#wdkualalumpur Instagram Photos & Videos

wdkualalumpur - 4.7k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #wdkualalumpur and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
6.6
Average comment
0.2
Posts with video
5/48
Posts with photo
43/48

Hashtag Popularity

Nak CANTIK MUDA JELITA dengan KULIT LICIN GLOWING TANPA JERAGAT, JERAWAT dan BEBAS KULIT KUSAM

ADIK KAKAK YANG UMUR 30an, 40an, 50an dan 60an pun BOLEH PAKAI krim ini. ❎ Payah suntik-suntik
❎ Payah bancuh-bancuh
❎ Payah telan-telan

Guna 1 produk je uoalls. Takyah susah-susah ❤

Paling penting ia LULUS KKM & HALAL.

Nak cuba krim ini? Nak repeat order? Nak harga promosi dan special gift dari kak ana? Cepat wasap kak ana sekarang👇👇👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
Atau .
Boleh follow IG kak ana 👇
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl .
Tekan link wasap on bio
.
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDSelangor #WDKrimAwetMuda #WDKrimAjaib #WDHargaPromosi #WDHargaMurahMalaysia #WDMerawatJeragat #WDMerawatJerawat #WDNadiKecantikanKu #Beauty #Skincare #UbatJerawat #UbatJeragat #WdSingapore #WdBrunei #WdKelantan #WdTerengganu #WdPahang #KrimKecantikan
#WDCalitCalitCantikSatuBody #WDCantikBukanSekadarLuaran #Bazaar #Likeforlike
#like2like

Nak CANTIK MUDA JELITA dengan KULIT LICIN GLOWING TANPA JERAGAT, JERAWAT dan BEBAS KULIT KUSAM

ADIK KAKAK YANG UMUR 30an, 40an, 50an dan 60an pun BOLEH PAKAI krim ini. ❎ Payah suntik-suntik
❎ Payah bancuh-bancuh
❎ Payah telan-telan

Guna 1 produk je uoalls. Takyah susah-susah ❤

Paling penting ia LULUS KKM & HALAL.

Nak cuba krim ini? Nak repeat order? Nak harga promosi dan special gift dari kak ana? Cepat wasap kak ana sekarang👇👇👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
Atau .
Boleh follow IG kak ana 👇
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl 
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl 
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl .
Tekan link wasap on bio
.
#WDGombak #WDKualaLumpur  #WDSelangor #WDKrimAwetMuda #WDKrimAjaib #WDHargaPromosi #WDHargaMurahMalaysia #WDMerawatJeragat #WDMerawatJerawat #WDNadiKecantikanKu #Beauty #Skincare #UbatJerawat #UbatJeragat #WdSingapore #WdBrunei #WdKelantan #WdTerengganu #WdPahang #KrimKecantikan 
#WDCalitCalitCantikSatuBody #WDCantikBukanSekadarLuaran #Bazaar #Likeforlike
#like2like
0 0 15 minutes ago

Nak kulit muka cing cing gini ❗

WD tu WAJIB PAKAI NYA DI NADI. Kalau kat muka tu sampingan jer.

Nak pakai moleh, tak pakai pon takpe.

Kalau guna WD just pakai kat muka tak pakai kat nadi. Camne nak nampak perubahan. Memang takkan nampak lah jawapan dia.

Sebab WD RAWAT DALAMAN barulah terserlah luaran sesayang.

Calit di NADI cantik satu body.

agitchewww

#wdtarm80 #PromosiJimatRm20 #wdec #wdcodsenawang #wdcodseremban #wdcod #wdbrunei #wdsingapore #igshopmalaysia #wdmelaka #wdnegerisembilan #wdkualalumpur #serembanmacammacamada #wdperlis #wdperak #kulitkusam #bazarpaknill #wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdlabuan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #wdpulaupinang #wdmelaka #wdmurah #kulitberminyak

Nak kulit muka cing cing gini ❗

WD tu WAJIB PAKAI NYA DI NADI. Kalau kat muka tu sampingan jer.

Nak pakai moleh, tak pakai pon takpe.

Kalau guna WD just pakai kat muka tak pakai kat nadi. Camne nak nampak perubahan. Memang takkan nampak lah jawapan dia.

Sebab WD RAWAT DALAMAN barulah terserlah luaran sesayang.

Calit di NADI cantik satu body.

agitchewww

#wdtarm80 #PromosiJimatRm20 #wdec #wdcodsenawang #wdcodseremban #wdcod #wdbrunei #wdsingapore #igshopmalaysia #wdmelaka #wdnegerisembilan #wdkualalumpur #serembanmacammacamada #wdperlis #wdperak #kulitkusam #bazarpaknill #wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdlabuan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #wdpulaupinang #wdmelaka #wdmurah #kulitberminyak
6 0 3 hours ago

KULIT TERPAKSA KEMBALI BERSINAR SEJAK PAKAI KRIM CALIT
.
.
Memang LUAR BIASA tau penangan #wd ni. Kalau yang advance dulu pun dah POWER, wd #triple_advance ni lagi POWER.
.
.
Formula BARU yang diformulasi oleh prof yang bukan biaser biaser, bebetul bagi sinar baru pada setiap pengguna wd.
.
.
Kalau dulu dah macam macik² sebabkan kulit tu kurang bersinar. Sekarang cun melecun macam anak dara kauuuu.
.
.
Ni semua kerja bahan yang ada dalam krim wdta tu lah "Arbutin Ekstrak Berberry" yang boleh mencerahkan kulit akak². Sebab tu la yang semakin calit² semua lawa²
.
.
Wd ni sesuai sangat untuk akak² yang suka cecantik siap pakej #AWET_MUDA dapat tau.
Best tak ?
.
.
Nak kami berikan harga #PROMOSI dan #FREE POSTAGE cepat wasap.
.
.
📱01115085156
.
.
#WomenDesireeCiklahPortDickson
#WdNegeriSembilan #WdMelaka #WdKedah #WdJohorBharu #WdKualaLumpur #WdPahang #KrimCerah #KrimJeragat #KrimJerawat #skii2 #SkincareMalaysia #Silkygirl #Firmax3

KULIT TERPAKSA KEMBALI BERSINAR SEJAK PAKAI KRIM CALIT
.
.
Memang LUAR BIASA tau penangan #wd ni. Kalau yang advance dulu pun dah POWER, wd #triple_advance ni lagi POWER.
.
.
Formula BARU yang diformulasi oleh prof yang bukan biaser biaser, bebetul bagi sinar baru pada setiap pengguna wd.
.
.
Kalau dulu dah macam macik² sebabkan kulit tu kurang bersinar. Sekarang cun melecun macam anak dara kauuuu.
.
.
Ni semua kerja bahan yang ada dalam krim wdta tu lah "Arbutin Ekstrak Berberry"  yang boleh mencerahkan kulit akak². Sebab tu la yang semakin calit² semua lawa²
.
.
Wd ni sesuai sangat untuk akak² yang suka cecantik siap pakej #AWET_MUDA dapat tau.
Best tak ?
.
.
Nak kami berikan harga #PROMOSI dan #FREE POSTAGE cepat wasap.
.
.
📱01115085156
.
.
#WomenDesireeCiklahPortDickson 
#WdNegeriSembilan #WdMelaka #WdKedah #WdJohorBharu #WdKualaLumpur #WdPahang #KrimCerah #KrimJeragat #KrimJerawat #skii2 #SkincareMalaysia #Silkygirl #Firmax3
4 0 3 hours ago
Dia buat hal lagi 😂. Mama jual krim WD nak oiii bukan krim nadi. Dia kata krim nadi pulak.

Adoiii.. Apa apa lah nak oii. Yang penting konfiden tu ada. Tak pe belajar slow slow ok.

#produkkecantikan #awetmuda #jerawat #jeragat #parutjerawat #sayajualmurah #skincare #skincareroutine #Ubatjerawat #WDTA #kulitkusam #womendesiree #wdmurah #activefollowers #wdawetmuda #wdselangor#wdkualalumpur
#wdnegerisembilan #wdmelaka #wdsarawak #wdlabuan #wdputrajaya #setkombowd #wdterengganu #wdkuantan #wdpenang #wdkedah #wdjohor #Likeforlike #like2like
1 0 4 hours ago

"Stress betul kak Lin masa pregnant ni. Muka teruk!"
.
Biasalah, masa pregnant hormon kan berubah. Cuma kadang² jadi tunggang langgang, yang buat muka penuh jerawat tiba-tiba. Memang stress la.
.
Alhamdulillah jumpa WDTA masa dalam pantang. Ingatkan dah takde harapan, rupanya sinar yang datang.
.
Cuma calit kat 3 nadi je. Kak Lin suka sebab tak perlu habis banyak masa nak guna.
.
Kak Lin dah buktikan sendiri, anda bagaimana?
.
Jom mulakan calitan pertama WDTA sementara promosi RM 80 masih ada.
.
Free shipping with free gift. ❤
.
WhatsApps ceqha 0137158225 atau klik link pada bio @womendesiree_ceqha 😊

"Stress betul kak Lin masa pregnant ni. Muka teruk!"
.
Biasalah, masa pregnant hormon kan berubah. Cuma kadang² jadi tunggang langgang, yang buat muka penuh jerawat tiba-tiba. Memang stress la.
.
Alhamdulillah jumpa WDTA masa dalam pantang. Ingatkan dah takde harapan, rupanya sinar yang datang.
.
Cuma calit kat 3 nadi je. Kak Lin suka sebab tak perlu habis banyak masa nak guna.
.
Kak Lin dah buktikan sendiri, anda bagaimana?
.
Jom mulakan calitan pertama WDTA sementara promosi RM 80 masih ada.
.
Free shipping with free gift. ❤
.
WhatsApps ceqha 0137158225 atau klik link pada bio @womendesiree_ceqha 😊
4 1 4 hours ago

Tanda tanda korang #WAJIB dapatkan Krim #WD. Cuba cek rerasa ada tak jadi camni 👇 - Rasa stress dengan kulit muka sendiri.Kusam yakmat! - Macam macam skincare dah cuba tetap tak ok - Makan supplement tak jadi apa - Down malu nak keluar rumah - Jerawat makin beranak pinak - Jeragat makin menebal - Muka nampak berusia dari umur - Kulit tangan gelap dari muka - Sakit hati tengok kulit muka kawan licin peloless - Nak cantik tapi takde masa nak belek muka -Nak produk yang berkesan dan mudah pakai

www.wasap.my/60107646424/promoWDIG

#wdta #wdselangor #WomenDesiree #KrimSusukModen #KrimAwetMuda #KrimKalisUsia #wdsingapore #wdkualalumpur #wdpenang #wdpahang #wdbrunei #like2like #likeforlike #bazaarpaknil

Tanda tanda korang #WAJIB dapatkan Krim #WD. Cuba  cek rerasa ada tak jadi camni 👇 - Rasa stress dengan kulit muka sendiri.Kusam yakmat! - Macam macam skincare dah cuba tetap tak ok - Makan supplement tak jadi apa - Down malu nak keluar rumah - Jerawat makin beranak pinak - Jeragat makin menebal - Muka nampak berusia dari umur - Kulit tangan gelap dari muka - Sakit hati tengok kulit muka kawan licin peloless -  Nak cantik tapi takde masa nak belek muka -Nak produk yang berkesan dan mudah pakai

www.wasap.my/60107646424/promoWDIG

#wdta #wdselangor #WomenDesiree #KrimSusukModen #KrimAwetMuda #KrimKalisUsia #wdsingapore #wdkualalumpur #wdpenang #wdpahang #wdbrunei #like2like #likeforlike #bazaarpaknil
2 0 5 hours ago

3 STEP MUDAH UNTUK TAMPIL AWET MUDA 5 TAHUN DARI USIA SEBENAR😍

Zaman sekarang teknologi makin advance.
Jadi korang kena percaya calit-calit jer boleh cantik 😘

Sebabnya krim #WDTA ni istimewa. ianya di proses menggunakan mesin teknologi nano.

Mesin teknologi NANO digunakan untuk memperhalusi kandungan bahan mentah ke tahap 50 kali ganda lebih halus dari sehelai rambut.

Dan pantas meresap jauh ke dalam kulit 12 kali ganda lebih laju dari krim biasa.

Oleh kerana molekul-molekul nano nya sangat halus hingga mampu masuk terus ke bawah permukaan kullit dan terus menghantar zat-zat aktif untuk bertindak ke atas tubuh badan.

So, tak payahlah rasa TAK LOGIK. Dulu pon kita tak sangka software dalam dekstop tu boleh di bawa kemana-mana dengan masukkan dalam henpon.

Siap boleh update apa-apa dalam henpon terus. Nak email urgent pon tak perlu hadap dekstop dah. Terus send kat henpon je.

Kan? 😉

Jadi dengan teknologi terbaru ini, yakinlah hanya calitan mudah mampu membuatkan korang makin cerahhh satu badan dek kandungan " gluthathione dan arbutin" yang meresap pantas ke pembuluh darah tu kan tanpa sebarang tapisan.

Kulit wajah jadi anjal,tegang dan awetmuda dek kandungan bahan peuraria mirifica tu sendiri yang mana terkenal dengan fungsinya untuk meremajakan kulit wajah.

Jadi, kenapa nak fikir logik atau tak?

Zaman semakin canggih, so pemikiran perlu juga seiring kan?

Sebab dah ramai yang guna Krim WDTA ni dan mereka tak boleh menafikan ianya sangat BERKESAN DAN SELAMAT DI GUNAKAN 😉

Nak cuba? Nak repeat order? Nak harga promosi dan special gift dari kak ana? Cepat wasap kak ana sekarang👇👇👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
Atau .
Boleh follow IG kak ana 👇
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl .
Tekan link wasap on bio
.
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDSelangor #WDKrimAwetMuda #WDKrimAjaib #WDHargaPromosi #WDHargaMurahMalaysia #WDMerawatJeragat #WDMerawatJerawat #WDNadiKecantikanKu #Beauty #Skincare #UbatJerawat #UbatJeragat #WdSingapore #WdBrunei #WdKelantan #WdTerengganu #WdPahang #KrimKecantikan
#WDCalit

3 STEP MUDAH UNTUK TAMPIL AWET MUDA 5 TAHUN DARI USIA SEBENAR😍

Zaman sekarang teknologi makin advance. 
Jadi korang kena percaya calit-calit jer boleh cantik 😘

Sebabnya krim #WDTA ni istimewa. ianya di proses menggunakan mesin teknologi nano.

Mesin teknologi NANO digunakan untuk memperhalusi kandungan bahan mentah ke tahap 50 kali ganda lebih halus dari sehelai rambut.

Dan pantas meresap jauh ke dalam kulit 12 kali ganda lebih laju dari krim biasa.

Oleh kerana molekul-molekul nano nya sangat halus hingga mampu masuk terus ke bawah permukaan kullit dan terus menghantar zat-zat aktif untuk bertindak ke atas tubuh badan.

So, tak payahlah rasa TAK LOGIK. Dulu pon kita tak sangka software dalam dekstop tu boleh di bawa kemana-mana dengan masukkan dalam henpon.

Siap boleh update apa-apa dalam henpon terus. Nak email urgent pon tak perlu hadap dekstop dah. Terus send kat henpon je.

Kan? 😉

Jadi dengan teknologi terbaru ini, yakinlah hanya calitan mudah mampu membuatkan korang makin cerahhh satu badan dek kandungan " gluthathione dan arbutin" yang meresap pantas ke pembuluh darah tu kan tanpa sebarang tapisan.

Kulit wajah jadi anjal,tegang dan awetmuda dek kandungan bahan peuraria mirifica tu sendiri yang mana terkenal dengan fungsinya untuk meremajakan kulit wajah.

