#vslbeautycaremersing Instagram Photos & Videos

vslbeautycaremersing - 339 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #vslbeautycaremersing and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
7 hours
Average like
4.1
Average comment
0
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

CC CREAM VSL. RM59.90 💛

CC Cream Vsl membantu menanbahkan keyakinan pada diri anda 💛 ✔ Bantu beri kelembapan skin.
✔ Seimbang/sekatakan tona skin.
✔ Bantu menutup pori-pori terbuka
✔ Mengurangkan skin dari berminyak/berpeluh.
✔ Kandungan antioksidannya membantu anti penuaan pada skin.
✔full coverage

HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA HANA
Beauty Consultant Anda

👉🏼A g e n t S a h V s l M e r s i n g✅

Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap hana

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslmersing
#vslbeautycaremersing
#vslendau
#vslbeautycareendau
#vslrompin
#vslbeautycarerompin
#vslkuantan
#vslbeautucarekuantan
#vslnitar
#vslbeautycarenitar
#vsltenggaroh
#vslbeautycaretenggaroh
#vslteamfaraelfda
#vslteamsbabyainatul
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslteamssafira
#vibrantskinlook
#vslviral
#ubatkecantikan
#ubatmuka
#skincareviral

CC CREAM VSL. RM59.90 💛

CC Cream Vsl membantu menanbahkan keyakinan pada diri anda 💛 ✔ Bantu beri kelembapan skin.
✔ Seimbang/sekatakan tona skin.
✔ Bantu menutup pori-pori terbuka
✔ Mengurangkan skin dari berminyak/berpeluh.
✔ Kandungan antioksidannya membantu anti penuaan pada skin.
✔full coverage

HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA HANA
Beauty Consultant Anda
•
👉🏼A g e n t  S a h  V s l  M e r s i n g✅
•
Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap hana

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh  dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslmersing
#vslbeautycaremersing
#vslendau
#vslbeautycareendau
#vslrompin
#vslbeautycarerompin
#vslkuantan
#vslbeautucarekuantan
#vslnitar
#vslbeautycarenitar 
#vsltenggaroh
#vslbeautycaretenggaroh
#vslteamfaraelfda
#vslteamsbabyainatul
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslteamssafira
#vibrantskinlook
#vslviral
#ubatkecantikan
#ubatmuka 
#skincareviral
2 0 15 November, 2019

#AGENTVSLMERSING

MASALAH JERAWAT KRONIK BUAT TAK LENA TIDUR.
Dengan Vsl, masalah tersebut dapat diatasi. Kan dah cakap tiada yang mustahil dengan VSL nie. Mmg tersangat lah puas hati.😘 Kuncinya..
Maintain, Sabar, Konsisten maka terhasillah skin yang wow cmnie. 👇

cod & pos setiap hari 😍

Hai saya DILOT 🙋 Pakar kecantikan Anda..
nak guide dan tips penjagaan skin dgn vsl boleh WASAP DILOT👇🏻 Hai VSL USER !

Saya jual , saya pakai 🙋AGENT VSL MERSING
🚘COD MERSING-ENDAU-NITAR
📮POSLAJU ALL MALAYSIA
🌹FREE GIFT 🌹FREE GUIDE UNTILL PRETTY 🧖🏻‍♀️
✅fast service
✅fast respond

#AgentsahVSLMersing
#AgentsahVSLjohorbahru

Cod area : seluruh mersing,
Cod area : endau/rompin/nitar -------------------------------
Biarkan usia pada angka ,
Kekal jelita & muda dgn #vslbeautycare 📲 http://www.wasap.my/60194763744
📲 http://www.wasap.my/60194763744

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vsljohor
#vslbeautycaremersing
#vslmersing
#vslbeautycareendau
#vslendau
#vslbeautycarerompin
#vslrompin
#vslbeautucaresungaipetani
#vslsungaipetani
#vslbeautycarekedah
#vslkedah
#vslbeautycarekuantan
#vslkuantan
#vslbeautycarekotatinggi
#vslkotatinggi
#vslbeautycarekahang
#vslkahang
#vslbeautycareteamfaraelfda
#vslbeautycareteamainatul
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslbeautycareteamsafirahana
#vslteamdilot
#vibrantskinlook

