#wdec Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #wdec and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
16 minutes
Average like
6
Average comment
0.1
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

@lilyjazmine.beauty Profile picture

@lilyjazmine.beauty

Hai semua, sempena dengan bulan kemerdekaan dan hari Malaysia, kita nak offer promosi WDTA (Women Desiree Triple Advance) dengan harga yang terbaik.
.
Cuba tengok harga dalam pic tu☝️😊
.
Haa, kalau suka boleh wassap kita kat whatsapp link yg ada kat bio kita tu. So, apa tunggu lagi. Jom kekal cantik dengan WDTA dari Adleesya Beauty 🤗
.
#adleesya #adleesyabeauty #beauty #womendesire #wdec #wdta #cream #cantik #antiaging #antijerawat #jerawat #jeragat #antijeragat #produkkecantikan #tips #tipscantik #petua #petuacantik #malaysia #kl #kualalumpur #selangor #subang #shahalam #calitcalitcantik

Hai semua, sempena dengan bulan kemerdekaan dan hari Malaysia, kita nak offer promosi WDTA (Women Desiree Triple Advance) dengan harga yang terbaik.
.
Cuba tengok harga dalam pic tu☝️😊
.
Haa, kalau suka boleh wassap kita kat whatsapp link yg ada kat bio kita tu. So, apa tunggu lagi. Jom kekal cantik dengan WDTA dari Adleesya Beauty 🤗
.
#adleesya#adleesyabeauty#beauty#womendesire#wdec#wdta#cream#cantik#antiaging#antijerawat#jerawat#jeragat#antijeragat #produkkecantikan#tips#tipscantik#petua#petuacantik#malaysia#kl#kualalumpur#selangor#subang#shahalam#calitcalitcantik
0 1 3 minutes ago
@womendesiree.damia Profile picture

@womendesiree.damia

Kalau kita lihat pada mata kasar memang kita annoying.
. "Makeup cantiklah,
Filter cantik lah,
Orang dah cantik, pakai aoa pun cantik,
Dah die jual benda tu memang la dia cakap bagus"
.
Hakak ni kan korang, feeling sesuatu betul bila orang cakap macam tu. Tapi tak pe.. Biar mereka berkata-kata.
.
Cuma yang pasti hakak nak cakap kat sini.. Orang cantik yang korang nampak ni..die takkan tayang gambar die dengan woman desiree tu sebab dia kena bayar ke apa. Tak de untung pun. Ini bukan zaman dulu.
.
Dia bergambaq, ha kan keluar bahasa aku. Okay gambar testimoni itu adalah jujur dari dia sendiri dan dia kongsi dengan kita semua bukan pasai nak bagi harapan kat hang. Tapi..kalau hang sungguh ada masalah macam yang dia hadapi hang patut try.
.
Wah emosi sis. Tidak-tidak2.
Nak try apa yang best women Desiree
WhatsApp link hakak fairuz
Www.wasap.my/0132773174
.
#womandesiree
#womandesireeagent #womandesireeessentialcream #cantik #pucukmuda #muda #menawan #meletop #anggun #spa #plasticsurgery #vitamincserum #vitamin #wdec #wdta #kulitbersih #solusikulitkering #kulitberminyak #luluskkm #wdselangor #wdsungaibuloh #agentsungaibuloh #codhospitalsungaibuloh

Kalau kita lihat pada mata kasar memang kita annoying.
. "Makeup cantiklah,
Filter cantik lah,
Orang dah cantik, pakai aoa pun cantik,
Dah die jual benda tu memang la dia cakap bagus"
.
Hakak ni kan korang, feeling sesuatu betul bila orang cakap macam tu. Tapi tak pe.. Biar mereka berkata-kata.
.
Cuma yang pasti hakak nak cakap kat sini.. Orang cantik yang korang nampak ni..die takkan tayang gambar die dengan woman desiree tu sebab dia kena bayar ke apa. Tak de untung pun. Ini bukan zaman dulu.
.
Dia bergambaq, ha kan keluar bahasa aku. Okay gambar testimoni itu adalah jujur dari dia sendiri dan dia kongsi dengan kita semua bukan pasai nak bagi harapan kat hang. Tapi..kalau hang sungguh ada masalah macam yang dia hadapi hang patut try.
.
Wah emosi sis. Tidak-tidak2.
Nak try apa yang best women Desiree
WhatsApp link hakak fairuz
Www.wasap.my/0132773174
.
#womandesiree
#womandesireeagent #womandesireeessentialcream #cantik #pucukmuda #muda #menawan #meletop #anggun #spa #plasticsurgery #vitamincserum #vitamin #wdec #wdta #kulitbersih #solusikulitkering#kulitberminyak #luluskkm #wdselangor #wdsungaibuloh #agentsungaibuloh #codhospitalsungaibuloh
1 0 2 hours ago
@wd_ina Profile picture

@wd_ina

Nak kulit muka cing cing gini ❗

WD tu WAJIB PAKAI NYA DI NADI. Kalau kat muka tu sampingan jer.

Nak pakai moleh, tak pakai pon takpe.

Kalau guna WD just pakai kat muka tak pakai kat nadi. Camne nak nampak perubahan. Memang takkan nampak lah jawapan dia.

Sebab WD RAWAT DALAMAN barulah terserlah luaran sesayang.

Calit di NADI cantik satu body.

agitchewww

#wdtarm80 #PromosiJimatRm20 #wdec #wdcodsenawang #wdcodseremban #wdcod #wdbrunei #wdsingapore #igshopmalaysia #wdmelaka #wdnegerisembilan #wdkualalumpur #serembanmacammacamada #wdperlis #wdperak #kulitkusam #bazarpaknill #wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdlabuan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #wdpulaupinang #wdmelaka #wdmurah #kulitberminyak

Nak kulit muka cing cing gini ❗

WD tu WAJIB PAKAI NYA DI NADI. Kalau kat muka tu sampingan jer.

Nak pakai moleh, tak pakai pon takpe.

Kalau guna WD just pakai kat muka tak pakai kat nadi. Camne nak nampak perubahan. Memang takkan nampak lah jawapan dia.

Sebab WD RAWAT DALAMAN barulah terserlah luaran sesayang.

Calit di NADI cantik satu body.

agitchewww

#wdtarm80 #PromosiJimatRm20 #wdec #wdcodsenawang #wdcodseremban #wdcod #wdbrunei #wdsingapore #igshopmalaysia #wdmelaka #wdnegerisembilan #wdkualalumpur #serembanmacammacamada #wdperlis #wdperak #kulitkusam #bazarpaknill #wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdlabuan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #wdpulaupinang #wdmelaka #wdmurah #kulitberminyak
6 0 2 hours ago
@wdta_beautysecret Profile picture

@wdta_beautysecret

❤ VIRAL SUDAHHH ❤

WDTA dah makin viral uols. Time ni la patut rebut peluang jadi Dealer hihihi

Fb ads tak jalan pun. Ada je pm masuk tanya produk. Perghhhh syokkk. Teringat lak zaman viral Perlaking dulu. Cenggini la. Orang cari kita tanya produk. Ngeeee

Yang nak cerah berseri, awet muda, anjal uols memang kena cuba WDTA. Kesan pantas 3x ganda dari WD lama

Muda 10 tahun dari usia. Nak cantik dah semakin mudah sekarang coz teknologi kecantikan dah semakin advance.

Calit WDTA je perghhh kompem jatuh cinta tak pandang dah lain. Kesan sepantas 1 minit untuk anjal. Memang kalah botox
.
.
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
.Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865
#womendesiree #womendesire #womendesireeessentialcream #wdec #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #codipoh #wdipohperak

❤ VIRAL SUDAHHH ❤

WDTA dah makin viral uols. Time ni la patut rebut peluang jadi Dealer hihihi

Fb ads tak jalan pun. Ada je pm masuk tanya produk. Perghhhh syokkk. Teringat lak zaman viral Perlaking dulu. Cenggini la. Orang cari kita tanya produk. Ngeeee

Yang nak cerah berseri, awet muda, anjal uols memang kena cuba WDTA. Kesan pantas 3x ganda dari WD lama

Muda 10 tahun dari usia. Nak cantik dah semakin mudah sekarang coz teknologi kecantikan dah semakin advance.

Calit WDTA je perghhh kompem jatuh cinta tak pandang dah lain. Kesan sepantas 1 minit untuk anjal. Memang kalah botox
.
.
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
.Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865 
#womendesiree #womendesire  #womendesireeessentialcream  #wdec  #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib  #codipoh #wdipohperak
5 0 3 hours ago
@wdta_beautysecret Profile picture

@wdta_beautysecret

❤ SERIUS BETUL-BETUL TAK SANGKA ❤

Kalau tengok akak ni punya masalah jeragat cam takde harapan je nak pulih kan?

Uols yang ada masalah jeragat je yang faham betapa peritnya nak hilangkan jeragat yang semakin besar meluaskan kuasa jajahan

Macam-macam produk cuba dari A sampai Z. Tapi jeragat dok tang tu jugak kan

Akhirnya tumpas gak di tangan Women Desiree Tripple Advance (WDTA). Baru 2 minggu ni. Kalau 2 tahun tak mustahil flawless terus akak ni
.
.
.
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
.Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865
#womendesiree #womendesire #womendesireeessentialcream #wdec #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #codipoh #wdipohperak

❤ SERIUS BETUL-BETUL TAK SANGKA ❤

Kalau tengok akak ni punya masalah jeragat cam takde harapan je nak pulih kan?

Uols yang ada masalah jeragat je yang faham betapa peritnya nak hilangkan jeragat yang semakin besar meluaskan kuasa jajahan

Macam-macam produk cuba dari A sampai Z. Tapi jeragat dok tang tu jugak kan

Akhirnya tumpas gak di tangan Women Desiree Tripple Advance (WDTA). Baru 2 minggu ni. Kalau 2 tahun tak mustahil flawless terus akak ni
.
.
.
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
.Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865 
#womendesiree #womendesire  #womendesireeessentialcream  #wdec  #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib  #codipoh #wdipohperak
2 0 3 hours ago
@wdta_beautysecret Profile picture

@wdta_beautysecret

❤ PERGHHH CALIT-CALIT ANJAL TERUS. KALAH BOTOX ❤

Women Desiree masuk formula baru uols. Tripple Advance Formula. Yang paling best TANPA paraben

Formulasi baru ni kesan lebih pantas 3x ganda. 3x ganda kuasa anjal/awet muda. 3x ganda kuasa pencerahan/glowing. 3x ganda kuasa menghapus jerawat/jeragat. 3x ganda kuasa untuk kurus

Sempat lagi nak comey time raya. Kesan pantas seawal 1 hari. Zassss.
So sesapa yg pernah curang sebelum ni baik patah balik hihi

Bukan calang-calang tau yang buat formulasi WD. Proffessor lulusan Oxford yang berpengalaman lebih 12 tahun dalam bidang kosmetik

So sorry to say WD bukan timbang kilo

Cara guna yang sangat mudah calitan hanya pada nadi membuatkan WD memang teramat patut patut digilai wanita

Aishhh 3x ganda lebih pantas untuk cantik. Opkos Kak Ida sambar dulu haha
.
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
.Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865
#womendesiree #womendesire #womendesireeessentialcream #wdec #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #codipoh #wdipohperak

❤ PERGHHH CALIT-CALIT ANJAL TERUS. KALAH BOTOX ❤

Women Desiree masuk formula baru uols. Tripple Advance Formula. Yang paling best TANPA paraben

Formulasi baru ni kesan lebih pantas 3x ganda. 3x ganda kuasa anjal/awet muda. 3x ganda kuasa pencerahan/glowing. 3x ganda kuasa menghapus jerawat/jeragat. 3x ganda kuasa untuk kurus

Sempat lagi nak comey time raya. Kesan pantas seawal 1 hari. Zassss. 
So sesapa yg pernah curang sebelum ni baik patah balik hihi

Bukan calang-calang tau yang buat formulasi WD. Proffessor lulusan Oxford yang berpengalaman lebih 12 tahun dalam bidang kosmetik

So sorry to say WD bukan timbang kilo

Cara guna yang sangat mudah calitan hanya pada nadi membuatkan WD memang teramat patut patut digilai wanita

Aishhh 3x ganda lebih pantas untuk cantik. Opkos Kak Ida sambar dulu haha
.
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
.Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865 
#womendesiree #womendesire  #womendesireeessentialcream  #wdec  #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib  #codipoh #wdipohperak
1 0 3 hours ago
@womendesiree_official_shahalam Profile picture

@womendesiree_official_shahalam

Seksyen 20, Shah Alam.

