#wdpenang Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #wdpenang and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
11.9
Average comment
0.3
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

@wd_officialmelaka Profile picture

@wd_officialmelaka

Satu rahsia yang uolss mungkin tak tahu selain dari jerawat atau jeragat, #WD boleh membaiki sel kulit kita supaya nampak bersih licin macam kulit baru 😍
.
🌻AKAR TREE PEONY
-Bahan utama dalam krim ni untuk singkirkan toksin jahat dan darah kotor dari badan kita. Pernah guna skincare atau supplement tapi tak berkesan? Toksin puncanya. Jadi lepas dibuang, kulit dapat terus meresap nutrein dari produk
.
🌷GLUTATHIONE
-Selain dari mencerah, bahan ni bertindak memudarkan jeragat atau bintik hitam pada kulit. Sebab tu, makin lama jeragat makin kecil dan automatic hilang. Boleh juga untuk mencerahkan kulit 3x ganda dari tona asal
.
☘️ NIACINAMIDE
-Bangun pagi kulit rasa lembap jurr. Ni ha bahan dia. Vitamin E penting untuk kekalkan tahan kelembapan kulit kita. Malah, boleh kecilkan pori besar
.
Ni baru 3 dari 5 main ingredient #WD. Dekat pasaran mau cecah 1 ke 2ratus. Kita disini offer RM100 shja seunit. Beli 2 dah jadi RM80. JIMAT RM40 kat situ 😍
.
.
wasap 0126201004 fast respon
.
#teamafcircle01011 #womendesiree #wdta #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #wdpenang wdkedah #wdselangor #skincaremalaysia #skincareroutine #wdta #wdklang #wdshahalam #wdbanting #ubatjerawat #awetmuda #krimhormon #wdtaklang #tipskecantikanalami #krimwdec #wdmurah #wdlover #tipscantik #tipskecantikanalami #hilangkanjerawat #niacinamide #arbutin

Satu rahsia yang uolss mungkin tak tahu selain dari jerawat atau jeragat, #WD boleh membaiki sel kulit kita supaya nampak bersih licin macam kulit baru 😍
.
🌻AKAR TREE PEONY
-Bahan utama dalam krim ni untuk singkirkan toksin jahat dan darah kotor dari badan kita. Pernah guna skincare atau supplement tapi tak berkesan? Toksin puncanya. Jadi lepas dibuang, kulit dapat terus meresap nutrein dari produk
.
🌷GLUTATHIONE
-Selain dari mencerah, bahan ni bertindak memudarkan jeragat atau bintik hitam pada kulit. Sebab tu, makin lama jeragat makin kecil dan automatic hilang. Boleh juga untuk mencerahkan kulit 3x ganda dari tona asal
.
☘️ NIACINAMIDE
-Bangun pagi kulit rasa lembap jurr. Ni ha bahan dia. Vitamin E penting untuk kekalkan tahan kelembapan kulit kita. Malah, boleh kecilkan pori besar
.
Ni baru 3 dari 5 main ingredient #WD. Dekat pasaran mau cecah 1 ke 2ratus. Kita disini offer RM100 shja seunit. Beli 2 dah jadi RM80. JIMAT RM40 kat situ 😍
.
.
wasap 0126201004 fast respon
.
#teamafcircle01011#womendesiree #wdta #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #wdpenang wdkedah #wdselangor #skincaremalaysia  #skincareroutine #wdta #wdklang #wdshahalam #wdbanting #ubatjerawat #awetmuda #krimhormon #wdtaklang #tipskecantikanalami #krimwdec #wdmurah #wdlover #tipscantik #tipskecantikanalami #hilangkanjerawat #niacinamide #arbutin
2 1 8 minutes ago
@womendesiree_ceqha Profile picture

@womendesiree_ceqha

"Stress betul kak Lin masa pregnant ni. Muka teruk!"
.
Biasalah, masa pregnant hormon kan berubah. Cuma kadang² jadi tunggang langgang, yang buat muka penuh jerawat tiba-tiba. Memang stress la.
.
Alhamdulillah jumpa WDTA masa dalam pantang. Ingatkan dah takde harapan, rupanya sinar yang datang.
.
Cuma calit kat 3 nadi je. Kak Lin suka sebab tak perlu habis banyak masa nak guna.
.
Kak Lin dah buktikan sendiri, anda bagaimana?
.
Jom mulakan calitan pertama WDTA sementara promosi RM 80 masih ada.
.
Free shipping with free gift. ❤
.
WhatsApps ceqha 0137158225 atau klik link pada bio @womendesiree_ceqha 😊

"Stress betul kak Lin masa pregnant ni. Muka teruk!"
.
Biasalah, masa pregnant hormon kan berubah. Cuma kadang² jadi tunggang langgang, yang buat muka penuh jerawat tiba-tiba. Memang stress la.
.
Alhamdulillah jumpa WDTA masa dalam pantang. Ingatkan dah takde harapan, rupanya sinar yang datang.
.
Cuma calit kat 3 nadi je. Kak Lin suka sebab tak perlu habis banyak masa nak guna.
.
Kak Lin dah buktikan sendiri, anda bagaimana?
.
Jom mulakan calitan pertama WDTA sementara promosi RM 80 masih ada.
.
Free shipping with free gift. ❤
.
WhatsApps ceqha 0137158225 atau klik link pada bio @womendesiree_ceqha 😊
4 1 4 hours ago
@wdta_jengka Profile picture

@wdta_jengka

Tanda tanda korang #WAJIB dapatkan Krim #WD. Cuba cek rerasa ada tak jadi camni 👇 - Rasa stress dengan kulit muka sendiri.Kusam yakmat! - Macam macam skincare dah cuba tetap tak ok - Makan supplement tak jadi apa - Down malu nak keluar rumah - Jerawat makin beranak pinak - Jeragat makin menebal - Muka nampak berusia dari umur - Kulit tangan gelap dari muka - Sakit hati tengok kulit muka kawan licin peloless - Nak cantik tapi takde masa nak belek muka -Nak produk yang berkesan dan mudah pakai

www.wasap.my/60107646424/promoWDIG

#wdta #wdselangor #WomenDesiree #KrimSusukModen #KrimAwetMuda #KrimKalisUsia #wdsingapore #wdkualalumpur #wdpenang #wdpahang #wdbrunei #like2like #likeforlike #bazaarpaknil

Tanda tanda korang #WAJIB dapatkan Krim #WD. Cuba  cek rerasa ada tak jadi camni 👇 - Rasa stress dengan kulit muka sendiri.Kusam yakmat! - Macam macam skincare dah cuba tetap tak ok - Makan supplement tak jadi apa - Down malu nak keluar rumah - Jerawat makin beranak pinak - Jeragat makin menebal - Muka nampak berusia dari umur - Kulit tangan gelap dari muka - Sakit hati tengok kulit muka kawan licin peloless -  Nak cantik tapi takde masa nak belek muka -Nak produk yang berkesan dan mudah pakai

www.wasap.my/60107646424/promoWDIG

#wdta #wdselangor #WomenDesiree #KrimSusukModen #KrimAwetMuda #KrimKalisUsia #wdsingapore #wdkualalumpur #wdpenang #wdpahang #wdbrunei #like2like #likeforlike #bazaarpaknil
2 0 5 hours ago
@wd_ina Profile picture

@wd_ina

Fullamak dari kulit penuh jerawat & parut terus licin glowing habis. Betul ke guna wdta je boleh dapat kesan macam ni?
.
Seyes uoulls just calit dekat 3point nadi dah boleh dapat kesan macam ni. Tapi bukan sehari dua, berbulan bulan jugak sebab krim ni akan rawat kulit satu per satu dari dalaman kita. .
Dalam wdta ni ada Tree Peony iaitu antioksidan berfungsi untuk buang toksin & parasit jahat dalam badan. Bila dalaman dah bersih baru slow² Glutathione & Niacinamide ambil alih cerahkan kulit dan tutup tona tak sekata
.
Mana yang nak cari produk untuk dalaman & luaran kulit tu memang Juma suggest guna wdta ni. Dah la mudah, senang dan cepat cara nak ya dia. Siap ada KKM dan sijil halal dari JAKIM lagi. So uoulls tak perlu ragu-ragu dengan bahan yang kita guna. Semua memang selamat untuk kulit uoulls. .
Cecepat wasap 0177948951 untuk order ye
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia

Fullamak dari kulit penuh jerawat & parut terus licin glowing habis. Betul ke guna wdta je boleh dapat kesan macam ni?
.
Seyes uoulls just calit dekat 3point nadi dah boleh dapat kesan macam ni. Tapi bukan sehari dua, berbulan bulan jugak sebab krim ni akan rawat kulit satu per satu dari dalaman kita. .
Dalam wdta ni ada Tree Peony iaitu antioksidan berfungsi untuk buang toksin & parasit jahat dalam badan. Bila dalaman dah bersih baru slow² Glutathione & Niacinamide ambil alih cerahkan kulit dan tutup tona tak sekata
.
Mana yang nak cari produk untuk dalaman & luaran kulit tu memang Juma suggest guna wdta ni. Dah la mudah, senang dan cepat  cara nak ya dia. Siap ada KKM dan sijil halal dari JAKIM lagi. So uoulls tak perlu ragu-ragu dengan bahan yang kita guna. Semua memang selamat untuk kulit uoulls. .
Cecepat wasap 0177948951 untuk order ye
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia
1 0 5 hours ago
@juejuma_beauty Profile picture

@juejuma_beauty

Fullamak dari kulit penuh jerawat & parut terus licin glowing habis. Betul ke guna wdta je boleh dapat kesan macam ni?
.
Seyes uoulls just calit dekat 3point nadi dah boleh dapat kesan macam ni. Tapi bukan sehari dua, berbulan bulan jugak sebab krim ni akan rawat kulit satu per satu dari dalaman kita. .
Dalam wdta ni ada Tree Peony iaitu antioksidan berfungsi untuk buang toksin & parasit jahat dalam badan. Bila dalaman dah bersih baru slow² Glutathione & Niacinamide ambil alih cerahkan kulit dan tutup tona tak sekata
.
Mana yang nak cari produk untuk dalaman & luaran kulit tu memang Juma suggest guna wdta ni. Dah la mudah, senang dan cepat cara nak ya dia. Siap ada KKM dan sijil halal dari JAKIM lagi. So uoulls tak perlu ragu-ragu dengan bahan yang kita guna. Semua memang selamat untuk kulit uoulls. .
Cecepat wasap 01137954895 untuk order ye
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia

Fullamak dari kulit penuh jerawat & parut terus licin glowing habis. Betul ke guna wdta je boleh dapat kesan macam ni?
.
Seyes uoulls just calit dekat 3point nadi dah boleh dapat kesan macam ni. Tapi bukan sehari dua, berbulan bulan jugak sebab krim ni akan rawat kulit satu per satu dari dalaman kita. .
Dalam wdta ni ada Tree Peony iaitu antioksidan berfungsi untuk buang toksin & parasit jahat dalam badan. Bila dalaman dah bersih baru slow² Glutathione & Niacinamide ambil alih cerahkan kulit dan tutup tona tak sekata
.
Mana yang nak cari produk untuk dalaman & luaran kulit tu memang Juma suggest guna wdta ni. Dah la mudah, senang dan cepat  cara nak ya dia. Siap ada KKM dan sijil halal dari JAKIM lagi. So uoulls tak perlu ragu-ragu dengan bahan yang kita guna. Semua memang selamat untuk kulit uoulls. .
Cecepat wasap 01137954895 untuk order ye
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia
9 0 6 hours ago
@womendesiree_ceqha Profile picture

@womendesiree_ceqha

"Dah tua-tua pun JERAWAT nak hinggap lagi." 😄
.
Yelah kan, jerawat orang muda tu biasa. Lagi yang cuma sebiji dua, jadi penyeri muka. Dah tua-tua pun ada, rimas pula.
.
Tak cukup dengan tu, banyak lagi manfaat yang akak ni kongsi,
.
✔ Kutil kat muka dah nak tanggal
✔ Kulit muka lembut
✔ Tumit pecah semakin membaik
.
Alhamdulillah semua dengan izin-Nya. Usaha kita, calit nadi je.
.
Calit WDTA tau!
.
Promosi RM 80 free postage, free gift. ❤
.
Klik link pada bio @womendesiree_ceqha atau WhatsApp ceqha 0137148225

