#vslbeautycareendau Instagram Photos & Videos

vslbeautycareendau - 255 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #vslbeautycareendau and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
7 hours
Average like
4.1
Average comment
0
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

CC CREAM VSL. RM59.90 💛

CC Cream Vsl membantu menanbahkan keyakinan pada diri anda 💛 ✔ Bantu beri kelembapan skin.
✔ Seimbang/sekatakan tona skin.
✔ Bantu menutup pori-pori terbuka
✔ Mengurangkan skin dari berminyak/berpeluh.
✔ Kandungan antioksidannya membantu anti penuaan pada skin.
✔full coverage

HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA HANA
Beauty Consultant Anda

👉🏼A g e n t S a h V s l M e r s i n g✅

Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap hana

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslmersing
#vslbeautycaremersing
#vslendau
#vslbeautycareendau
#vslrompin
#vslbeautycarerompin
#vslkuantan
#vslbeautucarekuantan
#vslnitar
#vslbeautycarenitar
#vsltenggaroh
#vslbeautycaretenggaroh
#vslteamfaraelfda
#vslteamsbabyainatul
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslteamssafira
#vibrantskinlook
#vslviral
#ubatkecantikan
#ubatmuka
#skincareviral

CC CREAM VSL. RM59.90 💛

CC Cream Vsl membantu menanbahkan keyakinan pada diri anda 💛 ✔ Bantu beri kelembapan skin.
✔ Seimbang/sekatakan tona skin.
✔ Bantu menutup pori-pori terbuka
✔ Mengurangkan skin dari berminyak/berpeluh.
✔ Kandungan antioksidannya membantu anti penuaan pada skin.
✔full coverage

HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA HANA
Beauty Consultant Anda
•
👉🏼A g e n t  S a h  V s l  M e r s i n g✅
•
Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap hana

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh  dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslmersing
#vslbeautycaremersing
#vslendau
#vslbeautycareendau
#vslrompin
#vslbeautycarerompin
#vslkuantan
#vslbeautucarekuantan
#vslnitar
#vslbeautycarenitar 
#vsltenggaroh
#vslbeautycaretenggaroh
#vslteamfaraelfda
#vslteamsbabyainatul
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslteamssafira
#vibrantskinlook
#vslviral
#ubatkecantikan
#ubatmuka 
#skincareviral
2 0 15 November, 2019

#AGENTVSLMERSING

MASALAH JERAWAT KRONIK BUAT TAK LENA TIDUR.
Dengan Vsl, masalah tersebut dapat diatasi. Kan dah cakap tiada yang mustahil dengan VSL nie. Mmg tersangat lah puas hati.😘 Kuncinya..
Maintain, Sabar, Konsisten maka terhasillah skin yang wow cmnie. 👇

cod & pos setiap hari 😍

Hai saya DILOT 🙋 Pakar kecantikan Anda..
nak guide dan tips penjagaan skin dgn vsl boleh WASAP DILOT👇🏻 Hai VSL USER !

Saya jual , saya pakai 🙋AGENT VSL MERSING
🚘COD MERSING-ENDAU-NITAR
📮POSLAJU ALL MALAYSIA
🌹FREE GIFT 🌹FREE GUIDE UNTILL PRETTY 🧖🏻‍♀️
✅fast service
✅fast respond

#AgentsahVSLMersing
#AgentsahVSLjohorbahru

Cod area : seluruh mersing,
Cod area : endau/rompin/nitar -------------------------------
Biarkan usia pada angka ,
Kekal jelita & muda dgn #vslbeautycare 📲 http://www.wasap.my/60194763744
📲 http://www.wasap.my/60194763744

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vsljohor
#vslbeautycaremersing
#vslmersing
#vslbeautycareendau
#vslendau
#vslbeautycarerompin
#vslrompin
#vslbeautucaresungaipetani
#vslsungaipetani
#vslbeautycarekedah
#vslkedah
#vslbeautycarekuantan
#vslkuantan
#vslbeautycarekotatinggi
#vslkotatinggi
#vslbeautycarekahang
#vslkahang
#vslbeautycareteamfaraelfda
#vslbeautycareteamainatul
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslbeautycareteamsafirahana
#vslteamdilot
#vibrantskinlook

#AGENTVSLMERSING

MASALAH JERAWAT KRONIK BUAT TAK LENA TIDUR. 
Dengan Vsl, masalah tersebut dapat diatasi. Kan dah cakap tiada yang mustahil dengan VSL nie. Mmg tersangat lah puas hati.😘 Kuncinya..
Maintain, Sabar, Konsisten maka terhasillah skin yang wow cmnie. 👇

cod & pos setiap hari 😍

Hai saya DILOT 🙋 Pakar kecantikan Anda..
nak guide dan tips penjagaan skin dgn vsl boleh WASAP DILOT👇🏻 Hai VSL USER !

