#vshapelifting Instagram Photos & Videos

vshapelifting - 2.4k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #vshapelifting and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
21 hours
Average like
6.9
Average comment
0.4
Posts with video
16/48
Posts with photo
32/48

Hashtag Popularity

KORANG PERNAH TRY GUASA THERAPY YG MENGGUNAKAN GUASA BOARD BERASASKAN TANDUK KERBAU???
.
Paling best ia dapat buang segala toksin yang bermaharaja diwajah kita taw...ok, seha share ngn korang apa lgi kelebihan apabila korang melakukan guasa therapy ni😍 ✔ Melancarkan peredaran darah
✔ Kulit wajah kelihatan muda & segar
✔ Mengaktifkan sel & wajah lebih anjal
✔ Menggalakkan pertumbuhan sel baru
✔ Mengurangkan garis kedutan
✔ Mengawal akne & jerawat
.
Haaa....byk kan kebaikan nya...korang xnak try ke??nak tahu details blh klik link di bio @seha_beautycartel 😉
.
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #homefacialspa #sehabeautycartel #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #spakuantan #spakemaman #spapekan #mobilespadungun #mobilespapaka #mobilespakertih #mobilespakemaman #mobilespakuantan #spadungun #spakertih #facialkemaman #facialkuantan #facialpekan #facialkertih #facialkemasik #facialpaka #facialdungun #homespakuantan #homespakemaman #homespapekan #mobilefacialpekan #mobilefacialkuantan #mobilefacialkemaman #mobilefacialdungun

KORANG PERNAH TRY GUASA THERAPY YG MENGGUNAKAN GUASA BOARD BERASASKAN TANDUK KERBAU???
.
Paling best ia dapat buang segala toksin yang bermaharaja diwajah kita taw...ok, seha share ngn korang apa lgi kelebihan apabila korang melakukan guasa therapy ni😍 ✔ Melancarkan peredaran darah
✔ Kulit wajah kelihatan muda & segar
✔ Mengaktifkan sel & wajah lebih anjal
✔ Menggalakkan pertumbuhan sel baru
✔ Mengurangkan garis kedutan
✔ Mengawal akne & jerawat
.
Haaa....byk kan kebaikan nya...korang xnak try ke??nak tahu details blh klik link di bio @seha_beautycartel 😉
.
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #homefacialspa #sehabeautycartel  #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #spakuantan #spakemaman #spapekan  #mobilespadungun #mobilespapaka #mobilespakertih #mobilespakemaman #mobilespakuantan  #spadungun #spakertih #facialkemaman  #facialkuantan #facialpekan #facialkertih #facialkemasik #facialpaka #facialdungun #homespakuantan #homespakemaman #homespapekan #mobilefacialpekan #mobilefacialkuantan #mobilefacialkemaman #mobilefacialdungun
6 0 11 hours ago

💞💄💞💄💞💄💞💄🌼🌼🌼
ASSALAMUALAIKUM UOLLS! 😊
GUD MORNING SUNDAY! 🌞
*PROMO PACKAGE HARI MALAYSIA!! 📢😍 ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
*FOC COLLAGEN EYE MASK TREATMENT 💄
*FOC GUASA DETOX TREATMENT 💄
*FOC HEAD & SHOULDER MASSAGE 💄

NAK BOOK FACIAL?? WHAT'S UP
📲📲📲📲👇👇👇
www.wasap.my/60105319656/bookfacial
#elysyle #eternalbeauty #beautiful #teamgorgeousangle #enigmabeauty #instantvshape #codymaembong #facialtime #facialampang #facialkl #facialselangor #ibuberpantang #facialdirumah #facialmurah #instafamousmalaysia #MUA #makeupartis #Vshapelifting

💞💄💞💄💞💄💞💄🌼🌼🌼
ASSALAMUALAIKUM UOLLS! 😊
GUD MORNING SUNDAY! 🌞
*PROMO PACKAGE HARI MALAYSIA!! 📢😍 ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
*FOC COLLAGEN EYE MASK TREATMENT 💄
*FOC GUASA DETOX TREATMENT 💄
*FOC HEAD & SHOULDER MASSAGE 💄

NAK BOOK FACIAL?? WHAT'S UP
📲📲📲📲👇👇👇
www.wasap.my/60105319656/bookfacial 
#elysyle #eternalbeauty #beautiful #teamgorgeousangle #enigmabeauty #instantvshape  #codymaembong #facialtime #facialampang #facialkl #facialselangor #ibuberpantang #facialdirumah #facialmurah #instafamousmalaysia #MUA #makeupartis #Vshapelifting
1 0 15 September, 2019

MOBILE 🚘FACIAL SPA TERUS KE TEMPAT ANDA.. NOK KULIT MUKA CANTIK, SEGAR, SIHAT, LICIN, BERSIH BERSERI & LEMBAP DARI LAPISAN DALAMAN...? JOM.. FACIAL HARI INI!! 💆 Membersih 💆 Merawat
💆 Memulih
💆‍♀️ Mengekalkan kualiti kulit
💆‍♀️ Mengurangkan stress

Kami sedia membantu,
Masalah:
☑️Pori besar ☑️ Whitehead/blackhead ☑️jerawat & jeragat ☑️Kulit KUSAM ☑️lenguh & sengal bahu ☑️kulit SENSITIF☑️Kulit Berminyak .
. 🌟KEBAIKAN MEMBUAT FACIAL TREATMENT : 👉🏻Tujuan utama 'facial' membersihkan bintik-bintik hitam (blackheads) dan bintik-bintik putih (whiteheads) serta kotoran yang terperangkal di pori-pori kulit wajah. 👉Merehatkan saraf dan otot muka
👉Membersihkan lapisan epidermis kulit dengan lebih mendalam
👉🏻Mengurangkan jeragat tebal dan pigmentasi di kulit muka
👉🏻Membuang bahan toksik pada kulit. 👉🏻Menutup liang-liang roma. 👉🏻Mengurangkan kedutan pada kulit
👉🏻Mengurangkan kesan parut jerawat dan masalah kulit. 👉🏻Menaikkan seri wajah
👉🏻Mengurangkan kedutan pada kulit
👉🏻Mempercepatkan fungsi dan pertumbuhan kulit baru. 👉🏻Membaiki keadaan kulit muka yang kering, berminyak dan kusam
👉🏻Menjadikan kulit lebih sihat, mulus dan bersih
👉🏻Merangsang peredaran darah pada wajah

KELEBIHAN JANNAH KASEH MOBILE SPA.. ☑️SERVIS terbaik dr PROFESSIONAL BEAUTICIAN (SKM tahap 2 Estetik Kecantikan) ☑️PRODUK yg 👩‍🔬diakui SELAMAT, BEBAS KIMIA MERBAHAYA , BERKESAN & NATURAL. ✅Servis tip top.. Ada gift🎁 bagi yang repeat facial.
CEPAT-CEPAT ROGER!! DAPATKAN HARGA PROMOSI DAN PAKEJ JIMAT.. 🌸 ========================
Untuk maklumat lanjut, SILA HUBUNGI.. KLIK SINI www.wasap.my/60199868788BookFacialPROMOSI 🔜 Jannah kaseh Touch Spa
🔜019-9868788
🔜Atau tinggalkan no. Whatsapp anda di komen untuk segera balas
. .
P/S:-
Sila klik LIKE, SHARE, TEG & MENTION Kawan2 jkka bermanfaat untuk dikongsikan.. INSYAALLAH
#MuslimahHomeSpa
#AwetMudaSelamatNatural
#TerapiWajahAnda
#rawatcegahjeragat
#kecilkanporihilangkanwhiteheadblackhead
#VshapeLifting
#spamurahservistiptop
#mobilespakelantan
#relaxdirumahanda

MOBILE 🚘FACIAL SPA TERUS KE TEMPAT ANDA.. NOK KULIT MUKA CANTIK, SEGAR, SIHAT, LICIN, BERSIH BERSERI & LEMBAP DARI LAPISAN DALAMAN...? JOM.. FACIAL HARI INI!! 💆 Membersih 💆 Merawat
💆 Memulih
💆‍♀️ Mengekalkan kualiti kulit
💆‍♀️ Mengurangkan stress

Kami sedia membantu,
Masalah:
☑️Pori besar ☑️ Whitehead/blackhead ☑️jerawat & jeragat ☑️Kulit KUSAM ☑️lenguh & sengal bahu ☑️kulit SENSITIF☑️Kulit Berminyak .
. 🌟KEBAIKAN MEMBUAT FACIAL TREATMENT : 👉🏻Tujuan utama 'facial' membersihkan bintik-bintik hitam (blackheads) dan bintik-bintik putih (whiteheads) serta kotoran yang terperangkal di pori-pori kulit wajah. 👉Merehatkan saraf dan otot muka
👉Membersihkan lapisan epidermis kulit dengan lebih mendalam
👉🏻Mengurangkan jeragat tebal dan pigmentasi di kulit muka
👉🏻Membuang bahan toksik pada kulit. 👉🏻Menutup liang-liang roma. 👉🏻Mengurangkan kedutan pada kulit
👉🏻Mengurangkan kesan parut jerawat dan masalah kulit. 👉🏻Menaikkan seri wajah
👉🏻Mengurangkan kedutan pada kulit
👉🏻Mempercepatkan fungsi dan pertumbuhan kulit baru. 👉🏻Membaiki keadaan kulit muka yang kering, berminyak dan kusam
👉🏻Menjadikan kulit lebih sihat, mulus dan bersih
👉🏻Merangsang peredaran darah pada wajah

KELEBIHAN JANNAH KASEH MOBILE SPA.. ☑️SERVIS terbaik dr PROFESSIONAL BEAUTICIAN (SKM tahap 2 Estetik Kecantikan) ☑️PRODUK yg 👩‍🔬diakui SELAMAT, BEBAS KIMIA MERBAHAYA , BERKESAN & NATURAL. ✅Servis tip top.. Ada gift🎁 bagi yang repeat facial. 
CEPAT-CEPAT ROGER!! DAPATKAN HARGA PROMOSI DAN PAKEJ JIMAT.. 🌸 ========================
Untuk maklumat lanjut, SILA HUBUNGI.. KLIK SINI www.wasap.my/60199868788BookFacialPROMOSI 🔜 Jannah kaseh Touch Spa
🔜019-9868788
🔜Atau tinggalkan no. Whatsapp anda di komen untuk segera balas
. . 
P/S:-
Sila klik LIKE, SHARE, TEG & MENTION Kawan2 jkka bermanfaat untuk dikongsikan.. INSYAALLAH 
#MuslimahHomeSpa
#AwetMudaSelamatNatural
#TerapiWajahAnda
#rawatcegahjeragat
#kecilkanporihilangkanwhiteheadblackhead
#VshapeLifting
#spamurahservistiptop
#mobilespakelantan
#relaxdirumahanda
2 0 13 September, 2019

KENAPA ANDA PERLU JADIKAN BISNES HOME SPA SEBAGAI BISNES PILIHAN NO. 1?

1.Bisnes home facial ini berbentuk servis di rumah… bermaksud anda pergi ke rumah customer untuk buat facial.

Semua orang nak servis cepat dan mudah! Sekarang semua dah hujung jari uolsss📲📲 2.Bisnes ini bisnes kecantikan! Bermaksud potensi dan market sangat luas dan sangat tinggi!

Ada tak perempuan yang tak nak cantik?
Ofcourse la iols nak cantik okes!💃🏻 3.Jualan sentiasa ada dan laju, tak kira musim.

Ada ke perempuan macam kita yang nak cantik time raya je?
Setiap hari kerja perempuan melawo je kak oiii💇🏼‍♀️👠👰🏼👩🏼‍⚕️🧕🏻👙👡 Kalau boleh kita semua nak cantik walaupun keluar makan kat kedai mamak kan? Ini lumrah wanita! Ha ha betul sangat ni🤣

4.Permintaan sentiasa tinggi sampai tak cukup tangan!

Bak kata pepatah…

Sekali dah suka urut dekat tempat yang sama… mesti nak lagi sebab lega, sedap dan nikmat dia lain macam kan?

Ini apatah lagi muka customer jadi lebih gorjes dan flawless!

Nak tahu rahsia bisnes yang sebenar tak?

Kalau anda nak tahu lebih detail tentang bisnes HOME FACIAL SPA ini… 📲013 5070298 [ NORIEN ]
#imsuperstar #virales #aslegacykl #kerjakosong2019 #Bisnesowner #bisnesspa #facialrumah #facialdirumahsendiri #facialmurahshahalam #facialbergerakmurah #facialspabalok #vshapelifting #vshapemuka #facialpengantin

KENAPA ANDA PERLU JADIKAN BISNES HOME SPA SEBAGAI BISNES PILIHAN NO. 1?

1.Bisnes home facial ini berbentuk servis di rumah… bermaksud anda pergi ke rumah customer untuk buat facial.

Semua orang nak servis cepat dan mudah! Sekarang semua dah hujung jari uolsss📲📲 2.Bisnes ini bisnes kecantikan! Bermaksud potensi dan market sangat luas dan sangat tinggi!

Ada tak perempuan yang tak nak cantik?
Ofcourse la iols nak cantik okes!💃🏻 3.Jualan sentiasa ada dan laju, tak kira musim.

Ada ke perempuan macam kita yang nak cantik time raya je?
Setiap hari kerja perempuan melawo je kak oiii💇🏼‍♀️👠👰🏼👩🏼‍⚕️🧕🏻👙👡 Kalau boleh kita semua nak cantik walaupun keluar makan kat kedai mamak kan? Ini lumrah wanita! Ha ha betul sangat ni🤣

4.Permintaan sentiasa tinggi sampai tak cukup tangan!

Bak kata pepatah…

Sekali dah suka urut dekat tempat yang sama… mesti nak lagi sebab lega, sedap dan nikmat dia lain macam kan?

Ini apatah lagi muka customer jadi lebih gorjes dan flawless!

Nak tahu rahsia bisnes yang sebenar tak?