"Dah tua-tua pun JERAWAT nak hinggap lagi." 😄
.
Yelah kan, jerawat orang muda tu biasa. Lagi yang cuma sebiji dua, jadi penyeri muka. Dah tua-tua pun ada, rimas pula.
.
Tak cukup dengan tu, banyak lagi manfaat yang akak ni kongsi,
.
✔ Kutil kat muka dah nak tanggal
✔ Kulit muka lembut
✔ Tumit pecah semakin membaik
.
Alhamdulillah semua dengan izin-Nya. Usaha kita, calit nadi je.
.
Calit WDTA tau!
.
Promosi RM 80 free postage, free gift. ❤
.
Klik link pada bio @womendesiree_ceqha atau WhatsApp ceqha 0137148225
2 1 7 hours ago
@wd_tripleadvance_ori Profile picture

@wd_tripleadvance_ori

Sesetengah induvidu ambil mudah bab klit kering. Bila kulit kering garis garis halus dan JERAGAT lagi la mudah singgah .
.
So apa kata cuti cuti ni kita belai diri. Alaa kita mudah jer guna kita bahan semulajadi .
.
Caranya:
.
1.YOGURT
Kebaikannya boleh lembabkan kulit ada lactic acid dalam tu. Caranya campur kan yogurt bersama campuran buah avocado. Sapu pada kulit yang bermasalah. Biarkan kering dan bilas. In shaa allah kulit lembab macam baby .
2.MADU
siapa tak kenal madu. Kaya dengan pelbagai khasiat. Salah satu khasiatnya boleh atasi kulit kering tau. Caranya simple aje. Ambil sedikit madu dan campurkan bersama oat. Campur sedikit air dan sapu pada wajah. Jadi kan masker .
.
3.MINYAK ZAITUN
.
Minyak zaitun bagus untuk kulit. Minyak zaitun boleh kembalikan kelembapan kulit tanpa membuat minyak asli pada wajah berkurang. Cara simple untuk buat masker minyak zaitun, hanya perlu ambil sedikit minyak zaitun dan sapu kan rata pada wajah .
.
.
4.KUNING TELUR
.
Masker telur pun boleh lembabkan kulit korang , ambil sedikit madu dan campurkan kuning telur. Sapukan pada wajah biar kan kering baru bilas tau .
.
.
Pilih dan Buatlah cara mana sekali pun 3x seminggu sebagai rutin. Nak buat hehari pun lagi boleh tak de masalah pun kalau rajin dan ada masa .
.
Tapi kalau korang geli ngan bahan bahan ni main tepek kat muka Ambil WD calit jer kat 3 nadi utama dan kehebatan niacinamide akan lembapkan kulit korang, mampu kecilkan pori!
.
.
Moga Bermanfaat 💓 tag kan sahabat handai. Manalah tahu jika membantu .
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #tipscantik #skincareroutine #awetmuda #NakCantik

Sesetengah induvidu ambil mudah bab klit kering. Bila kulit kering garis garis halus dan JERAGAT lagi la mudah singgah .
.
So apa kata cuti cuti ni kita belai diri. Alaa kita  mudah jer guna kita bahan semulajadi .
.
Caranya:
.
1.YOGURT 
Kebaikannya boleh lembabkan kulit ada lactic acid dalam tu.  Caranya campur kan yogurt bersama campuran buah avocado. Sapu pada kulit yang bermasalah. Biarkan kering dan bilas. In shaa allah kulit lembab macam baby .
2.MADU 
siapa tak kenal madu. Kaya dengan pelbagai khasiat. Salah satu khasiatnya boleh atasi kulit kering tau. Caranya simple aje. Ambil sedikit madu dan campurkan bersama oat. Campur sedikit air dan sapu pada wajah. Jadi kan masker .
.
3.MINYAK ZAITUN
.
Minyak zaitun bagus untuk kulit. Minyak zaitun boleh kembalikan kelembapan kulit tanpa membuat minyak asli pada wajah berkurang. Cara simple untuk buat masker minyak zaitun, hanya perlu ambil sedikit minyak zaitun dan sapu kan rata pada wajah .
.
.
4.KUNING TELUR
.
Masker telur pun boleh lembabkan kulit korang , ambil sedikit madu dan campurkan kuning telur. Sapukan pada wajah biar kan kering baru bilas tau .
.
.
Pilih dan Buatlah cara mana sekali pun  3x seminggu sebagai rutin. Nak buat hehari pun lagi boleh tak de masalah pun kalau rajin dan ada masa .
.
Tapi kalau korang geli ngan bahan bahan ni main tepek kat muka  Ambil WD calit jer kat 3 nadi utama dan kehebatan niacinamide akan lembapkan kulit korang, mampu kecilkan pori!
.
.
Moga Bermanfaat 💓 tag kan sahabat handai. Manalah tahu jika membantu .
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax  #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #tipscantik #skincareroutine #awetmuda #NakCantik
7 0 8 hours ago
@wd_tripleadvance_ori Profile picture

@wd_tripleadvance_ori

Ada yang alami kulit kering sejak lahir lagi. .
.
Tengok tapak tangan pun dah ada garis garis Macam orang buat keje banyak basuhan guna detergent. Contoh macam anak kak izan sendiri. Ingatkan akan bersalin kulit baru bila dewasa nanti. Rupanya TIDAK.
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #MaryKayShahAlam #skincareroutine #awetmuda #NakCantik

Ada yang alami kulit kering sejak lahir lagi. .
.
Tengok tapak tangan pun dah ada garis garis Macam orang buat keje banyak basuhan guna detergent. Contoh macam anak kak izan sendiri. Ingatkan akan bersalin kulit baru bila dewasa nanti. Rupanya TIDAK.
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax  #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #MaryKayShahAlam #skincareroutine #awetmuda #NakCantik
8 0 8 hours ago
@wdpenang Profile picture

@wdpenang

Plaza Tol PLUS Juru, Pulau Pinang

Korang nak awet muda kannn?
So, wajib konsisten 2 benda ni otteyyy 😁. Air putih 2-3liter sehari + WD bantu buang toksin dalam badan tu. Dalaman dah bersih baru la kulit syantikkk, awet muda😍
.
#wdperda #wdpenang #wdkedah

Korang nak awet muda kannn?
So, wajib konsisten 2 benda ni otteyyy 😁. Air putih 2-3liter sehari + WD bantu buang toksin dalam badan tu. Dalaman dah bersih baru la kulit syantikkk, awet muda😍
.
#wdperda #wdpenang #wdkedah
4 0 22 hours ago
@wdec_official Profile picture

@wdec_official

PROMOSI JIMAT KEMBALI !! Yang dah lama tunggu harga PROMOSI RM80. Baik beli sekarang ! Bulan 10 dijangka SOLD OUT !!
.
Zati pastikan korang tak menyesal, atau korang mungkin akan menyesal kenapa tak dapatkan WDTA sekarang !
.
TAG KAWAN KAWAN UOLLS !!
GOOD NEWS !!!
GOOD NEWS !!!.
.
Promosi jimat RM20 Kembali ! Jarang jarang berlaku ni !!
.
Sebelum ni RM100, ada yang teragak agak nak beli, tapi sekarang ni ada promosi durian runtuh dapat harga RM80 setiap pembelian 1 WDTA.
.
Beli 1 WD RM80 , Jimat RM20
Beli 2 WD RM160, Jimat RM40
Beli 3 WD RM240, Jimat RM60
Beli 4 WD RM320, Jimat RM80
Beli 5 WD RM400, Jimat RM100
.
.
Lagi banyak uolls beli lagi JIMAT berbaloi baloi. Ajak kakak, adik, mak, jiran, kawan kawan opis share beli ramai ramai. Jom sesama kita transform, serlahkan lagi kecantikkan uolls dengan WD.
.
.
Siapa cepat dia dapat dulu, cantik sekarang💃
.
0123512791
Or klik link on bio

Komen NAKKK lelajuu

PROMOSI JIMAT KEMBALI !! Yang dah lama tunggu harga PROMOSI RM80. Baik beli sekarang ! Bulan 10 dijangka SOLD OUT !!
.
Zati pastikan korang tak menyesal, atau korang mungkin akan menyesal kenapa tak dapatkan WDTA sekarang !
.
TAG KAWAN KAWAN UOLLS !!
GOOD NEWS !!!
GOOD NEWS !!!.
.
Promosi jimat RM20 Kembali ! Jarang jarang berlaku ni !!
.
Sebelum ni RM100, ada yang teragak agak nak beli, tapi sekarang ni ada promosi durian runtuh dapat harga RM80 setiap pembelian 1 WDTA.
.
Beli 1 WD RM80 , Jimat RM20
Beli 2 WD RM160, Jimat RM40
Beli 3 WD RM240, Jimat RM60
Beli 4 WD RM320, Jimat RM80
Beli 5 WD RM400, Jimat RM100
.
.
Lagi banyak uolls beli lagi JIMAT berbaloi baloi. Ajak kakak, adik, mak, jiran, kawan kawan opis share beli ramai ramai. Jom sesama kita transform, serlahkan lagi kecantikkan uolls dengan WD.
.
.
Siapa cepat dia dapat dulu, cantik sekarang💃
.
0123512791
Or klik link on bio

Komen NAKKK lelajuu
95 5 15 September, 2019
@wd_kedah Profile picture

@wd_kedah

Jerawat ni punca paling utama adalah dari masalah dalaman kita sendiri. Toksin toksin jahat berkumpul dalam badan kita. .
Sebab tu kita perlukan sesuatu untuk cuci toksin toksin dalam badan kita.
.
Bagaiman toksin ni ada dalam badan kita. Amboi-amboi kita sedap je makan sampai tak sedar dunia. Pantang tengok semua tibai kan. Tapi kita tak pernah nak detox badan kita.
.
Jadi bila dah penuh toksin ni akan cara jalan nak keluar dari dalam badan kita. Sebab tu ada yang keluar melalui jerawat, peluh, buang air kecil atau banyak lagi. .
.
.
Tapi kalau ada WD tak perlu risau dah. Sebab WD ni akan rawat dari dalaman kita. Dia tak fokus luaran je tau. Itu yang untungnya ada WD.
.
.
Berminat nak harga PROMOSI?
Meh whatapp : 0195147532
@ klik link di bio
.
.
#wdmurah #wd #womendesireeessentialcream #wddihati #wdhebat #susukmoden #WomenDesireeEssentialCream #wdecmurah #KrimBioTeknologiNano #krimhormon #CalitCalitCantik #sapudinadi #calitdinadi #wdec #wdecloverswomendesireeessentialcream #wdkedah #wdterengganu #wdkelantan #WD #wdpenang #wdselangor #wdecmurah #wdjohor #wdecloverswomendesireeessentialcream #wdnegerisembilan #wdterengganu #wdkl #wdsabah #wdsarawak #wdperlis

Jerawat ni punca paling utama adalah dari masalah dalaman kita sendiri. Toksin toksin jahat berkumpul dalam badan kita. .
Sebab tu kita perlukan sesuatu untuk cuci toksin toksin dalam badan kita.
.
Bagaiman toksin ni ada dalam badan kita. Amboi-amboi kita sedap je makan sampai tak sedar dunia. Pantang tengok semua tibai kan. Tapi kita tak pernah nak detox badan kita.
.
Jadi bila dah penuh toksin ni akan cara jalan nak keluar dari dalam badan kita. Sebab tu ada yang keluar melalui jerawat, peluh, buang air kecil atau banyak lagi. .
.
.
Tapi kalau ada WD tak perlu risau dah. Sebab WD ni akan rawat dari dalaman kita. Dia tak fokus luaran je tau. Itu yang untungnya ada WD.
.
.
Berminat nak harga PROMOSI?
Meh whatapp : 0195147532
@ klik link di bio
.
.
#wdmurah #wd #womendesireeessentialcream #wddihati #wdhebat #susukmoden #WomenDesireeEssentialCream #wdecmurah #KrimBioTeknologiNano #krimhormon #CalitCalitCantik #sapudinadi #calitdinadi #wdec #wdecloverswomendesireeessentialcream #wdkedah #wdterengganu #wdkelantan #WD #wdpenang #wdselangor #wdecmurah #wdjohor #wdecloverswomendesireeessentialcream #wdnegerisembilan #wdterengganu #wdkl #wdsabah #wdsarawak #wdperlis
12 0 15 September, 2019
@wd_petuaayuanggun Profile picture

@wd_petuaayuanggun

Alahai happy tengok skin sis ni.Dah tak pucat & kusam lagi.Eye bag pun berkurangan.

