#waktusubur Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #waktusubur and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
27 hours
Average like
10.8
Average comment
0.4
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

@petua.mudah.hamil Profile picture

@petua.mudah.hamil

Set combo #ikhtiarhamil❤️ Set combo pilihan ramai ni, nak pos harini.
.

Set ni #Jimat & #Freepostage tautermasuk sabah sarawak.
.
Ada #freegift lagi 😍

Jimat Rm17sm/Rm22ss
Rugi x grab 😉

P/s: esok pun ada postage, payment sblm 10am
.
.
#infomymila #positifhamil #ihamilyes #infomymila #setsuburmymila #opkstriptest #susukambing #ikhtiarhamil #sedap #sayajual #primavalet #ajimaura #sayajualmurah #sayajualborong #ejen #stokis #produkkesihatan #produkkesuburan #subur #sihat #ttc #ttcwarrior #inginhamil #cepathamil #zuriat #baby #waktusubur

Set combo #ikhtiarhamil❤️ Set combo pilihan ramai ni, nak pos harini.
.

Set ni #Jimat &  #Freepostage tautermasuk sabah sarawak.
.
 Ada #freegift lagi 😍

Jimat Rm17sm/Rm22ss
Rugi x grab 😉

P/s: esok pun ada postage, payment sblm 10am
.
.
#infomymila #positifhamil #ihamilyes #infomymila #setsuburmymila #opkstriptest #susukambing #ikhtiarhamil #sedap  #sayajual #primavalet #ajimaura #sayajualmurah #sayajualborong #ejen #stokis #produkkesihatan #produkkesuburan #subur #sihat #ttc #ttcwarrior #inginhamil #cepathamil #zuriat #baby #waktusubur
5 0 14 September, 2019
@petua.mudah.hamil Profile picture

@petua.mudah.hamil

Alhamdulillah 😍
.

Lori poslaju yg di nanti dah tiba
Terus capai tudung +cardigan,
Buka pintu siap2.. .

Dah abam poslaju letak menegak kotak tu.Kita snap menegak, baru rare 😂😆
.
.
#infomymila #positifhamil #ihamilyes #infomymila #setsuburmymila #opkstriptest #susukambing #ikhtiarhamil #sedap #sayajual #primavalet #ajimaura #sayajualmurah #sayajualborong #ejen #stokis #produkkesihatan #produkkesuburan #subur #sihat #ttc #ttcwarrior #inginhamil #cepathamil #zuriat #baby #waktusubur

Alhamdulillah 😍
.

Lori poslaju yg di nanti dah tiba 
Terus capai tudung +cardigan, 
Buka pintu siap2.. .

Dah abam poslaju letak menegak kotak tu.Kita snap menegak, baru rare 😂😆
.
.
#infomymila #positifhamil #ihamilyes #infomymila #setsuburmymila #opkstriptest #susukambing #ikhtiarhamil #sedap  #sayajual #primavalet #ajimaura #sayajualmurah #sayajualborong #ejen #stokis #produkkesihatan #produkkesuburan #subur #sihat #ttc #ttcwarrior #inginhamil #cepathamil #zuriat #baby #waktusubur
2 0 13 September, 2019
Available stock 😫

Tinggal byk ni je lagi
Empat² perisa coklat 
InsyaAllah stock #setsubur sampai harini 😍
.
.
Nak jimat kos pos order dkt shopee kami tau
Search : camcung80
.
.
#infomymila #positifhamil #ihamilyes #infomymila #setsuburmymila #opkstriptest #susukambing #ikhtiarhamil #sedap  #sayajual #primavalet #ajimaura #sayajualmurah #sayajualborong #ejen #stokis #produkkesihatan #produkkesuburan #subur #sihat #ttc #ttcwarrior #inginhamil #cepathamil #zuriat #baby #waktusubur
4 1 11 September, 2019
@miss_sumandak Profile picture

@miss_sumandak

CUACA PANAS WALAUPUN PAGI. .

Bile jerebu start la cuaca pon cam panas je walaupun mendung .. Malam tadi tido pon berpeluh..Rasenye dah full kipas.. Tapi bahang bile jerebu ni..
.

Dah kene start jage kesihatan especially ade anak kecik. Risau sangat kalo kita tak sihat. Sape nak jage anak bile malam. Huwaina bile malam mmg manja lain sikt.. Tido kene pegang gelang sampai nyenyak. Abinye tak ade gelang tak nak la die tido dengan abi nya.. Haha. .

Subuh tadi bangun pagi je tekak rasa sakit gilaaaaaa. Telan air liur pun seksa. Rasa macam panas dalam. Lepastu macam hidung dah start berair.. Terus lari pi dapur, makan sesudu besar Vivix, lepas mandi semua. Telan sekali sebiji vitamin C.. .

Vivix ni kaya dengan polifenol yang anti radang. Antioksidan yang sangat bagus sebab dia bertindak dari dalam sel lagi.
.

Maksudnya kalau sel tu tak sihat, dia akan repair dan lindungi sel tu. Bila lindungi sel, automatic sel sihat, organ akan sihat, sistem badan pun akan sihat.
.

Bahan yang digunakan untuk buat vivix ni pun, bahan-baham superfood yang sangat mahal kat pasaran. Muscadine grape tu, kalau pergi jaya grocer, lebih rm100 hanya utk 100 gram.
.

Untung kita dapat manfaat dari vivix yang telah dipattern kan dgn sangat pekat oleh Shaklee. .

Bulan ni, vivix ada promosi taw.
Promosi last untuk terlajak murah dan berbaloi dengan free membership.

Klik cepat dear 📲http://addasyuhada.wasap.my

#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #babyshower

CUACA PANAS WALAUPUN PAGI. .

Bile jerebu start la cuaca pon cam panas je walaupun mendung .. Malam tadi tido pon berpeluh..Rasenye dah full kipas.. Tapi bahang bile jerebu ni..
.

Dah kene start jage kesihatan especially  ade anak kecik. Risau sangat kalo kita tak sihat. Sape nak jage anak bile malam. Huwaina bile malam mmg manja lain sikt.. Tido kene pegang gelang sampai nyenyak. Abinye tak ade gelang tak nak la die tido dengan abi nya.. Haha. .

Subuh tadi  bangun pagi je tekak rasa sakit gilaaaaaa.  Telan air liur pun seksa.  Rasa macam panas dalam.  Lepastu macam hidung dah start berair.. Terus lari pi dapur,  makan sesudu besar Vivix,  lepas mandi semua.  Telan sekali sebiji vitamin C.. .

Vivix ni kaya dengan polifenol yang anti radang. Antioksidan yang sangat bagus sebab dia bertindak dari dalam sel lagi.
.

Maksudnya kalau sel tu tak sihat, dia akan repair dan lindungi sel tu. Bila lindungi sel, automatic sel sihat, organ akan sihat, sistem badan pun akan sihat.
.

Bahan yang digunakan untuk buat vivix ni pun, bahan-baham superfood yang sangat mahal kat pasaran. Muscadine grape tu, kalau pergi jaya grocer, lebih rm100 hanya utk 100 gram.
.

Untung kita dapat manfaat dari vivix yang telah dipattern kan dgn sangat pekat oleh Shaklee. .

Bulan ni, vivix ada promosi taw.
Promosi last untuk terlajak murah dan berbaloi dengan free membership.

