#wdbrunei Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #wdbrunei and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
9.8
Average comment
0.2
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

@wd_ina Profile picture

@wd_ina

Nak kulit muka cing cing gini ❗

WD tu WAJIB PAKAI NYA DI NADI. Kalau kat muka tu sampingan jer.

Nak pakai moleh, tak pakai pon takpe.

Kalau guna WD just pakai kat muka tak pakai kat nadi. Camne nak nampak perubahan. Memang takkan nampak lah jawapan dia.

Sebab WD RAWAT DALAMAN barulah terserlah luaran sesayang.

Calit di NADI cantik satu body.

agitchewww

#wdtarm80 #PromosiJimatRm20 #wdec #wdcodsenawang #wdcodseremban #wdcod #wdbrunei #wdsingapore #igshopmalaysia #wdmelaka #wdnegerisembilan #wdkualalumpur #serembanmacammacamada #wdperlis #wdperak #kulitkusam #bazarpaknill #wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdlabuan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #wdpulaupinang #wdmelaka #wdmurah #kulitberminyak

Nak kulit muka cing cing gini ❗

WD tu WAJIB PAKAI NYA DI NADI. Kalau kat muka tu sampingan jer.

Nak pakai moleh, tak pakai pon takpe.

Kalau guna WD just pakai kat muka tak pakai kat nadi. Camne nak nampak perubahan. Memang takkan nampak lah jawapan dia.

Sebab WD RAWAT DALAMAN barulah terserlah luaran sesayang.

Calit di NADI cantik satu body.

agitchewww

#wdtarm80 #PromosiJimatRm20 #wdec #wdcodsenawang #wdcodseremban #wdcod #wdbrunei #wdsingapore #igshopmalaysia #wdmelaka #wdnegerisembilan #wdkualalumpur #serembanmacammacamada #wdperlis #wdperak #kulitkusam #bazarpaknill #wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdlabuan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #wdpulaupinang #wdmelaka #wdmurah #kulitberminyak
6 0 2 hours ago
@wdta_jengka Profile picture

@wdta_jengka

Tanda tanda korang #WAJIB dapatkan Krim #WD. Cuba cek rerasa ada tak jadi camni 👇 - Rasa stress dengan kulit muka sendiri.Kusam yakmat! - Macam macam skincare dah cuba tetap tak ok - Makan supplement tak jadi apa - Down malu nak keluar rumah - Jerawat makin beranak pinak - Jeragat makin menebal - Muka nampak berusia dari umur - Kulit tangan gelap dari muka - Sakit hati tengok kulit muka kawan licin peloless - Nak cantik tapi takde masa nak belek muka -Nak produk yang berkesan dan mudah pakai

www.wasap.my/60107646424/promoWDIG

#wdta #wdselangor #WomenDesiree #KrimSusukModen #KrimAwetMuda #KrimKalisUsia #wdsingapore #wdkualalumpur #wdpenang #wdpahang #wdbrunei #like2like #likeforlike #bazaarpaknil

Tanda tanda korang #WAJIB dapatkan Krim #WD. Cuba  cek rerasa ada tak jadi camni 👇 - Rasa stress dengan kulit muka sendiri.Kusam yakmat! - Macam macam skincare dah cuba tetap tak ok - Makan supplement tak jadi apa - Down malu nak keluar rumah - Jerawat makin beranak pinak - Jeragat makin menebal - Muka nampak berusia dari umur - Kulit tangan gelap dari muka - Sakit hati tengok kulit muka kawan licin peloless -  Nak cantik tapi takde masa nak belek muka -Nak produk yang berkesan dan mudah pakai

www.wasap.my/60107646424/promoWDIG

#wdta #wdselangor #WomenDesiree #KrimSusukModen #KrimAwetMuda #KrimKalisUsia #wdsingapore #wdkualalumpur #wdpenang #wdpahang #wdbrunei #like2like #likeforlike #bazaarpaknil
2 0 5 hours ago
@wd_womendesiree_kl Profile picture

@wd_womendesiree_kl

3 STEP MUDAH UNTUK TAMPIL AWET MUDA 5 TAHUN DARI USIA SEBENAR😍

Zaman sekarang teknologi makin advance.
Jadi korang kena percaya calit-calit jer boleh cantik 😘

Sebabnya krim #WDTA ni istimewa. ianya di proses menggunakan mesin teknologi nano.

Mesin teknologi NANO digunakan untuk memperhalusi kandungan bahan mentah ke tahap 50 kali ganda lebih halus dari sehelai rambut.

Dan pantas meresap jauh ke dalam kulit 12 kali ganda lebih laju dari krim biasa.

Oleh kerana molekul-molekul nano nya sangat halus hingga mampu masuk terus ke bawah permukaan kullit dan terus menghantar zat-zat aktif untuk bertindak ke atas tubuh badan.

So, tak payahlah rasa TAK LOGIK. Dulu pon kita tak sangka software dalam dekstop tu boleh di bawa kemana-mana dengan masukkan dalam henpon.

Siap boleh update apa-apa dalam henpon terus. Nak email urgent pon tak perlu hadap dekstop dah. Terus send kat henpon je.

Kan? 😉

Jadi dengan teknologi terbaru ini, yakinlah hanya calitan mudah mampu membuatkan korang makin cerahhh satu badan dek kandungan " gluthathione dan arbutin" yang meresap pantas ke pembuluh darah tu kan tanpa sebarang tapisan.

Kulit wajah jadi anjal,tegang dan awetmuda dek kandungan bahan peuraria mirifica tu sendiri yang mana terkenal dengan fungsinya untuk meremajakan kulit wajah.

Jadi, kenapa nak fikir logik atau tak?

Zaman semakin canggih, so pemikiran perlu juga seiring kan?

Sebab dah ramai yang guna Krim WDTA ni dan mereka tak boleh menafikan ianya sangat BERKESAN DAN SELAMAT DI GUNAKAN 😉

Nak cuba? Nak repeat order? Nak harga promosi dan special gift dari kak ana? Cepat wasap kak ana sekarang👇👇👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
Atau .
Boleh follow IG kak ana 👇
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl .
Tekan link wasap on bio
.
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDSelangor #WDKrimAwetMuda #WDKrimAjaib #WDHargaPromosi #WDHargaMurahMalaysia #WDMerawatJeragat #WDMerawatJerawat #WDNadiKecantikanKu #Beauty #Skincare #UbatJerawat #UbatJeragat #WdSingapore #WdBrunei #WdKelantan #WdTerengganu #WdPahang #KrimKecantikan
#WDCalit

3 STEP MUDAH UNTUK TAMPIL AWET MUDA 5 TAHUN DARI USIA SEBENAR😍

Zaman sekarang teknologi makin advance. 
Jadi korang kena percaya calit-calit jer boleh cantik 😘

Sebabnya krim #WDTA ni istimewa. ianya di proses menggunakan mesin teknologi nano.

Mesin teknologi NANO digunakan untuk memperhalusi kandungan bahan mentah ke tahap 50 kali ganda lebih halus dari sehelai rambut.

Dan pantas meresap jauh ke dalam kulit 12 kali ganda lebih laju dari krim biasa.

Oleh kerana molekul-molekul nano nya sangat halus hingga mampu masuk terus ke bawah permukaan kullit dan terus menghantar zat-zat aktif untuk bertindak ke atas tubuh badan.

So, tak payahlah rasa TAK LOGIK. Dulu pon kita tak sangka software dalam dekstop tu boleh di bawa kemana-mana dengan masukkan dalam henpon.

Siap boleh update apa-apa dalam henpon terus. Nak email urgent pon tak perlu hadap dekstop dah. Terus send kat henpon je.

Kan? 😉

Jadi dengan teknologi terbaru ini, yakinlah hanya calitan mudah mampu membuatkan korang makin cerahhh satu badan dek kandungan " gluthathione dan arbutin" yang meresap pantas ke pembuluh darah tu kan tanpa sebarang tapisan.

Kulit wajah jadi anjal,tegang dan awetmuda dek kandungan bahan peuraria mirifica tu sendiri yang mana terkenal dengan fungsinya untuk meremajakan kulit wajah.

Jadi, kenapa nak fikir logik atau tak?

Zaman semakin canggih, so pemikiran perlu juga seiring kan?

Sebab dah ramai yang guna Krim WDTA ni dan mereka tak boleh menafikan ianya sangat BERKESAN DAN SELAMAT DI GUNAKAN 😉

Nak cuba? Nak repeat order? Nak harga promosi dan special gift dari kak ana? Cepat wasap kak ana sekarang👇👇👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
Atau .
Boleh follow IG kak ana 👇
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl 
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl 
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl .
Tekan link wasap on bio
.
#WDGombak #WDKualaLumpur  #WDSelangor #WDKrimAwetMuda #WDKrimAjaib #WDHargaPromosi #WDHargaMurahMalaysia #WDMerawatJeragat #WDMerawatJerawat #WDNadiKecantikanKu #Beauty #Skincare #UbatJerawat #UbatJeragat #WdSingapore #WdBrunei #WdKelantan #WdTerengganu #WdPahang #KrimKecantikan 
#WDCalit
1 0 5 hours ago
@wd_ina Profile picture

@wd_ina

Fullamak dari kulit penuh jerawat & parut terus licin glowing habis. Betul ke guna wdta je boleh dapat kesan macam ni?
.
Seyes uoulls just calit dekat 3point nadi dah boleh dapat kesan macam ni. Tapi bukan sehari dua, berbulan bulan jugak sebab krim ni akan rawat kulit satu per satu dari dalaman kita. .
Dalam wdta ni ada Tree Peony iaitu antioksidan berfungsi untuk buang toksin & parasit jahat dalam badan. Bila dalaman dah bersih baru slow² Glutathione & Niacinamide ambil alih cerahkan kulit dan tutup tona tak sekata
.
Mana yang nak cari produk untuk dalaman & luaran kulit tu memang Juma suggest guna wdta ni. Dah la mudah, senang dan cepat cara nak ya dia. Siap ada KKM dan sijil halal dari JAKIM lagi. So uoulls tak perlu ragu-ragu dengan bahan yang kita guna. Semua memang selamat untuk kulit uoulls. .
Cecepat wasap 0177948951 untuk order ye
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia

Fullamak dari kulit penuh jerawat & parut terus licin glowing habis. Betul ke guna wdta je boleh dapat kesan macam ni?
.
Seyes uoulls just calit dekat 3point nadi dah boleh dapat kesan macam ni. Tapi bukan sehari dua, berbulan bulan jugak sebab krim ni akan rawat kulit satu per satu dari dalaman kita. .
Dalam wdta ni ada Tree Peony iaitu antioksidan berfungsi untuk buang toksin & parasit jahat dalam badan. Bila dalaman dah bersih baru slow² Glutathione & Niacinamide ambil alih cerahkan kulit dan tutup tona tak sekata
.
Mana yang nak cari produk untuk dalaman & luaran kulit tu memang Juma suggest guna wdta ni. Dah la mudah, senang dan cepat  cara nak ya dia. Siap ada KKM dan sijil halal dari JAKIM lagi. So uoulls tak perlu ragu-ragu dengan bahan yang kita guna. Semua memang selamat untuk kulit uoulls. .
Cecepat wasap 0177948951 untuk order ye
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia
1 0 5 hours ago
@wd_womendesiree_kl Profile picture

@wd_womendesiree_kl

Info menarik mengenai #WD♥️ Kenapa #WD kena Calit kat 3 point nadi selepas mandi?

Kerana selepas mandi liang roma kita terbuka luas, jadi senang wd nak meresap masuk kedalam badan kita untuk membawa zat zat dari WD ni terus ke saluran darah kita dan bergerak ke seluruh badan.

WD cepat meresap dalam kulit .Soo pakai sikit pun dah cukup dan ia di proses menggunakan bio teknologi nano 12X ganda bergerak pantas melalui saluran darah kita ke seluruh badan.

