#wdta Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #wdta and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
10 minutes
Average like
4.3
Average comment
0.1
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

@lilyjazmine.beauty Profile picture

@lilyjazmine.beauty

Hai semua, sempena dengan bulan kemerdekaan dan hari Malaysia, kita nak offer promosi WDTA (Women Desiree Triple Advance) dengan harga yang terbaik.
.
Cuba tengok harga dalam pic tu☝️😊
.
Haa, kalau suka boleh wassap kita kat whatsapp link yg ada kat bio kita tu. So, apa tunggu lagi. Jom kekal cantik dengan WDTA dari Adleesya Beauty 🤗
.
#adleesya #adleesyabeauty #beauty #womendesire #wdec #wdta #cream #cantik #antiaging #antijerawat #jerawat #jeragat #antijeragat #produkkecantikan #tips #tipscantik #petua #petuacantik #malaysia #kl #kualalumpur #selangor #subang #shahalam #calitcalitcantik

Hai semua, sempena dengan bulan kemerdekaan dan hari Malaysia, kita nak offer promosi WDTA (Women Desiree Triple Advance) dengan harga yang terbaik.
.
Cuba tengok harga dalam pic tu☝️😊
.
Haa, kalau suka boleh wassap kita kat whatsapp link yg ada kat bio kita tu. So, apa tunggu lagi. Jom kekal cantik dengan WDTA dari Adleesya Beauty 🤗
.
#adleesya#adleesyabeauty#beauty#womendesire#wdec#wdta#cream#cantik#antiaging#antijerawat#jerawat#jeragat#antijeragat #produkkecantikan#tips#tipscantik#petua#petuacantik#malaysia#kl#kualalumpur#selangor#subang#shahalam#calitcalitcantik
0 1 5 minutes ago
@wd_ina Profile picture

@wd_ina

Jerawat memang antara perkara biasa terjadi di kalangan remaja kerana mereka mengalami perubahan hormon. Tapi jerawat yang teruk perlu dirawat untuk mengelakkan kulit mengalami masalah parut yang teruk.
.
Kenapa jerawat dan toksin saling berkait? Ini kerana toksin akan dikeluarkan melalui kulit dan menyebabkan berlakunya alergi dan jerawat ruam. Jerawat yang bernanah ataupun jerawat batu antara tanda toksin tinggi dalam badan dan keluar melalui kulit.
.
Oleh itu kita kena lah rawat dalaman dengan sapu WDTA di nadi penting kerana ia akan terus masuk ke dalam pembuluh darah dan seterusnya menyalurkan khasiat bahan yang ada. Bila dalaman dah bersih dari toksin, tu yang slowly jerawat yang naik akan kecut dan pudar ❤️
.
Harga promo WDTA RM80 jimat 20 ringgit dari harga asal. Beli 2 unit, jimat 40 ringgit! Kalau rasa berbaloi, ringankan jari untuk terus whatsapp 0177948951 okay 😘
.
#wdta
#wdpasirgudang
#WomenDesireeTripleAdvance
#Fightinggofighting
#Adleesyabeauty

Jerawat memang antara perkara biasa terjadi di kalangan remaja kerana mereka mengalami perubahan hormon. Tapi jerawat yang teruk perlu dirawat untuk mengelakkan kulit mengalami masalah parut yang teruk.
.
Kenapa jerawat dan toksin saling berkait? Ini kerana toksin akan dikeluarkan melalui kulit dan menyebabkan berlakunya alergi dan jerawat ruam. Jerawat yang bernanah ataupun jerawat batu antara tanda toksin tinggi dalam badan dan keluar melalui kulit.
.
Oleh itu kita kena lah rawat dalaman dengan sapu WDTA di nadi penting kerana ia akan terus masuk ke dalam pembuluh darah dan seterusnya menyalurkan khasiat bahan yang ada. Bila dalaman dah bersih dari toksin, tu yang slowly jerawat yang naik akan kecut dan pudar ❤️
.
Harga promo WDTA RM80 jimat 20 ringgit dari harga asal. Beli 2 unit, jimat 40 ringgit! Kalau rasa berbaloi, ringankan jari untuk terus whatsapp 0177948951 okay 😘
.
#wdta
#wdpasirgudang
#WomenDesireeTripleAdvance 
#Fightinggofighting
#Adleesyabeauty
0 0 14 minutes ago
@resepisedap Profile picture

@resepisedap

Korang mesti stress kan bila masalah Jeragat ni tak hilang hilang. Dah cuba 1001 produk tapi langsung tak berkesan.

Sebenarnya korang kena tau punca jeragat ni terjadi. Baru senang nak atasi.

Nak lagi petua2 cantik jom follow
@esyima_beauty
@esyima_beauty
#PuncaJeragat

1) Hormon Di Dalam Badan Tidak Stabil, Terlalu Terdedah Pada Cahaya Matahari

2) Kekurangan Vitamin Dalam Badan Disebabkan Proses Mengandung Dan Penyusuan.

3) Penggunaan Komestik Yang Tinggi Bahan Kimia Juga Menyebabkan Terjadi Jeragat

Jom Syima nak share petua paling senang nak hilangkan jeragat hanya menggunakan potato dan lemon sahaja.

Kentang sangat tinggi antioksida untuk rawat jeragat. Ia juga mampu menghalang dari terjadinya pigmentasi seperti melasma, bulatan hitam (dark circles), hyper dan hypo pigmentasi.

lemon adalah bahan yang amat berkesan untuk merawat tompokan jeragat. Jus lemon mempunyai ciri pencerahan kulit yang baik yang akan bertindak sebagai peluntur kepada bintik-bintik jeragat.

Cara penyediaan masker ini sangat mudah.
👉 Blender potato dan perah lemon.
👉Sapukan dimuja 15-30minit
👉Bilas dengan air suam.
Nak cepat lagi hilangkan jeragat, kena sapu #wdta. InsyaAllah bangun pagi esok jeragat makin pudar.

Korang mesti stress kan bila masalah Jeragat ni tak hilang hilang. Dah cuba 1001 produk tapi langsung tak berkesan.

Sebenarnya korang kena tau punca jeragat ni terjadi. Baru senang nak atasi.

Nak lagi petua2 cantik jom follow
@esyima_beauty
@esyima_beauty 
#PuncaJeragat

1) Hormon Di Dalam Badan Tidak Stabil, Terlalu Terdedah Pada Cahaya Matahari

2) Kekurangan Vitamin Dalam Badan Disebabkan Proses Mengandung Dan Penyusuan.

3) Penggunaan Komestik Yang Tinggi Bahan Kimia Juga Menyebabkan Terjadi Jeragat

Jom Syima nak share petua paling senang nak hilangkan jeragat hanya menggunakan potato dan lemon sahaja.

Kentang sangat tinggi antioksida untuk rawat jeragat. Ia juga mampu menghalang dari terjadinya pigmentasi seperti melasma, bulatan hitam (dark circles), hyper dan hypo pigmentasi.

lemon adalah bahan yang amat berkesan untuk merawat tompokan jeragat. Jus lemon mempunyai ciri pencerahan kulit yang baik yang akan bertindak sebagai peluntur kepada bintik-bintik jeragat.

Cara penyediaan masker ini sangat mudah.
👉 Blender potato dan perah lemon.
👉Sapukan dimuja 15-30minit
👉Bilas dengan air suam.
Nak cepat lagi hilangkan jeragat, kena sapu #wdta. InsyaAllah bangun pagi esok jeragat makin pudar.
53 0 22 minutes ago
@zaidah_zayudi Profile picture

@zaidah_zayudi

Kak jun tak penat ke hari hari syantek🤭
.
Tak penat pon awakkk,sebab kak jun calit calit nadi je syantek tiptop meletop satu body😍
.
Yang nak letop macam kak jun jangan lupa calit nadi taw kite rawat luar dan dalaman sekaligus
.
Wd bertindak meransang jaringan kolagen dalam tubuh badan kite,sebab tu kulit boleh tegang, bersih,anjal dan awetmuda😘
.
www.wasap.my/60133680460/wd

#wdta #wdsemenyih #wdkajangbangi
#krimjeragat #jeragatpudar
#krimjerawat #jerawatpasir
#skincare #skinfood #glowingskin #awetmuda #susukmoden #aurainsta #cerahsekata #cerahberseri #anjal #calitcalitcantik

Kak jun tak penat ke hari hari syantek🤭
.
Tak penat pon awakkk,sebab kak jun calit calit nadi je syantek tiptop meletop satu body😍
.
Yang nak letop macam kak jun jangan lupa calit nadi taw kite rawat luar dan dalaman sekaligus
.
Wd bertindak meransang jaringan kolagen dalam tubuh badan kite,sebab tu kulit boleh tegang, bersih,anjal dan awetmuda😘
.
www.wasap.my/60133680460/wd

#wdta #wdsemenyih #wdkajangbangi
#krimjeragat #jeragatpudar
#krimjerawat #jerawatpasir
#skincare #skinfood #glowingskin #awetmuda #susukmoden #aurainsta #cerahsekata #cerahberseri #anjal #calitcalitcantik
3 0 1 hour ago
@awetmuda_wdta Profile picture

@awetmuda_wdta

LEPAS PAKAI 1 BOTOL MUKA TERUS CLEAN!😱
.
.
Jom kita dengar hot story dari TeamDealer 👇👇
.
.
"Muka cikgu ni sebelum banyak parut sebab jangkitan kuman dalam darah. Kulit muka jadi tompok tompok hitam.
.
.
Lepas pakai 1 botol muka dia terus clean wowww sangat.
.
.
(repeat botol yang ke 2) .
.
Suami Ayda pown puji. Balik cod terus bagi tau ayda lain sangat muka cikgu tu dengan sebelum ni. Cantikkkkk "😅
.
.
Maigowdd umur cikgu dah 41 tauu, meletopp awet mudaa angatttt. .
.
Ajomm uolss nak awet muda tu wajib calit wd tauu, calit di nadi je uolss mudahhh yang penting #BERKESAN.
.
.
Jom wasap Kak Aan sekarang. Klik link wasap di BIO dan follow ig @awetmuda_wdta ye.😘
.
.
#KakAanDealerWD
#dealeradleesyabeauty
#dealermambangdiawanperak
#wdta #wdtamultifungsi #wdtaoriginal #sapukatnadijur
#3xgandaberkesan #cerah #anjal #tegang #awetmuda #parut #readystock