#AGENTVSLMERSING

MASALAH JERAWAT KRONIK BUAT TAK LENA TIDUR. 
Dengan Vsl, masalah tersebut dapat diatasi. Kan dah cakap tiada yang mustahil dengan VSL nie. Mmg tersangat lah puas hati.😘 Kuncinya..
Maintain, Sabar, Konsisten maka terhasillah skin yang wow cmnie. 👇

cod & pos setiap hari 😍

Hai saya DILOT 🙋 Pakar kecantikan Anda..
nak guide dan tips penjagaan skin dgn vsl boleh WASAP DILOT👇🏻 Hai VSL USER !

Saya jual , saya pakai 🙋AGENT VSL MERSING
🚘COD MERSING-ENDAU-NITAR
📮POSLAJU ALL MALAYSIA
🌹FREE GIFT 🌹FREE GUIDE UNTILL PRETTY 🧖🏻‍♀️
✅fast service
✅fast respond

#AgentsahVSLMersing
#AgentsahVSLjohorbahru

Cod area : seluruh mersing,
Cod area : endau/rompin/nitar -------------------------------
Biarkan usia pada angka , 
Kekal jelita & muda dgn #vslbeautycare 📲 http://www.wasap.my/60194763744
📲 http://www.wasap.my/60194763744

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vsljohor
#vslbeautycaremersing
#vslmersing
#vslbeautycareendau
#vslendau
#vslbeautycarerompin
#vslrompin
#vslbeautucaresungaipetani
#vslsungaipetani
#vslbeautycarekedah
#vslkedah
#vslbeautycarekuantan
#vslkuantan
#vslbeautycarekotatinggi
#vslkotatinggi
#vslbeautycarekahang
#vslkahang
#vslbeautycareteamfaraelfda
#vslbeautycareteamainatul
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslbeautycareteamsafirahana 
#vslteamdilot
#vibrantskinlook
7 0 14 November, 2019

#AGENTVSLMERSING

MASALAH JERAWAT KRONIK BUAT TAK LENA TIDUR.
Dengan Vsl, masalah tersebut dapat diatasi. Kan dah cakap tiada yang mustahil dengan VSL nie. Mmg tersangat lah puas hati.😘 Kuncinya..
Maintain, Sabar, Konsisten maka terhasillah skin yang wow cmnie. 👇

cod & pos setiap hari 😍

Hai saya DILOT 🙋 Pakar kecantikan Anda..
nak guide dan tips penjagaan skin dgn vsl boleh WASAP DILOT👇🏻 Hai VSL USER !

Saya jual , saya pakai 🙋AGENT VSL MERSING
🚘COD MERSING-ENDAU-NITAR
📮POSLAJU ALL MALAYSIA
🌹FREE GIFT 🌹FREE GUIDE UNTILL PRETTY 🧖🏻‍♀️
✅fast service
✅fast respond

#AgentsahVSLMersing
#AgentsahVSLjohorbahru

Cod area : seluruh mersing,
Cod area : endau/rompin/nitar -------------------------------
Biarkan usia pada angka ,
Kekal jelita & muda dgn #vslbeautycare 📲 http://www.wasap.my/60194763744
📲 http://www.wasap.my/60194763744

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vsljohor
#vslbeautycaremersing
#vslmersing
#vslbeautycareendau
#vslendau
#vslbeautycarerompin
#vslrompin
#vslbeautucaresungaipetani
#vslsungaipetani
#vslbeautycarekedah
#vslkedah
#vslbeautycarekuantan
#vslkuantan
#vslbeautycarekotatinggi
#vslkotatinggi
#vslbeautycarekahang
#vslkahang
#vslbeautycareteamfaraelfda
#vslbeautycareteamainatul
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslbeautycareteamsafirahana
#vslteamdilot
#vibrantskinlook

#AGENTVSLMERSING

MASALAH JERAWAT KRONIK BUAT TAK LENA TIDUR. 
Dengan Vsl, masalah tersebut dapat diatasi. Kan dah cakap tiada yang mustahil dengan VSL nie. Mmg tersangat lah puas hati.😘 Kuncinya..
Maintain, Sabar, Konsisten maka terhasillah skin yang wow cmnie. 👇

cod & pos setiap hari 😍

Hai saya DILOT 🙋 Pakar kecantikan Anda..
nak guide dan tips penjagaan skin dgn vsl boleh WASAP DILOT👇🏻 Hai VSL USER !