KALAU LUPA CALIT LEPAS MANDI TAK BOLEH PAKAI LAH YER?

BOLEH je tak ada masalah . Cuma nya pakai WD masa badan kita tengah basah ,lembab dan liang roma atau pori terbuka akan lebih pantas meresap dan jimat sebab pakai sikit jer.

Dan dalam masa yang sama bagi kesan WD semaksima yang mungkin.

Nak cuba? Nak repeat order? Nak harga promosi dan special gift dari kak ana? Cepat wasap kak ana sekarang👇👇👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
Atau .
Boleh follow IG kak ana 👇
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl .
Tekan link wasap on bio
.
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDSelangor #WDKrimAwetMuda #WDKrimAjaib #WDHargaPromosi #WDHargaMurahMalaysia #WDMerawatJeragat #WDMerawatJerawat #WDNadiKecantikanKu #Beauty #Skincare #UbatJerawat #UbatJeragat #WdSingapore #WdBrunei #WdKelantan #WdTerengganu #WdPahang #KrimKecantikan
#WDCalitCalitCantikSatuBody #WDCantikBukanSekadarLuaran #Bazaar #Likeforlike
#like2like

Info menarik mengenai #WD♥️ Kenapa #WD kena Calit kat 3 point nadi selepas mandi?

Kerana selepas mandi liang roma kita terbuka luas, jadi senang wd nak meresap masuk kedalam badan kita untuk membawa zat zat dari WD ni terus ke saluran darah kita dan bergerak ke seluruh badan.

WD cepat meresap dalam kulit .Soo pakai sikit pun dah cukup dan ia di proses menggunakan bio teknologi nano 12X ganda bergerak pantas melalui saluran darah kita ke seluruh badan.

KALAU LUPA CALIT LEPAS MANDI TAK BOLEH PAKAI LAH YER?

BOLEH je  tak ada masalah . Cuma nya pakai WD masa badan kita tengah basah ,lembab dan liang roma atau pori terbuka akan lebih pantas meresap dan jimat sebab pakai sikit jer.

Dan dalam masa yang sama bagi kesan WD semaksima yang mungkin.

Nak cuba? Nak repeat order? Nak harga promosi dan special gift dari kak ana? Cepat wasap kak ana sekarang👇👇👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
Atau .
Boleh follow IG kak ana 👇
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl 
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl 
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl .
Tekan link wasap on bio
.
#WDGombak #WDKualaLumpur  #WDSelangor #WDKrimAwetMuda #WDKrimAjaib #WDHargaPromosi #WDHargaMurahMalaysia #WDMerawatJeragat #WDMerawatJerawat #WDNadiKecantikanKu #Beauty #Skincare #UbatJerawat #UbatJeragat #WdSingapore #WdBrunei #WdKelantan #WdTerengganu #WdPahang #KrimKecantikan 
#WDCalitCalitCantikSatuBody #WDCantikBukanSekadarLuaran #Bazaar #Likeforlike
#like2like
3 0 5 hours ago
@juejuma_beauty Profile picture

@juejuma_beauty

Fullamak dari kulit penuh jerawat & parut terus licin glowing habis. Betul ke guna wdta je boleh dapat kesan macam ni?
.
Seyes uoulls just calit dekat 3point nadi dah boleh dapat kesan macam ni. Tapi bukan sehari dua, berbulan bulan jugak sebab krim ni akan rawat kulit satu per satu dari dalaman kita. .
Dalam wdta ni ada Tree Peony iaitu antioksidan berfungsi untuk buang toksin & parasit jahat dalam badan. Bila dalaman dah bersih baru slow² Glutathione & Niacinamide ambil alih cerahkan kulit dan tutup tona tak sekata
.
Mana yang nak cari produk untuk dalaman & luaran kulit tu memang Juma suggest guna wdta ni. Dah la mudah, senang dan cepat cara nak ya dia. Siap ada KKM dan sijil halal dari JAKIM lagi. So uoulls tak perlu ragu-ragu dengan bahan yang kita guna. Semua memang selamat untuk kulit uoulls. .
Cecepat wasap 01137954895 untuk order ye
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia

Fullamak dari kulit penuh jerawat & parut terus licin glowing habis. Betul ke guna wdta je boleh dapat kesan macam ni?
.
Seyes uoulls just calit dekat 3point nadi dah boleh dapat kesan macam ni. Tapi bukan sehari dua, berbulan bulan jugak sebab krim ni akan rawat kulit satu per satu dari dalaman kita. .
Dalam wdta ni ada Tree Peony iaitu antioksidan berfungsi untuk buang toksin & parasit jahat dalam badan. Bila dalaman dah bersih baru slow² Glutathione & Niacinamide ambil alih cerahkan kulit dan tutup tona tak sekata
.
Mana yang nak cari produk untuk dalaman & luaran kulit tu memang Juma suggest guna wdta ni. Dah la mudah, senang dan cepat  cara nak ya dia. Siap ada KKM dan sijil halal dari JAKIM lagi. So uoulls tak perlu ragu-ragu dengan bahan yang kita guna. Semua memang selamat untuk kulit uoulls. .
Cecepat wasap 01137954895 untuk order ye
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia
9 0 5 hours ago
@wd_tripleadvance_ori Profile picture

@wd_tripleadvance_ori

Sesetengah induvidu ambil mudah bab klit kering. Bila kulit kering garis garis halus dan JERAGAT lagi la mudah singgah .
.
So apa kata cuti cuti ni kita belai diri. Alaa kita mudah jer guna kita bahan semulajadi .
.
Caranya:
.
1.YOGURT
Kebaikannya boleh lembabkan kulit ada lactic acid dalam tu. Caranya campur kan yogurt bersama campuran buah avocado. Sapu pada kulit yang bermasalah. Biarkan kering dan bilas. In shaa allah kulit lembab macam baby .
2.MADU
siapa tak kenal madu. Kaya dengan pelbagai khasiat. Salah satu khasiatnya boleh atasi kulit kering tau. Caranya simple aje. Ambil sedikit madu dan campurkan bersama oat. Campur sedikit air dan sapu pada wajah. Jadi kan masker .
.
3.MINYAK ZAITUN
.
Minyak zaitun bagus untuk kulit. Minyak zaitun boleh kembalikan kelembapan kulit tanpa membuat minyak asli pada wajah berkurang. Cara simple untuk buat masker minyak zaitun, hanya perlu ambil sedikit minyak zaitun dan sapu kan rata pada wajah .
.
.
4.KUNING TELUR
.
Masker telur pun boleh lembabkan kulit korang , ambil sedikit madu dan campurkan kuning telur. Sapukan pada wajah biar kan kering baru bilas tau .
.
.
Pilih dan Buatlah cara mana sekali pun 3x seminggu sebagai rutin. Nak buat hehari pun lagi boleh tak de masalah pun kalau rajin dan ada masa .
.
Tapi kalau korang geli ngan bahan bahan ni main tepek kat muka Ambil WD calit jer kat 3 nadi utama dan kehebatan niacinamide akan lembapkan kulit korang, mampu kecilkan pori!
.
.
Moga Bermanfaat 💓 tag kan sahabat handai. Manalah tahu jika membantu .
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #tipscantik #skincareroutine #awetmuda #NakCantik

Sesetengah induvidu ambil mudah bab klit kering. Bila kulit kering garis garis halus dan JERAGAT lagi la mudah singgah .
.
So apa kata cuti cuti ni kita belai diri. Alaa kita  mudah jer guna kita bahan semulajadi .
.
Caranya:
.
1.YOGURT 
Kebaikannya boleh lembabkan kulit ada lactic acid dalam tu.  Caranya campur kan yogurt bersama campuran buah avocado. Sapu pada kulit yang bermasalah. Biarkan kering dan bilas. In shaa allah kulit lembab macam baby .
2.MADU 
siapa tak kenal madu. Kaya dengan pelbagai khasiat. Salah satu khasiatnya boleh atasi kulit kering tau. Caranya simple aje. Ambil sedikit madu dan campurkan bersama oat. Campur sedikit air dan sapu pada wajah. Jadi kan masker .
.
3.MINYAK ZAITUN
.
Minyak zaitun bagus untuk kulit. Minyak zaitun boleh kembalikan kelembapan kulit tanpa membuat minyak asli pada wajah berkurang. Cara simple untuk buat masker minyak zaitun, hanya perlu ambil sedikit minyak zaitun dan sapu kan rata pada wajah .
.
.
4.KUNING TELUR
.
Masker telur pun boleh lembabkan kulit korang , ambil sedikit madu dan campurkan kuning telur. Sapukan pada wajah biar kan kering baru bilas tau .
.
.
Pilih dan Buatlah cara mana sekali pun  3x seminggu sebagai rutin. Nak buat hehari pun lagi boleh tak de masalah pun kalau rajin dan ada masa .
.
Tapi kalau korang geli ngan bahan bahan ni main tepek kat muka  Ambil WD calit jer kat 3 nadi utama dan kehebatan niacinamide akan lembapkan kulit korang, mampu kecilkan pori!
.
.
Moga Bermanfaat 💓 tag kan sahabat handai. Manalah tahu jika membantu .
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax  #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #tipscantik #skincareroutine #awetmuda #NakCantik
6 0 8 hours ago
@wd_tripleadvance_ori Profile picture

@wd_tripleadvance_ori

Ada yang alami kulit kering sejak lahir lagi. .
.
Tengok tapak tangan pun dah ada garis garis Macam orang buat keje banyak basuhan guna detergent. Contoh macam anak kak izan sendiri. Ingatkan akan bersalin kulit baru bila dewasa nanti. Rupanya TIDAK.
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #MaryKayShahAlam #skincareroutine #awetmuda #NakCantik

Ada yang alami kulit kering sejak lahir lagi. .
.
Tengok tapak tangan pun dah ada garis garis Macam orang buat keje banyak basuhan guna detergent. Contoh macam anak kak izan sendiri. Ingatkan akan bersalin kulit baru bila dewasa nanti. Rupanya TIDAK.
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax  #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #MaryKayShahAlam #skincareroutine #awetmuda #NakCantik
7 0 8 hours ago
@wd_womendesiree_kl Profile picture

@wd_womendesiree_kl

SUKA PAKAI #WDTA NI 😍
Jomm follow ig kak ana👇
@wd_womendesiree_kl
@wd_womendesiree_kl
@wd_womendesiree_kl
Nanti kak ana bg harga diskaun dan free gift.

Apa yang best sangattt pakai krim WDTA ni? ✔Sangat Mudah - cuma sapu sapu kat nadi je. ✔Sangat Cepat - beberapa saat je dah selesai. ✔Sangat Senang - boleh dipakai di mana-mana jua dan boleh dibawa kemana-mana saja. ✔Sangat Unik - sapu kat nadi je boleh tapi effect satu badan. ✔Sangat Multifungsi - wd mampu bertindak sebagai first aid juga. ✔Sangat Ajaib boleh terbalikkan usia - semakin berusia tampak semakin muda. ✔Sangat Berkesan - menaikkan seri wajah, tampak awet muda, mencerah, menegang dan menganjalkan kulit.
Itu sebahagian je tau, kalau nak disenaraikan semua manfaat dan kehebatan krim magik ni rasanya tak habis, lain badan lain kesannya, so kalau nak tau kena la cuba.

CALIT PADA NADI, EFFECT SATU BODY 😍 💥PROMOSI ANNIVERSARY RM80 seunit (Harga Asal RM100) bermula 1/8/19 dan akan tamat bila-bila masa sahaja.

Jommm grab sekarangg!

Klik sini 👇
www.wasap.my/60192807726/NakPromoWDTA
www.wasap.my/60192807726/NakPromoWDTA

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore

SUKA PAKAI #WDTA NI 😍
Jomm follow ig kak ana👇
@wd_womendesiree_kl
@wd_womendesiree_kl
@wd_womendesiree_kl
Nanti kak ana bg harga diskaun dan free gift.

