukit Antarabangsa
🔹Gombak
🔹Kemensah
🔹Lembah Keramat
🔹Setiawangsa
🔹Taman Melati
🔹Taman Melawati
🔹Ulu Kelang

#medanour #mobilefacial #facialbergerak #vshapefacial #majlisperkhawinan #majlispertunangan #ampang #bukitantarabangsa #gombak #johor #lembahkeramat #setiawangsa #putrajaya #tamanmelawati #brunei #wangsamaju #jerawat #jeragat #resdung #kulitgelap #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkusam #kulitsensitif #kulitkering #masalahkulit #penuaan #kulitflawless #kulitglowing #nakcantik

Walaupun Malaysia Berjerebu Secantik manis Diva Letop  @zaza_dvl  @zaza_dvl  @zaza_dvl TETAP menjaga kulit muka dgn MiBA Skincure 🇰🇷🇰🇷🇰🇷.. Jangan lupe protect skin anda dr udara tidak bersih ni 💁🏼‍♀️ pilihlah product yg ada dermatologist Tested & Clinically Taw.. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
--------------------------------------------------
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
"Mobile Facial Ke Tempat Anda"
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔹Kulit kering
🔹Kulit kusam
🔹Kulit berminyak
🔹Kulit gelap
🔹Kulit terbakar
🔹Warna kulit tidak sekata
🔹Jerawat
🔹Jeragat
🔹Resdung
🔹Muka berlubang
🔹White heads
🔹Black heads
🔹Parut
🔹Kedut
🔹Eye bags
🔹Eczema
🔹Double chin
🔹Dan lain-lain
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Siapa Saya?
🔹Syarikat yang berdaftar (002879043-P)
🔹Beroperasi secara mobile terus ke tempat anda
🔹Menggunakan mesin specialist buatan Korea berteknologi tinggi, terkini serta selamat
🔹100% halal
🔹100% tanpa bahan kimia
🔹Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia
🔹Beauty consultant yang professional dan terlatih
🔹Menjaga kebersihan tahap maksimum
🔹100% perkhidmatan tanpa was-was

Kawasan Beroperasi?
🔹Ampang
🔹Bukit Antarabangsa
🔹Gombak
🔹Kemensah
🔹Lembah Keramat
🔹Setiawangsa
🔹Taman Melati
🔹Taman Melawati
🔹Ulu Kelang

#medanour #mobilefacial #facialbergerak #vshapefacial #majlisperkhawinan #majlispertunangan #ampang #bukitantarabangsa #gombak #johor #lembahkeramat #setiawangsa #putrajaya #tamanmelawati #brunei #wangsamaju #jerawat #jeragat #resdung #kulitgelap #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkusam #kulitsensitif #kulitkering #masalahkulit #penuaan #kulitflawless #kulitglowing #nakcantik
2 0 19 September, 2019
@rnz_mobilehomespa Profile picture

@rnz_mobilehomespa

[Good job my team]
.
Seorang student lelaki di uitm Puncak Alam, dlm bidang accountcy... pun belajar bidang mobile spa..
.
Jom bertindak sekarang!!
.
.
Berminat nak buat facial @ nak sertai team mobile home spa??
Klik link di bio👇👇👇
www.wasap.my/601162749889
.
Jemput lawati dan like page
RNZ Mobilehomespa👇👇
https://www.facebook.com/RNZmobilespa/
.
.
#elysylemobilespa
#elysyleskincare #EBPlus
#homefacial #elysyle #skincare #elysylebeauty #facialperak #facialmanjung #GuaShaFacial #facialmurah2019 #GuaSha #promofacialspa #beautyskin #facialtreatment #homefacialspa #facialspakerumahanda #spakerumah #spakerumah #vshapefacial #eternalbeauty #spabergerak #spabergerakperak
#jawatankosong

[Good job my team]
.
Seorang student lelaki di uitm Puncak Alam, dlm bidang accountcy... pun belajar bidang mobile spa..
.
Jom bertindak sekarang!!
.
.
Berminat nak buat facial @ nak sertai team mobile home spa??
Klik link di bio👇👇👇
www.wasap.my/601162749889
.
Jemput lawati dan like page 
RNZ Mobilehomespa👇👇
https://www.facebook.com/RNZmobilespa/
.
.
#elysylemobilespa
#elysyleskincare #EBPlus
#homefacial #elysyle #skincare #elysylebeauty #facialperak #facialmanjung #GuaShaFacial #facialmurah2019 #GuaSha #promofacialspa #beautyskin #facialtreatment #homefacialspa #facialspakerumahanda #spakerumah #spakerumah #vshapefacial #eternalbeauty #spabergerak #spabergerakperak
#jawatankosong
15 1 19 September, 2019
@facialformen_bykhosyi Profile picture

@facialformen_bykhosyi

- Zaman skang bukan wanita je nak cantik tau... .
Tak ketinggalan juga, abang2 sado pun dah pandai jaga penampilan.. Baru la cik adik tambah sayang.. 😍😍😍
.
Wowww..wat sekali treatment je dah boleh hilang kedut kat dahi tu😮😮😮
.
Kalau kat klinik, nak hilang kedut macam ni, biasanya kena inject botox tau.. Lepas 3 hari, confirm kedut hilang.. Tapi ada bajet ke nak inject botox tu??? .
Nak kena maintain plak tu setiap 6 bulan sekali kalau xnak ada kedut.. Huhu... .
Tak yah susah2 lagi inject botox.. Berabis ribu riban.. Kenapa nak bayar mahal sedang kan ada treatment yang jauh lebih murah dan tanpa sakit!
Book slot facial uolls skang... 👉👉www.wasap.my/60174978227/bookfacial

#leftenanzana #bisnesonline #menfacial #botoxkualalumpur #enigmabeauty #protegecoddymaembong #ibuhamil #ibuberpantang #facialsentul #facialgombak #facialampang #facialshahalam #facialsubangjaya #vshapefacial #filler #threadliftkl #whitening #facialdamansara #neelofa #sajat #aliffsyukri #ariani #eyelashextensions #massage #kerjakosong #partimejob #fulltime #agentwanted #sharepartnerwanted

-  Zaman skang bukan wanita je nak cantik tau... .
Tak ketinggalan juga, abang2 sado pun dah pandai jaga penampilan.. Baru la cik adik tambah sayang.. 😍😍😍
.
Wowww..wat sekali treatment je dah boleh hilang kedut kat dahi tu😮😮😮
.
Kalau kat klinik, nak hilang kedut macam ni, biasanya kena inject botox tau.. Lepas 3 hari, confirm kedut hilang.. Tapi ada bajet ke nak inject botox tu??? .
Nak kena maintain plak tu setiap 6 bulan sekali kalau xnak ada kedut.. Huhu... .
Tak yah susah2 lagi inject botox.. Berabis ribu riban.. Kenapa nak bayar mahal sedang kan ada treatment yang jauh lebih murah dan tanpa sakit! 
Book slot facial uolls skang... 👉👉www.wasap.my/60174978227/bookfacial

#leftenanzana #bisnesonline#menfacial#botoxkualalumpur#enigmabeauty#protegecoddymaembong#ibuhamil#ibuberpantang#facialsentul#facialgombak#facialampang#facialshahalam#facialsubangjaya#vshapefacial#filler#threadliftkl#whitening#facialdamansara#neelofa#sajat#aliffsyukri#ariani#eyelashextensions#massage#kerjakosong#partimejob#fulltime#agentwanted#sharepartnerwanted
7 0 18 September, 2019
@medanour_mobilefacial_dr.miba Profile picture

@medanour_mobilefacial_dr.miba

Makin menawan rupa akak Diva Letop kastam kite ni.. @zaza_dvl Alhamdulillah makin helok kulit nya @zaza_dvl. Nak Book Slot Facial MiBA Korea 🇰🇷🇰🇷🇰🇷 Utk Area Putrajaya DM sis DiVa Letop @zaza_dvl 💋 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
--------------------------------------------------
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
"Mobile Facial Ke Tempat Anda"
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔹Kulit kering
🔹Kulit kusam
🔹Kulit berminyak
🔹Kulit gelap
🔹Kulit terbakar
🔹Warna kulit tidak sekata
🔹Jerawat
🔹Jeragat
🔹Resdung
🔹Muka berlubang
🔹White heads
🔹Black heads
🔹Parut
🔹Kedut
🔹Eye bags
🔹Eczema
🔹Double chin
🔹Dan lain-lain
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Siapa Saya?
🔹Syarikat yang berdaftar (002879043-P)
🔹Beroperasi secara mobile terus ke tempat anda
🔹Menggunakan mesin specialist buatan Korea berteknologi tinggi, terkini serta selamat
🔹100% halal
🔹100% tanpa bahan kimia
🔹Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia
🔹Beauty consultant yang professional dan terlatih
🔹Menjaga kebersihan tahap maksimum
🔹100% perkhidmatan tanpa was-was

