#vslbeautycareHana Instagram Photos & Videos

vslbeautycareHana - 33 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #vslbeautycareHana and here's what we found interesting.

Inside 33 Posts

Time between posts:
196 hours
Average like
14.5
Average comment
0.5
Posts with video
4/33
Posts with photo
29/33

Hashtag Popularity

Kalau nak cantik 👇 macam ni 🙈
Jangan malas malas nak ikot step & pastikan awak tak ketinggalan semua item vsl 😊
Baru lah cungggg lecungggg 🔥

WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamsafira
#vslbeautycareHana

Kalau nak cantik 👇 macam ni 🙈
Jangan malas malas nak ikot step & pastikan awak tak ketinggalan semua item vsl 😊 
Baru lah cungggg lecungggg 🔥

WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamsafira
#vslbeautycareHana
7 0 31 October, 2019

Nakk cantikk jangan kedekuttt ye sayang sayang sekalian 😍 bukann untuk orang lain. Untukk diri sendiri jugakk , bukann you all beli 1 set ni tahan sebulan je. Lebihh sebulan boleh tahan. 😍 jimat pun jimat. Lepastu puas hati. Confirm repeat lagi . Cepattt ws sis laju laju. Jangan ragu ragu. .
#PakarKecantikkanAnda #vslterbaik #vslseluruhmuar #vslbakri #vslsungaiabong #vsltgagas #vslparitjawa #vsljj #vslbeautycareHana .
🌺 free postage ( belian rm150 )🌺

Nakk cantikk jangan kedekuttt ye sayang sayang sekalian 😍 bukann untuk orang lain. Untukk diri sendiri jugakk , bukann you all beli 1 set ni tahan sebulan je. Lebihh sebulan boleh tahan. 😍 jimat pun jimat. Lepastu puas hati. Confirm repeat lagi . Cepattt ws sis laju laju. Jangan ragu ragu. .
#PakarKecantikkanAnda #vslterbaik #vslseluruhmuar #vslbakri #vslsungaiabong #vsltgagas #vslparitjawa #vsljj #vslbeautycareHana .
🌺 free postage ( belian rm150 )🌺
4 1 22 October, 2019

Jangan risau. Untuk newbie yg baru nak bercinta dengan vsl ni akan melalui process peeling 😍 untuk buang kulit yg takpatut ada diskin kitaaa tu. 😍 takkan nak biar kulit kusam , dah nak masuk 2020 ni guys. Do ws me laju laju untuk tahu lebih lanjut pasal vsl ni. Sis guide sampai you alls puas hati. Confirmm hasilnya buat you alls jatuh hati nanti.
#PakarKecantikkanAnda #vslbeautycareHana #vslseluruhmuar #vslbakri #vslbandarmuar #vsltgagas #vslsungaiabong #vsljj #vslparitjawa 🌺 free postage ( belian rm150 ) 🌺

Jangan risau. Untuk newbie yg baru nak bercinta dengan vsl ni akan melalui process peeling 😍 untuk buang kulit yg takpatut ada diskin kitaaa tu. 😍 takkan nak biar kulit kusam , dah nak masuk 2020 ni guys. Do ws me laju laju untuk tahu lebih lanjut pasal vsl ni. Sis guide sampai you alls puas hati. Confirmm hasilnya buat you alls jatuh hati nanti. 
#PakarKecantikkanAnda #vslbeautycareHana #vslseluruhmuar #vslbakri #vslbandarmuar #vsltgagas #vslsungaiabong #vsljj #vslparitjawa 🌺 free postage ( belian rm150 ) 🌺
3 0 22 October, 2019

Jangan lupaa add on loose item untukk ching ching lagi letopsss. Takrugi keluar duitt untuk cantikkan skin sendiri , ada hasilnyaa guys. Let try this loose item. Boleh roger sis kalau nakk try VSlbeautycare ni.
#vslbakri #vslsungaiabong #vslbeautycarehana #vslbeautycare #vsltgagas #vslskincareterbaik #vslmuar #vslparitjawa #vsljj #vslmeletop 🌺 free postage seluruh negeri untuk belian rm150🌺

Jangan lupaa add on loose item untukk ching ching lagi letopsss. Takrugi keluar duitt untuk cantikkan skin sendiri , ada hasilnyaa guys. Let try this loose item. Boleh roger sis kalau nakk try VSlbeautycare ni. 
#vslbakri #vslsungaiabong #vslbeautycarehana #vslbeautycare #vsltgagas #vslskincareterbaik #vslmuar #vslparitjawa #vsljj #vslmeletop 🌺 free postage seluruh negeri untuk belian rm150🌺
5 0 21 October, 2019

No worries guys. Bukan untuk skin yg berjerawatt je kita ada. Untuk skin normal pun ada guys..... Skin kusam. Kita polish bagi ching ching. Takkan nak biar kusam. Sampai bila kan? Im your beauty consultant. Kita guide sampai jadi. Sampai you alls puas hati.
#vslbeautycarehana #vslmuar #vslbakri #vslsungaiabong #vslparitjawa #vsltgagas #vsljj #vslskincareterbaik #vslbeautycare #vslmeletop 🌺 free postage seluruh negeri ( belian rm150 ) 🌺

No worries guys. Bukan untuk skin yg berjerawatt je kita ada. Untuk skin normal pun ada guys..... Skin kusam. Kita polish bagi ching ching. Takkan nak biar kusam. Sampai bila kan? Im your beauty consultant. Kita guide sampai jadi. Sampai you alls puas hati. 
#vslbeautycarehana #vslmuar #vslbakri #vslsungaiabong #vslparitjawa #vsltgagas #vsljj #vslskincareterbaik #vslbeautycare #vslmeletop 🌺 free postage seluruh negeri ( belian rm150 ) 🌺
4 0 21 October, 2019

Siapa siapa nak mencuba beralih arah. Sis sarankan pilih vsl. Sekali dah pakai vsl confirm jatuh cinta terus repeattt. Taknak hard peeling you alls boleh tukar kepada toner b , peeling manja manja giteww. Sis guide skin korang sampai meletop ching ching gitewww. Dm sis kalau nak tahu lagi lanjutttt. Nak ws pun di alu alukan. Klik link dibio untuk pertanyaan lanjutt
#vslmuar #vslbakri #vslsungaiabong #vsltgagas #vslbandarmuar #vslparitjawa #vslseluruhmuar #vslbeautycareHana #kitaguidesampaijadi

Siapa siapa nak mencuba beralih arah. Sis sarankan pilih vsl. Sekali dah pakai vsl confirm jatuh cinta terus repeattt. Taknak hard peeling you alls boleh tukar kepada toner b , peeling manja manja giteww. Sis guide skin korang sampai meletop ching ching gitewww. Dm sis kalau nak tahu lagi lanjutttt. Nak ws pun di alu alukan. Klik link dibio untuk pertanyaan lanjutt
#vslmuar #vslbakri #vslsungaiabong #vsltgagas #vslbandarmuar #vslparitjawa #vslseluruhmuar #vslbeautycareHana #kitaguidesampaijadi
3 0 21 October, 2019

Rutin malam sis dengan vsl guys.... Yg mana tak kena dengan night cream tu boleh bertukar ke soft night cream. 🌸 Pilihan ditangan korang.. Tunggu apa lagi?
Contact sis kalau nak sis guide korang sampai cantikkk🔥
.
🌸V S L • J E L I T A • S E P A N J A N G • U S I A🌸
.
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
💯FREE COD WITH PURCHASE (RM100 ABOVE 🆙)
.
Follow @vslbeautycarehana untuk info lanjut. .
💕 GUIDE NEVER GIVEUP💕 📮FREE POSTAGE Seluruh Malaysia (BELIAN RM150)
.
#vsmuar #vslbakri #vslbandarmuar
#vslsungaiabong #vsltgagas #vsljj #vslseluruhmuar
#vslteamniesya #vslbeautycareHana 🌺 postage disediakan 🌺

Rutin malam sis dengan vsl guys.... Yg mana tak kena dengan night cream tu boleh bertukar ke soft night cream. 🌸 Pilihan ditangan korang.. Tunggu apa lagi? 
Contact sis kalau nak sis guide korang sampai cantikkk🔥
.
🌸V S L • J E L I T A • S E P A N J A N G • U S I A🌸
.
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
💯FREE COD WITH PURCHASE (RM100 ABOVE 🆙)
.
Follow @vslbeautycarehana untuk info lanjut. .
💕 GUIDE NEVER GIVEUP💕 📮FREE POSTAGE Seluruh Malaysia (BELIAN RM150)
. 
#vsmuar #vslbakri #vslbandarmuar 
#vslsungaiabong #vsltgagas #vsljj  #vslseluruhmuar
#vslteamniesya #vslbeautycareHana 🌺 postage disediakan 🌺
4 0 20 October, 2019

Takut pada hard peeling?? Jangan risau.. 😘
kita ada set Toner B soft peeling utk korang yg xnak hard peeling tu..
.
Kami ada 2 jenis set :
✅Skin Jerawat/Minyak
✅Skin Normal/Kering/Jeragat
.
Pilihan ditangan korang.. Tunggu apa lagi?
Contact sis kalau nak sis guide korang sampai cantikkk🔥
.
🌸V S L • J E L I T A • S E P A N J A N G • U S I A🌸
.
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
💯FREE COD WITH PURCHASE (RM100 ABOVE 🆙)
.
Follow @vslbeautycarehana untuk info lanjut. .
💕 GUIDE NEVER GIVEUP💕 📮FREE POSTAGE Seluruh Malaysia (BELIAN RM150)
.
#vsmuar #vslbakri #vslbandarmuar
#vslsungaiabong #vsltgagas #vsljj #vslparitjawa #vslseluruhmuar
#vslteamniesya #vslbeautycareHana

Takut pada hard peeling?? Jangan risau.. 😘
kita ada set Toner B soft peeling utk korang yg xnak hard peeling tu..
.
Kami ada 2 jenis set :
✅Skin Jerawat/Minyak
✅Skin Normal/Kering/Jeragat
.
Pilihan ditangan korang.. Tunggu apa lagi? 
Contact sis kalau nak sis guide korang sampai cantikkk🔥
.
🌸V S L • J E L I T A • S E P A N J A N G • U S I A🌸
.
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
💯FREE COD WITH PURCHASE (RM100 ABOVE 🆙)
.
Follow @vslbeautycarehana  untuk info lanjut. .
💕 GUIDE NEVER GIVEUP💕 📮FREE POSTAGE Seluruh Malaysia (BELIAN RM150)
. 
#vsmuar #vslbakri #vslbandarmuar 
#vslsungaiabong #vsltgagas #vsljj #vslparitjawa #vslseluruhmuar
#vslteamniesya #vslbeautycareHana
3 0 20 October, 2019