Saya jual , saya pakai 🙋AGENT VSL MERSING
🚘COD MERSING-ENDAU-NITAR
📮POSLAJU ALL MALAYSIA
🌹FREE GIFT 🌹FREE GUIDE UNTILL PRETTY 🧖🏻‍♀️
✅fast service
✅fast respond

#AgentsahVSLMersing
#AgentsahVSLjohorbahru

Cod area : seluruh mersing,
Cod area : endau/rompin/nitar -------------------------------
Biarkan usia pada angka , 
Kekal jelita & muda dgn #vslbeautycare 📲 http://www.wasap.my/60194763744
📲 http://www.wasap.my/60194763744

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vsljohor
#vslbeautycaremersing
#vslmersing
#vslbeautycareendau
#vslendau
#vslbeautycarerompin
#vslrompin
#vslbeautucaresungaipetani
#vslsungaipetani
#vslbeautycarekedah
#vslkedah
#vslbeautycarekuantan
#vslkuantan
#vslbeautycarekotatinggi
#vslkotatinggi
#vslbeautycarekahang
#vslkahang
#vslbeautycareteamfaraelfda
#vslbeautycareteamainatul
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslbeautycareteamsafirahana 
#vslteamdilot
#vibrantskinlook
32 1 14 November, 2019

SEBELUM DAN SELEPAS 🥴 “ 𝐕𝐒𝐋 𝐌𝐄𝐍𝐈𝐏𝐈𝐒𝐊𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐋𝐈𝐓 𝐌𝐔𝐊𝐀? (Soalan yang selalu orang tertanya-tanya)
Proses Peeling selama 14 hari MemBuang kulit mati yang lama Dan mengantikan dengan Kulit baru yang lebih bersih dan cantik.(Bukan menipiskan)

Selepas proses rawatan 2 minggu masuk maintain kulit yang baru keluar akan dibersihkan secara perlahan2 jika kita rajin "konsisten" dengan penggunaan item2 vsl.

Feedback USER VSL kita yang dah bertahun tahun pakai,Tak de pun kulit muka rosak atau makin teruk ye!! jom tukar ke produk VSL

VSL BEAUTY CARE 🌹

cod & pos setiap hari 😍

Hai saya Hana🙋 Pakar kecantikan Anda..
nak guide dan tips penjagaan skin dgn vsl boleh WASAP DILOT👇🏻 Hai VSL USER !

Saya jual , saya pakai 🙋AGENT VSL MERSING
🚘COD MERSING-ENDAU-NITAR
📮POSLAJU ALL MALAYSIA
🌹FREE GIFT 🌹FREE GUIDE UNTILL PRETTY 🧖🏻‍♀️
✅fast service
✅fast respond

#AgentsahVSLMersing
#AgentsahVSLjohorbahru

Cod area : seluruh mersing,
Cod area : endau/rompin/nitar -------------------------------
Biarkan usia pada angka ,
Kekal jelita & muda dgn #vslbeautycare 📲 http://www.wasap.my/601111958156
📲 http://www.wasap.my/601111958156

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vsljohor
#vslbeautycaremersing
#vslmersing
#vslbeautycareendau
#vslendau
#vslbeautycarerompin
#vslrompin
#vslbeautucaresungaipetani
#vslsungaipetani
#vslbeautycarekedah
#vslkedah
#vslbeautycarekuantan
#vslkuantan
#vslbeautycarekotatinggi
#vslkotatinggi
#vslbeautycarekahang
#vslkahang
#vslbeautycareteamfaraelfda
#vslbeautycareteamainatul
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslbeautycareteamsafirahana
#vslteamhana
#vibrantskinlook

SEBELUM DAN SELEPAS 🥴 “ 𝐕𝐒𝐋 𝐌𝐄𝐍𝐈𝐏𝐈𝐒𝐊𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐋𝐈𝐓 𝐌𝐔𝐊𝐀? (Soalan yang selalu orang tertanya-tanya) 
Proses Peeling selama 14 hari MemBuang kulit mati yang lama Dan mengantikan dengan Kulit baru yang lebih bersih dan cantik.(Bukan menipiskan)

Selepas proses rawatan 2 minggu masuk maintain kulit yang baru keluar akan dibersihkan secara perlahan2 jika kita rajin "konsisten" dengan penggunaan item2 vsl.