Sis ni guna WDTA je
.
WDTA ade sebagai perisai dari dalam untuk lindung kulit dari pelbagai anasir yang rosakkan kulit.Hanya sapuan di nadi,cream terus meresap masuk ke salur darah & bertindak stabilkan dalaman kita.

Bila dalaman dah stabil ARBUTIN & GLUTATHIONE bergabung untuk mencerahkan,melembapkan,menganjalkan dari dalam.Tu yang makin hari makin peloles. Tidur lawa tau. Ehhh😍

#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden
#calitcalitcantik #kulitkusam
#kulitkering
#kulitberminyak
#ubatjerawat
#ubatjeragat
#ubatparut
#jerawatpasir
#jeragathilang #wdperak
#wdpenang #wdkedah
#wdmelaka #wdkualalumpur
#wdjohor
#wdselangor
#wdbrunei #wdsingapore
#bazaarpaknil #skincaremalaysia
#ajimaura
#aurainsta
#skincare l
#skincareroutine

Alahai happy tengok skin sis ni.Dah tak pucat & kusam lagi.Eye bag pun berkurangan.

Sis ni guna WDTA je
.
WDTA ade sebagai perisai dari dalam untuk lindung kulit dari pelbagai anasir yang rosakkan kulit.Hanya sapuan di nadi,cream terus meresap masuk ke salur darah & bertindak stabilkan dalaman kita.

Bila dalaman dah stabil ARBUTIN & GLUTATHIONE bergabung untuk mencerahkan,melembapkan,menganjalkan dari dalam.Tu yang makin hari makin peloles. Tidur lawa tau. Ehhh😍

#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden 
#calitcalitcantik #kulitkusam 
#kulitkering 
#kulitberminyak 
#ubatjerawat 
#ubatjeragat
#ubatparut
#jerawatpasir
#jeragathilang #wdperak
#wdpenang #wdkedah
#wdmelaka #wdkualalumpur
#wdjohor
#wdselangor
#wdbrunei #wdsingapore
#bazaarpaknil #skincaremalaysia
#ajimaura
#aurainsta
#skincare l
#skincareroutine
7 0 15 September, 2019
@juejuma_beauty Profile picture

@juejuma_beauty

Alhamdulillah. Makin lama makin ramai yang dah percaya dan terus jatuh cinta pandang pertama dgn WD ni
.
Kan Juma dah cakap, bila sekali calit je mesti tak berhenti guna sebab banyak sangat menfaat untuk kulit kita. Sebab tu masing² pakat hangkut 3-4 kotak terus buat stok. JIMAT katanya
.
Awakk, krim teknologi nano ni dah banyak diguna pakai dekat korea sana. Dah la molekul dia 50x ganda lebih halus dan pantas berkesan. Sebab tu ada yang bagi feedback 3hari guna jerawat dah start mengecut 😍
.
Sesapa yang baru nak start mencalit tu jomlah! Belom terlambat lagi tau nak cantiks. Ikut je guide & tips dari kami, in sha Allah boleh dapat kulit idaman ❤️
.
Tunggu apa lagi? Wasap no ni 01137954895 untuk claim free postage
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia #skincare #skincareroutine

Alhamdulillah. Makin lama makin ramai yang dah percaya dan terus jatuh cinta pandang pertama dgn WD ni
.
Kan Juma dah cakap, bila sekali calit je mesti tak berhenti guna sebab banyak sangat menfaat untuk kulit kita. Sebab tu masing² pakat hangkut 3-4 kotak terus buat stok. JIMAT katanya
.
Awakk, krim teknologi nano ni dah banyak diguna pakai dekat korea sana. Dah la molekul dia 50x ganda lebih halus dan pantas berkesan. Sebab tu ada yang bagi feedback 3hari guna jerawat dah start mengecut 😍
.
Sesapa yang baru nak start mencalit tu jomlah! Belom terlambat lagi tau nak cantiks. Ikut je guide & tips dari kami, in sha Allah boleh dapat kulit idaman ❤️
.
Tunggu apa lagi? Wasap no ni 01137954895 untuk claim free postage
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia #skincare #skincareroutine
15 0 14 September, 2019
@snowwhitewd_melaka Profile picture

@snowwhitewd_melaka

Melaka

#testimonisnowwhitewd
.⠀
.⠀
Amboiii cantiknya bidadari WDTA ni. Berseri seri dan bersih ajer wajah dari cela.⠀
.⠀
.⠀
Kalau nak tahu dalaman tu kena dirawat dulu uolss. Kalo tak, memang tak menjadiklah wajah peloles tu. Bila dalaman sihat, cantik barulah terserlah seri dari dalam.⠀
.⠀
.⠀
👉Jerawat hilang⠀
👉Jeragat pudar⠀
👉Kulit cerah sekata⠀
👉Parut menghilang⠀
👉Dan akhirnya wajah makin berseri-seri cantiksss⠀
.⠀
.⠀
Sebab dalam WDTA ni ada bahan best.⠀
.⠀
Seperti ekstrak Tree Peony untuk buang toksin dan lancarkan peredaran darah.⠀
.⠀
Ada Glycerin untuk pudarkan parut.⠀
.⠀
Ada Pueraria Mirifika utk anjalkan tubuh dan wajah.⠀
.⠀
Ada Gluthathione yang dapat cerahkan kulit seluruh badan hingga ke wajah.⠀
.⠀
.⠀
Besttt kan?⠀
.⠀
.⠀
Berminat nak tahu lebih lanjut? ⠀
.⠀
.⠀
W H A T S A P P (link di bio):⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀
.⠀
.⠀⠀
#womendesiree #wdta #wdec #wd #bazaarpaknil #susukmoden #calitcalitcantik #skincare #skincareroutine #skincaremalaysia #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdmelaka #wdselangor #wdkualalumpur #wdkuantan #wdpenang #wdkedah #wdjohor #wdperak #terapiinstagram #aurainsta

#testimonisnowwhitewd⠀
.⠀
.⠀
Amboiii cantiknya bidadari WDTA ni. Berseri seri dan bersih ajer wajah dari cela.⠀
.⠀
.⠀
Kalau nak tahu dalaman tu kena dirawat dulu uolss. Kalo tak, memang tak menjadiklah wajah peloles tu. Bila dalaman sihat, cantik barulah terserlah seri dari dalam.⠀
.⠀
.⠀
👉Jerawat hilang⠀
👉Jeragat pudar⠀
👉Kulit cerah sekata⠀
👉Parut menghilang⠀
👉Dan akhirnya wajah makin berseri-seri cantiksss⠀
.⠀
.⠀
Sebab dalam WDTA ni ada bahan best.⠀
.⠀
Seperti ekstrak Tree Peony untuk buang toksin dan lancarkan peredaran darah.⠀
.⠀
Ada Glycerin untuk pudarkan parut.⠀
.⠀
Ada Pueraria Mirifika utk anjalkan tubuh dan wajah.⠀
.⠀
Ada Gluthathione yang dapat cerahkan kulit seluruh badan hingga ke wajah.⠀
.⠀
.⠀
Besttt kan?⠀
.⠀
.⠀
Berminat nak tahu lebih lanjut? ⠀
.⠀
.⠀
W H A T S A P P (link di bio):⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀
.⠀
.⠀⠀
#womendesiree #wdta #wdec #wd #bazaarpaknil #susukmoden #calitcalitcantik #skincare #skincareroutine #skincaremalaysia #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdmelaka #wdselangor #wdkualalumpur #wdkuantan #wdpenang #wdkedah #wdjohor #wdperak #terapiinstagram #aurainsta
2 0 14 September, 2019
@wdta_empire72 Profile picture

@wdta_empire72

Cara simple menggunakan cream WDTA.. Mudahkan..
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
.
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
.
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
.
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat

Cara simple menggunakan cream WDTA.. Mudahkan..
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
. 
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
. 
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
. 
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat
7 0 14 September, 2019
@wdta_empire72 Profile picture

@wdta_empire72

Kulit licin flawless lepas guna cream WDTA tau.. Hihi..
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
.
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
.
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
.
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat

Kulit licin flawless lepas guna cream WDTA tau.. Hihi..
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
. 
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
. 
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
. 
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat
7 0 14 September, 2019
@wdta_empire72 Profile picture

@wdta_empire72

Wah!! JERAWAT HILANG dengan calit Di NADI je!!
.
.
Jom dapat kan Sekarang!!
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
.
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
.
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
.
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat

Wah!! JERAWAT HILANG dengan calit Di NADI je!!
.
.
Jom dapat kan Sekarang!!
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
. 
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
. 
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
. 
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat
5 0 14 September, 2019
@wd_tripleadvance_ori Profile picture

@wd_tripleadvance_ori

MASYA ALLAH, BARU PAKAI 3 BOTOL NI UOLS😱UMUR 53 TAHUN DAH NAMPAK MACAM 40AN!
.
.
Memang TERBAIK!
.
.
Boleh buat orang yang tengok kunyah henponn nihh.😆 ni la RAHSIA awet muda cara paling MUDAH. .
.
Korang tengok perubahan demi perubahan akak ni.
.
☑️Pipi makin anjal.
☑️Kulit makin tegang
☑️Muka v shape, runcingggg
☑️Awet muda
.
.
Ini baru konsisten 2 bulan hokeyyy. Zat zat herba dalam krim wd ni dah merawat dalaman, bina sel sel kulit baru, buang toksin dalam badan.
.
.
Cemana kalau 2 tahunn😳 memang JIMAT berbaloi calit gini. Walaupun krim kecikk, tapi kesan dapat 1 badan.
.
Korang nak tau apa RAHSIA yang akak ni buat dengan wd?
.
.
Ajommm wasap kak izan lepas Maghrib ni. Tekan link wasap kat bio IG ya 😘
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #MaryKayShahAlam #skincareroutine #awetmuda #NakCantik

MASYA ALLAH, BARU PAKAI 3 BOTOL NI UOLS😱UMUR 53 TAHUN DAH NAMPAK MACAM 40AN!
.
.
Memang TERBAIK!
.
.
Boleh buat orang yang tengok kunyah henponn nihh.😆 ni la RAHSIA awet muda cara paling MUDAH. .
.
Korang tengok perubahan demi perubahan akak ni.
.
☑️Pipi makin anjal.
☑️Kulit makin tegang
☑️Muka v shape, runcingggg
☑️Awet muda
.
.
Ini baru konsisten 2 bulan hokeyyy. Zat zat herba dalam krim wd ni dah merawat dalaman, bina sel sel kulit baru, buang toksin dalam badan.
.
.
Cemana kalau 2 tahunn😳 memang JIMAT berbaloi calit gini. Walaupun krim kecikk, tapi kesan dapat 1 badan.
.
Korang nak tau apa RAHSIA yang akak ni buat dengan wd?
.
.
Ajommm wasap kak izan lepas Maghrib ni. Tekan link wasap kat bio IG ya 😘
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax  #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #MaryKayShahAlam #skincareroutine #awetmuda #NakCantik
14 0 14 September, 2019
@snowwhitewd_melaka Profile picture

@snowwhitewd_melaka

Melaka

#testimonisnowwhitewd
.⠀
.
Amboiii cantiknya bidadari WDTA ni. Berseri seri dan bersih ajer wajah dari cela.
.
.
Kalau nak tahu dalaman tu kena dirawat dulu uolss. Kalo tak, memang tak menjadiklah wajah peloles tu. Bila dalaman sihat, cantik barulah terserlah seri dari dalam.
.
.
👉Jerawat hilang
👉Jeragat pudar
👉Kulit cerah sekata
👉Parut menghilang
👉Dan akhirnya wajah makin berseri-seri cantiksss
.
.
Sebab dalam WDTA ni ada bahan best.
.
Seperti ekstrak Tree Peony untuk buang toksin dan lancarkan peredaran darah.
.
Ada Glycerin untuk pudarkan parut.
.
Ada Pueraria Mirifika utk anjalkan tubuh dan wajah.
.
Ada Gluthathione yang dapat cerahkan kulit seluruh badan hingga ke wajah.
.
.
Besttt kan?
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? ⠀
.⠀
.⠀
W H A T S A P P (link di bio):⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀
.⠀
.⠀⠀
#womendesiree #wdta #wdec #wd #bazaarpaknil #susukmoden #calitcalitcantik #skincare #skincareroutine #skincaremalaysia #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdmelaka #wdselangor #wdkualalumpur #wdkuantan #wdpenang #wdkedah #wdjohor #wdperak #terapiinstagram #aurainsta

