#wdlover Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #wdlover and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
4 hours
Average like
4.6
Average comment
0.2
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

@wd_officialmelaka Profile picture

@wd_officialmelaka

Satu rahsia yang uolss mungkin tak tahu selain dari jerawat atau jeragat, #WD boleh membaiki sel kulit kita supaya nampak bersih licin macam kulit baru 😍
.
🌻AKAR TREE PEONY
-Bahan utama dalam krim ni untuk singkirkan toksin jahat dan darah kotor dari badan kita. Pernah guna skincare atau supplement tapi tak berkesan? Toksin puncanya. Jadi lepas dibuang, kulit dapat terus meresap nutrein dari produk
.
🌷GLUTATHIONE
-Selain dari mencerah, bahan ni bertindak memudarkan jeragat atau bintik hitam pada kulit. Sebab tu, makin lama jeragat makin kecil dan automatic hilang. Boleh juga untuk mencerahkan kulit 3x ganda dari tona asal
.
☘️ NIACINAMIDE
-Bangun pagi kulit rasa lembap jurr. Ni ha bahan dia. Vitamin E penting untuk kekalkan tahan kelembapan kulit kita. Malah, boleh kecilkan pori besar
.
Ni baru 3 dari 5 main ingredient #WD. Dekat pasaran mau cecah 1 ke 2ratus. Kita disini offer RM100 shja seunit. Beli 2 dah jadi RM80. JIMAT RM40 kat situ 😍
.
.
wasap 0126201004 fast respon
.
#teamafcircle01011 #womendesiree #wdta #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #wdpenang wdkedah #wdselangor #skincaremalaysia #skincareroutine #wdta #wdklang #wdshahalam #wdbanting #ubatjerawat #awetmuda #krimhormon #wdtaklang #tipskecantikanalami #krimwdec #wdmurah #wdlover #tipscantik #tipskecantikanalami #hilangkanjerawat #niacinamide #arbutin

Satu rahsia yang uolss mungkin tak tahu selain dari jerawat atau jeragat, #WD boleh membaiki sel kulit kita supaya nampak bersih licin macam kulit baru 😍
.
🌻AKAR TREE PEONY
-Bahan utama dalam krim ni untuk singkirkan toksin jahat dan darah kotor dari badan kita. Pernah guna skincare atau supplement tapi tak berkesan? Toksin puncanya. Jadi lepas dibuang, kulit dapat terus meresap nutrein dari produk
.
🌷GLUTATHIONE
-Selain dari mencerah, bahan ni bertindak memudarkan jeragat atau bintik hitam pada kulit. Sebab tu, makin lama jeragat makin kecil dan automatic hilang. Boleh juga untuk mencerahkan kulit 3x ganda dari tona asal
.
☘️ NIACINAMIDE
-Bangun pagi kulit rasa lembap jurr. Ni ha bahan dia. Vitamin E penting untuk kekalkan tahan kelembapan kulit kita. Malah, boleh kecilkan pori besar
.
Ni baru 3 dari 5 main ingredient #WD. Dekat pasaran mau cecah 1 ke 2ratus. Kita disini offer RM100 shja seunit. Beli 2 dah jadi RM80. JIMAT RM40 kat situ 😍
.
.
wasap 0126201004 fast respon
.
#teamafcircle01011#womendesiree #wdta #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #wdpenang wdkedah #wdselangor #skincaremalaysia  #skincareroutine #wdta #wdklang #wdshahalam #wdbanting #ubatjerawat #awetmuda #krimhormon #wdtaklang #tipskecantikanalami #krimwdec #wdmurah #wdlover #tipscantik #tipskecantikanalami #hilangkanjerawat #niacinamide #arbutin
15 6 36 minutes ago
@wdta_officialseremban Profile picture

@wdta_officialseremban

.
.
Selamat Hari Malaysia guys 🇲🇾
.
.

#wdlover

.
. 
Selamat Hari Malaysia guys 🇲🇾
.
.

#wdlover
1 0 3 hours ago
@wdta_officialseremban Profile picture

@wdta_officialseremban

Kebanyakan yang whatsap cikra ada yang masih blur blur je lagi tentang WDTA nie.

Apa produk cecalit yang cikra dok promote hehari nie kan.

Soalan femes : " sis, WDTA ni apa? " " Sis Wdta nie sapu di nadi ajer ke? "

Oke meh cikra terangkan Fungsi utama WD ialah untuk #mencerahkan kulit, #menganjalkan #menegangkan tisu kendur dengan pantas #meremajakan kembali kulit serta menaikkan seri wajah. ❌Bukan Skincare
❌Bukan Pil
❌Bukan Shake Shake

Cuma calit calit manja dekat 3point nadi je korang mudah kan.

WDTA nie adalah Krim Kecantikan yang menggunakan Bio Teknologi Nano.
Selepas membuat sapuan di nadi ia mampu meresap jauh ke bawah permukaan kulit di sebabkan molekulnya yang sangat halus dan lebih halus 50 kali ganda dari sehelai rambut.

Memang takkan nampak dengan mata kasar.

Teksturnya kalau di sapu sangat pantas menyerap tanpa meninggalkan sedikit pun jejak di atas permukaan kulit.

FORMULA TERBARU WDTA pula kesan lebih 3 KALI GANDA MENGANJAL DAN MENEGANGKAN KULIT WAJAH.

Nak merasa kulit anjal ,tegang , berseri seri bolehlahhh cuba guna.

TESTIMONI beribu ribu lemon dahhh. 80% REPEAT ORDER .

Sangat RECOMMANDED! raw material semua dari oversea dan diformulated oleh Prof lulusan OXFORD.

Dijamin SELAMAT , HALAL & BERKESAN 🙂

0105575181
#wdlover #krimajaib
#nanocream #kalisusia
#mencerah #menegang
#menganjal #awetmuda
#ubatparut #ubatjerawat
#ubatjeragat #kulitkusam
#susukmoden #beauty
#seremban #senawang
#Likeforlike #jerebu

Kebanyakan yang whatsap cikra ada yang masih blur blur je lagi tentang WDTA nie.

Apa produk cecalit yang cikra dok promote hehari nie kan.

Soalan femes : " sis, WDTA ni apa? " " Sis Wdta nie sapu di nadi ajer ke? "

Oke meh cikra terangkan  Fungsi utama WD ialah untuk  #mencerahkan kulit, #menganjalkan  #menegangkan tisu kendur dengan pantas #meremajakan kembali kulit serta menaikkan seri wajah. ❌Bukan Skincare
❌Bukan Pil
❌Bukan Shake Shake

Cuma calit calit manja dekat 3point nadi je korang mudah kan.

WDTA nie adalah Krim Kecantikan yang menggunakan Bio Teknologi Nano. 
Selepas membuat sapuan di nadi ia mampu meresap jauh ke bawah permukaan kulit di sebabkan molekulnya yang sangat halus dan lebih halus 50 kali ganda dari sehelai rambut.

Memang takkan nampak dengan mata kasar.

Teksturnya kalau di sapu sangat pantas menyerap tanpa meninggalkan sedikit pun jejak di atas permukaan kulit.

FORMULA TERBARU WDTA pula kesan lebih 3 KALI GANDA MENGANJAL DAN MENEGANGKAN KULIT WAJAH.

Nak merasa kulit anjal ,tegang , berseri seri bolehlahhh cuba guna.

TESTIMONI beribu ribu lemon dahhh. 80% REPEAT ORDER .

Sangat RECOMMANDED!  raw material semua dari oversea dan diformulated oleh Prof lulusan OXFORD.

Dijamin SELAMAT , HALAL & BERKESAN 🙂

0105575181 
#wdlover #krimajaib
#nanocream #kalisusia
#mencerah #menegang
#menganjal #awetmuda
#ubatparut #ubatjerawat
#ubatjeragat #kulitkusam
#susukmoden #beauty
#seremban #senawang
#Likeforlike #jerebu
1 0 3 hours ago
@wdec_my Profile picture

@wdec_my

Tahun berganti tahun tupp tupp dah 5 tahun WD dalam pasaran online dan offline
.
.
Dari packaging comel lote sekarang lebih upgrade dan yang pasti lebih eksklusif uolss. Setiap kotak ade jalan cerita tersendiri sama jugak macam kita kan yang kecik ke besar ehhh 😆
.
.
Terima kasih buat semua pengguna #WDLover yang masih setia menjadi pengguna dari dulu hingga kini
.
.
#krimwd
#krimawetmuda
#CalitDiNadiCantikSatuBody

Tahun berganti tahun tupp tupp dah 5 tahun WD dalam pasaran online dan offline
.
.
Dari packaging comel lote sekarang lebih upgrade dan yang pasti lebih eksklusif uolss. Setiap kotak ade jalan cerita tersendiri sama jugak macam kita kan yang kecik ke besar ehhh 😆
.
.
Terima kasih buat semua pengguna #WDLover yang masih setia menjadi pengguna dari dulu hingga kini
.
.
#krimwd
#krimawetmuda
#CalitDiNadiCantikSatuBody
0 0 9 hours ago
@wd_ciknuzulkelantan Profile picture

@wd_ciknuzulkelantan

Untuk makluman WDTA ni SELAMAT tau.Ade HALAL & LULUS KKM.So,takmo risau nak guna ea. 💐Dah 5 tahun kat pasaran,dengan lebih 10 RIBU testimoni berjaya.Dikilangkan di dikilang bertaraf GMP.Bukan sebarang produk,di FORMULATED oleh profesor kelulusan OXFORD. 🌻Pregnant mom pun boleh guna tanpa was-was.Sebab tu mummy pregnant yang guna WDTA ni kulit gebu-gebaas jadinya😍. 💐Follow ig cik nuzul
@wd_ciknuzulkelantan

Free Postage & Free gift..
Harga masih PROMO... 🌻Berminat wassup cik nuzul ye👇👇💕.
013 9352543
#WdLover.
#TeamMokdaHebat.
#WdSelamatDigunakan.
#IbuMengandungCantikDenganWdta

Untuk makluman WDTA ni SELAMAT tau.Ade HALAL & LULUS KKM.So,takmo risau nak guna ea. 💐Dah 5 tahun kat pasaran,dengan lebih 10 RIBU testimoni berjaya.Dikilangkan di dikilang bertaraf GMP.Bukan sebarang produk,di FORMULATED oleh profesor kelulusan OXFORD. 🌻Pregnant mom pun boleh guna tanpa was-was.Sebab tu mummy pregnant yang guna WDTA ni kulit gebu-gebaas jadinya😍. 💐Follow ig cik nuzul
@wd_ciknuzulkelantan

Free Postage & Free gift..
Harga masih PROMO... 🌻Berminat wassup cik nuzul ye👇👇💕.
013 9352543 
#WdLover.
#TeamMokdaHebat.
#WdSelamatDigunakan.
#IbuMengandungCantikDenganWdta
9 0 11 hours ago
@zaidah_zayudi Profile picture

@zaidah_zayudi

Dah macam kena BOTOX. Memang dah ramai dapat manfaat dari WDTA ni tau uolls. Semua yang guna memasing dah awet muda. Ada tu nampak muda 10tahun dari usia asal. .
.
.
1) Apa Fungsi WDTA?
Antara 4 Fungsi utama WDTA adalah untuk anti penuaan (awetmuda) mencerahkan kulit (glowing), menegangkan dan menganjalkan tisu kendur dengan pantas.
.
.
2) Kesan berapa lama?
Ni soalan paling WIN. Paling femes soalan ni tau. Kesan adalah bergantung kepada dalaman badan setiap orang. Kalau dalaman kurang masalah, dalam seminggu pon dah nampak kesan. .
.
.
WDTA kesannya 3x ganda dari WD lama. Kalau WD lama dah boleh bantu ramai pengguna untuk dapatkan kulit cerah, glowing, awet muda maka #WDTA bekerja 3x ganda lagi tau! Best tak kalau WDTA bantu selesaikan masalah korang?
.
.
Paling penting KONSISTEN. Tips nak dapatkan kesan letopss macam testi kami, wajib calit di 3 nadi 2x sehari. Boleh buat krim malam n make up base jugak.
.
.
3) Dari umur berapa boleh guna WDTA?
Paling best WDTA ni boleh digunakan oleh semua golongan, dari ibu hamil, menyusukan baby, wanita dalam pantang hingga warga emas. Anak dara sangat digalakkan guna tau. Cegah dan rawat dalaman dari usia muda, kesan nya berganda-ganda bila dah meningkat usia.

Nak diskaun?
Nak Free WD?
Free Pos
Free Gift

Cepat wasap
www.wasap.my/60133680460/ig/wd

#wdselangor #wdlover #wdkajangbangi #AWETMUDA #susukmoden #magikkrim #cerahberseri #cerahsekata #glowingskin #skinfood #flowless #jerawat #jeragat #tegang #anjal #kusam #calitcalitcantik #aurainsta

Dah macam kena BOTOX. Memang dah ramai dapat manfaat dari WDTA ni tau uolls. Semua yang guna memasing dah awet muda. Ada tu nampak muda 10tahun dari usia asal. .
.
.
1) Apa Fungsi WDTA?
Antara 4 Fungsi utama WDTA adalah untuk anti penuaan (awetmuda) mencerahkan kulit (glowing), menegangkan dan menganjalkan tisu kendur dengan pantas.
.
.
2) Kesan berapa lama?
Ni soalan paling WIN. Paling femes soalan ni tau. Kesan adalah bergantung kepada dalaman badan setiap orang. Kalau dalaman kurang masalah, dalam seminggu pon dah nampak kesan. .
.
.
WDTA kesannya 3x ganda dari WD lama. Kalau WD lama dah boleh bantu ramai pengguna untuk dapatkan kulit cerah, glowing, awet muda maka #WDTA bekerja 3x ganda lagi tau! Best tak kalau WDTA bantu selesaikan masalah korang?
.
.
Paling penting KONSISTEN. Tips nak dapatkan kesan letopss macam testi kami, wajib calit di 3 nadi 2x sehari. Boleh buat krim malam n make up base jugak.
.
.
3) Dari umur berapa boleh guna WDTA?
Paling best WDTA ni boleh digunakan oleh semua golongan, dari ibu hamil, menyusukan baby, wanita dalam pantang hingga warga emas. Anak dara sangat digalakkan guna tau. Cegah dan rawat dalaman dari usia muda, kesan nya berganda-ganda bila dah meningkat usia.

