#vslbeautycarejohor Instagram Photos & Videos

vslbeautycarejohor - 8.9k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #vslbeautycarejohor and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
3 hours
Average like
1.6
Average comment
0
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

Set vsl beautycare ada dua jenis ye gaiss🤗

Nak yang peeling soft2 pun ada. Jgn risau ye gaiss🤗
Vsl beautycare Untuk pengguna yg ingin kan KECANTIKAN natural,🤗 Set acne toner b.. Rm110.00/4in1
Set normal jeragat toner b.. Rm110.00/4in1

Set soft acne toner b.. Rm110.00/4in1
Set soft normal jeragat toner b.. Rm110.00/4in1

SAYA PAKAI 🍂
SAYA JUAL. 🍂
SAYA GUIDE 🍂

Untuk order boleh klik link di bwh 👇
www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru

Set vsl beautycare ada dua jenis ye gaiss🤗

Nak yang peeling soft2 pun ada. Jgn risau ye gaiss🤗
Vsl  beautycare  Untuk pengguna yg ingin kan KECANTIKAN natural,🤗 Set acne toner b.. Rm110.00/4in1
Set normal jeragat toner b.. Rm110.00/4in1

Set soft acne toner b.. Rm110.00/4in1
Set soft normal jeragat toner b.. Rm110.00/4in1

SAYA  PAKAI 🍂
SAYA  JUAL. 🍂
SAYA  GUIDE 🍂

Untuk order boleh klik link di bwh 👇
 www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor  #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru
0 0 2 hours ago

Sebelum kami menjual.
Kami sudah merasai apa itu proses peeling tau ❤
So kami bukan suka suka jual tanpa kami mencuba.
Kami jual, kami pakai. .
Kami sanggup korbankan masa tidur kami.
Masa rehat kami.
Hanya kerana ingin berikan layanan service yang tiptop buat anda.
Kami menjual produk bukan sekadar mengaut keuntungan semata mata.
Tapi kami sanggup korbankan masa kami untuk guide uolls.
Pantau cara pemakaian uolls.
Jadi, mari dapatkan skincare vsl yang satu dalam seribu seperti kami ❤
.
Kami tidak menjanjikan bulan dan bintang.
Tapi kami janji.
Jika awak setia bersama kami.
Awak konsistan bersama vsl.
Awak akan lihat hasilnya ❤
.

HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA HANA
Beauty Consultant Anda

👉🏼A g e n t S a h V s l M e r s i n g✅

Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap hana

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslmersing
#vslbeautycaremersing
#vslendau
#vslbeautycareendau
#vslrompin
#vslbeautycarerompin
#vslkuantan
#vslbeautucarekuantan
#vslnitar
#vslbeautycarenitar
#vsltenggaroh
#vslbeautycaretenggaroh
#vslteamfaraelfda
#vslteamsbabyainatul
#vslbeautycareteamhana
#vslteamssafira
#vibrantskinlook
#vslviral
#ubatkecantikan
#ubatmuka
#skincareviral

Sebelum kami menjual.
Kami sudah merasai apa itu proses peeling tau ❤
So kami bukan suka suka jual tanpa kami mencuba. 
Kami jual, kami pakai. .
Kami sanggup korbankan masa tidur kami. 
Masa rehat kami. 
Hanya kerana ingin berikan layanan service yang tiptop buat anda. 
Kami menjual produk bukan sekadar mengaut keuntungan semata mata. 
Tapi kami sanggup korbankan masa kami untuk guide uolls. 
Pantau cara pemakaian uolls.
Jadi, mari dapatkan skincare vsl yang satu dalam seribu seperti kami ❤
.
Kami tidak menjanjikan bulan dan bintang. 
Tapi kami janji. 
Jika awak setia bersama kami. 
Awak konsistan bersama vsl. 
Awak akan lihat hasilnya ❤
.

HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA HANA
Beauty Consultant Anda
•
👉🏼A g e n t  S a h  V s l  M e r s i n g✅
•
Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap hana

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh  dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslmersing
#vslbeautycaremersing
#vslendau
#vslbeautycareendau
#vslrompin
#vslbeautycarerompin
#vslkuantan
#vslbeautucarekuantan
#vslnitar
#vslbeautycarenitar 
#vsltenggaroh
#vslbeautycaretenggaroh
#vslteamfaraelfda
#vslteamsbabyainatul
#vslbeautycareteamhana
#vslteamssafira
#vibrantskinlook
#vslviral
#ubatkecantikan
#ubatmuka 
#skincareviral
5 0 5 hours ago

Tak propa, tak berbual sedapkan hati ❌
.
Boleh tengok gambar. Boleh baca apa customer whatsapp pada agent. Mmg best!
Dah jumpa yg serasi, yg dah merawat skin, jgn pergi gatal nk tukar skincare lain. Mmg sampai ke sudah skin tu asyik breakout je.
Setia pada yg satu ya bila dah serasi 💖
.
www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru

Tak propa, tak berbual sedapkan hati ❌
.
Boleh tengok gambar. Boleh baca apa customer whatsapp pada agent. Mmg best!
Dah jumpa yg serasi, yg dah merawat skin, jgn pergi gatal nk tukar skincare lain. Mmg sampai ke sudah skin tu asyik breakout je.
Setia pada yg satu ya bila dah serasi 💖
.
www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor  #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru
1 0 15 hours ago

ACNE IS NORMAL💯
Sis pun setuju sangat! Jerawat normal terjadi,and doesn’t define you👏🏻 lagi2 Kalau masa nak datang bulan kan😭
Siapa lagi yang setuju!!? 🙌🏻
-
But don’t worry,I suggest you all Guna Vsl Anti Acne inshaallah,masalah jerawat dapat di selesaikan. Best,pakai2 terus kecut tau!! 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐮𝐧𝐭𝐮𝐤 𝐩𝐞𝐫𝐭𝐚𝐧𝐲𝐚𝐚𝐧
www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru

ACNE IS NORMAL💯 
Sis pun setuju sangat! Jerawat normal terjadi,and doesn’t define you👏🏻 lagi2 Kalau masa nak datang bulan kan😭 
Siapa lagi yang setuju!!? 🙌🏻
-
But don’t worry,I suggest you all Guna Vsl Anti Acne inshaallah,masalah jerawat dapat di selesaikan. Best,pakai2 terus kecut tau!! 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐮𝐧𝐭𝐮𝐤 𝐩𝐞𝐫𝐭𝐚𝐧𝐲𝐚𝐚𝐧
www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor  #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru
1 0 18 hours ago

Segalanya Berubah kerana VSL ❤️ Yang mana pernah Give Up dengan
masalah Skin yang tak pernah Selesai ,

Cuba lah try Skincare Kami ,
Walaupon dia adelah peluang yang terakhir anda untuk trust Any Skincare ,
mungkin dia penawar untuk anda mengubatinya ,

Sila dapatkan set-set rawatan kami di agent yang Sah seluruh Malaysia 🇲🇾 “Guide the best"
Cari agent yang mampu guide tanpa jemu👍🏻 Awak takkan menyesal kalau pakai Product kami 🥰

www.wasap.my/60149289953
www.wasap.my/60149289953
www.wasap.my/60149289953

#vsllovers #vslbeautycare #vslbeautycarejohor #vslbeautycarepontian #vslbeautycareirah #vslbeautycarelovers #vslbeautycarejb #vslbeautycarehq #tipswanita #tipsjagamuka #tipskincare #nakcantik #nakcantikcarisaya

Segalanya Berubah kerana VSL ❤️ Yang mana pernah Give Up dengan 
masalah Skin yang tak pernah Selesai ,

Cuba lah try Skincare Kami ,
Walaupon dia adelah peluang yang terakhir anda untuk trust Any Skincare ,
mungkin dia penawar untuk anda mengubatinya ,

Sila dapatkan set-set rawatan kami di agent yang Sah seluruh Malaysia 🇲🇾 “Guide the best"
Cari agent yang mampu guide tanpa jemu👍🏻 Awak takkan menyesal kalau pakai Product kami 🥰

www.wasap.my/60149289953 
www.wasap.my/60149289953 
www.wasap.my/60149289953

#vsllovers #vslbeautycare #vslbeautycarejohor #vslbeautycarepontian #vslbeautycareirah #vslbeautycarelovers #vslbeautycarejb #vslbeautycarehq #tipswanita #tipsjagamuka #tipskincare #nakcantik #nakcantikcarisaya
1 0 19 hours ago

Segalanya Berubah kerana VSL ❤️ Yang mana pernah Give Up dengan
masalah Skin yang tak pernah Selesai ,

Cuba lah try Skincare Kami ,
Walaupon dia adelah peluang yang terakhir anda untuk trust Any Skincare ,
mungkin dia penawar untuk anda mengubatinya ,