LEPAS PAKAI 1 BOTOL MUKA TERUS CLEAN!😱
.
.
Jom kita dengar hot story dari TeamDealer 👇👇
.
.
"Muka cikgu ni sebelum banyak parut sebab jangkitan kuman dalam darah. Kulit muka jadi tompok tompok hitam.
.
.
Lepas pakai 1 botol muka dia terus clean wowww sangat.
.
.
(repeat botol yang ke 2) .
.
Suami Ayda pown puji. Balik cod terus bagi tau ayda lain sangat muka cikgu tu dengan sebelum ni. Cantikkkkk "😅
.
.
Maigowdd umur cikgu dah 41 tauu, meletopp awet mudaa angatttt. .
.
Ajomm uolss nak awet muda tu wajib calit wd tauu, calit di nadi je uolss mudahhh yang penting #BERKESAN.
.
.
Jom wasap Kak Aan sekarang. Klik link wasap di BIO dan follow ig @awetmuda_wdta ye.😘
.
.
#KakAanDealerWD 
#dealeradleesyabeauty 
#dealermambangdiawanperak
#wdta #wdtamultifungsi #wdtaoriginal #sapukatnadijur 
#3xgandaberkesan #cerah #anjal #tegang #awetmuda #parut #readystock
0 0 1 hour ago
@wdta_yus Profile picture

@wdta_yus

Makin ramai pulakk ehh 😱

Suami umur lagi muda. Tapi sekali pandang nampakk macam sebaya jer kann.

Hebatt niee .Si isteri pulakk lagi nampak muda !

Jadi takk perlu risau lahh .Kalau ada akakk akakk umurr lagi berusia dari cik somi .Sekarang dah ada new formula TEKNOLGI NANO

Cecalitt nadi yooo
Bolehh bikin akakk lagi nampak trang tang tang muda dari cik somi .Jadi kalau kuar berjalan takk de kene perli merli gittcheww 😆

#Cikyus
#wdta

Makin ramai pulakk ehh 😱

Suami umur lagi muda. Tapi sekali pandang nampakk macam sebaya jer kann.

Hebatt niee .Si isteri pulakk lagi nampak muda !

Jadi takk perlu risau lahh .Kalau ada akakk akakk umurr lagi berusia dari cik somi .Sekarang dah ada new formula TEKNOLGI NANO

Cecalitt nadi yooo 
Bolehh bikin akakk lagi nampak trang tang tang muda dari cik somi .Jadi kalau kuar berjalan takk de kene perli merli gittcheww 😆

#Cikyus
#wdta
0 0 2 hours ago
@zysaracosmetic Profile picture

@zysaracosmetic

.
Jerawat memang antara perkara biasa terjadi di kalangan remaja kerana mereka mengalami perubahan hormon. Tapi jerawat yang teruk perlu dirawat untuk mengelakkan kulit mengalami masalah parut yang teruk.
.
Kenapa jerawat dan toksin saling berkait? Ini kerana toksin akan dikeluarkan melalui kulit dan menyebabkan berlakunya alergi dan jerawat ruam. Jerawat yang bernanah ataupun jerawat batu antara tanda toksin tinggi dalam badan dan keluar melalui kulit.
.
Oleh itu kita kena lah rawat dalaman dengan sapu WDTA di nadi penting kerana ia akan terus masuk ke dalam pembuluh darah dan seterusnya menyalurkan khasiat bahan yang ada. Bila dalaman dah bersih dari toksin, tu yang slowly jerawat yang naik akan kecut dan pudar ❤️
.
Harga promo WDTA RM80 jimat 20 ringgit dari harga asal. Beli 2 unit, jimat 40 ringgit! Kalau rasa berbaloi, ringankan jari untuk terus whatsapp 0133898273 okay 😘
.
#wdta
#Team_Wann_Diamond
#WomenDesireeTripleAdvance
#Fightinggofighting
#Adleesyabeauty

.
Jerawat memang antara perkara biasa terjadi di kalangan remaja kerana mereka mengalami perubahan hormon. Tapi jerawat yang teruk perlu dirawat untuk mengelakkan kulit mengalami masalah parut yang teruk.
.
Kenapa jerawat dan toksin saling berkait? Ini kerana toksin akan dikeluarkan melalui kulit dan menyebabkan berlakunya alergi dan jerawat ruam. Jerawat yang bernanah ataupun jerawat batu antara tanda toksin tinggi dalam badan dan keluar melalui kulit.
.
Oleh itu kita kena lah rawat dalaman dengan sapu WDTA di nadi penting kerana ia akan terus masuk ke dalam pembuluh darah dan seterusnya menyalurkan khasiat bahan yang ada. Bila dalaman dah bersih dari toksin, tu yang slowly jerawat yang naik akan kecut dan pudar ❤️
.
Harga promo WDTA RM80 jimat 20 ringgit dari harga asal. Beli 2 unit, jimat 40 ringgit! Kalau rasa berbaloi, ringankan jari untuk terus whatsapp 0133898273 okay 😘
.
#wdta
#Team_Wann_Diamond
#WomenDesireeTripleAdvance 
#Fightinggofighting
#Adleesyabeauty
5 0 2 hours ago
@wdta_wangsamaju Profile picture

@wdta_wangsamaju

😍Done Cod to Customer repeat oder again😍
.
.
#wangsamelawati
#section5wangsamaju
#womendesireeessentialcream
#wdta

😍Done Cod to Customer repeat oder again😍
.
.
#wangsamelawati 
#section5wangsamaju 
#womendesireeessentialcream 
#wdta
3 0 2 hours ago
@womendesiree.damia Profile picture

@womendesiree.damia

Kalau kita lihat pada mata kasar memang kita annoying.
. "Makeup cantiklah,
Filter cantik lah,
Orang dah cantik, pakai aoa pun cantik,
Dah die jual benda tu memang la dia cakap bagus"
.
Hakak ni kan korang, feeling sesuatu betul bila orang cakap macam tu. Tapi tak pe.. Biar mereka berkata-kata.
.
Cuma yang pasti hakak nak cakap kat sini.. Orang cantik yang korang nampak ni..die takkan tayang gambar die dengan woman desiree tu sebab dia kena bayar ke apa. Tak de untung pun. Ini bukan zaman dulu.
.
Dia bergambaq, ha kan keluar bahasa aku. Okay gambar testimoni itu adalah jujur dari dia sendiri dan dia kongsi dengan kita semua bukan pasai nak bagi harapan kat hang. Tapi..kalau hang sungguh ada masalah macam yang dia hadapi hang patut try.
.
Wah emosi sis. Tidak-tidak2.
Nak try apa yang best women Desiree
WhatsApp link hakak fairuz
Www.wasap.my/0132773174
.
#womandesiree
#womandesireeagent #womandesireeessentialcream #cantik #pucukmuda #muda #menawan #meletop #anggun #spa #plasticsurgery #vitamincserum #vitamin #wdec #wdta #kulitbersih #solusikulitkering #kulitberminyak #luluskkm #wdselangor #wdsungaibuloh #agentsungaibuloh #codhospitalsungaibuloh

Kalau kita lihat pada mata kasar memang kita annoying.
. "Makeup cantiklah,
Filter cantik lah,
Orang dah cantik, pakai aoa pun cantik,
Dah die jual benda tu memang la dia cakap bagus"
.
Hakak ni kan korang, feeling sesuatu betul bila orang cakap macam tu. Tapi tak pe.. Biar mereka berkata-kata.
.
Cuma yang pasti hakak nak cakap kat sini.. Orang cantik yang korang nampak ni..die takkan tayang gambar die dengan woman desiree tu sebab dia kena bayar ke apa. Tak de untung pun. Ini bukan zaman dulu.
.
Dia bergambaq, ha kan keluar bahasa aku. Okay gambar testimoni itu adalah jujur dari dia sendiri dan dia kongsi dengan kita semua bukan pasai nak bagi harapan kat hang. Tapi..kalau hang sungguh ada masalah macam yang dia hadapi hang patut try.
.
Wah emosi sis. Tidak-tidak2.
Nak try apa yang best women Desiree
WhatsApp link hakak fairuz
Www.wasap.my/0132773174
.
#womandesiree
#womandesireeagent #womandesireeessentialcream #cantik #pucukmuda #muda #menawan #meletop #anggun #spa #plasticsurgery #vitamincserum #vitamin #wdec #wdta #kulitbersih #solusikulitkering#kulitberminyak #luluskkm #wdselangor #wdsungaibuloh #agentsungaibuloh #codhospitalsungaibuloh
1 0 2 hours ago
@aishah_beautyzoners Profile picture

@aishah_beautyzoners

TIPS CANTIK ALAMI DAN AWET MUDA “Cantiknya muka, halus mulus gebu apa RAHSIA?” Cuba bayangkan orang lain tanya soalan macam tue dekat kita, mesti rasa happyy yakmat dan bangga kann acecehhh 😆

Macam macam produk sedia ada dah guna, tapi muka masih sama.

Apa kata sesambil guna produk tue, buat juga Tips DIY yang mudah dan selamat dari bahan Alami nie.

1) STRAWBERRY ✅ Memang kaya dengan Vitamin B1, B2, C dan Provitamin A. Yang berperanan untuk mencerahkan warna kulit, mencegah anti penuaan dan menghaluskan kulit.