Kalau anda nak tahu lebih detail tentang bisnes HOME FACIAL SPA ini… 📲013 5070298 [ NORIEN ] 
#imsuperstar #virales #aslegacykl #kerjakosong2019 #Bisnesowner #bisnesspa #facialrumah #facialdirumahsendiri #facialmurahshahalam #facialbergerakmurah #facialspabalok #vshapelifting #vshapemuka #facialpengantin
4 0 9 September, 2019

MOBILE 🚘FACIAL SPA TERUS KE TEMPAT ANDA.. NOK KULIT MUKA CANTIK, SEGAR, SIHAT, LICIN, BERSIH BERSERI & LEMBAP DARI LAPISAN DALAMAN...? JOM.. FACIAL HARI INI!! 💆 Membersih 💆 Merawat
💆 Memulih
💆‍♀️ Mengekalkan kualiti kulit
💆‍♀️ Mengurangkan stress

Kami sedia membantu,
Masalah:
☑️Pori besar ☑️ Whitehead/blackhead ☑️jerawat & jeragat ☑️Kulit KUSAM ☑️lenguh & sengal bahu ☑️kulit SENSITIF☑️Kulit Berminyak .
. 🌟KEBAIKAN MEMBUAT FACIAL TREATMENT : .
👉🏻Tujuan utama 'facial' membersihkan bintik-bintik hitam (blackheads) dan bintik-bintik putih (whiteheads) serta kotoran yang terperangkal di pori-pori kulit wajah. 👉Merehatkan saraf dan otot muka
👉Membersihkan lapisan epidermis kulit dengan lebih mendalam
👉🏻Mengurangkan jeragat tebal dan pigmentasi di kulit muka
👉🏻Membuang bahan toksik pada kulit. 👉🏻Menutup liang-liang roma. 👉🏻Mengurangkan kedutan pada kulit
👉🏻Mengurangkan kesan parut jerawat dan masalah kulit. 👉🏻Menaikkan seri wajah
👉🏻Mengurangkan kedutan pada kulit
👉🏻Mempercepatkan fungsi dan pertumbuhan kulit baru. 👉🏻Membaiki keadaan kulit muka yang kering, berminyak dan kusam
👉🏻Menjadikan kulit lebih sihat, mulus dan bersih
👉🏻Merangsang peredaran darah pada wajah
.
KELEBIHAN JANNAH KASEH MOBILE SPA.. .
☑️SERVIS terbaik dr PROFESSIONAL BEAUTICIAN (SKM tahap 2 Estetik Kecantikan) .
☑️PRODUK yg 👩‍🔬diakui SELAMAT, BEBAS KIMIA MERBAHAYA , BERKESAN & NATURAL. .
✅Servis tip top.. Ada gift🎁 bagi yang repeat facial. .
CEPAT-CEPAT ROGER!! DAPATKAN HARGA PROMOSI DAN PAKEJ JIMAT.. 🌸 ========================
Untuk maklumat lanjut, SILA HUBUNGI.. KLIK SINI www.wasap.my/60199868788BookFacialPROMOSI 🔜 Jannah kaseh Touch Spa
🔜019-9868788
🔜Atau tinggalkan no. Whatsapp anda di komen untuk segera balas
. .
P/S:-
Sila klik LIKE, SHARE, TEG & MENTION Kawan2 jkka bermanfaat untuk dikongsikan.. INSYAALLAH
#MuslimahHomeSpa
#AwetMudaSelamatNatural
#TerapiWajahAnda
#rawatcegahjeragat
#kecilkanporihilangkanwhiteheadblackhead
#VshapeLifting
#spamurahservistiptop
#mobilespakelantan
#relaxdirumahanda

MOBILE 🚘FACIAL SPA TERUS KE TEMPAT ANDA.. NOK KULIT MUKA CANTIK, SEGAR, SIHAT, LICIN, BERSIH BERSERI & LEMBAP DARI LAPISAN DALAMAN...? JOM.. FACIAL HARI INI!! 💆 Membersih 💆 Merawat
💆 Memulih
💆‍♀️ Mengekalkan kualiti kulit
💆‍♀️ Mengurangkan stress

Kami sedia membantu,
Masalah:
☑️Pori besar ☑️ Whitehead/blackhead ☑️jerawat & jeragat ☑️Kulit KUSAM ☑️lenguh & sengal bahu ☑️kulit SENSITIF☑️Kulit Berminyak .
. 🌟KEBAIKAN MEMBUAT FACIAL TREATMENT : .
👉🏻Tujuan utama 'facial' membersihkan bintik-bintik hitam (blackheads) dan bintik-bintik putih (whiteheads) serta kotoran yang terperangkal di pori-pori kulit wajah. 👉Merehatkan saraf dan otot muka
👉Membersihkan lapisan epidermis kulit dengan lebih mendalam
👉🏻Mengurangkan jeragat tebal dan pigmentasi di kulit muka
👉🏻Membuang bahan toksik pada kulit. 👉🏻Menutup liang-liang roma. 👉🏻Mengurangkan kedutan pada kulit
👉🏻Mengurangkan kesan parut jerawat dan masalah kulit. 👉🏻Menaikkan seri wajah
👉🏻Mengurangkan kedutan pada kulit
👉🏻Mempercepatkan fungsi dan pertumbuhan kulit baru. 👉🏻Membaiki keadaan kulit muka yang kering, berminyak dan kusam
👉🏻Menjadikan kulit lebih sihat, mulus dan bersih
👉🏻Merangsang peredaran darah pada wajah
.
KELEBIHAN JANNAH KASEH MOBILE SPA.. .
☑️SERVIS terbaik dr PROFESSIONAL BEAUTICIAN (SKM tahap 2 Estetik Kecantikan) .
☑️PRODUK yg 👩‍🔬diakui SELAMAT, BEBAS KIMIA MERBAHAYA , BERKESAN & NATURAL. .
✅Servis tip top.. Ada gift🎁 bagi yang repeat facial. .
CEPAT-CEPAT ROGER!! DAPATKAN HARGA PROMOSI DAN PAKEJ JIMAT.. 🌸 ========================
Untuk maklumat lanjut, SILA HUBUNGI.. KLIK SINI www.wasap.my/60199868788BookFacialPROMOSI 🔜 Jannah kaseh Touch Spa
🔜019-9868788
🔜Atau tinggalkan no. Whatsapp anda di komen untuk segera balas
. . 
P/S:-
Sila klik LIKE, SHARE, TEG & MENTION Kawan2 jkka bermanfaat untuk dikongsikan.. INSYAALLAH 
#MuslimahHomeSpa
#AwetMudaSelamatNatural
#TerapiWajahAnda
#rawatcegahjeragat
#kecilkanporihilangkanwhiteheadblackhead
#VshapeLifting
#spamurahservistiptop
#mobilespakelantan
#relaxdirumahanda
1 0 9 September, 2019

🌺💚🌺💚🌺💚🌺💚
Extremely gentle & effective..💄 Elysyle Extra Gentle Cleansing Milk cleanses and removes all traces of stubborn make-up and the ever-increasing pollutants while maintaining a healthy skin barrier...😍
.
#elysyle #skinspecialist #cleansingmilk #eternalbeauty #Vshapelifting #facialtime #organicskincare #facialmurah #facialdirumah #beautiful #facialampang #facialkl #facialselangor #facialcheras #facialtamanshamelin #facialdesasrihartamas #facialbangsar - #regrann

🌺💚🌺💚🌺💚🌺💚
Extremely gentle & effective..💄 Elysyle Extra Gentle Cleansing Milk cleanses and removes all traces of stubborn make-up and the ever-increasing pollutants while maintaining a healthy skin barrier...😍
.
#elysyle #skinspecialist #cleansingmilk #eternalbeauty #Vshapelifting #facialtime #organicskincare #facialmurah #facialdirumah #beautiful #facialampang #facialkl #facialselangor #facialcheras #facialtamanshamelin #facialdesasrihartamas #facialbangsar - #regrann
5 1 2 September, 2019

V-uolia🌚💀⛵ #gymlife #vshapelifting

V-uolia🌚💀⛵ #gymlife #vshapelifting
42 0 2 September, 2019

Auchhhhh!!
.
Muka siapa kusam tak bermaya,kulit tak tegang? Tak sempat nak pergi facial? Chill je, cepat grab Facelift Facial Combo, dekat rumah pun boleh buat facial taw.
.
Hanya luangkan 5-10 minit untuk dapatkan kulit korang idamkan😉.
.

Untuk pembelian boleh click link di bio ☝🏻 atau whatsapp 📲+6019.959.4249 📲+6019.959.4249
.
.

#faceliftfacialcombo #produkviral2019 #terapimoden #spadirumah #vshapelifting #facelifttreatment #facialmassage #facial #facialtreatment

Auchhhhh!!
.
Muka siapa kusam tak bermaya,kulit tak tegang? Tak sempat nak pergi facial? Chill je, cepat grab Facelift Facial Combo, dekat rumah pun boleh buat facial taw.
.
Hanya luangkan 5-10 minit untuk dapatkan kulit korang idamkan😉.
.

Untuk pembelian boleh click link di bio ☝🏻 atau whatsapp 📲+6019.959.4249 📲+6019.959.4249
.
.

#faceliftfacialcombo#produkviral2019#terapimoden#spadirumah#vshapelifting#facelifttreatment#facialmassage#facial#facialtreatment
3 0 1 September, 2019

Get the beauty jade glow 🌟use this magical beauty tool after applying ur skincare products to ✨ sculpt and contour the face immediately ✨ stimulate collagen production ✨ detoxify through lymphatic drainage
-
Berminat nak cuba? Click link di bio @spa__dirumah .
.
#faceliftfacialcombo #produkviral2019 #terapimoden #spadirumah #vshapelifting #facelifttreatment #facialmassage #facial #facialtreatment

Get the beauty jade glow 🌟use this magical beauty tool after applying ur skincare products to ✨ sculpt and contour the face immediately ✨ stimulate collagen production ✨ detoxify through lymphatic drainage
-
Berminat nak cuba? Click link di bio @spa__dirumah .
.
#faceliftfacialcombo#produkviral2019#terapimoden#spadirumah#vshapelifting#facelifttreatment#facialmassage#facial#facialtreatment
9 0 29 August, 2019

Sekali penggunaan pun dapat effect terbaik tau,kesan yang boleh kita rasa kulit terangkat naik dan anjal je..malah makin berseri2 je disebabkan peredaran darah berjalan lancar ❤️
.
Jom facial dengan konsisten untuk dapat wajah idaman..anjal,awet muda dan runcing 🥰
.
#faceliftfacialcombo #produkviral2019 #terapimoden #spadirumah #vshapelifting #facelifttreatment #facialmassage #facial #facialtreatment

Sekali penggunaan pun dapat effect terbaik tau,kesan yang boleh kita rasa kulit terangkat naik dan anjal je..malah makin berseri2 je disebabkan peredaran darah berjalan lancar ❤️
.
Jom facial dengan konsisten untuk dapat wajah idaman..anjal,awet muda dan runcing 🥰
.
#faceliftfacialcombo#produkviral2019#terapimoden#spadirumah#vshapelifting#facelifttreatment#facialmassage#facial#facialtreatment
15 1 28 August, 2019

KENAPA ANDA PERLU JADIKAN BISNES HOME SPA SEBAGAI BISNES PILIHAN NO. 1?

1.Bisnes home facial ini berbentuk servis di rumah… bermaksud anda pergi ke rumah customer untuk buat facial.

Semua orang nak servis cepat dan mudah! Sekarang semua dah hujung jari uolsss📲📲 2.Bisnes ini bisnes kecantikan! Bermaksud potensi dan market sangat luas dan sangat tinggi!

Ada tak perempuan yang tak nak cantik?
Ofcourse la iols nak cantik okes!💃🏻 3.Jualan sentiasa ada dan laju, tak kira musim.

Ada ke perempuan macam kita yang nak cantik time raya je?
Setiap hari kerja perempuan melawo je kak oiii💇🏼‍♀️👠👰🏼👩🏼‍⚕️🧕🏻👙👡 Kalau boleh kita semua nak cantik walaupun keluar makan kat kedai mamak kan? Ini lumrah wanita! Ha ha betul sangat ni🤣

4.Permintaan sentiasa tinggi sampai tak cukup tangan!

Bak kata pepatah…

Sekali dah suka urut dekat tempat yang sama… mesti nak lagi sebab lega, sedap dan nikmat dia lain macam kan?

Ini apatah lagi muka customer jadi lebih gorjes dan flawless!

Nak tahu rahsia bisnes yang sebenar tak?

Kalau anda nak tahu lebih detail tentang bisnes HOME FACIAL SPA ini… 📲013 5070298 [ NORIEN ]
#imsuperstar #virales #aslegacykl #kerjakosong2019 #Bisnesowner #bisnesspa #facialrumah #facialdirumahsendiri #facialmurahshahalam #facialbergerakmurah #facialspabalok #vshapelifting #vshapemuka #facialpengantin

KENAPA ANDA PERLU JADIKAN BISNES HOME SPA SEBAGAI BISNES PILIHAN NO. 1?

1.Bisnes home facial ini berbentuk servis di rumah… bermaksud anda pergi ke rumah customer untuk buat facial.

Semua orang nak servis cepat dan mudah! Sekarang semua dah hujung jari uolsss📲📲 2.Bisnes ini bisnes kecantikan! Bermaksud potensi dan market sangat luas dan sangat tinggi!

Ada tak perempuan yang tak nak cantik?
Ofcourse la iols nak cantik okes!💃🏻 3.Jualan sentiasa ada dan laju, tak kira musim.

Ada ke perempuan macam kita yang nak cantik time raya je?
Setiap hari kerja perempuan melawo je kak oiii💇🏼‍♀️👠👰🏼👩🏼‍⚕️🧕🏻👙👡 Kalau boleh kita semua nak cantik walaupun keluar makan kat kedai mamak kan? Ini lumrah wanita! Ha ha betul sangat ni🤣

4.Permintaan sentiasa tinggi sampai tak cukup tangan!

Bak kata pepatah…

Sekali dah suka urut dekat tempat yang sama… mesti nak lagi sebab lega, sedap dan nikmat dia lain macam kan?

Ini apatah lagi muka customer jadi lebih gorjes dan flawless!

Nak tahu rahsia bisnes yang sebenar tak?

Kalau anda nak tahu lebih detail tentang bisnes HOME FACIAL SPA ini… 📲013 5070298 [ NORIEN ] 
#imsuperstar #virales #aslegacykl #kerjakosong2019 #Bisnesowner #bisnesspa #facialrumah #facialdirumahsendiri #facialmurahshahalam #facialbergerakmurah #facialspabalok #vshapelifting #vshapemuka #facialpengantin
1 0 28 August, 2019

KENAPA ANDA PERLU JADIKAN BISNES HOME SPA SEBAGAI BISNES PILIHAN NO. 1?

1.Bisnes home facial ini berbentuk servis di rumah… bermaksud anda pergi ke rumah customer untuk buat facial.

Semua orang nak servis cepat dan mudah! Sekarang semua dah hujung jari uolsss📲📲 2.Bisnes ini bisnes kecantikan! Bermaksud potensi dan market sangat luas dan sangat tinggi!

Ada tak perempuan yang tak nak cantik?
Ofcourse la iols nak cantik okes!💃🏻 3.Jualan sentiasa ada dan laju, tak kira musim.

Ada ke perempuan macam kita yang nak cantik time raya je?
Setiap hari kerja perempuan melawo je kak oiii💇🏼‍♀️👠👰🏼👩🏼‍⚕️🧕🏻👙👡 Kalau boleh kita semua nak cantik walaupun keluar makan kat kedai mamak kan? Ini lumrah wanita! Ha ha betul sangat ni🤣

4.Permintaan sentiasa tinggi sampai tak cukup tangan!

Bak kata pepatah…

Sekali dah suka urut dekat tempat yang sama… mesti nak lagi sebab lega, sedap dan nikmat dia lain macam kan?

Ini apatah lagi muka customer jadi lebih gorjes dan flawless!

Nak tahu rahsia bisnes yang sebenar tak?