Apa yang best sangattt pakai krim WDTA ni? ✔Sangat Mudah - cuma sapu sapu kat nadi je. ✔Sangat Cepat - beberapa saat je dah selesai. ✔Sangat Senang - boleh dipakai di mana-mana jua dan boleh dibawa kemana-mana saja. ✔Sangat Unik - sapu kat nadi je boleh tapi effect satu badan. ✔Sangat Multifungsi - wd mampu bertindak sebagai first aid juga. ✔Sangat Ajaib boleh terbalikkan usia - semakin berusia tampak semakin muda. ✔Sangat Berkesan - menaikkan seri wajah, tampak awet muda, mencerah, menegang dan menganjalkan kulit. 
Itu sebahagian je tau, kalau nak disenaraikan semua manfaat dan kehebatan krim magik ni rasanya tak habis, lain badan lain kesannya, so kalau nak tau kena la cuba.

CALIT PADA NADI, EFFECT SATU BODY 😍 💥PROMOSI ANNIVERSARY RM80 seunit (Harga Asal RM100) bermula 1/8/19 dan akan tamat bila-bila masa sahaja.

Jommm grab sekarangg!

Klik sini 👇
www.wasap.my/60192807726/NakPromoWDTA
www.wasap.my/60192807726/NakPromoWDTA

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
3 0 9 hours ago
@womendesiree_ainyusof Profile picture

@womendesiree_ainyusof

Negeri Sembilan

Nak kulit muka cing cing gini ❗

WD tu WAJIB PAKAI NYA DI NADI. Kalau kat muka tu sampingan jer.

Nak pakai moleh, tak pakai pon takpe.

Kalau guna WD just pakai kat muka tak pakai kat nadi. Camne nak nampak perubahan. Memang takkan nampak lah jawapan dia.

Sebab WD RAWAT DALAMAN barulah terserlah luaran sesayang.

Calit di NADI cantik satu body.

agitchewww

#wdtarm80 #PromosiJimatRm20 #wdec #wdcodsenawang #wdcodseremban #wdcod #wdbrunei #wdsingapore #igshopmalaysia #wdmelaka #wdnegerisembilan #wdkualalumpur #serembanmacammacamada #wdperlis #wdperak #kulitkusam #bazarpaknill #wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdlabuan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #wdpulaupinang #wdmelaka #wdmurah #kulitberminyak

Nak kulit muka cing cing gini ❗

WD tu WAJIB PAKAI NYA DI NADI. Kalau kat muka tu sampingan jer.

Nak pakai moleh, tak pakai pon takpe.

Kalau guna WD just pakai kat muka tak pakai kat nadi. Camne nak nampak perubahan. Memang takkan nampak lah jawapan dia.

Sebab WD RAWAT DALAMAN barulah terserlah luaran sesayang.

Calit di NADI cantik satu body.

agitchewww

#wdtarm80 #PromosiJimatRm20 #wdec #wdcodsenawang #wdcodseremban #wdcod #wdbrunei #wdsingapore #igshopmalaysia #wdmelaka #wdnegerisembilan #wdkualalumpur #serembanmacammacamada #wdperlis #wdperak #kulitkusam #bazarpaknill #wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdlabuan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #wdpulaupinang #wdmelaka #wdmurah #kulitberminyak
12 0 21 hours ago
@womendesiree_ainyusof Profile picture

@womendesiree_ainyusof

Negeri Sembilan

Berita baik untuk korang. Promosi jimat RM20 sedang berlangsung sempena ulangtahun ke-5 Adleesya Beauty. .
.
Sebelum ni RM100, ada yang teragak agak nak beli, tapi sekarang ni ada #PROMOSI durian runtuh dapat harga RM80 setiap pembelian 1 WDTA
.
.
Beli 1 WD RM80 , Jimat RM20
Beli 2 WD RM160, Jimat RM40
Beli 3 WD RM240, Jimat RM60
Beli 4 WD RM320, Jimat RM80
Beli 5 WD RM400, Jimat RM100
.
.
Lagi banyak korang beli lagi JIMAT berganda ganda. Jangan lupa ajak kakak, adik, mak, jiran, kawan kawan opis share beli ramai ramai
.
.
Sesama kita transform, serlahkan lagi kecantikkan korang dengan WD
.
.
Siapa cepat bertindak dulu,
cepat lah kesan dia nampak cantik 💃
.
.
#wdta #wdec #luluskkm💯
#halalJakim #krimsusukmoden
#Kulitsihatcantik #cantikberseri
#kulitkusam #jeragatpudar #jeragathilang #serembanmacammacamada #wdkualalumpur #wdselangor #wdshahalam #wdnegerisembilan #wdbrunei #wdperlis #wdperak #wdcodsenawang #wdcodseremban #skincare

Berita baik untuk korang. Promosi jimat RM20 sedang berlangsung sempena ulangtahun ke-5 Adleesya Beauty. .
. 
Sebelum ni RM100, ada yang teragak agak nak beli, tapi sekarang ni ada #PROMOSI durian runtuh dapat harga RM80 setiap pembelian 1 WDTA
.
. 
Beli 1 WD RM80 , Jimat RM20
Beli 2 WD RM160, Jimat RM40
Beli 3 WD RM240, Jimat RM60
Beli 4 WD RM320, Jimat RM80
Beli 5 WD RM400, Jimat RM100
.
. 
Lagi banyak korang beli lagi JIMAT berganda ganda. Jangan lupa ajak kakak, adik, mak, jiran, kawan kawan opis share beli ramai ramai
.
. 
Sesama kita transform, serlahkan lagi kecantikkan korang dengan WD
.
. 
Siapa cepat bertindak dulu, 
cepat lah kesan dia nampak cantik 💃
.
.
#wdta #wdec #luluskkm💯
#halalJakim #krimsusukmoden
#Kulitsihatcantik #cantikberseri
#kulitkusam #jeragatpudar #jeragathilang #serembanmacammacamada #wdkualalumpur #wdselangor #wdshahalam #wdnegerisembilan #wdbrunei #wdperlis #wdperak #wdcodsenawang #wdcodseremban #skincare
4 0 21 hours ago
@womendesiree_ainyusof Profile picture

@womendesiree_ainyusof

Negeri Sembilan

DAH KENAPA MEKAP PULAKKK 😆 "Alaaa mekap boleh la lawo." Memang testimoni seorang MUA tau. MUA tu maksudnya make up retiss.

Hahh tu dia bagi satu muka togel tanpa mekap dan satu lagi muka mekap sesaiyunk 😱

Speechless sangat kansss. Dahsyat la kerja WDTA ni. Tanpa mekap muka bersih flawless. Walhal sis ni tak pakai langsung mana2 skincare. Aisyhhhh dah de iras Ratu Cantik Russian tu pulakk kenssss hehehe.
Owh ya sebelum terlupa, WDTA memang ada agen booster yang akan buatkan make up kita glowing even kita guna bedak powder sahaja. Bila bercampur make up memang superb glowingla jadiknya.
Lagikkk bestnya WDTA ni dia akan jadi booster kepada skincare atau supplement yang kita ambil supaya kesan lebih optima mempercepatkan zat2 khasiat sesuatu produk diserap. Janji bukan produk yang de kandungan merkuri ya. Hati2.
Ini salah satu ciri WDTA ni selamat dan suci. Sebab tak mudaratkan badan dan wajah malah makin membantu masalah dalaman untuk singkirkan racun ataupun toksin dengan kandungan bahan wdta yang superb awesome. WDTA ada pengesahan KKM dan sijil halal JAKIM tau.
Jadikkkk hilangkan segala kemusykilanmu itu. Sebab tu A'in jatuh cinta namateyyyy dengan WDTA krim susuk moden lagi halal ni.
Apa tunggu lagikkk. Amohh cepat wassap A'in kaihh. Hilangkan segala racun dalam badan tu sebelum ianya menuakan dan memudaratkan kesihatan anda. Ehh haha betul la. Bertindak sekarang wahai bakal jelitawan

Watsap 018.2180420 A'in
@ klik link kat BIO👆

#wdnegerisembilan
#wdcodseremban
#wdcodsenawang
#PromosiJimatRm20 #wdshahalam #wdkelantan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #wdpulaupinang #wdmelaka #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #igshopmalaysia #wdmelaka #muamalaysia #skincaremalaysia #igshopmurah #igshopmalaysia #skincaremalaysia #skincarehalal #kosmetikhalal #produkkecantikan #serembanmacammacamada #kulitberminyak #jeragat

DAH KENAPA MEKAP PULAKKK 😆 "Alaaa mekap boleh la lawo." Memang testimoni seorang MUA tau. MUA tu maksudnya make up retiss.

Hahh tu dia bagi satu muka togel tanpa mekap dan satu lagi muka mekap sesaiyunk 😱

Speechless sangat kansss. Dahsyat la kerja WDTA ni. Tanpa mekap muka bersih flawless. Walhal sis ni tak pakai langsung mana2 skincare. Aisyhhhh dah de iras Ratu Cantik Russian tu pulakk kenssss hehehe. 
Owh ya sebelum terlupa, WDTA memang ada agen booster yang akan buatkan make up kita glowing even kita guna bedak powder sahaja. Bila bercampur make up memang superb glowingla jadiknya. 
Lagikkk bestnya WDTA ni dia akan jadi booster kepada skincare atau supplement yang kita ambil supaya kesan lebih optima mempercepatkan zat2 khasiat sesuatu produk diserap. Janji bukan produk yang de kandungan merkuri ya. Hati2. 
Ini salah satu ciri WDTA ni selamat dan suci. Sebab tak mudaratkan badan dan wajah malah makin membantu masalah dalaman untuk singkirkan racun ataupun toksin dengan kandungan bahan wdta yang superb awesome. WDTA ada pengesahan KKM dan sijil halal JAKIM tau. 
Jadikkkk hilangkan segala kemusykilanmu itu. Sebab tu A'in jatuh cinta namateyyyy dengan WDTA krim susuk moden lagi halal ni. 
Apa tunggu lagikkk. Amohh cepat wassap A'in kaihh. Hilangkan segala racun dalam badan tu sebelum ianya menuakan dan memudaratkan kesihatan anda. Ehh haha betul la. Bertindak sekarang wahai bakal jelitawan

Watsap 018.2180420 A'in
@ klik link kat BIO👆

#wdnegerisembilan
#wdcodseremban
#wdcodsenawang
#PromosiJimatRm20 #wdshahalam #wdkelantan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #wdpulaupinang #wdmelaka #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #igshopmalaysia #wdmelaka #muamalaysia #skincaremalaysia #igshopmurah #igshopmalaysia #skincaremalaysia #skincarehalal #kosmetikhalal #produkkecantikan #serembanmacammacamada #kulitberminyak #jeragat
6 0 15 September, 2019
@womendesiree_ainyusof Profile picture

@womendesiree_ainyusof

Seremban (City)

🔍WDTA ni apa? .
.
Apa Kelebihannya?
.
Kelebihan WDTA lebih cepat 3x ganda .
#WDTA ialah krim kecantikan yang diformulasikan untuk Menaikkan Seri Wajah, Mencerahkan kulit, Menegang dan memantapkan tisu kendur dengan pantas serta merta 3 kali ganda ,memberi kulit lebih feloles dan #meremajakan kulit.
.
Selain itu , ia juga dapat memudarkan #jeragat, menyelesaikan masalah eyebag dan masalah bibir kering dan hitam.
.
Kelebihan #WDTA ialah ia bertindak dengan sapuan di nadi dengan menggunakan teknologi nano yang dapat memberikan 12kali ganda lebih pantas untuk kesan penyerapan.
.
Wow bestnya kelebihan yang ada pada #WDTA ni, patutlah ia menjadi buruan ramai tak kira jantina. Semua pakat terpikat dengan keunikan yang ada padanya. So jom lah kita pakat calit krim super duper ni bersama. 📲 0182180420 A'in
@ Klik link kat BIO👆