Kawasan Beroperasi?
🔹Ampang
🔹Bukit Antarabangsa
🔹Gombak
🔹Kemensah
🔹Lembah Keramat
🔹Setiawangsa
🔹Taman Melati
🔹Taman Melawati
🔹Ulu Kelang

#medanour #mobilefacial #facialbergerak #vshapefacial #majlisperkhawinan #majlispertunangan #ampang #bukitantarabangsa #gombak #johor #lembahkeramat #setiawangsa #putrajaya #tamanmelawati #brunei #wangsamaju #jerawat #jeragat #resdung #kulitgelap #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkusam #kulitsensitif #kulitkering #masalahkulit #penuaan #kulitflawless #kulitglowing #nakcantik

Makin menawan rupa akak Diva Letop kastam kite ni.. @zaza_dvl Alhamdulillah makin helok kulit nya @zaza_dvl. Nak Book Slot Facial MiBA Korea 🇰🇷🇰🇷🇰🇷 Utk Area Putrajaya DM sis DiVa Letop @zaza_dvl 💋 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
--------------------------------------------------
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
"Mobile Facial Ke Tempat Anda"
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔹Kulit kering
🔹Kulit kusam
🔹Kulit berminyak
🔹Kulit gelap
🔹Kulit terbakar
🔹Warna kulit tidak sekata
🔹Jerawat
🔹Jeragat
🔹Resdung
🔹Muka berlubang
🔹White heads
🔹Black heads
🔹Parut
🔹Kedut
🔹Eye bags
🔹Eczema
🔹Double chin
🔹Dan lain-lain
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Siapa Saya?
🔹Syarikat yang berdaftar (002879043-P)
🔹Beroperasi secara mobile terus ke tempat anda
🔹Menggunakan mesin specialist buatan Korea berteknologi tinggi, terkini serta selamat
🔹100% halal
🔹100% tanpa bahan kimia
🔹Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia
🔹Beauty consultant yang professional dan terlatih
🔹Menjaga kebersihan tahap maksimum
🔹100% perkhidmatan tanpa was-was

Kawasan Beroperasi?
🔹Ampang
🔹Bukit Antarabangsa
🔹Gombak
🔹Kemensah
🔹Lembah Keramat
🔹Setiawangsa
🔹Taman Melati
🔹Taman Melawati
🔹Ulu Kelang

#medanour #mobilefacial #facialbergerak #vshapefacial #majlisperkhawinan #majlispertunangan #ampang #bukitantarabangsa #gombak #johor #lembahkeramat #setiawangsa #putrajaya #tamanmelawati #brunei #wangsamaju #jerawat #jeragat #resdung #kulitgelap #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkusam #kulitsensitif #kulitkering #masalahkulit #penuaan #kulitflawless #kulitglowing #nakcantik
4 0 18 September, 2019
@facial_byrayxa Profile picture

@facial_byrayxa

Hai semua 👋👋
.
CARI INCOME LEBIH? 🔥🔥
.
Nak tak dengan cuma RM 20 belajar menjadi Owner Bisnes Mobile Spa?
.
Terbuka kepada semua 😘
✅Student
✅Penganggur
✅Surirumah
✅Penjawat awam
✅Pekerja swasta
✅Bekerja sendiri
.
Kami akan bongkarkan rahsia bagaimana jana income RM3K - RM10K sebulan.
.
Bisnes demand yang tengah TOP TRENDING sampai tak cukup tangan nak handle customer.
.
Jadi kami nak buka peluang berkongsi rezeki ni kepada anda semua.
.
Untung gillerr beb!!
sebab!!!
Tak Payah sewa kedai..
Tak Payah ada Pekerja..
Tak Payah bayar bil, bayar sewa, bayar gaji pkerja.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TAK PAYAHH!! TAK PAYAHH!! TAK PAYAH!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
Boleh buat Fulltime & Partime
-Partime Rm150-Rm300 sehari
-Fulltime Rm400-Rm800 sehari
.
Nak tak??
Kami bagi Jalan..
Tiada modal? Dana pun kami sediakan..
.
Whatsapp untuk details.

www.wasap.my/+60173351977/kelaspreview

#viralvideo #spa #klinikkecantikan #bisnisonline #aslegacy #kualalumpur #johorbahru #surirumah #usahawan #cantik #facials #mobilefacial #mua #facial #kursuskecantikan #vshapefacial #mobilespa #whitening #facial #shawlcantik #coway #cuckoo #aliffsyukri #beauty #massage #kerjakosong #partimejob #fulltime #agentwanted #sharepartnerwanted #segamat

Hai semua 👋👋
.
CARI INCOME LEBIH? 🔥🔥
.
Nak tak dengan cuma RM 20 belajar menjadi Owner Bisnes Mobile Spa?
.
Terbuka kepada semua 😘
✅Student
✅Penganggur
✅Surirumah
✅Penjawat awam
✅Pekerja swasta
✅Bekerja sendiri
.
Kami akan bongkarkan rahsia bagaimana jana income RM3K - RM10K sebulan.
.
Bisnes demand yang tengah TOP TRENDING sampai tak cukup tangan nak handle customer.
.
Jadi kami nak buka peluang berkongsi rezeki ni kepada anda semua.
.
Untung gillerr beb!!
sebab!!!
Tak Payah sewa kedai..
Tak Payah ada Pekerja..
Tak Payah bayar bil, bayar sewa, bayar gaji pkerja.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TAK PAYAHH!! TAK PAYAHH!! TAK PAYAH!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
Boleh buat Fulltime & Partime
-Partime Rm150-Rm300 sehari
-Fulltime Rm400-Rm800 sehari
.
Nak tak??
Kami bagi Jalan..
Tiada modal? Dana pun kami sediakan..
.
Whatsapp untuk details.

www.wasap.my/+60173351977/kelaspreview

#viralvideo#spa#klinikkecantikan#bisnisonline#aslegacy#kualalumpur#johorbahru#surirumah#usahawan#cantik#facials#mobilefacial#mua#facial#kursuskecantikan#vshapefacial#mobilespa#whitening#facial#shawlcantik#coway#cuckoo#aliffsyukri#beauty#massage#kerjakosong#partimejob#fulltime#agentwanted#sharepartnerwanted#segamat
3 0 18 September, 2019
@facial_by_beby_eyqinss Profile picture

@facial_by_beby_eyqinss

CARI INCOME LEBIH? 🔥🔥
.
Nak tak dengan cuma RM 20 belajar menjadi Owner Bisnes Mobile Spa?
.
Terbuka kepada semua 😘
✅Student
✅Penganggur
✅Surirumah
✅Penjawat awam
✅Pekerja swasta
✅Bekerja sendiri
.
Kami akan bongkarkan rahsia bagaimana jana income RM3K - RM10K sebulan.
.
Bisnes demand yang tengah TOP TRENDING sampai tak cukup tangan nak handle customer.
.
Jadi kami nak buka peluang berkongsi rezeki ni kepada anda semua.
.
Untung gillerr beb!!
sebab!!!
Tak Payah sewa kedai..
Tak Payah ada Pekerja..
Tak Payah bayar bil, bayar sewa, bayar gaji pkerja.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TAK PAYAHH!! TAK PAYAHH!! TAK PAYAH!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
Boleh buat Fulltime & Partime
-Partime Rm150-Rm300 sehari
-Fulltime Rm400-Rm800 sehari
.
Nak tak??
Kami bagi Jalan..
Tiada modal? Dana pun kami sediakan..
.
Whatsapp untuk details.

www.wasap.my/0197490797/kelaspreview

#viralvideo #spa #klinikkecantikan #bisnisonline #aslegacy #kualalumpur #johorbahru #surirumah #usahawan #cantik #facials #mobilefacial #mua #facial #kursuskecantikan #vshapefacial #mobilespa #whitening #facial #shawlcantik #coway #cuckoo #aliffsyukri #beauty #massage #kerjakosong #partimejob #fulltime #agentwanted #sharepartnerwanted