Kalau anda nak tahu lebih detail tentang bisnes HOME FACIAL SPA ini… 📲013 5070298 [ NORIEN ]
#imsuperstar #virales #aslegacykl #kerjakosong2019 #Bisnesowner #bisnesspa #facialrumah #facialdirumahsendiri #facialmurahshahalam #facialbergerakmurah #facialspabalok #vshapelifting #vshapemuka #facialpengantin

KENAPA ANDA PERLU JADIKAN BISNES HOME SPA SEBAGAI BISNES PILIHAN NO. 1?

1.Bisnes home facial ini berbentuk servis di rumah… bermaksud anda pergi ke rumah customer untuk buat facial.

Semua orang nak servis cepat dan mudah! Sekarang semua dah hujung jari uolsss📲📲 2.Bisnes ini bisnes kecantikan! Bermaksud potensi dan market sangat luas dan sangat tinggi!

Ada tak perempuan yang tak nak cantik?
Ofcourse la iols nak cantik okes!💃🏻 3.Jualan sentiasa ada dan laju, tak kira musim.

Ada ke perempuan macam kita yang nak cantik time raya je?
Setiap hari kerja perempuan melawo je kak oiii💇🏼‍♀️👠👰🏼👩🏼‍⚕️🧕🏻👙👡 Kalau boleh kita semua nak cantik walaupun keluar makan kat kedai mamak kan? Ini lumrah wanita! Ha ha betul sangat ni🤣

4.Permintaan sentiasa tinggi sampai tak cukup tangan!

Bak kata pepatah…

Sekali dah suka urut dekat tempat yang sama… mesti nak lagi sebab lega, sedap dan nikmat dia lain macam kan?

Ini apatah lagi muka customer jadi lebih gorjes dan flawless!

Nak tahu rahsia bisnes yang sebenar tak?

Kalau anda nak tahu lebih detail tentang bisnes HOME FACIAL SPA ini… 📲013 5070298 [ NORIEN ] 
#imsuperstar #virales #aslegacykl #kerjakosong2019 #Bisnesowner #bisnesspa #facialrumah #facialdirumahsendiri #facialmurahshahalam #facialbergerakmurah #facialspabalok #vshapelifting #vshapemuka #facialpengantin
2 0 28 August, 2019

"Dah berapa lama korang xfacial? Apa kata sis santai2 je di rumah lepas tu tunggu Cyma datang.. mudah kan? Tak perlu keluar rumah...Set appoinmt by whatsapp jer😊
❌perlu fikir masalah nak parking
❌masalah nk tinggal anak2 kt siapa
❌masalah transport xde
❌perlu isi minyak & hadap jem
.
.
✔FULL FACIAL PACKAGE
✔DEEP CLEASING
✔FIRMING
✔VSHAPE & FACE LIFTING
✔WHITEHEAD / BLACKHEAD REMOVER
✔GLOWING
✔INSTANT V-SHAPE
.
.
Cyma menggunakan produk ELYSYLE dari Jepun dan mesin rawatan Eternal Beauty yang berteknologi tinggi dari Korea yang sesuai dengan semua jenis kulit.
.
.
Cepat2 Whatsapp Cyma untuk cantik menjelang raya nanti😍 Klik link di bawah ni 👇🏻
📲 http://cymabeautycartel.wasap.my/
📲 016 9724097
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa ❤
.
#imsuperstar #homefacialspa #cymabeautycartel #facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging #facialbergerak #facialspa #kolagenmurah #skincare #mobilespakuantan #facialathome #makeup #mobilespa #facelifting #facialkuantan #facialpekan
#spapekan #ikmpekan #umppekan #muapekan #weddingpekan #spakuantan #mobilespakuantan #mobilespakuantan"

"Dah berapa lama korang xfacial? Apa kata sis santai2 je di rumah lepas tu tunggu Cyma datang.. mudah kan? Tak perlu keluar rumah...Set appoinmt by whatsapp jer😊
❌perlu fikir masalah nak parking
❌masalah nk tinggal anak2 kt siapa
❌masalah transport xde
❌perlu isi minyak & hadap jem
.
.
✔FULL FACIAL PACKAGE
✔DEEP CLEASING
✔FIRMING
✔VSHAPE & FACE LIFTING
✔WHITEHEAD / BLACKHEAD REMOVER
✔GLOWING
✔INSTANT V-SHAPE
.
. 
Cyma menggunakan produk ELYSYLE dari Jepun  dan mesin rawatan Eternal Beauty yang berteknologi tinggi dari Korea yang sesuai dengan semua jenis kulit.
.
. 
Cepat2 Whatsapp Cyma untuk cantik menjelang raya nanti😍 Klik link di bawah ni 👇🏻
📲 http://cymabeautycartel.wasap.my/
📲 016 9724097
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa ❤
.
#imsuperstar #homefacialspa #cymabeautycartel #facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging #facialbergerak #facialspa #kolagenmurah #skincare #mobilespakuantan #facialathome #makeup #mobilespa #facelifting  #facialkuantan #facialpekan 
#spapekan #ikmpekan #umppekan #muapekan #weddingpekan #spakuantan #mobilespakuantan #mobilespakuantan"
4 1 28 August, 2019

STAR DIAMOND🏆
.
Insyallah next year seha plak akan naik pentas..belajar dari 0...sepjg 2 thn seha menjln kn bisnes Mobile Facial Spa, byk pengalaman yg dpt dkumpul & seha xpnh menyesal dgn jalan yg dipilih & still bertahan dgn bisnes ini😍
.
Seha sudah..anda bila lg?peluang dh ada, jom grab..sbrg pertanyaan blh dm seha yer😘
.
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #homefacialspa #sehabeautycartel #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #spakuantan #spakemaman #spapekan #mobilespadungun #mobilespapaka #mobilespakertih #mobilespakemaman #mobilespakuantan #spadungun #spakertih #facialkemaman #facialkuantan #facialpekan #facialkertih #facialkemasik #facialpaka #facialdungun #homespakuantan #homespakemaman #homespapekan #mobilefacialpekan #mobilefacialkuantan #mobilefacialkemaman #mobilefacialdungun

STAR DIAMOND🏆
.
Insyallah next year seha plak akan naik pentas..belajar dari 0...sepjg 2 thn seha menjln kn bisnes Mobile Facial Spa, byk pengalaman yg dpt dkumpul & seha xpnh menyesal dgn jalan yg dipilih & still bertahan dgn bisnes ini😍
.
Seha sudah..anda bila lg?peluang dh ada, jom grab..sbrg pertanyaan blh dm seha yer😘
.
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #homefacialspa #sehabeautycartel  #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #spakuantan #spakemaman #spapekan  #mobilespadungun #mobilespapaka #mobilespakertih #mobilespakemaman #mobilespakuantan  #spadungun #spakertih #facialkemaman  #facialkuantan #facialpekan #facialkertih #facialkemasik #facialpaka #facialdungun #homespakuantan #homespakemaman #homespapekan #mobilefacialpekan #mobilefacialkuantan #mobilefacialkemaman #mobilefacialdungun
12 2 27 August, 2019

"MACAM MANA NAK BUANG TOKSIN KAT MUKA NIE???"
.
Haaa jangan risau ada caranya...XSAKIT & XMEMEDIHKAN...hanya menggunakan GUASA BOARD yang dperbuat drp TANDUK KERBAU😍
.
Nak try??meh... .byk sgt faedah korang akan dpt taw dgn GUASA THERAPY nie😉
.
📲018 3637466 rie
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#QasehBaiduribeautycartel #AreaKetengahjayaPakaDungunKerteh #homefacialspa #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #spakemaman #spapekan #mobilespadungun #mobilespapaka #mobilespakertih #spadungun #spakertih #facialkemaman #facialkuantan #facialpekan #facialkertih #facialkemasik #facialpaka #facialdungun #homespakemaman #homespapekan #mobilefacialdungun

"MACAM MANA NAK BUANG TOKSIN KAT MUKA NIE???"
.
Haaa jangan risau ada caranya...XSAKIT & XMEMEDIHKAN...hanya menggunakan GUASA BOARD yang dperbuat drp TANDUK KERBAU😍
.
Nak try??meh... .byk sgt faedah korang akan dpt taw dgn GUASA THERAPY nie😉
.
📲018 3637466 rie
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#QasehBaiduribeautycartel #AreaKetengahjayaPakaDungunKerteh #homefacialspa  #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat  #spakemaman #spapekan  #mobilespadungun #mobilespapaka #mobilespakertih  #spadungun #spakertih #facialkemaman  #facialkuantan #facialpekan #facialkertih #facialkemasik #facialpaka #facialdungun  #homespakemaman #homespapekan  #mobilefacialdungun
5 0 26 August, 2019

Morning❤
.
KEJAYAAN datang dengan USAHA, BERTINDAK & FOKUS...kejayaan tidak akan datang bergolek tanpa usaha💪
.
Kita skrg adalah hasil usaha kita...alhamdulillah seha BANGGA telah menjalankan bisnes MOBILE FACIAL SPA😍
.
Skali melangkah jangan berpaling ke belakang lagi🔥🔥
.
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #homefacialspa #sehabeautycartel #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #spakuantan #spakemaman #spapekan #mobilespadungun #mobilespapaka #mobilespakertih #mobilespakemaman #mobilespakuantan #spadungun #spakertih #facialkemaman #facialkuantan #facialpekan #facialkertih #facialkemasik #facialpaka #facialdungun #homespakuantan #homespakemaman #homespapekan #mobilefacialpekan #mobilefacialkuantan #mobilefacialkemaman #mobilefacialdungun

Morning❤
.
KEJAYAAN datang dengan USAHA, BERTINDAK & FOKUS...kejayaan tidak akan datang bergolek tanpa usaha💪
.
Kita skrg adalah hasil usaha kita...alhamdulillah seha BANGGA telah menjalankan bisnes MOBILE FACIAL SPA😍
.
Skali melangkah jangan berpaling ke belakang lagi🔥🔥
.
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #homefacialspa #sehabeautycartel  #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #spakuantan #spakemaman #spapekan  #mobilespadungun #mobilespapaka #mobilespakertih #mobilespakemaman #mobilespakuantan  #spadungun #spakertih #facialkemaman  #facialkuantan #facialpekan #facialkertih #facialkemasik #facialpaka #facialdungun #homespakuantan #homespakemaman #homespapekan #mobilefacialpekan #mobilefacialkuantan #mobilefacialkemaman #mobilefacialdungun
17 4 26 August, 2019

"MACAM MANA NAK BUANG TOKSIN KAT MUKA NIE???"
.
Jangan risau seha ada caranya...XSAKIT & XMEMEDIHKAN...hanya menggunakan GUASA BOARD yang dperbuat drp TANDUK KERBAU😍
.
Nak try??meh dm seha..byk sgt faedah korang akan dpt taw dgn GUASA THERAPY nie😉
.
📲 http://sehabeautycartel.wasap.my/
📲 013 4173095
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #homefacialspa #sehabeautycartel #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #spakuantan #spakemaman #spapekan #mobilespadungun #mobilespapaka #mobilespakertih #mobilespakemaman #mobilespakuantan #spadungun #spakertih #facialkemaman #facialkuantan #facialpekan #facialkertih #facialkemasik #facialpaka #facialdungun #homespakuantan #homespakemaman #homespapekan #mobilefacialpekan #mobilefacialkuantan #mobilefacialkemaman #mobilefacialdungun

"MACAM MANA NAK BUANG TOKSIN KAT MUKA NIE???"
.
Jangan risau seha ada caranya...XSAKIT & XMEMEDIHKAN...hanya menggunakan GUASA BOARD yang dperbuat drp TANDUK KERBAU😍
.
Nak try??meh dm seha..byk sgt faedah korang akan dpt taw dgn GUASA THERAPY nie😉
.
📲 http://sehabeautycartel.wasap.my/
📲 013 4173095
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #homefacialspa #sehabeautycartel  #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #spakuantan #spakemaman #spapekan  #mobilespadungun #mobilespapaka #mobilespakertih #mobilespakemaman #mobilespakuantan  #spadungun #spakertih #facialkemaman  #facialkuantan #facialpekan #facialkertih #facialkemasik #facialpaka #facialdungun #homespakuantan #homespakemaman #homespapekan #mobilefacialpekan #mobilefacialkuantan #mobilefacialkemaman #mobilefacialdungun
6 0 26 August, 2019

MENJANA INCOME DENGAN SERVIS HOME FACIAL SPA!!!!
.
kami mencari 50 orang yang betul2 berminat untuk menambah pendapatan dalam bisnes home facial spa.Ramai yang telah terbukti berjaya meraih income 3 ke 4 angka sebulan.
.
Bisnes ini sangat simple,sis hanya pergi ke rumah customer,buat servis facial selama 1 jam dan sis dapat income.
.
Senang kan!
.
Kenapa Bisnes Home Facial Menjadi Pilihan No.1 Wanita Di Malaysia
.
1.Bisnes home facial ini 'trendy & senang untuk di buat" oleh sesiapa pun.
2.Potensi income daily RM100 - RM500
3.Sesuai untuk wanita buat part time dan masa yang flexsible
.
Sis tahu kan betapa besarnya pasaran beauty di Malaysia.Ada ke wanita yang tak nak cantik?
.
Tak kira siapa anda penjawat awam,pekerja swasta,bekerja sendiri,penganggur,pelajar IPT atau surirumah yang penting anda nak buat side income.
.
Yang betul2 serius nak buat duit sahaja boleh datang ke kelas ini.!!!
.
.
Kami antara Beautypreneur yg berjaya ingin mengajak anda di luar sana yg ingin mencari peluang bisnes secara part time / full time utk jana pendapatan di platform bisnes Mobile Facial Spa (Spa Bergerak tanpa kedai)
.
.
✔️ Tak perlu pengalaman - Latihan & Pensijilan di sediakan
.
✔️ Flexible - secara part time / full time
.
✔️ Group support - Mentoring & Personal Coaching berterusan
.
✔️ FREE Class Online Marketing - fbads support
.
✔️ UNLIMITED INCOME - ikut kerajinan anda
.
.
Jika anda nak rebut peluang ini jangan bertangguh lagi kerana kami sedia membantu anda!!!
.
.
Macam mana nak join??? DM / Whatsapp NORIEN sekarang sila klik link di bawah....👇
📲 013 5070298 .
.
#imsuperstar #homefacialspa #facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging #facialbergerak #facialspa #mobilespapaka #facialkemasik #facialpaka

