#watsonsmalaysia Instagram Photos & Videos

watsonsmalaysia - 29k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #watsonsmalaysia and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
54 minutes
Average like
416.3
Average comment
7.9
Posts with video
8/48
Posts with photo
40/48

Hashtag Popularity

[ONLY AT WATSONS] Pamper and treat your hair with the best hair oil from Hair System by Watsons! ❤️ Get them from Watsons stores and ONLINE! 🛍🛒 Whether you have normal hair or your hair is in need of some serious love, there's one for everyone! 😘 Get yours today #OnlyAtWatsons! 😘

#WatsonsRecommended #WatsonsTips #WatsonsMalaysia

[ONLY AT WATSONS] Pamper and treat your hair with the best hair oil from Hair System by Watsons! ❤️ Get them from Watsons stores and ONLINE! 🛍🛒 Whether you have normal hair or your hair is in need of some serious love, there's one for everyone! 😘 Get yours today #OnlyAtWatsons! 😘

#WatsonsRecommended #WatsonsTips #WatsonsMalaysia
309 2 40 minutes ago

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
0 0 3 hours ago

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
3 4 3 hours ago

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
2 0 3 hours ago

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
3 0 3 hours ago

[ONLY AT WATSONS] Pure Beauty Hydrating Urban Shield Moist Cream has "Optimized Hydration Triple Action System" to provide you with an intense hydration boost from inside out! ❤️ It also...
.
✨ Hydrates and nourishes the skin
✨ Repairs damaged skin
✨ Protects it against pollutants
✨ Provides an immediate to long-term moisturizing effect, leaving it feeling soft, smooth, and healthy
.
Get yours from #WatsonsMalaysia stores and ONLINE! 🛍🛒 #OnlyAtWatsons #MeTime #WatsonsRecommended

[ONLY AT WATSONS] Pure Beauty Hydrating Urban Shield Moist Cream has "Optimized Hydration Triple Action System" to provide you with an intense hydration boost from inside out! ❤️ It also...
.
✨ Hydrates and nourishes the skin
✨ Repairs damaged skin
✨ Protects it against pollutants
✨ Provides an immediate to long-term moisturizing effect, leaving it feeling soft, smooth, and healthy
.
Get yours from #WatsonsMalaysia stores and ONLINE! 🛍🛒 #OnlyAtWatsons #MeTime #WatsonsRecommended
935 6 4 hours ago

Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab saya sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab saya sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
1 0 5 hours ago

Mau cari satu barang tp sesat di dalam hampir 1 jam 😅😅 hanya di @watsonsmy
#momanddaughter #shoppingtime🛍 #watsonsmalaysia 💕💕

Mau cari satu barang tp sesat di dalam hampir 1 jam 😅😅 hanya di @watsonsmy 
#momanddaughter #shoppingtime🛍 #watsonsmalaysia 💕💕
5 0 5 hours ago

Kurung Sweet Polka
.
💎Special Polka Edition💎
.
1pc RM89 Free Postage SM
2pc RM170 Free Postage SM
📮Postage SS RM13/pc as per postage table
.
Keistimewaan *Baju*
✔️Nursing Friendly (zip)
✔️Wudhu Friendly (selak)
✔️Material Comocrepe Printed (Comfy)
✔️Standard Cutting
✔️Minimal Iron
✔️Size S to 2XL
.
*Kain*
✔️Kain duyung atau A cut
✔️Pinggang separuh getah
✔️Ada zip
.
#kurungsweetpolka #sweetpolkakurung #kurungpolkadot #kurungpolka #polkakurung #bajukurung #harimalaysia #malaysiaday #olumiscosmetics #olumiscosmeticshq #olumisbeaute #icanseeyourvoicemalaysia #dewiremaja #tv3malaysia #tvalhijrah #asiasgottalent #belladally #ctdk #neelofa #tiktok #sobella #dianzvitamin #watsonsmalaysia #guardianmalaysia

Kurung Sweet Polka
.
💎Special Polka Edition💎
.
1pc RM89 Free Postage SM
2pc RM170 Free Postage SM
📮Postage SS RM13/pc as per postage table
.
Keistimewaan *Baju*
✔️Nursing Friendly (zip)
✔️Wudhu Friendly (selak)
✔️Material Comocrepe Printed (Comfy)
✔️Standard Cutting
✔️Minimal Iron
✔️Size S to 2XL
.
*Kain*
✔️Kain duyung atau A cut
✔️Pinggang separuh getah
✔️Ada zip
.
#kurungsweetpolka #sweetpolkakurung #kurungpolkadot #kurungpolka #polkakurung #bajukurung #harimalaysia #malaysiaday #olumiscosmetics #olumiscosmeticshq #olumisbeaute #icanseeyourvoicemalaysia #dewiremaja #tv3malaysia #tvalhijrah #asiasgottalent #belladally #ctdk #neelofa #tiktok #sobella #dianzvitamin #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
3 0 6 hours ago

TODAY’S SPECIAL 🔥🔥😊
.
HARGA ASAL SATU PCS JUMEA GEL RM90 exclude postage
.
🔥 NOW!! 🔥
.
RM 90 DAPAT DUA JUMEA + FREE POSTAGE + FREE 5 SHEET MASK KOREA
.
GILA BEST KAN 🔥😭 MANA PILIHAN ANDA?
.
BERMINAT NAK GRAB PROMO KITA? 😊👇🏻

TODAY’S SPECIAL 🔥🔥😊
.
HARGA ASAL SATU PCS JUMEA GEL RM90 exclude postage
.
🔥 NOW!! 🔥
.
RM 90 DAPAT DUA JUMEA + FREE POSTAGE + FREE 5 SHEET MASK KOREA
.
GILA BEST KAN 🔥😭 MANA PILIHAN ANDA?
.
BERMINAT NAK GRAB PROMO KITA? 😊👇🏻
3 1 7 hours ago

Kelebihan JUMEA SCAR GEL 💧
.

Water-Based ? sebab...⠀
.
✔️Mudah meresap kebawah kulit dengan pantas.⠀
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. ⠀
✔️Memberikan kelembapan kepada kulit anda.⠀
✔️Tidak melekit ⠀
✔️Tidak berminyak.⠀
.⠀
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk ubat/gel hilang parut 💯 Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? ⠀
.⠀
Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌⠀
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia

Kelebihan JUMEA SCAR GEL 💧
.