CARI INCOME LEBIH? 🔥🔥
.
Nak tak dengan cuma RM 20 belajar menjadi Owner Bisnes Mobile Spa?
.
Terbuka kepada semua 😘
✅Student
✅Penganggur
✅Surirumah
✅Penjawat awam
✅Pekerja swasta
✅Bekerja sendiri
.
Kami akan bongkarkan rahsia bagaimana jana income RM3K - RM10K sebulan.
.
Bisnes demand yang tengah TOP TRENDING sampai tak cukup tangan nak handle customer.
.
Jadi kami nak buka peluang berkongsi rezeki ni kepada anda semua.
.
Untung gillerr beb!!
sebab!!!
Tak Payah sewa kedai..
Tak Payah ada Pekerja..
Tak Payah bayar bil, bayar sewa, bayar gaji pkerja.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TAK PAYAHH!! TAK PAYAHH!! TAK PAYAH!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
Boleh buat Fulltime & Partime
-Partime Rm150-Rm300 sehari
-Fulltime Rm400-Rm800 sehari
.
Nak tak??
Kami bagi Jalan..
Tiada modal? Dana pun kami sediakan..
.
Whatsapp untuk details.

www.wasap.my/0197490797/kelaspreview

#viralvideo #spa#klinikkecantikan#bisnisonline #aslegacy#kualalumpur#johorbahru#surirumah#usahawan#cantik #facials#mobilefacial#mua#facial#kursuskecantikan#vshapefacial#mobilespa#whitening#facial#shawlcantik#coway#cuckoo #aliffsyukri#beauty#massage#kerjakosong#partimejob#fulltime#agentwanted#sharepartnerwanted
6 1 18 September, 2019
@eyta_beauty_facial Profile picture

@eyta_beauty_facial

Update!

Thanks you Ain & kak long sudi ber Me time dengan treatment facial dari eyta beauty facial...
.
Ada anak kecik bukan alasan tak cantik taw...ws je untuk booking slot @eyta_beauty_facial terus ke rumah anda!
.
Harga PROMO masih lagi available uolsss, jom booking sekarang 📲 0139862446

#facial #facialkemaman #facialchendor #facialcherating #facialkerteh #servisfacialkerumah #saunakerumah #mobilespakemaman #vshapefacial #freegift

Update!

Thanks you Ain & kak long sudi ber Me time dengan treatment facial dari eyta beauty facial...
.
Ada anak kecik bukan alasan tak cantik taw...ws je untuk booking slot @eyta_beauty_facial terus ke rumah anda!
.
Harga PROMO masih lagi available uolsss, jom booking sekarang 📲 0139862446

#facial #facialkemaman #facialchendor #facialcherating #facialkerteh #servisfacialkerumah #saunakerumah #mobilespakemaman #vshapefacial #freegift
3 0 18 September, 2019
@sasabeautytips Profile picture

@sasabeautytips

لا لغلووغ بعد اليوم 👌V-shaped slimming mask قناع لشد البشرة💕👇🧖‍♀️🛀🚿🧽🧼🧻🧺🧴
These special v-mask are the best natural way to help to shape the lower part of the face, while stretching the skin up, the last generation of lipsomes molecules brings all these essential collagen and vital vitamins to the skin, it stimulates the third and deepest skin layer reducing facial fat, nasolabial folds, fine lines and wrinkles along the face

هذه القناع هو أفضل وسيلة طبيعية للمساعدة في تشكيل الجزء السفلي من الوجه ، بينما تمد البشرة لأعلى ، ولجزيئات الشفاه يجلب كل هذه الكولاجين والفيتامينات الحيوية للجلد ، كما أنه يحفز أعمق طبقة الجلد لتقليل الدهون في الوجه ، طيات الأنفية ، الخطوط الدقيقة والتجاعيد على طول الوجه.
#vshapefacial #vshape #masks #mask #facial #hydrates #best #beauty #flownes #vitamine #younger #skinhealth #skincaretips #explore #اكسبلور #ماسكات_بشرة #ماسكات_للوجه #شد_الوجه #شد_البشرة #ترطيب_البشرة #تغطية_كاملة_للبشرة #الجلد #تجاعيد_الوجه

لا لغلووغ بعد اليوم 👌V-shaped slimming mask قناع لشد البشرة💕👇🧖‍♀️🛀🚿🧽🧼🧻🧺🧴
These special v-mask are the best natural way to help to shape the lower part of the face, while stretching the skin up, the last generation of lipsomes molecules brings all these essential collagen and vital vitamins to the skin, it stimulates the third and deepest skin layer reducing facial fat, nasolabial folds, fine lines and wrinkles along the face

هذه القناع هو أفضل وسيلة طبيعية للمساعدة في تشكيل الجزء السفلي من الوجه ، بينما تمد البشرة لأعلى ، ولجزيئات الشفاه يجلب كل هذه الكولاجين والفيتامينات الحيوية للجلد ، كما أنه يحفز أعمق طبقة الجلد لتقليل الدهون في الوجه ، طيات الأنفية ، الخطوط الدقيقة والتجاعيد على طول الوجه.
#vshapefacial #vshape #masks #mask #facial #hydrates #best #beauty #flownes #vitamine #younger #skinhealth #skincaretips #explore #اكسبلور #ماسكات_بشرة #ماسكات_للوجه #شد_الوجه #شد_البشرة #ترطيب_البشرة #تغطية_كاملة_للبشرة #الجلد #تجاعيد_الوجه
9 4 18 September, 2019
@facial_byrayxa Profile picture

@facial_byrayxa

CARI INCOME LEBIH? 🔥🔥
.
Nak tak dengan cuma RM 20 belajar menjadi Owner Bisnes Mobile Spa?
.
Terbuka kepada semua 😘
✅Student
✅Penganggur
✅Surirumah
✅Penjawat awam
✅Pekerja swasta
✅Bekerja sendiri
.
Kami akan bongkarkan rahsia bagaimana jana income RM3K - RM10K sebulan.
.
Bisnes demand yang tengah TOP TRENDING sampai tak cukup tangan nak handle customer.
.
Jadi kami nak buka peluang berkongsi rezeki ni kepada anda semua.
.
Untung gillerr beb!!
sebab!!!
Tak Payah sewa kedai..
Tak Payah ada Pekerja..
Tak Payah bayar bil, bayar sewa, bayar gaji pkerja.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TAK PAYAHH!! TAK PAYAHH!! TAK PAYAH!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
Boleh buat Fulltime & Partime
-Partime Rm150-Rm300 sehari
-Fulltime Rm400-Rm800 sehari
.
Nak tak??
Kami bagi Jalan..
Tiada modal? Dana pun kami sediakan..
.
Whatsapp untuk details.

www.wasap.my/+60173351977/kelaspreview

#viralvideo #spa #klinikkecantikan #bisnisonline #aslegacy #kualalumpur #johorbahru #surirumah #usahawan #cantik #facials #mobilefacial #mua #facial #kursuskecantikan #vshapefacial #mobilespa #whitening #facial #shawlcantik #coway #cuckoo #aliffsyukri #beauty #massage #kerjakosong #partimejob #fulltime #agentwanted #sharepartnerwanted

CARI INCOME LEBIH? 🔥🔥
.
Nak tak dengan cuma RM 20 belajar menjadi Owner Bisnes Mobile Spa?
.
Terbuka kepada semua 😘
✅Student
✅Penganggur
✅Surirumah
✅Penjawat awam
✅Pekerja swasta
✅Bekerja sendiri
.
Kami akan bongkarkan rahsia bagaimana jana income RM3K - RM10K sebulan.
.
Bisnes demand yang tengah TOP TRENDING sampai tak cukup tangan nak handle customer.
.
Jadi kami nak buka peluang berkongsi rezeki ni kepada anda semua.
.
Untung gillerr beb!!
sebab!!!
Tak Payah sewa kedai..
Tak Payah ada Pekerja..
Tak Payah bayar bil, bayar sewa, bayar gaji pkerja.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TAK PAYAHH!! TAK PAYAHH!! TAK PAYAH!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
Boleh buat Fulltime & Partime
-Partime Rm150-Rm300 sehari
-Fulltime Rm400-Rm800 sehari
.
Nak tak??
Kami bagi Jalan..
Tiada modal? Dana pun kami sediakan..
.
Whatsapp untuk details.

