#wanitahariini Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #wanitahariini and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
14 minutes
Average like
13.6
Average comment
1.7
Posts with video
5/36
Posts with photo
31/36

Hashtag Popularity

@norazmira_dianzkotabharu Profile picture

@norazmira_dianzkotabharu

[WARNA LIP MATTE LAMA TAK CUKUP UMPPHH? PAKAI AJE #DIANZSEMILIPSMATTE! 😘

Daripada sis-sis sekalian duk komplen pasal kaler lip matte lama tak best & membosankan, apa kata sis pakai aje #DianzSemiLipsMatte. Ada 6 code colour menarik untuk sis-sis sesuaikan dengan bibir sis! Lepas ni konfem tak nampak membosankan tapi nampak lagi seksi bibir tu! 🤗

[WARNA LIP MATTE LAMA TAK CUKUP UMPPHH?  PAKAI AJE #DIANZSEMILIPSMATTE! 😘

Daripada sis-sis sekalian duk komplen pasal kaler lip matte lama tak best & membosankan, apa kata sis pakai aje #DianzSemiLipsMatte.  Ada 6 code colour menarik untuk sis-sis sesuaikan dengan bibir sis!  Lepas ni konfem tak nampak membosankan tapi nampak lagi seksi bibir tu! 🤗
1 2 3 hours ago
@azmieyra.zara Profile picture

@azmieyra.zara

Comel sangat stokin ni, takkan nak pakai sorang2 je, ajak la kawan kat sebelah korang tu share beli sama 😍😍

Comel sangat stokin ni, takkan nak pakai sorang2 je, ajak la kawan kat sebelah korang tu share beli sama 😍😍
0 1 3 hours ago
@azmieyra.zara Profile picture

@azmieyra.zara

Produk Allah S.W.T memang terbaik 👍🏼 Berat badan turun 7kg, kedut halus kat muka jadi kurang. Kulit muka jadi tegang. Jerawat banyak kurang. Boleh jadi Mood booster dan hilangkan mood swiiiiing. Period lancar. Lebih fit menjalani hidup seharian. Lebih kuat hadap kenyataan hidup 😂

Serius ya. Produk Allah memang yang terbaik. Alhamdulillah 😍

Kalo minum ini terus jadi pening pening camana?
tambah sedikiit garam laut, atau himalayan salt di minuman ini. Supaya mengatasi darah rendah. Jangan lupa makan kurma juga ya.

1 liter air
2 batang serai
7 biji cengkih
1 batang Kayu Manis Ceylon (kayu manis biasa tak bagus untuk kesihatan)
3 hiris halia diketuk
1 biji lemon
Madu

Cara2:
Rebus smua bahan kecuali madu dan lemon selama 15 - 20 minit.
Tutup api, ambil setengah gelas air rebusan, tambah setengah gelas air biase, perah 1 hirisan lemon dan 1 sudu madu. Minum ketika suam sebelum makan.

Balance air rebusan boleh disimpan dalam peti sejuk. Bile nak minum, ambil air setengah gelas dan tambah setengah gelas air panas. Minum suam suam ok😊

Kredit : maria bentalib

Produk Allah S.W.T memang terbaik 👍🏼 Berat badan turun 7kg, kedut halus kat muka jadi kurang. Kulit muka jadi tegang. Jerawat banyak kurang. Boleh jadi Mood booster dan hilangkan mood swiiiiing. Period lancar. Lebih fit menjalani hidup seharian. Lebih kuat hadap kenyataan hidup 😂

Serius ya. Produk Allah memang yang terbaik. Alhamdulillah 😍

Kalo minum ini terus jadi pening pening camana?
tambah sedikiit garam laut, atau himalayan salt di minuman ini. Supaya mengatasi darah rendah. Jangan lupa makan kurma juga ya.

1 liter air
2 batang serai
7 biji cengkih
1 batang Kayu Manis Ceylon (kayu manis biasa tak bagus untuk kesihatan)
3 hiris halia diketuk
1 biji lemon
Madu

Cara2:
Rebus smua bahan kecuali madu dan lemon selama 15 - 20 minit. 
Tutup api, ambil setengah gelas air rebusan, tambah setengah gelas air biase, perah 1 hirisan lemon dan 1 sudu madu. Minum ketika suam sebelum makan.

Balance air rebusan boleh disimpan dalam peti sejuk. Bile nak minum, ambil air setengah gelas dan tambah setengah gelas air panas. Minum suam suam ok😊

Kredit : maria bentalib
2 1 5 hours ago
True collecter. #padu #tergila #terjahak #tv3 #majalah3 #wanitahariini
21 0 5 hours ago
@norazmira_dianzkotabharu Profile picture

@norazmira_dianzkotabharu

[GUNA TOMATO PUN NO HAL GUYS! 😉] Dah cuba macam-macam cara tapi kulit korang still tak gebu?  Mungkin step atau bahan-bahan yang korang gunakan salah kot betul tak?  Apa kata kali ni kita cuba gebukan kulit dengan tomato lak. 😃

Antara cara yang korang boleh ikuti dengan tomato:

1.  Tomato & gula -  bersihkan tomato dengan air suam.
-  Potong tomato jadi 2 bahagian.  1 untuk pagi dan 1 untuk malam.
-  Tekap tomato tadi atas permukaan gula dan gosok kat wajah dan sental dengan perlahan.  Jangan kuat sangat ye, takut luka pulak.
-  Biar selama 5 minit.
-  Lepas kering, bilas dengan air bersih.

2.  Tomato sejuk beku. -  Potong tomato kepada 2, kemudian masukkan dalam peti sejuk.
-  Bila dah sejuk, keluarkan tomato dan gosok kat wajah sampai habis seratnya.
-  Lepas tu, bilas wajah dengan air bersih dan tuala kering.
-  Amalkan setiap pagi dan malam.

3.  Tomato asli -  Pilih buah tomato yang masak dan mudah dilenyek sampai halus.
-  Sapu kat seluruh wajah.
-  Biarkan dalam 15 - 20 minit.
-  Bilas dengan air bersih
-  Keringkan wajah dengan tuala kering dan bersih.

Korang ada masalah alahan tomato tapi nak jugak kulit gebu?  Jangan risau, boleh aje consume #DianzVitamin.  Amalkan pemakanan #DianzVitamin secara konsisten sambil mengamalkan gaya hidup sihat, insyaAllah lagi cepat korang dapat kulit lebih gebu dan anjal. 😊

Semua cara ni mudah untuk diamalkan selalu dan setiap hari.  Sebabnya, guna barang-barang kat dapur aje hehehe.  Tapi kenalah konsisten masa amalkan tu, barulah kesannya membuahkan hasil betul tak? 🤗

[GUNA TOMATO PUN NO HAL GUYS! 😉] Dah cuba macam-macam cara tapi kulit korang still tak gebu?  Mungkin step atau bahan-bahan yang korang gunakan salah kot betul tak?  Apa kata kali ni kita cuba gebukan kulit dengan tomato lak. 😃

Antara cara yang korang boleh ikuti dengan tomato:

1.  Tomato & gula -  bersihkan tomato dengan air suam.
-  Potong tomato jadi 2 bahagian.  1 untuk pagi dan 1 untuk malam.
-  Tekap tomato tadi atas permukaan gula dan gosok kat wajah dan sental dengan perlahan.  Jangan kuat sangat ye, takut luka pulak.
-  Biar selama 5 minit.
-  Lepas kering, bilas dengan air bersih.

2.  Tomato sejuk beku. -  Potong tomato kepada 2, kemudian masukkan dalam peti sejuk.
-  Bila dah sejuk, keluarkan tomato dan gosok kat wajah sampai habis seratnya.
-  Lepas tu, bilas wajah dengan air bersih dan tuala kering.
-  Amalkan setiap pagi dan malam.

3.  Tomato asli -  Pilih buah tomato yang masak dan mudah dilenyek sampai halus.
-  Sapu kat seluruh wajah.
-  Biarkan dalam 15 - 20 minit.
-  Bilas dengan air bersih
-  Keringkan wajah dengan tuala kering dan bersih.