#wdcodsenawang #wdrm80 #skincaremalaysia #obatjerawat #beauty #malaysiaskincare #viralmalaysia #jeragat #kulitberminyak #wdmelaka #wdnegerisembilan #wdkualalumpur #serembanmacammacamada #wdperlis #wdperak #wdshahalam #wdkelantan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #wdpulaupinang #wdmelaka #igshopmurah #igshopmalaysia #wdbrunei #wdsingapore #wdselangor

🔍WDTA  ni apa? .
. 
Apa Kelebihannya?
. 
Kelebihan WDTA lebih cepat 3x ganda . 
#WDTA ialah krim kecantikan yang diformulasikan untuk Menaikkan Seri Wajah, Mencerahkan kulit, Menegang dan memantapkan tisu kendur dengan pantas serta merta 3 kali ganda ,memberi kulit lebih feloles dan #meremajakan kulit.
. 
Selain itu , ia juga dapat memudarkan #jeragat, menyelesaikan masalah eyebag dan masalah bibir kering dan hitam.
. 
Kelebihan #WDTA  ialah ia bertindak dengan sapuan di nadi dengan menggunakan teknologi nano yang dapat memberikan 12kali ganda lebih pantas untuk kesan penyerapan.
. 
Wow bestnya kelebihan yang ada pada #WDTA ni, patutlah ia menjadi buruan ramai tak kira jantina. Semua pakat terpikat dengan keunikan yang ada padanya. So jom lah kita pakat calit krim super duper ni bersama. 📲 0182180420 A'in
@ Klik link kat BIO👆

#wdcodsenawang #wdrm80  #skincaremalaysia #obatjerawat #beauty #malaysiaskincare #viralmalaysia #jeragat #kulitberminyak #wdmelaka #wdnegerisembilan #wdkualalumpur #serembanmacammacamada #wdperlis #wdperak #wdshahalam #wdkelantan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #wdpulaupinang #wdmelaka #igshopmurah #igshopmalaysia #wdbrunei #wdsingapore #wdselangor
8 3 15 September, 2019
@wdec_official Profile picture

@wdec_official

PROMOSI JIMAT KEMBALI !! Yang dah lama tunggu harga PROMOSI RM80. Baik beli sekarang ! Bulan 10 dijangka SOLD OUT !!
.
Zati pastikan korang tak menyesal, atau korang mungkin akan menyesal kenapa tak dapatkan WDTA sekarang !
.
TAG KAWAN KAWAN UOLLS !!
GOOD NEWS !!!
GOOD NEWS !!!.
.
Promosi jimat RM20 Kembali ! Jarang jarang berlaku ni !!
.
Sebelum ni RM100, ada yang teragak agak nak beli, tapi sekarang ni ada promosi durian runtuh dapat harga RM80 setiap pembelian 1 WDTA.
.
Beli 1 WD RM80 , Jimat RM20
Beli 2 WD RM160, Jimat RM40
Beli 3 WD RM240, Jimat RM60
Beli 4 WD RM320, Jimat RM80
Beli 5 WD RM400, Jimat RM100
.
.
Lagi banyak uolls beli lagi JIMAT berbaloi baloi. Ajak kakak, adik, mak, jiran, kawan kawan opis share beli ramai ramai. Jom sesama kita transform, serlahkan lagi kecantikkan uolls dengan WD.
.
.
Siapa cepat dia dapat dulu, cantik sekarang💃
.
0123512791
Or klik link on bio

Komen NAKKK lelajuu

PROMOSI JIMAT KEMBALI !! Yang dah lama tunggu harga PROMOSI RM80. Baik beli sekarang ! Bulan 10 dijangka SOLD OUT !!
.
Zati pastikan korang tak menyesal, atau korang mungkin akan menyesal kenapa tak dapatkan WDTA sekarang !
.
TAG KAWAN KAWAN UOLLS !!
GOOD NEWS !!!
GOOD NEWS !!!.
.
Promosi jimat RM20 Kembali ! Jarang jarang berlaku ni !!
.
Sebelum ni RM100, ada yang teragak agak nak beli, tapi sekarang ni ada promosi durian runtuh dapat harga RM80 setiap pembelian 1 WDTA.
.
Beli 1 WD RM80 , Jimat RM20
Beli 2 WD RM160, Jimat RM40
Beli 3 WD RM240, Jimat RM60
Beli 4 WD RM320, Jimat RM80
Beli 5 WD RM400, Jimat RM100
.
.
Lagi banyak uolls beli lagi JIMAT berbaloi baloi. Ajak kakak, adik, mak, jiran, kawan kawan opis share beli ramai ramai. Jom sesama kita transform, serlahkan lagi kecantikkan uolls dengan WD.
.
.
Siapa cepat dia dapat dulu, cantik sekarang💃
.
0123512791
Or klik link on bio

Komen NAKKK lelajuu
95 5 15 September, 2019
@womendesiree_ainyusof Profile picture

@womendesiree_ainyusof

Seremban (City)

NENEK #94TAHUN PENCINTA KRIM WDTA "Makcik bukan nak cantik, nak bagi wajah ni bersih je." "Memang berkesan, sebab tu makcik nak terus pakai benda ni." Syukur WDTA membantu nenek ni, selepas pakai krim WDTA, #KUTIL-KUTIL kat wajah nenek mula tanggal satu-persatu.

Seronoknyaaa 😍

Lagipon krim WDTA boleh dibawa solat ada sijil #HALAL dari JAKIM, so lagilah nenek ni yakin
94 TAHUN ALHAMDULILLAH MASIH SIHAT MASIH KUAT DAYA INGAT An. Alhamdulillah 😘
. 📲 0182180420 A'in
#wdnegerisembilan #wdcodseremban
#wdcodsenawang #serembanmacammacamada
#wdtarm80 #wdshahalam #wdkelantan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #wdpulaupinang #wdmelaka #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #igshopmalaysia #malaysiaviral #malaysiaskincare #PromosiJimatRm20
#KrimMultifungsi #wdkualalumpur
#wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdlabuan #CantikLuarDalam

NENEK #94TAHUN PENCINTA KRIM WDTA "Makcik bukan nak cantik, nak bagi wajah ni bersih je." "Memang berkesan, sebab tu makcik nak terus pakai benda ni." Syukur WDTA membantu nenek ni, selepas pakai krim WDTA, #KUTIL-KUTIL kat wajah nenek mula tanggal satu-persatu.

Seronoknyaaa 😍

Lagipon krim WDTA boleh dibawa solat ada sijil #HALAL dari JAKIM, so lagilah nenek ni yakin 
94 TAHUN ALHAMDULILLAH MASIH SIHAT MASIH KUAT DAYA INGAT An. Alhamdulillah 😘
. 📲 0182180420 A'in 
#wdnegerisembilan #wdcodseremban
#wdcodsenawang #serembanmacammacamada
#wdtarm80 #wdshahalam #wdkelantan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #wdpulaupinang #wdmelaka #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #igshopmalaysia #malaysiaviral #malaysiaskincare #PromosiJimatRm20
#KrimMultifungsi #wdkualalumpur
#wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdlabuan #CantikLuarDalam
6 0 15 September, 2019
@wd_petuaayuanggun Profile picture

@wd_petuaayuanggun

Alahai happy tengok skin sis ni.Dah tak pucat & kusam lagi.Eye bag pun berkurangan.

Sis ni guna WDTA je
.
WDTA ade sebagai perisai dari dalam untuk lindung kulit dari pelbagai anasir yang rosakkan kulit.Hanya sapuan di nadi,cream terus meresap masuk ke salur darah & bertindak stabilkan dalaman kita.

Bila dalaman dah stabil ARBUTIN & GLUTATHIONE bergabung untuk mencerahkan,melembapkan,menganjalkan dari dalam.Tu yang makin hari makin peloles. Tidur lawa tau. Ehhh😍

#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden
#calitcalitcantik #kulitkusam
#kulitkering
#kulitberminyak
#ubatjerawat
#ubatjeragat
#ubatparut
#jerawatpasir
#jeragathilang #wdperak
#wdpenang #wdkedah
#wdmelaka #wdkualalumpur
#wdjohor
#wdselangor
#wdbrunei #wdsingapore
#bazaarpaknil #skincaremalaysia
#ajimaura
#aurainsta
#skincare l
#skincareroutine

Alahai happy tengok skin sis ni.Dah tak pucat & kusam lagi.Eye bag pun berkurangan.

Sis ni guna WDTA je
.
WDTA ade sebagai perisai dari dalam untuk lindung kulit dari pelbagai anasir yang rosakkan kulit.Hanya sapuan di nadi,cream terus meresap masuk ke salur darah & bertindak stabilkan dalaman kita.

Bila dalaman dah stabil ARBUTIN & GLUTATHIONE bergabung untuk mencerahkan,melembapkan,menganjalkan dari dalam.Tu yang makin hari makin peloles. Tidur lawa tau. Ehhh😍

#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden 
#calitcalitcantik #kulitkusam 
#kulitkering 
#kulitberminyak 
#ubatjerawat 
#ubatjeragat
#ubatparut
#jerawatpasir
#jeragathilang #wdperak
#wdpenang #wdkedah
#wdmelaka #wdkualalumpur
#wdjohor
#wdselangor
#wdbrunei #wdsingapore
#bazaarpaknil #skincaremalaysia
#ajimaura
#aurainsta
#skincare l
#skincareroutine
7 0 15 September, 2019
@womendesiree.damia Profile picture

@womendesiree.damia

Kulit kusam. Teringin nak glowing2. Tengok muka orang tu berkilat2 apa dia pakai?
.
Ini saya ajarkan cara glowingkan wajah tanoa penggunaan skincare.
.
1. Setengah sudu kunyit + 2 sudu yogurt
2. Campur kedua-dua bahan
3. Sapu seluruh muka dalam tempoh 30 minit.
4. Cuci dan lap dengan kain bersih.
5. Ulangi step diatas 3 kali seminggu.
.
* kalau tak rajin pakai je wd. Satu cream 1001 penyakit. Kan mudah.
.
WhatsApp sahaja link fairuz
Www.wasap.my/0132773174
.
#womandesiree #womandesireeagent #womandesireeessentialcream# #agentsungaibuloh #codhospitalsungaibuloh #bazarpaknil #wdta #wdec #luluskkm #wdselangor #wdsungaibuloh #sweetdreams #makeup #cosmeticmalaysia #skincareroutine #rawat #jeragat #jerawat #wdkualalumpur #wdjohor #wdBrunei #solusikulitkering #kulitberminyak #jerawat #wdkualalumpur #sweetdreams

Kulit kusam. Teringin nak glowing2. Tengok muka orang tu berkilat2 apa dia pakai?
.
Ini saya ajarkan cara glowingkan wajah tanoa penggunaan skincare.
.
1. Setengah sudu kunyit + 2 sudu yogurt
2. Campur kedua-dua bahan
3. Sapu seluruh muka dalam tempoh 30 minit.
4. Cuci dan lap dengan kain bersih.
5. Ulangi step diatas 3 kali seminggu.
.
* kalau tak rajin pakai je wd. Satu cream 1001 penyakit. Kan mudah.
.
WhatsApp sahaja link fairuz
Www.wasap.my/0132773174
.
#womandesiree #womandesireeagent #womandesireeessentialcream# #agentsungaibuloh #codhospitalsungaibuloh #bazarpaknil #wdta #wdec #luluskkm #wdselangor #wdsungaibuloh #sweetdreams #makeup #cosmeticmalaysia #skincareroutine #rawat #jeragat #jerawat #wdkualalumpur #wdjohor#wdBrunei #solusikulitkering #kulitberminyak #jerawat#wdkualalumpur #sweetdreams
1 0 15 September, 2019
@womendesiree_ainyusof Profile picture

@womendesiree_ainyusof

Seremban (City)

3 STEP MUDAH UNTUK TAMPIL AWET MUDA 5 TAHUN DARI USIA SEBENAR.

Zaman sekarang zaman teknologi.
Jadi korang kena percaya calit-calit jer boleh cantik 😘

Sebabnya krim #WDTA ni istimewanya, ianya di proses menggunakan mesin teknologi nano.