Saya jual , saya pakai 🙋AGENT VSL MERSING
🚘COD MERSING-ENDAU-NITAR
📮POSLAJU ALL MALAYSIA
🌹FREE GIFT 🌹FREE GUIDE UNTILL PRETTY 🧖🏻‍♀️
✅fast service
✅fast respond

#AgentsahVSLMersing
#AgentsahVSLjohorbahru

Cod area : seluruh mersing,
Cod area : endau/rompin/nitar -------------------------------
Biarkan usia pada angka , 
Kekal jelita & muda dgn #vslbeautycare 📲 http://www.wasap.my/60194763744
📲 http://www.wasap.my/60194763744

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vsljohor
#vslbeautycaremersing
#vslmersing
#vslbeautycareendau
#vslendau
#vslbeautycarerompin
#vslrompin
#vslbeautucaresungaipetani
#vslsungaipetani
#vslbeautycarekedah
#vslkedah
#vslbeautycarekuantan
#vslkuantan
#vslbeautycarekotatinggi
#vslkotatinggi
#vslbeautycarekahang
#vslkahang
#vslbeautycareteamfaraelfda
#vslbeautycareteamainatul
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslbeautycareteamsafirahana 
#vslteamdilot
#vibrantskinlook
7 0 14 November, 2019

#AGENTVSLMERSING

MASALAH JERAWAT KRONIK BUAT TAK LENA TIDUR.
Dengan Vsl, masalah tersebut dapat diatasi. Kan dah cakap tiada yang mustahil dengan VSL nie. Mmg tersangat lah puas hati.😘 Kuncinya..
Maintain, Sabar, Konsisten maka terhasillah skin yang wow cmnie. 👇

cod & pos setiap hari 😍

Hai saya DILOT 🙋 Pakar kecantikan Anda..
nak guide dan tips penjagaan skin dgn vsl boleh WASAP DILOT👇🏻 Hai VSL USER !

Saya jual , saya pakai 🙋AGENT VSL MERSING
🚘COD MERSING-ENDAU-NITAR
📮POSLAJU ALL MALAYSIA
🌹FREE GIFT 🌹FREE GUIDE UNTILL PRETTY 🧖🏻‍♀️
✅fast service
✅fast respond

#AgentsahVSLMersing
#AgentsahVSLjohorbahru

Cod area : seluruh mersing,
Cod area : endau/rompin/nitar -------------------------------
Biarkan usia pada angka ,
Kekal jelita & muda dgn #vslbeautycare 📲 http://www.wasap.my/60194763744
📲 http://www.wasap.my/60194763744

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vsljohor
#vslbeautycaremersing
#vslmersing
#vslbeautycareendau
#vslendau
#vslbeautycarerompin
#vslrompin
#vslbeautucaresungaipetani
#vslsungaipetani
#vslbeautycarekedah
#vslkedah
#vslbeautycarekuantan
#vslkuantan
#vslbeautycarekotatinggi
#vslkotatinggi
#vslbeautycarekahang
#vslkahang
#vslbeautycareteamfaraelfda
#vslbeautycareteamainatul
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslbeautycareteamsafirahana
#vslteamdilot
#vibrantskinlook

#AGENTVSLMERSING

MASALAH JERAWAT KRONIK BUAT TAK LENA TIDUR. 
Dengan Vsl, masalah tersebut dapat diatasi. Kan dah cakap tiada yang mustahil dengan VSL nie. Mmg tersangat lah puas hati.😘 Kuncinya..
Maintain, Sabar, Konsisten maka terhasillah skin yang wow cmnie. 👇

cod & pos setiap hari 😍

Hai saya DILOT 🙋 Pakar kecantikan Anda..
nak guide dan tips penjagaan skin dgn vsl boleh WASAP DILOT👇🏻 Hai VSL USER !

