#whiteningtreatment Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #whiteningtreatment and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
7.8
Average comment
0.5
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

@msglowbekasii_ Profile picture

@msglowbekasii_

Mega Bekasi Hypermall

Sesuaikan paket wajahmu dengan kondisi wajahmu ya beauties ❤️😍
Paket whitening bisa digunakan untuk kalian yang memiliki permasalahan kulit kusam dan warna kulit yang tidak merata aman untuk Ibu yg sedang hamil dan menyusui~
.
Konsultasi/Order 085710985130
Fast Respon
.
#msglow #msglowsquad
#msgloworiginal #msglowindonesia
#msglowbekasi #paketwhitening
#whiteningseries #whiteningtreatment #bpom #skincare #skincarebestseller #skincareartis #msglowbekasi #msglowbekasii #msglowjakarta #msglowbandung #msglowbalikpapan #msglowpadang #msglowtambun #msglowharapanindah #like4likes #likeforlikeback #likeforfollow #latepost #regrann

Sesuaikan paket wajahmu dengan kondisi wajahmu ya beauties ❤️😍
Paket whitening bisa digunakan untuk kalian yang memiliki permasalahan kulit kusam dan warna kulit yang tidak merata aman untuk Ibu yg sedang hamil dan menyusui~
.
Konsultasi/Order 085710985130
Fast Respon
.
#msglow #msglowsquad
#msgloworiginal #msglowindonesia
#msglowbekasi #paketwhitening
#whiteningseries #whiteningtreatment #bpom #skincare #skincarebestseller #skincareartis #msglowbekasi #msglowbekasii #msglowjakarta #msglowbandung #msglowbalikpapan #msglowpadang #msglowtambun #msglowharapanindah #like4likes #likeforlikeback #likeforfollow #latepost #regrann
1 0 42 minutes ago
@shakura.sg Profile picture

@shakura.sg

Did you know that in ancient times, Japanese geishas used Nightingale droppings, known as uguisu no fun, to maintain their flawless visage? To this date, it is still a luxury item, famed for its skin caring and brightening properties.

Did you know that in ancient times, Japanese geishas used Nightingale droppings, known as uguisu no fun, to maintain their flawless visage? To this date, it is still a luxury item, famed for its skin caring and brightening properties.
2 1 3 hours ago
@fameuxskincare Profile picture

@fameuxskincare

Hi ladies... siapa nih yang suka pakai Goat Milk series? Kalau di Fameux lengkap lho.. Mulai dari exfoliator, sabun mandi, body lotion.. semuanya ada deh.. dan yang pasti ngga abal-abal. Dengan pemakaian rutin kalian bisa merasakan manfaatnya.

Untuk pemesanan bisa klik link di bio ya❤

#valuablebeauty #beautyiseasy #beautyproduct #fameuxbodycare #fameuxskincare #fameux #jualserumwajah #kecantikan #perawatan #perawatanwajah #skincare #whiteningtreatment #goatmilk #goatmilksoap

Hi ladies... siapa nih yang suka pakai Goat Milk series? Kalau di Fameux lengkap lho.. Mulai dari exfoliator, sabun mandi, body lotion.. semuanya ada deh.. dan yang pasti ngga abal-abal. Dengan pemakaian rutin kalian bisa merasakan manfaatnya.

Untuk pemesanan bisa klik link di bio ya❤

#valuablebeauty #beautyiseasy #beautyproduct #fameuxbodycare #fameuxskincare #fameux #jualserumwajah #kecantikan #perawatan #perawatanwajah #skincare #whiteningtreatment #goatmilk #goatmilksoap
5 0 6 hours ago
@maripossa_spa Profile picture

@maripossa_spa

Terima kasih dgn feedback dan percaya pada service kami dari Maripossa spa🦋
* PRP first time & DERMAPEN 2 kali*
.
Masa yang diambil untuk rawatan tersebut ialah antara 1jam @ 30 minit mengikut Treatment yg dijalankan. .
.
.
. 🕰Kami beroperasi dari isnin-sabtu
•10.00am hingga 6.00pm
Ahad (Off day)

Sila buat temujanji terlebih dahulu
Boleh bagi tahu tarikh dan masa ?
Kami akan segera book tarikh tersebut untuk anda, whatsapp kami di link atas🦋
.
.
.
Kedai kami berada di 🦋MARIPOSSA SPA🦋
•B14 Lorong bukit setongkol maju 21,perumahan bukit setongkol maju. “ bangunan tingkat atas,sebelah kedai beteriku.
.
.
.
#spakuantan #treatment #facialtreatment #sulambedakkuantan #bbglow #skinrejuvante #bleaching #prpkuantan #dermapenkuantan #nakkurus #whiteningtreatment #sulamkening #sulambibir #spa #bbglowkuantan #prp #dermapen #strawberryfacial #buangblackhead #buangwhitehead #spamurahkuantan #produkforeverliving #foreverliving #masalahkulit #kulitjerawat #kulitjeragat #nakputih #nakcantik #nakberseri #mandibunga

Terima kasih dgn feedback dan percaya pada service kami dari Maripossa spa🦋
* PRP first time & DERMAPEN 2 kali*
.
Masa yang diambil untuk rawatan tersebut ialah antara 1jam @ 30 minit mengikut Treatment yg dijalankan. .
.
.
. 🕰Kami beroperasi dari isnin-sabtu
•10.00am hingga 6.00pm 
Ahad (Off day)

Sila buat temujanji terlebih dahulu 
Boleh bagi tahu tarikh dan masa ? 
Kami akan segera book tarikh tersebut untuk anda, whatsapp kami di link atas🦋
.
.
.
Kedai kami berada di 🦋MARIPOSSA SPA🦋
•B14 Lorong bukit setongkol maju 21,perumahan bukit setongkol maju. “ bangunan tingkat atas,sebelah kedai beteriku.
.
.
.
#spakuantan #treatment #facialtreatment #sulambedakkuantan #bbglow #skinrejuvante #bleaching #prpkuantan #dermapenkuantan #nakkurus #whiteningtreatment #sulamkening #sulambibir #spa #bbglowkuantan #prp #dermapen #strawberryfacial #buangblackhead #buangwhitehead #spamurahkuantan #produkforeverliving #foreverliving #masalahkulit #kulitjerawat #kulitjeragat #nakputih #nakcantik #nakberseri #mandibunga
10 0 7 hours ago
Thank you a lot my dear clients.  Sebelum ni pakai hd whitening vitamin then nak try nexentury . Terus ambik complete set its worth RM13,000 . dapat harga promo 😊
-
-
For those yg ada budget lebih boleh whatsapp aten utk putihkan kulit secara kekal.  Book your slot now!!! All item ready stock & 100% Original Set.
Fast Result!!!
-
-
#nexentury29 #lipolab #highdosewhitening
#nanguang #cindella #japanplatinum #cindella1200mg #cindelle3000 #glutax #whiteningtreatment #slimmingdrip #slimming  #bazaronline #mixingwhite #mixingwhiteoriginal #mixingwhitemurah #japanplatinum #japanplatinumgreen #beauty#produkjenamasendiri
#highdosevitamin
#highdosewhiteningtreatment
#nexenturymalaysiamurah
#nexenturyslciiifullset
#nexenturysingapore
#nexenturyindonesia
#nexenturyindia
#nexenturymalaysiaoriginal
#nexenturyhqmalaysia
#highdosewhiteningtreatment 
#highdosewhiteningswiss 
#highdosewhiteningpermanenttreatment
0 0 8 hours ago
@maripossa_spa Profile picture