Feedback USER VSL kita yang dah bertahun tahun pakai,Tak de pun kulit muka rosak atau makin teruk ye!! jom tukar ke produk VSL

VSL BEAUTY CARE 🌹

cod & pos setiap hari 😍

Hai saya Hana🙋 Pakar kecantikan Anda..
nak guide dan tips penjagaan skin dgn vsl boleh WASAP DILOT👇🏻 Hai VSL USER !

Saya jual , saya pakai 🙋AGENT VSL MERSING
🚘COD MERSING-ENDAU-NITAR
📮POSLAJU ALL MALAYSIA
🌹FREE GIFT 🌹FREE GUIDE UNTILL PRETTY 🧖🏻‍♀️
✅fast service
✅fast respond

#AgentsahVSLMersing
#AgentsahVSLjohorbahru

Cod area : seluruh mersing,
Cod area : endau/rompin/nitar -------------------------------
Biarkan usia pada angka , 
Kekal jelita & muda dgn #vslbeautycare 📲 http://www.wasap.my/601111958156
📲 http://www.wasap.my/601111958156

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vsljohor
#vslbeautycaremersing
#vslmersing
#vslbeautycareendau
#vslendau
#vslbeautycarerompin
#vslrompin
#vslbeautucaresungaipetani
#vslsungaipetani
#vslbeautycarekedah
#vslkedah
#vslbeautycarekuantan
#vslkuantan
#vslbeautycarekotatinggi
#vslkotatinggi
#vslbeautycarekahang
#vslkahang
#vslbeautycareteamfaraelfda
#vslbeautycareteamainatul
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslbeautycareteamsafirahana 
#vslteamhana
#vibrantskinlook
3 0 12 November, 2019

JANGAN TAKUT KEPADA PROSES PEELING

Kenapa Proses Peeling Itu Penting ?
👉🏻 Untuk membuang lapisan atas kulit mati epidermis yang sentiasa terhasil setiap minit
👉🏻 pengumpulan sel-sel mati akan mengakibatkan lapisan kulit kelihatan kusam dan tidak bermaya.
👉🏻 sel-sel kulit mati itu juga menyumbang kepada masalah umum kulit jerawat, jeragat, liang pori terbuka dan 'blackhead'

Penyebab Utama Sel Kulit Mati 👇🏻
👉🏻 kesan daripada sinar UV matahari
👉🏻 cucian wajah yang tidak sempurna menyebabkan kotoran terkumpul dipermukaan kulit.

Ingin mencari skincare terbaik, skincare berbentuk merawat sambil mencantikkan 👏 jangan risau, vsl ada jalan penyelesaiannya 😋
.
Ingin dapatkan kulit yang cantik & glowing serta bebas dari masalah jerawat/jeragat/kusam/glowing² 🤗
Mari sistur bantu korang😍
.

HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA Hana
Beauty Consultant Anda

👉🏼A g e n t S a h V s l M e r s i n g✅

Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap Hana

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslmersing
#vslbeautycaremersing
#vslendau
#vslbeautycareendau
#vslrompin
#vslbeautycarerompin
#vslkuantan
#vslbeautucarekuantan
#vslnitar
#vslbeautycarenitar
#vsltenggaroh
#vslbeautycaretenggaroh
#vslteamfaraelfda
#vslteamsbabyainatul
#vslbeautycarelover
#vslteamssafira
#vibrantskinlook
#vslviral
#ubatkecantikan
#ubatmuka
#skincareviral

JANGAN TAKUT KEPADA PROSES PEELING

Kenapa Proses Peeling Itu Penting ?
👉🏻 Untuk membuang lapisan atas kulit mati epidermis yang sentiasa terhasil setiap minit
👉🏻 pengumpulan sel-sel mati akan mengakibatkan lapisan kulit kelihatan kusam dan tidak bermaya.
👉🏻 sel-sel kulit mati itu juga menyumbang kepada masalah umum kulit jerawat, jeragat, liang pori terbuka dan 'blackhead'

Penyebab Utama Sel Kulit Mati 👇🏻
👉🏻 kesan daripada sinar UV matahari
👉🏻 cucian wajah yang tidak sempurna menyebabkan kotoran terkumpul dipermukaan kulit.

