#waterbasedserum Instagram Photos & Videos

waterbasedserum - 24.3k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #waterbasedserum and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
24 minutes
Average like
4
Average comment
0.8
Posts with video
11/48
Posts with photo
37/48

Hashtag Popularity

WOW Bougas Beauty sudah bersiaran di RADIO ERA, WOW ke WOW SANGAT 🤩
.
Korang dah dengar ke? 🤗
.
TIADA PENGELUPASAN|TIADA KEMERAHAN KULIT|TIADA HAKISAN|100% SELAMAT
.
Berminat nak dapatkan #bougasadvancedserum | #bougasfacescrub | #bougasfacialcleanser ? Follow @bougasbeauty_ina atau klik link wasap di bio profile sekarang 💕
.
.
#advancedserum #bougasbeautyserum #facescrub #bougasfacescrub #serumviral #cantikdenganhanyasatupump #waterbasedserum #serumno1malaysia #faceserum #serumbougas #skincare #bougasfacialcleanser

WOW Bougas Beauty sudah bersiaran di RADIO ERA, WOW ke WOW SANGAT 🤩
.
Korang dah dengar ke? 🤗
. 
TIADA PENGELUPASAN|TIADA KEMERAHAN KULIT|TIADA HAKISAN|100% SELAMAT
.
Berminat nak dapatkan #bougasadvancedserum | #bougasfacescrub | #bougasfacialcleanser ? Follow @bougasbeauty_ina atau klik link wasap di bio profile sekarang 💕
.
.
#advancedserum #bougasbeautyserum #facescrub #bougasfacescrub #serumviral #cantikdenganhanyasatupump #waterbasedserum #serumno1malaysia #faceserum #serumbougas #skincare #bougasfacialcleanser
0 1 19 minutes ago

FEEDBACK FROM LOVELY CUSTOMERS ‼️

FEEDBACK FROM LOVELY CUSTOMERS ‼️
2 1 29 minutes ago

KENAPA BOUGAS CLEANSER NI JADI PILIHAN RAMAI?
-
Sebab Bougas Cleanser sesuai untuk semua jenis kulit. Lelaki & perempuan boleh guna. So tak payah gaduh nanti beli satu boleh kongsi. Sama-sama cantik sama-sama handsome😉
-
.
Mana nak cari cleanser unisex macam ni. Sharing is caring!
Nak tahu BEST atau BEST SANGAT Bougas Cleanser ni jom cuba satu. Meh wasap/dm yana kita sembang-sembang😎
-
WhatsApp 📲+60189625646 | Click link on bio😘

#bougasbeautybatugajah

KENAPA BOUGAS CLEANSER NI JADI PILIHAN RAMAI?
-
Sebab Bougas Cleanser sesuai untuk semua jenis kulit. Lelaki & perempuan boleh guna. So tak payah gaduh nanti beli satu boleh kongsi. Sama-sama cantik sama-sama handsome😉
-
.
Mana nak cari cleanser unisex macam ni. Sharing is caring! 
Nak tahu BEST atau BEST SANGAT Bougas Cleanser ni jom cuba satu. Meh wasap/dm yana kita sembang-sembang😎
-
WhatsApp 📲+60189625646 | Click link on bio😘

#bougasbeautybatugajah
3 1 31 minutes ago

✨SET FLAWLESS ✨

Items:
👉🏻 Advanced Serum (20ml).
👉🏻 Face Scrub (100g).
👉🏻 Facial Cleanser (150ml)
.
.
Free:
👉🏻 Gift.
👉🏻 Loyalty card.
👉🏻 Consultation.

Price include postage 🇲🇾 :
RM201 (sm) RM205 (ss)
_
DM/WhatsApp 011-27256584 for more information.

✨SET FLAWLESS ✨

Items:
👉🏻 Advanced Serum (20ml).
👉🏻 Face Scrub (100g).
👉🏻 Facial Cleanser (150ml)
.
.
Free:
👉🏻 Gift.
👉🏻 Loyalty card.
👉🏻 Consultation.

Price include postage 🇲🇾 :
RM201 (sm) RM205 (ss)
_
DM/WhatsApp 011-27256584 for more information.
5 2 58 minutes ago

DIY HONEY BANANA MASK AT HOME 🏡 ‼️ .
.
Super jimat and healthy mask 😊

DIY HONEY BANANA MASK AT HOME 🏡 ‼️ .
.
Super jimat and healthy mask 😊
3 1 58 minutes ago

Face scrub paling best sebab texture beads dia sangat halus tau! So dia takkan buat kulit korang rase pedih atau sakit!
.
Whatsapp atau DM mimi for more info ❤️
.
📲 011 2106 1252
📲 011 2106 1252
📲 011 2106 1252
.
#bougasbeautykl #bougasbeautyampang #bougasbeautycheras #bougasbeautyhululangat #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasfacialcleanser #misicantik #skincare2019 #waterbasedserum #lowpHcleanser #malaysiaskincare #healthyskin #glowingskin #hydratedskin #jeragatdegil #kulitmasalah #jerawatdegil #jerawathilang #jeragathilang #masalahkulit

Face scrub paling best sebab texture beads dia sangat halus tau! So dia takkan buat kulit korang rase pedih atau sakit!
.
Whatsapp atau DM mimi for more info ❤️
.
📲 011 2106 1252
📲 011 2106 1252
📲 011 2106 1252
.
#bougasbeautykl #bougasbeautyampang #bougasbeautycheras #bougasbeautyhululangat #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasfacialcleanser #misicantik #skincare2019 #waterbasedserum #lowpHcleanser #malaysiaskincare #healthyskin #glowingskin #hydratedskin #jeragatdegil #kulitmasalah #jerawatdegil #jerawathilang #jeragathilang #masalahkulit
1 0 1 hour ago

Bougas Beauty Facial Cleanser! ✔️Tekstur yang sangat lembut iaitu gel
✔️Pencuci muka low pH (5.5)
✔️Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi
✔️Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit
✔️Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid
✔️Sesuai untuk kulit sensitif
.
Whatsapp atau DM mimi for more info ❤️
.
📲 011 2106 1252
📲 011 2106 1252
📲 011 2106 1252
.
#bougasbeautykl #bougasbeautyampang #bougasbeautycheras #bougasbeautyhululangat #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasfacialcleanser #misicantik #skincare2019 #waterbasedserum #lowpHcleanser #malaysiaskincare #healthyskin #glowingskin #hydratedskin #jeragatdegil #kulitmasalah #jerawatdegil #jerawathilang #jeragathilang #masalahkulit

Bougas Beauty Facial Cleanser! ✔️Tekstur yang sangat lembut iaitu gel
✔️Pencuci muka low pH (5.5)
✔️Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi
✔️Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit
✔️Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid
✔️Sesuai untuk kulit sensitif
.
Whatsapp atau DM mimi for more info ❤️
.
📲 011 2106 1252
📲 011 2106 1252
📲 011 2106 1252
.
#bougasbeautykl #bougasbeautyampang #bougasbeautycheras #bougasbeautyhululangat #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasfacialcleanser #misicantik #skincare2019 #waterbasedserum #lowpHcleanser #malaysiaskincare #healthyskin #glowingskin #hydratedskin #jeragatdegil #kulitmasalah #jerawatdegil #jerawathilang #jeragathilang #masalahkulit
0 0 1 hour ago

The best among the best! Serum paling best and our no 1 best seller!
.
Korang yg tengok iklan elfira loy kat tv tu.. haaa ni la diaaaa serum nyaaa 😬 Ramai beno yg tanya so kita jawab.
.
Whatsapp atau DM mimi for more info ❤️
.
📲 011 2106 1252
📲 011 2106 1252
📲 011 2106 1252
.
#bougasbeautykl #bougasbeautyampang #bougasbeautycheras #bougasbeautyhululangat #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasfacialcleanser #misicantik #skincare2019 #waterbasedserum #lowpHcleanser #malaysiaskincare #healthyskin #glowingskin #hydratedskin #jeragatdegil #kulitmasalah #jerawatdegil #jerawathilang #jeragathilang #masalahkulit