Takut pada hard peeling?? Jangan risau.. 😘
kita ada set Toner B soft peeling utk korang yg xnak hard peeling tu..
.
Kami ada 2 jenis set :
✅Skin Jerawat/Minyak
✅Skin Normal/Kering/Jeragat
.
Pilihan ditangan korang.. Tunggu apa lagi?
Contact sis kalau nak sis guide korang sampai cantikkk🔥
.
🌸V S L • J E L I T A • S E P A N J A N G • U S I A🌸
.
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
💯FREE COD WITH PURCHASE (RM100 ABOVE 🆙)
.
Follow @vslbeautycarehana untuk info lanjut. .
💕 GUIDE NEVER GIVEUP💕 📮FREE POSTAGE Seluruh Malaysia (BELIAN RM150)
.
#vsmuar #vslbakri #vslbandarmuar
#vslsungaiabong #vsltgagas #vsljj #vslseluruhmuar
#vslteamniesya #vslbeautycareHana 🌺 postage disediakan 🌺

Takut pada hard peeling?? Jangan risau.. 😘
kita ada set Toner B soft peeling utk korang yg xnak hard peeling tu..
.
Kami ada 2 jenis set :
✅Skin Jerawat/Minyak
✅Skin Normal/Kering/Jeragat
.
Pilihan ditangan korang.. Tunggu apa lagi? 
Contact sis kalau nak sis guide korang sampai cantikkk🔥
.
🌸V S L • J E L I T A • S E P A N J A N G • U S I A🌸
.
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
💯FREE COD WITH PURCHASE (RM100 ABOVE 🆙)
.
Follow @vslbeautycarehana untuk info lanjut. .
💕 GUIDE NEVER GIVEUP💕 📮FREE POSTAGE Seluruh Malaysia (BELIAN RM150)
. 
#vsmuar #vslbakri #vslbandarmuar 
#vslsungaiabong #vsltgagas #vsljj  #vslseluruhmuar
#vslteamniesya #vslbeautycareHana 🌺 postage disediakan 🌺
3 0 20 October, 2019

UOLLS TAK NAK KE KULIT FLAWLESS DAN GLOWING MACAMNI??? Kita bukan propa,tapi ni la hasil testimoni dari pelanggan yang mngunakan VSL skincare ni..kita tak janji terus bole jadi putih gebu ya..tapi cukup kita janji yang kulit awk bersih tanpa secalit make up dan confident bila keluar rumah dan berdepan dgan ramai orang..tak kan la nak bagi suami/ bf tengok muke korang yang macam jalan tar tu hari-hari kan ,bila dia tengok awek lain tau korang nak marah kan..so baik korang bertindak awal sebelum terlambat ya .yang penting produk VSL ni ada kelulusan KKM 😉

Meh pm/whattapps akak cepat.akak guide korang sampai korang dapat skin yang korang nak.
👉 http://wasapp.me/+60122607721/vsl
http://wasapp.me/+60122607721/vsl
http://wasapp.me/+60122607721/vsl

#vslbeautycarehana #vslbeautycare #vslseluruhmalaysia #vslsristulang #vsltebrau #vslpermas #vslmajidee #vsltampoi #vslskudai #vslsenai #vslsenaiairport #vslbeautycarejohor #vsljohorbahru #vslimpianemas #vsludautama #vslipoh #vslmelaka #jelitasepanjangusia #vslskincare #vsllover #vsluser#

UOLLS TAK NAK KE KULIT FLAWLESS DAN GLOWING MACAMNI??? Kita bukan propa,tapi ni la hasil testimoni dari pelanggan yang mngunakan VSL skincare ni..kita tak janji terus bole  jadi putih gebu ya..tapi cukup kita janji yang kulit awk bersih tanpa secalit make up dan confident bila keluar rumah dan berdepan dgan ramai orang..tak kan la nak bagi suami/ bf  tengok muke korang yang macam jalan tar tu hari-hari kan ,bila dia tengok awek lain tau korang nak marah kan..so baik korang bertindak awal sebelum terlambat  ya .yang penting produk VSL ni ada kelulusan KKM 😉

Meh pm/whattapps akak cepat.akak guide korang sampai korang dapat skin yang korang nak.
👉 http://wasapp.me/+60122607721/vsl
http://wasapp.me/+60122607721/vsl
http://wasapp.me/+60122607721/vsl

#vslbeautycarehana#vslbeautycare#vslseluruhmalaysia #vslsristulang#vsltebrau#vslpermas#vslmajidee#vsltampoi#vslskudai#vslsenai#vslsenaiairport#vslbeautycarejohor #vsljohorbahru#vslimpianemas#vsludautama#vslipoh#vslmelaka#jelitasepanjangusia#vslskincare#vsllover #vsluser#
20 0 4 October, 2019

#AGENTSAHVSLJOHOR

Nak cantik xsusah sebenarnya , pakai vsl , sabar , maantain , ikut step by step . In shaa allah ini laaa hasilnya 👇🏻😍 So korang yang nak skin cantik flawless dengan cara yang betul n cepat , mehh ws cikhana banyak tips yang cikhana boleh share dengan korang😍

Jom cantik bersama VSL‼️ Hi saya Hana pakar kecantikan anda , sedia berkhidmat memberi dorongan n share tips2 untuk anda2 cantik 😍😘 Lets order vsl with me 😘
🌷Free guide 🌷Best service 🌷Love customer

Beauty consultant VSL BEAUTY CARE🌹

Yang nak order Vsl atau nak tanya je dulu, bole je wasap sis👇 📲http://wasapp.me/+60122607721/vsl
#vslbeautycarejb
#vslbeautycarehana
#vsljohorbahru
#vsluser

#AGENTSAHVSLJOHOR

Nak cantik xsusah sebenarnya , pakai vsl , sabar , maantain , ikut step by step . In shaa allah ini laaa hasilnya 👇🏻😍 So korang yang nak skin cantik flawless dengan cara yang betul n cepat , mehh ws cikhana banyak tips yang cikhana boleh share dengan korang😍

Jom cantik bersama VSL‼️ Hi saya Hana pakar kecantikan anda , sedia berkhidmat memberi dorongan n share tips2 untuk anda2 cantik 😍😘 Lets order vsl with me 😘
🌷Free guide 🌷Best service 🌷Love customer

Beauty consultant VSL BEAUTY CARE🌹

Yang nak order Vsl atau nak tanya je dulu, bole je wasap sis👇 📲http://wasapp.me/+60122607721/vsl
#vslbeautycarejb
#vslbeautycarehana
#vsljohorbahru
#vsluser
29 9 2 October, 2019

Sister pon pernah merasai apa yang korang rasa sekarang 😆 beauty is pain ❤️ alhamdulillah skrg skin sis sehat comey molek berkat kesabaran yang sis dah lalui 😘

So yang mana cakap takut nak hadapi proses peeling korang jangan risau . Tak lama pon dan sis percaya korang boleh habis kan proses peeling 😘 beribu2 testimoni berjaya tak kan korang masih ragu2 dengan kehebatan vsl ni ?
Boleh pm Hana sekarang !!! WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
. 🚘COD SELURUH AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamsafirahana
#vslbeautycareHana
#nakcantikcarisaya

Sister pon pernah merasai apa yang korang rasa sekarang 😆 beauty is pain ❤️ alhamdulillah skrg skin sis sehat comey molek berkat kesabaran yang sis dah lalui 😘

So yang mana cakap takut nak hadapi proses peeling korang jangan risau . Tak lama pon dan sis percaya korang boleh habis kan proses peeling 😘 beribu2 testimoni berjaya tak kan korang masih ragu2 dengan kehebatan vsl ni ? 
Boleh pm Hana sekarang !!! WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
. 🚘COD SELURUH AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamsafirahana
#vslbeautycareHana
#nakcantikcarisaya
20 0 5 July, 2019

Sister pon pernah merasai apa yang korang rasa sekarang 😆 beauty is pain ❤️ alhamdulillah skrg skin sis sehat comey molek berkat kesabaran yang sis dah lalui 😘

So yang mana cakap takut nak hadapi proses peeling korang jangan risau . Tak lama pon dan sis percaya korang boleh habis kan proses peeling 😘 beribu2 testimoni berjaya tak kan korang masih ragu2 dengan kehebatan vsl ni ?
Boleh pm Hana sekarang !!! WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
. 🚘COD SELURUH AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamsafirahana
#vslbeautycareHana
#nakcantikcarisaya

Sister pon pernah merasai apa yang korang rasa sekarang 😆 beauty is pain ❤️ alhamdulillah skrg skin sis sehat comey molek berkat kesabaran yang sis dah lalui 😘

So yang mana cakap takut nak hadapi proses peeling korang jangan risau . Tak lama pon dan sis percaya korang boleh habis kan proses peeling 😘 beribu2 testimoni berjaya tak kan korang masih ragu2 dengan kehebatan vsl ni ? 
Boleh pm Hana sekarang !!! WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
. 🚘COD SELURUH AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamsafirahana
#vslbeautycareHana
#nakcantikcarisaya
19 0 5 July, 2019

Sister pon pernah merasai apa yang korang rasa sekarang 😆 beauty is pain ❤️ alhamdulillah skrg skin sis sehat comey molek berkat kesabaran yang sis dah lalui 😘

So yang mana cakap takut nak hadapi proses peeling korang jangan risau . Tak lama pon dan sis percaya korang boleh habis kan proses peeling 😘 beribu2 testimoni berjaya tak kan korang masih ragu2 dengan kehebatan vsl ni ?
Boleh pm Hana sekarang !!! WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
. 🚘COD SELURUH AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamsafirahana
#vslbeautycareHana
#nakcantikcarisaya
#nakcantik
#nakcantikjangankedekut
#nakcantikcepat
#nakcantikkenarajin

Sister pon pernah merasai apa yang korang rasa sekarang 😆 beauty is pain ❤️ alhamdulillah skrg skin sis sehat comey molek berkat kesabaran yang sis dah lalui 😘

So yang mana cakap takut nak hadapi proses peeling korang jangan risau . Tak lama pon dan sis percaya korang boleh habis kan proses peeling 😘 beribu2 testimoni berjaya tak kan korang masih ragu2 dengan kehebatan vsl ni ? 
Boleh pm Hana sekarang !!! WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
. 🚘COD SELURUH AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamsafirahana 
#vslbeautycareHana
#nakcantikcarisaya 
#nakcantik 
#nakcantikjangankedekut 
#nakcantikcepat 
#nakcantikkenarajin
132 3 5 July, 2019

Sister pon pernah merasai apa yang korang rasa sekarang 😆 beauty is pain ❤️ alhamdulillah skrg skin sis sehat comey molek berkat kesabaran yang sis dah lalui 😘

So yang mana cakap takut nak hadapi proses peeling korang jangan risau . Tak lama pon dan sis percaya korang boleh habis kan proses peeling 😘 beribu2 testimoni berjaya tak kan korang masih ragu2 dengan kehebatan vsl ni ?
Boleh pm Hana sekarang !!! WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
. 🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslbeautycareHana

Sister pon pernah merasai apa yang korang rasa sekarang 😆 beauty is pain ❤️ alhamdulillah skrg skin sis sehat comey molek berkat kesabaran yang sis dah lalui 😘

So yang mana cakap takut nak hadapi proses peeling korang jangan risau . Tak lama pon dan sis percaya korang boleh habis kan proses peeling 😘 beribu2 testimoni berjaya tak kan korang masih ragu2 dengan kehebatan vsl ni ? 
Boleh pm Hana sekarang !!! WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
. 🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslbeautycareHana
49 0 21 June, 2019