#testimonisnowwhitewd⠀
.⠀
.
Amboiii cantiknya bidadari WDTA ni. Berseri seri dan bersih ajer wajah dari cela.
.
.
Kalau nak tahu dalaman tu kena dirawat dulu uolss. Kalo tak, memang tak menjadiklah wajah peloles tu. Bila dalaman sihat, cantik barulah terserlah seri dari dalam.
.
.
👉Jerawat hilang
👉Jeragat pudar
👉Kulit cerah sekata
👉Parut menghilang
👉Dan akhirnya wajah makin berseri-seri cantiksss
.
.
Sebab dalam WDTA ni ada bahan best.
.
Seperti ekstrak Tree Peony untuk buang toksin dan lancarkan peredaran darah.
.
Ada Glycerin untuk pudarkan parut.
.
Ada Pueraria Mirifika utk anjalkan tubuh dan wajah.
.
Ada Gluthathione yang dapat cerahkan kulit seluruh badan hingga ke wajah.
.
.
Besttt kan?
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? ⠀
.⠀
.⠀
W H A T S A P P (link di bio):⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀
.⠀
.⠀⠀
#womendesiree #wdta #wdec #wd #bazaarpaknil #susukmoden #calitcalitcantik #skincare #skincareroutine #skincaremalaysia #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdmelaka #wdselangor #wdkualalumpur #wdkuantan #wdpenang #wdkedah #wdjohor #wdperak #terapiinstagram #aurainsta
4 0 14 September, 2019
HALAL & LULUS KKM!!
.
. 
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
. 
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
. 
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat
7 0 14 September, 2019
@wdta_empire72 Profile picture

@wdta_empire72

Wow! Lagi syantik bila umur meningkat. Semua calit2 Di Nadi je tau...
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
.
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
.
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
.
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat

Wow! Lagi syantik bila umur meningkat. Semua calit2 Di Nadi je tau...
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
. 
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
. 
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
. 
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat
7 0 14 September, 2019
@wdta_empire72 Profile picture

@wdta_empire72

Wow!! Susuk modern yg wajib semua wanita pakai..
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
.
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
.
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
.
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat

Wow!! Susuk modern yg wajib semua wanita pakai..
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
. 
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
. 
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
. 
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat
6 0 14 September, 2019
@snowwhitewd_melaka Profile picture

@snowwhitewd_melaka

Melaka

#reviewsnowwhitewd
.⠀
.⠀
NENEK 94 TAHUN PENCINTA WDTA 😍
.
.
"Makcik bukan nak cantik, nak bagi muka ni bersih je. Memang berkesan, sebab tu makcik nak terus pakai benda ni."
.
.
Kalau nenek yg usia 94 tahun boleh cakap pasal kebersihan wajah, tapi kita yg muda ni dah mula abaikan dan cakap benda tu tak penting.
.
.
Syukur WDTA membantu nenek ni, selepas pakai WDTA, KUTIL-KUTIL kat muka nenek mula tanggal satu-persatu, membuatkan nenek percaya dengan keberkesanan produk ini dan nak terus guna WDTA, lagipun krim WDTA boleh dibawa solat, mendapat sijil HALAL dari JAKIM, so lagilah nenek yakin utk terus bercinta dengan si comel yg kiut miut ni, hihi.
.⠀
.⠀
Berminat nak tahu lebih lanjut mengenai WDTA? Whatsapp nombor dibawah.
.⠀
.⠀
W H A T S A P P (link di bio):⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀
.⠀
.⠀⠀
#womendesiree #wdta #wdec #wd #bazaarpaknil #susukmoden #calitcalitcantik #skincare #skincareroutine #skincaremalaysia #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdmelaka #wdselangor #wdkualalumpur #wdkuantan #wdpenang #wdkedah #wdjohor #wdperak #terapiinstagram #aurainsta

#reviewsnowwhitewd
.⠀
.⠀
NENEK 94 TAHUN PENCINTA WDTA 😍
.
.
"Makcik bukan nak cantik, nak bagi muka ni bersih je. Memang berkesan, sebab tu makcik nak terus pakai benda ni."
.
.
Kalau nenek yg usia 94 tahun boleh cakap pasal kebersihan wajah, tapi kita yg muda ni dah mula abaikan dan cakap benda tu tak penting.
.
.
Syukur WDTA membantu nenek ni, selepas pakai WDTA, KUTIL-KUTIL kat muka nenek mula tanggal satu-persatu, membuatkan nenek percaya dengan keberkesanan produk ini dan nak terus guna WDTA, lagipun krim WDTA boleh dibawa solat, mendapat sijil HALAL dari JAKIM, so lagilah nenek yakin utk terus bercinta dengan si comel yg kiut miut ni, hihi.
.⠀
.⠀
Berminat nak tahu lebih lanjut mengenai WDTA? Whatsapp nombor dibawah.
.⠀
.⠀
W H A T S A P P (link di bio):⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀⠀⠀⠀
(+6)013-2015 760⠀
.⠀
.⠀⠀
#womendesiree #wdta #wdec #wd #bazaarpaknil #susukmoden #calitcalitcantik #skincare #skincareroutine #skincaremalaysia #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdmelaka #wdselangor #wdkualalumpur #wdkuantan #wdpenang #wdkedah #wdjohor #wdperak #terapiinstagram #aurainsta
7 0 14 September, 2019
@wdtasuzy_kualalumpur Profile picture

@wdtasuzy_kualalumpur

Duluuu ramai takk percaya
Ehh betul ke cecalit katt nadi 3 point boleh awet muda ?
.
Boleh nampak shape runcing wajah
Kulit makin glow sihat tanpa pengelupasan
Cik jerawat pun serendar larii sampai menyampah nakk bertapak kat muka tu lagi .
Kulitt kering bersisikk sisikk
pun klea di bersihkan dekk si comel #WD niee .
Kini bila kita bitaw
cecalitt nadi 3 point boleh rawat semua masalah kulitt
Rawatt bersihkn keturunan pak nekk jerawat .
Orang terujaa teruss nakk terai
Dengar produkk ni unikkk sangat rare dari yang lain .
Bilaa dah dapatt hasil sampai macam niee .
Agakk agakkk nakk tinggal ke?
Rugii kan .
Mukaa dah molekk lawa nakk tinggal lah pula
Jadi wajiblah konsisten sampai bila bilaa.
Makin konsisten makin awakkk muda .
Silap silap jalan ngan cik somi .Disangkakan adikk lah pulaaa hikks😝
.
Klik link dio Suzy untuk order..😉
.
#Mokda #teammokdahebatno1 #wdta #wdec #wdkl #wdtakl #wdcheras #wdampang #wdpetalingjaya #wdpantaidalam #wdselangor #wdlover #wdpenang #wdjohor #wdmuar #wdmalaysia #bazarpaknil #ctdk #awetmuda

Duluuu ramai takk percaya
Ehh betul ke cecalit katt nadi 3 point boleh awet muda ?
.
Boleh nampak shape runcing wajah 
Kulit makin glow sihat tanpa pengelupasan 
Cik jerawat pun serendar larii sampai menyampah nakk bertapak kat muka tu lagi .
Kulitt kering bersisikk sisikk
pun klea di bersihkan dekk si comel #WD niee .
Kini bila kita bitaw 
cecalitt nadi 3 point boleh rawat semua masalah kulitt 
Rawatt bersihkn keturunan pak nekk jerawat .
Orang terujaa teruss nakk terai 
Dengar produkk ni unikkk sangat rare dari yang lain .
Bilaa dah dapatt hasil sampai macam niee .
Agakk agakkk nakk tinggal ke? 
Rugii kan .
Mukaa dah molekk lawa nakk tinggal lah pula
Jadi wajiblah konsisten sampai bila bilaa.
Makin konsisten makin awakkk muda .
Silap silap jalan ngan cik somi .Disangkakan adikk lah pulaaa hikks😝
.
Klik link dio Suzy untuk order..😉
.
#Mokda #teammokdahebatno1 #wdta #wdec #wdkl #wdtakl #wdcheras #wdampang #wdpetalingjaya #wdpantaidalam #wdselangor #wdlover #wdpenang #wdjohor #wdmuar #wdmalaysia #bazarpaknil #ctdk #awetmuda
5 0 14 September, 2019
@adleesyabeauty_kl Profile picture

@adleesyabeauty_kl

Korang tau tak?
WD ni dah masuk tahun ke 5 di pasaran. Ramai yang masih #setia bersama. Siap jadikan BFF hangkut ke sana sini.
Sebab apa setia? Of coz la sebab manfaat dia besttttt. 😍

WD berfungsi #MENGANJALKAN , #MENEGANGKAN , #MENCERAHKAN dan #AWETMUDA .

Haishhh tapi kalau korang dah mencalit bukan ni je taw yang korang dapat. Banyakkk tak terhitung manfaat dalam 1 botol.
Kena cuba dulu baru tau 😘

Follow kami di @adleesyabeauty_kl atau WA kami di 0193222575.

#wdta #wd #susukmoden #calitcalitcantil
#ubatjerawat #ubatjeragat #krimajaib
#wdkl #wdselangor #wdperak #wdpenang #wdcheras

Korang tau tak? 
WD ni dah masuk tahun ke 5 di pasaran. Ramai yang masih #setia bersama. Siap jadikan BFF hangkut ke sana sini. 
Sebab apa setia? Of coz la sebab manfaat dia besttttt. 😍

WD berfungsi #MENGANJALKAN , #MENEGANGKAN , #MENCERAHKAN dan #AWETMUDA .

Haishhh tapi kalau korang dah mencalit bukan ni je taw yang korang dapat. Banyakkk tak terhitung manfaat dalam 1 botol. 
Kena cuba dulu baru tau 😘

Follow kami di @adleesyabeauty_kl atau WA kami di 0193222575.

#wdta #wd #susukmoden #calitcalitcantil
#ubatjerawat #ubatjeragat #krimajaib
#wdkl #wdselangor #wdperak #wdpenang #wdcheras
7 0 13 September, 2019
@999_malaysia Profile picture

@999_malaysia

🇲🇾
Nak harga promosi JIMAT RM20 sekarang. Follow kami di @adleesyabeauty_kl sekarang !!
.
Kulit licin glowing tanpa jeragat tanpa kedutan.

Umur 30, 40, 50 semua boleh pakai. Semua boleh AWET MUDA.

Tak payah botox-botox, tak payah suntik-suntik, tak payah susah-susah.

Calit- calit WD cream aje.
Terus CANTIK. Terus AWET MUDA.

Siapa NAK !
.
Wassap kami di 0193222575 untuk join COD ari ni. Free postage seluruh Malaysia.

#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #ajimaura #skincare

🇲🇾
Nak harga promosi JIMAT RM20 sekarang. Follow kami di @adleesyabeauty_kl sekarang !!
.
Kulit licin glowing tanpa jeragat tanpa kedutan.

Umur 30, 40, 50 semua boleh pakai. Semua boleh AWET MUDA.

Tak payah botox-botox, tak payah suntik-suntik, tak payah susah-susah.

Calit- calit WD cream aje. 
Terus CANTIK. Terus AWET MUDA.

Siapa NAK !
.
Wassap kami di 0193222575 untuk join COD ari ni. Free postage seluruh Malaysia.