Sila dapatkan set-set rawatan kami di agent yang Sah seluruh Malaysia 🇲🇾 “Guide the best"
Cari agent yang mampu guide tanpa jemu👍🏻 Awak takkan menyesal kalau pakai Product kami 🥰

www.wasap.my/60149289953
www.wasap.my/60149289953
www.wasap.my/60149289953

#vsllovers #vslbeautycare #vslbeautycarejohor #vslbeautycarepontian #vslbeautycareirah #vslbeautycarelovers #vslbeautycarejb #vslbeautycarehq #tipswanita #tipsjagamuka #tipskincare #nakcantik #nakcantikcarisaya

Segalanya Berubah kerana VSL ❤️ Yang mana pernah Give Up dengan 
masalah Skin yang tak pernah Selesai ,

Cuba lah try Skincare Kami ,
Walaupon dia adelah peluang yang terakhir anda untuk trust Any Skincare ,
mungkin dia penawar untuk anda mengubatinya ,

Sila dapatkan set-set rawatan kami di agent yang Sah seluruh Malaysia 🇲🇾 “Guide the best"
Cari agent yang mampu guide tanpa jemu👍🏻 Awak takkan menyesal kalau pakai Product kami 🥰

www.wasap.my/60149289953 
www.wasap.my/60149289953 
www.wasap.my/60149289953

#vsllovers #vslbeautycare #vslbeautycarejohor #vslbeautycarepontian #vslbeautycareirah #vslbeautycarelovers #vslbeautycarejb #vslbeautycarehq #tipswanita #tipsjagamuka #tipskincare #nakcantik #nakcantikcarisaya
1 0 19 hours ago

"Kecewa + Kerugian package stress"

Dia pernah mencuba yang beribu,
Even consultan sedapkan hatinya
Yang tak bahaya,
kesannya memang lambat
tapi as perempuan...
"Tipulah kalau boleh bersabar"

sabar dia sampai modal untuk
cantik dah tipis 🤧
"Hasilnya tak sama dengan harga"

Sebenarnya customer ni takot nak pakai
Local Product sebab pernah terkena
Tapi diri sendiri tergerak hati, "Pm,nak mencuba VSL"

Alhamdulillah,
Setahun jugak setia pada VSL
hasil pon tidak mengecewakan
Stop pon skin tak naik jerawat,

So as pengguna,
Pandailah menilai sesuatu dengan bijak
Paling penting duit anda bukan keutamaan
Yang kami cari,
Hasil anda itulah matlamat kami ♥

Nak skin BERSIH , SIHAT , CANTIK❓
You work for it, you'll get it darlingss!
www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru

"Kecewa + Kerugian package stress"

Dia pernah mencuba yang beribu,
Even consultan sedapkan hatinya
Yang tak bahaya,
kesannya memang lambat 
tapi as perempuan...
"Tipulah kalau boleh bersabar"

sabar dia sampai modal untuk 
cantik dah tipis 🤧
"Hasilnya tak sama dengan harga"

Sebenarnya customer ni takot nak pakai 
Local Product sebab pernah terkena
Tapi diri sendiri tergerak hati, "Pm,nak mencuba VSL"

Alhamdulillah,
Setahun jugak setia pada VSL
hasil pon tidak mengecewakan
Stop pon skin tak naik jerawat,

So as pengguna,
Pandailah menilai sesuatu dengan bijak 
Paling penting duit anda bukan keutamaan
Yang kami cari,
Hasil anda itulah matlamat kami ♥

Nak skin BERSIH , SIHAT , CANTIK❓
You work for it, you'll get it darlingss!
www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor  #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru
1 0 19 hours ago

VSL ANTI ACNE

Rahsia jerawat kecut dalam masa 1 hari pakai Anti acne vsl ni je👍🏻 Yang ada masalah jerawat kronik jenis timbul-timbul wajib combinekan Set Acne VSL 4in1 + Anti acne ni 💁🏻‍♀ Memang skin berjerawat kronik macam mana pun boleh pulih kalau korang konsistenkan Set acne dgn Anti acne😘😘 Sebotol anti acne vsl ni boleh tahan sampai 3-4 bulan ikut pemakaian korang sebab anti acne ni korang just letak 1-2 titik dekat cuttonbuds tu tepek je kt tempat jerawat❤

Must Try!! www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru

VSL ANTI ACNE

Rahsia jerawat kecut dalam masa 1 hari pakai Anti acne vsl ni je👍🏻 Yang ada masalah jerawat kronik jenis timbul-timbul wajib combinekan Set Acne VSL 4in1 + Anti acne ni 💁🏻‍♀ Memang skin berjerawat kronik macam mana pun boleh pulih kalau korang konsistenkan Set acne dgn Anti acne😘😘 Sebotol anti acne vsl ni boleh tahan sampai 3-4 bulan ikut pemakaian korang sebab anti acne ni korang just letak 1-2 titik dekat cuttonbuds tu tepek je kt tempat jerawat❤

Must Try!! www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor  #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru
1 0 20 hours ago

Dulu makeup juga,bukan tak makeup,tapi effect dia tak sama dengan yang sekarang 😍

Haih laa skin yang dulu bukan lah yang sekarang dulu sweet sekarang makin maneh 😝

4 tahun konsisten dengan VSL SKIN CARE
Sekarang dan ada VSL COSMETIC untuk melengkapkan lagi harian sis ema kita ni 😍😍😍 First cantik kan skin kita dahulu
Second gunakan cosmetic yang sesuai dengan skin kita. Sis ni dah tentunyaaaa memilih VSL 😘

www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru

Dulu makeup juga,bukan tak makeup,tapi effect dia tak sama dengan yang sekarang 😍

Haih laa skin yang dulu bukan lah yang sekarang dulu sweet sekarang makin maneh 😝

4 tahun konsisten dengan VSL SKIN CARE 
Sekarang dan ada VSL COSMETIC untuk melengkapkan lagi harian sis ema kita ni 😍😍😍 First cantik kan skin kita dahulu
Second gunakan cosmetic yang sesuai dengan skin kita. Sis ni dah tentunyaaaa memilih VSL 😘

www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor  #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru
1 0 23 hours ago

SERUM SERUM VSL | JUM KENALI SERUM VSL ⬇

Serum VSL ada 3 jenis.
Sangat diwajibkan selepas habis peeling utk membantu merawat skin skin kita ❤

Jangan tersalah pilih serum tau. Pastikan bertanya kepada dealer atau agent agent uolls before use serum tu 😍😍 VITC SERUM 👇
Utk skin berjerawat, pores terbuka, berminyak, berjerawat + jeragat, jeragat + minyak.
LIGHTENING SERUM 👇
Utk skin kering, kusam, normal, jeragat kering.

LIFTHING SERUM 👇
Utk skin yang tidak sesuai dgn krim malam, kedua dua jenis skin pun boleh use this serum, boleh dipakai siang dan malam. Boleh vshape kan double chin uolls jugak tau ❤❤ www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru

SERUM SERUM VSL | JUM KENALI SERUM VSL ⬇

Serum VSL ada 3 jenis. 
Sangat diwajibkan selepas habis peeling utk membantu merawat skin skin kita ❤

Jangan tersalah pilih serum tau. Pastikan bertanya kepada dealer atau agent agent uolls before use serum tu 😍😍 VITC SERUM 👇
Utk skin berjerawat, pores terbuka, berminyak, berjerawat + jeragat, jeragat + minyak. 
LIGHTENING SERUM 👇
Utk skin kering, kusam, normal, jeragat kering.

LIFTHING SERUM 👇
Utk skin yang tidak sesuai dgn krim malam, kedua dua jenis skin pun boleh use this serum, boleh dipakai siang dan malam. Boleh vshape kan double chin uolls jugak tau ❤❤ www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor  #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru
1 0 18 November, 2019

"SKIN GEBU BAGAI TELUR DIKUPAS"

memang terperanjat sangat dia seorang
Askar kt tempat sana,
rupanya dulu puas dia cari skincare yang bantu hilangkan sunburn dia yang tak pernah hilang sejak dia dalam kem ,

harini skin dia dh takde belang2 tudung sejak dia maintain penggunaan VSL dengan betul,
paling penting tips pemakain harian kita kena betul,bukan pakai main ikut suka kita sahaja,

so,banyak tips penggunaan vsl ni dengan tepat jika kita betul2 pandai memanfaatkan penggunaan skincare dengan betul
𝕋.ℍ.𝔼 𝔹.𝔼.𝕊.𝕋 𝔾.𝕌.𝕀.𝔻.𝔼 💪🏻 FAST RESPONSE
www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru

"SKIN GEBU BAGAI TELUR DIKUPAS"

memang terperanjat sangat dia seorang 
Askar kt tempat sana,
rupanya dulu puas dia cari skincare yang bantu hilangkan sunburn dia yang tak pernah hilang sejak dia dalam kem ,

harini skin dia dh takde belang2 tudung sejak dia maintain penggunaan VSL dengan betul,
paling penting tips pemakain harian kita kena betul,bukan pakai main ikut suka kita sahaja,

so,banyak tips penggunaan vsl ni dengan tepat jika kita betul2 pandai memanfaatkan penggunaan skincare dengan betul 
𝕋.ℍ.𝔼 𝔹.𝔼.𝕊.𝕋 𝔾.𝕌.𝕀.𝔻.𝔼 💪🏻 FAST RESPONSE 
www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor  #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru
1 0 18 November, 2019

Tak semestinya perempuan je nak skin bebas jerawat sekata..
Lelaki pon boleh dear kalau nak skin bersih..
Tak glowing pon tak apa asalkan bersih😍

vsl ni lelaki perempuan semua boleh pakai..
anda yg nak inginkan bebas daripada segala cela jom wasap Hana😉

cod & pos setiap hari 😍

Hai saya Hana🙋 Pakar kecantikan Anda..
nak guide dan tips penjagaan skin dgn vsl boleh WASAP HANA👇🏻 Hai VSL USER !

