#wdkedah Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #wdkedah and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
8
Average comment
0.2
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

@wdta_port_dickson Profile picture

@wdta_port_dickson

KULIT TERPAKSA KEMBALI BERSINAR SEJAK PAKAI KRIM CALIT
.
.
Memang LUAR BIASA tau penangan #wd ni. Kalau yang advance dulu pun dah POWER, wd #triple_advance ni lagi POWER.
.
.
Formula BARU yang diformulasi oleh prof yang bukan biaser biaser, bebetul bagi sinar baru pada setiap pengguna wd.
.
.
Kalau dulu dah macam macik² sebabkan kulit tu kurang bersinar. Sekarang cun melecun macam anak dara kauuuu.
.
.
Ni semua kerja bahan yang ada dalam krim wdta tu lah "Arbutin Ekstrak Berberry" yang boleh mencerahkan kulit akak². Sebab tu la yang semakin calit² semua lawa²
.
.
Wd ni sesuai sangat untuk akak² yang suka cecantik siap pakej #AWET_MUDA dapat tau.
Best tak ?
.
.
Nak kami berikan harga #PROMOSI dan #FREE POSTAGE cepat wasap.
.
.
📱01115085156
.
.
#WomenDesireeCiklahPortDickson
#WdNegeriSembilan #WdMelaka #WdKedah #WdJohorBharu #WdKualaLumpur #WdPahang #KrimCerah #KrimJeragat #KrimJerawat #skii2 #SkincareMalaysia #Silkygirl #Firmax3

KULIT TERPAKSA KEMBALI BERSINAR SEJAK PAKAI KRIM CALIT
.
.
Memang LUAR BIASA tau penangan #wd ni. Kalau yang advance dulu pun dah POWER, wd #triple_advance ni lagi POWER.
.
.
Formula BARU yang diformulasi oleh prof yang bukan biaser biaser, bebetul bagi sinar baru pada setiap pengguna wd.
.
.
Kalau dulu dah macam macik² sebabkan kulit tu kurang bersinar. Sekarang cun melecun macam anak dara kauuuu.
.
.
Ni semua kerja bahan yang ada dalam krim wdta tu lah "Arbutin Ekstrak Berberry"  yang boleh mencerahkan kulit akak². Sebab tu la yang semakin calit² semua lawa²
.
.
Wd ni sesuai sangat untuk akak² yang suka cecantik siap pakej #AWET_MUDA dapat tau.
Best tak ?
.
.
Nak kami berikan harga #PROMOSI dan #FREE POSTAGE cepat wasap.
.
.
📱01115085156
.
.
#WomenDesireeCiklahPortDickson 
#WdNegeriSembilan #WdMelaka #WdKedah #WdJohorBharu #WdKualaLumpur #WdPahang #KrimCerah #KrimJeragat #KrimJerawat #skii2 #SkincareMalaysia #Silkygirl #Firmax3
4 0 3 hours ago
@wd_ina Profile picture

@wd_ina

Fullamak dari kulit penuh jerawat & parut terus licin glowing habis. Betul ke guna wdta je boleh dapat kesan macam ni?
.
Seyes uoulls just calit dekat 3point nadi dah boleh dapat kesan macam ni. Tapi bukan sehari dua, berbulan bulan jugak sebab krim ni akan rawat kulit satu per satu dari dalaman kita. .
Dalam wdta ni ada Tree Peony iaitu antioksidan berfungsi untuk buang toksin & parasit jahat dalam badan. Bila dalaman dah bersih baru slow² Glutathione & Niacinamide ambil alih cerahkan kulit dan tutup tona tak sekata
.
Mana yang nak cari produk untuk dalaman & luaran kulit tu memang Juma suggest guna wdta ni. Dah la mudah, senang dan cepat cara nak ya dia. Siap ada KKM dan sijil halal dari JAKIM lagi. So uoulls tak perlu ragu-ragu dengan bahan yang kita guna. Semua memang selamat untuk kulit uoulls. .
Cecepat wasap 0177948951 untuk order ye
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia

Fullamak dari kulit penuh jerawat & parut terus licin glowing habis. Betul ke guna wdta je boleh dapat kesan macam ni?
.
Seyes uoulls just calit dekat 3point nadi dah boleh dapat kesan macam ni. Tapi bukan sehari dua, berbulan bulan jugak sebab krim ni akan rawat kulit satu per satu dari dalaman kita. .
Dalam wdta ni ada Tree Peony iaitu antioksidan berfungsi untuk buang toksin & parasit jahat dalam badan. Bila dalaman dah bersih baru slow² Glutathione & Niacinamide ambil alih cerahkan kulit dan tutup tona tak sekata
.
Mana yang nak cari produk untuk dalaman & luaran kulit tu memang Juma suggest guna wdta ni. Dah la mudah, senang dan cepat  cara nak ya dia. Siap ada KKM dan sijil halal dari JAKIM lagi. So uoulls tak perlu ragu-ragu dengan bahan yang kita guna. Semua memang selamat untuk kulit uoulls. .
Cecepat wasap 0177948951 untuk order ye
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia
1 0 5 hours ago
@juejuma_beauty Profile picture

@juejuma_beauty

Fullamak dari kulit penuh jerawat & parut terus licin glowing habis. Betul ke guna wdta je boleh dapat kesan macam ni?
.
Seyes uoulls just calit dekat 3point nadi dah boleh dapat kesan macam ni. Tapi bukan sehari dua, berbulan bulan jugak sebab krim ni akan rawat kulit satu per satu dari dalaman kita. .
Dalam wdta ni ada Tree Peony iaitu antioksidan berfungsi untuk buang toksin & parasit jahat dalam badan. Bila dalaman dah bersih baru slow² Glutathione & Niacinamide ambil alih cerahkan kulit dan tutup tona tak sekata
.
Mana yang nak cari produk untuk dalaman & luaran kulit tu memang Juma suggest guna wdta ni. Dah la mudah, senang dan cepat cara nak ya dia. Siap ada KKM dan sijil halal dari JAKIM lagi. So uoulls tak perlu ragu-ragu dengan bahan yang kita guna. Semua memang selamat untuk kulit uoulls. .
Cecepat wasap 01137954895 untuk order ye
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia

Fullamak dari kulit penuh jerawat & parut terus licin glowing habis. Betul ke guna wdta je boleh dapat kesan macam ni?
.
Seyes uoulls just calit dekat 3point nadi dah boleh dapat kesan macam ni. Tapi bukan sehari dua, berbulan bulan jugak sebab krim ni akan rawat kulit satu per satu dari dalaman kita. .
Dalam wdta ni ada Tree Peony iaitu antioksidan berfungsi untuk buang toksin & parasit jahat dalam badan. Bila dalaman dah bersih baru slow² Glutathione & Niacinamide ambil alih cerahkan kulit dan tutup tona tak sekata
.
Mana yang nak cari produk untuk dalaman & luaran kulit tu memang Juma suggest guna wdta ni. Dah la mudah, senang dan cepat  cara nak ya dia. Siap ada KKM dan sijil halal dari JAKIM lagi. So uoulls tak perlu ragu-ragu dengan bahan yang kita guna. Semua memang selamat untuk kulit uoulls. .
Cecepat wasap 01137954895 untuk order ye
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia
9 0 5 hours ago
@canteqboutique Profile picture

@canteqboutique

PIWWITTTT ! PENANGAN KRIM HAJAIB BUAT WAJAH AKAK UMUR 53 TAHUN KEMBALI ANJAL MUDA MACAM 40AN 😱

Katanya baru guna 2 botol. Akak pun terperanjat sakan niee
Pipi tu naikk tinggi sangat nakk kemana tuwww ahhahah toinkk toinkk kemain dehh

Jangan memain dengan bahan power #Pueraria_mirificà dalam WD tuww. memang menakjubkan sungguh.
Boleh bagi TEGANG pipi mula KENDUR tu

Tapi pesan akak apa yang pentingg kenalah pakai KONSISTEN akak manis .Baruu boleh dapat kesan OPTIMUM macam akakk niee ha.

Air masak minum cecukup okeyy
Korang belekklah pic akak nan ghojes niee .Akak nak ambikk bau LAVENDER WD .Murung jup tengokk akak nie kemain syantekkknyooo 🤣

Nak harga RUNTUHH RUNTUHH cecepat wasap
.
📲 0105494796
📲 0105494796
📲 0105494796 .
.
#krimsusukmoden #womendesiree #womendesireetripleadvance #awetmuda #sayajual #autralia #philipines # #kulitcantik #anjal #tegangluardalam #jerawat #jeragat #teamMokda #alorsetar #agendiperlukan #produkkecantikan #parutjerawat #skincare #skincareroutine #Ubatjerawat #WDTA #kulitkusam #wdmurah #activefollowers #wdawetmuda #wdkedah #Likeforlike #like2like #instagood

PIWWITTTT ! PENANGAN KRIM HAJAIB BUAT WAJAH AKAK UMUR 53 TAHUN KEMBALI ANJAL MUDA MACAM 40AN 😱

Katanya baru guna 2 botol. Akak pun terperanjat sakan niee 
Pipi tu naikk tinggi sangat nakk kemana tuwww ahhahah toinkk toinkk kemain dehh

Jangan memain dengan bahan power  #Pueraria_mirificà dalam WD tuww. memang menakjubkan sungguh. 
Boleh bagi TEGANG pipi mula KENDUR tu

Tapi pesan akak apa yang pentingg kenalah pakai KONSISTEN akak manis .Baruu boleh dapat kesan OPTIMUM macam akakk niee ha.

Air masak minum cecukup okeyy 
Korang belekklah pic akak nan ghojes niee .Akak nak ambikk bau LAVENDER WD .Murung jup tengokk akak nie kemain syantekkknyooo 🤣

Nak harga RUNTUHH RUNTUHH cecepat wasap
.
📲 0105494796
📲 0105494796
📲 0105494796 .
.
#krimsusukmoden #womendesiree #womendesireetripleadvance #awetmuda #sayajual #autralia #philipines # #kulitcantik #anjal #tegangluardalam #jerawat #jeragat #teamMokda #alorsetar#agendiperlukan #produkkecantikan  #parutjerawat  #skincare #skincareroutine  #Ubatjerawat  #WDTA #kulitkusam #wdmurah #activefollowers #wdawetmuda #wdkedah  #Likeforlike #like2like #instagood
1 0 5 hours ago
@wd_tripleadvance_ori Profile picture

@wd_tripleadvance_ori

Sesetengah induvidu ambil mudah bab klit kering. Bila kulit kering garis garis halus dan JERAGAT lagi la mudah singgah .
.
So apa kata cuti cuti ni kita belai diri. Alaa kita mudah jer guna kita bahan semulajadi .
.
Caranya:
.
1.YOGURT
Kebaikannya boleh lembabkan kulit ada lactic acid dalam tu. Caranya campur kan yogurt bersama campuran buah avocado. Sapu pada kulit yang bermasalah. Biarkan kering dan bilas. In shaa allah kulit lembab macam baby .
2.MADU
siapa tak kenal madu. Kaya dengan pelbagai khasiat. Salah satu khasiatnya boleh atasi kulit kering tau. Caranya simple aje. Ambil sedikit madu dan campurkan bersama oat. Campur sedikit air dan sapu pada wajah. Jadi kan masker .
.
3.MINYAK ZAITUN
.
Minyak zaitun bagus untuk kulit. Minyak zaitun boleh kembalikan kelembapan kulit tanpa membuat minyak asli pada wajah berkurang. Cara simple untuk buat masker minyak zaitun, hanya perlu ambil sedikit minyak zaitun dan sapu kan rata pada wajah .
.
.
4.KUNING TELUR
.
Masker telur pun boleh lembabkan kulit korang , ambil sedikit madu dan campurkan kuning telur. Sapukan pada wajah biar kan kering baru bilas tau .
.
.
Pilih dan Buatlah cara mana sekali pun 3x seminggu sebagai rutin. Nak buat hehari pun lagi boleh tak de masalah pun kalau rajin dan ada masa .
.
Tapi kalau korang geli ngan bahan bahan ni main tepek kat muka Ambil WD calit jer kat 3 nadi utama dan kehebatan niacinamide akan lembapkan kulit korang, mampu kecilkan pori!
.
.
Moga Bermanfaat 💓 tag kan sahabat handai. Manalah tahu jika membantu .
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #tipscantik #skincareroutine #awetmuda #NakCantik