The best among the best! Serum paling best and our no 1 best seller!
.
Korang yg tengok iklan elfira loy kat tv tu.. haaa ni la diaaaa serum nyaaa 😬 Ramai beno yg tanya so kita jawab.
.
Whatsapp atau DM mimi for more info ❤️
.
📲 011 2106 1252
📲 011 2106 1252
📲 011 2106 1252
.
#bougasbeautykl #bougasbeautyampang #bougasbeautycheras #bougasbeautyhululangat #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyfacescrub #bougasfacialcleanser #misicantik #skincare2019 #waterbasedserum #lowpHcleanser #malaysiaskincare #healthyskin #glowingskin #hydratedskin #jeragatdegil #kulitmasalah #jerawatdegil #jerawathilang #jeragathilang #masalahkulit
0 0 1 hour ago

HAPPY WEEKEND GUYS!😎
-
Harini cuti so bolehlah belek-belek sikit kulit muka awak tu. Jangan lupa scrub muka dengan Bougas Scrub barulah kulit bersih dan licin☺️
-
.
Tapi 2-3 kali seminggu je tau. Kalau lebih dari tu tak elok pula untuk kulit awak tu nanti sel kulit baru nak tumbuh dah rosak. Okay darling?😘
-
Nak dapatkan Bougas Scrub boleh wasap/dm yana. Harini juga yana boleh pos kat awak📮💨
-
WhatsApp 📲60189625646 | Click link on bio😘

#bougasbeautybatugajah

HAPPY WEEKEND GUYS!😎
-
Harini cuti so bolehlah belek-belek sikit kulit muka awak tu. Jangan lupa scrub muka dengan Bougas Scrub barulah kulit bersih dan licin☺️
-
.
Tapi 2-3 kali seminggu je tau. Kalau lebih dari tu tak elok pula untuk kulit awak tu nanti sel kulit baru nak tumbuh dah rosak. Okay darling?😘
-
Nak dapatkan Bougas Scrub boleh wasap/dm yana. Harini juga yana boleh pos kat awak📮💨
-
WhatsApp 📲60189625646 | Click link on bio😘

#bougasbeautybatugajah
5 1 1 hour ago

New #IGTV is out! Featuring #ElfiraLoy 🔥

Jom tengok responses Elfira on questions about #bougasbeautyserum

#skincarelovers #bougaslovers & #skincarenewbie wajib tengok! Hehe.

New #IGTV is out! Featuring #ElfiraLoy 🔥

Jom tengok responses Elfira on questions about #bougasbeautyserum

#skincarelovers #bougaslovers & #skincarenewbie wajib tengok! Hehe.
0 7 1 hour ago

Morning everyone! Jangan lupa apply #advancedserum sebelum makeup untuk makeup kekal cantik & smooth

#bougasbeauty

Morning everyone! Jangan lupa apply #advancedserum sebelum makeup untuk makeup kekal cantik & smooth

#bougasbeauty
4 1 2 hours ago

Hi agent Bougasbeauty here,

All item ready stock.
🌺Scrub : RM 49.
🌺Cleanser : RM 69.
🌺Serum : RM 75.
🌺 1 set : rm193
COD available :.
🌼Senai ✅ 🌼Airport Senai✅.
🌼Kulai ✅.
🌼Skudai✅.
🌼Aeon taman U✅.
🌼Aeon Kulai✅.
🌼BBU✅.
🌼Tampoi✅.
🌼Kempas✅.
🌼JPO✅.
🌼Bukit Indah✅.
🌼Taman Tun Aminah✅.
🌼Paradigm mall ✅.
🌼Mutiara Rini ✅. 🌼 Negeri lain pun available.

Boleh wassap kira 01163792665 or boleh click link 😉.
postage pun available 😊
dont hesitate to wassap me to ask.
http://www.wasap.my/601163792665/Hi+Kira,+nak+bougas!!

Hi agent Bougasbeauty here,

All item ready stock.
🌺Scrub : RM 49.
🌺Cleanser : RM 69.
🌺Serum : RM 75.
🌺 1 set : rm193
COD available :.
🌼Senai ✅ 🌼Airport Senai✅.
🌼Kulai ✅.
🌼Skudai✅.
🌼Aeon taman U✅.
🌼Aeon Kulai✅.
🌼BBU✅.
🌼Tampoi✅.
🌼Kempas✅.
🌼JPO✅.
🌼Bukit Indah✅.
🌼Taman Tun Aminah✅.
🌼Paradigm mall ✅.
🌼Mutiara Rini ✅. 🌼 Negeri lain pun available.

Boleh wassap kira 01163792665 or boleh click link 😉.
postage pun available 😊
dont hesitate to wassap me to ask. 
http://www.wasap.my/601163792665/Hi+Kira,+nak+bougas!!
3 1 2 hours ago

Hari2 tak pernah tak stress tengok je cermin muka jerawat, berparut, kusam pulak tuu 😭
.
Jom cuba set flawless bougas beauty yang mampu merawat masalah jerawat, memudarkan parut dan membuatkan kulit korang tak kusam lagi kerana terutamanya bougas face scrub mampu membuang sel2 kulit mati, tambah2 klu korang yg jenis suka mekap 😘
.
Ina tak menjanjikan bulan 🌙 dan bintang ⭐ pakai satu hari pakai terus flawless, take time ok dear 💖 janji konsisten & sabar untuk dapatkan kulit muka sihat dan cantik 😍
.
TIADA PENGELUPASAN|TIADA KEMERAHAN KULIT|TIADA HAKISAN|100% SELAMAT
.
Berminat nak dapatkan #bougasadvancedserum | #bougasfacescrub | #bougasfacialcleanser ? Follow @bougasbeauty_ina atau klik link wasap di bio profile sekarang 💕
.
.
#advancedserum #bougasbeautyserum #facescrub #bougasfacescrub #serumviral #cantikdenganhanyasatupump #waterbasedserum #serumno1malaysia #faceserum #serumbougas #skincare #bougasfacialcleanser

Hari2 tak pernah tak stress tengok je cermin muka jerawat, berparut, kusam pulak tuu 😭
.
Jom cuba set flawless bougas beauty yang mampu merawat masalah jerawat, memudarkan parut dan membuatkan kulit korang tak kusam lagi kerana terutamanya bougas face scrub mampu membuang sel2 kulit mati, tambah2 klu korang yg jenis suka mekap 😘
.
Ina tak menjanjikan bulan 🌙 dan bintang ⭐ pakai satu hari pakai terus flawless, take time ok dear 💖 janji konsisten & sabar untuk dapatkan kulit muka sihat dan cantik 😍
. 
TIADA PENGELUPASAN|TIADA KEMERAHAN KULIT|TIADA HAKISAN|100% SELAMAT
.
Berminat nak dapatkan #bougasadvancedserum | #bougasfacescrub | #bougasfacialcleanser ? Follow @bougasbeauty_ina atau klik link wasap di bio profile sekarang 💕
.
.
#advancedserum #bougasbeautyserum #facescrub #bougasfacescrub #serumviral #cantikdenganhanyasatupump #waterbasedserum #serumno1malaysia #faceserum #serumbougas #skincare #bougasfacialcleanser
2 1 2 hours ago