KENAPA KENA LALUI PROSES PENGGELUPASAN?
.
.
Ya, soalan paling kerap yg i dpt👻
.
.
Jawapannya,
Sebab kita nak segala apa yg kita apply pada skin kita nanti lebih mudah diserap dan berkesan. Apa gunanya u letak mcm mcm pd kulit walhal kulit u x terima pun sudahnya? .
Buang masa 😌
Buang duit😌
Buang tenaga😌
.
Bila penggelupasan berlaku,
Segala khazanah alam and mak nenek kulit mati pd skin akan dibuang.
.
Sebab tu lepas peeling,
kita sgt recommend uols sambung dgn serum dan scrub pula utk maintain 😍
Sbb kita mmg 100% jamin yang skin mmg akan sgt menerima apa saja yg akan kita apply selepas proses penggelupasan tu☺️
.
Bila kulit mati yg berlapis berkerak dah tanggal, jerawat, blackhead, whitehead semua dah dibuang,
Lebih mudahlah proses seterusnya utk polish skin tu✔️
.
Penggelupasan Bukan untuk menipiskan,
Tapi untuk membuang apa yg tak perlu sahaja😘

Saya HANA! pakar kecantikan anda👩
Beauty consultant VSL BEAUTY CARE🌹

JOM CANTIK SAMA SAMA ! 💕
📞 PM HANA for more detail
www.wasap.my/601159678156/NakVSL
www.wasap.my/601159678156/NakVSL 🦄 COD Area Mersing 🚗

Yang dekat di hati kita boleh COD, yang jauh kita boleh pos 😋 🌼Best Servis by Hana
🌼Free gift disediakan
🌼Free consultation
#teamtopstokist ————————————————— #vslbeautycareHana
“Kecantikan anda kejayaan kami”

KENAPA KENA LALUI PROSES PENGGELUPASAN?
.
.
Ya, soalan paling kerap yg i dpt👻
.
.
Jawapannya,
Sebab kita nak segala apa yg kita apply pada skin kita nanti lebih mudah diserap dan berkesan. Apa gunanya u letak mcm mcm pd kulit walhal kulit u x terima pun sudahnya? .
Buang masa 😌
Buang duit😌
Buang tenaga😌
.
Bila penggelupasan berlaku,
Segala khazanah alam and mak nenek kulit mati pd skin akan dibuang.
.
Sebab tu lepas peeling, 
kita sgt recommend uols sambung dgn serum dan scrub pula utk maintain 😍
Sbb kita mmg 100% jamin yang skin mmg akan sgt menerima apa saja yg akan kita apply selepas proses penggelupasan tu☺️
.
Bila kulit mati yg berlapis berkerak dah tanggal, jerawat, blackhead, whitehead semua dah dibuang,
Lebih mudahlah proses seterusnya utk polish skin tu✔️
.
Penggelupasan Bukan untuk menipiskan,
Tapi untuk membuang apa yg tak perlu sahaja😘

Saya HANA! pakar kecantikan anda👩
Beauty consultant VSL BEAUTY CARE🌹

JOM CANTIK SAMA SAMA ! 💕
📞 PM HANA  for more detail 
www.wasap.my/601159678156/NakVSL
www.wasap.my/601159678156/NakVSL 🦄 COD Area Mersing 🚗

Yang dekat di hati kita boleh COD, yang jauh kita boleh pos 😋 🌼Best Servis by Hana
🌼Free gift disediakan
🌼Free consultation 
#teamtopstokist ————————————————— #vslbeautycareHana
“Kecantikan anda kejayaan kami”
6 0 17 June, 2019

KENAPA KENA LALUI PROSES PENGGELUPASAN?
.
.
Ya, soalan paling kerap yg i dpt👻
.
.
Jawapannya,
Sebab kita nak segala apa yg kita apply pada skin kita nanti lebih mudah diserap dan berkesan. Apa gunanya u letak mcm mcm pd kulit walhal kulit u x terima pun sudahnya? .
Buang masa 😌
Buang duit😌
Buang tenaga😌
.
Bila penggelupasan berlaku,
Segala khazanah alam and mak nenek kulit mati pd skin akan dibuang.
.
Sebab tu lepas peeling,
kita sgt recommend uols sambung dgn serum dan scrub pula utk maintain 😍
Sbb kita mmg 100% jamin yang skin mmg akan sgt menerima apa saja yg akan kita apply selepas proses penggelupasan tu☺️
.
Bila kulit mati yg berlapis berkerak dah tanggal, jerawat, blackhead, whitehead semua dah dibuang,
Lebih mudahlah proses seterusnya utk polish skin tu✔️
.
Penggelupasan Bukan untuk menipiskan,
Tapi untuk membuang apa yg tak perlu sahaja😘

Saya HANA! pakar kecantikan anda👩
Beauty consultant VSL BEAUTY CARE🌹

JOM CANTIK SAMA SAMA ! 💕
📞 PM HANA for more detail
www.wasap.my/601159678156/NakVSL
www.wasap.my/601159678156/NakVSL 🦄 COD Area Mersing 🚗

Yang dekat di hati kita boleh COD, yang jauh kita boleh pos 😋 🌼Best Servis by Hana
🌼Free gift disediakan
🌼Free consultation
#teamtopstokist ————————————————— #vslbeautycareHana
“Kecantikan anda kejayaan kami”

KENAPA KENA LALUI PROSES PENGGELUPASAN?
.
.
Ya, soalan paling kerap yg i dpt👻
.
.
Jawapannya,
Sebab kita nak segala apa yg kita apply pada skin kita nanti lebih mudah diserap dan berkesan. Apa gunanya u letak mcm mcm pd kulit walhal kulit u x terima pun sudahnya? .
Buang masa 😌
Buang duit😌
Buang tenaga😌
.
Bila penggelupasan berlaku,
Segala khazanah alam and mak nenek kulit mati pd skin akan dibuang.
.
Sebab tu lepas peeling, 
kita sgt recommend uols sambung dgn serum dan scrub pula utk maintain 😍
Sbb kita mmg 100% jamin yang skin mmg akan sgt menerima apa saja yg akan kita apply selepas proses penggelupasan tu☺️
.
Bila kulit mati yg berlapis berkerak dah tanggal, jerawat, blackhead, whitehead semua dah dibuang,
Lebih mudahlah proses seterusnya utk polish skin tu✔️
.
Penggelupasan Bukan untuk menipiskan,
Tapi untuk membuang apa yg tak perlu sahaja😘

Saya HANA! pakar kecantikan anda👩
Beauty consultant VSL BEAUTY CARE🌹

JOM CANTIK SAMA SAMA ! 💕
📞 PM HANA  for more detail 
www.wasap.my/601159678156/NakVSL
www.wasap.my/601159678156/NakVSL 🦄 COD Area Mersing 🚗

Yang dekat di hati kita boleh COD, yang jauh kita boleh pos 😋 🌼Best Servis by Hana
🌼Free gift disediakan
🌼Free consultation 
#teamtopstokist ————————————————— #vslbeautycareHana
“Kecantikan anda kejayaan kami”
6 0 17 June, 2019

KENAPA KENA LALUI PROSES PENGGELUPASAN?
.
.
Ya, soalan paling kerap yg i dpt👻
.
.
Jawapannya,
Sebab kita nak segala apa yg kita apply pada skin kita nanti lebih mudah diserap dan berkesan. Apa gunanya u letak mcm mcm pd kulit walhal kulit u x terima pun sudahnya? .
Buang masa 😌
Buang duit😌
Buang tenaga😌
.
Bila penggelupasan berlaku,
Segala khazanah alam and mak nenek kulit mati pd skin akan dibuang.
.
Sebab tu lepas peeling,
kita sgt recommend uols sambung dgn serum dan scrub pula utk maintain 😍
Sbb kita mmg 100% jamin yang skin mmg akan sgt menerima apa saja yg akan kita apply selepas proses penggelupasan tu☺️
.
Bila kulit mati yg berlapis berkerak dah tanggal, jerawat, blackhead, whitehead semua dah dibuang,
Lebih mudahlah proses seterusnya utk polish skin tu✔️
.
Penggelupasan Bukan untuk menipiskan,
Tapi untuk membuang apa yg tak perlu sahaja😘

Saya HANA! pakar kecantikan anda👩
Beauty consultant VSL BEAUTY CARE🌹

JOM CANTIK SAMA SAMA ! 💕
📞 PM HANA for more detail
www.wasap.my/601159678156/NakVSL
www.wasap.my/601159678156/NakVSL 🦄 COD Area Mersing 🚗

Yang dekat di hati kita boleh COD, yang jauh kita boleh pos 😋 🌼Best Servis by Hana
🌼Free gift disediakan
🌼Free consultation
#teamtopstokist ————————————————— #vslbeautycareHana
“Kecantikan anda kejayaan kami”

KENAPA KENA LALUI PROSES PENGGELUPASAN?
.
.
Ya, soalan paling kerap yg i dpt👻
.
.
Jawapannya,
Sebab kita nak segala apa yg kita apply pada skin kita nanti lebih mudah diserap dan berkesan. Apa gunanya u letak mcm mcm pd kulit walhal kulit u x terima pun sudahnya? .
Buang masa 😌
Buang duit😌
Buang tenaga😌
.
Bila penggelupasan berlaku,
Segala khazanah alam and mak nenek kulit mati pd skin akan dibuang.
.
Sebab tu lepas peeling, 
kita sgt recommend uols sambung dgn serum dan scrub pula utk maintain 😍
Sbb kita mmg 100% jamin yang skin mmg akan sgt menerima apa saja yg akan kita apply selepas proses penggelupasan tu☺️
.
Bila kulit mati yg berlapis berkerak dah tanggal, jerawat, blackhead, whitehead semua dah dibuang,
Lebih mudahlah proses seterusnya utk polish skin tu✔️
.
Penggelupasan Bukan untuk menipiskan,
Tapi untuk membuang apa yg tak perlu sahaja😘

Saya HANA! pakar kecantikan anda👩
Beauty consultant VSL BEAUTY CARE🌹

JOM CANTIK SAMA SAMA ! 💕
📞 PM HANA  for more detail 
www.wasap.my/601159678156/NakVSL
www.wasap.my/601159678156/NakVSL 🦄 COD Area Mersing 🚗

Yang dekat di hati kita boleh COD, yang jauh kita boleh pos 😋 🌼Best Servis by Hana
🌼Free gift disediakan
🌼Free consultation 
#teamtopstokist ————————————————— #vslbeautycareHana
“Kecantikan anda kejayaan kami”
8 0 17 June, 2019

Sharing is caring😍😍😍😎😘 For your information peeling Vsl hanya 2 minggu sahaja. Bukannya kau pakai setahun..setahunla peelingnya kalau macam gitu sis pun x berani nak pakai dik. 🙄🤦🏻‍♀️💆🏻‍♀️ Kenapa peeling?sebab nak buang kulit mati yang x berguna lagi untuk skin korang. selagi kulit mati x dbuang korang sapu apa pun cam gitu jela skin korang.xde effect apa2 pun kat skin korang tu