www.wasap.my/+60173351977/kelaspreview

#viralvideo #spa#klinikkecantikan#bisnisonline #aslegacy#kualalumpur#johorbahru#surirumah#usahawan#cantik #facials#mobilefacial#mua#facial#kursuskecantikan#vshapefacial#mobilespa#whitening#facial#shawlcantik#coway#cuckoo #aliffsyukri#beauty#massage#kerjakosong#partimejob#fulltime#agentwanted#sharepartnerwanted
6 0 17 September, 2019
@lilyputihhomefacialampang Profile picture

@lilyputihhomefacialampang

Ampang, Kuala Lumpur

WOWWW!! 😯🧐🤓 SEMAKIN VIRAL BISNES MOBILE SPA YANG AKAK BUAT NI.. 🤩🤩
.
.
NEWSPAPER KOSMO PON DAH KELUAR CITER PASAL USAHAWAN MOBILE SPA.. 🤩🤩
.
. ‼️MOBILE FACIAL SPA‼️
Bantu Wanita Jana pendapatan!
.
PENCARIAN NEW PROTEGE MOBILE SPA BEAUTICIAN. Sesi dibuka untuk New Protege kami untuk tahun 2019. Siapa yang layak?
✅Pekerja Kerajaan.
✅Pekerja Swasta.
✅Surirumah.
✅Student.
✅Bisnes Online.
✅Dropshiper.
.
.
Kelebihan menjadi Protege Beautician!
✍Income Harian dari RM300 ke RM2000 sehari mengikut kerajinan anda.
✍Dapat membuka cawangan dengan mudah di seluruh Malaysia.
✍Coaching & mentoring one to one bersama Mentor tanpa had.
✍Training secara percuma.
✍Sosial Media Marketing disediakan.
✍Group support unlimited.
✍Sijil disediakan.
.
Sesi Preview Mobile Facial kami berada berhampiran anda, Kami open seluruh Malaysia.
.
Jangan lepaskan peluang hebat lagi luar biasa nie. MODAL RENDAH dan tanpa RISIKO!
.
Berminat terus call/whatsapp www.wasap.my/60105319656/bisnesmobilespa
www.wasap.my/60105319656/bisnesmobilespa
.
KOSMO 17 September 2019
Ruangan: Stailo/Gaya/Kecantikkan .
.
#elysyle #enigmabeauty #teamgorgeousangle #codymaembong #bisnesonline #aslegacy #beautifull #bisnessurirumah #usahawanmobilespa #kosmo #emmamaembong #mirafilzah #vshapefacial #mobilefacialspa #whitening #facial #nuexrosli #neelofa #sajat #aliffsyukri #eyelashextensions #massage #kerjakosong #partimejob #fulltimejob #agentwanted #sharepartnerwanted #spaownerwanted #newspaper
#beautyandglam2019

WOWWW!! 😯🧐🤓 SEMAKIN VIRAL BISNES MOBILE SPA YANG AKAK BUAT NI.. 🤩🤩
.
.
NEWSPAPER KOSMO PON DAH KELUAR CITER PASAL USAHAWAN MOBILE SPA.. 🤩🤩
.
. ‼️MOBILE FACIAL SPA‼️
Bantu Wanita Jana pendapatan!
.
PENCARIAN NEW PROTEGE MOBILE SPA BEAUTICIAN. Sesi dibuka untuk New Protege kami untuk tahun 2019. Siapa yang layak?
✅Pekerja Kerajaan.
✅Pekerja Swasta.
✅Surirumah.
✅Student.
✅Bisnes Online.
✅Dropshiper.
.
.
Kelebihan menjadi Protege Beautician!
✍Income Harian dari RM300 ke RM2000 sehari mengikut kerajinan anda.
✍Dapat membuka cawangan dengan mudah di seluruh Malaysia.
✍Coaching & mentoring one to one bersama Mentor tanpa had.
✍Training secara percuma.
✍Sosial Media Marketing disediakan.
✍Group support unlimited.
✍Sijil disediakan.
.
Sesi Preview Mobile Facial kami berada berhampiran anda, Kami open seluruh Malaysia.
.
Jangan lepaskan peluang hebat lagi luar biasa nie. MODAL RENDAH dan tanpa RISIKO!
.
Berminat terus call/whatsapp www.wasap.my/60105319656/bisnesmobilespa 
www.wasap.my/60105319656/bisnesmobilespa
.
KOSMO 17 September 2019
Ruangan: Stailo/Gaya/Kecantikkan .
. 
#elysyle #enigmabeauty #teamgorgeousangle #codymaembong #bisnesonline #aslegacy #beautifull #bisnessurirumah #usahawanmobilespa #kosmo  #emmamaembong #mirafilzah #vshapefacial #mobilefacialspa  #whitening #facial #nuexrosli  #neelofa #sajat #aliffsyukri #eyelashextensions #massage #kerjakosong #partimejob #fulltimejob #agentwanted #sharepartnerwanted  #spaownerwanted #newspaper 
#beautyandglam2019
6 0 17 September, 2019
@hometohomefacial_kl Profile picture

@hometohomefacial_kl

Kuala Lumpur, Malaysia

SAYA BUAT BISNES ONLINE MOBILE SPA.. UNDER SYARIKAT ELKEN. .
OWH.. ELKEN KE? TAKPE LA SIS.. TAK JADI.. HAHAHA... 🤣🤣🤣
.
SIS GELAK KAN KO JE BOLEH..
.
ELKEN NI BISNES TIPU.. ELKEN NI M.L.M LA.. MACAM2 KO PUNYA BUNYIK KAN.. 🤭🤭
.
KERANA NILA SETITIK.. ROSAK SUSU SEBELANGA. .
KO RASA KALAU ELKEN TU MENIPU.. BISNES TIPU2 ORANG.. BOLEH KE DIA JADI COMPANY NO 1 DALAM MALAYSIA NI?? MAYBANK YG GAH TU PUN DAPAT NO 64 😮😮
.
KO TAU KE ELKEN NI COMPANY YG TERSENARAI NO 50 DI DUNIA.. .
ALAHAI NO 50 ..X LA HEBAT MANA.. 😅😅
.
TAPI KO TAU TAK NO 50 TU DARI BAPE BANYAK SYARIKAT DI DUNIA..??🤔🤔 .
TOP 50 DARI 250,000 SYARIKAT DI SELURUH DUNIA TAU.. 🤩🤩🤩
.
TAK KENAL MAKA TAK CINTA
.
SETAHUN JE SIS BUAT BISNES MOBILE SPA, DAH BOLEH BELI RUMAH 300K.. DAH BOLEH PEGI BERCUTI KE ISTANBUL DAN HARBIN SECARA PERCUMA.. NI. NAK PEGI ATHENS, GREECE PLAK LAGI.. Alhamdulillah.. 🤲🤲🤲
.
P/S: JADI ORANG YANG BIJAK.. NAK BISNES, PILIH COMPANY YANG KUKUH.. ELKEN DAH 25 TAHUN GAH DI MALAYSIA.. BUKAN BIASHER BIASHER OK
.
NAK JOIN.. XYAH PIKIR LAMA2..TEKAN LINK NI.. JOM KITA SEMBANG
👇👇👇👇👇
.
www.wasap.my/601112208806/bisnesmobilespa

#viralvideo #spa #klinikkecantikan #bisnisonline #aslegacy #kualalumpur #johorbahru #surirumah #usahawan #cantik #facials #mobilefacial #mua #facial #kursuskecantikan #vshapefacial #mobilespa #whitening #facial #shawlcantik #coway #cuckoo #aliffsyukri #beauty #massage #kerjakosong #partimejob #fulltime #agentwanted #sharepartnerwanted