Assalamualaikum and Good Morningg Beautyy ✨

Assalamualaikum and Good Morningg Beautyy ✨
6 1 3 hours ago

Good morning bougas lover!
.
Dah skrub muka ke tu?
Kenapa skrub tu penting ye?
.
Apa tujuan skrub ni?
Untuk membuang sel kulit mati. Skrub muka hanya 2/3 kali seminggu je. I tak sarankan pada orang yang kulit berjerawat untuk skrub. Nanti jerawat lagi membiak ‼️
.
Skrub juga bukan je boleh jadikan kulit muka kita nampak segar dan bermaya, tapi sangat-sangatlah membantu untuk setiap produk skincare yang kita guna "ABSORB" dalam kulit dengan baik. Itu yang mandatangkan keberkesanan setiap produk. Ni tak, bila kita pakai satu produk tu dan produk tu membawa side effect yang negatif pada muka kita, mula la kita dok judge yang produk tu tak bagus. I nasihatkan you untuk CHECK BALIK YOUR SKINCARE ROUTINE!!! Pasti ada kesilapan yang korang sendiri buat dan buatkan kulit korang BREAKOUT!
Okayy 😘
.
Sambung balik, dah habis skrub barulah serum ke essence ke menyerap dengan baik. Kita sendiri akan terasa betapa berseri dan segarnya kulit kita ni 🙆‍♀️🙆‍♀️❤️
.
Selamat beramal 🌸
Nak umai consult, jom wassap atau dm umai sekarang
-
@bougasbeautyipoh_umairah 💜

Good morning bougas lover!
.
Dah skrub muka ke tu?
Kenapa skrub tu penting ye?
.
Apa tujuan skrub ni?
Untuk membuang sel kulit mati. Skrub muka hanya 2/3 kali seminggu je. I tak sarankan pada orang yang kulit berjerawat untuk skrub. Nanti jerawat lagi membiak ‼️
.
Skrub juga bukan je boleh jadikan kulit muka kita nampak segar dan bermaya, tapi sangat-sangatlah membantu untuk setiap produk skincare yang kita guna "ABSORB" dalam kulit dengan baik. Itu yang mandatangkan keberkesanan setiap produk. Ni tak, bila kita pakai satu produk tu dan produk tu membawa side effect yang negatif pada muka kita, mula la kita dok judge yang produk tu tak bagus. I nasihatkan you untuk CHECK BALIK YOUR SKINCARE ROUTINE!!! Pasti ada kesilapan yang korang sendiri buat dan buatkan kulit korang BREAKOUT!
Okayy 😘
.
Sambung balik, dah habis skrub barulah serum ke essence ke menyerap dengan baik. Kita sendiri akan terasa betapa berseri dan segarnya kulit kita ni 🙆‍♀️🙆‍♀️❤️
.
Selamat beramal 🌸
Nak umai consult, jom wassap atau dm umai sekarang
-
@bougasbeautyipoh_umairah 💜
5 1 4 hours ago

Tahukah anda, purata orang yang mengalami masalah jerawat adalah wanita yang berusia remaja hingga 20an?
-
Kerana itu, Bougas Beauty mencipta produk yang di formulasi dari bahan-bahan semulajadi dan bahan kimia yang bagus untuk merawat masalah kulit jerawat.
-
Dengan produk Bougas Beauty Advanced Serum, jerawat anda akan mengecut hari demi hari dan jerawat anda tidak akan berani munculkan diri.
-
Saya yakin dan percaya dengan izin Allah, setelah anda menggunakan Bougas Beauty Advanced Serum, anda akan melihat kulit wajah anda bertambah bersih dan cantik, anda akan mendengar suami anda berkata "Wahhh bidadari syurga abang! Makin cantik, abang makin sayang", dan anda akan rasa syukur dan sangat puas hati Bougas Beauty Advanced Serum dapat merialisasikan impian anda.
-
#bougasbeauty #advancedserum #bbsfeedback #bougaslover #bougasfacescrub #bougasserum #bougasbeautyserum #bbasfeedback

Tahukah anda, purata orang yang mengalami masalah jerawat adalah wanita yang berusia remaja hingga 20an?
-
Kerana itu, Bougas Beauty mencipta produk yang di formulasi dari bahan-bahan semulajadi dan bahan kimia yang bagus untuk merawat masalah kulit jerawat.
-
Dengan produk Bougas Beauty Advanced Serum, jerawat anda akan mengecut hari demi hari dan jerawat anda tidak akan berani munculkan diri.
-
Saya yakin dan percaya dengan izin Allah, setelah anda menggunakan Bougas Beauty Advanced Serum, anda akan melihat kulit wajah anda bertambah bersih dan cantik, anda akan mendengar suami anda berkata "Wahhh bidadari syurga abang! Makin cantik, abang makin sayang", dan anda akan rasa syukur dan sangat puas hati Bougas Beauty Advanced Serum dapat merialisasikan impian anda.
-
#bougasbeauty #advancedserum #bbsfeedback #bougaslover #bougasfacescrub #bougasserum #bougasbeautyserum #bbasfeedback
2 1 9 hours ago

Tak berapa ketara tapi still nampak! Nampak apa? Of course nampak perubahan. Daripada jerawat bengkak now jerawat dah kecut 😍

Makin handsome lah customer kita nie. InshaAllah kalau terus konsisten, parut jerawat pun akan hilang tau 😍

Siapa nak kita consult kulit muka dia? Boleh DM Hani kat link bio

#bougasbeauty #bougasfeedback
#elfiraloy
#bougasskinjourney #bougasbeautyhq
#bougasserum #bougasbeautyserum #agentbougas #sayajual #cantikhanyatigatitik #waterbasedserum #serumviral #serumwaterbased #clearskin #bbslover #bougasfeedback #bougasbeautyserum #dropshipbougasbeauty #bougasbeautyserumfeedback
#bougasbukitjelutong
#bougasdenaialam
#bougasbukitsubang
#bougaskgmelayusubang
#bougassubangperdana
#bougassubangbestari #bougassubang
#bougaskotadamansara #bougasselangor
#bougasshahalam
#codsubang

Tak berapa ketara tapi still nampak! Nampak apa? Of course nampak perubahan. Daripada jerawat bengkak now jerawat dah kecut 😍

Makin handsome lah customer kita nie. InshaAllah kalau terus konsisten, parut jerawat pun akan hilang tau 😍

Siapa nak kita consult kulit muka dia? Boleh DM Hani kat link bio

#bougasbeauty #bougasfeedback
#elfiraloy
#bougasskinjourney  #bougasbeautyhq
#bougasserum #bougasbeautyserum #agentbougas  #sayajual #cantikhanyatigatitik #waterbasedserum #serumviral #serumwaterbased #clearskin #bbslover  #bougasfeedback #bougasbeautyserum #dropshipbougasbeauty #bougasbeautyserumfeedback
#bougasbukitjelutong
#bougasdenaialam
#bougasbukitsubang
#bougaskgmelayusubang
#bougassubangperdana
#bougassubangbestari #bougassubang
#bougaskotadamansara #bougasselangor
#bougasshahalam
#codsubang
1 0 12 hours ago

Tak berapa ketara tapi still nampak! Nampak apa? Of course nampak perubahan. Daripada jerawat bengkak now jerawat dah kecut 😍

Makin handsome lah customer kita nie. InshaAllah kalau terus konsisten, parut jerawat pun akan hilang tau 😍

Siapa nak kita consult kulit muka dia? Boleh DM Hani kat link bio

#bougasbeauty #bougasfeedback
#elfiraloy
#bougasskinjourney #bougasbeautyhq
#bougasserum #bougasbeautyserum #agentbougas #sayajual #cantikhanyatigatitik #waterbasedserum #serumviral #serumwaterbased #clearskin #bbslover #bougasfeedback #bougasbeautyserum #dropshipbougasbeauty #bougasbeautyserumfeedback
#bougasbukitjelutong
#bougasdenaialam
#bougasbukitsubang
#bougaskgmelayusubang
#bougassubangperdana
#bougassubangbestari #bougassubang
#bougaskotadamansara #bougasselangor
#bougasshahalam
#codsubang