Vsl hanya buang kulit mati bukan buang semua kulit korang tu ada 1 customer tanya sis dia dalam tempoh peeling.dia tanya sis kenapa parut2 jerawat saya x hilang ye saya da nak habis tempoh peeling ni.haa. .ni sis nak bgtao vsl buang kulit mati je bukan hakis bg abis skin korang tu.that why korang kena konsisten. nti bila da pakai night cream serum scrub in shaa Allah skin korang akan bersih tanpa cela 😍😘 Vsl bukan satu2nya produk skincare peeling kat malaysia ni.even klinik beutician pun ad buat rawatam kaedah peeling.berlambak skincare peeling cuma atas korang je nak pilih yang mana. jadila pembeli yang bijak ye. 😆sekian 🌹 “Kecantikan anda kejayaan kami”
#vslbeautycareHana
#vslmersing

Sharing is caring😍😍😍😎😘 For your information peeling Vsl hanya 2 minggu sahaja. Bukannya kau pakai setahun..setahunla peelingnya kalau macam gitu sis pun x berani nak pakai dik. 🙄🤦🏻‍♀️💆🏻‍♀️ Kenapa peeling?sebab nak buang kulit mati yang x berguna lagi untuk skin korang. selagi kulit mati x dbuang korang sapu apa pun cam gitu jela skin korang.xde effect apa2 pun kat skin korang tu

Vsl hanya buang kulit mati bukan buang semua kulit korang tu ada 1 customer tanya sis dia dalam tempoh peeling.dia tanya sis kenapa parut2 jerawat saya x hilang ye saya da nak habis tempoh peeling ni.haa. .ni sis nak bgtao vsl buang kulit mati je bukan hakis bg abis skin korang tu.that why korang kena konsisten. nti bila da pakai night cream serum scrub in shaa Allah skin korang akan bersih tanpa cela 😍😘 Vsl bukan satu2nya produk skincare peeling kat malaysia ni.even klinik beutician pun ad buat rawatam kaedah peeling.berlambak skincare peeling cuma atas korang je nak pilih yang mana. jadila pembeli yang bijak ye. 😆sekian 🌹 “Kecantikan anda kejayaan kami”
#vslbeautycareHana
#vslmersing
25 0 22 May, 2019

Sharing is caring😍😍😍😎😘 For your information peeling Vsl hanya 2 minggu sahaja. Bukannya kau pakai setahun..setahunla peelingnya kalau macam gitu sis pun x berani nak pakai dik. 🙄🤦🏻‍♀️💆🏻‍♀️ Kenapa peeling?sebab nak buang kulit mati yang x berguna lagi untuk skin korang. selagi kulit mati x dbuang korang sapu apa pun cam gitu jela skin korang.xde effect apa2 pun kat skin korang tu

Vsl hanya buang kulit mati bukan buang semua kulit korang tu ada 1 customer tanya sis dia dalam tempoh peeling.dia tanya sis kenapa parut2 jerawat saya x hilang ye saya da nak habis tempoh peeling ni.haa. .ni sis nak bgtao vsl buang kulit mati je bukan hakis bg abis skin korang tu.that why korang kena konsisten. nti bila da pakai night cream serum scrub in shaa Allah skin korang akan bersih tanpa cela 😍😘 Vsl bukan satu2nya produk skincare peeling kat malaysia ni.even klinik beutician pun ad buat rawatam kaedah peeling.berlambak skincare peeling cuma atas korang je nak pilih yang mana. jadila pembeli yang bijak ye. 😆sekian 🌹 “Kecantikan anda kejayaan kami”
#vslbeautycareHana
#vslmersing

Sharing is caring😍😍😍😎😘 For your information peeling Vsl hanya 2 minggu sahaja. Bukannya kau pakai setahun..setahunla peelingnya kalau macam gitu sis pun x berani nak pakai dik. 🙄🤦🏻‍♀️💆🏻‍♀️ Kenapa peeling?sebab nak buang kulit mati yang x berguna lagi untuk skin korang. selagi kulit mati x dbuang korang sapu apa pun cam gitu jela skin korang.xde effect apa2 pun kat skin korang tu

Vsl hanya buang kulit mati bukan buang semua kulit korang tu ada 1 customer tanya sis dia dalam tempoh peeling.dia tanya sis kenapa parut2 jerawat saya x hilang ye saya da nak habis tempoh peeling ni.haa. .ni sis nak bgtao vsl buang kulit mati je bukan hakis bg abis skin korang tu.that why korang kena konsisten. nti bila da pakai night cream serum scrub in shaa Allah skin korang akan bersih tanpa cela 😍😘 Vsl bukan satu2nya produk skincare peeling kat malaysia ni.even klinik beutician pun ad buat rawatam kaedah peeling.berlambak skincare peeling cuma atas korang je nak pilih yang mana. jadila pembeli yang bijak ye. 😆sekian 🌹 “Kecantikan anda kejayaan kami”
#vslbeautycareHana
#vslmersing
13 0 22 May, 2019

Sharing is caring😍😍😍😎😘 For your information peeling Vsl hanya 2 minggu sahaja. Bukannya kau pakai setahun..setahunla peelingnya kalau macam gitu sis pun x berani nak pakai dik. 🙄🤦🏻‍♀️💆🏻‍♀️ Kenapa peeling?sebab nak buang kulit mati yang x berguna lagi untuk skin korang. selagi kulit mati x dbuang korang sapu apa pun cam gitu jela skin korang.xde effect apa2 pun kat skin korang tu

Vsl hanya buang kulit mati bukan buang semua kulit korang tu ada 1 customer tanya sis dia dalam tempoh peeling.dia tanya sis kenapa parut2 jerawat saya x hilang ye saya da nak habis tempoh peeling ni.haa. .ni sis nak bgtao vsl buang kulit mati je bukan hakis bg abis skin korang tu.that why korang kena konsisten. nti bila da pakai night cream serum scrub in shaa Allah skin korang akan bersih tanpa cela 😍😘 Vsl bukan satu2nya produk skincare peeling kat malaysia ni.even klinik beutician pun ad buat rawatam kaedah peeling.berlambak skincare peeling cuma atas korang je nak pilih yang mana. jadila pembeli yang bijak ye. 😆sekian 🌹 “Kecantikan anda kejayaan kami”
#vslbeautycareHana
#vslmersing

Sharing is caring😍😍😍😎😘 For your information peeling Vsl hanya 2 minggu sahaja. Bukannya kau pakai setahun..setahunla peelingnya kalau macam gitu sis pun x berani nak pakai dik. 🙄🤦🏻‍♀️💆🏻‍♀️ Kenapa peeling?sebab nak buang kulit mati yang x berguna lagi untuk skin korang. selagi kulit mati x dbuang korang sapu apa pun cam gitu jela skin korang.xde effect apa2 pun kat skin korang tu

Vsl hanya buang kulit mati bukan buang semua kulit korang tu ada 1 customer tanya sis dia dalam tempoh peeling.dia tanya sis kenapa parut2 jerawat saya x hilang ye saya da nak habis tempoh peeling ni.haa. .ni sis nak bgtao vsl buang kulit mati je bukan hakis bg abis skin korang tu.that why korang kena konsisten. nti bila da pakai night cream serum scrub in shaa Allah skin korang akan bersih tanpa cela 😍😘 Vsl bukan satu2nya produk skincare peeling kat malaysia ni.even klinik beutician pun ad buat rawatam kaedah peeling.berlambak skincare peeling cuma atas korang je nak pilih yang mana. jadila pembeli yang bijak ye. 😆sekian 🌹 “Kecantikan anda kejayaan kami”
#vslbeautycareHana
#vslmersing
12 0 22 May, 2019

POWER OF MAINTAIN VSLBEAUTYCARE💙

Makin maintain makin lawa , makin konsisten makin cantik✔️

Kalau tak power🔥 xmungkin hari ini vsl mampu melahirkan berpuluh-2 ribu testimoni berjaya cantik dengan #vslbeautycare , kalau tak berkesan tak mungkin sehingga hari ini mereka sentiass menjadi pengguna setia vsl💯💯💯

Mereka juga seperti kami yg sudah melihat dan merasai kehebatan vsl merawat skin kami sehingga bersih, sihat dan cantik✔️ awk yg masih mencari skincare terbaik tu apa kata cuba vsl ni inshaAllah lepas nii awk pun akan jadi salah seorang pengguna setia vslbeautycare✨😉


WHATSAPP HANA💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156 .💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘CODSELURUH AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareromping
#vslbeautucarekuantan
#vslbeautycareteamsafira
#vslbeautycareHana

POWER OF MAINTAIN VSLBEAUTYCARE💙
•
Makin maintain makin lawa , makin konsisten makin cantik✔️
•
Kalau tak power🔥 xmungkin hari ini vsl mampu melahirkan berpuluh-2 ribu testimoni berjaya cantik dengan #vslbeautycare , kalau tak berkesan tak mungkin sehingga hari ini mereka sentiass menjadi pengguna setia vsl💯💯💯
•
Mereka juga seperti kami yg sudah melihat dan merasai kehebatan vsl merawat skin kami sehingga bersih, sihat dan cantik✔️ awk yg masih mencari skincare terbaik tu apa kata cuba vsl ni inshaAllah lepas nii awk pun akan jadi salah seorang pengguna setia vslbeautycare✨😉
•

WHATSAPP HANA💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156 .💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘CODSELURUH AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareromping
#vslbeautucarekuantan
#vslbeautycareteamsafira
#vslbeautycareHana
5 0 29 April, 2019

POWER OF MAINTAIN VSLBEAUTYCARE💙

Makin maintain makin lawa , makin konsisten makin cantik✔️

Kalau tak power🔥 xmungkin hari ini vsl mampu melahirkan berpuluh-2 ribu testimoni berjaya cantik dengan #vslbeautycare , kalau tak berkesan tak mungkin sehingga hari ini mereka sentiass menjadi pengguna setia vsl💯💯💯

Mereka juga seperti kami yg sudah melihat dan merasai kehebatan vsl merawat skin kami sehingga bersih, sihat dan cantik✔️ awk yg masih mencari skincare terbaik tu apa kata cuba vsl ni inshaAllah lepas nii awk pun akan jadi salah seorang pengguna setia vslbeautycare✨😉


WHATSAPP HANA💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156 .💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘CODSELURUH AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareromping
#vslbeautucarekuantan
#vslbeautycareteamsafira
#vslbeautycareHana

POWER OF MAINTAIN VSLBEAUTYCARE💙
•
Makin maintain makin lawa , makin konsisten makin cantik✔️
•
Kalau tak power🔥 xmungkin hari ini vsl mampu melahirkan berpuluh-2 ribu testimoni berjaya cantik dengan #vslbeautycare , kalau tak berkesan tak mungkin sehingga hari ini mereka sentiass menjadi pengguna setia vsl💯💯💯
•
Mereka juga seperti kami yg sudah melihat dan merasai kehebatan vsl merawat skin kami sehingga bersih, sihat dan cantik✔️ awk yg masih mencari skincare terbaik tu apa kata cuba vsl ni inshaAllah lepas nii awk pun akan jadi salah seorang pengguna setia vslbeautycare✨😉
•