#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #ajimaura #skincare
58 0 13 September, 2019
@wdta_empire72 Profile picture

@wdta_empire72

Jom grab dengan Harga promosi..
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
.
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
.
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
.
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat

Jom grab dengan Harga promosi..
.
.
HALAL & LULUS KKM!!
.
. 
Women Desire Triple Advance Cream..
Hanya calit Di Nadi je.. Kulit wajah Kembali Muda remaja..
.
. 
Jom dapat kan Sekarang!! .
Wasap>> 0108072996 or klik link Di Bio..
.
.
. 
#kulitberminyak #skincare #kulitkusam #wdjohor #ubatjerawat #wdec #wdmelaka #wdkualalumpur #aurainsta #womendesiree #ubatjeragat #skincaremalaysia #bazaarpaknil #wdta #wdsingapore #susukmoden #wdperak #wdpenang #calitcalitcantik #wdkedah #jeragathilang #wdselangor #wdbrunei #jerawatpasir #ajimaura #kulitkering #skincareroutine #ubatparut #makandam #sedapsangat
6 0 13 September, 2019
@wd_tripleadvance_ori Profile picture

@wd_tripleadvance_ori

Balik kampung hari tu masa cuti awal muharram anak2 ajak mandi sungai.Sedang leka mandi manda,tetiba anak bgtau selipar adik habib hanyut.Kak mia lari kejar nak ambil selipar tapi separuh jalan je.Malas dah dia nak kejar. .
Lastnya ibunya yang lari2 anak ikut tebing.Malang tak berbau perkara nak jadi yang kita tak jangkakan. Cik Di tergelicir jatuh dalam sungai dan tersembam pada batu. Ya Allah jatuh atas batu tu kena kat dada dan dagu.Sakitnyaa 😭😭 .
.
Hilang nyawa jap rasanya.kat dada ada parut sikit sebab luka.Tapi Alhamdulillah syukur tak ada yang teruk cuma luka sikit dan lebam pecah darah sampai dalam mulut je.
.
.
Alhamdulillah Allah permudahkan urusan.WD sampai terus buka dan sapu tempat Lebanon tu.Hari ke 5 baru nak sapu WD konsisten pagi dan malam . .
.
Dalam masa seminggu jer kesan lebam pecah darah tu hilang. Ya Allah nikmat mana lagi mau kau dustakan.Semua ini asbab Wd dan dengan izinnya. 😄
.
WD bkn krim kecantikan untuk sekadar luaran sahaja tetapi untuk kesihatan dalaman juga malah boleh digunakan ketika kecemasan.All in 1 githeww
.
Love gilerr la dengan wd ni since 2015 sehingga sekarang
.
.
_Cik Di
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #MaryKayShahAlam #skincareroutine #awetmuda #NakCantik

Balik kampung hari tu masa cuti awal muharram anak2 ajak mandi sungai.Sedang leka mandi manda,tetiba anak bgtau selipar adik habib hanyut.Kak mia lari kejar nak ambil selipar tapi separuh jalan je.Malas dah dia nak kejar. .
Lastnya ibunya yang lari2 anak ikut tebing.Malang tak berbau perkara nak jadi yang kita tak jangkakan. Cik Di tergelicir jatuh dalam sungai dan tersembam pada batu. Ya Allah jatuh atas batu tu kena kat dada dan dagu.Sakitnyaa 😭😭 .
.
Hilang nyawa jap rasanya.kat dada ada parut sikit sebab luka.Tapi Alhamdulillah syukur tak ada yang teruk cuma luka sikit dan lebam pecah darah sampai dalam mulut je.
.
.
Alhamdulillah Allah permudahkan urusan.WD sampai terus buka dan sapu tempat Lebanon tu.Hari ke 5 baru nak sapu WD konsisten pagi dan malam . .
.
Dalam masa seminggu jer kesan lebam pecah darah tu hilang. Ya Allah nikmat mana lagi mau kau dustakan.Semua ini  asbab Wd dan dengan izinnya. 😄
.
WD bkn krim kecantikan untuk sekadar luaran sahaja  tetapi untuk kesihatan dalaman juga malah boleh digunakan ketika kecemasan.All in 1 githeww
.
Love gilerr la dengan wd ni since 2015 sehingga sekarang
.
.
_Cik Di
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax  #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #MaryKayShahAlam #skincareroutine #awetmuda #NakCantik
9 0 13 September, 2019
@wdec_official_penang Profile picture

@wdec_official_penang

AWET MUDA BERSAMA WD.

Ramai testimoni WD berjaya kekal Awet Muda walaupun umur semakin meningkat. Nak tau kenapa?

Dalam WD terdapat beberapa bahan rahsia yang boleh membantu wanita kekal Awet Muda dan jelita.
Antara bahan yang terbaik ada dalam WD⤵️ Arbutin - Ekstrak berberry yang mencerahkan kulit serta sebagai agen penuaan.
Glutathione - Agen anti penuaan dan kanser
Aminopropyl Ascorbyl Phosphates - Agen antioksida yang melambatkan proses penuaan.

Haaa gabungan tiga bahan ni la yang BERJAYA membuatkan ramai wanita WD terlajak Awet Muda kebabom gitewwww 😍

Wahh best kann. Kalau korang nak awetmuda, jom la calit krim WD. Calit pada tiga point nadi je dah cukup. Zass zass calit setel hokeyyy.
Senang je, pakai 2 kali sehari pagi dan malam. Janji konsisten, no skip dan minum banyak air kosong, Insya ALLAH pasti jadi. 📲 016-8462426
#wd #wdta #wdec #glasskin #awetmuda #glowing #flawless #codpenang #wdtapenang #wdpenang #wdkedah #wdperlis #wdperak #

AWET MUDA BERSAMA WD.

Ramai testimoni WD berjaya kekal Awet Muda walaupun umur semakin meningkat. Nak tau kenapa?

Dalam WD terdapat beberapa bahan rahsia yang boleh membantu wanita kekal Awet Muda dan jelita. 
Antara bahan yang terbaik ada dalam WD⤵️ Arbutin - Ekstrak berberry yang  mencerahkan kulit serta sebagai agen penuaan. 
Glutathione - Agen anti penuaan dan kanser 
Aminopropyl Ascorbyl Phosphates - Agen antioksida yang melambatkan proses penuaan.

Haaa gabungan tiga bahan ni la yang BERJAYA membuatkan ramai wanita WD terlajak Awet Muda kebabom gitewwww 😍

Wahh best kann. Kalau korang nak awetmuda, jom la calit  krim WD. Calit pada tiga point nadi je dah cukup. Zass zass calit setel hokeyyy. 
Senang je, pakai 2 kali sehari pagi dan malam. Janji konsisten, no skip dan minum banyak air kosong, Insya ALLAH  pasti jadi. 📲 016-8462426
#wd #wdta #wdec #glasskin #awetmuda #glowing #flawless #codpenang #wdtapenang #wdpenang #wdkedah #wdperlis #wdperak #
65 1 13 September, 2019
@wd_tripleadvance_ori Profile picture

@wd_tripleadvance_ori

Alhamdulillah syukur Ya Allah dua minggu berturut turut ni minggu pengisian ILMU. Bahau dan KL. Tempat yang berbeza dengan pengisian yang berbeza .
.
Dalam pada nak siap tu berperang dengan feel anak kecik ni. Seolah olah boleh hidu ditinggalkan 2 hari. Tawaqqal sepenuhnya pada Allah Taa'la. Jagakanlah mereka untukku. Huu syahdu gitu .
.
Kalau tak bertindak sekarang. Bila lagi? .
WD dah siap wrap. Ada yang nak selit, sempat lagi inshaAllah sebelum jam 4 petang .Klik dilink BIO atau save number kak izan ni
012 9066631 Eizan Adnan .
.
Terima Kasih 😘

#AdleesyaAcademy
#Stok_HQ_Bulan10_licin
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #MaryKayShahAlam #skincareroutine #awetmuda #NakCantik

Alhamdulillah syukur Ya Allah dua minggu berturut turut ni minggu pengisian ILMU. Bahau dan KL. Tempat yang berbeza dengan pengisian yang berbeza .
.
Dalam pada nak siap tu berperang dengan feel anak kecik ni. Seolah olah boleh hidu ditinggalkan 2 hari. Tawaqqal sepenuhnya pada Allah Taa'la. Jagakanlah mereka untukku. Huu syahdu gitu .
.
Kalau tak bertindak sekarang. Bila lagi? .
WD dah siap wrap. Ada yang nak selit, sempat lagi inshaAllah sebelum jam 4 petang .Klik dilink BIO atau save number kak izan ni 
012 9066631 Eizan Adnan .
.
Terima Kasih 😘

#AdleesyaAcademy
#Stok_HQ_Bulan10_licin
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax  #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #MaryKayShahAlam #skincareroutine #awetmuda #NakCantik
8 0 13 September, 2019
@wd_tripleadvance_ori Profile picture

@wd_tripleadvance_ori

Kalau tak berkesan, memang takkan setia la dik.
.
.
Jangan cakap 5tahun, 5hari pun belum tentu. 😆
.
.
Syukurnya hakak dulu, pkai si comel ni, dalam masa 3hari jer dah rasa 'something', kalau tak entah la, taktau la sempat ke tak pakai sampai seminggu, memang gelojoh nauu minah ni, takleh sabar langsunggg. 😅
.
.
Ling ni memang jenis yg tak sabar sikit, dan agak susah nak setia dengan satu-satu produk, selalunya paling lama pun seminggu dua la, kalau dalam masa 1-2 minggu guna atau amalkan tu takde rasa pape, hmmmm, biasanya memang susah sikitlah nak teruskan, alamatnya akan jadi 'perhiasan' dalam almari je la. 😑
.
.
Cepatnya masa berlalu, pejam celik pejam celik beberapa hari jer lagi genap la 5tahun Ling duk calit si comel krim saka Women Desiree ni, pagi petang siang malam calit 3point nadi, pagi petang siang malam calit 3point nadi, time mood nak rasa ummpphhh calit sikit kat "hiding part''. 😝
.
.
Dari tak percaya, dari pandang sebelah mata, duk fikir tak logik la apa la, dulu tengok testimoni pun kita tak percaya, kita just anggap semua tu marketing sebab seller nak bagi produk mereka laku je, dari mencuba hanya sebab nak test produk tanpa rasa yakin, hmmmm tup tuppp dah 5tahun si comel ni jadi 'teman peribadi' terbaik Ling, kalau nak cerita pasal manfaat yg Ling dapat dari #Women_Desiree ni, tak tersenarai, banyak, luar dan dalam semua dia kasi cover, bahkan bukan kepada Ling je, tapi membantu family Ling juga especially anak-anak, banyak sangat-sangat kebaikannya, terlalu banyak. Berterima kasih je mampu, TQ and I LOVE U #WD. ❤
.
.
Calit pada nadi, Effect satu body,
.
.
_ Ling Lee
AWEK CINA CUN ANAK 3 DARI KLATE 😁✌
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #fattzura #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #MaryKayShahAlam #skincareroutine #awetmuda #NakCantik

Kalau tak berkesan, memang takkan setia la dik.
.
.
Jangan cakap 5tahun, 5hari pun belum tentu. 😆
.
.
Syukurnya hakak dulu, pkai si comel ni, dalam masa 3hari jer dah rasa 'something', kalau tak entah la, taktau la sempat ke tak pakai sampai seminggu, memang gelojoh nauu minah ni, takleh sabar langsunggg. 😅
.
.
Ling ni memang jenis yg tak sabar sikit, dan agak susah nak setia dengan satu-satu produk, selalunya paling lama pun seminggu dua la, kalau dalam masa 1-2 minggu guna atau amalkan tu takde rasa pape, hmmmm, biasanya memang susah sikitlah nak teruskan, alamatnya akan jadi 'perhiasan' dalam almari je la. 😑
.
.
Cepatnya masa berlalu, pejam celik pejam celik beberapa hari jer lagi genap la 5tahun Ling duk calit si comel krim saka Women Desiree ni, pagi petang siang malam calit 3point nadi, pagi petang siang malam calit 3point nadi, time mood nak rasa ummpphhh calit sikit kat "hiding part''. 😝
.
.
Dari tak percaya, dari pandang sebelah mata, duk fikir tak logik la apa la, dulu tengok testimoni pun kita tak percaya, kita just anggap semua tu marketing sebab seller nak bagi produk mereka laku je, dari mencuba hanya sebab nak test produk tanpa rasa yakin, hmmmm tup tuppp dah 5tahun si comel ni jadi 'teman peribadi' terbaik Ling, kalau nak cerita pasal manfaat yg Ling dapat dari #Women_Desiree ni, tak tersenarai, banyak, luar dan dalam semua dia kasi cover, bahkan bukan kepada Ling je, tapi membantu family Ling juga especially anak-anak, banyak sangat-sangat kebaikannya, terlalu banyak. Berterima kasih je mampu, TQ and I LOVE U #WD. ❤
.
.
Calit pada nadi, Effect satu body,
.
.
_ Ling Lee 
AWEK CINA CUN ANAK 3 DARI KLATE 😁✌
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax  #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #fattzura #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #MaryKayShahAlam #skincareroutine #awetmuda #NakCantik
13 0 13 September, 2019