2) MINYAK PATI BUNGA ROSE ✅ Air bunga rose memang baik untuk kulit muka. Khasiatnya mampu melembutkan serta menyegarkan kulit wajah.

Caranya :

Hancur kan strawberi hingga lumat
Ambil sesudu minyak pati bunga rose
Gaul dengan strawberi yang dihancurkan tadi
Sapu seluruh wajah dan biarkan beberapa minit

Dengan Tips DIY ni uolls boleh manja-manja kan kulit wajah seperti di spa tau. Bagi yang tak de masa nak ke spa tu boleh la cuba Tips DIY ni.

Tapi ada juga mak mak suri rumah tue masa banyak dengan tugas hakiki sampai kan takde masa untuk diri sendiri, jalan penyelesaian nye korang calit calit je #Wdta senang sangat.

Tak perlu bancuh, tak perlu makan. Lepas calit terus buat keje macam biase. Satel semua masalah mak mak !

#AgenAdleesyaBeauty
#TipsCantik

TIPS CANTIK ALAMI DAN AWET MUDA “Cantiknya muka, halus mulus gebu apa RAHSIA?” Cuba bayangkan orang lain tanya soalan macam tue dekat kita, mesti rasa happyy yakmat dan bangga kann acecehhh 😆

Macam macam produk sedia ada dah guna, tapi muka masih sama.

Apa kata sesambil guna produk tue, buat juga Tips DIY yang mudah dan selamat dari bahan Alami nie.

1) STRAWBERRY ✅ Memang kaya dengan Vitamin B1, B2, C dan Provitamin A. Yang berperanan untuk mencerahkan warna kulit, mencegah anti penuaan dan menghaluskan kulit.

2) MINYAK PATI BUNGA ROSE ✅ Air bunga rose memang baik untuk kulit muka. Khasiatnya mampu melembutkan serta menyegarkan kulit wajah.

Caranya :

Hancur kan strawberi hingga lumat
Ambil sesudu minyak pati bunga rose
Gaul dengan strawberi yang dihancurkan tadi
Sapu seluruh wajah dan biarkan beberapa minit

Dengan Tips DIY ni uolls boleh manja-manja kan kulit wajah seperti di spa tau. Bagi yang tak de masa nak ke spa tu boleh la cuba Tips DIY ni.

Tapi ada juga mak mak suri rumah tue masa banyak dengan tugas hakiki sampai kan takde masa untuk diri sendiri, jalan penyelesaian nye korang calit calit je #Wdta senang sangat.

Tak perlu bancuh, tak perlu makan. Lepas calit terus buat keje macam biase. Satel semua masalah mak mak !

#AgenAdleesyaBeauty
#TipsCantik
1 0 3 hours ago
@zaidah_zayudi Profile picture

@zaidah_zayudi

Dah macam kena BOTOX. Memang dah ramai dapat manfaat dari WDTA ni tau uolls. Semua yang guna memasing dah awet muda. Ada tu nampak muda 10tahun dari usia asal. .
.
.
1) Apa Fungsi WDTA?
Antara 4 Fungsi utama WDTA adalah untuk anti penuaan (awetmuda) mencerahkan kulit (glowing), menegangkan dan menganjalkan tisu kendur dengan pantas.
.
.
2) Kesan berapa lama?
Ni soalan paling WIN. Paling femes soalan ni tau. Kesan adalah bergantung kepada dalaman badan setiap orang. Kalau dalaman kurang masalah, dalam seminggu pon dah nampak kesan. .
.
.
WDTA kesannya 3x ganda dari WD lama. Kalau WD lama dah boleh bantu ramai pengguna untuk dapatkan kulit cerah, glowing, awet muda maka #WDTA bekerja 3x ganda lagi tau! Best tak kalau WDTA bantu selesaikan masalah korang?
.
.
Paling penting KONSISTEN. Tips nak dapatkan kesan letopss macam testi kami, wajib calit di 3 nadi 2x sehari. Boleh buat krim malam n make up base jugak.
.
.
3) Dari umur berapa boleh guna WDTA?
Paling best WDTA ni boleh digunakan oleh semua golongan, dari ibu hamil, menyusukan baby, wanita dalam pantang hingga warga emas. Anak dara sangat digalakkan guna tau. Cegah dan rawat dalaman dari usia muda, kesan nya berganda-ganda bila dah meningkat usia.
.

Nak Diskaun?
Nak Free?

Wasap ceoat
www.wasap.my/61033680460/WDig

Dah macam kena BOTOX. Memang dah ramai dapat manfaat dari WDTA ni tau uolls. Semua yang guna memasing dah awet muda. Ada tu nampak muda 10tahun dari usia asal. .
.
.
1) Apa Fungsi WDTA?
Antara 4 Fungsi utama WDTA adalah untuk anti penuaan (awetmuda) mencerahkan kulit (glowing), menegangkan dan menganjalkan tisu kendur dengan pantas.
.
.
2) Kesan berapa lama?
Ni soalan paling WIN. Paling femes soalan ni tau. Kesan adalah bergantung kepada dalaman badan setiap orang. Kalau dalaman kurang masalah, dalam seminggu pon dah nampak kesan. .
.
.
WDTA kesannya 3x ganda dari WD lama. Kalau WD lama dah boleh bantu ramai pengguna untuk dapatkan kulit cerah, glowing, awet muda maka #WDTA bekerja 3x ganda lagi tau! Best tak kalau WDTA bantu selesaikan masalah korang?
.
.
Paling penting KONSISTEN. Tips nak dapatkan kesan letopss macam testi kami, wajib calit di 3 nadi 2x sehari. Boleh buat krim malam n make up base jugak.
.
.
3) Dari umur berapa boleh guna WDTA?
Paling best WDTA ni boleh digunakan oleh semua golongan, dari ibu hamil, menyusukan baby, wanita dalam pantang hingga warga emas. Anak dara sangat digalakkan guna tau. Cegah dan rawat dalaman dari usia muda, kesan nya berganda-ganda bila dah meningkat usia.
.

Nak Diskaun?
Nak Free?

Wasap ceoat
www.wasap.my/61033680460/WDig
4 0 3 hours ago
@wdta_aowaleet Profile picture

@wdta_aowaleet

Banyak yg setia dgn WDTA, sebab mereka sabar dan yakin akan keberkesanan nya.. yg baru sebotol tu dan berhenti, rugi lah.. Kini sudah terbukti, dengan menggunakan teknologi nano di dalam WDTA mampu membuat si pemakai kembali #AwetMuda.

Guna satu produk ni jer cover satu body uolls, awet muda dalaman dan luaran. Yang pasti Paling berkesan.

Nak Awet Muda dan Anjal tak perlu botox,
Nak putih dan gebu tak perlu telan pil whitening,
Nak hilangkan jerawat dan jeragat dan kesan diatas jom calit calit dengan krim WDTA.

Jangan terkejut bila kulit muka makin #ANJAL, pipi makin #TEGANG, #CERAH. Paling best sekali tampak lebih muda dari usia sebenar.

Masih belum terlambat untuk dapatkan krim #WDTA ni.

wasap saya sekarang 😍 +60177948951

Banyak yg setia dgn WDTA, sebab mereka sabar dan yakin akan keberkesanan nya.. yg baru sebotol tu dan berhenti, rugi lah.. Kini sudah terbukti, dengan menggunakan teknologi nano di dalam WDTA mampu membuat si pemakai kembali #AwetMuda.

Guna satu produk ni jer cover satu body uolls, awet muda dalaman dan luaran. Yang pasti Paling berkesan.

Nak Awet Muda dan Anjal tak perlu botox,
Nak putih dan gebu tak perlu telan pil whitening,
Nak hilangkan jerawat dan jeragat dan kesan diatas jom calit calit dengan krim WDTA.

Jangan terkejut bila kulit muka makin  #ANJAL, pipi makin #TEGANG, #CERAH. Paling best sekali tampak lebih muda dari usia sebenar.

Masih belum terlambat untuk dapatkan krim #WDTA ni.

wasap saya sekarang 😍 +60177948951
1 0 3 hours ago
@wk_eshoppe Profile picture

@wk_eshoppe

OMG dagu nampak runcing dri sebelum... baru 2 bulan calit WDTA

Baru guna 2 botol WDTA...dah nampak beza sangat2... Banyak yg setia dgn WDTA, sebab mereka sabar dan yakin akan keberkesanan nya.. yg baru sebotol tu dan berhenti, rugi lah.. Kini sudah terbukti, dengan menggunakan teknologi nano di dalam WDTA mampu membuat si pemakai kembali #AwetMuda.

Guna satu produk ni jer cover satu body uolls, awet muda dalaman dan luaran. Yang pasti Paling berkesan.

Nak Awet Muda dan Anjal tak perlu botox,
Nak putih dan gebu tak perlu telan pil whitening,
Nak hilangkan jerawat dan jeragat dan kesan diatas jom calit calit dengan krim WDTA.

Jangan terkejut bila kulit muka makin #ANJAL, pipi makin #TEGANG, #CERAH. Paling best sekali tampak lebih muda dari usia sebenar.

Masih belum terlambat untuk dapatkan krim #WDTA ni.

wasap saya sekarang 😍

OMG dagu nampak runcing dri sebelum... baru 2 bulan calit WDTA

Baru guna 2 botol WDTA...dah nampak beza sangat2... Banyak yg setia dgn WDTA, sebab mereka sabar dan yakin akan keberkesanan nya.. yg baru sebotol tu dan berhenti, rugi lah.. Kini sudah terbukti, dengan menggunakan teknologi nano di dalam WDTA mampu membuat si pemakai kembali #AwetMuda.

Guna satu produk ni jer cover satu body uolls, awet muda dalaman dan luaran. Yang pasti Paling berkesan.