@maripossa_spa

Terima kasih dgn feedback dan percaya pada service kami dari Maripossa spa🦋
* Strawberry facial*
.
Masa yang diambil untuk rawatan tersebut ialah antara 1jam @ 30 minit mengikut Treatment yg dijalankan. .
.
.
. 🕰Kami beroperasi dari isnin-sabtu
•10.00am hingga 6.00pm
Ahad (Off day)

Sila buat temujanji terlebih dahulu
Boleh bagi tahu tarikh dan masa ?
Kami akan segera book tarikh tersebut untuk anda, whatsapp kami di link atas🦋
.
.
.
Kedai kami berada di 🦋MARIPOSSA SPA🦋
•B14 Lorong bukit setongkol maju 21,perumahan bukit setongkol maju. “ bangunan tingkat atas,sebelah kedai beteriku.
.
.
.
#spakuantan #treatment #facialtreatment #sulambedakkuantan #bbglow #skinrejuvante #bleaching #prpkuantan #dermapenkuantan #nakkurus #whiteningtreatment #sulamkening #sulambibir #spa #bbglowkuantan #prp #dermapen #strawberryfacial #buangblackhead #buangwhitehead #spamurahkuantan #produkforeverliving #foreverliving #masalahkulit #kulitjerawat #kulitjeragat #nakputih #nakcantik #nakberseri #mandibunga

Terima kasih dgn feedback dan percaya pada service kami dari Maripossa spa🦋
* Strawberry facial*
.
Masa yang diambil untuk rawatan tersebut ialah antara 1jam @ 30 minit mengikut Treatment yg dijalankan. .
.
.
. 🕰Kami beroperasi dari isnin-sabtu
•10.00am hingga 6.00pm 
Ahad (Off day)

Sila buat temujanji terlebih dahulu 
Boleh bagi tahu tarikh dan masa ? 
Kami akan segera book tarikh tersebut untuk anda, whatsapp kami di link atas🦋
.
.
.
Kedai kami berada di 🦋MARIPOSSA SPA🦋
•B14 Lorong bukit setongkol maju 21,perumahan bukit setongkol maju. “ bangunan tingkat atas,sebelah kedai beteriku.
.
.
.
#spakuantan #treatment #facialtreatment #sulambedakkuantan #bbglow #skinrejuvante #bleaching #prpkuantan #dermapenkuantan #nakkurus #whiteningtreatment #sulamkening #sulambibir #spa #bbglowkuantan #prp #dermapen #strawberryfacial #buangblackhead #buangwhitehead #spamurahkuantan #produkforeverliving #foreverliving #masalahkulit #kulitjerawat #kulitjeragat #nakputih #nakcantik #nakberseri #mandibunga
13 0 9 hours ago
@maripossa_spa Profile picture

@maripossa_spa

Terima kasih dgn feedback dan percaya pada service kami dari Maripossa spa🦋
* BB Glow Sulam bedak*
.
Masa yang diambil untuk rawatan tersebut ialah antara 1jam @ 30 minit mengikut Treatment yg dijalankan. .
.
.
. 🕰Kami beroperasi dari isnin-sabtu
•10.00am hingga 6.00pm
Ahad (Off day)

Sila buat temujanji terlebih dahulu
Boleh bagi tahu tarikh dan masa ?
Kami akan segera book tarikh tersebut untuk anda, whatsapp kami di link atas🦋
.
.
.
Kedai kami berada di 🦋MARIPOSSA SPA🦋
•B14 Lorong bukit setongkol maju 21,perumahan bukit setongkol maju. “ bangunan tingkat atas,sebelah kedai beteriku.
.
.
.
#spakuantan #treatment #facialtreatment #sulambedakkuantan #bbglow #skinrejuvante #bleaching #prpkuantan #dermapenkuantan #nakkurus #whiteningtreatment #sulamkening #sulambibir #spa #bbglowkuantan #prp #dermapen #strawberryfacial #buangblackhead #buangwhitehead #spamurahkuantan #produkforeverliving #foreverliving #masalahkulit #kulitjerawat #kulitjeragat #nakputih #nakcantik #nakberseri #mandibunga

Terima kasih dgn feedback dan percaya pada service kami dari Maripossa spa🦋
* BB Glow Sulam bedak*
.
Masa yang diambil untuk rawatan tersebut ialah antara 1jam @ 30 minit mengikut Treatment yg dijalankan. .
.
.
. 🕰Kami beroperasi dari isnin-sabtu
•10.00am hingga 6.00pm 
Ahad (Off day)

Sila buat temujanji terlebih dahulu 
Boleh bagi tahu tarikh dan masa ? 
Kami akan segera book tarikh tersebut untuk anda, whatsapp kami di link atas🦋
.
.
.
Kedai kami berada di 🦋MARIPOSSA SPA🦋
•B14 Lorong bukit setongkol maju 21,perumahan bukit setongkol maju. “ bangunan tingkat atas,sebelah kedai beteriku.
.
.
.
#spakuantan #treatment #facialtreatment #sulambedakkuantan #bbglow #skinrejuvante #bleaching #prpkuantan #dermapenkuantan #nakkurus #whiteningtreatment #sulamkening #sulambibir #spa #bbglowkuantan #prp #dermapen #strawberryfacial #buangblackhead #buangwhitehead #spamurahkuantan #produkforeverliving #foreverliving #masalahkulit #kulitjerawat #kulitjeragat #nakputih #nakcantik #nakberseri #mandibunga
3 5 9 hours ago
@tetaclinicsurabaya Profile picture

@tetaclinicsurabaya

Tindakan Filler ini memang banyak diminati oleh orang-orang. Filler adalah proses penyuntikan cairan hyaluronic acid ke dalam lapisan kulit. Efeknya macam-macam, bisa digunakan untuk memberi efek plump, atau mengisi bagian wajah yang kurang berdefinisi.
Contact us and get a consult with the expert!
Booked your appointment at
📱 +6282264733848⠀⠀
☎ 031 5915705 - 5915706⠀⠀
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ⠀⠀⠀
#tetaclinicsurabaya #tetaaestheticclinic #beautyclinic #klinikkecantikan #acnetreatment #beautytreatment #aestheticclinic #klinikestetisurabaya #whiteningtreatment #klinikkecantikansurabaya #filler #botox #threadlift #threadliftsurabaya #collagen #tarikbenang #whitening #facial #peeling #laser #beforeandafter #collagenboosterㅤㅤㅤㅤㅤ

Tindakan Filler ini memang banyak diminati oleh orang-orang. Filler adalah proses penyuntikan cairan hyaluronic acid ke dalam lapisan kulit. Efeknya macam-macam, bisa digunakan untuk memberi efek plump, atau mengisi bagian wajah yang kurang berdefinisi. 
Contact us and get a consult with the expert!
Booked your appointment at
📱 +6282264733848⠀⠀
☎ 031 5915705 - 5915706⠀⠀
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ⠀⠀⠀
#tetaclinicsurabaya#tetaaestheticclinic#beautyclinic#klinikkecantikan#acnetreatment#beautytreatment#aestheticclinic#klinikestetisurabaya#whiteningtreatment#klinikkecantikansurabaya#filler#botox#threadlift#threadliftsurabaya#collagen#tarikbenang#whitening#facial#peeling#laser#beforeandafter#collagenboosterㅤㅤㅤㅤㅤ
2 0 10 hours ago
@tetaclinicsurabaya Profile picture