MENJANA INCOME DENGAN SERVIS HOME FACIAL SPA!!!!
.
kami mencari 50 orang yang betul2 berminat untuk menambah pendapatan dalam bisnes home facial spa.Ramai yang telah terbukti berjaya meraih income 3 ke 4 angka sebulan.
.
Bisnes ini sangat simple,sis hanya pergi ke rumah customer,buat servis facial selama 1 jam dan sis dapat income.
.
Senang kan!
.
Kenapa Bisnes Home Facial Menjadi Pilihan No.1 Wanita Di Malaysia
.
1.Bisnes home facial ini 'trendy & senang untuk di buat" oleh sesiapa pun.
2.Potensi income daily RM100 - RM500
3.Sesuai untuk wanita buat part time dan masa yang flexsible
.
Sis tahu kan betapa besarnya pasaran beauty di Malaysia.Ada ke wanita yang tak nak cantik?
.
Tak kira siapa anda penjawat awam,pekerja swasta,bekerja sendiri,penganggur,pelajar IPT atau surirumah yang penting anda nak buat side income.
.
Yang betul2 serius nak buat duit sahaja boleh datang ke kelas ini.!!!
.
.
Kami antara Beautypreneur yg berjaya ingin mengajak anda di luar sana yg ingin mencari peluang bisnes secara part time / full time utk jana pendapatan di platform bisnes Mobile Facial Spa (Spa Bergerak tanpa kedai)
.
.
✔️ Tak perlu pengalaman - Latihan & Pensijilan di sediakan
.
✔️ Flexible - secara part time / full time
.
✔️ Group support - Mentoring & Personal Coaching berterusan
.
✔️ FREE Class Online Marketing - fbads support
.
✔️ UNLIMITED INCOME - ikut kerajinan anda
.
.
Jika anda nak rebut peluang ini jangan bertangguh lagi kerana kami sedia membantu anda!!!
.
.
Macam mana nak join??? DM / Whatsapp NORIEN sekarang sila klik link di bawah....👇
📲 013 5070298 .
.
#imsuperstar #homefacialspa  #facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging #facialbergerak #facialspa  #mobilespapaka #facialkemasik #facialpaka
11 0 25 August, 2019

** MASUK SURAT KHABAR LAGI **
.
.
last week event beauty workshop by Elysyle masuk tv RTM....minggu ni kak Zue plak masuk Berita Harian!!
.
.
Tahniah kak Zue!! Korang yang masih teragak2 tu, x yakin lagi ke dengan bisness mobile spa ni??
.
.
Percaya dulu,miliki kemudian!!!
#ananibeautycartel #ananibeautycarteljohorbahru #mobilehomefacialspa #mobilespajb #lifting #vshapelifting #spabergerak #spadirumah #mobilespamurah #elysylebeauty #eternalbeauty #beautycartelteam #beautycartel

** MASUK SURAT KHABAR LAGI **
.
.
last week event beauty workshop by Elysyle masuk tv RTM....minggu ni kak Zue plak masuk Berita Harian!!
.
.
Tahniah kak Zue!! Korang yang masih teragak2 tu, x yakin lagi ke dengan bisness mobile spa ni??
.
.
Percaya dulu,miliki kemudian!!!
#ananibeautycartel #ananibeautycarteljohorbahru #mobilehomefacialspa #mobilespajb #lifting #vshapelifting #spabergerak #spadirumah #mobilespamurah #elysylebeauty #eternalbeauty #beautycartelteam #beautycartel
15 0 23 August, 2019

"MACAM MANA NAK BUANG TOKSIN KAT MUKA NIE???"
.
Jangan risau seha ada caranya...XSAKIT & XMEMEDIHKAN...hanya menggunakan GUASA BOARD yang dperbuat drp TANDUK KERBAU😍
.
Nak try??meh dm seha..byk sgt faedah korang akan dpt taw dgn GUASA THERAPY nie😉
.
📲 http://sehabeautycartel.wasap.my/
📲 013 4173095
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #homefacialspa #sehabeautycartel #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #spakuantan #spakemaman #spapekan #mobilespadungun #mobilespapaka #mobilespakertih #mobilespakemaman #mobilespakuantan #spadungun #spakertih #facialkemaman #facialkuantan #facialpekan #facialkertih #facialkemasik #facialpaka #facialdungun #homespakuantan #homespakemaman #homespapekan #mobilefacialpekan #mobilefacialkuantan #mobilefacialkemaman #mobilefacialdungun

"MACAM MANA NAK BUANG TOKSIN KAT MUKA NIE???"
.
Jangan risau seha ada caranya...XSAKIT & XMEMEDIHKAN...hanya menggunakan GUASA BOARD yang dperbuat drp TANDUK KERBAU😍
.
Nak try??meh dm seha..byk sgt faedah korang akan dpt taw dgn GUASA THERAPY nie😉
.
📲 http://sehabeautycartel.wasap.my/
📲 013 4173095
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #homefacialspa #sehabeautycartel  #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #spakuantan #spakemaman #spapekan  #mobilespadungun #mobilespapaka #mobilespakertih #mobilespakemaman #mobilespakuantan  #spadungun #spakertih #facialkemaman  #facialkuantan #facialpekan #facialkertih #facialkemasik #facialpaka #facialdungun #homespakuantan #homespakemaman #homespapekan #mobilefacialpekan #mobilefacialkuantan #mobilefacialkemaman #mobilefacialdungun
3 0 23 August, 2019

SALAM JUMAAT ❤
.
Moga kita semua dilimpahi rezeki & diberkati dgn stiap rezeki yg diperolehi...amin
.
Mobile spa seha sentiasa terbuka untuk anda belajar @ pun nk facial ngn seha..jgn segan2 dm @ terus tekan link di bio @seha_beautycartel..jom kita sma2 cantik😍
.
.

Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #homefacialspa #sehabeautycartel #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #spakuantan #spakemaman #spapekan #mobilespadungun #mobilespapaka #mobilespakertih #mobilespakemaman #mobilespakuantan #spadungun #spakertih #facialkemaman #facialkuantan #facialpekan #facialkertih #facialkemasik #facialpaka #facialdungun #homespakuantan #homespakemaman #homespapekan #mobilefacialpekan #mobilefacialkuantan #mobilefacialkemaman #mobilefacialdungun

SALAM JUMAAT ❤
.
Moga kita semua dilimpahi rezeki & diberkati dgn stiap rezeki yg diperolehi...amin
.
Mobile spa seha sentiasa terbuka untuk anda belajar @ pun nk facial ngn seha..jgn segan2 dm @ terus tekan link di bio @seha_beautycartel..jom kita sma2 cantik😍
.
.

Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #homefacialspa #sehabeautycartel  #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #spakuantan #spakemaman #spapekan  #mobilespadungun #mobilespapaka #mobilespakertih #mobilespakemaman #mobilespakuantan  #spadungun #spakertih #facialkemaman  #facialkuantan #facialpekan #facialkertih #facialkemasik #facialpaka #facialdungun #homespakuantan #homespakemaman #homespapekan #mobilefacialpekan #mobilefacialkuantan #mobilefacialkemaman #mobilefacialdungun
10 0 23 August, 2019

SIAPA SANGKA MELALUI BISNES MOBILE FACIAL SPA SEHA SAMPAI KE ISTANBUL SECARA PERCUMA!!!
.
Betol kata2 klu dah rezeki x ke mana..tapi rezeki jarang sangat datang bergolek...mcm mna pn kita kena ada USAHA & TINDAKAN...sape setuju dengan Seha??
.
Next trip ke ATHENS..Seha betol2 mencari xkira sesiapa sahaja dari latar belakang yg berbeza, janji ada usaha & tindakan, seha akan bantu smpai jadi & berjaya💪💪
.
Mana tahu nti kita boleh OOTD & shopping sma2 plak kan😘😘
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #homefacialspa #sehabeautycartel #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #spakuantan #spakemaman #spapekan #mobilespadungun #mobilespapaka #mobilespakertih #mobilespakemaman #mobilespakuantan #spadungun #spakertih #facialkemaman #facialkuantan #facialpekan #facialkertih #facialkemasik #facialpaka #facialdungun #homespakuantan #homespakemaman #homespapekan #mobilefacialpekan #mobilefacialkuantan #mobilefacialkemaman #mobilefacialdungun

SIAPA SANGKA MELALUI BISNES MOBILE FACIAL SPA SEHA SAMPAI KE ISTANBUL SECARA PERCUMA!!!
.
Betol kata2 klu dah rezeki x ke mana..tapi rezeki jarang sangat datang bergolek...mcm mna pn kita kena ada USAHA & TINDAKAN...sape setuju dengan Seha??
.
Next trip ke ATHENS..Seha betol2 mencari xkira sesiapa sahaja dari latar belakang yg berbeza, janji ada usaha & tindakan, seha akan bantu smpai jadi & berjaya💪💪
.
Mana tahu nti kita boleh OOTD & shopping sma2 plak kan😘😘
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #homefacialspa #sehabeautycartel  #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #spakuantan #spakemaman #spapekan  #mobilespadungun #mobilespapaka #mobilespakertih #mobilespakemaman #mobilespakuantan  #spadungun #spakertih #facialkemaman  #facialkuantan #facialpekan #facialkertih #facialkemasik #facialpaka #facialdungun #homespakuantan #homespakemaman #homespapekan #mobilefacialpekan #mobilefacialkuantan #mobilefacialkemaman #mobilefacialdungun
16 0 22 August, 2019

"""SIAPA YANG ADA MASALAH DOUBLE CHIN, KULIT KUSAM & WHITEHEAD ? 😱
.
Muka kusam & parut jerawat byk sangat tak best ni...ada yg muka berjeragat?? Meh cyma nk kasi muka licin glowing & flawless dgn skali facial treatment je😍
.
P/S : Facial treatment dgn cyma dpt muka V SHAPE lg uolls!!
.
Klink link di bawah ni utk booking slot facial 👇🏻
📲 http://cymabeautycartel.wasap.my/
📲 016 972 4097
.
Beautycartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#muslimahspa #imsuperstar #homefacialspa #cymabeautycartel #facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging #facialbergerak #facialspa #kolagenmurah #skincare #mobilespakuantan #facialathome #makeup #mobilespa #facelifting #facialkuantan #facialpekan
#spapekan #ikmpekan #umppekan #muapekan #weddingpekan"""

"""SIAPA YANG ADA MASALAH DOUBLE CHIN, KULIT KUSAM & WHITEHEAD ? 😱
.
Muka kusam & parut jerawat byk sangat tak best ni...ada yg muka berjeragat?? Meh cyma nk kasi muka licin glowing & flawless dgn skali facial treatment je😍
.
P/S : Facial treatment dgn cyma dpt muka V SHAPE lg uolls!!
.
Klink link di bawah ni utk booking slot facial 👇🏻
📲 http://cymabeautycartel.wasap.my/
📲 016 972 4097
.
Beautycartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#muslimahspa #imsuperstar #homefacialspa #cymabeautycartel #facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging #facialbergerak #facialspa #kolagenmurah #skincare #mobilespakuantan #facialathome #makeup #mobilespa #facelifting  #facialkuantan #facialpekan 
#spapekan #ikmpekan #umppekan #muapekan #weddingpekan"""
2 0 21 August, 2019

BEAUTY AND GLAM!!!! (EVENT KECANTIKAN PALING MELETOP 2019🔥)
.
💎Julung2 kali BEAUTY & GLAM bekerjasama bersama TOP celebrity stylist dan Make up Artist
.
💎Special Appearance by the only *NUEX ROSLI* celebrity MUA yg akn berkongsi teknik-teknik make up khusus utk peserta Beauty and Glam
.
💎 BEAUTY & GLAM turut menjemput Celebrity Hijab Stylist yg pernah nenggayakan Neelofa, Dato Siti Nurhaliza, Datin Vivy Yusuf dan Mira Filzah iaitu *DIDIYANA EHSAN* yg akan menunjukkan teknik2 pemakaian hijab
.
💎Peluang perniagaan dengan mobile spa home facial dan teknik-teknik facial juga turut dibawakan oleh 2 orang pakar kecantikan dari ELYSYLEiaitu BELLAdan MONA
.
💎sambil menikmati hidangan makan malam anda akan di hiburkan oleh penyanyi / pelakon celebrity serta penyampai radio *ZULIN AZIZ* zulin akan menjadi emcee pada mlm itu..
.
💎tidak ketinggalan hiburan gelak ketawa bersama instafamous yg meletop *NIZAM RAHMAN@RAMONA*
.
Antara aktiviti2 menarik
.
🌷 Dinner bertema 60-an
🌷 *EMMA RTW* Celebrity Fashion Catwalk
🌷Doorgift PERCUMA
🌷Booth-booth celebrity
🌷Photobooth
.
Dapatkan tiket anda segera SEKARANG! tiket hanya serendah RM199😱sahaja!!!!DM @ terus whatsapp dayyah 0169729677 utk details😘
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #homefacialspa #dayyahbeautycartel #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #spakuantan #spa #spapekan #mobilespa #mobilespakuantan #facialkuantan #facialpekan #homespakuantan #homespa #homespapekan #mobilefacialpekan #mobilefacialkuantan #mobilefacial #beauty #iglam #zulinaziz #instafamous #women

BEAUTY AND GLAM!!!! (EVENT KECANTIKAN PALING MELETOP 2019🔥)
.
💎Julung2 kali  BEAUTY & GLAM bekerjasama bersama TOP celebrity stylist dan Make up Artist
.
💎Special Appearance by the only *NUEX ROSLI* celebrity MUA yg akn berkongsi teknik-teknik make up khusus utk peserta Beauty and Glam
.
💎 BEAUTY & GLAM turut menjemput Celebrity Hijab Stylist yg pernah nenggayakan Neelofa, Dato Siti Nurhaliza, Datin Vivy Yusuf dan Mira Filzah iaitu *DIDIYANA EHSAN* yg akan menunjukkan teknik2 pemakaian hijab
.
💎Peluang perniagaan dengan mobile spa home facial dan teknik-teknik facial juga turut dibawakan oleh 2 orang pakar kecantikan dari ELYSYLEiaitu BELLAdan MONA
.
💎sambil menikmati hidangan makan malam anda akan di hiburkan oleh penyanyi / pelakon celebrity serta penyampai radio *ZULIN AZIZ* zulin akan menjadi emcee pada mlm itu..
.
💎tidak ketinggalan hiburan gelak ketawa bersama instafamous yg meletop *NIZAM RAHMAN@RAMONA*
.
Antara aktiviti2 menarik
.
🌷 Dinner bertema 60-an
🌷 *EMMA RTW* Celebrity Fashion Catwalk
🌷Doorgift PERCUMA
🌷Booth-booth celebrity
🌷Photobooth
.
Dapatkan tiket anda segera SEKARANG! tiket hanya serendah RM199😱sahaja!!!!DM @ terus whatsapp dayyah 0169729677 utk details😘
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #homefacialspa #dayyahbeautycartel #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #spakuantan #spa #spapekan  #mobilespa #mobilespakuantan  #facialkuantan #facialpekan #homespakuantan #homespa#homespapekan #mobilefacialpekan #mobilefacialkuantan #mobilefacial #beauty #iglam #zulinaziz #instafamous #women
5 0 11 hours ago

Hai syg2 semua...
Berminat untuk facialll
Boleh wasap zaty okayy
Kita book date n time
Zaty ke rumah anda🚙🚙🚙 Jom wasap sekarang 👇
Www.wasap.my/60122412925

ZettyAbdullah_ibeautytouch 🔝Home Facial Spa❤
#homefacialspa  #facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging #facialbergerak #facialspa

Hai syg2 semua...
Berminat untuk facialll
Boleh wasap zaty okayy
Kita book date n time
Zaty ke rumah anda🚙🚙🚙 Jom wasap sekarang 👇
Www.wasap.my/60122412925

ZettyAbdullah_ibeautytouch 🔝Home Facial Spa❤
#homefacialspa  #facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging #facialbergerak #facialspa
9 0 13 hours ago

MASKER PENIRUS KOREA @150rb

Awalnya percaya ga percaya, masa sih masker doang bisa bikin tirus dan menghilangkan double chin dalam 1-2jam? Setelah dicoba ternyata..... VOILAA!!! *terkagum kagum* buat yang kepo, langsung coba aja ya !