Sesetengah induvidu ambil mudah bab klit kering. Bila kulit kering garis garis halus dan JERAGAT lagi la mudah singgah .
.
So apa kata cuti cuti ni kita belai diri. Alaa kita  mudah jer guna kita bahan semulajadi .
.
Caranya:
.
1.YOGURT 
Kebaikannya boleh lembabkan kulit ada lactic acid dalam tu.  Caranya campur kan yogurt bersama campuran buah avocado. Sapu pada kulit yang bermasalah. Biarkan kering dan bilas. In shaa allah kulit lembab macam baby .
2.MADU 
siapa tak kenal madu. Kaya dengan pelbagai khasiat. Salah satu khasiatnya boleh atasi kulit kering tau. Caranya simple aje. Ambil sedikit madu dan campurkan bersama oat. Campur sedikit air dan sapu pada wajah. Jadi kan masker .
.
3.MINYAK ZAITUN
.
Minyak zaitun bagus untuk kulit. Minyak zaitun boleh kembalikan kelembapan kulit tanpa membuat minyak asli pada wajah berkurang. Cara simple untuk buat masker minyak zaitun, hanya perlu ambil sedikit minyak zaitun dan sapu kan rata pada wajah .
.
.
4.KUNING TELUR
.
Masker telur pun boleh lembabkan kulit korang , ambil sedikit madu dan campurkan kuning telur. Sapukan pada wajah biar kan kering baru bilas tau .
.
.
Pilih dan Buatlah cara mana sekali pun  3x seminggu sebagai rutin. Nak buat hehari pun lagi boleh tak de masalah pun kalau rajin dan ada masa .
.
Tapi kalau korang geli ngan bahan bahan ni main tepek kat muka  Ambil WD calit jer kat 3 nadi utama dan kehebatan niacinamide akan lembapkan kulit korang, mampu kecilkan pori!
.
.
Moga Bermanfaat 💓 tag kan sahabat handai. Manalah tahu jika membantu .
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax  #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #tipscantik #skincareroutine #awetmuda #NakCantik
6 0 7 hours ago
@wd_tripleadvance_ori Profile picture

@wd_tripleadvance_ori

Ada yang alami kulit kering sejak lahir lagi. .
.
Tengok tapak tangan pun dah ada garis garis Macam orang buat keje banyak basuhan guna detergent. Contoh macam anak kak izan sendiri. Ingatkan akan bersalin kulit baru bila dewasa nanti. Rupanya TIDAK.
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #MaryKayShahAlam #skincareroutine #awetmuda #NakCantik

Ada yang alami kulit kering sejak lahir lagi. .
.
Tengok tapak tangan pun dah ada garis garis Macam orang buat keje banyak basuhan guna detergent. Contoh macam anak kak izan sendiri. Ingatkan akan bersalin kulit baru bila dewasa nanti. Rupanya TIDAK.
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax  #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #MaryKayShahAlam #skincareroutine #awetmuda #NakCantik
7 0 8 hours ago
@womendesiree.kedah Profile picture

@womendesiree.kedah

😱😱😱 Tanjat titew tengok testimoni akak ni fresh² lagi .
Ni salah satu testimoni hot yang salah seorang dealer dapat malam tadi. Baru guna 3 botol yuols! Akak ni dah umur 53 tahun tau tapi macam baru masuk 40an giteww
.
Ada yang nak dapatkan WD dengan harga promosi boleh whatsapp kaknis di 019-5503075 atau terus je klik link di bio 🔝
.
#wdta #WdtaKedah #WdKedah #WdCodKedah #CodKedah #WomenDesiree #Krimkecantikan #Rawatjerawat #Krimawetmuda #Krimcerahkulit #Jeragat #kulitkusam

😱😱😱 Tanjat titew tengok testimoni akak ni fresh² lagi .
Ni salah satu testimoni hot yang salah seorang dealer dapat malam tadi. Baru guna 3 botol yuols! Akak ni dah umur 53 tahun tau tapi macam baru masuk 40an giteww
.
Ada yang nak dapatkan WD dengan harga promosi boleh whatsapp kaknis di 019-5503075 atau terus je klik link di bio 🔝
.
#wdta #WdtaKedah #WdKedah #WdCodKedah #CodKedah #WomenDesiree #Krimkecantikan #Rawatjerawat #Krimawetmuda #Krimcerahkulit #Jeragat #kulitkusam
4 0 9 hours ago
@womendesiree_ainyusof Profile picture

@womendesiree_ainyusof

Negeri Sembilan

Nak kulit muka cing cing gini ❗

WD tu WAJIB PAKAI NYA DI NADI. Kalau kat muka tu sampingan jer.

Nak pakai moleh, tak pakai pon takpe.

Kalau guna WD just pakai kat muka tak pakai kat nadi. Camne nak nampak perubahan. Memang takkan nampak lah jawapan dia.

Sebab WD RAWAT DALAMAN barulah terserlah luaran sesayang.

Calit di NADI cantik satu body.

agitchewww

#wdtarm80 #PromosiJimatRm20 #wdec #wdcodsenawang #wdcodseremban #wdcod #wdbrunei #wdsingapore #igshopmalaysia #wdmelaka #wdnegerisembilan #wdkualalumpur #serembanmacammacamada #wdperlis #wdperak #kulitkusam #bazarpaknill #wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdlabuan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #wdpulaupinang #wdmelaka #wdmurah #kulitberminyak

Nak kulit muka cing cing gini ❗

WD tu WAJIB PAKAI NYA DI NADI. Kalau kat muka tu sampingan jer.

Nak pakai moleh, tak pakai pon takpe.

Kalau guna WD just pakai kat muka tak pakai kat nadi. Camne nak nampak perubahan. Memang takkan nampak lah jawapan dia.

Sebab WD RAWAT DALAMAN barulah terserlah luaran sesayang.

Calit di NADI cantik satu body.

agitchewww

#wdtarm80 #PromosiJimatRm20 #wdec #wdcodsenawang #wdcodseremban #wdcod #wdbrunei #wdsingapore #igshopmalaysia #wdmelaka #wdnegerisembilan #wdkualalumpur #serembanmacammacamada #wdperlis #wdperak #kulitkusam #bazarpaknill #wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdlabuan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #wdpulaupinang #wdmelaka #wdmurah #kulitberminyak
12 0 20 hours ago
@canteqboutique Profile picture

@canteqboutique

Nak anjalkan muka, nak kecilkan pori muka?
Langkah mudah hanya menggunakan bahan di dapur je iaitu tomato.
.
.
Selain dari menghiris tomato dan diletakkan atas muka, buah tomato juga boleh dikisar dan airnya dijadikan ais kiub semalaman. Mudah, hanya sapukan ais kiub tomato tadi ke seluruh muka selepas bangun tidur dan sebelum tidur. Kesannya, akan membantu kecilkan pori dan mengatasi masalah kulit berminyak
.
.
nak lagi mudah dan cepat, guna je #wd, bukan setakat mencantikkan kulit wajah dengan naikkan seri wajah malahan dapat juga awet muda nanti.
.
tak perli tunggu lama-lama untuk cantik. ajom wasap
.
📲 0105494796
📲 0105494796
📲 0105494796 .
.
#krimsusukmoden #womendesiree #womendesireetripleadvance #awetmuda #sayajual #autralia #philipines # #kulitcantik #anjal #tegangluardalam #jerawat #jeragat #teamMokda #alorsetar #agendiperlukan #produkkecantikan #parutjerawat #skincare #skincareroutine #Ubatjerawat #WDTA #kulitkusam #wdmurah #activefollowers #wdawetmuda #wdkedah #Likeforlike #like2like #instagood

Nak anjalkan muka, nak kecilkan pori muka?
Langkah mudah hanya menggunakan bahan di dapur je iaitu tomato.
.
.
Selain dari menghiris tomato dan diletakkan atas muka, buah tomato juga boleh dikisar dan airnya dijadikan ais kiub semalaman. Mudah, hanya sapukan ais kiub tomato tadi ke seluruh muka selepas bangun tidur dan sebelum tidur. Kesannya, akan membantu kecilkan pori dan mengatasi masalah kulit berminyak
.
.
nak lagi mudah dan cepat, guna je #wd, bukan setakat mencantikkan kulit wajah dengan naikkan seri wajah malahan dapat juga awet muda nanti.
.
tak perli tunggu lama-lama untuk cantik. ajom wasap
.
📲 0105494796
📲 0105494796
📲 0105494796 .
.
#krimsusukmoden #womendesiree #womendesireetripleadvance #awetmuda #sayajual #autralia #philipines # #kulitcantik #anjal #tegangluardalam #jerawat #jeragat #teamMokda #alorsetar#agendiperlukan #produkkecantikan  #parutjerawat  #skincare #skincareroutine  #Ubatjerawat  #WDTA #kulitkusam #wdmurah #activefollowers #wdawetmuda #wdkedah  #Likeforlike #like2like #instagood
3 0 21 hours ago
@wdpenang Profile picture

@wdpenang

Plaza Tol PLUS Juru, Pulau Pinang

Korang nak awet muda kannn?
So, wajib konsisten 2 benda ni otteyyy 😁. Air putih 2-3liter sehari + WD bantu buang toksin dalam badan tu. Dalaman dah bersih baru la kulit syantikkk, awet muda😍
.
#wdperda #wdpenang #wdkedah

Korang nak awet muda kannn?
So, wajib konsisten 2 benda ni otteyyy 😁. Air putih 2-3liter sehari + WD bantu buang toksin dalam badan tu. Dalaman dah bersih baru la kulit syantikkk, awet muda😍
.
#wdperda #wdpenang #wdkedah
4 0 21 hours ago
@canteqboutique Profile picture

@canteqboutique

Dulu nak keluar rumah pon segan katanya. Sebab kulit wajah kusam dengan double chin bertingkek-tingkek lagi. Pakailah mekup bertempek-tempek pon tetap tak naik seri. .
.
Ni la zaman kegelapan kak onie, nak nangisss tau 😭 tengok wajah sendiri kat cermin macam ni.
.
.
Tapi sekarang Kak Onie heppi heppi yakmattt, bila dah dapat balik kulit wajah macam dedulu hehe
.
.
Terujaa nak share dengan korang tau, sebab krim #WDTA lah jadi penyelamat Kak Onie sekarang. Alhamdulillah, hilang semua masalah. .
.
Yelah kannn, asalnya nak kulit wajah sihat jerrr. Tapi krim WDTA kasi semua yang terbaik, v-shape dapat, eyebag ilang, jeragat pudar, dalaman tiptop ahhakks 🤭 .
.
Alhmdulillah syukur masalah Kak Onie selesai dengan calit kat 3 point nadi utama jur. #MUDAH sangat tau korang, sesambil tengok citer nustan pon boleh calit siap nari nari pun bolehhh kiki
.
.
Jom cuba sekarang!
.
📲 0105494796
📲 0105494796
📲 0105494796 .
.
#krimsusukmoden #womendesiree #womendesireetripleadvance #awetmuda #sayajual #autralia #philipines # #kulitcantik #anjal #tegangluardalam #jerawat #jeragat #teamMokda #alorsetar #agendiperlukan #produkkecantikan #parutjerawat #skincare #skincareroutine #Ubatjerawat #WDTA #kulitkusam #wdmurah #activefollowers #wdawetmuda #wdkedah #Likeforlike #like2like #instagood

Dulu nak keluar rumah pon segan katanya. Sebab kulit wajah kusam dengan double chin bertingkek-tingkek lagi. Pakailah mekup bertempek-tempek pon tetap tak naik seri. .
.
Ni la zaman kegelapan kak onie, nak nangisss tau 😭 tengok wajah sendiri kat cermin macam ni.
.
.
Tapi sekarang Kak Onie heppi heppi yakmattt, bila dah dapat balik kulit wajah macam dedulu hehe
.
.
Terujaa nak share dengan korang tau, sebab krim #WDTA lah jadi penyelamat Kak Onie sekarang. Alhamdulillah, hilang semua masalah. .
.
Yelah kannn, asalnya nak kulit wajah sihat jerrr. Tapi krim WDTA kasi semua yang terbaik, v-shape dapat, eyebag ilang, jeragat pudar, dalaman tiptop ahhakks 🤭 .
.
Alhmdulillah syukur masalah Kak Onie selesai dengan calit kat 3 point nadi utama jur. #MUDAH sangat tau korang, sesambil tengok citer nustan pon boleh calit siap nari nari pun bolehhh kiki
.
.
Jom cuba sekarang!
.
📲 0105494796
📲 0105494796
📲 0105494796 .
.
#krimsusukmoden #womendesiree #womendesireetripleadvance #awetmuda #sayajual #autralia #philipines # #kulitcantik #anjal #tegangluardalam #jerawat #jeragat #teamMokda #alorsetar#agendiperlukan #produkkecantikan  #parutjerawat  #skincare #skincareroutine  #Ubatjerawat  #WDTA #kulitkusam #wdmurah #activefollowers #wdawetmuda #wdkedah  #Likeforlike #like2like #instagood
1 0 22 hours ago
@womendesiree.kedah Profile picture