Nak diskaun?
Nak Free WD?
Free Pos
Free Gift

Cepat wasap
www.wasap.my/60133680460/ig/wd

#wdselangor #wdlover #wdkajangbangi #AWETMUDA #susukmoden #magikkrim #cerahberseri #cerahsekata #glowingskin #skinfood #flowless #jerawat #jeragat #tegang #anjal #kusam #calitcalitcantik #aurainsta
9 0 13 hours ago
@azrinabeauty.ny_2 Profile picture

@azrinabeauty.ny_2

Pernah jumpa tak kawan kawan yang ade masalah jerawat macam ni.?? Terus Nik terpikir mesti dah pelbagai cara dorang dah guna tapi tak mampu nak pulih lagi ni. .
.
Kadang duk tepek skincare, makin hari makin teruk, muka makin berminyak malah makin teruk tak tahu masalah ape sebenarnya. Nak dibiarkan makin teruk lagi segan nak berdepan dengan kengkawan.
.
.
Kalau jumpa kengkawan yang alami masalah macam ni, please cadangkan pakai WD sebagai salah satu usaha. InsyaAllah akan dapat result menarik since bahan2 WD seperti prueraria mirifica mampu menstabilkan hormon diri. Gangguan hormon boleh menyebabkan masalah pada kulit wajah.
.
.
Harga Promosi
1 unit Rm80
Freepos.
Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#WdLover #WDpilihanhati #CalitCalitCantik Sihat dalaman Cantik luaran 👍👍😊
#wddihati
#calitcalitcantik
#dealerwdkluang

Pernah jumpa tak kawan kawan yang ade masalah jerawat macam ni.?? Terus Nik terpikir mesti dah pelbagai cara dorang dah guna tapi tak mampu nak pulih lagi ni. .
.
Kadang duk tepek skincare, makin hari makin teruk, muka makin berminyak malah makin teruk tak tahu masalah ape sebenarnya. Nak dibiarkan makin teruk lagi segan nak berdepan dengan kengkawan.
.
.
Kalau jumpa kengkawan yang alami masalah macam ni, please cadangkan pakai WD sebagai salah satu usaha. InsyaAllah akan dapat result menarik since bahan2 WD seperti prueraria mirifica mampu menstabilkan hormon diri. Gangguan hormon boleh menyebabkan masalah pada kulit wajah.
.
.
Harga Promosi
1 unit Rm80
Freepos.
Freeguide, Freegift .
.
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod Ayer hitam, kluang
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza
#WdLover #WDpilihanhati #CalitCalitCantik Sihat dalaman Cantik luaran 👍👍😊
#wddihati
#calitcalitcantik
#dealerwdkluang
1 0 13 hours ago
@dayujaafar Profile picture

@dayujaafar

Lighting on point
Sangat memberi kerjasama

#wdlover #3tahuncalitcalitawetmuda

Lighting on point
Sangat memberi kerjasama

#wdlover#3tahuncalitcalitawetmuda
4 0 15 September, 2019
@wdkakct_subang Profile picture

@wdkakct_subang

KENAPA PERLU Sapu WDTA IKUT LAWAN ARAH JAM

1) Pergerakan mengelilingi Kaabah arah lawan jam memberikan tenaga hayat secara semula jadi daripada alam semesta. Pergerakan ini juga mengimbangi sistem otak dan tulang belakang manusia.. 2) Peredaran darah atau apa saja di dalam tubuh manusia mengikut lawan jam. Justeru dengan mengelilingi Kaabah mengikut lawan jam, bermakna peredaran darah di dalam badan meningkat dan sudah tentunya akan menambahkan tenaga.

3) Pernahkah anda memerhati para atlet berlari di padang balapan? Sedarkah anda bahawa mereka berlari melawan arah jam? Hal ini kerana menurut mereka, jika manusia berlari mengikut pusingan jam yang sedia ada, para atlet akan mudah penat berbanding membuat larian melawan arah jam. Darah manusia mengalir dari kiri ke kanan masuk ke dalam jantung kita. Apabila kita berlari dalam keadaan melawan pusingan jam, darah kita akan bergerak dengan lebih lancar akibat tekanan yang terhasil berbanding dengan larian yang mengikut arah jam. Selain itu, planet yang kita diami ini juga begerak mengelilingi matahari dalam pusingan melawan arah jam.

4) imej DNA yang ditunjukkan di dalam warna juga mengikut hukum bergerak lawan jam
Semua yang ada di alam ini bergerak mengikut lawan jam, Allah telah tentukan hukumnya begitu

Jangan lupa calit WD ye 😉

#InfoWd
#WDlover ❤️

KENAPA PERLU Sapu WDTA IKUT LAWAN ARAH JAM

1) Pergerakan mengelilingi Kaabah arah lawan jam memberikan tenaga hayat secara semula jadi daripada alam semesta. Pergerakan ini juga mengimbangi sistem otak dan tulang belakang manusia.. 2) Peredaran darah atau apa saja di dalam tubuh manusia mengikut lawan jam. Justeru dengan mengelilingi Kaabah mengikut lawan jam, bermakna peredaran darah di dalam badan meningkat dan sudah tentunya akan menambahkan tenaga.

3) Pernahkah anda memerhati para atlet berlari di padang balapan? Sedarkah anda bahawa mereka berlari melawan arah jam? Hal ini kerana menurut mereka, jika manusia berlari mengikut pusingan jam yang sedia ada, para atlet akan mudah penat berbanding membuat larian melawan arah jam. Darah manusia mengalir dari kiri ke kanan masuk ke dalam jantung kita. Apabila kita berlari dalam keadaan melawan pusingan jam, darah kita akan bergerak dengan lebih lancar akibat tekanan yang terhasil berbanding dengan larian yang mengikut arah jam. Selain itu, planet yang kita diami ini juga begerak mengelilingi matahari dalam pusingan melawan arah jam.

4) imej DNA yang ditunjukkan di dalam warna juga mengikut hukum bergerak lawan jam
Semua yang ada di alam ini bergerak mengikut lawan jam, Allah telah tentukan hukumnya begitu

Jangan lupa calit WD ye 😉

#InfoWd 
#WDlover ❤️
4 0 15 September, 2019
@wdta_tqahklang Profile picture

@wdta_tqahklang

KENAPA PERLU Sapu WDTA IKUT LAWAN ARAH JAM
.
1) Pergerakan mengelilingi Kaabah arah lawan jam memberikan tenaga hayat secara semula jadi daripada alam semesta. Pergerakan ini juga mengimbangi sistem otak dan tulang belakang manusia.. .
2) Peredaran darah atau apa saja di dalam tubuh manusia mengikut lawan jam. Justeru dengan mengelilingi Kaabah mengikut lawan jam, bermakna peredaran darah di dalam badan meningkat dan sudah tentunya akan menambahkan tenaga.
.
3) Pernahkah anda memerhati para atlet berlari di padang balapan? Sedarkah anda bahawa mereka berlari melawan arah jam? Hal ini kerana menurut mereka, jika manusia berlari mengikut pusingan jam yang sedia ada, para atlet akan mudah penat berbanding membuat larian melawan arah jam. Darah manusia mengalir dari kiri ke kanan masuk ke dalam jantung kita. Apabila kita berlari dalam keadaan melawan pusingan jam, darah kita akan bergerak dengan lebih lancar akibat tekanan yang terhasil berbanding dengan larian yang mengikut arah jam. Selain itu, planet yang kita diami ini juga begerak mengelilingi matahari dalam pusingan melawan arah jam.
.
4) imej DNA yang ditunjukkan di dalam warna juga mengikut hukum bergerak lawan jam
Semua yang ada di alam ini bergerak mengikut lawan jam, Allah telah tentukan hukumnya begitu
.
Jangan lupa calit WD ye 😉
.
#InfoWd
#WDlover ❤️

KENAPA PERLU Sapu WDTA IKUT LAWAN ARAH JAM
.
1) Pergerakan mengelilingi Kaabah arah lawan jam memberikan tenaga hayat secara semula jadi daripada alam semesta. Pergerakan ini juga mengimbangi sistem otak dan tulang belakang manusia.. .
2) Peredaran darah atau apa saja di dalam tubuh manusia mengikut lawan jam. Justeru dengan mengelilingi Kaabah mengikut lawan jam, bermakna peredaran darah di dalam badan meningkat dan sudah tentunya akan menambahkan tenaga.
.
3) Pernahkah anda memerhati para atlet berlari di padang balapan? Sedarkah anda bahawa mereka berlari melawan arah jam? Hal ini kerana menurut mereka, jika manusia berlari mengikut pusingan jam yang sedia ada, para atlet akan mudah penat berbanding membuat larian melawan arah jam. Darah manusia mengalir dari kiri ke kanan masuk ke dalam jantung kita. Apabila kita berlari dalam keadaan melawan pusingan jam, darah kita akan bergerak dengan lebih lancar akibat tekanan yang terhasil berbanding dengan larian yang mengikut arah jam. Selain itu, planet yang kita diami ini juga begerak mengelilingi matahari dalam pusingan melawan arah jam.
.
4) imej DNA yang ditunjukkan di dalam warna juga mengikut hukum bergerak lawan jam
Semua yang ada di alam ini bergerak mengikut lawan jam, Allah telah tentukan hukumnya begitu
.
Jangan lupa calit WD ye 😉
.
#InfoWd 
#WDlover ❤️
1 0 15 September, 2019
@dayujaafar Profile picture

@dayujaafar

Kusyukkk org sebelah bawal kete,mulut tu kasii tutupp ckitt #oppssttt #wdlover

Kusyukkk org sebelah bawal kete,mulut tu kasii tutupp ckitt #oppssttt#wdlover
14 1 15 September, 2019
@dayujaafar Profile picture

@dayujaafar

Bila demam jerebuu melandaa ni je yang lalu mamamm #jerebu #wdlover

Bila demam jerebuu melandaa ni je yang lalu mamamm#jerebu#wdlover
3 0 15 September, 2019
@wdta_dayusgbuloh Profile picture

@wdta_dayusgbuloh

PIWWITTTT ! PENANGAN KRIM HAJAIB BUAT WAJAH AKAK UMUR 53 TAHUN KEMBALI ANJAL MUDA MACAM 40AN 😱

Katanya baru guna 2 botol. Ohemgii mokda pun terperanjat sakan niee
Pipi tu naikk tinggi sangat nakk kemana tuwww ahhahah toinkk toinkk kemain dehh

Jangan memain dengan bahan power #Pueraria_mirificà dalam WD tuww. memang menakjubkan sungguh.
Boleh bagi TEGANG pipi mula KENDUR tu

Tapi pesan mokda apa yang pentingg kenalah pakai KONSISTEN akak manis .Baruu boleh dapat kesan OPTIMUM macam akakk niee ha.

Air masak minum cecukup otteyy
Korang belekklah pic akak nan ghojes niee .Mokda nak ambikk bau LAVENDER WD .Murung jup tengokk akak nie kemain syantekkknyooo 🤣

Nak harga RUNTUHH RUNTUHH cecepat .
http://www.wasap.my/60183898085/RahsiaAwetMuda

Sebelum bagi #Wdlover

PIWWITTTT ! PENANGAN KRIM HAJAIB BUAT WAJAH AKAK UMUR 53 TAHUN KEMBALI ANJAL MUDA MACAM 40AN 😱

Katanya baru guna 2 botol. Ohemgii mokda pun terperanjat sakan niee 
Pipi tu naikk tinggi sangat nakk kemana tuwww ahhahah toinkk toinkk kemain dehh

Jangan memain dengan bahan power  #Pueraria_mirificà dalam WD tuww. memang menakjubkan sungguh. 
Boleh bagi TEGANG pipi mula KENDUR tu

Tapi pesan mokda apa yang pentingg kenalah pakai KONSISTEN akak manis .Baruu boleh dapat kesan OPTIMUM macam akakk niee ha.

Air masak minum cecukup otteyy 
Korang belekklah pic akak nan ghojes niee .Mokda nak ambikk bau LAVENDER WD .Murung jup tengokk akak nie kemain syantekkknyooo 🤣

Nak harga RUNTUHH RUNTUHH cecepat .
http://www.wasap.my/60183898085/RahsiaAwetMuda

Sebelum bagi #Wdlover
5 0 15 September, 2019
@mokmung3887 Profile picture

@mokmung3887

Stress tau bila muka nampak TUA !
.
Nak nak orang asyik panggil kakak la , mak cik la
Grrrrrr . Nak gigitttt je rasa orang tu . Nyampah .
.
Tapi tu dulu . Sebelum kenal WD .
Lepas je konsisten WD , tengok la apa jadi .
.
Betul la kata orang . Nak awet muda dan cantik gebu gebas orang perempuan ni kena cari produk yang ade pueraria mirifica , arbutin dan glutathion .
.
Ingat saje nak cuba . Tak tau lak WD memang ade semua bahan magic ni . Patut la tanpa sedar diri ni kembali muda jelita . Ramai tegur tau .
.
Tak mau rahsia rahsia . Memang WD la punya angkara . Krim bioteknologi nano yang memang diyakini selamat dan banyak manfaatnya .
.
Jom pakat cuba ❤
.
Whatsap
0148331296
0148331296
0148331296

#wdlover
#calit2muda
#calit2cantik

Stress tau bila muka nampak TUA !
.
Nak nak orang asyik panggil kakak la , mak cik la
Grrrrrr . Nak gigitttt je rasa orang tu . Nyampah .
.
Tapi tu dulu . Sebelum kenal WD .
Lepas je konsisten WD , tengok la apa jadi .
.
Betul la kata orang . Nak awet muda dan cantik gebu gebas orang perempuan ni kena cari produk yang ade pueraria mirifica , arbutin dan glutathion .
.
Ingat saje nak cuba . Tak tau lak WD memang ade semua bahan magic ni . Patut la tanpa sedar diri ni kembali muda jelita . Ramai tegur tau .
.
Tak mau rahsia rahsia . Memang WD la punya angkara . Krim bioteknologi nano yang memang diyakini selamat dan banyak manfaatnya .
.
Jom pakat cuba ❤
.
Whatsap 
0148331296
0148331296
0148331296