Saya jual , saya pakai 🙋AGENT VSL MERSING
🚘COD MERSING-ENDAU-NITAR
📮POSLAJU ALL MALAYSIA
🌹FREE GIFT 🌹FREE GUIDE UNTILL PRETTY 🧖🏻‍♀️
✅fast service
✅fast respond

#AgentsahVSLMersing
#AgentsahVSLjohorbahru

Cod area : seluruh mersing,
Cod area : endau/rompin/nitar -------------------------------
Biarkan usia pada angka , 
Kekal jelita & muda dgn #vslbeautycare 📲 http://www.wasap.my/60194763744
📲 http://www.wasap.my/60194763744

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vsljohor
#vslbeautycaremersing
#vslmersing
#vslbeautycareendau
#vslendau
#vslbeautycarerompin
#vslrompin
#vslbeautucaresungaipetani
#vslsungaipetani
#vslbeautycarekedah
#vslkedah
#vslbeautycarekuantan
#vslkuantan
#vslbeautycarekotatinggi
#vslkotatinggi
#vslbeautycarekahang
#vslkahang
#vslbeautycareteamfaraelfda
#vslbeautycareteamainatul
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslbeautycareteamsafirahana 
#vslteamdilot
#vibrantskinlook
32 1 14 November, 2019

SEBELUM DAN SELEPAS 🥴 “ 𝐕𝐒𝐋 𝐌𝐄𝐍𝐈𝐏𝐈𝐒𝐊𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐋𝐈𝐓 𝐌𝐔𝐊𝐀? (Soalan yang selalu orang tertanya-tanya)
Proses Peeling selama 14 hari MemBuang kulit mati yang lama Dan mengantikan dengan Kulit baru yang lebih bersih dan cantik.(Bukan menipiskan)

Selepas proses rawatan 2 minggu masuk maintain kulit yang baru keluar akan dibersihkan secara perlahan2 jika kita rajin "konsisten" dengan penggunaan item2 vsl.

Feedback USER VSL kita yang dah bertahun tahun pakai,Tak de pun kulit muka rosak atau makin teruk ye!! jom tukar ke produk VSL

VSL BEAUTY CARE 🌹

cod & pos setiap hari 😍

Hai saya Hana🙋 Pakar kecantikan Anda..
nak guide dan tips penjagaan skin dgn vsl boleh WASAP DILOT👇🏻 Hai VSL USER !

Saya jual , saya pakai 🙋AGENT VSL MERSING
🚘COD MERSING-ENDAU-NITAR
📮POSLAJU ALL MALAYSIA
🌹FREE GIFT 🌹FREE GUIDE UNTILL PRETTY 🧖🏻‍♀️
✅fast service
✅fast respond

#AgentsahVSLMersing
#AgentsahVSLjohorbahru

Cod area : seluruh mersing,
Cod area : endau/rompin/nitar -------------------------------
Biarkan usia pada angka ,
Kekal jelita & muda dgn #vslbeautycare 📲 http://www.wasap.my/601111958156
📲 http://www.wasap.my/601111958156

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vsljohor
#vslbeautycaremersing
#vslmersing
#vslbeautycareendau
#vslendau
#vslbeautycarerompin
#vslrompin
#vslbeautucaresungaipetani
#vslsungaipetani
#vslbeautycarekedah
#vslkedah
#vslbeautycarekuantan
#vslkuantan
#vslbeautycarekotatinggi
#vslkotatinggi
#vslbeautycarekahang
#vslkahang
#vslbeautycareteamfaraelfda
#vslbeautycareteamainatul
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslbeautycareteamsafirahana
#vslteamhana
#vibrantskinlook

SEBELUM DAN SELEPAS 🥴 “ 𝐕𝐒𝐋 𝐌𝐄𝐍𝐈𝐏𝐈𝐒𝐊𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐋𝐈𝐓 𝐌𝐔𝐊𝐀? (Soalan yang selalu orang tertanya-tanya) 
Proses Peeling selama 14 hari MemBuang kulit mati yang lama Dan mengantikan dengan Kulit baru yang lebih bersih dan cantik.(Bukan menipiskan)

Selepas proses rawatan 2 minggu masuk maintain kulit yang baru keluar akan dibersihkan secara perlahan2 jika kita rajin "konsisten" dengan penggunaan item2 vsl.

Feedback USER VSL kita yang dah bertahun tahun pakai,Tak de pun kulit muka rosak atau makin teruk ye!! jom tukar ke produk VSL

VSL BEAUTY CARE 🌹

cod & pos setiap hari 😍

Hai saya Hana🙋 Pakar kecantikan Anda..
nak guide dan tips penjagaan skin dgn vsl boleh WASAP DILOT👇🏻 Hai VSL USER !