Top #wdpenang posts

@wdec_official Profile picture

@wdec_official

AGAK AGAK LA KALAU NAK TIPU PUN, CUBA TUNJUK IC !! MEMANG SUKAR NAK PERCAYA
.
Akibat konsisten WD selama 5 tahun mmg ramai tak percaya umur kak Jun dah 49 tahun. Nampak sangat mmg WD ni buat kerja . Kita up testimoni mmg ramai suruh tunjuk bukti tunjuk ic betul ke kak jun ni 49 tahun. Haaa.. Sampai macam tu sekali uolls.
.
.
Dah.. dah tak jadi rahsia dah. Kak jun dah bgathu semua yg dia amalkan calit WD je hampir 5 tahun konsisten dan masih mencalit hingga harini. Tegang anjal , garis halus , kedutan dan jeragat semua hilang. Sebab apa? Sebab KONSISTEN laa..
.
.
Uolls baru seminggu pakai dah cakap tak berkesan. Acane tu?🤔
.
.
Kalau masih tak percaya , boleh tengok gambar yang ke-3 tu. Nak tengok kak jun tanpa makeup, slide lagi dan lagi. Tak puasa hati lagi? Cuba sendiri 😍
.
.
WOMEN DESIRE luarbiasa hebat. Sampai usia 49 tahun pun orang tak percaya. Akak akak nak WD bantu uolls AWETMUDA tak ni? 🤗

Harga wd rm100, nak jimat RM20?
Wasap 0123512791

AGAK AGAK LA KALAU NAK TIPU PUN, CUBA TUNJUK IC !! MEMANG SUKAR NAK PERCAYA
.
Akibat konsisten WD selama 5 tahun mmg ramai tak percaya umur kak Jun dah 49 tahun. Nampak sangat mmg WD ni buat kerja . Kita up testimoni mmg ramai suruh tunjuk bukti tunjuk ic betul ke kak jun ni 49 tahun. Haaa.. Sampai macam tu sekali uolls.
.
.
Dah.. dah tak jadi rahsia dah. Kak jun dah bgathu semua yg dia amalkan calit WD je hampir 5 tahun konsisten dan masih mencalit hingga harini. Tegang anjal , garis halus , kedutan dan jeragat semua hilang. Sebab apa? Sebab KONSISTEN laa..
.
.
Uolls baru seminggu pakai dah cakap tak berkesan. Acane tu?🤔
.
.
Kalau masih tak percaya , boleh tengok gambar yang ke-3 tu. Nak tengok kak jun tanpa makeup, slide lagi dan lagi. Tak puasa hati lagi? Cuba sendiri 😍
.
.
WOMEN DESIRE luarbiasa hebat. Sampai usia 49 tahun pun orang tak percaya. Akak akak nak WD bantu uolls AWETMUDA tak ni? 🤗

Harga wd rm100, nak jimat RM20?
Wasap 0123512791
123 10 25 May, 2019
@wdec_official Profile picture

@wdec_official

Pada mulanya saya tidak percaya rawatan semulajadi sebab saya lebih teruja melihat hasil "drastik" keberkesanan produk seperti skincare yang ada di pasaran sekarang ! Tapi sejak tahu banyak kesan buruk terus stop, tapi jerawat lagi meriah naik.
.
Kalau uolls sering terjadi masalah macam ni, bertenang. Jangan keep tukar tukar produk. Terus stop using any produk dan nah zati share some tips.
.
.
Tips elakkan jerawat terus membiak !
.
✔JAGA KEBERSIHAN
Ya, menjaga kebersihan diri adalah sangat penting! PASTIKAN kerap menukar alas bantal, tukar baju setiap hari, pakaian dalam dan tuala badan, sekurang-kurangnya 2 minggu sekali. Ini bagi mencegah pembentukan atau penyebaran bakteria yang mampu menyebabkan masalah jerawat menjadi lebih parah. Nak cantik kena jaga kebersihan dikk.
.
.
✔MINUM AIR SECUKUPNYA
Minum air sekurang-kurangnya lapan gelas sehari kerana ia mampu membantu mencegah pertumbuhan jerawat. AIR mampu menyingkirkan lebihan minyak dan toksin selain membantu melembabkan kulit dan mencegah liang roma daripada tersumbat.
.
.
✔FREE YOUR FACE FROM MAKEUP
YES ! Makeup boleh menyebabkan masalah jerawat makin meradang kalau tak dicuci dengan bersih. Lebihan makeup akan tertinggal dalam pori, menyebabkan pori tertutup dan minyak terkumpul. Bila minyak terkumpul lama kelamaan bakteria membiak dan jerawat tumbuh. Solusi terbaik adalah free kan dulu wajah dari makeup, gunakan mekeup untuk tutup jerawat adalah tindakan yang merugikan !
.
.
✔KIUB AIS UNTUK REDAKAN JERAWAT
Oleskan pada wajah setiap hari untuk merawat keradangan jerawat. Ia boleh mengurangkan bengkak dan kemerahan pada wajah. Ia juga boleh mengimbangkan pengeluaran minyak yang berlebihan serta membantu mengecutkan  jerawat anda.
.
.
Nak lagi pantas dan terbukti berkesan gunakan WDTA. Calit 2 kali sehari pada 3 nadi, tiap malam lepas oleskan ais pada wajah, sapu terus wd pada jerawat. Sangat membantu mengecutkan jerawat dari dalaman dengan adanya bahan seperti peuraria mirifica dan akar tree peony masalah jerawat akan selesai, malah membantu mengawal bakteria dari terus membiak menyebabkan punca jerawat !
.
Merawat dari dalam, mencantikkan dan maintainkan kulit sentiasa berseri tanpa sebarang solekan !

Pada mulanya saya tidak percaya rawatan semulajadi sebab saya lebih teruja melihat hasil "drastik" keberkesanan produk seperti skincare yang ada di pasaran sekarang ! Tapi sejak tahu banyak kesan buruk terus stop, tapi jerawat lagi meriah naik.
.
Kalau uolls sering terjadi masalah macam ni, bertenang. Jangan keep tukar tukar produk. Terus stop using any produk dan nah zati share some tips.
.
.
Tips elakkan jerawat terus membiak !
.
✔JAGA KEBERSIHAN
Ya, menjaga kebersihan diri adalah sangat penting! PASTIKAN kerap menukar alas bantal, tukar baju setiap hari, pakaian dalam dan tuala badan, sekurang-kurangnya 2 minggu sekali. Ini bagi mencegah pembentukan atau penyebaran bakteria yang mampu menyebabkan masalah jerawat menjadi lebih parah. Nak cantik kena jaga kebersihan dikk.
.
.
✔MINUM AIR SECUKUPNYA
Minum air sekurang-kurangnya lapan gelas sehari kerana ia mampu membantu mencegah pertumbuhan jerawat. AIR mampu menyingkirkan lebihan minyak dan toksin selain membantu melembabkan kulit dan mencegah liang roma daripada tersumbat.
.
.
✔FREE YOUR FACE FROM MAKEUP
YES ! Makeup boleh menyebabkan masalah jerawat makin meradang kalau tak dicuci dengan bersih. Lebihan makeup akan tertinggal dalam pori, menyebabkan pori tertutup dan minyak terkumpul. Bila minyak terkumpul lama kelamaan bakteria membiak dan jerawat tumbuh. Solusi terbaik adalah free kan dulu wajah dari makeup, gunakan mekeup untuk tutup jerawat adalah tindakan yang merugikan !
.
.
✔KIUB AIS UNTUK REDAKAN JERAWAT
Oleskan pada wajah setiap hari untuk merawat keradangan jerawat. Ia boleh mengurangkan bengkak dan kemerahan pada wajah. Ia juga boleh mengimbangkan pengeluaran minyak yang berlebihan serta membantu mengecutkan  jerawat anda.
.
.
Nak lagi pantas dan terbukti berkesan gunakan WDTA. Calit 2 kali sehari pada 3 nadi, tiap malam lepas oleskan ais pada wajah, sapu terus wd pada jerawat. Sangat membantu mengecutkan jerawat dari dalaman dengan adanya bahan seperti peuraria mirifica dan akar tree peony masalah jerawat akan selesai, malah membantu mengawal bakteria dari terus membiak menyebabkan punca jerawat !
.
Merawat dari dalam, mencantikkan dan maintainkan kulit sentiasa berseri tanpa sebarang solekan !
140 1 4 April, 2019
@wdec_official Profile picture

@wdec_official

Kalau suka tips dari zati DOUBLE TAP & TAG ur friends !
.
Sepantas 2 saat jerawat kecut dan tak tinggal parut ! Kalau dulu naik jerawat terus risau, bila risau mula la nak cuba produk macam macam. Tak terhenti disitu, tangan ni juga kadang gatal nak picit atau kopek jerawat tu kan, dahh terus tinggal kesan dan parut.
.
Tapi sejak dah tahu rahsia ni zati terus amakan sampai sekarang. Biasanya Zati akan gunakan kiub ais kalau ada jerawat. Memang berkesan, jerawat tak jadi nak naik keesokkan harinya. Mudah je cara oleskan ais pada kulit seluruh muka dan buat urutan secara bulatan pada wajah
.
Cara caranya :-
.
⚀Sediakan beberapa ketul ais yang mencukupi dalam mangkuk.
⚀Ambil seketul ais oleskan perlahan perlahan di seluruh wajah muka.
⚀Buat urutan mudah secara bulatan lingkaran pada wajah
⚀Fokuskan pada bahagian jerawat dan T-Zone atau kawasan kerap berminyak sebab kawasan tersebut mempunyai liang roma besar.
⚀Buat selama 4-5minit atau 2 3 ketul sudah memadai.
⚀Bilas dan tidak perlu lap wajah.
.
.
Tak sangka rupanya banyak kelebihan menggunakan kiub ais ni dan sangat menarik. So Zati kongsikan disini.
.
✔Melancarkan peredaran darah bawah kulit supaya kekal awetmuda.
✔Menggecilkan liang pori yang besar.
✔Mengurangkan kotoran tersumbat yang menjadi penyebab jerawat.
✔Kurangkan radang serta warna kemerahan akibat jerawat. Meletakkan kiub ais ke atas jerawat beberapa saat hingga merasa kebas.
✔Menaikkan seri wajah agar wajah kelihatan segar sentiasa/tak kusam.
✔Menjadi asas makeup supaya make up tahan lebih lama.
.
.
Tak susahkan uolls, free kos untuk cantikkan wajah selain menghabiskan duit dari try and erroe produk macam macam, let try this alternative first !
.
Tips tambahan :-
✔Boleh buat kiub ais tomato, timun atau aloevera
✔Lakukan setiap malam sebelum tidur.
✔Macam Zati lepas buat rawatan dengan ais ni, zati terus calit WD pada jerawat. Jerawat yang besar or baru nak naik tu terus kecut dan tak tinggal kesan langsung !
.
.
Cubalah ! Mudah dan berkesan uolls💃
.
SAVE & TAG kawan kawan uolls yang sukakan tips kecantikkan mudah macam ni 😍

Kalau suka tips dari zati DOUBLE TAP & TAG ur friends !
.
Sepantas 2 saat jerawat kecut dan tak tinggal parut ! Kalau dulu naik jerawat terus risau, bila risau mula la nak cuba produk macam macam. Tak terhenti disitu, tangan ni juga kadang gatal nak picit atau kopek jerawat tu kan, dahh terus tinggal kesan dan parut.
.
Tapi sejak dah tahu rahsia ni zati terus amakan sampai sekarang. Biasanya Zati akan gunakan kiub ais kalau ada jerawat. Memang berkesan, jerawat tak jadi nak naik keesokkan harinya. Mudah je cara oleskan ais pada kulit seluruh muka dan buat urutan secara bulatan pada wajah
.
Cara caranya :-
.
⚀Sediakan beberapa ketul ais yang mencukupi dalam mangkuk.
⚀Ambil seketul ais oleskan perlahan perlahan di seluruh wajah muka.
⚀Buat urutan mudah secara bulatan lingkaran pada wajah
⚀Fokuskan pada bahagian jerawat dan T-Zone atau kawasan kerap berminyak sebab kawasan tersebut mempunyai liang roma besar.
⚀Buat selama 4-5minit atau 2 3 ketul sudah memadai.
⚀Bilas dan tidak perlu lap wajah.
.
.
Tak sangka rupanya banyak kelebihan menggunakan kiub ais ni dan sangat menarik. So Zati kongsikan disini.
.
✔Melancarkan peredaran darah bawah kulit supaya kekal awetmuda.
✔Menggecilkan liang pori yang besar.
✔Mengurangkan kotoran tersumbat yang menjadi penyebab jerawat.
✔Kurangkan radang serta warna kemerahan akibat jerawat. Meletakkan kiub ais ke atas jerawat beberapa saat hingga merasa kebas.
✔Menaikkan seri wajah agar wajah kelihatan segar sentiasa/tak kusam.
✔Menjadi asas makeup supaya make up tahan lebih lama.
.
.
Tak susahkan uolls, free kos untuk cantikkan wajah selain menghabiskan duit dari try and erroe produk macam macam, let try this alternative first !
.
Tips tambahan :-
✔Boleh buat kiub ais tomato, timun atau aloevera
✔Lakukan setiap malam sebelum tidur.
✔Macam Zati lepas buat rawatan dengan ais ni, zati terus calit WD pada jerawat. Jerawat yang besar or baru nak naik tu terus kecut dan tak tinggal kesan langsung !
.
.
Cubalah ! Mudah dan berkesan uolls💃
.
SAVE & TAG kawan kawan uolls yang sukakan tips kecantikkan mudah macam ni 😍
1,906 25 7 April, 2019
@wdec_official Profile picture