Jadi ini produknya lagi hitz banget ya. Cara pemakaiannya mudah:
1. Buka kemasan dan plastik pelindungnya
2. Renggangkan maskernya (di stretch gitu), lalu taruh dagu di tengah2 masker.
3. Kalau sudah sesuai posisinya, kaitkan ke telinga.
4. Setelah pemakaian, buka maskernya lalu pijat2 lembut kedua pipi :)
*Kalau merasa telinganya terlalu ketarik ketika pemakaian, kemungkinan disebabkan kamu kurang cukup narik (nge-stretch-in) maskernya. Buka dulu maskernya, lalu renggangkan dulu dan pakai lagi

#maskerkorea #maskerpenirus #maskerpeniruskorea #vshapelifting #maskervshape #vshape #wajahvshape #vshapeface #liftingmask #perfectvlifting #peniruspipi #peniruswajah #penirusmuka #pengencangwajah #maskerimport #naturerepublic #fillerdagu #maskermurah #maskerwajahmurah #doublechin #doblechin #lemakleher #lemakdagu #pipichubby #pipitirus #pipitembem

MASKER PENIRUS KOREA @150rb

Awalnya percaya ga percaya, masa sih masker doang bisa bikin tirus dan menghilangkan double chin dalam 1-2jam? Setelah dicoba ternyata..... VOILAA!!! *terkagum kagum* buat yang kepo, langsung coba aja ya !

Jadi ini produknya lagi hitz banget ya. Cara pemakaiannya mudah:
1. Buka kemasan dan plastik pelindungnya
2. Renggangkan maskernya (di stretch gitu), lalu taruh dagu di tengah2 masker.
3. Kalau sudah sesuai posisinya, kaitkan ke telinga.
4. Setelah pemakaian, buka maskernya lalu pijat2 lembut kedua pipi :)
*Kalau merasa telinganya terlalu ketarik ketika pemakaian, kemungkinan disebabkan kamu kurang cukup narik (nge-stretch-in) maskernya. Buka dulu maskernya, lalu renggangkan dulu dan pakai lagi

#maskerkorea #maskerpenirus #maskerpeniruskorea #vshapelifting #maskervshape #vshape #wajahvshape #vshapeface #liftingmask #perfectvlifting #peniruspipi #peniruswajah #penirusmuka #pengencangwajah #maskerimport #naturerepublic #fillerdagu #maskermurah #maskerwajahmurah #doublechin #doblechin #lemakleher #lemakdagu #pipichubby #pipitirus #pipitembem
6 0 15 hours ago

BEAUTY AND GLAM!!!! (EVENT KECANTIKAN PALING MELETOP 2019🔥)
.
💎Julung2 kali BEAUTY & GLAM bekerjasama bersama TOP celebrity stylist dan Make up Artist
.
💎Special Appearance by the only *NUEX ROSLI* celebrity MUA yg akn berkongsi teknik-teknik make up khusus utk peserta Beauty and Glam
.
💎 BEAUTY & GLAM turut menjemput Celebrity Hijab Stylist yg pernah nenggayakan Neelofa, Dato Siti Nurhaliza, Datin Vivy Yusuf dan Mira Filzah iaitu *DIDIYANA EHSAN* yg akan menunjukkan teknik2 pemakaian hijab
.
💎Peluang perniagaan dengan mobile spa home facial dan teknik-teknik facial juga turut dibawakan oleh 2 orang pakar kecantikan dari *ELYSYLE* iaitu *BELLA* dan *MONA*
.
💎sambil menikmati hidangan makan malam anda akan di hiburkan oleh penyanyi / pelakon celebrity serta penyampai radio *ZULIN AZIZ* zulin akan menjadi emcee pada mlm itu..
.
💎tidak ketinggalan hiburan gelak ketawa bersama instafamous yg meletop *NIZAM RAHMAN@RAMONA*
.
Antara aktiviti2 menarik
.
🌷 Dinner bertema 60-an
🌷 *EMMA RTW* Celebrity Fashion Catwalk
🌷Doorgift PERCUMA
🌷Booth-booth celebrity
🌷Photobooth
.
Dapatkan tiket anda segera SEKARANG! tiket hanya serendah RM199😱sahaja!!!!DM @ terus whatsapp seha 0134173095 utk details😘
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #homefacialspa #sehabeautycartel #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #spakuantan #spakemaman #spapekan #mobilespadungun #mobilespapaka #mobilespakertih #mobilespakemaman #mobilespakuantan #spadungun #spakertih #facialkemaman #facialkuantan #facialpekan #facialkertih #facialkemasik #facialpaka #facialdungun #homespakuantan #homespakemaman #homespapekan #mobilefacialpekan #mobilefacialkuantan #mobilefacialkemaman #mobilefacialdungun

BEAUTY AND GLAM!!!! (EVENT KECANTIKAN PALING MELETOP 2019🔥)
.
💎Julung2 kali  BEAUTY & GLAM bekerjasama bersama TOP celebrity stylist dan Make up Artist
.
💎Special Appearance by the only *NUEX ROSLI* celebrity MUA yg akn berkongsi teknik-teknik make up khusus utk peserta Beauty and Glam
.
💎 BEAUTY & GLAM turut menjemput Celebrity Hijab Stylist yg pernah nenggayakan Neelofa, Dato Siti Nurhaliza, Datin Vivy Yusuf dan Mira Filzah iaitu *DIDIYANA EHSAN* yg akan menunjukkan teknik2 pemakaian hijab
.
💎Peluang perniagaan dengan mobile spa home facial dan teknik-teknik facial juga turut dibawakan oleh 2 orang pakar kecantikan dari *ELYSYLE* iaitu *BELLA* dan *MONA*
.
💎sambil menikmati hidangan makan malam anda akan di hiburkan oleh penyanyi / pelakon celebrity serta penyampai radio *ZULIN AZIZ* zulin akan menjadi emcee pada mlm itu..
.
💎tidak ketinggalan hiburan gelak ketawa bersama instafamous yg meletop *NIZAM RAHMAN@RAMONA*
.
Antara aktiviti2 menarik
.
🌷 Dinner bertema 60-an
🌷 *EMMA RTW* Celebrity Fashion Catwalk
🌷Doorgift PERCUMA
🌷Booth-booth celebrity
🌷Photobooth
.
Dapatkan tiket anda segera SEKARANG! tiket hanya serendah RM199😱sahaja!!!!DM @ terus whatsapp seha 0134173095 utk details😘
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #homefacialspa #sehabeautycartel  #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #spakuantan #spakemaman #spapekan  #mobilespadungun #mobilespapaka #mobilespakertih #mobilespakemaman #mobilespakuantan  #spadungun #spakertih #facialkemaman  #facialkuantan #facialpekan #facialkertih #facialkemasik #facialpaka #facialdungun #homespakuantan #homespakemaman #homespapekan #mobilefacialpekan #mobilefacialkuantan #mobilefacialkemaman #mobilefacialdungun
4 0 19 August, 2019

PELUANG JANA INCOME DALAM BISNES MOBILE FACIAL SPA!!
.
Anda yg telah lama ingin buat bisnes facial tapi xtahu bagaimana & peluang di mana...inilah masanya!!
.
Untuk lebih details korang blh terus whatsapp seha 013 4173095..setiap persoalan korang seha akan explain dgn lebih jelas...tiket utk sabtu ni pn dh xbanyak taw!!
.
📲 http://sehabeautycartel.wasap.my/
📲 013 4173095
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #homefacialspa #sehabeautycartel #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #spakuantan #spakemaman #spapekan #mobilespadungun #mobilespapaka #mobilespakertih #mobilespakemaman #mobilespakuantan #spadungun #spakertih #facialkemaman #facialkuantan #facialpekan #facialkertih #facialkemasik #facialpaka #facialdungun #homespakuantan #homespakemaman #homespapekan #mobilefacialpekan #mobilefacialkuantan #mobilefacialkemaman #mobilefacialdungun

PELUANG JANA INCOME DALAM BISNES MOBILE FACIAL SPA!!
.
Anda yg telah lama ingin buat bisnes facial tapi xtahu bagaimana & peluang di mana...inilah masanya!!
.
Untuk lebih details korang blh terus whatsapp seha 013 4173095..setiap persoalan korang seha akan explain dgn lebih jelas...tiket utk sabtu ni pn dh xbanyak taw!!
.
📲 http://sehabeautycartel.wasap.my/
📲 013 4173095
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #homefacialspa #sehabeautycartel  #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #spakuantan #spakemaman #spapekan  #mobilespadungun #mobilespapaka #mobilespakertih #mobilespakemaman #mobilespakuantan  #spadungun #spakertih #facialkemaman  #facialkuantan #facialpekan #facialkertih #facialkemasik #facialpaka #facialdungun #homespakuantan #homespakemaman #homespapekan #mobilefacialpekan #mobilefacialkuantan #mobilefacialkemaman #mobilefacialdungun
3 0 19 August, 2019

PENAT BALIK KEJE PETANG2 KAN BEST ADA YG DTG UMAH FACIAL KAN!!!
.
Tunggu masa nk balik kerja ke tu??meh la whatsapp seha utk booking slot facial..slot utk minggu ni still lg available...part massage muka ada taw utk kembalikan seri muka & lancarkan peredaran darah😍
.
Paling best skali facial MUKA NAMPAK LEBIH CERAH & VSHAPE!!
.
BEST KE BEST SGT??WHATSAPP @ TERUS TEKAN LINK DI BIO SEHA😘😘😘
.
📲 http://sehabeautycartel.wasap.my/
📲 013 4173095
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #homefacialspa #sehabeautycartel #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #spakuantan #spakemaman #spapekan #mobilespadungun #mobilespapaka #mobilespakertih #mobilespakemaman #mobilespakuantan #spadungun #spakertih #facialkemaman #facialkuantan #facialpekan #facialkertih #facialkemasik #facialpaka #facialdungun #homespakuantan #homespakemaman #homespapekan #mobilefacialpekan #mobilefacialkuantan #mobilefacialkemaman #mobilefacialdungun

PENAT BALIK KEJE PETANG2 KAN BEST ADA YG DTG UMAH FACIAL KAN!!!
.
Tunggu masa nk balik kerja ke tu??meh la whatsapp seha utk booking slot facial..slot utk minggu ni still lg available...part massage muka ada taw utk kembalikan seri muka & lancarkan peredaran darah😍
.
Paling best skali facial MUKA NAMPAK LEBIH CERAH & VSHAPE!!
.
BEST KE BEST SGT??WHATSAPP @ TERUS TEKAN LINK DI BIO SEHA😘😘😘
.
📲 http://sehabeautycartel.wasap.my/
📲 013 4173095
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #homefacialspa #sehabeautycartel  #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #spakuantan #spakemaman #spapekan  #mobilespadungun #mobilespapaka #mobilespakertih #mobilespakemaman #mobilespakuantan  #spadungun #spakertih #facialkemaman  #facialkuantan #facialpekan #facialkertih #facialkemasik #facialpaka #facialdungun #homespakuantan #homespakemaman #homespapekan #mobilefacialpekan #mobilefacialkuantan #mobilefacialkemaman #mobilefacialdungun
7 0 19 August, 2019
#rinbeautycartel
1 1 18 August, 2019

1 1 18 August, 2019

1 1 18 August, 2019

1 1 18 August, 2019

"DAPATKAN WAJAH YANG CANTIK, MULUS & BERSIH 😊😊
.
Dah berapa lama korang xfacial? Apa kata sis santai2 je di rumah lepas tu tunggu Cyma datang.. mudah kan? Tak perlu keluar rumah...Set appoinmt by whatsapp jer😊
❌perlu fikir masalah nak parking
❌masalah nk tinggal anak2 kt siapa
❌masalah transport xde
❌perlu isi minyak & hadap jem
.
.
✔FULL FACIAL PACKAGE
✔DEEP CLEASING
✔FIRMING
✔VSHAPE & FACE LIFTING
✔WHITEHEAD / BLACKHEAD REMOVER
✔GLOWING
✔INSTANT V-SHAPE
.
.
Cyma menggunakan produk ELYSYLE dari Jepun dan mesin rawatan Eternal Beauty yang berteknologi tinggi dari Korea yang sesuai dengan semua jenis kulit.
.
.
Cepat2 Whatsapp Cyma..
😍 Klik link di bawah ni 👇🏻
📲 http://cymabeautycartel.wasap.my/
📲 016 9724097
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa ❤
.
#imsuperstar #homefacialspa #cymabeautycartel #facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging #facialbergerak #facialspa #kolagenmurah #skincare #mobilespakuantan #facialathome #makeup #mobilespa #facelifting #facialkuantan #facialpekan
#spapekan #ikmpekan #umppekan #muapekan #weddingpekan #spakuantan #mobilespakuantan #mobilespakuantan"

"DAPATKAN WAJAH YANG CANTIK, MULUS & BERSIH 😊😊
.
Dah berapa lama korang xfacial? Apa kata sis santai2 je di rumah lepas tu tunggu Cyma datang.. mudah kan? Tak perlu keluar rumah...Set appoinmt by whatsapp jer😊
❌perlu fikir masalah nak parking
❌masalah nk tinggal anak2 kt siapa
❌masalah transport xde
❌perlu isi minyak & hadap jem
.
.
✔FULL FACIAL PACKAGE
✔DEEP CLEASING
✔FIRMING
✔VSHAPE & FACE LIFTING
✔WHITEHEAD / BLACKHEAD REMOVER
✔GLOWING
✔INSTANT V-SHAPE
.
. 
Cyma menggunakan produk ELYSYLE dari Jepun  dan mesin rawatan Eternal Beauty yang berteknologi tinggi dari Korea yang sesuai dengan semua jenis kulit.
.
. 
Cepat2 Whatsapp Cyma..
😍 Klik link di bawah ni 👇🏻
📲 http://cymabeautycartel.wasap.my/
📲 016 9724097
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa ❤
.
#imsuperstar #homefacialspa #cymabeautycartel #facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging #facialbergerak #facialspa #kolagenmurah #skincare #mobilespakuantan #facialathome #makeup #mobilespa #facelifting  #facialkuantan #facialpekan 
#spapekan #ikmpekan #umppekan #muapekan #weddingpekan #spakuantan #mobilespakuantan #mobilespakuantan"
2 1 18 August, 2019