🌻Wow bukan biasher-biasher nih. Artis pun dah calit WD tau uols. Jalil Hamid dan isterinya.So, tak perlu ragu2 lg dgn produk WD ni.😄 💐.
.
.
Lelaki boleh guna. Cecalit dekat dua point nadi saja. Pergelangan tangan dan leher. 🌻Haa bukan kaum Hawa jer yang nak cantik kan. Kaum Adam pun dah semakin pandai jaga kulit. 💐Lagi sweet guna sesama dengan pasangan Barulah dedua maintain awet muda. 😄♥️
.
.
Wow bestnya. Jom grab cepat sblm harga PROMOSI tamat.
.
.
Berminat nak info boleh tekan link di bio untuk direct wasap.

#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #teammokdahebat #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu #artismalaysia

🌻Wow bukan biasher-biasher nih. Artis pun dah calit WD tau uols. Jalil Hamid dan isterinya.So, tak perlu ragu2 lg dgn produk WD ni.😄 💐.
.
.
Lelaki boleh guna. Cecalit dekat dua point nadi saja. Pergelangan tangan dan leher. 🌻Haa bukan kaum Hawa jer yang nak cantik kan. Kaum Adam pun dah semakin pandai jaga kulit. 💐Lagi sweet guna sesama dengan pasangan Barulah dedua maintain awet muda. 😄♥️
.
.
Wow bestnya. Jom grab cepat sblm harga PROMOSI tamat.
.
.
Berminat nak info boleh tekan link di bio untuk direct wasap.

#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #teammokdahebat #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu #artismalaysia
5 0 3 hours ago
@wd_ina Profile picture

@wd_ina

Kak Ina memang suka nak up testimoni cun melecun ni. Geram ja tengok semua pakat cantik cantik sejak berWD. Seriuslah jeles, siapa tak jeles kalau tengok makeup sikit macam ni ja dah lawa.
.
.
Alaaa tapi janganlah risau. Semua pun boleh dapat kulit cantik macam ni kalau hangpa:
.
✔️ Konsisten sapu WD hari hari pagi sekali malam sekali sebaik baiknya selepas mandi.
✔️ Konsisten minum air masak cukup setiap hari.
.
.
Ehh semudah tu ja,Of course lah. Zaman dah canggih manggih pun korang masih nak susah susah buat apa kan? Kalau dulu beauty is pain, Sekarang beauty is fun. Ecewahh kemain lagi nihh.
.
.
Ye laaa calit calit dengan senang hati boleh flawless sana sini, buat apa nak sakit sana sakit sini kan? Ada cara mudah jangan susah susah dah. Nak cantik pun kena bijak githeww. Hikss 🙈
.
.
WD ni actually krim kecantikan yang mana 4 fingsi utama dia mencerahkan,menegangkan,menganjalkan dan anti penuaan. Sapuan dia mudah ja, just sapu dekat 3 point nadi sahaja, nadi tangan,nadi leher dan ari ari.
.
.
Tapi bila pakai macam macam masalah terawat sebab WD rawat masalah kita dari dalam, singkir toksin toksin yang berkeladak dan lancarkan pengaliran darah yang tersumbat. Tu yang macam macam testi kami dapat tu termasuklah testi gojezz macam sisturr nihh 😍.
.
.
WD sebotol tahan 1-2 bulan cuma RM100 ja seunit. Tapi sekarang PROMOSI Anniversary cuma RM80 ja seunit. Lagi banyak korang beli lagi JIMAT.
🆓 Gift
🆓Guide
🆓5 Tips Menarik
semuanya dengan WD
.
.
📲📲📲
+60177948951
.
#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #teammokdahebat #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu

Kak Ina memang suka nak up testimoni cun melecun ni. Geram ja tengok semua pakat cantik cantik sejak berWD. Seriuslah jeles, siapa tak jeles kalau tengok makeup sikit macam ni ja dah lawa.
.
.
Alaaa tapi janganlah risau. Semua pun boleh dapat kulit cantik macam ni kalau hangpa:
.
✔️ Konsisten sapu WD hari hari pagi sekali malam sekali sebaik baiknya selepas mandi.
✔️ Konsisten minum air masak cukup setiap hari.
.
.
Ehh semudah tu ja,Of course lah. Zaman dah canggih manggih pun korang masih nak susah susah buat apa kan? Kalau dulu beauty is pain, Sekarang beauty is fun. Ecewahh kemain lagi nihh.
.
.
Ye laaa calit calit dengan senang hati boleh flawless sana sini, buat apa nak sakit sana sakit sini kan? Ada cara mudah jangan susah susah dah. Nak cantik pun kena bijak githeww. Hikss 🙈
.
.
WD ni actually krim kecantikan yang mana 4 fingsi utama dia mencerahkan,menegangkan,menganjalkan dan anti penuaan. Sapuan dia mudah ja, just sapu dekat 3 point nadi sahaja, nadi tangan,nadi leher dan ari ari.
.
.
Tapi bila pakai macam macam masalah terawat sebab WD rawat masalah kita dari dalam, singkir toksin toksin yang berkeladak dan lancarkan pengaliran darah yang tersumbat. Tu yang macam macam testi kami dapat tu termasuklah testi gojezz macam sisturr nihh 😍.
.
.
WD sebotol tahan 1-2 bulan cuma RM100 ja seunit. Tapi sekarang PROMOSI Anniversary cuma RM80 ja seunit. Lagi banyak korang beli lagi JIMAT.
🆓 Gift
🆓Guide
🆓5 Tips Menarik 
semuanya dengan WD
.
.
📲📲📲
+60177948951
.
#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #teammokdahebat #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu
2 0 4 hours ago
@womendesiree_ceqha Profile picture

@womendesiree_ceqha

"Stress betul kak Lin masa pregnant ni. Muka teruk!"
.
Biasalah, masa pregnant hormon kan berubah. Cuma kadang² jadi tunggang langgang, yang buat muka penuh jerawat tiba-tiba. Memang stress la.
.
Alhamdulillah jumpa WDTA masa dalam pantang. Ingatkan dah takde harapan, rupanya sinar yang datang.
.
Cuma calit kat 3 nadi je. Kak Lin suka sebab tak perlu habis banyak masa nak guna.
.
Kak Lin dah buktikan sendiri, anda bagaimana?
.
Jom mulakan calitan pertama WDTA sementara promosi RM 80 masih ada.
.
Free shipping with free gift. ❤
.
WhatsApps ceqha 0137158225 atau klik link pada bio @womendesiree_ceqha 😊

"Stress betul kak Lin masa pregnant ni. Muka teruk!"
.
Biasalah, masa pregnant hormon kan berubah. Cuma kadang² jadi tunggang langgang, yang buat muka penuh jerawat tiba-tiba. Memang stress la.
.
Alhamdulillah jumpa WDTA masa dalam pantang. Ingatkan dah takde harapan, rupanya sinar yang datang.
.
Cuma calit kat 3 nadi je. Kak Lin suka sebab tak perlu habis banyak masa nak guna.
.
Kak Lin dah buktikan sendiri, anda bagaimana?
.
Jom mulakan calitan pertama WDTA sementara promosi RM 80 masih ada.
.
Free shipping with free gift. ❤
.
WhatsApps ceqha 0137158225 atau klik link pada bio @womendesiree_ceqha 😊
4 1 4 hours ago
@womendesiree_official_shahalam Profile picture

@womendesiree_official_shahalam

Seksyen 20, Shah Alam.

Dayah memang suka nak up testimoni cun melecun ni. Geram ja tengok semua pakat cantik cantik sejak berWD. Seriuslah jeles, siapa tak jeles kalau tengok makeup sikit macam ni ja dah lawa.
.
.
Alaaa tapi janganlah risau. Semua pun boleh dapat kulit cantik macam ni kalau hangpa:
.
✔️ Konsisten sapu WD hari hari pagi sekali malam sekali sebaik baiknya selepas mandi.
✔️ Konsisten minum air masak cukup setiap hari.
.
.
Ehh semudah tu ja,Of course lah. Zaman dah canggih manggih pun korang masih nak susah susah buat apa kan? Kalau dulu beauty is pain, Sekarang beauty is fun. Ecewahh kemain lagi nihh.
.
.
Ye laaa calit calit dengan senang hati boleh flawless sana sini, buat apa nak sakit sana sakit sini kan? Ada cara mudah jangan susah susah dah. Nak cantik pun kena bijak githeww. Hikss 🙈
.
.
WD ni actually krim kecantikan yang mana 4 fingsi utama dia mencerahkan,menegangkan,menganjalkan dan anti penuaan. Sapuan dia mudah ja, just sapu dekat 3 point nadi sahaja, nadi tangan,nadi leher dan ari ari.
.
.
Tapi bila pakai macam macam masalah terawat sebab WD rawat masalah kita dari dalam, singkir toksin toksin yang berkeladak dan lancarkan pengaliran darah yang tersumbat. Tu yang macam macam testi kami dapat tu termasuklah testi gojezz macam sisturr nihh 😍.
.
.
WD sebotol tahan 1-2 bulan cuma RM100 ja seunit. Tapi sekarang PROMOSI Anniversary cuma RM80 ja seunit. Lagi banyak korang beli lagi JIMAT.
🆓 Gift
🆓Guide
🆓5 Tips Menarik
semuanya dengan WD
.
.
📲📲📲
+60107721229
.
#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #teammokdahebat #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu

Dayah memang suka nak up testimoni cun melecun ni. Geram ja tengok semua pakat cantik cantik sejak berWD. Seriuslah jeles, siapa tak jeles kalau tengok makeup sikit macam ni ja dah lawa.
.
.
Alaaa tapi janganlah risau. Semua pun boleh dapat kulit cantik macam ni kalau hangpa:
.
✔️ Konsisten sapu WD hari hari pagi sekali malam sekali sebaik baiknya selepas mandi.
✔️ Konsisten minum air masak cukup setiap hari.
.
.
Ehh semudah tu ja,Of course lah. Zaman dah canggih manggih pun korang masih nak susah susah buat apa kan? Kalau dulu beauty is pain, Sekarang beauty is fun. Ecewahh kemain lagi nihh.
.
.
Ye laaa calit calit dengan senang hati boleh flawless sana sini, buat apa nak sakit sana sakit sini kan? Ada cara mudah jangan susah susah dah. Nak cantik pun kena bijak githeww. Hikss 🙈
.
.
WD ni actually krim kecantikan yang mana 4 fingsi utama dia mencerahkan,menegangkan,menganjalkan dan anti penuaan. Sapuan dia mudah ja, just sapu dekat 3 point nadi sahaja, nadi tangan,nadi leher dan ari ari.
.
.
Tapi bila pakai macam macam masalah terawat sebab WD rawat masalah kita dari dalam, singkir toksin toksin yang berkeladak dan lancarkan pengaliran darah yang tersumbat. Tu yang macam macam testi kami dapat tu termasuklah testi gojezz macam sisturr nihh 😍.
.
.
WD sebotol tahan 1-2 bulan cuma RM100 ja seunit. Tapi sekarang PROMOSI Anniversary cuma RM80 ja seunit. Lagi banyak korang beli lagi JIMAT.
🆓 Gift
🆓Guide
🆓5 Tips Menarik 
semuanya dengan WD
.
.
📲📲📲
+60107721229
.
#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #teammokdahebat #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu
1 0 4 hours ago
@womendesiree_official_shahalam Profile picture

@womendesiree_official_shahalam

Seksyen 20, Shah Alam.