Korang ada masalah alahan tomato tapi nak jugak kulit gebu?  Jangan risau, boleh aje consume #DianzVitamin.  Amalkan pemakanan #DianzVitamin secara konsisten sambil mengamalkan gaya hidup sihat, insyaAllah lagi cepat korang dapat kulit lebih gebu dan anjal. 😊

Semua cara ni mudah untuk diamalkan selalu dan setiap hari.  Sebabnya, guna barang-barang kat dapur aje hehehe.  Tapi kenalah konsisten masa amalkan tu, barulah kesannya membuahkan hasil betul tak? 🤗
0 1 5 hours ago
@glamnara Profile picture

@glamnara

Wowowowww!!!
.
Tu dia!! #Alhamdulillah semakin ramai #jatuhcinta dengan TruSkin ni hampaa...
.
Syok tau jd orang terawal dapat try TRUSKIN ni korang.. lepasni kita bley eksyen dengan member² sbb kulit kita smakin flawless.. hahah gelak jahat kau😅💃
.
Rugi sgt2 kalau xgrab skrg.. Stok laju benor ni nampak gayanye, semua bersiap sedia tsunami truskin melanda malaysia!!🤣🤣🤣
.
Siapa nak cuba Truskin?? Jom roger2 Nad ok.. biar kita cantik sama2 ye.. ingat tau, semua orang dah dikurniakan kecantikkan tersendiri. Love urself💕💕💕
.
#Truskin #trulooks #trulooksbangi #trulooksnilai #trulookskualalumpur #trulookscyberjaya #trulooksputrajaya #trulookskajang
#perbadananputrajaya
#putrajaya #trulooksselangor #trulooksshahalam #kosmetikviral #kosmetikmalaysia #kulitsihat #kulitcantik #kulitkusam #awetmuda #wanitahebat #bukanbeshebeshe #truskinbangi #wanitahariini #truskinputrajaya #TruSkincyberjaya #truskinshahalam

Wowowowww!!!
.
Tu dia!! #Alhamdulillah semakin ramai #jatuhcinta dengan TruSkin  ni hampaa...
.
Syok tau jd orang terawal dapat try TRUSKIN ni korang.. lepasni kita bley eksyen dengan member² sbb kulit kita smakin flawless.. hahah gelak jahat kau😅💃
.
Rugi sgt2 kalau xgrab skrg.. Stok laju benor ni nampak gayanye, semua bersiap sedia tsunami truskin melanda malaysia!!🤣🤣🤣
.
Siapa nak cuba Truskin?? Jom roger2 Nad ok.. biar kita cantik sama2 ye.. ingat tau, semua orang dah dikurniakan kecantikkan tersendiri. Love urself💕💕💕
.
#Truskin #trulooks #trulooksbangi #trulooksnilai #trulookskualalumpur #trulookscyberjaya #trulooksputrajaya #trulookskajang
#perbadananputrajaya
#putrajaya #trulooksselangor #trulooksshahalam #kosmetikviral #kosmetikmalaysia #kulitsihat #kulitcantik #kulitkusam #awetmuda #wanitahebat #bukanbeshebeshe #truskinbangi #wanitahariini  #truskinputrajaya #TruSkincyberjaya #truskinshahalam
2 0 6 hours ago
@roslynnarthenna Profile picture

@roslynnarthenna

Henna reffel aimieyra ❤henna bancuhan sendri
❤sesuai utk di kuku
❤sesuai utk ukir
❤botol henna boleh diguna semula(reffel)
❤merah
❤pekat
❤hanya perlu di kopek bila dh kering
❤halal
❤tahan lebih lama
❤tidak mengelupas

Rm15 pcs

Pos rm8 sm rm12 ss
Sila dptkan di kedai agent kak lynn 👇👇👇👇
Whatapps
http://wasap.my/60137474601.../hennabyroslynnarthenna

#inaimelaka #inaibktrambai #inaimelakaarea #inaipekat #inainikahmelaka #inaicheng #inaimurahmelaka #inaimelakamurah #inairambutmelaka #inaicalit #inaimelakamerah #inaimelakamerah #hennaartmelaka #hennapengantin #HENNACALITAIMIEYRA #hennaartismelaka #hennamelaka #hennasimple #roslynnarthennamurah #roslynnarthenna #hennamurahmelaka #hennamalaysia #hennaart #hennawedding #roslynnarthennamurah
#kerjakhawin
#whi
#wanitahariini
#teamrayamelaka

Henna reffel aimieyra ❤henna bancuhan sendri
❤sesuai utk di kuku
❤sesuai utk ukir
❤botol henna boleh diguna semula(reffel)
❤merah
❤pekat
❤hanya perlu di kopek bila dh kering
❤halal
❤tahan lebih lama
❤tidak mengelupas

Rm15 pcs

Pos rm8 sm rm12 ss
Sila dptkan di kedai agent kak lynn 👇👇👇👇
Whatapps
http://wasap.my/60137474601.../hennabyroslynnarthenna

#inaimelaka #inaibktrambai #inaimelakaarea #inaipekat #inainikahmelaka #inaicheng #inaimurahmelaka #inaimelakamurah #inairambutmelaka #inaicalit #inaimelakamerah #inaimelakamerah #hennaartmelaka #hennapengantin #HENNACALITAIMIEYRA #hennaartismelaka #hennamelaka #hennasimple #roslynnarthennamurah #roslynnarthenna #hennamurahmelaka #hennamalaysia #hennaart #hennawedding #roslynnarthennamurah
#kerjakhawin
#whi
#wanitahariini
#teamrayamelaka
3 0 7 hours ago
@rifa_dropnshop Profile picture

@rifa_dropnshop

Tau gak guys ? apa salah satu penentu kesuksesan?

KEBERANIAN.

Di dunia ini mungkin banyak orang yang pintar.
tapi gak semuanya punya keberanian.

Keberanian itu modal yang penting banget dipunya oleh setiap pengusaha.

Berani gagal.
Berani ambil resiko.
Berani melawan arus.

Orang pintar yang penakut hanya akan mentok jadi pegawai terbaik.

Tapi orang bodoh yang berani, bisa menjadi Bisnis Owner guys.

Yakin masih takut buat ambil resiko ? Nanti nyesel loh 😁
.
.
.
#wanitacantik #wanita #wanitamuslimah #wanitakarir #hijabers #indonesia #hijab #cantik #wanitaindonesia #wanitatangguh #makeuptutorial #wanitahijab #wanitamandiri #wanitasholehah #wanitahebat #like4like #hijabersindonesia #wanitadewasa #kekinian #flekhitam #fashion #skincare #wanitahariini #wanitamuslim #makeupblog #skincarekorea

https://www.instagram.com/p/B2JRpBYArZs/?igshid=1kyez37gw5vxa

Tau gak guys ? apa salah satu penentu kesuksesan?

KEBERANIAN.

Di dunia ini mungkin banyak orang yang pintar.
tapi gak semuanya punya keberanian.

Keberanian itu modal yang penting banget dipunya oleh setiap pengusaha.

Berani gagal.
Berani ambil resiko.
Berani melawan arus.

Orang pintar yang penakut hanya akan mentok jadi pegawai terbaik.

Tapi orang bodoh yang berani, bisa menjadi Bisnis Owner guys.

Yakin masih takut buat ambil resiko ? Nanti nyesel loh 😁
.
.
.
#wanitacantik #wanita #wanitamuslimah #wanitakarir #hijabers #indonesia #hijab #cantik #wanitaindonesia #wanitatangguh #makeuptutorial #wanitahijab #wanitamandiri #wanitasholehah #wanitahebat #like4like #hijabersindonesia #wanitadewasa #kekinian #flekhitam #fashion #skincare #wanitahariini #wanitamuslim #makeupblog #skincarekorea

https://www.instagram.com/p/B2JRpBYArZs/?igshid=1kyez37gw5vxa
0 1 8 hours ago
@tauhu_crispy_teaya Profile picture

@tauhu_crispy_teaya

Tak sempat sampai destinasi, dah habis dalam kereta
.
.
Ini yang bahaya kalau customer datang pick up sendiri ni, tak cukup ambil satu pack sebab tak sampai rumah @ ofis lagi, dah habis dalam kereta. Memang tak boleh tahan bau dia
.
.
Nasib baik abg @lalamovemy letak Tauhu dalam box, kalau tak diaorang pun tergugat .
.
Bagi customer yang nak self pick up tu, kami nak pesan kene order lebih dari satu pack ye. Takut tak cukup nanti .
.
Boleh kilk link di BIO IG ye untuk order .
.
.
#tauhucrispyteaya
#tauhubergedilkl
#tauhubergedil
#tauhunanirostam
#lunchboxdelivery #lunchbox
#fooddeliveryservice
#resepisihat #mingguanwanita
#neelofa #plussizemalaysia #plussizefashion
#plussize #bazarpaknil
#dramasangat
#nona #wanitahariini
#lelakimuyangdulu
#kamdar #jakel #setelahterlafaznyaakad #kauyangpertama
#twistedpizza #kauyangpertama
#ainantasneem
#dramaSweetDreams

Tak sempat sampai destinasi, dah habis dalam kereta
.
.
Ini yang bahaya kalau customer datang pick up sendiri ni, tak cukup ambil satu pack sebab tak sampai rumah @ ofis lagi, dah habis dalam kereta. Memang tak boleh tahan bau dia
.
.
Nasib baik abg @lalamovemy letak Tauhu dalam box, kalau tak diaorang pun tergugat .
.
Bagi customer yang nak self pick up tu, kami nak pesan kene order lebih dari satu pack ye. Takut tak cukup nanti .
.
Boleh kilk link di BIO IG ye untuk order .
.
.
#tauhucrispyteaya
#tauhubergedilkl
#tauhubergedil
#tauhunanirostam
#lunchboxdelivery  #lunchbox
#fooddeliveryservice
#resepisihat #mingguanwanita
#neelofa #plussizemalaysia #plussizefashion 
#plussize #bazarpaknil 
#dramasangat
#nona #wanitahariini 
#lelakimuyangdulu 
#kamdar #jakel #setelahterlafaznyaakad #kauyangpertama
#twistedpizza #kauyangpertama
#ainantasneem 
#dramaSweetDreams
4 0 8 hours ago
@veby_dropnshop Profile picture