Saya jual , saya pakai 🙋AGENT VSL MERSING
🚘COD MERSING-ENDAU-NITAR
📮POSLAJU ALL MALAYSIA
🌹FREE GIFT 🌹FREE GUIDE UNTILL PRETTY 🧖🏻‍♀️
✅fast service
✅fast respond

#AgentsahVSLMersing
#AgentsahVSLjohorbahru

Cod area : seluruh mersing,
Cod area : endau/rompin/nitar -------------------------------
Biarkan usia pada angka , 
Kekal jelita & muda dgn #vslbeautycare 📲 http://www.wasap.my/601111958156
📲 http://www.wasap.my/601111958156

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vsljohor
#vslbeautycaremersing
#vslmersing
#vslbeautycareendau
#vslendau
#vslbeautycarerompin
#vslrompin
#vslbeautucaresungaipetani
#vslsungaipetani
#vslbeautycarekedah
#vslkedah
#vslbeautycarekuantan
#vslkuantan
#vslbeautycarekotatinggi
#vslkotatinggi
#vslbeautycarekahang
#vslkahang
#vslbeautycareteamfaraelfda
#vslbeautycareteamainatul
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslbeautycareteamsafirahana 
#vslteamhana
#vibrantskinlook
3 0 12 November, 2019

JANGAN TAKUT KEPADA PROSES PEELING

Kenapa Proses Peeling Itu Penting ?
👉🏻 Untuk membuang lapisan atas kulit mati epidermis yang sentiasa terhasil setiap minit
👉🏻 pengumpulan sel-sel mati akan mengakibatkan lapisan kulit kelihatan kusam dan tidak bermaya.
👉🏻 sel-sel kulit mati itu juga menyumbang kepada masalah umum kulit jerawat, jeragat, liang pori terbuka dan 'blackhead'

Penyebab Utama Sel Kulit Mati 👇🏻
👉🏻 kesan daripada sinar UV matahari
👉🏻 cucian wajah yang tidak sempurna menyebabkan kotoran terkumpul dipermukaan kulit.

Ingin mencari skincare terbaik, skincare berbentuk merawat sambil mencantikkan 👏 jangan risau, vsl ada jalan penyelesaiannya 😋
.
Ingin dapatkan kulit yang cantik & glowing serta bebas dari masalah jerawat/jeragat/kusam/glowing² 🤗
Mari sistur bantu korang😍
.

HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA Hana
Beauty Consultant Anda

👉🏼A g e n t S a h V s l M e r s i n g✅

Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap Hana

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslmersing
#vslbeautycaremersing
#vslendau
#vslbeautycareendau
#vslrompin
#vslbeautycarerompin
#vslkuantan
#vslbeautucarekuantan
#vslnitar
#vslbeautycarenitar
#vsltenggaroh
#vslbeautycaretenggaroh
#vslteamfaraelfda
#vslteamsbabyainatul
#vslbeautycarelover
#vslteamssafira
#vibrantskinlook
#vslviral
#ubatkecantikan
#ubatmuka
#skincareviral

JANGAN TAKUT KEPADA PROSES PEELING

Kenapa Proses Peeling Itu Penting ?
👉🏻 Untuk membuang lapisan atas kulit mati epidermis yang sentiasa terhasil setiap minit
👉🏻 pengumpulan sel-sel mati akan mengakibatkan lapisan kulit kelihatan kusam dan tidak bermaya.
👉🏻 sel-sel kulit mati itu juga menyumbang kepada masalah umum kulit jerawat, jeragat, liang pori terbuka dan 'blackhead'

Penyebab Utama Sel Kulit Mati 👇🏻
👉🏻 kesan daripada sinar UV matahari
👉🏻 cucian wajah yang tidak sempurna menyebabkan kotoran terkumpul dipermukaan kulit.

Ingin mencari skincare terbaik, skincare berbentuk merawat sambil mencantikkan 👏 jangan risau, vsl ada jalan penyelesaiannya 😋
.
Ingin dapatkan kulit yang cantik & glowing serta bebas dari masalah jerawat/jeragat/kusam/glowing² 🤗 
Mari sistur bantu korang😍
.

HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA Hana
Beauty Consultant Anda
•
👉🏼A g e n t  S a h  V s l  M e r s i n g✅
•
Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap Hana

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh  dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslmersing
#vslbeautycaremersing
#vslendau
#vslbeautycareendau
#vslrompin
#vslbeautycarerompin
#vslkuantan
#vslbeautucarekuantan
#vslnitar
#vslbeautycarenitar 
#vsltenggaroh
#vslbeautycaretenggaroh
#vslteamfaraelfda
#vslteamsbabyainatul
#vslbeautycarelover 
#vslteamssafira
#vibrantskinlook
#vslviral
#ubatkecantikan
#ubatmuka 
#skincareviral
78 0 12 November, 2019

Awak sudah ? Cik kumbang awak bila lagi ? Untuk yg masalah skin tk teruk sangat siz boleh bagi uolls set soft peeling ❤️ Peeling2 manjayyhhh gitewww 😝
.
.
Haish molek nya dua merpati sejoli ni 😍🔥 HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA HANA
Beauty Consultant Anda

👉🏼A g e n t S a h V s l M e r s i n g✅

Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap hana

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycarerompin
#vslbeautucarekuantan
#vslbeautycareteamsafira
#vslteamHana
#vibrantskinlook
#vslviral

Awak sudah ? Cik kumbang awak bila lagi ? Untuk yg masalah skin tk teruk sangat siz boleh bagi uolls set  soft peeling ❤️ Peeling2 manjayyhhh gitewww 😝
.
.
Haish molek nya dua merpati sejoli ni 😍🔥 HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA HANA
Beauty Consultant Anda
•
👉🏼A g e n t  S a h  V s l  M e r s i n g✅
•
Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap hana

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh  dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycarerompin
#vslbeautucarekuantan
#vslbeautycareteamsafira
#vslteamHana
#vibrantskinlook
#vslviral
9 0 6 November, 2019

Top #vslbeautycareendau posts

JANGAN TAKUT KEPADA PROSES PEELING

Kenapa Proses Peeling Itu Penting ?
👉🏻 Untuk membuang lapisan atas kulit mati epidermis yang sentiasa terhasil setiap minit
👉🏻 pengumpulan sel-sel mati akan mengakibatkan lapisan kulit kelihatan kusam dan tidak bermaya.
👉🏻 sel-sel kulit mati itu juga menyumbang kepada masalah umum kulit jerawat, jeragat, liang pori terbuka dan 'blackhead'

Penyebab Utama Sel Kulit Mati 👇🏻
👉🏻 kesan daripada sinar UV matahari
👉🏻 cucian wajah yang tidak sempurna menyebabkan kotoran terkumpul dipermukaan kulit.

Ingin mencari skincare terbaik, skincare berbentuk merawat sambil mencantikkan 👏 jangan risau, vsl ada jalan penyelesaiannya 😋
.
Ingin dapatkan kulit yang cantik & glowing serta bebas dari masalah jerawat/jeragat/kusam/glowing² 🤗
Mari sistur bantu korang😍
.

HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA Hana
Beauty Consultant Anda

👉🏼A g e n t S a h V s l M e r s i n g✅

Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap Hana

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslmersing
#vslbeautycaremersing
#vslendau
#vslbeautycareendau
#vslrompin
#vslbeautycarerompin
#vslkuantan
#vslbeautucarekuantan
#vslnitar
#vslbeautycarenitar
#vsltenggaroh
#vslbeautycaretenggaroh
#vslteamfaraelfda
#vslteamsbabyainatul
#vslbeautycarelover
#vslteamssafira
#vibrantskinlook
#vslviral
#ubatkecantikan
#ubatmuka
#skincareviral

JANGAN TAKUT KEPADA PROSES PEELING

Kenapa Proses Peeling Itu Penting ?
👉🏻 Untuk membuang lapisan atas kulit mati epidermis yang sentiasa terhasil setiap minit
👉🏻 pengumpulan sel-sel mati akan mengakibatkan lapisan kulit kelihatan kusam dan tidak bermaya.
👉🏻 sel-sel kulit mati itu juga menyumbang kepada masalah umum kulit jerawat, jeragat, liang pori terbuka dan 'blackhead'

Penyebab Utama Sel Kulit Mati 👇🏻
👉🏻 kesan daripada sinar UV matahari
👉🏻 cucian wajah yang tidak sempurna menyebabkan kotoran terkumpul dipermukaan kulit.