Water-Based ? sebab...⠀
.
✔️Mudah meresap kebawah kulit dengan pantas.⠀
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. ⠀
✔️Memberikan kelembapan kepada kulit anda.⠀
✔️Tidak melekit ⠀
✔️Tidak berminyak.⠀
.⠀
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk  ubat/gel hilang parut 💯 Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? ⠀
.⠀
Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌⠀
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
1 0 7 hours ago

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
3 0 7 hours ago

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
2 0 7 hours ago

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel. .
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel. .
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
4 0 7 hours ago

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
16 5 7 hours ago

| Hi guys! @Watsonsmy are giving Buy 2 Save More deals for Watsons Brand x Pocotee & Friends collection. What are you waiting for? Don’t miss out!
You will get FREE 2000 Watsons points worth RM10 with purchase of RM50 & above on Watsons Brand products for Watsons Members only.
Also, you can WIN 2x Nissan X-Trail & 100 x Special prizes (60,000 Watsons points each). All you need to do is spend RM100 & above in a single receipt at Watsons store or Watsons online, including one (1) participating brands product. Contest period starts NOW until 30 Oct 2019!! #WatsonsBrands #WatsonsExclusive #WatsonsMalaysia #OnlyAtWatsons
@watsonsmy

| Hi guys! @Watsonsmy are giving Buy 2 Save More deals for Watsons Brand x Pocotee & Friends collection. What are you waiting for? Don’t miss out! 
You will get FREE 2000 Watsons points worth RM10 with purchase of RM50 & above on Watsons Brand products for Watsons Members only. 
Also, you can WIN 2x Nissan X-Trail & 100 x Special prizes (60,000 Watsons points each). All you need to do is spend RM100 & above in a single receipt at Watsons store or Watsons online, including one (1) participating brands product. Contest period starts NOW until 30 Oct 2019!! #WatsonsBrands #WatsonsExclusive #WatsonsMalaysia #OnlyAtWatsons
@watsonsmy
332 6 7 hours ago

🎉 Our e-commerce store launches today in celebration of Malaysia Day 🎊⠀
.⠀
For all those who registered, don't forget to claim your FREE PURIFYING CLEANSING WATER before stock runs out!⠀
.⠀
🎁 Browse our store launch PROMO PACKAGES now: shop.aquaplus.com.my⠀
.⠀
#AquaPlusSeries #RealResultsRealDifference #AquaPlusSeriesMalaysia #AquaPlusSeriesMY #WatsonsMalaysia #EuphoriaMalaysia

🎉 Our e-commerce store launches today in celebration of Malaysia Day 🎊⠀
.⠀
For all those who registered, don't forget to claim your FREE PURIFYING CLEANSING WATER before stock runs out!⠀
.⠀
🎁 Browse our store launch PROMO PACKAGES now: shop.aquaplus.com.my⠀
.⠀
#AquaPlusSeries #RealResultsRealDifference #AquaPlusSeriesMalaysia #AquaPlusSeriesMY #WatsonsMalaysia #EuphoriaMalaysia
11 6 8 hours ago

There are days where we’re all love for a bright, bold lipstick, but sometimes all you want is a hint of color! 😘 But with so many choices available, which lip product you wear the most? 🤔 Sharelah with us, #KakiWatsons! ❤️ #WatsonsPlay #BeautyMyWay #WatsonsMalaysia

There are days where we’re all love for a bright, bold lipstick, but sometimes all you want is a hint of color! 😘 But with so many choices available, which lip product you wear the most? 🤔  Sharelah with us, #KakiWatsons! ❤️ #WatsonsPlay #BeautyMyWay #WatsonsMalaysia
2,326 104 8 hours ago

Happy Malaysia Day

#WatsonsMalaysia

Happy Malaysia Day

#WatsonsMalaysia
90 0 8 hours ago

[ONLY AT WATSONS] Ready for a new look? 🥰 Try Hair System by Watsons Colour Blast Miracle to get Korean trendy hair colour now! ❤️ Get yours from #WatsonsMalaysia stores and ONLINE! 🛍🛒🛒 #WatsonsHairCare #WatsonsRecommended #OnlyAtWatsons

[ONLY AT WATSONS] Ready for a new look? 🥰 Try Hair System by Watsons Colour Blast Miracle to get Korean trendy hair colour now! ❤️ Get yours from #WatsonsMalaysia stores and ONLINE! 🛍🛒🛒 #WatsonsHairCare #WatsonsRecommended #OnlyAtWatsons
513 3 10 hours ago

🎉Being Malaysian is a blessing. We have a rich cultural diversity, yet we show the world that we are able to celebrate our differences more than anyone else.⠀
.⠀
What do you love most about being Malaysian?⠀
.⠀
#AquaPlusSeries #RealResultsRealDifference #AquaPlusSeriesMalaysia #AquaPlusSeriesMY #WatsonsMalaysia #EuphoriaMalaysia

🎉Being Malaysian is a blessing. We have a rich cultural diversity, yet we show the world that we are able to celebrate our differences more than anyone else.⠀
.⠀
What do you love most about being Malaysian?⠀
.⠀
#AquaPlusSeries #RealResultsRealDifference #AquaPlusSeriesMalaysia #AquaPlusSeriesMY #WatsonsMalaysia #EuphoriaMalaysia
17 0 11 hours ago

Watsons Brand x Pocotee & Friends collection is HERE!! 🎉🎊 .
.
They are giving Buy 2 Save More deals for this collection. I bet you don’t want to miss it out. ▪FREE 2000 Watsons points worth RM10 with purchase of RM50 & above on Watsons Brand products. *Watsons Members only
▪WIN 2x Nissan X-Trail & 100 x Special prizes (60,000 Watsons points each) with purchase RM100 & above in a single receipt at Watsons store or Watsons online, including one (1) participating brands product.

Contest Period: NOW until 30 Oct 2019

#WatsonsExclusive #WatsonsMalaysia #OnlyAtWatsons #WatsonsBrands
@watsonsmy

Watsons Brand x Pocotee & Friends collection is HERE!! 🎉🎊 .
.
They are giving Buy 2 Save More deals for this collection. I bet you don’t want to miss it out. ▪FREE 2000 Watsons points worth RM10 with purchase of RM50 & above on Watsons Brand products. *Watsons Members only
▪WIN 2x Nissan X-Trail & 100 x Special prizes (60,000 Watsons points each) with purchase RM100 & above in a single receipt at Watsons store or Watsons online, including one (1) participating brands product.

Contest Period: NOW until 30 Oct 2019

#WatsonsExclusive #WatsonsMalaysia #OnlyAtWatsons #WatsonsBrands
@watsonsmy
3,314 19 21 hours ago

Geramm nya bila tengok jerawat bersepahhhh kat muka sebelum ni😭😭
.
.
Tapi Lepas makan dianz Vitamin,makin hilang jerawat kat muka .Dah hampir pupus kewujudan jerawat 😁😁
.
.
Insha Allah tak lama lagi licin terus muka tu.Cayalah Dianz vitamin
.
.
Ada lagi yang nak hapuskan jerawat kat muka.Jomm makan Dianz vitamin ♥️
.
.
📱WhatsApp 0194457179 utk order
.
.
.
#teamAFCIRCLE01010

Geramm nya bila  tengok jerawat bersepahhhh kat muka sebelum ni😭😭
.
.
Tapi Lepas makan dianz Vitamin,makin hilang jerawat kat muka .Dah hampir pupus kewujudan jerawat 😁😁
.
.
Insha Allah tak lama lagi licin  terus muka tu.Cayalah Dianz vitamin
.
.
Ada lagi yang nak hapuskan jerawat kat muka.Jomm makan Dianz vitamin ♥️
.
.
📱WhatsApp 0194457179 utk order
.
.
.
#teamAFCIRCLE01010
183 74 23 hours ago