@wdec_official

Siapa ada cara lain hilang kan whitehead boleh share tak? 👇
.
Eh semalam dia terjun kolam, harini kak ecah kita share sikit tips dari kak ecah @khiriah17 . Tips cara hilangkan whitehead
.
.
Secara ringkasnya punca whitehead dan blackhead ni disebabkan oleh masalah liang pori terumbat akibat kotoron, minyak yang berlebihan dan tersumbat dengan sel-sel kulit mati.
.
.
Antara punca terjadinya whitehead ni adalah:-
.
❌Kurang minum air secukupnya - menyebabkan wajah hasilkan minyak berlebihan
❌ Suka makan makanan berminyak
❌Toksin / redikal bebas banyak dalam badan
❌ Tidak cuci makeup bersih - kotoran tersumbat dalam pori
❌ Tak pernah lakukan scrub/exfoliating
.
.
Salah satu tips yang Kak Ecah ni buat mudah je uolls hanya dengan garam halus dan ubat gigi (tak kesah lah jenama apa).
.
Bahan bahan:-
✔Ubat gigi
✔Garam halus
.
Cara membuat :-
.
1⚂Letakkan sedikit ubat gigi pada garam halus tersebut.
2⚂Gaul dan kacau rata campuran tersebut.
3⚂Sapu dan gosokkan dengan lembut dibahagian hidung dan bawah dagu
4⚂Kemudian, cuci dan bilas bersih seperti biasa.
.
.
Katanya "Sagat dengan penuh kasih sayang, jangan lepas geram pulak dekat hidung tu. Mahu luka. Yang penting memang berkesan dan jimat. Selamat mencuba".
.
.
Zati pun ada buat sebelum ni, alhamdulillah menjadi. Lepas buat tu kita oleskan ais pada kulit bagi liang pori kembali tertutup. Memang best cara ni. Cubalah uolls.
.
.
Siapa ada cara lain hilang kan whitehead boleh share tak? 👇
.
.
LIKE, SAVE & TAG kawang kawan uolls untuk bantu dorang yang ada masalah macamni.

Siapa ada cara lain hilang kan whitehead boleh share tak? 👇
.
Eh semalam dia terjun kolam, harini kak ecah kita share sikit tips dari kak ecah @khiriah17 . Tips cara hilangkan whitehead
.
.
Secara ringkasnya punca whitehead dan blackhead ni disebabkan oleh masalah liang pori terumbat akibat kotoron, minyak yang berlebihan dan tersumbat dengan sel-sel kulit mati.
.
.
Antara punca terjadinya whitehead ni adalah:-
.
❌Kurang minum air secukupnya - menyebabkan wajah hasilkan minyak berlebihan
❌ Suka makan makanan berminyak
❌Toksin / redikal bebas banyak dalam badan
❌ Tidak cuci makeup bersih - kotoran tersumbat dalam pori
❌ Tak pernah lakukan scrub/exfoliating
.
.
Salah satu tips yang Kak Ecah ni buat mudah je uolls hanya dengan garam halus dan ubat gigi (tak kesah lah jenama apa).
.
Bahan bahan:-
✔Ubat gigi
✔Garam halus
.
Cara membuat :-
.
1⚂Letakkan sedikit ubat gigi pada garam halus tersebut.
2⚂Gaul dan kacau rata campuran tersebut.
3⚂Sapu dan gosokkan dengan lembut dibahagian hidung dan bawah dagu
4⚂Kemudian, cuci dan bilas bersih seperti biasa.
.
.
Katanya "Sagat dengan penuh kasih sayang, jangan lepas geram pulak dekat hidung tu. Mahu luka. Yang penting memang berkesan dan jimat. Selamat mencuba".
.
.
Zati pun ada buat sebelum ni, alhamdulillah menjadi. Lepas buat tu kita oleskan ais pada kulit bagi liang pori kembali tertutup. Memang best cara ni. Cubalah uolls.
.
.
Siapa ada cara lain hilang kan whitehead boleh share tak? 👇
.
.
LIKE, SAVE & TAG kawang kawan uolls untuk bantu dorang yang ada masalah macamni.
114 3 18 April, 2019
@wdec_official Profile picture

@wdec_official

UNIKNYA WD : KENAPA KITA CALIT PADA NADI?

WD memang tak akan sama dengan krim biasa
✔WD bukanlah skincare
✔Bukan losyen badan
✔Bukan juga barang mekap
✔Foundation pun bukan

Texturenya bermolekul haluss dan sifatnya mudah serap
.
⚠️NADI itulah PEMBULUH DARAH TERBESAR dalam badan kita. Macam mana ia berfungsi ?
.
✔Krim WD adalah KRIM BIO TEKNOLOGI NANO yg mana 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah.
.
.
So, Bayangkan bahan terpilih dari luar negeri yang memahal dan baaaanyak manfaatnya tu masuk ke dalam tubuh kita.
.
.
Sama situasi bila kita admit kat sepital. Kenapa doktor tak bagi je makan tablet atau kapsul tapi doktor terus drip air ke salur darah? (Untuk kes tertentu yang memerlukan kesan cepat shj).
.
.
Sebabnya injection atau drip ke salur pembuluh darah lebih cepat menyerap tanpa sebarang tapisan. Penyerapannya adalah semaksima yg mungkin selaju darah yg mengalir ke seluruh tubuh badan. Dan kesan nya lebih pantas dan berkesan satu badan.
.
.
Sebab tu ada pengguna WD dapat rasai perubahan dalam masa seawal sehari tau. Ada juga selepas calit je pada nadi, rasa pening sebab dalam badan sebelum ini kurang menampung air atau tidur yang tidak cukup malahhh ada yang terus terkentut kentut atau sendawa. Itu menunjukkan tindak balas awal WD ni ke atas badan kita dan petanda badan kita banyakkk sangat angin.
.
.
TOKSIN dalam badan individu juga tak sama. Jadi itu beza kesan cepat atau lambat.
.
.
Jadi, jelas tak macam mana krim WD ni bertindak balas?
.
P/S : Uolls berani tengok pembuluh darah? Cuba google tengok perjalanan darah satu badan. Pembuluh darah penuh dalam diri kita yang mana dari Nadi dipam laju ke seluruh badan.

BEST tak best kita calit hanya di nadi untuk kesan satu body 😉

Teringin sangat nak cuba wd boleh wasap zati. Tambahan pula sekarang ni ada promosi RM80 sahaja 1 wd.
.
↪TO ORDER CLICK LINK ON BIO ☝️

UNIKNYA WD : KENAPA KITA CALIT PADA NADI?

WD memang tak akan sama dengan krim biasa
✔WD bukanlah skincare
✔Bukan losyen badan
✔Bukan juga barang mekap
✔Foundation pun bukan

Texturenya bermolekul haluss dan sifatnya mudah serap
.
⚠️NADI itulah PEMBULUH DARAH TERBESAR dalam badan kita. Macam mana ia berfungsi ?
.
✔Krim WD adalah KRIM BIO TEKNOLOGI NANO yg mana 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah.
.
.
So, Bayangkan bahan terpilih dari luar negeri yang memahal dan baaaanyak manfaatnya tu masuk ke dalam tubuh kita.
.
.
Sama situasi bila kita admit kat sepital. Kenapa doktor tak bagi je makan tablet atau kapsul tapi doktor terus drip air ke salur darah? (Untuk kes tertentu yang memerlukan kesan cepat shj).
.
.
Sebabnya injection atau drip ke salur pembuluh darah lebih cepat menyerap tanpa sebarang tapisan. Penyerapannya adalah semaksima yg mungkin selaju darah yg mengalir ke seluruh tubuh badan. Dan kesan nya lebih pantas dan berkesan satu badan.
.
.
Sebab tu ada pengguna WD dapat rasai perubahan dalam masa seawal sehari tau. Ada juga selepas calit je pada nadi, rasa pening sebab dalam badan sebelum ini kurang menampung air atau tidur yang tidak cukup malahhh ada yang terus terkentut kentut atau sendawa. Itu menunjukkan tindak balas awal WD ni ke atas badan kita dan petanda badan kita banyakkk sangat angin.
.
.
TOKSIN dalam badan individu juga tak sama. Jadi itu beza kesan cepat atau lambat.
.
.
Jadi, jelas tak macam mana krim WD ni bertindak balas?
.
P/S : Uolls berani tengok pembuluh darah? Cuba google tengok perjalanan darah satu badan. Pembuluh darah penuh dalam diri kita yang mana dari Nadi dipam laju ke seluruh badan.

BEST tak best kita calit hanya di nadi untuk kesan satu body 😉

Teringin sangat nak cuba wd boleh wasap zati. Tambahan pula sekarang ni ada promosi RM80 sahaja 1 wd.
.
↪TO ORDER CLICK LINK ON BIO ☝️
113 4 12 May, 2019
@wdec_official Profile picture

@wdec_official

DOUBLE TAP bebanyak ❤ kalau uolls NAKKK sangat cuba WDTA ni 👇👇👇
.
.
"Zati, akak nak tahu la krim unik WD ni. Boleh share lebih lanjut tak?" Ohhh.. Rupanya ramai berkenan dengan krim WD ni, tapi masih ada yang masih blurr mengenai WD ni sebenarnya apa. Dan apa kelebihan dia.

Meh sini zati share sikit apa itu krim SUSUK MODEN ni ya. Meh baca sat ⤵

1) WD ni apa?
.
➡️Women Desiree. Krim kecantikan khas untuk merawat kulit dari dalam. 4 fungsi utamanya ialah MENCERAH,MENGANJAL, MENEGANG dan ANTI PENUAAN.
.
.
2) Nak pakai macam mana ?
.
➡️Sapuan WAJIB di 3 nadi utama : Pergelangan tangan, leher, dan bahagian ari-ari (3 jari bawah pusat).
.
.
3) Kenapa sapu di #Nadi?
.
➡️Kawasan nadi kita tu terdapat pembuluh darah. WD akan menyerap 12 kali ganda lebih cepat melalui saluran pembuluh darah dan meresap ke seluruh tubuh badan kita. Ia akan merawat satu demi satu. Sebab tulah semakin lama konsisten semakin cantik.
.
.
4) Sebotol tahan berapa lama?
.
➡️15gm untuk 5 - 6 minggu atau lebih. Ada yang sampai 2 bulan. Bergantung pada kuantiti yang diguna.
.
.
5) Siapa yang boleh guna?
.
➡️Wanita, anak dara, remaja belasan tahun, ibu mengandung, wanita dalam pantang, yang sedang menyusu, warga emas, kaum lelaki, kanak-kanak, segenap lapisan masyarat boleh je guna. Syiok kan?
.
.
6) Takda PROMOSI ke?
.
➡️ADA! Promosi jimat RM20 dengan pembelian. Free postage dan free gift lagi 😍 Tapi terhad tauu, kalau nak kenalah grab cepat-cepat.
.
.
Jomm kita sesama jaga penampilan. Nak cantik mudah jee, calit calit je tau. Sihat dalaman, cantik luaran. Cepat order tau.
.
.
↪klil link on bio ☝️ #InfoWD

DOUBLE TAP bebanyak ❤ kalau uolls NAKKK sangat cuba WDTA ni 👇👇👇
.
.
"Zati, akak nak tahu la krim unik WD ni. Boleh share lebih lanjut tak?" Ohhh.. Rupanya ramai berkenan dengan krim WD ni, tapi masih ada yang masih blurr mengenai WD ni sebenarnya apa. Dan apa kelebihan dia.