Sekali pandang cam tipu jek testimoni ni kan. Ya ramai yang kata testimoni ni orang yang berbeza. Terpulang la kat u olsss nak kata tipu ka orang lain lain ka. Yang saya tahu ini adalah real nya testimoni!😍
_
Nak dapat perubahan camni bukan sehari dua taw sayang. Bukan juga sebulan dua. Tapi makan tahun okeyh. Kastemer ni sendiri dah KONSISTEN WD. Haaa nak cantik bukan hanya pada luaran tapi mesti lahir dari dalaman yang sihat dan bersih dari toksin.
_
Wajah berjeragat, kusam, gelap dan tak bermaya ada kaitan dgn dalaman kita yang tak sihat. Bila toksin banyak dalam badan, macam2 penyakit la yang suka singgah. Sebab tu la makan la supplement ape pun, tak memberi kesan pun kan. Kesan sekejap je kalau ada pun kn.
_
Jadi saiyunk2 yang tengah guna WD tu, tolong lah konsisten taw jika nak kulit wajah sihat dan cantik. Tak susah pun nak konsisten, sentiasa bawa wd bersama dalam handbeg, bila bila, di mana sahaja, uols boleh calit wd ni dgn senang hati. . .
.
Lepas tu minum air masak secukupnya. Macam kita nak cuci baju la kan, ada berus tapi air tak cukup so baju pun tak bersih la kan sebab tak cukup air nak sental baju tu.
Jadi sama la cam WD ni, dah calit calit wd tapi air minum tak cukup so camne wd nak merawat dan menyah toksin dlm badan kita?
_
Info lanjut bole direct whatsapp 📲 0107721229

#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #teammokdahebat #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu

Sekali pandang cam tipu jek testimoni ni kan. Ya ramai yang kata testimoni ni orang yang berbeza. Terpulang la kat u olsss nak kata tipu ka orang lain lain ka. Yang saya tahu ini adalah real nya testimoni!😍
_
Nak dapat perubahan camni bukan sehari dua taw sayang. Bukan juga sebulan dua. Tapi makan tahun okeyh. Kastemer ni sendiri dah KONSISTEN WD. Haaa nak cantik bukan hanya pada luaran tapi mesti lahir dari dalaman yang sihat dan bersih dari toksin.
_
Wajah berjeragat, kusam, gelap dan tak bermaya ada kaitan dgn dalaman kita yang tak sihat. Bila toksin banyak dalam badan, macam2 penyakit la yang suka singgah. Sebab tu la makan la supplement ape pun, tak memberi kesan pun kan. Kesan sekejap je kalau ada pun kn.
_
Jadi saiyunk2 yang tengah guna WD tu, tolong lah konsisten taw jika nak kulit wajah sihat dan cantik. Tak susah pun nak konsisten, sentiasa bawa wd bersama dalam handbeg, bila bila, di mana sahaja, uols boleh calit wd ni dgn senang hati. . .
.
Lepas tu minum air masak secukupnya. Macam kita nak cuci baju la kan, ada berus tapi air tak cukup so baju pun tak bersih la kan sebab tak cukup air nak sental baju tu.
Jadi sama la cam WD ni, dah calit calit wd tapi air minum tak cukup so camne wd nak merawat dan menyah toksin dlm badan kita?
_
Info lanjut bole direct whatsapp 📲 0107721229

#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #teammokdahebat #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu
3 0 4 hours ago
@wdta_beautysecret Profile picture

@wdta_beautysecret

❤ TAK SIA-SIA JADI "PUNGGUK" YANG SETIA ❤

Hasil mencalit Women Desiree tanpa jemu hingga sekarang tadaaaa. Ehhh memang tak mampu nak jemu pun coz 15 saat siap 1x calit

Uols tengok la. Memang tercabar habis kikiki

Kalau dulu pipi tembam cam apam gitew. Takleh nak wat apa. Kini V-Shape sudah pipi. WD memang penyelamat. Mood pun stabil je takde nak meroyan pelik-pelik

Ni la #FreelanceModel yang menjadi pengguna setia WD tau sebab manfaat WD terlalu wowww untuk wanita dari atas sampai bawah

Dok selfie dengan anak murid ramai tertipu tau ingatkan sebaya

Honestly WD memang superbbb power untuk kekal anjal, cantik & awet muda
.
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
.Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865
#womendesiree #womendesire #womendesireeessentialcream #wdec #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #codipoh #wdipohperak

❤ TAK SIA-SIA JADI "PUNGGUK" YANG SETIA ❤

Hasil mencalit Women Desiree tanpa jemu  hingga sekarang tadaaaa. Ehhh memang tak mampu nak jemu pun coz 15 saat siap 1x calit

Uols tengok la. Memang tercabar habis kikiki

Kalau dulu pipi tembam cam apam gitew. Takleh nak wat apa. Kini V-Shape sudah pipi. WD memang penyelamat. Mood pun stabil je takde nak meroyan pelik-pelik

Ni la #FreelanceModel yang menjadi pengguna setia WD tau sebab manfaat WD terlalu wowww untuk wanita dari atas sampai bawah

Dok selfie dengan anak murid ramai tertipu tau ingatkan sebaya

Honestly WD memang superbbb power untuk kekal anjal, cantik & awet muda
.
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
.Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865 
#womendesiree #womendesire  #womendesireeessentialcream  #wdec  #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib  #codipoh #wdipohperak
2 0 4 hours ago
@wdta_beautysecret Profile picture

@wdta_beautysecret

❤ TAK SIA-SIA JADI "PUNGGUK" YANG SETIA ❤

Hasil mencalit Women Desiree tanpa jemu hingga sekarang tadaaaa. Ehhh memang tak mampu nak jemu pun coz 15 saat siap 1x calit

Uols tengok la. Memang tercabar habis kikiki

Kalau dulu pipi tembam cam apam gitew. Takleh nak wat apa. Kini V-Shape sudah pipi. WD memang penyelamat. Mood pun stabil je takde nak meroyan pelik-pelik

Ni la #FreelanceModel yang menjadi pengguna setia WD tau sebab manfaat WD terlalu wowww untuk wanita dari atas sampai bawah

Dok selfie dengan anak murid ramai tertipu tau ingatkan sebaya

Honestly WD memang superbbb power untuk kekal anjal, cantik & awet muda
.
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
.Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865
#womendesiree #womendesire #womendesireeessentialcream #wdec #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #codipoh #wdipohperak

❤ TAK SIA-SIA JADI "PUNGGUK" YANG SETIA ❤

Hasil mencalit Women Desiree tanpa jemu  hingga sekarang tadaaaa. Ehhh memang tak mampu nak jemu pun coz 15 saat siap 1x calit

Uols tengok la. Memang tercabar habis kikiki

Kalau dulu pipi tembam cam apam gitew. Takleh nak wat apa. Kini V-Shape sudah pipi. WD memang penyelamat. Mood pun stabil je takde nak meroyan pelik-pelik

Ni la #FreelanceModel yang menjadi pengguna setia WD tau sebab manfaat WD terlalu wowww untuk wanita dari atas sampai bawah

Dok selfie dengan anak murid ramai tertipu tau ingatkan sebaya

Honestly WD memang superbbb power untuk kekal anjal, cantik & awet muda
.
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
.Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865 
#womendesiree #womendesire  #womendesireeessentialcream  #wdec  #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib  #codipoh #wdipohperak
1 0 4 hours ago
@wdta_beautysecret Profile picture

@wdta_beautysecret

🌸KANDUNGAN WOMEN DESIRE ESSENTIAL CREAM🌸
°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
🌴Ekstrak Pueraria Mirifica - Bertindak sebagai penstabil hormon estrogen anda 🌴Ekstrak Akar Tree Peony - Bertindak sebagai antibodi untuk mengeluarkan toksik dari badan anda. 🌴Arbutin - Ekstrak berberry yang boleh mencerahkan kulit serta sebagai agen anti penuaan. 🌴Saxifraga Sarmentosa Extract - Memutihkan kulit secara semula jadi,mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibt parut jerawat. 🌴Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis - Menyerap sinaran UV serta melindungi anda dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat. 🌴Cetearyl Glucoside - Menjaga kelembapan kulit anda dari kering. 🌴Glycerin - Menghilangkan kesan parut kulit anda. 🌴Glutathione - Agen anti penuaan dan kanser 🌴Niacinamide - Vitamin B3 yang berfungsi mengekalkan kelembapan kulit. 🌴Cetearyl Glucoside - Mengekalkan kelembapan dan menganjalkan kulit. 🌴Dimethicone Topical - Mempercepatkan proses pertumbuhan sel kulit serta melindungi kulit dari kekeringan. 🌴Hidrolyzed Sesame Protein - Menjadikan kulit licin lembut dan anjal. 🌴Xylitylglucoside - Melembabkan serta mempercepatkan proses pertumbuhan kulit yang baru sehingga dapat memeberhentikan pendarahan dengan segera. 🌴Phenoxyethanol - Mengeluarkan toksik yang terperangkap didalam tubuh badan. 🌴Aminopropyl Ascorbyl Phosphates - Agen antioksida yang melambatkan proses penuaan.
.
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
.Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865
#womendesiree #womendesire #womendesireeessentialcream #wdec #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #codipoh #wdipohperak

🌸KANDUNGAN WOMEN DESIRE ESSENTIAL CREAM🌸
°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
🌴Ekstrak Pueraria Mirifica - Bertindak sebagai penstabil hormon estrogen anda 🌴Ekstrak Akar Tree Peony - Bertindak sebagai antibodi untuk mengeluarkan toksik dari badan anda. 🌴Arbutin - Ekstrak berberry yang boleh mencerahkan kulit serta sebagai agen anti penuaan. 🌴Saxifraga Sarmentosa Extract - Memutihkan kulit secara semula jadi,mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibt parut jerawat. 🌴Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis - Menyerap sinaran UV serta melindungi anda dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat. 🌴Cetearyl Glucoside - Menjaga kelembapan kulit anda dari kering. 🌴Glycerin - Menghilangkan kesan parut kulit anda. 🌴Glutathione - Agen anti penuaan dan kanser 🌴Niacinamide - Vitamin B3 yang berfungsi mengekalkan kelembapan kulit. 🌴Cetearyl Glucoside - Mengekalkan kelembapan dan menganjalkan kulit. 🌴Dimethicone Topical - Mempercepatkan proses pertumbuhan sel kulit serta melindungi kulit dari kekeringan. 🌴Hidrolyzed Sesame Protein - Menjadikan kulit licin lembut dan anjal. 🌴Xylitylglucoside - Melembabkan serta mempercepatkan proses pertumbuhan kulit yang baru sehingga dapat memeberhentikan pendarahan dengan segera. 🌴Phenoxyethanol - Mengeluarkan toksik yang terperangkap didalam tubuh badan. 🌴Aminopropyl Ascorbyl Phosphates - Agen antioksida yang melambatkan proses penuaan.
.
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
.Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865 
#womendesiree #womendesire  #womendesireeessentialcream  #wdec  #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib  #codipoh #wdipohperak
2 0 4 hours ago
@cikaidamajid Profile picture

@cikaidamajid

Takk sesia konsisten hampir setahun mencalitt WD. Muka yang dulu bulat haaa siap double chinggg macam bola. Sekarang ni dah cantikkk runcing macam anakk dara haaa. Fuhhhh mantop! .
.
.
Umur kitaa 37 tahun dah berkahwin ada anak sorang. Pekerjaan seorang guru. Masalah sebelum guna WD, Muka agak kusam, pipi pun sihat membulat macam di masukkan yis dalam pipi niee .
.
.
Kembang mekar tak hinggat doniaa. Aduhhh strees kan.
Kadang nakk berfesyen tudung pun payohhh. Iyeee la muka mulat macam tu, sesuai tudung bawal jekkk. Itu pun pipi bulat2. Teringin jugak nak melawa macam cecikgu yang lain tu. Walau ada anak pun still nampakk comeii kemas ja. .
.
.
Takk sesia lah konsisten mencalit krim WD dekat 3 point. Minum air masak cecukup. Dapat hasil woww gempakss macam niee. Kulitt makin pun pink pink cerahh. Tanda kulit sehatt dari dalam.
.
.
Puas hatii sesangat. Seghonokk sekarang nakk berfesyen tudung macam mana pun. Nampakkk omeiii jaaa hihi
Anakk murid pasti senang hati kan dapatt cekguu lawa cantik macam nie!?
.
.
Whatsapp 0132480488
#womendesiree #womendesireesungaibuloh #womendesireetripleadvance #womendesireecream #krimhormon #krimajaib #womendesireekotadamansara #peealotion #peeadolce #vhygiene #wdvhygiena #wdta #wdec #wdtasungaibuloh #wdtakotadamansara #wdtasubang #wdtashahalam #krimawetmuda

Takk sesia konsisten hampir setahun mencalitt WD. Muka yang dulu bulat haaa siap double chinggg macam bola. Sekarang ni dah cantikkk runcing macam anakk dara haaa. Fuhhhh mantop! .
.
.
Umur kitaa 37 tahun dah berkahwin ada anak sorang. Pekerjaan seorang guru. Masalah sebelum guna WD, Muka agak kusam, pipi pun sihat membulat macam di masukkan yis dalam pipi niee .
.
.
Kembang mekar tak hinggat doniaa. Aduhhh strees kan. 
Kadang nakk berfesyen tudung pun payohhh. Iyeee la muka mulat macam tu, sesuai tudung bawal jekkk. Itu pun pipi bulat2. Teringin jugak nak melawa macam cecikgu yang lain tu. Walau ada anak pun still nampakk comeii kemas ja. .
.
.
Takk sesia lah konsisten mencalit krim WD dekat 3 point. Minum air masak cecukup. Dapat hasil woww gempakss macam niee. Kulitt makin pun pink pink cerahh. Tanda kulit sehatt dari dalam.
.
.
Puas hatii sesangat. Seghonokk sekarang nakk berfesyen tudung macam mana pun. Nampakkk omeiii jaaa hihi 
Anakk murid pasti senang hati kan dapatt cekguu lawa cantik macam nie!?
.
.
Whatsapp 0132480488
#womendesiree #womendesireesungaibuloh #womendesireetripleadvance #womendesireecream #krimhormon #krimajaib #womendesireekotadamansara #peealotion #peeadolce #vhygiene #wdvhygiena #wdta #wdec #wdtasungaibuloh #wdtakotadamansara #wdtasubang #wdtashahalam #krimawetmuda
7 0 4 hours ago
@womendesiree.damia Profile picture

