#whiteheadremoval Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #whiteheadremoval and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
157
Average comment
2.5
Posts with video
16/36
Posts with photo
20/36

Hashtag Popularity

@sikopdo.mask Profile picture

@sikopdo.mask

Iihhh,white head nya keangkat semua kan?terbukti ya 😊 #charcoalmask #maskerkomedo #maskermurah #whiteheadremoval #blackheadremoval

Iihhh,white head nya keangkat semua kan?terbukti ya 😊 #charcoalmask #maskerkomedo #maskermurah #whiteheadremoval #blackheadremoval
3 0 48 minutes ago
@arianaming_beauty_spa_setapak Profile picture

@arianaming_beauty_spa_setapak

Ingin kelihatan sentiasa flawless bak selebriti?
Rawatan Facial Kulit Cantik
Anugerah Belai Diri Jelita 2 tahun berturut-turut.

Hanya RM98 harga pengenalan.
✔Amat sesuai utk kulit kering dan kusam, sensitif dan lingkaran hitam dan kedutan di bawah mata.
✔Mengecilkan pora2 muka.
✔Instant result seen
✔Sesuai utk yg kerap memakai make up
Staff terlatih dan berpengalaman dibawah latihan Dr Riza HRazali bagi memastikan keputusan yg memuaskan.
#sulambedak #mukaflawless #rawatankulit #kulitbermasalah #facialspray #kulitgebu #kulitputih #lunchtimefacial #facials #facialtreatment #promofacial #facialwajah #estetik #flawless #naturalbeauty #parutjerawat #beautiful #facialspray #facialserum #selfreward #spa #spamurah #facialmurah #kecantikan #facelifting #blackheadremoval #whiteheadremoval #deadskincellremoval #facetreatment #testimoni

Ingin kelihatan sentiasa flawless bak selebriti?
Rawatan Facial Kulit Cantik
Anugerah Belai Diri Jelita 2 tahun berturut-turut.

Hanya RM98 harga pengenalan.
✔Amat sesuai utk kulit kering dan kusam, sensitif dan lingkaran hitam dan kedutan di bawah mata.
✔Mengecilkan pora2 muka.
✔Instant result seen
✔Sesuai utk yg kerap memakai make up
Staff terlatih dan berpengalaman dibawah latihan Dr Riza HRazali bagi memastikan keputusan yg memuaskan.
#sulambedak#mukaflawless#rawatankulit#kulitbermasalah#facialspray#kulitgebu#kulitputih#lunchtimefacial#facials#facialtreatment#promofacial#facialwajah#estetik#flawless#naturalbeauty#parutjerawat#beautiful#facialspray#facialserum#selfreward#spa#spamurah#facialmurah#kecantikan#facelifting#blackheadremoval#whiteheadremoval#deadskincellremoval#facetreatment#testimoni
1 0 1 hour ago
@alexis_aesthetics14 Profile picture

@alexis_aesthetics14

EXTRACTIONS
Another extraction session on my client!
To see the full potential of your skin you need to get extractions consistently by a professional that wont scare your skin and will properly remove all the gunk inside your pores, this will minimize the appearance of pores and congestion in the skin, also helps the appearance of texture of the skin.
#facials #facialspa #facialselpaso #whiteheadremoval #ultrasonicskinscrubber #blackheadremoval #blackheadextraction #estheticianschool #esthetician #esthetics #skincareroutine #skincaretips #skincareroutine

EXTRACTIONS 
Another extraction session on my client!
To see the full potential of your skin you need to get extractions consistently by a professional that wont scare your skin and will properly remove all the gunk inside your pores, this will minimize the appearance of pores and congestion in the skin, also helps the appearance of texture of the skin.
#facials #facialspa #facialselpaso #whiteheadremoval #ultrasonicskinscrubber #blackheadremoval #blackheadextraction #estheticianschool #esthetician #esthetics #skincareroutine #skincaretips #skincareroutine
25 1 9 hours ago
@legendforskincare Profile picture

@legendforskincare

Duluth, Georgia

Exfoliating is the key essential to having nice skin 🔑 ✨


✨The grainy texture scrub, exfoliates dead skin cells, dirt build up, makeup and other bacteria’s that are causing bad breakouts✨



✨Clean your Skin with our Activated Charcoal scrub, you won’t regret it 😉




#24ktgold #24ktgoldserum #serums #serumglowing #glowingskintips #glowingskincare #glowingmakeup #glowy #skinsosoft #softskin #melanin #pore #pores #porecleansing #porestrips #porecleaner #blackheadremoval #blackheadextraction #blackheads #blackheadsremoval #whiteheadremoval #whiteheads #pimplepopping

Exfoliating is the key essential to having nice skin 🔑 ✨
✨
✨
✨The grainy texture scrub, exfoliates dead skin cells, dirt build up, makeup and other bacteria’s that are causing bad breakouts✨
✨
✨
✨
✨Clean your Skin with our Activated Charcoal scrub, you won’t regret it 😉
✨
✨
✨
✨
#24ktgold #24ktgoldserum #serums #serumglowing #glowingskintips #glowingskincare #glowingmakeup #glowy #skinsosoft #softskin #melanin #pore #pores #porecleansing #porestrips #porecleaner #blackheadremoval #blackheadextraction #blackheads #blackheadsremoval #whiteheadremoval #whiteheads #pimplepopping
27 0 11 hours ago
@nurmalaika89 Profile picture

@nurmalaika89

MOBILE FACIAL HOME SPA PILIHAN ARTIS MALAYSIA]

Ha, sis nk share testimoni produk elysyle ni dr team beaty cartel.