#wdlover
#calit2muda
#calit2cantik
1 0 15 September, 2019
@sanizashamsuddin Profile picture

@sanizashamsuddin

Korang nak tahu tak macam mana
👉 WD rawat masalah JERAWAT?
.
.
WD satu-satunya krim yang merawat dari dalam tubuh, merawat melalui salur darah ke akar umbi.
.
.
Jerawat ni antara punca disebabkan masalah Hormon, Dalaman Toksin yang berkeladak, Salut darah tak lancar,Tersalah guna Produk yang ada bahan kimia, Persekitaran yang berhabuk.
.
.
Sebab tu #WD SANGAT BERKESAN. Antara RAMUAN yang #POWER selesaikan masalah #JERAWAT
.
.
👉Ekstrak Pueraria Mirifica - Bertindak sebagai penstabil hormon estrogen.
.
👉Ekstrak Akar Tree Peony - Bertindak sebagai antibodi untuk mengeluarkan toksik dari badan anda.
.
.
👉Arbutin - Ekstrak berberry yang boleh mencerahkan kulit serta sebagai agen anti penuaan.
.
.
👉Saxifraga Sarmentosa Extract - Memutihkan kulit secara semula jadi,mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibat parut jerawat.
.
.
👉Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis - Menyerap sinaran UV serta melindungi anda dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat.
.
.
👉Cetearyl Glucoside - Menjaga kelembapan kulit anda dari kering.
.
.
👉Glycerin - Menghilangkan kesan parut JERAWAT. .
.
Best kan? Bila dalaman cantik luaran pun memancor-mancor gicteww. Tak perlu susah pun nak Dapat Kulit cantik KONSISTEN CALIT WD DI NADI + MINUM AIR YG CUKUP.
.
.
Makin hari Kulit makin sihat, masalah Jerawat KRITIKAL pun dapat kulit cantik tau.
.
.
COD Available
FREE POSTAGE SM/SS
FREE GIFT

#WDlover
#CalitCalitCantik
#Diskaun20percen

Korang nak tahu tak macam mana
👉 WD rawat masalah JERAWAT?
.
.
WD satu-satunya krim yang merawat dari dalam tubuh, merawat melalui salur darah ke akar umbi.
.
.
Jerawat ni antara punca disebabkan masalah Hormon, Dalaman Toksin yang berkeladak, Salut darah tak lancar,Tersalah guna Produk yang ada bahan kimia, Persekitaran yang berhabuk.
.
.
Sebab tu #WD SANGAT BERKESAN. Antara RAMUAN yang #POWER selesaikan masalah #JERAWAT
.
.
👉Ekstrak Pueraria Mirifica - Bertindak sebagai penstabil hormon estrogen.
.
👉Ekstrak Akar Tree Peony - Bertindak sebagai antibodi untuk mengeluarkan toksik dari badan anda.
.
.
👉Arbutin - Ekstrak berberry yang boleh mencerahkan kulit serta sebagai agen anti penuaan.
.
.
👉Saxifraga Sarmentosa Extract - Memutihkan kulit secara semula jadi,mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibat parut jerawat.
.
.
👉Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis - Menyerap sinaran UV serta melindungi anda dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat.
.
.
👉Cetearyl Glucoside - Menjaga kelembapan kulit anda dari kering.
.
.
👉Glycerin - Menghilangkan kesan parut JERAWAT. .
.
Best kan? Bila dalaman cantik luaran pun memancor-mancor gicteww. Tak perlu susah pun nak Dapat Kulit cantik KONSISTEN CALIT WD DI NADI + MINUM AIR YG CUKUP.
.
.
Makin hari Kulit makin sihat, masalah Jerawat KRITIKAL pun dapat kulit cantik tau.
.
.
COD Available 
FREE POSTAGE SM/SS
FREE GIFT

#WDlover
#CalitCalitCantik
#Diskaun20percen
4 0 15 September, 2019
@wd_ciknuzulkelantan Profile picture

@wd_ciknuzulkelantan

🌷3 SEBAB KENAPA WANITA GOJES PERLU GUNA PRODUK WD
🍒🌿🍒🌿🍒🌿🍒🌿🍒🌿🍒🌿🍒🌿🍒🌿 💁1) KEKAL GOJES #LUAR_DAN_DALAM.

Di dalam #WDTA ada #PREURARIA_MIRIFICA yang banyak digunakan di Thailand. Cer tengok wanita wanita kat sana, lelawa memasing. Dah berumur pun, body mengancam kalah anak dara. Mana taknya preuraria mirifica ni #menganjalkan bahagian bahagian yang kendur terutamanya ASET WANITA. 💁2) KEKAL #AWET_MUDA.

WDTA membantu wanita untuk kekal awet muda kerana kandungan #GLUTHATIONE yang ada pada WDTA membantu menghalang radikal bebas terbentuk di dalam badan. Dalam masa yang sama ia menggalakkan penghasilan sel sel yang baru. Kulit pun kekal sihat macam anak dara gittewww. 💁3) SEMAKIN #CERAH MENAWAN.

Wanita gojes, makin pakai WDTA makin bertambah gojes tau. Semakin lama semakin cerah menawan berseri seri sebabbb kandungan #ARBUTIN di dalam WDTA berfungsi sebagai agen pencerah kulit. Boleh jadi macam artis korea gittewww. 🌷Haa gabungan 3 kandungan #hebat dan #selamat nilah yang menjadikan pengguna WDTA ni semakin lama semakin awetmuda. Dah tak perlu nak makan, kemam, dan sebagainya. Hanya sapu pada #3_point_nadi sahaja. 💁Nak rasa penangan #magik WDTA ni? Meh laa rerapat, kita sembang sampai korang tertawan. 🌺 klik link ni 👇
📌Nak cantik nak sihat meh wasap cik nuzul 013 9352543 📌Follow ig cik nuzul
@wd_ciknuzulkelantan
#WDlover
#CalitCalitCantik

🌷3 SEBAB KENAPA WANITA GOJES PERLU GUNA PRODUK WD
🍒🌿🍒🌿🍒🌿🍒🌿🍒🌿🍒🌿🍒🌿🍒🌿 💁1) KEKAL GOJES #LUAR_DAN_DALAM.

Di dalam #WDTA ada #PREURARIA_MIRIFICA yang banyak digunakan di Thailand. Cer tengok wanita wanita kat sana, lelawa memasing. Dah berumur pun, body mengancam kalah anak dara. Mana taknya preuraria mirifica ni #menganjalkan bahagian bahagian yang kendur terutamanya ASET WANITA. 💁2) KEKAL #AWET_MUDA.

WDTA membantu wanita untuk kekal awet muda kerana kandungan #GLUTHATIONE yang ada pada WDTA membantu menghalang radikal bebas terbentuk di dalam badan. Dalam masa yang sama ia menggalakkan penghasilan sel sel yang baru. Kulit pun kekal sihat macam anak dara gittewww. 💁3) SEMAKIN #CERAH MENAWAN.

Wanita gojes, makin pakai WDTA makin bertambah gojes tau. Semakin lama semakin cerah menawan berseri seri sebabbb kandungan #ARBUTIN di dalam WDTA berfungsi sebagai agen pencerah kulit. Boleh jadi macam artis korea gittewww. 🌷Haa gabungan 3 kandungan #hebat dan #selamat nilah yang menjadikan pengguna WDTA ni semakin lama semakin awetmuda. Dah tak perlu nak makan, kemam, dan sebagainya. Hanya sapu pada #3_point_nadi sahaja. 💁Nak rasa penangan #magik WDTA ni? Meh laa rerapat, kita sembang sampai korang tertawan. 🌺 klik link ni 👇
📌Nak cantik nak sihat meh wasap  cik nuzul 013 9352543 📌Follow ig cik nuzul
@wd_ciknuzulkelantan 
#WDlover 
#CalitCalitCantik
4 0 14 September, 2019
@mokmung3887 Profile picture

@mokmung3887

Tengok susunan kotak WD sama pulak. Macam graf pembesaran baby. Sekejap jerrr 5 tahun WD dalam pasaran online dan offline.
.
Dari packaging comel lote sekarang lebih upgrade dan yang pasti lebih eksklusif uolss. Setiap kotak ade jalan cerita tersendiri sama jugak macam kita kan yang kecik ke besar ehhh 😆
.
Terima kasih buat semua pengguna  #WDLover yang masih setia menjadi pengguna dari dulu hingga kini ❤️
.
Kalau nak kesan bebetul maksimaa perlu grabe 3 pcs RM240. Kalau nak try dulu pun ok ambil 1 pcs ! Sekarang Ada Promo jimat rm20
.
WHATSAPP
📲014-8331296

Tengok susunan kotak WD sama pulak. Macam graf pembesaran baby. Sekejap jerrr 5 tahun WD dalam pasaran online dan offline.
.
Dari packaging comel lote sekarang lebih upgrade dan yang pasti lebih eksklusif uolss. Setiap kotak ade jalan cerita tersendiri sama jugak macam kita kan yang kecik ke besar ehhh 😆
.
Terima kasih buat semua pengguna #WDLover yang masih setia menjadi pengguna dari dulu hingga kini ❤️
.
Kalau nak kesan bebetul maksimaa perlu grabe 3 pcs RM240. Kalau nak try dulu pun ok ambil 1 pcs ! Sekarang Ada Promo jimat rm20
.
WHATSAPP
📲014-8331296
1 0 14 September, 2019
@wdec_shahalam Profile picture

@wdec_shahalam

Asyik tengok testimoni orang jer. Nahh Cikdi payung testimoni sendiri dengan wd😊😁
.
.
Lebam pecah darah akibat terjatuh dan tersembam di batu
.
.
Dalam masa seminggu calit calit wd jer kesan lebam pecah darah tu hilang tanpa tinggalkan kesan. Ya Allah nikmat mana lagi mau kau dustakan.Semua ini asbab Wd dan dengan izinnya. 😄
.
.
WD bkn krim kecantikan untuk sekadar luaran sahaja tetapi untuk kesihatan dalaman juga malah boleh digunakan ketika kecemasan.All in 1 githeww
.
.
Love gilerr la dengan wd ni #since2015 sehingga sekarang
.
.
Kehebatan #WD tidak Boleh disangkal lagi. Setiap hari Ada je testimoni Dari Pengguna yang mendapat manfaat asbab ber WD.
.
.
Bahan2 yang terdapat didalam wd membuatkan ianya sangat super duper. Hanya dengan satu botol sahaja boleh memberi kesan menyeluruh pada tubuh badan kita. .
.
Whassap 0189478241 untuk dapatkan harga promosi jimat rm20

#wdlover
#since2015
#dealerwdshahalam
#adleesyabeauty

Asyik tengok testimoni orang jer. Nahh Cikdi payung testimoni sendiri dengan wd😊😁
.
.
Lebam pecah darah akibat terjatuh dan tersembam di batu
.
.
Dalam masa seminggu calit calit wd jer kesan lebam pecah darah tu hilang tanpa tinggalkan kesan. Ya Allah nikmat mana lagi mau kau dustakan.Semua ini  asbab Wd dan dengan izinnya. 😄
.
.
WD bkn krim kecantikan untuk sekadar luaran sahaja  tetapi untuk kesihatan dalaman juga malah boleh digunakan ketika kecemasan.All in 1 githeww
.
.
Love gilerr la dengan wd ni #since2015 sehingga sekarang
.
.
Kehebatan #WD tidak Boleh disangkal lagi. Setiap hari Ada je testimoni Dari Pengguna yang mendapat manfaat asbab ber WD.
.
.
Bahan2 yang terdapat didalam wd membuatkan ianya sangat super duper. Hanya dengan satu botol sahaja boleh memberi kesan menyeluruh pada tubuh badan kita. .
.
Whassap  0189478241 untuk dapatkan harga promosi jimat rm20

#wdlover
#since2015
#dealerwdshahalam
#adleesyabeauty
4 0 14 September, 2019
@wdtasuzy_kualalumpur Profile picture

@wdtasuzy_kualalumpur

Wahhh stock dekat Suzy dah takk banyak dah.. Dekat HQ pun takk banyak gak.. HQ kata #wdta bakal kehabisan stock bulan 10..
.
Korang #wdlovers jangan lupa buat stock kalau takk nakk terputus stock..
.
Klik link dibio suzy untuk order..😉
.
#wdlover #wdkl #wdtakl #wdta #wdec #wdpetalingjaya #wdselangor #wdampang #wdcheras #wdpantaidalam #wdmalaysia #krimcalit #krimnano #awetmuda #ANJAL #tegang #cerah

Wahhh stock dekat Suzy dah takk banyak dah.. Dekat HQ pun takk banyak gak.. HQ kata #wdta bakal kehabisan stock bulan 10..
.
Korang #wdlovers jangan lupa buat stock kalau takk nakk terputus stock..
.
Klik link dibio suzy untuk order..😉
.
#wdlover #wdkl #wdtakl #wdta #wdec #wdpetalingjaya #wdselangor #wdampang #wdcheras #wdpantaidalam #wdmalaysia #krimcalit #krimnano #awetmuda #ANJAL #tegang #cerah
2 0 14 September, 2019
@wdtasuzy_kualalumpur Profile picture

@wdtasuzy_kualalumpur

Duluuu ramai takk percaya
Ehh betul ke cecalit katt nadi 3 point boleh awet muda ?
.
Boleh nampak shape runcing wajah
Kulit makin glow sihat tanpa pengelupasan
Cik jerawat pun serendar larii sampai menyampah nakk bertapak kat muka tu lagi .
Kulitt kering bersisikk sisikk
pun klea di bersihkan dekk si comel #WD niee .
Kini bila kita bitaw
cecalitt nadi 3 point boleh rawat semua masalah kulitt
Rawatt bersihkn keturunan pak nekk jerawat .
Orang terujaa teruss nakk terai
Dengar produkk ni unikkk sangat rare dari yang lain .
Bilaa dah dapatt hasil sampai macam niee .
Agakk agakkk nakk tinggal ke?
Rugii kan .
Mukaa dah molekk lawa nakk tinggal lah pula
Jadi wajiblah konsisten sampai bila bilaa.
Makin konsisten makin awakkk muda .
Silap silap jalan ngan cik somi .Disangkakan adikk lah pulaaa hikks😝
.
Klik link dio Suzy untuk order..😉
.
#Mokda #teammokdahebatno1 #wdta #wdec #wdkl #wdtakl #wdcheras #wdampang #wdpetalingjaya #wdpantaidalam #wdselangor #wdlover #wdpenang #wdjohor #wdmuar #wdmalaysia #bazarpaknil #ctdk #awetmuda