Saya jual , saya pakai 🙋AGENT VSL MERSING
🚘COD MERSING-ENDAU-NITAR
📮POSLAJU ALL MALAYSIA
🌹FREE GIFT 🌹FREE GUIDE UNTILL PRETTY 🧖🏻‍♀️
✅fast service
✅fast respond

#AgentsahVSLMersing
#AgentsahVSLjohorbahru

Cod area : seluruh mersing,
Cod area : endau/rompin/nitar -------------------------------
Biarkan usia pada angka ,
Kekal jelita & muda dgn #vslbeautycare 📲 http://www.wasap.my/601111958156
📲 http://www.wasap.my/601111958156

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vsljohor
#vslbeautycaremersing
#vslmersing
#vslbeautycareendau
#vslendau
#vslbeautycarerompin
#vslrompin
#vslbeautucaresungaipetani
#vslsungaipetani
#vslbeautycarekedah
#vslkedah
#vslbeautycarekuantan
#vslkuantan
#vslbeautycarekotatinggi
#vslkotatinggi
#vslbeautycarekahang
#vslkahang
#vslbeautycareteamfaraelfda
#vslbeautycareteamainatul
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslbeautycareteamsafirahana
#vslteamHana
#vibrantskinlook

Tak semestinya perempuan je nak skin bebas jerawat sekata..
Lelaki pon boleh dear kalau nak skin bersih..
Tak glowing pon tak apa asalkan bersih😍

vsl ni lelaki perempuan semua boleh pakai..
anda yg nak inginkan bebas daripada segala cela jom wasap Hana😉

cod & pos setiap hari 😍

Hai saya Hana🙋 Pakar kecantikan Anda..
nak guide dan tips penjagaan skin dgn vsl boleh WASAP HANA👇🏻 Hai VSL USER !

Saya jual , saya pakai 🙋AGENT VSL MERSING
🚘COD MERSING-ENDAU-NITAR
📮POSLAJU ALL MALAYSIA
🌹FREE GIFT 🌹FREE GUIDE UNTILL PRETTY 🧖🏻‍♀️
✅fast service
✅fast respond

#AgentsahVSLMersing
#AgentsahVSLjohorbahru

Cod area : seluruh mersing,
Cod area : endau/rompin/nitar -------------------------------
Biarkan usia pada angka , 
Kekal jelita & muda dgn #vslbeautycare 📲 http://www.wasap.my/601111958156
📲 http://www.wasap.my/601111958156

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vsljohor
#vslbeautycaremersing
#vslmersing
#vslbeautycareendau
#vslendau
#vslbeautycarerompin
#vslrompin
#vslbeautucaresungaipetani
#vslsungaipetani
#vslbeautycarekedah
#vslkedah
#vslbeautycarekuantan
#vslkuantan
#vslbeautycarekotatinggi
#vslkotatinggi
#vslbeautycarekahang
#vslkahang
#vslbeautycareteamfaraelfda
#vslbeautycareteamainatul
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslbeautycareteamsafirahana 
#vslteamHana
#vibrantskinlook
1 0 17 November, 2019

CC CREAM VSL
15ML
RM59.90

CC Cream Vsl membantu tau. 💖 ✔ Bantu beri kelembapan skin.
✔ Seimbang/sekatakan tona skin.
✔ Bantu menutup pori-pori terbuka
✔ Mengurangkan skin dari berminyak/berpeluh.
✔ Kandungan antioksidannya membantu anti penuaan pada skin.
✔full coverage

Cc Cream bila korang jadikan rutin, skin akan nampak lebih cerah 💖
Last,but not least! ☝
Spf dlm Cc cream bantu skin korang dari sinar UV tau.

www.wasap.my/601110653445/vsl
www.wasap.my/601110653445/vsl
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycareagent
#vslbeautycaremalaysia

CC CREAM VSL
15ML
RM59.90

CC Cream Vsl membantu tau. 💖 ✔ Bantu beri kelembapan skin.
✔ Seimbang/sekatakan tona skin.
✔ Bantu menutup pori-pori terbuka
✔ Mengurangkan skin dari berminyak/berpeluh.
✔ Kandungan antioksidannya membantu anti penuaan pada skin.
✔full coverage

Cc Cream bila korang jadikan rutin, skin akan nampak lebih cerah 💖
Last,but not least! ☝
Spf dlm Cc cream bantu skin korang dari sinar UV tau.

www.wasap.my/601110653445/vsl
www.wasap.my/601110653445/vsl
#vslbeautycarejohor 
#vslbeautycareagent 
#vslbeautycaremalaysia
3 0 17 November, 2019

CC CREAM VSL
15ML
RM59.90

CC Cream Vsl membantu tau. 💖 ✔ Bantu beri kelembapan skin.
✔ Seimbang/sekatakan tona skin.
✔ Bantu menutup pori-pori terbuka
✔ Mengurangkan skin dari berminyak/berpeluh.
✔ Kandungan antioksidannya membantu anti penuaan pada skin.
✔full coverage

Cc Cream bila korang jadikan rutin, skin akan nampak lebih cerah 💖
Last,but not least! ☝
Spf dlm Cc cream bantu skin korang dari sinar UV tau.

www.wasap.my/601161151098/vsl
www.wasap.my/601161151098/vsl
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycareagent
#vslbeautycaremalaysia

CC CREAM VSL
15ML
RM59.90

CC Cream Vsl membantu tau. 💖 ✔ Bantu beri kelembapan skin.
✔ Seimbang/sekatakan tona skin.
✔ Bantu menutup pori-pori terbuka
✔ Mengurangkan skin dari berminyak/berpeluh.
✔ Kandungan antioksidannya membantu anti penuaan pada skin.
✔full coverage

Cc Cream bila korang jadikan rutin, skin akan nampak lebih cerah 💖
Last,but not least! ☝
Spf dlm Cc cream bantu skin korang dari sinar UV tau.

www.wasap.my/601161151098/vsl
www.wasap.my/601161151098/vsl
#vslbeautycarejohor 
#vslbeautycareagent 
#vslbeautycaremalaysia
0 0 17 November, 2019

For both yang masih tercari cari serum yang sesuai untuk skin ualls ❗
U both should try serum by #vslbeautycare 🔥
Jangan tak percaya serum vsl ada kehebatan sendiri ☑
Apply dan mantain untuk buat skin uolls
lebih smooth & flawless !!
Biar pi orang cakap serum Vsl ni mahaiiii !!
Mahaii diaa kalau mujarab takper kan 😎
Dia mahaii sebab dia bukan serum cap ayam ❗
.
Serum kami seminggu pakai
uolls dah nampak kesan yang baik ♥️🎈
Jerawat kecut ☑ Muka tak kusam ☑
Sebab itu semua serum kami ade
kelebihan yang tersendiri,
.
Bukan suka-suka semua skin sesuai untuk satu serum sahaja tau 😌😌
so ualls kena try ✔
.
AGENTSAH VSLBEAUTYCARE&COSMETICS 🌷
🆔01-04-03-01
📲www.wasap.my/601139449422/nakbelivslbeautycare
.
#vslbeautycarepontian
#vslbeautycareagent
#vslbeautycarebatupahat
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycareaienrosli

For both yang masih tercari cari serum yang sesuai untuk skin ualls ❗
U both should try serum by #vslbeautycare 🔥
Jangan tak percaya serum vsl ada kehebatan sendiri ☑
Apply dan mantain untuk buat skin uolls 
lebih smooth & flawless !!
Biar pi orang cakap serum Vsl ni mahaiiii !!
Mahaii diaa kalau mujarab takper kan 😎
Dia mahaii sebab dia bukan serum cap ayam ❗
.
Serum kami seminggu pakai 
uolls dah nampak kesan yang baik ♥️🎈
Jerawat kecut ☑ Muka tak kusam ☑
Sebab itu semua serum kami ade 
kelebihan yang tersendiri,
.
Bukan suka-suka semua skin sesuai untuk satu serum sahaja tau 😌😌
so ualls kena try ✔
.
AGENTSAH VSLBEAUTYCARE&COSMETICS 🌷
🆔01-04-03-01
📲www.wasap.my/601139449422/nakbelivslbeautycare
.
#vslbeautycarepontian
#vslbeautycareagent
#vslbeautycarebatupahat
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycareaienrosli
1 0 17 November, 2019