Mesin teknologi NANO digunakan untuk memperhalusi kandungan bahan mentah ke tahap 50 kli ganda lebih halus dari sehelai rambut.

Dan pantas meresap jauh ke dalam kulit 12 kali ganda lebih laju dari krim biasa.

Oleh kerana molekul-molekul nano nya sangat halus hingga mampu masuk terus ke bawah permukaan kullit dan terus menghantar zat-zat aktif untuk bertindak ke atas tubuh badan.

So, tak payahlah rasa TAK LOGIK. Dulu pon kita tak sangka software dalam dekstop tu boleh di bawa kemana-mana dengan masukkan dalam henpon.

Siap boleh update apa-apa dalam henpon terus. Nak email urgent pon tak perlu hadap dekstop dah. Terus send kat henpon je.

Kan? 😉

Jadi dengan teknologi terbaru ini, yakinlah hanya calitan mudah mampu membuatkan korang makin cerahhh satu badan dek kandungan " gluthathione dan arbutin" yang meresap pantas ke pembuluh darah tu kan tanpa sebarang tapisan.

Kulit wajah jadi anjal,tegang dan awetmuda dek kandungan bahan peuraria mirifica tu sendiri yang mana terkenal dengan fungsinya untuk meremajakan kulit wajah.

Jadi, kenapa nak fikir logik atau tak?

Zaman semakin canggih, so lemikiran perlu juga seiring kan?

Sebab dah ramai yang guna Krim WDTA ni dan mereka tak boleh menafikan ianya sangat BERKESAN DAN SELAMAT DI GUNAKAN 😉

#wdec #wdcodsenawang #wdcodseremban #wdcod #wdbrunei #wdselangor #wdpulaupinang #wdnegerisembilan #wdbrunei #wdperlis #wdperak #wdshahalam #wdkelantan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #ubatjerawat #anggunlife #wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdlabuan #wdsingapore #jeragathitam #kulitberminyak #malaysiamua #malaysiaviral #malaysiaskincare #wdrm80

3 STEP MUDAH UNTUK TAMPIL AWET MUDA 5 TAHUN DARI USIA SEBENAR.

Zaman sekarang zaman teknologi.
Jadi korang kena percaya calit-calit jer boleh cantik 😘

Sebabnya krim #WDTA ni istimewanya, ianya di proses menggunakan mesin teknologi nano.

Mesin teknologi NANO digunakan untuk memperhalusi kandungan bahan mentah ke tahap 50 kli ganda lebih halus dari sehelai rambut.

Dan pantas meresap jauh ke dalam kulit 12 kali ganda lebih laju dari krim biasa.

Oleh kerana molekul-molekul nano nya sangat halus hingga mampu masuk terus ke bawah permukaan kullit dan terus menghantar zat-zat aktif untuk bertindak ke atas tubuh badan.

So, tak payahlah rasa TAK LOGIK. Dulu pon kita tak sangka software dalam dekstop tu boleh di bawa kemana-mana dengan masukkan dalam henpon.

Siap boleh update apa-apa dalam henpon terus. Nak email urgent pon tak perlu hadap dekstop dah. Terus send kat henpon je.

Kan? 😉

Jadi dengan teknologi terbaru ini, yakinlah hanya calitan mudah mampu membuatkan korang makin cerahhh satu badan dek kandungan " gluthathione dan arbutin" yang meresap pantas ke pembuluh darah tu kan tanpa sebarang tapisan.

Kulit wajah jadi anjal,tegang dan awetmuda dek kandungan bahan peuraria mirifica tu sendiri yang mana terkenal dengan fungsinya untuk meremajakan kulit wajah.

Jadi, kenapa nak fikir logik atau tak?

Zaman semakin canggih, so lemikiran perlu juga seiring kan?

Sebab dah ramai yang guna Krim WDTA ni dan mereka tak boleh menafikan ianya sangat BERKESAN DAN SELAMAT DI GUNAKAN 😉

#wdec #wdcodsenawang #wdcodseremban #wdcod #wdbrunei #wdselangor #wdpulaupinang #wdnegerisembilan #wdbrunei #wdperlis #wdperak #wdshahalam #wdkelantan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #ubatjerawat #anggunlife #wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdlabuan #wdsingapore #jeragathitam #kulitberminyak #malaysiamua #malaysiaviral #malaysiaskincare #wdrm80
7 0 15 September, 2019
@juejuma_beauty Profile picture

@juejuma_beauty

Alhamdulillah. Makin lama makin ramai yang dah percaya dan terus jatuh cinta pandang pertama dgn WD ni
.
Kan Juma dah cakap, bila sekali calit je mesti tak berhenti guna sebab banyak sangat menfaat untuk kulit kita. Sebab tu masing² pakat hangkut 3-4 kotak terus buat stok. JIMAT katanya
.
Awakk, krim teknologi nano ni dah banyak diguna pakai dekat korea sana. Dah la molekul dia 50x ganda lebih halus dan pantas berkesan. Sebab tu ada yang bagi feedback 3hari guna jerawat dah start mengecut 😍
.
Sesapa yang baru nak start mencalit tu jomlah! Belom terlambat lagi tau nak cantiks. Ikut je guide & tips dari kami, in sha Allah boleh dapat kulit idaman ❤️
.
Tunggu apa lagi? Wasap no ni 01137954895 untuk claim free postage
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia #skincare #skincareroutine

Alhamdulillah. Makin lama makin ramai yang dah percaya dan terus jatuh cinta pandang pertama dgn WD ni
.
Kan Juma dah cakap, bila sekali calit je mesti tak berhenti guna sebab banyak sangat menfaat untuk kulit kita. Sebab tu masing² pakat hangkut 3-4 kotak terus buat stok. JIMAT katanya
.
Awakk, krim teknologi nano ni dah banyak diguna pakai dekat korea sana. Dah la molekul dia 50x ganda lebih halus dan pantas berkesan. Sebab tu ada yang bagi feedback 3hari guna jerawat dah start mengecut 😍
.
Sesapa yang baru nak start mencalit tu jomlah! Belom terlambat lagi tau nak cantiks. Ikut je guide & tips dari kami, in sha Allah boleh dapat kulit idaman ❤️
.
Tunggu apa lagi? Wasap no ni 01137954895 untuk claim free postage
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia #skincare #skincareroutine
15 0 14 September, 2019
@wdta_empire72 Profile picture

@wdta_empire72

Cara simple menggunakan cream WDTA.. Mudahkan..
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
.
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
.
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
.
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat

Cara simple menggunakan cream WDTA.. Mudahkan..
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
. 
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
. 
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
. 
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat
7 0 14 September, 2019
@wdta_empire72 Profile picture

@wdta_empire72

Kulit licin flawless lepas guna cream WDTA tau.. Hihi..
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
.
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
.
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
.
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat

Kulit licin flawless lepas guna cream WDTA tau.. Hihi..
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
. 
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
. 
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
. 
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat
7 0 14 September, 2019
@wdta_empire72 Profile picture

@wdta_empire72

Wah!! JERAWAT HILANG dengan calit Di NADI je!!
.
.
Jom dapat kan Sekarang!!
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
.
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
.
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
.
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat

Wah!! JERAWAT HILANG dengan calit Di NADI je!!
.
.
Jom dapat kan Sekarang!!
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
. 
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
. 
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
. 
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat
5 0 14 September, 2019
@wd_tripleadvance_ori Profile picture

@wd_tripleadvance_ori

MASYA ALLAH, BARU PAKAI 3 BOTOL NI UOLS😱UMUR 53 TAHUN DAH NAMPAK MACAM 40AN!
.
.
Memang TERBAIK!
.
.
Boleh buat orang yang tengok kunyah henponn nihh.😆 ni la RAHSIA awet muda cara paling MUDAH. .
.
Korang tengok perubahan demi perubahan akak ni.
.
☑️Pipi makin anjal.
☑️Kulit makin tegang
☑️Muka v shape, runcingggg
☑️Awet muda
.
.
Ini baru konsisten 2 bulan hokeyyy. Zat zat herba dalam krim wd ni dah merawat dalaman, bina sel sel kulit baru, buang toksin dalam badan.
.
.
Cemana kalau 2 tahunn😳 memang JIMAT berbaloi calit gini. Walaupun krim kecikk, tapi kesan dapat 1 badan.
.
Korang nak tau apa RAHSIA yang akak ni buat dengan wd?
.
.
Ajommm wasap kak izan lepas Maghrib ni. Tekan link wasap kat bio IG ya 😘
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #MaryKayShahAlam #skincareroutine #awetmuda #NakCantik

MASYA ALLAH, BARU PAKAI 3 BOTOL NI UOLS😱UMUR 53 TAHUN DAH NAMPAK MACAM 40AN!
.
.
Memang TERBAIK!
.
.
Boleh buat orang yang tengok kunyah henponn nihh.😆 ni la RAHSIA awet muda cara paling MUDAH. .
.
Korang tengok perubahan demi perubahan akak ni.
.
☑️Pipi makin anjal.
☑️Kulit makin tegang
☑️Muka v shape, runcingggg
☑️Awet muda
.
.
Ini baru konsisten 2 bulan hokeyyy. Zat zat herba dalam krim wd ni dah merawat dalaman, bina sel sel kulit baru, buang toksin dalam badan.
.
.
Cemana kalau 2 tahunn😳 memang JIMAT berbaloi calit gini. Walaupun krim kecikk, tapi kesan dapat 1 badan.
.
Korang nak tau apa RAHSIA yang akak ni buat dengan wd?
.
.
Ajommm wasap kak izan lepas Maghrib ni. Tekan link wasap kat bio IG ya 😘
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax  #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #MaryKayShahAlam #skincareroutine #awetmuda #NakCantik
14 0 14 September, 2019
@wdta.official_nornoriah Profile picture

@wdta.official_nornoriah

Berita baik untuk korang. Promosi jimat RM20 sedang berlangsung sempena ulangtahun ke-5 WD
.
.
Sebelum ni RM100, ada yang teragak agak nak beli, tapi sekarang ni ada #PROMOSI durian runtuh dapat harga RM80 setiap pembelian 1 WDTA
.
.
Beli 1 WD RM80 , Jimat RM20
Beli 2 WD RM160, Jimat RM40
Beli 3 WD RM240, Jimat RM60
Beli 4 WD RM320, Jimat RM80
Beli 5 WD RM400, Jimat RM100
.
.
Lagi banyak korang beli lagi JIMAT berganda ganda. Jangan lupa ajak kakak, adik, mak, jiran, kawan kawan opis share beli ramai ramai
.
.
Sesama kita transform, serlahkan lagi kecantikkan korang dengan WD
.
.
Siapa cepat bertindak dulu,
cepat lah kesan dia nampak cantik 💃
.
.
#wdta #wdec #luluskkm💯
#halalJakim #krimsusukmoden
#Kulitsihatcantik #cantikberseri
#kulitkusam #jeragatpudar #jeragathilang
#jerawatbatu #jerawathilang #jerawatpasir
#beautyskin #naturalbeauty #skincaremalaysia #skincare #skintreatments
#wdsingapore #wdbrunei #wdtaKotaBharu
#like4follow #liketolike #like2like
#instashop #instafamous #neelofa