@tetaclinicsurabaya

NEW breakthrough in Asia, Double Fix thread hadir di @tetaclinicjakarta:
- Memiliki daya tarik sampai dengan 4.35 kg
- Memiliki 124 pyramid cogs untuk menahan jaringan lemak dibawah kulit
- Daya tarikan benang bertahan sampai 1 tahun (PDO) dan 2 tahun (PCL)
- Diproduksi dengan menggunakan teknologi ultrasound, sudah teruji dengan bahan yang biocompatible dan diserap kembali oleh tubuh
- Merupakan bidirectional anchoring thread sehingga tidak migrasi
- Menstimulasi produksi kolagen sehingga terjadi proses peremajaan kulit
- Efek lifting langsung terlihat setelah treatment.

Contact us and get a consult with the expert!
Booked your appointment at
📱 +6282264733848⠀⠀
☎ 031 5915705 - 5915706⠀⠀
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ⠀⠀⠀
#tetaclinicsurabaya #tetaaestheticclinic #beautyclinic #klinikkecantikan #acnetreatment #beautytreatment #aestheticclinic #klinikestetisurabaya #whiteningtreatment #klinikkecantikansurabaya #filler #botox #threadlift #threadliftsurabaya #collagen #tarikbenang #whitening #facial #peeling #laser #beforeandafter #collagenbooster

NEW breakthrough in Asia, Double Fix thread hadir di @tetaclinicjakarta:
- Memiliki daya tarik sampai dengan 4.35 kg
- Memiliki 124 pyramid cogs untuk menahan jaringan lemak dibawah kulit
- Daya tarikan benang bertahan sampai 1 tahun (PDO) dan 2 tahun (PCL)
- Diproduksi dengan menggunakan teknologi ultrasound, sudah teruji dengan bahan yang biocompatible dan diserap kembali oleh tubuh
- Merupakan bidirectional anchoring thread sehingga tidak migrasi
- Menstimulasi produksi kolagen sehingga terjadi proses peremajaan kulit
- Efek lifting langsung terlihat setelah treatment.

Contact us and get a consult with the expert!
Booked your appointment at
📱 +6282264733848⠀⠀
☎ 031 5915705 - 5915706⠀⠀
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ⠀⠀⠀
#tetaclinicsurabaya#tetaaestheticclinic#beautyclinic#klinikkecantikan#acnetreatment#beautytreatment#aestheticclinic#klinikestetisurabaya#whiteningtreatment#klinikkecantikansurabaya#filler#botox#threadlift#threadliftsurabaya#collagen#tarikbenang#whitening#facial#peeling#laser#beforeandafter#collagenbooster
1 0 11 hours ago
@saharsharelo Profile picture

@saharsharelo

Ashton Lane Hair Company

Wanna get $100 OFF teeth whitening treatments⁉️👇🏼👇🏼 (LOCAL ONLY 🇨🇦)
.
.
1️⃣ Follow @sahar_getsfit
2️⃣ Follow @sparkedskinlaser
3️⃣ Shoot her a DM, tell her Sahar referred you and you’ll receive $100 off!! (Reg price $200)
___
❌OFFER ENDS: Oct 31/2019❌
.
.
🦷 No teeth/gum sensitivity
🦷 Non teeth damaging like strips
🦷 Teeth will continue to brighten 24HRS after your appointment
🦷 Whiten bonds, crowns, bridges, veneers, implants and chipped teeth (something dentist don’t do)
🦷 Safe for preteen, pregnant, and nursing moms
.
.
DM @sparkedskinlaser directly for an appointment💜💜
.
.
Why spent $380+ the dentist where it isn’t covered by medical since it’s a “cosmetic procedure” 😔
__
📍 #105-2635 Barnet Hwy, Coquitlam, BC

Wanna get $100 OFF teeth whitening treatments⁉️👇🏼👇🏼 (LOCAL ONLY 🇨🇦)
.
.
1️⃣ Follow @sahar_getsfit
2️⃣ Follow @sparkedskinlaser 
3️⃣ Shoot her a DM, tell her Sahar referred you and you’ll receive $100 off!! (Reg price $200)
___
❌OFFER ENDS: Oct 31/2019❌
.
.
🦷 No teeth/gum sensitivity
🦷 Non teeth damaging like strips
🦷 Teeth will continue to brighten 24HRS after your appointment
🦷 Whiten bonds, crowns, bridges, veneers, implants and chipped teeth (something dentist don’t do)
🦷 Safe for preteen, pregnant, and nursing moms
.
.
DM @sparkedskinlaser directly for an appointment💜💜
.
.
Why spent $380+ the dentist where it isn’t covered by medical since it’s a “cosmetic procedure” 😔
__
📍#105-2635 Barnet Hwy, Coquitlam, BC
14 1 17 hours ago
@sahar_getsfit Profile picture

@sahar_getsfit

Ashton Lane Hair Company

Wanna get $100 OFF teeth whitening treatments⁉️👇🏼👇🏼 (LOCAL ONLY 🇨🇦)
.
.
1️⃣ Follow @sahar_getsfit
2️⃣ Follow @sparkedskinlaser
3️⃣ Shoot her a DM, tell her Sahar referred you and you’ll receive $100 off!! (Reg price $200)
___
❌OFFER ENDS: Oct 31/2019❌
.
.
🦷 No teeth/gum sensitivity
🦷 Non teeth damaging like strips
🦷 Teeth will continue to brighten 24HRS after your appointment
🦷 Whiten bonds, crowns, bridges, veneers, implants and chipped teeth (something dentist don’t do)
🦷 Safe for preteen, pregnant, and nursing moms
.
.
DM @sparkedskinlaser directly for an appointment💜💜
.
.
Will be doing a post for the benefits of LED whitening treatment so you can get it done by someone in your area!! Why spent $300+ the dentist where it isn’t covered by medical since it’s a “cosmetic procedure”
__
📍 #105-2635 Barnet Hwy, Coquitlam, BC

Wanna get $100 OFF teeth whitening treatments⁉️👇🏼👇🏼 (LOCAL ONLY 🇨🇦)
.
.
1️⃣ Follow @sahar_getsfit
2️⃣ Follow @sparkedskinlaser
3️⃣ Shoot her a DM, tell her Sahar referred you and you’ll receive $100 off!! (Reg price $200)
___
❌OFFER ENDS: Oct 31/2019❌
.
.
🦷 No teeth/gum sensitivity
🦷 Non teeth damaging like strips
🦷 Teeth will continue to brighten 24HRS after your appointment
🦷 Whiten bonds, crowns, bridges, veneers, implants and chipped teeth (something dentist don’t do)
🦷 Safe for preteen, pregnant, and nursing moms
.
.
DM @sparkedskinlaser directly for an appointment💜💜
.
.
Will be doing a post for the benefits of LED whitening treatment so you can get it done by someone in your area!! Why spent $300+ the dentist where it isn’t covered by medical since it’s a “cosmetic procedure”
__
📍#105-2635 Barnet Hwy, Coquitlam, BC
14 1 18 hours ago
@dina_akupuntur Profile picture