REAL TESTIMONI .
.
Alhamdulillah semua customer sis lepas peeling kulit sihat cantik .
Takde pulak kulit tipis kau ingt kulit beg kasut ke 😂. Be professional okayyy 🔥. .
Korang mantain / konsisten confirm skin korang menjadi 🔥 Jangan risau peeling pepedih manja tu sekejap je ❗Trust the process okay 😍
.
.
.
AGENT SAH VSLBEAUTYCARE&COSMETICS
🆔:01-04-03-01
📲Www.wasap.my/601139449422/vslbeautycareaienrosli

#vslbeautycareaienrosli
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaresimpangrenggam
#vslbeautycarepontian

REAL TESTIMONI .
.
Alhamdulillah semua customer sis lepas peeling kulit sihat cantik . 
Takde pulak kulit tipis kau ingt kulit beg kasut ke 😂. Be professional okayyy 🔥. .
Korang mantain / konsisten confirm skin korang menjadi 🔥 Jangan risau peeling pepedih manja tu sekejap je ❗Trust the process okay 😍
.
.
.
AGENT SAH VSLBEAUTYCARE&COSMETICS
🆔:01-04-03-01
📲Www.wasap.my/601139449422/vslbeautycareaienrosli

#vslbeautycareaienrosli
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaresimpangrenggam
#vslbeautycarepontian
1 0 17 November, 2019

🌸MARINE COLLAGEN🌸

sesuai untuk semua jenis kulit termasuklah vsl user atau bukan vsl user yg nak cuba pakai.. yg tak boleh minum collagen boleh pakai marine collagen ni untuk kekal awet muda..
dah tak perlu nk cucuk sane sini, hanya pakai marine dah boleh kalahkan rawatan botox.. harga pun mampu milik hanya rm39.90 sahaja 😊

Let's grab it now 😁
www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru

🌸MARINE COLLAGEN🌸

sesuai untuk semua jenis kulit termasuklah vsl user atau bukan vsl user yg nak cuba pakai.. yg tak boleh minum collagen boleh pakai marine collagen ni untuk kekal awet muda..
dah tak perlu nk cucuk sane sini, hanya pakai marine dah boleh kalahkan rawatan botox.. harga pun mampu milik hanya rm39.90 sahaja 😊

Let's grab it now 😁
www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor  #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru
4 0 16 November, 2019

OIL UNTUK MELEMBABKAN🤔? Ramai orang bila sebut je pasal oil mesti takut nak pakai, takut kulit lagi tambah berminyak, takut lagi naik jerawat. Actually, argan oil by Vsl ni teksture sangat halus dan ringan, tak berminyak dan paling best cepat meresap sekali pakej cooling effect dekat kulit bila pakai. 🥰
Ada extra gold lagi yang boleh anjal kan skin korang tu.. No wander lah ramai yang repeat order bila dah try satu bottle. Sebab boleh lembut dan licin kan kulit, skin kering sangat dialu alu kan pakai argan oil ni sebab dia boleh lock kelembapan dan glowingg kan kulit tau. Rugi tak cuba😘

www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru

OIL UNTUK MELEMBABKAN🤔? Ramai orang bila sebut je pasal oil mesti takut nak pakai, takut kulit lagi tambah berminyak, takut lagi naik jerawat. Actually, argan oil by Vsl ni teksture sangat halus dan ringan, tak berminyak dan paling best cepat meresap sekali pakej cooling effect dekat kulit bila pakai. 🥰
Ada extra gold lagi yang boleh anjal kan skin korang tu.. No wander lah ramai yang repeat order bila dah try satu bottle. Sebab boleh lembut dan licin kan kulit, skin kering sangat dialu alu kan pakai argan oil ni sebab dia boleh lock kelembapan dan glowingg kan kulit tau. Rugi tak cuba😘

www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor  #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru
5 0 16 November, 2019

Kepentingan Pengelupasan Kulit Wajah 🌸
.
Membuang lapisan kulit mati epidemis yang sentiasa terhasil setiap minit. pengumpulan sel-sel kulit mati ini akan menyebabkan lapisan kulit kelihatan KUSAM dan TIDAK BERMAYA serta terhasilnya JERAWAT/JERAGAT/OPEN PORES dan BLACKHEAD 🌸 .
Dengan mengamalkan perawatan pengelupasan yang betul mengikut proses yang dicadangkan kulit akan sentiasa kelihatan SEGAR/BERSIH/ANJAL dan LICIN serta menyeimbangkan TON WARNA KULIT 🥰
.
Kebaikan Lain
✔kurangkan Jerawat/parut jerawat
✔kurangkan jeragat/pigmentasi kulit
✔kurangkan kedutan/garus halus
✔kurangkan kesan parut luka/bedah
✔seimbangkan ton warna kulit
✔kecilkan liang pori-pori
✔mengawal blackheads dan whiteheads
✔mengawal stretch marks

www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru

Kepentingan Pengelupasan Kulit Wajah 🌸
.
Membuang lapisan kulit mati epidemis yang sentiasa terhasil setiap minit. pengumpulan sel-sel kulit mati ini akan menyebabkan lapisan kulit kelihatan KUSAM dan TIDAK BERMAYA serta terhasilnya JERAWAT/JERAGAT/OPEN PORES dan BLACKHEAD 🌸 .
Dengan mengamalkan perawatan pengelupasan yang betul mengikut proses yang dicadangkan kulit akan sentiasa kelihatan SEGAR/BERSIH/ANJAL dan LICIN serta menyeimbangkan TON WARNA KULIT 🥰
.
Kebaikan Lain
✔kurangkan Jerawat/parut jerawat
✔kurangkan jeragat/pigmentasi kulit
✔kurangkan kedutan/garus halus
✔kurangkan kesan parut luka/bedah
✔seimbangkan ton warna kulit
✔kecilkan liang pori-pori
✔mengawal blackheads dan whiteheads
✔mengawal stretch marks

www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor  #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru
0 0 16 November, 2019

Pelbagai produk telah dicuba tapi tiada hasil 😪
Dan Akhirnya die mencuba Skincare VSL

Cust yg dulu skin dia sangat teruk dengan jerawat parut, tapi sekarang licin dengan hanya mengunakan set jerawat sahaja. Dia tahan peeling dan terus sabar untuk pulihkan skin dia. 😘 WAHH LOVE SANGAT DENGAN SKIN DIA YG PINKISH TU😍
Tengok sekarang Alhamdulillah Vsl mampu menyelesaikan masalah jerawat 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 So korang yang nak skin cantik flawless dengan cara yang betul n cepat , mehh ws zima banyak tips yang zima boleh share dengan korang😍

Jom cantik bersama VSL‼

www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru

Pelbagai produk telah dicuba tapi tiada hasil 😪
Dan Akhirnya die mencuba Skincare VSL

Cust yg dulu skin dia sangat teruk dengan jerawat parut, tapi sekarang licin dengan hanya mengunakan set jerawat sahaja. Dia tahan peeling dan terus sabar untuk pulihkan skin dia. 😘 WAHH LOVE SANGAT DENGAN SKIN DIA YG PINKISH TU😍
Tengok sekarang Alhamdulillah Vsl mampu menyelesaikan masalah jerawat 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 So korang yang nak skin cantik flawless dengan cara yang betul n cepat , mehh ws zima banyak tips yang zima boleh share dengan korang😍

Jom cantik bersama VSL‼

www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor  #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru
0 0 16 November, 2019

Kulit kusam jeragat??
Kenapa biar kan itu terjadi?
.
.
JIKA anda salah seorang daripada mereka yang bermasalah jeragat, pasti anda tahu betapa sukarnya untuk berdepan dengan masalah tersebut.

Kalau anda serius nak hilangkan jeragat anda, anda wajib tahu punca jeragat di muka terlebih dahulu sebelum mengatasinya.
Bila sudah tahu punca, senanglah anda mahu menyelesaikan masalah ini kan.

Dan jangan risau!!
Kami bantu anda untuk selesaikan masalah ini, 'Guide never give up'

www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru

Kulit kusam jeragat??
Kenapa biar kan itu terjadi?
.
.
JIKA anda salah seorang daripada mereka yang bermasalah jeragat, pasti anda tahu betapa sukarnya untuk berdepan dengan masalah tersebut.