Tak berapa ketara tapi still nampak! Nampak apa? Of course nampak perubahan. Daripada jerawat bengkak now jerawat dah kecut 😍

Makin handsome lah customer kita nie. InshaAllah kalau terus konsisten, parut jerawat pun akan hilang tau 😍

Siapa nak kita consult kulit muka dia? Boleh DM Hani kat link bio

#bougasbeauty #bougasfeedback
#elfiraloy
#bougasskinjourney  #bougasbeautyhq
#bougasserum #bougasbeautyserum #agentbougas  #sayajual #cantikhanyatigatitik #waterbasedserum #serumviral #serumwaterbased #clearskin #bbslover  #bougasfeedback #bougasbeautyserum #dropshipbougasbeauty #bougasbeautyserumfeedback
#bougasbukitjelutong
#bougasdenaialam
#bougasbukitsubang
#bougaskgmelayusubang
#bougassubangperdana
#bougassubangbestari #bougassubang
#bougaskotadamansara #bougasselangor
#bougasshahalam
#codsubang
1 0 12 hours ago

DAH CUBA BANYAK SERUM TAPI BOUGAS SERUM NI LAGI BEST WOOO😭
-
Kenapa best? Sebabnya Bougas Serum ni 💯 waterbased. Cepat serap & kulit muka tak melekit pun lepas pakai. Lagi best masa ada jerawat naik calit sikit Bougas Serum ni terus kecut weh😱
-
.
Mana nak dapat Bougas Serum ni? Jom wasap/dm yana sekarang. Nanti boleh dapat FREE TRIAL CLEANSER & LOYALTY CARD untuk tebus Bougas Serum ni FREE je. Best kan?☺️
-
•WhatsApp 📲+60189625646 | Click link on bio😘

#bougasbeautybatugajah

DAH CUBA BANYAK SERUM TAPI BOUGAS SERUM NI LAGI BEST WOOO😭
-
Kenapa best? Sebabnya Bougas Serum ni 💯 waterbased. Cepat serap & kulit muka tak melekit pun lepas pakai. Lagi best masa ada jerawat naik calit sikit Bougas Serum ni terus kecut weh😱
-
.
Mana nak dapat Bougas Serum ni? Jom wasap/dm yana sekarang. Nanti boleh dapat FREE TRIAL CLEANSER & LOYALTY CARD untuk tebus Bougas Serum ni FREE je. Best kan?☺️
-
•WhatsApp 📲+60189625646 | Click link on bio😘

#bougasbeautybatugajah
4 1 12 hours ago

Malam ni buka botol serum yang baru and botol kedua yang i buka selama 2 bulan i start guna Bougas. Seriously memang love sangat dengan this serum 😘 -

Even kulit muka belum smooth & flawless sangat, dan kadang-kadang ada juga tumbuh jerawat, tapi perubahan pada skin sebelum dan selepas guna Bougas memang terasa. Dulu skin sangat berminyak & kusam and kalau tumbuh jerawat memang susah nak kecut. Sekarang masalah tu dah takda lagi. Yeayyy 💃
-

Korang harus try tau kalau nak dapatkan skin sihat, glowing & cantik! Kalau bukan sekarang, bila lagi? 🤭

Malam ni buka botol serum yang baru and botol kedua yang i buka selama 2 bulan i start guna Bougas. Seriously memang love sangat dengan this serum 😘 -

Even kulit muka belum smooth & flawless sangat, dan kadang-kadang ada juga tumbuh jerawat, tapi perubahan pada skin sebelum dan selepas guna Bougas memang terasa. Dulu skin sangat berminyak & kusam and kalau tumbuh jerawat memang susah nak kecut. Sekarang masalah tu dah takda lagi. Yeayyy 💃
-

Korang harus try tau kalau nak dapatkan skin sihat, glowing & cantik! Kalau bukan sekarang, bila lagi? 🤭
11 1 12 hours ago

MACAM MACAM LAGI KORANG AKAN DAPAT BILA KORANG JOIN TEAM DILLA 💋💋
.

Peluang keemasan terbuka hanya pada yang KOMITED, RAJIN, YAKIN & SERIUS NAK UBAH KEWANGAN‼️
.
. 📲 WhatsApp Dilla 0137760253 utk order atau tekan link dkt my bio okay guysss 😘

MACAM MACAM LAGI KORANG AKAN DAPAT BILA KORANG JOIN TEAM DILLA 💋💋
.

Peluang keemasan terbuka hanya pada yang KOMITED, RAJIN, YAKIN & SERIUS NAK UBAH KEWANGAN‼️
.
. 📲 WhatsApp Dilla 0137760253 utk order atau tekan link dkt my bio okay guysss 😘
9 1 13 hours ago

GLASS SKIN SET ♥️ .

The perfecto combo set of Facial Cleanser + Advanced Serum + Face Scrub will makes your day cheerful and your skin will thank you later 😍 -

Try it out our new cleanser and tell me your feedback about it ⤵️ #bougasbeauty

GLASS SKIN SET ♥️ .

The perfecto combo set of Facial Cleanser + Advanced Serum + Face Scrub will makes your day cheerful and your skin will thank you later 😍 -

Try it out our new cleanser and tell me your feedback about it ⤵️ #bougasbeauty
4 1 13 hours ago

Ni antara benefit #bougasfacescrub . Ade banyak lagi sebenarnya. Kalau nak tau boleh pm Nurin ok😉

#bougasbeauty
#mskinstoryteam

Ni antara benefit #bougasfacescrub . Ade banyak lagi sebenarnya. Kalau nak tau boleh pm Nurin ok😉

#bougasbeauty
#mskinstoryteam
5 1 14 hours ago

💧💧💧💧
BERAPA LAMA NAK DAPAT SKIN FLAWLESS GITUU?
skin yang cantik, healthy and flawless memang perlu masa utk kita bina.
Amek masa yee nak baiki skin kita bagi based betul betul okay.
Sabar and konsisten, that's the key!
Bagi masa utk skincare bertindak ✌
.
#bougasserumkampar #bougasserumperak #bougaskampar #bougasmambangdiawan #bougashalal #bougasperak #teamezorin #cantikdengantigatitik #serumhalal #serumkkm #serumselamat #serumlulusgmp #bmf #buymuslimfirst #serumnomborsatumalaysia #sayajualserum #teambougasbeauty #bougasbabe #waterbasedserum #bougascleanserkampar #bougasscrubkampar #bougascleanserperak #bougasscrubperak

💧💧💧💧
BERAPA LAMA NAK DAPAT SKIN FLAWLESS GITUU? 
skin yang cantik, healthy and flawless memang perlu masa utk kita bina.
Amek masa yee nak baiki skin kita bagi based betul betul okay.
Sabar and konsisten, that's the key!
Bagi masa utk skincare bertindak ✌
.
#bougasserumkampar #bougasserumperak #bougaskampar #bougasmambangdiawan #bougashalal #bougasperak #teamezorin #cantikdengantigatitik #serumhalal #serumkkm #serumselamat #serumlulusgmp #bmf #buymuslimfirst #serumnomborsatumalaysia #sayajualserum #teambougasbeauty #bougasbabe #waterbasedserum #bougascleanserkampar #bougasscrubkampar #bougascleanserperak #bougasscrubperak
2 0 14 hours ago

[ #mskinstoryteam Kedah ]
Walaupun weekend tapi settlekan jugak stock untuk my team yang ada dkt utara, insyaAllah esok semua dah boleh ambil stock masing masing . Kesian diorang licin terus takda satu kotak pun tinggal😂
-
Anyone dekat kedah nak dapatkan all 3 products bougas beauty terus je whstapp I tau link dekat bio click je terus ke whatsapp😘 atau 📲 011-6070 7328 atauuu terus click hashtag #mskinstoryteam untuk agent di seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak💋

[ #mskinstoryteam Kedah ]
Walaupun weekend tapi settlekan jugak stock untuk my team yang ada dkt utara, insyaAllah esok semua dah boleh ambil stock masing masing . Kesian diorang licin terus takda satu kotak pun tinggal😂
-
Anyone dekat kedah nak dapatkan all 3 products bougas beauty terus je whstapp I tau link dekat bio click je terus ke whatsapp😘 atau 📲 011-6070 7328 atauuu terus click hashtag #mskinstoryteam untuk agent di seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak💋
21 3 14 hours ago

HAAAA DA TENGOK SEBELAH BELUM⁉️
.