Berita baik untuk korang. Promosi jimat RM20 sedang berlangsung sempena ulangtahun ke-5 WD
.
. 
Sebelum ni RM100, ada yang teragak agak nak beli, tapi sekarang ni ada #PROMOSI durian runtuh dapat harga RM80 setiap pembelian 1 WDTA
.
. 
Beli 1 WD RM80 , Jimat RM20
Beli 2 WD RM160, Jimat RM40
Beli 3 WD RM240, Jimat RM60
Beli 4 WD RM320, Jimat RM80
Beli 5 WD RM400, Jimat RM100
.
. 
Lagi banyak korang beli lagi JIMAT berganda ganda. Jangan lupa ajak kakak, adik, mak, jiran, kawan kawan opis share beli ramai ramai
.
. 
Sesama kita transform, serlahkan lagi kecantikkan korang dengan WD
.
. 
Siapa cepat bertindak dulu, 
cepat lah kesan dia nampak cantik 💃
.
.
#wdta #wdec #luluskkm💯
#halalJakim #krimsusukmoden
#Kulitsihatcantik #cantikberseri
#kulitkusam #jeragatpudar #jeragathilang
#jerawatbatu #jerawathilang #jerawatpasir
#beautyskin #naturalbeauty #skincaremalaysia #skincare #skintreatments
#wdsingapore #wdbrunei #wdtaKotaBharu 
#like4follow #liketolike #like2like
#instashop #instafamous #neelofa
2 0 14 September, 2019
HALAL & LULUS KKM!!
.
. 
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
. 
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
. 
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat
7 0 14 September, 2019
@wdta_empire72 Profile picture

@wdta_empire72

Wow! Lagi syantik bila umur meningkat. Semua calit2 Di Nadi je tau...
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
.
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
.
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
.
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat

Wow! Lagi syantik bila umur meningkat. Semua calit2 Di Nadi je tau...
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
. 
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
. 
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
. 
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat
7 0 14 September, 2019
@wdta_empire72 Profile picture

@wdta_empire72

Wow!! Susuk modern yg wajib semua wanita pakai..
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
.
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
.
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
.
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat

Wow!! Susuk modern yg wajib semua wanita pakai..
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
. 
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
. 
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
. 
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat
6 0 14 September, 2019
@womendesiree_ainyusof Profile picture

@womendesiree_ainyusof

Seremban (City)

Huru hara group petang semalam😅. Sekali nahhh muncul sorang-sorang bagi testimoni memasingg.

Sahabat ain pun ado dari tadika lagi ni sampai sekarangg tak putus pertalian. Alhamdullillah. Cuma time balik kampung memang tak dapat jumpa. Cam YB A'in ni law balik kampung. Banyak tempatt nakk round-round. Ea lar jarangg balik kampung kann😙

Lepas tu kak hasmah lakk muncul. Bikk nakk ko terbeliakk biji mata. Umo 63 tahun muka tegangg wehhh. Tudung hijauu tu pakai wdta dah 2 botol. Hampa muke kedotts ke A'in tanye jer. Jangan terasa hati noo😬

Mehhh ler nakk jadi cam depa pakai dan konsisten WDTA jer. wasap A'in ea kat bawah ⤵️ 📲 0182180420

#KrimAwetMuda #wdshahalam #wdkelantan #anggunlife #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #wdpulaupinang #wdmelaka #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #igshopmalaysia #wdrm80 #skincaremalaysia #obatjerawat #beauty #jeragat #kulitkusam #wdnegerisembilan #kulitberminyak #malaysiamua #malaysiaviral #malaysiaskincare #wdcodsenawang #wdcodseremban #wdcod #serembanmacammacamada #PromosiJimatRm20 #wdtarm80

Huru hara group petang semalam😅. Sekali nahhh muncul sorang-sorang bagi testimoni memasingg.

Sahabat ain pun ado dari tadika lagi ni sampai sekarangg tak putus pertalian. Alhamdullillah. Cuma time balik kampung memang tak dapat jumpa. Cam YB A'in ni law balik kampung. Banyak tempatt nakk round-round. Ea lar jarangg balik kampung kann😙

Lepas tu kak hasmah lakk muncul. Bikk nakk ko terbeliakk biji mata. Umo 63 tahun muka tegangg wehhh. Tudung hijauu tu pakai wdta dah 2 botol. Hampa muke kedotts ke A'in tanye jer. Jangan terasa hati noo😬

Mehhh ler nakk jadi cam depa pakai dan konsisten WDTA jer. wasap A'in ea kat bawah ⤵️ 📲 0182180420

#KrimAwetMuda #wdshahalam #wdkelantan #anggunlife #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #wdpulaupinang #wdmelaka #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #igshopmalaysia #wdrm80 #skincaremalaysia #obatjerawat #beauty #jeragat #kulitkusam #wdnegerisembilan #kulitberminyak #malaysiamua #malaysiaviral #malaysiaskincare #wdcodsenawang #wdcodseremban #wdcod #serembanmacammacamada #PromosiJimatRm20 #wdtarm80
6 0 14 September, 2019
@wd_womendesiree_kl Profile picture

@wd_womendesiree_kl

Nak cuba? Nak repeat order? Nak harga promosi dan special gift dari kak ana? Cepat wasap kak ana sekarang👇👇👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
Atau .
Boleh follow IG kak ana 👇
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl .
Tekan link wasap on bio
.
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDSelangor #WDKrimAwetMuda #WDKrimAjaib #WDHargaPromosi #WDHargaMurahMalaysia #WDMerawatJeragat #WDMerawatJerawat #WDNadiKecantikanKu #Beauty #Skincare #UbatJerawat #UbatJeragat #WdSingapore #WdBrunei #WdKelantan #WdTerengganu #WdPahang #KrimKecantikan
#WDCalitCalitCantikSatuBody #WDCantikBukanSekadarLuaran #Bazaar #Likeforlike
#like2like

Nak cuba? Nak repeat order? Nak harga promosi dan special gift dari kak ana? Cepat wasap kak ana sekarang👇👇👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
Atau .
Boleh follow IG kak ana 👇
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl 
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl 
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl .
Tekan link wasap on bio
.
#WDGombak #WDKualaLumpur  #WDSelangor #WDKrimAwetMuda #WDKrimAjaib #WDHargaPromosi #WDHargaMurahMalaysia #WDMerawatJeragat #WDMerawatJerawat #WDNadiKecantikanKu #Beauty #Skincare #UbatJerawat #UbatJeragat #WdSingapore #WdBrunei #WdKelantan #WdTerengganu #WdPahang #KrimKecantikan 
#WDCalitCalitCantikSatuBody #WDCantikBukanSekadarLuaran #Bazaar #Likeforlike
#like2like
8 0 14 September, 2019
@wd_womendesiree_kl Profile picture

@wd_womendesiree_kl

SEJAK CALIT WD NI, BINI JIRAN SEBELAH PUN TAK SENANG DUDUK!😆 Aduduuu ni baru 5 bulan konsisten calit.

Cemana la kalau setahun.Jangan terawet jadi baby sudah ye kak. 🤣

Pegi jogging ngan anak anak pun ramai tegur, "ni semua adik adik ke? Aaahh sudah.

Patut la ramai yang pakai krim syantik #AJAIB ni repeat order berbotol botol. 😆

#RAHSIA awet muda paling mudah!

Wd ni aktifkan sel sel yang sedang tidur, bina balik sel kulit baru supaya kulit korang cantik, cerah gebu, awet muda, bebas jerawat, jeragat, kulit kusam.
Tak yah risau nak sapu kat muka ke apa.Calit 3 point nadi je zat zat krim wd ni meresap masuk dalam pembuluh darah buat keje.

Best kann?

Nak cuba? Nak repeat order? Nak harga promosi dan special gift dari kak ana? Cepat wasap kak ana sekarang👇👇👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
Atau .
Boleh follow IG kak ana 👇
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl .
Tekan link wasap on bio
.
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDSelangor #WDKrimAwetMuda #WDKrimAjaib #WDHargaPromosi #WDHargaMurahMalaysia #WDMerawatJeragat #WDMerawatJerawat #WDNadiKecantikanKu #Beauty #Skincare #UbatJerawat #UbatJeragat #WdSingapore #WdBrunei #WdKelantan #WdTerengganu #WdPahang #KrimKecantikan
#WDCalitCalitCantikSatuBody #WDCantikBukanSekadarLuaran #Bazaar #Likeforlike
#like2like

SEJAK CALIT WD NI, BINI JIRAN SEBELAH PUN TAK SENANG DUDUK!😆 Aduduuu ni baru 5 bulan konsisten calit.

Cemana la kalau setahun.Jangan terawet jadi baby sudah ye kak. 🤣

Pegi jogging ngan anak anak pun ramai tegur, "ni semua adik adik ke? Aaahh sudah.

Patut la ramai yang pakai krim syantik #AJAIB ni repeat order berbotol botol. 😆

#RAHSIA awet muda paling mudah!

Wd ni aktifkan sel sel yang sedang tidur, bina balik sel kulit baru supaya kulit korang cantik, cerah gebu, awet muda, bebas jerawat, jeragat, kulit kusam. 
Tak yah risau nak sapu kat muka ke apa.Calit 3 point nadi je zat zat krim wd ni meresap masuk dalam pembuluh darah buat keje.

Best kann?

Nak cuba? Nak repeat order? Nak harga promosi dan special gift dari kak ana? Cepat wasap kak ana sekarang👇👇👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
Atau .
Boleh follow IG kak ana 👇
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl 
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl 
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl .
Tekan link wasap on bio
.
#WDGombak #WDKualaLumpur  #WDSelangor #WDKrimAwetMuda #WDKrimAjaib #WDHargaPromosi #WDHargaMurahMalaysia #WDMerawatJeragat #WDMerawatJerawat #WDNadiKecantikanKu #Beauty #Skincare #UbatJerawat #UbatJeragat #WdSingapore #WdBrunei #WdKelantan #WdTerengganu #WdPahang #KrimKecantikan 
#WDCalitCalitCantikSatuBody #WDCantikBukanSekadarLuaran #Bazaar #Likeforlike
#like2like
7 0 14 September, 2019
@999_malaysia Profile picture

@999_malaysia

🇲🇾
Nak harga promosi JIMAT RM20 sekarang. Follow kami di @adleesyabeauty_kl sekarang !!
.
Kulit licin glowing tanpa jeragat tanpa kedutan.

Umur 30, 40, 50 semua boleh pakai. Semua boleh AWET MUDA.

Tak payah botox-botox, tak payah suntik-suntik, tak payah susah-susah.

Calit- calit WD cream aje.
Terus CANTIK. Terus AWET MUDA.

Siapa NAK !
.
Wassap kami di 0193222575 untuk join COD ari ni. Free postage seluruh Malaysia.

#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #ajimaura #skincare

🇲🇾
Nak harga promosi JIMAT RM20 sekarang. Follow kami di @adleesyabeauty_kl sekarang !!
.
Kulit licin glowing tanpa jeragat tanpa kedutan.

Umur 30, 40, 50 semua boleh pakai. Semua boleh AWET MUDA.

Tak payah botox-botox, tak payah suntik-suntik, tak payah susah-susah.

Calit- calit WD cream aje. 
Terus CANTIK. Terus AWET MUDA.

Siapa NAK !
.
Wassap kami di 0193222575 untuk join COD ari ni. Free postage seluruh Malaysia.