Kalau anda serius nak hilangkan jeragat anda, anda wajib tahu punca jeragat di muka terlebih dahulu sebelum mengatasinya.
Bila sudah tahu punca, senanglah anda mahu menyelesaikan masalah ini kan.

Dan jangan risau!!
Kami bantu anda untuk selesaikan masalah ini, 'Guide never give up'

www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor  #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru
3 0 16 November, 2019

Tiada lagi masalah skin berparut , jerawat, skin kusam. Nak tahu apa rahsianya?
vslbeautycare laaa uolls, bila dah lalui proses peeling selama 14 hari skin uolls akan nampak bertmbah baikk nak lagi cun melecun mcm sis dkat bawah nie , uolls hanya mantain n add on item bersesuaian dengan skin uolls .
Bila dah dapat skin cenggini 👇🏻 rasa happy n berpuas hati tak ? 😍

So korang yang nak skin cantik flawless dengan cara yang betul n cepat , mehh ws zima banyak tips yang zima boleh share dengan korang😍

www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru

Tiada lagi masalah skin berparut , jerawat, skin kusam. Nak tahu apa rahsianya?
vslbeautycare laaa uolls, bila dah lalui proses peeling selama 14 hari skin uolls akan nampak bertmbah baikk nak lagi cun melecun mcm sis dkat bawah nie , uolls hanya mantain n add on item bersesuaian dengan skin uolls . 
Bila dah dapat skin cenggini 👇🏻 rasa happy n berpuas hati tak ? 😍

So korang yang nak skin cantik flawless dengan cara yang betul n cepat , mehh ws zima banyak tips yang zima boleh share dengan korang😍

www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor  #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru
0 0 15 November, 2019

CC CREAM VSL. RM59.90 💛

CC Cream Vsl membantu menanbahkan keyakinan pada diri anda 💛 ✔ Bantu beri kelembapan skin.
✔ Seimbang/sekatakan tona skin.
✔ Bantu menutup pori-pori terbuka
✔ Mengurangkan skin dari berminyak/berpeluh.
✔ Kandungan antioksidannya membantu anti penuaan pada skin.
✔full coverage

HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA HANA
Beauty Consultant Anda

👉🏼A g e n t S a h V s l M e r s i n g✅

Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap hana

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslmersing
#vslbeautycaremersing
#vslendau
#vslbeautycareendau
#vslrompin
#vslbeautycarerompin
#vslkuantan
#vslbeautucarekuantan
#vslnitar
#vslbeautycarenitar
#vsltenggaroh
#vslbeautycaretenggaroh
#vslteamfaraelfda
#vslteamsbabyainatul
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslteamssafira
#vibrantskinlook
#vslviral
#ubatkecantikan
#ubatmuka
#skincareviral

CC CREAM VSL. RM59.90 💛

CC Cream Vsl membantu menanbahkan keyakinan pada diri anda 💛 ✔ Bantu beri kelembapan skin.
✔ Seimbang/sekatakan tona skin.
✔ Bantu menutup pori-pori terbuka
✔ Mengurangkan skin dari berminyak/berpeluh.
✔ Kandungan antioksidannya membantu anti penuaan pada skin.
✔full coverage

HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA HANA
Beauty Consultant Anda
•
👉🏼A g e n t  S a h  V s l  M e r s i n g✅
•
Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap hana

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh  dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslmersing
#vslbeautycaremersing
#vslendau
#vslbeautycareendau
#vslrompin
#vslbeautycarerompin
#vslkuantan
#vslbeautucarekuantan
#vslnitar
#vslbeautycarenitar 
#vsltenggaroh
#vslbeautycaretenggaroh
#vslteamfaraelfda
#vslteamsbabyainatul
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslteamssafira
#vibrantskinlook
#vslviral
#ubatkecantikan
#ubatmuka 
#skincareviral
2 0 15 November, 2019

CC CREAM VSL. RM59.90 💛

CC Cream Vsl membantu menanbahkan keyakinan pada diri anda 💛 ✔ Bantu beri kelembapan skin.
✔ Seimbang/sekatakan tona skin.
✔ Bantu menutup pori-pori terbuka
✔ Mengurangkan skin dari berminyak/berpeluh.
✔ Kandungan antioksidannya membantu anti penuaan pada skin.
✔full coverage

Cc Cream bila korang jadikan rutin, skin akan nampak lebih cerah 😱

dan yg paling penting korang boleh lah yg siap awal dgn menggunakan CC cream je uols
Spf dlm Cc cream bantu skin korang dari sinaran UV tau. “KECANTIKAN ANDA , KEJAYAAN KAMI” “Guide the best”

www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru

CC CREAM VSL. RM59.90 💛

CC Cream Vsl membantu menanbahkan keyakinan pada diri anda 💛 ✔ Bantu beri kelembapan skin.
✔ Seimbang/sekatakan tona skin.
✔ Bantu menutup pori-pori terbuka
✔ Mengurangkan skin dari berminyak/berpeluh.
✔ Kandungan antioksidannya membantu anti penuaan pada skin.
✔full coverage

Cc Cream bila korang jadikan rutin, skin akan nampak lebih cerah 😱

dan yg paling penting korang boleh lah yg siap awal dgn menggunakan CC cream je uols 
Spf dlm Cc cream bantu skin korang dari sinaran UV tau. “KECANTIKAN ANDA , KEJAYAAN KAMI” “Guide the best”

www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor  #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru
0 0 15 November, 2019

Hi 👋🏻 Sy Hazimah Jamaluddin
Dapatkan guide terbaik dari sy sampai skin cantik melecun

COD seluruh kawasan Skudai, Tampoi, Perling, Bandar Baru Uda, Austin 📲 0177963672

www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru

Hi 👋🏻 Sy Hazimah Jamaluddin
Dapatkan guide terbaik dari sy sampai skin cantik melecun

COD seluruh kawasan Skudai, Tampoi, Perling, Bandar Baru Uda, Austin 📲 0177963672

www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor  #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru
4 0 15 November, 2019

Foundation vsl ni cantik sangat tau, uols mix pun cantik pakai foundation je pun cantik.
Haa senang la kerja uolss. Bila skin cantik, tak payah makeup tebal pun takpe. Maintain cantik je.
Tapi, bila nak makeup skin pun kena lawa baru la makeup uols tahan lama nampak smooth ajoo.🥰😍 www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru

Foundation vsl ni cantik sangat tau, uols mix pun cantik pakai foundation je pun cantik. 
Haa senang la kerja uolss. Bila skin cantik, tak payah makeup tebal pun takpe. Maintain cantik je. 
Tapi, bila nak makeup skin pun kena lawa baru la makeup uols tahan lama nampak smooth ajoo.🥰😍 www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor  #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru
0 0 15 November, 2019

SET JERAWAT / ACNE
RM 110.00
🌟 Kulit Berjerawat
🌟 Kulit Berminyak
🌟 Kesan Parut
🌟 Liang Pori Terbuka
🌟 Sekatakan Kombinasi Kulit 🌹Assalamualaikum 🌹
Kak gg _ vsl _ PasirGudang
💞Agent Sah VSL 💞
💞Id - 01-08-05-11 🔐 💞 💖VSLBeutyCarePasirGudang
💘Agent Sah VSL Beuty Care
💯Trusted Seller 🚗COD Seluruh Taman Scientex Dan Pasir Gudang / Johor
📮POS Seluruh Malaysia
📲 www.wasap.my/60108873187

#VSLkakgg
#vslteamkakmoy
#teamfarhanaalias
#teamfaraelfda
#vsltamanscientex
#vslpasirgudang
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremalaysia

SET JERAWAT / ACNE
RM 110.00
🌟 Kulit Berjerawat
🌟 Kulit Berminyak
🌟 Kesan Parut
🌟 Liang Pori Terbuka
🌟 Sekatakan Kombinasi Kulit 🌹Assalamualaikum 🌹
Kak gg _ vsl _ PasirGudang
💞Agent Sah VSL 💞
💞Id - 01-08-05-11 🔐 💞 💖VSLBeutyCarePasirGudang
💘Agent Sah VSL Beuty Care
💯Trusted Seller 🚗COD Seluruh Taman Scientex  Dan Pasir Gudang / Johor
📮POS Seluruh Malaysia
📲 www.wasap.my/60108873187

#VSLkakgg
#vslteamkakmoy
#teamfarhanaalias
#teamfaraelfda
#vsltamanscientex
#vslpasirgudang
#vslbeautycarejohor 
#vslbeautycaremalaysia
0 0 15 November, 2019

SAMPAI BILA NAK SIMPAN KULIT MUKA YANG KUSAM? JERAWAT?

hari2 tengok banyak testimoni customer yang berjaya berubah dengan vsl.

bila dah cantik, korang kena mantain tau. baru jelita sepanjang usia.

www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru

SAMPAI BILA NAK SIMPAN KULIT MUKA YANG KUSAM? JERAWAT?

hari2 tengok banyak testimoni customer yang berjaya berubah dengan vsl.

bila dah cantik, korang kena mantain tau. baru jelita sepanjang usia.

www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor  #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru
0 0 15 November, 2019

Sebelum memulakan aktiviti harian dan sarapan, mari kita minum segelas ichomey yg memberi banyak kebaikan untuk dalaman dan luaran kita.. Ichomey ni bukan sahaja membantu mencerahkan kulit dan membantu masalah kulit malah Ichomey ni juga dapat menstabilkan kitaran haid, menghapuskan lemak berbahaya, membekalkan tenaga supaya anda kekal aktif, mengatasi masalah sendi dan banyak lagi.