Nak Awet Muda dan Anjal tak perlu botox,
Nak putih dan gebu tak perlu telan pil whitening,
Nak hilangkan jerawat dan jeragat dan kesan diatas jom calit calit dengan krim WDTA.

Jangan terkejut bila kulit muka makin  #ANJAL, pipi makin #TEGANG, #CERAH. Paling best sekali tampak lebih muda dari usia sebenar.

Masih belum terlambat untuk dapatkan krim #WDTA ni.

wasap saya sekarang 😍
0 0 3 hours ago
@wk_eshoppe Profile picture

@wk_eshoppe

Akak ni dah beumur 53 tahun... cuba tengok, baru 2 bulan pakai dah nampak perubahan sgt2

Baru guna 2 botol WDTA...dah nampak beza sangat2... Banyak yg setia dgn WDTA, sebab mereka sabar dan yakin akan keberkesanan nya.. yg baru sebotol tu dan berhenti, rugi lah.. Kini sudah terbukti, dengan menggunakan teknologi nano di dalam WDTA mampu membuat si pemakai kembali #AwetMuda.

Guna satu produk ni jer cover satu body uolls, awet muda dalaman dan luaran. Yang pasti Paling berkesan.

Nak Awet Muda dan Anjal tak perlu botox,
Nak putih dan gebu tak perlu telan pil whitening,
Nak hilangkan jerawat dan jeragat dan kesan diatas jom calit calit dengan krim WDTA.

Jangan terkejut bila kulit muka makin #ANJAL, pipi makin #TEGANG, #CERAH. Paling best sekali tampak lebih muda dari usia sebenar.

Masih belum terlambat untuk dapatkan krim #WDTA ni.

wasap saya sekarang 😍

Akak ni dah beumur 53 tahun... cuba tengok, baru 2 bulan pakai dah nampak perubahan sgt2

Baru guna 2 botol WDTA...dah nampak beza sangat2... Banyak yg setia dgn WDTA, sebab mereka sabar dan yakin akan keberkesanan nya.. yg baru sebotol tu dan berhenti, rugi lah.. Kini sudah terbukti, dengan menggunakan teknologi nano di dalam WDTA mampu membuat si pemakai kembali #AwetMuda.

Guna satu produk ni jer cover satu body uolls, awet muda dalaman dan luaran. Yang pasti Paling berkesan.

Nak Awet Muda dan Anjal tak perlu botox,
Nak putih dan gebu tak perlu telan pil whitening,
Nak hilangkan jerawat dan jeragat dan kesan diatas jom calit calit dengan krim WDTA.

Jangan terkejut bila kulit muka makin  #ANJAL, pipi makin #TEGANG, #CERAH. Paling best sekali tampak lebih muda dari usia sebenar.

Masih belum terlambat untuk dapatkan krim #WDTA ni.

wasap saya sekarang 😍
0 0 3 hours ago
@wk_eshoppe Profile picture

@wk_eshoppe

Suami umur 38, isteri umur 41 tahun..Tapi jauh nmpk lebih muda... sebab isteri rajin calit WDTA... Banyak yg setia dgn WDTA, sebab mereka sabar dan yakin akan keberkesanan nya.. yg baru sebotol tu dan berhenti, rugi lah.. Kini sudah terbukti, dengan menggunakan teknologi nano di dalam WDTA mampu membuat si pemakai kembali #AwetMuda.

Guna satu produk ni jer cover satu body uolls, awet muda dalaman dan luaran. Yang pasti Paling berkesan.

Nak Awet Muda dan Anjal tak perlu botox,
Nak putih dan gebu tak perlu telan pil whitening,
Nak hilangkan jerawat dan jeragat dan kesan diatas jom calit calit dengan krim WDTA.

Jangan terkejut bila kulit muka makin #ANJAL, pipi makin #TEGANG, #CERAH. Paling best sekali tampak lebih muda dari usia sebenar.

Masih belum terlambat untuk dapatkan krim #WDTA ni.

wasap saya sekarang 😍

Suami umur 38, isteri umur 41 tahun..Tapi jauh nmpk lebih muda... sebab isteri rajin calit WDTA... Banyak yg setia dgn WDTA, sebab mereka sabar dan yakin akan keberkesanan nya.. yg baru sebotol tu dan berhenti, rugi lah.. Kini sudah terbukti, dengan menggunakan teknologi nano di dalam WDTA mampu membuat si pemakai kembali #AwetMuda.

Guna satu produk ni jer cover satu body uolls, awet muda dalaman dan luaran. Yang pasti Paling berkesan.

Nak Awet Muda dan Anjal tak perlu botox,
Nak putih dan gebu tak perlu telan pil whitening,
Nak hilangkan jerawat dan jeragat dan kesan diatas jom calit calit dengan krim WDTA.

Jangan terkejut bila kulit muka makin  #ANJAL, pipi makin #TEGANG, #CERAH. Paling best sekali tampak lebih muda dari usia sebenar.

Masih belum terlambat untuk dapatkan krim #WDTA ni.

wasap saya sekarang 😍
1 0 3 hours ago
@wk_eshoppe Profile picture

@wk_eshoppe

Banyak yg setia dgn WDTA, sebab mereka sabar dan yakin akan keberkesanan nya.. yg baru sebotol tu dan berhenti, rugi lah.. Kini sudah terbukti, dengan menggunakan teknologi nano di dalam WDTA mampu membuat si pemakai kembali #AwetMuda.

Guna satu produk ni jer cover satu body uolls, awet muda dalaman dan luaran. Yang pasti Paling berkesan.

Nak Awet Muda dan Anjal tak perlu botox,
Nak putih dan gebu tak perlu telan pil whitening,
Nak hilangkan jerawat dan jeragat dan kesan diatas jom calit calit dengan krim WDTA.

Jangan terkejut bila kulit muka makin #ANJAL, pipi makin #TEGANG, #CERAH. Paling best sekali tampak lebih muda dari usia sebenar.

Masih belum terlambat untuk dapatkan krim #WDTA ni.

wasap saya sekarang 😍

Banyak yg setia dgn WDTA, sebab mereka sabar dan yakin akan keberkesanan nya.. yg baru sebotol tu dan berhenti, rugi lah.. Kini sudah terbukti, dengan menggunakan teknologi nano di dalam WDTA mampu membuat si pemakai kembali #AwetMuda.

Guna satu produk ni jer cover satu body uolls, awet muda dalaman dan luaran. Yang pasti Paling berkesan.

Nak Awet Muda dan Anjal tak perlu botox,
Nak putih dan gebu tak perlu telan pil whitening,
Nak hilangkan jerawat dan jeragat dan kesan diatas jom calit calit dengan krim WDTA.

Jangan terkejut bila kulit muka makin  #ANJAL, pipi makin #TEGANG, #CERAH. Paling best sekali tampak lebih muda dari usia sebenar.

Masih belum terlambat untuk dapatkan krim #WDTA ni.

wasap saya sekarang 😍
0 0 3 hours ago
@womendesiree_official_shahalam Profile picture

@womendesiree_official_shahalam

Seksyen 20, Shah Alam.

🌻Wow bukan biasher-biasher nih. Artis pun dah calit WD tau uols. Jalil Hamid dan isterinya.So, tak perlu ragu2 lg dgn produk WD ni.😄 💐.
.
.
Lelaki boleh guna. Cecalit dekat dua point nadi saja. Pergelangan tangan dan leher. 🌻Haa bukan kaum Hawa jer yang nak cantik kan. Kaum Adam pun dah semakin pandai jaga kulit. 💐Lagi sweet guna sesama dengan pasangan Barulah dedua maintain awet muda. 😄♥️
.
.
Wow bestnya. Jom grab cepat sblm harga PROMOSI tamat.
.
.
Berminat nak info boleh tekan link di bio untuk direct wasap.

#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #teammokdahebat #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu #artismalaysia

🌻Wow bukan biasher-biasher nih. Artis pun dah calit WD tau uols. Jalil Hamid dan isterinya.So, tak perlu ragu2 lg dgn produk WD ni.😄 💐.
.
.
Lelaki boleh guna. Cecalit dekat dua point nadi saja. Pergelangan tangan dan leher. 🌻Haa bukan kaum Hawa jer yang nak cantik kan. Kaum Adam pun dah semakin pandai jaga kulit. 💐Lagi sweet guna sesama dengan pasangan Barulah dedua maintain awet muda. 😄♥️
.
.
Wow bestnya. Jom grab cepat sblm harga PROMOSI tamat.
.
.
Berminat nak info boleh tekan link di bio untuk direct wasap.