WHATSAPP HANA💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156 .💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘CODSELURUH AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareromping
#vslbeautucarekuantan
#vslbeautycareteamsafira
#vslbeautycareHana
8 1 29 April, 2019

POWER OF MAINTAIN VSLBEAUTYCARE💙

Makin maintain makin lawa , makin konsisten makin cantik✔️

Kalau tak power🔥 xmungkin hari ini vsl mampu melahirkan berpuluh-2 ribu testimoni berjaya cantik dengan #vslbeautycare , kalau tak berkesan tak mungkin sehingga hari ini mereka sentiass menjadi pengguna setia vsl💯💯💯

Mereka juga seperti kami yg sudah melihat dan merasai kehebatan vsl merawat skin kami sehingga bersih, sihat dan cantik✔️ awk yg masih mencari skincare terbaik tu apa kata cuba vsl ni inshaAllah lepas nii awk pun akan jadi salah seorang pengguna setia vslbeautycare✨😉


WHATSAPP HANA💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156 .💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘CODSELURUH AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareromping
#vslbeautucarekuantan
#vslbeautycareteamsafira
#vslbeautycareHana

POWER OF MAINTAIN VSLBEAUTYCARE💙
•
Makin maintain makin lawa , makin konsisten makin cantik✔️
•
Kalau tak power🔥 xmungkin hari ini vsl mampu melahirkan berpuluh-2 ribu testimoni berjaya cantik dengan #vslbeautycare , kalau tak berkesan tak mungkin sehingga hari ini mereka sentiass menjadi pengguna setia vsl💯💯💯
•
Mereka juga seperti kami yg sudah melihat dan merasai kehebatan vsl merawat skin kami sehingga bersih, sihat dan cantik✔️ awk yg masih mencari skincare terbaik tu apa kata cuba vsl ni inshaAllah lepas nii awk pun akan jadi salah seorang pengguna setia vslbeautycare✨😉
•

WHATSAPP HANA💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156 .💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘CODSELURUH AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareromping
#vslbeautucarekuantan
#vslbeautycareteamsafira
#vslbeautycareHana
4 2 29 April, 2019

Berkat sabar dan konsisten terhasil la begini...dulu jerawat batu selalu naik dibahagian pipi...mcm2 produk guna untuk hilangkan...pun susah jugak nak hilang..nowww jumpa vsl alhamdullilah hilang😘😘😘...

🌸set jerawat
🌸scrub
🌸serum vit c

HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA HANA
Beauty Consultant Anda

✨A g e n t S a h V s l M e r s i n g

Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap Hana skrg !
#vslbeautycareHana

Berkat sabar dan konsisten terhasil la begini...dulu jerawat batu selalu naik dibahagian pipi...mcm2 produk guna untuk hilangkan...pun susah jugak nak hilang..nowww jumpa vsl alhamdullilah hilang😘😘😘...
•
🌸set jerawat
🌸scrub
🌸serum vit c
•
HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA HANA
Beauty Consultant Anda
•
✨A g e n t  S a h  V s l M e r s i n g
•
Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap Hana skrg ! 
#vslbeautycareHana
9 1 27 March, 2019

Berkat sabar dan konsisten terhasil la begini...dulu jerawat batu selalu naik dibahagian pipi...mcm2 produk guna untuk hilangkan...pun susah jugak nak hilang..nowww jumpa vsl alhamdullilah hilang😘😘😘...

🌸set jerawat
🌸scrub
🌸serum vit c

HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA HANA
Beauty Consultant Anda

✨A g e n t S a h V s l M e r s i n g

Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap Hana skrg !
#vslbeautycareHana

Berkat sabar dan konsisten terhasil la begini...dulu jerawat batu selalu naik dibahagian pipi...mcm2 produk guna untuk hilangkan...pun susah jugak nak hilang..nowww jumpa vsl alhamdullilah hilang😘😘😘...
•
🌸set jerawat
🌸scrub
🌸serum vit c
•
HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA HANA
Beauty Consultant Anda
•
✨A g e n t  S a h  V s l M e r s i n g
•
Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap Hana skrg ! 
#vslbeautycareHana
13 0 27 March, 2019

Berkat sabar dan konsisten terhasil la begini...dulu jerawat batu selalu naik dibahagian pipi...mcm2 produk guna untuk hilangkan...pun susah jugak nak hilang..nowww jumpa vsl alhamdullilah hilang😘😘😘...

🌸set jerawat
🌸scrub
🌸serum vit c

HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA HANA
Beauty Consultant Anda

✨A g e n t S a h V s l M e r s i n g

Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap Hana skrg !
#vslbeautycareHana

Berkat sabar dan konsisten terhasil la begini...dulu jerawat batu selalu naik dibahagian pipi...mcm2 produk guna untuk hilangkan...pun susah jugak nak hilang..nowww jumpa vsl alhamdullilah hilang😘😘😘...
•
🌸set jerawat
🌸scrub
🌸serum vit c
•
HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA HANA
Beauty Consultant Anda
•
✨A g e n t  S a h  V s l M e r s i n g
•
Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap Hana skrg ! 
#vslbeautycareHana
8 0 27 March, 2019

YES CORRECT 💯
Kena sabar✅ konsisten✅ maintain✅ sebab proses by proses akan di lakukan jadi kena
Bersabar untuk dapatkan hasil yg baik🤗
-
Tindak balas skin akan terhasil sedikit demi sedikit
Barulah hasilnya WOW 🥰🥰 jadi pada yg baru
Menjadi user VSL jerawat on off tu semua
Adalah NORMAL jadi jangan takut ya 🔥

WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamfyra
#vslbeautycareHana

YES CORRECT 💯 
Kena sabar✅ konsisten✅ maintain✅ sebab proses by proses akan di lakukan jadi kena 
Bersabar untuk dapatkan hasil yg baik🤗
-
Tindak balas skin akan terhasil sedikit demi sedikit
Barulah hasilnya WOW 🥰🥰 jadi pada yg baru 
Menjadi user VSL jerawat on off tu semua 
Adalah NORMAL jadi jangan takut ya 🔥

WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamfyra
#vslbeautycareHana
9 0 27 March, 2019

YES CORRECT 💯
Kena sabar✅ konsisten✅ maintain✅ sebab proses by proses akan di lakukan jadi kena
Bersabar untuk dapatkan hasil yg baik🤗
-
Tindak balas skin akan terhasil sedikit demi sedikit
Barulah hasilnya WOW 🥰🥰 jadi pada yg baru
Menjadi user VSL jerawat on off tu semua
Adalah NORMAL jadi jangan takut ya 🔥

WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamfyra
#vslbeautycareHana

YES CORRECT 💯 
Kena sabar✅ konsisten✅ maintain✅ sebab proses by proses akan di lakukan jadi kena 
Bersabar untuk dapatkan hasil yg baik🤗
-
Tindak balas skin akan terhasil sedikit demi sedikit
Barulah hasilnya WOW 🥰🥰 jadi pada yg baru 
Menjadi user VSL jerawat on off tu semua 
Adalah NORMAL jadi jangan takut ya 🔥

WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamfyra
#vslbeautycareHana
26 0 27 March, 2019

YES CORRECT 💯
Kena sabar✅ konsisten✅ maintain✅ sebab proses by proses akan di lakukan jadi kena
Bersabar untuk dapatkan hasil yg baik🤗
-
Tindak balas skin akan terhasil sedikit demi sedikit
Barulah hasilnya WOW 🥰🥰 jadi pada yg baru
Menjadi user VSL jerawat on off tu semua
Adalah NORMAL jadi jangan takut ya 🔥

WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamfyra
#vslbeautycareHana

YES CORRECT 💯 
Kena sabar✅ konsisten✅ maintain✅ sebab proses by proses akan di lakukan jadi kena 
Bersabar untuk dapatkan hasil yg baik🤗
-
Tindak balas skin akan terhasil sedikit demi sedikit
Barulah hasilnya WOW 🥰🥰 jadi pada yg baru 
Menjadi user VSL jerawat on off tu semua 
Adalah NORMAL jadi jangan takut ya 🔥

WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamfyra
#vslbeautycareHana
5 0 27 March, 2019

🎀 VSL SET RAWATAN PERMULAAN 🎀

VSL Beauty Care merupakan produk Penjagaan Muka yang Berbentuk Sesi Rawatan Peeling seawal (2) Minggu.
Basic Set yang kami syorkan mengikut jenis & masalah kulit anda. Just inform apa masalah kulit saya akan cuba suggestkan yang terbaik 😘 (Set A) ✅ SET ACNE & OILY SKIN ✔️ ✨• Khas Untuk Skin Oily, Jerawat Biasa & Teruk.
✨• Jenis Skin Oily & Jerawat. ✨• Melalui Sesi Rawatan Peeling (2) Minggu. 📌 Acne Soap
📌 Toner A
📌 Day Cream 📌 Night Cream
Set A Price : RM110.00 (Set B😎 SET NORMAL & SKIN JERAGAT ✔️ ✨• Khas Untuk Skin Normal/Kusam/Jeragat.
✨• Jenis Skin Muka Normal, Kering & Kombinasi
✨• Melalui Sesi Rawatan Peeling (2) Minggu. 📌 Normal Soap
📌 Toner B
📌 Day Cream 📌 Night Cream
Set B Price : RM110.00
NOTED :- • Tambahan Anti Acne untuk Jerawat Teruk. (Price RM36.00)
• Makeup-Remover untuk yang terpaksa makeup. (Price RM15.00)

VSL Beauty Care juga menyediakan set Penjagaan muka lengkap dengan Serum, Scrub, Foundation dan pelbagai tambahan lain boleh diguna selepas selesai Sesi Rawatan Peeling (2)Minggu mengikut keperluan anda.
INFO :- Apa itu process Peeling dan Healing ❓

VSL Beauty Care tidak sama dengan skincare lain.
Fahami maksud Merawat Skin 👌

Tiada istilah calit (2-3) hari terus bersih skin. No Magic, No Gelojoh mesti Sabar dan terus Bersabar.