Siapa yang da cuba macam macam skincare tapi kulit masih K.O jom wasap dilla malam ni. Dilla consult okayy! Takmau la tunggu lama lama sian skin awak kalau awak try skincare itu ini tapi tak menjadi makin teruk lagi ada lah 😣😣😣
.
. 📲 WhatsApp Dilla 0137760253 utk order atau tekan link dkt my bio okay 😊

HAAAA DA TENGOK SEBELAH BELUM⁉️
.

Siapa yang da cuba macam macam skincare tapi kulit masih K.O jom wasap dilla malam ni. Dilla consult okayy! Takmau la tunggu lama lama sian skin awak kalau awak try skincare itu ini tapi tak menjadi makin teruk lagi ada lah 😣😣😣
.
. 📲 WhatsApp Dilla 0137760253 utk order atau tekan link dkt my bio okay 😊
12 1 14 hours ago

"SET WAJIB ADA & BAWA BILA BERCUTI" 😎
.
6 MASALAH KULIT MUKA BOLEH SELESAI DGN SATU CARA❗️
.
Siapa ada masalah mcm ni?👇
✔️ kulit berminyak, berkilat satu muka
✔️ kulit kusam tak berseri
✔️ liang pori besar, nampak jelas lubang lubang
✔️ parut jerawat susah hilang
✔️ jerawat duk melekat xnak hilang / jerawat on off
.
Kalau uols memang tgh mengalami 6 masalah diatas tu, uols wajib cuba Set Flawless Bougas Beauty. 3 item je tapi kesan mmg meletops ✨
.
Set Flawless Bougas Beauty merangkumi
▪️Bougas Beauty Facial Cleanser .
▪️Bougas Beauty Advanced Serum .
▪️Bougas Beauty Face Scrub
.
Trust me bila uols dah pakai confirm akan repeat lagi sebab kesan dia memang terbaik. Dah beribu positive testimoni yg kita dapat semuanya berpuas hati dgn kesan Set Flawless❗️
.
. 📲 WhatsApp Dilla 0137760253 utk order atau tekan link dkt my bio okay 😊

"SET WAJIB ADA & BAWA BILA BERCUTI" 😎
. 
6 MASALAH KULIT MUKA BOLEH SELESAI DGN SATU CARA❗️
.
Siapa ada masalah mcm ni?👇
✔️ kulit berminyak, berkilat satu muka
✔️ kulit kusam tak berseri
✔️ liang pori besar, nampak jelas lubang lubang
✔️ parut jerawat susah hilang
✔️ jerawat duk melekat xnak hilang / jerawat on off
.
Kalau uols memang tgh mengalami 6 masalah diatas tu, uols wajib cuba Set Flawless Bougas Beauty. 3 item je tapi kesan mmg meletops ✨
.
Set Flawless Bougas Beauty merangkumi
▪️Bougas Beauty Facial Cleanser .
▪️Bougas Beauty Advanced Serum .
▪️Bougas Beauty Face Scrub
.
Trust me bila uols dah pakai confirm akan repeat lagi sebab kesan dia memang terbaik. Dah beribu positive testimoni yg kita dapat semuanya berpuas hati dgn kesan Set Flawless❗️
.
. 📲 WhatsApp Dilla 0137760253 utk order atau tekan link dkt my bio okay 😊
8 1 14 hours ago

💧💧💧💧
BERAPA LAMA NAK DAPAT SKIN FLAWLESS GITUU?
skin yang cantik, healthy and flawless memang perlu masa utk kita bina.
Amek masa yee nak baiki skin kita bagi based betul betul okay.
Sabar and konsisten, that's the key!
Bagi masa utk skincare bertindak ✌
.
#bougasserumkampar #bougasserumperak #bougaskampar #bougasmambangdiawan #bougashalal #bougasperak #teamezorin #cantikdengantigatitik #serumhalal #serumkkm #serumselamat #serumlulusgmp #bmf #buymuslimfirst #serumnomborsatumalaysia #sayajualserum #teambougasbeauty #bougasbabe #waterbasedserum #bougascleanserkampar #bougasscrubkampar #bougascleanserperak #bougasscrubperak

💧💧💧💧
BERAPA LAMA NAK DAPAT SKIN FLAWLESS GITUU? 
skin yang cantik, healthy and flawless memang perlu masa utk kita bina.
Amek masa yee nak baiki skin kita bagi based betul betul okay.
Sabar and konsisten, that's the key!
Bagi masa utk skincare bertindak ✌
.
#bougasserumkampar #bougasserumperak #bougaskampar #bougasmambangdiawan #bougashalal #bougasperak #teamezorin #cantikdengantigatitik #serumhalal #serumkkm #serumselamat #serumlulusgmp #bmf #buymuslimfirst #serumnomborsatumalaysia #sayajualserum #teambougasbeauty #bougasbabe #waterbasedserum #bougascleanserkampar #bougasscrubkampar #bougascleanserperak #bougasscrubperak
4 0 14 hours ago

1 2 3 4 dah siap !
Pair #face scrub with #advancedserum and no more kulit kusam.
Set glowing 🌱 FACE SCRUB RM49
🌱 ADVANCED SERUM RM75

Dengan RM124, sis boleh dapatkan kulit glowing. 🥰

1 2 3 4 dah siap ! 
Pair #face scrub with #advancedserum and no more kulit kusam. 
Set glowing 🌱 FACE SCRUB RM49
🌱 ADVANCED SERUM RM75

Dengan RM124, sis boleh dapatkan kulit glowing. 🥰
9 1 15 hours ago

Ingat, musim jerebu boleh buat muka jadi lebih kering, kotor, gatal-gatal dan tak selesa. Jadi,bersihkan muka tu dengan #Cleanser and #Facescrub. Dont forget to apply #advancedserum after cleanse your face

Ingat, musim jerebu boleh buat muka jadi lebih kering, kotor, gatal-gatal dan tak selesa. Jadi,bersihkan muka tu dengan #Cleanser  and #Facescrub. Dont forget to apply #advancedserum after cleanse your face
5 1 15 hours ago

Muka x deep clense pastu bila exfoliate berdaki la 🙄. Habis keluar semua. Blackhead berminyak beranak beribu kt muka sis tau, wajib guna #facescrub ni untuk buang semja blackhead ,whitehead dengan minyak2 paling dalam sekali tau !
Tak mahal murah yang penting rajin la sis kalau nak cantik!

Rm49 boleh tahan sehingga 6 bulan.

Muka x deep clense pastu bila exfoliate berdaki la 🙄. Habis keluar semua. Blackhead berminyak beranak beribu kt muka sis tau, wajib guna #facescrub ni untuk buang semja blackhead ,whitehead dengan minyak2 paling dalam sekali tau ! 
Tak mahal murah yang penting rajin la sis kalau nak cantik!