TESTIMONI CUSTOMER FULL FACIAL + GUASA MASSAGE THERAPY DGN SERVIS @dayyah_beautycartel!
.
Kali ni dayyah nk share testimoni cust dayyah yg menggunakan MESIN Erernal Beauty + Guasa Board, blh nampak kesan yang superb!!
✔dagu makin runcing(vshape)
✔pipi makin naik toink2 (lifting)
✔lebam bwh mata berkurang
✔kulit makin flawles & licin
✔whitehead/blackhead dinyahkan di sekitar hidung & muka
✔kulit muka lebih bersih, cerah & sekata
.
korang nak rawat muka & dapat wajah berseri2?😍
.
.
Cantik hanya di rumah!!! Korang set date & lock appoinmt...dayyah dtg ke rumah anda😉 📲 016 9729677
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #dayyahhomefacialspa #homefacialspa #dayyahbeautycartel #facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging #facialbergerak #facialspa #spakuantan #spakemaman #mobilespakuantan #facialathome #facialkemaman #facialkuantan #facialpekan

TESTIMONI CUSTOMER FULL FACIAL + GUASA MASSAGE THERAPY DGN SERVIS @dayyah_beautycartel!
.
Kali ni dayyah nk share testimoni cust dayyah yg menggunakan MESIN Erernal Beauty + Guasa Board, blh nampak kesan yang superb!!
✔dagu makin runcing(vshape)
✔pipi makin naik toink2 (lifting)
✔lebam bwh mata berkurang
✔kulit makin flawles & licin
✔whitehead/blackhead dinyahkan di sekitar hidung & muka
✔kulit muka lebih bersih, cerah & sekata
.
korang nak rawat muka & dapat wajah berseri2?😍
.
.
Cantik hanya di rumah!!! Korang set date & lock appoinmt...dayyah dtg ke rumah anda😉 📲 016 9729677
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #dayyahhomefacialspa #homefacialspa #dayyahbeautycartel#facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging #facialbergerak #facialspa #spakuantan #spakemaman  #mobilespakuantan #facialathome #facialkemaman  #facialkuantan #facialpekan
7 0 17 August, 2019

FACIAL HANYA DI RUMAH!!!
.
Ada lagi ke yang tak tahu dayyah buat servis facial terus ke rumah anda? Anda tak perlu lagi susah2 tau..
❌perlu ke spa
❌perlu tinggal kan anak2
❌perlu hadap jem & cari parking
.
Kini anda hanya whatsapp dayyah & set appoinmnt..nanti dayyah sampai lah ke rumah anda...mudah bukan?
.
.
UTK BOOKING hubungi sahaja di bawah
. 📲 016 9729677
.

#imsuperstar #dayyahhomefacialspa #homefacialspa #dayyahbeautycartel #facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging #facialbergerak #facialspa #spakuantan #mobilespakuantan #facialathome #facialkuantan #facialpekan

FACIAL HANYA DI RUMAH!!!
.
Ada lagi ke yang tak tahu dayyah buat servis facial terus ke rumah anda? Anda tak perlu lagi susah2 tau..
❌perlu ke spa
❌perlu tinggal kan anak2
❌perlu hadap jem & cari parking
.
Kini anda hanya whatsapp dayyah & set appoinmnt..nanti dayyah sampai lah ke rumah anda...mudah bukan?
.
.
UTK BOOKING hubungi sahaja di bawah
. 📲 016 9729677
.

#imsuperstar #dayyahhomefacialspa #homefacialspa #dayyahbeautycartel #facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging #facialbergerak #facialspa #spakuantan #mobilespakuantan #facialathome #facialkuantan #facialpekan
14 2 17 August, 2019

1 1 17 August, 2019

1 1 17 August, 2019

0 1 16 August, 2019

NAK KULIT CANTIK, BERSIH & KURANGKAN JERAGAT/JERAWAT?
.
✔ FULL FACIAL TREATMENT (ALL IN ONE)
✔ ETERNAL BEAUTY MASSAGE THERAPY
✔ GUASA MASSAGE THERAPY
.
Apa tunggu lagi...xkan nak biarkan muka dengan wajah yang kusam, tak bermaya dan tiada seri?😭😭😭
.
Kini anda xperlu risau lagi...bila facial ngan Seha, apa yang korang akan dapat :-
📍 Vshape & Facelifting
📍 Melancarkan peredaran darah
📍 Whitehead/blackhead removal
📍 Mengembalikan seri wajah
📍 Mengurangkan parut jerawat/jeragat
📍 Mengecilkan liang pori 📍 Menghasilkan DNA baru
(baby skin)
📍 Buang toksin/sel kulit mati di wajah
.
.
Jangan sampai anda tengok jer yang lain cantik...nanti anda mula menggigit jari...so, booking slot facial anda dengan seha sebelum terlambat😉
📲 sehabeautycartel.wasap.my/
📲 013 4173095
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #sehahomefacialspa #homefacialspa #sehabeautycartel #facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging #facialspa #spakuantan #spakemaman #mobilespadungun #mobilespapaka #mobilespakertih #mobilespakemaman #mobilespakuantan #spadungun #spakertih #facialkemaman #facialkuantan #facialpekan #facialkertih #facialkemasik #facialpaka #facialdungun #homespakuantan #homespakemaman #homespapekan

NAK KULIT CANTIK, BERSIH & KURANGKAN JERAGAT/JERAWAT?
.
✔ FULL FACIAL TREATMENT (ALL IN ONE)
✔ ETERNAL BEAUTY MASSAGE THERAPY
✔ GUASA MASSAGE THERAPY
.
Apa tunggu lagi...xkan nak biarkan muka dengan wajah yang kusam, tak bermaya dan tiada seri?😭😭😭
.
Kini anda xperlu risau lagi...bila facial ngan Seha, apa yang korang akan dapat :-
📍 Vshape & Facelifting
📍 Melancarkan peredaran darah
📍 Whitehead/blackhead removal
📍 Mengembalikan seri wajah
📍 Mengurangkan parut jerawat/jeragat
📍 Mengecilkan liang pori 📍 Menghasilkan DNA baru
(baby skin)
📍 Buang toksin/sel kulit mati di wajah
.
.
Jangan sampai anda tengok jer yang lain cantik...nanti anda mula menggigit jari...so, booking slot facial anda dengan seha sebelum terlambat😉
📲 sehabeautycartel.wasap.my/
📲 013 4173095
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #sehahomefacialspa #homefacialspa #sehabeautycartel #facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging  #facialspa #spakuantan #spakemaman  #mobilespadungun #mobilespapaka #mobilespakertih #mobilespakemaman #mobilespakuantan  #spadungun #spakertih #facialkemaman  #facialkuantan #facialpekan #facialkertih #facialkemasik #facialpaka #facialdungun #homespakuantan #homespakemaman #homespapekan
8 0 16 August, 2019

"BEAUTY AND GLAM!!!! (EVENT KECANTIKAN PALING MELETOP 2019🔥)
.
💎Julung2 kali BEAUTY & GLAM bekerjasama bersama TOP celebrity stylist dan Make up Artist
.
💎Special Appearance by the only *NUEX ROSLI* celebrity MUA yg akn berkongsi teknik-teknik make up khusus utk peserta Beauty and Glam
.
💎 BEAUTY & GLAM turut menjemput Celebrity Hijab Stylist yg pernah nenggayakan Neelofa, Dato Siti Nurhaliza, Datin Vivy Yusuf dan Mira Filzah iaitu *DIDIYANA EHSAN* yg akan menunjukkan teknik2 pemakaian hijab
.
💎Peluang perniagaan dengan mobile spa home facial dan teknik-teknik facial juga turut dibawakan oleh 2 orang pakar kecantikan dari *ELYSYLE* iaitu *BELLA* dan *MONA*
.
💎sambil menikmati hidangan makan malam anda akan di hiburkan oleh penyanyi / pelakon celebrity serta penyampai radio *ZULIN AZIZ* zulin akan menjadi emcee pada mlm itu..
.
💎tidak ketinggalan hiburan gelak ketawa bersama instafamous yg meletop *NIZAM RAHMAN@RAMONA*
.
Antara aktiviti2 menarik
.
🌷 Dinner bertema 60-an
🌷 *EMMA RTW* Celebrity Fashion Catwalk
🌷Doorgift PERCUMA
🌷Booth-booth celebrity
🌷Photobooth
.
Dapatkan tiket anda segera SEKARANG! tiket hanya serendah RM199😱sahaja!!!!DM @ terus whatsapp cyma 0169724097 utk details😘
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #homefacialspa #cymabeautycartel #facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging #facialbergerak #facialspa #kolagenmurah #skincare #mobilespakuantan #facialathome #makeup #mobilespa #facelifting #facialkuantan #facialpekan
#spapekan #ikmpekan #umppekan #muapekan #weddingpekan #spakuantan #mobilespakuantan #mobilespakuantan"

"BEAUTY AND GLAM!!!! (EVENT KECANTIKAN PALING MELETOP 2019🔥)
.
💎Julung2 kali  BEAUTY & GLAM bekerjasama bersama TOP celebrity stylist dan Make up Artist
.
💎Special Appearance by the only *NUEX ROSLI* celebrity MUA yg akn berkongsi teknik-teknik make up khusus utk peserta Beauty and Glam
.
💎 BEAUTY & GLAM turut menjemput Celebrity Hijab Stylist yg pernah nenggayakan Neelofa, Dato Siti Nurhaliza, Datin Vivy Yusuf dan Mira Filzah iaitu *DIDIYANA EHSAN* yg akan menunjukkan teknik2 pemakaian hijab
.
💎Peluang perniagaan dengan mobile spa home facial dan teknik-teknik facial juga turut dibawakan oleh 2 orang pakar kecantikan dari *ELYSYLE* iaitu *BELLA* dan *MONA*
.
💎sambil menikmati hidangan makan malam anda akan di hiburkan oleh penyanyi / pelakon celebrity serta penyampai radio *ZULIN AZIZ* zulin akan menjadi emcee pada mlm itu..
.
💎tidak ketinggalan hiburan gelak ketawa bersama instafamous yg meletop *NIZAM RAHMAN@RAMONA*
.
Antara aktiviti2 menarik
.
🌷 Dinner bertema 60-an
🌷 *EMMA RTW* Celebrity Fashion Catwalk
🌷Doorgift PERCUMA
🌷Booth-booth celebrity
🌷Photobooth
.
Dapatkan tiket anda segera SEKARANG! tiket hanya serendah RM199😱sahaja!!!!DM @ terus whatsapp cyma 0169724097 utk details😘
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #homefacialspa #cymabeautycartel #facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging #facialbergerak #facialspa #kolagenmurah #skincare #mobilespakuantan #facialathome #makeup #mobilespa #facelifting  #facialkuantan #facialpekan 
#spapekan #ikmpekan #umppekan #muapekan #weddingpekan #spakuantan #mobilespakuantan #mobilespakuantan"
4 0 15 August, 2019

#repost 💖💖 Mereka sudah...korang bila lagi??😊ni pun tak cukup colum nak masuk kan lagi pic bersama customer kesayangan akk masa time facial♥️♥️♥️♥️♥️♥️ .
.
💙Jerawat💙Jeragat💙kulit Kusam💙Whitening💙Double Chin💙V-Shape lifting💙Black/White Head💙Anti Kedut💙Whitening Secara Neutral💙Stop Penuaan sebelum usia💙
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
.
Bila last u alls buat facial? Mesti kulit kusam..banyak blackhead whitehead kan? Cuba rasa kulit muka tu...ada rasa biji2 menggerutu tak? Kalau ada, cepat whatsapp akk ye..akk settle untuk korang. Gerenti puas hati
.
.
NAK FACIAL???😍😍😍
www.wasap.my/60105319656/bookfacial
.
.
#enigmabeauty #beautiful #elysyle #mobilespa #jerawat #jeragat #Vshapelifting #whitening #agingskin #spabergerak #ctdk #facialkl #facialselangor #datoalifsyukri #eternalbeauty #usahawanmobilespa #bondarozitaibrahim #sajat #safielias #datosrivida #neelofarhijab #makeupartis #MUA #skincare #shahidadherb

#repost 💖💖 Mereka sudah...korang bila lagi??😊ni pun tak cukup colum nak masuk kan lagi pic bersama customer kesayangan akk masa time facial♥️♥️♥️♥️♥️♥️ .
.
💙Jerawat💙Jeragat💙kulit Kusam💙Whitening💙Double Chin💙V-Shape lifting💙Black/White Head💙Anti Kedut💙Whitening Secara Neutral💙Stop Penuaan sebelum usia💙
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
.
Bila last u alls buat facial? Mesti kulit kusam..banyak blackhead whitehead kan? Cuba rasa kulit muka tu...ada rasa biji2 menggerutu tak? Kalau ada, cepat whatsapp akk ye..akk settle untuk korang. Gerenti puas hati
.
.
NAK FACIAL???😍😍😍
www.wasap.my/60105319656/bookfacial
.
.
#enigmabeauty #beautiful  #elysyle #mobilespa #jerawat #jeragat #Vshapelifting #whitening #agingskin #spabergerak #ctdk #facialkl #facialselangor #datoalifsyukri #eternalbeauty #usahawanmobilespa #bondarozitaibrahim #sajat #safielias #datosrivida #neelofarhijab #makeupartis #MUA #skincare #shahidadherb
7 2 14 August, 2019

PROMOSI PAKEJ FACIAL DI RUMAH YANG SELAMAT, BERKESAN DAN PALING MURAH DI PASARAN!🔥🔥
.
Nak kulit cantik, nak wajah V-shape, runcing persisss artis? X payah susah2 hanya dalam masa 10minit tanpa perlu keluar dari rumah, tanpa perlu cari parking, bayar tol, bayar minyak. .
.
Rebut peluang untuk dapatkan harga promosi Home Facial dari Zahin's beauty kerna kami sediakan pakej facial ke rumah anda dengan layanan ala VVIP yang selamat, bekesan dan paling murah di pasaran! .
- FULL FACIAL PACKAGE
- DEEP CLEASING
- FIRMING
- FACE LIFTING
- WHITEHEAD / BLACKHEAD REMOVE
- GLOWING
- INSTANT V-SHAPE
.
Kami menggunakan produk hebat dari Jepun dan mesin Eternal Beauty yang berteknologi tinggi dari Korea yang sesuai dengan semua jenis kulit.
.
Meh klick link di bawah untuk HARGA PROMOSI sebelum tawaran tamat.
.
📲http://www.wasap.my/60127953977 /BOOKFACIAL
📲http://www.wasap.my/60127953977 /BOOKFACIAL
📲http://www.wasap.my/60127953977 /BOOKFACIAL

JANGAN TUNGGU LAGI!!! #muslimahfacialspa
#mobilespa
#homespa
#hometohomefacial
#facialjb
#facialkotatinggi
#facialtiram
#homefacialspa
#vshapelifting
#facialmurah
#hilangjeragat
#job #jobfacial
#BisnesMobilespa
#BisnesIncomeSejamRM100
#bisneswomen
#facialjb
#menganjalkan
#menegangkan