Bukan perempuan saja perlu penjagaan wajah, lelakipun perlu jg penampilan.

Jangan kata kulit tak ada masalah tak boleh facial. Boleh sangat2 sis.

Sebab nya dengan mesin Eternal Beauty ianya akan membantu utk lancarkan lagi peredaran darah. nampak beza selepas facial, pipi makin tegang & bentuk muka yg lebih runcing
-
-
Jangan lepaskan peluang! X rugi laburkan duit utk penampilan diri tau.
-
Book your appointment now! . .
📲 wasap.my/601137130212/bookingfacial (klik link di bio)
.
.
#mobilespabeautycartelpenang #kedah #sungaipetani #mobilespautara #facialwithlove #whiteheadremoval #vshapemuka #beautycartel #amorbeautycartel #kulittegang #kedutanhilang #merawatkulit #kulitkusam #masalahkulitmuka #jerawatkecut #kulitkering #kulitsensitif #kulitberlubang #jeragatpudar #jerawathilang #eternalbeauty #elysyle #facialdirumah #faciallelaki #facialdirumah #facialmurah

MOBILE FACIAL HOME SPA PILIHAN ARTIS MALAYSIA]

Ha, sis nk share testimoni produk elysyle ni dr team beaty cartel.

Bukan perempuan saja perlu penjagaan wajah, lelakipun perlu jg penampilan.

Jangan kata kulit tak ada masalah tak boleh facial. Boleh sangat2 sis.

Sebab nya dengan mesin Eternal Beauty ianya akan membantu utk lancarkan lagi peredaran darah. nampak beza selepas facial, pipi makin tegang & bentuk muka yg lebih runcing
-
-
Jangan lepaskan peluang! X rugi laburkan duit utk penampilan diri tau.
-
Book your appointment now! . .
📲 wasap.my/601137130212/bookingfacial (klik link di bio)
.
.
#mobilespabeautycartelpenang #kedah #sungaipetani #mobilespautara #facialwithlove #whiteheadremoval #vshapemuka #beautycartel #amorbeautycartel  #kulittegang #kedutanhilang #merawatkulit #kulitkusam  #masalahkulitmuka #jerawatkecut #kulitkering #kulitsensitif #kulitberlubang #jeragatpudar #jerawathilang #eternalbeauty #elysyle  #facialdirumah #faciallelaki #facialdirumah #facialmurah
7 0 13 hours ago
@razw_cosm Profile picture

@razw_cosm

Testimoni by me!
pakai seminggu skali je 😁

geram betul tengok whitehead yg keluar2 tu. pastu terus licin kulit. yeay!! #blackhead #whitehead #whiteheadremoval #kualalumpur

Testimoni by me!
pakai seminggu skali je 😁

geram betul tengok whitehead yg keluar2 tu. pastu terus licin kulit. yeay!! #blackhead #whitehead #whiteheadremoval #kualalumpur
2 0 14 hours ago
@laserinaclinic Profile picture

@laserinaclinic

"the LASERINA clinic"

RESULT of Microneedling therapy for mild Acne and Acne Scarring!
As you can see, this young lady had a rapid improvement of her mild acne and acne scarring following the treatment.

She is thrilled with the result so, do we!

Microneedling therapy is one of the most popular treatments offered at our clinic. • Safe treatment
• Short downtime
• NO pain
• Rapid results

Price starts from nly £180 per session, no consultation required.
http://www.laserina.co.uk/dermapen/

If you are interested in this treatment: •Call 01619694190
•Email therapy@laserina.co.uk

#dermapen #microneedling #acne #acnescarring #spots #ultrasonicdeepskin #ultrasonicexfoliation #deepskintherapy #deepskincleansing #manualextraction #blackheadremoval #whiteheadremoval #acnetreatment #offer
#summeroffer #summerskin
#summerskincare #summerskintreatment #glycolicpeel #exfoliation #exfoliating #relaxingtreatment #facial #manchester

RESULT of Microneedling therapy for mild Acne and Acne Scarring! 
As you can see, this young lady had a rapid improvement of her mild acne and acne scarring following the treatment.

She is thrilled with the result so, do we!