Ingin mencari skincare terbaik, skincare berbentuk merawat sambil mencantikkan 👏 jangan risau, vsl ada jalan penyelesaiannya 😋
.
Ingin dapatkan kulit yang cantik & glowing serta bebas dari masalah jerawat/jeragat/kusam/glowing² 🤗 
Mari sistur bantu korang😍
.

HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA Hana
Beauty Consultant Anda
•
👉🏼A g e n t  S a h  V s l  M e r s i n g✅
•
Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap Hana

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh  dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslmersing
#vslbeautycaremersing
#vslendau
#vslbeautycareendau
#vslrompin
#vslbeautycarerompin
#vslkuantan
#vslbeautucarekuantan
#vslnitar
#vslbeautycarenitar 
#vsltenggaroh
#vslbeautycaretenggaroh
#vslteamfaraelfda
#vslteamsbabyainatul
#vslbeautycarelover 
#vslteamssafira
#vibrantskinlook
#vslviral
#ubatkecantikan
#ubatmuka 
#skincareviral
78 0 12 November, 2019

Kalau nak cantik 👇 macam ni 🙈
Jangan malas malas nak ikot step & pastikan awak tak ketinggalan semua item vsl 😊
Baru lah cungggg lecungggg 🔥

WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamsafira
#vslbeautycareHana

Kalau nak cantik 👇 macam ni 🙈
Jangan malas malas nak ikot step & pastikan awak tak ketinggalan semua item vsl 😊 
Baru lah cungggg lecungggg 🔥

WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamsafira
#vslbeautycareHana
7 0 31 October, 2019

Penguna vsl ehk
Semua skin kalah retis,
Tak perlu buat treatment yang mahal,
.
Tak perlu ada duta retis
Penguna je da cukup jadi model vsl😜
Kejujuran dan pengunaan😘
.
Sebab tu skin care letup🔥🔥
.
WHATSAPP FIRA💕
.
http://www.wasap.my/0167144367
http://www.wasap.my/0167144367
COD IPOH PERAK .
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻♀️
💯FREE SUPPORT GROUP👥
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘COD IPOH PERAK 📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslbeautycareSafira

Penguna vsl ehk
Semua skin kalah retis,
Tak perlu buat treatment yang mahal,
.
Tak perlu ada duta retis
Penguna je da cukup jadi model vsl😜
Kejujuran dan pengunaan😘
.
Sebab tu skin care letup🔥🔥
.
WHATSAPP FIRA💕
.
http://www.wasap.my/0167144367
http://www.wasap.my/0167144367
COD IPOH PERAK .
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻♀️
💯FREE SUPPORT GROUP👥
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘COD IPOH PERAK 📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslbeautycareSafira
106 1 14 December, 2018

Jangan melihat dia yang sekarang
Lihatlah dia dua tahun yang lepas
Sampai orang tuduh dia buat botoks 💦
Ade pulak cakap dia pakai susuk 😆🤪
No lar my dear 🙏🏻😬 My Anies Saeman hanya gunakan
#Vslbeautycare untuk buat skin dia
Cantik,Tegang dan Anjal gituuuuu

Memang tak dinafikan 2tahun lepas,
Fara tengok muka dia 2inci tebal
foundation ,
Sampai fara rasa budak niii boleh ke hidup tanpa bedak ???? Tapi ke lah harini ,
bukan bole tinggal bedak tebal jer tauu
Boleh jadi Agent Vsl paling letopss sebab
Vsl buat dia boleh add income berganda
So nk tahu rahsia anis,
Pergi pm dia cepat-cepat tauuuu

whatsapp fira👇🏻 http://www.wasap.my/60177362689
http://www.wasap.my/60177362689
http://www.wasap.my/60177362689 -COD KLUANG - MERSING - ENDAU🚗💨 -POS EVERYDAY 📮📮 #guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamsfara
#vslbeautycareteammainatul
#vslbeautycarenurulazliza
#vslbeautycareSafira

Jangan melihat dia yang sekarang
Lihatlah dia dua tahun yang lepas 
Sampai orang tuduh dia buat botoks 💦
Ade pulak cakap dia pakai susuk 😆🤪
No lar my dear 🙏🏻😬 My Anies Saeman hanya gunakan 
#Vslbeautycare untuk buat skin dia
Cantik,Tegang dan Anjal gituuuuu