@dina_akupuntur

Lemak berlebih sering bikin berat badan jadi gak ideal ya dear? 😕 tubuh gemuk jadi masalah bagi sebagian wanita. Klinik @dina_akupuntur punya treatment akupuntur yang berguna untuk merangsang tubuh supaya kembali normal. Treatment ini aman dan akan langsung ditangani oleh dokter✨

Informasi Lebih lanjut (WA)
📲089527272721
📲089527272722

Dina Estetika
📍Kutisari Selatan 128 Surabaya
📲Call Centre Kutisari 081359555670
📍CITO Mall. Lt 3 Blok FB no. 02-02 Surabaya
📲Call Centre CITO 081359555660

#klikinkecantikansurabaya
#acneskincare
#dinaakupuntur
#skincaresurabaya
#facialtreatment
#facialjerawatsurabaya
#whiteningskincare
#whiteningtreatment
#dinaestetika
#beautyclinicsurabaya
#sulambedakmurah
#bbglowmurah
#bbglowsurabaya
#trratmentmencerahjanwajah

Lemak berlebih sering bikin berat badan jadi gak ideal ya dear? 😕 tubuh gemuk jadi masalah bagi sebagian wanita. Klinik @dina_akupuntur punya treatment akupuntur yang berguna untuk merangsang tubuh supaya kembali normal. Treatment ini aman dan akan langsung ditangani oleh dokter✨

Informasi Lebih lanjut (WA)
📲089527272721
📲089527272722

Dina Estetika
📍Kutisari Selatan 128 Surabaya
📲Call Centre Kutisari 081359555670
📍CITO Mall. Lt 3 Blok FB no. 02-02 Surabaya
📲Call Centre CITO 081359555660

#klikinkecantikansurabaya
#acneskincare
#dinaakupuntur
#skincaresurabaya
#facialtreatment
#facialjerawatsurabaya 
#whiteningskincare
#whiteningtreatment
#dinaestetika
#beautyclinicsurabaya 
#sulambedakmurah
#bbglowmurah 
#bbglowsurabaya 
#trratmentmencerahjanwajah
48 6 13 October, 2019
@fameuxskincare Profile picture

@fameuxskincare

Happy Sunday Ladies..! Tahukah ladies bahwa goat milk sangat bagus untuk kecantikan kulit kita?
Goat Milk atau susu kambing berguna untuk mencerahkan kulit wajah, menghaluskan kulit wajah, membuat kulit lebih kenyal, dan mencegah penuaan dini😍

Cobain deh serangkaian goat milk series dari Fameux❤

#valuablebeauty #beautyiseasy #beautyproduct #fameuxbodycare #fameuxskincare #fameux #jualserumwajah #kecantikan #perawatan #perawatanwajah #skincare #whiteningtreatment

Happy Sunday Ladies..! Tahukah ladies bahwa goat milk sangat bagus untuk kecantikan kulit kita?
Goat Milk atau susu kambing berguna untuk mencerahkan kulit wajah, menghaluskan kulit wajah, membuat kulit lebih kenyal, dan mencegah penuaan dini😍

Cobain deh serangkaian goat milk series dari Fameux❤

#valuablebeauty #beautyiseasy #beautyproduct #fameuxbodycare #fameuxskincare #fameux #jualserumwajah #kecantikan #perawatan #perawatanwajah #skincare #whiteningtreatment
8 0 13 October, 2019
@azzahrarumah_facial Profile picture

@azzahrarumah_facial

Azzahra Rumahfacial

For booking futher information please contact: ☎ : www.rumahfacial.com 📞 / Whatsapp : +62811 1100332
💌 : azzahra.rumahfacial@gmail.com

#promooktober #glowingskincare #glowingskin #photofacial #promomenarik #whiteningtreatment #perawatanwajah #promolaser #oxygenmask #klinikgigibogor #klinikcantikjakarta #promohappy

For booking futher information please contact: ☎ : www.rumahfacial.com 📞 / Whatsapp : +62811 1100332
💌 : azzahra.rumahfacial@gmail.com

#promooktober #glowingskincare #glowingskin #photofacial #promomenarik #whiteningtreatment #perawatanwajah #promolaser #oxygenmask #klinikgigibogor #klinikcantikjakarta #promohappy
26 0 12 October, 2019
@maripossa_spa Profile picture

@maripossa_spa

Feedback BB Glow Sulam Bedak•
*Hilangkan parut halus pd wajah
*Cerahkan tona kulit wajah *Glowingkan kulit
*mengurangkan kesan pigmentations pada wajah
*Merawat masalah kulit kusam :
Get more package & more treatment to renew,relax and refresh yourself.🦋
.
Masa yang diambil untuk rawatan tersebut ialah antara 1jam @ 30 minit mengikut Treatment yg dijalankan. .
.
.
. 🕰Kami beroperasi dari Isnin-sabtu •10.00am hingga 6.00pm
Ahad (Off day)

Sila buat temujanji terlebih dahulu
Boleh bagi tahu tarikh dan masa ?
Kami akan segera book tarikh tersebut untuk anda, whatsapp kami di link atas🦋
.
.
.
Kedai kami berada di 🦋MARIPOSSA SPA🦋
•B14 tingkat 1,Lorong bukit setongkol maju 21,perumahan bukit setongkol maju. “ bangunan tingkat atas,sebelah kedai beteriku.
.
.
.
#spakuantan #treatment #facialtreatment #sulambedakkuantan #bbglow #skinrejuvante #bleaching #prpkuantan #dermapenkuantan #nakkurus #whiteningtreatment #sulamkening #sulambibir #spa #bbglowkuantan #prp #dermapen #strawberryfacial #buangblackhead #buangwhitehead #spamurahkuantan #produkforeverliving #foreverliving #masalahkulit #kulitjerawat #kulitjeragat #nakputih #nakcantik #nakberseri #mandibunga

Feedback BB Glow Sulam Bedak•
*Hilangkan parut halus pd wajah
*Cerahkan tona kulit wajah *Glowingkan kulit
*mengurangkan kesan pigmentations pada wajah
*Merawat masalah kulit kusam :
Get more package & more treatment to renew,relax and refresh yourself.🦋
.
Masa yang diambil untuk rawatan tersebut ialah antara 1jam @ 30 minit mengikut Treatment yg dijalankan. .
.
.
. 🕰Kami beroperasi dari Isnin-sabtu •10.00am hingga 6.00pm 
Ahad (Off day)

Sila buat temujanji terlebih dahulu 
Boleh bagi tahu tarikh dan masa ? 
Kami akan segera book tarikh tersebut untuk anda, whatsapp kami di link atas🦋
.
.
.
Kedai kami berada di 🦋MARIPOSSA SPA🦋
•B14 tingkat 1,Lorong bukit setongkol maju 21,perumahan bukit setongkol maju. “ bangunan tingkat atas,sebelah kedai beteriku.
.
.
.
#spakuantan #treatment #facialtreatment #sulambedakkuantan #bbglow #skinrejuvante #bleaching #prpkuantan #dermapenkuantan #nakkurus #whiteningtreatment #sulamkening #sulambibir #spa #bbglowkuantan #prp #dermapen #strawberryfacial #buangblackhead #buangwhitehead #spamurahkuantan #produkforeverliving #foreverliving #masalahkulit #kulitjerawat #kulitjeragat #nakputih #nakcantik #nakberseri #mandibunga
12 0 12 October, 2019
@dina_akupuntur Profile picture