@womendesiree.kedah

#PROMOSI masih berjalan. Time time promosi ni la memasing pakat berebut nak ngoderrr hikss . Lebih² lagi bagi yang baru nak mencuba korang untung sangat la sebab dah JIMAT RM20 seunit .
.
#Wdta iaitu Women Desiree Triple Advance adalah krim kecantikan yang berfungsi merawat kulit muka dari dalam. Penggunaanya juga yang ringkas iaitu hanya perlu sapu di nadi sahaja. MUDAH dan pastinya cepat BERKESAN.
.
Krim yang menggunakan bio teknologi nano, ia mampu meresap 12x ganda ke dalam kulit sepantas 3 saat.
.
Banyak manfaat dalam 1 WDTA, rugilah kalau korang tak manfaatkan promosi yang ada ni. Bila-bila masa je promosi akan tamat weyhh 😚
.
Cepat klik link whatsapp kaknis di bio tau korang 🔝
.
.
#wdta #WdtaKedah #WdKedah #WdCodKedah #CodKedah #WomenDesiree #Krimkecantikan #Rawatjerawat #Krimawetmuda #Krimcerahkulit #Jeragat #kulitkusam

#PROMOSI masih berjalan. Time time promosi ni la memasing pakat berebut nak ngoderrr hikss . Lebih² lagi bagi yang baru nak mencuba korang untung sangat la sebab dah JIMAT RM20 seunit .
.
#Wdta iaitu Women Desiree Triple Advance adalah krim kecantikan yang berfungsi merawat kulit muka dari dalam. Penggunaanya juga yang ringkas iaitu hanya perlu sapu di nadi sahaja. MUDAH dan pastinya cepat BERKESAN.
.
Krim yang menggunakan bio teknologi nano, ia mampu meresap 12x ganda ke dalam kulit sepantas 3 saat.
.
Banyak manfaat dalam 1 WDTA, rugilah kalau korang tak manfaatkan promosi yang ada ni. Bila-bila masa je promosi akan tamat weyhh 😚
.
Cepat klik link whatsapp kaknis di bio tau korang 🔝
.
.
#wdta #WdtaKedah #WdKedah #WdCodKedah #CodKedah #WomenDesiree #Krimkecantikan #Rawatjerawat #Krimawetmuda #Krimcerahkulit #Jeragat #kulitkusam
5 0 15 September, 2019
@womendesiree_ainyusof Profile picture

@womendesiree_ainyusof

Negeri Sembilan

DAH KENAPA MEKAP PULAKKK 😆 "Alaaa mekap boleh la lawo." Memang testimoni seorang MUA tau. MUA tu maksudnya make up retiss.

Hahh tu dia bagi satu muka togel tanpa mekap dan satu lagi muka mekap sesaiyunk 😱

Speechless sangat kansss. Dahsyat la kerja WDTA ni. Tanpa mekap muka bersih flawless. Walhal sis ni tak pakai langsung mana2 skincare. Aisyhhhh dah de iras Ratu Cantik Russian tu pulakk kenssss hehehe.
Owh ya sebelum terlupa, WDTA memang ada agen booster yang akan buatkan make up kita glowing even kita guna bedak powder sahaja. Bila bercampur make up memang superb glowingla jadiknya.
Lagikkk bestnya WDTA ni dia akan jadi booster kepada skincare atau supplement yang kita ambil supaya kesan lebih optima mempercepatkan zat2 khasiat sesuatu produk diserap. Janji bukan produk yang de kandungan merkuri ya. Hati2.
Ini salah satu ciri WDTA ni selamat dan suci. Sebab tak mudaratkan badan dan wajah malah makin membantu masalah dalaman untuk singkirkan racun ataupun toksin dengan kandungan bahan wdta yang superb awesome. WDTA ada pengesahan KKM dan sijil halal JAKIM tau.
Jadikkkk hilangkan segala kemusykilanmu itu. Sebab tu A'in jatuh cinta namateyyyy dengan WDTA krim susuk moden lagi halal ni.
Apa tunggu lagikkk. Amohh cepat wassap A'in kaihh. Hilangkan segala racun dalam badan tu sebelum ianya menuakan dan memudaratkan kesihatan anda. Ehh haha betul la. Bertindak sekarang wahai bakal jelitawan

Watsap 018.2180420 A'in
@ klik link kat BIO👆

#wdnegerisembilan
#wdcodseremban
#wdcodsenawang
#PromosiJimatRm20 #wdshahalam #wdkelantan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #wdpulaupinang #wdmelaka #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #igshopmalaysia #wdmelaka #muamalaysia #skincaremalaysia #igshopmurah #igshopmalaysia #skincaremalaysia #skincarehalal #kosmetikhalal #produkkecantikan #serembanmacammacamada #kulitberminyak #jeragat

DAH KENAPA MEKAP PULAKKK 😆 "Alaaa mekap boleh la lawo." Memang testimoni seorang MUA tau. MUA tu maksudnya make up retiss.

Hahh tu dia bagi satu muka togel tanpa mekap dan satu lagi muka mekap sesaiyunk 😱

Speechless sangat kansss. Dahsyat la kerja WDTA ni. Tanpa mekap muka bersih flawless. Walhal sis ni tak pakai langsung mana2 skincare. Aisyhhhh dah de iras Ratu Cantik Russian tu pulakk kenssss hehehe. 
Owh ya sebelum terlupa, WDTA memang ada agen booster yang akan buatkan make up kita glowing even kita guna bedak powder sahaja. Bila bercampur make up memang superb glowingla jadiknya. 
Lagikkk bestnya WDTA ni dia akan jadi booster kepada skincare atau supplement yang kita ambil supaya kesan lebih optima mempercepatkan zat2 khasiat sesuatu produk diserap. Janji bukan produk yang de kandungan merkuri ya. Hati2. 
Ini salah satu ciri WDTA ni selamat dan suci. Sebab tak mudaratkan badan dan wajah malah makin membantu masalah dalaman untuk singkirkan racun ataupun toksin dengan kandungan bahan wdta yang superb awesome. WDTA ada pengesahan KKM dan sijil halal JAKIM tau. 
Jadikkkk hilangkan segala kemusykilanmu itu. Sebab tu A'in jatuh cinta namateyyyy dengan WDTA krim susuk moden lagi halal ni. 
Apa tunggu lagikkk. Amohh cepat wassap A'in kaihh. Hilangkan segala racun dalam badan tu sebelum ianya menuakan dan memudaratkan kesihatan anda. Ehh haha betul la. Bertindak sekarang wahai bakal jelitawan

Watsap 018.2180420 A'in
@ klik link kat BIO👆

#wdnegerisembilan
#wdcodseremban
#wdcodsenawang
#PromosiJimatRm20 #wdshahalam #wdkelantan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #wdpulaupinang #wdmelaka #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #igshopmalaysia #wdmelaka #muamalaysia #skincaremalaysia #igshopmurah #igshopmalaysia #skincaremalaysia #skincarehalal #kosmetikhalal #produkkecantikan #serembanmacammacamada #kulitberminyak #jeragat
6 0 15 September, 2019
@womendesiree_ainyusof Profile picture

@womendesiree_ainyusof

Seremban (City)

🔍WDTA ni apa? .
.
Apa Kelebihannya?
.
Kelebihan WDTA lebih cepat 3x ganda .
#WDTA ialah krim kecantikan yang diformulasikan untuk Menaikkan Seri Wajah, Mencerahkan kulit, Menegang dan memantapkan tisu kendur dengan pantas serta merta 3 kali ganda ,memberi kulit lebih feloles dan #meremajakan kulit.
.
Selain itu , ia juga dapat memudarkan #jeragat, menyelesaikan masalah eyebag dan masalah bibir kering dan hitam.
.
Kelebihan #WDTA ialah ia bertindak dengan sapuan di nadi dengan menggunakan teknologi nano yang dapat memberikan 12kali ganda lebih pantas untuk kesan penyerapan.
.
Wow bestnya kelebihan yang ada pada #WDTA ni, patutlah ia menjadi buruan ramai tak kira jantina. Semua pakat terpikat dengan keunikan yang ada padanya. So jom lah kita pakat calit krim super duper ni bersama. 📲 0182180420 A'in
@ Klik link kat BIO👆

#wdcodsenawang #wdrm80 #skincaremalaysia #obatjerawat #beauty #malaysiaskincare #viralmalaysia #jeragat #kulitberminyak #wdmelaka #wdnegerisembilan #wdkualalumpur #serembanmacammacamada #wdperlis #wdperak #wdshahalam #wdkelantan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #wdpulaupinang #wdmelaka #igshopmurah #igshopmalaysia #wdbrunei #wdsingapore #wdselangor

🔍WDTA  ni apa? .
. 
Apa Kelebihannya?
. 
Kelebihan WDTA lebih cepat 3x ganda . 
#WDTA ialah krim kecantikan yang diformulasikan untuk Menaikkan Seri Wajah, Mencerahkan kulit, Menegang dan memantapkan tisu kendur dengan pantas serta merta 3 kali ganda ,memberi kulit lebih feloles dan #meremajakan kulit.
. 
Selain itu , ia juga dapat memudarkan #jeragat, menyelesaikan masalah eyebag dan masalah bibir kering dan hitam.
. 
Kelebihan #WDTA  ialah ia bertindak dengan sapuan di nadi dengan menggunakan teknologi nano yang dapat memberikan 12kali ganda lebih pantas untuk kesan penyerapan.
. 
Wow bestnya kelebihan yang ada pada #WDTA ni, patutlah ia menjadi buruan ramai tak kira jantina. Semua pakat terpikat dengan keunikan yang ada padanya. So jom lah kita pakat calit krim super duper ni bersama. 📲 0182180420 A'in
@ Klik link kat BIO👆

#wdcodsenawang #wdrm80  #skincaremalaysia #obatjerawat #beauty #malaysiaskincare #viralmalaysia #jeragat #kulitberminyak #wdmelaka #wdnegerisembilan #wdkualalumpur #serembanmacammacamada #wdperlis #wdperak #wdshahalam #wdkelantan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #wdpulaupinang #wdmelaka #igshopmurah #igshopmalaysia #wdbrunei #wdsingapore #wdselangor
8 3 15 September, 2019
@wdec_official Profile picture

@wdec_official

PROMOSI JIMAT KEMBALI !! Yang dah lama tunggu harga PROMOSI RM80. Baik beli sekarang ! Bulan 10 dijangka SOLD OUT !!
.
Zati pastikan korang tak menyesal, atau korang mungkin akan menyesal kenapa tak dapatkan WDTA sekarang !
.
TAG KAWAN KAWAN UOLLS !!
GOOD NEWS !!!
GOOD NEWS !!!.
.
Promosi jimat RM20 Kembali ! Jarang jarang berlaku ni !!
.
Sebelum ni RM100, ada yang teragak agak nak beli, tapi sekarang ni ada promosi durian runtuh dapat harga RM80 setiap pembelian 1 WDTA.
.
Beli 1 WD RM80 , Jimat RM20
Beli 2 WD RM160, Jimat RM40
Beli 3 WD RM240, Jimat RM60
Beli 4 WD RM320, Jimat RM80
Beli 5 WD RM400, Jimat RM100
.
.
Lagi banyak uolls beli lagi JIMAT berbaloi baloi. Ajak kakak, adik, mak, jiran, kawan kawan opis share beli ramai ramai. Jom sesama kita transform, serlahkan lagi kecantikkan uolls dengan WD.
.
.
Siapa cepat dia dapat dulu, cantik sekarang💃
.
0123512791
Or klik link on bio

Komen NAKKK lelajuu

PROMOSI JIMAT KEMBALI !! Yang dah lama tunggu harga PROMOSI RM80. Baik beli sekarang ! Bulan 10 dijangka SOLD OUT !!
.
Zati pastikan korang tak menyesal, atau korang mungkin akan menyesal kenapa tak dapatkan WDTA sekarang !
.
TAG KAWAN KAWAN UOLLS !!
GOOD NEWS !!!
GOOD NEWS !!!.
.
Promosi jimat RM20 Kembali ! Jarang jarang berlaku ni !!
.
Sebelum ni RM100, ada yang teragak agak nak beli, tapi sekarang ni ada promosi durian runtuh dapat harga RM80 setiap pembelian 1 WDTA.
.
Beli 1 WD RM80 , Jimat RM20
Beli 2 WD RM160, Jimat RM40
Beli 3 WD RM240, Jimat RM60
Beli 4 WD RM320, Jimat RM80
Beli 5 WD RM400, Jimat RM100
.
.
Lagi banyak uolls beli lagi JIMAT berbaloi baloi. Ajak kakak, adik, mak, jiran, kawan kawan opis share beli ramai ramai. Jom sesama kita transform, serlahkan lagi kecantikkan uolls dengan WD.
.
.
Siapa cepat dia dapat dulu, cantik sekarang💃
.
0123512791
Or klik link on bio

Komen NAKKK lelajuu
93 5 15 September, 2019
@womendesiree_ainyusof Profile picture

@womendesiree_ainyusof

Seremban (City)

NENEK #94TAHUN PENCINTA KRIM WDTA "Makcik bukan nak cantik, nak bagi wajah ni bersih je." "Memang berkesan, sebab tu makcik nak terus pakai benda ni." Syukur WDTA membantu nenek ni, selepas pakai krim WDTA, #KUTIL-KUTIL kat wajah nenek mula tanggal satu-persatu.