Meh sini zati share sikit apa itu krim SUSUK MODEN ni ya. Meh baca sat ⤵

1) WD ni apa?
.
➡️Women Desiree. Krim kecantikan khas untuk merawat kulit dari dalam. 4 fungsi utamanya ialah MENCERAH,MENGANJAL, MENEGANG dan ANTI PENUAAN.
.
.
2) Nak pakai macam mana ?
.
➡️Sapuan WAJIB di 3 nadi utama : Pergelangan tangan, leher, dan bahagian ari-ari (3 jari bawah pusat).
.
.
3) Kenapa sapu di #Nadi?
.
➡️Kawasan nadi kita tu terdapat pembuluh darah. WD akan menyerap 12 kali ganda lebih cepat melalui saluran pembuluh darah dan meresap ke seluruh tubuh badan kita. Ia akan merawat satu demi satu. Sebab tulah semakin lama konsisten semakin cantik.
.
.
4) Sebotol tahan berapa lama?
.
➡️15gm untuk 5 - 6 minggu atau lebih. Ada yang sampai 2 bulan. Bergantung pada kuantiti yang diguna.
.
.
5) Siapa yang boleh guna?
.
➡️Wanita, anak dara, remaja belasan tahun, ibu mengandung, wanita dalam pantang, yang sedang menyusu, warga emas, kaum lelaki, kanak-kanak, segenap lapisan masyarat boleh je guna. Syiok kan?
.
.
6) Takda PROMOSI ke?
.
➡️ADA! Promosi jimat RM20 dengan pembelian. Free postage dan free gift lagi 😍 Tapi terhad tauu, kalau nak kenalah grab cepat-cepat.
.
.
Jomm kita sesama jaga penampilan. Nak cantik mudah jee, calit calit je tau. Sihat dalaman, cantik luaran. Cepat order tau.
.
.
↪klil link on bio ☝️#InfoWD
112 21 25 May, 2019
@wdec_official Profile picture

@wdec_official

GOOD MORNING !!
Suka tips ni DOUBLE TAP bebanyakk.
.
.
Tak sangka banyak khasiat air putih ni ni.Eh rugi siapa tak baca dan amalkan tau.No.2 tu paling tak sangka!
.
.
1⚀Boost Tenaga
50-65 peratus dari badan kita adalah kandungan air.Dengan meminum air kosong yg cukup dapat buat lebih fokus dan otak lebih segar.Mcm pokok la kalau disiram segar lah ia.

2⚀Bantu Kurangkan Berat Badan
Jgn tak tahu minum air kosong yang banyak bantu singkirkan lemak by-product, mengurangkan kadar pengambilan makanan berlebihan (bila perut penuh kurang nafsu makan) dan meningkatkan metabodilisme.Minum air kosong boleh katakan zero kalori kut! Bestnya

3⚀Buang Toksin
Buang segala toksin yang memudaratkan menerusi senaman apabila berpeluh dan membuang air kecil .

4⚀Menjaga kecantikan
Air yg cukup dlm badan dapat lembabkan kulit nampak lebih segar, gebu dan licin. Kalau tengok orang cina dan korea suka minum air kosong dengan banyak dapat melewatkan kadar penuaan dan kedut.Itulah rahsia awet muda sebenarnya .

5⚀Penghadaman Lebih Baik
Air merupakan elemen penting untuk perut menghadamkan makanan dan boleh menjauhkan kamu daripada sembelit .Tak percaya ? Cuba minum segelas air sebelum dan selapas makan .

6⚀Tingkatkan Sistem Imunisasi
Orang yang sentiasa amalkan minum air kosong biasanya susah jatuh sakit. Dengan air mencukupi kamu akan sukar untuk demam selesema dan penyakit lebih serius yang lain. Gaya pemakan kenalah jaga juga ya.

7⚀Kurangkan Risiko Sakit Kepala
Membantu melegakan dan mengelak daripada sakit kepala, sakit belakang dan juga migrain.Ketiga-tiga simptom itu biasanya disebabkan dehidrasi.

8⚀Elakkan Berlaku Kejang Otot
Jika badan kita kekurangan air dan melakukan aktiviti lasak seperti bersukan kekejangan pasti mudah berlaku.

9⚀Lebih Ceria
Bila badan sihat dan berfungsi dengan baik minda pun akan lebih tenang dan gembira.Badan yang sihat menghasilkan minda yang ceria!

10⚀Jimat Wang
Air kosong memang kos paling rendah.Kalau dirumah perlu masak je. Kalau ada penapis air lagi bagus. Hanya tadah dan minum.Menjimatkan!
.
.
Dah tahu kan ? Jom amalkan air kosong 3L setiap hari . Tag kawan korang yang tak suka minum air kosong💕
#tipsbyizzatizambri

GOOD MORNING !!
Suka tips ni DOUBLE TAP bebanyakk.
.
.
Tak sangka banyak khasiat air putih ni ni.Eh rugi siapa tak baca dan amalkan tau.No.2 tu paling tak sangka!
.
.
1⚀Boost Tenaga 
50-65 peratus dari badan kita adalah kandungan air.Dengan meminum air kosong yg cukup dapat buat lebih fokus dan otak lebih segar.Mcm pokok la kalau disiram segar lah ia.

2⚀Bantu Kurangkan Berat Badan
Jgn tak tahu minum air kosong yang banyak bantu singkirkan lemak by-product, mengurangkan kadar pengambilan makanan berlebihan (bila perut penuh kurang nafsu makan) dan meningkatkan metabodilisme.Minum air kosong boleh katakan zero kalori kut! Bestnya

3⚀Buang Toksin
Buang segala toksin yang memudaratkan menerusi senaman apabila berpeluh dan membuang air kecil .

4⚀Menjaga kecantikan
Air yg cukup dlm badan dapat lembabkan kulit nampak lebih segar, gebu dan licin. Kalau tengok orang cina dan korea suka minum air kosong dengan banyak dapat melewatkan kadar penuaan dan kedut.Itulah rahsia awet muda sebenarnya .

5⚀Penghadaman Lebih Baik
Air merupakan elemen penting untuk perut menghadamkan makanan dan boleh menjauhkan kamu daripada sembelit .Tak percaya ? Cuba minum segelas air sebelum dan selapas makan .

6⚀Tingkatkan Sistem Imunisasi
Orang yang sentiasa amalkan minum air kosong biasanya susah jatuh sakit. Dengan air mencukupi kamu akan sukar untuk demam selesema dan penyakit lebih serius yang lain. Gaya pemakan kenalah jaga juga ya.

7⚀Kurangkan Risiko Sakit Kepala
Membantu melegakan dan mengelak daripada sakit kepala, sakit belakang dan juga migrain.Ketiga-tiga simptom itu biasanya disebabkan dehidrasi.

8⚀Elakkan Berlaku Kejang Otot
Jika badan kita kekurangan air dan melakukan aktiviti lasak seperti bersukan kekejangan pasti mudah berlaku.

9⚀Lebih Ceria
Bila badan sihat dan berfungsi dengan baik minda pun akan lebih tenang dan gembira.Badan yang sihat menghasilkan minda yang ceria!

10⚀Jimat Wang
Air kosong memang kos paling rendah.Kalau dirumah perlu masak je. Kalau ada penapis air lagi bagus. Hanya tadah dan minum.Menjimatkan!
.
.
Dah tahu kan ? Jom amalkan air kosong 3L setiap hari . Tag kawan korang yang tak suka minum air kosong💕
#tipsbyizzatizambri
128 4 13 March, 2019
@wdec_official Profile picture

@wdec_official

Siapa nakkkkk?
Cepat like & komen NAK bebanyak sekarang.

Cukup 200 LIKE esok zati bagi. Komen last dikira sebagai pemenang !

Turn ON ur notification. TAG kawan kawan uolls ajak join !!

Siapa nakkkkk?
Cepat like & komen NAK bebanyak sekarang.

Cukup 200 LIKE esok zati bagi. Komen last dikira sebagai pemenang !

Turn ON ur notification. TAG kawan kawan uolls ajak join !!
231 681 9 March, 2019
@wdec_official Profile picture

@wdec_official

DOUBLE TAP bebanyak ❤ kalau uolls NAKKK sangat cuba WDTA ni 👇👇👇
.
.
"Zati, akak nak tahu la krim unik WD ni. Boleh share lebih lanjut tak?" Ohhh.. Rupanya ramai berkenan dengan krim WD ni, tapi masih ada yang masih blurr mengenai WD ni sebenarnya apa. Dan apa kelebihan dia.

Meh sini zati share sikit apa itu krim SUSUK MODEN ni ya. Meh baca sat ⤵

1) WD ni apa?
.
➡️Women Desiree. Krim kecantikan khas untuk merawat kulit dari dalam. 4 fungsi utamanya ialah MENCERAH,MENGANJAL, MENEGANG dan ANTI PENUAAN.
.
.
2) Nak pakai macam mana ?
.
➡️Sapuan WAJIB di 3 nadi utama : Pergelangan tangan, leher, dan bahagian ari-ari (3 jari bawah pusat).
.
.
3) Kenapa sapu di #Nadi?
.
➡️Kawasan nadi kita tu terdapat pembuluh darah. WD akan menyerap 12 kali ganda lebih cepat melalui saluran pembuluh darah dan meresap ke seluruh tubuh badan kita. Ia akan merawat satu demi satu. Sebab tulah semakin lama konsisten semakin cantik.
.
.
4) Sebotol tahan berapa lama?
.
➡️15gm untuk 5 - 6 minggu atau lebih. Ada yang sampai 2 bulan. Bergantung pada kuantiti yang diguna.
.
.
5) Siapa yang boleh guna?
.
➡️Wanita, anak dara, remaja belasan tahun, ibu mengandung, wanita dalam pantang, yang sedang menyusu, warga emas, kaum lelaki, kanak-kanak, segenap lapisan masyarat boleh je guna. Syiok kan?
.
.
6) Takda PROMOSI ke?
.
➡️ADA! Promosi jimat RM40 untuk pembelian 2 unit. Free postage dan free gift lagi 😍 Tapi terhad tauu, kalau nak kenalah grab cepat-cepat.
.
.
Jomm kita sesama jaga penampilan. Nak cantik mudah jee, calit calit je tau. Sihat dalaman, cantik luaran. Cepat order tau.
.
.
↪klil link on bio ☝️ #InfoWD

DOUBLE TAP bebanyak ❤ kalau uolls NAKKK sangat cuba WDTA ni 👇👇👇
.
.
"Zati, akak nak tahu la krim unik WD ni. Boleh share lebih lanjut tak?" Ohhh.. Rupanya ramai berkenan dengan krim WD ni, tapi masih ada yang masih blurr mengenai WD ni sebenarnya apa. Dan apa kelebihan dia.

Meh sini zati share sikit apa itu krim SUSUK MODEN ni ya. Meh baca sat ⤵

1) WD ni apa?
.
➡️Women Desiree. Krim kecantikan khas untuk merawat kulit dari dalam. 4 fungsi utamanya ialah MENCERAH,MENGANJAL, MENEGANG dan ANTI PENUAAN.
.
.
2) Nak pakai macam mana ?
.
➡️Sapuan WAJIB di 3 nadi utama : Pergelangan tangan, leher, dan bahagian ari-ari (3 jari bawah pusat).
.
.
3) Kenapa sapu di #Nadi?
.
➡️Kawasan nadi kita tu terdapat pembuluh darah. WD akan menyerap 12 kali ganda lebih cepat melalui saluran pembuluh darah dan meresap ke seluruh tubuh badan kita. Ia akan merawat satu demi satu. Sebab tulah semakin lama konsisten semakin cantik.
.
.
4) Sebotol tahan berapa lama?
.
➡️15gm untuk 5 - 6 minggu atau lebih. Ada yang sampai 2 bulan. Bergantung pada kuantiti yang diguna.
.
.
5) Siapa yang boleh guna?
.
➡️Wanita, anak dara, remaja belasan tahun, ibu mengandung, wanita dalam pantang, yang sedang menyusu, warga emas, kaum lelaki, kanak-kanak, segenap lapisan masyarat boleh je guna. Syiok kan?
.
.
6) Takda PROMOSI ke?
.
➡️ADA! Promosi jimat RM40 untuk pembelian 2 unit. Free postage dan free gift lagi 😍 Tapi terhad tauu, kalau nak kenalah grab cepat-cepat.
.
.
Jomm kita sesama jaga penampilan. Nak cantik mudah jee, calit calit je tau. Sihat dalaman, cantik luaran. Cepat order tau.
.
.
↪klil link on bio ☝️#InfoWD
184 14 20 March, 2019