Memang tak dinafikan 2tahun lepas,
Fara tengok muka dia 2inci tebal 
foundation ,
Sampai fara rasa budak niii boleh ke hidup tanpa bedak ???? Tapi ke lah harini ,
bukan bole tinggal bedak tebal jer tauu
Boleh jadi Agent Vsl paling letopss sebab 
Vsl buat dia boleh add income berganda 
So nk tahu rahsia anis,
Pergi pm dia cepat-cepat tauuuu

whatsapp fira👇🏻 http://www.wasap.my/60177362689
http://www.wasap.my/60177362689
http://www.wasap.my/60177362689 -COD KLUANG - MERSING - ENDAU🚗💨 -POS EVERYDAY 📮📮 #guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamsfara
#vslbeautycareteammainatul
#vslbeautycarenurulazliza
#vslbeautycareSafira
132 0 14 August, 2018

"NO MORE HIGHLIGHTER"
.
Zaman now makeup simple2 pun kena letak highlight utk bagi skin nampak lebih glowing.
.
But when u use VSL and maintain, highlighter semulajadi tu akan hadir pd skin u sama mcm vsl user ni 😍😍
.
Berkilattt guyss. ❤️ Nk cantikk jom pm/wasap 👇🏻 WHATSAPP Farhana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
.
🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamSafirahana
#vslbeautycareFarhana

"NO MORE HIGHLIGHTER"
.
Zaman now makeup simple2 pun kena letak highlight utk bagi skin nampak lebih glowing.
.
But when u use VSL and maintain, highlighter semulajadi tu akan hadir pd skin u sama mcm vsl user ni 😍😍
.
Berkilattt guyss. ❤️ Nk cantikk jom pm/wasap 👇🏻 WHATSAPP Farhana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
.
🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamSafirahana
#vslbeautycareFarhana
70 0 16 February, 2019

aduh cantik nye boss boss ku 💕 kemana mana skin die still garing bak kata boss kita 😘 panas terik pon tetap meletop 😋

yang lain tk kan usya je ? bile nak cuba untk jdi cantiksss 😘
whatsapp fira👇🏻 http://www.wasap.my/60177362689
http://www.wasap.my/60177362689
http://www.wasap.my/60177362689 -COD KLUANG - MERSING - ENDAU🚗💨 -POS EVERYDAY 📮📮 #guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamsfara
#vslbeautycareteammainatul
#vslbeautycarenurulazliza
#vslbeautycareSafira

aduh cantik nye boss boss ku 💕 kemana mana skin die still garing bak kata boss kita 😘 panas terik pon tetap meletop 😋

yang lain tk kan usya je ? bile nak cuba untk jdi cantiksss 😘 
whatsapp fira👇🏻 http://www.wasap.my/60177362689
http://www.wasap.my/60177362689
http://www.wasap.my/60177362689 -COD KLUANG - MERSING - ENDAU🚗💨 -POS EVERYDAY 📮📮 #guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamsfara
#vslbeautycareteammainatul
#vslbeautycarenurulazliza
#vslbeautycareSafira
151 0 1 September, 2018

Hai selamat Malam

siapa2 yang nak hana guide sampai jadi cantik peloles macam 👇🏻 bolehlah sembang kat whatsapp ok 😉

Vsl adalah skincare yg berbentuk rawatan
Bukan 2 3 hari dah cantik ye sayang2 😘 Follow the steps and konsisten u will get the best results 🔥🔥 WHATSAPP HANA😘

Saya pakai, Saya jual

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156 🙋AGENT VSL MERSING
🚘COD MERSING-ENDAU-NITAR
📮POSLAJU ALL MALAYSIA
🌹FREE GIFT 🌹FREE GUIDE UNTILL PRETTY 🧖🏻‍♀️
✅fast service
✅fast respond

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycarerompin
#vslbeautucaresungaipetani
#vslbeautycarekedah
#vslbeautycarekuantan
#vsalbeautycarekelantan
#vslbeautycareteamsafirahana
#vslteamhana
#vibrantskinlook

Hai selamat Malam

siapa2 yang nak hana guide sampai jadi cantik peloles macam 👇🏻 bolehlah sembang kat whatsapp  ok 😉

Vsl adalah skincare yg berbentuk rawatan
Bukan 2 3 hari dah cantik ye sayang2 😘 Follow the steps and konsisten u will get the best results 🔥🔥 WHATSAPP HANA😘