Duluuu ramai takk percaya
Ehh betul ke cecalit katt nadi 3 point boleh awet muda ?
.
Boleh nampak shape runcing wajah 
Kulit makin glow sihat tanpa pengelupasan 
Cik jerawat pun serendar larii sampai menyampah nakk bertapak kat muka tu lagi .
Kulitt kering bersisikk sisikk
pun klea di bersihkan dekk si comel #WD niee .
Kini bila kita bitaw 
cecalitt nadi 3 point boleh rawat semua masalah kulitt 
Rawatt bersihkn keturunan pak nekk jerawat .
Orang terujaa teruss nakk terai 
Dengar produkk ni unikkk sangat rare dari yang lain .
Bilaa dah dapatt hasil sampai macam niee .
Agakk agakkk nakk tinggal ke? 
Rugii kan .
Mukaa dah molekk lawa nakk tinggal lah pula
Jadi wajiblah konsisten sampai bila bilaa.
Makin konsisten makin awakkk muda .
Silap silap jalan ngan cik somi .Disangkakan adikk lah pulaaa hikks😝
.
Klik link dio Suzy untuk order..😉
.
#Mokda #teammokdahebatno1 #wdta #wdec #wdkl #wdtakl #wdcheras #wdampang #wdpetalingjaya #wdpantaidalam #wdselangor #wdlover #wdpenang #wdjohor #wdmuar #wdmalaysia #bazarpaknil #ctdk #awetmuda
5 0 14 September, 2019
@wdec_official_n9 Profile picture

@wdec_official_n9

#testimonikulitkusam #doubletab

Ada orang fikir nak cantik kena fokus penjagaan luaran sahajaaa .

Tapi mampukah uols dapatkan kulit lawa kalau dalaman kita sedang dilanda bencana alam , berterabur dilambung ombak 😜
.
.
Dengan darah kotor masih terperangkap dalam badan , toksin pulakk sampai jadi basi sebab lama sangat terperap . .
.
Belum kira lagi masalah hormon yang tunggang langgang . Ishh parah tu awak .
.
.
Sebab tu mak nenek kita selalu pesan , sohh makan ulam herba dan seangkatan dengannya .
Semua fokus kat 1 tujuan nak dalaman kita sihat . Ehh rajin ke makan ulam herba tu semua ?
.
.
Apa kata uols ikhtiar guna krim chumel luar biasa WD nie .
.
.
Dalaman kita habis di berus di sental di clorox tau . Tu yang makin lama memancar seri sampai ke muka . Kalau jenis makan berkhasiat , hahhh lagi bagus . 2 kali ganda manfaatnya .
.
.
WD ada rege kasih sayang intan payung , sempena tahun ke-5 di pasaran , ada penjimatan 20 hengget .
Jejomsss chantekkk konsisten dengan WD ❤
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? .
.
Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
.
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover

#testimonikulitkusam #doubletab

Ada orang fikir nak cantik kena fokus penjagaan luaran sahajaaa .

Tapi mampukah uols dapatkan kulit lawa kalau dalaman kita sedang dilanda bencana alam , berterabur dilambung ombak 😜
.
.
Dengan darah kotor masih terperangkap dalam badan , toksin pulakk sampai jadi basi sebab lama sangat terperap . .
.
Belum kira lagi masalah hormon yang tunggang langgang . Ishh parah tu awak .
.
.
Sebab tu mak nenek kita selalu pesan , sohh makan ulam herba dan seangkatan dengannya . 
Semua fokus kat 1 tujuan nak dalaman kita sihat . Ehh rajin ke makan ulam herba tu semua ?
.
.
Apa kata uols ikhtiar guna krim chumel luar biasa WD nie .
.
.
Dalaman kita habis di berus di sental di clorox tau . Tu yang makin lama memancar seri sampai ke muka . Kalau jenis makan berkhasiat , hahhh lagi bagus . 2 kali ganda manfaatnya .
.
.
WD ada rege kasih sayang intan payung , sempena tahun ke-5 di pasaran , ada penjimatan 20 hengget . 
Jejomsss chantekkk konsisten dengan WD ❤
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? .
.
Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
. 
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover
4 0 14 September, 2019
@wdta_lawas Profile picture

@wdta_lawas

Lawas

Kenapa akak selalu suggest kat korang kene grab dan konsisten 3 botol WD untuk nampak kesan yang mengagumkan? 1 botol WD adalah untuk menyingkir toksin jahat dalam badan dia bagi keluar semua dulu toksin baru WD bertindak
botol ke 2 adalah untuk merawat atau memulih. ok bila toksin jahat dalam badan dah keluar baru WD senang nak buat keje dia.
Semua jaringan kolagen yang longgar tu di anjalkan balik. Masa ni dah mula nampak perubahan ketara pada kulit korang. mane yang tetiba jadi cerah, tetiba hilang semua jerawat, tetiba kulit glowing dan menegang.

Botol ke 3 dan seterusnya adalah untuk rawatan yang berterusan. WD sebagai benteng untuk anti penuaan kat sini la wd akan berkawal menjaga dalaman dan luaran kita. Mane yang "terdown" tu dia "up" kan semula.

Haaa sekarang faham Kan. Bila baru guna 1 unit jangan stop,rugi sangat. Nak cantik konsisten terus. Cer tengok #Wdlover tu,Makin lama calit WD Makin wowww kesannya.

Kenapa akak selalu suggest kat korang kene grab dan konsisten 3 botol WD untuk nampak kesan yang mengagumkan?  1 botol WD adalah untuk menyingkir toksin jahat dalam badan dia bagi keluar semua dulu toksin baru WD bertindak 
botol ke 2 adalah untuk merawat atau memulih. ok bila toksin jahat dalam badan dah keluar baru WD senang nak buat keje dia. 
Semua jaringan kolagen yang longgar tu di anjalkan balik. Masa ni dah mula nampak perubahan ketara pada kulit korang. mane yang tetiba jadi cerah, tetiba hilang semua jerawat, tetiba kulit glowing dan menegang.

Botol ke 3 dan seterusnya adalah untuk rawatan yang berterusan. WD sebagai benteng untuk anti penuaan kat sini la wd akan berkawal menjaga dalaman dan luaran kita. Mane yang "terdown" tu dia "up" kan semula.

Haaa sekarang faham Kan. Bila baru guna 1 unit jangan stop,rugi sangat. Nak cantik konsisten terus. Cer tengok #Wdlover tu,Makin lama calit WD Makin wowww kesannya.
5 0 14 September, 2019
@azrinabeauty.ny_2 Profile picture

@azrinabeauty.ny_2

Ce tengok sesuci murni kaler cream WDTA ni.Haluss mulusss je kan.Sama cam tugas die memuluskan kulit awak!

Bila sapu kita dapat rasa yang cream tu terus je meresap.Tak melekit atau tinggal kesan langsung.

Pantas meresap dan terus repair segala isu kulit yang huru hara kat dalam.Satu-satu cream akan rawat

5 bahan best dalam cream bakal buat kulit awak makin cerah,anjal,tegang & awet muda tau.Sesuai dengan fungsi cream

Nak tau fungsi cream?
Jom cikedot

FUNGSI UTAMA (Women Desiree Essential Cream)
1) Anti Penuaan / Anti Aging
2) Pencerahan / Whitening
3) Menegangkan / Lifting
4) Menganjalkan / Firming

JUGA BOLEH UNTUK --------------------------------- 1.Menaikkan seri wajah
2. Mencerahkan kulit(Glowing)
3. Menegang dan memantapkan tisu kendur
4. Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat
5. Masalah eyebag
6. Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata.
7. Mengurangkan kesan Parut
8. Mengurangkan Blackhead
9. Mengurangkan kulit berminyak
10. Menjaga kelembapan kulit
11. Antipenuaan(awet muda)

Sederet kebaikan die kan?

1 unit Rm80 Freepos, Freeguide, Free gift. . .
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod ayer hitam, kluang, parit raja.
.
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza #WdLover #wddihati #calitcalitcantik #dealerwdrantaupanjang

Ce tengok sesuci murni kaler cream WDTA ni.Haluss mulusss je kan.Sama cam tugas die memuluskan kulit awak!

Bila sapu kita dapat rasa yang cream tu terus je meresap.Tak melekit atau tinggal kesan langsung.

Pantas meresap dan terus repair segala isu kulit yang huru hara kat dalam.Satu-satu cream akan rawat

5 bahan best dalam cream bakal buat kulit awak makin cerah,anjal,tegang & awet muda tau.Sesuai dengan fungsi cream

Nak tau fungsi cream?
Jom cikedot

FUNGSI UTAMA (Women Desiree Essential Cream) 
1) Anti Penuaan / Anti Aging
2) Pencerahan / Whitening
3) Menegangkan / Lifting
4) Menganjalkan / Firming

JUGA BOLEH UNTUK --------------------------------- 1.Menaikkan seri wajah
2. Mencerahkan kulit(Glowing)
3. Menegang dan memantapkan tisu kendur
4. Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat
5. Masalah eyebag
6. Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata.
7. Mengurangkan kesan Parut
8. Mengurangkan Blackhead
9. Mengurangkan kulit berminyak
10. Menjaga kelembapan kulit
11. Antipenuaan(awet muda)

Sederet kebaikan die kan?

1 unit Rm80 Freepos, Freeguide, Free gift. . .
Boleh whatsapp/pm ☎019-6346889
😘Agent sah adleesya beauty.
🚗Cod ayer hitam, kluang, parit raja.
.
.
#womendesire #wd #wdec #womendesiremurah #wdmurah #wdecmurah #womendesireoriginal #kedaionline #krimwomendesire #krimwd #krimkecantikan #pemborongkosmetik #kedaikosmetik
#TeamJutawanWDfiza #WdLover #wddihati #calitcalitcantik #dealerwdrantaupanjang
0 0 13 September, 2019
@wd_womendesiree_kl Profile picture

@wd_womendesiree_kl

#tipswd
_
Siapa ade masalah EYEBAG dan KEDUTAN MATA?? WD boleh bantu korang yg ade masalah antara salah satu atau kedua-duanya.
.
Kebaikan WD utk masalah ini adalah mampu membekalkan kolagen pada kulit bawah mata. Mengurangkan kedutan dan mampu mencerahkan kulit.
.
Mudah saja!
.
🔸Tutup mata
🔸Sapu WD sekeliling mata atas kelopak mata.
🔸Dan sapu ARAH LAWAN jam di sekeliling mata.
.
Amalkan setiap mlm sblm tidur.
In sha allah hari ke hari mslh eyebag atau dark circles atau kedutan mata akan berkurang.
.
#wdgombak #wdkualalumpur #wdnadikecantikanku
#WDlover #wdubatjerawat #wdubatjeragat #wdcalitcalitcantiksatubody

#tipswd
_
Siapa ade masalah EYEBAG dan KEDUTAN MATA?? WD boleh bantu korang yg ade masalah antara salah satu atau kedua-duanya.
.
Kebaikan WD utk masalah ini adalah mampu membekalkan kolagen pada kulit bawah mata. Mengurangkan kedutan dan mampu mencerahkan kulit.
.
Mudah saja!
.
🔸Tutup mata
🔸Sapu WD sekeliling mata atas kelopak mata.
🔸Dan sapu ARAH LAWAN jam di sekeliling mata.
.
Amalkan setiap mlm sblm tidur.
In sha allah hari ke hari mslh eyebag atau dark circles atau kedutan mata akan berkurang.
.
#wdgombak #wdkualalumpur #wdnadikecantikanku
#WDlover #wdubatjerawat #wdubatjeragat #wdcalitcalitcantiksatubody
3 0 13 September, 2019
@wd_ciknuzulkelantan Profile picture

@wd_ciknuzulkelantan

SEJAK CALIT WD NI, BINI JIRAN SEBELAH PUN TAK SENANG DUDUK!😆 Aduduuu ni baru 5 bulan konsisten calit.

Cemana la kalau setahun.Jangan terawet jadi baby sudah ye kak. 🤣

Pegi jogging ngan anak anak pun ramai tegur, "ni semua adik adik ke? Aaahh sudah.

Patut la ramai yang pakai krim syantik #AJAIB ni repeat order berbotol botol. 😆

#RAHSIA awet muda paling mudah!

Wd ni aktifkan sel sel yang sedang tidur, bina balik sel kulit baru supaya kulit korang cantik, cerah gebu, awet muda, bebas jerawat, jeragat, kulit kusam.
Tak yah risau nak sapu kat muka ke apa.Calit 3 point nadi je zat zat krim wd ni meresap masuk dalam pembuluh darah buat keje.

Best kann?

Nak tau RAHSIA awet muda jomm klik link ni cepat

KOMEN NAK
@
WASSUP CIK NUZUL
013 9352543
#calitnaksihat
#teammokdahebat
#bisnesjognuzul
#WDlover
#KrimAwetmuda

SEJAK CALIT WD NI, BINI JIRAN SEBELAH PUN TAK SENANG DUDUK!😆 Aduduuu ni baru 5 bulan konsisten calit.

Cemana la kalau setahun.Jangan terawet jadi baby sudah ye kak. 🤣

Pegi jogging ngan anak anak pun ramai tegur, "ni semua adik adik ke? Aaahh sudah.

Patut la ramai yang pakai krim syantik #AJAIB ni repeat order berbotol botol. 😆

#RAHSIA awet muda paling mudah!

Wd ni aktifkan sel sel yang sedang tidur, bina balik sel kulit baru supaya kulit korang cantik, cerah gebu, awet muda, bebas jerawat, jeragat, kulit kusam. 
Tak yah risau nak sapu kat muka ke apa.Calit 3 point nadi je zat zat krim wd ni meresap masuk dalam pembuluh darah buat keje.