@womendesiree.damia

Koramg tahu tak, tahap lembapan pada kulit korang bergantung pada cuaca dan suhu di persekitaran?
.
So, selalu la jadikan amalan 6 tips elakkan kulit kering ni.
.
1. Sebaiknya, elakkan mandi terlalu lama setiap hari dan pastikan korang mandi dengan suhu air yang suam. Air yang terlalu panas membuatkan minyak semula jadi yang terhasil pada kulit korang hilang.
.
2. Selain pencuci muka biasa, guna la pencuci yang mengandungi pelembap. Elakkan menggunakan sabun yang mengandungi kandungan pewangi dan beralkohol.
.
3. Sapu losen dengan segera sesudah mandi atau cuci tangan agar kulit kekal lembap dengan secukupnya.
.  4. Gunakan sabun pencuci tanpa wangian dan elak gunakan pelembut kain. .  5. Jangan gunakan span mandian atau berus skrub yang boleh rosakkan kulit. Ia boleh menyebabkan kadar lembapan kulit berkurangan. .
6. Elak menggaru kulit muka atau tubuh
.
Jom amalkan.
.
#womandesiree #teamaidamajid #wdta #wdta #wdec #luluskkm #wdselangor #agentsungaibuloh #codhospitalsungaibuloh

Koramg tahu tak, tahap lembapan pada kulit korang bergantung pada cuaca dan suhu di persekitaran?
.
So, selalu la jadikan amalan 6 tips  elakkan kulit kering ni.
.
1. Sebaiknya, elakkan mandi terlalu lama setiap hari dan pastikan korang mandi dengan suhu air yang suam. Air yang terlalu panas membuatkan minyak semula jadi yang terhasil pada kulit korang hilang.
. 
2. Selain pencuci muka biasa, guna la pencuci yang mengandungi pelembap. Elakkan menggunakan sabun yang mengandungi kandungan pewangi dan beralkohol.
. 
3. Sapu losen dengan segera sesudah mandi atau cuci tangan agar kulit kekal lembap dengan secukupnya.
.  4. Gunakan sabun pencuci tanpa wangian dan elak gunakan pelembut kain. .  5. Jangan gunakan span mandian atau berus skrub yang boleh rosakkan kulit. Ia boleh menyebabkan kadar lembapan kulit berkurangan. . 
6. Elak menggaru kulit muka atau tubuh
.
Jom amalkan.
.
#womandesiree #teamaidamajid #wdta #wdta #wdec #luluskkm#wdselangor #agentsungaibuloh #codhospitalsungaibuloh
0 0 5 hours ago
@wd_ina Profile picture

@wd_ina

Fullamak dari kulit penuh jerawat & parut terus licin glowing habis. Betul ke guna wdta je boleh dapat kesan macam ni?
.
Seyes uoulls just calit dekat 3point nadi dah boleh dapat kesan macam ni. Tapi bukan sehari dua, berbulan bulan jugak sebab krim ni akan rawat kulit satu per satu dari dalaman kita. .
Dalam wdta ni ada Tree Peony iaitu antioksidan berfungsi untuk buang toksin & parasit jahat dalam badan. Bila dalaman dah bersih baru slow² Glutathione & Niacinamide ambil alih cerahkan kulit dan tutup tona tak sekata
.
Mana yang nak cari produk untuk dalaman & luaran kulit tu memang Juma suggest guna wdta ni. Dah la mudah, senang dan cepat cara nak ya dia. Siap ada KKM dan sijil halal dari JAKIM lagi. So uoulls tak perlu ragu-ragu dengan bahan yang kita guna. Semua memang selamat untuk kulit uoulls. .
Cecepat wasap 0177948951 untuk order ye
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia

Fullamak dari kulit penuh jerawat & parut terus licin glowing habis. Betul ke guna wdta je boleh dapat kesan macam ni?
.
Seyes uoulls just calit dekat 3point nadi dah boleh dapat kesan macam ni. Tapi bukan sehari dua, berbulan bulan jugak sebab krim ni akan rawat kulit satu per satu dari dalaman kita. .
Dalam wdta ni ada Tree Peony iaitu antioksidan berfungsi untuk buang toksin & parasit jahat dalam badan. Bila dalaman dah bersih baru slow² Glutathione & Niacinamide ambil alih cerahkan kulit dan tutup tona tak sekata
.
Mana yang nak cari produk untuk dalaman & luaran kulit tu memang Juma suggest guna wdta ni. Dah la mudah, senang dan cepat  cara nak ya dia. Siap ada KKM dan sijil halal dari JAKIM lagi. So uoulls tak perlu ragu-ragu dengan bahan yang kita guna. Semua memang selamat untuk kulit uoulls. .
Cecepat wasap 0177948951 untuk order ye
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia
1 0 5 hours ago
@juejuma_beauty Profile picture

@juejuma_beauty

Fullamak dari kulit penuh jerawat & parut terus licin glowing habis. Betul ke guna wdta je boleh dapat kesan macam ni?
.
Seyes uoulls just calit dekat 3point nadi dah boleh dapat kesan macam ni. Tapi bukan sehari dua, berbulan bulan jugak sebab krim ni akan rawat kulit satu per satu dari dalaman kita. .
Dalam wdta ni ada Tree Peony iaitu antioksidan berfungsi untuk buang toksin & parasit jahat dalam badan. Bila dalaman dah bersih baru slow² Glutathione & Niacinamide ambil alih cerahkan kulit dan tutup tona tak sekata
.
Mana yang nak cari produk untuk dalaman & luaran kulit tu memang Juma suggest guna wdta ni. Dah la mudah, senang dan cepat cara nak ya dia. Siap ada KKM dan sijil halal dari JAKIM lagi. So uoulls tak perlu ragu-ragu dengan bahan yang kita guna. Semua memang selamat untuk kulit uoulls. .
Cecepat wasap 01137954895 untuk order ye
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia

Fullamak dari kulit penuh jerawat & parut terus licin glowing habis. Betul ke guna wdta je boleh dapat kesan macam ni?
.
Seyes uoulls just calit dekat 3point nadi dah boleh dapat kesan macam ni. Tapi bukan sehari dua, berbulan bulan jugak sebab krim ni akan rawat kulit satu per satu dari dalaman kita. .
Dalam wdta ni ada Tree Peony iaitu antioksidan berfungsi untuk buang toksin & parasit jahat dalam badan. Bila dalaman dah bersih baru slow² Glutathione & Niacinamide ambil alih cerahkan kulit dan tutup tona tak sekata
.
Mana yang nak cari produk untuk dalaman & luaran kulit tu memang Juma suggest guna wdta ni. Dah la mudah, senang dan cepat  cara nak ya dia. Siap ada KKM dan sijil halal dari JAKIM lagi. So uoulls tak perlu ragu-ragu dengan bahan yang kita guna. Semua memang selamat untuk kulit uoulls. .
Cecepat wasap 01137954895 untuk order ye
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia
9 0 5 hours ago
@womendesiree.damia Profile picture

@womendesiree.damia

Kenapa perlu bersusah bergi spa untuk bayar treatment beratus ringgit jika women Desiree Essential cream RM80 sahaja boleh bantu?
.
WhatsApp link fairuz cepat-cepat
Www.wasap.my/0132773174
.
#womandesiree #womandesireeagent #womandesireeessentialcream #agentsungaibuloh #codhospitalsungaibuloh #bazarpaknil #wdta #wdec #luluskkm #wdselangor #agentsungaibuloh #codhospitalsungaibuloh #agentselangor

Kenapa perlu bersusah bergi spa untuk bayar treatment beratus ringgit jika women Desiree Essential cream RM80 sahaja boleh bantu?
.
WhatsApp link fairuz cepat-cepat
Www.wasap.my/0132773174
.
#womandesiree #womandesireeagent#womandesireeessentialcream #agentsungaibuloh #codhospitalsungaibuloh #bazarpaknil #wdta #wdec #luluskkm#wdselangor #agentsungaibuloh #codhospitalsungaibuloh #agentselangor
0 0 6 hours ago
@wdtasarawak_zie Profile picture

@wdtasarawak_zie

Beza orang yang pakai skincare sahaja dengan yang pakai skincare + #WDTA

Korang nampak tak effect kat pipi tu. Seketol bertelor helok macam kena cucuk botox 😆
Nyamuk nak landing pun boleh terpelanting dek dia punya anjal tuu. Kikiki

Ni sebab zat zat dalam krim WD, dia angkat balik otot muka yang dah jatuh, kendur tu. Bagi tegang, anjal toink toink balik.

Sebab tu la siapa yang mencalit wd nampak awet muda 5 ke 10 tahun ke belakang 🤭

Ni jugak antara sebab wd ni ramai repeat order. Sebab bila stop dorang cakap tak best. Kesan tak sama macam masa calit wd.

Gitewww.

Kenapa nak stop kalau dah dapat bagi kesan baik pada badan ye tak😁 psstt sekarang ada harga #PROMOSI_UlangtahunAB tau awak.Jom grab sekarang.

Jom wsap Zie👇👇👇👇 📲0196933629
📲0196933629

#TMPFighter160919
#DealerAdleesyaBeautySarawak
#calitcalitcantik #CalitCalitCantikSatuBadan #CalitNadiJer #KrimAjaib #KrimSusukModen #KrimKalisUsia #krimawetmuda #KulitKering #KulitKusam #KulitBerminyak
#Jeragat #Jerawat #parutberlubang #PoriPoriBesar #Eyebag #Wdec #WDTA #WD #womendesireeessentialcream #womenDesiree #womendesireetripleadvanced

Beza orang yang pakai skincare sahaja dengan yang pakai skincare + #WDTA

Korang nampak tak effect kat pipi tu. Seketol bertelor helok macam kena cucuk botox 😆
Nyamuk nak landing pun boleh terpelanting dek dia punya anjal tuu. Kikiki

Ni sebab zat zat dalam krim WD, dia angkat balik otot muka yang dah jatuh, kendur tu. Bagi tegang, anjal toink toink balik.

Sebab tu la siapa yang mencalit wd nampak awet muda 5 ke 10 tahun ke belakang 🤭

Ni jugak antara sebab wd ni ramai repeat order. Sebab bila stop dorang cakap tak best. Kesan tak sama macam masa calit wd.

Gitewww.

Kenapa nak stop kalau dah dapat bagi kesan baik pada badan ye tak😁 psstt sekarang ada harga #PROMOSI_UlangtahunAB tau awak.Jom grab sekarang.

Jom wsap Zie👇👇👇👇 📲0196933629
📲0196933629

#TMPFighter160919
#DealerAdleesyaBeautySarawak
#calitcalitcantik #CalitCalitCantikSatuBadan #CalitNadiJer #KrimAjaib #KrimSusukModen #KrimKalisUsia #krimawetmuda #KulitKering #KulitKusam #KulitBerminyak 
#Jeragat #Jerawat #parutberlubang #PoriPoriBesar #Eyebag #Wdec #WDTA #WD #womendesireeessentialcream #womenDesiree #womendesireetripleadvanced
1 0 6 hours ago
@womendesiree_ceqha Profile picture

@womendesiree_ceqha

"Dah tua-tua pun JERAWAT nak hinggap lagi." 😄
.
Yelah kan, jerawat orang muda tu biasa. Lagi yang cuma sebiji dua, jadi penyeri muka. Dah tua-tua pun ada, rimas pula.
.
Tak cukup dengan tu, banyak lagi manfaat yang akak ni kongsi,
.
✔ Kutil kat muka dah nak tanggal
✔ Kulit muka lembut
✔ Tumit pecah semakin membaik
.
Alhamdulillah semua dengan izin-Nya. Usaha kita, calit nadi je.
.
Calit WDTA tau!
.
Promosi RM 80 free postage, free gift. ❤
.
Klik link pada bio @womendesiree_ceqha atau WhatsApp ceqha 0137148225

"Dah tua-tua pun JERAWAT nak hinggap lagi." 😄
.
Yelah kan, jerawat orang muda tu biasa. Lagi yang cuma sebiji dua, jadi penyeri muka. Dah tua-tua pun ada, rimas pula.
.
Tak cukup dengan tu, banyak lagi manfaat yang akak ni kongsi,
.
✔ Kutil kat muka dah nak tanggal
✔ Kulit muka lembut
✔ Tumit pecah semakin membaik
.
Alhamdulillah semua dengan izin-Nya. Usaha kita, calit nadi je.
.
Calit WDTA tau!
.
Promosi RM 80 free postage, free gift. ❤
.
Klik link pada bio @womendesiree_ceqha atau WhatsApp ceqha 0137148225
2 1 6 hours ago
@lilyjazmine.beauty Profile picture

@lilyjazmine.beauty

BARANG PANAS!! JUAL LAJU MCM GORENG PISANG PANAS!
.
2 UNIT WDTA, JERAWAT SEMUA LARI!
.
PROMOSI 2 UNIT WDTA FREE POSTAGE + FREE GIFT DGN HARGA RM 160.00
.
BERMINAT BOLEH WASSAP BY CLICK LINK DEKAT BIO OK😘
.
#adleesya #adleesyabeauty #beauty #womendesire #wdec #wdta #cream #cantik #antiaging #antijerawat #jerawat #jeragat #antijeragat #produkkecantikan #tips #tipscantik #petua #petuacantik #malaysia #kl #kualalumpur #selangor #subang #shahalam #calitcalitcantik

BARANG PANAS!! JUAL LAJU MCM GORENG PISANG PANAS!
.
2 UNIT WDTA, JERAWAT SEMUA LARI!
.
PROMOSI 2 UNIT WDTA FREE POSTAGE + FREE GIFT DGN HARGA RM 160.00
.
BERMINAT BOLEH WASSAP BY CLICK LINK DEKAT BIO OK😘
.
#adleesya#adleesyabeauty#beauty#womendesire#wdec#wdta#cream#cantik#antiaging#antijerawat#jerawat#jeragat#antijeragat #produkkecantikan#tips#tipscantik#petua#petuacantik#malaysia#kl#kualalumpur#selangor#subang#shahalam#calitcalitcantik
2 0 6 hours ago
@womendesiree_official_shahalam Profile picture

@womendesiree_official_shahalam

Seksyen 20, Shah Alam.