Jadi, kenapa nak fikir logik atau tak?

Zaman semakin canggih, so pemikiran perlu juga seiring kan?

Sebab dah ramai yang guna Krim WDTA ni dan mereka tak boleh menafikan ianya sangat BERKESAN DAN SELAMAT DI GUNAKAN 😉

Nak cuba? Nak repeat order? Nak harga promosi dan special gift dari kak ana? Cepat wasap kak ana sekarang👇👇👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
Atau .
Boleh follow IG kak ana 👇
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl 
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl 
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl .
Tekan link wasap on bio
.
#WDGombak #WDKualaLumpur  #WDSelangor #WDKrimAwetMuda #WDKrimAjaib #WDHargaPromosi #WDHargaMurahMalaysia #WDMerawatJeragat #WDMerawatJerawat #WDNadiKecantikanKu #Beauty #Skincare #UbatJerawat #UbatJeragat #WdSingapore #WdBrunei #WdKelantan #WdTerengganu #WdPahang #KrimKecantikan 
#WDCalit
1 0 6 hours ago

Fullamak dari kulit penuh jerawat & parut terus licin glowing habis. Betul ke guna wdta je boleh dapat kesan macam ni?
.
Seyes uoulls just calit dekat 3point nadi dah boleh dapat kesan macam ni. Tapi bukan sehari dua, berbulan bulan jugak sebab krim ni akan rawat kulit satu per satu dari dalaman kita. .
Dalam wdta ni ada Tree Peony iaitu antioksidan berfungsi untuk buang toksin & parasit jahat dalam badan. Bila dalaman dah bersih baru slow² Glutathione & Niacinamide ambil alih cerahkan kulit dan tutup tona tak sekata
.
Mana yang nak cari produk untuk dalaman & luaran kulit tu memang Juma suggest guna wdta ni. Dah la mudah, senang dan cepat cara nak ya dia. Siap ada KKM dan sijil halal dari JAKIM lagi. So uoulls tak perlu ragu-ragu dengan bahan yang kita guna. Semua memang selamat untuk kulit uoulls. .
Cecepat wasap 0177948951 untuk order ye
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia

Fullamak dari kulit penuh jerawat & parut terus licin glowing habis. Betul ke guna wdta je boleh dapat kesan macam ni?
.
Seyes uoulls just calit dekat 3point nadi dah boleh dapat kesan macam ni. Tapi bukan sehari dua, berbulan bulan jugak sebab krim ni akan rawat kulit satu per satu dari dalaman kita. .
Dalam wdta ni ada Tree Peony iaitu antioksidan berfungsi untuk buang toksin & parasit jahat dalam badan. Bila dalaman dah bersih baru slow² Glutathione & Niacinamide ambil alih cerahkan kulit dan tutup tona tak sekata
.
Mana yang nak cari produk untuk dalaman & luaran kulit tu memang Juma suggest guna wdta ni. Dah la mudah, senang dan cepat  cara nak ya dia. Siap ada KKM dan sijil halal dari JAKIM lagi. So uoulls tak perlu ragu-ragu dengan bahan yang kita guna. Semua memang selamat untuk kulit uoulls. .
Cecepat wasap 0177948951 untuk order ye
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia
1 0 6 hours ago

Info menarik mengenai #WD♥️ Kenapa #WD kena Calit kat 3 point nadi selepas mandi?

Kerana selepas mandi liang roma kita terbuka luas, jadi senang wd nak meresap masuk kedalam badan kita untuk membawa zat zat dari WD ni terus ke saluran darah kita dan bergerak ke seluruh badan.

WD cepat meresap dalam kulit .Soo pakai sikit pun dah cukup dan ia di proses menggunakan bio teknologi nano 12X ganda bergerak pantas melalui saluran darah kita ke seluruh badan.

KALAU LUPA CALIT LEPAS MANDI TAK BOLEH PAKAI LAH YER?

BOLEH je tak ada masalah . Cuma nya pakai WD masa badan kita tengah basah ,lembab dan liang roma atau pori terbuka akan lebih pantas meresap dan jimat sebab pakai sikit jer.

Dan dalam masa yang sama bagi kesan WD semaksima yang mungkin.

Nak cuba? Nak repeat order? Nak harga promosi dan special gift dari kak ana? Cepat wasap kak ana sekarang👇👇👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
Atau .
Boleh follow IG kak ana 👇
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl .
Tekan link wasap on bio
.
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDSelangor #WDKrimAwetMuda #WDKrimAjaib #WDHargaPromosi #WDHargaMurahMalaysia #WDMerawatJeragat #WDMerawatJerawat #WDNadiKecantikanKu #Beauty #Skincare #UbatJerawat #UbatJeragat #WdSingapore #WdBrunei #WdKelantan #WdTerengganu #WdPahang #KrimKecantikan
#WDCalitCalitCantikSatuBody #WDCantikBukanSekadarLuaran #Bazaar #Likeforlike
#like2like

Info menarik mengenai #WD♥️ Kenapa #WD kena Calit kat 3 point nadi selepas mandi?

Kerana selepas mandi liang roma kita terbuka luas, jadi senang wd nak meresap masuk kedalam badan kita untuk membawa zat zat dari WD ni terus ke saluran darah kita dan bergerak ke seluruh badan.

WD cepat meresap dalam kulit .Soo pakai sikit pun dah cukup dan ia di proses menggunakan bio teknologi nano 12X ganda bergerak pantas melalui saluran darah kita ke seluruh badan.

KALAU LUPA CALIT LEPAS MANDI TAK BOLEH PAKAI LAH YER?

BOLEH je  tak ada masalah . Cuma nya pakai WD masa badan kita tengah basah ,lembab dan liang roma atau pori terbuka akan lebih pantas meresap dan jimat sebab pakai sikit jer.

Dan dalam masa yang sama bagi kesan WD semaksima yang mungkin.

Nak cuba? Nak repeat order? Nak harga promosi dan special gift dari kak ana? Cepat wasap kak ana sekarang👇👇👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
Atau .
Boleh follow IG kak ana 👇
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl 
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl 
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl .
Tekan link wasap on bio
.
#WDGombak #WDKualaLumpur  #WDSelangor #WDKrimAwetMuda #WDKrimAjaib #WDHargaPromosi #WDHargaMurahMalaysia #WDMerawatJeragat #WDMerawatJerawat #WDNadiKecantikanKu #Beauty #Skincare #UbatJerawat #UbatJeragat #WdSingapore #WdBrunei #WdKelantan #WdTerengganu #WdPahang #KrimKecantikan 
#WDCalitCalitCantikSatuBody #WDCantikBukanSekadarLuaran #Bazaar #Likeforlike
#like2like
3 0 6 hours ago

Ye sayangg.
.
.
WD mampu mencerahkan kulit bukan setakat muka tapi seluruh tubuh tau sebabnye kalau korang nak tau didalam kandungan WD terdapat ejen pemutih iaitu :
.
.
🔸 Glutathione - ejen pemutih.
🔸 Arbutin - Bantu cerahkan kulit dan pigmen
🔸 ScutellariaBaicalensis - tinggi dalam antioksidan. Galakkan pemutihan kulit.
.
.
Calit calit jerr pon boleh cerah kann, mane nak dapat. Bila WD dah meresap masuk ke dalam pembuluh darah, dari situ kulit akan semakin cerah dan gebu dari hari ke hari 😍
.
.
Kulit tak sekata?
.
.
Pon boleh jugak cuba, nak tau kesan die macam mane mehh cuba dulu tak rugi pun silap² jatuh cinta terus.😍
.
.
#WomenDesireeCiklahPortDickson
#WdMelaka #WdNegeriSembilan #WdSelangor #WdRawang #WdKualaLumpur #SkincareMalaysia #Skincare #Kitsui #KopiPutih #KrimGlowing

Ye sayangg.
.
.
WD mampu mencerahkan kulit bukan setakat muka tapi seluruh tubuh tau sebabnye kalau korang nak tau didalam kandungan WD terdapat ejen pemutih iaitu :
.
.
🔸 Glutathione - ejen pemutih.
🔸 Arbutin - Bantu cerahkan kulit dan pigmen
🔸 ScutellariaBaicalensis - tinggi dalam antioksidan. Galakkan pemutihan kulit.
.
.
Calit calit jerr pon boleh cerah kann, mane nak dapat. Bila WD dah meresap masuk ke dalam pembuluh darah, dari situ kulit akan semakin cerah dan gebu dari hari ke hari 😍
.
.
Kulit tak sekata?
.
.
Pon boleh jugak cuba, nak tau kesan die macam mane mehh cuba dulu tak rugi pun silap² jatuh cinta terus.😍
.
.
#WomenDesireeCiklahPortDickson 
#WdMelaka #WdNegeriSembilan #WdSelangor #WdRawang #WdKualaLumpur #SkincareMalaysia #Skincare #Kitsui #KopiPutih #KrimGlowing
3 0 6 hours ago

Fullamak dari kulit penuh jerawat & parut terus licin glowing habis. Betul ke guna wdta je boleh dapat kesan macam ni?
.
Seyes uoulls just calit dekat 3point nadi dah boleh dapat kesan macam ni. Tapi bukan sehari dua, berbulan bulan jugak sebab krim ni akan rawat kulit satu per satu dari dalaman kita. .
Dalam wdta ni ada Tree Peony iaitu antioksidan berfungsi untuk buang toksin & parasit jahat dalam badan. Bila dalaman dah bersih baru slow² Glutathione & Niacinamide ambil alih cerahkan kulit dan tutup tona tak sekata
.
Mana yang nak cari produk untuk dalaman & luaran kulit tu memang Juma suggest guna wdta ni. Dah la mudah, senang dan cepat cara nak ya dia. Siap ada KKM dan sijil halal dari JAKIM lagi. So uoulls tak perlu ragu-ragu dengan bahan yang kita guna. Semua memang selamat untuk kulit uoulls. .
Cecepat wasap 01137954895 untuk order ye
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia

Fullamak dari kulit penuh jerawat & parut terus licin glowing habis. Betul ke guna wdta je boleh dapat kesan macam ni?
.
Seyes uoulls just calit dekat 3point nadi dah boleh dapat kesan macam ni. Tapi bukan sehari dua, berbulan bulan jugak sebab krim ni akan rawat kulit satu per satu dari dalaman kita. .
Dalam wdta ni ada Tree Peony iaitu antioksidan berfungsi untuk buang toksin & parasit jahat dalam badan. Bila dalaman dah bersih baru slow² Glutathione & Niacinamide ambil alih cerahkan kulit dan tutup tona tak sekata
.
Mana yang nak cari produk untuk dalaman & luaran kulit tu memang Juma suggest guna wdta ni. Dah la mudah, senang dan cepat  cara nak ya dia. Siap ada KKM dan sijil halal dari JAKIM lagi. So uoulls tak perlu ragu-ragu dengan bahan yang kita guna. Semua memang selamat untuk kulit uoulls. .
Cecepat wasap 01137954895 untuk order ye
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia
9 0 6 hours ago

"Dah tua-tua pun JERAWAT nak hinggap lagi." 😄
.
Yelah kan, jerawat orang muda tu biasa. Lagi yang cuma sebiji dua, jadi penyeri muka. Dah tua-tua pun ada, rimas pula.
.
Tak cukup dengan tu, banyak lagi manfaat yang akak ni kongsi,
.
✔ Kutil kat muka dah nak tanggal
✔ Kulit muka lembut
✔ Tumit pecah semakin membaik
.
Alhamdulillah semua dengan izin-Nya. Usaha kita, calit nadi je.
.
Calit WDTA tau!
.
Promosi RM 80 free postage, free gift. ❤
.
Klik link pada bio @womendesiree_ceqha atau WhatsApp ceqha 0137148225

"Dah tua-tua pun JERAWAT nak hinggap lagi." 😄
.
Yelah kan, jerawat orang muda tu biasa. Lagi yang cuma sebiji dua, jadi penyeri muka. Dah tua-tua pun ada, rimas pula.
.
Tak cukup dengan tu, banyak lagi manfaat yang akak ni kongsi,
.
✔ Kutil kat muka dah nak tanggal
✔ Kulit muka lembut
✔ Tumit pecah semakin membaik
.
Alhamdulillah semua dengan izin-Nya. Usaha kita, calit nadi je.
.
Calit WDTA tau!
.
Promosi RM 80 free postage, free gift. ❤
.
Klik link pada bio @womendesiree_ceqha atau WhatsApp ceqha 0137148225
2 1 7 hours ago

SUKA PAKAI #WDTA NI 😍
Jomm follow ig kak ana👇
@wd_womendesiree_kl
@wd_womendesiree_kl
@wd_womendesiree_kl
Nanti kak ana bg harga diskaun dan free gift.

Apa yang best sangattt pakai krim WDTA ni? ✔Sangat Mudah - cuma sapu sapu kat nadi je. ✔Sangat Cepat - beberapa saat je dah selesai. ✔Sangat Senang - boleh dipakai di mana-mana jua dan boleh dibawa kemana-mana saja. ✔Sangat Unik - sapu kat nadi je boleh tapi effect satu badan. ✔Sangat Multifungsi - wd mampu bertindak sebagai first aid juga. ✔Sangat Ajaib boleh terbalikkan usia - semakin berusia tampak semakin muda. ✔Sangat Berkesan - menaikkan seri wajah, tampak awet muda, mencerah, menegang dan menganjalkan kulit.
Itu sebahagian je tau, kalau nak disenaraikan semua manfaat dan kehebatan krim magik ni rasanya tak habis, lain badan lain kesannya, so kalau nak tau kena la cuba.

CALIT PADA NADI, EFFECT SATU BODY 😍 💥PROMOSI ANNIVERSARY RM80 seunit (Harga Asal RM100) bermula 1/8/19 dan akan tamat bila-bila masa sahaja.

Jommm grab sekarangg!

Klik sini 👇
www.wasap.my/60192807726/NakPromoWDTA
www.wasap.my/60192807726/NakPromoWDTA

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore

SUKA PAKAI #WDTA NI 😍
Jomm follow ig kak ana👇
@wd_womendesiree_kl
@wd_womendesiree_kl
@wd_womendesiree_kl
Nanti kak ana bg harga diskaun dan free gift.

Apa yang best sangattt pakai krim WDTA ni? ✔Sangat Mudah - cuma sapu sapu kat nadi je. ✔Sangat Cepat - beberapa saat je dah selesai. ✔Sangat Senang - boleh dipakai di mana-mana jua dan boleh dibawa kemana-mana saja. ✔Sangat Unik - sapu kat nadi je boleh tapi effect satu badan. ✔Sangat Multifungsi - wd mampu bertindak sebagai first aid juga. ✔Sangat Ajaib boleh terbalikkan usia - semakin berusia tampak semakin muda. ✔Sangat Berkesan - menaikkan seri wajah, tampak awet muda, mencerah, menegang dan menganjalkan kulit. 
Itu sebahagian je tau, kalau nak disenaraikan semua manfaat dan kehebatan krim magik ni rasanya tak habis, lain badan lain kesannya, so kalau nak tau kena la cuba.

CALIT PADA NADI, EFFECT SATU BODY 😍 💥PROMOSI ANNIVERSARY RM80 seunit (Harga Asal RM100) bermula 1/8/19 dan akan tamat bila-bila masa sahaja.

Jommm grab sekarangg!