Sadokah anda lalui process Peeling ?
Untuk dapat kan skin yang bersih tanpa perlu makeup tebal? 🤭

Skincare adalah penjagaan Kulit Harian.
Bukan Pakai dah Cantik terus Stop.
Sama juga dengan Supliment dalaman kita. ✨ᴛʜᴇ "🗝" ᴏғ ᴘʀᴇᴛᴛʏ ɪᴛs ᴄᴏᴍᴇ ғʀᴏᴍ 🅥🅢🅛✨ “VSLBEAUTYCARE,WE USE WE CONSULT”

#vslbeautycareHana

🎀 VSL SET RAWATAN PERMULAAN 🎀

VSL Beauty Care merupakan produk Penjagaan Muka yang Berbentuk Sesi Rawatan Peeling seawal (2) Minggu. 
Basic Set yang kami syorkan mengikut jenis & masalah kulit anda. Just inform apa masalah kulit saya akan cuba suggestkan yang terbaik 😘 (Set A) ✅ SET ACNE & OILY SKIN ✔️ ✨• Khas Untuk Skin Oily, Jerawat Biasa & Teruk.
✨• Jenis Skin Oily & Jerawat. ✨• Melalui Sesi Rawatan Peeling (2) Minggu. 📌 Acne Soap
📌 Toner A
📌 Day Cream 📌 Night Cream 
Set A Price : RM110.00 (Set B😎 SET NORMAL &  SKIN JERAGAT ✔️ ✨• Khas Untuk Skin Normal/Kusam/Jeragat.
✨• Jenis Skin Muka Normal, Kering & Kombinasi
✨• Melalui Sesi Rawatan Peeling (2) Minggu. 📌 Normal Soap
📌 Toner B
📌 Day Cream 📌 Night Cream 
Set B Price : RM110.00 
NOTED :- • Tambahan Anti Acne untuk Jerawat Teruk. (Price RM36.00)
• Makeup-Remover untuk yang terpaksa makeup. (Price RM15.00)

VSL Beauty Care juga menyediakan set Penjagaan muka lengkap dengan Serum, Scrub, Foundation dan pelbagai tambahan lain boleh diguna selepas selesai Sesi  Rawatan Peeling (2)Minggu mengikut keperluan anda. 
INFO :- Apa itu process Peeling dan Healing ❓

VSL Beauty Care tidak sama dengan skincare lain.
Fahami maksud Merawat Skin 👌

Tiada istilah calit (2-3) hari terus bersih skin. No Magic, No Gelojoh mesti Sabar dan terus Bersabar.

Sadokah anda lalui process Peeling ?
Untuk dapat kan skin yang bersih tanpa perlu makeup tebal? 🤭

Skincare adalah penjagaan Kulit Harian.
Bukan Pakai dah Cantik terus Stop.
Sama juga dengan Supliment dalaman kita. ✨ᴛʜᴇ "🗝" ᴏғ ᴘʀᴇᴛᴛʏ ɪᴛs ᴄᴏᴍᴇ ғʀᴏᴍ 🅥🅢🅛✨ “VSLBEAUTYCARE,WE USE WE CONSULT”

#vslbeautycareHana
8 0 11 February, 2019

🎀 VSL SET RAWATAN PERMULAAN 🎀

VSL Beauty Care merupakan produk Penjagaan Muka yang Berbentuk Sesi Rawatan Peeling seawal (2) Minggu.
Basic Set yang kami syorkan mengikut jenis & masalah kulit anda. Just inform apa masalah kulit saya akan cuba suggestkan yang terbaik 😘 (Set A) ✅ SET ACNE & OILY SKIN ✔️ ✨• Khas Untuk Skin Oily, Jerawat Biasa & Teruk.
✨• Jenis Skin Oily & Jerawat. ✨• Melalui Sesi Rawatan Peeling (2) Minggu. 📌 Acne Soap
📌 Toner A
📌 Day Cream 📌 Night Cream
Set A Price : RM110.00 (Set B😎 SET NORMAL & SKIN JERAGAT ✔️ ✨• Khas Untuk Skin Normal/Kusam/Jeragat.
✨• Jenis Skin Muka Normal, Kering & Kombinasi
✨• Melalui Sesi Rawatan Peeling (2) Minggu. 📌 Normal Soap
📌 Toner B
📌 Day Cream 📌 Night Cream
Set B Price : RM110.00
NOTED :- • Tambahan Anti Acne untuk Jerawat Teruk. (Price RM36.00)
• Makeup-Remover untuk yang terpaksa makeup. (Price RM15.00)

VSL Beauty Care juga menyediakan set Penjagaan muka lengkap dengan Serum, Scrub, Foundation dan pelbagai tambahan lain boleh diguna selepas selesai Sesi Rawatan Peeling (2)Minggu mengikut keperluan anda.
INFO :- Apa itu process Peeling dan Healing ❓

VSL Beauty Care tidak sama dengan skincare lain.
Fahami maksud Merawat Skin 👌

Tiada istilah calit (2-3) hari terus bersih skin. No Magic, No Gelojoh mesti Sabar dan terus Bersabar.

Sadokah anda lalui process Peeling ?
Untuk dapat kan skin yang bersih tanpa perlu makeup tebal? 🤭

Skincare adalah penjagaan Kulit Harian.
Bukan Pakai dah Cantik terus Stop.
Sama juga dengan Supliment dalaman kita. ✨ᴛʜᴇ "🗝" ᴏғ ᴘʀᴇᴛᴛʏ ɪᴛs ᴄᴏᴍᴇ ғʀᴏᴍ 🅥🅢🅛✨ “VSLBEAUTYCARE,WE USE WE CONSULT”

#vslbeautycareHana

🎀 VSL SET RAWATAN PERMULAAN 🎀

VSL Beauty Care merupakan produk Penjagaan Muka yang Berbentuk Sesi Rawatan Peeling seawal (2) Minggu. 
Basic Set yang kami syorkan mengikut jenis & masalah kulit anda. Just inform apa masalah kulit saya akan cuba suggestkan yang terbaik 😘 (Set A) ✅ SET ACNE & OILY SKIN ✔️ ✨• Khas Untuk Skin Oily, Jerawat Biasa & Teruk.
✨• Jenis Skin Oily & Jerawat. ✨• Melalui Sesi Rawatan Peeling (2) Minggu. 📌 Acne Soap
📌 Toner A
📌 Day Cream 📌 Night Cream 
Set A Price : RM110.00 (Set B😎 SET NORMAL &  SKIN JERAGAT ✔️ ✨• Khas Untuk Skin Normal/Kusam/Jeragat.
✨• Jenis Skin Muka Normal, Kering & Kombinasi
✨• Melalui Sesi Rawatan Peeling (2) Minggu. 📌 Normal Soap
📌 Toner B
📌 Day Cream 📌 Night Cream 
Set B Price : RM110.00 
NOTED :- • Tambahan Anti Acne untuk Jerawat Teruk. (Price RM36.00)
• Makeup-Remover untuk yang terpaksa makeup. (Price RM15.00)

VSL Beauty Care juga menyediakan set Penjagaan muka lengkap dengan Serum, Scrub, Foundation dan pelbagai tambahan lain boleh diguna selepas selesai Sesi  Rawatan Peeling (2)Minggu mengikut keperluan anda. 
INFO :- Apa itu process Peeling dan Healing ❓

VSL Beauty Care tidak sama dengan skincare lain.
Fahami maksud Merawat Skin 👌

Tiada istilah calit (2-3) hari terus bersih skin. No Magic, No Gelojoh mesti Sabar dan terus Bersabar.

Sadokah anda lalui process Peeling ?
Untuk dapat kan skin yang bersih tanpa perlu makeup tebal? 🤭

Skincare adalah penjagaan Kulit Harian.
Bukan Pakai dah Cantik terus Stop.
Sama juga dengan Supliment dalaman kita. ✨ᴛʜᴇ "🗝" ᴏғ ᴘʀᴇᴛᴛʏ ɪᴛs ᴄᴏᴍᴇ ғʀᴏᴍ 🅥🅢🅛✨ “VSLBEAUTYCARE,WE USE WE CONSULT”

#vslbeautycareHana
6 0 11 February, 2019

🎀 VSL SET RAWATAN PERMULAAN 🎀

VSL Beauty Care merupakan produk Penjagaan Muka yang Berbentuk Sesi Rawatan Peeling seawal (2) Minggu.
Basic Set yang kami syorkan mengikut jenis & masalah kulit anda. Just inform apa masalah kulit saya akan cuba suggestkan yang terbaik 😘 (Set A) ✅ SET ACNE & OILY SKIN ✔️ ✨• Khas Untuk Skin Oily, Jerawat Biasa & Teruk.
✨• Jenis Skin Oily & Jerawat. ✨• Melalui Sesi Rawatan Peeling (2) Minggu. 📌 Acne Soap
📌 Toner A
📌 Day Cream 📌 Night Cream
Set A Price : RM110.00 (Set B😎 SET NORMAL & SKIN JERAGAT ✔️ ✨• Khas Untuk Skin Normal/Kusam/Jeragat.
✨• Jenis Skin Muka Normal, Kering & Kombinasi
✨• Melalui Sesi Rawatan Peeling (2) Minggu. 📌 Normal Soap
📌 Toner B
📌 Day Cream 📌 Night Cream
Set B Price : RM110.00
NOTED :- • Tambahan Anti Acne untuk Jerawat Teruk. (Price RM36.00)
• Makeup-Remover untuk yang terpaksa makeup. (Price RM15.00)

VSL Beauty Care juga menyediakan set Penjagaan muka lengkap dengan Serum, Scrub, Foundation dan pelbagai tambahan lain boleh diguna selepas selesai Sesi Rawatan Peeling (2)Minggu mengikut keperluan anda.
INFO :- Apa itu process Peeling dan Healing ❓

VSL Beauty Care tidak sama dengan skincare lain.
Fahami maksud Merawat Skin 👌

Tiada istilah calit (2-3) hari terus bersih skin. No Magic, No Gelojoh mesti Sabar dan terus Bersabar.

Sadokah anda lalui process Peeling ?
Untuk dapat kan skin yang bersih tanpa perlu makeup tebal? 🤭

Skincare adalah penjagaan Kulit Harian.
Bukan Pakai dah Cantik terus Stop.
Sama juga dengan Supliment dalaman kita. ✨ᴛʜᴇ "🗝" ᴏғ ᴘʀᴇᴛᴛʏ ɪᴛs ᴄᴏᴍᴇ ғʀᴏᴍ 🅥🅢🅛✨ “VSLBEAUTYCARE,WE USE WE CONSULT”

#vslbeautycareHana
#vslviralskincare
#vsloriginal
#vslthebest
#vslbeautycare

🎀 VSL SET RAWATAN PERMULAAN 🎀

VSL Beauty Care merupakan produk Penjagaan Muka yang Berbentuk Sesi Rawatan Peeling seawal (2) Minggu. 
Basic Set yang kami syorkan mengikut jenis & masalah kulit anda. Just inform apa masalah kulit saya akan cuba suggestkan yang terbaik 😘 (Set A) ✅ SET ACNE & OILY SKIN ✔️ ✨• Khas Untuk Skin Oily, Jerawat Biasa & Teruk.
✨• Jenis Skin Oily & Jerawat. ✨• Melalui Sesi Rawatan Peeling (2) Minggu. 📌 Acne Soap
📌 Toner A
📌 Day Cream 📌 Night Cream 
Set A Price : RM110.00 (Set B😎 SET NORMAL &  SKIN JERAGAT ✔️ ✨• Khas Untuk Skin Normal/Kusam/Jeragat.
✨• Jenis Skin Muka Normal, Kering & Kombinasi
✨• Melalui Sesi Rawatan Peeling (2) Minggu. 📌 Normal Soap
📌 Toner B
📌 Day Cream 📌 Night Cream 
Set B Price : RM110.00 
NOTED :- • Tambahan Anti Acne untuk Jerawat Teruk. (Price RM36.00)
• Makeup-Remover untuk yang terpaksa makeup. (Price RM15.00)

VSL Beauty Care juga menyediakan set Penjagaan muka lengkap dengan Serum, Scrub, Foundation dan pelbagai tambahan lain boleh diguna selepas selesai Sesi  Rawatan Peeling (2)Minggu mengikut keperluan anda. 
INFO :- Apa itu process Peeling dan Healing ❓

VSL Beauty Care tidak sama dengan skincare lain.
Fahami maksud Merawat Skin 👌

Tiada istilah calit (2-3) hari terus bersih skin. No Magic, No Gelojoh mesti Sabar dan terus Bersabar.