SAYA BUAT BISNES ONLINE MOBILE SPA.. UNDER SYARIKAT ELKEN. .
OWH.. ELKEN KE? TAKPE LA SIS.. TAK JADI.. HAHAHA... 🤣🤣🤣
.
SIS GELAK KAN KO JE BOLEH..
.
ELKEN NI BISNES TIPU.. ELKEN NI M.L.M LA.. MACAM2 KO PUNYA BUNYIK KAN.. 🤭🤭
.
KERANA NILA SETITIK.. ROSAK SUSU SEBELANGA. .
KO RASA KALAU ELKEN TU MENIPU.. BISNES TIPU2 ORANG.. BOLEH KE DIA JADI COMPANY NO 1 DALAM MALAYSIA  NI?? MAYBANK YG GAH TU PUN DAPAT NO 64 😮😮
.
KO TAU KE ELKEN NI COMPANY YG TERSENARAI NO 50 DI DUNIA.. .
ALAHAI NO 50 ..X LA HEBAT MANA.. 😅😅
.
TAPI KO TAU TAK NO 50 TU DARI BAPE BANYAK SYARIKAT DI DUNIA..??🤔🤔 .
TOP 50 DARI 250,000 SYARIKAT DI SELURUH  DUNIA TAU.. 🤩🤩🤩
.
TAK KENAL MAKA TAK CINTA
.
SETAHUN JE SIS BUAT BISNES MOBILE SPA, DAH BOLEH BELI RUMAH 300K.. DAH BOLEH PEGI BERCUTI KE ISTANBUL  DAN HARBIN SECARA PERCUMA.. NI. NAK PEGI ATHENS, GREECE PLAK LAGI.. Alhamdulillah.. 🤲🤲🤲
.
P/S: JADI ORANG YANG BIJAK.. NAK BISNES, PILIH COMPANY YANG KUKUH.. ELKEN DAH 25 TAHUN GAH DI MALAYSIA.. BUKAN BIASHER BIASHER OK
.
NAK JOIN.. XYAH PIKIR LAMA2..TEKAN LINK NI.. JOM KITA SEMBANG
👇👇👇👇👇
.
www.wasap.my/601112208806/bisnesmobilespa

#viralvideo #spa#klinikkecantikan#bisnisonline #aslegacy#kualalumpur#johorbahru#surirumah#usahawan#cantik #facials#mobilefacial#mua#facial#kursuskecantikan#vshapefacial#mobilespa#whitening#facial#shawlcantik#coway#cuckoo #aliffsyukri#beauty#massage#kerjakosong#partimejob#fulltime#agentwanted#sharepartnerwanted
13 3 17 September, 2019
@hfzhabdullah Profile picture

@hfzhabdullah

[ SELAMAT PENGANTIN BARU]

Dah nak hujung tahun, ramai pasangan nak mendirikan masjid, alhamdulilahhhh. Benda baik kita patut cepat kan. 🤗

Agak² Persiapan semua dah berapa % settle?? Choppp!!!!! Korang ada tak fikir kan 'Me Time' sebelum nak jadi pengantin ni??? Yela penat² settle doorgift, pelamin,hantaran apa semua, xkan takde nak buat sesuatu kot untuk diri sendiri.

Meh², fiza buat 1 SPECIAL COMBO untuk korang yang bakal jadi pengantin. Tak rugiiii weyyyyy, ya Allah, tak caya? Lai lai click link kat bio profile then kita borak panjang. 🌼

#belijiwa #spakl #mobilespa #facialdirumah #mobilefacial #mobilespakl #beautycartelkl #facialselangor #facialpuchong #facialmukakl #urutmukakl #urutmuka #homespaselangor #homespaservice #facialpengantin #spamuslimah #facialtreatment #usahawanmobilespa #homefacialspa #mobilespakualalumpur #beautycartel #beautyconsultant #lifting #vshapefacial

[ SELAMAT PENGANTIN BARU]

Dah nak hujung tahun, ramai pasangan nak mendirikan masjid, alhamdulilahhhh. Benda baik kita patut cepat kan. 🤗

Agak² Persiapan semua dah berapa % settle?? Choppp!!!!! Korang ada tak fikir kan 'Me Time' sebelum nak jadi pengantin ni??? Yela penat² settle doorgift, pelamin,hantaran apa semua, xkan takde nak buat sesuatu kot untuk diri sendiri.

Meh², fiza buat 1 SPECIAL COMBO untuk korang yang bakal jadi pengantin. Tak rugiiii weyyyyy, ya Allah, tak caya? Lai lai click link kat bio profile then kita borak panjang. 🌼

#belijiwa #spakl #mobilespa #facialdirumah #mobilefacial #mobilespakl #beautycartelkl #facialselangor  #facialpuchong #facialmukakl #urutmukakl #urutmuka  #homespaselangor #homespaservice #facialpengantin #spamuslimah  #facialtreatment #usahawanmobilespa #homefacialspa #mobilespakualalumpur #beautycartel #beautyconsultant #lifting #vshapefacial
15 0 17 September, 2019
@hfzhabdullah Profile picture

@hfzhabdullah

🔥FACIAL VIRAL🔥

Pakej Eksklusif kami termasuklah. 🌸 Deep Cleansing
🌸 Whitehead & Blackhead removal
🌸 Micro Scrub
🌸 Masker
🌸 Treating Blemishes & Acne
🌸 Tightening Pores
🌸 Lightening Pigmentation
🌸 Lightrning Wrinkles
🌸 Face lifting
🌸 V-shaping
🌸 Reduce Eyebag
🌸 Firming
🌸 Glow & Radiant

Kesemuanya dalam satu harga yang tersangatlah
Murah‼️Dan Murah‼️
💸💸💸💸💸💸💸💸 Hasilnya jelas boleh nampak serta merta seawal treatment KALI PERTAMA‼️😱 #belijiwa #spakl #mobilespa #facialdirumah #mobilefacial #mobilespakl #beautycartelkl #facialselangor #facialpuchong #facialmukakl #urutmukakl #urutmuka #homespaselangor #homespaservice #facialpengantin #spamuslimah #facialtreatment #usahawanmobilespa #homefacialspa #mobilespakualalumpur #beautycartel #beautyconsultant #lifting #vshapefacial

🔥FACIAL VIRAL🔥

Pakej Eksklusif kami termasuklah. 🌸 Deep Cleansing
🌸 Whitehead &  Blackhead removal
🌸 Micro Scrub
🌸 Masker
🌸 Treating Blemishes &  Acne
🌸 Tightening Pores
🌸 Lightening  Pigmentation
🌸 Lightrning Wrinkles
🌸 Face lifting
🌸 V-shaping
🌸 Reduce Eyebag
🌸 Firming
🌸 Glow & Radiant

Kesemuanya dalam satu harga yang tersangatlah
Murah‼️Dan Murah‼️
💸💸💸💸💸💸💸💸 Hasilnya jelas boleh nampak serta merta seawal treatment KALI PERTAMA‼️😱 #belijiwa #spakl #mobilespa #facialdirumah #mobilefacial #mobilespakl #beautycartelkl #facialselangor  #facialpuchong #facialmukakl #urutmukakl #urutmuka  #homespaselangor #homespaservice #facialpengantin #spamuslimah  #facialtreatment #usahawanmobilespa #homefacialspa #mobilespakualalumpur #beautycartel #beautyconsultant #lifting #vshapefacial
9 0 17 September, 2019
@nurmalaika89 Profile picture

@nurmalaika89

Belum try facial dengan mesin urutan eternal beauty?
.
Kulit akan kelihatan lebih muda, segar dan berseri2 selepas facial treatment walaupun kali pertama..😍 .
.
Nak kulit kekal cantek kenalah konsisten buat treatment k.. 😘
Psss.. dpt free sauna herba 30mint.
.
.
wasap.my/601137130212/facialpromo
.
#beautycartelteam #mobilehomefacial #homefacialspa #beautycartel #facialtraining #facialmurahpenang #facialspakedah #facialtreatmentmurah #facialcantik #facial #mobilefacialspa #liftingfacial #vshapefacial #kulitcantik #flawlessfacial #bakalpengantin #kulit #kulitcantik #regrann

Belum try facial dengan mesin urutan eternal beauty?
.
Kulit akan kelihatan lebih muda, segar dan berseri2 selepas facial treatment walaupun kali pertama..😍 .
.
Nak kulit kekal cantek kenalah konsisten buat treatment k.. 😘
Psss.. dpt free sauna herba 30mint.
.
.
wasap.my/601137130212/facialpromo
.
#beautycartelteam #mobilehomefacial #homefacialspa #beautycartel #facialtraining #facialmurahpenang #facialspakedah #facialtreatmentmurah #facialcantik #facial #mobilefacialspa #liftingfacial #vshapefacial #kulitcantik #flawlessfacial  #bakalpengantin #kulit #kulitcantik #regrann
4 0 16 September, 2019
@hfzhabdullah Profile picture

@hfzhabdullah

[RAJA SEHARI PROMOTIONS]
.
.
Dah nak hujung tahun, ramai pasangan nak mendirikan masjid, alhamdulilahhhh. Benda baik kita patut cepat kan. 🤗

Agak² Persiapan semua dah berapa % settle?? Choppp!!!!! Korang ada tak fikir kan 'Me Time' sebelum nak jadi pengantin ni??? Yela penat² settle doorgift, pelamin,hantaran apa semua, xkan takde nak buat sesuatu kot untuk diri sendiri.