Klik sini 👇
www.wasap.my/60192807726/NakPromoWDTA
www.wasap.my/60192807726/NakPromoWDTA

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
3 0 9 hours ago

Jerawat naik dan naik lagi. .
.
Non-stop. Ada orang salah guna skincare naik jerawat, ada orang bila nak period naik jerawat, ada orang jerawat naik tempat yang sama berulang kali .
.
Semua berbeza situasi kan? .
.
Jerawat naik tak semestinya disebabkan skincare atau produk luaran, boleh jadi juga faktor dalaman kemungkinan besar disebabkan hormon, toksin, sel sel yang tak aktif atau darah kotor.😣
.
Paling mudah calit calit je pada 3 nadi utama kerana melalui sapuan dinadi akan terus meresap dan mengangkut darah ke seluruh tubuh badan dengan laju.
.
.
Ekstrak Tree Peony yang ada dalam WDTA mampu melancarkan perjalanan darah dan membuang sisa toksin dalam badan. .
.
Maka dengan adanya kandungan bahan ini mampu merawat masalah darah kotor di tubuh badan kita dengan mudah dan di rawat peringkat demi peringkat. .
.
Muka pun jadi pinkish berseri-seri je sebab toksin dah keluar melalui perpeluhan dan perkumuhan.
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? .
.
Boleh wasap :📲 0192994172

#wdta
#wdecgombak
#wdkualalumpur #womendesirekualalumpur #jerawat
#kulitpinkish #testimoniwdta
#kulitsensitif #jerawatbatu #jerawatpasir

Jerawat naik dan naik lagi. .
.
Non-stop. Ada orang salah guna skincare naik jerawat, ada orang bila nak period naik jerawat, ada orang jerawat naik tempat yang sama berulang kali .
.
Semua berbeza situasi kan? .
.
Jerawat naik tak semestinya disebabkan skincare atau produk luaran, boleh jadi juga faktor dalaman kemungkinan besar disebabkan hormon, toksin, sel sel yang tak aktif atau darah kotor.😣
.
Paling mudah calit calit je pada 3 nadi utama kerana melalui sapuan dinadi akan terus meresap dan mengangkut darah ke seluruh tubuh badan dengan laju.
.
.
Ekstrak Tree Peony yang ada dalam WDTA mampu melancarkan perjalanan darah dan membuang sisa toksin dalam badan. .
.
Maka dengan adanya kandungan bahan ini mampu merawat masalah darah kotor di tubuh badan kita dengan mudah dan di rawat peringkat demi peringkat. .
.
Muka pun jadi pinkish berseri-seri je sebab toksin dah keluar melalui perpeluhan dan perkumuhan.
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? .
.
Boleh wasap :📲 0192994172

#wdta
#wdecgombak
#wdkualalumpur #womendesirekualalumpur #jerawat
#kulitpinkish  #testimoniwdta 
#kulitsensitif  #jerawatbatu #jerawatpasir
2 0 12 hours ago

Nak kulit muka cing cing gini ❗

WD tu WAJIB PAKAI NYA DI NADI. Kalau kat muka tu sampingan jer.

Nak pakai moleh, tak pakai pon takpe.

Kalau guna WD just pakai kat muka tak pakai kat nadi. Camne nak nampak perubahan. Memang takkan nampak lah jawapan dia.

Sebab WD RAWAT DALAMAN barulah terserlah luaran sesayang.

Calit di NADI cantik satu body.

agitchewww

#wdtarm80 #PromosiJimatRm20 #wdec #wdcodsenawang #wdcodseremban #wdcod #wdbrunei #wdsingapore #igshopmalaysia #wdmelaka #wdnegerisembilan #wdkualalumpur #serembanmacammacamada #wdperlis #wdperak #kulitkusam #bazarpaknill #wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdlabuan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #wdpulaupinang #wdmelaka #wdmurah #kulitberminyak

Nak kulit muka cing cing gini ❗

WD tu WAJIB PAKAI NYA DI NADI. Kalau kat muka tu sampingan jer.

Nak pakai moleh, tak pakai pon takpe.

Kalau guna WD just pakai kat muka tak pakai kat nadi. Camne nak nampak perubahan. Memang takkan nampak lah jawapan dia.

Sebab WD RAWAT DALAMAN barulah terserlah luaran sesayang.

Calit di NADI cantik satu body.

agitchewww

#wdtarm80 #PromosiJimatRm20 #wdec #wdcodsenawang #wdcodseremban #wdcod #wdbrunei #wdsingapore #igshopmalaysia #wdmelaka #wdnegerisembilan #wdkualalumpur #serembanmacammacamada #wdperlis #wdperak #kulitkusam #bazarpaknill #wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdlabuan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #wdpulaupinang #wdmelaka #wdmurah #kulitberminyak
12 0 21 hours ago

Berita baik untuk korang. Promosi jimat RM20 sedang berlangsung sempena ulangtahun ke-5 Adleesya Beauty. .
.
Sebelum ni RM100, ada yang teragak agak nak beli, tapi sekarang ni ada #PROMOSI durian runtuh dapat harga RM80 setiap pembelian 1 WDTA
.
.
Beli 1 WD RM80 , Jimat RM20
Beli 2 WD RM160, Jimat RM40
Beli 3 WD RM240, Jimat RM60
Beli 4 WD RM320, Jimat RM80
Beli 5 WD RM400, Jimat RM100
.
.
Lagi banyak korang beli lagi JIMAT berganda ganda. Jangan lupa ajak kakak, adik, mak, jiran, kawan kawan opis share beli ramai ramai
.
.
Sesama kita transform, serlahkan lagi kecantikkan korang dengan WD
.
.
Siapa cepat bertindak dulu,
cepat lah kesan dia nampak cantik 💃
.
.
#wdta #wdec #luluskkm💯
#halalJakim #krimsusukmoden
#Kulitsihatcantik #cantikberseri
#kulitkusam #jeragatpudar #jeragathilang #serembanmacammacamada #wdkualalumpur #wdselangor #wdshahalam #wdnegerisembilan #wdbrunei #wdperlis #wdperak #wdcodsenawang #wdcodseremban #skincare

Berita baik untuk korang. Promosi jimat RM20 sedang berlangsung sempena ulangtahun ke-5 Adleesya Beauty. .
. 
Sebelum ni RM100, ada yang teragak agak nak beli, tapi sekarang ni ada #PROMOSI durian runtuh dapat harga RM80 setiap pembelian 1 WDTA
.
. 
Beli 1 WD RM80 , Jimat RM20
Beli 2 WD RM160, Jimat RM40
Beli 3 WD RM240, Jimat RM60
Beli 4 WD RM320, Jimat RM80
Beli 5 WD RM400, Jimat RM100
.
. 
Lagi banyak korang beli lagi JIMAT berganda ganda. Jangan lupa ajak kakak, adik, mak, jiran, kawan kawan opis share beli ramai ramai
.
. 
Sesama kita transform, serlahkan lagi kecantikkan korang dengan WD
.
. 
Siapa cepat bertindak dulu, 
cepat lah kesan dia nampak cantik 💃
.
.
#wdta #wdec #luluskkm💯
#halalJakim #krimsusukmoden
#Kulitsihatcantik #cantikberseri
#kulitkusam #jeragatpudar #jeragathilang #serembanmacammacamada #wdkualalumpur #wdselangor #wdshahalam #wdnegerisembilan #wdbrunei #wdperlis #wdperak #wdcodsenawang #wdcodseremban #skincare
4 0 21 hours ago

#HARGA PROMOSI WD PALING OHSEM😎
.
Mana satu pilihan korang. Haaipps. Buat pilihan bijak. Nak jimat ke nak harga biasa? Pilih pilih pastu wassap saya lelaju. OKTOBER stock HQ soldout cepat buat stock korang
.
.
Beli banyak boleh jimat banyak banyak lagi. Tahan berbulan. Grab 4 kotak mahu setahun korang pakai tak habis. Jimat yakmat. Dapat DISKAUN RM80. Wowww. Siapa nak bagi?
.
Jom wassap kakak cepat NAK COD meh share location kakak hantar kan lelaju🚗
.
.
POSTAGE pun boleh FREE Seluruh Malaysia ae.
RM8 duit postage tau kakak belanja😉
Korang bayar harga WD je
.
Dah buat keputusan? Lelaju wassap👇
.
📲 0126201004
📲 0126201004

@klik je link kat bio sana. Pantas👍
.
.
#womendesiree #kulitcantik #bersihdalamanluaran #hargapromo
#jeragat #jerawat #awetmuda #krimbioteknologinano
#kulitglowing #kulitflawless #jimatberganda #wdta #viral #padu
#wdmalaka #wdterengganu #wdkelantan #wdselangor #wdjohor #wdkuantan #wdkualalumpur #wdperak #wdperlis #likeforlike #beauty
#bazaar #like2like

#HARGA PROMOSI WD PALING OHSEM😎
.
Mana satu pilihan korang. Haaipps. Buat pilihan bijak. Nak jimat ke nak harga biasa? Pilih pilih pastu wassap saya lelaju. OKTOBER stock HQ soldout cepat buat stock korang
.
.
Beli banyak boleh jimat banyak banyak lagi. Tahan berbulan. Grab 4 kotak mahu setahun korang pakai tak habis. Jimat yakmat. Dapat DISKAUN RM80. Wowww. Siapa nak bagi?
.
Jom wassap kakak cepat NAK COD meh share location kakak hantar kan lelaju🚗
.
.
POSTAGE pun boleh FREE Seluruh Malaysia ae.
RM8 duit postage tau kakak belanja😉
Korang bayar harga WD je
.
Dah buat keputusan? Lelaju wassap👇
.
📲 0126201004
📲 0126201004

@klik je link kat bio sana. Pantas👍
.
.
#womendesiree#kulitcantik#bersihdalamanluaran#hargapromo
#jeragat#jerawat#awetmuda#krimbioteknologinano
#kulitglowing#kulitflawless#jimatberganda#wdta#viral#padu
#wdmalaka#wdterengganu#wdkelantan#wdselangor #wdjohor #wdkuantan#wdkualalumpur#wdperak#wdperlis#likeforlike#beauty
#bazaar#like2like
2 0 15 September, 2019

🔍WDTA ni apa? .
.
Apa Kelebihannya?
.
Kelebihan WDTA lebih cepat 3x ganda .
#WDTA ialah krim kecantikan yang diformulasikan untuk Menaikkan Seri Wajah, Mencerahkan kulit, Menegang dan memantapkan tisu kendur dengan pantas serta merta 3 kali ganda ,memberi kulit lebih feloles dan #meremajakan kulit.
.
Selain itu , ia juga dapat memudarkan #jeragat, menyelesaikan masalah eyebag dan masalah bibir kering dan hitam.
.
Kelebihan #WDTA ialah ia bertindak dengan sapuan di nadi dengan menggunakan teknologi nano yang dapat memberikan 12kali ganda lebih pantas untuk kesan penyerapan.
.
Wow bestnya kelebihan yang ada pada #WDTA ni, patutlah ia menjadi buruan ramai tak kira jantina. Semua pakat terpikat dengan keunikan yang ada padanya. So jom lah kita pakat calit krim super duper ni bersama. 📲 0182180420 A'in
@ Klik link kat BIO👆

#wdcodsenawang #wdrm80 #skincaremalaysia #obatjerawat #beauty #malaysiaskincare #viralmalaysia #jeragat #kulitberminyak #wdmelaka #wdnegerisembilan #wdkualalumpur #serembanmacammacamada #wdperlis #wdperak #wdshahalam #wdkelantan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #wdpulaupinang #wdmelaka #igshopmurah #igshopmalaysia #wdbrunei #wdsingapore #wdselangor

🔍WDTA  ni apa? .
. 
Apa Kelebihannya?
. 
Kelebihan WDTA lebih cepat 3x ganda . 
#WDTA ialah krim kecantikan yang diformulasikan untuk Menaikkan Seri Wajah, Mencerahkan kulit, Menegang dan memantapkan tisu kendur dengan pantas serta merta 3 kali ganda ,memberi kulit lebih feloles dan #meremajakan kulit.
. 
Selain itu , ia juga dapat memudarkan #jeragat, menyelesaikan masalah eyebag dan masalah bibir kering dan hitam.
. 
Kelebihan #WDTA  ialah ia bertindak dengan sapuan di nadi dengan menggunakan teknologi nano yang dapat memberikan 12kali ganda lebih pantas untuk kesan penyerapan.
. 
Wow bestnya kelebihan yang ada pada #WDTA ni, patutlah ia menjadi buruan ramai tak kira jantina. Semua pakat terpikat dengan keunikan yang ada padanya. So jom lah kita pakat calit krim super duper ni bersama. 📲 0182180420 A'in
@ Klik link kat BIO👆

#wdcodsenawang #wdrm80  #skincaremalaysia #obatjerawat #beauty #malaysiaskincare #viralmalaysia #jeragat #kulitberminyak #wdmelaka #wdnegerisembilan #wdkualalumpur #serembanmacammacamada #wdperlis #wdperak #wdshahalam #wdkelantan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #wdpulaupinang #wdmelaka #igshopmurah #igshopmalaysia #wdbrunei #wdsingapore #wdselangor
8 3 15 September, 2019

PROMOSI JIMAT KEMBALI !! Yang dah lama tunggu harga PROMOSI RM80. Baik beli sekarang ! Bulan 10 dijangka SOLD OUT !!
.
Zati pastikan korang tak menyesal, atau korang mungkin akan menyesal kenapa tak dapatkan WDTA sekarang !
.
TAG KAWAN KAWAN UOLLS !!
GOOD NEWS !!!
GOOD NEWS !!!.
.
Promosi jimat RM20 Kembali ! Jarang jarang berlaku ni !!
.
Sebelum ni RM100, ada yang teragak agak nak beli, tapi sekarang ni ada promosi durian runtuh dapat harga RM80 setiap pembelian 1 WDTA.
.
Beli 1 WD RM80 , Jimat RM20
Beli 2 WD RM160, Jimat RM40
Beli 3 WD RM240, Jimat RM60
Beli 4 WD RM320, Jimat RM80
Beli 5 WD RM400, Jimat RM100
.
.
Lagi banyak uolls beli lagi JIMAT berbaloi baloi. Ajak kakak, adik, mak, jiran, kawan kawan opis share beli ramai ramai. Jom sesama kita transform, serlahkan lagi kecantikkan uolls dengan WD.
.
.
Siapa cepat dia dapat dulu, cantik sekarang💃
.
0123512791
Or klik link on bio

Komen NAKKK lelajuu

PROMOSI JIMAT KEMBALI !! Yang dah lama tunggu harga PROMOSI RM80. Baik beli sekarang ! Bulan 10 dijangka SOLD OUT !!
.
Zati pastikan korang tak menyesal, atau korang mungkin akan menyesal kenapa tak dapatkan WDTA sekarang !
.
TAG KAWAN KAWAN UOLLS !!
GOOD NEWS !!!
GOOD NEWS !!!.
.
Promosi jimat RM20 Kembali ! Jarang jarang berlaku ni !!
.
Sebelum ni RM100, ada yang teragak agak nak beli, tapi sekarang ni ada promosi durian runtuh dapat harga RM80 setiap pembelian 1 WDTA.
.
Beli 1 WD RM80 , Jimat RM20
Beli 2 WD RM160, Jimat RM40
Beli 3 WD RM240, Jimat RM60
Beli 4 WD RM320, Jimat RM80
Beli 5 WD RM400, Jimat RM100
.
.
Lagi banyak uolls beli lagi JIMAT berbaloi baloi. Ajak kakak, adik, mak, jiran, kawan kawan opis share beli ramai ramai. Jom sesama kita transform, serlahkan lagi kecantikkan uolls dengan WD.
.
.
Siapa cepat dia dapat dulu, cantik sekarang💃
.
0123512791
Or klik link on bio

Komen NAKKK lelajuu
33 5 15 September, 2019

NENEK #94TAHUN PENCINTA KRIM WDTA "Makcik bukan nak cantik, nak bagi wajah ni bersih je." "Memang berkesan, sebab tu makcik nak terus pakai benda ni." Syukur WDTA membantu nenek ni, selepas pakai krim WDTA, #KUTIL-KUTIL kat wajah nenek mula tanggal satu-persatu.