NEW range of Freeman mask to express yourself now available at @watsonsmy ! 😍 Boost your auro & get glowing with this Cosmic Holographic Peel-Off Masks. Choose between: 🚦Hydrating Amethyst, to hydrate & calm skin for a luminous complexion. Great for dry skin. 🚦Luminizing Rose Quartz, to remove impurities & illuminate for a brighter complexion. Perfect for all skin types. 🚦Balancing Moonstone, to smooth & balance skin for a renewed complexion. Perfect for all skin types.
So what are you waiting for?! You can go & grab all at selected Watsons store & online store now! 💜

#myfreemanbeauty #watsonsxfreeman #multimasking #watsonsexclusive #watsonsmalaysia

NEW range of Freeman mask to express yourself now available at @watsonsmy ! 😍 Boost your auro & get glowing with this Cosmic Holographic Peel-Off Masks. Choose between: 🚦Hydrating Amethyst, to hydrate & calm skin for a luminous complexion. Great for dry skin. 🚦Luminizing Rose Quartz, to remove impurities & illuminate for a brighter complexion. Perfect for all skin types. 🚦Balancing Moonstone, to smooth & balance skin for a renewed complexion. Perfect for all skin types. 
So what are you waiting for?! You can go & grab all at selected Watsons store & online store now! 💜

#myfreemanbeauty #watsonsxfreeman #multimasking #watsonsexclusive #watsonsmalaysia
824 7 23 hours ago

Did you know @ohmostwantedlook magic foundation is packed with goodness? ✅ SPF50 for sun protection
✅ water-based aka wuduk friendly
✅ non-oily (me likeyyyy)
✅ medium coverage (buildable)

Swipe left to see the difference with/without foundation.
Also wearing the pout-perfect lipstick in shade 05. Perfect for daily wear! 👄 ✅ SPF30
✅ infused with vitamin E,argan oil & black seed oil
✅ matte finish
Use my code “azwa10” for 10% discount when you purchase from their website 😉
You can follow @ohmostwantedlook for more info and purchase
this from www.ohmostwanted.com & @watsonsmy outlets

#ohmostwantedlook #ohmostwantedmagicfoundation #ohmostwanted #ohmostwantedgirls #ohmostwantedpoutfectlipcream #watsons #watsonsmalaysia #watsonsmy

Did you know @ohmostwantedlook magic foundation is packed with goodness? ✅ SPF50 for sun protection
✅ water-based aka wuduk friendly
✅ non-oily (me likeyyyy)
✅ medium coverage (buildable)

Swipe left to see the difference with/without foundation. 
Also wearing the pout-perfect lipstick in shade 05. Perfect for daily wear! 👄 ✅ SPF30
✅ infused with vitamin E,argan oil & black seed oil
✅ matte finish 
Use my code “azwa10” for 10% discount when you purchase from their website 😉 
You can follow @ohmostwantedlook for more info and purchase
this from www.ohmostwanted.com & @watsonsmy outlets

#ohmostwantedlook #ohmostwantedmagicfoundation #ohmostwanted #ohmostwantedgirls #ohmostwantedpoutfectlipcream #watsons #watsonsmalaysia #watsonsmy
74 19 23 hours ago

Hello guys! I’ve got great news for you guys from @watsonsmy and you don’t wanna miss out! 😆
.
-Watson’s is giving Buy 2 Save More deals for Watsons Brand x Pocotee & Friends collection.
-FREE 2000 Watsons points worth RM10 with purchase of RM50 & above on Watsons Brand products. (Watsons Members only)
-WIN 2x Nissan X-Trail & 100 x Special prizes (60,000 Watsons points each)
.
How to win; -Spend RM100 & above in a single receipt at Watsons store or Watsons online, including one (1) participating brands product.
.
Contest Period: NOW until 30 Oct 2019
.
Good luck! ✨
.
#WatsonsBrands #WatsonsExclusive #WatsonsMalaysia #OnlyAtWatsons
@watsonsmy

Hello guys! I’ve got great news for you guys from @watsonsmy and you don’t wanna miss out! 😆
.
-Watson’s is giving Buy 2 Save More deals for Watsons Brand x Pocotee & Friends collection.
-FREE 2000 Watsons points worth RM10 with purchase of RM50 & above on Watsons Brand products. (Watsons Members only)
-WIN 2x Nissan X-Trail & 100 x Special prizes (60,000 Watsons points each)
.
How to win; -Spend RM100 & above in a single receipt at Watsons store or Watsons online, including one (1) participating brands product.
.
Contest Period: NOW until 30 Oct 2019
.
Good luck! ✨
.
#WatsonsBrands #WatsonsExclusive #WatsonsMalaysia #OnlyAtWatsons
@watsonsmy
500 3 23 hours ago

[ONLY AT WATSONS] Want to get poreless skin instantly? 😉 Give PINK by Pure Beauty Blur Cream a try now! ❤️ Get yours from #WatsonsMalaysia stores and ONLINE! 🛍🛒 #BeautyMyWay #WatsonsRecommended #OnlyAtWatsons

[ONLY AT WATSONS] Want to get poreless skin instantly? 😉 Give PINK by Pure Beauty Blur Cream a try now! ❤️ Get yours from #WatsonsMalaysia stores and ONLINE! 🛍🛒 #BeautyMyWay #WatsonsRecommended #OnlyAtWatsons
635 5 15 September, 2019

Go bold and fearless with @maybelline Fit Me! Matte + Poreless Foundation ✨
Don’t be afraid to try this foundation if you have dry skin because even though it is a matte foundation but it won’t dry out your skin, I promise you. Glowing, smooth, flawless and poreless finish, absolutely yes !

My shade is 120 .
Get yours at @watsonsmy
#fitmeasiam #MaybellineMalaysia #MNYxWatsonsMalaysia #maybellinenyfwxwatsonsmy #WatsonsMalaysia #makeithappen

Go bold and fearless with @maybelline Fit Me! Matte + Poreless Foundation ✨
Don’t be afraid to try this foundation if you have dry skin because even though it is a matte foundation but it won’t dry out your skin, I promise you. Glowing, smooth, flawless and poreless finish, absolutely yes !

My shade is 120 .
Get yours at @watsonsmy ✨
#fitmeasiam #MaybellineMalaysia #MNYxWatsonsMalaysia #maybellinenyfwxwatsonsmy #WatsonsMalaysia #makeithappen
76 0 15 September, 2019

Currently @Watsonsmy is having Buy 2 Save More Deals for Watsons Brand x Pocotee & Friends Collection !!! Don't miss this promotion because they have wide range of skin and body care product for you guys! 😍
By purchasing the product that worth Rm50 & above on Watson Brands products members only, you'll get FREE 2000 Watsons Points worth Rm10. And stand a chance to WIN 2x Nissan X-Trail & 100 x Special prizes (60,000 Watsons points each)! 😱 But in order to spend RM100 & above in a single receipt at Watsons store or Watsons online, including one (1) participating brands product ❤ This contest starts NOW - 30 Oct 2019.
Hurry go shopping at Watsons store or Watsons online NOW! Don’t miss out, I’m super excited when shopping with Watson. Yeay!