PROMOSI PAKEJ FACIAL DI RUMAH YANG SELAMAT, BERKESAN DAN PALING MURAH DI PASARAN!🔥🔥
.
Nak kulit cantik, nak wajah V-shape, runcing persisss artis? X payah susah2 hanya dalam masa 10minit tanpa perlu keluar dari rumah, tanpa perlu cari parking, bayar tol, bayar minyak. .
.
Rebut peluang untuk dapatkan harga promosi Home Facial dari Zahin's beauty kerna kami sediakan pakej facial ke rumah anda dengan layanan ala VVIP yang selamat, bekesan dan paling murah di pasaran! .
- FULL FACIAL PACKAGE
- DEEP CLEASING
- FIRMING
- FACE LIFTING
- WHITEHEAD / BLACKHEAD REMOVE
- GLOWING
- INSTANT V-SHAPE
.
Kami menggunakan produk hebat dari Jepun dan mesin Eternal Beauty yang berteknologi tinggi dari Korea yang sesuai dengan semua jenis kulit.
.
Meh klick link di bawah untuk HARGA PROMOSI sebelum tawaran tamat.
.
📲http://www.wasap.my/60127953977 /BOOKFACIAL
📲http://www.wasap.my/60127953977 /BOOKFACIAL
📲http://www.wasap.my/60127953977 /BOOKFACIAL

JANGAN TUNGGU LAGI!!! #muslimahfacialspa
#mobilespa
#homespa
#hometohomefacial
#facialjb
#facialkotatinggi
#facialtiram
#homefacialspa 
#vshapelifting 
#facialmurah 
#hilangjeragat
#job #jobfacial 
#BisnesMobilespa 
#BisnesIncomeSejamRM100 
#bisneswomen
#facialjb
#menganjalkan
#menegangkan
6 0 14 August, 2019

MACAM MANA NAK SELFIE KALAU MUKA KUSAM, XBERMAYA & BERMASALAH??
.
Korang xperlu risau lagi, bila korang facial dengan @seha_beautycartel , seha akan massage muka korang untuk kembalikan KESEGARAN, KETEGANGAN & KEANJALAN KULIT WAJAH...barulah wajah BERSERI-SERI SETIAP HARI😍😍
.
Booking slot facial dengan seha..just dm @ terus whatsapp seha taw😉
📲 http://sehabeautycartel.wasap.my/
📲 013 4173095
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #homefacialspa #sehabeautycartel #facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging #facialspa #spakuantan #spakemaman #spapekan #mobilespadungun #mobilespapaka #mobilespakertih #mobilespakemaman #mobilespakuantan #spadungun #spakertih #facialkemaman #facialkuantan #facialpekan #facialkertih #facialkemasik #facialpaka #facialdungun #homespakuantan #homespakemaman #homespapekan

MACAM MANA NAK SELFIE KALAU MUKA KUSAM, XBERMAYA & BERMASALAH??
.
Korang xperlu risau lagi, bila korang facial dengan @seha_beautycartel , seha akan massage muka korang untuk kembalikan KESEGARAN, KETEGANGAN & KEANJALAN KULIT WAJAH...barulah wajah BERSERI-SERI SETIAP HARI😍😍
.
Booking slot facial dengan seha..just dm @ terus whatsapp seha taw😉
📲 http://sehabeautycartel.wasap.my/
📲 013 4173095
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #homefacialspa #sehabeautycartel #facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging  #facialspa #spakuantan #spakemaman #spapekan  #mobilespadungun #mobilespapaka #mobilespakertih #mobilespakemaman #mobilespakuantan  #spadungun #spakertih #facialkemaman  #facialkuantan #facialpekan #facialkertih #facialkemasik #facialpaka #facialdungun #homespakuantan #homespakemaman #homespapekan
3 0 14 August, 2019

TESTIMONI CUSTOMER FULL FACIAL + GUASA MASSAGE THERAPY DGN SERVIS @dayyah_beautycartel!
.
Kali ni dayyah nk share testimoni cust dayyah yg menggunakan MESIN Erernal Beauty + Guasa Board, blh nampak kesan yang superb!!
✔dagu makin runcing(vshape)
✔pipi makin naik toink2 (lifting)
✔lebam bwh mata berkurang
✔kulit makin flawles & licin
✔whitehead/blackhead dinyahkan di sekitar hidung & muka
✔kulit muka lebih bersih, cerah & sekata
.
korang nak rawat muka & dapat wajah berseri2?😍
.
.
Cantik hanya di rumah!!! Korang set date & lock appoinmt...dayyah dtg ke rumah anda😉 📲 016 9729677
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #dayyahhomefacialspa #homefacialspa #dayyahbeautycartel #facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging #facialbergerak #facialspa #spakuantan #spakemaman #mobilespakuantan #facialathome #facialkemaman #facialkuantan #facialpekan

TESTIMONI CUSTOMER FULL FACIAL + GUASA MASSAGE THERAPY DGN SERVIS @dayyah_beautycartel!
.
Kali ni dayyah nk share testimoni cust dayyah yg menggunakan MESIN Erernal Beauty + Guasa Board, blh nampak kesan yang superb!!
✔dagu makin runcing(vshape)
✔pipi makin naik toink2 (lifting)
✔lebam bwh mata berkurang
✔kulit makin flawles & licin
✔whitehead/blackhead dinyahkan di sekitar hidung & muka
✔kulit muka lebih bersih, cerah & sekata
.
korang nak rawat muka & dapat wajah berseri2?😍
.
.
Cantik hanya di rumah!!! Korang set date & lock appoinmt...dayyah dtg ke rumah anda😉 📲 016 9729677
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #dayyahhomefacialspa #homefacialspa #dayyahbeautycartel#facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging #facialbergerak #facialspa #spakuantan #spakemaman  #mobilespakuantan #facialathome #facialkemaman  #facialkuantan #facialpekan
11 0 13 August, 2019

FACIAL HANYA DI RUMAH!!!
.
Ada lagi ke yang tak tahu dayyah buat servis facial terus ke rumah anda? Anda tak perlu lagi susah2 tau..
❌perlu ke spa
❌perlu tinggal kan anak2
❌perlu hadap jem & cari parking
.
Kini anda hanya whatsapp dayyah & set appoinmnt..nanti dayyah sampai lah ke rumah anda...mudah bukan?
.
.
UTK BOOKING hubungi sahaja di bawah
. 📲 016 9729677
.

#imsuperstar #dayyahhomefacialspa #homefacialspa #dayyahbeautycartel #facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging #facialbergerak #facialspa #spakuantan #mobilespakuantan #facialathome #facialkuantan #facialpekan

FACIAL HANYA DI RUMAH!!!
.
Ada lagi ke yang tak tahu dayyah buat servis facial terus ke rumah anda? Anda tak perlu lagi susah2 tau..
❌perlu ke spa
❌perlu tinggal kan anak2
❌perlu hadap jem & cari parking
.
Kini anda hanya whatsapp dayyah & set appoinmnt..nanti dayyah sampai lah ke rumah anda...mudah bukan?
.
.
UTK BOOKING hubungi sahaja di bawah
. 📲 016 9729677
.

#imsuperstar #dayyahhomefacialspa #homefacialspa #dayyahbeautycartel #facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging #facialbergerak #facialspa #spakuantan #mobilespakuantan #facialathome #facialkuantan #facialpekan
8 0 12 August, 2019

Alhamdulillah done facial customer..
Ada lagi y berminat nak faciall
Jom wasap zaty untukk book okay👇
Www.wasap.my/60122412925
ZettyAbdullah_ibeautytouch 🔝Home Facial Spa❤
#homefacialspa  #facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging #facialbergerak #facialspa

Alhamdulillah done facial customer..
Ada lagi y berminat nak faciall
Jom wasap zaty untukk book okay👇
Www.wasap.my/60122412925
ZettyAbdullah_ibeautytouch 🔝Home Facial Spa❤
#homefacialspa  #facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging #facialbergerak #facialspa
18 0 12 August, 2019

Alhamdulillah done facial customer sebelum raya..
Baru sempat update
TQ kak dida, nnty repeat lagi ye.. #homefacialspa  #facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging #facialbergerak #facialspa 💆‍♀️

Alhamdulillah done facial customer sebelum raya..
Baru sempat update
TQ kak dida, nnty repeat lagi ye.. #homefacialspa  #facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging #facialbergerak #facialspa 💆‍♀️
13 0 11 August, 2019

Top #vshapelifting posts

V-SHAPE LIFTING😲, BODY SLIMMING🏃🏻‍♀️, FACE SHAPING🙅🏻, MASSAGE DEVICE 💆🏻👉🏻👉🏻👉🏻 شد الوجه، تنحيف الجسم، شد الجلد و الترهلات، مساج رولير
.
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
All in One! New 3D Contour Sculpting that you urgently need it!
.
.
For more info about this multi-use device 👉🏻 Visit www.faceshine.me 💛💛💛
.
#3droller #touchbeauty #faceroller #facialroller #scultpting #bodyslimming #vshape #vshapelifting #360roller

V-SHAPE LIFTING😲, BODY SLIMMING🏃🏻‍♀️, FACE SHAPING🙅🏻, MASSAGE DEVICE 💆🏻👉🏻👉🏻👉🏻 شد الوجه، تنحيف الجسم، شد الجلد و الترهلات، مساج رولير
.
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
All in One! New 3D Contour Sculpting that you urgently need it!
.
.
For more info about this multi-use device 👉🏻 Visit www.faceshine.me 💛💛💛
.
#3droller #touchbeauty #faceroller #facialroller #scultpting #bodyslimming #vshape #vshapelifting #360roller
94 7 1 June, 2019

Lifting facial dengan menggunakan mesin Eternal Beauty Dari Elysyle.. Menggabungkan 4 teknologi superior dlm 1 peranti kecantikan revolusioner utk kecantikkan kulit anda. Satu ciptaan pemenang anugerah yg pertama di Asia Pacific yg mengharmonikan kecantikkan semulajadi dan sains utk menghasilkan
. • sinar inframerah jauh Korea
Mengembangkan saluran darah utk melancarkan peredaran darah. Mempunyai Antibakteria utk mengawal dan mencegah akne, memperelok warna kulit dan mengurangkan parut.
.
• Anion
Dapat meningkatkan proses penyembuhan semulajadi badan, mengurangkan garis halus, kedutan, pigmentasi dan kelandutan kulit.
.
• Ultrabunyi
Mengumuhkan kotoran, sebum dan keratin dari pori pori. Dapat menguraikan ikatan kolegen dan merangsang pertubuhan kolegen baru. Kulit menjadi lebih tegang.
.
Frekuensi ultrabunyi dapat memanaskan dermis demi meningkatkan metabolisme lemak mengecut juga toksin dikumuhkan melalui sistem limfa proses ini dpt mengunturkan muka dan membentuk potongan bdn.
. • Germanium
Mengekalkan keseimbangan elektrolit sel lalu meningkatkan penyerapan nutrien sel, mencergaskan sel dan mencegah penuaan kulit pramatang
.
Nk cantik??jom booking slot facial dgn leeza😍
📲 http://leezafacial.wasap.my
📲 http://leezafacial.wasap.my
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #leezabeautycartel #homefacialspa #facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging #facialbergerak #facialspa #spakl #spaselangor #mobilespakl #mobilespaselangor #mobilespaampang #mobilespagombak #mobilespakeramatkl #facialathome #spamelawati #spaampang #facialmelawati #facialkl #facialselangor #facialkeramatkl #facialwangsamaju #facialgomabk #facialwangsamelawati

Lifting facial dengan menggunakan mesin Eternal Beauty Dari Elysyle.. Menggabungkan 4 teknologi superior dlm 1 peranti kecantikan revolusioner utk kecantikkan kulit anda. Satu ciptaan pemenang anugerah yg pertama di Asia Pacific yg mengharmonikan kecantikkan semulajadi dan sains utk menghasilkan
. • sinar inframerah jauh Korea
Mengembangkan saluran darah utk melancarkan peredaran darah. Mempunyai Antibakteria utk mengawal dan mencegah akne, memperelok warna kulit dan mengurangkan parut.
.
• Anion
Dapat meningkatkan proses penyembuhan semulajadi badan, mengurangkan garis halus, kedutan, pigmentasi dan kelandutan kulit.
.
• Ultrabunyi
Mengumuhkan kotoran, sebum dan keratin dari pori pori. Dapat menguraikan ikatan kolegen dan merangsang pertubuhan kolegen baru. Kulit menjadi lebih tegang.
.
 Frekuensi ultrabunyi dapat memanaskan dermis demi meningkatkan metabolisme lemak mengecut juga toksin dikumuhkan melalui sistem limfa proses ini dpt mengunturkan muka dan membentuk potongan bdn.
. • Germanium
Mengekalkan keseimbangan elektrolit sel lalu meningkatkan penyerapan nutrien sel, mencergaskan sel dan mencegah penuaan kulit pramatang
.
Nk cantik??jom booking slot facial dgn leeza😍
📲 http://leezafacial.wasap.my
📲 http://leezafacial.wasap.my
.
Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤
.
#imsuperstar #leezabeautycartel #homefacialspa #facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging #facialbergerak #facialspa #spakl #spaselangor #mobilespakl #mobilespaselangor #mobilespaampang #mobilespagombak #mobilespakeramatkl #facialathome #spamelawati #spaampang #facialmelawati  #facialkl#facialselangor #facialkeramatkl#facialwangsamaju #facialgomabk#facialwangsamelawati
320 23 11 September, 2018

“Valmont is known for eye creams, and honestly I think they make the best eye creams.” @danutamieloch *Link to watch the full video on our #Youtube channel in profile!

“Valmont is known for eye creams, and honestly I think they make the best eye creams.” @danutamieloch *Link to watch the full video on our #Youtube channel in profile!
159 9 21 March, 2019

ELYSLYE - PENCAPAIAN SAINTIFIK UNGGUL TERBARU DALAM
ANTIPENUAAN .

Berdasarkan satu formula unggul saintifik yang dibangunkan selepas Kajian
Mendalam 12 tahun dalam Anti-Penuaan di Makmal Penjagaan Kulit Jepun, Elysyle
memperkenalkan UPII, satu siri penjagaan kulit anti-penuaan yang
menghentikan penuaan kulit pada akar umbinya.
.
Penjagaan Kulit Antipenuaan Total UPII diformulasikan berdasarkan satu kombinasi
sinergistik berkuasa Genesteine-S yang bakal dipaten (satu bahan aktif berasaskan tumbuhan semula jadi yang diterbit daripada bunga Sakura premium
Jepun) dengan sebatian serupa kulit Kompleks Bio-Amino yang berfungsi secara berkesan untuk menyasarkan penuaan kulit pada akar umbinya (DNA)
.
Ia mengembalikan dan mentenagakan sel kulit menua untuk merangsang sintesis
protein-protein remaja baru dan lipid-lipid semula jadi kulit yang menjana kulit baru, menguatkan rangkaian protein dermal dan memperbaiki kerosakan permukaan kulit. Bahan-bahan antioksidannya yang berasaskan tumbuhan melindungi kulit
diperharui daripada pencemaran persekitaran yang akan datang, memberikan anda kulit kelihatan lebih muda, tegang, licin, berseri dan cantik yang berkekalan.
.
UPII adalah jawapan lengkap anda untuk kulit yang kelihatan lebih muda
.
Beauty Cartel 🔝 Home Facial Spa❤
.
#amorbeautycartel #beautycartel #beautycartelutara #muslimahomespa #homefacialspa #facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging #facialbergerak #facialspa #serumwajah #kolagenmurah #skincare #duittepi #facialathome #incometambahan #makeup #mobilespa #facelift #dermahydra .
.
• • •
Fast booking 📲www.wasap.my/0177847106 - #regrann

ELYSLYE - PENCAPAIAN SAINTIFIK UNGGUL TERBARU DALAM 
ANTIPENUAAN .