4 perkara yang TERPAKSA kita terima bila setia & konsisten mencalit WDTA. Tak boleh kata taknak tau.
.
.
💕 WDTA mencerahkan kulit tona demi tona. Bahan hebat seperti gluthathione dan arbutin di dalamnya berfungsi mencerahkan kulit. Satu badan ya, bukan muka je.
.
.
💕 WDTA akan menegangkan. Seluruh pelusuk badan dia teroka untuk hilangkan kedutan. Mana sel² yang dah rosak akan digantikan dengan yang baru.
.
.
💕 WDTA ni sedar tak sedar buat kita bertambah awet_muda. Tiba² je hilang kedut² tepi mata. Alih alih takde dah double chin aritu. Pipi lebih runcing dan menawan.
.
.
💕 WDTA ni menganjalkan. Kalau dulu pipi dah melayut. Kendur menggeleber sana sini. Sekarang macam berbotox pulak. .
.
Macam mana WDTA buat semua tu eh?
.
.
Ini disebabkan di dalamnya terdapat bahan best seperti Pueraria_mirifica, akar_tree_peony, Niacinamide, Gluthathione dan Arbutin.
.
.
Dan banyak lagi bahan lain yang terbukti mampu merawat dan meremajakan kembali diri kita. .
.
Syok sangat. 💕
.
.
Pssssttt sempena ulang tahun ke 5, Adleesya Beauty, Ada Harga promosi, diskaun RM20😍
.
.
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
.Nak grab KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bio atau direct wasap no⤵

whatsapp 0107721229
#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #AuraInsta #AuraInstaBatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu

4 perkara yang TERPAKSA kita terima bila setia & konsisten mencalit WDTA. Tak boleh kata taknak tau.
.
.
💕 WDTA mencerahkan kulit tona demi tona. Bahan hebat seperti gluthathione dan arbutin di dalamnya berfungsi mencerahkan kulit. Satu badan ya, bukan muka je.
.
.
💕 WDTA akan menegangkan. Seluruh pelusuk badan dia teroka untuk hilangkan kedutan. Mana sel² yang dah rosak akan digantikan dengan yang baru.
.
.
💕 WDTA ni sedar tak sedar buat kita bertambah awet_muda. Tiba² je hilang kedut² tepi mata. Alih alih takde dah double chin aritu. Pipi lebih runcing dan menawan.
.
.
💕 WDTA ni menganjalkan. Kalau dulu pipi dah melayut. Kendur menggeleber sana sini. Sekarang macam berbotox pulak. .
.
Macam mana WDTA buat semua tu eh?
.
.
Ini disebabkan di dalamnya terdapat bahan best seperti Pueraria_mirifica, akar_tree_peony, Niacinamide, Gluthathione dan Arbutin.
.
.
Dan banyak lagi bahan lain yang terbukti mampu merawat dan meremajakan kembali diri kita. .
.
Syok sangat. 💕
.
.
Pssssttt sempena ulang tahun ke 5, Adleesya Beauty,  Ada Harga promosi, diskaun RM20😍
.
.
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
.Nak grab KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bio atau direct wasap no⤵

whatsapp 0107721229
#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #AuraInsta #AuraInstaBatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu
4 1 7 hours ago
@lilyjazmine.beauty Profile picture

@lilyjazmine.beauty

Petua kecantikan kulit hari ini
.
Lemon
.
Campurkan dua sudu teh air perahan jus lemon dan gula. Sapu rata pada permukaan kulit wajah, leher dan kedua-dua belah tangan. Gosok rata dengan gerakan membulat dan biarkan ia selama 10 minit. Bilas dengan air suam. Amalkan remedi ini seminggu sekali untuk mendapatkan kulit bersih berseri. 😊
.
#adleesya #adleesyabeauty #beauty #womendesire #wdec #wdta #cream #cantik #antiaging #antijerawat #jerawat #jeragat #antijeragat #produkkecantikan #tips #tipscantik #petua #petuacantik #malaysia #kl #kualalumpur #selangor #subang #shahalam #calitcalitcantik

Petua kecantikan kulit hari ini
.
Lemon
.
Campurkan dua sudu teh air perahan jus lemon dan gula. Sapu rata pada permukaan kulit wajah, leher dan kedua-dua belah tangan. Gosok rata dengan gerakan membulat dan biarkan ia selama 10 minit. Bilas dengan air suam. Amalkan remedi ini seminggu sekali untuk mendapatkan kulit bersih berseri. 😊
.
#adleesya#adleesyabeauty#beauty#womendesire#wdec#wdta#cream#cantik#antiaging#antijerawat#jerawat#jeragat#antijeragat #produkkecantikan#tips#tipscantik#petua#petuacantik#malaysia#kl#kualalumpur#selangor#subang#shahalam#calitcalitcantik
1 0 7 hours ago
@womendesiree_official_shahalam Profile picture

@womendesiree_official_shahalam

Seksyen 20, Shah Alam.

Uishhhhhh hakak terangkat pipi tu oiii, nak porgi mana tuhhh 😂
Lain macam feedback baru kita kali ni tau.
.
.
Bukan pipi je anjal toink-toink, jerawat pun dan takut takut nak berumah kat wajah. Yerlah mana tahan setiap hari kena belasah dengan zat terhebat dalam krim WDTA tu hehe
.
.
PUERARIA MIRIFICA, EXTRA AKAR TREE POENY, SAXIFRAGA SARMENTOSA
Antara bahan terbaik, bantu kurangkan minyak pada wajah, kecilkan pori-pori yang mengakibatkan jerawat tumbuh kembali.
.
.
Singkirkan jugak toksin yang bertapa di wajah selama ini. Serta BONUS boleh TEGANG dan ANJAL sekali tau korang. Hingga terlajak AWET_MUDA canggini, syiokkk lah kan 💃
.
.
Ni nak tanya, adaa teringin nak chantik bebas masalah kulit wajah tak? Kalau ada meh lah kita cecalit sesama 😘
.
.
#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu

Uishhhhhh hakak terangkat pipi tu oiii, nak porgi mana tuhhh 😂 
Lain macam feedback baru kita kali ni tau.
.
.
Bukan pipi je anjal toink-toink, jerawat pun dan takut takut nak berumah kat wajah. Yerlah mana tahan setiap hari kena belasah dengan zat terhebat dalam krim WDTA tu hehe
.
.
PUERARIA MIRIFICA, EXTRA AKAR TREE POENY, SAXIFRAGA SARMENTOSA 
Antara bahan terbaik, bantu kurangkan minyak pada wajah, kecilkan pori-pori yang mengakibatkan jerawat tumbuh kembali.
.
.
Singkirkan jugak toksin yang bertapa di wajah selama ini. Serta BONUS boleh TEGANG dan ANJAL sekali tau korang. Hingga terlajak AWET_MUDA canggini, syiokkk lah kan 💃
.
.
Ni nak tanya, adaa teringin nak chantik bebas masalah kulit wajah tak? Kalau ada meh lah kita cecalit sesama 😘
.
.
#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu
0 0 7 hours ago
@wdta_beautysecret Profile picture

@wdta_beautysecret

❤ KIRI KANAN ATAS BAWAH .. TAKDE HARAPAN NAK HILANG ❤

Ku lihat kiri kanan atas bawah ... Dia di mana-mana. Grrrrr, geram takyah cakapla nak pakai topeng je rasa

Penuh jerawat merah merah di segenap rusng wajah. Sekali imbas memang rasa takde harapan dah ni

Kuatkan je la semangat nak cantik punya pasal. Rajinkan diri mencalit Women Desiree pada nadi utama tanpa jemu. Makin calit makin syook je rasa.
Jerawat dah mula menyurut. Segala parut-parut lesap sudah. Jerawat baru makin susah nak naik. Tadaaaa, uols tengok hasil kesabaran mencalit WD. Memang tiada tandingan uols

Dah bertukar habis jadi jelitawan WD dah ni hihi. Ayuu je rasa. Cerah berseri licin glowing meninggalkan sejarah duka bersama jerawat. Ngeee
.
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
.Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865
#womendesiree #womendesire #womendesireeessentialcream #wdec #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #codipoh #wdipohperak

❤ KIRI KANAN ATAS BAWAH .. TAKDE HARAPAN NAK HILANG ❤

Ku lihat kiri kanan atas bawah ... Dia di mana-mana. Grrrrr, geram takyah cakapla nak pakai topeng je rasa

Penuh jerawat merah merah di segenap rusng wajah. Sekali imbas memang rasa takde harapan dah ni

Kuatkan je la semangat nak cantik punya pasal. Rajinkan diri mencalit Women Desiree pada nadi utama tanpa jemu. Makin calit makin syook je rasa. 
Jerawat dah mula menyurut. Segala parut-parut lesap sudah. Jerawat baru makin susah nak naik. Tadaaaa, uols tengok hasil kesabaran mencalit WD. Memang tiada tandingan uols

Dah bertukar habis jadi jelitawan WD dah ni hihi. Ayuu je rasa. Cerah berseri licin glowing meninggalkan sejarah duka bersama jerawat. Ngeee
.
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
.Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865 
#womendesiree #womendesire  #womendesireeessentialcream  #wdec  #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib  #codipoh #wdipohperak
4 0 7 hours ago
@wdta_beautysecret Profile picture

@wdta_beautysecret

❤ PELIK ... TAPI POWERRR ❤

Women Desiree ni supplement bukan, skincare pun bukan. Uols musti pelik kan? Dah tu apa dia WD ni?

WD ni Krim Kecantikan Teknologi Nano. Tak perlu sapu muka pun. Calitan pada nadi utama. Tapi bekerja dari dalam superrbbb macam supplement

Tak sama macam skincare yang bekerja atas permukaan kulit sahaja

Sebab tu uols tengok testimoni WD power-power. Awet muda, pinkish, glowing, anjal, cerah berseri wajah & seluruh badan. Jerawat, jeragat payah nak hinggap

Honestly Kak Ida boleh cakap amik WD best. Nak pakai pun mudah, calit dari luar je macam skincare. Tapi lagi jimat dari skincare coz sapu nadi utama je. Tak perlu lumur banyak-banyak

Tak perlu susah-susah nak telan macam supplement. Tapi calit WD sahaja dah boleh dapat kesan superb macam supplement. Natural Beauty uols

Selamat ke?

Opkos. 3 tahun dalam pasaran dah. KKM no NOT170602126K. So boleh calit dengan tenang hihi
.
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
.Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865
#womendesiree #womendesire #womendesireeessentialcream #wdec #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #codipoh #wdipohperak

❤ PELIK ... TAPI POWERRR ❤

Women Desiree ni supplement bukan, skincare pun bukan. Uols musti pelik kan? Dah tu apa dia WD ni?

WD ni Krim Kecantikan Teknologi Nano. Tak perlu sapu muka pun. Calitan pada nadi utama. Tapi bekerja dari dalam superrbbb macam supplement

Tak sama macam skincare yang bekerja atas permukaan kulit sahaja

Sebab tu uols tengok testimoni WD power-power. Awet muda, pinkish, glowing, anjal, cerah berseri wajah & seluruh badan. Jerawat, jeragat payah nak hinggap

Honestly Kak Ida boleh cakap amik WD best. Nak pakai pun mudah, calit dari luar je macam skincare. Tapi lagi jimat dari skincare coz sapu nadi utama je. Tak perlu lumur banyak-banyak

Tak perlu susah-susah nak telan macam supplement. Tapi calit WD sahaja dah boleh dapat kesan superb macam supplement. Natural Beauty uols

Selamat ke?