Supplement yg sangat berkesan jika anda konsisten mengamalkannya..
apa tunggu lagi? barang laku keras jangan tunggu lama..Cepat dapatkannya .
www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru

Sebelum memulakan aktiviti harian dan sarapan, mari kita minum segelas ichomey yg memberi banyak kebaikan untuk dalaman dan luaran kita.. Ichomey ni bukan sahaja membantu mencerahkan kulit dan membantu masalah kulit malah Ichomey ni juga dapat menstabilkan kitaran haid, menghapuskan lemak berbahaya, membekalkan tenaga supaya anda kekal aktif, mengatasi masalah sendi dan banyak lagi.

Supplement yg sangat berkesan jika anda konsisten mengamalkannya..
apa tunggu lagi? barang laku keras jangan tunggu lama..Cepat dapatkannya .
www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor  #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru
1 0 15 November, 2019

🔥 MARINE COLLAGEN VSL🔥

Korang jom try marine collagen habis semua kedutan semua lari.. Serius tak tipu🥰

Kebaikan Marine collagen Pada Kulit 🌺Meningkatkan keanjalan kulit
🌺Meningkatkan keupayaan kulit 🌺Menyerap kelembapan (Air)
️ 🌺Mengurangkan keadaan pori pori terbuka 🌺Menyeragamkan tona kulit
🌺Mengurangkan kedutan dan parut. 🌺Membantu pertumbuhan dan membaikkan kulit secara semulajadi
SAYA AYU
AGENT VSL SKUDAI, TAMAN PERLING, TAMAN CEMPAKA, SINGAPORE
http://www.wasap.my/60177995014
http://www.wasap.my/60177995014 .
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘COD seluruh Jb
📮PosLaju seluruh Malaysia
.
#vslbeautycareAYU #vslbeautycarejohor #vslbeautycarejohorbahru #vslbeautycareskudai #vslbukitindah #vsltmnperling #vslgelangpatah #vslkempas #vslpasirgudang #vslbandarjb #vslsingapore #vslselesajaya #vsljolieteams #vslteamsadura #postageseluruhmalaysia #agentvslneeded #vslbeautycareJBandsingapore
“Kecantikan Anda Kejayaan Kami”

🔥 MARINE COLLAGEN VSL🔥

Korang jom try  marine collagen habis semua kedutan semua lari.. Serius tak tipu🥰

Kebaikan Marine collagen Pada Kulit 🌺Meningkatkan keanjalan kulit
🌺Meningkatkan keupayaan kulit 🌺Menyerap kelembapan (Air)
️ 🌺Mengurangkan keadaan pori pori terbuka 🌺Menyeragamkan tona kulit
🌺Mengurangkan kedutan dan parut. 🌺Membantu pertumbuhan dan membaikkan kulit secara semulajadi 
SAYA AYU
AGENT VSL SKUDAI, TAMAN PERLING, TAMAN CEMPAKA, SINGAPORE 
http://www.wasap.my/60177995014 
http://www.wasap.my/60177995014 .
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘COD seluruh Jb
📮PosLaju seluruh Malaysia
.
#vslbeautycareAYU#vslbeautycarejohor #vslbeautycarejohorbahru #vslbeautycareskudai #vslbukitindah #vsltmnperling #vslgelangpatah #vslkempas #vslpasirgudang #vslbandarjb #vslsingapore #vslselesajaya  #vsljolieteams #vslteamsadura #postageseluruhmalaysia #agentvslneeded#vslbeautycareJBandsingapore
“Kecantikan Anda Kejayaan Kami”
7 0 15 November, 2019

ARGAN OIL FACE TREATMENT
Argan oil face jugak boleh dipakai dengan night cream pada waktu malam untuk dapatkan kesan yang super duper😍

Argan oil face treatment banyak kegunaan dan kelebihannya, the power of argan oil nie mampu mencantikan skin n merawat skin you all!

So korang yang nak skin cantik flawless dengan cara yang betul dan cepat! Jom Whatsapp sis sekarang.

www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru

ARGAN OIL FACE TREATMENT 
Argan oil face jugak boleh dipakai dengan night cream pada waktu malam untuk dapatkan kesan yang super duper😍

Argan oil face treatment banyak kegunaan dan kelebihannya, the power of argan oil nie mampu mencantikan skin n merawat skin you all!

So korang yang nak skin cantik flawless dengan cara yang betul dan cepat! Jom Whatsapp sis sekarang.

www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor  #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru
5 0 14 November, 2019

ARGAN OIL FACE TREATMENT
Argan oil face jugak boleh dipakai dengan night cream pada waktu malam untuk dapatkan kesan yang super duper😍

Argan oil face treatment banyak kegunaan dan kelebihannya, the power of argan oil nie mampu mencantikan skin n merawat skin you all!

So korang yang nak skin cantik flawless dengan cara yang betul dan cepat! Jom Whatsapp sis sekarang.

www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru

ARGAN OIL FACE TREATMENT 
Argan oil face jugak boleh dipakai dengan night cream pada waktu malam untuk dapatkan kesan yang super duper😍

Argan oil face treatment banyak kegunaan dan kelebihannya, the power of argan oil nie mampu mencantikan skin n merawat skin you all!

So korang yang nak skin cantik flawless dengan cara yang betul dan cepat! Jom Whatsapp sis sekarang.

www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor  #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru
1 0 14 November, 2019

ARGAN OIL FACE TREATMENT
Argan oil face jugak boleh dipakai dengan night cream pada waktu malam untuk dapatkan kesan yang super duper😍

Argan oil face treatment banyak kegunaan dan kelebihannya, the power of argan oil nie mampu mencantikan skin n merawat skin you all!

So korang yang nak skin cantik flawless dengan cara yang betul dan cepat! Jom Whatsapp sis sekarang.

www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru

ARGAN OIL FACE TREATMENT 
Argan oil face jugak boleh dipakai dengan night cream pada waktu malam untuk dapatkan kesan yang super duper😍

Argan oil face treatment banyak kegunaan dan kelebihannya, the power of argan oil nie mampu mencantikan skin n merawat skin you all!

So korang yang nak skin cantik flawless dengan cara yang betul dan cepat! Jom Whatsapp sis sekarang.

www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor  #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru
1 0 14 November, 2019

VSL Foundation
Harga Rm54.00
Quantity 10ml

Foundation VSL tekstur nya yang lembut senang disapu pada kulit wajah. Kalanya yang natural sesuai digunakan untuk semua jenis kulit. Sekali cuba pasti jatuh cinta dengan Foundation VSL 😍

VSL Foundation kini berwajah baru dalam packaging yang lebih menyerlah.

www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru

VSL Foundation
Harga Rm54.00
Quantity 10ml

Foundation VSL tekstur nya yang lembut senang disapu pada kulit wajah. Kalanya yang natural sesuai digunakan untuk semua jenis kulit. Sekali cuba pasti jatuh cinta dengan Foundation VSL 😍

VSL Foundation kini berwajah baru dalam packaging yang lebih menyerlah.

www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor  #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru
0 0 14 November, 2019

Eh sis ??? 🙋‍♀🙋‍♀🙋‍♀
Awat skin lagu too. 😱😱 ❎KUSAM
❎BERMINYAK
❎JERAWAT
❎JERAGAT
Come on la sis ni da akhir tahun 2019 taw.. Nak tunggu apa lagi baru nak rawat skin tu.. Tak kan nak tunggu laki, pkwe tinggai baru nak rawat skin to jadi moleh sis oii.. Tengok depa ni sis semua dah chantik ✨✨✨
Jangan buang masa lagi sis oii🤷🏼‍♀ www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru

Eh sis ??? 🙋‍♀🙋‍♀🙋‍♀
Awat skin lagu too. 😱😱 ❎KUSAM
❎BERMINYAK
❎JERAWAT
❎JERAGAT 
Come on la sis ni da akhir tahun 2019 taw.. Nak tunggu apa lagi baru nak rawat skin tu.. Tak kan nak tunggu laki, pkwe tinggai baru nak rawat skin to jadi moleh sis oii.. Tengok depa ni sis semua dah chantik ✨✨✨
Jangan buang masa lagi sis oii🤷🏼‍♀ www.wasap.my/60177963672/VSLsynakcantik 📲 0177963672
📲 0177963672
📲 0177963672