#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #teammokdahebat #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu #artismalaysia
5 0 3 hours ago
@wd_ina Profile picture

@wd_ina

Kak Ina memang suka nak up testimoni cun melecun ni. Geram ja tengok semua pakat cantik cantik sejak berWD. Seriuslah jeles, siapa tak jeles kalau tengok makeup sikit macam ni ja dah lawa.
.
.
Alaaa tapi janganlah risau. Semua pun boleh dapat kulit cantik macam ni kalau hangpa:
.
✔️ Konsisten sapu WD hari hari pagi sekali malam sekali sebaik baiknya selepas mandi.
✔️ Konsisten minum air masak cukup setiap hari.
.
.
Ehh semudah tu ja,Of course lah. Zaman dah canggih manggih pun korang masih nak susah susah buat apa kan? Kalau dulu beauty is pain, Sekarang beauty is fun. Ecewahh kemain lagi nihh.
.
.
Ye laaa calit calit dengan senang hati boleh flawless sana sini, buat apa nak sakit sana sakit sini kan? Ada cara mudah jangan susah susah dah. Nak cantik pun kena bijak githeww. Hikss 🙈
.
.
WD ni actually krim kecantikan yang mana 4 fingsi utama dia mencerahkan,menegangkan,menganjalkan dan anti penuaan. Sapuan dia mudah ja, just sapu dekat 3 point nadi sahaja, nadi tangan,nadi leher dan ari ari.
.
.
Tapi bila pakai macam macam masalah terawat sebab WD rawat masalah kita dari dalam, singkir toksin toksin yang berkeladak dan lancarkan pengaliran darah yang tersumbat. Tu yang macam macam testi kami dapat tu termasuklah testi gojezz macam sisturr nihh 😍.
.
.
WD sebotol tahan 1-2 bulan cuma RM100 ja seunit. Tapi sekarang PROMOSI Anniversary cuma RM80 ja seunit. Lagi banyak korang beli lagi JIMAT.
🆓 Gift
🆓Guide
🆓5 Tips Menarik
semuanya dengan WD
.
.
📲📲📲
+60177948951
.
#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #teammokdahebat #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu

Kak Ina memang suka nak up testimoni cun melecun ni. Geram ja tengok semua pakat cantik cantik sejak berWD. Seriuslah jeles, siapa tak jeles kalau tengok makeup sikit macam ni ja dah lawa.
.
.
Alaaa tapi janganlah risau. Semua pun boleh dapat kulit cantik macam ni kalau hangpa:
.
✔️ Konsisten sapu WD hari hari pagi sekali malam sekali sebaik baiknya selepas mandi.
✔️ Konsisten minum air masak cukup setiap hari.
.
.
Ehh semudah tu ja,Of course lah. Zaman dah canggih manggih pun korang masih nak susah susah buat apa kan? Kalau dulu beauty is pain, Sekarang beauty is fun. Ecewahh kemain lagi nihh.
.
.
Ye laaa calit calit dengan senang hati boleh flawless sana sini, buat apa nak sakit sana sakit sini kan? Ada cara mudah jangan susah susah dah. Nak cantik pun kena bijak githeww. Hikss 🙈
.
.
WD ni actually krim kecantikan yang mana 4 fingsi utama dia mencerahkan,menegangkan,menganjalkan dan anti penuaan. Sapuan dia mudah ja, just sapu dekat 3 point nadi sahaja, nadi tangan,nadi leher dan ari ari.
.
.
Tapi bila pakai macam macam masalah terawat sebab WD rawat masalah kita dari dalam, singkir toksin toksin yang berkeladak dan lancarkan pengaliran darah yang tersumbat. Tu yang macam macam testi kami dapat tu termasuklah testi gojezz macam sisturr nihh 😍.
.
.
WD sebotol tahan 1-2 bulan cuma RM100 ja seunit. Tapi sekarang PROMOSI Anniversary cuma RM80 ja seunit. Lagi banyak korang beli lagi JIMAT.
🆓 Gift
🆓Guide
🆓5 Tips Menarik 
semuanya dengan WD
.
.
📲📲📲
+60177948951
.
#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #teammokdahebat #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu
2 0 4 hours ago
@womendesiree_ceqha Profile picture

@womendesiree_ceqha

"Stress betul kak Lin masa pregnant ni. Muka teruk!"
.
Biasalah, masa pregnant hormon kan berubah. Cuma kadang² jadi tunggang langgang, yang buat muka penuh jerawat tiba-tiba. Memang stress la.
.
Alhamdulillah jumpa WDTA masa dalam pantang. Ingatkan dah takde harapan, rupanya sinar yang datang.
.
Cuma calit kat 3 nadi je. Kak Lin suka sebab tak perlu habis banyak masa nak guna.
.
Kak Lin dah buktikan sendiri, anda bagaimana?
.
Jom mulakan calitan pertama WDTA sementara promosi RM 80 masih ada.
.
Free shipping with free gift. ❤
.
WhatsApps ceqha 0137158225 atau klik link pada bio @womendesiree_ceqha 😊

"Stress betul kak Lin masa pregnant ni. Muka teruk!"
.
Biasalah, masa pregnant hormon kan berubah. Cuma kadang² jadi tunggang langgang, yang buat muka penuh jerawat tiba-tiba. Memang stress la.
.
Alhamdulillah jumpa WDTA masa dalam pantang. Ingatkan dah takde harapan, rupanya sinar yang datang.
.
Cuma calit kat 3 nadi je. Kak Lin suka sebab tak perlu habis banyak masa nak guna.
.
Kak Lin dah buktikan sendiri, anda bagaimana?
.
Jom mulakan calitan pertama WDTA sementara promosi RM 80 masih ada.
.
Free shipping with free gift. ❤
.
WhatsApps ceqha 0137158225 atau klik link pada bio @womendesiree_ceqha 😊
4 1 4 hours ago
@womendesiree_official_shahalam Profile picture

@womendesiree_official_shahalam

Seksyen 20, Shah Alam.

Dayah memang suka nak up testimoni cun melecun ni. Geram ja tengok semua pakat cantik cantik sejak berWD. Seriuslah jeles, siapa tak jeles kalau tengok makeup sikit macam ni ja dah lawa.
.
.
Alaaa tapi janganlah risau. Semua pun boleh dapat kulit cantik macam ni kalau hangpa:
.
✔️ Konsisten sapu WD hari hari pagi sekali malam sekali sebaik baiknya selepas mandi.
✔️ Konsisten minum air masak cukup setiap hari.
.
.
Ehh semudah tu ja,Of course lah. Zaman dah canggih manggih pun korang masih nak susah susah buat apa kan? Kalau dulu beauty is pain, Sekarang beauty is fun. Ecewahh kemain lagi nihh.
.
.
Ye laaa calit calit dengan senang hati boleh flawless sana sini, buat apa nak sakit sana sakit sini kan? Ada cara mudah jangan susah susah dah. Nak cantik pun kena bijak githeww. Hikss 🙈
.
.
WD ni actually krim kecantikan yang mana 4 fingsi utama dia mencerahkan,menegangkan,menganjalkan dan anti penuaan. Sapuan dia mudah ja, just sapu dekat 3 point nadi sahaja, nadi tangan,nadi leher dan ari ari.
.
.
Tapi bila pakai macam macam masalah terawat sebab WD rawat masalah kita dari dalam, singkir toksin toksin yang berkeladak dan lancarkan pengaliran darah yang tersumbat. Tu yang macam macam testi kami dapat tu termasuklah testi gojezz macam sisturr nihh 😍.
.
.
WD sebotol tahan 1-2 bulan cuma RM100 ja seunit. Tapi sekarang PROMOSI Anniversary cuma RM80 ja seunit. Lagi banyak korang beli lagi JIMAT.
🆓 Gift
🆓Guide
🆓5 Tips Menarik
semuanya dengan WD
.
.
📲📲📲
+60107721229
.
#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #teammokdahebat #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu

Dayah memang suka nak up testimoni cun melecun ni. Geram ja tengok semua pakat cantik cantik sejak berWD. Seriuslah jeles, siapa tak jeles kalau tengok makeup sikit macam ni ja dah lawa.
.
.
Alaaa tapi janganlah risau. Semua pun boleh dapat kulit cantik macam ni kalau hangpa:
.
✔️ Konsisten sapu WD hari hari pagi sekali malam sekali sebaik baiknya selepas mandi.
✔️ Konsisten minum air masak cukup setiap hari.
.
.
Ehh semudah tu ja,Of course lah. Zaman dah canggih manggih pun korang masih nak susah susah buat apa kan? Kalau dulu beauty is pain, Sekarang beauty is fun. Ecewahh kemain lagi nihh.
.
.
Ye laaa calit calit dengan senang hati boleh flawless sana sini, buat apa nak sakit sana sakit sini kan? Ada cara mudah jangan susah susah dah. Nak cantik pun kena bijak githeww. Hikss 🙈
.
.
WD ni actually krim kecantikan yang mana 4 fingsi utama dia mencerahkan,menegangkan,menganjalkan dan anti penuaan. Sapuan dia mudah ja, just sapu dekat 3 point nadi sahaja, nadi tangan,nadi leher dan ari ari.
.
.
Tapi bila pakai macam macam masalah terawat sebab WD rawat masalah kita dari dalam, singkir toksin toksin yang berkeladak dan lancarkan pengaliran darah yang tersumbat. Tu yang macam macam testi kami dapat tu termasuklah testi gojezz macam sisturr nihh 😍.
.
.
WD sebotol tahan 1-2 bulan cuma RM100 ja seunit. Tapi sekarang PROMOSI Anniversary cuma RM80 ja seunit. Lagi banyak korang beli lagi JIMAT.
🆓 Gift
🆓Guide
🆓5 Tips Menarik 
semuanya dengan WD
.
.
📲📲📲
+60107721229
.
#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #teammokdahebat #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu
1 0 4 hours ago
@womendesiree_official_shahalam Profile picture

@womendesiree_official_shahalam

Seksyen 20, Shah Alam.