Microneedling therapy  is one of the most popular treatments offered at our clinic. • Safe treatment
• Short downtime
• NO pain
• Rapid results

Price starts from nly £180 per session, no consultation required. 
http://www.laserina.co.uk/dermapen/

If you are interested in this treatment: •Call 01619694190
•Email therapy@laserina.co.uk

#dermapen #microneedling #acne #acnescarring #spots #ultrasonicdeepskin #ultrasonicexfoliation #deepskintherapy #deepskincleansing #manualextraction #blackheadremoval #whiteheadremoval #acnetreatment #offer
#summeroffer #summerskin
#summerskincare #summerskintreatment  #glycolicpeel #exfoliation #exfoliating #relaxingtreatment #facial #manchester
3 0 16 hours ago
@ainaabeautysyira_ Profile picture

@ainaabeautysyira_

Mydin Mall Seremban 2

6 BOTOL SERUM DAH DIGUNA‼️
.
akak ni tolong pickup kan 1 AINAA SERUM untuk adik dia study dekat perak. Akak dia sempat cakap ainaa scrub bila pakai best! Thankyou so much 😍
.
Kalau tak bgus kenapa nak konsisten sampai 6 botol kan? Korang yang ada masalah kulit muka tu cepat-cepatlahh rawat takut nanti menyesal kemudian hari‼️ #nsateamnellysa

6 BOTOL SERUM DAH DIGUNA‼️
.
akak ni tolong pickup kan 1 AINAA SERUM untuk adik dia study dekat perak. Akak dia sempat cakap ainaa scrub bila pakai best! Thankyou so much 😍
.
Kalau tak bgus kenapa nak konsisten sampai 6 botol kan? Korang yang ada masalah kulit muka tu cepat-cepatlahh rawat takut nanti menyesal kemudian hari‼️ #nsateamnellysa
16 1 18 hours ago
@alish_byme Profile picture

@alish_byme

CARA PAKAI MIRACLE GEL SENANG , MUDAH DAN JIMAT MASA :

SAPU SAPU JE TERUS KOTORAN TANGGAL KULIT PUN JADI LICIN.MUDAH KAN ?
.
Order? Tekan terus link di atas 👆
#miraclegel #miraclegelorignal #blackheadremoval #whiteheadremoval #produkviral #lawakkeder #lawakterkini #petang #pleaselike #ctdk #neelofa

CARA PAKAI MIRACLE GEL SENANG , MUDAH DAN JIMAT MASA :

SAPU SAPU JE TERUS KOTORAN TANGGAL KULIT PUN JADI LICIN.MUDAH KAN ?
.
Order? Tekan terus link di atas 👆
#miraclegel#miraclegelorignal#blackheadremoval#whiteheadremoval#produkviral#lawakkeder#lawakterkini#petang#pleaselike#ctdk#neelofa
16 0 18 hours ago
@maryk_niesa Profile picture

@maryk_niesa

Saturday activity mestilah manjakan kulit wajah ! 😍👏🏻 dengan Mask Mary Kay ! Apa 2 item ni ya ?.
.
.
2 item ni boleh combine together bagi anda yang ada masalah combination skin !💃🏻.
.
.
MULTI TASKING MASK 🤝.
.
MOISTURE RENEWING GEL MASK & DEEP Cleansing New Charcoal MASK adalah BFFs !!! 💖👏🏼😉.
.
Jom kita cuba multitasking dengan dua mask yang hebat untuk dapatkan kulit yang penuh dengan kelembapan dan dapat kulit yang bersih!!.
.
CHARCOAL MASK pula berfungsi untuk buang blackhead, bersihkan pori tersumbat , kurangkan minyak dan memperbaharui semula kulit wajah kita!!.
.
RENEWING GELMASK untuk atasi masalah kulit kering di sekitar pipi & rahang. Memperbaharui sel2 kulit, memberi hydrate pada kulit, dan menghaluskan semula garis2 halus.
.
Pemakaian hanya 2 kali sminggu selepas pencuci muka dan guna kan ia selama 20min & basuh kulit muka untuk rasakan kulit lembut mcm baby 😍.
.

Niesa,
013.2757.664
Beauty Consultant Mary Kay🇲🇾
.

#marykaylife #marykayus #marykayselayang #marykaykepong #marykaymalaysia # #marykaygombak #marykaybatucaves #marykayklcc #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productmarykay #bodysatin #satinbodymarykay #highlights #highlighter #skincare #timewisemiracle #freesample #samplesale #skinvigorate #blackheadremoval #whiteheads #whiteheadremoval

Saturday activity mestilah manjakan kulit wajah ! 😍👏🏻 dengan Mask Mary Kay ! Apa 2 item ni ya ?.
.
.
2 item ni boleh combine together bagi anda yang ada masalah combination skin !💃🏻.
.
.
MULTI TASKING MASK 🤝.
.
MOISTURE RENEWING GEL MASK & DEEP Cleansing New Charcoal MASK  adalah BFFs !!! 💖👏🏼😉.
.
Jom kita cuba multitasking dengan dua mask yang hebat untuk dapatkan kulit yang penuh dengan kelembapan dan dapat kulit yang bersih!!.
.
CHARCOAL MASK pula berfungsi untuk buang blackhead, bersihkan pori tersumbat , kurangkan minyak dan memperbaharui semula kulit wajah kita!!.
.
RENEWING GELMASK untuk atasi masalah kulit kering di sekitar pipi & rahang. Memperbaharui sel2 kulit, memberi hydrate pada kulit, dan menghaluskan semula garis2 halus.
.
Pemakaian hanya 2 kali sminggu selepas pencuci muka dan guna kan ia selama 20min & basuh kulit muka untuk rasakan kulit lembut mcm baby 😍.
.

Niesa,
013.2757.664
Beauty Consultant Mary Kay🇲🇾
.