Meh², fiza buat 1 SPECIAL COMBO untuk korang yang bakal jadi pengantin. Tak rugiiii weyyyyy, ya Allah, tak caya? Lai lai click link kat bio profile then kita borak panjang. 🌼

#belijiwa #spakl #mobilespa #facialdirumah #mobilefacial #mobilespakl #beautycartelkl #facialselangor #facialpuchong #facialmukakl #urutmukakl #urutmuka #homespaselangor #homespaservice #facialpengantin #spamuslimah #facialtreatment #usahawanmobilespa #homefacialspa #mobilespakualalumpur #beautycartel #beautyconsultant #lifting #vshapefacial

[RAJA SEHARI PROMOTIONS]
.
.
Dah nak hujung tahun, ramai pasangan nak mendirikan masjid, alhamdulilahhhh. Benda baik kita patut cepat kan. 🤗

Agak² Persiapan semua dah berapa % settle?? Choppp!!!!! Korang ada tak fikir kan 'Me Time' sebelum nak jadi pengantin ni??? Yela penat² settle doorgift, pelamin,hantaran apa semua, xkan takde nak buat sesuatu kot untuk diri sendiri.

Meh², fiza buat 1 SPECIAL COMBO untuk korang yang bakal jadi pengantin. Tak rugiiii weyyyyy, ya Allah, tak caya? Lai lai click link kat bio profile then kita borak panjang. 🌼

#belijiwa #spakl #mobilespa #facialdirumah #mobilefacial #mobilespakl #beautycartelkl #facialselangor  #facialpuchong #facialmukakl #urutmukakl #urutmuka  #homespaselangor #homespaservice #facialpengantin #spamuslimah  #facialtreatment #usahawanmobilespa #homefacialspa #mobilespakualalumpur #beautycartel #beautyconsultant #lifting #vshapefacial
22 3 16 September, 2019

Top #vshapefacial posts

@eykabeautyhomespa Profile picture

@eykabeautyhomespa

Tahun lepas ,masa saya mula2 buat bisnes mobile spa..saya hanya duduk sebagai peserta. .
Saya pun macam orang lain..tercari2 peluang nak tambah income ..tak harap dapat banyak pun,lepas2 nak belanja cukup la..xde la sikit2 nak mintak en husband..
.
TETAPI ATAS DASAR PERCAYA DULU,MILIKI KEMUDIAN..AKHIRNYA  TANPA AMBIL MASA YANG LAMA,SAYA MAMPU MELAHIRKAN RAMAI USAHAWAN MOBILE SPA YANG BERJAYA BERPENDAPATAN 4 ANGKA SEBULAN..
.
BUKAN SAYA SEORANG JE DAPAT INCOME TAPI SAYA MAMPU TUNJUK JALAN KAT ORG KAT LUAR SANA MACAM MANA NAK TAMBAH PENDAPATAN DI ZAMAN EKONOMI YANG TENGAH MENCABAR NI...
.
ALHAMDULILAH..DARI SURIRUMAH YANG HIDUP NYE BIASA2..KINI DENGAN PLATFORM TERBAIK BISNES MOBILE SPA. SURIRUMAH JUGA MAMPU BERJAYA DAN BERDIRI ATAS KAKI SENDIRI..
.
NAK SAYA BANTU ANDA??JOM SEMBANG NGAN eyka @eykabeautyhomespa
.
👉👉www.wasap.my/60177535253/nakjoinmobilespa

#leftenanzana #spa #klinik kecantikan #bisnesonline #botox #kualalumpur #enigmabeauty #protegecoddymaembong #emmamaembong #mirafilzah #facialsentul #facialgombak #facialampang #facialshahalam #facialsubangjaya #vshapefacial #filler #threadliftkl #whitening #facial #neelofa #sajat #aliffsyukri #eyelashextensions #massage #kerjakosong #partimejob #fulltime #agentwanted #sharepartnerwanted

Tahun lepas ,masa saya mula2 buat bisnes mobile spa..saya hanya duduk sebagai peserta. .
Saya pun macam orang lain..tercari2 peluang nak tambah income ..tak harap dapat banyak pun,lepas2 nak belanja cukup la..xde la sikit2 nak mintak en husband..
.
TETAPI ATAS DASAR PERCAYA DULU,MILIKI KEMUDIAN..AKHIRNYA  TANPA AMBIL MASA YANG LAMA,SAYA MAMPU MELAHIRKAN RAMAI USAHAWAN MOBILE SPA YANG BERJAYA BERPENDAPATAN 4 ANGKA SEBULAN..
.
BUKAN SAYA SEORANG JE DAPAT INCOME TAPI SAYA MAMPU TUNJUK JALAN KAT ORG KAT LUAR SANA MACAM MANA NAK TAMBAH PENDAPATAN DI ZAMAN EKONOMI YANG TENGAH MENCABAR NI...
.
ALHAMDULILAH..DARI SURIRUMAH YANG HIDUP NYE BIASA2..KINI DENGAN PLATFORM TERBAIK BISNES MOBILE SPA. SURIRUMAH JUGA MAMPU BERJAYA DAN BERDIRI ATAS KAKI SENDIRI..
.
NAK SAYA BANTU ANDA??JOM SEMBANG NGAN eyka @eykabeautyhomespa
.
👉👉www.wasap.my/60177535253/nakjoinmobilespa

#leftenanzana#spa#klinik kecantikan#bisnesonline#botox#kualalumpur#enigmabeauty#protegecoddymaembong#emmamaembong#mirafilzah#facialsentul#facialgombak#facialampang#facialshahalam#facialsubangjaya#vshapefacial#filler#threadliftkl#whitening#facial#neelofa#sajat#aliffsyukri#eyelashextensions#massage#kerjakosong#partimejob#fulltime#agentwanted#sharepartnerwanted
52 6 6 August, 2019
@hana.spa769 Profile picture

@hana.spa769

.
Ramai nau yang tanya xde promosi akhir tahun ke, diskaun ke..
.
Ok.. Ni da up ya😄...
Mestila Ada sempena bulan kelahiran anak & akak sendiri..
.
Tunggu apa lagi... jangan terlepas.. bulan lain x dapat ya promo ni..
.
BOOKING DIUTAMAKAN
.
📲013-3130870
📲013-3130870
.
#muslimahspa
#sulambb #sulambedakkl #stayve #sulambbglowmurah #dermapenserikembangan #dermapenkl #dermapenmurah #kursusdermapen #kursussulambbglow #spabergerak #spawanita #confinementlady #faceliftingfacial #vshape #vshapefacial #mobilefacialcheras #mobilespamalaysia #mobilespakl #mobilespaselangor #mobilespaseripetaling #bandarsripermaisuri

.
Ramai nau yang tanya xde promosi akhir tahun ke, diskaun ke..
.
Ok.. Ni da up ya😄...
Mestila Ada sempena bulan kelahiran anak & akak sendiri..
.
Tunggu apa lagi... jangan terlepas.. bulan lain x dapat ya promo ni..
.
BOOKING DIUTAMAKAN
.
📲013-3130870
📲013-3130870
.
#muslimahspa
#sulambb #sulambedakkl #stayve #sulambbglowmurah #dermapenserikembangan  #dermapenkl #dermapenmurah #kursusdermapen #kursussulambbglow  #spabergerak #spawanita #confinementlady #faceliftingfacial #vshape #vshapefacial #mobilefacialcheras #mobilespamalaysia #mobilespakl #mobilespaselangor #mobilespaseripetaling #bandarsripermaisuri
354 2 6 December, 2018
@embunladymobilespa Profile picture