Berdasarkan satu formula unggul saintifik yang dibangunkan selepas Kajian
Mendalam 12 tahun dalam Anti-Penuaan di Makmal Penjagaan Kulit Jepun, Elysyle
memperkenalkan UPII, satu siri penjagaan kulit anti-penuaan yang
menghentikan penuaan kulit pada akar umbinya.
.
Penjagaan Kulit Antipenuaan Total UPII diformulasikan berdasarkan satu kombinasi
sinergistik berkuasa Genesteine-S yang bakal dipaten (satu bahan aktif berasaskan tumbuhan semula jadi yang diterbit daripada bunga Sakura premium
Jepun) dengan sebatian serupa kulit Kompleks Bio-Amino yang berfungsi secara berkesan untuk menyasarkan penuaan kulit pada akar umbinya (DNA)
.
Ia mengembalikan dan mentenagakan sel kulit menua untuk merangsang sintesis
protein-protein remaja baru dan lipid-lipid semula jadi kulit yang menjana kulit baru, menguatkan rangkaian protein dermal dan memperbaiki kerosakan permukaan kulit. Bahan-bahan antioksidannya yang berasaskan tumbuhan melindungi kulit
diperharui daripada pencemaran persekitaran yang akan datang, memberikan anda kulit kelihatan lebih muda, tegang, licin, berseri dan cantik yang berkekalan.
.
UPII adalah jawapan lengkap anda untuk kulit yang kelihatan lebih muda
.
Beauty Cartel 🔝 Home Facial Spa❤
.
#amorbeautycartel  #beautycartel #beautycartelutara #muslimahomespa #homefacialspa #facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging #facialbergerak#facialspa #serumwajah #kolagenmurah #skincare #duittepi  #facialathome #incometambahan #makeup #mobilespa #facelift #dermahydra .
.
• • •
Fast booking 📲www.wasap.my/0177847106 - #regrann
215 24 24 August, 2018

❤❤❤ Manjakan diri anda untuk Facial di rumah sendiri...
😘😘😘 .
💜Jerawat 💜Jeragat 💜White/Black head 💜Kulit Kusam/Kering/Berminyak 💜V-shape 💜Double Chin 💜Whitening 💜Kulit Anjal 💜Anti Kedut 💜Stop Penuaan 💜
.
PROMO Price ❤Rm99❤ All in
Free rawatan mata & Kedut, Extra 15 MINIT urutan Kepala & Bahu ❤❤.
.
NAK BOOK FACIAL??? Whatsup
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60105319656
.
#Lilyputihhomefacialampang
#enigmabeautyworkshop #enigmabeauty #gorgeousangle #codymaembong #bisnesviral #elysyleskincare #bisnestrending #protegecodymaembong
#mobilespa #mobilespaowner #facialathome #ctdk #neelofarhijab #datoaliffsyukri #datosrivida #nakputih #nakcantik #nakkurus #Vshapelifting #nakawetmuda #sajat #safielias

❤❤❤ Manjakan diri anda untuk Facial di rumah sendiri...
😘😘😘 .
💜Jerawat 💜Jeragat 💜White/Black head 💜Kulit Kusam/Kering/Berminyak 💜V-shape 💜Double Chin 💜Whitening 💜Kulit Anjal 💜Anti Kedut 💜Stop Penuaan 💜
.
PROMO Price ❤Rm99❤ All in
Free rawatan mata & Kedut, Extra 15 MINIT urutan Kepala & Bahu ❤❤.
.
NAK BOOK FACIAL??? Whatsup
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60105319656
.
#Lilyputihhomefacialampang 
#enigmabeautyworkshop #enigmabeauty #gorgeousangle  #codymaembong #bisnesviral  #elysyleskincare #bisnestrending  #protegecodymaembong 
#mobilespa #mobilespaowner #facialathome #ctdk #neelofarhijab #datoaliffsyukri #datosrivida #nakputih #nakcantik #nakkurus #Vshapelifting #nakawetmuda #sajat #safielias
14 2 7 January, 2019

🌺💚🌺💚🌺💚🌺💚
Extremely gentle & effective..💄 Elysyle Extra Gentle Cleansing Milk cleanses and removes all traces of stubborn make-up and the ever-increasing pollutants while maintaining a healthy skin barrier...😍
.
#elysyle #skinspecialist #cleansingmilk #eternalbeauty #Vshapelifting #facialtime #organicskincare #facialmurah #facialdirumah #beautiful #facialampang #facialkl #facialselangor #facialcheras #facialtamanshamelin #facialdesasrihartamas #facialbangsar

🌺💚🌺💚🌺💚🌺💚
Extremely gentle & effective..💄 Elysyle Extra Gentle Cleansing Milk cleanses and removes all traces of stubborn make-up and the ever-increasing pollutants while maintaining a healthy skin barrier...😍
.
#elysyle #skinspecialist #cleansingmilk #eternalbeauty #Vshapelifting #facialtime #organicskincare #facialmurah #facialdirumah #beautiful #facialampang #facialkl #facialselangor #facialcheras #facialtamanshamelin #facialdesasrihartamas #facialbangsar
6 1 12 July, 2019

Reposted from @lilyputihhomefacialampang - Hi semua!! 😊😊😊 ini customer repeat akak, suka sgt sis ni dgn facial services akak, puas hati katanya dan berbaloi-baloi price sekarang CNY PROMO ❤RM99❤ sahaja All in Treatment Tq sis.. Alhamdulillah.. 💚💚💚
.
Segalanya Online 📱
.
Segalanya Mobile 💆👍🌹
.
🌹LILYPUTIHHOMEFACIALAMPANG🌺
.
Akak akan datang kerumah/ofis uolsss.. .
.
FACIAL & FACELIFTING sambil bersantai.... dapat CANTIK, dapat DAGU RUNCING, dapat KULIT SEGAR HALUS MULUS.... serlahkan kecantikan wajah anda.. .
.
Jimat Masa ✔
Jimat Minyak✔
Jimat Tol✔ .
.
💎Servis Facial Bergerak No 1 di Malaysia💎
💆BEAUTY TO YOUR DOORSTEP💆
.
.
Untuk booking slot whatsapp akak 👇👇👇
http://wasap.my/60105319656/bookfacial
.
.
#enigmabeauty #enigmabeautyworkshop #codymaembong #bisnesviral #bisnestrending #Protegecoddymaembong #mobilespa #usahawanhomefacial #eternalbeauty #spaownerwanted #ctdk #datoalifsyukri #bondarozitaibrahim #sajat #safielias #datosrivida #neelofarhijab #makeupartis #MUA #skincare #shahidadherb #Vshapelifting

Reposted from @lilyputihhomefacialampang -  Hi semua!! 😊😊😊 ini customer repeat akak, suka sgt sis ni dgn facial services akak, puas hati katanya dan berbaloi-baloi price sekarang CNY PROMO ❤RM99❤ sahaja All in Treatment Tq sis.. Alhamdulillah.. 💚💚💚
.
Segalanya Online 📱
.
Segalanya Mobile 💆👍🌹
.
🌹LILYPUTIHHOMEFACIALAMPANG🌺
.
Akak akan  datang kerumah/ofis uolsss.. .
.
FACIAL & FACELIFTING sambil bersantai.... dapat CANTIK, dapat DAGU RUNCING, dapat KULIT SEGAR HALUS MULUS.... serlahkan kecantikan wajah anda.. .
.
 Jimat Masa ✔
 Jimat Minyak✔
 Jimat Tol✔ .
.
💎Servis Facial Bergerak No 1 di Malaysia💎
💆BEAUTY TO YOUR DOORSTEP💆
.
.
Untuk booking slot whatsapp akak 👇👇👇
http://wasap.my/60105319656/bookfacial
.
.
#enigmabeauty #enigmabeautyworkshop #codymaembong #bisnesviral #bisnestrending #Protegecoddymaembong #mobilespa #usahawanhomefacial #eternalbeauty #spaownerwanted #ctdk #datoalifsyukri #bondarozitaibrahim #sajat #safielias #datosrivida #neelofarhijab #makeupartis #MUA #skincare #shahidadherb #Vshapelifting
9 1 11 February, 2019

💖💖 - KHAS UNTUK WARGA KUALA LUMPUR & SELANGOR 📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣😀😀😀😀😀
PROMO!!!PROMO DISKAUN TAU!
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 UNTUK HAKAK HAKAK KERJA OFIS YANG KERJA
8 JAM DAN LEBIH! ATAU SURIRUMAH YANG DOUBLE CHIN TEBAL MEH BACA NI
.
SIS HANYA CALL DAN BOOKING SAHAJA
💆💆➡LILYPUTIHHOMEFACIALAMPANG⬅️
.
YANG BOLEH FACIAL DI MANA MANA SAHAJA TAU😆😆😆(KERUMAH ANDA) ATAU (TEMPAT KERJA ANDA)
.
KAMI FAHAM SIS KEKURANGAN MASA TERKEJAR2 DENGAN ANAK2 DENGAN MASA YANG MEMANG X PERNAH CUKUP.
.
ITS OK, DAPATKAN FACIAL + TREATMENT TERAPI UNTUK:
➡JERAGAT
➡JERAWAT
➡V-SHAPE
➡WHITENING ➡ANTI KEDUT
➡STOP PENUAAN
➡WHITENING SECARA NEUTRAL
.
NORMAL PRICE RM250 BUT NOWWW‼‼ DISKAUN HEBAT SEHINGGA 60% (Valid sehingga 31 March 2019)
.
BOOKING SEKARANG! DEPOSIT RM30 SAJA ‼‼
BUAT DATE LAIN PUN TAK APA
EXTRA URUTAN KEPALA & BAHU (15MINIT )
Bernilai Rm35 FREE
.
EXTRA RAWATAN MATA FREE(EYE BAG & KEDUT) 📌Menghaluskan pori serta merta( kurangkan masalah kulit berminyak) 📌Menganjalkan kulit
📌Menghidupkan semula sel collagen 📌Menghaluskan lemak wajah dan wajah RUNCING
📌Kecutkan serta matikan sel JERAWAT ✔ Hilangkan whiteheads & blackheads.
✔ Kulit jadi lebih moisture & fresh.
✔ Instant vshape dan hilangkan kedutan
pada wajah.
✔ Hilangkan double chin dalam 10 minit.
✔ Pudarkan jeragat.
✔ Jimat masa dan wang anda.
.
DOUBLE CHIN TU KITA REMOVE❗❗ KESAN SERTA MERTA SELEPAS 1JAM❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗ BOOKING SEKARANG CALL/WHATSAPP
.
www.wasap.my/60105319656/bookfacial
.
#facialbergerak #bisnesonline #mobilefacialspa #kualalumpur #selangor #enigmabeauty #protegecoddymaembong #ibuhamil #ibuberpantang #facialampang #facialgombak #facialampang #facialkl #Vshapelifting #threadliftkl #whitening #bisnesviral #bisnestrending #ctdk #bisnessurirumah #neelofarhijab #sajat #aliffsyukri #ariani #eyelashextensions #massage #kerjakosong #partimejob #fulltime #agentwanted #sharepartnerwanted

💖💖 - KHAS UNTUK WARGA KUALA LUMPUR & SELANGOR 📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣😀😀😀😀😀
PROMO!!!PROMO  DISKAUN TAU!
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 UNTUK HAKAK HAKAK KERJA OFIS YANG KERJA
8 JAM DAN LEBIH! ATAU SURIRUMAH YANG DOUBLE CHIN TEBAL MEH BACA NI
.
SIS HANYA CALL DAN BOOKING SAHAJA
💆💆➡LILYPUTIHHOMEFACIALAMPANG⬅️
.
YANG BOLEH FACIAL DI MANA MANA SAHAJA TAU😆😆😆(KERUMAH ANDA) ATAU (TEMPAT KERJA ANDA)
.
KAMI FAHAM SIS KEKURANGAN MASA TERKEJAR2 DENGAN ANAK2 DENGAN MASA YANG MEMANG X PERNAH CUKUP.
.
ITS OK, DAPATKAN FACIAL + TREATMENT TERAPI UNTUK:
➡JERAGAT
➡JERAWAT
➡V-SHAPE
➡WHITENING ➡ANTI KEDUT
➡STOP PENUAAN
➡WHITENING SECARA NEUTRAL
.
NORMAL PRICE RM250 BUT NOWWW‼‼ DISKAUN HEBAT SEHINGGA 60% (Valid sehingga 31 March 2019)
.
BOOKING SEKARANG! DEPOSIT  RM30 SAJA ‼‼
BUAT DATE LAIN PUN TAK APA 
EXTRA URUTAN KEPALA & BAHU (15MINIT )
Bernilai Rm35 FREE
.
EXTRA RAWATAN MATA FREE(EYE BAG & KEDUT) 📌Menghaluskan pori serta merta( kurangkan masalah kulit berminyak) 📌Menganjalkan kulit
📌Menghidupkan semula sel collagen 📌Menghaluskan lemak wajah dan wajah RUNCING
📌Kecutkan serta matikan sel JERAWAT ✔ Hilangkan whiteheads & blackheads.
✔ Kulit jadi lebih moisture & fresh.
✔ Instant vshape dan hilangkan kedutan 
pada wajah.
✔ Hilangkan double chin dalam 10 minit.
✔ Pudarkan jeragat.
✔ Jimat masa dan wang anda.
.
DOUBLE CHIN TU KITA REMOVE❗❗ KESAN SERTA MERTA SELEPAS 1JAM❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗ BOOKING SEKARANG CALL/WHATSAPP
.
www.wasap.my/60105319656/bookfacial
.
#facialbergerak #bisnesonline #mobilefacialspa #kualalumpur #selangor #enigmabeauty #protegecoddymaembong #ibuhamil #ibuberpantang #facialampang #facialgombak #facialampang #facialkl  #Vshapelifting #threadliftkl #whitening #bisnesviral #bisnestrending #ctdk  #bisnessurirumah #neelofarhijab  #sajat #aliffsyukri #ariani #eyelashextensions #massage #kerjakosong #partimejob #fulltime #agentwanted #sharepartnerwanted
13 1 6 March, 2019