#marykaylife #marykayus #marykayselayang #marykaykepong #marykaymalaysia ##marykaygombak #marykaybatucaves #marykayklcc #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productmarykay #bodysatin #satinbodymarykay #highlights #highlighter #skincare #timewisemiracle #freesample #samplesale #skinvigorate #blackheadremoval #whiteheads #whiteheadremoval
2 0 21 hours ago
@blackheadsandstuff Profile picture

@blackheadsandstuff

Yay or nay?

Yay or nay?
24 1 23 hours ago
@ainaabeautysyira_ Profile picture

@ainaabeautysyira_

Uitm Seremban 3

AINAA MAKEUP PALLETE OPEN FOR PRE ORDER NOW‼️
.
Hello ladies AINAA MAKEUP PALLETE NOW AVAILABLE FOR PRE ORDER‼️ get yours now or regrets later ladies! Complete and easy for you to have a nice, beautiful and stunning look‼️
.
✅ Mempunyai 7 kegunaan iaitu lip cream (2 pilihan warna), blusher, highlight, eyeshadow matt, eyeshadow shimmer dan shading
.
Klik link at bio for order or dm syira now 😘 #nsateamnellysa

AINAA MAKEUP PALLETE OPEN FOR PRE ORDER NOW‼️
.
Hello ladies AINAA MAKEUP PALLETE NOW AVAILABLE FOR PRE ORDER‼️ get yours now or regrets later ladies! Complete and easy for you to have a nice, beautiful and stunning look‼️
.
✅ Mempunyai 7 kegunaan iaitu lip cream (2 pilihan warna), blusher, highlight, eyeshadow matt, eyeshadow shimmer dan shading
.
Klik link at bio for order or dm syira now 😘 #nsateamnellysa
14 2 21 September, 2019
@deenashope Profile picture

@deenashope

Produk kecil-kecil cili padi uolls 💪🔥 Dah macam-macam guna produk untuk remove blackhead & whitehead tapi tak berkesan ?

Miracle gel ada jalan penyelesaiannya. Kini dgn miracle gel tak perlu picit untuk tanggalkan blackhead & whitehead, just sapu sapu je terus anasir jahat tu tanggal

Jangan lupa dapatkan sekarang sementara stock masih
#miraclegelhq #miraclegelorignal #blackheadremoval #whiteheadremoval #ada

Produk kecil-kecil cili padi uolls 💪🔥 Dah macam-macam guna produk untuk remove blackhead & whitehead tapi tak berkesan ?

Miracle gel ada jalan penyelesaiannya. Kini dgn miracle gel tak perlu picit untuk tanggalkan blackhead & whitehead, just sapu sapu je terus anasir jahat tu tanggal

Jangan lupa dapatkan sekarang sementara stock masih 
#miraclegelhq #miraclegelorignal #blackheadremoval #whiteheadremoval #ada
5 0 21 September, 2019
@estetikaparadise_ Profile picture

@estetikaparadise_

Perfitimet e avullit ne fytyre:
✅Pastron thelle lekuren
✅Largon toksinat/yndyren/make up te qendruar thelle ne lekure
✅Ndihmon ne parandalimin e akneve
✅Largon pikat e zeza/bardha
✅Lufton shenjat e plakjes
✅Parapergatit lekuren per trajtimet e tjera(serume/krem/maska,etj)
✅Parandalon tharjen e lekures
✅Parandalon problemet e sinusit
✅Relakson
✅Fal lekures pamje me rinore dhe te shendetshme
✅Nxit qarkullimin e gjakut
#facial #facialtreatment #facialsteaming #facialsteamer #skincare #skincareroutine #deepskincleansing #blackheadremoval #whiteheadremoval #antiaging #fightagingskin #preventdryskin #relax #preventacne #removetoxins #preventsinusissues #boostbloodcirculation #youngskin #freshskin #smoothskin @estetikaparadise_ 🌸

Perfitimet e avullit ne fytyre:
✅Pastron thelle lekuren
✅Largon toksinat/yndyren/make up te qendruar thelle ne lekure
✅Ndihmon ne parandalimin e akneve
✅Largon pikat e zeza/bardha
✅Lufton shenjat e plakjes
✅Parapergatit lekuren per trajtimet e tjera(serume/krem/maska,etj)
✅Parandalon tharjen e lekures
✅Parandalon problemet e sinusit
✅Relakson
✅Fal lekures pamje me rinore dhe te shendetshme
✅Nxit qarkullimin e gjakut
#facial #facialtreatment #facialsteaming #facialsteamer #skincare #skincareroutine #deepskincleansing #blackheadremoval #whiteheadremoval #antiaging #fightagingskin #preventdryskin #relax #preventacne #removetoxins #preventsinusissues #boostbloodcirculation  #youngskin #freshskin #smoothskin  @estetikaparadise_ 🌸
44 0 20 September, 2019
@fika_beautycartel Profile picture

@fika_beautycartel

PROMOSI 5 hariiiii guyssssssssss
50 % dr harga asal... Mari mari book slotttt tempat terhaddddd... TERHAD! TERHAD!
50 % OFFER!! 50 % OFFER!! 50 % OFFET!! . ===================
~ VVIP Beauty Facial Treatment di RUMAH anda untuk WARGA SEREMBAN !!!! ~