@dina_akupuntur

Kulit meradang akibat jerawat sering membuat pemampilan jadi gak PD ya dear karena warna kulit jadi cenderung merah😫 buat kalian yang punya masalah dengan peradangan kulit akibat jerawat kalian bisa banget cobain treatment Meso Glow dari @dina_akupuntur selain untuk mengatasi peradangan kulit treatment ini bisa melembabkan kulit kalian lho ✨

Informasi Lebih lanjut (WA)
📲089527272721
📲089527272722

Dina Estetika
📍Kutisari Selatan 128 Surabaya
📲Call Centre Kutisari 081359555670
📍CITO Mall. Lt 3 Blok FB no. 02-02 Surabaya
📲Call Centre CITO 081359555660

#klikinkecantikansurabaya
#acneskincare
#dinaakupuntur
#skincaresurabaya
#facialtreatment
#facialjerawatsurabaya
#whiteningskincare
#whiteningtreatment
#dinaestetika
#beautyclinicsurabaya
#sulambedakmurah
#bbglowmurah
#bbglowsurabaya
#trratmentmencerahjanwajah

Kulit meradang akibat jerawat sering membuat pemampilan jadi gak PD ya dear karena warna kulit jadi cenderung merah😫 buat kalian yang punya masalah dengan peradangan kulit akibat jerawat kalian bisa banget cobain treatment Meso Glow dari @dina_akupuntur selain untuk mengatasi peradangan kulit treatment ini bisa melembabkan kulit kalian lho ✨

Informasi Lebih lanjut (WA)
📲089527272721
📲089527272722

Dina Estetika
📍Kutisari Selatan 128 Surabaya
📲Call Centre Kutisari 081359555670
📍CITO Mall. Lt 3 Blok FB no. 02-02 Surabaya
📲Call Centre CITO 081359555660

#klikinkecantikansurabaya
#acneskincare
#dinaakupuntur
#skincaresurabaya
#facialtreatment
#facialjerawatsurabaya 
#whiteningskincare
#whiteningtreatment
#dinaestetika
#beautyclinicsurabaya 
#sulambedakmurah
#bbglowmurah 
#bbglowsurabaya 
#trratmentmencerahjanwajah
71 2 12 October, 2019
@glutathioneinjectionn Profile picture

@glutathioneinjectionn

Magic serum that make glass skin from any skin problem. Amd whitening skin. -
-
1x RM1200
3x RM2900
5x RM4500
-
-
Once a week/once per 2 weeks
-
-
#glassskin #acnescars #acnetreatment #pigment #pigmentation #putihgebu #whiteningtreatment #bestskincare #bestskincareintheworld #japanSerum #pureserum #magicserjapan

Magic serum that make glass skin from any skin problem. Amd whitening skin. -
-
1x RM1200
3x RM2900
5x RM4500
-
-
Once a week/once per 2 weeks
-
-
#glassskin #acnescars #acnetreatment #pigment #pigmentation #putihgebu #whiteningtreatment #bestskincare #bestskincareintheworld #japanSerum #pureserum #magicserjapan
1 0 12 October, 2019
@glutathioneinjectionn Profile picture

@glutathioneinjectionn

Magic serum that make glass skin from any skin problem. Amd whitening skin. -
-
1x RM1200
3x RM2900
5x RM4500
-
-
Once a week/once per 2 weeks
-
-
#glassskin #acnescars #acnetreatment #pigment #pigmentation #putihgebu #whiteningtreatment #bestskincare #bestskincareintheworld #japanSerum #pureserum #magicserjapan

Magic serum that make glass skin from any skin problem. Amd whitening skin. -
-
1x RM1200
3x RM2900
5x RM4500
-
-
Once a week/once per 2 weeks
-
-
#glassskin #acnescars #acnetreatment #pigment #pigmentation #putihgebu #whiteningtreatment #bestskincare #bestskincareintheworld #japanSerum #pureserum #magicserjapan
1 0 12 October, 2019
@glutathioneinjectionn Profile picture

@glutathioneinjectionn

Magic serum that make glass skin from any skin problem. Amd whitening skin. -
-
1x RM1200
3x RM2900
5x RM4500
-
-
Once a week/once per 2 weeks
-
-
#glassskin #acnescars #acnetreatment #pigment #pigmentation #putihgebu #whiteningtreatment #bestskincare #bestskincareintheworld #japanSerum #pureserum #magicserjapan

Magic serum that make glass skin from any skin problem. Amd whitening skin. -
-
1x RM1200
3x RM2900
5x RM4500
-
-
Once a week/once per 2 weeks
-
-
#glassskin #acnescars #acnetreatment #pigment #pigmentation #putihgebu #whiteningtreatment #bestskincare #bestskincareintheworld #japanSerum #pureserum #magicserjapan
0 0 12 October, 2019
@glutathioneinjectionn Profile picture

@glutathioneinjectionn

Magic serum that make glass skin from any skin problem. Amd whitening skin. -
-
1x RM1200
3x RM2900
5x RM4500
-
-
Once a week/once per 2 weeks
-
-
#glassskin #acnescars #acnetreatment #pigment #pigmentation #putihgebu #whiteningtreatment #bestskincare #bestskincareintheworld #japanSerum #pureserum #magicserjapan

Magic serum that make glass skin from any skin problem. Amd whitening skin. -
-
1x RM1200
3x RM2900
5x RM4500
-
-
Once a week/once per 2 weeks
-
-
#glassskin #acnescars #acnetreatment #pigment #pigmentation #putihgebu #whiteningtreatment #bestskincare #bestskincareintheworld #japanSerum #pureserum #magicserjapan
0 0 12 October, 2019
@glutathioneinjectionn Profile picture

@glutathioneinjectionn

Magic serum that make glass skin from any skin problem. Amd whitening skin. -
-
1x RM1200
3x RM2900
5x RM4500
-
-
Once a week/once per 2 weeks
-
-
#glassskin #acnescars #acnetreatment #pigment #pigmentation #putihgebu #whiteningtreatment #bestskincare #bestskincareintheworld #japanSerum #pureserum #magicserjapan

Magic serum that make glass skin from any skin problem. Amd whitening skin. -
-
1x RM1200
3x RM2900
5x RM4500
-
-
Once a week/once per 2 weeks
-
-
#glassskin #acnescars #acnetreatment #pigment #pigmentation #putihgebu #whiteningtreatment #bestskincare #bestskincareintheworld #japanSerum #pureserum #magicserjapan
0 0 12 October, 2019
@glutathioneinjectionn Profile picture

@glutathioneinjectionn

Magic serum that make glass skin from any skin problem. Amd whitening skin. -
-
1x RM1200
3x RM2900
5x RM4500
-
-
Once a week/once per 2 weeks
-
-
#glassskin #acnescars #acnetreatment #pigment #pigmentation #putihgebu #whiteningtreatment #bestskincare #bestskincareintheworld #japanSerum #pureserum #magicserjapan