Sadokah anda lalui process Peeling ?
Untuk dapat kan skin yang bersih tanpa perlu makeup tebal? 🤭

Skincare adalah penjagaan Kulit Harian.
Bukan Pakai dah Cantik terus Stop.
Sama juga dengan Supliment dalaman kita. ✨ᴛʜᴇ "🗝" ᴏғ ᴘʀᴇᴛᴛʏ ɪᴛs ᴄᴏᴍᴇ ғʀᴏᴍ 🅥🅢🅛✨ “VSLBEAUTYCARE,WE USE WE CONSULT”

#vslbeautycareHana
#vslviralskincare 
#vsloriginal 
#vslthebest 
#vslbeautycare
3 0 11 February, 2019

Top #vslbeautycareHana posts

🎀 VSL SET RAWATAN PERMULAAN 🎀

VSL Beauty Care merupakan produk Penjagaan Muka yang Berbentuk Sesi Rawatan Peeling seawal (2) Minggu.
Basic Set yang kami syorkan mengikut jenis & masalah kulit anda. Just inform apa masalah kulit saya akan cuba suggestkan yang terbaik 😘 (Set A) ✅ SET ACNE & OILY SKIN ✔️ ✨• Khas Untuk Skin Oily, Jerawat Biasa & Teruk.
✨• Jenis Skin Oily & Jerawat. ✨• Melalui Sesi Rawatan Peeling (2) Minggu. 📌 Acne Soap
📌 Toner A
📌 Day Cream 📌 Night Cream
Set A Price : RM110.00 (Set B😎 SET NORMAL & SKIN JERAGAT ✔️ ✨• Khas Untuk Skin Normal/Kusam/Jeragat.
✨• Jenis Skin Muka Normal, Kering & Kombinasi
✨• Melalui Sesi Rawatan Peeling (2) Minggu. 📌 Normal Soap
📌 Toner B
📌 Day Cream 📌 Night Cream
Set B Price : RM110.00
NOTED :- • Tambahan Anti Acne untuk Jerawat Teruk. (Price RM36.00)
• Makeup-Remover untuk yang terpaksa makeup. (Price RM15.00)

VSL Beauty Care juga menyediakan set Penjagaan muka lengkap dengan Serum, Scrub, Foundation dan pelbagai tambahan lain boleh diguna selepas selesai Sesi Rawatan Peeling (2)Minggu mengikut keperluan anda.
INFO :- Apa itu process Peeling dan Healing ❓

VSL Beauty Care tidak sama dengan skincare lain.
Fahami maksud Merawat Skin 👌

Tiada istilah calit (2-3) hari terus bersih skin. No Magic, No Gelojoh mesti Sabar dan terus Bersabar.

Sadokah anda lalui process Peeling ?
Untuk dapat kan skin yang bersih tanpa perlu makeup tebal? 🤭

Skincare adalah penjagaan Kulit Harian.
Bukan Pakai dah Cantik terus Stop.
Sama juga dengan Supliment dalaman kita. ✨ᴛʜᴇ "🗝" ᴏғ ᴘʀᴇᴛᴛʏ ɪᴛs ᴄᴏᴍᴇ ғʀᴏᴍ 🅥🅢🅛✨ “VSLBEAUTYCARE,WE USE WE CONSULT”

#vslbeautycareHana
#vslviralskincare
#vsloriginal
#vslthebest
#vslbeautycare

🎀 VSL SET RAWATAN PERMULAAN 🎀

VSL Beauty Care merupakan produk Penjagaan Muka yang Berbentuk Sesi Rawatan Peeling seawal (2) Minggu. 
Basic Set yang kami syorkan mengikut jenis & masalah kulit anda. Just inform apa masalah kulit saya akan cuba suggestkan yang terbaik 😘 (Set A) ✅ SET ACNE & OILY SKIN ✔️ ✨• Khas Untuk Skin Oily, Jerawat Biasa & Teruk.
✨• Jenis Skin Oily & Jerawat. ✨• Melalui Sesi Rawatan Peeling (2) Minggu. 📌 Acne Soap
📌 Toner A
📌 Day Cream 📌 Night Cream 
Set A Price : RM110.00 (Set B😎 SET NORMAL &  SKIN JERAGAT ✔️ ✨• Khas Untuk Skin Normal/Kusam/Jeragat.
✨• Jenis Skin Muka Normal, Kering & Kombinasi
✨• Melalui Sesi Rawatan Peeling (2) Minggu. 📌 Normal Soap
📌 Toner B
📌 Day Cream 📌 Night Cream 
Set B Price : RM110.00 
NOTED :- • Tambahan Anti Acne untuk Jerawat Teruk. (Price RM36.00)
• Makeup-Remover untuk yang terpaksa makeup. (Price RM15.00)

VSL Beauty Care juga menyediakan set Penjagaan muka lengkap dengan Serum, Scrub, Foundation dan pelbagai tambahan lain boleh diguna selepas selesai Sesi  Rawatan Peeling (2)Minggu mengikut keperluan anda. 
INFO :- Apa itu process Peeling dan Healing ❓

VSL Beauty Care tidak sama dengan skincare lain.
Fahami maksud Merawat Skin 👌

Tiada istilah calit (2-3) hari terus bersih skin. No Magic, No Gelojoh mesti Sabar dan terus Bersabar.

Sadokah anda lalui process Peeling ?
Untuk dapat kan skin yang bersih tanpa perlu makeup tebal? 🤭

Skincare adalah penjagaan Kulit Harian.
Bukan Pakai dah Cantik terus Stop.
Sama juga dengan Supliment dalaman kita. ✨ᴛʜᴇ "🗝" ᴏғ ᴘʀᴇᴛᴛʏ ɪᴛs ᴄᴏᴍᴇ ғʀᴏᴍ 🅥🅢🅛✨ “VSLBEAUTYCARE,WE USE WE CONSULT”

#vslbeautycareHana
#vslviralskincare 
#vsloriginal 
#vslthebest 
#vslbeautycare
3 0 11 February, 2019

Kalau nak cantik 👇 macam ni 🙈
Jangan malas malas nak ikot step & pastikan awak tak ketinggalan semua item vsl 😊
Baru lah cungggg lecungggg 🔥

WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamsafira
#vslbeautycareHana

Kalau nak cantik 👇 macam ni 🙈
Jangan malas malas nak ikot step & pastikan awak tak ketinggalan semua item vsl 😊 
Baru lah cungggg lecungggg 🔥

WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamsafira
#vslbeautycareHana
7 0 31 October, 2019

🎀 VSL SET RAWATAN PERMULAAN 🎀

VSL Beauty Care merupakan produk Penjagaan Muka yang Berbentuk Sesi Rawatan Peeling seawal (2) Minggu.
Basic Set yang kami syorkan mengikut jenis & masalah kulit anda. Just inform apa masalah kulit saya akan cuba suggestkan yang terbaik 😘 (Set A) ✅ SET ACNE & OILY SKIN ✔️ ✨• Khas Untuk Skin Oily, Jerawat Biasa & Teruk.
✨• Jenis Skin Oily & Jerawat. ✨• Melalui Sesi Rawatan Peeling (2) Minggu. 📌 Acne Soap
📌 Toner A
📌 Day Cream 📌 Night Cream
Set A Price : RM110.00 (Set B😎 SET NORMAL & SKIN JERAGAT ✔️ ✨• Khas Untuk Skin Normal/Kusam/Jeragat.
✨• Jenis Skin Muka Normal, Kering & Kombinasi
✨• Melalui Sesi Rawatan Peeling (2) Minggu. 📌 Normal Soap
📌 Toner B
📌 Day Cream 📌 Night Cream
Set B Price : RM110.00
NOTED :- • Tambahan Anti Acne untuk Jerawat Teruk. (Price RM36.00)
• Makeup-Remover untuk yang terpaksa makeup. (Price RM15.00)

VSL Beauty Care juga menyediakan set Penjagaan muka lengkap dengan Serum, Scrub, Foundation dan pelbagai tambahan lain boleh diguna selepas selesai Sesi Rawatan Peeling (2)Minggu mengikut keperluan anda.
INFO :- Apa itu process Peeling dan Healing ❓

VSL Beauty Care tidak sama dengan skincare lain.
Fahami maksud Merawat Skin 👌

Tiada istilah calit (2-3) hari terus bersih skin. No Magic, No Gelojoh mesti Sabar dan terus Bersabar.

Sadokah anda lalui process Peeling ?
Untuk dapat kan skin yang bersih tanpa perlu makeup tebal? 🤭

Skincare adalah penjagaan Kulit Harian.
Bukan Pakai dah Cantik terus Stop.
Sama juga dengan Supliment dalaman kita. ✨ᴛʜᴇ "🗝" ᴏғ ᴘʀᴇᴛᴛʏ ɪᴛs ᴄᴏᴍᴇ ғʀᴏᴍ 🅥🅢🅛✨ “VSLBEAUTYCARE,WE USE WE CONSULT”

#vslbeautycareHana

🎀 VSL SET RAWATAN PERMULAAN 🎀

VSL Beauty Care merupakan produk Penjagaan Muka yang Berbentuk Sesi Rawatan Peeling seawal (2) Minggu. 
Basic Set yang kami syorkan mengikut jenis & masalah kulit anda. Just inform apa masalah kulit saya akan cuba suggestkan yang terbaik 😘 (Set A) ✅ SET ACNE & OILY SKIN ✔️ ✨• Khas Untuk Skin Oily, Jerawat Biasa & Teruk.
✨• Jenis Skin Oily & Jerawat. ✨• Melalui Sesi Rawatan Peeling (2) Minggu. 📌 Acne Soap
📌 Toner A
📌 Day Cream 📌 Night Cream 
Set A Price : RM110.00 (Set B😎 SET NORMAL &  SKIN JERAGAT ✔️ ✨• Khas Untuk Skin Normal/Kusam/Jeragat.
✨• Jenis Skin Muka Normal, Kering & Kombinasi
✨• Melalui Sesi Rawatan Peeling (2) Minggu. 📌 Normal Soap
📌 Toner B
📌 Day Cream 📌 Night Cream 
Set B Price : RM110.00 
NOTED :- • Tambahan Anti Acne untuk Jerawat Teruk. (Price RM36.00)
• Makeup-Remover untuk yang terpaksa makeup. (Price RM15.00)

VSL Beauty Care juga menyediakan set Penjagaan muka lengkap dengan Serum, Scrub, Foundation dan pelbagai tambahan lain boleh diguna selepas selesai Sesi  Rawatan Peeling (2)Minggu mengikut keperluan anda. 
INFO :- Apa itu process Peeling dan Healing ❓

VSL Beauty Care tidak sama dengan skincare lain.
Fahami maksud Merawat Skin 👌

Tiada istilah calit (2-3) hari terus bersih skin. No Magic, No Gelojoh mesti Sabar dan terus Bersabar.