Seronoknyaaa 😍

Lagipon krim WDTA boleh dibawa solat ada sijil #HALAL dari JAKIM, so lagilah nenek ni yakin
94 TAHUN ALHAMDULILLAH MASIH SIHAT MASIH KUAT DAYA INGAT An. Alhamdulillah 😘
. 📲 0182180420 A'in
#wdnegerisembilan #wdcodseremban
#wdcodsenawang #serembanmacammacamada
#wdtarm80 #wdshahalam #wdkelantan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #wdpulaupinang #wdmelaka #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #igshopmalaysia #malaysiaviral #malaysiaskincare #PromosiJimatRm20
#KrimMultifungsi #wdkualalumpur
#wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdlabuan #CantikLuarDalam

NENEK #94TAHUN PENCINTA KRIM WDTA "Makcik bukan nak cantik, nak bagi wajah ni bersih je." "Memang berkesan, sebab tu makcik nak terus pakai benda ni." Syukur WDTA membantu nenek ni, selepas pakai krim WDTA, #KUTIL-KUTIL kat wajah nenek mula tanggal satu-persatu.

Seronoknyaaa 😍

Lagipon krim WDTA boleh dibawa solat ada sijil #HALAL dari JAKIM, so lagilah nenek ni yakin 
94 TAHUN ALHAMDULILLAH MASIH SIHAT MASIH KUAT DAYA INGAT An. Alhamdulillah 😘
. 📲 0182180420 A'in 
#wdnegerisembilan #wdcodseremban
#wdcodsenawang #serembanmacammacamada
#wdtarm80 #wdshahalam #wdkelantan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #wdpulaupinang #wdmelaka #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #igshopmalaysia #malaysiaviral #malaysiaskincare #PromosiJimatRm20
#KrimMultifungsi #wdkualalumpur
#wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdlabuan #CantikLuarDalam
6 0 15 September, 2019

Alahai happy tengok skin sis ni.Dah tak pucat & kusam lagi.Eye bag pun berkurangan.

Sis ni guna WDTA je
.
WDTA ade sebagai perisai dari dalam untuk lindung kulit dari pelbagai anasir yang rosakkan kulit.Hanya sapuan di nadi,cream terus meresap masuk ke salur darah & bertindak stabilkan dalaman kita.

Bila dalaman dah stabil ARBUTIN & GLUTATHIONE bergabung untuk mencerahkan,melembapkan,menganjalkan dari dalam.Tu yang makin hari makin peloles. Tidur lawa tau. Ehhh😍

#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden
#calitcalitcantik #kulitkusam
#kulitkering
#kulitberminyak
#ubatjerawat
#ubatjeragat
#ubatparut
#jerawatpasir
#jeragathilang #wdperak
#wdpenang #wdkedah
#wdmelaka #wdkualalumpur
#wdjohor
#wdselangor
#wdbrunei #wdsingapore
#bazaarpaknil #skincaremalaysia
#ajimaura
#aurainsta
#skincare l
#skincareroutine

Alahai happy tengok skin sis ni.Dah tak pucat & kusam lagi.Eye bag pun berkurangan.

Sis ni guna WDTA je
.
WDTA ade sebagai perisai dari dalam untuk lindung kulit dari pelbagai anasir yang rosakkan kulit.Hanya sapuan di nadi,cream terus meresap masuk ke salur darah & bertindak stabilkan dalaman kita.

Bila dalaman dah stabil ARBUTIN & GLUTATHIONE bergabung untuk mencerahkan,melembapkan,menganjalkan dari dalam.Tu yang makin hari makin peloles. Tidur lawa tau. Ehhh😍

#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden 
#calitcalitcantik #kulitkusam 
#kulitkering 
#kulitberminyak 
#ubatjerawat 
#ubatjeragat
#ubatparut
#jerawatpasir
#jeragathilang #wdperak
#wdpenang #wdkedah
#wdmelaka #wdkualalumpur
#wdjohor
#wdselangor
#wdbrunei #wdsingapore
#bazaarpaknil #skincaremalaysia
#ajimaura
#aurainsta
#skincare l
#skincareroutine
7 0 15 September, 2019

Kulit kusam. Teringin nak glowing2. Tengok muka orang tu berkilat2 apa dia pakai?
.
Ini saya ajarkan cara glowingkan wajah tanoa penggunaan skincare.
.
1. Setengah sudu kunyit + 2 sudu yogurt
2. Campur kedua-dua bahan
3. Sapu seluruh muka dalam tempoh 30 minit.
4. Cuci dan lap dengan kain bersih.
5. Ulangi step diatas 3 kali seminggu.
.
* kalau tak rajin pakai je wd. Satu cream 1001 penyakit. Kan mudah.
.
WhatsApp sahaja link fairuz
Www.wasap.my/0132773174
.
#womandesiree #womandesireeagent #womandesireeessentialcream# #agentsungaibuloh #codhospitalsungaibuloh #bazarpaknil #wdta #wdec #luluskkm #wdselangor #wdsungaibuloh #sweetdreams #makeup #cosmeticmalaysia #skincareroutine #rawat #jeragat #jerawat #wdkualalumpur #wdjohor #wdBrunei #solusikulitkering #kulitberminyak #jerawat #wdkualalumpur #sweetdreams

Kulit kusam. Teringin nak glowing2. Tengok muka orang tu berkilat2 apa dia pakai?
.
Ini saya ajarkan cara glowingkan wajah tanoa penggunaan skincare.
.
1. Setengah sudu kunyit + 2 sudu yogurt
2. Campur kedua-dua bahan
3. Sapu seluruh muka dalam tempoh 30 minit.
4. Cuci dan lap dengan kain bersih.
5. Ulangi step diatas 3 kali seminggu.
.
* kalau tak rajin pakai je wd. Satu cream 1001 penyakit. Kan mudah.
.
WhatsApp sahaja link fairuz
Www.wasap.my/0132773174
.
#womandesiree #womandesireeagent #womandesireeessentialcream# #agentsungaibuloh #codhospitalsungaibuloh #bazarpaknil #wdta #wdec #luluskkm #wdselangor #wdsungaibuloh #sweetdreams #makeup #cosmeticmalaysia #skincareroutine #rawat #jeragat #jerawat #wdkualalumpur #wdjohor#wdBrunei #solusikulitkering #kulitberminyak #jerawat#wdkualalumpur #sweetdreams
1 0 15 September, 2019

"Dulu jerawat hitam banyak dimuka. Kulit kusam.
Tapi sekarang muka berseri tak kusam. Jerawat oun dah tak ada. Tak pakai makeup pun masih cantik." .
Nak tahu lebih lanjut tentang wd
WhatsApp link fairuz
Www.wasap.my/0132773174
.
#womandesiree #womandesireeagent #womandesireeessentialcream #cantik #pucukmuda #muda #agentsungaibuloh #codhospitalsungaibuloh #agentselangor #agentperak #agenkualalumpur #sweetdreams #makeup #kulitbersih #solusikulitkering #kulitberminyak #jerawat #wdkualalumpur #jeragat #bazarpaknil

"Dulu jerawat hitam banyak dimuka. Kulit kusam.
Tapi sekarang muka berseri tak kusam. Jerawat oun dah tak ada. Tak pakai makeup pun masih cantik." .
Nak tahu lebih lanjut tentang wd
WhatsApp link fairuz
Www.wasap.my/0132773174
.
#womandesiree #womandesireeagent #womandesireeessentialcream #cantik #pucukmuda#muda #agentsungaibuloh #codhospitalsungaibuloh #agentselangor #agentperak #agenkualalumpur #sweetdreams #makeup #kulitbersih #solusikulitkering #kulitberminyak #jerawat#wdkualalumpur #jeragat #bazarpaknil
1 0 15 September, 2019

Alhamdulillah. Makin lama makin ramai yang dah percaya dan terus jatuh cinta pandang pertama dgn WD ni
.
Kan Juma dah cakap, bila sekali calit je mesti tak berhenti guna sebab banyak sangat menfaat untuk kulit kita. Sebab tu masing² pakat hangkut 3-4 kotak terus buat stok. JIMAT katanya
.
Awakk, krim teknologi nano ni dah banyak diguna pakai dekat korea sana. Dah la molekul dia 50x ganda lebih halus dan pantas berkesan. Sebab tu ada yang bagi feedback 3hari guna jerawat dah start mengecut 😍
.
Sesapa yang baru nak start mencalit tu jomlah! Belom terlambat lagi tau nak cantiks. Ikut je guide & tips dari kami, in sha Allah boleh dapat kulit idaman ❤️
.
Tunggu apa lagi? Wasap no ni 01137954895 untuk claim free postage
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia #skincare #skincareroutine

Alhamdulillah. Makin lama makin ramai yang dah percaya dan terus jatuh cinta pandang pertama dgn WD ni
.
Kan Juma dah cakap, bila sekali calit je mesti tak berhenti guna sebab banyak sangat menfaat untuk kulit kita. Sebab tu masing² pakat hangkut 3-4 kotak terus buat stok. JIMAT katanya
.
Awakk, krim teknologi nano ni dah banyak diguna pakai dekat korea sana. Dah la molekul dia 50x ganda lebih halus dan pantas berkesan. Sebab tu ada yang bagi feedback 3hari guna jerawat dah start mengecut 😍
.
Sesapa yang baru nak start mencalit tu jomlah! Belom terlambat lagi tau nak cantiks. Ikut je guide & tips dari kami, in sha Allah boleh dapat kulit idaman ❤️
.
Tunggu apa lagi? Wasap no ni 01137954895 untuk claim free postage
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia #skincare #skincareroutine
15 0 14 September, 2019

#testimonisnowwhitewd
.⠀
.⠀
Amboiii cantiknya bidadari WDTA ni. Berseri seri dan bersih ajer wajah dari cela.⠀
.⠀
.⠀
Kalau nak tahu dalaman tu kena dirawat dulu uolss. Kalo tak, memang tak menjadiklah wajah peloles tu. Bila dalaman sihat, cantik barulah terserlah seri dari dalam.⠀
.⠀
.⠀
👉Jerawat hilang⠀
👉Jeragat pudar⠀
👉Kulit cerah sekata⠀
👉Parut menghilang⠀
👉Dan akhirnya wajah makin berseri-seri cantiksss⠀
.⠀
.⠀
Sebab dalam WDTA ni ada bahan best.⠀
.⠀
Seperti ekstrak Tree Peony untuk buang toksin dan lancarkan peredaran darah.⠀
.⠀
Ada Glycerin untuk pudarkan parut.⠀
.⠀
Ada Pueraria Mirifika utk anjalkan tubuh dan wajah.⠀
.⠀
Ada Gluthathione yang dapat cerahkan kulit seluruh badan hingga ke wajah.⠀
.⠀
.⠀
Besttt kan?⠀
.⠀
.⠀
Berminat nak tahu lebih lanjut? ⠀
.⠀
.⠀
W H A T S A P P (link di bio):⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀
.⠀
.⠀⠀
#womendesiree #wdta #wdec #wd #bazaarpaknil #susukmoden #calitcalitcantik #skincare #skincareroutine #skincaremalaysia #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdmelaka #wdselangor #wdkualalumpur #wdkuantan #wdpenang #wdkedah #wdjohor #wdperak #terapiinstagram #aurainsta

#testimonisnowwhitewd⠀
.⠀
.⠀
Amboiii cantiknya bidadari WDTA ni. Berseri seri dan bersih ajer wajah dari cela.⠀
.⠀
.⠀
Kalau nak tahu dalaman tu kena dirawat dulu uolss. Kalo tak, memang tak menjadiklah wajah peloles tu. Bila dalaman sihat, cantik barulah terserlah seri dari dalam.⠀
.⠀
.⠀
👉Jerawat hilang⠀
👉Jeragat pudar⠀
👉Kulit cerah sekata⠀
👉Parut menghilang⠀
👉Dan akhirnya wajah makin berseri-seri cantiksss⠀
.⠀
.⠀
Sebab dalam WDTA ni ada bahan best.⠀
.⠀
Seperti ekstrak Tree Peony untuk buang toksin dan lancarkan peredaran darah.⠀
.⠀
Ada Glycerin untuk pudarkan parut.⠀
.⠀
Ada Pueraria Mirifika utk anjalkan tubuh dan wajah.⠀
.⠀
Ada Gluthathione yang dapat cerahkan kulit seluruh badan hingga ke wajah.⠀
.⠀
.⠀
Besttt kan?⠀
.⠀
.⠀
Berminat nak tahu lebih lanjut? ⠀
.⠀
.⠀
W H A T S A P P (link di bio):⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀
.⠀
.⠀⠀
#womendesiree #wdta #wdec #wd #bazaarpaknil #susukmoden #calitcalitcantik #skincare #skincareroutine #skincaremalaysia #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdmelaka #wdselangor #wdkualalumpur #wdkuantan #wdpenang #wdkedah #wdjohor #wdperak #terapiinstagram #aurainsta
2 0 14 September, 2019

"Sis, kulit saya makin lembap la sejak guna WD ni. Dah tak payah nak tenyeh losyen lagi. Suka ngattt."
.
.
"Sis, saya heran lah double chin, pipi pau saya semua hilang, tak tau mana pergi. Padahal saya takde pakai apa pun. Seingat saya hanya calit calit WD kat 3 POINT NADI seperti yang sis ajar tu jer, pastu sesambil tu saya buat urutan dari bawah leher ke atas."
.
.
Haaa kan aiiii dah bagitahu, dengan WD ni uolls tak perasan pun bila masa WD ni buat kerja. Tau tau dah runcing v-shape wajah. Sedar sedar je bangun pagi apabila sentuh pipi terasaaa lembuttt nye tu.
Tak alih2 bila jumpa kawan lama depa tegur kulit makin putih cerah berseri seri.
.
.
Sebab itulah aiii selalu tekankan, dah guna WD tu gunalah dengan konsisten. Air masak plak please la minum secukupnya. Jika tak cukup air, kita masak nasi pun tak masak kan. So konsep nya pun sama la apabila berWD. Jika air tak cukup, tak dapat la WD nak bersihkan kotoran dalam badan korang tu dgn sempurna. Yer dak ?? Hihihi
.
.
Nak calit calit WD, tapi WD belum beli lagi.
So apa lagi dok menong tuuu.
Tekan je no link whatsapp di BIO atau tinggalkan no fon anda..
Sementara masih ada PROMO RM80 .🤗 #TESTIMONIWD
#PROMOSIDISKAUN20
#AuraInstaBatch30
#jerawat
#wdserikembangan
#wdputrajaya
#wdkajang
#wdbangi
#wdcyberjaya
#wdmenaratm
#wdpuncakjalil
#wdbalakong #wdpuchong
#womendesiree
#skincare
#krimjeragat
#krimawetmuda
#WDEC
#pori
#beauty
#like2like
#likeforlike
#wdsingapore
#wdkualalumpur
#wdselangor