@veby_dropnshop

veby_dropnshop
Masuk lagi testi kak 👆
.
KERJA DI RUMAH TAPI MENGHASILKAN DUIT CUMAN DISINI 💗
Jaman sekarang hidup gak cukup dengan gaji pokok kaksay 😅
.
Apalagi kamu yang ingin bekerja tanpa keluar rumah ?
Mama muda yang gak bisa ninggalin anak ?
Anak pelajar/anak kuliah yang cari kerja tambahan ?
Mau nyenengin ortu beli ini itu ?
Mau jadi pebisnis handal ?
.
Chat Now 💪
Chat 📲 WA 0857 4595 9908 💕
.
.
.
#wanitacantik #wanita #wanitamuslimah #wanitakarir #hijabers #indonesia #hijab #cantik #wanitaindonesia #wanitatangguh #makeuptutorial #wanitahijab #wanitamandiri #wanitasholehah #wanitahebat #like4like #hijabersindonesia #wanitadewasa #kekinian #flekhitam #fashion #skincare #wanitahariini #wanitamuslim #makeupblog #skincarekorea

veby_dropnshop
Masuk lagi testi kak 👆
.
KERJA DI RUMAH TAPI MENGHASILKAN DUIT CUMAN DISINI 💗
Jaman sekarang hidup gak cukup dengan gaji pokok kaksay 😅
.
Apalagi kamu yang ingin bekerja tanpa keluar rumah ?
Mama muda yang gak bisa ninggalin anak ?
Anak pelajar/anak kuliah yang cari kerja tambahan ?
Mau nyenengin ortu beli ini itu ?
Mau jadi pebisnis handal ?
.
Chat Now 💪
Chat 📲 WA 0857 4595 9908 💕
.
.
.
#wanitacantik #wanita #wanitamuslimah #wanitakarir #hijabers #indonesia #hijab #cantik #wanitaindonesia #wanitatangguh #makeuptutorial #wanitahijab #wanitamandiri #wanitasholehah #wanitahebat #like4like #hijabersindonesia #wanitadewasa #kekinian #flekhitam #fashion #skincare #wanitahariini #wanitamuslim #makeupblog #skincarekorea
1 0 8 hours ago
@veby_dropnshop Profile picture

@veby_dropnshop

veby_dropnshop
Masuk lagi testi kak 👆
.
KERJA DI RUMAH TAPI MENGHASILKAN DUIT CUMAN DISINI 💗
Jaman sekarang hidup gak cukup dengan gaji pokok kaksay 😅
.
Apalagi kamu yang ingin bekerja tanpa keluar rumah ?
Mama muda yang gak bisa ninggalin anak ?
Anak pelajar/anak kuliah yang cari kerja tambahan ?
Mau nyenengin ortu beli ini itu ?
Mau jadi pebisnis handal ?
.
Chat Now 💪
Chat 📲 WA 0857 4595 9908 💕
.
.
.
#wanitacantik #wanita #wanitamuslimah #wanitakarir #hijabers #indonesia #hijab #cantik #wanitaindonesia #wanitatangguh #makeuptutorial #wanitahijab #wanitamandiri #wanitasholehah #wanitahebat #like4like #hijabersindonesia #wanitadewasa #kekinian #flekhitam #fashion #skincare #wanitahariini #wanitamuslim #makeupblog #skincarekorea

veby_dropnshop
Masuk lagi testi kak 👆
.
KERJA DI RUMAH TAPI MENGHASILKAN DUIT CUMAN DISINI 💗
Jaman sekarang hidup gak cukup dengan gaji pokok kaksay 😅
.
Apalagi kamu yang ingin bekerja tanpa keluar rumah ?
Mama muda yang gak bisa ninggalin anak ?
Anak pelajar/anak kuliah yang cari kerja tambahan ?
Mau nyenengin ortu beli ini itu ?
Mau jadi pebisnis handal ?
.
Chat Now 💪
Chat 📲 WA 0857 4595 9908 💕
.
.
.
#wanitacantik #wanita #wanitamuslimah #wanitakarir #hijabers #indonesia #hijab #cantik #wanitaindonesia #wanitatangguh #makeuptutorial #wanitahijab #wanitamandiri #wanitasholehah #wanitahebat #like4like #hijabersindonesia #wanitadewasa #kekinian #flekhitam #fashion #skincare #wanitahariini #wanitamuslim #makeupblog #skincarekorea
0 0 8 hours ago
@veby_dropnshop Profile picture

@veby_dropnshop

veby_dropnshop
Masuk lagi testi kak 👆
.
KERJA DI RUMAH TAPI MENGHASILKAN DUIT CUMAN DISINI 💗
Jaman sekarang hidup gak cukup dengan gaji pokok kaksay 😅
.
Apalagi kamu yang ingin bekerja tanpa keluar rumah ?
Mama muda yang gak bisa ninggalin anak ?
Anak pelajar/anak kuliah yang cari kerja tambahan ?
Mau nyenengin ortu beli ini itu ?
Mau jadi pebisnis handal ?
.
Chat Now 💪
Chat 📲 WA 0857 4595 9908 💕
.
.
.
#wanitacantik #wanita #wanitamuslimah #wanitakarir #hijabers #indonesia #hijab #cantik #wanitaindonesia #wanitatangguh #makeuptutorial #wanitahijab #wanitamandiri #wanitasholehah #wanitahebat #like4like #hijabersindonesia #wanitadewasa #kekinian #flekhitam #fashion #skincare #wanitahariini #wanitamuslim #makeupblog #skincarekorea

veby_dropnshop
Masuk lagi testi kak 👆
.
KERJA DI RUMAH TAPI MENGHASILKAN DUIT CUMAN DISINI 💗
Jaman sekarang hidup gak cukup dengan gaji pokok kaksay 😅
.
Apalagi kamu yang ingin bekerja tanpa keluar rumah ?
Mama muda yang gak bisa ninggalin anak ?
Anak pelajar/anak kuliah yang cari kerja tambahan ?
Mau nyenengin ortu beli ini itu ?
Mau jadi pebisnis handal ?
.
Chat Now 💪
Chat 📲 WA 0857 4595 9908 💕
.
.
.
#wanitacantik #wanita #wanitamuslimah #wanitakarir #hijabers #indonesia #hijab #cantik #wanitaindonesia #wanitatangguh #makeuptutorial #wanitahijab #wanitamandiri #wanitasholehah #wanitahebat #like4like #hijabersindonesia #wanitadewasa #kekinian #flekhitam #fashion #skincare #wanitahariini #wanitamuslim #makeupblog #skincarekorea
0 0 8 hours ago
@ct.fitmom Profile picture

@ct.fitmom

Daddy's jewel in heart.. So much thigs happen bila girls bertemu ayah dia kan. Macam tu jugak Inara..terasa sgt save bila dia dgn ayahnya.. Siapakah insan yang kita rasa selamat dan care pada kita the most? Send them your loves and tags them


Hc Ct Anne ❤ sitifitmom @ct.fitmom
Life is so beautiful, abundance and amazing😍
Live the life in blessing
Be a New You!
#mynewmechallenge
https://KelasOnlineDiet.wasap.my
.
#sihat #sedap #kuruscepat #mynewmechallenge #kelasonline #eatcleanmalaysia #sweetdreams #senamankuruskanbadan #mua #bertunang #berkahwin #wedding #mhitv3 #nonatv3 #whi #wanitahariini #surirumah #santai #windowshopping #makanhariini

Daddy's jewel in heart.. So much thigs happen bila girls bertemu ayah dia kan. Macam tu jugak Inara..terasa sgt save bila dia dgn ayahnya.. Siapakah insan yang kita rasa selamat dan care pada kita the most? Send them your loves and tags them
❤

Hc Ct Anne ❤ sitifitmom @ct.fitmom
Life is so beautiful, abundance and amazing😍
Live the life in blessing
Be a New You!
#mynewmechallenge
https://KelasOnlineDiet.wasap.my
.
#sihat #sedap #kuruscepat #mynewmechallenge #kelasonline #eatcleanmalaysia #sweetdreams #senamankuruskanbadan #mua #bertunang #berkahwin #wedding #mhitv3 #nonatv3 #whi #wanitahariini #surirumah #santai #windowshopping #makanhariini
10 0 9 hours ago
@jusdare Profile picture

@jusdare

Pagi waktu yg sangat sesuai minum jamu
Badan akan rasa lebih segar, lebih bertenaga
Sepanjang hari rasa cergas.
Come on ladies.... Jaga badan, Jaga aset, Jaga Luaran Jaga Dalaman... InsyaAllah kita Wanita yg Cantik untuk keluarga kita💁

#JDK
#SATUSCOOPWAKTUPAGI
#jdklovers
#jusuntukwanita
#halal
#bmf
#wanitahariini
#teamAFCIRCLE01022

Update lepastu done.
8-10 mlm.

Pagi waktu yg sangat sesuai minum jamu
Badan akan rasa lebih segar, lebih bertenaga 
Sepanjang hari rasa cergas. 
Come on ladies.... Jaga badan, Jaga aset, Jaga Luaran Jaga Dalaman... InsyaAllah kita Wanita yg Cantik untuk keluarga kita💁

#JDK
#SATUSCOOPWAKTUPAGI
#jdklovers
#jusuntukwanita
#halal
#bmf
#wanitahariini
#teamAFCIRCLE01022

Update lepastu done.
8-10 mlm.
85 45 9 hours ago
@nanaonlinecoaching Profile picture

@nanaonlinecoaching

Ada tanda² macam ni tak?
Haaa tu petunjuk anda dah perlu bertindak. Ayuh kitaaaaa!