Seronoknyaaa 😍

Lagipon krim WDTA boleh dibawa solat ada sijil #HALAL dari JAKIM, so lagilah nenek ni yakin
94 TAHUN ALHAMDULILLAH MASIH SIHAT MASIH KUAT DAYA INGAT An. Alhamdulillah 😘
. 📲 0182180420 A'in
#wdnegerisembilan #wdcodseremban
#wdcodsenawang #serembanmacammacamada
#wdtarm80 #wdshahalam #wdkelantan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #wdpulaupinang #wdmelaka #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #igshopmalaysia #malaysiaviral #malaysiaskincare #PromosiJimatRm20
#KrimMultifungsi #wdkualalumpur
#wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdlabuan #CantikLuarDalam

NENEK #94TAHUN PENCINTA KRIM WDTA "Makcik bukan nak cantik, nak bagi wajah ni bersih je." "Memang berkesan, sebab tu makcik nak terus pakai benda ni." Syukur WDTA membantu nenek ni, selepas pakai krim WDTA, #KUTIL-KUTIL kat wajah nenek mula tanggal satu-persatu.

Seronoknyaaa 😍

Lagipon krim WDTA boleh dibawa solat ada sijil #HALAL dari JAKIM, so lagilah nenek ni yakin 
94 TAHUN ALHAMDULILLAH MASIH SIHAT MASIH KUAT DAYA INGAT An. Alhamdulillah 😘
. 📲 0182180420 A'in 
#wdnegerisembilan #wdcodseremban
#wdcodsenawang #serembanmacammacamada
#wdtarm80 #wdshahalam #wdkelantan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #wdpulaupinang #wdmelaka #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #igshopmalaysia #malaysiaviral #malaysiaskincare #PromosiJimatRm20
#KrimMultifungsi #wdkualalumpur
#wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdlabuan #CantikLuarDalam
6 0 15 September, 2019
@canteqboutique Profile picture

@canteqboutique

BAHAGIA BEBAS J E R A W A T .
.
Bahagia sangat rasa macam dunia kita yang punya! Yelah kalau tak sebelum ni nak bergambar pun malu. Jerawat konker satu muka. Tapi sekarang jerawat dah hilang rasa lagi muda lah pulakkkk 😝
.
.
Kulit yang berjerawat ni adalah kulit yang sangat sangat sensetif. Tak boleh silap makan sikit. Tak boleh nak pakai produk sebarangan. Silap haribulan boleh jadi lagi melarat.
.
.
Kalau dah cuba macam-macam produk tapi masih tak berkesan apa kata cuba krim wd ni pulak? Sebab dengan wd, kita merawat dari dalaman dulu. Dan yang paling penting dengan wd, kita tak perlu apply di muka. Apa yang wd buat?
.
.
📌Segala toksin yang dah lama berkerak dalam badan awak tu akan disingkirkan oleh cik Tree Peony yang mana digunakan dengan meluas oleh masyarakat Cina untuk membuang toksin terkumpul dalam badan
.
.
📌Bila toksin yang selama ini buat road block dalam salur darah awak dah berjaya disingkirkan, barulah darah dapat diangkut dengan lebih lancar ke sekuruh badan. Sel - sel kulit pun dapat regrowth dengan cepat dan sempurna dengan adanya blood supply yang powerful
.
.
📌Tak cukup dengan itu, dalam wd jugak ada arbutin yang bertindak sebagai shield untuk kulit awak. Sebabnya arbutin ni adalah antioxidant yang sangat hebat. Kalau perasan, produk daripada korea & jepun memang banyak pakai arbutin. So no wonder lah kulit dorang pakat glowing flawless. Sampai jerawat kecut dan takut nak tumbuh!
.
.
Okay harap korang dah clear lah kenapa calit calit dekat nadi tapi effect dia macam buat treatment mahal beriban. Sebab kita calit bukan sebarang calit. Tapi setiap calitan penuh kasih saiyang penuh magis.
.
.
Happy sangat if dapat bantu rawat korang yang tengah struggle untuk dapatkan skin yang cantik bebas jerawat.
.
.
📲 0105494796
📲 0105494796
📲 0105494796 .
.
#krimsusukmoden #womendesiree #womendesireetripleadvance #awetmuda #sayajual #autralia #philipines # #kulitcantik #anjal #tegangluardalam #jerawat #jeragat #teamMokda #alorsetar #agendiperlukan #produkkecantikan #parutjerawat #skincare #skincareroutine #Ubatjerawat #WDTA #kulitkusam #wdmurah #activefollowers #wdawetmuda #wdkedah #Likeforlike #like2like #instagood

BAHAGIA BEBAS  J E R A W A T .
.
Bahagia sangat rasa macam dunia kita yang punya! Yelah kalau tak sebelum ni nak bergambar pun malu. Jerawat konker satu muka. Tapi sekarang jerawat dah hilang rasa lagi muda lah pulakkkk 😝
.
.
Kulit yang berjerawat ni adalah kulit yang sangat sangat sensetif. Tak boleh silap makan sikit. Tak boleh nak pakai produk sebarangan. Silap haribulan boleh jadi lagi melarat.
.
.
Kalau dah cuba macam-macam produk tapi masih tak berkesan apa kata cuba krim wd ni pulak? Sebab dengan wd, kita merawat dari dalaman dulu. Dan yang paling penting dengan wd, kita tak perlu apply di muka. Apa yang wd buat?
.
.
📌Segala toksin yang dah lama berkerak dalam badan awak tu akan disingkirkan oleh cik Tree Peony yang mana digunakan dengan meluas oleh masyarakat Cina untuk membuang toksin terkumpul dalam badan
.
.
📌Bila toksin yang selama ini buat road block dalam salur darah awak dah berjaya disingkirkan, barulah darah dapat diangkut dengan lebih lancar ke sekuruh badan. Sel - sel kulit pun dapat regrowth dengan cepat dan sempurna dengan adanya blood supply yang powerful
.
.
📌Tak cukup dengan itu, dalam wd jugak ada arbutin yang bertindak sebagai shield untuk kulit awak. Sebabnya arbutin ni adalah antioxidant yang sangat hebat. Kalau perasan, produk daripada korea & jepun memang banyak pakai arbutin. So no wonder lah kulit dorang pakat glowing flawless. Sampai jerawat kecut dan takut nak tumbuh!
.
.
Okay harap korang dah clear lah kenapa calit calit dekat nadi tapi effect dia macam buat treatment mahal beriban. Sebab kita calit bukan sebarang calit. Tapi setiap calitan penuh kasih saiyang penuh magis.
.
.
Happy sangat if dapat bantu rawat korang yang tengah struggle untuk dapatkan skin yang cantik bebas jerawat.
.
.
📲 0105494796
📲 0105494796
📲 0105494796 .
.
#krimsusukmoden #womendesiree #womendesireetripleadvance #awetmuda #sayajual #autralia #philipines # #kulitcantik #anjal #tegangluardalam #jerawat #jeragat #teamMokda #alorsetar#agendiperlukan #produkkecantikan  #parutjerawat  #skincare #skincareroutine  #Ubatjerawat  #WDTA #kulitkusam #wdmurah #activefollowers #wdawetmuda #wdkedah  #Likeforlike #like2like #instagood
4 0 15 September, 2019
@womendesiree.kedah Profile picture

@womendesiree.kedah

Hmm...termenung jap tengok gambar nie

Tahu kan kenapa kaum wanita abad ini yang dah cuba krim WD tak boleh berhenti mencalit
Hanya guna 1 produk krim sahaja ~ calit calit di nadi , efek wajah semakin cantik awet muda sekali pakej slim uolss

Whatsapp kaknis untuk sebarang pertanyaan dan order di 019-5503075 atau boleh terus klik link di bio 🔝

#wdta #WdtaKedah #WdKedah #WdCodKedah #CodKedah #WomenDesiree #Krimkecantikan #Rawatjerawat #Krimawetmuda #Krimcerahkulit #Jeragat #kulitkusam

Hmm...termenung jap tengok gambar nie

Tahu kan kenapa kaum wanita abad ini yang dah cuba krim WD tak boleh berhenti mencalit 
Hanya guna 1 produk krim sahaja ~ calit calit di nadi , efek wajah semakin cantik awet muda sekali pakej slim uolss

Whatsapp kaknis untuk sebarang pertanyaan dan order di 019-5503075 atau boleh terus klik link di bio 🔝

#wdta #WdtaKedah #WdKedah #WdCodKedah #CodKedah #WomenDesiree #Krimkecantikan #Rawatjerawat #Krimawetmuda #Krimcerahkulit #Jeragat #kulitkusam
6 0 15 September, 2019
@wd_petuaayuanggun Profile picture

@wd_petuaayuanggun

Alahai happy tengok skin sis ni.Dah tak pucat & kusam lagi.Eye bag pun berkurangan.

Sis ni guna WDTA je
.
WDTA ade sebagai perisai dari dalam untuk lindung kulit dari pelbagai anasir yang rosakkan kulit.Hanya sapuan di nadi,cream terus meresap masuk ke salur darah & bertindak stabilkan dalaman kita.

Bila dalaman dah stabil ARBUTIN & GLUTATHIONE bergabung untuk mencerahkan,melembapkan,menganjalkan dari dalam.Tu yang makin hari makin peloles. Tidur lawa tau. Ehhh😍

#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden
#calitcalitcantik #kulitkusam
#kulitkering
#kulitberminyak
#ubatjerawat
#ubatjeragat
#ubatparut
#jerawatpasir
#jeragathilang #wdperak
#wdpenang #wdkedah
#wdmelaka #wdkualalumpur
#wdjohor
#wdselangor
#wdbrunei #wdsingapore
#bazaarpaknil #skincaremalaysia
#ajimaura
#aurainsta
#skincare l
#skincareroutine

Alahai happy tengok skin sis ni.Dah tak pucat & kusam lagi.Eye bag pun berkurangan.

Sis ni guna WDTA je
.
WDTA ade sebagai perisai dari dalam untuk lindung kulit dari pelbagai anasir yang rosakkan kulit.Hanya sapuan di nadi,cream terus meresap masuk ke salur darah & bertindak stabilkan dalaman kita.

Bila dalaman dah stabil ARBUTIN & GLUTATHIONE bergabung untuk mencerahkan,melembapkan,menganjalkan dari dalam.Tu yang makin hari makin peloles. Tidur lawa tau. Ehhh😍

#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden 
#calitcalitcantik #kulitkusam 
#kulitkering 
#kulitberminyak 
#ubatjerawat 
#ubatjeragat
#ubatparut
#jerawatpasir
#jeragathilang #wdperak
#wdpenang #wdkedah
#wdmelaka #wdkualalumpur
#wdjohor
#wdselangor
#wdbrunei #wdsingapore
#bazaarpaknil #skincaremalaysia
#ajimaura
#aurainsta
#skincare l
#skincareroutine
7 0 15 September, 2019
@womendesiree_ainyusof Profile picture

@womendesiree_ainyusof

Seremban (City)

3 STEP MUDAH UNTUK TAMPIL AWET MUDA 5 TAHUN DARI USIA SEBENAR.

Zaman sekarang zaman teknologi.
Jadi korang kena percaya calit-calit jer boleh cantik 😘

Sebabnya krim #WDTA ni istimewanya, ianya di proses menggunakan mesin teknologi nano.

Mesin teknologi NANO digunakan untuk memperhalusi kandungan bahan mentah ke tahap 50 kli ganda lebih halus dari sehelai rambut.

Dan pantas meresap jauh ke dalam kulit 12 kali ganda lebih laju dari krim biasa.

Oleh kerana molekul-molekul nano nya sangat halus hingga mampu masuk terus ke bawah permukaan kullit dan terus menghantar zat-zat aktif untuk bertindak ke atas tubuh badan.

So, tak payahlah rasa TAK LOGIK. Dulu pon kita tak sangka software dalam dekstop tu boleh di bawa kemana-mana dengan masukkan dalam henpon.

Siap boleh update apa-apa dalam henpon terus. Nak email urgent pon tak perlu hadap dekstop dah. Terus send kat henpon je.

Kan? 😉

Jadi dengan teknologi terbaru ini, yakinlah hanya calitan mudah mampu membuatkan korang makin cerahhh satu badan dek kandungan " gluthathione dan arbutin" yang meresap pantas ke pembuluh darah tu kan tanpa sebarang tapisan.

Kulit wajah jadi anjal,tegang dan awetmuda dek kandungan bahan peuraria mirifica tu sendiri yang mana terkenal dengan fungsinya untuk meremajakan kulit wajah.

Jadi, kenapa nak fikir logik atau tak?

Zaman semakin canggih, so lemikiran perlu juga seiring kan?