Ingin mencari skincare terbaik, skincare berbentuk merawat sambil mencantikkan 👏 jangan risau, vsl ada jalan penyelesaiannya 😋
.
Ingin dapatkan kulit yang cantik & glowing serta bebas dari masalah jerawat/jeragat/kusam/glowing² 🤗 
Mari sistur bantu korang😍
.

HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA Hana
Beauty Consultant Anda
•
👉🏼A g e n t  S a h  V s l  M e r s i n g✅
•
Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap Hana

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh  dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslmersing
#vslbeautycaremersing
#vslendau
#vslbeautycareendau
#vslrompin
#vslbeautycarerompin
#vslkuantan
#vslbeautucarekuantan
#vslnitar
#vslbeautycarenitar 
#vsltenggaroh
#vslbeautycaretenggaroh
#vslteamfaraelfda
#vslteamsbabyainatul
#vslbeautycarelover 
#vslteamssafira
#vibrantskinlook
#vslviral
#ubatkecantikan
#ubatmuka 
#skincareviral
78 0 12 November, 2019

Awak sudah ? Cik kumbang awak bila lagi ? Untuk yg masalah skin tk teruk sangat siz boleh bagi uolls set soft peeling ❤️ Peeling2 manjayyhhh gitewww 😝
.
.
Haish molek nya dua merpati sejoli ni 😍🔥 HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA HANA
Beauty Consultant Anda

👉🏼A g e n t S a h V s l M e r s i n g✅

Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap hana

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycarerompin
#vslbeautucarekuantan
#vslbeautycareteamsafira
#vslteamHana
#vibrantskinlook
#vslviral

Awak sudah ? Cik kumbang awak bila lagi ? Untuk yg masalah skin tk teruk sangat siz boleh bagi uolls set  soft peeling ❤️ Peeling2 manjayyhhh gitewww 😝
.
.
Haish molek nya dua merpati sejoli ni 😍🔥 HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA HANA
Beauty Consultant Anda
•
👉🏼A g e n t  S a h  V s l  M e r s i n g✅
•
Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap hana

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh  dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycarerompin
#vslbeautucarekuantan
#vslbeautycareteamsafira
#vslteamHana
#vibrantskinlook
#vslviral
9 0 6 November, 2019

Top #vslbeautycaremersing posts

JANGAN TAKUT KEPADA PROSES PEELING

Kenapa Proses Peeling Itu Penting ?
👉🏻 Untuk membuang lapisan atas kulit mati epidermis yang sentiasa terhasil setiap minit
👉🏻 pengumpulan sel-sel mati akan mengakibatkan lapisan kulit kelihatan kusam dan tidak bermaya.
👉🏻 sel-sel kulit mati itu juga menyumbang kepada masalah umum kulit jerawat, jeragat, liang pori terbuka dan 'blackhead'

Penyebab Utama Sel Kulit Mati 👇🏻
👉🏻 kesan daripada sinar UV matahari
👉🏻 cucian wajah yang tidak sempurna menyebabkan kotoran terkumpul dipermukaan kulit.

Ingin mencari skincare terbaik, skincare berbentuk merawat sambil mencantikkan 👏 jangan risau, vsl ada jalan penyelesaiannya 😋
.
Ingin dapatkan kulit yang cantik & glowing serta bebas dari masalah jerawat/jeragat/kusam/glowing² 🤗
Mari sistur bantu korang😍
.

HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA Hana
Beauty Consultant Anda

👉🏼A g e n t S a h V s l M e r s i n g✅

Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap Hana

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslmersing
#vslbeautycaremersing
#vslendau
#vslbeautycareendau
#vslrompin
#vslbeautycarerompin
#vslkuantan
#vslbeautucarekuantan
#vslnitar
#vslbeautycarenitar
#vsltenggaroh
#vslbeautycaretenggaroh
#vslteamfaraelfda
#vslteamsbabyainatul
#vslbeautycarelover
#vslteamssafira
#vibrantskinlook
#vslviral
#ubatkecantikan
#ubatmuka
#skincareviral

JANGAN TAKUT KEPADA PROSES PEELING

Kenapa Proses Peeling Itu Penting ?
👉🏻 Untuk membuang lapisan atas kulit mati epidermis yang sentiasa terhasil setiap minit
👉🏻 pengumpulan sel-sel mati akan mengakibatkan lapisan kulit kelihatan kusam dan tidak bermaya.
👉🏻 sel-sel kulit mati itu juga menyumbang kepada masalah umum kulit jerawat, jeragat, liang pori terbuka dan 'blackhead'

Penyebab Utama Sel Kulit Mati 👇🏻
👉🏻 kesan daripada sinar UV matahari
👉🏻 cucian wajah yang tidak sempurna menyebabkan kotoran terkumpul dipermukaan kulit.

Ingin mencari skincare terbaik, skincare berbentuk merawat sambil mencantikkan 👏 jangan risau, vsl ada jalan penyelesaiannya 😋
.
Ingin dapatkan kulit yang cantik & glowing serta bebas dari masalah jerawat/jeragat/kusam/glowing² 🤗 
Mari sistur bantu korang😍
.

HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA Hana
Beauty Consultant Anda
•
👉🏼A g e n t  S a h  V s l  M e r s i n g✅
•
Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap Hana

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh  dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslmersing
#vslbeautycaremersing
#vslendau
#vslbeautycareendau
#vslrompin
#vslbeautycarerompin
#vslkuantan
#vslbeautucarekuantan
#vslnitar
#vslbeautycarenitar 
#vsltenggaroh
#vslbeautycaretenggaroh
#vslteamfaraelfda
#vslteamsbabyainatul
#vslbeautycarelover 
#vslteamssafira
#vibrantskinlook
#vslviral
#ubatkecantikan
#ubatmuka 
#skincareviral
78 0 12 November, 2019

"NO MORE HIGHLIGHTER"
.
Zaman now makeup simple2 pun kena letak highlight utk bagi skin nampak lebih glowing.
.
But when u use VSL and maintain, highlighter semulajadi tu akan hadir pd skin u sama mcm vsl user ni 😍😍
.
Berkilattt guyss. ❤️ Nk cantikk jom pm/wasap 👇🏻 WHATSAPP Farhana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
.
🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamSafirahana
#vslbeautycareFarhana

"NO MORE HIGHLIGHTER"
.
Zaman now makeup simple2 pun kena letak highlight utk bagi skin nampak lebih glowing.
.
But when u use VSL and maintain, highlighter semulajadi tu akan hadir pd skin u sama mcm vsl user ni 😍😍
.
Berkilattt guyss. ❤️ Nk cantikk jom pm/wasap 👇🏻 WHATSAPP Farhana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
.
🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamSafirahana
#vslbeautycareFarhana
70 0 16 February, 2019

"NO MORE HIGHLIGHTER"
.
Zaman now makeup simple2 pun kena letak highlight utk bagi skin nampak lebih glowing.
.
But when u use VSL and maintain, highlighter semulajadi tu akan hadir pd skin u sama mcm vsl user ni 😍😍
.
Berkilattt guyss. ❤️ Nk cantikk jom pm/wasap 👇🏻 WHATSAPP Farhana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
.
🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamSafirahana
#vslbeautycareFarhana

"NO MORE HIGHLIGHTER"
.
Zaman now makeup simple2 pun kena letak highlight utk bagi skin nampak lebih glowing.
.
But when u use VSL and maintain, highlighter semulajadi tu akan hadir pd skin u sama mcm vsl user ni 😍😍
.
Berkilattt guyss. ❤️ Nk cantikk jom pm/wasap 👇🏻 WHATSAPP Farhana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
.
🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamSafirahana
#vslbeautycareFarhana
10 0 16 February, 2019

"NO MORE HIGHLIGHTER"
.
Zaman now makeup simple2 pun kena letak highlight utk bagi skin nampak lebih glowing.
.
But when u use VSL and maintain, highlighter semulajadi tu akan hadir pd skin u sama mcm vsl user ni 😍😍
.
Berkilattt guyss. ❤️ Nk cantikk jom pm/wasap 👇🏻 WHATSAPP Farhana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
.
🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamSafirahana
#vslbeautycareFarhana