Magic serum that make glass skin from any skin problem. Amd whitening skin. -
-
1x RM1200
3x RM2900
5x RM4500
-
-
Once a week/once per 2 weeks
-
-
#glassskin #acnescars #acnetreatment #pigment #pigmentation #putihgebu #whiteningtreatment #bestskincare #bestskincareintheworld #japanSerum #pureserum #magicserjapan
1 0 12 October, 2019
@glutathioneinjectionn Profile picture

@glutathioneinjectionn

Magic serum that make glass skin from any skin problem. Amd whitening skin. -
-
1x RM1200
3x RM2900
5x RM4500
-
-
Once a week/once per 2 weeks
-
-
#glassskin #acnescars #acnetreatment #pigment #pigmentation #putihgebu #whiteningtreatment #bestskincare #bestskincareintheworld #japanSerum #pureserum #magicserjapan

Magic serum that make glass skin from any skin problem. Amd whitening skin. -
-
1x RM1200
3x RM2900
5x RM4500
-
-
Once a week/once per 2 weeks
-
-
#glassskin #acnescars #acnetreatment #pigment #pigmentation #putihgebu #whiteningtreatment #bestskincare #bestskincareintheworld #japanSerum #pureserum #magicserjapan
5 0 12 October, 2019
@glutathioneinjectionn Profile picture

@glutathioneinjectionn

Magic serum that make glass skin from any skin problem. Amd whitening skin. -
-
1x RM1200
3x RM2900
5x RM4500
-
-
Once a week/once per 2 weeks
-
-
#glassskin #acnescars #acnetreatment #pigment #pigmentation #putihgebu #whiteningtreatment #bestskincare #bestskincareintheworld #japanSerum #pureserum #magicserjapan

Magic serum that make glass skin from any skin problem. Amd whitening skin. -
-
1x RM1200
3x RM2900
5x RM4500
-
-
Once a week/once per 2 weeks
-
-
#glassskin #acnescars #acnetreatment #pigment #pigmentation #putihgebu #whiteningtreatment #bestskincare #bestskincareintheworld #japanSerum #pureserum #magicserjapan
0 0 12 October, 2019
@glutathioneinjectionn Profile picture

@glutathioneinjectionn

Magic serum that make glass skin from any skin problem. Amd whitening skin. -
-
1x RM1200
3x RM2900
5x RM4500
-
-
Once a week/once per 2 weeks
-
-
#glassskin #acnescars #acnetreatment #pigment #pigmentation #putihgebu #whiteningtreatment #bestskincare #bestskincareintheworld #japanSerum #pureserum #magicserjapan

Magic serum that make glass skin from any skin problem. Amd whitening skin. -
-
1x RM1200
3x RM2900
5x RM4500
-
-
Once a week/once per 2 weeks
-
-
#glassskin #acnescars #acnetreatment #pigment #pigmentation #putihgebu #whiteningtreatment #bestskincare #bestskincareintheworld #japanSerum #pureserum #magicserjapan
0 0 12 October, 2019
@glutathioneinjectionn Profile picture

@glutathioneinjectionn

Magic serum that make glass skin from any skin problem. Amd whitening skin. -
-
1x RM1200
3x RM2900
5x RM4500
-
-
Once a week/once per 2 weeks
-
-
#glassskin #acnescars #acnetreatment #pigment #pigmentation #putihgebu #whiteningtreatment #bestskincare #bestskincareintheworld #japanSerum #pureserum #magicserjapan

Magic serum that make glass skin from any skin problem. Amd whitening skin. -
-
1x RM1200
3x RM2900
5x RM4500
-
-
Once a week/once per 2 weeks
-
-
#glassskin #acnescars #acnetreatment #pigment #pigmentation #putihgebu #whiteningtreatment #bestskincare #bestskincareintheworld #japanSerum #pureserum #magicserjapan
0 0 12 October, 2019
@glutathioneinjectionn Profile picture

@glutathioneinjectionn

Magic serum that make glass skin from any skin problem. Amd whitening skin. -
-
1x RM1200
3x RM2900
5x RM4500
-
-
Once a week/once per 2 weeks
-
-
#glassskin #acnescars #acnetreatment #pigment #pigmentation #putihgebu #whiteningtreatment #bestskincare #bestskincareintheworld #japanSerum #pureserum #magicserjapan

Magic serum that make glass skin from any skin problem. Amd whitening skin. -
-
1x RM1200
3x RM2900
5x RM4500
-
-
Once a week/once per 2 weeks
-
-
#glassskin #acnescars #acnetreatment #pigment #pigmentation #putihgebu #whiteningtreatment #bestskincare #bestskincareintheworld #japanSerum #pureserum #magicserjapan
3 0 12 October, 2019
@glutathioneinjectionn Profile picture

@glutathioneinjectionn

Magic serum that make glass skin from any skin problem. Amd whitening skin. -
-
1x RM1200
3x RM2900
5x RM4500
-
-
Once a week/once per 2 weeks
-
-
#glassskin #acnescars #acnetreatment #pigment #pigmentation #putihgebu #whiteningtreatment #bestskincare #bestskincareintheworld #japanSerum #pureserum #magicserjapan

Magic serum that make glass skin from any skin problem. Amd whitening skin. -
-
1x RM1200
3x RM2900
5x RM4500
-
-
Once a week/once per 2 weeks
-
-
#glassskin #acnescars #acnetreatment #pigment #pigmentation #putihgebu #whiteningtreatment #bestskincare #bestskincareintheworld #japanSerum #pureserum #magicserjapan
0 0 12 October, 2019
@har.dermasolution Profile picture

@har.dermasolution

How to get rid of those patches of sunburn, pigmentation, uneven skin tone and also fine lines of aging? Try these Premium whitening injection for only IDR 1.875k 😱
What are the treatments?

Laser Glow
Laser dipercaya dapat memberikan hasil signifikan yang menyebabkan wajah lebih halus dan kencang, warna kulit lebih cerah, ukuran pori-pori mengecil, dan berkurangnya kadar minyak di wajah penyebab timbulnya jerawat.

Dead skin removal
Ditujukan untuk mengankat sel2 kulit dan memperhalus permukaan kulit sehingga kulit terlihat lebih segar dan sehat

Glutax Injection
Manfaat Glutax adalah sebagai pemutih Kulit dan dipercaya dapat mencerahkan,
menghilangkan flek-Flek hitam, memberikan utrisi pada kulit dan sebagai antioksidan.

Serum Infusion
Serum berfungsi membantu mengurangi munculnya bintik hitam akibat paparan sinar matahari, proses penuaan, maupun bekas jerawat. Selain itu, serum ini juga membantu membuat warna kulit lebih merata dan tampak cerah.
.
.
.
#whitening #whiteningtreatment #hardermasolution #hardermasolutionpik #laserglowing

How to get rid of those patches of sunburn, pigmentation, uneven skin tone and also fine lines of aging? Try these Premium whitening injection for only IDR 1.875k 😱
What are the treatments?

Laser Glow 
Laser dipercaya dapat memberikan hasil signifikan yang menyebabkan wajah lebih halus dan kencang, warna kulit lebih cerah, ukuran pori-pori mengecil, dan berkurangnya kadar minyak di wajah penyebab timbulnya jerawat.

Dead skin removal 
Ditujukan untuk mengankat sel2 kulit dan memperhalus permukaan kulit sehingga kulit terlihat lebih segar dan sehat

Glutax Injection
Manfaat Glutax adalah sebagai pemutih Kulit dan dipercaya dapat mencerahkan, 
menghilangkan flek-Flek hitam, memberikan utrisi pada kulit dan sebagai antioksidan.