@embunladymobilespa

.
Jangan dilihat kejayaan seseorang yang berjaya itu pada tahap kejayaan dia sekarang.
.
Tapi nilailah bagaimana dia merangkak, tersungkur tetapi terus bangkit utk pastikan kejayaan dalam genggaman.
.
Perjalanan seribu batu, bermula dengan satu langkah. ❤️
.
YattSabri
0123514928
.
#embunladymobilespa #beauty #sipenggosokmuka #trainer #beauticianwanted #parttimejob #fulltimejob #vshapefacial #homespakajang #homespadamansara #homespasubang #homespakajang #mobilespacheras #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #peluangbuatduit #mitsui #iamnotperfect #learntorespect #janganbagussangat #cermindiri #azizanosman #spontanazizan #muaartis

.
Jangan dilihat kejayaan seseorang yang berjaya itu pada tahap kejayaan dia sekarang.
.
Tapi nilailah bagaimana dia merangkak, tersungkur tetapi terus bangkit utk pastikan kejayaan dalam genggaman.
.
Perjalanan seribu batu, bermula dengan satu langkah. ❤️
.
YattSabri
0123514928
.
#embunladymobilespa #beauty #sipenggosokmuka #trainer #beauticianwanted #parttimejob #fulltimejob #vshapefacial #homespakajang #homespadamansara #homespasubang #homespakajang #mobilespacheras #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #peluangbuatduit #mitsui #iamnotperfect #learntorespect #janganbagussangat #cermindiri #azizanosman #spontanazizan #muaartis
60 0 19 September, 2019
@zeehanbeautycartel Profile picture

@zeehanbeautycartel

Dapat gaji dah habis bayar HUTANG???😭😭😭 Ingin jana income sampingan sambil santai2?.. Sis boleh tolong.. TAPI UOLSS pun harus la tolong diri UOLSS💪🏻💪🏻💪🏻 Kepada yg berminat boleh hubungi saya dgn segera..Hadir ke bisnes preview kami yang terdekat. ❤️
.
ZeihanRamli
0192842514
.
#zeehanbeautycartel #janaincome #gosokmuka #vshapefacial #surirumahbergaji #bonusmingguan #mukaglowing #facialkl #facialshahalam #dropship #beautycartel #aslegacy #mobilespa #homespa
#imsuperstar #sipengosokmuka #ownerspawanted
#sipengosokmuka
#ilovemyjob
#muslimahfacial
#mobilefacialbangi #mobilespacheras
#homespajb
#cucimuka

Dapat gaji dah habis bayar HUTANG???😭😭😭 Ingin jana income sampingan sambil santai2?.. Sis boleh tolong.. TAPI UOLSS  pun harus la tolong diri UOLSS💪🏻💪🏻💪🏻 Kepada yg berminat boleh hubungi saya dgn segera..Hadir ke bisnes preview kami yang terdekat. ❤️
.
ZeihanRamli
0192842514
.
#zeehanbeautycartel #janaincome #gosokmuka #vshapefacial #surirumahbergaji #bonusmingguan #mukaglowing #facialkl #facialshahalam #dropship #beautycartel #aslegacy #mobilespa #homespa
#imsuperstar #sipengosokmuka #ownerspawanted 
#sipengosokmuka
#ilovemyjob
#muslimahfacial
#mobilefacialbangi #mobilespacheras 
#homespajb
#cucimuka
4 0 9 July, 2019
@hometohomefacial_kl Profile picture

@hometohomefacial_kl

Kuala Lumpur, Malaysia

3 HARI PUNYA INCOME GOSOK MUKA.. COLLECT RM1000 CASH.. WOWWW...KALAU SEBULAN..🤔🤔 KALAH GAJI MANAGER KAT OPIS TAU... .
BISNES MOBILE SPA.. JANGAN PANDANG SEBELAH MATA OK.. 🤑🤑🤑
.
NAK TAU DETAILS MACAM MANA KAMI BUAT CASH HARIAN NGAN BISNES MOBILE SPA?? .
👉👉 www.wasap.my/601112208806/mobilespateam

#raya2019 #spa #klinikkecantikan #bisnesonline #aslegacy #kualalumpur #enigmabeauty #surirumah #usahawan #emmamaembong #mirafilzah #facialsentul #kursuskecantikan #facialampang #facialshahalam #facialsubangjaya #vshapefacial #mobilespa #whitening #facial #neelofa #sajat #aliffsyukri #eyelashextensions #massage #kerjakosong #partimejob #fulltime #agentwanted #sharepartnerwanted

3 HARI PUNYA INCOME GOSOK MUKA.. COLLECT RM1000 CASH.. WOWWW...KALAU SEBULAN..🤔🤔 KALAH GAJI MANAGER KAT OPIS TAU... .
BISNES MOBILE SPA.. JANGAN PANDANG SEBELAH MATA OK.. 🤑🤑🤑
.
NAK TAU DETAILS MACAM MANA KAMI BUAT CASH HARIAN NGAN BISNES  MOBILE SPA?? .
👉👉 www.wasap.my/601112208806/mobilespateam

#raya2019 #spa#klinikkecantikan#bisnesonline#aslegacy#kualalumpur#enigmabeauty#surirumah#usahawan #emmamaembong#mirafilzah#facialsentul#kursuskecantikan #facialampang#facialshahalam#facialsubangjaya#vshapefacial#mobilespa#whitening#facial#neelofa#sajat#aliffsyukri#eyelashextensions#massage#kerjakosong#partimejob#fulltime#agentwanted#sharepartnerwanted
8 1 30 June, 2019
@mustafakaratasklinik Profile picture

@mustafakaratasklinik

Dr.Mustafa Karataş

Her ne kadar hala yer çekimine karşı uygulanan yöntemlerde neşter önceliğini korusa da, artık birçok kişi cerrahi yöntemlerin yerini tutacak basit uygulamaları tercih ediyor. Cerrahi müdahale gerektirmeyen medikal uygulamalar her geçen gün daha popüler oluyor. Anti-aging dünyası etkisini kısa sürede görebileceğiniz, yüzdeki yaşlanma belirtilerini gözle görünür bir şekilde hafifleten sistemler derin kırışıklıkları yok eden, yüze hacim veren hyalüronik asit bazlı dolgu enjeksiyonlarına kadar pek çok etkili silaha sahip. #drmustafakaratas #drmustafakaratasklinik #ameliyatsızestetik #ameliyatsızyüzgerme #yuzguzelligi #yüzestetiği #güzellik #güzel #thermagecpt #thermage #ulthera #ultherapy #scarlets #vshapefacial #vshape #dolguuygulama #botoks #botox

Her ne kadar hala yer çekimine karşı uygulanan yöntemlerde neşter önceliğini korusa da, artık birçok kişi cerrahi yöntemlerin yerini tutacak basit uygulamaları tercih ediyor. Cerrahi müdahale gerektirmeyen medikal uygulamalar her geçen gün daha popüler oluyor. Anti-aging dünyası etkisini kısa sürede görebileceğiniz, yüzdeki yaşlanma belirtilerini gözle görünür bir şekilde hafifleten sistemler derin kırışıklıkları yok eden, yüze hacim veren hyalüronik asit bazlı dolgu enjeksiyonlarına kadar pek çok etkili silaha sahip. #drmustafakaratas #drmustafakaratasklinik #ameliyatsızestetik #ameliyatsızyüzgerme #yuzguzelligi #yüzestetiği #güzellik #güzel #thermagecpt #thermage #ulthera #ultherapy #scarlets #vshapefacial #vshape #dolguuygulama #botoks #botox
995 2 14 November, 2017
@hometohomefacial_kl Profile picture