Tawaran KHAS untuk LADIES & GENTELMEN yang inginkan kulit LEBIH CANTIK, LICIN, PEJAL & BERSERI.. .
-
-
menawarkan... .
.
>> FACIAL TREATMENT << di 🏡 RUMAH anda dengan HARGA KASIH SAYANG... .
-
SPECIAL PROMO PRICE bagi 1 SESI 60-75 minit!!.... . -
🌼>> FULL FACIAL service menggunakan Product Skincare Anti-Penuaan dari JEPUN dengan Jaminan Kualiti 100% . - BEBAS Pewangi Tiruan - BEBAS Pewarna Tiruan - BEBAS Minyak Mineral / Lanolin - BEBAS Terbitan Haiwan - BEBAS SLS / SLE .
-
🌼 >> INTENSIVE TREATMENT menggunakan Alat Peranti Kecantikan EXCLUSIVE dari Korea (membersihkan liang pori) .
-
🌼 >> Rawatan FACE LIFTING untuk menegang dan menganjalkan kulit .
-
🌼 >> Membentuk muka menjadi lebih runcing V-SHAPE (buang lemak di muka) .
-
🌼 >> Mengurangkan kedutan serta meremajakan kulit wajah .
-
🌼 >> Membersihkan WHITEHEAD/BLACKHEAD .
-
Kesan seawal rawatan kali PERTAMA! .
Hanya luangkan masa selama 1 jam, dan anda pasti terpesona dengan hasilnya! .
-
-
Book your appointment now! . .
📲 wasap.my/60122427518/bookingfacial (klik link di bio)
.
#whiteheadremoval #vshapemuka #beautycartel #amorbeautycartel #kulittegang #kedutanhilang #merawatkulit #kulitkusam #masalahkulitmuka #jerawatkecut #kulitkering #kulitsensitif #kulitberlubang #jeragatpudar #jerawathilang #eternalbeauty #elysyle #facialdirumah #facialdirumah #facialguasha

PROMOSI  5 hariiiii guyssssssssss
50 % dr harga asal... Mari mari book slotttt tempat terhaddddd... TERHAD! TERHAD! 
50 %  OFFER!! 50 %  OFFER!! 50 %  OFFET!! . ===================
~ VVIP Beauty Facial Treatment di RUMAH anda untuk WARGA SEREMBAN !!!! ~

Tawaran KHAS untuk LADIES & GENTELMEN yang inginkan kulit LEBIH CANTIK, LICIN, PEJAL & BERSERI.. .
-
-
menawarkan... .
.
>> FACIAL TREATMENT << di 🏡 RUMAH anda dengan HARGA KASIH SAYANG... .
-
SPECIAL PROMO PRICE bagi 1 SESI 60-75 minit!!.... . -
🌼>> FULL FACIAL service menggunakan Product Skincare Anti-Penuaan dari JEPUN dengan Jaminan Kualiti 100% . - BEBAS Pewangi Tiruan - BEBAS Pewarna Tiruan - BEBAS Minyak Mineral / Lanolin - BEBAS Terbitan Haiwan - BEBAS SLS / SLE .
-
🌼 >> INTENSIVE TREATMENT menggunakan Alat Peranti Kecantikan EXCLUSIVE dari Korea (membersihkan liang pori) .
-
🌼 >> Rawatan FACE LIFTING untuk menegang dan menganjalkan kulit .
-
🌼 >> Membentuk muka menjadi lebih runcing V-SHAPE (buang lemak di muka) .
-
🌼 >> Mengurangkan kedutan serta meremajakan kulit wajah .
-
🌼 >> Membersihkan WHITEHEAD/BLACKHEAD .
-
Kesan seawal rawatan kali PERTAMA! . 
Hanya luangkan masa selama 1 jam, dan anda pasti terpesona dengan hasilnya! .
-
-
Book your appointment now! . .
📲 wasap.my/60122427518/bookingfacial (klik link di bio)
.
#whiteheadremoval #vshapemuka #beautycartel #amorbeautycartel  #kulittegang #kedutanhilang #merawatkulit #kulitkusam  #masalahkulitmuka #jerawatkecut #kulitkering #kulitsensitif #kulitberlubang #jeragatpudar #jerawathilang #eternalbeauty #elysyle  #facialdirumah #facialdirumah #facialguasha
3 0 20 September, 2019
@ainaabeautysyira_ Profile picture

@ainaabeautysyira_

Mydin Mall Seremban 2

ANAK DAN EMAK SAMA CANTIK‼️
.
Thankyou anaknyaaa tolong ambilkan emaknya punya 1 AINAA SERUM 😍 syira yakin skin emaknya confirm letop bersih even berusia gitchuuuu
.
Ainaa serum ni bukan remaja je boleh guna yang berusia pun boleh tau especially yg berjeragat pun digalakkan. #nsateamnellysa

ANAK DAN EMAK SAMA CANTIK‼️
.
Thankyou anaknyaaa tolong ambilkan emaknya punya 1 AINAA SERUM 😍 syira yakin skin emaknya confirm letop bersih even berusia gitchuuuu
.
Ainaa serum ni bukan remaja je boleh guna yang berusia pun boleh tau especially yg berjeragat pun digalakkan. #nsateamnellysa
20 1 20 September, 2019
@deenashope Profile picture

@deenashope

Produk kecil-kecil cili padi uolls 💪🔥 Dah macam-macam guna produk untuk remove blackhead & whitehead tapi tak berkesan ?