#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #ajimaura #skincare
58 0 13 September, 2019
@puan.shanti Profile picture

@puan.shanti

4 FUNGSI UTAMA

tapi korang jangan terkejut, manfaatnya sangat banyak untuk ompempuan. luaran juga D A L A M A N. Giteww😚

#WDTA_RahasiaAwetMuda
#wdbrunei #wdtapromosi #calitcalitcantik #wdtalovers

4 FUNGSI UTAMA

tapi korang jangan terkejut,  manfaatnya sangat banyak untuk ompempuan. luaran juga D A L A M A N. Giteww😚

#WDTA_RahasiaAwetMuda 
#wdbrunei #wdtapromosi #calitcalitcantik #wdtalovers
1 0 13 September, 2019
@wdta_empire72 Profile picture

@wdta_empire72

Jom grab dengan Harga promosi..
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
.
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
.
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
.
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat

Jom grab dengan Harga promosi..
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
. 
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
. 
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
. 
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat
6 0 13 September, 2019

Top #wdbrunei posts

@wdec.empire Profile picture

@wdec.empire

Perasan tak untung ye calit wd ni tona kulit awak akan mula cerah sikit demi sikit. Dari kusam sampai pucat mcm tu pon boleh hilang
.
Tak mustahil awak yang bertahun ada masalah sama pon boleh hilang. Cuma kena konsisten je guna, in sha Allah berbaloi kesan dia nanti
.
Sebab krim ni unik tau, bukan sapu dekat MUKA tapi calit dekat nadi tapi muka terawat. Syokk sangat 😍
.
Yang belom percaya atau belom guna WD tersangat rugi sebab dalam krim ni ada Arbutin, Glutathione, Niacinamide dan banyak lagi untuk kulit
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia #skincare #skincareroutine

Perasan tak untung ye calit wd ni tona kulit awak akan mula cerah sikit demi sikit. Dari kusam sampai pucat mcm tu pon boleh hilang
.
Tak mustahil awak yang bertahun ada masalah sama pon boleh hilang. Cuma kena konsisten je guna, in sha Allah berbaloi kesan dia nanti
.
Sebab krim ni unik tau, bukan sapu dekat MUKA tapi calit dekat nadi tapi muka terawat. Syokk sangat 😍
.
Yang belom percaya atau belom guna WD tersangat rugi sebab dalam krim ni ada Arbutin, Glutathione, Niacinamide dan banyak lagi untuk kulit
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia #skincare #skincareroutine
38 1 9 August, 2019
@wdec.empire Profile picture

@wdec.empire

Siapa kenal ratu awet muda ni? Paling femes ofcourse lah kak Jun kita. Hikssss
.
Kalau uolss nak tahu diorang ni bukan sehari dua calit tapi dah bertahun guna. Dah berbotol botol calit untuk dapatkan kulit idaman. Nampak kan ganjaran bila konsisten calit WDTA ni wow sangatt
.
Jadi pada yang baru nak start calit it jangan giveup kalau baru sebotol dua guna tapi belom dapat kesan yang uolss nak. Maybe dalaman banyak benda perlu dibersihkan, tu yang ambil masa sket
.
Tapi percayalah bila non stop calit mmg nampak perubahan kulit tu dari kering jadi lembap moist gituew
.
Jadi nasihat saya percayalah krim calit diNADI boleh cantik. Tak mustahil sebab testimoni WDTA ni dah berlambak sampai tak tahan nak tengok 😝😂
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia #skincare #skincareroutine

Siapa kenal ratu awet muda ni? Paling femes ofcourse lah kak Jun kita. Hikssss
.
Kalau uolss nak tahu diorang ni bukan sehari dua calit tapi dah bertahun guna. Dah berbotol botol calit untuk dapatkan kulit idaman. Nampak kan ganjaran bila konsisten calit WDTA ni wow sangatt
.
Jadi pada yang baru nak start calit it jangan giveup kalau baru sebotol dua guna tapi belom dapat kesan yang uolss nak. Maybe dalaman banyak benda perlu dibersihkan, tu yang ambil masa sket
.
Tapi percayalah bila non stop calit mmg nampak perubahan kulit tu dari kering jadi lembap moist gituew
.
Jadi nasihat saya percayalah krim calit diNADI boleh cantik. Tak mustahil sebab testimoni WDTA ni dah berlambak sampai tak tahan nak tengok 😝😂
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia #skincare #skincareroutine
81 2 10 August, 2019
@wdec.empire Profile picture

@wdec.empire

Maafkan saya bila setiap hari posting saya naik dekat ig awak. Bukan apa, kalau boleh saya nak semua followers saya cecantik semua. Bebas dari masalah kulit. Nampak berseri jurr
.
Uolss bukan tak cantik, cuma parasit jahat dan bertempek dekat muka, automatic terlindung kulit glowing tauuu
.
Itu sebab saya suggest awak guna krim women desiree atau wdta ni. Ni bukan krim biasa tapi krim penjagaan kulit untuk dalaman dan luaran, 2 in1 gituew
.
Nak cari produk terbaikk untuk jaga kulit awak ni lah dia. Dengan gabungan Arbutin & Glutathione, kulit awak akan always nampak lembap dan nampak sihat. Sel kulit mati pon susah nak nampak. Tree Peony pula untuk cuci toksin yang bertahun dalam badan awak
.
Actually banyak lagi tau kelebihan wdta ni. Selain dari tahan 2bulan, cara sapuan pon mudah sngt. Calit dekat 3point nadi je sambil masak pon boleh cantik
.
Sekarang dah xde halangan kan nak cantik? Guna je wdta ni. Dah setel. Boleh wasap 01156818472 untuk dapatkan krim ni harga promosi
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia #skincare #skincareroutine

Maafkan saya bila setiap hari posting saya naik dekat ig awak. Bukan apa, kalau boleh saya nak semua followers saya cecantik semua. Bebas dari masalah kulit. Nampak berseri jurr
.
Uolss bukan tak cantik, cuma parasit jahat dan bertempek dekat muka, automatic terlindung kulit glowing tauuu
.
Itu sebab saya suggest awak guna krim women desiree atau wdta ni. Ni bukan krim biasa tapi krim penjagaan kulit untuk dalaman dan luaran, 2 in1 gituew
.
Nak cari produk terbaikk untuk jaga kulit awak ni lah dia. Dengan gabungan Arbutin & Glutathione, kulit awak akan always nampak lembap dan nampak sihat. Sel kulit mati pon susah nak nampak. Tree Peony pula untuk cuci toksin yang bertahun dalam badan awak
.
Actually banyak lagi tau kelebihan wdta ni. Selain dari tahan 2bulan, cara sapuan pon mudah sngt. Calit dekat 3point nadi je sambil masak pon boleh cantik
.
Sekarang dah xde halangan kan nak cantik? Guna je wdta ni. Dah setel. Boleh wasap 01156818472 untuk dapatkan krim ni harga promosi
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia #skincare #skincareroutine
68 1 10 August, 2019
@wdec.empire Profile picture

@wdec.empire

Alhamdulillah. Done postage untuk harini. Thanks semua yang grab harga promosi jimat rm20. Semoga lagi cantik korang
.
Yang nak grab harga promosi boleh terus wasap 01156818472 ye
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta

Alhamdulillah. Done postage untuk harini. Thanks semua yang grab harga promosi jimat rm20. Semoga lagi cantik korang
.
Yang nak grab harga promosi boleh terus wasap 01156818472 ye
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta
22 2 13 August, 2019
@wdec_official Profile picture

@wdec_official

AGAK AGAK LA KALAU NAK TIPU PUN, CUBA TUNJUK IC !! MEMANG SUKAR NAK PERCAYA
.
Akibat konsisten WD selama 5 tahun mmg ramai tak percaya umur kak Jun dah 49 tahun. Nampak sangat mmg WD ni buat kerja . Kita up testimoni mmg ramai suruh tunjuk bukti tunjuk ic betul ke kak jun ni 49 tahun. Haaa.. Sampai macam tu sekali uolls.
.
.
Dah.. dah tak jadi rahsia dah. Kak jun dah bgathu semua yg dia amalkan calit WD je hampir 5 tahun konsisten dan masih mencalit hingga harini. Tegang anjal , garis halus , kedutan dan jeragat semua hilang. Sebab apa? Sebab KONSISTEN laa..
.
.
Uolls baru seminggu pakai dah cakap tak berkesan. Acane tu?🤔
.
.
Kalau masih tak percaya , boleh tengok gambar yang ke-3 tu. Nak tengok kak jun tanpa makeup, slide lagi dan lagi. Tak puasa hati lagi? Cuba sendiri 😍
.
.
WOMEN DESIRE luarbiasa hebat. Sampai usia 49 tahun pun orang tak percaya. Akak akak nak WD bantu uolls AWETMUDA tak ni? 🤗

Harga wd rm100, nak jimat RM20?
Wasap 0123512791

AGAK AGAK LA KALAU NAK TIPU PUN, CUBA TUNJUK IC !! MEMANG SUKAR NAK PERCAYA
.
Akibat konsisten WD selama 5 tahun mmg ramai tak percaya umur kak Jun dah 49 tahun. Nampak sangat mmg WD ni buat kerja . Kita up testimoni mmg ramai suruh tunjuk bukti tunjuk ic betul ke kak jun ni 49 tahun. Haaa.. Sampai macam tu sekali uolls.
.
.
Dah.. dah tak jadi rahsia dah. Kak jun dah bgathu semua yg dia amalkan calit WD je hampir 5 tahun konsisten dan masih mencalit hingga harini. Tegang anjal , garis halus , kedutan dan jeragat semua hilang. Sebab apa? Sebab KONSISTEN laa..
.
.
Uolls baru seminggu pakai dah cakap tak berkesan. Acane tu?🤔
.
.
Kalau masih tak percaya , boleh tengok gambar yang ke-3 tu. Nak tengok kak jun tanpa makeup, slide lagi dan lagi. Tak puasa hati lagi? Cuba sendiri 😍
.
.
WOMEN DESIRE luarbiasa hebat. Sampai usia 49 tahun pun orang tak percaya. Akak akak nak WD bantu uolls AWETMUDA tak ni? 🤗

Harga wd rm100, nak jimat RM20?
Wasap 0123512791
123 10 25 May, 2019
@wdec_official Profile picture

@wdec_official

Siapa nakkkkk?
Cepat like & komen NAK bebanyak sekarang.

Cukup 200 LIKE esok zati bagi. Komen last dikira sebagai pemenang !

Turn ON ur notification. TAG kawan kawan uolls ajak join !!

Siapa nakkkkk?
Cepat like & komen NAK bebanyak sekarang.

Cukup 200 LIKE esok zati bagi. Komen last dikira sebagai pemenang !

Turn ON ur notification. TAG kawan kawan uolls ajak join !!
231 681 9 March, 2019
@wdec_official Profile picture

@wdec_official

Pada mulanya saya tidak percaya rawatan semulajadi sebab saya lebih teruja melihat hasil "drastik" keberkesanan produk seperti skincare yang ada di pasaran sekarang ! Tapi sejak tahu banyak kesan buruk terus stop, tapi jerawat lagi meriah naik.
.
Kalau uolls sering terjadi masalah macam ni, bertenang. Jangan keep tukar tukar produk. Terus stop using any produk dan nah zati share some tips.
.
.
Tips elakkan jerawat terus membiak !
.
✔JAGA KEBERSIHAN
Ya, menjaga kebersihan diri adalah sangat penting! PASTIKAN kerap menukar alas bantal, tukar baju setiap hari, pakaian dalam dan tuala badan, sekurang-kurangnya 2 minggu sekali. Ini bagi mencegah pembentukan atau penyebaran bakteria yang mampu menyebabkan masalah jerawat menjadi lebih parah. Nak cantik kena jaga kebersihan dikk.
.
.
✔MINUM AIR SECUKUPNYA
Minum air sekurang-kurangnya lapan gelas sehari kerana ia mampu membantu mencegah pertumbuhan jerawat. AIR mampu menyingkirkan lebihan minyak dan toksin selain membantu melembabkan kulit dan mencegah liang roma daripada tersumbat.
.
.
✔FREE YOUR FACE FROM MAKEUP
YES ! Makeup boleh menyebabkan masalah jerawat makin meradang kalau tak dicuci dengan bersih. Lebihan makeup akan tertinggal dalam pori, menyebabkan pori tertutup dan minyak terkumpul. Bila minyak terkumpul lama kelamaan bakteria membiak dan jerawat tumbuh. Solusi terbaik adalah free kan dulu wajah dari makeup, gunakan mekeup untuk tutup jerawat adalah tindakan yang merugikan !
.
.
✔KIUB AIS UNTUK REDAKAN JERAWAT
Oleskan pada wajah setiap hari untuk merawat keradangan jerawat. Ia boleh mengurangkan bengkak dan kemerahan pada wajah. Ia juga boleh mengimbangkan pengeluaran minyak yang berlebihan serta membantu mengecutkan  jerawat anda.
.
.
Nak lagi pantas dan terbukti berkesan gunakan WDTA. Calit 2 kali sehari pada 3 nadi, tiap malam lepas oleskan ais pada wajah, sapu terus wd pada jerawat. Sangat membantu mengecutkan jerawat dari dalaman dengan adanya bahan seperti peuraria mirifica dan akar tree peony masalah jerawat akan selesai, malah membantu mengawal bakteria dari terus membiak menyebabkan punca jerawat !
.
Merawat dari dalam, mencantikkan dan maintainkan kulit sentiasa berseri tanpa sebarang solekan !