Opkos. 3 tahun dalam pasaran dah. KKM no NOT170602126K. So boleh calit dengan tenang hihi
.
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
.Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865 
#womendesiree #womendesire  #womendesireeessentialcream  #wdec  #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib  #codipoh #wdipohperak
2 0 7 hours ago
@wdta_beautysecret Profile picture

@wdta_beautysecret

.
.
KEMURUNGAN SEBAB KULIT MUKA BERMASALAH ?
.
Dulu muka akak bermasalah 😔sampai akak dah giveup tapi lepas akak tengok KRIM KECANTIKAN WD ni tergerak hati lak nak mencuba 😍
.
.
Siang malam dok konsisten calit WD ni kat 3 point nadi selepas mandi. Air masak memang minum secukupnye.
Alhamdulilah kulit muka akak ni makin cerah dan tak kusam lagi.😍
Kulit plak anjal dan tegang.
Tak sangka krim sekecil ini dapat bantu ramai wanita selesaikan banyak masalah kulit wajah terutamanya.
.
.
Yang gelap makin putih
Yang berjerawat/jeragat dah mula hilang
Kulit kasar juga makin lembut dan licin
Pipi pun dah naik cam cucuk botox.😍
Seri nya bertambah tambah skrg ni
Sukaaa sangat dgn kulit sekarang. Seperti mimpi je.
.
.
Dah la senang nak guna krim WD ni, ada kelulusan dari KKM, harga pulak sangat berpatutan, mampu di miliki.
Dengarnya sekarang boleh dapat WD ni dgn harga JIMAT RM20 tau. 😘
Haa uollss jgn tunggu lagi.
Cepat whatsapp sekarang sebelum harga WD kembali asal!
.
.
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
.Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865
#womendesiree #womendesire #womendesireeessentialcream #wdec #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #codipoh #wdipohperak

.
.
KEMURUNGAN SEBAB KULIT MUKA BERMASALAH ?
.
Dulu muka akak bermasalah 😔sampai akak dah giveup tapi lepas akak tengok KRIM KECANTIKAN WD ni tergerak hati lak nak mencuba 😍
.
.
Siang malam dok konsisten calit WD ni kat 3 point nadi selepas mandi. Air masak memang minum secukupnye.
Alhamdulilah kulit muka akak ni makin cerah dan tak kusam lagi.😍
Kulit plak anjal dan tegang.
Tak sangka krim sekecil ini dapat bantu ramai wanita selesaikan banyak masalah kulit wajah terutamanya.
.
.
Yang gelap makin putih
Yang berjerawat/jeragat dah mula hilang
Kulit kasar juga makin lembut dan licin
Pipi pun dah naik cam cucuk botox.😍
Seri nya bertambah tambah skrg ni
Sukaaa sangat dgn kulit sekarang. Seperti mimpi je.
.
.
Dah la senang nak guna krim WD ni, ada kelulusan dari KKM, harga pulak sangat berpatutan, mampu di miliki.
Dengarnya sekarang boleh dapat WD ni dgn harga JIMAT RM20 tau. 😘
Haa uollss jgn tunggu lagi.
Cepat whatsapp sekarang sebelum harga WD kembali asal!
.
.
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
.Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865 
#womendesiree #womendesire  #womendesireeessentialcream  #wdec  #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib  #codipoh #wdipohperak
5 0 7 hours ago
@wd_tripleadvance_ori Profile picture

@wd_tripleadvance_ori

Sesetengah induvidu ambil mudah bab klit kering. Bila kulit kering garis garis halus dan JERAGAT lagi la mudah singgah .
.
So apa kata cuti cuti ni kita belai diri. Alaa kita mudah jer guna kita bahan semulajadi .
.
Caranya:
.
1.YOGURT
Kebaikannya boleh lembabkan kulit ada lactic acid dalam tu. Caranya campur kan yogurt bersama campuran buah avocado. Sapu pada kulit yang bermasalah. Biarkan kering dan bilas. In shaa allah kulit lembab macam baby .
2.MADU
siapa tak kenal madu. Kaya dengan pelbagai khasiat. Salah satu khasiatnya boleh atasi kulit kering tau. Caranya simple aje. Ambil sedikit madu dan campurkan bersama oat. Campur sedikit air dan sapu pada wajah. Jadi kan masker .
.
3.MINYAK ZAITUN
.
Minyak zaitun bagus untuk kulit. Minyak zaitun boleh kembalikan kelembapan kulit tanpa membuat minyak asli pada wajah berkurang. Cara simple untuk buat masker minyak zaitun, hanya perlu ambil sedikit minyak zaitun dan sapu kan rata pada wajah .
.
.
4.KUNING TELUR
.
Masker telur pun boleh lembabkan kulit korang , ambil sedikit madu dan campurkan kuning telur. Sapukan pada wajah biar kan kering baru bilas tau .
.
.
Pilih dan Buatlah cara mana sekali pun 3x seminggu sebagai rutin. Nak buat hehari pun lagi boleh tak de masalah pun kalau rajin dan ada masa .
.
Tapi kalau korang geli ngan bahan bahan ni main tepek kat muka Ambil WD calit jer kat 3 nadi utama dan kehebatan niacinamide akan lembapkan kulit korang, mampu kecilkan pori!
.
.
Moga Bermanfaat 💓 tag kan sahabat handai. Manalah tahu jika membantu .
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #tipscantik #skincareroutine #awetmuda #NakCantik

Sesetengah induvidu ambil mudah bab klit kering. Bila kulit kering garis garis halus dan JERAGAT lagi la mudah singgah .
.
So apa kata cuti cuti ni kita belai diri. Alaa kita  mudah jer guna kita bahan semulajadi .
.
Caranya:
.
1.YOGURT 
Kebaikannya boleh lembabkan kulit ada lactic acid dalam tu.  Caranya campur kan yogurt bersama campuran buah avocado. Sapu pada kulit yang bermasalah. Biarkan kering dan bilas. In shaa allah kulit lembab macam baby .
2.MADU 
siapa tak kenal madu. Kaya dengan pelbagai khasiat. Salah satu khasiatnya boleh atasi kulit kering tau. Caranya simple aje. Ambil sedikit madu dan campurkan bersama oat. Campur sedikit air dan sapu pada wajah. Jadi kan masker .
.
3.MINYAK ZAITUN
.
Minyak zaitun bagus untuk kulit. Minyak zaitun boleh kembalikan kelembapan kulit tanpa membuat minyak asli pada wajah berkurang. Cara simple untuk buat masker minyak zaitun, hanya perlu ambil sedikit minyak zaitun dan sapu kan rata pada wajah .
.
.
4.KUNING TELUR
.
Masker telur pun boleh lembabkan kulit korang , ambil sedikit madu dan campurkan kuning telur. Sapukan pada wajah biar kan kering baru bilas tau .
.
.
Pilih dan Buatlah cara mana sekali pun  3x seminggu sebagai rutin. Nak buat hehari pun lagi boleh tak de masalah pun kalau rajin dan ada masa .
.
Tapi kalau korang geli ngan bahan bahan ni main tepek kat muka  Ambil WD calit jer kat 3 nadi utama dan kehebatan niacinamide akan lembapkan kulit korang, mampu kecilkan pori!
.
.
Moga Bermanfaat 💓 tag kan sahabat handai. Manalah tahu jika membantu .
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax  #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #tipscantik #skincareroutine #awetmuda #NakCantik
6 0 7 hours ago
@wd_tripleadvance_ori Profile picture

@wd_tripleadvance_ori

Ada yang alami kulit kering sejak lahir lagi. .
.
Tengok tapak tangan pun dah ada garis garis Macam orang buat keje banyak basuhan guna detergent. Contoh macam anak kak izan sendiri. Ingatkan akan bersalin kulit baru bila dewasa nanti. Rupanya TIDAK.
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #MaryKayShahAlam #skincareroutine #awetmuda #NakCantik

Ada yang alami kulit kering sejak lahir lagi. .
.
Tengok tapak tangan pun dah ada garis garis Macam orang buat keje banyak basuhan guna detergent. Contoh macam anak kak izan sendiri. Ingatkan akan bersalin kulit baru bila dewasa nanti. Rupanya TIDAK.
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax  #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #MaryKayShahAlam #skincareroutine #awetmuda #NakCantik
7 0 8 hours ago
@wdec.official Profile picture

@wdec.official

Muar

Kalau boleh muda, kenapa nak nampak tua? 😆
.
.
"Betul, WD ni ada bagi kesan AWET MUDA" - Nad
.
.
Ada 5 bahan hebat yang terkandung dalam WD antaranya #Niacinamide yang bertindak sebagai agen #anti_penuaan. #ekstrak_pueraria_mirifica pula mengurangkan garis garis halus dan melambatkan proses penuaan.
.
.
Suka ke suka?
.
.
Harga promosi terlajak jimat RM20 masih ada. Ajom laa grab cecepat.
.
.
#Wdec #WdecMuar #WdMuar #Wd #WdtaMuar #CodMuar #CodParitSulong #CodBakri #WomenDesiree #KrimKecantikan #Cantik #KulitCantik #Jerawat #AnjalkanKulit #KrimAwetMuda #MasalahPeriod #PeriodTidakTeratur #WomenDesireeEssentialCream #CalitCalitCantik #DealerDiperlukan #TeamShidaSaid #KrimKecantikan #Jeragat #KulitKusam #Brunei #Malaysia #Singapore #TestimoniWD

Kalau boleh muda, kenapa nak nampak tua? 😆
.
.
"Betul, WD ni ada bagi kesan AWET MUDA" - Nad
.
.
Ada 5 bahan hebat yang terkandung dalam WD antaranya #Niacinamide yang bertindak sebagai agen #anti_penuaan. #ekstrak_pueraria_mirifica pula mengurangkan garis garis halus dan melambatkan proses penuaan.
.
.
Suka ke suka?
.
.
Harga promosi terlajak jimat RM20 masih ada. Ajom laa grab cecepat.
.
.
#Wdec #WdecMuar #WdMuar #Wd #WdtaMuar #CodMuar #CodParitSulong #CodBakri #WomenDesiree #KrimKecantikan #Cantik #KulitCantik #Jerawat #AnjalkanKulit #KrimAwetMuda #MasalahPeriod #PeriodTidakTeratur #WomenDesireeEssentialCream #CalitCalitCantik #DealerDiperlukan #TeamShidaSaid #KrimKecantikan #Jeragat #KulitKusam #Brunei #Malaysia #Singapore #TestimoniWD
0 0 8 hours ago
@cikaidamajid Profile picture

@cikaidamajid

KULIT LICIN LEPAS MENCALIT!! .
.
Jom kita dengar hot story dari Dealer Women Desiree👇👇
"Muka cikgu ni sebelum banyak parut sebab jangkitan Kuman dalam darah.Kulit muka jadi Tompok tompok hitam. .
.
.
Lepas pakai 1 botol muka dia terus clean tau uolls. Wowww sangat kan? Lepas tu pulak, repeat botol yang ke 2WD. Alhamdulillah, Suami Ayda pun puji memuji tau uolls. Balik cod terus bagi tau ayda “ Lain sangat muka cikgu tu dengan sebelum ni. Cantikkkkk “ 😅
.
.
Omaiiigoddd uolls. Kak aida pun rasa macam teruja gilosss. Bayangkan umur cikgu kita ni dah masuk 41tahun. Menantu pun nampak sebaya je ha. Ini la asbab musabab zat ARBUTIN yang ada dalam WD. .
.
.
Kompaun aktif dalam ARBUTIN sangat berkesan dalam menghalang pembentukan melanin (pigmen yang memberi warna kepada kulit). Semakin melanin, semakin gelap warna kulit. Oleh itu, arbutin dianggap sebagai bahan pemutih kulit yang berkesan.
.
.
Jadi, tak hairanlah jika dibandingkan dengan bahan pemutih kulit lain, arbutin adalah salah satu ramuan pemutihan kulit yang paling disyorkan di dunia. Sangat bagus dan sangat selamat.
.
.
Whatsapp 0132480488
#womendesiree #womendesireetripleadvance #wdta #wdec #womendesireesungaibuloh #womendesireedamansara #krimkecantikan #krimteknologinano #susukmoden #krimajaib #krimmagik #womendesireeoriginal #womendesireehq #womendesireeawetmuda #krimawetmuda #produkkecantikan #produkdalaman #produkkesihatan #produkoriginal #produkjerawat