"NO MORE HIGHLIGHTER"
.
Zaman now makeup simple2 pun kena letak highlight utk bagi skin nampak lebih glowing.
.
But when u use VSL and maintain, highlighter semulajadi tu akan hadir pd skin u sama mcm vsl user ni 😍😍
.
Berkilattt guyss. ❤️ Nk cantikk jom pm/wasap 👇🏻 WHATSAPP Farhana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
.
🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamSafirahana
#vslbeautycareFarhana
32 0 16 February, 2019

Hai selamat Malam

siapa2 yang nak hana guide sampai jadi cantik peloles macam 👇🏻 bolehlah sembang kat whatsapp ok 😉

Vsl adalah skincare yg berbentuk rawatan
Bukan 2 3 hari dah cantik ye sayang2 😘 Follow the steps and konsisten u will get the best results 🔥🔥 WHATSAPP HANA😘

Saya pakai, Saya jual

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156 🙋AGENT VSL MERSING
🚘COD MERSING-ENDAU-NITAR
📮POSLAJU ALL MALAYSIA
🌹FREE GIFT 🌹FREE GUIDE UNTILL PRETTY 🧖🏻‍♀️
✅fast service
✅fast respond

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycarerompin
#vslbeautucaresungaipetani
#vslbeautycarekedah
#vslbeautycarekuantan
#vsalbeautycarekelantan
#vslbeautycareteamsafirahana
#vslteamhana
#vibrantskinlook

Hai selamat Malam

siapa2 yang nak hana guide sampai jadi cantik peloles macam 👇🏻 bolehlah sembang kat whatsapp  ok 😉

Vsl adalah skincare yg berbentuk rawatan
Bukan 2 3 hari dah cantik ye sayang2 😘 Follow the steps and konsisten u will get the best results 🔥🔥 WHATSAPP HANA😘

Saya pakai, Saya jual

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156 🙋AGENT VSL MERSING
🚘COD MERSING-ENDAU-NITAR
📮POSLAJU ALL MALAYSIA
🌹FREE GIFT 🌹FREE GUIDE UNTILL PRETTY 🧖🏻‍♀️
✅fast service
✅fast respond

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycarerompin
#vslbeautucaresungaipetani
#vslbeautycarekedah
#vslbeautycarekuantan
#vsalbeautycarekelantan
#vslbeautycareteamsafirahana 
#vslteamhana
#vibrantskinlook
15 0 30 June, 2019

SET BASIC VSL 💯

Jerawat & oily ❓
Jeragat , normal & kusam ❓
Tona tidak sekata ❓
Kulit kering ❓
Semua VSL mampu merawat, TAPI.... Jika awak tiada kesabaran yang tinggi ❗❗ VSL bukan untuk awak 🤗

Nak pakai VSL harus SABAR ❗

SABAR, KONSISTAN, YAKIN, RAJIN is the key in VSL ✅

WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156 .💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘CODSELURUH AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareromping
#vslbeautucarekuantan
#vslbeautycareteamsafirahana
#vslbeautycarefarhanahazrani

SET BASIC VSL 💯

Jerawat & oily ❓
Jeragat , normal & kusam ❓
Tona tidak sekata ❓
Kulit kering ❓ 
Semua VSL mampu merawat, TAPI.... Jika awak tiada kesabaran yang tinggi ❗❗ VSL bukan untuk awak 🤗

Nak pakai VSL harus SABAR ❗

SABAR, KONSISTAN, YAKIN, RAJIN is the key in VSL ✅

WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156 .💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘CODSELURUH AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareromping
#vslbeautucarekuantan
#vslbeautycareteamsafirahana 
#vslbeautycarefarhanahazrani
4 1 29 April, 2019

SET BASIC VSL 💯

Jerawat & oily ❓
Jeragat , normal & kusam ❓
Tona tidak sekata ❓
Kulit kering ❓
Semua VSL mampu merawat, TAPI.... Jika awak tiada kesabaran yang tinggi ❗❗ VSL bukan untuk awak 🤗