Klik cepat dear 📲http://addasyuhada.wasap.my

#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #babyshower
6 0 11 September, 2019
@petua.mudah.hamil Profile picture

@petua.mudah.hamil

SUSU KAMBING MYMILA BUKAN SHJ BAGUS UNTUK WANITA IKHTIAR HAMIL, TAPI SESUAI UNTUK SIAPA LAGI YE???
.
SAYA LISTKAN DIBAWAH YE..
.
1. Yang TAK BOLEH / TAK PERNAH / TAK SUKA minum susu (cuba minum mymila,mostly anda akan jadi suka)
.
2. Tak MAKAN KAMBING atau xbole langsung terima bau daging kambing tu (anda takkan sedar ini susu kambing kecuali kalau anda hamil,hidung anda jd super sensitif )
.
3.Hamil Booster (Mereka yg dah lama kahwin belum dikurniakan Zuriat)
.
4. Wanita yg pernah Hamil tapi asyik keguguran
.
5. Mereka yang Hamil tapi bacaan HB rendah, asyik loya dan pening2
.
6. Mereka yang Hamil tapi tiada masalah kesihatan cuma amal untuk kesihatan ibu dan bayi
.
7. Suami / Isteri yang kurang subur dan hadapi masalah Telur Tak Matang
.
8. Mereka yg Lesu dan Lemah Tenaga Batin
.
9. Mereka yg ingin Turunkan Berat Badan
.
10. Mereka yg hadapi masalah Banyak Angin dalam Badan dan Gastrik yg Teruk
.
11. Milk Booster (Mereka yg menyusukan anak)
.
12. Ibu-bapa, nenek atuk yg hadapi masalah sakit2 sendi Arthiritis dan sakit Lutut
.
13. Mereka yg hadapi masalah Scoliosis ( tulang belakang senget/bongkok)
.
14. Mereka yang punyai masalah ketidakstabilan Hormon. Period xlancar dan senggugut teruk
.
.
#infomymila #positifhamil #ihamilyes #infomymila #setsuburmymila #opkstriptest #susukambing #ikhtiarhamil #sedap #sayajual #primavalet #ajimaura #sayajualmurah #sayajualborong #ejen #stokis #produkkesihatan #produkkesuburan #subur #sihat #ttc #ttcwarrior #inginhamil #cepathamil #zuriat #baby #waktusubur

SUSU KAMBING MYMILA BUKAN SHJ BAGUS UNTUK WANITA IKHTIAR HAMIL, TAPI SESUAI UNTUK SIAPA LAGI YE???
.
SAYA LISTKAN DIBAWAH YE..
.
1. Yang TAK BOLEH / TAK PERNAH / TAK SUKA minum susu (cuba minum mymila,mostly anda akan jadi suka)
.
2. Tak MAKAN KAMBING atau xbole langsung terima bau daging kambing tu (anda takkan sedar ini susu kambing kecuali kalau anda hamil,hidung anda jd super sensitif )
.
3.Hamil Booster (Mereka yg dah lama kahwin belum dikurniakan Zuriat)
.
4. Wanita yg pernah Hamil tapi asyik keguguran
.
5. Mereka yang Hamil tapi bacaan HB rendah, asyik loya dan pening2
.
6. Mereka yang Hamil tapi tiada masalah kesihatan cuma amal untuk kesihatan ibu dan bayi
.
7. Suami / Isteri yang kurang subur dan hadapi masalah Telur Tak Matang
.
8. Mereka yg Lesu dan Lemah Tenaga Batin
.
9. Mereka yg ingin Turunkan Berat Badan
.
10. Mereka yg hadapi masalah Banyak Angin dalam Badan dan Gastrik yg Teruk
.
11. Milk Booster (Mereka yg menyusukan anak)
.
12. Ibu-bapa, nenek atuk yg hadapi masalah sakit2 sendi Arthiritis dan sakit Lutut
.
13. Mereka yg hadapi masalah Scoliosis ( tulang belakang senget/bongkok)
.
14. Mereka yang punyai masalah ketidakstabilan Hormon. Period xlancar dan senggugut teruk
.
.
#infomymila #positifhamil #ihamilyes #infomymila #setsuburmymila #opkstriptest #susukambing #ikhtiarhamil #sedap  #sayajual #primavalet #ajimaura #sayajualmurah #sayajualborong #ejen #stokis #produkkesihatan #produkkesuburan #subur #sihat #ttc #ttcwarrior #inginhamil #cepathamil #zuriat #baby #waktusubur
7 0 10 September, 2019
@next.ambition Profile picture

@next.ambition

Merasa post ini berguna buat kamu?
Silahkan Like, Comment dan Tag temen kamu yang membutuhkannya❕
. ➖➖➖➖➖➖➖➖
Kirimkan via email kalimat yang ingin kau ungkapkan ke faisalaser16@gmail.com dengan subjek #nextambition
.
Ungkapan yang terpilih bakal di-remake oleh tim @next.ambition dan jangan lupa cantumkan ID instagram kamu yaa.
.
Tulisan yang kamu kirim HARUS ASLI DARI BUAH PIKIRAN KAMU SENDIRI YAA :D
.
#waktu #waktunyakitamerdeka #waktuluang #waktunyakitanontonnet #waktuindonesiabercanda #waktuluangku #waktunyakitabisnis #waktumuda #waktulenggang #waktunyaliburan #waktunyakitajualan #waktutiadakira #waktupas #waktunyakita #waktuterbaikadalahsaatini #waktuyangtepat #waktuitu #waktuituemas #waktunya #waktusyuting #waktunyamakanpizza #waktuyangsalah #waktusubur #waktumustajab #jagashilaturrahim #jagawaktusholat #jagahidupsebelummati #part1

Merasa post ini berguna buat kamu?
Silahkan Like, Comment dan Tag temen kamu yang membutuhkannya❕
. ➖➖➖➖➖➖➖➖
Kirimkan via email kalimat yang ingin kau ungkapkan ke faisalaser16@gmail.com dengan subjek #nextambition
.
Ungkapan yang terpilih bakal di-remake oleh tim @next.ambition dan jangan lupa cantumkan ID instagram kamu yaa.
.
Tulisan yang kamu kirim HARUS ASLI DARI BUAH PIKIRAN KAMU SENDIRI YAA :D
.
#waktu #waktunyakitamerdeka #waktuluang #waktunyakitanontonnet #waktuindonesiabercanda #waktuluangku #waktunyakitabisnis #waktumuda #waktulenggang #waktunyaliburan #waktunyakitajualan #waktutiadakira #waktupas #waktunyakita #waktuterbaikadalahsaatini #waktuyangtepat #waktuitu #waktuituemas #waktunya #waktusyuting #waktunyamakanpizza #waktuyangsalah #waktusubur #waktumustajab #jagashilaturrahim #jagawaktusholat #jagahidupsebelummati #part1
27 0 10 September, 2019
@petua.mudah.hamil Profile picture