#jomkurussampaijadi
#buatsampaidapatresult

Saya akan ajarkan step by step sampai dapat result turun 3-7kg bulan Oktober nanti😍

Pendaftaran untuk Cabaran Kurus 30 Hari intake OKTOBER dah dibuka. Klik link kat bio ig @nanaonlinecoaching untuk pendaftaran dan slot booking.

Jom tunaikan azam nak kurus sebelum masuk 2020!

http://nakjoinkurus.wasap.my/

Coach NaNa
📱 011 - 1627 7686
#onlinecoachingwithcoachnana
#teamcoachnana
#getfitnowonline

Ada tanda² macam ni tak?
Haaa tu petunjuk anda dah perlu bertindak. Ayuh kitaaaaa!

#jomkurussampaijadi
#buatsampaidapatresult

Saya akan ajarkan step by step sampai dapat result turun 3-7kg bulan Oktober nanti😍

Pendaftaran untuk Cabaran Kurus 30 Hari intake OKTOBER dah dibuka. Klik link kat bio ig @nanaonlinecoaching untuk pendaftaran dan slot booking.

Jom tunaikan azam nak kurus sebelum masuk 2020!

http://nakjoinkurus.wasap.my/

Coach NaNa
📱 011 - 1627 7686
#onlinecoachingwithcoachnana 
#teamcoachnana
#getfitnowonline
65 3 9 hours ago
@hidayah_wagidun Profile picture

@hidayah_wagidun

Ramai yang nak merialisasikan impian Kurus 2020, nak cipta sesuatu yang meaningful untuk tahun 2020
.
In sha Allah dengan Herbalife boleh bantu anda capai impian itu, sama macam kami 😍
.
Tetapi, make sure you all dapatkan Herbalife dengan cara yang betul. Sayang keluar duit mahal-mahal, last-last tak tahu guna dengan betul and takde guidance. Akhirnya tak dapat maksimum benefits yang boleh bantu kita lose weight.
.
Kalau nak result macam #teamwowkurusonline pastikan anda register dengan kami ye .
Program Azam Kurus 2020, Kasi kurus sampai jadi di Buka sekarang 👏
.
.
.
#coachidayah0104324616
#teamwowkurusonline
#herbalifeonlinecoaching
#kurussebelumkhawin
#jomkurus #jk1m #ezdiet
#galeriariani #fashionvalet
#resepisihat #mingguanwanita
#neelofa #plussizemalaysia #plussizefashion
#plussize #bazarpaknil
#dramasangat
#nona #wanitahariini
#ketukketukramadan #kurusselepasraya #starvillion
#kamdar #jakel #setelahterlafaznyaakad
#herbalife #keranadiamanusiabiasa
#twistedpizza #kauyangpertama

Ramai yang nak merialisasikan impian Kurus 2020, nak cipta sesuatu yang meaningful untuk tahun 2020
.
In sha Allah dengan Herbalife boleh bantu anda capai impian itu, sama macam kami 😍
.
Tetapi, make sure you all dapatkan Herbalife dengan cara yang betul. Sayang keluar duit mahal-mahal, last-last tak tahu guna dengan betul and takde guidance. Akhirnya tak dapat maksimum benefits yang boleh bantu kita lose weight.
.
Kalau nak result macam #teamwowkurusonline pastikan anda register dengan kami ye .
Program Azam Kurus 2020, Kasi kurus sampai jadi di Buka sekarang 👏
.
.
.
#coachidayah0104324616
#teamwowkurusonline
#herbalifeonlinecoaching
#kurussebelumkhawin 
#jomkurus #jk1m #ezdiet 
#galeriariani #fashionvalet 
#resepisihat #mingguanwanita
#neelofa #plussizemalaysia #plussizefashion 
#plussize #bazarpaknil 
#dramasangat
#nona #wanitahariini 
#ketukketukramadan #kurusselepasraya #starvillion 
#kamdar #jakel #setelahterlafaznyaakad
#herbalife #keranadiamanusiabiasa
#twistedpizza #kauyangpertama
12 0 10 hours ago
@liza_azilza Profile picture

@liza_azilza

YANG MANA DULU NAK DIARWAHKAN?
.
Boleh tak nak buang perut berlapis? Double chin? Lengan berkepak? Peha berlaha?
.
Semua boleh je di advance coaching...jom semua kita register ramai2 utk intake Oktober..
.
Jom enroll Advance Coaching intake Oktober. Menu best2...ilmunyg tak pernah kita ambil tahu pun akan dikongsikan nanti...
.
Turun berat lebih mudah bila ada Coach, Ilmu dan Group Support.
.
DM saya atau contact 0172554017 laju utk register. Jgn lupa like, follow n tag kawan2 ig @liza_azilza ye.. 😘😘😘
.
#Diet
#sukamakan
#masakapaharini
#resepisedap
#Dramasangat
#TV3
#wanitahariini
#gym
#zumbamalaysia
#kurustanpalapar
#menudiet
#mealplan

YANG MANA DULU NAK DIARWAHKAN?
.
Boleh tak nak buang perut berlapis? Double chin? Lengan berkepak? Peha berlaha?
.
Semua boleh  je di advance coaching...jom semua kita register ramai2 utk intake Oktober..
.
Jom enroll Advance Coaching intake Oktober. Menu best2...ilmunyg tak pernah kita ambil tahu pun akan dikongsikan nanti...
.
Turun berat lebih mudah bila ada Coach, Ilmu dan Group Support.
.
DM saya atau contact 0172554017 laju utk register. Jgn lupa like, follow n tag kawan2 ig @liza_azilza ye.. 😘😘😘
.
#Diet
#sukamakan
#masakapaharini
#resepisedap
#Dramasangat
#TV3
#wanitahariini
#gym
#zumbamalaysia
#kurustanpalapar
#menudiet
#mealplan
3 1 10 hours ago
@cottonjangok Profile picture

@cottonjangok

🌹Zehra Kurung Modern🌹
.
▪️Material : Material 100% cotton yang terbaik serta berkualiti
▪️Model Size : S
▪️Kain lembut sejuk dan Paling penting selesa dipakai
▪️Wudhuk friendly (zip dibahagian tangan)
▪️Kain jenis duyung @ A cut
Kurung Moden Potongan baju longgar
.
Harga Asal : RM65 Sepasang
Harga Promo : RM59 Sepasang
.
.
#minikurung
#minikurungmoden
#kurungmoden
#bajukurungcotton
#kurungcottonmurah
#bajubridesmaid
#bajukurung
#bridesmaids
#bajuraya2018
#bajuraya2019
#kurungplain
#peplumkurung
#bajukurungmoden
#bajukurungcantik
#kurungpahang
#kurungkedah
#cottonsaree
#cottonsilk
#cottondress
#silkcotton
#cottonbatik
#telekungcotton
#minikurung
#kurungmini
#wanitahariini
#apakatawanita
#bajukurungtradisional
#bawallover
#shawllover
#handbag

🌹Zehra Kurung Modern🌹
.
▪️Material : Material 100% cotton yang terbaik serta berkualiti
▪️Model Size : S
▪️Kain lembut sejuk dan Paling penting selesa dipakai
▪️Wudhuk friendly (zip dibahagian tangan)
▪️Kain jenis duyung @ A cut
Kurung Moden Potongan baju longgar
.
Harga Asal : RM65 Sepasang
Harga Promo : RM59 Sepasang
.
.
#minikurung 
#minikurungmoden
#kurungmoden 
#bajukurungcotton 
#kurungcottonmurah
#bajubridesmaid 
#bajukurung 
#bridesmaids 
#bajuraya2018 
#bajuraya2019 
#kurungplain 
#peplumkurung 
#bajukurungmoden 
#bajukurungcantik 
#kurungpahang 
#kurungkedah 
#cottonsaree 
#cottonsilk 
#cottondress 
#silkcotton 
#cottonbatik 
#telekungcotton 
#minikurung
#kurungmini 
#wanitahariini 
#apakatawanita 
#bajukurungtradisional 
#bawallover 
#shawllover 
#handbag
3 0 10 hours ago
@cottonjangok Profile picture

@cottonjangok

🌹Zehra Kurung Modern🌹
.
▪️Material : Material 100% cotton yang terbaik serta berkualiti
▪️Model Size : S
▪️Kain lembut sejuk dan Paling penting selesa dipakai
▪️Wudhuk friendly (zip dibahagian tangan)
▪️Kain jenis duyung @ A cut
Kurung Moden Potongan baju longgar
.
Harga Asal : RM65 Sepasang
Harga Promo : RM59 Sepasang
.
.
#minikurung
#minikurungmoden
#kurungmoden
#bajukurungcotton
#kurungcottonmurah
#bajubridesmaid
#bajukurung
#bridesmaids
#bajuraya2018
#bajuraya2019
#kurungplain
#peplumkurung
#bajukurungmoden
#bajukurungcantik
#kurungpahang
#kurungkedah
#cottonsaree
#cottonsilk
#cottondress
#silkcotton
#cottonbatik
#telekungcotton
#minikurung
#kurungmini
#wanitahariini
#apakatawanita
#bajukurungtradisional
#bawallover
#shawllover
#handbag