KULIT LICIN LEPAS MENCALIT!! .
.
Jom kita dengar hot story dari Dealer Women Desiree👇👇
"Muka cikgu ni sebelum banyak parut sebab jangkitan Kuman dalam darah.Kulit muka jadi Tompok tompok hitam. .
.
.
Lepas pakai 1 botol muka dia terus clean tau uolls. Wowww sangat kan? Lepas tu pulak, repeat botol yang ke 2WD. Alhamdulillah, Suami Ayda pun puji memuji tau uolls. Balik cod terus bagi tau ayda “ Lain sangat muka cikgu tu dengan sebelum ni. Cantikkkkk “ 😅
.
.
Omaiiigoddd uolls. Kak aida pun rasa macam teruja gilosss. Bayangkan umur cikgu kita ni dah masuk 41tahun. Menantu pun nampak sebaya je ha. Ini la asbab musabab zat ARBUTIN yang ada dalam WD. .
.
.
Kompaun aktif dalam ARBUTIN sangat berkesan dalam menghalang pembentukan melanin (pigmen yang memberi warna kepada kulit). Semakin melanin, semakin gelap warna kulit. Oleh itu, arbutin dianggap sebagai bahan pemutih kulit yang berkesan.
.
.
Jadi, tak hairanlah jika dibandingkan dengan bahan pemutih kulit lain, arbutin adalah salah satu ramuan pemutihan kulit yang paling disyorkan di dunia. Sangat bagus dan sangat selamat.
.
.
Whatsapp 0132480488
#womendesiree #womendesireetripleadvance #wdta #wdec  #womendesireesungaibuloh #womendesireedamansara #krimkecantikan #krimteknologinano #susukmoden #krimajaib #krimmagik #womendesireeoriginal #womendesireehq #womendesireeawetmuda #krimawetmuda #produkkecantikan #produkdalaman #produkkesihatan #produkoriginal #produkjerawat
24 0 8 hours ago
@womendesiree.co Profile picture

@womendesiree.co

-
Bila sehari tak calit si wdta ni ibarat tak lengkap je rasa. Mandi tak basah. Tidur tak lena. Makan tak kenyang. Gituuu
-
Sebab dah ramaiiiii yang jatuh cinta dengan si kenit ni. Kenit bukan sebarang kenit tau tapi kenit boleh buat ramaiiiiii terlajak shantik!
-
😍Awet muda
😍Bebas kulit kusam
😍Bebas jerawat batu
😍Skin bertambah glowing
😍Jeragat makin memudar
😍Bentuk wajah semakin vshape
😍Parut nakal dah ucap selamat tinggal
-
Tak perlu kos yang mahal. Tak perlu habiskan beribu ringgit untuk dapatkan hasil yang sama. Hanya perlu konsisten dengan wdta, dapatkan kesan yang sistur ingini. Dah ramai tau yang grab wdta. Lagi-lagi sekarang ni ade PROMOSI. Memang rugi sangat kalau tak grab dikala promo begini 😃
-
#wdta #wd #wdec #awetmuda #jerawat #jeragat #parut #vshape #kulitberminyak #kulitkering #sunburn #liangporibesar #blackhead #whitehead #eyebag #matapanda #antiwrinkles #brightening #firming #antiaging #rejuvenating #wdtajb #wdtakulai #wdtasenai #wdtaskudai #wdtajohor #wdtatampoi #wdtakempas #wdtabukitindah #wdtabandarbaruuda

-
Bila sehari tak calit si wdta ni ibarat tak lengkap je rasa. Mandi tak basah. Tidur tak lena. Makan tak kenyang. Gituuu
-
Sebab dah ramaiiiii yang jatuh cinta dengan si kenit ni. Kenit bukan sebarang kenit tau tapi kenit boleh buat ramaiiiiii terlajak shantik!
-
😍Awet muda
😍Bebas kulit kusam
😍Bebas jerawat batu
😍Skin bertambah glowing
😍Jeragat makin memudar
😍Bentuk wajah semakin vshape
😍Parut nakal dah ucap selamat tinggal
-
Tak perlu kos yang mahal. Tak perlu habiskan beribu ringgit untuk dapatkan hasil yang sama. Hanya perlu konsisten dengan wdta, dapatkan kesan yang sistur ingini. Dah ramai tau yang grab wdta. Lagi-lagi sekarang ni ade PROMOSI. Memang rugi sangat kalau tak grab dikala promo begini 😃
-
#wdta #wd #wdec #awetmuda #jerawat #jeragat #parut #vshape #kulitberminyak #kulitkering #sunburn #liangporibesar #blackhead #whitehead #eyebag #matapanda #antiwrinkles #brightening #firming #antiaging #rejuvenating #wdtajb #wdtakulai #wdtasenai #wdtaskudai #wdtajohor #wdtatampoi #wdtakempas #wdtabukitindah #wdtabandarbaruuda
105 0 9 hours ago

Top #wdec posts

@wdec.official Profile picture

@wdec.official

INGINKAN PERBEZAAN DULU DAN KINI?
.

Perghhh
kalau yang sebelum, nampak macam hakak hakak sangat, kini tak lagi dengan adanya Women Desiree #WD. Kali ni nampak apa pula?
.
.

Nampak macam adik adik remaja lah. Hihi.
.
.

Bukan kisah dongeng, but inilah kisah benar. Haha macam cerita kat TV pulak. Ok, sebelum calit WD, muka Sis memang kusam. Tu lah kalau tengok pon mesti ingat Sis ni hakak hakak kan.
.
.

Bukan senang nak dapat kulit muka yang cantik, cerah, glowing macam orang lain. Sebelum nak dapat tu, memang kena hadam dulu yang bermasalah sebab tak jaga dari awal.
.
.

Sampailah kenal dengan WD. Kira penyelamat Sis, sebelum masalah merebak lagi teruk. Makin mencalit makin plus plus kecantikan Sis dapat sekarang. Alhamdulillah.
.
.

Hati banyak munge munge sekarang. Sampaikan ada yang ingat Sis ni single lagi. Tak tahu yang Sis ni anak dah 2. Hehe. Nampak tak penangan WD tu. Siapa sangka kan. Chewahhh.
.
.

Nampak je WD kecik cinonet, but ada 1001 MANFAAT yang dapat membantu masalah Sis. Hanya calitan di 3 point nadi setiap hari kulit terasa cerah, tegang, anjal dan yang BEST tampak AWET MUDA.
.
.

Yang mana belum cuba tu, uolls kena cuba. Baru rasai apa yang Sis cakap ni. Bukan sis je, rata rata yang dah guna bagi feedback yang positif. Tak kira umur boleh guna WD ni. .
.

Sebab apa? Sebab tak perlu pakai kat muka. Orang lelaki pun boleh guna ye.
Apa tunggu lagi JOM DAPATKAN WD SEKARANG. Rawat sebelum TERLAMBAT. .
.

Whatsapp Kak Hana di 012-7350070 atau klik link di bio ⬆️.
.
.
#Wdec #WdecMuar #WdMuar #Wd #CodMuar #CodParitSulong #CodBakri #WomenDesiree #KrimKecantikan #Cantik #KulitCantik #Jerawat #AnjalkanKulit #KrimAwetMuda #MasalahPeriod #PeriodTidakTeratur #WomenDesireeEssentialCream #CalitCalitCantik #DealerDiperlukan #TeamShidaSaid #KrimKecantikan #Jeragat #KulitKusam #TestimoniWD

INGINKAN PERBEZAAN DULU DAN KINI?
.

Perghhh 
kalau yang sebelum, nampak macam hakak hakak sangat, kini tak lagi dengan adanya Women Desiree #WD. Kali ni nampak apa pula?
.
.

Nampak macam adik adik remaja lah. Hihi.
.
.

Bukan kisah dongeng, but inilah kisah benar. Haha macam cerita kat TV pulak. Ok, sebelum calit WD, muka Sis memang kusam. Tu lah kalau tengok pon mesti ingat Sis ni hakak hakak kan.
.
.

Bukan senang nak dapat kulit muka yang cantik, cerah, glowing macam orang lain. Sebelum nak dapat tu, memang kena hadam dulu yang bermasalah sebab tak jaga dari awal.
.
.

Sampailah kenal dengan WD. Kira penyelamat Sis, sebelum masalah merebak lagi teruk. Makin mencalit makin plus plus kecantikan Sis dapat sekarang. Alhamdulillah.
.
.

Hati banyak munge munge sekarang. Sampaikan ada yang ingat Sis ni single lagi. Tak tahu yang Sis ni anak dah 2. Hehe. Nampak tak penangan WD tu. Siapa sangka kan. Chewahhh.
.
.

Nampak je WD kecik cinonet, but ada 1001 MANFAAT yang dapat membantu masalah Sis. Hanya calitan di 3 point nadi setiap hari kulit terasa cerah, tegang, anjal dan yang BEST tampak AWET MUDA.
.
.

Yang mana belum cuba tu, uolls kena cuba. Baru rasai apa yang Sis cakap ni. Bukan sis je, rata rata yang dah guna bagi feedback yang positif. Tak kira umur boleh guna WD ni. .
.

Sebab apa? Sebab tak perlu pakai kat muka. Orang lelaki pun boleh guna ye.
Apa tunggu lagi JOM DAPATKAN WD SEKARANG. Rawat sebelum TERLAMBAT. .
.

Whatsapp Kak Hana di 012-7350070 atau klik link di bio ⬆️.
.
.
#Wdec #WdecMuar #WdMuar #Wd #CodMuar #CodParitSulong #CodBakri #WomenDesiree #KrimKecantikan #Cantik #KulitCantik #Jerawat #AnjalkanKulit #KrimAwetMuda #MasalahPeriod #PeriodTidakTeratur #WomenDesireeEssentialCream #CalitCalitCantik #DealerDiperlukan #TeamShidaSaid #KrimKecantikan #Jeragat #KulitKusam #TestimoniWD
509 5 19 March, 2018
@kartun.tv9 Profile picture

@kartun.tv9

#paidreview
Opss.. Umur 49 tahun, Gaya macam 20 tahun😍 Nak tahu rahsianya?
.
.
Nak harga promosi JIMAT RM20 follow @womendesiree_official_shahalam skrg! .
.
KULIT LICIN GLOWING TANPA JERAGAT. UMUR 30, 40, 50, 60 TAHUN PAKAI PUN BOLEH JADI AWET MUDA
.
Modal murah jer!
Tak payah suntik-suntik
Tak payah bancuh-bancuh
Tak payah telan-telan
.
Guna 1 produk je uols. Takyah susah-susah. Produk disahkan KKM dan Halal Jakim
.
Klik link di bio untuk direct wasap
@womendesiree_official_shahalam
+60107721229

#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #AuraInsta #AuraInstaBatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi

#paidreview
Opss.. Umur 49 tahun, Gaya macam 20 tahun😍 Nak tahu rahsianya?
.
.
Nak harga promosi JIMAT RM20 follow @womendesiree_official_shahalam skrg! .
.
KULIT LICIN GLOWING TANPA JERAGAT. UMUR 30, 40, 50, 60 TAHUN PAKAI PUN BOLEH JADI AWET MUDA
.
Modal murah jer!
Tak payah suntik-suntik
Tak payah bancuh-bancuh
Tak payah telan-telan
.
Guna 1 produk je uols. Takyah susah-susah. Produk disahkan KKM dan Halal Jakim
.
Klik link di bio untuk direct wasap 
@womendesiree_official_shahalam
+60107721229

#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #AuraInsta #AuraInstaBatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
347 11 15 September, 2019
@wd_tripleadvance_ori Profile picture

@wd_tripleadvance_ori

Shah Alam, Malaysia

Iyerrr memang tak dinafikan, pakai pencuci muka memang boleh buat muka uols peloles, berkilat memancor mancor macam cermin. .
.
Tapiiiiii .
.
Tak boleh buat kulit kendur, pipi jatuh tu tegang, anjal toinkk toinkk , cerah satu badan 😚
.
.
Nak pakej semua ni hanya dengan #WDTA je. Dengan FORMULA BARU, ianya bertindak mengaktifkan sel sel kolagen dalam badan 3x ganda lebih pantasss.
.
.
Zat Arbutin dan Gluthatione dalam wd ni bagi keluarkan aura seri muka korang tu. Bagi cerah, sekata satu badan. .
.
Pueraria Mirifica pula bantu, hilang kan kedutan,anjalkan kulit kendur , halus kan kulit, mantop kan aset aset semua. .
.
Tak perlu Labur duit libu libuu pegi buat rawatan facial ke apa. Mahal wehhhh. Calit calit WD jurrrr uols. .
.
Sesambil makan kuaci tengok tv pun boleh calit hikss !
.
.
Kak Izan sendiri pun boleh rasa macam mana rahim tu boleh grib balik seawal seminggu penggunaan. That's why I choose WD 😘
.
.