Miracle gel ada jalan penyelesaiannya. Kini dgn miracle gel tak perlu picit untuk tanggalkan blackhead & whitehead, just sapu sapu je terus anasir jahat tu tanggal

Jangan lupa dapatkan sekarang sementara stock masih
#miraclegelhq #miraclegelorignal #blackheadremoval #whiteheadremoval #ada

Produk kecil-kecil cili padi uolls 💪🔥 Dah macam-macam guna produk untuk remove blackhead & whitehead tapi tak berkesan ?

Miracle gel ada jalan penyelesaiannya. Kini dgn miracle gel tak perlu picit untuk tanggalkan blackhead & whitehead, just sapu sapu je terus anasir jahat tu tanggal

Jangan lupa dapatkan sekarang sementara stock masih 
#miraclegelhq #miraclegelorignal #blackheadremoval #whiteheadremoval #ada
5 1 20 September, 2019
@miraclegelbynydaa Profile picture

@miraclegelbynydaa

FEEDBACK MIRACLEGEL 🌺

Tengok la apa kata customer ni, tak payah susah payah dah nak picit bagai, dengan miraclegel semuanya hilang 😊

Jom cepat dm or ws sis untuk oder ✌️ #miraclegelbynydaa
#miraclegelorignal
#miraclegelkuantan #blackheadremoval #whiteheadremoval #parutjerawat #codkuantan #codbandarkuantan #wargakuantan #wargakuantan2 #wargapahang #posseluruhmalaysia

FEEDBACK MIRACLEGEL 🌺

Tengok la apa kata customer ni, tak payah susah payah dah nak picit bagai, dengan miraclegel semuanya hilang 😊

Jom cepat dm or ws sis untuk oder ✌️ #miraclegelbynydaa
#miraclegelorignal
#miraclegelkuantan #blackheadremoval #whiteheadremoval #parutjerawat #codkuantan #codbandarkuantan #wargakuantan #wargakuantan2 #wargapahang #posseluruhmalaysia
2 0 20 September, 2019
@keegankfarrell Profile picture

@keegankfarrell

Can you recognize who’s under the hood? A snippet of gameplay from the segment “Whitehead” of my Code-Switching project.

The three game elements within Code-Switching are connected to form a story that illustrates my perception of the technology of whiteness and how it functions in the world, especially when folks choose to resist white supremacy. Here, I directly reference a specific historical moment when in 1812 Cuba, Black revolutionary Jose Antonio Aponte was decapitated for daring to plan and lead a rebellion to free the slaves. His head was put on display in a cage in front of his house to send an explicit message. What is the message that should be sent instead? Which ideology desperately needs to be caged for the sake of all humanity?

Code-Switching won the Social Impact Award at the 2019 UCSC Games Showcase.

#codeswitching #racistideology #whiteness #whitehead #whiteheadremoval #racistpolitics #lockemup #lockemupthrowawaythekey #legalcrimes #aponterebellion #racialimaginaryinstitute
#blackart #blackartwork #blackartist #blackart #blackgamemakers #blackwomanartist
@blackgamemakers @dopeblackart @blackartexpo @onyxartcollective @blackartinamerica_ @blackartexpo @youngblackartists @theblackschool @blackartistspace @blklivesmatter

Can you recognize who’s under the hood?  A snippet of gameplay from the segment “Whitehead” of my Code-Switching project.

The three game elements within Code-Switching are connected to form a story that illustrates my perception of the technology of whiteness and how it functions in the world, especially when folks choose to resist white supremacy. Here, I directly reference a specific historical moment when  in 1812 Cuba, Black revolutionary Jose Antonio Aponte was decapitated for daring to plan and lead a rebellion to free the slaves.  His head was put on display in a cage in front of his house to send an explicit message.  What is the message that should be sent instead?  Which ideology desperately needs to be caged for the sake of all humanity?

Code-Switching won the Social Impact Award at the 2019 UCSC Games Showcase.

#codeswitching #racistideology #whiteness #whitehead #whiteheadremoval #racistpolitics #lockemup #lockemupthrowawaythekey #legalcrimes #aponterebellion #racialimaginaryinstitute 
#blackart #blackartwork #blackartist #blackart #blackgamemakers #blackwomanartist
@blackgamemakers @dopeblackart @blackartexpo @onyxartcollective @blackartinamerica_ @blackartexpo @youngblackartists @theblackschool @blackartistspace @blklivesmatter
15 0 20 September, 2019
@beautyspa.bymiera Profile picture