Best kann?

Nak tau RAHSIA awet muda jomm klik link ni cepat

KOMEN NAK
@
WASSUP CIK NUZUL
013 9352543 
#calitnaksihat
#teammokdahebat
#bisnesjognuzul 
#WDlover
#KrimAwetmuda
5 0 13 September, 2019
@wdtasuzy_kualalumpur Profile picture

@wdtasuzy_kualalumpur

Ada yang tanya boleh ke kena air atau perfume lepas sapu #WDTA ni..
.
Masih ramai yang confuse kan. Lepas calit #WDTA boleh kena air, perfume atau losyen ker?
.
JAWAPAN: BOLEH awak, tak perlu risau jika terkena air, perfume atau losyen lepas dah calit #WDTA, sebab krim #WDTA menggunakan Teknologi NANO yang mana ia pantas menyerap 12 kali ganda terus ke lapisan kulit. Sebab itu bila sapu je #WDTA, takda rasa melekit kat permukaan kulit.
.
Lepas calit #WDTA ni kat nadi, molekul-molekul yang halus tu akan terus meresap ke lapisan kulit dan terus ke salur pembuluh darah. Masa ni lah #WDTA buat kerja tau. Senyap-senyap buat kerja. Korang buat kerja macam biasa, tau2 je tengok muka kat cermin plink plink plink glowing gitu.
Pegang pipi terasa waaaahhh lembut nye, toink toink anjal nye.
.
Tak nak ke uolls bila pegang kulit wajah dah tak berminyak? .
.
Kalau nak tau kene cuba sendiri okeyh. Ramai yang dah tangkap cinta tau dengan si kenid #WDTA ni.😍
.
Hubungi Suzy segera untuk dapatkan krim ajaib #WDTA ni di 📱0175398512
.
Atau klik link di bio Suzy..😉
.
#wdta #wdec #wdmalaysia #wdselangor #wdampang #wdcheras #wdpetalingjaya #wdpenang #wdpantaidalam #wdpahang #wdmuar #wdjohor #wdlover #wdmelaka #wdkualalumpur #wdputrajaya #bazarpaknil #ctdk #instaviral

Ada yang tanya boleh ke kena air atau perfume lepas sapu #WDTA ni..
.
Masih ramai yang confuse kan.  Lepas calit #WDTA boleh kena air, perfume atau losyen ker?
.
JAWAPAN: BOLEH awak, tak perlu risau jika terkena air, perfume atau losyen lepas dah calit #WDTA, sebab krim #WDTA menggunakan Teknologi NANO yang mana ia pantas menyerap 12 kali ganda terus ke lapisan kulit. Sebab itu bila sapu je #WDTA, takda rasa melekit kat permukaan kulit.
.
Lepas calit #WDTA ni kat nadi, molekul-molekul yang halus tu akan terus meresap ke lapisan kulit dan terus ke salur pembuluh darah. Masa ni lah #WDTA buat kerja tau. Senyap-senyap buat kerja. Korang buat kerja macam biasa, tau2 je tengok muka kat cermin plink plink plink glowing gitu.
Pegang pipi terasa waaaahhh lembut nye, toink toink anjal nye.
.
Tak nak ke uolls bila pegang kulit wajah dah tak berminyak? .
.
Kalau nak tau kene cuba sendiri okeyh. Ramai yang dah tangkap cinta tau dengan si kenid #WDTA ni.😍
.
Hubungi Suzy segera untuk dapatkan krim ajaib #WDTA ni di 📱0175398512
.
Atau klik link di bio Suzy..😉
.
#wdta #wdec #wdmalaysia #wdselangor #wdampang #wdcheras #wdpetalingjaya #wdpenang #wdpantaidalam #wdpahang #wdmuar #wdjohor #wdlover #wdmelaka #wdkualalumpur #wdputrajaya #bazarpaknil #ctdk #instaviral
5 0 13 September, 2019
@wdtabeauty_official Profile picture

@wdtabeauty_official

Ingat lagi tak doktor kita yang sebelum ni tak banyak citer terus grab 2 WD tu?
.
.
Baru baru ni dia bagi feedback tau. Alah alahhhh baru je lagi guna WD tapi macam macam citer best yang dia share tau.
.
.
Katanya ada orang tegur nampak muda,umur macam 20an. Padahal dah 30an,anak 4 orang tuu. .
.
Yang paling best pipi naek gebu, dah macam cucuk botox plak kan? Tu la bestnya WD,calit² kat nadi je dah macam cucuk botox. 😍
.
.
Tak sampai sebulan guna, dah nampak perubahan.Yang penting konsisten ajee. Doktor ni kita faham, kerja boleh kata 24 jam sentiasa sibuk kan. Belum lagi nak urus family. Dengan WD mudah je, calit nadi kesan satu body Uolls.
Wd memang terbaek.
.
.
Nak awetmuda macam Doktor Aqila, ajomm whatsapp nani terus ok 📲📲📲 0187724434
.
.
#WdtaJohor
#DealerSah
#Wdlover
#KrimAwetmuda
#KrimSusukModen
#KrimCantek
#DealerWanted

Ingat lagi tak doktor kita yang sebelum ni tak banyak citer terus grab 2 WD tu?
.
.
Baru baru ni dia bagi feedback tau. Alah alahhhh baru je lagi guna WD tapi macam macam citer best yang dia share tau.
.
.
Katanya ada orang tegur nampak muda,umur macam 20an. Padahal dah 30an,anak 4 orang tuu. .
.
Yang paling best pipi naek gebu, dah macam cucuk botox plak kan?  Tu la bestnya WD,calit² kat nadi je dah macam cucuk botox. 😍
.
.
Tak sampai sebulan guna, dah nampak perubahan.Yang penting konsisten ajee. Doktor ni kita faham, kerja boleh kata 24 jam sentiasa sibuk kan. Belum lagi nak urus family. Dengan WD mudah je, calit nadi kesan satu body Uolls.
Wd memang terbaek.
.
.
Nak awetmuda macam Doktor Aqila, ajomm whatsapp nani terus ok 📲📲📲 0187724434
.
.
#WdtaJohor
#DealerSah
#Wdlover
#KrimAwetmuda 
#KrimSusukModen 
#KrimCantek
#DealerWanted
8 0 12 September, 2019
@wdtaseri_sitiawan Profile picture

@wdtaseri_sitiawan

Toksin dan darah kotor punca kulit muka bermasalah dan berat badan susah turun.

Lagi tebal toksin bekepok-kepok dan lagi banyak darah kotor dalam badan lagilah mudah penyakit nak singgah.

Pakai skincare lambat berkesan, minum supplement kurang berjaya, makan jamu tak memuaskan sebab toksinlah yang sekat zat-zat tu. Bukan masalah produk.

Sampai bila korang nak simpan toksin?
Esok, lusa, bulan depan, tahun depan atau sampai bila-bila. Tak patut.

Amanah Allah tu, kene jaga. Untuk diri sendiri mudah buat kerja, mudah tunai ibadah bila dah bebas masalah atau penyakit.

Tak nak simpan toksin. Jom calit krim WD cepatttt.

Dalam WD ada akar peony tree berfungsi buang toskin degil dan buang darah kotor berpenyakit.

Bila dalaman dah ok. Bebas toksin degil dan darah kotor. Zat-zat lain dalam WD akan beri manfaat lain juga.

Kulit sihat, bersih, cantik berseri-seri, cerah, tegang, anjal, flawless, glowing, nampak muda dari usia.

Krim mudah resap, tak likat, tak mudah tumpah, water base. Sah bawa solat.

WD Selamat digunakan, berkesan, lulusan KKM, HALAL dari jakim dan bebas bahan kimia.

Nak campur dengan skincare, supplement Dan jamu pun boleh. WD jadi BOOSTER tapi pastikan produk bebas bahan larangan, okey👌

#SeriWdlover
#WDlover
#DealerAdleesyaBeauty
#TMH120919

Toksin dan darah kotor punca kulit muka bermasalah dan berat badan susah turun.

Lagi tebal toksin bekepok-kepok dan lagi banyak darah kotor dalam badan lagilah mudah penyakit nak singgah.

Pakai skincare lambat berkesan, minum supplement kurang berjaya, makan jamu tak memuaskan sebab toksinlah yang sekat zat-zat tu. Bukan masalah produk.

Sampai bila korang nak simpan toksin?
Esok, lusa, bulan depan, tahun depan atau sampai bila-bila. Tak patut.

Amanah Allah tu, kene jaga. Untuk diri sendiri mudah buat kerja, mudah tunai ibadah bila dah bebas masalah atau penyakit.

Tak nak simpan toksin. Jom calit krim WD cepatttt.

Dalam WD ada akar peony tree berfungsi buang toskin degil dan buang darah kotor berpenyakit.

Bila dalaman dah ok. Bebas toksin degil dan darah kotor. Zat-zat lain dalam WD akan beri manfaat lain juga.

Kulit sihat, bersih, cantik berseri-seri, cerah, tegang, anjal, flawless, glowing, nampak muda dari usia.

Krim mudah resap, tak likat, tak mudah tumpah, water base. Sah bawa solat.

WD Selamat digunakan, berkesan, lulusan KKM, HALAL dari jakim dan bebas bahan kimia.

Nak campur dengan skincare, supplement Dan jamu pun boleh. WD jadi BOOSTER tapi pastikan produk bebas bahan larangan, okey👌

#SeriWdlover
#WDlover
#DealerAdleesyaBeauty
#TMH120919
7 0 12 September, 2019
@wdtafatin_terengganu Profile picture

@wdtafatin_terengganu

KENAPA PERLU Sapu WDTA IKUT LAWAN ARAH JAM
_
1) Pergerakan mengelilingi Kaabah arah lawan jam memberikan tenaga hayat secara semula jadi daripada alam semesta. Pergerakan ini juga mengimbangi sistem otak dan tulang belakang manusia.. _
2) Peredaran darah atau apa saja di dalam tubuh manusia mengikut lawan jam. Justeru dengan mengelilingi Kaabah mengikut lawan jam, bermakna peredaran darah di dalam badan meningkat dan sudah tentunya akan menambahkan tenaga.
_
3) Pernahkah anda memerhati para atlet berlari di padang balapan? Sedarkah anda bahawa mereka berlari melawan arah jam? Hal ini kerana menurut mereka, jika manusia berlari mengikut pusingan jam yang sedia ada, para atlet akan mudah penat berbanding membuat larian melawan arah jam. Darah manusia mengalir dari kiri ke kanan masuk ke dalam jantung kita. Apabila kita berlari dalam keadaan melawan pusingan jam, darah kita akan bergerak dengan lebih lancar akibat tekanan yang terhasil berbanding dengan larian yang mengikut arah jam. Selain itu, planet yang kita diami ini juga begerak mengelilingi matahari dalam pusingan melawan arah jam.
_
4) imej DNA yang ditunjukkan di dalam warna juga mengikut hukum bergerak lawan jam
Semua yang ada di alam ini bergerak mengikut lawan jam, Allah telah tentukan hukumnya begitu.
_
For details Klik Link BIO 👉
.
.
#Adleesyabeauty
#WDlover
#KrimAwetMuda

KENAPA PERLU Sapu WDTA IKUT LAWAN ARAH JAM
_
1) Pergerakan mengelilingi Kaabah arah lawan jam memberikan tenaga hayat secara semula jadi daripada alam semesta. Pergerakan ini juga mengimbangi sistem otak dan tulang belakang manusia.. _
2) Peredaran darah atau apa saja di dalam tubuh manusia mengikut lawan jam. Justeru dengan mengelilingi Kaabah mengikut lawan jam, bermakna peredaran darah di dalam badan meningkat dan sudah tentunya akan menambahkan tenaga.
_
3) Pernahkah anda memerhati para atlet berlari di padang balapan? Sedarkah anda bahawa mereka berlari melawan arah jam? Hal ini kerana menurut mereka, jika manusia berlari mengikut pusingan jam yang sedia ada, para atlet akan mudah penat berbanding membuat larian melawan arah jam. Darah manusia mengalir dari kiri ke kanan masuk ke dalam jantung kita. Apabila kita berlari dalam keadaan melawan pusingan jam, darah kita akan bergerak dengan lebih lancar akibat tekanan yang terhasil berbanding dengan larian yang mengikut arah jam. Selain itu, planet yang kita diami ini juga begerak mengelilingi matahari dalam pusingan melawan arah jam.
_
4) imej DNA yang ditunjukkan di dalam warna juga mengikut hukum bergerak lawan jam
Semua yang ada di alam ini bergerak mengikut lawan jam, Allah telah tentukan hukumnya begitu.
_
For details Klik Link BIO 👉
.
.
#Adleesyabeauty
#WDlover
#KrimAwetMuda
8 0 12 September, 2019
@wdtasuzy_kualalumpur Profile picture

@wdtasuzy_kualalumpur

Jerawat naik dan naik lagi. .
.
Non-stop. Ada orang salah guna skincare naik jerawat, ada orang bila nak period naik jerawat, ada orang jerawat naik tempat yang sama berulang kali. .
.
Semua berbeza situasi kan? .
.
Jerawat naik tak semestinya disebabkan skincare atau produk luaran, boleh jadi juga faktor dalaman kemungkinan besar disebabkan hormon, toksin, sel sel yang tak aktif atau darah kotor. .
.
Darah kotor tu macammana? .
.
Darah kotor yang dimaksudkan adalah darah yang banyak mengandung zat-zat sisa metabolisme sel-sel tubuh terutama karbondiaoksida (Co2).
.
Biasanya darah kotor banyak yang mengandung Co2 akan dibawa keparu-paru untuk dibersihkan, setelah darah menjadi bersih dan kembali mendapatkan oksigen, darah akan dibawa kejantung untuk disebarkan sel organ tubuh lain dan seperti itu seterusnya.
.
Tapi perjalanan darah kita gagal di saring semasa proses saringan. Perjalanan darah yang tak lancar membuatkan punca darah kotor terjadi. .
.
Paling mudah calit calit je pada 3 nadi utama kerana melalui sapuan dinadi akan terus meresap dan mengangkut darah ke seluruh tubuh badan dengan laju.
.
Ekstrak Tree Peony yang ada dalam WDTA mampu melancarkan perjalanan darah dan membuang sisa toksin dalam badan. .
.
Maka dengan adanya kandungan bahan ini mampu merawat masalah darah kotor di tubuh badan kita dengan mudah dan di rawat peringkat demi peringkat. .
.
Muka pun jadi pinkish berseri-seri je sebab toksin dah keluar melalui perpeluhan dan perkumuhan.
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? .
.
Boleh oder terus ke wasap Suzy : 📲 0175398512
.
#wdta #wdec #wdkl #wdtakl #wdmalaysia #wdmuar #jerawat #jeragat #awetmuda #wdcheras #wdselangor #wdlover #bazarpaknil #instafamous