🌹Zehra Kurung Modern🌹
.
▪️Material : Material 100% cotton yang terbaik serta berkualiti
▪️Model Size : S
▪️Kain lembut sejuk dan Paling penting selesa dipakai
▪️Wudhuk friendly (zip dibahagian tangan)
▪️Kain jenis duyung @ A cut
Kurung Moden Potongan baju longgar
.
Harga Asal : RM65 Sepasang
Harga Promo : RM59 Sepasang
.
.
#minikurung 
#minikurungmoden
#kurungmoden 
#bajukurungcotton 
#kurungcottonmurah
#bajubridesmaid 
#bajukurung 
#bridesmaids 
#bajuraya2018 
#bajuraya2019 
#kurungplain 
#peplumkurung 
#bajukurungmoden 
#bajukurungcantik 
#kurungpahang 
#kurungkedah 
#cottonsaree 
#cottonsilk 
#cottondress 
#silkcotton 
#cottonbatik 
#telekungcotton 
#minikurung
#kurungmini 
#wanitahariini 
#apakatawanita 
#bajukurungtradisional 
#bawallover 
#shawllover 
#handbag
2 0 10 hours ago
@cottonjangok Profile picture

@cottonjangok

🌹Zehra Kurung Modern🌹
.
▪️Material : Material 100% cotton yang terbaik serta berkualiti
▪️Model Size : S
▪️Kain lembut sejuk dan Paling penting selesa dipakai
▪️Wudhuk friendly (zip dibahagian tangan)
▪️Kain jenis duyung @ A cut
Kurung Moden Potongan baju longgar
.
Harga Asal : RM65 Sepasang
Harga Promo : RM59 Sepasang
.
.
#minikurung
#minikurungmoden
#kurungmoden
#bajukurungcotton
#kurungcottonmurah
#bajubridesmaid
#bajukurung
#bridesmaids
#bajuraya2018
#bajuraya2019
#kurungplain
#peplumkurung
#bajukurungmoden
#bajukurungcantik
#kurungpahang
#kurungkedah
#cottonsaree
#cottonsilk
#cottondress
#silkcotton
#cottonbatik
#telekungcotton
#minikurung
#kurungmini
#wanitahariini
#apakatawanita
#bajukurungtradisional
#bawallover
#shawllover
#handbag

🌹Zehra Kurung Modern🌹
.
▪️Material : Material 100% cotton yang terbaik serta berkualiti
▪️Model Size : S
▪️Kain lembut sejuk dan Paling penting selesa dipakai
▪️Wudhuk friendly (zip dibahagian tangan)
▪️Kain jenis duyung @ A cut
Kurung Moden Potongan baju longgar
.
Harga Asal : RM65 Sepasang
Harga Promo : RM59 Sepasang
.
.
#minikurung 
#minikurungmoden
#kurungmoden 
#bajukurungcotton 
#kurungcottonmurah
#bajubridesmaid 
#bajukurung 
#bridesmaids 
#bajuraya2018 
#bajuraya2019 
#kurungplain 
#peplumkurung 
#bajukurungmoden 
#bajukurungcantik 
#kurungpahang 
#kurungkedah 
#cottonsaree 
#cottonsilk 
#cottondress 
#silkcotton 
#cottonbatik 
#telekungcotton 
#minikurung
#kurungmini 
#wanitahariini 
#apakatawanita 
#bajukurungtradisional 
#bawallover 
#shawllover 
#handbag
1 0 10 hours ago
@cottonjangok Profile picture

@cottonjangok

🌹Zehra Kurung Modern🌹
.
▪️Material : Material 100% cotton yang terbaik serta berkualiti
▪️Model Size : S
▪️Kain lembut sejuk dan Paling penting selesa dipakai
▪️Wudhuk friendly (zip dibahagian tangan)
▪️Kain jenis duyung @ A cut
Kurung Moden Potongan baju longgar
.
Harga Asal : RM65 Sepasang
Harga Promo : RM59 Sepasang
.
.
#minikurung
#minikurungmoden
#kurungmoden
#bajukurungcotton
#kurungcottonmurah
#bajubridesmaid
#bajukurung
#bridesmaids
#bajuraya2018
#bajuraya2019
#kurungplain
#peplumkurung
#bajukurungmoden
#bajukurungcantik
#kurungpahang
#kurungkedah
#cottonsaree
#cottonsilk
#cottondress
#silkcotton
#cottonbatik
#telekungcotton
#minikurung
#kurungmini
#wanitahariini
#apakatawanita
#bajukurungtradisional
#bawallover
#shawllover
#handbag

🌹Zehra Kurung Modern🌹
.
▪️Material : Material 100% cotton yang terbaik serta berkualiti
▪️Model Size : S
▪️Kain lembut sejuk dan Paling penting selesa dipakai
▪️Wudhuk friendly (zip dibahagian tangan)
▪️Kain jenis duyung @ A cut
Kurung Moden Potongan baju longgar
.
Harga Asal : RM65 Sepasang
Harga Promo : RM59 Sepasang
.
.
#minikurung 
#minikurungmoden
#kurungmoden 
#bajukurungcotton 
#kurungcottonmurah
#bajubridesmaid 
#bajukurung 
#bridesmaids 
#bajuraya2018 
#bajuraya2019 
#kurungplain 
#peplumkurung 
#bajukurungmoden 
#bajukurungcantik 
#kurungpahang 
#kurungkedah 
#cottonsaree 
#cottonsilk 
#cottondress 
#silkcotton 
#cottonbatik 
#telekungcotton 
#minikurung
#kurungmini 
#wanitahariini 
#apakatawanita 
#bajukurungtradisional 
#bawallover 
#shawllover 
#handbag
1 0 10 hours ago
@cottonjangok Profile picture

@cottonjangok

🌹Zehra Kurung Modern🌹
.
▪️Material : Material 100% cotton yang terbaik serta berkualiti
▪️Model Size : S
▪️Kain lembut sejuk dan Paling penting selesa dipakai
▪️Wudhuk friendly (zip dibahagian tangan)
▪️Kain jenis duyung @ A cut
Kurung Moden Potongan baju longgar
.
Harga Asal : RM65 Sepasang
Harga Promo : RM59 Sepasang
.
.
#minikurung
#minikurungmoden
#kurungmoden
#bajukurungcotton
#kurungcottonmurah
#bajubridesmaid
#bajukurung
#bridesmaids
#bajuraya2018
#bajuraya2019
#kurungplain
#peplumkurung
#bajukurungmoden
#bajukurungcantik
#kurungpahang
#kurungkedah
#cottonsaree
#cottonsilk
#cottondress
#silkcotton
#cottonbatik
#telekungcotton
#minikurung
#kurungmini
#wanitahariini
#apakatawanita
#bajukurungtradisional
#bawallover
#shawllover
#handbag

🌹Zehra Kurung Modern🌹
.
▪️Material : Material 100% cotton yang terbaik serta berkualiti
▪️Model Size : S
▪️Kain lembut sejuk dan Paling penting selesa dipakai
▪️Wudhuk friendly (zip dibahagian tangan)
▪️Kain jenis duyung @ A cut
Kurung Moden Potongan baju longgar
.
Harga Asal : RM65 Sepasang
Harga Promo : RM59 Sepasang
.
.
#minikurung 
#minikurungmoden
#kurungmoden 
#bajukurungcotton 
#kurungcottonmurah
#bajubridesmaid 
#bajukurung 
#bridesmaids 
#bajuraya2018 
#bajuraya2019 
#kurungplain 
#peplumkurung 
#bajukurungmoden 
#bajukurungcantik 
#kurungpahang 
#kurungkedah 
#cottonsaree 
#cottonsilk 
#cottondress 
#silkcotton 
#cottonbatik 
#telekungcotton 
#minikurung
#kurungmini 
#wanitahariini 
#apakatawanita 
#bajukurungtradisional 
#bawallover 
#shawllover 
#handbag
8 1 10 hours ago
@cottonjangok Profile picture

@cottonjangok

🌹Zehra Kurung Modern🌹
.
▪️Material : Material 100% cotton yang terbaik serta berkualiti
▪️Model Size : S
▪️Kain lembut sejuk dan Paling penting selesa dipakai
▪️Wudhuk friendly (zip dibahagian tangan)
▪️Kain jenis duyung @ A cut
Kurung Moden Potongan baju longgar
.
Harga Asal : RM65 Sepasang
Harga Promo : RM59 Sepasang
.
.
#minikurung
#minikurungmoden
#kurungmoden
#bajukurungcotton
#kurungcottonmurah
#bajubridesmaid
#bajukurung
#bridesmaids
#bajuraya2018
#bajuraya2019
#kurungplain
#peplumkurung
#bajukurungmoden
#bajukurungcantik
#kurungpahang
#kurungkedah
#cottonsaree
#cottonsilk
#cottondress
#silkcotton
#cottonbatik
#telekungcotton
#minikurung
#kurungmini
#wanitahariini
#apakatawanita
#bajukurungtradisional
#bawallover
#shawllover
#handbag