"Sis, kulit saya makin lembap la sejak guna WD ni. Dah tak payah nak tenyeh losyen lagi. Suka ngattt."
.
.
"Sis, saya heran lah double chin, pipi pau saya semua hilang, tak tau mana pergi. Padahal saya takde pakai apa pun. Seingat saya hanya calit calit WD kat 3 POINT NADI seperti yang sis ajar tu jer, pastu sesambil tu saya buat urutan dari bawah leher ke atas."
.
.
Haaa kan aiiii dah bagitahu, dengan WD ni uolls tak perasan pun bila masa WD ni buat kerja. Tau tau dah runcing v-shape wajah. Sedar sedar je bangun pagi apabila sentuh pipi terasaaa lembuttt nye tu.
Tak alih2 bila jumpa kawan lama depa tegur kulit makin putih cerah berseri seri.
.
.
Sebab itulah aiii selalu tekankan, dah guna WD tu gunalah dengan konsisten. Air masak plak please la minum secukupnya. Jika tak cukup air, kita masak nasi pun tak masak kan. So konsep nya pun sama la apabila berWD. Jika air tak cukup, tak dapat la WD nak bersihkan kotoran dalam badan korang tu dgn sempurna. Yer dak ?? Hihihi
.
.
Nak calit calit WD, tapi WD belum beli lagi.
So apa lagi dok menong tuuu.
Tekan je no link whatsapp di BIO atau tinggalkan no fon anda..
Sementara masih ada PROMO RM80 .🤗 #TESTIMONIWD
#PROMOSIDISKAUN20
#AuraInstaBatch30
#jerawat
#wdserikembangan
#wdputrajaya
#wdkajang
#wdbangi
#wdcyberjaya
#wdmenaratm
#wdpuncakjalil
#wdbalakong #wdpuchong
#womendesiree
#skincare
#krimjeragat
#krimawetmuda
#WDEC
#pori
#beauty
#like2like
#likeforlike
#wdsingapore
#wdkualalumpur
#wdselangor
4 0 14 September, 2019

Cara simple menggunakan cream WDTA.. Mudahkan..
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
.
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
.
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
.
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat

Cara simple menggunakan cream WDTA.. Mudahkan..
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
. 
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
. 
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
. 
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat
7 0 14 September, 2019

Kulit licin flawless lepas guna cream WDTA tau.. Hihi..
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
.
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
.
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
.
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat

Kulit licin flawless lepas guna cream WDTA tau.. Hihi..
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
. 
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
. 
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
. 
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat
7 0 14 September, 2019

Wah!! JERAWAT HILANG dengan calit Di NADI je!!
.
.
Jom dapat kan Sekarang!!
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
.
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
.
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
.
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat

Wah!! JERAWAT HILANG dengan calit Di NADI je!!
.
.
Jom dapat kan Sekarang!!
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
. 
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
. 
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
. 
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat
5 0 14 September, 2019

Punca Penuaan Awal
.
.
Jom cegah dengan WOMEN DESIREE❤
.
.
#wdta #wdkualalumpur #cegahtuasebelumusia #kukitcantik #rahsiakulitsihat #womendesireetripleadvance

Punca Penuaan Awal
.
.
Jom cegah dengan WOMEN DESIREE❤
.
.
#wdta #wdkualalumpur #cegahtuasebelumusia #kukitcantik #rahsiakulitsihat #womendesireetripleadvance
4 0 14 September, 2019

#testimonisnowwhitewd
.⠀
.
Amboiii cantiknya bidadari WDTA ni. Berseri seri dan bersih ajer wajah dari cela.
.
.
Kalau nak tahu dalaman tu kena dirawat dulu uolss. Kalo tak, memang tak menjadiklah wajah peloles tu. Bila dalaman sihat, cantik barulah terserlah seri dari dalam.
.
.
👉Jerawat hilang
👉Jeragat pudar
👉Kulit cerah sekata
👉Parut menghilang
👉Dan akhirnya wajah makin berseri-seri cantiksss
.
.
Sebab dalam WDTA ni ada bahan best.
.
Seperti ekstrak Tree Peony untuk buang toksin dan lancarkan peredaran darah.
.
Ada Glycerin untuk pudarkan parut.
.
Ada Pueraria Mirifika utk anjalkan tubuh dan wajah.
.
Ada Gluthathione yang dapat cerahkan kulit seluruh badan hingga ke wajah.
.
.
Besttt kan?
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? ⠀
.⠀
.⠀
W H A T S A P P (link di bio):⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀
.⠀
.⠀⠀
#womendesiree #wdta #wdec #wd #bazaarpaknil #susukmoden #calitcalitcantik #skincare #skincareroutine #skincaremalaysia #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdmelaka #wdselangor #wdkualalumpur #wdkuantan #wdpenang #wdkedah #wdjohor #wdperak #terapiinstagram #aurainsta

#testimonisnowwhitewd⠀
.⠀
.
Amboiii cantiknya bidadari WDTA ni. Berseri seri dan bersih ajer wajah dari cela.
.
.
Kalau nak tahu dalaman tu kena dirawat dulu uolss. Kalo tak, memang tak menjadiklah wajah peloles tu. Bila dalaman sihat, cantik barulah terserlah seri dari dalam.
.
.
👉Jerawat hilang
👉Jeragat pudar
👉Kulit cerah sekata
👉Parut menghilang
👉Dan akhirnya wajah makin berseri-seri cantiksss
.
.
Sebab dalam WDTA ni ada bahan best.
.
Seperti ekstrak Tree Peony untuk buang toksin dan lancarkan peredaran darah.
.
Ada Glycerin untuk pudarkan parut.
.
Ada Pueraria Mirifika utk anjalkan tubuh dan wajah.
.
Ada Gluthathione yang dapat cerahkan kulit seluruh badan hingga ke wajah.
.
.
Besttt kan?
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? ⠀
.⠀
.⠀
W H A T S A P P (link di bio):⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀
.⠀
.⠀⠀
#womendesiree #wdta #wdec #wd #bazaarpaknil #susukmoden #calitcalitcantik #skincare #skincareroutine #skincaremalaysia #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdmelaka #wdselangor #wdkualalumpur #wdkuantan #wdpenang #wdkedah #wdjohor #wdperak #terapiinstagram #aurainsta
4 0 14 September, 2019

HALAL & LULUS KKM!!
.
.
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
.
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
.
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat

HALAL & LULUS KKM!!
.
. 
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
. 
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
. 
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat
7 0 14 September, 2019

Wow! Lagi syantik bila umur meningkat. Semua calit2 Di Nadi je tau...
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
.
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
.
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
.
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat

Wow! Lagi syantik bila umur meningkat. Semua calit2 Di Nadi je tau...
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
. 
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
. 
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
. 
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat
7 0 14 September, 2019

Wow!! Susuk modern yg wajib semua wanita pakai..
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
.
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
.
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
.
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat

Wow!! Susuk modern yg wajib semua wanita pakai..
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
. 
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
. 
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
. 
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat
6 0 14 September, 2019

Cuba awak lihat dekat² kulit bahagian atas tu.
.
.
Nampak tak sangat kulit jadi kering dan kusam sebab tak de perisai bahagian dalaman. Hampir setiap masa kulit kita terdedah dengan radikal bebas yang membunuh sel kulit secara senyap. Sebab tu pentingnya penjagaan dalaman
.
.
Dekat sini WDTA akan bantu buang toksin yang berkeladak dalam badan. Ni lah punca sebenar masalah kulit tau. Selepas toksin dibuang, zat dalam krim ni akan membina sel kulit baru yang lagi cantek dari sebelum ni. Rupanya ni lah rahsia pengguna krim calit² WD
.
.
Masih tak percaya? Boleh zoom bahagian bawah kulit akak ni. Nampak tak kulit yang sihat letak bedak sket je dah glowing. .
.
Pada yang belom try WD amatlah rugi sebab lagi lambat lawa .
.
Korang krim wd kini harga promosi tau. Jimat rm20 lagi. Offer ni selagi stok masih ada.
.
.
📱01115095156
.
.
#WomenDesireeCiklahPortDickson
#WdMelaka #WdRawang #WdNegeriSembilan
#WdJohorBharu #WdKualaLumpur
#krimkecantikan #ubatjerawat #kulitkusam #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #bazaarpaknil #instagood #beauty

Cuba awak lihat dekat² kulit bahagian atas tu.
.
.
Nampak tak sangat kulit jadi kering dan kusam sebab tak de perisai bahagian dalaman. Hampir setiap masa kulit kita terdedah dengan radikal bebas yang membunuh sel kulit secara senyap. Sebab tu pentingnya penjagaan dalaman
.
.
Dekat sini WDTA akan bantu buang toksin yang berkeladak dalam badan. Ni lah punca sebenar masalah kulit tau. Selepas toksin dibuang, zat dalam krim ni akan membina sel kulit baru yang lagi cantek dari sebelum ni. Rupanya ni lah rahsia pengguna krim calit² WD
.
.
Masih tak percaya? Boleh zoom bahagian bawah kulit akak ni. Nampak tak kulit yang sihat letak bedak sket je dah glowing. .
.
Pada yang belom try WD amatlah rugi sebab lagi lambat lawa .
.
Korang krim wd kini harga promosi tau. Jimat rm20 lagi. Offer ni selagi stok masih ada.
.
.
📱01115095156
.
.
#WomenDesireeCiklahPortDickson 
#WdMelaka #WdRawang #WdNegeriSembilan
#WdJohorBharu #WdKualaLumpur 
#krimkecantikan #ubatjerawat #kulitkusam #terapiinstagram #ajimaura #aurainsta #bazaarpaknil #instagood #beauty
10 0 14 September, 2019

Tanpa rahim tak sempurna lah seorang wanita kerana disitulah terletaknya kebahgiaan di alam rumahtangga. .
.
Kaum wanita yang telah berkahwin dan melahirkan anak jangan sesekali ambil mudah dengan cara penjagaan dan tahap kesihatan rahim anda.
.
.
Ini kerana sikap tidak prihatin dan sambil lewa mungkin akan mengakibatkan anda mengalami masalah rahim yang serius!
Rahim merupakan Nadi Kecantikan seorang wanita.
.
.
Rahim yang sihat akan membuatkan wanita nampak cantik, sihat, cergas dan wajah berseri-seri. Adanya WDTA, penjagaan rahim menjadi sangat mudah. .
.
Sapuan pada Ari-ari (rahim) 👉 Untuk baiki masalah kesuburan/period/senggugut/monopouse (sapuan utk wanita shja) .
.
Yang dah ada si comeii ni jangan lupa calit wdta di bahagian rahim tau. Buat para wanita, rahim adalah anugerah terindah. 😊
.
.
#WomenDesireeCiklahPortDickson
#WdMelaka #WdNegeriSembilan #WdRawang #WdJohorBharu #WdKualaLumpur #WdPerak #KulitGlowing #UbatJerawat #UbatJeragat #UbatParut #SkincareMalaysia

Tanpa rahim tak sempurna lah seorang wanita kerana disitulah terletaknya kebahgiaan di alam rumahtangga. .
.
Kaum wanita  yang telah berkahwin dan melahirkan anak jangan sesekali ambil mudah dengan cara penjagaan dan tahap kesihatan rahim anda.
.
.
Ini kerana sikap tidak prihatin dan sambil lewa mungkin akan mengakibatkan anda mengalami masalah rahim yang serius!
Rahim merupakan Nadi Kecantikan seorang wanita.
.
.
Rahim yang sihat akan membuatkan wanita nampak cantik, sihat, cergas dan wajah berseri-seri. Adanya WDTA, penjagaan rahim menjadi sangat mudah. .
.
Sapuan pada Ari-ari (rahim) 👉 Untuk baiki masalah kesuburan/period/senggugut/monopouse (sapuan utk wanita shja) .
.
Yang dah ada si comeii ni jangan lupa calit wdta di bahagian rahim tau. Buat para wanita, rahim adalah anugerah terindah. 😊
.
.
#WomenDesireeCiklahPortDickson
#WdMelaka #WdNegeriSembilan #WdRawang #WdJohorBharu #WdKualaLumpur #WdPerak #KulitGlowing #UbatJerawat #UbatJeragat #UbatParut #SkincareMalaysia
14 0 14 September, 2019

I like kulit tegang dan glowing 😍
.
.
Memang ramai yang dah mengaku tak boleh berpisah dengan krim WD ni. Sampai sanggup usung sana sini dalam handbag takut terlupa calit. Hikss
.
.
Bila pakai wd kulit jadi makin glowing dan lembap jurr tu normal tapi kalau kulit korang kulit tu tegang. Penangan krim ni memang luar biasa sampai ada yang repeat 2 ke 3 kotak setiap bulan takut terputus stok. .
.
Tambah dengan DISKAUN RM20 till jannah masih berjalan, tu sebab ramai yang repeat order. Jimat dapat, cantiks pon dapat. Rugi yakmat pada yang asyik berkira nak jadi pengguna setia WD
.
.
📱01115095156
.
.
#WomenDesireeCiklahPortDickson
#WdMelaka #WdNegeriSembilan #WdKualaLumpur #WdRawang #WdJohorBharu #WdPerak #KrimGlowing #KrimJerawat #KrimJeragat

I like kulit tegang dan glowing 😍
.
.
Memang ramai yang dah mengaku tak boleh berpisah dengan krim WD ni. Sampai sanggup usung sana sini dalam handbag takut terlupa calit. Hikss
.
.
Bila pakai wd kulit jadi makin glowing dan lembap jurr tu normal tapi kalau kulit korang kulit tu tegang. Penangan krim ni memang luar biasa sampai ada yang repeat 2 ke 3 kotak setiap bulan takut terputus stok. .
.
Tambah dengan DISKAUN RM20 till jannah masih berjalan, tu sebab ramai yang repeat order. Jimat dapat, cantiks pon dapat. Rugi yakmat pada yang asyik berkira nak jadi pengguna setia WD
.
.
📱01115095156
.
.
#WomenDesireeCiklahPortDickson
#WdMelaka #WdNegeriSembilan #WdKualaLumpur #WdRawang #WdJohorBharu #WdPerak #KrimGlowing #KrimJerawat #KrimJeragat
6 0 14 September, 2019

#reviewsnowwhitewd
.⠀
.⠀
NENEK 94 TAHUN PENCINTA WDTA 😍
.
.
"Makcik bukan nak cantik, nak bagi muka ni bersih je. Memang berkesan, sebab tu makcik nak terus pakai benda ni."
.
.
Kalau nenek yg usia 94 tahun boleh cakap pasal kebersihan wajah, tapi kita yg muda ni dah mula abaikan dan cakap benda tu tak penting.
.
.
Syukur WDTA membantu nenek ni, selepas pakai WDTA, KUTIL-KUTIL kat muka nenek mula tanggal satu-persatu, membuatkan nenek percaya dengan keberkesanan produk ini dan nak terus guna WDTA, lagipun krim WDTA boleh dibawa solat, mendapat sijil HALAL dari JAKIM, so lagilah nenek yakin utk terus bercinta dengan si comel yg kiut miut ni, hihi.
.⠀
.⠀
Berminat nak tahu lebih lanjut mengenai WDTA? Whatsapp nombor dibawah.
.⠀
.⠀
W H A T S A P P (link di bio):⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀
.⠀
.⠀⠀
#womendesiree #wdta #wdec #wd #bazaarpaknil #susukmoden #calitcalitcantik #skincare #skincareroutine #skincaremalaysia #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdmelaka #wdselangor #wdkualalumpur #wdkuantan #wdpenang #wdkedah #wdjohor #wdperak #terapiinstagram #aurainsta