Sebab dah ramai yang guna Krim WDTA ni dan mereka tak boleh menafikan ianya sangat BERKESAN DAN SELAMAT DI GUNAKAN 😉

#wdec #wdcodsenawang #wdcodseremban #wdcod #wdbrunei #wdselangor #wdpulaupinang #wdnegerisembilan #wdbrunei #wdperlis #wdperak #wdshahalam #wdkelantan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #ubatjerawat #anggunlife #wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdlabuan #wdsingapore #jeragathitam #kulitberminyak #malaysiamua #malaysiaviral #malaysiaskincare #wdrm80

3 STEP MUDAH UNTUK TAMPIL AWET MUDA 5 TAHUN DARI USIA SEBENAR.

Zaman sekarang zaman teknologi.
Jadi korang kena percaya calit-calit jer boleh cantik 😘

Sebabnya krim #WDTA ni istimewanya, ianya di proses menggunakan mesin teknologi nano.

Mesin teknologi NANO digunakan untuk memperhalusi kandungan bahan mentah ke tahap 50 kli ganda lebih halus dari sehelai rambut.

Dan pantas meresap jauh ke dalam kulit 12 kali ganda lebih laju dari krim biasa.

Oleh kerana molekul-molekul nano nya sangat halus hingga mampu masuk terus ke bawah permukaan kullit dan terus menghantar zat-zat aktif untuk bertindak ke atas tubuh badan.

So, tak payahlah rasa TAK LOGIK. Dulu pon kita tak sangka software dalam dekstop tu boleh di bawa kemana-mana dengan masukkan dalam henpon.

Siap boleh update apa-apa dalam henpon terus. Nak email urgent pon tak perlu hadap dekstop dah. Terus send kat henpon je.

Kan? 😉

Jadi dengan teknologi terbaru ini, yakinlah hanya calitan mudah mampu membuatkan korang makin cerahhh satu badan dek kandungan " gluthathione dan arbutin" yang meresap pantas ke pembuluh darah tu kan tanpa sebarang tapisan.

Kulit wajah jadi anjal,tegang dan awetmuda dek kandungan bahan peuraria mirifica tu sendiri yang mana terkenal dengan fungsinya untuk meremajakan kulit wajah.

Jadi, kenapa nak fikir logik atau tak?

Zaman semakin canggih, so lemikiran perlu juga seiring kan?

Sebab dah ramai yang guna Krim WDTA ni dan mereka tak boleh menafikan ianya sangat BERKESAN DAN SELAMAT DI GUNAKAN 😉

#wdec #wdcodsenawang #wdcodseremban #wdcod #wdbrunei #wdselangor #wdpulaupinang #wdnegerisembilan #wdbrunei #wdperlis #wdperak #wdshahalam #wdkelantan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #ubatjerawat #anggunlife #wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdlabuan #wdsingapore #jeragathitam #kulitberminyak #malaysiamua #malaysiaviral #malaysiaskincare #wdrm80
7 0 15 September, 2019
@juejuma_beauty Profile picture

@juejuma_beauty

Alhamdulillah. Makin lama makin ramai yang dah percaya dan terus jatuh cinta pandang pertama dgn WD ni
.
Kan Juma dah cakap, bila sekali calit je mesti tak berhenti guna sebab banyak sangat menfaat untuk kulit kita. Sebab tu masing² pakat hangkut 3-4 kotak terus buat stok. JIMAT katanya
.
Awakk, krim teknologi nano ni dah banyak diguna pakai dekat korea sana. Dah la molekul dia 50x ganda lebih halus dan pantas berkesan. Sebab tu ada yang bagi feedback 3hari guna jerawat dah start mengecut 😍
.
Sesapa yang baru nak start mencalit tu jomlah! Belom terlambat lagi tau nak cantiks. Ikut je guide & tips dari kami, in sha Allah boleh dapat kulit idaman ❤️
.
Tunggu apa lagi? Wasap no ni 01137954895 untuk claim free postage
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia #skincare #skincareroutine

Alhamdulillah. Makin lama makin ramai yang dah percaya dan terus jatuh cinta pandang pertama dgn WD ni
.
Kan Juma dah cakap, bila sekali calit je mesti tak berhenti guna sebab banyak sangat menfaat untuk kulit kita. Sebab tu masing² pakat hangkut 3-4 kotak terus buat stok. JIMAT katanya
.
Awakk, krim teknologi nano ni dah banyak diguna pakai dekat korea sana. Dah la molekul dia 50x ganda lebih halus dan pantas berkesan. Sebab tu ada yang bagi feedback 3hari guna jerawat dah start mengecut 😍
.
Sesapa yang baru nak start mencalit tu jomlah! Belom terlambat lagi tau nak cantiks. Ikut je guide & tips dari kami, in sha Allah boleh dapat kulit idaman ❤️
.
Tunggu apa lagi? Wasap no ni 01137954895 untuk claim free postage
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia #skincare #skincareroutine
15 0 14 September, 2019
@snowwhitewd_melaka Profile picture

@snowwhitewd_melaka

Melaka

#testimonisnowwhitewd
.⠀
.⠀
Amboiii cantiknya bidadari WDTA ni. Berseri seri dan bersih ajer wajah dari cela.⠀
.⠀
.⠀
Kalau nak tahu dalaman tu kena dirawat dulu uolss. Kalo tak, memang tak menjadiklah wajah peloles tu. Bila dalaman sihat, cantik barulah terserlah seri dari dalam.⠀
.⠀
.⠀
👉Jerawat hilang⠀
👉Jeragat pudar⠀
👉Kulit cerah sekata⠀
👉Parut menghilang⠀
👉Dan akhirnya wajah makin berseri-seri cantiksss⠀
.⠀
.⠀
Sebab dalam WDTA ni ada bahan best.⠀
.⠀
Seperti ekstrak Tree Peony untuk buang toksin dan lancarkan peredaran darah.⠀
.⠀
Ada Glycerin untuk pudarkan parut.⠀
.⠀
Ada Pueraria Mirifika utk anjalkan tubuh dan wajah.⠀
.⠀
Ada Gluthathione yang dapat cerahkan kulit seluruh badan hingga ke wajah.⠀
.⠀
.⠀
Besttt kan?⠀
.⠀
.⠀
Berminat nak tahu lebih lanjut? ⠀
.⠀
.⠀
W H A T S A P P (link di bio):⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀
.⠀
.⠀⠀
#womendesiree #wdta #wdec #wd #bazaarpaknil #susukmoden #calitcalitcantik #skincare #skincareroutine #skincaremalaysia #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdmelaka #wdselangor #wdkualalumpur #wdkuantan #wdpenang #wdkedah #wdjohor #wdperak #terapiinstagram #aurainsta

#testimonisnowwhitewd⠀
.⠀
.⠀
Amboiii cantiknya bidadari WDTA ni. Berseri seri dan bersih ajer wajah dari cela.⠀
.⠀
.⠀
Kalau nak tahu dalaman tu kena dirawat dulu uolss. Kalo tak, memang tak menjadiklah wajah peloles tu. Bila dalaman sihat, cantik barulah terserlah seri dari dalam.⠀
.⠀
.⠀
👉Jerawat hilang⠀
👉Jeragat pudar⠀
👉Kulit cerah sekata⠀
👉Parut menghilang⠀
👉Dan akhirnya wajah makin berseri-seri cantiksss⠀
.⠀
.⠀
Sebab dalam WDTA ni ada bahan best.⠀
.⠀
Seperti ekstrak Tree Peony untuk buang toksin dan lancarkan peredaran darah.⠀
.⠀
Ada Glycerin untuk pudarkan parut.⠀
.⠀
Ada Pueraria Mirifika utk anjalkan tubuh dan wajah.⠀
.⠀
Ada Gluthathione yang dapat cerahkan kulit seluruh badan hingga ke wajah.⠀
.⠀
.⠀
Besttt kan?⠀
.⠀
.⠀
Berminat nak tahu lebih lanjut? ⠀
.⠀
.⠀
W H A T S A P P (link di bio):⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀
.⠀
.⠀⠀
#womendesiree #wdta #wdec #wd #bazaarpaknil #susukmoden #calitcalitcantik #skincare #skincareroutine #skincaremalaysia #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdmelaka #wdselangor #wdkualalumpur #wdkuantan #wdpenang #wdkedah #wdjohor #wdperak #terapiinstagram #aurainsta
2 0 14 September, 2019
@wdta_empire72 Profile picture

@wdta_empire72

Cara simple menggunakan cream WDTA.. Mudahkan..
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
.
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
.
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
.
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat

Cara simple menggunakan cream WDTA.. Mudahkan..
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
. 
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
. 
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
. 
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat
7 0 14 September, 2019
@wdta_empire72 Profile picture

@wdta_empire72

Kulit licin flawless lepas guna cream WDTA tau.. Hihi..
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
.
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
.
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
.
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat

Kulit licin flawless lepas guna cream WDTA tau.. Hihi..
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
. 
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
. 
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
. 
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat
7 0 14 September, 2019
@wdta_empire72 Profile picture

@wdta_empire72

Wah!! JERAWAT HILANG dengan calit Di NADI je!!
.
.
Jom dapat kan Sekarang!!
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
.
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
.
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
.
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat

Wah!! JERAWAT HILANG dengan calit Di NADI je!!
.
.
Jom dapat kan Sekarang!!
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
. 
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
. 
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
. 
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat
5 0 14 September, 2019
@womendesiree.kedah Profile picture

@womendesiree.kedah

Mulanya tak percaya calit-calit di nadi je boleh cantik, boleh awet muda hehe
.
.
Senang tak payah pakai berset-set . Skincare yang ada pun cuma pencuci wajah je . Bila keluar kawan tegur makin berserilah pakai produk apa? In shaa Allah nanti pun dia nak cuba pakai WDTA jugak" - Amira 36, Johor
.
.
Whatsapp kaknis cepat tau sementara promosi penjimatan RM20 masih ada lagi nie di 019-5503075 atau klik je link di bio 🔝
.
.
#wdta #WdtaKedah #WdKedah #WdCodKedah #CodKedah #WomenDesiree #Krimkecantikan #Rawatjerawat #Krimawetmuda #Krimcerahkulit #Jeragat #kulitkusam

Mulanya tak percaya calit-calit di nadi je boleh cantik, boleh awet muda hehe
.
.
Senang tak payah pakai berset-set . Skincare yang ada pun cuma pencuci wajah je . Bila keluar kawan tegur makin berserilah pakai produk apa? In shaa Allah nanti pun dia nak cuba pakai WDTA jugak" - Amira 36, Johor
.
.
Whatsapp kaknis cepat tau sementara promosi penjimatan RM20 masih ada lagi nie di 019-5503075 atau klik je link di bio 🔝
.
.
#wdta #WdtaKedah #WdKedah #WdCodKedah #CodKedah #WomenDesiree #Krimkecantikan #Rawatjerawat #Krimawetmuda #Krimcerahkulit #Jeragat #kulitkusam
6 0 14 September, 2019
@wd_tripleadvance_ori Profile picture

@wd_tripleadvance_ori

MASYA ALLAH, BARU PAKAI 3 BOTOL NI UOLS😱UMUR 53 TAHUN DAH NAMPAK MACAM 40AN!
.
.
Memang TERBAIK!
.
.
Boleh buat orang yang tengok kunyah henponn nihh.😆 ni la RAHSIA awet muda cara paling MUDAH. .
.
Korang tengok perubahan demi perubahan akak ni.
.
☑️Pipi makin anjal.
☑️Kulit makin tegang
☑️Muka v shape, runcingggg
☑️Awet muda
.
.
Ini baru konsisten 2 bulan hokeyyy. Zat zat herba dalam krim wd ni dah merawat dalaman, bina sel sel kulit baru, buang toksin dalam badan.
.
.
Cemana kalau 2 tahunn😳 memang JIMAT berbaloi calit gini. Walaupun krim kecikk, tapi kesan dapat 1 badan.
.
Korang nak tau apa RAHSIA yang akak ni buat dengan wd?
.
.
Ajommm wasap kak izan lepas Maghrib ni. Tekan link wasap kat bio IG ya 😘
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #MaryKayShahAlam #skincareroutine #awetmuda #NakCantik

MASYA ALLAH, BARU PAKAI 3 BOTOL NI UOLS😱UMUR 53 TAHUN DAH NAMPAK MACAM 40AN!
.
.
Memang TERBAIK!
.
.
Boleh buat orang yang tengok kunyah henponn nihh.😆 ni la RAHSIA awet muda cara paling MUDAH. .
.
Korang tengok perubahan demi perubahan akak ni.
.
☑️Pipi makin anjal.
☑️Kulit makin tegang
☑️Muka v shape, runcingggg
☑️Awet muda
.
.
Ini baru konsisten 2 bulan hokeyyy. Zat zat herba dalam krim wd ni dah merawat dalaman, bina sel sel kulit baru, buang toksin dalam badan.
.
.
Cemana kalau 2 tahunn😳 memang JIMAT berbaloi calit gini. Walaupun krim kecikk, tapi kesan dapat 1 badan.
.
Korang nak tau apa RAHSIA yang akak ni buat dengan wd?
.
.
Ajommm wasap kak izan lepas Maghrib ni. Tekan link wasap kat bio IG ya 😘
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax  #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #MaryKayShahAlam #skincareroutine #awetmuda #NakCantik
14 0 14 September, 2019
@snowwhitewd_melaka Profile picture