Jerawat naik dan naik lagi. .
.
Non-stop. Ada orang salah guna skincare naik jerawat, ada orang bila nak period naik jerawat, ada orang jerawat naik tempat yang sama berulang kali. .
.
Semua berbeza situasi kan? .
.
Jerawat naik tak semestinya disebabkan skincare atau produk luaran, boleh jadi juga faktor dalaman kemungkinan besar disebabkan hormon, toksin, sel sel yang tak aktif atau darah kotor. .
.
Darah kotor tu macammana? .
.
Darah kotor yang dimaksudkan adalah darah yang banyak mengandung zat-zat sisa metabolisme sel-sel tubuh terutama karbondiaoksida (Co2).
.
Biasanya darah kotor banyak yang mengandung Co2 akan dibawa keparu-paru untuk dibersihkan, setelah darah menjadi bersih dan kembali mendapatkan oksigen, darah akan dibawa kejantung untuk disebarkan sel organ tubuh lain dan seperti itu seterusnya.
.
Tapi perjalanan darah kita gagal di saring semasa proses saringan. Perjalanan darah yang tak lancar membuatkan punca darah kotor terjadi. .
.
Paling mudah calit calit je pada 3 nadi utama kerana melalui sapuan dinadi akan terus meresap dan mengangkut darah ke seluruh tubuh badan dengan laju.
.
Ekstrak Tree Peony yang ada dalam WDTA mampu melancarkan perjalanan darah dan membuang sisa toksin dalam badan. .
.
Maka dengan adanya kandungan bahan ini mampu merawat masalah darah kotor di tubuh badan kita dengan mudah dan di rawat peringkat demi peringkat. .
.
Muka pun jadi pinkish berseri-seri je sebab toksin dah keluar melalui perpeluhan dan perkumuhan.
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? .
.
Boleh oder terus ke wasap Suzy : 📲 0175398512
.
#wdta #wdec #wdkl #wdtakl #wdmalaysia #wdmuar #jerawat #jeragat #awetmuda #wdcheras #wdselangor #wdlover #bazarpaknil #instafamous
5 0 12 September, 2019
@wdperlis Profile picture

@wdperlis

Monink gaiss😍

Harinie ade tips specell dari kak ju guna tomato ajerr sesambil sesantai depan tv boleh cuba buat dan terus sapu di muka.
Tips hari ni dari #teamizah nak kongsi petua guna tomato. Bahan lain yang diperlukan adalah susu (kalau payah dapat susu segar, guna aje susu kotak okke). .

Cara buat:. 1. tumbuk tomato sehingga 3/4 hancur. .
2. letak sedikit susu pada tomato tadi, kacau guna sudu sehingga sebati.
3. kalau paste terlalu pekat, tapis keluar airnya. Jangan buang, uolls boleh minum air tersebut sangat sedap.
4. boleh letak kejap kat peti ais jangan sampai beku. Bila sejuk, ia dapat kecilkan liang roma masa buat treatment nanti.
5. tepek kat muka 20 ke 30 minit, kemudian basuh dengan air bersih.. Selain tue jangan lupa lepas mandi pagi nie cecepat ambil WD ( khas untuk #Wdlover),
Hattt nie paling mudah dan cepat sekali sebab dalam Wd yg chumel tue ade pelbagai fungsi dan manfaat yang bakal uols rasai.. FUNGSI UTAMA WD :

1) Anti Penuaan / Anti Aging
2) Pencerahan / Whitening
3) Menegangkan
4) Menganjalkan

Pilihan ditangan anda nak cuba yang mane 1 okeihh yang penting ke 2 nye memang bagus untuk penjagaan kulit muka.. Selamat mencuba dan boleh share untuk manfaat bersama, nahhh kak ju velanjarr leffmerah buat
sahabat semua ❤️ #DealerAdleesyaBeauty
#Teamizah

Monink gaiss😍

Harinie ade tips specell dari kak ju  guna tomato ajerr sesambil sesantai depan tv boleh cuba buat dan terus sapu di muka. 
Tips hari ni dari #teamizah nak kongsi petua guna tomato. Bahan lain yang diperlukan adalah susu (kalau payah dapat susu segar, guna aje susu kotak okke). .

Cara buat:. 1. tumbuk tomato sehingga 3/4 hancur. .
2. letak sedikit susu pada tomato tadi, kacau guna sudu sehingga sebati.
3. kalau paste terlalu pekat, tapis keluar airnya. Jangan buang, uolls boleh minum air tersebut sangat sedap.
4. boleh letak kejap kat peti ais jangan sampai beku. Bila sejuk, ia dapat kecilkan liang roma masa buat treatment nanti.
5. tepek kat muka 20 ke 30 minit, kemudian basuh dengan air bersih.. Selain tue jangan lupa lepas mandi pagi nie cecepat ambil WD ( khas untuk #Wdlover),
Hattt nie paling mudah dan cepat sekali sebab dalam Wd yg chumel tue ade pelbagai fungsi dan manfaat yang bakal uols rasai.. FUNGSI UTAMA WD :

1) Anti Penuaan / Anti Aging
2) Pencerahan / Whitening
3) Menegangkan
4) Menganjalkan

Pilihan ditangan anda nak cuba yang mane 1 okeihh yang penting ke 2 nye memang bagus untuk penjagaan kulit muka.. Selamat mencuba dan boleh share untuk manfaat bersama, nahhh kak ju velanjarr leffmerah buat 
sahabat semua ❤️ #DealerAdleesyaBeauty
#Teamizah
0 0 11 September, 2019
@wdec_official_n9 Profile picture

@wdec_official_n9

#infowd
_
Masih ramai yang tak tahu kan ini kan. Lepas calit WD bole kena air, losyen atau perfume ker?
.
JAWAPAN: BOLEH uolls, tak perlu risau jika terkena air, perfume atau losyen lepas dah calit WD, sebab krim WD menggunakan teknologi NANO yang mana ia pantas menyerap 12kali ganda terus ke lapisan kulit. Jika krim ni melekat je kat nadi, macam mana tindak balas nak berlaku, kan?
.
Lepas calit WD ni kat nadi nadi, tau lah dia buat kerja. Korang buat kerja macam biasa, tau2 esok bangun dari tidur je tengok muka kat cermin plink plink plink glowing gitu. 😍 .
.
Tak nak ke uolls bila pegang kulit wajah dah tak berminyak? Kalau nak tau kene cuba sendiri okeyh. Ramai yang dah tangkap cinta tau dengan si kenid WD ni. ❤️
.
Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
.
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover

#infowd
_
Masih ramai yang tak tahu kan ini kan. Lepas calit WD bole kena air, losyen atau perfume ker?
.
JAWAPAN: BOLEH uolls, tak perlu risau jika terkena air, perfume atau losyen lepas dah calit WD, sebab krim WD menggunakan teknologi NANO yang mana ia pantas menyerap 12kali ganda terus ke lapisan kulit. Jika krim ni melekat je kat nadi, macam mana tindak balas nak berlaku, kan?
.
Lepas calit WD ni kat nadi nadi, tau lah dia buat kerja. Korang buat kerja macam biasa, tau2 esok bangun dari tidur je tengok muka kat cermin plink plink plink glowing gitu. 😍 .
.
Tak nak ke uolls bila pegang kulit wajah dah tak berminyak? Kalau nak tau kene cuba sendiri okeyh. Ramai yang dah tangkap cinta tau dengan si kenid WD ni. ❤️
.
Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
. 
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover
6 0 11 September, 2019
@wdec_official_n9 Profile picture

@wdec_official_n9

#tipswd
_
Siapa ade masalah EYEBAG dan KEDUTAN MATA?? WD boleh bantu korang yg ade masalah antara salah satu atau kedua-duanya.
.
Kebaikan WD utk masalah ini adalah mampu membekalkan kolagen pada kulit bawah mata. Mengurangkan kedutan dan mampu mencerahkan kulit.
.
Mudah saja!
.
🔸Tutup mata
🔸Sapu WD sekeliling mata atas kelopak mata.
🔸Dan sapu ARAH LAWAN jam di sekeliling mata.
.
Amalkan setiap mlm sblm tidur.
In sha allah hari ke hari mslh eyebag atau dark circles atau kedutan mata akan berkurang.

Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
.
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover

#tipswd
_
Siapa ade masalah EYEBAG dan KEDUTAN MATA?? WD boleh bantu korang yg ade masalah antara salah satu atau kedua-duanya.
.
Kebaikan WD utk masalah ini adalah mampu membekalkan kolagen pada kulit bawah mata. Mengurangkan kedutan dan mampu mencerahkan kulit.
.
Mudah saja!
.
🔸Tutup mata
🔸Sapu WD sekeliling mata atas kelopak mata.
🔸Dan sapu ARAH LAWAN jam di sekeliling mata.
.
Amalkan setiap mlm sblm tidur.
In sha allah hari ke hari mslh eyebag atau dark circles atau kedutan mata akan berkurang.

Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
. 
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover
7 0 11 September, 2019
@wdec_official_n9 Profile picture

@wdec_official_n9

WD ni HALAL ke? Boleh dibawa solat?
.
.
Iye, WD nie HALAL, selamat digunakan dan ada lulusan KKM & BPFK serta mesra solat lagi. Kualiti setiasa terjaga oleh pihak bertanggungjawab Adleesya Beauty.
.
.
WD adalah produk bertaraf antarabangsa di kilangkan di malaysia bertaraf GMP.
.
.
Kalauuu korangg nakk taw Krim #WD ni kan special sesangatt diproses dengan menggunakan mesin khas yang canggih dan moden.
.
.
Bahan bahan yang berkualiti tinggi dari oversea diperhalusi menjadi molekul molekul kecil yang menggandungi zat bahan hebat tersebut.
.
.
Krim teknologi nano yan meresap sepantas 12 kali ganda daripada produk lain terus ke pembuluh darah untuk buat kerja.
.
.
WD merawat masalah luaran dari dalam dan automatik dalaman juga sihat dan bebas dari penyakit.
.
.
WD diformulasikan oleh Prof di Oxford London berpengalaman belasan tahun dalam bidang kecantikan dan bukan calang calang orang.
.
.
WD niee boleh bantu uolss cantikk dan sihatt samaa. Bukan tertumpuuu untukk nakk chantikkk sajaa kan sihatt pun pentingg jugakkk
. .
Krim #WD akan membantu sehabiss baikkk untukk bantuu masalahh yang korangg alami. In shaa allah rerata guna WD ramai sudahh jadi sihatt dan cantikk paling penting bolehh nampakk 5 tahun muda dari usia yang sebenarr.
. .
Wahhhh syiokkknyaaa , sampaii cik abang pun bolehh jelingg jelinggg manjurr hiks
MENCARI YANG HALAL ITU FARDU .
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? .
.
.
Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
.
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover

WD ni HALAL ke? Boleh dibawa solat?
.
.
Iye, WD nie HALAL, selamat digunakan dan ada lulusan KKM & BPFK serta mesra solat lagi. Kualiti setiasa terjaga oleh pihak bertanggungjawab Adleesya Beauty.
.
.
WD adalah produk bertaraf antarabangsa di kilangkan di malaysia bertaraf GMP.
.
.
Kalauuu korangg nakk taw Krim #WD ni kan special sesangatt diproses dengan menggunakan mesin khas yang canggih dan moden.
.
.
Bahan bahan yang berkualiti tinggi dari oversea diperhalusi menjadi molekul molekul kecil yang menggandungi zat bahan hebat tersebut.
.
.
Krim teknologi nano yan meresap sepantas 12 kali ganda daripada produk lain terus ke pembuluh darah untuk buat kerja.
.
.
WD merawat masalah luaran dari dalam dan automatik dalaman juga sihat dan bebas dari penyakit.
.
.
WD diformulasikan oleh Prof di Oxford London berpengalaman belasan tahun dalam bidang kecantikan dan bukan calang calang orang.
.
.
WD niee boleh bantu uolss cantikk dan sihatt samaa. Bukan tertumpuuu untukk nakk chantikkk sajaa kan sihatt pun pentingg jugakkk
. .
Krim #WD akan membantu sehabiss baikkk untukk bantuu masalahh yang korangg alami. In shaa allah rerata guna WD ramai sudahh jadi sihatt dan cantikk paling penting bolehh nampakk 5 tahun muda dari usia yang sebenarr.
. .
Wahhhh syiokkknyaaa , sampaii cik abang pun bolehh jelingg jelinggg manjurr hiks
MENCARI YANG HALAL ITU FARDU .
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? .
.
.
Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
. 
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover
6 0 11 September, 2019
@wdec_official_n9 Profile picture

@wdec_official_n9

WD ni HALAL ke? Boleh dibawa solat?
.
.
Iye, WD nie HALAL, selamat digunakan dan ada lulusan KKM & BPFK serta mesra solat lagi. Kualiti setiasa terjaga oleh pihak bertanggungjawab Adleesya Beauty.
.
.
WD adalah produk bertaraf antarabangsa di kilangkan di malaysia bertaraf GMP.
.
.
Kalauuu korangg nakk taw Krim #WD ni kan special sesangatt diproses dengan menggunakan mesin khas yang canggih dan moden.
.
.
Bahan bahan yang berkualiti tinggi dari oversea diperhalusi menjadi molekul molekul kecil yang menggandungi zat bahan hebat tersebut.
.
.
Krim teknologi nano yan meresap sepantas 12 kali ganda daripada produk lain terus ke pembuluh darah untuk buat kerja.
.
.
WD merawat masalah luaran dari dalam dan automatik dalaman juga sihat dan bebas dari penyakit.
.
.
WD diformulasikan oleh Prof di Oxford London berpengalaman belasan tahun dalam bidang kecantikan dan bukan calang calang orang.
.
.
WD niee boleh bantu uolss cantikk dan sihatt samaa. Bukan tertumpuuu untukk nakk chantikkk sajaa kan sihatt pun pentingg jugakkk
. .
Krim #WD akan membantu sehabiss baikkk untukk bantuu masalahh yang korangg alami. In shaa allah rerata guna WD ramai sudahh jadi sihatt dan cantikk paling penting bolehh nampakk 5 tahun muda dari usia yang sebenarr.
. .
Wahhhh syiokkknyaaa , sampaii cik abang pun bolehh jelingg jelinggg manjurr hiks
MENCARI YANG HALAL ITU FARDU .
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? .
.
.
Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
.
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover

WD ni HALAL ke? Boleh dibawa solat?
.
.
Iye, WD nie HALAL, selamat digunakan dan ada lulusan KKM & BPFK serta mesra solat lagi. Kualiti setiasa terjaga oleh pihak bertanggungjawab Adleesya Beauty.
.
.
WD adalah produk bertaraf antarabangsa di kilangkan di malaysia bertaraf GMP.
.
.
Kalauuu korangg nakk taw Krim #WD ni kan special sesangatt diproses dengan menggunakan mesin khas yang canggih dan moden.
.
.
Bahan bahan yang berkualiti tinggi dari oversea diperhalusi menjadi molekul molekul kecil yang menggandungi zat bahan hebat tersebut.
.
.
Krim teknologi nano yan meresap sepantas 12 kali ganda daripada produk lain terus ke pembuluh darah untuk buat kerja.
.
.
WD merawat masalah luaran dari dalam dan automatik dalaman juga sihat dan bebas dari penyakit.
.
.
WD diformulasikan oleh Prof di Oxford London berpengalaman belasan tahun dalam bidang kecantikan dan bukan calang calang orang.
.
.
WD niee boleh bantu uolss cantikk dan sihatt samaa. Bukan tertumpuuu untukk nakk chantikkk sajaa kan sihatt pun pentingg jugakkk
. .
Krim #WD akan membantu sehabiss baikkk untukk bantuu masalahh yang korangg alami. In shaa allah rerata guna WD ramai sudahh jadi sihatt dan cantikk paling penting bolehh nampakk 5 tahun muda dari usia yang sebenarr.
. .
Wahhhh syiokkknyaaa , sampaii cik abang pun bolehh jelingg jelinggg manjurr hiks
MENCARI YANG HALAL ITU FARDU .
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? .
.
.
Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
. 
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover
7 0 11 September, 2019
@wdta_wangsamaju Profile picture

@wdta_wangsamaju

#FUNGSI
-Awet Muda
-Cerah
-Tegang -Anjal
.
.
Krim NANO TEKNOLOGI yang paling berkesan untuk Awet muda, cerah, Tegang dan Anjal. .
.
WD ialah nama singkatan untuk women desiree. .
.
Tengok pada namanya saja dah merangkumi segala aspek yang wanita impikan. .
.
WD bukan sahaja krim Awet muda yang Fokus pada kecantikan luaran. malah kecantikan dalaman jugak. .
.
WDTA Terbukti mampu merawat dan meremajakan kembali diri kita. .
.
#wdtamalaysia
#WDlover

#FUNGSI
-Awet Muda
-Cerah
-Tegang -Anjal
.
.
Krim NANO TEKNOLOGI yang paling berkesan untuk Awet muda, cerah, Tegang dan Anjal. .
.
WD ialah nama singkatan untuk women desiree. .
.
Tengok pada namanya saja dah merangkumi segala aspek yang wanita impikan. .
.
WD bukan sahaja krim Awet muda yang Fokus pada kecantikan luaran. malah kecantikan dalaman jugak. .
.
WDTA Terbukti mampu merawat dan meremajakan kembali diri kita. .
.
#wdtamalaysia
#WDlover
1 0 11 September, 2019

Top #wdlover posts

@wdec_official Profile picture

@wdec_official

Jerawat dengan zaman remaja memang tak dapat dipisahkan kan. Best kalau dapat pakai WD ni sebab memang berkesan
.
Yang dulu takut takut nak cuba , tapi sekarang repeat berbotol botol tau. Malah ada yang cakap menyesal tak kenal WD dari awal. Macam tu lah luahan hati seorang pengguna WD .
.
Tapi kenapa agaknya ramai tak takut nak cuba WD ni ye ? Yang takut takut pun dah jatuh cinta bila tahu cerita pasal WD ni ? Sebabnya......
.
.
✔WD ni krim yang tak perlu sapu pada muka. Sapuan asas bukan pada muka
✔WD hanya sapu pada bahagian Nadi sahaja
✔WD mempunyai kelulusan KKM (NOT170602126K)
✔WD 100% selamat digunakan
✔WD selamat untuk ibu mengandung dan menyusu bayi
✔WD tak perlu telan atau minum
.
.
Calit kat nadi je dah dapat rawat jerawat? Iye, sebab kandungan peuraria mirifica dalam wd merawat jerawat dari dalam, dari akar umbi. Hidupkan balik sel kulit lama yang mati dan produce sel baru.
.
Kalau sebelum ni pakai macam macam produk tapi tak baik baik, cuba bersihkan dalaman uolls dengan WD. Sebab wd ada alar tree peony yang banti singkirkan toksin penyebab masalah jerawat tak surut2. Lancarkan perjalanan darah, dan bawak darah yang baik seluruh badan.
.
Suka pakai WD ni sebab bersihkan dalam luar. Patutlah segala masalah boleh selesai dengan WD, semua kulit serasi.
.
Lagi lagi time ada promo ni 3 4 botol terus sekaligus. Penangan #WDLover lain macam😱.
.
.
WD PROMO RM80 untuk setiap pembelian 2WD keatas. FREE POSTAGE & FREE GIFT

Jerawat dengan zaman remaja memang tak dapat dipisahkan kan. Best kalau dapat pakai WD ni sebab memang berkesan
.
Yang dulu takut takut nak cuba , tapi sekarang repeat berbotol botol tau. Malah ada yang cakap menyesal tak kenal WD dari awal. Macam tu lah luahan hati seorang pengguna WD .
.
Tapi kenapa agaknya ramai tak takut nak cuba WD ni ye ? Yang takut takut pun dah jatuh cinta bila tahu cerita pasal WD ni ? Sebabnya......
.
.
✔WD ni krim yang tak perlu sapu pada muka. Sapuan asas bukan pada muka
✔WD hanya sapu pada bahagian Nadi sahaja
✔WD mempunyai kelulusan KKM (NOT170602126K)
✔WD 100% selamat digunakan
✔WD selamat untuk ibu mengandung dan menyusu bayi
✔WD tak perlu telan atau minum
.
.
Calit kat nadi je dah dapat rawat jerawat? Iye, sebab kandungan peuraria mirifica dalam wd merawat jerawat dari dalam, dari akar umbi. Hidupkan balik sel kulit lama yang mati dan produce sel baru.
.
Kalau sebelum ni pakai macam macam produk tapi tak baik baik, cuba bersihkan dalaman uolls dengan WD. Sebab wd ada alar tree peony yang banti singkirkan toksin penyebab masalah jerawat tak surut2. Lancarkan perjalanan darah, dan bawak darah yang baik seluruh badan.
.
Suka pakai WD ni sebab bersihkan dalam luar. Patutlah segala masalah boleh selesai dengan WD, semua kulit serasi.
.
Lagi lagi time ada promo ni 3 4 botol terus sekaligus. Penangan #WDLover lain macam😱.
.
.
WD PROMO RM80 untuk setiap pembelian 2WD keatas. FREE POSTAGE & FREE GIFT
23 1 7 hours ago
@wd_womendesiree_kl Profile picture

@wd_womendesiree_kl

Kuala Lumpur, Malaysia

Huhuhu tak tahu Omak nak nangis atau nak jerit ni.. Stress tahap gaban dah ni, kenapa laa ko jadi cantik sangat ni sampai kalahkan aku dah ni, aarrrgghh stress!
Semalam duk tengah scroll wasap kat group, sekali mokda bagi testimoni ni. Tak tau kak ana nak jerit atau nak hantok kepala kat dinding sebab tengok testimoni ni mudo yak amat 🙉

Ehh sebonanyo testimoni ni umur bape ek? Nampakk muda amat dari kak ana ni, mukanya dah berubah sesangat ni. Kenapa dah nampakk macam muda dari Aku je ni? Ini tak boleh jadi niii “ Kak Ana stress Ada orang lebih muda dan lebih cantik dari kak Ana ni😂” Sekali kak ana tanya mokda, Ida.. Testimoni umur berapa ye? Ida pun menjawab : Umur #43 kak ana. Terus kak ana pengsann. Umur 43 nampak macam umur 30 tahun!
Ida biar betul. Asal nampakk muda sesangad niee. Ida Jawab betulll laa kak anaaaa oiii. Korang dapatt bayangkan takk macam mana perasaan kak ana waktuu tuww.

Inilah kesannyaa bila dah consistent pakaii 20 botol krim WD ni. Padan lahh ngancam abiss .Bilaa kitaa terawatt luar dan dalam dengan WD niee .Ofkuss lahh korang terlazakkk mudanyaa hikk hikk
Takkan nakk tengokk ajurr kan yang lelain lawoo dan boleh buat duitt sama. Hajomm polo kak Ana , Kak Ana ajarr korang syantekk dan boleh buat duit sama ehh .

Baruuuu lahh ohsemm ❤️ http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak
#DealerAdleesyaBeautySelangor
#SusukModenAwetMuda
#wdmurahmalaysia #wdbrunei #WDKrimMujarabUntukJerawat #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #WDHargaRM80 #WDKrimAjaib #WDSingapore #WDLover #WDWomenDesiree #WDLovers

Huhuhu tak tahu Omak nak nangis atau nak jerit ni.. Stress tahap gaban dah ni, kenapa laa ko jadi cantik sangat ni sampai kalahkan aku dah ni, aarrrgghh stress! 
Semalam duk tengah scroll wasap kat group, sekali mokda bagi testimoni ni. Tak tau kak ana nak jerit atau nak hantok kepala kat dinding sebab tengok testimoni ni mudo yak amat 🙉

Ehh sebonanyo testimoni ni umur bape ek? Nampakk muda amat dari kak ana ni, mukanya dah berubah sesangat ni. Kenapa dah nampakk macam muda dari Aku je ni? Ini tak boleh jadi niii “ Kak Ana stress Ada orang lebih muda dan lebih cantik dari kak Ana ni😂” Sekali kak ana tanya mokda, Ida.. Testimoni umur berapa ye? Ida pun menjawab : Umur #43  kak ana. Terus kak ana pengsann. Umur 43 nampak macam umur 30 tahun! 
Ida biar betul. Asal nampakk muda sesangad niee. Ida Jawab betulll laa kak anaaaa oiii.  Korang dapatt bayangkan takk macam mana perasaan kak ana waktuu tuww.

Inilah kesannyaa bila dah consistent pakaii 20 botol krim WD ni. Padan lahh ngancam abiss .Bilaa kitaa terawatt luar dan dalam dengan WD niee .Ofkuss lahh korang terlazakkk mudanyaa hikk hikk 
Takkan nakk tengokk ajurr kan yang lelain lawoo dan boleh buat duitt sama. Hajomm polo kak Ana , Kak Ana ajarr korang syantekk dan boleh buat duit sama ehh .

Baruuuu lahh ohsemm ❤️ http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak 
#DealerAdleesyaBeautySelangor
#SusukModenAwetMuda
#wdmurahmalaysia #wdbrunei #WDKrimMujarabUntukJerawat #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #WDHargaRM80 #WDKrimAjaib #WDSingapore #WDLover #WDWomenDesiree #WDLovers
3 2 23 July, 2019
@wd_ina Profile picture

@wd_ina

SETAHUN CALIT WD HAKAK 37 TAHUN DAH MACAM SUWET 27 DAH JADINYA

Tu lah ISTIMEWA nya krim ajaib ni. Calit kat 3 point nadi je dagu runcing, kulit tegang, pipi anjal toinkk toinkk.

Kulit pun pinkish jerr.

Ramuan RAHSIA krim wd ni bukan biasher biasher taw. Ada 33 herba terpilih yang TERBAIK untuk setiap wanita.

Konsisten pakai, kompom cenyum tengok muka sendiri kat cermin😁

Opss lelaki pun boleh pakai ye #krimWD ni.

Kasi ilang korang punya jerawat,jeragat dan kulit kusam tu.Baru lebih macho gituw!

Jom grab lekas,klik link di bio atau wassap +60177948951

Pssstt promosi jimat rm20 masih berlansung tau!

#Womendesire #wdta #krimteknologinano #krimawetmuda #krimkalisusia #calitcalitcantik #calitkatnadikesan1body #ubatparut #ubatjerawat #ubatjeragat #jerawatpasir #jeragathilang #wdlover #wdnegerisembilan #wdportdickson #postageseluruhnegeri #codareaportdickson #bazarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #like2like #likeforlike.

SETAHUN CALIT WD HAKAK 37 TAHUN DAH MACAM SUWET 27 DAH JADINYA

Tu lah ISTIMEWA nya krim ajaib ni. Calit kat 3 point nadi je dagu runcing, kulit tegang, pipi anjal toinkk toinkk.

Kulit pun pinkish jerr.

Ramuan RAHSIA krim wd ni bukan biasher biasher taw. Ada 33 herba terpilih yang TERBAIK untuk setiap wanita.

Konsisten pakai, kompom cenyum tengok muka sendiri kat cermin😁

Opss lelaki pun boleh pakai ye #krimWD ni.

Kasi ilang korang punya jerawat,jeragat dan kulit kusam tu.Baru lebih macho gituw!

Jom grab lekas,klik link di bio atau wassap +60177948951

Pssstt promosi jimat rm20 masih berlansung tau!