#reviewsnowwhitewd
.⠀
.⠀
NENEK 94 TAHUN PENCINTA WDTA 😍
.
.
"Makcik bukan nak cantik, nak bagi muka ni bersih je. Memang berkesan, sebab tu makcik nak terus pakai benda ni."
.
.
Kalau nenek yg usia 94 tahun boleh cakap pasal kebersihan wajah, tapi kita yg muda ni dah mula abaikan dan cakap benda tu tak penting.
.
.
Syukur WDTA membantu nenek ni, selepas pakai WDTA, KUTIL-KUTIL kat muka nenek mula tanggal satu-persatu, membuatkan nenek percaya dengan keberkesanan produk ini dan nak terus guna WDTA, lagipun krim WDTA boleh dibawa solat, mendapat sijil HALAL dari JAKIM, so lagilah nenek yakin utk terus bercinta dengan si comel yg kiut miut ni, hihi.
.⠀
.⠀
Berminat nak tahu lebih lanjut mengenai WDTA? Whatsapp nombor dibawah.
.⠀
.⠀
W H A T S A P P (link di bio):⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀
.⠀
.⠀⠀
#womendesiree #wdta #wdec #wd #bazaarpaknil #susukmoden #calitcalitcantik #skincare #skincareroutine #skincaremalaysia #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdmelaka #wdselangor #wdkualalumpur #wdkuantan #wdpenang #wdkedah #wdjohor #wdperak #terapiinstagram #aurainsta
7 0 14 September, 2019

#FUNGSI WD
.
-Awet Muda
-Cerah
-Tegang
-Anjal
.
.
Krim NANO TEKNOLOGI yang paling berkesan untuk Awet Muda, Cerah, Tegang, dan Anjal. .
.
WD ialah nama singkatan untuk WOMEN DESIREE. .
.
Tengok pada namanya saja dah merangkumi segala aspek yang wanita impikan. .
.
WD bukan sahaja krim Awet Muda yang fokus pada kecantikan luaran. malah kecantikan dalaman jugak. .
.
WDTA terbukti mampu merawat dan meremajakan kembali diri kita. .
.
#wdta #womendesiree #wdtamalaysia #kecantikan #WDkualalumpur

#FUNGSI WD
.
-Awet Muda
-Cerah
-Tegang
-Anjal
.
.
Krim NANO TEKNOLOGI yang paling berkesan untuk Awet Muda, Cerah, Tegang, dan Anjal. .
.
WD ialah nama singkatan untuk WOMEN DESIREE. .
.
Tengok pada namanya saja dah merangkumi segala aspek yang wanita impikan. .
.
WD bukan sahaja krim Awet Muda yang fokus pada kecantikan luaran. malah kecantikan dalaman jugak. .
.
WDTA terbukti mampu merawat dan meremajakan kembali diri kita. .
.
#wdta #womendesiree #wdtamalaysia #kecantikan #WDkualalumpur
5 0 14 September, 2019

Nak cuba? Nak repeat order? Nak harga promosi dan special gift dari kak ana? Cepat wasap kak ana sekarang👇👇👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
Atau .
Boleh follow IG kak ana 👇
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl .
Tekan link wasap on bio
.
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDSelangor #WDKrimAwetMuda #WDKrimAjaib #WDHargaPromosi #WDHargaMurahMalaysia #WDMerawatJeragat #WDMerawatJerawat #WDNadiKecantikanKu #Beauty #Skincare #UbatJerawat #UbatJeragat #WdSingapore #WdBrunei #WdKelantan #WdTerengganu #WdPahang #KrimKecantikan
#WDCalitCalitCantikSatuBody #WDCantikBukanSekadarLuaran #Bazaar #Likeforlike
#like2like

Nak cuba? Nak repeat order? Nak harga promosi dan special gift dari kak ana? Cepat wasap kak ana sekarang👇👇👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
Atau .
Boleh follow IG kak ana 👇
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl 
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl 
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl .
Tekan link wasap on bio
.
#WDGombak #WDKualaLumpur  #WDSelangor #WDKrimAwetMuda #WDKrimAjaib #WDHargaPromosi #WDHargaMurahMalaysia #WDMerawatJeragat #WDMerawatJerawat #WDNadiKecantikanKu #Beauty #Skincare #UbatJerawat #UbatJeragat #WdSingapore #WdBrunei #WdKelantan #WdTerengganu #WdPahang #KrimKecantikan 
#WDCalitCalitCantikSatuBody #WDCantikBukanSekadarLuaran #Bazaar #Likeforlike
#like2like
8 0 14 September, 2019

SEJAK CALIT WD NI, BINI JIRAN SEBELAH PUN TAK SENANG DUDUK!😆 Aduduuu ni baru 5 bulan konsisten calit.

Cemana la kalau setahun.Jangan terawet jadi baby sudah ye kak. 🤣

Pegi jogging ngan anak anak pun ramai tegur, "ni semua adik adik ke? Aaahh sudah.

Patut la ramai yang pakai krim syantik #AJAIB ni repeat order berbotol botol. 😆

#RAHSIA awet muda paling mudah!

Wd ni aktifkan sel sel yang sedang tidur, bina balik sel kulit baru supaya kulit korang cantik, cerah gebu, awet muda, bebas jerawat, jeragat, kulit kusam.
Tak yah risau nak sapu kat muka ke apa.Calit 3 point nadi je zat zat krim wd ni meresap masuk dalam pembuluh darah buat keje.

Best kann?

Nak cuba? Nak repeat order? Nak harga promosi dan special gift dari kak ana? Cepat wasap kak ana sekarang👇👇👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
Atau .
Boleh follow IG kak ana 👇
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl .
Tekan link wasap on bio
.
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDSelangor #WDKrimAwetMuda #WDKrimAjaib #WDHargaPromosi #WDHargaMurahMalaysia #WDMerawatJeragat #WDMerawatJerawat #WDNadiKecantikanKu #Beauty #Skincare #UbatJerawat #UbatJeragat #WdSingapore #WdBrunei #WdKelantan #WdTerengganu #WdPahang #KrimKecantikan
#WDCalitCalitCantikSatuBody #WDCantikBukanSekadarLuaran #Bazaar #Likeforlike
#like2like

SEJAK CALIT WD NI, BINI JIRAN SEBELAH PUN TAK SENANG DUDUK!😆 Aduduuu ni baru 5 bulan konsisten calit.

Cemana la kalau setahun.Jangan terawet jadi baby sudah ye kak. 🤣

Pegi jogging ngan anak anak pun ramai tegur, "ni semua adik adik ke? Aaahh sudah.

Patut la ramai yang pakai krim syantik #AJAIB ni repeat order berbotol botol. 😆

#RAHSIA awet muda paling mudah!

Wd ni aktifkan sel sel yang sedang tidur, bina balik sel kulit baru supaya kulit korang cantik, cerah gebu, awet muda, bebas jerawat, jeragat, kulit kusam. 
Tak yah risau nak sapu kat muka ke apa.Calit 3 point nadi je zat zat krim wd ni meresap masuk dalam pembuluh darah buat keje.

Best kann?

Nak cuba? Nak repeat order? Nak harga promosi dan special gift dari kak ana? Cepat wasap kak ana sekarang👇👇👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
Atau .
Boleh follow IG kak ana 👇
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl 
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl 
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl .
Tekan link wasap on bio
.
#WDGombak #WDKualaLumpur  #WDSelangor #WDKrimAwetMuda #WDKrimAjaib #WDHargaPromosi #WDHargaMurahMalaysia #WDMerawatJeragat #WDMerawatJerawat #WDNadiKecantikanKu #Beauty #Skincare #UbatJerawat #UbatJeragat #WdSingapore #WdBrunei #WdKelantan #WdTerengganu #WdPahang #KrimKecantikan 
#WDCalitCalitCantikSatuBody #WDCantikBukanSekadarLuaran #Bazaar #Likeforlike
#like2like
7 0 14 September, 2019

Apa bahan #Rahsia terkandung dalam #WD niee .Krim hajaib AWET MUDA .Mampu buat seseorang tampil 5 tahun muda dari usia sebenar .

Jom cekodengggg 😘

#wdgombak #wdkualalumpur #wdselangor #wdampang #wdsetapak #wdbatucaves #wdkepong #wddamansara #wdsungaibuluh

Apa bahan #Rahsia terkandung dalam #WD niee .Krim hajaib AWET MUDA .Mampu buat seseorang tampil 5 tahun muda dari usia sebenar .

Jom cekodengggg 😘

#wdgombak #wdkualalumpur #wdselangor #wdampang #wdsetapak #wdbatucaves #wdkepong #wddamansara #wdsungaibuluh
6 0 13 September, 2019

GUNA PRODUK NAK CANTIK,TAPIII YANG JADI😭

Kulit #breakout habiss. Apa nak buat nihhhh?
Serik dah nak pakai skincare bukan bukan lepas ni. Muka dah macam udang kena bakar.
Ni lah akibat bila sesuatu Bahan terlarang ada dalam satu Produk tambah yang banyak mercury tuuu boleh rosak muka habiss.

Syukur ,Legaaa ada #wd, sekarang kulit dah ok balik.😍 Wd ni aktifkan sel sel yang sedang tidur untuk bangun semula dan aktifkan sel sel baru setiap hari. Supaya kulit korang cantik, cerah gebu, awet muda, bebas jerawat.
Pakai kat nadi je. #MUDAHH ya amattt.Tak yah risau nak sapu kat muka ke apa.Yang pastinya kesan Sampai satu body luar dalam uolsss.

Alhamdulillah

Uolss nak tak kulit sihat macam ni? Jom risik dengan Ten Wd.Dah tahu kulit tengah rosak wajib rawat tauu Biar kang parahhh i tak tahuuu🤣 📲http://GebuGebass.wasap.my

COD : Sungai Besi, Kem Perdana Sungai Besi, Desa Tasik, Lakefields, Pangsapuri Permai, TBS, Cheras, Hospital Rehabilitasi Cheras, Flat Seri Sabah, Bandar Tun Razak, Tasik Permaisuri dan kawasan sekitar dengannya
.
kulit #cantik #anjal #awetmuda #tegang #cerah #wdtaKl #wdKl #wdtakualalumpur #wdkualalumpur #kulitcerah #kulitputih #kulitsihat #kulitanjal #kulittegang #masalahjerawat #masalahjeragat

GUNA PRODUK NAK CANTIK,TAPIII YANG JADI😭

Kulit #breakout habiss. Apa nak buat nihhhh?
Serik dah nak pakai skincare bukan bukan lepas ni. Muka dah macam udang kena bakar. 
Ni lah akibat bila sesuatu Bahan terlarang ada dalam satu Produk tambah yang banyak mercury tuuu boleh rosak muka habiss.

Syukur ,Legaaa ada #wd, sekarang kulit dah ok balik.😍 Wd ni aktifkan sel sel yang sedang tidur untuk bangun semula dan aktifkan sel sel baru setiap hari. Supaya kulit korang cantik, cerah gebu, awet muda, bebas jerawat. 
Pakai kat nadi je.#MUDAHH ya amattt.Tak yah risau nak sapu kat muka ke apa.Yang pastinya kesan Sampai satu body luar dalam uolsss.

Alhamdulillah

Uolss nak tak kulit sihat macam ni? Jom risik dengan Ten Wd.Dah tahu kulit tengah rosak wajib rawat tauu Biar kang parahhh i tak tahuuu🤣 📲http://GebuGebass.wasap.my

COD : Sungai Besi, Kem Perdana Sungai Besi, Desa Tasik, Lakefields, Pangsapuri Permai, TBS, Cheras, Hospital Rehabilitasi Cheras, Flat Seri Sabah, Bandar Tun Razak, Tasik Permaisuri dan kawasan sekitar dengannya
.
kulit #cantik #anjal #awetmuda #tegang #cerah #wdtaKl #wdKl #wdtakualalumpur #wdkualalumpur #kulitcerah #kulitputih #kulitsihat #kulitanjal #kulittegang #masalahjerawat #masalahjeragat
2 0 13 September, 2019

Anak lena dah oiii,Senang sikit hidupku😆

Ni Ten nak share dengan uolsss,merana gadis cantik dengan kulit wajah #kusam, #kering,adoiii sampai bibir pecahh akittt tuuuu

Tapi alhamdulillah lepas calit #wd Masalah tu settle dah terlajak lawa pulakk tuuu,Sampai berubah 360 darjah😍

Sebab tu Ten selalu cakap #Wd bukan krim biaserr-biaserr Wd rawat dari dalam tubuh kalau skin care rawat kuar wd rawat dari dalam salur darah kita dari akar umbi.

Kalau sekarang guna Skin care + Calit wd meletopp pom pom la result tuuuu.

Wd ni ada Ramuan #Niacinamide atau Vitamin b3 yang mana merawat melembabkan kulit , dan #extraPeony buang toksin juga merawat keradangan kulit.

Ha a,Sebab tu makin hari makin syantik,Hanya calit di 3 point nadi je uolss Settle , #MUDAH sangattt.

Yang penting Wd ni #HALAL LULUS KKM lagi tauu,guna tampa was-was.

Nak tahu detail wd,nak cuba ke Ajomm wasap Ten. bulan 10 ni kehabisan Stok tauu,sementara ada ni buat tak nampak rugi oiii🤣

Best kann?

Nak tau RAHSIA awet muda jomm klik link ni cepat 📲http://GebuGebass.wasap.my

COD : Sungai Besi, Kem Perdana Sungai Besi, Desa Tasik, Lakefields, Pangsapuri Permai, TBS, Cheras, Hospital Rehabilitasi Cheras, Flat Seri Sabah, Bandar Tun Razak, Tasik Permaisuri dan kawasan sekitar dengannya
.

#kulit #cantik #anjal #awetmuda #tegang #cerah #wdtaKl #wdKl #wdtakualalumpur #wdkualalumpur #kulitcerah #kulitputih #kulitsihat #kulitanjal #kulittegang #masalahjerawat #masalahjeragat

Anak lena dah oiii,Senang sikit hidupku😆

Ni Ten nak share dengan uolsss,merana gadis cantik dengan kulit wajah #kusam,#kering,adoiii sampai bibir pecahh akittt tuuuu

Tapi alhamdulillah lepas calit #wd Masalah tu settle dah terlajak lawa pulakk tuuu,Sampai berubah 360 darjah😍

Sebab tu Ten selalu cakap #Wd bukan krim biaserr-biaserr Wd rawat dari dalam tubuh kalau skin care rawat kuar wd rawat dari dalam salur darah kita dari akar umbi.

Kalau sekarang guna Skin care + Calit wd meletopp pom pom la result tuuuu.

Wd ni ada Ramuan #Niacinamide atau Vitamin b3 yang mana merawat melembabkan kulit , dan #extraPeony buang toksin juga merawat keradangan kulit.

Ha a,Sebab tu makin hari makin syantik,Hanya calit di 3 point nadi je uolss Settle ,#MUDAH sangattt.

Yang penting Wd ni #HALAL LULUS KKM lagi tauu,guna tampa was-was.

Nak tahu detail wd,nak cuba ke Ajomm wasap Ten. bulan 10 ni kehabisan Stok tauu,sementara ada ni buat tak nampak rugi oiii🤣

Best kann?

Nak tau RAHSIA awet muda jomm klik link ni cepat 📲http://GebuGebass.wasap.my

COD : Sungai Besi, Kem Perdana Sungai Besi, Desa Tasik, Lakefields, Pangsapuri Permai, TBS, Cheras, Hospital Rehabilitasi Cheras, Flat Seri Sabah, Bandar Tun Razak, Tasik Permaisuri dan kawasan sekitar dengannya
.