Rm49 boleh tahan sehingga 6 bulan.
10 1 16 hours ago

Muka nampak bersih tapi....
.
Baru nak puji bersihnye muka sis. Tapi sayang. Sekali tengok dekat-dekat... Banyaknya blackhead whitehead,jeawat kat hidung kat pipi kat dahiii aduui
.
Kalau setakat pakai pencuci muka biasa memang tak kan lah hilang mak nenek blackhead tu. Baiklah cepat bertindak tak mahal cuma janganlah malas nak guna semua ni untuk kebaikan diri sis jugak kan?
.

Tak kan asyik nak beli foundation baru tapi untuk skincare product tak nak beli baru😥

#bougaslovers
#feedback

Muka nampak bersih tapi....
.
Baru nak puji bersihnye muka sis. Tapi sayang. Sekali tengok dekat-dekat... Banyaknya blackhead whitehead,jeawat kat hidung kat pipi kat dahiii aduui
.
Kalau setakat pakai pencuci muka biasa memang tak kan lah hilang mak nenek blackhead tu. Baiklah cepat bertindak tak mahal cuma janganlah malas nak guna semua ni untuk kebaikan diri sis jugak kan?
.

Tak kan asyik nak beli foundation baru tapi untuk skincare product tak nak beli baru😥

#bougaslovers 
#feedback
5 1 16 hours ago

Alamak, dari jauh nampak flawless je.. sekali datang dekat penuh BLACKHEAD dekat hidung... hmmm!
.
.
macam mana nak hilangkan BLACKHEAD tu? klik je link dekat my profile tu 😘

Alamak, dari jauh nampak flawless je.. sekali datang dekat penuh BLACKHEAD dekat hidung... hmmm!
.
.
macam mana nak hilangkan BLACKHEAD tu? klik je link dekat my profile tu 😘
9 1 16 hours ago

#bougaslovers sekitar #MapsIpoh #MydinMeru #CasuarinaHotel #BulatanMeru #Meru yang nak dapatkan produk-produk #bougasbeauty

1) #bougasbeautyadvancedserum RM75 | 20ml
2) #bougasbeautyfacescrub RM49 | 100g
3) #bougasbeautyfacialcleanser RM69 | 150ml

Boleh Whatsapp +60133708789 | DM | Tekan link di bio ok? 💜

#bougaslovers sekitar #MapsIpoh #MydinMeru #CasuarinaHotel #BulatanMeru #Meru yang nak dapatkan produk-produk #bougasbeauty

1) #bougasbeautyadvancedserum RM75 | 20ml
2) #bougasbeautyfacescrub RM49 | 100g
3) #bougasbeautyfacialcleanser RM69 | 150ml

Boleh Whatsapp +60133708789 | DM | Tekan link di bio ok? 💜
3 1 16 hours ago

I choose new cleanser for my skin 😍

How about you girls ?😘

I choose new cleanser for my skin 😍

How about you girls ?😘
4 1 17 hours ago

.
READY STOCK
.
🌻 ADVANCED SERUM | RM75
🌻 FACIAL CLEANSER | RM69
🌻 FACIAL SCRUB | RM49
.
COD / Postage Everyday
.
Special Free gift
Free consultation
Free delivery area berdekatan
.
YOUR BEAUTY IS OUR PRIORITY ❗
.
Whatsapp Dyla sekarang! Atau klik link pd bio di atas.. .
📲0178552690
📲0178552690
📲0178552690
.
#TEAMFIERA #bougasbeautyserum #BBSSUPERSTAR #cantikhanyatigatitik #serumviral #waterbasedserum #bougasbeautyselangor #bougasbeautycyberjaya #bougasbeautysungaibesi #bougasbeautyserumviral #bougasbeautypetalingjaya #bougasbeautyputrajaya #bougasbeautybangi #bougasbeautykuchailama #letsmakemoneynow  #confirmuntung #kulitcantik #kulitflawless #faceserum #dropshipwanted #bellaastillah #aliffaziz #dnars #elfiraloy

.
READY STOCK
.
🌻 ADVANCED SERUM | RM75
🌻 FACIAL CLEANSER | RM69
🌻 FACIAL SCRUB | RM49
.
COD / Postage Everyday
.
Special Free gift
Free consultation
Free delivery area berdekatan
.
YOUR BEAUTY IS OUR PRIORITY ❗
.
Whatsapp Dyla sekarang! Atau klik link pd bio di atas.. .
📲0178552690
📲0178552690
📲0178552690
.
#TEAMFIERA #bougasbeautyserum #BBSSUPERSTAR #cantikhanyatigatitik #serumviral #waterbasedserum #bougasbeautyselangor #bougasbeautycyberjaya #bougasbeautysungaibesi #bougasbeautyserumviral #bougasbeautypetalingjaya #bougasbeautyputrajaya #bougasbeautybangi #bougasbeautykuchailama #letsmakemoneynow  #confirmuntung #kulitcantik #kulitflawless #faceserum #dropshipwanted #bellaastillah #aliffaziz #dnars #elfiraloy
7 0 18 hours ago

TAK MENGELUPAS ATAU RASA TEGANG!

Ya Allah, happynya bila tengok skin skrg. Serik dah pakai produk yg salah. Kulit muka breakout teruk! She’s the only one dlm family yg ada mslh kulit muka yg teruk. Of course la jealous dgn adik beradik lain kan.

Tak sampai 1 botol, kulit muka tak mengelupas 😍 nak tau apa yg dia pakai? Klik link di bio SEKARANG!

#bougasbeauty #bougasfeedback

TAK MENGELUPAS ATAU RASA TEGANG!

Ya Allah, happynya bila tengok skin skrg. Serik dah pakai produk yg salah. Kulit muka breakout teruk! She’s the only one dlm family yg ada mslh kulit muka yg teruk. Of course la jealous dgn adik beradik lain kan.

Tak sampai 1 botol, kulit muka tak mengelupas 😍 nak tau apa yg dia pakai? Klik link di bio SEKARANG!

#bougasbeauty #bougasfeedback
7 1 18 hours ago

Milah dah cuba.
Korang bila lagi?
🤔🤔🤔 Rm69 tahan 3 ke 4 bulan 😍

Milah dah cuba. 
Korang bila lagi?
🤔🤔🤔 Rm69 tahan 3 ke 4 bulan 😍
7 1 18 hours ago

Top #waterbasedserum posts

Our three amazing serums, Face Detox, Ciao Lines, Ju-C&E. They were all created with so much love and passion.

FACE DETOX ANTIOXIDANT SERUM
• Inhibits free radicals that lead to inflammation, dryness, aging and age
 spots. • Softens, smoothes, hydrates.
• Reduces redness.
• Increases hydration and radiance

CIAO LINES LINE SMOOTHING SERUM
• Visibly lifts tired, tense skin in seconds
• Noticeably relaxes surface lines
• Eases microtension – softens the look of expression lines
• Firms in seconds
JU-C&E VITAMIN C & E POWER SERUM
Youthful radiance begins to return within minutes • Obvious lines around eyes, mouth, cheeks and jawline appear to
diminish within weeks
• Evenness of skin tone starts to improve within days
• Blackheads and clogged pores begin to clear within days

Our three amazing serums, Face Detox, Ciao Lines, Ju-C&E. They were all created with so much love and passion.