@snowwhitewd_melaka

Melaka

#testimonisnowwhitewd
.⠀
.
Amboiii cantiknya bidadari WDTA ni. Berseri seri dan bersih ajer wajah dari cela.
.
.
Kalau nak tahu dalaman tu kena dirawat dulu uolss. Kalo tak, memang tak menjadiklah wajah peloles tu. Bila dalaman sihat, cantik barulah terserlah seri dari dalam.
.
.
👉Jerawat hilang
👉Jeragat pudar
👉Kulit cerah sekata
👉Parut menghilang
👉Dan akhirnya wajah makin berseri-seri cantiksss
.
.
Sebab dalam WDTA ni ada bahan best.
.
Seperti ekstrak Tree Peony untuk buang toksin dan lancarkan peredaran darah.
.
Ada Glycerin untuk pudarkan parut.
.
Ada Pueraria Mirifika utk anjalkan tubuh dan wajah.
.
Ada Gluthathione yang dapat cerahkan kulit seluruh badan hingga ke wajah.
.
.
Besttt kan?
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? ⠀
.⠀
.⠀
W H A T S A P P (link di bio):⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀
.⠀
.⠀⠀
#womendesiree #wdta #wdec #wd #bazaarpaknil #susukmoden #calitcalitcantik #skincare #skincareroutine #skincaremalaysia #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdmelaka #wdselangor #wdkualalumpur #wdkuantan #wdpenang #wdkedah #wdjohor #wdperak #terapiinstagram #aurainsta

#testimonisnowwhitewd⠀
.⠀
.
Amboiii cantiknya bidadari WDTA ni. Berseri seri dan bersih ajer wajah dari cela.
.
.
Kalau nak tahu dalaman tu kena dirawat dulu uolss. Kalo tak, memang tak menjadiklah wajah peloles tu. Bila dalaman sihat, cantik barulah terserlah seri dari dalam.
.
.
👉Jerawat hilang
👉Jeragat pudar
👉Kulit cerah sekata
👉Parut menghilang
👉Dan akhirnya wajah makin berseri-seri cantiksss
.
.
Sebab dalam WDTA ni ada bahan best.
.
Seperti ekstrak Tree Peony untuk buang toksin dan lancarkan peredaran darah.
.
Ada Glycerin untuk pudarkan parut.
.
Ada Pueraria Mirifika utk anjalkan tubuh dan wajah.
.
Ada Gluthathione yang dapat cerahkan kulit seluruh badan hingga ke wajah.
.
.
Besttt kan?
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? ⠀
.⠀
.⠀
W H A T S A P P (link di bio):⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀
.⠀
.⠀⠀
#womendesiree #wdta #wdec #wd #bazaarpaknil #susukmoden #calitcalitcantik #skincare #skincareroutine #skincaremalaysia #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdmelaka #wdselangor #wdkualalumpur #wdkuantan #wdpenang #wdkedah #wdjohor #wdperak #terapiinstagram #aurainsta
4 0 14 September, 2019
@canteqboutique Profile picture

@canteqboutique

Dari gambar boleh kita nampak sedikit perubahan dah jadi pada bahagian mata. Kedutan di bawah mata dah makin menghilang. Fine line di tepi bibir makin surut. Jeragat dah mula pudar. Nampak bersih kulit dari yang asal. .
.
Menurut KakGee bulan puasa aritu kurang minum dan pakai pun tak konsisten. Tapi masih ada perubahan berlaku. Baguskan? Tentu rasa happy bila kita nampak berlaku perubahan macam ni dengan cara yang paling effortless! Senang kata cara paling malas 😁
.
.
Akak-akak yang bizi memang sesuai sangatlah guna WD ni. Calit-calit lepas mandi, sedar-sedar dah lawa. .
.
Apa tunggu lagi? Cuba lah!
.
📲 0105494796
📲 0105494796
📲 0105494796 .
.
#krimsusukmoden #womendesiree #womendesireetripleadvance #awetmuda #sayajual #autralia #philipines # #kulitcantik #anjal #tegangluardalam #jerawat #jeragat #teamMokda #alorsetar #agendiperlukan #produkkecantikan #parutjerawat #skincare #skincareroutine #Ubatjerawat #WDTA #kulitkusam #wdmurah #activefollowers #wdawetmuda #wdkedah #Likeforlike #like2like #instagood

Dari gambar boleh kita nampak sedikit perubahan dah jadi pada bahagian mata. Kedutan di bawah mata dah makin menghilang. Fine line di tepi bibir makin surut. Jeragat dah mula pudar. Nampak bersih kulit dari yang asal. .
.
Menurut KakGee bulan puasa aritu kurang minum dan pakai pun tak konsisten. Tapi masih ada perubahan berlaku. Baguskan? Tentu rasa happy bila kita nampak berlaku perubahan macam ni dengan cara yang paling effortless! Senang kata cara paling malas 😁
.
.
Akak-akak yang bizi memang sesuai sangatlah guna WD ni. Calit-calit lepas mandi, sedar-sedar dah lawa. .
.
Apa tunggu lagi? Cuba lah!
.
📲 0105494796
📲 0105494796
📲 0105494796 .
.
#krimsusukmoden #womendesiree #womendesireetripleadvance #awetmuda #sayajual #autralia #philipines # #kulitcantik #anjal #tegangluardalam #jerawat #jeragat #teamMokda #alorsetar#agendiperlukan #produkkecantikan  #parutjerawat  #skincare #skincareroutine  #Ubatjerawat  #WDTA #kulitkusam #wdmurah #activefollowers #wdawetmuda #wdkedah  #Likeforlike #like2like #instagood
2 0 14 September, 2019
HALAL & LULUS KKM!!
.
. 
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
. 
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
. 
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat
7 0 14 September, 2019
@wdta_empire72 Profile picture

@wdta_empire72

Wow! Lagi syantik bila umur meningkat. Semua calit2 Di Nadi je tau...
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
.
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
.
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
.
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat

Wow! Lagi syantik bila umur meningkat. Semua calit2 Di Nadi je tau...
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
. 
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
. 
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
. 
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat
7 0 14 September, 2019
@wdta_empire72 Profile picture

@wdta_empire72

Wow!! Susuk modern yg wajib semua wanita pakai..
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
.
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
.
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
.
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat

Wow!! Susuk modern yg wajib semua wanita pakai..
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
. 
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
. 
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
. 
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat
6 0 14 September, 2019
@canteqboutique Profile picture

@canteqboutique

KRIM #AJAIB BOLEH BUAT KULIT CERAH
.
.
Apa yang ajaib nya tu?
.
.
Tengok lah dari kulit KUSAM boleh bertukar CERAH BERSERI .
.
Percaya?
Meh sini kita story mory .
.
Gelap, kusam, part ni lah yang paling sheramm dalam hidup. Nak bergaya pun jadi tak yakin. Akibat stop pakai produk ‘tutttt’ lah, terus muka kusam bagaikan hidup segan mati tak mahu.
.
.
Tepek la foundation tebal mana pun, make up la cantik mana pun alih-alih bercapuk gak. Arghh tension nya hidup ni. Teringin sangat nak kulit wajah yang cerah berseri dari dalam. Boleh ker?
.
.
WD bukan calang calang krim, ia adalah krim yang sangat AJAIB. Dengan hanya calit 3 point nadi setiap hari kulit kusam boleh bertukar cerah berseri. Tanpa makeup pun keserian terserlah dari dalam.
.
.
Ha nampak tak?
.
.
Nak wd klik link 👇
.
KRIM #AJAIB BOLEH BUAT KULIT CERAH
.
Apa yang ajaib nya tu?
.
.
Tengok lah dari kulit KUSAM boleh bertukar CERAH BERSERI .
.
Percaya?
Meh sini kita story mory .
.
Gelap, kusam, part ni lah yang paling sheramm dalam hidup. Nak bergaya pun jadi tak yakin. Akibat stop pakai produk ‘tutttt’ lah, terus muka kusam bagaikan hidup segan mati tak mahu.
.
.
Tepek la foundation tebal mana pun, make up la cantik mana pun alih-alih bercapuk gak. Arghh tension nya hidup ni. Teringin sangat nak kulit wajah yang cerah berseri dari dalam. Boleh ker?
.
.
WD bukan calang calang krim, ia adalah krim yang sangat AJAIB. Dengan hanya calit 3 point nadi setiap hari kulit kusam boleh bertukar cerah berseri. Tanpa makeup pun keserian terserlah dari dalam.
.
.
Ha nampak tak?
.
.
Nak wd klik link 👇
.
📲 0105494796
📲 0105494796
📲 0105494796 .
.
#krimsusukmoden #womendesiree #womendesireetripleadvance #awetmuda #sayajual #autralia #philipines # #kulitcantik #anjal #tegangluardalam #jerawat #jeragat #teamMokda #alorsetar #agendiperlukan #produkkecantikan #parutjerawat #skincare #skincareroutine #Ubatjerawat #WDTA #kulitkusam #wdmurah #activefollowers #wdawetmuda #wdkedah #Likeforlike #like2like #instagood

KRIM #AJAIB BOLEH BUAT KULIT CERAH
.
.
Apa yang ajaib nya tu?
.
.
Tengok lah dari kulit KUSAM  boleh bertukar CERAH BERSERI .
.
Percaya? 
Meh sini kita story mory .
.
Gelap, kusam,  part ni lah yang paling sheramm dalam hidup. Nak bergaya pun jadi tak yakin. Akibat stop pakai produk ‘tutttt’ lah, terus muka kusam bagaikan hidup segan mati tak mahu.
.
.
Tepek la foundation tebal mana pun, make up la cantik mana pun alih-alih bercapuk gak. Arghh tension nya hidup ni. Teringin sangat nak kulit wajah yang cerah berseri dari dalam. Boleh ker?
.
.
WD bukan calang calang krim, ia adalah krim yang sangat AJAIB. Dengan hanya calit 3 point nadi setiap hari kulit kusam boleh bertukar cerah berseri. Tanpa makeup pun keserian terserlah dari dalam.
.
.
Ha nampak tak?
.
.
Nak wd klik link 👇
.
KRIM #AJAIB BOLEH BUAT KULIT CERAH
.
Apa yang ajaib nya tu?
.
.
Tengok lah dari kulit KUSAM  boleh bertukar CERAH BERSERI .
.
Percaya? 
Meh sini kita story mory .
.
Gelap, kusam,  part ni lah yang paling sheramm dalam hidup. Nak bergaya pun jadi tak yakin. Akibat stop pakai produk ‘tutttt’ lah, terus muka kusam bagaikan hidup segan mati tak mahu.
.
.
Tepek la foundation tebal mana pun, make up la cantik mana pun alih-alih bercapuk gak. Arghh tension nya hidup ni. Teringin sangat nak kulit wajah yang cerah berseri dari dalam. Boleh ker?
.
.
WD bukan calang calang krim, ia adalah krim yang sangat AJAIB. Dengan hanya calit 3 point nadi setiap hari kulit kusam boleh bertukar cerah berseri. Tanpa makeup pun keserian terserlah dari dalam.
.
.
Ha nampak tak?
.
.
Nak wd klik link 👇
.
📲 0105494796
📲 0105494796
📲 0105494796 .
.
#krimsusukmoden #womendesiree #womendesireetripleadvance #awetmuda #sayajual #autralia #philipines # #kulitcantik #anjal #tegangluardalam #jerawat #jeragat #teamMokda #alorsetar#agendiperlukan #produkkecantikan  #parutjerawat  #skincare #skincareroutine  #Ubatjerawat  #WDTA #kulitkusam #wdmurah #activefollowers #wdawetmuda #wdkedah  #Likeforlike #like2like #instagood
2 0 14 September, 2019
@womendesiree.kedah Profile picture

@womendesiree.kedah

Walaupun sudah masuk 5 tahun berada di pasaran, masih ramai yang belum kenal apa itu #WDTA.
.
.
Jangan baca info ini! Risau awak terjatuh hati dan saiyangg pulakk nanti.
.
.
Jom baca 5 PERKARA PENTING WDTA :
.
.
1. Adalah sejenis KRIM KECANTIKAN. Tetapi ramai pengguna WDTA mendapat manfaat lain juga.
.
2. Tiada SET, BUKAN skincare, hanya SATU unit barang sahaja .
.
3. Hanya sapu di nadi , kerana dinadi ada pembuluh darah dan Krim akan meresap ke dalam pembuluh darah untuk merawat seluruh tubuh badan.
.
4. Diformulasikan khas menggunakan teknologi nano yg mana 12 kali ganda cepat meresap ke dalam epidermis kulit dan terus ke saluran darah.
.
5. Membaiki sel sel kolagen yang berkurangan ~ supaya kulit kita cantik, cerah gebu, awet muda, bebas jerawat, kekal anjal sentiasa. .
❤️WDTA sangat multifungsi, menjadikan wanita jelita & lebih awet muda. Malah sangat bagus untuk wanita yang menitikberatkan kecantikan dari dalam.
.
.
Whatsapp kaknis cepat untuk order di 019-5503075 atau klik link di bio 🔝
.
.
#wdta #WdtaKedah #WdKedah #WdCodKedah #CodKedah #WomenDesiree #Krimkecantikan #Rawatjerawat #Krimawetmuda #Krimcerahkulit #Jeragat #kulitkusam