Serum Infusion
Serum berfungsi membantu mengurangi munculnya bintik hitam akibat paparan sinar matahari, proses penuaan, maupun bekas jerawat. Selain itu, serum ini juga membantu membuat warna kulit lebih merata dan tampak cerah.
.
.
.
#whitening #whiteningtreatment #hardermasolution #hardermasolutionpik #laserglowing
8 0 12 October, 2019
@fameuxskincare Profile picture

@fameuxskincare

Fameux Whitening Serum adalah solusi yang tepat untuk kamu yan ingin wajah lebih putih dan cerah merata🥰😍 Untuk pemesanan bisa klik link di bio ya😊

#valuablebeauty #beautyiseasy #beautyproduct #fameuxbodycare #fameuxskincare #fameux #jualserumwajah #kecantikan #perawatan #perawatanwajah #skincare #whiteningtreatment

Fameux Whitening Serum adalah solusi yang tepat untuk kamu yan ingin wajah lebih putih dan cerah merata🥰😍 Untuk pemesanan bisa klik link di bio ya😊

#valuablebeauty #beautyiseasy #beautyproduct #fameuxbodycare #fameuxskincare #fameux #jualserumwajah #kecantikan #perawatan #perawatanwajah #skincare #whiteningtreatment
10 0 12 October, 2019

Top #whiteningtreatment posts

@roshni.kapoor Profile picture

@roshni.kapoor

Dr Manisha Patils Heal and Care Clinic

Revive your lost charm & Reclaim the wow that you deserve with @healandcare ...Say Bye-Bye👋🏻 to skin problems with effective and long lasting skin solutions💆🏼‍♀️ by @dr.manisha195 @healandcare Clinic at Marval Sangria, NIBM Pune.
Dr. MANISHA PATIL
Medical director and founder surgeon of @healandcare Clinic Pune
• Fellow ship in aesthetic Medicine
• Fellowship in anti-aging from Singapur
• Practicing since 20 yrs
• Won the title of Mrs India International 2017
• Pune’s most powerful 2018 by Femina Times group of India
• Celebrity skin expert
• Jury for Femina and other beauty pageants
• Panel consultant at Ruby hospital n Inamdar hospital

Address:
Dr. Manisha Patil’s Heal and Care Clinic
Office no 201, 202.
Marval Sangria , Nibm extention road, Nibm Pune
Clinic no. 8605912013

Videography📹😍 by @tanishq_photographys

#Antiagingtreatment #Botox&Fillers #Acnetreatment #HairfallTreatment #ScarTreatment #stretchmarkstreatment #WhiteningTreatment #healandcare #healandcarepune

Revive your lost charm & Reclaim the wow that you deserve with @healandcare ...Say Bye-Bye👋🏻 to skin problems with effective and long lasting skin solutions💆🏼‍♀️ by @dr.manisha195 @healandcare Clinic at Marval Sangria, NIBM Pune.
Dr. MANISHA PATIL 
Medical director and founder surgeon of @healandcare Clinic Pune
• Fellow ship in aesthetic Medicine
• Fellowship in anti-aging from Singapur
• Practicing since 20 yrs
• Won the title of Mrs India International 2017
• Pune’s most powerful 2018 by Femina Times group of India
• Celebrity skin expert
• Jury for Femina and other beauty pageants
• Panel consultant at Ruby hospital n Inamdar hospital

Address: 
Dr. Manisha Patil’s Heal and Care Clinic 
Office no 201, 202.
Marval Sangria , Nibm extention road, Nibm Pune 
Clinic no. 8605912013

Videography📹😍 by @tanishq_photographys

#Antiagingtreatment #Botox&Fillers #Acnetreatment #HairfallTreatment #ScarTreatment #stretchmarkstreatment #WhiteningTreatment #healandcare #healandcarepune
1,539 27 10 June, 2019
@kat_jones16 Profile picture

@kat_jones16

For 3 years I have been using this amazing toothpaste, it has no peroxide and no harsh abrasives. After always been so self conscience about smiling, I don’t need to worry anymore thanks to this product.

To celebrate my 3 years in the business, that all started with this whitening toothpaste😁 I’m offer x10 at insane price in exchange for a review. Slide across for results.

Dm me ASAP, when they’re gone they’re gone👌🏻
:
:
:
:
#specialoffer #howitallstarted #3yearsinbiz #brightersmile #whiteningtreatment #whiterteeth #happy #alwayssmiling #lovethisstuff #bestever #whiteningtoothpaste #biz #blogger #loveit #beauty💕 #celebratingentrepreneurship #celebration

For 3 years I have been using this amazing toothpaste, it has no peroxide and no harsh abrasives. After always been so self conscience about smiling, I don’t need to worry anymore thanks to this product.

To celebrate my 3 years in the business, that all started with this whitening toothpaste😁 I’m offer x10 at insane price in exchange for a review. Slide across for results.

Dm me ASAP, when they’re gone they’re gone👌🏻
:
:
:
:
#specialoffer #howitallstarted #3yearsinbiz #brightersmile #whiteningtreatment #whiterteeth #happy #alwayssmiling #lovethisstuff #bestever #whiteningtoothpaste #biz #blogger #loveit #beauty💕 #celebratingentrepreneurship #celebration
160 37 18 August, 2019
@anubis_uae Profile picture

@anubis_uae

Dubai-UAE

Bleaching Mask with Kojic Acid.
It clarifies and reduces the intensity of the pigmentations. It returns the luminosity to the skin and it protects from premature ageing. Stimulates collagen synthesis and reduce the damage caused by free radicals.
.
.
.
.
#ShiningLine #WhiteningMask #BleachingMask #whiteningtreatment #KojicAcid #Arbutin #skincare #skincareroutine #beautyproducts #beauty #dubai #uae #mydubai #dubaibeautysalon #uaebeautysalon #dubaipharmacy #uaepharmacy #anubisbarcelona #anubiscosmetics #anubisuae

Bleaching Mask with Kojic Acid.
It clarifies and reduces the intensity of the pigmentations. It returns the luminosity to the skin and it protects from premature ageing. Stimulates collagen synthesis and reduce the damage caused by free radicals.
.
.
.
.
#ShiningLine #WhiteningMask #BleachingMask #whiteningtreatment #KojicAcid #Arbutin #skincare #skincareroutine #beautyproducts #beauty #dubai #uae #mydubai #dubaibeautysalon #uaebeautysalon #dubaipharmacy #uaepharmacy #anubisbarcelona #anubiscosmetics #anubisuae
524 0 5 August, 2019
@tinexsz Profile picture

@tinexsz

Wooohooo monthly teeth whitening treatment at @lavieaestheticssg ❤️ I’m still so impressed by them, heheheh it was soooo comfortable that i fell asleep throughout the session HAHAHAH .
When i first went there, i think I’m either shade 30/32 😱☹️ but after one teeth whitening session last month, i was shade 24!!!! & now after the second teeth whitening session, I’m shade 18!!! 😱😱😱 I wanna have WHITEWHITE teeth forever ok! 😍 Thank you so much @lavieaestheticssg ❤️💖❤️ .
USUAL PRICE : $588/session!!! Now, if you quote my name/ show my photo, ONLY PAY $168/SESSION!!! 💕
#teethwhiteningsg #sparkleteeth #teeth #whiteningtreatment #whitening