Pada mulanya saya tidak percaya rawatan semulajadi sebab saya lebih teruja melihat hasil "drastik" keberkesanan produk seperti skincare yang ada di pasaran sekarang ! Tapi sejak tahu banyak kesan buruk terus stop, tapi jerawat lagi meriah naik.
.
Kalau uolls sering terjadi masalah macam ni, bertenang. Jangan keep tukar tukar produk. Terus stop using any produk dan nah zati share some tips.
.
.
Tips elakkan jerawat terus membiak !
.
✔JAGA KEBERSIHAN
Ya, menjaga kebersihan diri adalah sangat penting! PASTIKAN kerap menukar alas bantal, tukar baju setiap hari, pakaian dalam dan tuala badan, sekurang-kurangnya 2 minggu sekali. Ini bagi mencegah pembentukan atau penyebaran bakteria yang mampu menyebabkan masalah jerawat menjadi lebih parah. Nak cantik kena jaga kebersihan dikk.
.
.
✔MINUM AIR SECUKUPNYA
Minum air sekurang-kurangnya lapan gelas sehari kerana ia mampu membantu mencegah pertumbuhan jerawat. AIR mampu menyingkirkan lebihan minyak dan toksin selain membantu melembabkan kulit dan mencegah liang roma daripada tersumbat.
.
.
✔FREE YOUR FACE FROM MAKEUP
YES ! Makeup boleh menyebabkan masalah jerawat makin meradang kalau tak dicuci dengan bersih. Lebihan makeup akan tertinggal dalam pori, menyebabkan pori tertutup dan minyak terkumpul. Bila minyak terkumpul lama kelamaan bakteria membiak dan jerawat tumbuh. Solusi terbaik adalah free kan dulu wajah dari makeup, gunakan mekeup untuk tutup jerawat adalah tindakan yang merugikan !
.
.
✔KIUB AIS UNTUK REDAKAN JERAWAT
Oleskan pada wajah setiap hari untuk merawat keradangan jerawat. Ia boleh mengurangkan bengkak dan kemerahan pada wajah. Ia juga boleh mengimbangkan pengeluaran minyak yang berlebihan serta membantu mengecutkan  jerawat anda.
.
.
Nak lagi pantas dan terbukti berkesan gunakan WDTA. Calit 2 kali sehari pada 3 nadi, tiap malam lepas oleskan ais pada wajah, sapu terus wd pada jerawat. Sangat membantu mengecutkan jerawat dari dalaman dengan adanya bahan seperti peuraria mirifica dan akar tree peony masalah jerawat akan selesai, malah membantu mengawal bakteria dari terus membiak menyebabkan punca jerawat !
.
Merawat dari dalam, mencantikkan dan maintainkan kulit sentiasa berseri tanpa sebarang solekan !
140 1 4 April, 2019
@wdec_official Profile picture

@wdec_official

Kalau suka tips dari zati DOUBLE TAP & TAG ur friends !
.
Sepantas 2 saat jerawat kecut dan tak tinggal parut ! Kalau dulu naik jerawat terus risau, bila risau mula la nak cuba produk macam macam. Tak terhenti disitu, tangan ni juga kadang gatal nak picit atau kopek jerawat tu kan, dahh terus tinggal kesan dan parut.
.
Tapi sejak dah tahu rahsia ni zati terus amakan sampai sekarang. Biasanya Zati akan gunakan kiub ais kalau ada jerawat. Memang berkesan, jerawat tak jadi nak naik keesokkan harinya. Mudah je cara oleskan ais pada kulit seluruh muka dan buat urutan secara bulatan pada wajah
.
Cara caranya :-
.
⚀Sediakan beberapa ketul ais yang mencukupi dalam mangkuk.
⚀Ambil seketul ais oleskan perlahan perlahan di seluruh wajah muka.
⚀Buat urutan mudah secara bulatan lingkaran pada wajah
⚀Fokuskan pada bahagian jerawat dan T-Zone atau kawasan kerap berminyak sebab kawasan tersebut mempunyai liang roma besar.
⚀Buat selama 4-5minit atau 2 3 ketul sudah memadai.
⚀Bilas dan tidak perlu lap wajah.
.
.
Tak sangka rupanya banyak kelebihan menggunakan kiub ais ni dan sangat menarik. So Zati kongsikan disini.
.
✔Melancarkan peredaran darah bawah kulit supaya kekal awetmuda.
✔Menggecilkan liang pori yang besar.
✔Mengurangkan kotoran tersumbat yang menjadi penyebab jerawat.
✔Kurangkan radang serta warna kemerahan akibat jerawat. Meletakkan kiub ais ke atas jerawat beberapa saat hingga merasa kebas.
✔Menaikkan seri wajah agar wajah kelihatan segar sentiasa/tak kusam.
✔Menjadi asas makeup supaya make up tahan lebih lama.
.
.
Tak susahkan uolls, free kos untuk cantikkan wajah selain menghabiskan duit dari try and erroe produk macam macam, let try this alternative first !
.
Tips tambahan :-
✔Boleh buat kiub ais tomato, timun atau aloevera
✔Lakukan setiap malam sebelum tidur.
✔Macam Zati lepas buat rawatan dengan ais ni, zati terus calit WD pada jerawat. Jerawat yang besar or baru nak naik tu terus kecut dan tak tinggal kesan langsung !
.
.
Cubalah ! Mudah dan berkesan uolls💃
.
SAVE & TAG kawan kawan uolls yang sukakan tips kecantikkan mudah macam ni 😍

Kalau suka tips dari zati DOUBLE TAP & TAG ur friends !
.
Sepantas 2 saat jerawat kecut dan tak tinggal parut ! Kalau dulu naik jerawat terus risau, bila risau mula la nak cuba produk macam macam. Tak terhenti disitu, tangan ni juga kadang gatal nak picit atau kopek jerawat tu kan, dahh terus tinggal kesan dan parut.
.
Tapi sejak dah tahu rahsia ni zati terus amakan sampai sekarang. Biasanya Zati akan gunakan kiub ais kalau ada jerawat. Memang berkesan, jerawat tak jadi nak naik keesokkan harinya. Mudah je cara oleskan ais pada kulit seluruh muka dan buat urutan secara bulatan pada wajah
.
Cara caranya :-
.
⚀Sediakan beberapa ketul ais yang mencukupi dalam mangkuk.
⚀Ambil seketul ais oleskan perlahan perlahan di seluruh wajah muka.
⚀Buat urutan mudah secara bulatan lingkaran pada wajah
⚀Fokuskan pada bahagian jerawat dan T-Zone atau kawasan kerap berminyak sebab kawasan tersebut mempunyai liang roma besar.
⚀Buat selama 4-5minit atau 2 3 ketul sudah memadai.
⚀Bilas dan tidak perlu lap wajah.
.
.
Tak sangka rupanya banyak kelebihan menggunakan kiub ais ni dan sangat menarik. So Zati kongsikan disini.
.
✔Melancarkan peredaran darah bawah kulit supaya kekal awetmuda.
✔Menggecilkan liang pori yang besar.
✔Mengurangkan kotoran tersumbat yang menjadi penyebab jerawat.
✔Kurangkan radang serta warna kemerahan akibat jerawat. Meletakkan kiub ais ke atas jerawat beberapa saat hingga merasa kebas.
✔Menaikkan seri wajah agar wajah kelihatan segar sentiasa/tak kusam.
✔Menjadi asas makeup supaya make up tahan lebih lama.
.
.
Tak susahkan uolls, free kos untuk cantikkan wajah selain menghabiskan duit dari try and erroe produk macam macam, let try this alternative first !
.
Tips tambahan :-
✔Boleh buat kiub ais tomato, timun atau aloevera
✔Lakukan setiap malam sebelum tidur.
✔Macam Zati lepas buat rawatan dengan ais ni, zati terus calit WD pada jerawat. Jerawat yang besar or baru nak naik tu terus kecut dan tak tinggal kesan langsung !
.
.
Cubalah ! Mudah dan berkesan uolls💃
.
SAVE & TAG kawan kawan uolls yang sukakan tips kecantikkan mudah macam ni 😍
1,906 25 7 April, 2019
@wdta_susuk_moden Profile picture

@wdta_susuk_moden

SEMUA SUDAH TERBONGKAR!⁣

Sayy no untuk kulit kusam, berjerawat sayy hai haii untuk kulit Cantikk berseri cerah sekata.⁣

WD ibarat penyelamat bagi kulit muka yang bermasalah. Walaupun dah memacam skincare pakai, tapi hasilnya sama.⁣

Makeup la tebal macam mana pun, keserian tu langsung tak ada. Sebab apa?⁣
Itu semua sebab ada roadblock dalam badan kita.⁣

Roadblock apa? ⁣
Roadblock oleh toksin yang banyak terkumpul dalam badan. Dah jangan risau ye, WD kan ada⁣

Sebab WD ni bukan skincare. Tapi dia boleh bina balik sel sel kolagen yang dah berkurang dari dalam. Sebab itu perlu sapu di bahagian nadi, baru zat zat di meresap jauh ke pembuluh darah.⁣

Macam pokok jugak, bila kita siram air pada akar mesti bunga hidup dengan kembang kan. Bila toksin dah keluar melalui perpeluhan dan perkhumuhan maka sel sel kolagen akan kembali aktif untuk bekerja.⁣

Selain tue WD juga boleh mencerahkan, menegangkan, menganjal kan dan awet muda untuk 1 badan. Bab kulit muka jangan cakappp memang itu makanan orang cakap cepat sattle masalah!⁣

Tiada lagi kulit kusam malah kulit makin cantik berseri umpama bulan mengambang. Gitewww⁣

JOM cantik bersama WD.

SEMUA SUDAH TERBONGKAR!⁣
⁣
Sayy no untuk kulit kusam, berjerawat sayy hai haii untuk kulit Cantikk berseri cerah sekata.⁣
⁣
WD ibarat penyelamat bagi kulit muka yang bermasalah. Walaupun dah memacam skincare pakai, tapi hasilnya sama.⁣
⁣
Makeup la tebal macam mana pun, keserian tu langsung tak ada. Sebab apa?⁣
Itu semua sebab ada roadblock dalam badan kita.⁣
⁣
Roadblock apa? ⁣
Roadblock oleh toksin yang banyak terkumpul dalam badan. Dah jangan risau ye, WD kan ada⁣
⁣
Sebab WD ni bukan skincare. Tapi dia boleh bina balik sel sel kolagen yang dah berkurang dari dalam. Sebab itu perlu sapu di bahagian nadi, baru zat zat di meresap jauh ke pembuluh darah.⁣
⁣
Macam pokok jugak, bila kita siram air pada akar mesti bunga hidup dengan kembang kan. Bila toksin dah keluar melalui perpeluhan dan perkhumuhan maka sel sel kolagen akan kembali aktif untuk bekerja.⁣
⁣
Selain tue WD juga boleh mencerahkan, menegangkan, menganjal kan dan awet muda untuk 1 badan. Bab kulit muka jangan cakappp memang itu makanan orang cakap cepat sattle masalah!⁣
⁣
Tiada lagi kulit kusam malah kulit makin cantik berseri umpama bulan mengambang. Gitewww⁣
⁣
JOM cantik bersama WD.
12 1 14 August, 2019