@petua.mudah.hamil

Doa untuk KESUBURAN
Doa ini diantara yg baik untuk diamalkan kepada wanita yg kurang subur. InsyaaAllah dengan mengamalkan dan dengan izin-Nya boleh merubahkan segala sesuatu dari yang buruk kepada yang baik untuk wanita yang mempunyai masalah kesuburan. Yang penting keyakinan kekuasaan-Nya dalam menyembuhkan.
.
Cara-caranya:
.
Sebelum memulakan bacaan mesti baca :
.
1. Istighfar 10 kali.
.
2. Shalawat Nabi 10 kali.
.
3. Al-Fatihah 1 kali.
.
4. Ayatul Kursi 1 kali.
.
5. Doa Untuk Mendapat zuriat. (setiap kali selepas solat)
.
6. Doa Kesuburan (Surah Al-Anbiyaa: Ayat 30) - 11 kali
.
P/S : Sediakan botol air yg bersih secukupnya. Setiap kali habis membaca "Doa Kesuburan" maka ditiupkan kepada air tersebut. Minum air bacaan setiap hari. Sapu air pada bahagian bawah pusat ke turun kebawah dengan air ini sebanyak tiga (3) kali sambil membaca "Doa Kesuburan". InsyaaAllah pada bahagian yang bermasalah akan pulih dengan izin-Nya. Jika ada yang tersumbat maka akan terbuka saluran tersebut..
. .
#infomymila #positifhamil #ihamilyes #infomymila #setsuburmymila #opkstriptest #susukambing #ikhtiarhamil #sedap #sayajual #primavalet #ajimaura #sayajualmurah #sayajualborong #ejen #stokis #produkkesihatan #produkkesuburan #subur #sihat #ttc #ttcwarrior #inginhamil #cepathamil #zuriat #baby #waktusubur

Doa untuk KESUBURAN 
Doa ini diantara yg baik untuk diamalkan kepada wanita yg kurang subur. InsyaaAllah dengan mengamalkan dan dengan izin-Nya boleh merubahkan segala sesuatu dari yang buruk kepada yang baik untuk wanita yang mempunyai masalah kesuburan. Yang penting keyakinan kekuasaan-Nya dalam menyembuhkan.
.
Cara-caranya:
.
Sebelum memulakan bacaan mesti baca :
.
1. Istighfar 10 kali.
.
2. Shalawat Nabi 10 kali.
.
3. Al-Fatihah 1 kali.
.
4. Ayatul Kursi 1 kali.
.
5. Doa Untuk Mendapat zuriat. (setiap kali selepas solat)
.
6. Doa Kesuburan (Surah Al-Anbiyaa: Ayat 30) - 11 kali
.
P/S : Sediakan botol air yg bersih secukupnya. Setiap kali habis membaca "Doa Kesuburan" maka ditiupkan kepada air tersebut. Minum air bacaan setiap hari. Sapu air pada bahagian bawah pusat ke turun kebawah dengan air ini sebanyak tiga (3) kali sambil membaca "Doa Kesuburan". InsyaaAllah pada bahagian yang bermasalah akan pulih dengan izin-Nya. Jika ada yang tersumbat maka akan terbuka saluran tersebut..
. .
#infomymila #positifhamil #ihamilyes #infomymila #setsuburmymila #opkstriptest #susukambing #ikhtiarhamil #sedap  #sayajual #primavalet #ajimaura #sayajualmurah #sayajualborong #ejen #stokis #produkkesihatan #produkkesuburan #subur #sihat #ttc #ttcwarrior #inginhamil #cepathamil #zuriat #baby #waktusubur
58 1 6 September, 2019
@petua.mudah.hamil Profile picture

@petua.mudah.hamil

UPT SAMAR²❓🤔 Minggu pertama lewat datang haid mungkin ada yang dapat UPT NEGATIVE atau SAMAR². Uols boleh repeat check untuk minggu kedua atau ketiga JIKA MASIH BELUM DATANG HAID.

UPT adalah alat untuk kesan hormon hamil yang terdapat dalam urine atau air kencing. Kalau rendah bacaan hormon tu, maka upt mungkin belum dapat detect uols hamil.

Tapi tidak mustahil ada yang belum lewat haid, upt dah naik double line. Boleh je macam tu. Jangan terkejut pulak.

Jika uols betul² hamil, upt yang samar² akan secara perlahan² menjadi semakin terang double line nya. Sebab semakin hari, hormon hamil tu akan bertambah di dalam air kencing.

#infomymila #positifhamil #ihamilyes #infomymila #setsuburmymila #opkstriptest #susukambing #ikhtiarhamil #sedap #sayajual #primavalet #ajimaura #sayajualmurah #sayajualborong #ejen #stokis #produkkesihatan #produkkesuburan #subur #sihat #ttc #ttcwarrior #inginhamil #cepathamil #zuriat #baby #waktusubur

UPT SAMAR²❓🤔 Minggu pertama lewat datang haid mungkin ada yang dapat UPT NEGATIVE atau SAMAR². Uols boleh repeat check untuk minggu kedua atau ketiga JIKA MASIH BELUM DATANG HAID.

UPT adalah alat untuk kesan hormon hamil yang terdapat dalam urine atau air kencing. Kalau rendah bacaan hormon tu, maka upt mungkin belum dapat detect uols hamil.

Tapi tidak mustahil ada yang belum lewat haid, upt dah naik double line. Boleh je macam tu. Jangan terkejut pulak.

Jika uols betul² hamil, upt yang samar² akan secara perlahan² menjadi semakin terang double line nya. Sebab semakin hari, hormon hamil tu akan bertambah di dalam air kencing.

#infomymila #positifhamil #ihamilyes #infomymila #setsuburmymila #opkstriptest #susukambing #ikhtiarhamil #sedap  #sayajual #primavalet #ajimaura #sayajualmurah #sayajualborong #ejen #stokis #produkkesihatan #produkkesuburan #subur #sihat #ttc #ttcwarrior #inginhamil #cepathamil #zuriat #baby #waktusubur
25 0 5 September, 2019
@soulleadmelaka Profile picture

@soulleadmelaka

Alhamdulillah feedback dari customer . Baru consume 1 botol .dengan asbab madu turki waktu subur beliau awal dari bulan sebelum ni. .
.
Siapa nak grab madu turkey area melaka boleh dm or ws cha . .
0128257585 or tekan link at bio for info & fast respond ya.
.
GET 3 FREE GIFT 🎁🎁🎁 #maduajaibturkey #madeinturkey #waktusubur #codmelaka #codareamelaka

Alhamdulillah feedback dari customer . Baru consume 1 botol .dengan asbab madu turki waktu subur beliau awal dari bulan sebelum ni. .
.
Siapa nak grab madu turkey area melaka boleh dm or ws cha . .
0128257585 or tekan link at bio for info & fast respond ya.
.
GET 3 FREE GIFT 🎁🎁🎁 #maduajaibturkey #madeinturkey #waktusubur #codmelaka #codareamelaka
4 0 30 August, 2019
Bantu kawan yg ada masalah period tak teratur
.
Alhamdulillah.. posiif hamil
.
Dapat bantu pun dah rasa hepi 😍
.
Apa lagi empunya badan yg hamil ❤️
.
.
.
#positifhamil #ihamilyes #infomymila #setsuburmymila #opkstriptest #susukambing #ikhtiarhamil #sedap  #sayajual #primavalet #ajimaura #sayajualmurah #sayajualborong #ejen #stokis #produkkesihatan #produkkesuburan #subur #sihat #ttc #ttcwarrior #inginhamil #cepathamil #zuriat #baby #waktusubur
4 0 30 August, 2019
@wiedajaafar.co Profile picture

@wiedajaafar.co

Olololo comelnya. Jom kawan-kawan. Kita yakin, doa, usaha, ikhtiar & tawakal. InshaAllah ia akan menjadi milik kita. 😘
.
CUSTOMER BERJAYA PREGNANT 😍 .
.
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶
.
Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.
.
Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee.
.
Bagi yang tertanya-tanya, Wieda nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN:
.
✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semasa bersama.
.
✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. .
✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.
.
✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.
.
✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active.
.
Boleh hubungi Wieda untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul .
.