@beautyspa.bymiera

WAJAH RUNCING PELOLES BAK ARTIS HOLLYWOOD KINI BUKAN LAGI DALAM MIMPI
.
Nak wajah lebih runcing dan nampak kurus dengan cara lebih selamat dan tradisional tak??
.
Bukan sahaja kesannya yang segera malah anda akn lebih relaks dan nyaman serta dapat menghilangkan keletihan dan kelesuan setelah penat seharian bekerja.
.
Kebaikannya adalah :
✅ Muka lebih tirus dan runcing
✅ Tulang pipi lebih tinggi
✅ Melancarkan peredaran darah
✅ Memberikan efek relaks dan nyaman
✅ Mengurangkan sakit kepala
✅ Menegangkan kulit wajah
.
Cepat wasap untuk booking slot anda.
.
PROMOSI TAMAT 30 SEPTEMBER 2019.
.
Klik www.wasap.my/601156717990/promofacialsept

WAJAH RUNCING PELOLES BAK ARTIS HOLLYWOOD KINI BUKAN LAGI DALAM MIMPI
. 
Nak wajah lebih runcing dan nampak kurus dengan cara lebih selamat dan tradisional tak??
.
Bukan sahaja kesannya yang segera malah  anda akn lebih relaks dan nyaman serta dapat menghilangkan keletihan dan kelesuan setelah penat seharian bekerja.
. 
Kebaikannya adalah :
✅ Muka lebih tirus dan runcing
✅ Tulang pipi lebih tinggi
✅ Melancarkan peredaran darah
✅ Memberikan efek relaks dan nyaman
✅ Mengurangkan sakit kepala
✅ Menegangkan kulit wajah
. 
Cepat wasap untuk booking slot anda.
.
PROMOSI TAMAT 30 SEPTEMBER 2019.
. 
Klik www.wasap.my/601156717990/promofacialsept
1 1 20 September, 2019
@beautyspa.bymiera Profile picture

@beautyspa.bymiera

Magnetic mask facial ni sesuai untuk detox kulit muka. Sangat sesuai untuk yang pernah guna produk timbang kilo kat muka tu, very recommended tau.
.
.
KELEBIHAN MAGNETIC MASK
. 💕 mencerahkn kulit
💕 melembapkan kulit wajah
💕 memudarkan jeragat
💕 mengurangkan minyak pada kulit muka
💕 mengurangkan penuaan kulit
💕 hilangkan kedutan & garis halus
💕 melembut & gebukan kulit
💕 anjalkan dan tegangkan kulit
💕 bersihkn kulit & kecilkan liang2 pori
💕 memperbaiki kulit rosak
💕 memulihkan sel kulit rosak
.
Jom book sekarang!
.
Promosi tamat 30 September
.
Klik www.wasap.my/601156717990/magneticmudfacialpromo
.
Follow & like page 👉 @beautyspa.bymiera
.
#facialservices #facialhomeservice #facialmassage #facialmelakamurah #facialmurahmelaka #facialspa #facialcare #spa #spabergerak #spabergerakmelaka
#spabergerakmuslimah #homespa #mobilespa #mobilespamalaysia #mobilespamelaka #spamurah #glowingskin #vshapeface #blackheadremoval #whiteheads #whiteheadremoval #kulitkusam

Magnetic mask facial ni sesuai untuk detox kulit muka. Sangat sesuai untuk yang pernah guna produk timbang kilo kat muka tu, very recommended tau.
.
.
KELEBIHAN MAGNETIC MASK
. 💕 mencerahkn kulit
💕 melembapkan kulit wajah
💕 memudarkan jeragat
💕 mengurangkan minyak pada kulit muka
💕 mengurangkan penuaan kulit
💕 hilangkan kedutan & garis halus
💕 melembut & gebukan kulit
💕 anjalkan dan tegangkan kulit
💕 bersihkn kulit & kecilkan liang2 pori
💕 memperbaiki kulit rosak
💕 memulihkan sel kulit rosak
.
Jom book sekarang!
.
Promosi tamat 30 September
.
Klik www.wasap.my/601156717990/magneticmudfacialpromo
.
Follow & like page 👉 @beautyspa.bymiera
.
#facialservices #facialhomeservice #facialmassage #facialmelakamurah #facialmurahmelaka #facialspa #facialcare #spa #spabergerak #spabergerakmelaka
#spabergerakmuslimah #homespa #mobilespa #mobilespamalaysia #mobilespamelaka #spamurah #glowingskin #vshapeface #blackheadremoval #whiteheads #whiteheadremoval #kulitkusam
1 0 20 September, 2019
@beautyspa.bymiera Profile picture

@beautyspa.bymiera

PROMOSI BUANG WHITEHEAD BLACKHEAD DENGAN HARGA RM50 JERRR
.
.
Blackhead dan whitehead di wajah adalah antara sebab kenapa kulit muka kelihatan kusam
.
Dengan 1 sesi sahaja wajah sisters akan berseri dan glowing gitewww 😍
.
Yang bestnya sisters tak payah pergi mana-mana, tak bazir minyak pun. Mira yang akan datang rumah sisters 😊
.
Promosi ni sehingga 30 September je tau. Boleh booking dulu harga promosi, nak buat bulan depan pun boleh 😉
.
Jom la cantikkan wajah sisters. Untung sangat grab masa promosi ni cantik dapat, jimat pun dapat.
.
Klik link utk buat appointment
Www.wasap.my/601156717990/promofacialsept
.
#facialservices #facialhomeservice #facialmassage #facialmelakamurah #facialmurahmelaka #facialspa #facialcare #spa #spabergerak #spabergerakmelaka
#spabergerakmuslimah #homespa #mobilespa #mobilespamalaysia #mobilespamelaka #spamurah #glowingskin #vshapeface #blackheadremoval #whiteheads #whiteheadremoval #kulitkusam