Sekali pandang cam tipu jek testimoni ni kan. Ya ramai yang kata testimoni ni orang yang berbeza. Terpulang la kat u olsss nak kata tipu ka orang lain lain ka. Yang saya tahu ini adalah real nya testimoni!😍
_
Nak dapat perubahan camni bukan sehari dua taw sayang. Bukan juga sebulan dua. Tapi makan tahun okeyh. Kastemer ni sendiri dah KONSISTEN WD. Haaa nak cantik bukan hanya pada luaran tapi mesti lahir dari dalaman yang sihat dan bersih dari toksin.
_
Wajah berjeragat, kusam, gelap dan tak bermaya ada kaitan dgn dalaman kita yang tak sihat. Bila toksin banyak dalam badan, macam2 penyakit la yang suka singgah. Sebab tu la makan la supplement ape pun, tak memberi kesan pun kan. Kesan sekejap je kalau ada pun kn.
_
Jadi saiyunk2 yang tengah guna WD tu, tolong lah konsisten taw jika nak kulit wajah sihat dan cantik. Tak susah pun nak konsisten, sentiasa bawa wd bersama dalam handbeg, bila bila, di mana sahaja, uols boleh calit wd ni dgn senang hati. . .
.
Lepas tu minum air masak secukupnya. Macam kita nak cuci baju la kan, ada berus tapi air tak cukup so baju pun tak bersih la kan sebab tak cukup air nak sental baju tu.
Jadi sama la cam WD ni, dah calit calit wd tapi air minum tak cukup so camne wd nak merawat dan menyah toksin dlm badan kita?
_
Info lanjut bole direct whatsapp 📲 0107721229

#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #teammokdahebat #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu

Sekali pandang cam tipu jek testimoni ni kan. Ya ramai yang kata testimoni ni orang yang berbeza. Terpulang la kat u olsss nak kata tipu ka orang lain lain ka. Yang saya tahu ini adalah real nya testimoni!😍
_
Nak dapat perubahan camni bukan sehari dua taw sayang. Bukan juga sebulan dua. Tapi makan tahun okeyh. Kastemer ni sendiri dah KONSISTEN WD. Haaa nak cantik bukan hanya pada luaran tapi mesti lahir dari dalaman yang sihat dan bersih dari toksin.
_
Wajah berjeragat, kusam, gelap dan tak bermaya ada kaitan dgn dalaman kita yang tak sihat. Bila toksin banyak dalam badan, macam2 penyakit la yang suka singgah. Sebab tu la makan la supplement ape pun, tak memberi kesan pun kan. Kesan sekejap je kalau ada pun kn.
_
Jadi saiyunk2 yang tengah guna WD tu, tolong lah konsisten taw jika nak kulit wajah sihat dan cantik. Tak susah pun nak konsisten, sentiasa bawa wd bersama dalam handbeg, bila bila, di mana sahaja, uols boleh calit wd ni dgn senang hati. . .
.
Lepas tu minum air masak secukupnya. Macam kita nak cuci baju la kan, ada berus tapi air tak cukup so baju pun tak bersih la kan sebab tak cukup air nak sental baju tu.
Jadi sama la cam WD ni, dah calit calit wd tapi air minum tak cukup so camne wd nak merawat dan menyah toksin dlm badan kita?
_
Info lanjut bole direct whatsapp 📲 0107721229

#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #teammokdahebat #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu
3 0 4 hours ago
@wd_ina Profile picture

@wd_ina

Masalah jerawat timbul tenggelam adalah berpunca drpd hormon yg tidak stabil.

Konsisten calit #Wdta... kulit makin cerah & glowing hari demi hari .

Jom rawat jerawat dgn hanya konsisten calit2 #WDta..Kulit berubah

Masalah jerawat timbul tenggelam adalah berpunca drpd hormon yg tidak stabil.

Konsisten calit #Wdta... kulit makin cerah & glowing hari demi hari .

Jom rawat jerawat dgn hanya konsisten calit2 #WDta..Kulit berubah
3 0 4 hours ago
@cikaidamajid Profile picture

@cikaidamajid

Takk sesia konsisten hampir setahun mencalitt WD. Muka yang dulu bulat haaa siap double chinggg macam bola. Sekarang ni dah cantikkk runcing macam anakk dara haaa. Fuhhhh mantop! .
.
.
Umur kitaa 37 tahun dah berkahwin ada anak sorang. Pekerjaan seorang guru. Masalah sebelum guna WD, Muka agak kusam, pipi pun sihat membulat macam di masukkan yis dalam pipi niee .
.
.
Kembang mekar tak hinggat doniaa. Aduhhh strees kan.
Kadang nakk berfesyen tudung pun payohhh. Iyeee la muka mulat macam tu, sesuai tudung bawal jekkk. Itu pun pipi bulat2. Teringin jugak nak melawa macam cecikgu yang lain tu. Walau ada anak pun still nampakk comeii kemas ja. .
.
.
Takk sesia lah konsisten mencalit krim WD dekat 3 point. Minum air masak cecukup. Dapat hasil woww gempakss macam niee. Kulitt makin pun pink pink cerahh. Tanda kulit sehatt dari dalam.
.
.
Puas hatii sesangat. Seghonokk sekarang nakk berfesyen tudung macam mana pun. Nampakkk omeiii jaaa hihi
Anakk murid pasti senang hati kan dapatt cekguu lawa cantik macam nie!?
.
.
Whatsapp 0132480488
#womendesiree #womendesireesungaibuloh #womendesireetripleadvance #womendesireecream #krimhormon #krimajaib #womendesireekotadamansara #peealotion #peeadolce #vhygiene #wdvhygiena #wdta #wdec #wdtasungaibuloh #wdtakotadamansara #wdtasubang #wdtashahalam #krimawetmuda

Takk sesia konsisten hampir setahun mencalitt WD. Muka yang dulu bulat haaa siap double chinggg macam bola. Sekarang ni dah cantikkk runcing macam anakk dara haaa. Fuhhhh mantop! .
.
.
Umur kitaa 37 tahun dah berkahwin ada anak sorang. Pekerjaan seorang guru. Masalah sebelum guna WD, Muka agak kusam, pipi pun sihat membulat macam di masukkan yis dalam pipi niee .
.
.
Kembang mekar tak hinggat doniaa. Aduhhh strees kan. 
Kadang nakk berfesyen tudung pun payohhh. Iyeee la muka mulat macam tu, sesuai tudung bawal jekkk. Itu pun pipi bulat2. Teringin jugak nak melawa macam cecikgu yang lain tu. Walau ada anak pun still nampakk comeii kemas ja. .
.
.
Takk sesia lah konsisten mencalit krim WD dekat 3 point. Minum air masak cecukup. Dapat hasil woww gempakss macam niee. Kulitt makin pun pink pink cerahh. Tanda kulit sehatt dari dalam.
.
.
Puas hatii sesangat. Seghonokk sekarang nakk berfesyen tudung macam mana pun. Nampakkk omeiii jaaa hihi 
Anakk murid pasti senang hati kan dapatt cekguu lawa cantik macam nie!?
.
.
Whatsapp 0132480488
#womendesiree #womendesireesungaibuloh #womendesireetripleadvance #womendesireecream #krimhormon #krimajaib #womendesireekotadamansara #peealotion #peeadolce #vhygiene #wdvhygiena #wdta #wdec #wdtasungaibuloh #wdtakotadamansara #wdtasubang #wdtashahalam #krimawetmuda
7 0 4 hours ago
@safia_amanie Profile picture

@safia_amanie

Masalah jerawat timbul tenggelam adalah berpunca drpd hormon yg tidak stabil.

Konsisten calit #Wdta... kulit makin cerah & glowing hari demi hari .

Jom rawat jerawat dgn hanya konsisten calit2 #WDta..Kulit berubah jadi anjal & lebih muda drpd usia

Mai lekaih tekan link ni
www,wasap,my/60185746256/krimcalitcantik

Masalah jerawat timbul tenggelam adalah berpunca drpd hormon yg tidak stabil.

Konsisten calit #Wdta... kulit makin cerah & glowing hari demi hari .

Jom rawat jerawat dgn hanya konsisten calit2 #WDta..Kulit berubah jadi anjal & lebih muda drpd usia

Mai lekaih tekan link ni
www,wasap,my/60185746256/krimcalitcantik
0 0 4 hours ago
@amy_azilawdta_agentkajang Profile picture

@amy_azilawdta_agentkajang

Krim nya kecikkk je 😱

Iya, 15 gram jurr. Tapi jangan terkejut sampai ternganga bila tau apa manfaat yang sebotol #WDTA ni boleh bagi.
Semudah sapu nadi je pulak tu. Merepek betul! 😂 Biasa bila bagitau krim ni calit kat nadi terus krik krik.
Oohhh kemonn la uolsss zaman serba canggih ,serba moden ni , teknologi kecantikan pun mestilah makin advance ye dakkkk?? Kat Jepun ,Korea dah femess tau krim nano. Sejenis yang cepat menyerap! 12 kali ganda kuasa resapan hokeyy.
Tu sebab adanya adanya krim WDTA dengan kehebatan nano teknologinya nak memudahkan uols yang super busy macam hakakni untuk jaga dalaman sekaligus luaran.gitchewww.
Tau dah, beli supplement memacam tak sempat makan punyaa. Ni bukak calit siap! Size comel ni mudah sangat nak usung memana.
Tunggu je zat zat WD ni serap dalam badan buat kerja,buang toksin,buang sel kulit mati,bina sel kulit baru.
Baru la toink toink kulit tu anjal berseri awet muda😁

#Dealersahadleesyabeauty
#Infowd
#Calitcalitcantik

Krim nya kecikkk je 😱

Iya, 15 gram jurr. Tapi jangan terkejut sampai ternganga bila tau apa manfaat yang sebotol #WDTA ni boleh bagi. 
Semudah sapu nadi je pulak tu. Merepek betul! 😂 Biasa bila bagitau krim ni calit kat nadi terus krik krik. 
Oohhh kemonn la uolsss zaman serba canggih ,serba moden ni , teknologi kecantikan pun mestilah makin advance ye dakkkk?? Kat Jepun ,Korea dah femess tau krim nano. Sejenis yang cepat menyerap! 12 kali ganda kuasa resapan hokeyy. 
Tu sebab adanya adanya krim WDTA dengan kehebatan nano teknologinya nak memudahkan uols yang super busy macam hakakni untuk jaga dalaman sekaligus luaran.gitchewww. 
Tau dah, beli supplement memacam tak sempat makan punyaa. Ni bukak calit siap! Size comel ni mudah sangat nak usung memana. 
Tunggu je zat zat WD ni serap dalam badan buat kerja,buang toksin,buang sel kulit mati,bina sel kulit baru. 
Baru la toink toink kulit tu anjal berseri awet muda😁

#Dealersahadleesyabeauty
#Infowd
#Calitcalitcantik
2 0 4 hours ago
@wdta_jengka Profile picture