WIEDA JAAFAR
012-962.7905
Your Most Wanted Shaklee
Independent Distributor .
#ikhtiarzuriat #ikhtiarhamil #ikhtiaranak #nakanak #nakbaby #subur #taksubur #tipssubur #tipskesuburan #fertility #waktusubur #naksubur #ttc #singleline #doubleline #masihmencuba #sweetdreams #cubahamil #1sttrimester #tipshamil #tipsmengandung #mengandung #9bulan10hari #baby #lovebaby #babylove

Olololo comelnya. Jom kawan-kawan. Kita yakin, doa, usaha, ikhtiar & tawakal. InshaAllah ia akan menjadi milik kita. 😘
.
CUSTOMER BERJAYA PREGNANT 😍 .
.
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶
.
Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.
.
Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee.
.
Bagi yang tertanya-tanya, Wieda nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN:
.
✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semasa bersama.
.
✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. .
✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.
.
✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.
.
✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active.
.
Boleh hubungi Wieda untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul .
.
. 
WIEDA JAAFAR
012-962.7905
Your Most Wanted Shaklee
Independent Distributor .
#ikhtiarzuriat #ikhtiarhamil #ikhtiaranak #nakanak #nakbaby #subur #taksubur #tipssubur #tipskesuburan #fertility #waktusubur #naksubur #ttc #singleline #doubleline #masihmencuba #sweetdreams #cubahamil #1sttrimester #tipshamil #tipsmengandung #mengandung #9bulan10hari #baby #lovebaby #babylove
4 0 28 August, 2019
@wiedajaafar.co Profile picture

@wiedajaafar.co

Antara kebahagiaan kami sebagai wakil distributor adalah bila dapat good news macam ni.. 🤗🤗
.
CUSTOMER BERJAYA PREGNANT 😍 .
.
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶
.
Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.
.
Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee.
.
Bagi yang tertanya-tanya, Wieda nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN:
.
✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semasa bersama.
.
✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. .
✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.
.
✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.
.
✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active.
.
Boleh hubungi Wieda untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul .
.

WIEDA JAAFAR
012-962.7905
Your Most Wanted Shaklee
Independent Distributor .
#ikhtiarzuriat #ikhtiarhamil #ikhtiaranak #nakanak #nakbaby #subur #taksubur #tipssubur #tipskesuburan #fertility #waktusubur #naksubur #ttc #goodmorning #selamatpagi #selamatharimerdeka #happymerdekaday #merdekaday #merdeka #happyindependenceday #malaysia #tanahairku #sayangimalaysia

Antara kebahagiaan kami sebagai wakil distributor adalah bila dapat good news macam ni.. 🤗🤗
.
CUSTOMER BERJAYA PREGNANT 😍 .
.
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶
.
Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.
.
Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee.
.
Bagi yang tertanya-tanya, Wieda nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN:
.
✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semasa bersama.
.
✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. .
✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.
.
✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.
.
✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active.
.
Boleh hubungi Wieda untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul .
.
. 
WIEDA JAAFAR
012-962.7905
Your Most Wanted Shaklee
Independent Distributor .
#ikhtiarzuriat #ikhtiarhamil #ikhtiaranak #nakanak #nakbaby #subur #taksubur #tipssubur #tipskesuburan #fertility #waktusubur #naksubur #ttc #goodmorning #selamatpagi #selamatharimerdeka #happymerdekaday #merdekaday #merdeka #happyindependenceday #malaysia #tanahairku #sayangimalaysia
4 0 28 August, 2019
@wiedajaafar.co Profile picture

@wiedajaafar.co

CUSTOMER BERJAYA PREGNANT 😍 .
.
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶
.
Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.
.
Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee.
.
Bagi yang tertanya-tanya, Wieda nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN:
.
✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semasa bersama.
.
✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. .
✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.
.
✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.
.
✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active.
.
Boleh hubungi Wieda untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul .
.

WIEDA JAAFAR
012-962.7905
Your Most Wanted Shaklee
Independent Distributor .
#ikhtiarzuriat #ikhtiarhamil #ikhtiaranak #nakanak #nakbaby #subur #taksubur #tipssubur #tipskesuburan #fertility #waktusubur #naksubur #ttc #singleline #doubleline #masihmencuba #sweetdreams #cubahamil #1sttrimester #tipshamil #tipsmengandung #mengandung #doakansaya #iwantbaby #goodquotes #positive #postpartum #iampregnant

CUSTOMER BERJAYA PREGNANT 😍 .
.
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶
.
Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.
.
Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee.
.
Bagi yang tertanya-tanya, Wieda nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN:
.
✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semasa bersama.
.
✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. .
✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.
.
✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.
.
✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active.
.
Boleh hubungi Wieda untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul .
.
. 
WIEDA JAAFAR
012-962.7905
Your Most Wanted Shaklee
Independent Distributor .
#ikhtiarzuriat #ikhtiarhamil #ikhtiaranak #nakanak #nakbaby #subur #taksubur #tipssubur #tipskesuburan #fertility #waktusubur #naksubur #ttc #singleline #doubleline #masihmencuba #sweetdreams #cubahamil #1sttrimester #tipshamil #tipsmengandung #mengandung #doakansaya #iwantbaby #goodquotes #positive #postpartum #iampregnant
4 0 27 August, 2019
@wiedajaafar.co Profile picture

@wiedajaafar.co

CUSTOMER BERJAYA PREGNANT 😍 .
.
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶
.
Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.
.
Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee.
.
Bagi yang tertanya-tanya, Wieda nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN:
.
✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semasa bersama.
.
✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. .
✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.
.
✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.
.
✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active.
.
Boleh hubungi Wieda untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul .
.

WIEDA JAAFAR
012-962.7905
Your Most Wanted Shaklee
Independent Distributor .
#ikhtiarzuriat #ikhtiarhamil #ikhtiaranak #nakanak #nakbaby #subur #taksubur #tipssubur #tipskesuburan #fertility #waktusubur #naksubur #ttc #singleline #doubleline #masihmencuba #sweetdreams #cubahamil #1sttrimester #tipshamil #tipsmengandung #mengandung #doakansaya #iwantbaby

CUSTOMER BERJAYA PREGNANT 😍 .
.
IKHTIAR HAMIL DENGAN SHAKLEE 👶
.
Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.
.
Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee.
.
Bagi yang tertanya-tanya, Wieda nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN:
.
✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semasa bersama.
.
✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. .
✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.
.
✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.
.
✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active.
.
Boleh hubungi Wieda untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul .
.
. 
WIEDA JAAFAR
012-962.7905
Your Most Wanted Shaklee
Independent Distributor .
#ikhtiarzuriat #ikhtiarhamil #ikhtiaranak #nakanak #nakbaby #subur #taksubur #tipssubur #tipskesuburan #fertility #waktusubur #naksubur #ttc #singleline #doubleline #masihmencuba #sweetdreams #cubahamil #1sttrimester #tipshamil #tipsmengandung #mengandung #doakansaya #iwantbaby
3 0 27 August, 2019
@rumahbersalinberuntung Profile picture

@rumahbersalinberuntung

Rumah Bersalin Beruntung

ANDA SEDANG MERANCANG KEHAMILAN?
INGIN MENGETAHUI MASA SUBUR ANDA? 🤱🏻 Kami di Rumah Bersalin Beruntung boleh membantu anda. .
.