FACE DETOX ANTIOXIDANT SERUM
• Inhibits free radicals that lead to inflammation, dryness, aging and age
 spots. • Softens, smoothes, hydrates.
• Reduces redness.
• Increases hydration and radiance

CIAO LINES LINE SMOOTHING SERUM
• Visibly lifts tired, tense skin in seconds
• Noticeably relaxes surface lines
• Eases microtension – softens the look of expression lines
• Firms in seconds 
JU-C&E VITAMIN C & E POWER SERUM 
Youthful radiance begins to return within minutes • Obvious lines around eyes, mouth, cheeks and jawline appear to
diminish within weeks
• Evenness of skin tone starts to improve within days
• Blackheads and clogged pores begin to clear within days
518 24 30 April, 2019

So much love for our Hydration booster serum. Thank you dear Roberta for the wonderful review
#Repost @beauty.ro with @get_repost
・・・
🇮🇹 Texture Tuesday gelatinoso - "Guardo ogni giorno la tua bella bottiglietta e spero tu possa durare per sempre. Non voglio stare senza di te." Roberta all'Hydration Booster di @a.florenceskincare 💘 - un #sieroviso a base acquosa con #vitaminac, niacinamide (ovvero la vitamina B3), #peptidi e #acidosalicilico: idrata, lenisce le infiammazioni e aiuta con le imperfezioni! 💆/🇺🇸🇬🇧 Gelatinous #texturetuesday - "I look at your cute little bottle every day and hope you will last forever. I don't want to be without you." Roberta to the Hydration Booster Serum by @a.florenceskincare 💘 - a water-based #faceserum with #vitaminc, #niacinamide (a.k.a. vitamin B3), #peptides and #salicylicacid: it hydrates, soothes infiammation and helps with #breakouts! 💆

#morningroutine #amroutine
#pmroutine
#waterbasedserum #morningskincare #routinedelmattino #skincaregoals #naturalskincare #artisanalcosmetics #indiebrand #smallbatch #handmadeskincare #madeintheuk #aflorenceskincare #luxuryproducts #antiblemish #abbeatthealgorithm #abcommunity

So much love for our Hydration booster serum. Thank you dear Roberta for the wonderful review 
#Repost @beauty.ro with @get_repost
・・・
🇮🇹 Texture Tuesday gelatinoso - "Guardo ogni giorno la tua bella bottiglietta e spero tu possa durare per sempre. Non voglio stare senza di te." Roberta all'Hydration Booster di @a.florenceskincare 💘 - un #sieroviso a base acquosa con #vitaminac, niacinamide (ovvero la vitamina B3), #peptidi e #acidosalicilico: idrata, lenisce le infiammazioni e aiuta con le imperfezioni! 💆/🇺🇸🇬🇧 Gelatinous #texturetuesday - "I look at your cute little bottle every day and hope you will last forever. I don't want to be without you." Roberta to the Hydration Booster Serum by @a.florenceskincare 💘 - a water-based #faceserum with #vitaminc, #niacinamide (a.k.a. vitamin B3), #peptides and #salicylicacid: it hydrates, soothes infiammation and helps with #breakouts! 💆

#morningroutine #amroutine
#pmroutine
#waterbasedserum #morningskincare #routinedelmattino #skincaregoals #naturalskincare #artisanalcosmetics #indiebrand #smallbatch #handmadeskincare #madeintheuk #aflorenceskincare #luxuryproducts #antiblemish #abbeatthealgorithm #abcommunity
165 3 13 November, 2018

I’ve always been inquisitive about face serums for an oily skin type like mine and I’m glad @dotandkey.skincare came to the rescue with their all new range of water based serums! I’ve been using the 💦 Hyaluronic serum concentrate and the 🍋 Vitamin C serum concentrate religiously since a month now and absolutely loving how my skin feels super fresh and plump!
I’m loving this new addition to my daily skincare routine!
#ffsays


📸 @saurabhistic
#ff #fashionfluent #fashionblogger #styleblogger #dotandkey #dotandkeyskincarereview #skincareroutine #skincare #oilyskintype #dailyroutine #ampmroutine #waterbasedserum #indianskincare #ad #andallthatjazz

I’ve always been inquisitive about face serums for an oily skin type like mine and I’m glad @dotandkey.skincare came to the rescue with their all new range of water based serums! I’ve been using the 💦 Hyaluronic serum concentrate and the 🍋 Vitamin C serum concentrate religiously since a month now and absolutely loving how my skin feels super fresh and plump! 
I’m loving this new addition to my daily skincare routine! 
#ffsays •
•
•
📸 @saurabhistic 
#ff #fashionfluent #fashionblogger #styleblogger #dotandkey #dotandkeyskincarereview #skincareroutine #skincare #oilyskintype #dailyroutine #ampmroutine #waterbasedserum #indianskincare #ad #andallthatjazz
1,322 0 29 August, 2019

HAH?! ADA ORANG PERTIKAIKAN #BOUGASBEAUTYSERUM HALAL?!”.
.
Eh jangan macam tu awakkkkk 😢 Tak baik tau.
.
#BougasBeauty ni adalah halal dan telah mendapat sijil #halal.
.
Lepas tu kami pun dah dapat kelulusan #KKM dari #Malaysia & #Brunei.
.
Insha Allah, awak boleh guna #BougasBeauty dengan yakin dan tanpa was-was 😍.
.
Whatsapp 019-9799 117 untuk #BorakBorakBougas dengan saya atau klik sahaja link di bio okay? ☺️

HAH?! ADA ORANG PERTIKAIKAN #BOUGASBEAUTYSERUM HALAL?!”.
.
Eh jangan macam tu awakkkkk 😢 Tak baik tau.
.
#BougasBeauty ni adalah halal dan telah mendapat sijil #halal.
.
Lepas tu kami pun dah dapat kelulusan #KKM dari #Malaysia & #Brunei.
.
Insha Allah, awak boleh guna #BougasBeauty dengan yakin dan tanpa was-was 😍.
.
Whatsapp 019-9799 117 untuk #BorakBorakBougas dengan saya atau klik sahaja link di bio okay? ☺️
547 4 31 March, 2019

Кто хочет гладкую, напитанную, упругую кожу? Это как спросить «Хочешь большой, но чистой любви?», в ответ так и тянет сказать: «Да кто ж её не хочет?!"😂 Так станем же эпифитами! Получать влагу из воздуха и осадков в Петербурге было бы так легко… Но увы, не эпифиты мы. А вот что-то от миротамнусов (оживающих растений) в нас может быть!

Водная сыворотка African Botanics Resurrection Cell Recovery Serum из бокса @theboxwalla — чуть «туманный» гель с экстрактом того самого африканского миротамнуса. В чём фишка? Это растение может долго жить без воды, а как только влага появится, быстро оживать и расцветать.

Плюс масло марулы, баобаб, экстракт хлореллы и центеллы азиатской (готу кола), кресс-салата, плюща и хвоща, ретинол, ресвератол, пептиды, гилауроновая кислота…

Я только недавно получила эту коробочку, поэтому пока могу поделиться только ощущениями. Представьте себе тонкий шифон из дождевых микрокапель, какая осенней порой буквально взвешена в воздухе. Разотрите в ладонях травы, молодую хвою, листочки чая и терпкие ягоды. Подставьте ладони этим каплям и нанесите на чистую кожу. Блаженство разольётся по каждой клеточке. Обещаю!

Smooth, nourished, plump skin? Who doesn’t want it?!”😂

@africanbotanics Resurrection Cell Recovery Serum from @theboxwalla is a slightly «foggy» gel with an extract of that African mirotamnus. What is the trick? This plant can live for a long time without water, and as soon as moisture appears, quickly come to life and bloom. +marula oil, baobab, extract of chlorella and Asian Centella (Gotu Kola), watercress, ivy and horsetail, retinol, resveratol, peptides, hyaluronic acid…

It’s too early for the results, just my feelings. Imagine a thin chiffon from rain microdroplets, which is sometimes literally suspended in the air. Mash some herbs, young fir-needles, tea leaves and tart berries in the palms. Let your palms under the raincurtain and apply on clean skin. Bliss will spread over every cell. I promise!