#kulit #cantik #anjal #awetmuda #tegang #cerah #wdtaKl #wdKl #wdtakualalumpur #wdkualalumpur #kulitcerah #kulitputih #kulitsihat #kulitanjal #kulittegang #masalahjerawat #masalahjeragat
1 0 13 September, 2019

🇲🇾
Nak harga promosi JIMAT RM20 sekarang. Follow kami di @adleesyabeauty_kl sekarang !!
.
Kulit licin glowing tanpa jeragat tanpa kedutan.

Umur 30, 40, 50 semua boleh pakai. Semua boleh AWET MUDA.

Tak payah botox-botox, tak payah suntik-suntik, tak payah susah-susah.

Calit- calit WD cream aje.
Terus CANTIK. Terus AWET MUDA.

Siapa NAK !
.
Wassap kami di 0193222575 untuk join COD ari ni. Free postage seluruh Malaysia.

#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #ajimaura #skincare

🇲🇾
Nak harga promosi JIMAT RM20 sekarang. Follow kami di @adleesyabeauty_kl sekarang !!
.
Kulit licin glowing tanpa jeragat tanpa kedutan.

Umur 30, 40, 50 semua boleh pakai. Semua boleh AWET MUDA.

Tak payah botox-botox, tak payah suntik-suntik, tak payah susah-susah.

Calit- calit WD cream aje. 
Terus CANTIK. Terus AWET MUDA.

Siapa NAK !
.
Wassap kami di 0193222575 untuk join COD ari ni. Free postage seluruh Malaysia.

#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #ajimaura #skincare
58 0 13 September, 2019

Top #wdkualalumpur posts

Tudiaaa.. Wd buat hal lagiii. Kalini dari muka acik-acik terus transform jadi muda lahai. Sekali pakej V-shaped terus. Maigood 😳
.
Korang jangan tak tahu bila wd buat kerja bersihkan dalaman, betulkan tunggang langgang dalam badan, buang toksin jahat dari badan. Terus nampak kulit makin sihat & berseri
.
Bukan tu je, perisai dalaman kulit pon terjaga tau spt jerawat susah nak muncul. Maintain awet muda gituew
.
Siapa yang teringin nak kulit awet muda bebas masalah kulit dekat muka ajomlah calit krim wd ni. Hiksss
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia

Tudiaaa.. Wd buat hal lagiii. Kalini dari muka acik-acik terus transform jadi muda lahai. Sekali pakej V-shaped terus. Maigood 😳
.
Korang jangan tak tahu bila wd buat kerja bersihkan dalaman, betulkan tunggang langgang dalam badan, buang toksin jahat dari badan. Terus nampak kulit makin sihat & berseri
.
Bukan tu je, perisai dalaman kulit pon terjaga tau spt jerawat susah nak muncul. Maintain awet muda gituew
.
Siapa yang teringin nak kulit awet muda bebas masalah kulit dekat muka ajomlah calit krim wd ni. Hiksss
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia
127 6 23 August, 2019

Semalam stokis update stok dah landing terus kita sambar 50kotak lagi untuk kesayangan semua ☺️
.
Kemain ye korang submit order, nak 1,nak 2, nak 4kotak pon hadoo. Waktu promo ni lah kena grab terus buat stok tauu nanti dah harga asal menyesal tak sudah. Kiki
.
Alhamdulillah, permintaan krim comel molek untuk kecantikan dalaman & luaran ni dah makin tinggi. Dah ramai kenal & jatuh cinta dgn krim ni
.
Harga asal rm100
Now promo rm80 only
Beli 2unit rm160 dapat special free gift 🎁
Boleh tekan link dekat bio kami untuk order 😘😍
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia

Semalam stokis update stok dah landing terus kita sambar 50kotak lagi untuk kesayangan semua ☺️
.
Kemain ye korang submit order, nak 1,nak 2, nak 4kotak pon hadoo. Waktu promo ni lah kena grab terus buat stok tauu nanti dah harga asal menyesal tak sudah. Kiki
.
Alhamdulillah, permintaan krim comel molek untuk kecantikan dalaman & luaran ni dah makin tinggi. Dah ramai kenal & jatuh cinta dgn krim ni
.
Harga asal rm100
Now promo rm80 only
Beli 2unit rm160 dapat special free gift 🎁
Boleh tekan link dekat bio kami untuk order 😘😍
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia
129 5 23 August, 2019

SPAM EMOJI ❤❤❤ BEBANYAK KALAU UOLLS NAK FREE WDTA
.
.
Ada yang masih keliru ke apa WDTA ni? Krim muka ke?
.
.
Ok meh nak terangkan sedikit apa itu WDTA. Sebenarnya kalau korang nak tau WDTA bukan lah skincare. Bukan pil nak kena telan, bukan jugak untuk kunyah-kunyah. WDTA ni krim kecantikan yang mana menggunakan NANO TEKNOLOGI.
.
Krim ni boleh awet mudakan kembali pengguna yang konsisten guna. Merawat dari dalam tubuh badan sepantas 3x ganda. Dengan hanya buat sapuan mudah di 3 point nadi ianya boleh memberi manfaat awet muda, anjal, tegang untuk satu tubuh badan.
.
Besttt kan?😍
.
.
BEZA SKINCARE DENGAN WDTA?
.
Skincare merawat kulit dari luaran. WDTA merawat kulit dan membina sel-sel baru serta menguatkan kembali jaringan kolagen dari dalam dengan kadar paling pantas dan optimum.
.
Kalau setakat guna skincare takkan boleh buat pipi korang macam kulit telur, takkan boleh buat double chin korang hilang dan takkan boleh buat kulit korang jadi makin anjal dan tegang seperti kembali di zaman remaja.
.
Jadi siapa yang nak pipi bak kulit telur, v-shape kulit anjal, bolehlah teruskan guna skincare takde masalah sambil konsisten apply WDTA di 3 point nadi.
.
Okay, sekarang share berapa WDTA dah uolls pakai?
.
1 WD RM100, PROMO RM80
2 WD RM160, JIMAT RM40
3 WD RM240, JIMAT RM60
.
Nak cuba cepat klik link on bio ☝️

SPAM EMOJI ❤❤❤ BEBANYAK KALAU UOLLS NAK FREE WDTA
.
.
Ada yang masih keliru ke apa WDTA ni? Krim muka ke?
.
.
Ok meh nak terangkan sedikit apa itu WDTA. Sebenarnya kalau korang nak tau WDTA bukan lah skincare. Bukan pil nak kena telan, bukan jugak untuk kunyah-kunyah. WDTA ni krim kecantikan yang mana menggunakan NANO TEKNOLOGI.
.
Krim ni boleh awet mudakan kembali pengguna yang konsisten guna. Merawat dari dalam tubuh badan sepantas 3x ganda. Dengan hanya buat sapuan mudah di 3 point nadi ianya boleh memberi manfaat awet muda, anjal, tegang untuk satu tubuh badan.
.
Besttt kan?😍
.
.
BEZA SKINCARE DENGAN WDTA?
.
Skincare merawat kulit dari luaran. WDTA merawat kulit dan membina sel-sel baru serta menguatkan kembali jaringan kolagen dari dalam dengan kadar paling pantas dan optimum.
.
Kalau setakat guna skincare takkan boleh buat pipi korang macam kulit telur, takkan boleh buat double chin korang hilang dan takkan boleh buat kulit korang jadi makin anjal dan tegang seperti kembali di zaman remaja.
.
Jadi siapa yang nak pipi bak kulit telur, v-shape kulit anjal, bolehlah teruskan guna skincare takde masalah sambil konsisten apply WDTA di 3 point nadi.
.
Okay, sekarang share berapa WDTA dah uolls pakai?
.
1 WD RM100, PROMO RM80
2 WD RM160, JIMAT RM40
3 WD RM240, JIMAT RM60
.
Nak cuba cepat klik link on bio ☝️
144 141 1 September, 2019

AGAK AGAK LA KALAU NAK TIPU PUN, CUBA TUNJUK IC !! MEMANG SUKAR NAK PERCAYA
.
Akibat konsisten WD selama 5 tahun mmg ramai tak percaya umur kak Jun dah 49 tahun. Nampak sangat mmg WD ni buat kerja . Kita up testimoni mmg ramai suruh tunjuk bukti tunjuk ic betul ke kak jun ni 49 tahun. Haaa.. Sampai macam tu sekali uolls.
.
.
Dah.. dah tak jadi rahsia dah. Kak jun dah bgathu semua yg dia amalkan calit WD je hampir 5 tahun konsisten dan masih mencalit hingga harini. Tegang anjal , garis halus , kedutan dan jeragat semua hilang. Sebab apa? Sebab KONSISTEN laa..
.
.
Uolls baru seminggu pakai dah cakap tak berkesan. Acane tu?🤔
.
.
Kalau masih tak percaya , boleh tengok gambar yang ke-3 tu. Nak tengok kak jun tanpa makeup, slide lagi dan lagi. Tak puasa hati lagi? Cuba sendiri 😍
.
.
WOMEN DESIRE luarbiasa hebat. Sampai usia 49 tahun pun orang tak percaya. Akak akak nak WD bantu uolls AWETMUDA tak ni? 🤗

Harga wd rm100, nak jimat RM20?
Wasap 0123512791

AGAK AGAK LA KALAU NAK TIPU PUN, CUBA TUNJUK IC !! MEMANG SUKAR NAK PERCAYA
.
Akibat konsisten WD selama 5 tahun mmg ramai tak percaya umur kak Jun dah 49 tahun. Nampak sangat mmg WD ni buat kerja . Kita up testimoni mmg ramai suruh tunjuk bukti tunjuk ic betul ke kak jun ni 49 tahun. Haaa.. Sampai macam tu sekali uolls.
.
.
Dah.. dah tak jadi rahsia dah. Kak jun dah bgathu semua yg dia amalkan calit WD je hampir 5 tahun konsisten dan masih mencalit hingga harini. Tegang anjal , garis halus , kedutan dan jeragat semua hilang. Sebab apa? Sebab KONSISTEN laa..
.
.
Uolls baru seminggu pakai dah cakap tak berkesan. Acane tu?🤔
.
.
Kalau masih tak percaya , boleh tengok gambar yang ke-3 tu. Nak tengok kak jun tanpa makeup, slide lagi dan lagi. Tak puasa hati lagi? Cuba sendiri 😍
.
.
WOMEN DESIRE luarbiasa hebat. Sampai usia 49 tahun pun orang tak percaya. Akak akak nak WD bantu uolls AWETMUDA tak ni? 🤗

Harga wd rm100, nak jimat RM20?
Wasap 0123512791
123 10 25 May, 2019

Kalau suka tips dari zati DOUBLE TAP & TAG ur friends !
.
Sepantas 2 saat jerawat kecut dan tak tinggal parut ! Kalau dulu naik jerawat terus risau, bila risau mula la nak cuba produk macam macam. Tak terhenti disitu, tangan ni juga kadang gatal nak picit atau kopek jerawat tu kan, dahh terus tinggal kesan dan parut.
.
Tapi sejak dah tahu rahsia ni zati terus amakan sampai sekarang. Biasanya Zati akan gunakan kiub ais kalau ada jerawat. Memang berkesan, jerawat tak jadi nak naik keesokkan harinya. Mudah je cara oleskan ais pada kulit seluruh muka dan buat urutan secara bulatan pada wajah
.
Cara caranya :-
.
⚀Sediakan beberapa ketul ais yang mencukupi dalam mangkuk.
⚀Ambil seketul ais oleskan perlahan perlahan di seluruh wajah muka.
⚀Buat urutan mudah secara bulatan lingkaran pada wajah
⚀Fokuskan pada bahagian jerawat dan T-Zone atau kawasan kerap berminyak sebab kawasan tersebut mempunyai liang roma besar.
⚀Buat selama 4-5minit atau 2 3 ketul sudah memadai.
⚀Bilas dan tidak perlu lap wajah.
.
.
Tak sangka rupanya banyak kelebihan menggunakan kiub ais ni dan sangat menarik. So Zati kongsikan disini.
.
✔Melancarkan peredaran darah bawah kulit supaya kekal awetmuda.
✔Menggecilkan liang pori yang besar.
✔Mengurangkan kotoran tersumbat yang menjadi penyebab jerawat.
✔Kurangkan radang serta warna kemerahan akibat jerawat. Meletakkan kiub ais ke atas jerawat beberapa saat hingga merasa kebas.
✔Menaikkan seri wajah agar wajah kelihatan segar sentiasa/tak kusam.
✔Menjadi asas makeup supaya make up tahan lebih lama.
.
.
Tak susahkan uolls, free kos untuk cantikkan wajah selain menghabiskan duit dari try and erroe produk macam macam, let try this alternative first !
.
Tips tambahan :-
✔Boleh buat kiub ais tomato, timun atau aloevera
✔Lakukan setiap malam sebelum tidur.
✔Macam Zati lepas buat rawatan dengan ais ni, zati terus calit WD pada jerawat. Jerawat yang besar or baru nak naik tu terus kecut dan tak tinggal kesan langsung !
.
.
Cubalah ! Mudah dan berkesan uolls💃
.
SAVE & TAG kawan kawan uolls yang sukakan tips kecantikkan mudah macam ni 😍

Kalau suka tips dari zati DOUBLE TAP & TAG ur friends !
.
Sepantas 2 saat jerawat kecut dan tak tinggal parut ! Kalau dulu naik jerawat terus risau, bila risau mula la nak cuba produk macam macam. Tak terhenti disitu, tangan ni juga kadang gatal nak picit atau kopek jerawat tu kan, dahh terus tinggal kesan dan parut.
.
Tapi sejak dah tahu rahsia ni zati terus amakan sampai sekarang. Biasanya Zati akan gunakan kiub ais kalau ada jerawat. Memang berkesan, jerawat tak jadi nak naik keesokkan harinya. Mudah je cara oleskan ais pada kulit seluruh muka dan buat urutan secara bulatan pada wajah
.
Cara caranya :-
.
⚀Sediakan beberapa ketul ais yang mencukupi dalam mangkuk.
⚀Ambil seketul ais oleskan perlahan perlahan di seluruh wajah muka.
⚀Buat urutan mudah secara bulatan lingkaran pada wajah
⚀Fokuskan pada bahagian jerawat dan T-Zone atau kawasan kerap berminyak sebab kawasan tersebut mempunyai liang roma besar.
⚀Buat selama 4-5minit atau 2 3 ketul sudah memadai.
⚀Bilas dan tidak perlu lap wajah.
.
.
Tak sangka rupanya banyak kelebihan menggunakan kiub ais ni dan sangat menarik. So Zati kongsikan disini.
.
✔Melancarkan peredaran darah bawah kulit supaya kekal awetmuda.
✔Menggecilkan liang pori yang besar.
✔Mengurangkan kotoran tersumbat yang menjadi penyebab jerawat.
✔Kurangkan radang serta warna kemerahan akibat jerawat. Meletakkan kiub ais ke atas jerawat beberapa saat hingga merasa kebas.
✔Menaikkan seri wajah agar wajah kelihatan segar sentiasa/tak kusam.
✔Menjadi asas makeup supaya make up tahan lebih lama.
.
.
Tak susahkan uolls, free kos untuk cantikkan wajah selain menghabiskan duit dari try and erroe produk macam macam, let try this alternative first !
.
Tips tambahan :-
✔Boleh buat kiub ais tomato, timun atau aloevera
✔Lakukan setiap malam sebelum tidur.
✔Macam Zati lepas buat rawatan dengan ais ni, zati terus calit WD pada jerawat. Jerawat yang besar or baru nak naik tu terus kecut dan tak tinggal kesan langsung !
.
.
Cubalah ! Mudah dan berkesan uolls💃
.
SAVE & TAG kawan kawan uolls yang sukakan tips kecantikkan mudah macam ni 😍
216 25 7 April, 2019

Siapa ada cara lain hilang kan whitehead boleh share tak? 👇
.
Eh semalam dia terjun kolam, harini kak ecah kita share sikit tips dari kak ecah @khiriah17 . Tips cara hilangkan whitehead
.
.
Secara ringkasnya punca whitehead dan blackhead ni disebabkan oleh masalah liang pori terumbat akibat kotoron, minyak yang berlebihan dan tersumbat dengan sel-sel kulit mati.
.
.
Antara punca terjadinya whitehead ni adalah:-
.
❌Kurang minum air secukupnya - menyebabkan wajah hasilkan minyak berlebihan
❌ Suka makan makanan berminyak
❌Toksin / redikal bebas banyak dalam badan
❌ Tidak cuci makeup bersih - kotoran tersumbat dalam pori
❌ Tak pernah lakukan scrub/exfoliating
.
.
Salah satu tips yang Kak Ecah ni buat mudah je uolls hanya dengan garam halus dan ubat gigi (tak kesah lah jenama apa).
.
Bahan bahan:-
✔Ubat gigi
✔Garam halus
.
Cara membuat :-
.
1⚂Letakkan sedikit ubat gigi pada garam halus tersebut.
2⚂Gaul dan kacau rata campuran tersebut.
3⚂Sapu dan gosokkan dengan lembut dibahagian hidung dan bawah dagu
4⚂Kemudian, cuci dan bilas bersih seperti biasa.
.
.
Katanya "Sagat dengan penuh kasih sayang, jangan lepas geram pulak dekat hidung tu. Mahu luka. Yang penting memang berkesan dan jimat. Selamat mencuba".
.
.
Zati pun ada buat sebelum ni, alhamdulillah menjadi. Lepas buat tu kita oleskan ais pada kulit bagi liang pori kembali tertutup. Memang best cara ni. Cubalah uolls.
.
.
Siapa ada cara lain hilang kan whitehead boleh share tak? 👇
.
.
LIKE, SAVE & TAG kawang kawan uolls untuk bantu dorang yang ada masalah macamni.