2 Strip RM10 ( free urine cup )!
2 Strip RM10 ( free urine cup )!
2Strip RM10 ( free urine cup )! Pernah dengar OPK ? .
.
.

OPK adalah Ovulation Predictor Kit iaitu sejenis alat yang boleh mengesan waktu kesuburan wanita 🤰🏻 Bentuk dan rupanya adalah sejenis strip, sama seperti UPT (urine pregnancy test) tetapi ia khas untuk mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan di dalam badan. Jadi anda boleh mengetahui waktu subur anda ☺️ Kini anda boleh mendapatkan Ovulation Test di Rumah Bersalin Beruntung yang dijual dengan harga promo.
.
.
.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi kami di talian .
.
Klinik : 03-601285911
Hotline : 011-23754688 .
.
.
#pakejbersalin2019 #pakejberpantangselangor #waktusuburwanita #pakejbersalinmurah #pakejbersalinselangor #merancangkehamilan #perancangkehamilan #waktusubur #pakejbersalinmurahmalaysia #selangor #ibumengandung

ANDA SEDANG MERANCANG KEHAMILAN? 
INGIN MENGETAHUI MASA SUBUR ANDA? 🤱🏻 Kami di Rumah Bersalin Beruntung boleh membantu anda. .
.

2 Strip RM10 ( free urine cup )!
2 Strip RM10 ( free urine cup )!
2Strip RM10 ( free urine cup )! Pernah dengar OPK ? .
.
.

OPK adalah Ovulation Predictor Kit iaitu sejenis alat yang boleh mengesan waktu kesuburan wanita 🤰🏻 Bentuk dan rupanya adalah sejenis strip, sama seperti UPT (urine pregnancy test) tetapi ia khas untuk mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan di dalam badan. Jadi anda boleh mengetahui waktu subur anda ☺️ Kini anda boleh mendapatkan Ovulation Test di Rumah Bersalin Beruntung yang dijual dengan harga promo.
.
.
.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi kami di talian .
.
Klinik : 03-601285911
Hotline : 011-23754688 .
.
.
#pakejbersalin2019 #pakejberpantangselangor #waktusuburwanita #pakejbersalinmurah #pakejbersalinselangor #merancangkehamilan #perancangkehamilan #waktusubur #pakejbersalinmurahmalaysia #selangor #ibumengandung
4 0 27 August, 2019
@kelainan_sperma Profile picture

@kelainan_sperma

Aceh

Semoga yang like bisa secepatnya mendapatkan sang buah hati di bulan ini آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. ================================
Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person : ️
📲WhatsApp : +6285266447400

Semoga yang like bisa secepatnya mendapatkan sang buah hati di bulan ini  آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. ================================
Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person : ️
📲WhatsApp : +6285266447400
14 2 22 August, 2019
@nakhamil_by_testermurah Profile picture

@nakhamil_by_testermurah

#assalamualaikum #mommycantik .

Mommy yg sdg #ikhtiarhamil sila angkat tgn!! .

Saya jual brg, bukan jual harapan, tapi #insyaAllah akan bantu mommy guna OPK dgn betul .

#waktusubur #tipshamil #tipshamilcepat .

www.wasap.my/60126424559/NakOpkUpt .

Berminat nak hamil dengan cara mencari waktu subur? Kami sediakan konsultansi penggunaan & guide sehingga hamil, insyaAllah, selepas pembelian dilakukan (consult via FB inbox only) .

#viralmalaysia #bazarpaknilmurah #berjayahamil #iklanmalaysia #iklanbrunei #igshopbrunei #momtobemalaysia #rezekiAllah #habbatussauda #sayajualmurah #muslimah #9bulan10hari #susahhamil #opkmurah #mudahhamil #suamiisteri #pengantinbaru #buahzuriat #jsp #susukambingmalaysia #kurmanabi #ttcmalaysia #sayajual

#assalamualaikum #mommycantik .

Mommy yg sdg #ikhtiarhamil sila angkat tgn!! .

Saya jual brg, bukan jual harapan, tapi #insyaAllah akan bantu mommy guna OPK dgn betul .

#waktusubur #tipshamil #tipshamilcepat .

www.wasap.my/60126424559/NakOpkUpt .

Berminat nak hamil dengan cara mencari waktu subur? Kami sediakan konsultansi penggunaan & guide sehingga hamil, insyaAllah, selepas pembelian dilakukan (consult via FB inbox only) .

#viralmalaysia #bazarpaknilmurah #berjayahamil #iklanmalaysia #iklanbrunei #igshopbrunei #momtobemalaysia #rezekiAllah #habbatussauda #sayajualmurah #muslimah #9bulan10hari #susahhamil #opkmurah #mudahhamil #suamiisteri #pengantinbaru #buahzuriat #jsp #susukambingmalaysia #kurmanabi #ttcmalaysia #sayajual
1 0 14 August, 2019
@fatinperryy Profile picture

@fatinperryy

Lama tak buat video. Harini balas dendam cakap lama sikitt.😅 Jom layan kejap Prof Muhaya wanna be ni berceloteh😂

Lama tak buat video. Harini balas dendam cakap lama sikitt.😅 Jom layan kejap Prof Muhaya wanna be ni berceloteh😂
24 2 9 August, 2019
@pregnant.info Profile picture

@pregnant.info

-
Kehadiran buah hati ini, lucu sehat dan menggemaskan menjadi harapan suami istri yang sudah menikah untuk menjadi penerus keturunan
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk bunda yg menantikan kehamilan, tetap semangat terus ikhtiar, do'a dan tawakal. Segera konsultasikan keluhan bapak/ibu.
___________
HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT
🌷Informasi kesehatan pasutri
🌷Solusi kehamilan
🌷Infertilitas
➖➖➖➖➖➖
Contact person :
✓ WA : 089636475723 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #masasuburwanita #setsuburwanita #madusuburpria #suburpria #obatsuburpria #masasuburpria #waktusubur #datangbulan #cepathamilholistic #tipscepathamil #tipsibuhamil #tipsmudahhamil #tipssehathamil #tipscepathamilalami

-
Kehadiran buah hati ini, lucu sehat dan menggemaskan menjadi harapan suami istri yang sudah menikah untuk menjadi penerus keturunan
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk bunda yg menantikan kehamilan, tetap semangat terus ikhtiar, do'a dan tawakal. Segera konsultasikan keluhan bapak/ibu.
___________
HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT
🌷Informasi kesehatan pasutri
🌷Solusi kehamilan
🌷Infertilitas
➖➖➖➖➖➖
Contact person :
✓ WA : 089636475723 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #masasuburwanita #setsuburwanita #madusuburpria #suburpria #obatsuburpria #masasuburpria #waktusubur #datangbulan #cepathamilholistic #tipscepathamil #tipsibuhamil #tipsmudahhamil #tipssehathamil #tipscepathamilalami
41 0 7 August, 2019
@mesitihealthbeauty Profile picture