@wdta_jengka

Tanda tanda korang #WAJIB dapatkan Krim #WD. Cuba cek rerasa ada tak jadi camni 👇 - Rasa stress dengan kulit muka sendiri.Kusam yakmat! - Macam macam skincare dah cuba tetap tak ok - Makan supplement tak jadi apa - Down malu nak keluar rumah - Jerawat makin beranak pinak - Jeragat makin menebal - Muka nampak berusia dari umur - Kulit tangan gelap dari muka - Sakit hati tengok kulit muka kawan licin peloless - Nak cantik tapi takde masa nak belek muka -Nak produk yang berkesan dan mudah pakai

www.wasap.my/60107646424/promoWDIG

#wdta #wdselangor #WomenDesiree #KrimSusukModen #KrimAwetMuda #KrimKalisUsia #wdsingapore #wdkualalumpur #wdpenang #wdpahang #wdbrunei #like2like #likeforlike #bazaarpaknil

Tanda tanda korang #WAJIB dapatkan Krim #WD. Cuba  cek rerasa ada tak jadi camni 👇 - Rasa stress dengan kulit muka sendiri.Kusam yakmat! - Macam macam skincare dah cuba tetap tak ok - Makan supplement tak jadi apa - Down malu nak keluar rumah - Jerawat makin beranak pinak - Jeragat makin menebal - Muka nampak berusia dari umur - Kulit tangan gelap dari muka - Sakit hati tengok kulit muka kawan licin peloless -  Nak cantik tapi takde masa nak belek muka -Nak produk yang berkesan dan mudah pakai

www.wasap.my/60107646424/promoWDIG

#wdta #wdselangor #WomenDesiree #KrimSusukModen #KrimAwetMuda #KrimKalisUsia #wdsingapore #wdkualalumpur #wdpenang #wdpahang #wdbrunei #like2like #likeforlike #bazaarpaknil
2 0 4 hours ago
@awetmuda_wdta Profile picture

@awetmuda_wdta

Syokk dapat feedback camni.😊
Baru guna 2 minggu lebih.
.
.
Muka nampak beza. Nampak cerah katanya. Period pun dah tak sakit kalau dia maii.
.
.
Alhamdulillah, guna wd bukan dapat cantik je saiyang. Hat dalaman pun dia repair sekali.
.
.
Sapu kat nadi je tau. Senang yakmat nak cantik ngan wd.
.
.
Semestinya Halal, Selamat, Lulus KKM dan Sangat BERKESAN.😘
.
.
Untuk info lanjut klik link wasap di bio dan follow ig @awetmuda_wdta ye.
.
.
#KakAanDealerWD
#dealeradleesyabeauty
#DealerMambangDiAwanPerak
#wdta #wdtamultifungsi #wdtaoriginal #sapukatnadijur #3xgandaberkesan #cerah #anjal #tegang #awetmuda #readystock

Syokk dapat feedback camni.😊
Baru guna 2 minggu lebih.
.
.
Muka nampak beza. Nampak cerah katanya. Period pun dah tak sakit kalau dia maii.
.
.
Alhamdulillah, guna wd bukan dapat cantik je saiyang. Hat dalaman pun dia repair sekali.
.
.
Sapu kat nadi je tau. Senang yakmat nak cantik ngan wd.
.
.
Semestinya Halal, Selamat, Lulus KKM dan Sangat BERKESAN.😘
.
.
Untuk info lanjut klik link wasap di bio dan follow ig @awetmuda_wdta ye.
.
.
#KakAanDealerWD 
#dealeradleesyabeauty 
#DealerMambangDiAwanPerak
#wdta #wdtamultifungsi #wdtaoriginal #sapukatnadijur #3xgandaberkesan #cerah #anjal #tegang #awetmuda #readystock
0 0 5 hours ago
@womendesiree.damia Profile picture

@womendesiree.damia

Koramg tahu tak, tahap lembapan pada kulit korang bergantung pada cuaca dan suhu di persekitaran?
.
So, selalu la jadikan amalan 6 tips elakkan kulit kering ni.
.
1. Sebaiknya, elakkan mandi terlalu lama setiap hari dan pastikan korang mandi dengan suhu air yang suam. Air yang terlalu panas membuatkan minyak semula jadi yang terhasil pada kulit korang hilang.
.
2. Selain pencuci muka biasa, guna la pencuci yang mengandungi pelembap. Elakkan menggunakan sabun yang mengandungi kandungan pewangi dan beralkohol.
.
3. Sapu losen dengan segera sesudah mandi atau cuci tangan agar kulit kekal lembap dengan secukupnya.
.  4. Gunakan sabun pencuci tanpa wangian dan elak gunakan pelembut kain. .  5. Jangan gunakan span mandian atau berus skrub yang boleh rosakkan kulit. Ia boleh menyebabkan kadar lembapan kulit berkurangan. .
6. Elak menggaru kulit muka atau tubuh
.
Jom amalkan.
.
#womandesiree #teamaidamajid #wdta #wdta #wdec #luluskkm #wdselangor #agentsungaibuloh #codhospitalsungaibuloh

Koramg tahu tak, tahap lembapan pada kulit korang bergantung pada cuaca dan suhu di persekitaran?
.
So, selalu la jadikan amalan 6 tips  elakkan kulit kering ni.
.
1. Sebaiknya, elakkan mandi terlalu lama setiap hari dan pastikan korang mandi dengan suhu air yang suam. Air yang terlalu panas membuatkan minyak semula jadi yang terhasil pada kulit korang hilang.
. 
2. Selain pencuci muka biasa, guna la pencuci yang mengandungi pelembap. Elakkan menggunakan sabun yang mengandungi kandungan pewangi dan beralkohol.
. 
3. Sapu losen dengan segera sesudah mandi atau cuci tangan agar kulit kekal lembap dengan secukupnya.
.  4. Gunakan sabun pencuci tanpa wangian dan elak gunakan pelembut kain. .  5. Jangan gunakan span mandian atau berus skrub yang boleh rosakkan kulit. Ia boleh menyebabkan kadar lembapan kulit berkurangan. . 
6. Elak menggaru kulit muka atau tubuh
.
Jom amalkan.
.
#womandesiree #teamaidamajid #wdta #wdta #wdec #luluskkm#wdselangor #agentsungaibuloh #codhospitalsungaibuloh
0 0 5 hours ago
@wd_womendesiree_kl Profile picture

@wd_womendesiree_kl

3 STEP MUDAH UNTUK TAMPIL AWET MUDA 5 TAHUN DARI USIA SEBENAR😍

Zaman sekarang teknologi makin advance.
Jadi korang kena percaya calit-calit jer boleh cantik 😘

Sebabnya krim #WDTA ni istimewa. ianya di proses menggunakan mesin teknologi nano.

Mesin teknologi NANO digunakan untuk memperhalusi kandungan bahan mentah ke tahap 50 kali ganda lebih halus dari sehelai rambut.

Dan pantas meresap jauh ke dalam kulit 12 kali ganda lebih laju dari krim biasa.

Oleh kerana molekul-molekul nano nya sangat halus hingga mampu masuk terus ke bawah permukaan kullit dan terus menghantar zat-zat aktif untuk bertindak ke atas tubuh badan.

So, tak payahlah rasa TAK LOGIK. Dulu pon kita tak sangka software dalam dekstop tu boleh di bawa kemana-mana dengan masukkan dalam henpon.

Siap boleh update apa-apa dalam henpon terus. Nak email urgent pon tak perlu hadap dekstop dah. Terus send kat henpon je.

Kan? 😉

Jadi dengan teknologi terbaru ini, yakinlah hanya calitan mudah mampu membuatkan korang makin cerahhh satu badan dek kandungan " gluthathione dan arbutin" yang meresap pantas ke pembuluh darah tu kan tanpa sebarang tapisan.

Kulit wajah jadi anjal,tegang dan awetmuda dek kandungan bahan peuraria mirifica tu sendiri yang mana terkenal dengan fungsinya untuk meremajakan kulit wajah.

Jadi, kenapa nak fikir logik atau tak?

Zaman semakin canggih, so pemikiran perlu juga seiring kan?

Sebab dah ramai yang guna Krim WDTA ni dan mereka tak boleh menafikan ianya sangat BERKESAN DAN SELAMAT DI GUNAKAN 😉

Nak cuba? Nak repeat order? Nak harga promosi dan special gift dari kak ana? Cepat wasap kak ana sekarang👇👇👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
Atau .
Boleh follow IG kak ana 👇
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl .
Tekan link wasap on bio
.
#WDGombak #WDKualaLumpur #WDSelangor #WDKrimAwetMuda #WDKrimAjaib #WDHargaPromosi #WDHargaMurahMalaysia #WDMerawatJeragat #WDMerawatJerawat #WDNadiKecantikanKu #Beauty #Skincare #UbatJerawat #UbatJeragat #WdSingapore #WdBrunei #WdKelantan #WdTerengganu #WdPahang #KrimKecantikan
#WDCalit

3 STEP MUDAH UNTUK TAMPIL AWET MUDA 5 TAHUN DARI USIA SEBENAR😍

Zaman sekarang teknologi makin advance. 
Jadi korang kena percaya calit-calit jer boleh cantik 😘

Sebabnya krim #WDTA ni istimewa. ianya di proses menggunakan mesin teknologi nano.

Mesin teknologi NANO digunakan untuk memperhalusi kandungan bahan mentah ke tahap 50 kali ganda lebih halus dari sehelai rambut.

Dan pantas meresap jauh ke dalam kulit 12 kali ganda lebih laju dari krim biasa.

Oleh kerana molekul-molekul nano nya sangat halus hingga mampu masuk terus ke bawah permukaan kullit dan terus menghantar zat-zat aktif untuk bertindak ke atas tubuh badan.

So, tak payahlah rasa TAK LOGIK. Dulu pon kita tak sangka software dalam dekstop tu boleh di bawa kemana-mana dengan masukkan dalam henpon.