Walaupun sudah masuk 5 tahun berada di pasaran, masih ramai yang belum kenal apa itu #WDTA.
.
.
Jangan baca info ini! Risau awak terjatuh hati dan saiyangg pulakk nanti.
.
.
Jom baca 5 PERKARA PENTING WDTA :
.
.
1. Adalah sejenis KRIM KECANTIKAN. Tetapi ramai pengguna WDTA mendapat manfaat lain juga.
.
2. Tiada SET, BUKAN skincare, hanya SATU unit barang sahaja .
.
3. Hanya sapu di nadi , kerana dinadi ada pembuluh darah dan Krim akan meresap ke dalam pembuluh darah untuk merawat seluruh tubuh badan.
.
4. Diformulasikan khas menggunakan teknologi nano yg mana 12 kali ganda cepat meresap ke dalam epidermis kulit dan terus ke saluran darah.
.
5. Membaiki sel sel kolagen yang berkurangan ~ supaya kulit kita cantik, cerah gebu, awet muda, bebas jerawat, kekal anjal sentiasa. .
❤️WDTA sangat multifungsi, menjadikan wanita jelita & lebih awet muda. Malah sangat bagus untuk wanita yang menitikberatkan kecantikan dari dalam.
.
.
Whatsapp kaknis cepat untuk order di 019-5503075 atau klik link di bio 🔝
.
.
#wdta #WdtaKedah #WdKedah #WdCodKedah #CodKedah #WomenDesiree #Krimkecantikan #Rawatjerawat #Krimawetmuda #Krimcerahkulit #Jeragat #kulitkusam
7 0 14 September, 2019

Top #wdkedah posts

@myraahouz Profile picture

@myraahouz

Mana yang nak pipi anjal macam cucuk botox, kulit glowing macam cermin, kulit gebu macam kapas moh la guna wdta
.
Lelaki & perempuan boleh guna. Takde pantang larang, senang nak guna
.
Komen NAK sekarang!
atau whatsapp 019 5740727 .
.
#ubatjerawat #jeragat #wdta #kulitkusam #womendesiree #wdmurah #activefollowers #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdkuantan #wdsabah #wdsarawak #wdkelantan #wdputrajaya #wdbrunei #wdsingapore #wdpromosi #wdtarm80

Mana yang nak pipi anjal macam cucuk botox, kulit glowing macam cermin, kulit gebu macam kapas moh la guna wdta
.
Lelaki & perempuan boleh guna. Takde pantang larang, senang nak guna
.
Komen NAK sekarang! 
atau whatsapp 019 5740727 .
.
#ubatjerawat #jeragat #wdta #kulitkusam #womendesiree #wdmurah #activefollowers #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdkuantan #wdsabah #wdsarawak #wdkelantan #wdputrajaya #wdbrunei #wdsingapore #wdpromosi #wdtarm80
114 0 4 September, 2019
@wd_ina Profile picture

@wd_ina

Nak kulit muka cing cing gini ❗

WD tu WAJIB PAKAI NYA DI NADI. Kalau kat muka tu sampingan jer.

Nak pakai moleh, tak pakai pon takpe.

Kalau guna WD just pakai kat muka tak pakai kat nadi. Camne nak nampak perubahan. Memang takkan nampak lah jawapan dia.

Sebab WD RAWAT DALAMAN barulah terserlah luaran sesayang.

Calit di NADI cantik satu body.

agitchewww

#wdtarm80 #PromosiJimatRm20 #wdec #wdcodsenawang #wdcodseremban #wdcod #wdbrunei #wdsingapore #igshopmalaysia #wdmelaka #wdnegerisembilan #wdkualalumpur #serembanmacammacamada #wdperlis #wdperak #kulitkusam #bazarpaknill #wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdlabuan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #wdpulaupinang #wdmelaka #wdmurah #kulitberminyak

Nak kulit muka cing cing gini ❗

WD tu WAJIB PAKAI NYA DI NADI. Kalau kat muka tu sampingan jer.

Nak pakai moleh, tak pakai pon takpe.

Kalau guna WD just pakai kat muka tak pakai kat nadi. Camne nak nampak perubahan. Memang takkan nampak lah jawapan dia.

Sebab WD RAWAT DALAMAN barulah terserlah luaran sesayang.

Calit di NADI cantik satu body.

agitchewww

#wdtarm80 #PromosiJimatRm20 #wdec #wdcodsenawang #wdcodseremban #wdcod #wdbrunei #wdsingapore #igshopmalaysia #wdmelaka #wdnegerisembilan #wdkualalumpur #serembanmacammacamada #wdperlis #wdperak #kulitkusam #bazarpaknill #wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdlabuan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #wdpulaupinang #wdmelaka #wdmurah #kulitberminyak
6 0 2 hours ago
@wdta_yus Profile picture

@wdta_yus

Masih confuse apa itu WD? Jom baca serba sedikit INFO TENTANG WD 👇🏻
.
_
❤️Adalah sejenis KRIM KECANTIKAN.
.
.
❤️Tiada SET. BUKAN skincare. Hanya 1 produk sahaja.
.
.
❤️Bukan krim kecantikan biasa dimana ianya krim khusus untuk merawat kulit dari dalam. Bukan krim sekadar luaran.
.
.
❤️Menggunakan revolusi BIO TEKNOLOGI NANO yg meresap 12 kali ganda lebih pantas ke bawah lapisan kulit dan terus menyerap ke dalam pembuluh darah ( yg terdapat dikawasan nadi).
.
.
❤️Pembuluh darah adalah tempat dimana darah di pam laju ke seluruh tubuh badan, jadi agen-agen pengangkut darah ni akan bawa zat-zat yg ada pada WD ini untuk 'melancong' ke seluruh tubuh badan.
.
.
❤️Berfungsi untuk mencerahkan, menegangkan, menganjalkan dan yang penting boleh mengembalikan kembali keremajaan anda luaran dan dalaman.
.
.
❤️Tekstur licin dan tidak berminyak. Tidak kesat, tidak rasa serdak serdak dan ianya amat pantas meresap ke dalam kulit tanpa meninggalkan sebarang kesan. .
.
.
❤️Mengaktifkan sel sel yang sedang tidur untuk bangun semula dan aktifkan sel sel baru setiap hari. Supaya kulit korang cantik, cerah gebu, awet muda, bebas jerawat.
.
.
❤️Formulasi oleh individu bertaraf Prof(Dr) yang berpengalaman puluhan tahun dalam memformulasikan produk kecantikan dan kesihatan dalam dan luar negara.
.
.
WD sangat multifungsi. Malah sangat bagus utk wanita yg menitikberatkan masalah dalaman dan luaran badan.
.
.
Harga combo 2 unit RM160 (JIMAT RM40)
Kalau nak kesan bebetul maksimaa perlu grabe 3 pcs RM240 yaa .
.
.
Boleh oder terus ke wasap Cikyus:
📲 0173314345
📲 0173314345
📲 0173314345
.
.
Atau .
.
.
Boleh folo IG 👉 @wdta_senawang dan tekan link di bio
.
.
#wdec #womendesire #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia #skincare #skincareroutine

Masih confuse apa itu WD? Jom baca serba sedikit INFO TENTANG WD 👇🏻
.
_
❤️Adalah sejenis KRIM KECANTIKAN.
.
.
❤️Tiada SET. BUKAN skincare. Hanya 1 produk sahaja.
.
.
❤️Bukan krim kecantikan biasa dimana ianya krim khusus untuk merawat kulit dari dalam.  Bukan krim sekadar luaran.
.
.
❤️Menggunakan revolusi BIO TEKNOLOGI NANO yg meresap 12 kali ganda lebih pantas ke bawah lapisan kulit dan terus menyerap ke dalam pembuluh darah ( yg terdapat dikawasan nadi).
.
.
❤️Pembuluh darah adalah tempat dimana darah di pam laju ke seluruh tubuh badan, jadi agen-agen pengangkut darah ni akan bawa zat-zat yg ada pada WD ini untuk 'melancong' ke seluruh tubuh badan.
.
.
❤️Berfungsi untuk mencerahkan, menegangkan, menganjalkan dan yang penting boleh mengembalikan kembali keremajaan anda luaran dan dalaman.
.
.
❤️Tekstur licin dan tidak berminyak. Tidak kesat, tidak rasa serdak serdak dan ianya amat pantas meresap ke dalam kulit tanpa meninggalkan sebarang kesan. .
.
.
❤️Mengaktifkan sel sel yang sedang tidur untuk bangun semula dan aktifkan sel sel baru setiap hari. Supaya kulit korang cantik, cerah gebu, awet muda, bebas jerawat.
.
.
❤️Formulasi oleh individu bertaraf Prof(Dr) yang berpengalaman puluhan tahun dalam memformulasikan produk kecantikan dan kesihatan dalam dan luar negara.
.
.
WD sangat multifungsi. Malah sangat bagus utk wanita yg menitikberatkan masalah dalaman dan luaran badan.
.
.
Harga combo 2 unit RM160 (JIMAT RM40)
Kalau nak kesan bebetul maksimaa perlu grabe 3 pcs RM240 yaa .
.
.
Boleh oder terus ke wasap Cikyus:
📲 0173314345
📲 0173314345
📲 0173314345
.
.
Atau .
.
.
Boleh folo IG 👉 @wdta_senawang dan tekan link di bio
.
.
#wdec #womendesire #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia #skincare #skincareroutine
5 2 1 September, 2019
@wdec.empire Profile picture

@wdec.empire

Semalam stokis update stok dah landing terus kita sambar 50kotak lagi untuk kesayangan semua ☺️
.
Kemain ye korang submit order, nak 1,nak 2, nak 4kotak pon hadoo. Waktu promo ni lah kena grab terus buat stok tauu nanti dah harga asal menyesal tak sudah. Kiki
.
Alhamdulillah, permintaan krim comel molek untuk kecantikan dalaman & luaran ni dah makin tinggi. Dah ramai kenal & jatuh cinta dgn krim ni
.
Harga asal rm100
Now promo rm80 only
Beli 2unit rm160 dapat special free gift 🎁
Boleh tekan link dekat bio kami untuk order 😘😍
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia

Semalam stokis update stok dah landing terus kita sambar 50kotak lagi untuk kesayangan semua ☺️
.
Kemain ye korang submit order, nak 1,nak 2, nak 4kotak pon hadoo. Waktu promo ni lah kena grab terus buat stok tauu nanti dah harga asal menyesal tak sudah. Kiki
.
Alhamdulillah, permintaan krim comel molek untuk kecantikan dalaman & luaran ni dah makin tinggi. Dah ramai kenal & jatuh cinta dgn krim ni
.
Harga asal rm100
Now promo rm80 only
Beli 2unit rm160 dapat special free gift 🎁
Boleh tekan link dekat bio kami untuk order 😘😍
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia
129 5 23 August, 2019
@wd_ina Profile picture

@wd_ina

3 STEP MUDAH UNTUK TAMPIL AWET MUDA 5 TAHUN DARI USIA SEBENAR.
.
.
Zaman sekarang zaman teknologi .Korang kena percaya calit calit jer boleh cantik.
.
.
Sebabnya Krim #WD ni istimewanya,ianya di proses menggunakan mesin teknologi nano.
.
.
Mesin teknologi NANO digunakan untuk memperhalusi kandungan bahan mentah ke tahap 50 kli ganda lebih halus dari sehelai rambut.
.
.
Dan pantas meresap jauh ke dalam kulit 12 kali ganda lebih laju dari krim biasa.
.
.
Oleh kerana molekul molekul nano nya sangat halus hingga mampu masuk terus ke bawah permukaan kullit dan terus menghantar zat zat aktif untuk bertindak ke atas tubuh badan.
.
.
So,tak payahlah rasa tak logik.Dulu pon kita tak sangka software dalam dekstop tu boleh di bawa kemana mana dengan masukkan dalam henpon.
.
.
Boleh update apa apa dalam henpon terus.Nak email urgent pon tak perlu hadap dekstop dah.terus send kat henpon je.
.
.
Kan?
.
.
Jadi dengan teknologi terbaru,yakinlah hanya calitan mudah mampu membuatkan korang makin cerahhh satu badan dek kandungan gluthathione dan arbutin yang meresap pantas ke pembuluh darah tu kan tanpa sebarang tapisan.
.
.
Kulit wajah jadi anjal,tegang dan awetmuda dek kandungan bahan peuraria mirifica tu sendiri yang mana terkenal dengan fungsinya untuk meremajakan kulit kita.
.
.
Jadi,kenapa nak fikir logik atau tak.
.
.
Zaman semakin canggih,pemikiran perlu juga seiring kan?
.
.
Sebab dah ramai yang guna Krim WD ni dan mereka tak boleh menafikan ianya sangat BERKESAN DAN SELAMAT DI GUNAKAN.
😉
.
.
Boleh oder terus ke wasap Kak ina : 📲 0177948951
.
.
#produkkecantikan #awetmuda #jerawat #jeragat #parutjerawat #sayajualmurah #skincare #skincareroutine #Ubatjerawat #WDTA #kulitkusam #womendesiree #wdmurah #activefollowers #wdawetmuda #wdselangor #wdsarawak #wdlabuan #wdputrajaya #setkombowd #wdterengganu #wdkuantan #wdpenang #wdkedah #wdjohor #Likeforlike #like2like