#WatsonsBrands #WatsonsExclusive #WatsonsMalaysia #OnlyAtWatsons
@watsonsmy

Currently @Watsonsmy is having Buy 2 Save More Deals for Watsons Brand x Pocotee & Friends Collection !!! Don't miss this promotion because they have wide range of skin and body care product for you guys! 😍 
By purchasing the product that worth Rm50 & above on Watson Brands products members only, you'll get FREE 2000 Watsons Points worth Rm10. And stand a chance to WIN 2x Nissan X-Trail & 100 x Special prizes (60,000 Watsons points each)! 😱  But in order to spend RM100 & above in a single receipt at Watsons store or Watsons online, including one (1) participating brands product ❤ This contest starts NOW - 30 Oct 2019. 
Hurry go shopping at Watsons store or Watsons online NOW! Don’t miss out, I’m super excited when shopping with Watson. Yeay!

#WatsonsBrands #WatsonsExclusive #WatsonsMalaysia #OnlyAtWatsons
@watsonsmy
2,998 3 15 September, 2019

👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆 .
Jumea scargel terbukti berkesan 💯 Ada beratus REAL TESTIMONI yang dah berjaya hilangkan parut & masalah kulit dorang.

Tak akan korang nak tengok je kot? Rawat kulit korang sekarang! ✅ HARGA DISKAUN
✅ FREE CONSULTATION
✅ FREE POSTAGE .
Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio 😘 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆 .
Jumea scargel terbukti berkesan 💯 Ada beratus REAL TESTIMONI yang dah berjaya hilangkan parut & masalah kulit dorang.

Tak akan korang nak tengok je kot? Rawat kulit korang sekarang! ✅ HARGA DISKAUN
✅ FREE CONSULTATION
✅ FREE POSTAGE .
Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio 😘 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
47 3 15 September, 2019

DISKAUN RM30 untuk 100 ORANG TERAWAL SAHAJA ❗️
.

Jimat sangat guys. Dah la harga diskaun, free postage pulak tu! Mana nak dapat harga macam ni. Siapa ada masalah parut & jerawat & kulit bermasalah cepat CLICK LINK DI BIO 😍 .

Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio 😘 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

DISKAUN RM30 untuk 100 ORANG TERAWAL SAHAJA ❗️
.

Jimat sangat guys. Dah la harga diskaun, free postage pulak tu! Mana nak dapat harga macam ni. Siapa ada masalah parut & jerawat & kulit bermasalah cepat CLICK LINK DI BIO 😍 .

Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio 😘 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
50 1 15 September, 2019

Muka berparut susah sangat nak hilang? Rawatan laser mahal sangat? Jangan risau, jom cuba JUMEA SCARGEL ni 😍

Punca parut adalah kerana sel kulit mati tau. Jumea boleh merawat & memperbaharui sel kulit mati yg menyebabkan parut tu & hilangkan parut SEAWAL 7 hari!
Best sangat kan! 😍 Kalau kedekut tak nak laburkan sikit memang sampai bila bila la muka uols berparut.

Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio 😘 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

Muka berparut susah sangat nak hilang? Rawatan laser mahal sangat? Jangan risau, jom cuba JUMEA SCARGEL ni 😍

Punca parut adalah kerana sel kulit mati tau. Jumea boleh merawat & memperbaharui sel kulit mati yg menyebabkan parut tu & hilangkan parut SEAWAL 7 hari! 
Best sangat kan! 😍 Kalau kedekut tak nak laburkan sikit memang sampai bila bila la muka uols berparut.

Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio 😘 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
51 0 15 September, 2019

[ONLY AT WATSONS] Treat damaged hair with Moist Diane Extra Damage Repair Shampoo and Treatment! ❤️ They contain Amino Keratin that helps to repair hair that was damaged from perming and bleaching right from its core! 🥰 Get them together from #WatsonsMalaysia stores and ONLINE! 🛍🛒 #WatsonsHairCare #WatsonsRecommended #OnlyAtWatsons

[ONLY AT WATSONS] Treat damaged hair with Moist Diane Extra Damage Repair Shampoo and Treatment! ❤️ They contain Amino Keratin that helps to repair hair that was damaged from perming and bleaching right from its core! 🥰 Get them together from #WatsonsMalaysia stores and ONLINE! 🛍🛒 #WatsonsHairCare #WatsonsRecommended #OnlyAtWatsons
1,182 3 15 September, 2019
What a great team today. ... Thank you @revlonmy @watsonsmy ... #revlonmalaysia #watsonsmalaysia #ayangkamellxrevlon #ayangkamellxwatson
75 0 15 September, 2019

Feeling more than proud to see my secondary school friend @pocoteefriends collaboration with @WatsonsMy available in Watsons Malaysia stores!
.
They’re doing a Buy 2 Save More deals from now on and I’ve bought a good deal of supply of body scrub and body shampoo! If you spend RM50 and above on Watsons brand product, you’ll get FREE 2000 Watsons points (worth RM10) too! *Watsons Members only
.
Spend more than RM100 and above in a single receipt at Watsons store and online store with at least ONE participating brands product to stand a chance winning 2 x Nissan X-Trail as well as 100 x special prizes (60,000 Watsons points). Contest period from 3rd Sept - 30th October 2019.
.
Okay imma back home and enjoy a relaxing bath and with Pocotee & Friends Honey Scrub 🍯🐝 .
#WatsonsBrands #WatsonsExclusive #WatsonsMalaysia #OnlyAtWatsons
@watsonsmy

Feeling more than proud to see my secondary school friend @pocoteefriends collaboration with @WatsonsMy available in Watsons Malaysia stores!
.
They’re doing a Buy 2 Save More deals from now on and I’ve bought a good deal of supply of body scrub and body shampoo! If you spend RM50 and above on Watsons brand product, you’ll get FREE 2000 Watsons points (worth RM10) too! *Watsons Members only
.
Spend more than RM100 and above in a single receipt at Watsons store and online store with at least ONE participating brands product to stand a chance winning 2 x Nissan X-Trail as well as 100 x special prizes (60,000 Watsons points). Contest period from 3rd Sept - 30th October 2019.
.
Okay imma back home and enjoy a relaxing bath and with Pocotee & Friends Honey Scrub 🍯🐝 .
#WatsonsBrands #WatsonsExclusive #WatsonsMalaysia #OnlyAtWatsons
@watsonsmy
98 1 15 September, 2019

Don’t miss out @watsonsmy Buy 2 Save More deals for super cute Watson’s Brand x Pocotee & friends collection!

You’ll also get FREE 2000 Watsons points worth RM10 with purchase of RM50 & above on Watsons Brand products (limited to Watsons Members only). Also stand a chance to WIN 2x Nissan X-Trail & 100 x Special prizes (60,000 Watsons points each)

Contest Period: 3 Sept – 30 Oct 2019

Mechanic: Spend RM100 & above in a single receipt at Watsons store or Watsons online, including one (1) participating brands product.

#WatsonsBrands #WatsonsExclusive #WatsonsMalaysia #OnlyAtWatsons
@watsonsmy

Don’t miss out @watsonsmy Buy 2 Save More deals for super cute Watson’s Brand x Pocotee & friends collection!