Wooohooo monthly teeth whitening treatment at @lavieaestheticssg ❤️ I’m still so impressed by them, heheheh it was soooo comfortable that i fell asleep throughout the session HAHAHAH .
When i first went there, i think I’m either shade 30/32 😱☹️ but after one teeth whitening session last month, i was shade 24!!!! & now after the second teeth whitening session, I’m shade 18!!! 😱😱😱 I wanna have WHITEWHITE teeth forever ok! 😍 Thank you so much @lavieaestheticssg ❤️💖❤️ .
USUAL PRICE : $588/session!!! Now, if you quote my name/ show my photo, ONLY PAY $168/SESSION!!! 💕
#teethwhiteningsg #sparkleteeth #teeth #whiteningtreatment #whitening
713 15 29 July, 2018
@sekarweda.shop Profile picture

@sekarweda.shop

Harga Rp 165.000
Theraskin Paket Glowing White Lengkap

PAKET GLOWING WHITENING
ISI - GLOWING WHITE
- SUNCARE GLOWING
- SABUN - SERUM GLOWING -TONER
-GLOWING GEL
BUAT PARA SIST YANG INGIN WAJAHNYA PUTIH BERSIH GLOWING MERONA JGN RAGU PAKE YG INI
AMPUH MENJADIKAN KULIT PUTIH GLOWING DAN MERONA
MEMUDARKAN FLEK RINGAN
MENGANGKAT SEL KULIT MATI
MENGHALUSKAN KULIT WAJAH
MELEMBUTKAN KULIT
MENGHILANGKAN KERUTAN
MENGECILKAN PORI DAN KOMEDO
POKOKNYA TOPPPPP

CARA PAKAI
BERSIHKAN MUKA DENGAN SABUN SAMPAI BERSIH
GUNAKAN TONER PAKAI KAPAS UNTUK MENGANGKAT KOTORAN DEBU ATAU SISA MAKE UP
OLESKAN SERUM SECUKUPNYA TUNGGU SAMPAI KERING
LANJUT GUNAKAN GLOWING GEL AGAR KULIT WAJAH KENCENG DAN KENYAL TUNGGU SMPAI KERING JUGA YAH
LANJUT OLESKAN CREAM MALAM
CREAM SIANG JUGA PEMAKAIAN SMA YAH
CUKUP OLESKAN CREAM SIANG SECARA MERATA LALU LANJUT BEDAK
BISA UNTUK ALAS BEDAK
UNTUK KULIT BERMINYAK JIKA ATC TULIS KETERANGAN
TERIMAKASIH
SEMOGA BERMANFAAT

#theraskinpaketglowingwhitelengkap
#theraskinglowingwhite
#kulitglowingputihbercahaya
#kulitglowingbercahaya
#solusikulitkusam
#kulitbercahayabebasflekhitam
#kulitglowingdanputih
#glowingbercahaya
#kulitbening
#perawatankulitkusamdanputih
#glowingtanpaflekhitam
#whiteningtreatment
theraskintoko

Harga Rp 165.000
Theraskin Paket Glowing White Lengkap

PAKET GLOWING WHITENING
ISI - GLOWING WHITE
- SUNCARE GLOWING
- SABUN - SERUM GLOWING -TONER
-GLOWING GEL
BUAT PARA SIST YANG INGIN WAJAHNYA PUTIH BERSIH GLOWING MERONA JGN RAGU PAKE YG INI 
AMPUH MENJADIKAN KULIT PUTIH GLOWING DAN MERONA 
MEMUDARKAN FLEK RINGAN 
MENGANGKAT SEL KULIT MATI 
MENGHALUSKAN KULIT WAJAH 
MELEMBUTKAN KULIT
MENGHILANGKAN KERUTAN 
MENGECILKAN PORI DAN KOMEDO
POKOKNYA TOPPPPP

CARA PAKAI 
BERSIHKAN MUKA DENGAN SABUN SAMPAI BERSIH 
GUNAKAN TONER PAKAI KAPAS UNTUK MENGANGKAT KOTORAN DEBU ATAU SISA MAKE UP 
OLESKAN SERUM SECUKUPNYA TUNGGU SAMPAI KERING 
LANJUT GUNAKAN GLOWING GEL AGAR KULIT WAJAH KENCENG DAN KENYAL TUNGGU SMPAI KERING JUGA YAH
LANJUT OLESKAN CREAM MALAM 
CREAM SIANG JUGA PEMAKAIAN SMA YAH 
CUKUP OLESKAN CREAM SIANG SECARA MERATA LALU LANJUT BEDAK 
BISA UNTUK ALAS BEDAK 
UNTUK KULIT BERMINYAK JIKA ATC TULIS KETERANGAN 
TERIMAKASIH 
SEMOGA BERMANFAAT

#theraskinpaketglowingwhitelengkap
#theraskinglowingwhite
#kulitglowingputihbercahaya
#kulitglowingbercahaya
#solusikulitkusam
#kulitbercahayabebasflekhitam
#kulitglowingdanputih
#glowingbercahaya
#kulitbening
#perawatankulitkusamdanputih
#glowingtanpaflekhitam
#whiteningtreatment
theraskintoko
424 1 22 March, 2019
@xthelifeofm Profile picture

@xthelifeofm

Manchester, United Kingdom

Smile, while you still have teeth 😁🤣
-
I’ll admit I’ve never really been a fan of my teeth. I had braces a while back and never wore my retainers & so I’ve been conscious about my smile. However, I’m feeling a lot more confident recently since using my amazing whitening treatment. I mean, who doesn’t want whiter teeth?!
-
My smile isn’t where I want it to be in terms of straightness but my confidence has grown thanks to my whiter smile 🙏🏼
.
.
.
.
.
#blog #blogger #ukblog #ukblogger #makeupbyme #manchestermakeup #makeup #beauty #beautyproducts #beautyblogger #bblogger #ukbeautyblogger #discoverunder15k #discoverunder20k #whiteningtoothpaste #whiteningtreatment #whitesmile #smile #potd #photooftheday

Smile, while you still have teeth 😁🤣
-
I’ll admit I’ve never really been a fan of my teeth. I had braces a while back and never wore my retainers & so I’ve been conscious about my smile. However, I’m feeling a lot more confident recently since using my amazing whitening treatment. I mean, who doesn’t want whiter teeth?!
-
My smile isn’t where I want it to be in terms of straightness but my confidence has grown thanks to my whiter smile 🙏🏼
.
.
.
.
.
#blog #blogger #ukblog #ukblogger #makeupbyme #manchestermakeup #makeup #beauty #beautyproducts #beautyblogger #bblogger #ukbeautyblogger #discoverunder15k #discoverunder20k #whiteningtoothpaste #whiteningtreatment #whitesmile #smile #potd #photooftheday
490 135 2 May, 2019
@henleyhii Profile picture

@henleyhii

Renee Clinic

Sun is my worst enemy after #carbonlaser & #whiteningtreatment 💆.
#HenleyHii 😎

Sun is my worst enemy after #carbonlaser & #whiteningtreatment 💆.
#HenleyHii 😎
1,562 12 22 September, 2015