#Womendesire#wdta#krimteknologinano#krimawetmuda#krimkalisusia#calitcalitcantik#calitkatnadikesan1body#ubatparut#ubatjerawat#ubatjeragat#jerawatpasir#jeragathilang#wdlover#wdnegerisembilan#wdportdickson#postageseluruhnegeri#codareaportdickson#bazarpaknil#terapiinstagram#aurainsta#like2like#likeforlike.
9 0 2 September, 2019
@wd_ina Profile picture

@wd_ina

Dah macam kena BOTOX. Memang dah ramai dapat manfaat dari WDTA ni tau uolls. Semua yang guna memasing dah awet muda. Ada tu nampak muda 10tahun dari usia asal. .
.
.
1) Apa Fungsi WDTA?
Antara 4 Fungsi utama WDTA adalah untuk anti penuaan (awetmuda) mencerahkan kulit (glowing), menegangkan dan menganjalkan tisu kendur dengan pantas.
.
.
2) Kesan berapa lama?
Ni soalan paling WIN. Paling femes soalan ni tau. Kesan adalah bergantung kepada dalaman badan setiap orang. Kalau dalaman kurang masalah, dalam seminggu pon dah nampak kesan. .
.
.
WDTA kesannya 3x ganda dari WD lama. Kalau WD lama dah boleh bantu ramai pengguna untuk dapatkan kulit cerah, glowing, awet muda maka #WDTA bekerja 3x ganda lagi tau! Best tak kalau WDTA bantu selesaikan masalah korang?
.
.
Paling penting KONSISTEN. Tips nak dapatkan kesan letopss macam testi kami, wajib calit di 3 nadi 2x sehari. Boleh buat krim malam n make up base jugak.
.
.
3) Dari umur berapa boleh guna WDTA?
Paling best WDTA ni boleh digunakan oleh semua golongan, dari ibu hamil, menyusukan baby, wanita dalam pantang hingga warga emas. Anak dara sangat digalakkan guna tau. Cegah dan rawat dalaman dari usia muda, kesan nya berganda-ganda bila dah meningkat usia.

Nak diskaun?
Nak Free WD?
Free Pos
Free Gift

Cepat wasap klik link di bio atau wassap +60177948951

#wdselangor #wdlover #wdkajangbangi #AWETMUDA #susukmoden #magikkrim #cerahberseri #cerahsekata #glowingskin #skinfood #flowless #jerawat #jeragat #tegang #anjal #kusam #calitcalitcantik #aurainsta - #regrann

Dah macam kena BOTOX. Memang dah ramai dapat manfaat dari WDTA ni tau uolls. Semua yang guna memasing dah awet muda. Ada tu nampak muda 10tahun dari usia asal. .
.
.
1) Apa Fungsi WDTA?
Antara 4 Fungsi utama WDTA adalah untuk anti penuaan (awetmuda) mencerahkan kulit (glowing), menegangkan dan menganjalkan tisu kendur dengan pantas.
.
.
2) Kesan berapa lama?
Ni soalan paling WIN. Paling femes soalan ni tau. Kesan adalah bergantung kepada dalaman badan setiap orang. Kalau dalaman kurang masalah, dalam seminggu pon dah nampak kesan. .
.
.
WDTA kesannya 3x ganda dari WD lama. Kalau WD lama dah boleh bantu ramai pengguna untuk dapatkan kulit cerah, glowing, awet muda maka #WDTA bekerja 3x ganda lagi tau! Best tak kalau WDTA bantu selesaikan masalah korang?
.
.
Paling penting KONSISTEN. Tips nak dapatkan kesan letopss macam testi kami, wajib calit di 3 nadi 2x sehari. Boleh buat krim malam n make up base jugak.
.
.
3) Dari umur berapa boleh guna WDTA?
Paling best WDTA ni boleh digunakan oleh semua golongan, dari ibu hamil, menyusukan baby, wanita dalam pantang hingga warga emas. Anak dara sangat digalakkan guna tau. Cegah dan rawat dalaman dari usia muda, kesan nya berganda-ganda bila dah meningkat usia.

Nak diskaun?
Nak Free WD?
Free Pos
Free Gift

Cepat wasap klik link di bio atau wassap +60177948951

#wdselangor #wdlover #wdkajangbangi #AWETMUDA #susukmoden #magikkrim #cerahberseri #cerahsekata #glowingskin #skinfood #flowless #jerawat #jeragat #tegang #anjal #kusam #calitcalitcantik #aurainsta - #regrann
7 0 12 hours ago
@womendesiree_klang Profile picture

@womendesiree_klang

Klang

Fuhhh belum habis 1 botol. Jeragatt dah angkatt kaki
Haha .
.
Serenderr wehhh. Kejamm awakk #WD. Kasi halau sampai macam tu sekali .
.
Jeragat sukarr taww nakk di kikiss .Tapi dengan WD dia hilang secara semulajadi perlahan lahan
.
.
Tanpa ada pengelupasan yang pedihkan kulittt. .
.
Seronokkk nakkk lompatt wehhh. Lelagi bila kawan dokk puji pakai apa niee kulitt makin cerah awet muda .
.
Halahh halahh nakk tutup mukaa maluu taw kene puji hiks 🙈
.
.
Hituu akakk pakai takk konsisten taww .
Agakkk agak kalauu akak pakai konsisten ada lawa macam nelopa takkk eh ehh tiberr 🤪
.
.
Ahhahaha jom kitaa cegah kulitt JERAGAT dengan WD krim hajaib sangad famos amoss abad niee. Kini 5 tahun di pasaran ❤️
.
.
#CalitDiNadiCantikSatuBody
Kakfau www.wasap.my/601119289525
#WDLover since Sep 2016
#CODMeruKlang
#DealerAdleesyaBeauty
#MeruKlang
#TeamMokdaHebat
#WdecMeruKlang
#WdTetapDihati
#Pengedardiperlukan
#calitcalitcantiksihatawetmuda
#RahsiaTranformasi #krimhormon #awetmuda
#krimawetmuda
#KrimHormonTerbaik
#WomenDesireeEssentialCream
#krimhormonwanita #bioeverplus #firmax3
#terapiinstagram #instafood #instamagik #jemyaira #neelofa #like4like #likeforlike
.
.

Fuhhh belum habis 1 botol. Jeragatt dah angkatt kaki 
Haha .
.
Serenderr wehhh. Kejamm awakk #WD. Kasi halau sampai macam tu sekali .
.
Jeragat sukarr taww nakk di kikiss .Tapi dengan WD dia hilang secara semulajadi perlahan lahan
.
.
Tanpa ada pengelupasan yang pedihkan kulittt. .
.
Seronokkk nakkk lompatt wehhh. Lelagi bila kawan dokk puji pakai apa niee kulitt makin cerah awet muda .
.
Halahh halahh nakk tutup mukaa maluu taw kene puji hiks 🙈
.
.
Hituu akakk pakai takk konsisten taww .
Agakkk agak kalauu akak pakai konsisten ada lawa macam nelopa takkk eh ehh tiberr 🤪
.
.
Ahhahaha jom kitaa cegah kulitt JERAGAT dengan WD krim hajaib sangad famos amoss abad niee. Kini 5 tahun di pasaran ❤️
.
.
#CalitDiNadiCantikSatuBody
Kakfau www.wasap.my/601119289525
#WDLover since Sep 2016
#CODMeruKlang
 #DealerAdleesyaBeauty
#MeruKlang
#TeamMokdaHebat
#WdecMeruKlang
#WdTetapDihati
#Pengedardiperlukan
#calitcalitcantiksihatawetmuda
#RahsiaTranformasi #krimhormon #awetmuda
#krimawetmuda
#KrimHormonTerbaik
#WomenDesireeEssentialCream 
#krimhormonwanita  #bioeverplus #firmax3
#terapiinstagram  #instafood #instamagik #jemyaira #neelofa #like4like #likeforlike
.
.
9 1 22 hours ago
@wdta_aowaleet Profile picture

@wdta_aowaleet

Satu rahsia yang uolss mungkin tak tahu selain dari jerawat atau jeragat, #WD boleh membaiki sel kulit kita supaya nampak bersih licin macam kulit baru 😍
.
🌻AKAR TREE PEONY
-Bahan utama dalam krim ni untuk singkirkan toksin jahat dan darah kotor dari badan kita. Pernah guna skincare atau supplement tapi tak berkesan? Toksin puncanya. Jadi lepas dibuang, kulit dapat terus meresap nutrein dari produk
.
🌷GLUTATHIONE
-Selain dari mencerah, bahan ni bertindak memudarkan jeragat atau bintik hitam pada kulit. Sebab tu, makin lama jeragat makin kecil dan automatic hilang. Boleh juga untuk mencerahkan kulit 3x ganda dari tona asal
.
☘️ NIACINAMIDE
-Bangun pagi kulit rasa lembap jurr. Ni ha bahan dia. Vitamin E penting untuk kekalkan tahan kelembapan kulit kita. Malah, boleh kecilkan pori besar
.
Ni baru 3 dari 5 main ingredient #WD. Dekat pasaran mau cecah 1 ke 2ratus. Kita disini offer RM100 shja seunit. Beli 2 dah jadi RM80. JIMAT RM40 kat situ 😍
.
.
wasap 0177948951 fast respon
.
#womendesiree #wdta #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #wdpenang wdkedah #wdselangor #skincaremalaysia #skincareroutine #wdta #wdklang #wdshahalam #wdbanting #ubatjerawat #awetmuda #krimhormon #wdtaklang #tipskecantikanalami #krimwdec #wdmurah #wdlover #tipscantik #tipskecantikanalami #hilangkanjerawat #niacinamide #arbutin

Satu rahsia yang uolss mungkin tak tahu selain dari jerawat atau jeragat, #WD boleh membaiki sel kulit kita supaya nampak bersih licin macam kulit baru 😍
.
🌻AKAR TREE PEONY
-Bahan utama dalam krim ni untuk singkirkan toksin jahat dan darah kotor dari badan kita. Pernah guna skincare atau supplement tapi tak berkesan? Toksin puncanya. Jadi lepas dibuang, kulit dapat terus meresap nutrein dari produk
.
🌷GLUTATHIONE
-Selain dari mencerah, bahan ni bertindak memudarkan jeragat atau bintik hitam pada kulit. Sebab tu, makin lama jeragat makin kecil dan automatic hilang. Boleh juga untuk mencerahkan kulit 3x ganda dari tona asal
.
☘️ NIACINAMIDE
-Bangun pagi kulit rasa lembap jurr. Ni ha bahan dia. Vitamin E penting untuk kekalkan tahan kelembapan kulit kita. Malah, boleh kecilkan pori besar
.
Ni baru 3 dari 5 main ingredient #WD. Dekat pasaran mau cecah 1 ke 2ratus. Kita disini offer RM100 shja seunit. Beli 2 dah jadi RM80. JIMAT RM40 kat situ 😍
.
.
wasap 0177948951 fast respon
.
#womendesiree #wdta #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #wdpenang wdkedah #wdselangor #skincaremalaysia  #skincareroutine #wdta #wdklang #wdshahalam #wdbanting #ubatjerawat #awetmuda #krimhormon #wdtaklang #tipskecantikanalami #krimwdec #wdmurah #wdlover #tipscantik #tipskecantikanalami #hilangkanjerawat #niacinamide #arbutin
0 0 12 minutes ago
@wdec.store Profile picture

@wdec.store

Tahun berganti tahun tupp tupp dah 5 tahun WD dalam pasaran online dan offline
.
.
Dari packaging comel lote sekarang lebih upgrade dan yang pasti lebih eksklusif uolss. Setiap kotak ade jalan cerita tersendiri sama jugak macam kita kan yang kecik ke besar ehhh 😆
.
.
Terima kasih buat semua pengguna #WDLover yang masih setia menjadi pengguna dari dulu hingga kini
.
.
#krimwd
#krimawetmuda
#CalitDiNadiCantikSatuBody

Tahun berganti tahun tupp tupp dah 5 tahun WD dalam pasaran online dan offline
.
.
Dari packaging comel lote sekarang lebih upgrade dan yang pasti lebih eksklusif uolss. Setiap kotak ade jalan cerita tersendiri sama jugak macam kita kan yang kecik ke besar ehhh 😆
.
.
Terima kasih buat semua pengguna #WDLover yang masih setia menjadi pengguna dari dulu hingga kini
.
.
#krimwd
#krimawetmuda
#CalitDiNadiCantikSatuBody
2 0 15 September, 2019
@wdta_aowaleet Profile picture

@wdta_aowaleet

Makin calit makin cantik berseri
Makin calit makin cerah
Makin calit makin awet muda
Makin calit makin terjaga dalamannya. .
.
Eh ehh sape tak suka kann. Dah la nak konsisten mudah yakmattt. Tak perlu nak makan/minum kemam bagai
Itulah kuasa calitan #WDTA dengan izinNYA, alhamdulillah 😍
.
Wassap 0177948951

#WDLover since Sep 2016
#CODpasirgudang
#DealerAdleesyaBeauty
#TeamMokdaHebat
#WdTetapDihati
#Pengedardiperlukan
#calitcalitcantiksihatawetmuda
#RahsiaTranformasi #krimhormon #awetmuda
#krimawetmuda
#KrimHormonTerbaik
#WomenDesireeEssentialCream
#krimhormonwanita #bioeverplus #firmax3
#terapiinstagram #instafood #instamagik #jemyaira #neelofa #like4like #likeforlike

Makin calit makin cantik berseri
Makin calit makin cerah
Makin calit makin awet muda
Makin calit makin terjaga dalamannya. .
.
Eh ehh sape tak suka kann. Dah la nak konsisten mudah yakmattt. Tak perlu nak makan/minum kemam bagai
Itulah kuasa calitan #WDTA dengan izinNYA, alhamdulillah 😍
.
Wassap 0177948951

#WDLover since Sep 2016
#CODpasirgudang
 #DealerAdleesyaBeauty
#TeamMokdaHebat
#WdTetapDihati
#Pengedardiperlukan
#calitcalitcantiksihatawetmuda
#RahsiaTranformasi #krimhormon #awetmuda
#krimawetmuda
#KrimHormonTerbaik
#WomenDesireeEssentialCream 
#krimhormonwanita  #bioeverplus #firmax3
#terapiinstagram  #instafood #instamagik #jemyaira #neelofa #like4like #likeforlike
5 0 25 July, 2019