You’ll also get FREE 2000 Watsons points worth RM10 with purchase of RM50 & above on Watsons Brand products (limited to Watsons Members only). Also stand a chance to WIN 2x Nissan X-Trail & 100 x Special prizes (60,000 Watsons points each)

Contest Period: 3 Sept – 30 Oct 2019

Mechanic: Spend RM100 & above in a single receipt at Watsons store or Watsons online, including one (1) participating brands product.

#WatsonsBrands #WatsonsExclusive #WatsonsMalaysia #OnlyAtWatsons 
@watsonsmy
748 7 15 September, 2019

@watson is having Buy 2 Save More deals for Watsons Brand x Pocotee & Friends collection ! If you are Watsons member, u can also get FREE 2000 Watsons points worth RM10 with purchase of RM50 & above on Watsons Brand products. (For Watsons member only)

From now to 30 Oct 2019, stand a chance to WIN 2x Nissan X-Trail & 100 x Special prizes (60,000 Watsons points each) by spending RM100 & above in a single receipt at Watson’s store or online, including one participating brand product.

Contest Period : 3 Sept - 30 Oct 2019

#WatsonsBrands #WatsonsExclusive #WatsonsMalaysia #OnlyAtWatsons
@watsonsmy

@watson is having Buy 2 Save More deals for Watsons Brand x Pocotee & Friends collection ! If you are Watsons member, u can also get FREE 2000 Watsons points worth RM10 with purchase of RM50 & above on Watsons Brand products. (For Watsons member only)

From now to 30 Oct 2019, stand a chance to WIN 2x Nissan X-Trail & 100 x Special prizes (60,000 Watsons points each) by spending RM100 & above in a single receipt at Watson’s store or online, including one participating brand product.

Contest Period :  3 Sept - 30 Oct 2019

#WatsonsBrands #WatsonsExclusive #WatsonsMalaysia #OnlyAtWatsons
@watsonsmy
709 12 15 September, 2019

前阵子的9.9促销我入手了一直想要试的AHC 产品,价格都算很漂亮!Premium Hydra Soother 面膜之前有用过觉得很不错,敷完保湿又透亮!💕💕这次再入手其他款式的面膜和明星产品化妆水,心得我之后再补上🤗
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
@ahc.global
@luxasia @watsonsmy @lazada_my
#zhbeautyblog #ahcmalaysia #watsonsmalaysia #luxasiamalaysia #lazadamy #ahcsheetmask #beauty #beautyinfluencer

前阵子的9.9促销我入手了一直想要试的AHC 产品,价格都算很漂亮!Premium Hydra Soother 面膜之前有用过觉得很不错,敷完保湿又透亮!💕💕这次再入手其他款式的面膜和明星产品化妆水,心得我之后再补上🤗
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
@ahc.global 
@luxasia @watsonsmy @lazada_my 
#zhbeautyblog #ahcmalaysia #watsonsmalaysia #luxasiamalaysia #lazadamy #ahcsheetmask #beauty #beautyinfluencer
16 0 15 September, 2019

Daily toiletries check! 🙌🏻
.
Hey, I just got back from running some errands plus I managed to squeeze in some time to shop for my daily toiletries at @watsonsmy. Pssst… don’t miss out their Buy 2 Save More deals for Watsons Brand x Pocotee & Friends collection. 😍😍😍
.
Plus FREE 2000 Watsons points worth RM10 with purchase of RM50 & above on Watsons Brand products applied for Watsons Member only! 👌👌👌
.
Plus you can stand a chance to WIN 2x Nissan X-Trail & 100 x Special prizes (60,000 Watsons points each) with purchase RM100 & above in a single receipt at Watsons store or Watsons online, including one (1) participating brands product. 👍🏻👍🏻👍🏻
.
Contest Period: NOW until 30 Oct 2019
.
#WatsonsExclusive #WatsonsMalaysia #OnlyAtWatsons #WatsonsBrands #shopping #kellylifestyle

Daily toiletries check! 🙌🏻
.
Hey, I just got back from running some errands plus I managed to squeeze in some time to shop for my daily toiletries at @watsonsmy. Pssst… don’t miss out their Buy 2 Save More deals for Watsons Brand x Pocotee & Friends collection. 😍😍😍
.
Plus FREE 2000 Watsons points worth RM10 with purchase of RM50 & above on Watsons Brand products applied for Watsons Member only! 👌👌👌
.
Plus you can stand a chance to WIN 2x Nissan X-Trail & 100 x Special prizes (60,000 Watsons points each) with purchase RM100 & above in a single receipt at Watsons store or Watsons online, including one (1) participating brands product. 👍🏻👍🏻👍🏻
.
Contest Period: NOW until 30 Oct 2019
.
#WatsonsExclusive #WatsonsMalaysia #OnlyAtWatsons #WatsonsBrands #shopping #kellylifestyle
1,016 22 15 September, 2019

I WILL DO A GIVEWAY! Stand a chance to get more than 5 items from watson brand. Its so easy, JUST LIKE AND COMMENT “i want ❤️” and i will pick the winner tomorrow. Goodluck! -

Lets get clean up while feeling super cute 🧼 🧽 with Watsons Brand x Pocotee & Friends collection! Watsons member will get Free 2000 Watsons (worth RM10) with purchase of RM50 & above on Watsons Brand, on other news.. You can also win 2x Nissan X-Trail & 100 x Special Prizes (60,000 Watsons point each) when you spend RM100 & above in a single receipt at Watsons store or Watsons online, including one (1) participating brands product 🗓 Contest Period : NOW until 30 Oct 2019

Hurry go shopping at Watsons store or Watsons online NOW! Don’t miss out!! #WatsonsBrands #WatsonsExclusive #WatsonsMalaysia #OnlyAtWatsons
@watsonsmy

I WILL DO A GIVEWAY! Stand a chance to get more than 5 items from watson brand. Its so easy, JUST LIKE AND COMMENT “i want ❤️” and i will pick the winner tomorrow. Goodluck! -

Lets get clean up while feeling super cute 🧼 🧽 with Watsons Brand x Pocotee & Friends collection! Watsons member will get Free 2000 Watsons (worth RM10) with purchase of RM50 & above on Watsons Brand, on other news.. You can also win 2x Nissan X-Trail & 100 x Special Prizes (60,000 Watsons point each) when you spend RM100 & above in a single receipt at Watsons store or Watsons online, including one (1) participating brands product 🗓 Contest Period : NOW until 30 Oct 2019

Hurry go shopping at Watsons store or Watsons online NOW! Don’t miss out!! #WatsonsBrands #WatsonsExclusive #WatsonsMalaysia #OnlyAtWatsons
@watsonsmy
500 25 15 September, 2019

@Watsonsmy having a Buy 2 Save More deals for Watsons Brand x Pocotee & Friends collection. Oh my! Deals for cuties ! Why not?

Don’t miss out FREE 2000 Watsons points worth RM10 with purchase of RM50 & above on Watsons Brand products. *Watsons Members only! Also, WIN 2x Nissan X-Trail & 100 x Special prizes (60,000 Watsons points each)

How to win? Spend RM100 & above in a single receipt at Watsons store or Watsons online, including one (1) participating brands product!