🌹Zehra Kurung Modern🌹
.
▪️Material : Material 100% cotton yang terbaik serta berkualiti
▪️Model Size : S
▪️Kain lembut sejuk dan Paling penting selesa dipakai
▪️Wudhuk friendly (zip dibahagian tangan)
▪️Kain jenis duyung @ A cut
Kurung Moden Potongan baju longgar
.
Harga Asal : RM65 Sepasang
Harga Promo : RM59 Sepasang
.
.
#minikurung 
#minikurungmoden
#kurungmoden 
#bajukurungcotton 
#kurungcottonmurah
#bajubridesmaid 
#bajukurung 
#bridesmaids 
#bajuraya2018 
#bajuraya2019 
#kurungplain 
#peplumkurung 
#bajukurungmoden 
#bajukurungcantik 
#kurungpahang 
#kurungkedah 
#cottonsaree 
#cottonsilk 
#cottondress 
#silkcotton 
#cottonbatik 
#telekungcotton 
#minikurung
#kurungmini 
#wanitahariini 
#apakatawanita 
#bajukurungtradisional 
#bawallover 
#shawllover 
#handbag
2 1 10 hours ago
@cottonjangok Profile picture

@cottonjangok

🌹Zehra Kurung Modern🌹
.
▪️Material : Material 100% cotton yang terbaik serta berkualiti
▪️Model Size : S
▪️Kain lembut sejuk dan Paling penting selesa dipakai
▪️Wudhuk friendly (zip dibahagian tangan)
▪️Kain jenis duyung @ A cut
Kurung Moden Potongan baju longgar
.
Harga Asal : RM65 Sepasang
Harga Promo : RM59 Sepasang
.
.
#minikurung
#minikurungmoden
#kurungmoden
#bajukurungcotton
#kurungcottonmurah
#bajubridesmaid
#bajukurung
#bridesmaids
#bajuraya2018
#bajuraya2019
#kurungplain
#peplumkurung
#bajukurungmoden
#bajukurungcantik
#kurungpahang
#kurungkedah
#cottonsaree
#cottonsilk
#cottondress
#silkcotton
#cottonbatik
#telekungcotton
#minikurung
#kurungmini
#wanitahariini
#apakatawanita
#bajukurungtradisional
#bawallover
#shawllover
#handbag

🌹Zehra Kurung Modern🌹
.
▪️Material : Material 100% cotton yang terbaik serta berkualiti
▪️Model Size : S
▪️Kain lembut sejuk dan Paling penting selesa dipakai
▪️Wudhuk friendly (zip dibahagian tangan)
▪️Kain jenis duyung @ A cut
Kurung Moden Potongan baju longgar
.
Harga Asal : RM65 Sepasang
Harga Promo : RM59 Sepasang
.
.
#minikurung 
#minikurungmoden
#kurungmoden 
#bajukurungcotton 
#kurungcottonmurah
#bajubridesmaid 
#bajukurung 
#bridesmaids 
#bajuraya2018 
#bajuraya2019 
#kurungplain 
#peplumkurung 
#bajukurungmoden 
#bajukurungcantik 
#kurungpahang 
#kurungkedah 
#cottonsaree 
#cottonsilk 
#cottondress 
#silkcotton 
#cottonbatik 
#telekungcotton 
#minikurung
#kurungmini 
#wanitahariini 
#apakatawanita 
#bajukurungtradisional 
#bawallover 
#shawllover 
#handbag
2 0 10 hours ago
@cottonjangok Profile picture

@cottonjangok

🌹Zehra Kurung Modern🌹
.
▪️Material : Material 100% cotton yang terbaik serta berkualiti
▪️Model Size : S
▪️Kain lembut sejuk dan Paling penting selesa dipakai
▪️Wudhuk friendly (zip dibahagian tangan)
▪️Kain jenis duyung @ A cut
Kurung Moden Potongan baju longgar
.
Harga Asal : RM65 Sepasang
Harga Promo : RM59 Sepasang
.
.
#minikurung
#minikurungmoden
#kurungmoden
#bajukurungcotton
#kurungcottonmurah
#bajubridesmaid
#bajukurung
#bridesmaids
#bajuraya2018
#bajuraya2019
#kurungplain
#peplumkurung
#bajukurungmoden
#bajukurungcantik
#kurungpahang
#kurungkedah
#cottonsaree
#cottonsilk
#cottondress
#silkcotton
#cottonbatik
#telekungcotton
#minikurung
#kurungmini
#wanitahariini
#apakatawanita
#bajukurungtradisional
#bawallover
#shawllover
#handbag

🌹Zehra Kurung Modern🌹
.
▪️Material : Material 100% cotton yang terbaik serta berkualiti
▪️Model Size : S
▪️Kain lembut sejuk dan Paling penting selesa dipakai
▪️Wudhuk friendly (zip dibahagian tangan)
▪️Kain jenis duyung @ A cut
Kurung Moden Potongan baju longgar
.
Harga Asal : RM65 Sepasang
Harga Promo : RM59 Sepasang
.
.
#minikurung 
#minikurungmoden
#kurungmoden 
#bajukurungcotton 
#kurungcottonmurah
#bajubridesmaid 
#bajukurung 
#bridesmaids 
#bajuraya2018 
#bajuraya2019 
#kurungplain 
#peplumkurung 
#bajukurungmoden 
#bajukurungcantik 
#kurungpahang 
#kurungkedah 
#cottonsaree 
#cottonsilk 
#cottondress 
#silkcotton 
#cottonbatik 
#telekungcotton 
#minikurung
#kurungmini 
#wanitahariini 
#apakatawanita 
#bajukurungtradisional 
#bawallover 
#shawllover 
#handbag
3 0 10 hours ago
@ct.fitmom Profile picture

@ct.fitmom

Part mana yang nak reshape tu..yang terlebih. Jom buang sekarang. Dapatkan suprise gift dari ch @ct.fitmom ye ❤😍
.
==================================
DAPATKAN BERAT IDEAL!!
=============================
INTAKE BARU MyNewMe ONLINE CHALLENGE DIBUKA SEKARANG
(Hanya tinggal 10 orang sahaja lagi)

Apa beza program ni dengan diet sendiri?
.
🔎 Diet sorang sorang ni senang sangat lemah semangat!
🔎 Susah nak consistent! Kejap boleh, kejap tak boleh
🔎 Senang keliru - tukar tukar style diet dan mudah terpengaruh dgn kawan2!
🔎 Tak tahu nak rujuk siapa bila tak pasti tentang diet yang diamalkan
.
APA YANG KAMI TAWARKAN DALAM PROGRAM KAMI
-----------------------------------------------------------------
✔️ Meal check by coach setiap hari!
✔️Support group - pantauan dari coach walaupon xberjumpa face to face
✔️Meal Plan special yang lengkap - makan 5x sehari! Step by Step Resepindan cara masak. Menu 5 star hotel!✳️
✔️Dapat bonus loyalty &🎁
✔️Consultation bila bila masa dari coach - nak tanya nak makan apa kat kenduri atau dikedai pun boleh!
+++++++++++++++++++++++++++++++++
BAYANGKAN BILA BERAT IDEAL NANTI😍
APA YANG PALING BEST ANDA NAK BUAT!
.
Saya sendiri turun berat 30kg, anak 6 orang dan saya sekarang berumur 42 tahun. Boleh visit bio profile @ct.fitmom dan tengok pic2 saya dan family. Perkara hanya REAL bila kita bina ia menjadi REAL BUAT KITA SENDIRI
.
https://KelasOnlineDiet.wasap.my
@ct.fitmom jom ikt kami mulakan hari ini!
.
#sihat #sedap #kuruscepat #mynewmechallenge #kelasonline #eatcleanmalaysia #sweetdreams #senamankuruskanbadan #mua #bertunang #berkahwin #wedding #mhitv3 #nonatv3 #whi #wanitahariini #surirumah #santai #windowshopping #makanhariini

Part mana yang nak reshape tu..yang terlebih. Jom buang sekarang. Dapatkan suprise gift dari ch @ct.fitmom ye ❤😍
.
==================================
DAPATKAN BERAT IDEAL!!
=============================
INTAKE BARU MyNewMe ONLINE CHALLENGE DIBUKA SEKARANG
(Hanya tinggal 10 orang sahaja lagi)

Apa beza program ni dengan diet sendiri?
.
🔎 Diet sorang sorang ni senang sangat lemah semangat!
🔎 Susah nak consistent! Kejap boleh, kejap tak boleh
🔎 Senang keliru - tukar tukar style diet dan mudah terpengaruh dgn kawan2!
🔎 Tak tahu nak rujuk siapa bila tak pasti tentang diet yang diamalkan
.
APA YANG KAMI TAWARKAN DALAM PROGRAM KAMI
-----------------------------------------------------------------
✔️ Meal check by coach setiap hari!
✔️Support group - pantauan dari coach walaupon xberjumpa face to face
✔️Meal Plan special yang lengkap - makan 5x sehari! Step by Step Resepindan cara masak. Menu 5 star hotel!✳️
✔️Dapat bonus loyalty &🎁
✔️Consultation bila bila masa dari coach - nak tanya nak makan apa kat kenduri atau dikedai pun boleh!
+++++++++++++++++++++++++++++++++
BAYANGKAN BILA BERAT IDEAL NANTI😍
APA YANG PALING BEST ANDA NAK BUAT!
.
Saya sendiri turun berat 30kg, anak 6 orang dan saya sekarang berumur 42 tahun. Boleh visit bio profile @ct.fitmom dan tengok pic2 saya dan family. Perkara hanya REAL bila kita bina ia menjadi REAL BUAT KITA SENDIRI
.
https://KelasOnlineDiet.wasap.my
@ct.fitmom jom ikt kami mulakan hari ini!
.
#sihat #sedap #kuruscepat #mynewmechallenge #kelasonline #eatcleanmalaysia #sweetdreams #senamankuruskanbadan #mua #bertunang #berkahwin #wedding #mhitv3 #nonatv3 #whi #wanitahariini #surirumah #santai #windowshopping #makanhariini
2 0 10 hours ago
@coach_umizaila Profile picture