Siap boleh update apa-apa dalam henpon terus. Nak email urgent pon tak perlu hadap dekstop dah. Terus send kat henpon je.

Kan? 😉

Jadi dengan teknologi terbaru ini, yakinlah hanya calitan mudah mampu membuatkan korang makin cerahhh satu badan dek kandungan " gluthathione dan arbutin" yang meresap pantas ke pembuluh darah tu kan tanpa sebarang tapisan.

Kulit wajah jadi anjal,tegang dan awetmuda dek kandungan bahan peuraria mirifica tu sendiri yang mana terkenal dengan fungsinya untuk meremajakan kulit wajah.

Jadi, kenapa nak fikir logik atau tak?

Zaman semakin canggih, so pemikiran perlu juga seiring kan?

Sebab dah ramai yang guna Krim WDTA ni dan mereka tak boleh menafikan ianya sangat BERKESAN DAN SELAMAT DI GUNAKAN 😉

Nak cuba? Nak repeat order? Nak harga promosi dan special gift dari kak ana? Cepat wasap kak ana sekarang👇👇👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my
.
Atau .
Boleh follow IG kak ana 👇
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl 
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl 
http://Instagram.com/wd_womendesiree_kl .
Tekan link wasap on bio
.
#WDGombak #WDKualaLumpur  #WDSelangor #WDKrimAwetMuda #WDKrimAjaib #WDHargaPromosi #WDHargaMurahMalaysia #WDMerawatJeragat #WDMerawatJerawat #WDNadiKecantikanKu #Beauty #Skincare #UbatJerawat #UbatJeragat #WdSingapore #WdBrunei #WdKelantan #WdTerengganu #WdPahang #KrimKecantikan 
#WDCalit
1 0 5 hours ago
@wd_ina Profile picture

@wd_ina

Fullamak dari kulit penuh jerawat & parut terus licin glowing habis. Betul ke guna wdta je boleh dapat kesan macam ni?
.
Seyes uoulls just calit dekat 3point nadi dah boleh dapat kesan macam ni. Tapi bukan sehari dua, berbulan bulan jugak sebab krim ni akan rawat kulit satu per satu dari dalaman kita. .
Dalam wdta ni ada Tree Peony iaitu antioksidan berfungsi untuk buang toksin & parasit jahat dalam badan. Bila dalaman dah bersih baru slow² Glutathione & Niacinamide ambil alih cerahkan kulit dan tutup tona tak sekata
.
Mana yang nak cari produk untuk dalaman & luaran kulit tu memang Juma suggest guna wdta ni. Dah la mudah, senang dan cepat cara nak ya dia. Siap ada KKM dan sijil halal dari JAKIM lagi. So uoulls tak perlu ragu-ragu dengan bahan yang kita guna. Semua memang selamat untuk kulit uoulls. .
Cecepat wasap 0177948951 untuk order ye
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia

Fullamak dari kulit penuh jerawat & parut terus licin glowing habis. Betul ke guna wdta je boleh dapat kesan macam ni?
.
Seyes uoulls just calit dekat 3point nadi dah boleh dapat kesan macam ni. Tapi bukan sehari dua, berbulan bulan jugak sebab krim ni akan rawat kulit satu per satu dari dalaman kita. .
Dalam wdta ni ada Tree Peony iaitu antioksidan berfungsi untuk buang toksin & parasit jahat dalam badan. Bila dalaman dah bersih baru slow² Glutathione & Niacinamide ambil alih cerahkan kulit dan tutup tona tak sekata
.
Mana yang nak cari produk untuk dalaman & luaran kulit tu memang Juma suggest guna wdta ni. Dah la mudah, senang dan cepat  cara nak ya dia. Siap ada KKM dan sijil halal dari JAKIM lagi. So uoulls tak perlu ragu-ragu dengan bahan yang kita guna. Semua memang selamat untuk kulit uoulls. .
Cecepat wasap 0177948951 untuk order ye
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia
1 0 5 hours ago
@juejuma_beauty Profile picture

@juejuma_beauty

Fullamak dari kulit penuh jerawat & parut terus licin glowing habis. Betul ke guna wdta je boleh dapat kesan macam ni?
.
Seyes uoulls just calit dekat 3point nadi dah boleh dapat kesan macam ni. Tapi bukan sehari dua, berbulan bulan jugak sebab krim ni akan rawat kulit satu per satu dari dalaman kita. .
Dalam wdta ni ada Tree Peony iaitu antioksidan berfungsi untuk buang toksin & parasit jahat dalam badan. Bila dalaman dah bersih baru slow² Glutathione & Niacinamide ambil alih cerahkan kulit dan tutup tona tak sekata
.
Mana yang nak cari produk untuk dalaman & luaran kulit tu memang Juma suggest guna wdta ni. Dah la mudah, senang dan cepat cara nak ya dia. Siap ada KKM dan sijil halal dari JAKIM lagi. So uoulls tak perlu ragu-ragu dengan bahan yang kita guna. Semua memang selamat untuk kulit uoulls. .
Cecepat wasap 01137954895 untuk order ye
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia

Fullamak dari kulit penuh jerawat & parut terus licin glowing habis. Betul ke guna wdta je boleh dapat kesan macam ni?
.
Seyes uoulls just calit dekat 3point nadi dah boleh dapat kesan macam ni. Tapi bukan sehari dua, berbulan bulan jugak sebab krim ni akan rawat kulit satu per satu dari dalaman kita. .
Dalam wdta ni ada Tree Peony iaitu antioksidan berfungsi untuk buang toksin & parasit jahat dalam badan. Bila dalaman dah bersih baru slow² Glutathione & Niacinamide ambil alih cerahkan kulit dan tutup tona tak sekata
.
Mana yang nak cari produk untuk dalaman & luaran kulit tu memang Juma suggest guna wdta ni. Dah la mudah, senang dan cepat  cara nak ya dia. Siap ada KKM dan sijil halal dari JAKIM lagi. So uoulls tak perlu ragu-ragu dengan bahan yang kita guna. Semua memang selamat untuk kulit uoulls. .
Cecepat wasap 01137954895 untuk order ye
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia
9 0 5 hours ago

Top #wdta posts

@divineputh Profile picture

@divineputh

wdta best perf ever

wdta best perf ever
1,869 14 18 May, 2019
@beby_toratora Profile picture

@beby_toratora

mohon follow @akukanazza guys .
women desire untuk lelaki dn wanita tau .
WD adalah sejenis krim kecantikan yang paling RARE dan LUAR BIASA ❤️ Ia menggunakan revolosi kecantikan terkini iaitu Bio Teknologi Nano yang membuatkan molekulnya sangat halus sehingga mampu meresap jauh ke bawah epidermis kulit untuk tujuan membina sel sel baru dan menguatkan kembali sel jaringan kolagen.
Sebab penyerapan krim WD yang sangat pantas, ianya mampu membuatkan kulit wajah tegang sepantas dua minit jika di sapu di permukaan kulit Penggunaan produk WD tahan untuk 1 bulan penggunaan dan angat selamat di gunakan. 📲 0163273793
📲 0163273793
📲 0163273793
.
Atau .

Boleh folo IG👇 https://instagram.com/akukanazza

Folo FB👇
https://www.facebook.com/azriah.mohd.azmir
.
www.wasap.my/6016327393/wd

#akukanazza #wd #wdta #womendesiree #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #eyebaghilang #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #lelaki_perempuanguna #codjelebu #dealernegerisembilan #terapi_aura #skincaremalaysia #skincare #wdlovers #krimawetmuda #krimtegang #krimcerah #cerah1body #menganjal #mencerah #menegang #adlesyaabeauty8

mohon follow @akukanazza guys .
women desire untuk lelaki dn wanita tau .
WD adalah sejenis krim kecantikan yang paling RARE dan LUAR BIASA ❤️ Ia menggunakan revolosi kecantikan terkini iaitu Bio Teknologi Nano yang membuatkan molekulnya sangat halus sehingga mampu meresap jauh ke bawah epidermis kulit untuk tujuan membina sel sel baru dan menguatkan kembali sel jaringan kolagen. 
Sebab penyerapan krim WD yang sangat pantas, ianya mampu membuatkan kulit wajah tegang sepantas dua minit jika di sapu di permukaan kulit Penggunaan produk WD tahan untuk 1 bulan penggunaan dan angat selamat di gunakan. 📲 0163273793
📲 0163273793
📲 0163273793
.
Atau .

Boleh folo IG👇 https://instagram.com/akukanazza

Folo FB👇
https://www.facebook.com/azriah.mohd.azmir
. 
www.wasap.my/6016327393/wd

#akukanazza #wd #wdta #womendesiree #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #eyebaghilang #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang  #lelaki_perempuanguna #codjelebu #dealernegerisembilan #terapi_aura #skincaremalaysia #skincare #wdlovers #krimawetmuda #krimtegang #krimcerah #cerah1body #menganjal  #mencerah #menegang #adlesyaabeauty8
1,600 19 9 August, 2019
@amir_selena_fan Profile picture

@amir_selena_fan

چقد سلینا رو میشناختین؟
میدونم خیلی دیر پست بیوگرافی رو گذاشتم ولی خب میخواستم افراد بیشتری ببیننش💙
.
.
#selenagomez
#selena
#instagram
#wedonttalkanymore
#WDTA
#سلناگومز
#سلیناگومز
#سلبریتی
#سلنا
#خواننده
#بیوگرافی

چقد سلینا رو میشناختین؟
میدونم خیلی دیر پست بیوگرافی رو گذاشتم ولی خب میخواستم افراد بیشتری ببیننش💙
.
.
#selenagomez
#selena
#instagram
#wedonttalkanymore
#WDTA
#سلناگومز
#سلیناگومز
#سلبریتی
#سلنا
#خواننده
#بیوگرافی
358 0 28 August, 2019