3 STEP MUDAH UNTUK TAMPIL AWET MUDA 5 TAHUN DARI USIA SEBENAR.
.
.
Zaman sekarang zaman teknologi .Korang kena percaya calit calit jer boleh cantik.
.
.
Sebabnya Krim #WD ni istimewanya,ianya di proses menggunakan mesin teknologi nano.
.
.
Mesin teknologi NANO digunakan untuk memperhalusi kandungan bahan mentah ke tahap 50 kli ganda lebih halus dari sehelai rambut.
.
.
Dan pantas meresap jauh ke dalam kulit 12 kali ganda lebih laju dari krim biasa.
.
.
Oleh kerana molekul molekul nano nya  sangat halus hingga mampu masuk terus ke bawah permukaan kullit dan terus menghantar zat zat aktif untuk bertindak ke atas tubuh badan.
.
.
So,tak payahlah rasa tak logik.Dulu pon kita tak sangka software dalam dekstop tu boleh di bawa kemana mana dengan masukkan dalam  henpon.
.
.
Boleh update apa apa dalam henpon terus.Nak email urgent pon tak perlu hadap dekstop dah.terus send kat henpon je.
.
.
Kan?
.
.
Jadi dengan teknologi terbaru,yakinlah hanya calitan mudah mampu membuatkan korang makin cerahhh satu badan dek kandungan gluthathione dan arbutin yang meresap pantas ke pembuluh darah tu kan tanpa sebarang tapisan.
.
.
Kulit wajah jadi anjal,tegang dan awetmuda dek kandungan bahan peuraria mirifica tu sendiri yang mana terkenal dengan fungsinya untuk meremajakan kulit kita.
.
.
Jadi,kenapa nak fikir logik atau tak.
.
.
Zaman semakin canggih,pemikiran perlu juga seiring kan?
.
.
Sebab dah ramai yang guna Krim WD ni dan mereka tak boleh menafikan ianya sangat BERKESAN DAN SELAMAT DI GUNAKAN.
😉
.
.
Boleh oder terus ke wasap Kak ina : 📲 0177948951
.
.
#produkkecantikan #awetmuda #jerawat #jeragat #parutjerawat  #sayajualmurah #skincare #skincareroutine  #Ubatjerawat  #WDTA #kulitkusam #womendesiree #wdmurah #activefollowers #wdawetmuda #wdselangor #wdsarawak #wdlabuan #wdputrajaya #setkombowd #wdterengganu #wdkuantan #wdpenang #wdkedah #wdjohor #Likeforlike #like2like
5 1 28 August, 2019
@wdec.empire Profile picture

@wdec.empire

Tudiaaa.. Wd buat hal lagiii. Kalini dari muka acik-acik terus transform jadi muda lahai. Sekali pakej V-shaped terus. Maigood 😳
.
Korang jangan tak tahu bila wd buat kerja bersihkan dalaman, betulkan tunggang langgang dalam badan, buang toksin jahat dari badan. Terus nampak kulit makin sihat & berseri
.
Bukan tu je, perisai dalaman kulit pon terjaga tau spt jerawat susah nak muncul. Maintain awet muda gituew
.
Siapa yang teringin nak kulit awet muda bebas masalah kulit dekat muka ajomlah calit krim wd ni. Hiksss
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia

Tudiaaa.. Wd buat hal lagiii. Kalini dari muka acik-acik terus transform jadi muda lahai. Sekali pakej V-shaped terus. Maigood 😳
.
Korang jangan tak tahu bila wd buat kerja bersihkan dalaman, betulkan tunggang langgang dalam badan, buang toksin jahat dari badan. Terus nampak kulit makin sihat & berseri
.
Bukan tu je, perisai dalaman kulit pon terjaga tau spt jerawat susah nak muncul. Maintain awet muda gituew
.
Siapa yang teringin nak kulit awet muda bebas masalah kulit dekat muka ajomlah calit krim wd ni. Hiksss
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia
127 6 23 August, 2019
@wd_kedah Profile picture

@wd_kedah

Jerawat ni punca paling utama adalah dari masalah dalaman kita sendiri. Toksin toksin jahat berkumpul dalam badan kita. .
Sebab tu kita perlukan sesuatu untuk cuci toksin toksin dalam badan kita.
.
Bagaiman toksin ni ada dalam badan kita. Amboi-amboi kita sedap je makan sampai tak sedar dunia. Pantang tengok semua tibai kan. Tapi kita tak pernah nak detox badan kita.
.
Jadi bila dah penuh toksin ni akan cara jalan nak keluar dari dalam badan kita. Sebab tu ada yang keluar melalui jerawat, peluh, buang air kecil atau banyak lagi. .
.
.
Tapi kalau ada WD tak perlu risau dah. Sebab WD ni akan rawat dari dalaman kita. Dia tak fokus luaran je tau. Itu yang untungnya ada WD.
.
.
Berminat nak harga PROMOSI?
Meh whatapp : 0195147532
@ klik link di bio
.
.
#wdmurah #wd #womendesireeessentialcream #wddihati #wdhebat #susukmoden #WomenDesireeEssentialCream #wdecmurah #KrimBioTeknologiNano #krimhormon #CalitCalitCantik #sapudinadi #calitdinadi #wdec #wdecloverswomendesireeessentialcream #wdkedah #wdterengganu #wdkelantan #WD #wdpenang #wdselangor #wdecmurah #wdjohor #wdecloverswomendesireeessentialcream #wdnegerisembilan #wdterengganu #wdkl #wdsabah #wdsarawak #wdperlis

Jerawat ni punca paling utama adalah dari masalah dalaman kita sendiri. Toksin toksin jahat berkumpul dalam badan kita. .
Sebab tu kita perlukan sesuatu untuk cuci toksin toksin dalam badan kita.
.
Bagaiman toksin ni ada dalam badan kita. Amboi-amboi kita sedap je makan sampai tak sedar dunia. Pantang tengok semua tibai kan. Tapi kita tak pernah nak detox badan kita.
.
Jadi bila dah penuh toksin ni akan cara jalan nak keluar dari dalam badan kita. Sebab tu ada yang keluar melalui jerawat, peluh, buang air kecil atau banyak lagi. .
.
.
Tapi kalau ada WD tak perlu risau dah. Sebab WD ni akan rawat dari dalaman kita. Dia tak fokus luaran je tau. Itu yang untungnya ada WD.
.
.
Berminat nak harga PROMOSI?
Meh whatapp : 0195147532
@ klik link di bio
.
.
#wdmurah #wd #womendesireeessentialcream #wddihati #wdhebat #susukmoden #WomenDesireeEssentialCream #wdecmurah #KrimBioTeknologiNano #krimhormon #CalitCalitCantik #sapudinadi #calitdinadi #wdec #wdecloverswomendesireeessentialcream #wdkedah #wdterengganu #wdkelantan #WD #wdpenang #wdselangor #wdecmurah #wdjohor #wdecloverswomendesireeessentialcream #wdnegerisembilan #wdterengganu #wdkl #wdsabah #wdsarawak #wdperlis
12 0 15 September, 2019
@wdec.empire Profile picture

@wdec.empire

Permintaan krim awet muda aka WD ni makin lama makin hots uolss. Dari 2015 sampai sekarang tetap ada orang beli. Maknanya apa uolss?
.
Memang ramai perlukan krim mudah diguna, selamat digunakan dan paling penting berkesannn. Bukan biase biase
.
Siapa yang belom calit tu saya perhati je. Kata nak cantiks tapi tak nak keluar modal, camne tuu 😬
.
Yang nak grab promo DISKAUN FATTAH HATI JIMAT RM40 boleh terus wasap 01156818472 ye. Lelaju kitew reply 😘❤️
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia

Permintaan krim awet muda aka WD ni makin lama makin hots uolss. Dari 2015 sampai sekarang tetap ada orang beli. Maknanya apa uolss?
.
Memang ramai perlukan krim mudah diguna, selamat digunakan dan paling penting berkesannn. Bukan biase biase
.
Siapa yang belom calit tu saya perhati je. Kata nak cantiks tapi tak nak keluar modal, camne tuu 😬
.
Yang nak grab promo DISKAUN FATTAH HATI JIMAT RM40 boleh terus wasap 01156818472 ye. Lelaju kitew reply 😘❤️
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia
111 0 23 August, 2019
@wdta_susuk_moden Profile picture

@wdta_susuk_moden

Siapa yang baru nak berkenalan dengan krim WDTA ni mesti baca sampai habis ⤵️
.
📍 WD ni skincare ke?
Bukan skincare! Tapi WD mampu merawat pelbagai masalah kulit muka seperti jerawat, jeragat, kulit kusam dan kedutan.
.
📍 WD ni krim pemutih ke?
Bukan krim pemutih! Tapi kandungan bahan Gluthathione dan Arbutin didalamnya mampu mencerahkan seluruh tubuh badan tona demi tona.
.
📍 WD ni jamu ke?
Bukan supplement mahupun jamu! Tapi ekstrak pueraria mirifica didalamnya mampu memberi kesan POSITIF kepada dalaman wanita.
.
📍 WD ni detoks ke?
WD bukan detoks! Tapi ekstrak tree peony didalamnya mampu membuang toksin dalam badan yang menjadi penghalang utama kita dalam kulit cantik berseri.
.
📍 WD ni pelembap ke?
WD bukan pelembap muka! Tapi kandungan Niacinamide didalamnya memberi vitamin pada kulit supaya sentiasa lembap. Dan paling best penggunaan bahan ni mampu minimize kan pori ke tahap jadikan kulit sangat glowing.
.
Bila yang jahat dah dibuang keluar, lebih mudah kandungan bahan nak meresap sebab ianya tak melalui sistem tapisan terus melalui pembuluh darah.
.
Jadi jangan pelik kenapa beribu pengguna dah berjaya cantik hanya calitan di nadi. Penat saya bebel panjang-panjang supaya bantu korang cepat2 dapatkan harga KOMBO JIMAT WD
.
Dapat kulit halus mulus sihat berseri memang berbaloi kan 😘
.
1 WDTA RM100, GRAB KOMBO 3 WDTA RM240 SAHAJA FREE POSTAGE
.
.
📲0183934056
📲 0183934056
📲 0183934056

Siapa yang baru nak berkenalan dengan krim WDTA ni mesti baca sampai habis ⤵️
.
📍 WD ni skincare ke?
Bukan skincare! Tapi WD mampu merawat pelbagai masalah kulit muka seperti jerawat, jeragat, kulit kusam dan kedutan.
.
📍 WD ni krim pemutih ke? 
Bukan krim pemutih! Tapi kandungan bahan Gluthathione dan Arbutin didalamnya mampu mencerahkan seluruh tubuh badan tona demi tona.
.
📍 WD ni jamu ke?
Bukan supplement mahupun jamu! Tapi ekstrak pueraria mirifica didalamnya mampu memberi kesan POSITIF kepada dalaman wanita.
.
📍 WD ni detoks ke?
WD bukan detoks! Tapi ekstrak tree peony didalamnya mampu membuang toksin dalam badan yang menjadi penghalang utama kita dalam kulit cantik berseri.
.
📍 WD ni pelembap ke?
WD bukan pelembap muka! Tapi kandungan Niacinamide didalamnya memberi vitamin pada kulit supaya sentiasa lembap. Dan paling best penggunaan bahan ni mampu minimize kan pori ke tahap jadikan kulit sangat glowing.
. 
Bila yang jahat dah dibuang keluar, lebih mudah kandungan bahan nak meresap sebab ianya tak melalui sistem tapisan terus melalui pembuluh darah.
.
Jadi jangan pelik kenapa beribu pengguna dah berjaya cantik hanya calitan di nadi. Penat saya bebel panjang-panjang supaya bantu korang cepat2 dapatkan harga KOMBO JIMAT WD
. 
Dapat kulit halus mulus sihat berseri memang berbaloi kan 😘
.
1 WDTA RM100, GRAB KOMBO 3 WDTA RM240 SAHAJA FREE POSTAGE
.
.
📲0183934056
📲 0183934056
📲 0183934056
16 2 4 August, 2019