Sadokah anda lalui process Peeling ?
Untuk dapat kan skin yang bersih tanpa perlu makeup tebal? 🤭

Skincare adalah penjagaan Kulit Harian.
Bukan Pakai dah Cantik terus Stop.
Sama juga dengan Supliment dalaman kita. ✨ᴛʜᴇ "🗝" ᴏғ ᴘʀᴇᴛᴛʏ ɪᴛs ᴄᴏᴍᴇ ғʀᴏᴍ 🅥🅢🅛✨ “VSLBEAUTYCARE,WE USE WE CONSULT”

#vslbeautycareHana
6 0 11 February, 2019

🎀 VSL SET RAWATAN PERMULAAN 🎀

VSL Beauty Care merupakan produk Penjagaan Muka yang Berbentuk Sesi Rawatan Peeling seawal (2) Minggu.
Basic Set yang kami syorkan mengikut jenis & masalah kulit anda. Just inform apa masalah kulit saya akan cuba suggestkan yang terbaik 😘 (Set A) ✅ SET ACNE & OILY SKIN ✔️ ✨• Khas Untuk Skin Oily, Jerawat Biasa & Teruk.
✨• Jenis Skin Oily & Jerawat. ✨• Melalui Sesi Rawatan Peeling (2) Minggu. 📌 Acne Soap
📌 Toner A
📌 Day Cream 📌 Night Cream
Set A Price : RM110.00 (Set B😎 SET NORMAL & SKIN JERAGAT ✔️ ✨• Khas Untuk Skin Normal/Kusam/Jeragat.
✨• Jenis Skin Muka Normal, Kering & Kombinasi
✨• Melalui Sesi Rawatan Peeling (2) Minggu. 📌 Normal Soap
📌 Toner B
📌 Day Cream 📌 Night Cream
Set B Price : RM110.00
NOTED :- • Tambahan Anti Acne untuk Jerawat Teruk. (Price RM36.00)
• Makeup-Remover untuk yang terpaksa makeup. (Price RM15.00)

VSL Beauty Care juga menyediakan set Penjagaan muka lengkap dengan Serum, Scrub, Foundation dan pelbagai tambahan lain boleh diguna selepas selesai Sesi Rawatan Peeling (2)Minggu mengikut keperluan anda.
INFO :- Apa itu process Peeling dan Healing ❓

VSL Beauty Care tidak sama dengan skincare lain.
Fahami maksud Merawat Skin 👌

Tiada istilah calit (2-3) hari terus bersih skin. No Magic, No Gelojoh mesti Sabar dan terus Bersabar.

Sadokah anda lalui process Peeling ?
Untuk dapat kan skin yang bersih tanpa perlu makeup tebal? 🤭

Skincare adalah penjagaan Kulit Harian.
Bukan Pakai dah Cantik terus Stop.
Sama juga dengan Supliment dalaman kita. ✨ᴛʜᴇ "🗝" ᴏғ ᴘʀᴇᴛᴛʏ ɪᴛs ᴄᴏᴍᴇ ғʀᴏᴍ 🅥🅢🅛✨ “VSLBEAUTYCARE,WE USE WE CONSULT”

#vslbeautycareHana

🎀 VSL SET RAWATAN PERMULAAN 🎀

VSL Beauty Care merupakan produk Penjagaan Muka yang Berbentuk Sesi Rawatan Peeling seawal (2) Minggu. 
Basic Set yang kami syorkan mengikut jenis & masalah kulit anda. Just inform apa masalah kulit saya akan cuba suggestkan yang terbaik 😘 (Set A) ✅ SET ACNE & OILY SKIN ✔️ ✨• Khas Untuk Skin Oily, Jerawat Biasa & Teruk.
✨• Jenis Skin Oily & Jerawat. ✨• Melalui Sesi Rawatan Peeling (2) Minggu. 📌 Acne Soap
📌 Toner A
📌 Day Cream 📌 Night Cream 
Set A Price : RM110.00 (Set B😎 SET NORMAL &  SKIN JERAGAT ✔️ ✨• Khas Untuk Skin Normal/Kusam/Jeragat.
✨• Jenis Skin Muka Normal, Kering & Kombinasi
✨• Melalui Sesi Rawatan Peeling (2) Minggu. 📌 Normal Soap
📌 Toner B
📌 Day Cream 📌 Night Cream 
Set B Price : RM110.00 
NOTED :- • Tambahan Anti Acne untuk Jerawat Teruk. (Price RM36.00)
• Makeup-Remover untuk yang terpaksa makeup. (Price RM15.00)

VSL Beauty Care juga menyediakan set Penjagaan muka lengkap dengan Serum, Scrub, Foundation dan pelbagai tambahan lain boleh diguna selepas selesai Sesi  Rawatan Peeling (2)Minggu mengikut keperluan anda. 
INFO :- Apa itu process Peeling dan Healing ❓

VSL Beauty Care tidak sama dengan skincare lain.
Fahami maksud Merawat Skin 👌

Tiada istilah calit (2-3) hari terus bersih skin. No Magic, No Gelojoh mesti Sabar dan terus Bersabar.

Sadokah anda lalui process Peeling ?
Untuk dapat kan skin yang bersih tanpa perlu makeup tebal? 🤭

Skincare adalah penjagaan Kulit Harian.
Bukan Pakai dah Cantik terus Stop.
Sama juga dengan Supliment dalaman kita. ✨ᴛʜᴇ "🗝" ᴏғ ᴘʀᴇᴛᴛʏ ɪᴛs ᴄᴏᴍᴇ ғʀᴏᴍ 🅥🅢🅛✨ “VSLBEAUTYCARE,WE USE WE CONSULT”

#vslbeautycareHana
8 0 11 February, 2019

YES CORRECT 💯
Kena sabar✅ konsisten✅ maintain✅ sebab proses by proses akan di lakukan jadi kena
Bersabar untuk dapatkan hasil yg baik🤗
-
Tindak balas skin akan terhasil sedikit demi sedikit
Barulah hasilnya WOW 🥰🥰 jadi pada yg baru
Menjadi user VSL jerawat on off tu semua
Adalah NORMAL jadi jangan takut ya 🔥

WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamfyra
#vslbeautycareHana

YES CORRECT 💯 
Kena sabar✅ konsisten✅ maintain✅ sebab proses by proses akan di lakukan jadi kena 
Bersabar untuk dapatkan hasil yg baik🤗
-
Tindak balas skin akan terhasil sedikit demi sedikit
Barulah hasilnya WOW 🥰🥰 jadi pada yg baru 
Menjadi user VSL jerawat on off tu semua 
Adalah NORMAL jadi jangan takut ya 🔥

WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamfyra
#vslbeautycareHana
5 0 27 March, 2019

YES CORRECT 💯
Kena sabar✅ konsisten✅ maintain✅ sebab proses by proses akan di lakukan jadi kena
Bersabar untuk dapatkan hasil yg baik🤗
-
Tindak balas skin akan terhasil sedikit demi sedikit
Barulah hasilnya WOW 🥰🥰 jadi pada yg baru
Menjadi user VSL jerawat on off tu semua
Adalah NORMAL jadi jangan takut ya 🔥

WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamfyra
#vslbeautycareHana

YES CORRECT 💯 
Kena sabar✅ konsisten✅ maintain✅ sebab proses by proses akan di lakukan jadi kena 
Bersabar untuk dapatkan hasil yg baik🤗
-
Tindak balas skin akan terhasil sedikit demi sedikit
Barulah hasilnya WOW 🥰🥰 jadi pada yg baru 
Menjadi user VSL jerawat on off tu semua 
Adalah NORMAL jadi jangan takut ya 🔥

WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamfyra
#vslbeautycareHana
9 0 27 March, 2019

YES CORRECT 💯
Kena sabar✅ konsisten✅ maintain✅ sebab proses by proses akan di lakukan jadi kena
Bersabar untuk dapatkan hasil yg baik🤗
-
Tindak balas skin akan terhasil sedikit demi sedikit
Barulah hasilnya WOW 🥰🥰 jadi pada yg baru
Menjadi user VSL jerawat on off tu semua
Adalah NORMAL jadi jangan takut ya 🔥

WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamfyra
#vslbeautycareHana

YES CORRECT 💯 
Kena sabar✅ konsisten✅ maintain✅ sebab proses by proses akan di lakukan jadi kena 
Bersabar untuk dapatkan hasil yg baik🤗
-
Tindak balas skin akan terhasil sedikit demi sedikit
Barulah hasilnya WOW 🥰🥰 jadi pada yg baru 
Menjadi user VSL jerawat on off tu semua 
Adalah NORMAL jadi jangan takut ya 🔥

WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamfyra
#vslbeautycareHana
26 0 27 March, 2019

Sister pon pernah merasai apa yang korang rasa sekarang 😆 beauty is pain ❤️ alhamdulillah skrg skin sis sehat comey molek berkat kesabaran yang sis dah lalui 😘

So yang mana cakap takut nak hadapi proses peeling korang jangan risau . Tak lama pon dan sis percaya korang boleh habis kan proses peeling 😘 beribu2 testimoni berjaya tak kan korang masih ragu2 dengan kehebatan vsl ni ?
Boleh pm Hana sekarang !!! WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
. 🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslbeautycareHana

Sister pon pernah merasai apa yang korang rasa sekarang 😆 beauty is pain ❤️ alhamdulillah skrg skin sis sehat comey molek berkat kesabaran yang sis dah lalui 😘

So yang mana cakap takut nak hadapi proses peeling korang jangan risau . Tak lama pon dan sis percaya korang boleh habis kan proses peeling 😘 beribu2 testimoni berjaya tak kan korang masih ragu2 dengan kehebatan vsl ni ? 
Boleh pm Hana sekarang !!! WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
. 🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslbeautycareHana
49 0 21 June, 2019

Sister pon pernah merasai apa yang korang rasa sekarang 😆 beauty is pain ❤️ alhamdulillah skrg skin sis sehat comey molek berkat kesabaran yang sis dah lalui 😘

So yang mana cakap takut nak hadapi proses peeling korang jangan risau . Tak lama pon dan sis percaya korang boleh habis kan proses peeling 😘 beribu2 testimoni berjaya tak kan korang masih ragu2 dengan kehebatan vsl ni ?
Boleh pm Hana sekarang !!! WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
. 🚘COD SELURUH AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamsafirahana
#vslbeautycareHana
#nakcantikcarisaya
#nakcantik
#nakcantikjangankedekut
#nakcantikcepat
#nakcantikkenarajin

Sister pon pernah merasai apa yang korang rasa sekarang 😆 beauty is pain ❤️ alhamdulillah skrg skin sis sehat comey molek berkat kesabaran yang sis dah lalui 😘

So yang mana cakap takut nak hadapi proses peeling korang jangan risau . Tak lama pon dan sis percaya korang boleh habis kan proses peeling 😘 beribu2 testimoni berjaya tak kan korang masih ragu2 dengan kehebatan vsl ni ? 
Boleh pm Hana sekarang !!! WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
. 🚘COD SELURUH AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamsafirahana 
#vslbeautycareHana
#nakcantikcarisaya 
#nakcantik 
#nakcantikjangankedekut 
#nakcantikcepat 
#nakcantikkenarajin
132 3 5 July, 2019