@hometohomefacial_kl

Kuala Lumpur, Malaysia

Khas tuk orang2 kl/ selangor atau yg berdekatan...
.
Akak nak share ngan u olls satu peluang kerjaya yg sangat2 best...hari2 ada cash! Walaupun serendah RM100 sehari..kalau konsisten follow teknik marketing yang diajar secara PERCUMA, ..wat part time pun cecah RM3000 sebulan tau! .
BISNES YANG SEDANG VIRAL..!!!!
.
SERVIS FACIAL RUMAH KE RUMAH...
.
OFIS KE OFIS...
.
TIDAK MELIBATKAN PENJUALAN BARANG
.
TAK PERLU CARIK CUSTOMER..CUSTOMER YANG CA.RIK KITA..!! Macam mane nak buat tu??? Nak tau lagi details jom arr ikut akak pegi kelas preview hari Ahad ni! .
Jom usha2 line!! Kita pegi riki2 jap..peluang baik x dtg selalu yerr!
.
Jom book tempat anda...limited seat ok! Sape cepat dia dapat..tiket rm20 hengget ajer..
.
www.wasap.my/601112208806/mobilespa
.
#raya2019 #spa #klinikkecantikan #bisnesonline #aslegacy #kualalumpur #enigmabeauty #surirumah #usahawan #emmamaembong #mirafilzah #facialsentul #kursuskecantikan #facialampang #facialshahalam #facialsubangjaya #vshapefacial #mobilespa #whitening #facial #neelofa #sajat #aliffsyukri #eyelashextensions #massage #kerjakosong #partimejob #fulltime #agentwanted #sharepartnerwanted

Khas tuk orang2 kl/ selangor atau yg berdekatan...
.
Akak nak share ngan u olls satu  peluang kerjaya yg sangat2 best...hari2 ada cash! Walaupun serendah RM100 sehari..kalau konsisten follow teknik marketing yang diajar secara PERCUMA, ..wat part time pun cecah RM3000 sebulan tau! .
BISNES YANG SEDANG VIRAL..!!!!
.
SERVIS FACIAL RUMAH KE RUMAH...
.
OFIS KE OFIS...
.
TIDAK MELIBATKAN PENJUALAN BARANG
.
TAK PERLU CARIK CUSTOMER..CUSTOMER YANG CA.RIK KITA..!! Macam mane nak buat tu??? Nak tau lagi details jom arr ikut akak  pegi kelas preview hari Ahad ni! .
Jom usha2 line!! Kita pegi riki2 jap..peluang baik x dtg selalu yerr!
.
Jom book tempat anda...limited seat ok! Sape cepat dia dapat..tiket rm20 hengget ajer..
.
www.wasap.my/601112208806/mobilespa
.
#raya2019 #spa#klinikkecantikan#bisnesonline#aslegacy#kualalumpur#enigmabeauty#surirumah#usahawan #emmamaembong#mirafilzah#facialsentul#kursuskecantikan #facialampang#facialshahalam#facialsubangjaya#vshapefacial#mobilespa#whitening#facial#neelofa#sajat#aliffsyukri#eyelashextensions#massage#kerjakosong#partimejob#fulltime#agentwanted#sharepartnerwanted
10 1 27 July, 2019
@wahiedabeautyfacial Profile picture

@wahiedabeautyfacial

Alor Setar

PROMOSI TERLAJAK MURAH😮😮😮😮 Special price *RM250*/= (market value *RM499*) .
NAK FACIAL TAPI MAHAL?? 🤔🤔🤔 Promo Kali INI khusus utk warga KEDAH DAN ALORSETAR
HANYA!!!!! 👇👇👇👇🎉🎉🎉 *RM99* 🔥 *RM99* 🔥 *RM99* 🔥(TAK MASUK TRANSPORTATION YER)

jeng... jeng... jeng... 😂😂😂 >> Full facial service menggunakan product UPII skincare extract bunga sakura dari 🇯🇵 >> Intensive treatment menggunakan machine EB🇰🇷 (membersihkan liang pori) >> Lifting membentuk muka menjadi V shape (kuruskan buang lemak kat muka) >> Menegangkan, menganjalkan kulit & reduce wrinkle >> white/black head removal (free)

Sesi selama 75 min to 90min
(Bergantung kondisi wajah)

Untuk booking : Call or pm
WIEDA: http://www.wasap.my/+60125578611/bookfacial
.
#facialbergerak #mobilefacialspa #facialkedahl #facialalorsetar #facialperlist #faciallamggar #facialshahalam #facialdamansara #instafamousmalaysia #ne #ctdk #bisnesonline #usahawanmobilespa #sharepartnerwanted #kerjakosong #vshapefacial #whitening #eternalbeauty #skincare #enigmabeauty #protegecoddymaembong #hometohomefacialkl #kualalumpur #selangor #pakejmurah #wahiesabeautyfacial #homefacialshahalam

PROMOSI TERLAJAK MURAH😮😮😮😮 Special price *RM250*/= (market value *RM499*) .
NAK FACIAL TAPI MAHAL?? 🤔🤔🤔 Promo Kali INI khusus utk warga KEDAH DAN ALORSETAR
HANYA!!!!! 👇👇👇👇🎉🎉🎉 *RM99* 🔥 *RM99* 🔥 *RM99* 🔥(TAK MASUK TRANSPORTATION YER)

jeng... jeng... jeng... 😂😂😂 >> Full facial service menggunakan product UPII skincare extract bunga sakura dari 🇯🇵 >> Intensive treatment menggunakan machine EB🇰🇷 (membersihkan liang pori) >> Lifting membentuk muka menjadi V shape (kuruskan buang lemak kat muka) >> Menegangkan, menganjalkan kulit & reduce wrinkle >> white/black head removal (free)

Sesi selama 75 min to 90min
(Bergantung kondisi wajah)

Untuk booking : Call or pm 
WIEDA: http://www.wasap.my/+60125578611/bookfacial
.
#facialbergerak#mobilefacialspa#facialkedahl#facialalorsetar#facialperlist#faciallamggar#facialshahalam#facialdamansara#instafamousmalaysia#ne#ctdk#bisnesonline#usahawanmobilespa#sharepartnerwanted#kerjakosong#vshapefacial#whitening#eternalbeauty#skincare#enigmabeauty#protegecoddymaembong#hometohomefacialkl#kualalumpur#selangor#pakejmurah#wahiesabeautyfacial#homefacialshahalam
16 2 19 May, 2019
@embunladymobilespa Profile picture

@embunladymobilespa

Pagi.. Pagi.. Pagi.. Luarbiasakkk... jom dengar sis yatt nak bebel apa tu... membawang?.. Xdelah... wasting time.. Kita share benda2 yg positif jaaa... 😍
.
BTW.. Ada tk yg nak belajar ttg ilmu kecantikan 2hari1mlm. Tarikh 27&28 April ni.. Siap dpt sijil tau. Kt luar sana kelas cmni bernilai ratus2 RM tau.. Tp Tiket kami cuma RM99 jeee.. yg best kita bgi goodies bernilai RM120!.. PERGGHHHH.. umpama belajar percuma je... Cepat2 PM yatt. Tiket amatlah terhaddd... 😁
.
Buat income sblm raya jom.. Dpt bergayeee di hari rayaaa.. 🎉🎊🎉
.
YattSabri
0123514928
.
#embunladymobilespa #beauty #elysyle #vshape #morning #positive #facialkl #facialshahalam #facialspa #facialjohor #spamalaysia #bisnesonline #butikspakajang #sipenggosokmuka #trainer #beauticianwanted #parttimejob #fulltimejob #vshapefacial #surirumahbergaji #bonusmingguan #mekap #neelofar #hijabista #babyterlajaklaris #kurussihat #eathealthy #koolfm

Pagi.. Pagi.. Pagi.. Luarbiasakkk... jom dengar sis yatt nak bebel apa tu... membawang?.. Xdelah... wasting time.. Kita share benda2 yg positif jaaa... 😍
.
BTW.. Ada tk yg nak belajar ttg ilmu kecantikan 2hari1mlm. Tarikh 27&28 April ni.. Siap dpt sijil tau. Kt luar sana kelas cmni bernilai ratus2 RM tau.. Tp Tiket kami cuma RM99 jeee.. yg best kita bgi goodies bernilai RM120!.. PERGGHHHH.. umpama belajar percuma je... Cepat2 PM yatt. Tiket amatlah terhaddd... 😁
.
Buat income sblm raya jom.. Dpt bergayeee di hari rayaaa.. 🎉🎊🎉
.
YattSabri
0123514928
.
#embunladymobilespa #beauty #elysyle #vshape #morning #positive #facialkl #facialshahalam #facialspa #facialjohor #spamalaysia #bisnesonline #butikspakajang #sipenggosokmuka #trainer #beauticianwanted #parttimejob #fulltimejob #vshapefacial #surirumahbergaji #bonusmingguan #mekap #neelofar #hijabista #babyterlajaklaris #kurussihat #eathealthy #koolfm
264 2 11 April, 2019