#gmajamaluddintestimoni #agenvslbeautycare #agenvsl #agensahvsl #vsllover #agenvsljb #vslbeautycare #vslbeautycarejohor  #vslovers #agenvslskudai #agenvsltampoi #agenvsljohorbahru
0 0 14 November, 2019

Top #vslbeautycarejohor posts

Dah bole pilih code mana 1 yang jadi fav💖 ✅Selesa
✅ringan
✅Tidak bergumpal
✅Tidak kering, so creamy😋
✅Mudah dibawa ✅Warna yang up to date

Hanya rm45.00 untuk hiaskan bibir kita💋
Boleh dapatkan dengan #vslteamcikreena

Best guide from me 🌸
----------------------------------
Tekan saja link untuk wsp 📞

http://www.wasap.my/60137486056/hai!saya+nak+beli+VSL

#vslbeautycareAgent
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycareKotatinggi
#vslbeautycareperling
#vslmelaka
#vslkulai
#vslpasirgudang
#vslkedah
#vslpahang
#vslterengganu
#vslsaujana
#vslmersing
#vslkluang
#vslsabah
#vslMalaysia
#vslteamreena
#kamiTakramaiTapikamiAda

Dah bole pilih code mana 1 yang jadi fav💖 ✅Selesa
✅ringan
✅Tidak bergumpal
✅Tidak kering, so creamy😋
✅Mudah dibawa ✅Warna yang up to date

Hanya rm45.00 untuk hiaskan bibir kita💋
Boleh dapatkan dengan #vslteamcikreena

Best guide from me 🌸
----------------------------------
Tekan saja link untuk wsp 📞

http://www.wasap.my/60137486056/hai!saya+nak+beli+VSL

#vslbeautycareAgent
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycareKotatinggi
#vslbeautycareperling
#vslmelaka
#vslkulai
#vslpasirgudang
#vslkedah
#vslpahang
#vslterengganu
#vslsaujana
#vslmersing
#vslkluang
#vslsabah
#vslMalaysia
#vslteamreena
#kamiTakramaiTapikamiAda
293 0 19 August, 2019

Ramai yang tak tahu jika invite marine collagen sebagai daily rountine skin lagi wow 😀
.
Kebaikan Marine Kolagen Pada Kulit 👇🏻
.
🌸Meningkatkan keanjalan kulit
🌸Meningkatkan keupayaan kulit 🌸Menyerap kelembapan (Air)
🌸Mengurangkan keadaan pori pori terbuka
🌸Menyeragamkan tona kulit
🌸Mengurangkan kedutan dan parut.
🌸Membantu pertumbuhan dan membaikkan kulit secara normal.
.
Untuk mereka yang tidak boleh amalkan suppliment yang mengandungi collagen,
U all should be try Marine Collagen from VSL untuk penyerapan dari Luar ♥️
.
Biar orang tegur kita muda dari usia gituu. Lebih Cantik,Anjal & Flawless !!
.
#vslcosmetic #vslbeautycarelindarynn #vslbeautycarearganfaceoil #vslbeautycarelindarynn #vslteamlindarynn #vslstockisjb #vslstockiskgmelayu #vslstockishq #vslbeautycare #vslbeautycarekgmelayu #vslbeautycarejohor #vslbeautycaresabah #vslbeautycaresarawak #vslbeautycarekelantan #vslbeautycareperak #vslbeautycareindonesia #vslbeautycarebatam #vslagentwanted
#vslbeautycarehq #vslcosmeticlindarynn #vslagentwanted #dropshipwanted #ajenwanted #dropshipvsl #ajenvsl
#vslmarinecollagen

Ramai yang tak tahu jika invite marine collagen sebagai daily rountine skin lagi wow 😀
.
Kebaikan Marine Kolagen Pada Kulit 👇🏻
.
🌸Meningkatkan keanjalan kulit
🌸Meningkatkan keupayaan kulit 🌸Menyerap kelembapan (Air)
🌸Mengurangkan keadaan pori pori terbuka
🌸Menyeragamkan tona kulit
🌸Mengurangkan kedutan dan parut.
🌸Membantu pertumbuhan dan membaikkan kulit secara normal.
.
Untuk mereka yang tidak boleh amalkan suppliment yang mengandungi collagen,
U all should be try Marine Collagen from VSL untuk penyerapan dari Luar ♥️
.
Biar orang tegur kita muda dari usia gituu. Lebih Cantik,Anjal & Flawless !!
.
#vslcosmetic #vslbeautycarelindarynn #vslbeautycarearganfaceoil #vslbeautycarelindarynn #vslteamlindarynn #vslstockisjb #vslstockiskgmelayu #vslstockishq #vslbeautycare #vslbeautycarekgmelayu #vslbeautycarejohor #vslbeautycaresabah #vslbeautycaresarawak #vslbeautycarekelantan #vslbeautycareperak #vslbeautycareindonesia #vslbeautycarebatam #vslagentwanted
#vslbeautycarehq #vslcosmeticlindarynn #vslagentwanted #dropshipwanted #ajenwanted #dropshipvsl #ajenvsl
#vslmarinecollagen
12 2 12 September, 2019

DONE RESTOCK AGAIN 🔥🔥🔥 Barang baik memang selalu orang repeat
Jarang menyecewakan 😊

Hai awak skin dh cantik belom??
Kalau belom mey sini anies guide free je taww

Yang mana ingin mencuba buat bisness
Buat side income kepok2 stiap bulan
Jom join teams anies
Anies ajar A-Z buat bisness

Pikir ap lagi tu???
Jom ubah kehidupan korg jadi luar biase 💰💰💰 www.wasap.my/60107660143
www.wasap.my/60107660143
www.wasap.my/60107660143

#vslbeautycare #vsl
#vslpasirgudang #vslpg
#vslmasai #vsl #vslskudai
#vslbeautycarejohor #vsljb #vsljohor
#vsltampoi #vslgelangpatah
#vslkempas #vslmuar #vslmelaka
#vslkulai #vslpahang #vslkuantan
#vslkluang #vslterengganu #vslkelantan
#vslbeautycarekluang #vslkelantan
#vslbatupahat #vslkedah #vslKL
#vslmersing #vslperlis #vslpeneng
#anies

DONE RESTOCK AGAIN 🔥🔥🔥 Barang baik memang selalu orang repeat
Jarang menyecewakan 😊

Hai awak skin dh cantik belom??
Kalau belom mey sini anies guide free je taww

Yang mana ingin mencuba buat bisness
Buat side income kepok2 stiap bulan 
Jom join teams anies 
Anies ajar A-Z buat bisness

Pikir ap lagi tu???
Jom ubah kehidupan korg jadi luar biase 💰💰💰 www.wasap.my/60107660143
www.wasap.my/60107660143
www.wasap.my/60107660143

#vslbeautycare #vsl
#vslpasirgudang #vslpg
#vslmasai #vsl #vslskudai
#vslbeautycarejohor #vsljb #vsljohor
#vsltampoi #vslgelangpatah
#vslkempas #vslmuar #vslmelaka
#vslkulai #vslpahang #vslkuantan
#vslkluang #vslterengganu #vslkelantan
#vslbeautycarekluang #vslkelantan
#vslbatupahat #vslkedah #vslKL 
#vslmersing #vslperlis #vslpeneng
#anies
114 0 13 September, 2019

Pakai vsl jangan separuh separuh 🙄
bila masa tengah peeling akibat tak tahan pedih laa,terkejut muka alami healing crisis naik ruam @jerawat @bintik merah-merah @ peeling yg teruk dah takut mengelabah pastu STOP 🤦
.
padahal vsl tgh rawat skin awak tu ☝️ keadaan tu bukan awak sorng lalui tau dear kami yg agent ni pun dah lalui, cust yg da dapt skin cantik² tu pun da lalui ☝️.
Kesabaran dan kepercayaan pada #vslbeautycare harus tinggi baru lah skin boleh menjadi ching ching ,✨😉.
.
Kalau awak stop separuh jalan salah awk sendiri lah sebab awak tak sabar macam tu jer laa kejadian skin awak sebab awak sendiri xnak teruskan usaha 💁
.
Finally nak habak maii na☝️ dah stop jangan memandai nak canang vsl buat skin awk breakout lah apa laa, sendiri yg x sabar tak tahan,tengah² peeling hang p STOP memang laa lagu tu ja skin kauorg

AGENT SAH VSLBC
🚘COD AREA BATU PAHAT
📮FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

WASAP SIS....
www.wasap.my/0127793419

#vsl
#vslbeautycare
#vslskincare
#vslbeautylovers
#vslbeautycare
#vslagent
#vsleiqanurkasih
#trustedseller
#vslbeautycarebatupahat
#vslbeautycarepontian
#vslbeautycarejohor
#vslteamrieza
#vslteamainatul
#vslteamfaraelda