@coach_umizaila

SIAPA BUAT DIA DAPAT
.
Bermula dari sekarang..jangan mudah putus asa.. Buat sampai jadi...
.
Kalau korang betul2 nak turunkan berat badan korang mesti bertekad dan berazam betul2 barulah akan dapat result yang awesome...
.
Sape2 pun boleh kurus tapi bukan hanya dengan senaman saje pemakanan pun kena jaga dan perlu pengambilan makanan yang sihat.
.
Tak ada ilmu pemakanan sekarang dah banyak cara boleh belajar salah satunya melalui coaching online...nak umi bantu boleh klik link di bio ig umi @coach_umizaila nanti umi boleh terangkan tentang coaching online.
.
Coach Umi 60179585615
.

#gemukkuruscantik #polisevo2 #wanitahariini #dramaqueen #bajubesar #jubahbesar #tv3 #viral #sihatdanbonusnyakurus #sihatdancantik #meloditv3 #eatcleanmalaysia #tipskurus #tipsdiet #jomkurus #misimengecil #menusihat #jjcm #azamkurus2019 #healthyfood #healthyrecipes #kurussebelumkahwin #getfitnowonline #healthylifestyles #ctdk # mercedes #honda #citroen #jomkurus1malaysia

SIAPA BUAT DIA DAPAT
.
Bermula dari sekarang..jangan mudah putus asa.. Buat sampai jadi...
.
Kalau korang betul2 nak turunkan berat badan korang mesti bertekad dan berazam betul2 barulah akan dapat result yang awesome...
.
Sape2 pun boleh kurus tapi bukan hanya dengan senaman saje pemakanan pun kena jaga dan perlu pengambilan makanan yang sihat.
.
Tak ada ilmu pemakanan sekarang dah banyak cara boleh belajar salah satunya melalui coaching online...nak umi bantu boleh klik link di bio ig umi @coach_umizaila nanti umi boleh terangkan tentang coaching online.
.
Coach Umi 60179585615
.

#gemukkuruscantik #polisevo2 #wanitahariini #dramaqueen #bajubesar #jubahbesar #tv3 #viral #sihatdanbonusnyakurus #sihatdancantik #meloditv3 #eatcleanmalaysia #tipskurus #tipsdiet #jomkurus #misimengecil #menusihat #jjcm #azamkurus2019 #healthyfood #healthyrecipes #kurussebelumkahwin #getfitnowonline #healthylifestyles #ctdk # mercedes #honda #citroen #jomkurus1malaysia
210 0 11 hours ago
@ct.fitmom Profile picture

@ct.fitmom

Semoga kita sentiasa menjaga hubungan kita dgn Allah dgn baik sekali. Pastinya..jika kita jaga Allah..pasti Allah jaga kita dengan lebih lagi. Sesungguhnya Allah maha pengasih dan penyayang. Lapangkan diri sehari 1 jam untuk beristighfar dan memuji2 Allah..jom mulakan hari ini

Hc Ct Anne ❤ @ct.fitmom
Life is so beautiful, abundance and amazing😍
Be a New You bersama kami,
Program Turun Berat paling santai di Malaysia
Hanya berada di tempat yang paling anda selesa. MealPlan & Resepi step by step PERCUMA!!! Daftar segera😍
#mynewmechallenge
https://KelasOnlineDiet.wasap.my
.
#sihat #sedap #kuruscepat #mynewmechallenge #kelasonline #eatcleanmalaysia #sweetdreams #senamankuruskanbadan #mua #bertunang #berkahwin #wedding #mhitv3 #nonatv3 #whi #wanitahariini #surirumah #santai #windowshopping #makanhariini

Semoga kita sentiasa menjaga hubungan kita dgn Allah dgn baik sekali. Pastinya..jika kita jaga Allah..pasti Allah jaga kita dengan lebih lagi. Sesungguhnya Allah maha pengasih dan penyayang. Lapangkan diri sehari 1 jam untuk beristighfar dan memuji2 Allah..jom mulakan hari ini

Hc Ct Anne ❤ @ct.fitmom
Life is so beautiful, abundance and amazing😍
Be a New You bersama kami,
Program Turun Berat paling santai di Malaysia 
Hanya berada di tempat yang paling anda selesa. MealPlan & Resepi step by step PERCUMA!!! Daftar segera😍
#mynewmechallenge
https://KelasOnlineDiet.wasap.my
.
#sihat #sedap #kuruscepat #mynewmechallenge #kelasonline #eatcleanmalaysia #sweetdreams #senamankuruskanbadan #mua #bertunang #berkahwin #wedding #mhitv3 #nonatv3 #whi #wanitahariini #surirumah #santai #windowshopping #makanhariini
8 0 11 hours ago
@norazmira_dianzkotabharu Profile picture

@norazmira_dianzkotabharu

[BUKAN SETAKAT UNTUK PELOLES AJA! 😲] Selalu Farha duk consume #DianzVitamin ni bukan sekadar nak peloles aja tau. Sebabnya, Farha pun nak atasi masalah kulit berminyak kat muka ni. Bila muka dah tak berminyak, baru betul-betul complete peloles tu! 😀

[BUKAN SETAKAT UNTUK PELOLES AJA! 😲] Selalu Farha duk consume #DianzVitamin ni bukan sekadar nak peloles aja tau.  Sebabnya, Farha pun nak atasi masalah kulit berminyak kat muka ni.  Bila muka dah tak berminyak, baru betul-betul complete peloles tu! 😀
1 1 11 hours ago
@cik_mas_jual_pekasam Profile picture

@cik_mas_jual_pekasam

Ada yang tengah meleleh air liurrrrrrr ke tuuuuu? .
Maafkan @cik_mas_jual_pekasam ye..
.
Pekasam daging melintas ke ig korang😂😂.
.
Kalau rasa nak makan nasi berlaukkan pekasam..
.
Mehla order..
.
Whatsapp 0195902357 mas
.
#cikmasjualpekasam #cikmaspekasam #pekasamperak #pekasam #pekasamviral #pekasamutara #dagingpekasam #pekasamdaging #bazarmakanan #bazarpaknil #bazaronline #jjcmtv3 #jjcm #malayfood #wanitahariini #whi #tv3 #ctdk #sismasak #sayamasak #sayasukamakan #sayasukamasak #malaysia #foodpornmalaysia #dinner

Ada yang tengah meleleh air liurrrrrrr ke tuuuuu? .
Maafkan @cik_mas_jual_pekasam ye..
.
Pekasam daging melintas ke ig korang😂😂.
.
Kalau rasa nak makan nasi berlaukkan pekasam..
.
Mehla order..
.
Whatsapp 0195902357 mas
.
#cikmasjualpekasam #cikmaspekasam#pekasamperak#pekasam#pekasamviral#pekasamutara #dagingpekasam #pekasamdaging #bazarmakanan#bazarpaknil #bazaronline#jjcmtv3 #jjcm #malayfood #wanitahariini#whi #tv3 #ctdk #sismasak #sayamasak #sayasukamakan #sayasukamasak #malaysia #foodpornmalaysia #dinner
10 4 11 hours ago
@tauhu_crispy_teaya Profile picture

@tauhu_crispy_teaya

Tengok isi dia. Padat dan penuh.
In sha Allah puas hati makan.
Walaupun ambil single pack je tapi sebab besar banyak juga dapat makan .
.
Yang takut tak habis kalau ambil banyak sangat, boleh ambil Single Pack ni
.
.
Nak order, klik link di BIO IG .
.
.
#tauhucrispyteaya
#tauhubergedilkl
#tauhubergedil
#tauhunanirostam
#lunchboxdelivery #lunchbox
#fooddeliveryservice
#resepisihat #mingguanwanita
#neelofa #plussizemalaysia #plussizefashion
#plussize #bazarpaknil
#dramasangat
#nona #wanitahariini
#lelakimuyangdulu
#kamdar #jakel #setelahterlafaznyaakad #kauyangpertama
#twistedpizza #kauyangpertama
#ainantasneem
#dramaSweetDreams