Nak pakai VSL harus SABAR ❗

SABAR, KONSISTAN, YAKIN, RAJIN is the key in VSL ✅

WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156 .💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘CODSELURUH AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareromping
#vslbeautucarekuantan
#vslbeautycareteamsafirahana
#vslbeautycarefarhanahazrani

SET BASIC VSL 💯

Jerawat & oily ❓
Jeragat , normal & kusam ❓
Tona tidak sekata ❓
Kulit kering ❓ 
Semua VSL mampu merawat, TAPI.... Jika awak tiada kesabaran yang tinggi ❗❗ VSL bukan untuk awak 🤗

Nak pakai VSL harus SABAR ❗

SABAR, KONSISTAN, YAKIN, RAJIN is the key in VSL ✅

WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156 .💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘CODSELURUH AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareromping
#vslbeautucarekuantan
#vslbeautycareteamsafirahana 
#vslbeautycarefarhanahazrani
3 0 29 April, 2019

Sister pon pernah merasai apa yang korang rasa sekarang 😆 beauty is pain ❤️ alhamdulillah skrg skin sis sehat comey molek berkat kesabaran yang sis dah lalui 😘

So yang mana cakap takut nak hadapi proses peeling korang jangan risau . Tak lama pon dan sis percaya korang boleh habis kan proses peeling 😘 beribu2 testimoni berjaya tak kan korang masih ragu2 dengan kehebatan vsl ni ?
Boleh pm Hana sekarang !!! WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
. 🚘COD SELURUH AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamsafirahana
#vslbeautycareHana
#nakcantikcarisaya
#nakcantik
#nakcantikjangankedekut
#nakcantikcepat
#nakcantikkenarajin

Sister pon pernah merasai apa yang korang rasa sekarang 😆 beauty is pain ❤️ alhamdulillah skrg skin sis sehat comey molek berkat kesabaran yang sis dah lalui 😘

So yang mana cakap takut nak hadapi proses peeling korang jangan risau . Tak lama pon dan sis percaya korang boleh habis kan proses peeling 😘 beribu2 testimoni berjaya tak kan korang masih ragu2 dengan kehebatan vsl ni ? 
Boleh pm Hana sekarang !!! WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
. 🚘COD SELURUH AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamsafirahana 
#vslbeautycareHana
#nakcantikcarisaya 
#nakcantik 
#nakcantikjangankedekut 
#nakcantikcepat 
#nakcantikkenarajin
132 3 5 July, 2019

TESTIMONI Vsl 💕

Alhamdulillah happy for you 😍! Perubahan yg sgt ketara..dulu malu org kata muka mcm jln tar 🤦🏻‍♀️.. now skg korang tgk skin dik ni ching ke kan 😘
Yg penting korng kena sabar ! Dont giveup 💪🏼😍sapa yg bru nk cuba.meh akak guide smpai jadi ☺️ Tahniah kerana anda memilih cantik dengan produk VSL
Hi Newbie 😍 Hi My Pinkish 😍

Hai saya Hana🙋 Pakar kecantikan Anda..
nak guide dan tips penjagaan skin dgn vsl boleh WASAP Hana👇🏻 http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh pelusuk dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift 🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone . #guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycarerompin
#vslbeautucarekuantan
#vslbeautycareteamsafira
#vslteamHana
#vibrantskinlook

TESTIMONI Vsl 💕

Alhamdulillah happy for you 😍! Perubahan yg sgt ketara..dulu malu org kata muka mcm jln tar 🤦🏻‍♀️.. now skg korang tgk skin dik ni ching ke kan 😘
Yg penting korng kena sabar ! Dont giveup 💪🏼😍sapa yg bru nk cuba.meh akak guide smpai jadi ☺️ Tahniah kerana anda memilih cantik  dengan produk VSL 
Hi Newbie 😍 Hi My Pinkish 😍

Hai saya Hana🙋 Pakar kecantikan Anda..
nak guide dan tips penjagaan skin dgn vsl boleh WASAP Hana👇🏻 http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh pelusuk dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift 🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone .#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycarerompin
#vslbeautucarekuantan
#vslbeautycareteamsafira
#vslteamHana
#vibrantskinlook
16 0 14 June, 2019