@mesitihealthbeauty

Bandar Putra Kulai

PROMO JOM SHAKLEE VIVIX ❤️
_
Beli 2 botol vivix FREE CASHBACK RM38! & PERCUMA keahlian! Jimat lebih rm300+
_
Kebanyakan customers yang consume vivix, dan masih ambik vivix sampai harini :
_
1. Yang hadiahkan untuk mak ayah utk masalah sendi dan lenguh lutut.
2. Yang sedang ikhtiar hamil
3. Yang nak maintain kulit dan badan bertenaga macam orang muda.
Vivix ni best antiaging supplement.
4. Yang ada masalah period tak regular
_
Nak borong vivix ? Grab lah PROMO super best ni!
_
✔ Jimat lebih RM300+ untuk pakej beli 2 botol
_
✔ FREE membership
_
✔ Cash back bonus RM38
_
Boleh whatsapp ok ! Servis paling friendly 😬
_
Klik link in BIO ☝️
.
.
.
#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #kedaisaya #mesitihealthbeauty

PROMO JOM SHAKLEE VIVIX ❤️
_
Beli 2 botol vivix FREE CASHBACK RM38! & PERCUMA keahlian! Jimat lebih rm300+
_
Kebanyakan customers yang consume vivix, dan masih ambik vivix sampai harini : 
_
1. Yang hadiahkan untuk mak ayah utk masalah sendi dan lenguh lutut.
2. Yang sedang ikhtiar hamil
3. Yang nak maintain kulit dan badan bertenaga macam orang muda. 
Vivix ni best antiaging supplement. 
4. Yang ada masalah period tak regular 
_
Nak borong vivix ? Grab lah PROMO super best ni! 
_
✔ Jimat lebih RM300+ untuk pakej beli 2 botol 
_
✔ FREE membership 
_
✔ Cash back bonus RM38
_
Boleh whatsapp ok ! Servis paling friendly 😬
_
Klik link in BIO ☝️
.
.
.
#vivix #promovivix #vivixmurah #vivixpromo #vivixshaklee #shakleevivix #shakleeklcc #shakleeklia #kemensahheight #antiagingsupplement #vitaminsubur #ubatsakitlutut #ubatsakitsendi #kencingmanis #darahtinggi #Rabun #tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #kedaisaya #mesitihealthbeauty
0 0 6 August, 2019
@azfa_shakleedistributor Profile picture

@azfa_shakleedistributor

USM, Engineering Campus

.
Dah beratus tahun French people minum red wine. Dan selepas beratus tahun, para saintis mengkaji, mendapati masyarakat French mengalami kadar risiko rendah untuk menghidap penyakit jantung, tekanan darah tinggi dan obesiti.
.
Kenapa??
.
Rupanya mereka mengamalkan satu gelas red wine setiap hari.
.
Pada kadar yang moderate. Bukan minum sampai mabuk.
.
Maka dalam buku teks medical dikatakan moderate intake of red wine helps reduce risk of heart attack.
.
Tapi orang Islam tak boleh minum red wine.
.
Sebenarnya yang membantu turunkan risiko penyakit tu sendiri bukan sebab alcohol. Tapi sebab kandungan resveratrol dalam red wine tu kerana ia diperbuat dari anggur merah yang special.
.
Dalam vivix pulak anggur kitalah ada resveratrol atau nama orang awamnya red wine extract.
.
Bukan ada wine pun. Hanya nama sinonim saja.
.
#tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #twins #anaksoleh #anaksolehah #vitaminkesuburan #tipskesuburan #pregnant #healthcare #vivix #vivixshaklee #vivixmurah #vivixpromo

.
Dah beratus tahun French people minum red wine. Dan selepas beratus tahun, para saintis mengkaji, mendapati masyarakat French mengalami kadar risiko rendah untuk menghidap penyakit jantung, tekanan darah tinggi dan obesiti.
.
Kenapa??
.
Rupanya mereka mengamalkan satu gelas red wine setiap hari.
.
Pada kadar yang moderate. Bukan minum sampai mabuk.
.
Maka dalam buku teks medical dikatakan moderate intake of red wine helps reduce risk of heart attack.
.
Tapi orang Islam tak boleh minum red wine.
.
Sebenarnya yang membantu turunkan risiko penyakit tu sendiri bukan sebab alcohol. Tapi sebab kandungan resveratrol dalam red wine tu kerana ia diperbuat dari anggur merah yang special.
.
Dalam vivix pulak anggur kitalah ada resveratrol atau nama orang awamnya red wine extract.
.
Bukan ada wine pun. Hanya nama sinonim saja.
.
#tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #twins #anaksoleh #anaksolehah #vitaminkesuburan #tipskesuburan #pregnant #healthcare #vivix #vivixshaklee #vivixmurah #vivixpromo
0 0 6 August, 2019
@azfa_shakleedistributor Profile picture

@azfa_shakleedistributor

USM, Engineering Campus

.
Pernah dengar tentang anggur Muscadine?. Anggur ini di #KLCC sebiji berharga RM110 (tahun 2013). Harga sekilogram adalah RM2000. Memang mahal betul. Kenapa sampai mahal sangatkan. .
Rupanya sebab khasiatnya yang dijadikannya ia sangat mahal. Dan muscadine ni anda bolej dptkan dari vivix. Vivix ialah premium product paling laris dalam #Shaklee. Jadi untung sangat kalau anda cuba.
.
#tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #twins #anaksoleh #anaksolehah #vitaminkesuburan #tipskesuburan #pregnant #healthcare #vivix #vivixshaklee #vivixmurah #vivixpromo

.
Pernah dengar tentang anggur Muscadine?. Anggur ini di #KLCC sebiji berharga RM110 (tahun 2013). Harga sekilogram adalah RM2000. Memang mahal betul. Kenapa sampai mahal sangatkan. .
Rupanya sebab khasiatnya yang dijadikannya ia sangat mahal. Dan muscadine ni anda bolej dptkan dari vivix. Vivix ialah premium product paling laris dalam #Shaklee. Jadi untung sangat kalau anda cuba.
.
#tipshamil #tipshamilcepat #hamil #tipssubur #waktusubur #mudahhamil #viralmalaysia #anniversary #surpriseplanner #twins #anaksoleh #anaksolehah #vitaminkesuburan #tipskesuburan #pregnant #healthcare #vivix #vivixshaklee #vivixmurah #vivixpromo
1 0 6 August, 2019

Top #waktusubur posts

@nakhamil_by_testermurah Profile picture

@nakhamil_by_testermurah

Create ur own #package, sukati nak campur berapa opk & upt, best kan🤣 .

Saya jual brg, bukan jual harapan, tapi #insyaAllah akan bantu mommy guna OPK dgn betul .

#kesuburan #waktusubur #tipshamil #tipshamilcepat .

www.wasap.my/60126424559/NakOpkUpt .

Berminat nak hamil dengan cara mencari waktu subur? Kami sediakan konsultansi penggunaan & guide sehingga hamil, insyaAllah, selepas pembelian dilakukan (consult via FB inbox only) .