Pakai vsl jangan separuh separuh 🙄
bila masa tengah peeling akibat tak tahan pedih laa,terkejut muka alami healing crisis naik ruam @jerawat @bintik merah-merah @ peeling yg teruk dah takut mengelabah pastu STOP 🤦
.
padahal vsl tgh rawat skin awak tu ☝️ keadaan tu bukan awak sorng lalui tau dear kami yg agent ni pun dah lalui, cust yg da dapt skin cantik² tu pun da lalui ☝️.
Kesabaran dan kepercayaan pada #vslbeautycare harus tinggi baru lah skin boleh menjadi ching ching ,✨😉.
.
Kalau awak stop separuh jalan salah awk sendiri lah sebab awak tak sabar macam tu jer laa kejadian skin awak sebab awak sendiri xnak teruskan usaha 💁
.
Finally nak habak maii na☝️ dah stop jangan memandai nak canang vsl buat skin awk breakout lah apa laa, sendiri yg x sabar tak tahan,tengah² peeling hang p STOP memang laa lagu tu ja skin kauorg

AGENT SAH VSLBC
🚘COD AREA BATU PAHAT
📮FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

WASAP SIS....
www.wasap.my/0127793419

#vsl
#vslbeautycare 
#vslskincare 
#vslbeautylovers 
#vslbeautycare 
#vslagent 
#vsleiqanurkasih 
#trustedseller 
#vslbeautycarebatupahat 
#vslbeautycarepontian 
#vslbeautycarejohor 
#vslteamrieza 
#vslteamainatul 
#vslteamfaraelda
119 1 13 February, 2019

Penguna vsl ehk
Semua skin kalah retis,
Tak perlu buat treatment yang mahal,
.
Tak perlu ada duta retis
Penguna je da cukup jadi model vsl😜
Kejujuran dan pengunaan😘
.
Sebab tu skin care letup🔥🔥
.
WHATSAPP FIRA💕
.
http://www.wasap.my/0167144367
http://www.wasap.my/0167144367
COD IPOH PERAK .
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻♀️
💯FREE SUPPORT GROUP👥
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘COD IPOH PERAK 📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslbeautycareSafira

Penguna vsl ehk
Semua skin kalah retis,
Tak perlu buat treatment yang mahal,
.
Tak perlu ada duta retis
Penguna je da cukup jadi model vsl😜
Kejujuran dan pengunaan😘
.
Sebab tu skin care letup🔥🔥
.
WHATSAPP FIRA💕
.
http://www.wasap.my/0167144367
http://www.wasap.my/0167144367
COD IPOH PERAK .
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻♀️
💯FREE SUPPORT GROUP👥
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘COD IPOH PERAK 📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslbeautycareSafira
106 1 14 December, 2018

Vsl bukan skincare yang pakai hari ni esok cantik😝
Seminggu pakai dah tanya
“Bila nak cantik nak skin lawa flawles”
Macam orang lain 🤦🏻‍♀️😩
.
Dengar apa agent guide 💪🏻
Jangan kedekut untuk tambah barang 😘😘💕
.
Ni lah hasilnya bila tak kedekut
Dan sanggup melabur duit 🔥
,
Kalau tak suka jangan kondem product orang..
Beauty consultant VSL BEAUTY CARE🌹
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
. .
.✨VSL BEAUTY CARE✨

Whatsapp for more info & order VSL 🙋🏻‍♀️Agent SAH VSL Beauty Care
☎️ www.wasap.my/+60127793419/nkvsl
☎️ www.wasap.my/+60127793419/nkvsl
📮 pos Seluruh Malaysia

#vslbeautycaremalaysia
#vslpenang
#vslbeautycarekl
#vslseluruhmalaysia
#jelitasepanjangusia #vslbeautycareAgent
#vslbeautycarejohor
#vslmelaka
#vslkulai
#vslpasirgudang
#vslkedah
#vslpahang
#vslterengganu
#vslsaujana
#vslmersing
#vslkluang
#vslsabah
#vslMalaysia
#vsleiqanurkasih
#vsljohorbahru

Vsl bukan skincare yang pakai hari ni esok cantik😝
Seminggu pakai dah tanya
“Bila nak cantik nak skin lawa flawles”
Macam orang lain 🤦🏻‍♀️😩
.
Dengar apa agent guide 💪🏻
Jangan kedekut untuk tambah barang 😘😘💕
.
Ni lah hasilnya bila tak kedekut
Dan sanggup melabur duit 🔥
,
Kalau tak suka jangan kondem product orang..
Beauty consultant VSL BEAUTY CARE🌹
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
. .
.✨VSL BEAUTY CARE✨

Whatsapp for more info & order VSL 🙋🏻‍♀️Agent SAH VSL Beauty Care
☎️ www.wasap.my/+60127793419/nkvsl
☎️ www.wasap.my/+60127793419/nkvsl
📮 pos Seluruh Malaysia

#vslbeautycaremalaysia
#vslpenang
#vslbeautycarekl
#vslseluruhmalaysia
#jelitasepanjangusia #vslbeautycareAgent
#vslbeautycarejohor
#vslmelaka
#vslkulai
#vslpasirgudang
#vslkedah
#vslpahang
#vslterengganu
#vslsaujana
#vslmersing
#vslkluang
#vslsabah
#vslMalaysia
#vsleiqanurkasih
#vsljohorbahru
138 1 22 July, 2019

Selamat pagi😍 Awak yg skin bermasalah, meh sini kita nk cakap 🙏🏻🙏🏻 Pleaseeee syg syg jgn habiskan duit anda semua dgn tukar tukar skincare !!! Itu bkn cara yg bagus 😞 Makin lama jadi #vslbeautycareagent ni kita jumpa ramai sgt yg mengadu kat kita "Muka saya berjerawat, dah bermcm produk skincare saya cuba tapi semua tak sesuai. Semua tak menjadi. Muka saya makin teruk. Muka saya jadi mcm tu mcm ni. Semua itu semua ini. So skrg saya nak try VSL" Awak bijak sbb jadikan vsl sbgai skincare utk rawat skin awk yg bermasalah tu ! 👏🏻 Kita as agent akan bantu awak rawat & jaga masalah skin awak tu. Sebab ? Kita semua dah rasa apa itu sakit pedih derita peeling utk nmpk cantik sepanjang usia 🙈✨😍 Jangan takut nk mencuba dan paling penting, SABAR tu letak kt atas sekali 🙏🏻 Yg masih ragu ragu sini kita bual bual dulu cerita cerita 🤗 nnti kita bagi suggestion kat awak eh. Yg ada masalah skin jadikan VSLBEAUTCARE pilihan awak tau 🙏🏻 confirm tk nyesal 😏 VslbeautycareAgent .
.
.
.

#Vslbeautycarelovers
#guidenevergiveup www.wasap.my/601119874517
#Vslbeautycarelovers #vslbeautycareagent #vslskincareoriginal #vslbeautycare #vslbeautycare
#vsljohorbahru #vslbeautycarejohor #vslkelantan #vslbeautycarejb #beauty #beautybloggers #asiangirls

Selamat pagi😍 Awak yg skin bermasalah, meh sini kita nk cakap 🙏🏻🙏🏻 Pleaseeee syg syg jgn habiskan duit anda semua dgn tukar tukar skincare !!! Itu bkn cara yg bagus 😞 Makin lama jadi #vslbeautycareagent ni kita jumpa ramai sgt yg mengadu kat kita "Muka saya berjerawat, dah bermcm produk skincare saya cuba tapi semua tak sesuai. Semua tak menjadi. Muka saya makin teruk. Muka saya jadi mcm tu mcm ni. Semua itu semua ini. So skrg saya nak try VSL" Awak bijak sbb jadikan vsl sbgai skincare utk rawat skin awk yg bermasalah tu ! 👏🏻 Kita as agent akan bantu awak rawat & jaga masalah skin awak tu. Sebab ? Kita semua dah rasa apa itu sakit pedih derita peeling utk nmpk cantik sepanjang usia 🙈✨😍 Jangan takut nk mencuba dan paling penting, SABAR tu letak kt atas sekali 🙏🏻 Yg masih ragu ragu sini kita bual bual dulu cerita cerita 🤗 nnti kita bagi suggestion kat awak eh. Yg ada masalah skin jadikan VSLBEAUTCARE pilihan awak tau 🙏🏻 confirm tk nyesal 😏 VslbeautycareAgent .
.
.
.

#Vslbeautycarelovers 
#guidenevergiveup www.wasap.my/601119874517
#Vslbeautycarelovers #vslbeautycareagent #vslskincareoriginal #vslbeautycare #vslbeautycare
#vsljohorbahru #vslbeautycarejohor #vslkelantan #vslbeautycarejb #beauty #beautybloggers #asiangirls
551 0 16 June, 2019