Contest Period: NOW until 30 Oct 2019
#WatsonsBrands #WatsonsExclusive #WatsonsMalaysia #OnlyAtWatsons
@watsonsmy

@Watsonsmy having a Buy 2 Save More deals for Watsons Brand x Pocotee & Friends collection. Oh my! Deals for cuties ! Why not?

Don’t miss out FREE 2000 Watsons points worth RM10 with purchase of RM50 & above on Watsons Brand products. *Watsons Members only! Also, WIN 2x Nissan X-Trail & 100 x Special prizes (60,000 Watsons points each)

How to win? Spend RM100 & above in a single receipt at Watsons store or Watsons online, including one (1) participating brands product!

Contest Period: NOW until 30 Oct 2019
#WatsonsBrands #WatsonsExclusive #WatsonsMalaysia #OnlyAtWatsons
@watsonsmy
515 2 15 September, 2019

NEW range of Freeman mask to express yourself and now available at @watsonsmy ! 😍 Melting Sugar line contains unique extracts inspired by delicious desserts! 🍬 Choose between Lemon Meringue, Matcha Ice Cream & Rose Gummy Bear! Yummy!! 😋
So what you waiting for?! Now you can go & grabs all at selected Watsons store & online store! 💖

#myfreemanbeauty #watsonsxfreeman #multimasking #watsonsexclusive #watsonsmalaysia

NEW range of Freeman mask to express yourself and now available at @watsonsmy ! 😍 Melting Sugar line contains unique extracts inspired by delicious desserts! 🍬 Choose between Lemon Meringue, Matcha Ice Cream & Rose Gummy Bear!  Yummy!! 😋 
So what you waiting for?! Now you can go & grabs all at selected Watsons store & online store! 💖

#myfreemanbeauty #watsonsxfreeman #multimasking #watsonsexclusive #watsonsmalaysia
599 5 15 September, 2019

Good morning sunshine! NEW range of Freeman mask to express yourself is now available at @watsonsmy ! 😍 Spreading good & bright Neon Vibes range features:
🚦No Stress Oil Absorbing Clay Mask: Nade with Blue Lotus, which restores balance & moisturize parched skin. 🚦Ghosted Clean Pores Peel Off Mask: Made with Kakadu Plum, which helps minimize the appearances of pores. 🚦Get Lit Illuminating Peel-Off Mask: Made with Goji Berry, which protects against free radicals & increase skin hydration.
So what you waiting for?! Now you can go & grabs all at selected Watsons store & online store! ♥️ #myfreemanbeauty #watsonsxfreeman #multimasking #watsonsexclusive #watsonsmalaysia

Good morning sunshine! NEW range of Freeman mask to express yourself is now available at @watsonsmy ! 😍 Spreading good & bright Neon Vibes range features:
🚦No Stress Oil Absorbing Clay Mask: Nade with Blue Lotus, which restores balance & moisturize parched skin. 🚦Ghosted Clean Pores Peel Off Mask: Made with Kakadu Plum, which helps minimize the appearances of pores. 🚦Get Lit Illuminating Peel-Off Mask: Made with Goji Berry, which protects against free radicals & increase skin hydration. 
So what you waiting for?! Now you can go & grabs all at selected Watsons store & online store! ♥️ #myfreemanbeauty #watsonsxfreeman #multimasking #watsonsexclusive #watsonsmalaysia
927 2 15 September, 2019

Parut jerawat makin pudar. Feedback latest daripada customer Jumea Scar Gel 😍
.
Kelebihan JUMEA SCAR GEL 💧
.
Water-Based ? sebab...⠀
.
✔️Mudah meresap kebawah kulit dengan pantas.⠀
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. ⠀
✔️Memberikan kelembapan kepada kulit anda.⠀
✔️Tidak melekit ⠀
✔️Tidak berminyak.⠀
.⠀
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk ubat/gel hilang parut 💯 Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? ⠀
.⠀
Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Parut jerawat makin pudar. Feedback latest daripada customer Jumea Scar Gel 😍
.
Kelebihan JUMEA SCAR GEL 💧
.
Water-Based ? sebab...⠀
.
✔️Mudah meresap kebawah kulit dengan pantas.⠀
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. ⠀
✔️Memberikan kelembapan kepada kulit anda.⠀
✔️Tidak melekit ⠀
✔️Tidak berminyak.⠀
.⠀
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk  ubat/gel hilang parut 💯 Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? ⠀
.⠀
Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
2 0 15 September, 2019

.
@watsonsmy で見つけた手ピカジェル風な??
.
まだまだ何種類もあって集めたくなる🤭
.
それにしてもコバエが多くて、
.
殺しては発生の繰り返し😩
.
日本ではコバエいなかったのに…
.
どっかに巣があるのかと思うと🤮
.
毎日コバエとも戦う💣
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#マレーシア #マレーシア土産 #マレーシア生活 #マレーシア旅行 #マレーシア観光 #マレーシア購入品 #マレーシアお土産 #Malaysia #malaysialife #watsonsmalaysia #手ピカジェル #手ピカジェルケース #手ピカジェルホルダー #赤ちゃんのいる生活 #子供のいる暮らし #赤ちゃん用品 #子供向け

.
@watsonsmy で見つけた手ピカジェル風な??
.
まだまだ何種類もあって集めたくなる🤭
.
それにしてもコバエが多くて、
.
殺しては発生の繰り返し😩
.
日本ではコバエいなかったのに…
.
どっかに巣があるのかと思うと🤮
.
毎日コバエとも戦う💣
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#マレーシア #マレーシア土産 #マレーシア生活 #マレーシア旅行 #マレーシア観光 #マレーシア購入品 #マレーシアお土産 #Malaysia #malaysialife #watsonsmalaysia #手ピカジェル #手ピカジェルケース #手ピカジェルホルダー #赤ちゃんのいる生活 #子供のいる暮らし #赤ちゃん用品 #子供向け
138 16 15 September, 2019

Jom pi makan pagi dulu. Dah makan pagi, baru boleh makan Bowel Wellness dan Women Wellness dari @himalayamalaysia ni. Boleh kurangkan masalah sembelit dan juga seimbangkan hormon lebih-lebih lagi untuk masalah lewat menstruasi💪🏼
.
#watsonsmalaysia
#himalaya
#himalayamalaysia
#womenwellness
#bowelwellness
#kbba9

Jom pi makan pagi dulu. Dah makan pagi, baru boleh makan Bowel Wellness dan Women Wellness dari @himalayamalaysia ni. Boleh kurangkan masalah sembelit dan juga seimbangkan hormon lebih-lebih lagi untuk masalah lewat menstruasi💪🏼
.
#watsonsmalaysia
#himalaya
#himalayamalaysia
#womenwellness
#bowelwellness
#kbba9
14 0 14 September, 2019

#Repost @watsonsmy
• • • • • •
[GIVEAWAY] Say goodbye to complicated skincare routine, with Saborino Good Night Moist 5-in-1 sheet mask! 😘 Available for you to get #OnlyAtWatsons! 😍