#viralmalaysia #bazarpaknilmurah #berjayahamil #iklanmalaysia #iklanbrunei #igshopbrunei #momtobemalaysia #rezekiAllah #habbatussauda #sayajualmurah #muslimah #9bulan10hari #susahhamil #opkmurah #mudahhamil #suamiisteri #pengantinbaru #buahzuriat #opkmurahmalaysia #susukambing #opkmurahmalaysia

Create ur own #package, sukati nak campur berapa opk & upt, best kan🤣 .

Saya jual brg, bukan jual harapan, tapi #insyaAllah akan bantu mommy guna OPK dgn betul .

#kesuburan #waktusubur #tipshamil #tipshamilcepat .

www.wasap.my/60126424559/NakOpkUpt .

Berminat nak hamil dengan cara mencari waktu subur? Kami sediakan konsultansi penggunaan & guide sehingga hamil, insyaAllah, selepas pembelian dilakukan (consult via FB inbox only) .

#viralmalaysia #bazarpaknilmurah #berjayahamil #iklanmalaysia #iklanbrunei #igshopbrunei #momtobemalaysia #rezekiAllah #habbatussauda #sayajualmurah #muslimah #9bulan10hari #susahhamil #opkmurah #mudahhamil #suamiisteri #pengantinbaru #buahzuriat #opkmurahmalaysia #susukambing #opkmurahmalaysia
9 3 26 November, 2018
@nakhamil_by_testermurah Profile picture

@nakhamil_by_testermurah

#2weekwait #ovulation #waktusubur #tipshamil #tipshamilcepat .

www.wasap.my/60126424559/NakOpkUpt .

Berminat nak hamil dengan cara mencari waktu subur? Kami sediakan konsultansi penggunaan & guide sehingga hamil, insyaAllah, selepas pembelian dilakukan (consult via FB inbox only) .

#viralmalaysia #bazarpaknilmurah #berjayahamil #iklanmalaysia #iklanbrunei #momtobemalaysia #rezekiAllah #habbatussauda #sayajualmurah #muslimah #9bulan10hari #susahhamil #mudahhamil #suamiisteri #pengantinbaru #buahzuriat #susukambing #opkmurahmalaysia #lagisyantik

#2weekwait #ovulation #waktusubur #tipshamil #tipshamilcepat .

www.wasap.my/60126424559/NakOpkUpt .

Berminat nak hamil dengan cara mencari waktu subur? Kami sediakan konsultansi penggunaan & guide sehingga hamil, insyaAllah, selepas pembelian dilakukan (consult via FB inbox only) .

#viralmalaysia #bazarpaknilmurah #berjayahamil #iklanmalaysia #iklanbrunei #momtobemalaysia #rezekiAllah #habbatussauda #sayajualmurah #muslimah #9bulan10hari #susahhamil #mudahhamil #suamiisteri #pengantinbaru #buahzuriat #susukambing #opkmurahmalaysia #lagisyantik
5 2 2 August, 2018
@petua.mudah.hamil Profile picture

@petua.mudah.hamil

Preggy mommy

Comey kan preggy mommy ni, naik seri gitu. 😍😍 Repeat order dan ambil stock sekali

Yang nak self pick up area PUTRAJAYA & SEMENYIH boleh pm tepi @ wasap puan zai fb : Razaimah Binti Ibrahim 😘

Amal mymila, sebarkan cinta 😍
.
. #serikembangan #bangi #kajang
#semenyih #putrajaya #equine #beranang
#jomhamil #mudahhamil #hamilbooster
#setkesuburan #folicasid #asidfolic #takhamis
#ajimaura #kembar #hamilkembar #zikirhamil #doahamil #hamilanaklelaki #waktusubur #hamilanakperempuan #cyst #fibroid #senggugut #kitaranhaidtakteratur #pcos

Preggy mommy

Comey kan preggy mommy ni, naik seri gitu. 😍😍 Repeat order dan ambil stock sekali

Yang nak self pick up area PUTRAJAYA & SEMENYIH boleh pm tepi @ wasap puan zai fb : Razaimah Binti Ibrahim 😘

Amal mymila, sebarkan cinta 😍
.
.#serikembangan #bangi #kajang 
#semenyih #putrajaya #equine #beranang
#jomhamil #mudahhamil #hamilbooster 
#setkesuburan #folicasid #asidfolic #takhamis
#ajimaura #kembar #hamilkembar #zikirhamil #doahamil #hamilanaklelaki #waktusubur #hamilanakperempuan #cyst #fibroid #senggugut #kitaranhaidtakteratur #pcos
122 2 22 January, 2018
@nakhamil_by_testermurah Profile picture

@nakhamil_by_testermurah

Bestnya tgk "seketol" baby tido😋 .

#assalamualaikum #mommycantik .

Mommy yg sdg #ikhtiarhamil sila angkat tgn!! .

Saya jual brg, bukan jual harapan, tapi #insyaAllah akan bantu mommy guna OPK dgn betul .

#waktusubur #tipshamil #tipshamilcepat .

www.wasap.my/60126424559/NakOpkUpt .

Berminat nak hamil dengan cara mencari waktu subur? Kami sediakan konsultansi penggunaan & guide sehingga hamil, insyaAllah, selepas pembelian dilakukan (consult via FB inbox only) .

#viralmalaysia #bazarpaknilmurah #berjayahamil #iklanmalaysia #iklanbrunei #igshopbrunei #momtobemalaysia #rezekiAllah #habbatussauda #sayajualmurah #muslimah #9bulan10hari #susahhamil #opkmurah #mudahhamil #suamiisteri #pengantinbaru #buahzuriat #jsp #instafollow #followback #instalike

Bestnya tgk "seketol" baby tido😋 .

#assalamualaikum #mommycantik .

Mommy yg sdg #ikhtiarhamil sila angkat tgn!! .

Saya jual brg, bukan jual harapan, tapi #insyaAllah akan bantu mommy guna OPK dgn betul .

#waktusubur #tipshamil #tipshamilcepat .

www.wasap.my/60126424559/NakOpkUpt .

Berminat nak hamil dengan cara mencari waktu subur? Kami sediakan konsultansi penggunaan & guide sehingga hamil, insyaAllah, selepas pembelian dilakukan (consult via FB inbox only) .

#viralmalaysia #bazarpaknilmurah #berjayahamil #iklanmalaysia #iklanbrunei #igshopbrunei #momtobemalaysia #rezekiAllah #habbatussauda #sayajualmurah #muslimah #9bulan10hari #susahhamil #opkmurah #mudahhamil #suamiisteri #pengantinbaru #buahzuriat #jsp #instafollow #followback #instalike
27 5 26 August, 2018
@nakhamil_by_testermurah Profile picture

@nakhamil_by_testermurah

#assalamualaikum #mommycantik .

Mommy yg sdg #ikhtiarhamil sila angkat tgn!! .

Saya jual brg, bukan jual harapan, tapi #insyaAllah akan bantu mommy guna OPK dgn betul .

#waktusubur #tipshamil #tipshamilcepat .

www.wasap.my/60126424559/NakOpkUpt .

Berminat nak hamil dengan cara mencari waktu subur? Kami sediakan konsultansi penggunaan & guide sehingga hamil, insyaAllah, selepas pembelian dilakukan (consult via FB inbox only) .