Tengok isi dia. Padat dan penuh. 
In sha Allah puas hati makan. 
Walaupun ambil single pack je tapi sebab besar banyak juga dapat makan .
.
Yang takut tak habis kalau ambil banyak sangat, boleh ambil Single Pack ni
.
.
Nak order, klik link di BIO IG .
.
.
#tauhucrispyteaya
#tauhubergedilkl
#tauhubergedil
#tauhunanirostam
#lunchboxdelivery  #lunchbox
#fooddeliveryservice
#resepisihat #mingguanwanita
#neelofa #plussizemalaysia #plussizefashion 
#plussize #bazarpaknil 
#dramasangat
#nona #wanitahariini 
#lelakimuyangdulu 
#kamdar #jakel #setelahterlafaznyaakad #kauyangpertama
#twistedpizza #kauyangpertama
#ainantasneem 
#dramaSweetDreams
11 0 11 hours ago

Top #wanitahariini posts

@fahrinahmad_fa Profile picture

@fahrinahmad_fa

Bersama YB F.A... Terima Kasih Wanita Hari Ini kerana menjemput saya... 😊😝 @whitv3 #tvhost #emcee #wanitahariini

Bersama YB F.A... Terima Kasih Wanita Hari Ini kerana menjemput saya... 😊😝 @whitv3 #tvhost #emcee #wanitahariini
1,127 31 31 July, 2019
@medical.healthy Profile picture

@medical.healthy

😘😇, Memiliki seorang anak dalam rumah tangga sangatlah di butuhkan karena dia yang melangkapi kebahagian dalam rumah tangga dan bisa memberikan suasana baru. Akan tetapi terkadang ada penghalang sehingga bisa menghambat kehamilan seperti:
👉MIOM
👉KISTA
👉PCOS
👉PENYUMBATAN SAL TUBA {NON PATEN KIRI DAN KANAN}
👉KANKER SERVIKS
👉APS
👉EKTOPIK
👉KEPUTIHAN
👉GANGGUAN HORMON
👉SPERMA ENCER
👉AZOOSPERMIA
👉OLIGOSPERMIA
👉TORCH
👉DLL.
Jika para bunda mengalami masalah tersebut kami akan membantu memberikan solusi agar bisa tertuntaskan, dalam waktu yang relatif singkat dengan tingkat keberhasilan 95%
Kasus penanganan tercepat 1 bulan dan terlama 3 bulan sudah langsung hamil.

TERBARU DI INDONESIA MEMBERI BUKTI BUKAN JANJI DENGAN PROMIL TERAPY HERBAL BIOENTROPY ENERGY YANG SUDAH BANYAK MEMBANTU PASANGAN SUAMI DAN ISTRI UNTUK HAMIL.
TIDAK PERLU BIAYA YANG BANYAK SEPERTI BAYI TABUNG DAN IMSEMNISASI.
SEGERA KONSULTASIKAN MASALAH DAN KELUHAN ANDA BERSAMA KAMI.

KONSULTASI gratis
WA : 0831-3870-8004
-
#cantik #cantik2 #wanita #cantik😍 #cantiks #cantikindonesia #wanitaidaman #wanitacantik #selebgram #idamanpria #cewekcantikindonesia #wanitaindonesiacantik #gadishits #cowokkece #wanitahariini #wanitahamil #fesyenwanita #perempuanhijab #selebhits #anakhitskekinian #gadismanis #remajacantik

😘😇, Memiliki seorang anak dalam rumah tangga sangatlah di butuhkan karena dia yang melangkapi kebahagian dalam rumah tangga dan bisa memberikan suasana baru. Akan tetapi terkadang ada penghalang sehingga bisa menghambat kehamilan seperti:
👉MIOM
👉KISTA
👉PCOS
👉PENYUMBATAN SAL TUBA {NON PATEN KIRI DAN KANAN}
👉KANKER SERVIKS
👉APS
👉EKTOPIK
👉KEPUTIHAN
👉GANGGUAN HORMON
👉SPERMA ENCER
👉AZOOSPERMIA
👉OLIGOSPERMIA
👉TORCH
👉DLL. 
Jika para bunda mengalami masalah tersebut kami akan membantu memberikan solusi agar bisa tertuntaskan, dalam waktu yang relatif singkat dengan tingkat keberhasilan 95% 
Kasus penanganan tercepat 1 bulan dan terlama 3 bulan sudah langsung hamil.

TERBARU DI INDONESIA MEMBERI BUKTI BUKAN JANJI DENGAN PROMIL TERAPY HERBAL BIOENTROPY ENERGY YANG SUDAH BANYAK MEMBANTU PASANGAN SUAMI DAN ISTRI UNTUK HAMIL.
TIDAK PERLU BIAYA YANG BANYAK SEPERTI BAYI TABUNG DAN IMSEMNISASI. 
SEGERA KONSULTASIKAN MASALAH DAN KELUHAN ANDA BERSAMA KAMI.

KONSULTASI gratis
WA : 0831-3870-8004
-
#cantik #cantik2 #wanita #cantik😍 #cantiks #cantikindonesia #wanitaidaman #wanitacantik #selebgram #idamanpria #cewekcantikindonesia #wanitaindonesiacantik #gadishits #cowokkece #wanitahariini #wanitahamil #fesyenwanita #perempuanhijab #selebhits #anakhitskekinian #gadismanis #remajacantik
6,593 24 16 hours ago
@nanaonlinecoaching Profile picture

@nanaonlinecoaching

Ustaz @syamsuldebat sound tepek macam tu je. Ramai perempuan yg terasa ni😂

Kemonn gaisss, jom turunkan berat badan supaya kita boleh jujur bergambar seperti kaum lelaki tanpa perlu senget, senget😁😆 #jomkurussampaijadi
#buatsampaidapatresult

Pendaftaran untuk Cabaran Kurus 30 Hari intake OKTOBER dah dibuka. Klik link kat bio ig @nanaonlinecoaching untuk pendaftaran dan slot booking.

Jom kurus sebelum masuk 2020!
http://nakjoinkurus.wasap.my/

Coach NaNa
📱 011 - 1627 7686
#onlinecoachingwithcoachnana
#teamcoachnana
#getfitnowonline

Ustaz @syamsuldebat sound tepek macam tu je. Ramai perempuan yg terasa ni😂

Kemonn gaisss, jom turunkan berat badan supaya kita boleh jujur bergambar seperti kaum lelaki tanpa perlu senget, senget😁😆 #jomkurussampaijadi
#buatsampaidapatresult

Pendaftaran untuk Cabaran Kurus 30 Hari intake OKTOBER dah dibuka. Klik link kat bio ig @nanaonlinecoaching untuk pendaftaran dan slot booking.

Jom kurus sebelum masuk 2020! 
http://nakjoinkurus.wasap.my/

Coach NaNa
📱 011 - 1627 7686
#onlinecoachingwithcoachnana 
#teamcoachnana
#getfitnowonline
274 18 19 September, 2019
@leezrosli_officialmy Profile picture

@leezrosli_officialmy

Bila makan mcm ni, portion clear, cara masak ok, mmg paduu sgt utk kurus secara sihat
.
follow ig @fatin_coach utk anda learn cara makan yg betul dan nutrition yg proper utk turun 3kg ke 5kg tanpa berlapar 💪🏻💪🏻💪🏻
.
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
@fatin_coach
@fatin_coach
@fatin_coach
.
#bajutunang #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin #team1f3 #kurusfitonlinecoaching #wanitahariini

Bila makan mcm ni, portion clear, cara masak ok, mmg paduu sgt utk kurus secara sihat
.
follow ig @fatin_coach utk anda learn cara makan yg betul dan nutrition yg proper utk turun 3kg ke 5kg tanpa berlapar 💪🏻💪🏻💪🏻
.
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
@fatin_coach
@fatin_coach
@fatin_coach
.
#bajutunang #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin #team1f3 #kurusfitonlinecoaching #wanitahariini
1,682 8 3 September, 2019
@khatykataladin Profile picture

@khatykataladin

Prime Media Asia

Terima Kasih Ya Allah.. Siaran langsung dari Sri Pentas semalam 16/7/2019 dalam WHI 12 Tengahari.. Satu pengalaman yang cukup berharga.. Dimana saya diberi kepercayaan oleh founder Glow Glowing, @cikzaa_glow_glowing untuk slot Jom Masuk TV dengan Susu Tawahaj.. Dari pengalaman tu kita akan cuba untuk memperbaiki kelemahan yang ada.. Jadi semalam, boleh dijadikan sebagai satu ikhtibar, dan insyaAllah untuk seterusnya saya akan cuba yang lebih baik.. 💪🏻 Yang penting, Susu Tawahaj tetap terbaik! 🙌🏻 #susutawahaj #glowglowing #cantikweyy #wanitahariini

Terima Kasih Ya Allah.. Siaran langsung dari Sri Pentas semalam 16/7/2019 dalam WHI 12 Tengahari.. Satu pengalaman yang cukup berharga.. Dimana saya diberi kepercayaan oleh founder Glow Glowing, @cikzaa_glow_glowing untuk slot Jom Masuk TV dengan Susu Tawahaj.. Dari pengalaman tu kita akan cuba untuk memperbaiki kelemahan yang ada.. Jadi semalam, boleh dijadikan sebagai satu ikhtibar, dan insyaAllah untuk seterusnya saya akan cuba yang lebih baik.. 💪🏻 Yang penting, Susu Tawahaj tetap terbaik! 🙌🏻 #susutawahaj  #glowglowing #cantikweyy #wanitahariini
771 15 17 July, 2019