PROMOSI BUANG WHITEHEAD BLACKHEAD DENGAN HARGA RM50 JERRR
.
. 
Blackhead dan whitehead di wajah adalah antara sebab kenapa kulit muka kelihatan kusam
.
Dengan 1 sesi sahaja wajah sisters akan berseri dan glowing gitewww 😍
.
Yang bestnya sisters tak payah pergi mana-mana, tak bazir minyak pun. Mira yang akan datang rumah sisters 😊
.
Promosi ni sehingga 30 September je tau. Boleh booking dulu harga promosi, nak buat bulan depan pun boleh 😉
.
Jom la cantikkan wajah sisters. Untung sangat grab masa promosi ni cantik dapat, jimat pun dapat.
.
Klik link utk buat appointment
Www.wasap.my/601156717990/promofacialsept
. 
#facialservices #facialhomeservice #facialmassage #facialmelakamurah #facialmurahmelaka #facialspa #facialcare #spa #spabergerak #spabergerakmelaka
#spabergerakmuslimah #homespa #mobilespa #mobilespamalaysia #mobilespamelaka #spamurah #glowingskin #vshapeface #blackheadremoval #whiteheads #whiteheadremoval #kulitkusam
1 0 20 September, 2019

Top #whiteheadremoval posts

@uptowngirlyyc Profile picture

@uptowngirlyyc

Calgary, Alberta

Posted @withrepost@illumelaser E X T R A C T I O N S 😍🔪 Extractions are included in:
... ✔️dermal infusion facials
✔️hydrafacials
✔️custom dermaplaning facials

Happy Valentines Day 💕💕💕💕 #Repost @enilsaskinessentials
・・・
#pimplepopping #pimplepopper #cyst #pimple #blackhead #whiteheads #whiteheadremoval #blackheadremoval #extractions #yyc #calgarybeauty #yycblogger #calgaryspa

Posted @withrepost • @illumelaser E X T R A C T I O N S 😍🔪 Extractions are included in:
... ✔️dermal infusion facials
✔️hydrafacials
✔️custom dermaplaning facials

Happy Valentines Day 💕💕💕💕 #Repost @enilsaskinessentials
・・・
#pimplepopping #pimplepopper #cyst #pimple #blackhead #whiteheads #whiteheadremoval #blackheadremoval #extractions #yyc #calgarybeauty #yycblogger #calgaryspa
1,371 41 1 March, 2019
@marcis_skincare Profile picture

@marcis_skincare

Marci's Skincare

My Ultrasonic Spatula treatment gently but effectively removes blackheads and whiteheads. Using an ultrasonic vibrating action oils, dirt, and debris are removed from pores. Visit marcisskincare.com to request your appointment today! #linkinbio #MarcisSkincare #UltrasonicSpatula #skincaretreatment #805skincare #skincarevideo #blackheadremoval #whiteheadremoval

My Ultrasonic Spatula treatment gently but effectively removes blackheads and whiteheads. Using an ultrasonic vibrating action oils, dirt, and debris are removed from pores. Visit marcisskincare.com to request your appointment today! #linkinbio #MarcisSkincare #UltrasonicSpatula #skincaretreatment #805skincare #skincarevideo #blackheadremoval #whiteheadremoval
623 13 1 September, 2019
@butterscotchandbeauty Profile picture

@butterscotchandbeauty

Gurl lemme help you out. There’s a proper way to extract a pimple and if not left for the professionals, you can cause scarring, discoloration, and inflammation. Come see me at @theartofaesthetics_ to clean out those pores the right way! .
.
.
.
#pimplepopper #blackheadremoval #whiteheadremoval #closedcomedones #popthat #popthatzit #licensedesthetician #magicalskincare #extractionsatisfaction #calledtobecrafty #acneproblems #acnescars #accutane #clearskincare #skincarememe #butterscotchandbeauty

Gurl lemme help you out. There’s a proper way to extract a pimple and if not left for the professionals, you can cause scarring, discoloration, and inflammation. Come see me at @theartofaesthetics_ to clean out those pores the right way! .
.
.
.
#pimplepopper #blackheadremoval #whiteheadremoval #closedcomedones #popthat #popthatzit #licensedesthetician #magicalskincare #extractionsatisfaction #calledtobecrafty #acneproblems #acnescars #accutane #clearskincare #skincarememe #butterscotchandbeauty
1,261 11 24 April, 2019
@blackheadworld Profile picture

@blackheadworld

Really big blackheads near the eye 😳
Tag your friends to surprise them!
Follow @blackheadsandstuff for more
Tag #blackheadsandstuff to get featured
.
.
.
Credits: Skill Ayurveda (YouTube)

Really big blackheads near the eye 😳
Tag your friends to surprise them!
Follow @blackheadsandstuff for more
Tag #blackheadsandstuff to get featured
.
.
.
Credits: Skill Ayurveda (YouTube)
2,299 119 8 May, 2019