#viralmalaysia #bazarpaknilmurah #berjayahamil #iklanmalaysia #iklanbrunei #igshopbrunei #momtobemalaysia #rezekiAllah #habbatussauda #sayajualmurah #muslimah #9bulan10hari #susahhamil #opkmurah #mudahhamil #suamiisteri #pengantinbaru #buahzuriat #jsp #instafollow #followback #ttcmalaysia #sayajual

#assalamualaikum #mommycantik .

Mommy yg sdg #ikhtiarhamil sila angkat tgn!! .

Saya jual brg, bukan jual harapan, tapi #insyaAllah akan bantu mommy guna OPK dgn betul .

#waktusubur #tipshamil #tipshamilcepat .

www.wasap.my/60126424559/NakOpkUpt .

Berminat nak hamil dengan cara mencari waktu subur? Kami sediakan konsultansi penggunaan & guide sehingga hamil, insyaAllah, selepas pembelian dilakukan (consult via FB inbox only) .

#viralmalaysia #bazarpaknilmurah #berjayahamil #iklanmalaysia #iklanbrunei #igshopbrunei #momtobemalaysia #rezekiAllah #habbatussauda #sayajualmurah #muslimah #9bulan10hari #susahhamil #opkmurah #mudahhamil #suamiisteri #pengantinbaru #buahzuriat #jsp #instafollow #followback #ttcmalaysia #sayajual
5 9 26 September, 2018
@nakhamil_by_testermurah Profile picture

@nakhamil_by_testermurah

Mommy yg sdg #ikhtiarhamil sila angkat tgn!! .

Saya jual brg, bukan jual harapan, tapi #insyaAllah akan bantu mommy guna OPK dgn betul .

#waktusubur #tipshamil #tipshamilcepat .

www.wasap.my/60126424559/NakOpkUpt .

Berminat nak hamil dengan cara mencari waktu subur? Kami sediakan konsultansi penggunaan & guide sehingga hamil, insyaAllah, selepas pembelian dilakukan (consult via FB inbox only) .

#viralmalaysia #bazarpaknilmurah #berjayahamil #iklanmalaysia #iklanbrunei #igshopbrunei #momtobemalaysia #rezekiAllah #habbatussauda #sayajualmurah #muslimah #9bulan10hari #susahhamil #opkmurah #mudahhamil #suamiisteri #pengantinbaru #buahzuriat #susukambing

Mommy yg sdg #ikhtiarhamil sila angkat tgn!! .

Saya jual brg, bukan jual harapan, tapi #insyaAllah akan bantu mommy guna OPK dgn betul .

#waktusubur #tipshamil #tipshamilcepat .

www.wasap.my/60126424559/NakOpkUpt .

Berminat nak hamil dengan cara mencari waktu subur? Kami sediakan konsultansi penggunaan & guide sehingga hamil, insyaAllah, selepas pembelian dilakukan (consult via FB inbox only) .

#viralmalaysia #bazarpaknilmurah #berjayahamil #iklanmalaysia #iklanbrunei #igshopbrunei #momtobemalaysia #rezekiAllah #habbatussauda #sayajualmurah #muslimah #9bulan10hari #susahhamil #opkmurah #mudahhamil #suamiisteri #pengantinbaru #buahzuriat #susukambing
8 4 27 September, 2018
@nakhamil_by_testermurah Profile picture

@nakhamil_by_testermurah

#assalamualaikum #mommycantik .

Mommy yg sdg #ikhtiarhamil sila angkat tgn!! .

Saya jual brg, bukan jual harapan, tapi #insyaAllah akan bantu mommy guna OPK dgn betul .

#waktusubur #tipshamil #tipshamilcepat .

www.wasap.my/60126424559/NakOpkUpt .

Berminat nak hamil dengan cara mencari waktu subur? Kami sediakan konsultansi penggunaan & guide sehingga hamil, insyaAllah, selepas pembelian dilakukan (consult via FB inbox only) .

#viralmalaysia #bazarpaknilmurah #berjayahamil #iklanmalaysia #iklanbrunei #igshopbrunei #momtobemalaysia #rezekiAllah #habbatussauda #sayajualmurah #muslimah #9bulan10hari #susahhamil #opkmurah #mudahhamil #suamiisteri #pengantinbaru #buahzuriat #jsp #instafollow #followback #ttcmalaysia #sayajual

#assalamualaikum #mommycantik .

Mommy yg sdg #ikhtiarhamil sila angkat tgn!! .

Saya jual brg, bukan jual harapan, tapi #insyaAllah akan bantu mommy guna OPK dgn betul .

#waktusubur #tipshamil #tipshamilcepat .

www.wasap.my/60126424559/NakOpkUpt .

Berminat nak hamil dengan cara mencari waktu subur? Kami sediakan konsultansi penggunaan & guide sehingga hamil, insyaAllah, selepas pembelian dilakukan (consult via FB inbox only) .

#viralmalaysia #bazarpaknilmurah #berjayahamil #iklanmalaysia #iklanbrunei #igshopbrunei #momtobemalaysia #rezekiAllah #habbatussauda #sayajualmurah #muslimah #9bulan10hari #susahhamil #opkmurah #mudahhamil #suamiisteri #pengantinbaru #buahzuriat #jsp #instafollow #followback #ttcmalaysia #sayajual
12 4 3 October, 2018
@nakhamil_by_testermurah Profile picture

@nakhamil_by_testermurah

Create ur own #package, sukati nak campur berapa opk & upt, best kan🤣 .

Saya jual brg, bukan jual harapan, tapi #insyaAllah akan bantu mommy guna OPK dgn betul .

#kesuburan #waktusubur #tipshamil #tipshamilcepat .

www.wasap.my/60126424559/NakOpkUpt .

Berminat nak hamil dengan cara mencari waktu subur? Kami sediakan konsultansi penggunaan & guide sehingga hamil, insyaAllah, selepas pembelian dilakukan (consult via FB inbox only) .

#viralmalaysia #bazarpaknilmurah #berjayahamil #iklanmalaysia #iklanbrunei #igshopbrunei #momtobemalaysia #rezekiAllah #habbatussauda #sayajualmurah #muslimah #9bulan10hari #susahhamil #opkmurah #mudahhamil #suamiisteri #pengantinbaru #buahzuriat #opkmurahmalaysia

Create ur own #package, sukati nak campur berapa opk & upt, best kan🤣 .

Saya jual brg, bukan jual harapan, tapi #insyaAllah akan bantu mommy guna OPK dgn betul .

#kesuburan #waktusubur #tipshamil #tipshamilcepat .

www.wasap.my/60126424559/NakOpkUpt .

Berminat nak hamil dengan cara mencari waktu subur? Kami sediakan konsultansi penggunaan & guide sehingga hamil, insyaAllah, selepas pembelian dilakukan (consult via FB inbox only) .

#viralmalaysia #bazarpaknilmurah #berjayahamil #iklanmalaysia #iklanbrunei #igshopbrunei #momtobemalaysia #rezekiAllah #habbatussauda #sayajualmurah #muslimah #9bulan10hari #susahhamil #opkmurah #mudahhamil #suamiisteri #pengantinbaru #buahzuriat #opkmurahmalaysia
4 2 17 October, 2018