#kulitcerah #kulitputih #nakcantik #WDEC #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #Raya2019 #jerawat #jeragat #tipscantik #glowingskin #awetmuda
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty #UitmShahAlam

Iyerrr memang tak dinafikan,  pakai pencuci muka memang boleh buat muka uols peloles, berkilat memancor mancor macam cermin. .
.
Tapiiiiii .
.
Tak boleh buat kulit kendur, pipi jatuh tu tegang, anjal toinkk toinkk , cerah satu badan 😚
.
.
Nak pakej semua ni hanya dengan #WDTA je. Dengan FORMULA BARU, ianya bertindak mengaktifkan sel sel kolagen dalam badan  3x ganda lebih pantasss.
.
.
Zat Arbutin dan Gluthatione dalam wd ni bagi keluarkan aura seri muka korang tu. Bagi cerah, sekata satu badan. .
.
Pueraria Mirifica pula bantu, hilang kan kedutan,anjalkan kulit kendur , halus kan kulit, mantop kan aset aset  semua. .
.
Tak perlu Labur duit libu libuu pegi buat rawatan facial ke apa. Mahal wehhhh. Calit calit WD jurrrr uols. .
.
Sesambil makan kuaci tengok tv pun boleh calit hikss !
.
.
Kak Izan sendiri pun boleh rasa macam mana rahim tu boleh grib balik seawal seminggu penggunaan. That's why I choose WD 😘
.
.

#kulitcerah #kulitputih #nakcantik  #WDEC #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #Raya2019 #jerawat  #jeragat #tipscantik #glowingskin #awetmuda 
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty #UitmShahAlam
244 0 27 May, 2019
@wd_tripleadvance_ori Profile picture

@wd_tripleadvance_ori

Shah Alam, Malaysia

Kenapa WD ni unik dan LUAR BIASA?
.
.
Sebab bahan-bahannya lain dari yang lain tak jumpa dekat mana mana Produk lain.
Di formulasi pulakk oleh Doktor taraff Proffeser tau haha jangan memain .
.
The MAIN REASON kenapa kami pilih untuk terus sebarkan manfaat Krim WD tanpa henti :
.
.
✅ Krim WD BUKAN skincare/krim muka, tapi MAMPU membaikpulih struktur kulit muka dari dalam .
.
✅ Krim WD BUKAN pemutih. Tapi MAMPU memberi tona sekata seluruh tubuh.
.
.
✅ Krim WD BUKAN jamu tapi kesannya SETANDING JAMU. MAMPU rawat keputihan baikpulih peranakan ,selamat untuk ibu menyusu kerana boleh memperbanyakkan susu, menjaga rahim dengan amat baik sekali, dan banyak lagi manfaat yang ada pada jamu, ada pada WD.
.
.
Dannnn banyak lagi. Tengok je testimoni yg kami terima. Macam² sampai ramai yang tanya
"Krim WD ni apa sebenarnya?" Unik kan?
.
.
WD merangkumi hampir semua. Berbaloi sesangat. Mampu milik inshaAllah .
.
Kami pilih WD sebab ianya ALL IN ONE!
Mudah pulak tu nak guna Calit calit nadi sahaja.
.
.
Korang yang ura ura nak cuba, cubalah dari hari ni. Jangan bertangguh-tangguh lagi dah. Lepas esok, esok lepas tu tinggal kenangan je 😌
.
.
Jangan malu jangan segan watsap kak Izan tauu tauu. Stok on way dah niiiie 😙
.
.
http://www.wasap.my/60129066631 atau klik link biru IG ni .
.

#kulitcerah #kulitputih #nakcantik #WDEC #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #Raya2019 #jerawat #jeragat #tipscantik #glowingskin #awetmuda
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty #UitmShahAlam

Kenapa WD ni unik dan LUAR BIASA?
.
.
Sebab bahan-bahannya lain dari yang lain tak jumpa dekat mana mana Produk lain.
Di formulasi pulakk oleh Doktor taraff Proffeser tau haha jangan memain .
.
The MAIN REASON kenapa kami  pilih untuk terus sebarkan manfaat Krim WD tanpa henti :
.
.
✅ Krim WD BUKAN skincare/krim muka, tapi MAMPU membaikpulih struktur kulit muka dari dalam .
.
✅ Krim WD BUKAN pemutih. Tapi MAMPU memberi tona sekata seluruh tubuh.
.
.
✅ Krim WD BUKAN jamu tapi kesannya SETANDING JAMU. MAMPU rawat keputihan  baikpulih peranakan ,selamat untuk ibu menyusu kerana boleh memperbanyakkan susu, menjaga rahim dengan amat baik sekali, dan banyak lagi manfaat yang ada pada jamu, ada pada WD.
.
.
Dannnn banyak lagi. Tengok je testimoni yg kami terima. Macam² sampai ramai yang tanya
"Krim WD ni apa sebenarnya?" Unik kan?
.
.
WD merangkumi hampir semua. Berbaloi sesangat. Mampu milik inshaAllah .
.
Kami pilih WD sebab ianya ALL IN ONE!
Mudah pulak tu nak guna Calit calit nadi sahaja.
.
.
Korang yang ura ura nak  cuba, cubalah dari hari ni. Jangan bertangguh-tangguh lagi dah. Lepas esok, esok lepas tu tinggal kenangan je 😌
.
.
Jangan malu jangan segan watsap kak Izan tauu  tauu. Stok on way dah niiiie 😙
.
.
http://www.wasap.my/60129066631 atau klik link biru IG ni .
.

#kulitcerah #kulitputih #nakcantik  #WDEC #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #Raya2019 #jerawat  #jeragat #tipscantik #glowingskin #awetmuda 
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty #UitmShahAlam
236 3 30 May, 2019
@cunlawa Profile picture

@cunlawa

#infoWDTA_ematunz
Sis tau tak WDTA dah upgred formula 4x, tukar packaging 7x? Serius tau, bukan main main cakap je ni. Dari sekecik kecik kotak, sampai selebar lebar kotak selama 5 tahun di pasaran online.
.
Tapi nak tahu tak yang mana paling paling best n ohsem bau dia? Tu haa 2014 punya. Satu rumah boleh bau wangi semerbak, sampaikan boleh angau gila bayang kalau tak calit dan hidu bau krim dalam botol merah jambu ni.
.
Tapi kalau nak tahu mana yang lagi cepat bertindak opkoz ler yang kotak terkini 2019 tu haaa. Nama pun WDTA iaitu Women Desiree Triple Advance. Ye sis, ema ulang Triple Advance dengan 3 kali lebih pantas lebih lajuss kadar penyerapannya kalau nak dibandingkan dengan formula sebelumnya.
.
Dah cuba ke belum tu?
.
Harga combo 2 unit RM160 (JIMAT RM40). Kalau nak kesan bebetul maksimaa perlu grabe 3 pcs RM240 yaa.
.
.
Info lanjut? Whatsapp ema
0136483362 atau klik link di bio.

#infoWDTA_ematunz
Sis tau tak WDTA dah upgred formula 4x, tukar packaging 7x? Serius tau, bukan main main cakap je ni. Dari sekecik kecik kotak, sampai selebar lebar kotak selama 5 tahun di pasaran online.
.
Tapi nak tahu tak yang mana paling paling best n ohsem bau dia? Tu haa 2014 punya. Satu rumah boleh bau wangi semerbak, sampaikan boleh angau gila bayang kalau tak calit dan hidu bau krim dalam botol merah jambu ni.
.
Tapi kalau nak tahu mana yang lagi cepat bertindak opkoz ler yang kotak terkini 2019 tu haaa. Nama pun WDTA iaitu Women Desiree Triple Advance. Ye sis, ema ulang Triple Advance dengan 3 kali lebih pantas lebih lajuss kadar penyerapannya kalau nak dibandingkan dengan formula sebelumnya.
.
Dah cuba ke belum tu?
.
Harga combo 2 unit RM160 (JIMAT RM40). Kalau nak kesan bebetul maksimaa perlu grabe 3 pcs RM240 yaa.
.
.
Info lanjut? Whatsapp ema
0136483362 atau klik link di bio.
202 49 20 July, 2019
@cunlawa Profile picture

@cunlawa

#infoWDTA_ematunz
WD ADA KESAN SAMPINGAN TAK? Ada tapi bukan semua pengguna merasai kesan sampingan yang sama dan ada juga tak lalui kesan sampingan apa apa.
.
Almaklumlah apa yang kita makan setiap individu tak sama. So WD ni bagi perbetulkan dalaman, buang toksin jahat yang dah berleluasa dalam badan dan bila semuanya dah di rawat. Barulah sel sel baru dapat di bentuk dengan pantas dan masa tu baru sis akan Nampak perubahannya hari demi hari. InshaAllah.
.
Dah cuba ke belum tu?
.
Harga combo 2 unit RM160 (JIMAT RM40). Kalau nak kesan bebetul maksimaa perlu grabe 3 pcs RM240 yaa.
.
.
Info lanjut? Whatsapp ema
0136483362 atau klik link di bio.

#infoWDTA_ematunz
WD ADA KESAN SAMPINGAN TAK? Ada tapi bukan semua pengguna merasai kesan sampingan yang sama dan ada juga tak lalui kesan sampingan apa apa.
.
Almaklumlah apa yang kita makan setiap individu tak sama. So WD ni bagi perbetulkan dalaman, buang toksin jahat yang dah berleluasa dalam badan dan bila semuanya dah di rawat. Barulah sel sel baru dapat di bentuk dengan pantas dan masa tu baru sis akan Nampak perubahannya hari demi hari. InshaAllah.
.
Dah cuba ke belum tu?
.
Harga combo 2 unit RM160 (JIMAT RM40). Kalau nak kesan bebetul maksimaa perlu grabe 3 pcs RM240 yaa.
.
.
Info lanjut? Whatsapp ema
0136483362 atau klik link di bio.
166 38 21 July, 2019
@cunlawa Profile picture

@cunlawa

#infoWDTA_ematunz
BOLEH PERCAYA KE SAPU KAT NADI JE BOLEH CANTIK? Saya pon kadang kadang sendiri tak percaya, sama jer sis dengan saya dulu pada mulanya memang tak percaya.
.
Tapi bila dah guna sendiri. Memang nampak ketara perubahannya. Nak nak hari hari saya terima TESTIMONI TERBARU ramai pengguna WD semakin cantik.
.
Akhirnya saya sendiri akui nak atau tidak teknologi dah semakin maju jadi kita juga kena akui dengan teknologi terbaru yang tak perlu pon susah susah untuk cantik cuba sapu di 3 point nadi jer setiap hari cukup untuk buat kita tampil cantik jelita berseri setiap hari.
.
.
Info lanjut? Whatsapp ema
0136483362 atau klik link di bio.

#infoWDTA_ematunz
BOLEH PERCAYA KE SAPU KAT NADI JE BOLEH CANTIK? Saya pon kadang kadang sendiri tak percaya, sama jer sis dengan saya dulu pada mulanya memang tak percaya.
.
Tapi bila dah guna sendiri. Memang nampak ketara perubahannya. Nak nak hari hari saya terima TESTIMONI TERBARU ramai pengguna WD semakin cantik.
.
Akhirnya saya sendiri akui nak atau tidak teknologi dah semakin maju jadi kita juga kena akui dengan teknologi terbaru yang tak perlu pon susah susah untuk cantik cuba sapu di 3 point nadi jer setiap hari cukup untuk buat kita tampil cantik jelita berseri setiap hari.
.
.
Info lanjut? Whatsapp ema
0136483362 atau klik link di bio.
215 38 22 July, 2019
@cunlawa Profile picture

@cunlawa

#infoWDTA_ematunz
IBU MENGANDUNG CARA PENGGUNAANNYA BAGAIMANA? Cara penggunaan yang sama jer macam biasa sis.
.
Kami pengedar pengedar WD yang sedang atau sebelum mengandung pon sapu tempat yang sama. InshaAllah baby sihat ibu pon sihat. Krim WD ni hanya sapu luaran sahaja. Malah sis boleh kurangkan masalah strecthmark yang berlaku dek pembesaran perut hari demi hari. .
.
Info lanjut? Whatsapp ema
0136483362 atau klik link di bio.

#infoWDTA_ematunz
IBU MENGANDUNG CARA PENGGUNAANNYA BAGAIMANA? Cara penggunaan yang sama jer macam biasa sis.
.
Kami pengedar pengedar WD yang sedang atau sebelum mengandung pon sapu tempat yang sama. InshaAllah baby sihat ibu pon sihat. Krim WD ni hanya sapu luaran sahaja. Malah sis boleh kurangkan masalah strecthmark yang berlaku dek pembesaran perut hari demi hari. .
.
Info lanjut? Whatsapp ema
0136483362 atau klik link di bio.
170 33 23 July, 2019