If you are feeling lucky, join our giveaway and you could be one of the 5 lucky winners to bring one home!* ❤️ How to Join?
1. Follow @watsonsmy
2. In the comments section, answer this question: Name the 5-in-1 function of Saborino Good Night Moist sheet mask (Visit Watsons ONLINE for the answer! 😉)
3. Tag 3 friends. *Terms and conditions apply 👉 http://bit.ly/2lGNCJQ Contest ends on 16 September 2019 at 11.59 PM. #WatsonsGiveaway #Giveaway #Contest #WatsonsMalaysia #MeTime

#Repost @watsonsmy
• • • • • •
[GIVEAWAY] Say goodbye to complicated skincare routine, with Saborino Good Night Moist 5-in-1 sheet mask! 😘 Available for you to get #OnlyAtWatsons! 😍

If you are feeling lucky, join our giveaway and you could be one of the 5 lucky winners to bring one home!* ❤️ How to Join?
1. Follow @watsonsmy 
2. In the comments section, answer this question: Name the 5-in-1 function of Saborino Good Night Moist sheet mask (Visit Watsons ONLINE for the answer! 😉)
3. Tag 3 friends. *Terms and conditions apply 👉  http://bit.ly/2lGNCJQ Contest ends on 16 September 2019 at 11.59 PM. #WatsonsGiveaway #Giveaway #Contest #WatsonsMalaysia #MeTime
1 0 14 September, 2019

Top #watsonsmalaysia posts

Proper skin care is important because our skin is the largest barrier against infection that we have. Keeping our skin healthy and moist helps keep this barrier. I'm keeping my skin healthy with #Somebymi products only available on @watsonsmy #WatsonsMalaysia #OnlyatWatsons #WatsonsKbeauty - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner
AHA, BHA and PHA works as effective exfoliator to leave skin cleaner and more radiant than before, skin exfoliating ingredient, formulated WITHOUT 20 ingredients. The best thing is low Ph Toner & suitable for all skin types - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum
One more Miracle comes as Serum! It is beneficial for soothing the skin with Centella Asiatica Extract of 14.5%, Melaleuca Alternifolia(aka, Tea Tree) and Lead water 10,000ppm. Skin turnovers with smooth skin texture by AHA,BHA,PHA component which removes the dead cell gently yet effectively. - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cream
Skin soothing solution for Never-going-away Skin troubles. 4 Cica Care was added to Centella Asiactica, known to cure even tiger's scar, for strengthening the weakened skin barriers and improves the troubled skin.

#somebymi #WatsonsMalaysia #OnlyatWatsons #WatsonsKbeauty @watsonsmy

Proper skin care is important because our skin is the largest barrier against infection that we have. Keeping our skin healthy and moist helps keep this barrier. I'm keeping my skin healthy with #Somebymi products only available on @watsonsmy #WatsonsMalaysia #OnlyatWatsons #WatsonsKbeauty - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner
AHA, BHA and PHA works as effective exfoliator to leave skin cleaner and more radiant than before, skin exfoliating ingredient, formulated WITHOUT 20 ingredients. The best thing is low Ph Toner & suitable for all skin types - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum
One more Miracle comes as Serum! It is beneficial for soothing the skin with Centella Asiatica Extract of 14.5%, Melaleuca Alternifolia(aka, Tea Tree) and Lead water 10,000ppm. Skin turnovers with smooth skin texture by AHA,BHA,PHA component which removes the dead cell gently yet effectively. - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cream
Skin soothing solution for Never-going-away Skin troubles. 4 Cica Care was added to Centella Asiactica, known to cure even tiger's scar, for strengthening the weakened skin barriers and improves the troubled skin.

#somebymi #WatsonsMalaysia #OnlyatWatsons #WatsonsKbeauty @watsonsmy
2,133 9 21 June, 2019

Hey everyone! This is a quick tutorial on how to use the Kiss Me Heavy Rotation Color & Line Comb! This product is so cool , It can be used as an eyebrow mascara & pencil and technical comb for color and line drawing! It will become powdery after drying to create natural eyebrow look!
Available in 2 shades which are #1 Ash Brown and #2 Natural Brown. Love this product as it’s super-efficient and easy to use! Where to find it? It’s available at Watsons, Sasa, Aeon Wellness and Playup stores!
#kissmemalaysia

#kissmejapan

#heavyrotation

#eyebrowmakeup

#watsonsmalaysia

#sasamalaysia

#aeonwellnessmalaysia

#playupmy

Hey everyone! This is a quick tutorial on how to use the Kiss Me Heavy Rotation Color & Line Comb! This product is so cool , It can be used as an eyebrow mascara & pencil and technical comb for color and line drawing! It will become powdery after drying to create natural eyebrow look! 
Available in 2 shades which are #1 Ash Brown and #2 Natural Brown. Love this product as it’s super-efficient and easy to use! Where to find it? It’s available at Watsons, Sasa, Aeon Wellness and Playup stores! 
#kissmemalaysia

#kissmejapan

#heavyrotation

#eyebrowmakeup

#watsonsmalaysia

#sasamalaysia

#aeonwellnessmalaysia

#playupmy
2,447 29 21 August, 2019

Jualan mega Watsons 8.8 Online Shopathon dah kembali dengan diskaun sehingga 88%! Dan ada tawaran hebat bermula dari RM0.88!
Selain itu, ada juga:
- 2nd purchase @ 88% Off
- Buy 8, Free 8
- Buy 2, Save More .
.

Tak cukup dengan tu, if korang beli lebih dr RM100 di laman rasmi Watson ataupun kat aplikasi Watsons MY, delivery >>> free of charge tau! (Sepanjang waktu campaign je ok)  Pembeli juga boleh menggunakan ‘Click & Collect Express’ untuk mendapatkan order dalam tempoh 4 jam di stor Watsons di seluruh negara.
.
.

Mana nak dapat ?? Beli online kat watsons.com.my atau Mobile App 24/7. Memuat turun aplikasi Watsons MY di Google Play Store atau App Store sekarang! .
.

Enjoy RM8 OFF* with min purchase RM58 by using my promo code: KAKIWATSONS8
.
.

Jangan lupa nak follow Watsons Malaysia FB & Instagram @watsonsmy untuk maklumat lanjut!
#WatsonsMY88 #Watsons88 #WatsonsMalaysia @watsonsmy

Jualan mega Watsons 8.8 Online Shopathon dah kembali dengan diskaun sehingga 88%! Dan ada tawaran hebat bermula dari RM0.88! 
Selain itu, ada juga:
- 2nd purchase @ 88% Off
- Buy 8, Free 8
- Buy 2, Save More .
.

Tak cukup dengan tu, if korang beli lebih dr RM100  di laman rasmi Watson ataupun kat aplikasi Watsons MY, delivery >>> free of charge tau! (Sepanjang waktu campaign je ok)  Pembeli juga boleh menggunakan ‘Click & Collect Express’ untuk mendapatkan order dalam tempoh 4 jam di stor Watsons di seluruh negara.
.
.

Mana nak dapat ?? Beli online kat watsons.com.my atau Mobile App 24/7. Memuat turun aplikasi Watsons MY di Google Play Store atau App Store sekarang! .
.