#поговоримпроэко #здороваякрасота #отзывокосметике #бьютиблог #сывороткадлялица #бьютибокс #greenbeautybloggers #productreview #subscriptionbox #skincaresaily #africanbotanics #waterbasedserum #theboxwalla

Кто хочет гладкую, напитанную, упругую кожу? Это как спросить «Хочешь большой, но чистой любви?», в ответ так и тянет сказать: «Да кто ж её не хочет?!"😂 Так станем же эпифитами! Получать влагу из воздуха и осадков в Петербурге было бы так легко… Но увы, не эпифиты мы. А вот что-то от миротамнусов (оживающих растений) в нас может быть!
⠀
Водная сыворотка African Botanics Resurrection Cell Recovery Serum из бокса @theboxwalla — чуть «туманный» гель с экстрактом того самого африканского миротамнуса. В чём фишка? Это растение может долго жить без воды, а как только влага появится, быстро оживать и расцветать.
⠀
Плюс масло марулы, баобаб, экстракт хлореллы и центеллы азиатской (готу кола), кресс-салата, плюща и хвоща, ретинол, ресвератол, пептиды, гилауроновая кислота…
⠀
Я только недавно получила эту коробочку, поэтому пока могу поделиться только ощущениями. Представьте себе тонкий шифон из дождевых микрокапель, какая осенней порой буквально взвешена в воздухе. Разотрите в ладонях травы, молодую хвою, листочки чая и терпкие ягоды. Подставьте ладони этим каплям и нанесите на чистую кожу. Блаженство разольётся по каждой клеточке. Обещаю!
⠀
Smooth, nourished, plump skin? Who doesn’t want it?!”😂
⠀
@africanbotanics Resurrection Cell Recovery Serum from @theboxwalla is a slightly «foggy» gel with an extract of that African mirotamnus. What is the trick? This plant can live for a long time without water, and as soon as moisture appears, quickly come to life and bloom. +marula oil, baobab, extract of chlorella and Asian Centella (Gotu Kola), watercress, ivy and horsetail, retinol, resveratol, peptides, hyaluronic acid…
⠀
It’s too early for the results, just my feelings. Imagine a thin chiffon from rain microdroplets, which is sometimes literally suspended in the air. Mash some herbs, young fir-needles, tea leaves and tart berries in the palms. Let your palms under the raincurtain and apply on clean skin. Bliss will spread over every cell. I promise!
⠀
#поговоримпроэко #здороваякрасота #отзывокосметике #бьютиблог #сывороткадлялица #бьютибокс #greenbeautybloggers #productreview #subscriptionbox #skincaresaily #africanbotanics #waterbasedserum #theboxwalla
120 19 8 November, 2018

Gorgeous picture! Thanks @beauty.ro
・・・
🇮🇹 Texture Tuesday gelatinoso - "Guardo ogni giorno la tua bella bottiglietta e spero tu possa durare per sempre. Non voglio stare senza di te." Roberta all'Hydration Booster di @a.florenceskincare 💘 - un #sieroviso a base acquosa con #vitaminac, niacinamide (ovvero la vitamina B3), #peptidi e #acidosalicilico: idrata, lenisce le infiammazioni e aiuta con le imperfezioni! 💆/🇺🇸🇬🇧 Gelatinous #texturetuesday - "I look at your cute little bottle every day and hope you will last forever. I don't want to be without you." Roberta to the Hydration Booster Serum by @a.florenceskincare 💘 - a water-based #faceserum with #vitaminc, #niacinamide (a.k.a. vitamin B3), #peptides and #salicylicacid: it hydrates, soothes infiammation and helps with #breakouts! 💆

#morningroutine #amroutine
#pmroutine
#waterbasedserum #morningskincare #routinedelmattino #skincaregoals #naturalskincare #artisanalcosmetics #indiebrand #smallbatch #handmadeskincare #madeintheuk #aflorenceskincare #luxuryproducts #antiblemish #abbeatthealgorithm #abcommunity

Gorgeous picture! Thanks @beauty.ro
・・・
🇮🇹 Texture Tuesday gelatinoso - "Guardo ogni giorno la tua bella bottiglietta e spero tu possa durare per sempre. Non voglio stare senza di te." Roberta all'Hydration Booster di @a.florenceskincare 💘 - un #sieroviso a base acquosa con #vitaminac, niacinamide (ovvero la vitamina B3), #peptidi e #acidosalicilico: idrata, lenisce le infiammazioni e aiuta con le imperfezioni! 💆/🇺🇸🇬🇧 Gelatinous #texturetuesday - "I look at your cute little bottle every day and hope you will last forever. I don't want to be without you." Roberta to the Hydration Booster Serum by @a.florenceskincare 💘 - a water-based #faceserum with #vitaminc, #niacinamide (a.k.a. vitamin B3), #peptides and #salicylicacid: it hydrates, soothes infiammation and helps with #breakouts! 💆

#morningroutine #amroutine
#pmroutine
#waterbasedserum #morningskincare #routinedelmattino #skincaregoals #naturalskincare #artisanalcosmetics #indiebrand #smallbatch #handmadeskincare #madeintheuk #aflorenceskincare #luxuryproducts #antiblemish #abbeatthealgorithm #abcommunity
190 6 7 April, 2019
Happy weekend guys! This is the minimum basic skincare that you MUST HAVE in your skincare routine❤️
.
What is your basic skincare darlings? Jom sharee! Siapa share skincare paling best kita nak bagi FREE FACE MASK💕
.
#TEAMFIERA #bougasbeautyserum #BBSSUPERSTAR #serumviral #cantikhanyatigatitik #waterbasedserum #serumviral #bougasbeautykl #bougasbeautyampang #bougasbeautysentul #bougasbeautybatucaves #bougasbeautyselangor #agentwanted #dropshipwanted #letsmakemoneynow #confirmuntung #fattzura #neelofa #serumno1malaysia #inmyfeelings #stokisbougas #stokisbougasbeautykl #stokistwanted #agentwanted #miniagentwanted #faceserum
1,949 0 13 October, 2018

We like to thank everyone for all the love, support, reviews and specially the friendships we have made. We are so proud to be part of this community and its always a pleasure to be able to share our products with all of you.
There's a little bit of us in every product and we are so happy people are given us an opportunity and are truly enjoying something made with much love and care!
By not trying but doing our best here we are Lalu's Essentials.
We want to apologize if we havent had the chance to answer your email or Dm, we receive hundreds per day and either my partner or I like to answer them personally.
Thank you everyone!!

We like to thank everyone for all the love, support, reviews and specially the friendships we have made. We are so proud to be part of this community and its always a pleasure to be able to share our products with all of you. 
There's a little bit of us in every product and we are so happy  people are given us an opportunity and are truly  enjoying something made with much love and care! 
By not trying but doing our best here we are Lalu's Essentials. 
We want to apologize if we havent had the chance to answer your email or Dm, we receive hundreds per day and either my partner or I like to answer them personally. 
Thank you everyone!!
541 48 27 January, 2019

#SUNNAHHARIJUMAAT .
.
Sekadar peringatan sahaja untuk kaum #Adam & #Hawa.
.
Pakai Baju Melayu kemas kemas tau p masjid 😍 Barulah nampak handsome di mata Dia 😍.
.
Pakai pulak #BougasBeautySerum dengan #FaceScrubBougas, allahuakbar —— terus melimpah-limpah cecair hati saya melihatnya hahahahahahaha 😂.
.
Whatsapp 019-9799 117 untuk #BorakBorakBougas dengan saya atau klik sahaja link di bio okay? ☺️

#SUNNAHHARIJUMAAT .
.
Sekadar peringatan sahaja untuk kaum #Adam & #Hawa.
.
Pakai Baju Melayu kemas kemas tau p masjid 😍 Barulah nampak handsome di mata Dia 😍.
.
Pakai pulak #BougasBeautySerum dengan #FaceScrubBougas, allahuakbar —— terus melimpah-limpah cecair hati saya melihatnya hahahahahahaha 😂.
.
Whatsapp 019-9799 117 untuk #BorakBorakBougas dengan saya atau klik sahaja link di bio okay? ☺️
556 5 18 April, 2019