Siapa ada cara lain hilang kan whitehead boleh share tak? 👇
.
Eh semalam dia terjun kolam, harini kak ecah kita share sikit tips dari kak ecah @khiriah17 . Tips cara hilangkan whitehead
.
.
Secara ringkasnya punca whitehead dan blackhead ni disebabkan oleh masalah liang pori terumbat akibat kotoron, minyak yang berlebihan dan tersumbat dengan sel-sel kulit mati.
.
.
Antara punca terjadinya whitehead ni adalah:-
.
❌Kurang minum air secukupnya - menyebabkan wajah hasilkan minyak berlebihan
❌ Suka makan makanan berminyak
❌Toksin / redikal bebas banyak dalam badan
❌ Tidak cuci makeup bersih - kotoran tersumbat dalam pori
❌ Tak pernah lakukan scrub/exfoliating
.
.
Salah satu tips yang Kak Ecah ni buat mudah je uolls hanya dengan garam halus dan ubat gigi (tak kesah lah jenama apa).
.
Bahan bahan:-
✔Ubat gigi
✔Garam halus
.
Cara membuat :-
.
1⚂Letakkan sedikit ubat gigi pada garam halus tersebut.
2⚂Gaul dan kacau rata campuran tersebut.
3⚂Sapu dan gosokkan dengan lembut dibahagian hidung dan bawah dagu
4⚂Kemudian, cuci dan bilas bersih seperti biasa.
.
.
Katanya "Sagat dengan penuh kasih sayang, jangan lepas geram pulak dekat hidung tu. Mahu luka. Yang penting memang berkesan dan jimat. Selamat mencuba".
.
.
Zati pun ada buat sebelum ni, alhamdulillah menjadi. Lepas buat tu kita oleskan ais pada kulit bagi liang pori kembali tertutup. Memang best cara ni. Cubalah uolls.
.
.
Siapa ada cara lain hilang kan whitehead boleh share tak? 👇
.
.
LIKE, SAVE & TAG kawang kawan uolls untuk bantu dorang yang ada masalah macamni.
114 3 18 April, 2019

UNIKNYA WD : KENAPA KITA CALIT PADA NADI?

WD memang tak akan sama dengan krim biasa
✔WD bukanlah skincare
✔Bukan losyen badan
✔Bukan juga barang mekap
✔Foundation pun bukan

Texturenya bermolekul haluss dan sifatnya mudah serap
.
⚠️NADI itulah PEMBULUH DARAH TERBESAR dalam badan kita. Macam mana ia berfungsi ?
.
✔Krim WD adalah KRIM BIO TEKNOLOGI NANO yg mana 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah.
.
.
So, Bayangkan bahan terpilih dari luar negeri yang memahal dan baaaanyak manfaatnya tu masuk ke dalam tubuh kita.
.
.
Sama situasi bila kita admit kat sepital. Kenapa doktor tak bagi je makan tablet atau kapsul tapi doktor terus drip air ke salur darah? (Untuk kes tertentu yang memerlukan kesan cepat shj).
.
.
Sebabnya injection atau drip ke salur pembuluh darah lebih cepat menyerap tanpa sebarang tapisan. Penyerapannya adalah semaksima yg mungkin selaju darah yg mengalir ke seluruh tubuh badan. Dan kesan nya lebih pantas dan berkesan satu badan.
.
.
Sebab tu ada pengguna WD dapat rasai perubahan dalam masa seawal sehari tau. Ada juga selepas calit je pada nadi, rasa pening sebab dalam badan sebelum ini kurang menampung air atau tidur yang tidak cukup malahhh ada yang terus terkentut kentut atau sendawa. Itu menunjukkan tindak balas awal WD ni ke atas badan kita dan petanda badan kita banyakkk sangat angin.
.
.
TOKSIN dalam badan individu juga tak sama. Jadi itu beza kesan cepat atau lambat.
.
.
Jadi, jelas tak macam mana krim WD ni bertindak balas?
.
P/S : Uolls berani tengok pembuluh darah? Cuba google tengok perjalanan darah satu badan. Pembuluh darah penuh dalam diri kita yang mana dari Nadi dipam laju ke seluruh badan.

BEST tak best kita calit hanya di nadi untuk kesan satu body 😉

Teringin sangat nak cuba wd boleh wasap zati. Tambahan pula sekarang ni ada promosi RM80 sahaja 1 wd.
.
↪TO ORDER CLICK LINK ON BIO ☝️

UNIKNYA WD : KENAPA KITA CALIT PADA NADI?

WD memang tak akan sama dengan krim biasa
✔WD bukanlah skincare
✔Bukan losyen badan
✔Bukan juga barang mekap
✔Foundation pun bukan

Texturenya bermolekul haluss dan sifatnya mudah serap
.
⚠️NADI itulah PEMBULUH DARAH TERBESAR dalam badan kita. Macam mana ia berfungsi ?
.
✔Krim WD adalah KRIM BIO TEKNOLOGI NANO yg mana 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah.
.
.
So, Bayangkan bahan terpilih dari luar negeri yang memahal dan baaaanyak manfaatnya tu masuk ke dalam tubuh kita.
.
.
Sama situasi bila kita admit kat sepital. Kenapa doktor tak bagi je makan tablet atau kapsul tapi doktor terus drip air ke salur darah? (Untuk kes tertentu yang memerlukan kesan cepat shj).
.
.
Sebabnya injection atau drip ke salur pembuluh darah lebih cepat menyerap tanpa sebarang tapisan. Penyerapannya adalah semaksima yg mungkin selaju darah yg mengalir ke seluruh tubuh badan. Dan kesan nya lebih pantas dan berkesan satu badan.
.
.
Sebab tu ada pengguna WD dapat rasai perubahan dalam masa seawal sehari tau. Ada juga selepas calit je pada nadi, rasa pening sebab dalam badan sebelum ini kurang menampung air atau tidur yang tidak cukup malahhh ada yang terus terkentut kentut atau sendawa. Itu menunjukkan tindak balas awal WD ni ke atas badan kita dan petanda badan kita banyakkk sangat angin.
.
.
TOKSIN dalam badan individu juga tak sama. Jadi itu beza kesan cepat atau lambat.
.
.
Jadi, jelas tak macam mana krim WD ni bertindak balas?
.
P/S : Uolls berani tengok pembuluh darah? Cuba google tengok perjalanan darah satu badan. Pembuluh darah penuh dalam diri kita yang mana dari Nadi dipam laju ke seluruh badan.

BEST tak best kita calit hanya di nadi untuk kesan satu body 😉

Teringin sangat nak cuba wd boleh wasap zati. Tambahan pula sekarang ni ada promosi RM80 sahaja 1 wd.
.
↪TO ORDER CLICK LINK ON BIO ☝️
113 4 12 May, 2019

DOUBLE TAP bebanyak ❤ kalau uolls NAKKK sangat cuba WDTA ni 👇👇👇
.
.
"Zati, akak nak tahu la krim unik WD ni. Boleh share lebih lanjut tak?" Ohhh.. Rupanya ramai berkenan dengan krim WD ni, tapi masih ada yang masih blurr mengenai WD ni sebenarnya apa. Dan apa kelebihan dia.

Meh sini zati share sikit apa itu krim SUSUK MODEN ni ya. Meh baca sat ⤵

1) WD ni apa?
.
➡️Women Desiree. Krim kecantikan khas untuk merawat kulit dari dalam. 4 fungsi utamanya ialah MENCERAH,MENGANJAL, MENEGANG dan ANTI PENUAAN.
.
.
2) Nak pakai macam mana ?
.
➡️Sapuan WAJIB di 3 nadi utama : Pergelangan tangan, leher, dan bahagian ari-ari (3 jari bawah pusat).
.
.
3) Kenapa sapu di #Nadi?
.
➡️Kawasan nadi kita tu terdapat pembuluh darah. WD akan menyerap 12 kali ganda lebih cepat melalui saluran pembuluh darah dan meresap ke seluruh tubuh badan kita. Ia akan merawat satu demi satu. Sebab tulah semakin lama konsisten semakin cantik.
.
.
4) Sebotol tahan berapa lama?
.
➡️15gm untuk 5 - 6 minggu atau lebih. Ada yang sampai 2 bulan. Bergantung pada kuantiti yang diguna.
.
.
5) Siapa yang boleh guna?
.
➡️Wanita, anak dara, remaja belasan tahun, ibu mengandung, wanita dalam pantang, yang sedang menyusu, warga emas, kaum lelaki, kanak-kanak, segenap lapisan masyarat boleh je guna. Syiok kan?
.
.
6) Takda PROMOSI ke?
.
➡️ADA! Promosi jimat RM20 dengan pembelian. Free postage dan free gift lagi 😍 Tapi terhad tauu, kalau nak kenalah grab cepat-cepat.
.
.
Jomm kita sesama jaga penampilan. Nak cantik mudah jee, calit calit je tau. Sihat dalaman, cantik luaran. Cepat order tau.
.
.
↪klil link on bio ☝️ #InfoWD

DOUBLE TAP bebanyak ❤ kalau uolls NAKKK sangat cuba WDTA ni 👇👇👇
.
.
"Zati, akak nak tahu la krim unik WD ni. Boleh share lebih lanjut tak?" Ohhh.. Rupanya ramai berkenan dengan krim WD ni, tapi masih ada yang masih blurr mengenai WD ni sebenarnya apa. Dan apa kelebihan dia.

Meh sini zati share sikit apa itu krim SUSUK MODEN ni ya. Meh baca sat ⤵

1) WD ni apa?
.
➡️Women Desiree. Krim kecantikan khas untuk merawat kulit dari dalam. 4 fungsi utamanya ialah MENCERAH,MENGANJAL, MENEGANG dan ANTI PENUAAN.
.
.
2) Nak pakai macam mana ?
.
➡️Sapuan WAJIB di 3 nadi utama : Pergelangan tangan, leher, dan bahagian ari-ari (3 jari bawah pusat).
.
.
3) Kenapa sapu di #Nadi?
.
➡️Kawasan nadi kita tu terdapat pembuluh darah. WD akan menyerap 12 kali ganda lebih cepat melalui saluran pembuluh darah dan meresap ke seluruh tubuh badan kita. Ia akan merawat satu demi satu. Sebab tulah semakin lama konsisten semakin cantik.
.
.
4) Sebotol tahan berapa lama?
.
➡️15gm untuk 5 - 6 minggu atau lebih. Ada yang sampai 2 bulan. Bergantung pada kuantiti yang diguna.
.
.
5) Siapa yang boleh guna?
.
➡️Wanita, anak dara, remaja belasan tahun, ibu mengandung, wanita dalam pantang, yang sedang menyusu, warga emas, kaum lelaki, kanak-kanak, segenap lapisan masyarat boleh je guna. Syiok kan?
.
.
6) Takda PROMOSI ke?
.
➡️ADA! Promosi jimat RM20 dengan pembelian. Free postage dan free gift lagi 😍 Tapi terhad tauu, kalau nak kenalah grab cepat-cepat.
.
.
Jomm kita sesama jaga penampilan. Nak cantik mudah jee, calit calit je tau. Sihat dalaman, cantik luaran. Cepat order tau.
.
.
↪klil link on bio ☝️#InfoWD
112 21 25 May, 2019

Yang konsisten WD betul betul insyaAllah akan nampak hasilnya. Bestnya ikhtiar dengan WD sebab slowly dia merawat kulit tapi makin hari makin banyak perubahan boleh nampak.
.
.
U'olls kalau ade masalah jerawat macam ni, Jangan berdiam tapi carilah solusi, dan jangan cepat giveup, ingat satu hal je, setiap penyakit pasti ada penawarnya.
.
.
Nak bersihkan dalaman zaman sekarang hanya perlu calit calit je dekat nadi tak perlu susah susah macam dulu lagi. WD ni krim khusus yang merawat masalah kulit dari dalam, bukan setakat muka je terawat tapi satu badan rasa kesannya. Alhamdulillah 😍
.
.
Nak WD bantu selesaikan masalah u'olls tak? Jom wassap A'in 0182180420

#wdec #wdmurahmalaysia #WomenDesireeTripleAdvance #wdselangor #wdcodsenawang #wdcodseremban #wdkualalumpur #wdshahalam #wdkelantan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #ubatjerawat #anggunlife #wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdlabuan #wdsingapore #wdbrunei #wdperlis #wdperak #wdpulaupinang

Yang konsisten WD betul betul insyaAllah akan nampak hasilnya. Bestnya ikhtiar dengan WD sebab slowly dia merawat kulit tapi makin hari makin banyak perubahan boleh nampak.
.
.
U'olls kalau ade masalah jerawat macam ni, Jangan berdiam tapi carilah solusi, dan jangan cepat giveup, ingat satu hal je, setiap penyakit pasti ada penawarnya.
.
.
Nak bersihkan dalaman zaman sekarang hanya perlu calit calit je dekat nadi tak perlu susah susah macam dulu lagi. WD ni krim khusus yang merawat masalah kulit dari dalam, bukan setakat muka je terawat tapi satu badan rasa kesannya. Alhamdulillah 😍
.
.
Nak WD bantu selesaikan masalah u'olls tak? Jom wassap A'in 0182180420

#wdec #wdmurahmalaysia #WomenDesireeTripleAdvance #wdselangor #wdcodsenawang #wdcodseremban #wdkualalumpur #wdshahalam #wdkelantan #wdterengganu #wdpahang #wdkedah #ubatjerawat #anggunlife #wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdlabuan #wdsingapore #wdbrunei #wdperlis #wdperak #wdpulaupinang
204 1 17 August, 2019