Saya pakai, Saya jual

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156 🙋AGENT VSL MERSING
🚘COD MERSING-ENDAU-NITAR
📮POSLAJU ALL MALAYSIA
🌹FREE GIFT 🌹FREE GUIDE UNTILL PRETTY 🧖🏻‍♀️
✅fast service
✅fast respond

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycarerompin
#vslbeautucaresungaipetani
#vslbeautycarekedah
#vslbeautycarekuantan
#vsalbeautycarekelantan
#vslbeautycareteamsafirahana 
#vslteamhana
#vibrantskinlook
15 0 30 June, 2019

PERUBAHAN YANG MEMBUAHKAN HASIL 🙈💕 VSL TETAP FIRA MAINTAIN KAN SAMPAI SEKARANG💦

SIAPA CAKAP FIRA JUAL FIRA TAK PAKAI ?? 😖😅 SEE ? SKIN SEMAKAIN SIHAT 😍 ALHAMDULILLAH 😍😍😍😍 YANG LAIN PON BOLEH SIHAT FLAWLESS MACAM FIRA 😘, MARI FIRA BANTU .DENAGAN VSL PASTI BISA MENGEMBALIKAN SKIN YANG DULU NYA KUSAM SKRG MELETOP 🔥
YANG PENTING RAJIN ,SABAR DAN MAINTAIN 🤗

VSL TETAP MENJADI PILIHAN 💕

MEH WS FIRA 💕👌🏻 http://www.wasap.my/60177362689
http://www.wasap.my/60177362689
http://www.wasap.my/60177362689

COD KLUANG - MERSING - ENDAU🚗💨 -POS EVERYDAY 📮📮 #guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamsfara
#vslbeautycareteammainatul
#vslbeautycarenurulazliza
#vslbeautycareSafira

PERUBAHAN YANG MEMBUAHKAN HASIL 🙈💕 VSL TETAP FIRA MAINTAIN KAN SAMPAI SEKARANG💦

SIAPA CAKAP FIRA JUAL FIRA TAK PAKAI ?? 😖😅 SEE ? SKIN SEMAKAIN SIHAT 😍 ALHAMDULILLAH 😍😍😍😍 YANG LAIN PON BOLEH SIHAT FLAWLESS MACAM FIRA 😘, MARI FIRA BANTU .DENAGAN VSL PASTI BISA MENGEMBALIKAN SKIN YANG DULU NYA KUSAM SKRG MELETOP 🔥
YANG PENTING RAJIN ,SABAR DAN MAINTAIN 🤗

VSL TETAP MENJADI PILIHAN 💕

MEH WS FIRA 💕👌🏻 http://www.wasap.my/60177362689
http://www.wasap.my/60177362689
http://www.wasap.my/60177362689

COD KLUANG - MERSING - ENDAU🚗💨 -POS EVERYDAY 📮📮 #guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamsfara
#vslbeautycareteammainatul
#vslbeautycarenurulazliza
#vslbeautycareSafira
129 1 27 September, 2018

Dah pergi cek night cream masing2?🤗
Kadang kita leka tk jaga,
Sebab tu la boleh tiba2 skin keluar jerawat,
Skin mengelupas teruk,
Sebab night cream rosakkkk🥴

Makesure dia tersimpan pada tempat yang betul okay😍🤝
Mana yg cek da rosak @ habis tu,
Wasapkakak 👌🏻😘 Hai saya Hana🙋 Pakar kecantikan Anda..
nak guide dan tips penjagaan skin dgn vsl boleh WASAP Hana 👇🏻 http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh pelusuk dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift 🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone . #guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycarerompin
#vslbeautucarekuantan
#vslbeautycareteamsafirahana
#vslteamHana
#vibrantskinlook

Dah pergi cek night cream masing2?🤗
Kadang kita leka tk jaga, 
Sebab tu la boleh tiba2 skin keluar jerawat,
Skin mengelupas teruk, 
Sebab night cream rosakkkk🥴

Makesure dia tersimpan pada tempat yang betul okay😍🤝
Mana yg cek da rosak @ habis tu, 
Wasapkakak 👌🏻😘 Hai saya Hana🙋 Pakar kecantikan Anda..
nak guide dan tips penjagaan skin dgn vsl boleh WASAP Hana 👇🏻 http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh pelusuk dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift 🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone .#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycarerompin
#vslbeautucarekuantan
#vslbeautycareteamsafirahana 
#vslteamHana
#vibrantskinlook
11 0 27 June, 2019