Enjoy RM8 OFF* with min purchase RM58 by using my promo code: KAKIWATSONS8
.
.

Jangan lupa nak follow Watsons Malaysia FB & Instagram @watsonsmy untuk maklumat lanjut! 
#WatsonsMY88 #Watsons88 #WatsonsMalaysia @watsonsmy
2,371 5 8 August, 2019

Adakah anda merasakan "bloated" ataupun perut yang tak selesa? Ha musim raya ni mesti banyak makan kan ? 🤓 Cubalah minum #SuryaACV dengan MADU ASLI untuk menghilangkan "bloated", membantu dari segi penghadaman, meningkatkan tenaga, dan pelbagai lagi! 😘

Dapatkan Surya Apple Cider Vinegar dari kedai #WatsonsMalaysia atau farmasi berdekatan anda ! 👉 @surya.malaysia @watsonsmy
.
#RasaSayangSemanisMadu #SuryaMalaysia #SuryaACV

Adakah anda merasakan "bloated" ataupun perut yang tak selesa? Ha musim raya ni mesti banyak makan kan ? 🤓 Cubalah minum #SuryaACV dengan MADU ASLI untuk menghilangkan "bloated", membantu dari segi penghadaman, meningkatkan tenaga, dan pelbagai lagi! 😘

Dapatkan Surya Apple Cider Vinegar dari kedai #WatsonsMalaysia atau farmasi berdekatan anda ! 👉 @surya.malaysia @watsonsmy
.
#RasaSayangSemanisMadu #SuryaMalaysia #SuryaACV
44,878 237 13 June, 2019

Yes, FINALLY!! Baju takde lagi deodorant stain😭❤ Lepasni dah takyah risau sepanjang hari huhu😜👍 Smelly No More produk ni mmg berkesan ! Selain spray kat ketiak utk stay fresh, produk ni boleh spray kasut jugak ! Try la hari ni 🥰

#totalimageMY
#SmellyNoMore
#MyTotalTransformation
#WatsonsMalaysia
#GuardianMY
@totalimagemy

Yes, FINALLY!! Baju takde lagi deodorant stain😭❤ Lepasni dah takyah risau sepanjang hari huhu😜👍 Smelly No More produk ni mmg berkesan ! Selain spray kat ketiak utk stay fresh, produk ni boleh spray kasut jugak ! Try la hari ni 🥰

#totalimageMY
#SmellyNoMore
#MyTotalTransformation
#WatsonsMalaysia
#GuardianMY
@totalimagemy
9,412 32 25 July, 2019

UOLS!! 📣 KAW KAW DEALS barangan KOSMETIK sempena Weekend Specials datang lagi! 🤩 ❤️ DISKAUN 50% untuk Maybelline, L'Oréal, Revlon, Silkygirl & Rimmel!
📱 EXTRA 10% OFF for Mobile App purchase!
⚡️ RM5 "cashback" dengan Boost untuk pembelian RM50 dan ke atas ONLY at Watsons stores!
🎁 MENANG HADIAH LEBIH RM1 JUTA!* Jom shopping di #WatsonsMalaysia ATAU ONLINE SEKARANG! 🛍🛒 *T&C apply. Limited to 6 units per item. While stocks last. Validity Date: 24 - 26 Mei 2019.
T&C apply 👉 http://bit.ly/30ajEO0 Each user is entitled for up to 2 times of cash back only. Limited to the first 30,000 transactions.
*T&C apply 👉 http://bit.ly/2GRXc4L

WatsonsRewards #MembersGetMore #BeautyMyWay #RayaMenjadiJadi #KawKawDeals

UOLS!! 📣 KAW KAW DEALS barangan KOSMETIK sempena Weekend Specials datang lagi! 🤩 ❤️ DISKAUN 50% untuk Maybelline, L'Oréal, Revlon, Silkygirl & Rimmel!
📱 EXTRA 10% OFF for Mobile App purchase!
⚡️ RM5 "cashback" dengan Boost untuk pembelian RM50 dan ke atas ONLY at Watsons stores!
🎁 MENANG HADIAH LEBIH RM1 JUTA!* Jom shopping di #WatsonsMalaysia ATAU ONLINE SEKARANG! 🛍🛒 *T&C apply. Limited to 6 units per item. While stocks last. Validity Date: 24 - 26 Mei 2019.
T&C apply 👉 http://bit.ly/30ajEO0 Each user is entitled for up to 2 times of cash back only. Limited to the first 30,000 transactions.
*T&C apply 👉 http://bit.ly/2GRXc4L

WatsonsRewards #MembersGetMore #BeautyMyWay #RayaMenjadiJadi #KawKawDeals
7,774 286 24 May, 2019

[ONLY AT WATSONS] Give your lips gorgeous shades of red with PeriPera ColorFit Tint Water Gel! 💋  #OnlyAtWatsons, get yours from #WatsonsMalaysia stores or ONLINE! 🛍🛒 #BeautyMyWay #WatsonsRecommended

[ONLY AT WATSONS] Give your lips gorgeous shades of red with PeriPera ColorFit Tint Water Gel! 💋 #OnlyAtWatsons, get yours from #WatsonsMalaysia stores or ONLINE! 🛍🛒 #BeautyMyWay #WatsonsRecommended
7,207 118 4 hours ago

Korang nak tahu sekarang Watsons tengah buat promosi untuk Watsons Most Wanted Sale sebanyak 50%! Aku dah dapatkan barang aku seperti Cetaphil Gentle Skin Cleanser, Kinohimitsu Collagen Diamond, Hair System by Watsons Ultimate Hair Oil dan Lifebuoy Body Wash kerana ada best deal sekarang kat Watsons, special untuk bulan ni je!

Datang ke Watsons atau beli terus ke Aplikasi Watsons untuk dapatkan promosi dari mereka!

#WatsonsMostWanted #WatsonsMalaysia
@watsonsmy

Korang nak tahu sekarang Watsons tengah buat promosi untuk Watsons Most Wanted Sale sebanyak 50%! Aku dah dapatkan barang aku seperti Cetaphil Gentle Skin Cleanser, Kinohimitsu Collagen Diamond, Hair System by Watsons Ultimate Hair Oil dan Lifebuoy Body Wash kerana ada best deal sekarang kat Watsons, special untuk bulan ni je!

Datang ke Watsons atau beli terus ke Aplikasi Watsons untuk dapatkan promosi dari mereka!

#WatsonsMostWanted #WatsonsMalaysia
@watsonsmy
3,399 18 25 July, 2019

Here is a simplified guide that you can follow, to create the illusion of your ideal lip shape when you applying your favorite lip colors #KakiWatsons! 😘 Tag your friends and spread the words! 🥰

#WatsonsTips #BeautyMyWay #WatsonsMalaysia

Here is a simplified guide that you can follow, to create the illusion of your ideal lip shape when you applying your favorite lip colors #KakiWatsons! 😘 Tag your friends and spread the words! 🥰

#WatsonsTips #BeautyMyWay #WatsonsMalaysia
4,946 50 22 August, 2019