#wisuki Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #wisuki and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
41 minutes
Average like
108.5
Average comment
2
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

Compress klalu kuat boss😂😂🤣
#kingdrag
#wisuki
#motorumahpanjai
#cupprixmalaysia 
#lollebihh
#poyo
#esenlebihh
1 0 4 minutes ago
@jiwapermotoran Profile picture

@jiwapermotoran

Assalammualaikum geng ☺
.
Cc @izzat_salahuddin
• • • • • •
#y15zr #ysuku #yamaha #ultraman #y15zrv2 #wisuki

Assalammualaikum geng ☺
.
Cc @izzat_salahuddin
• • • • • •
#y15zr #ysuku #yamaha #ultraman #y15zrv2 #wisuki
361 1 1 hour ago
Jadi la panas2 enjin , jalan2 pekan je😝
@firacingproject 
@ysuku46
#y15zrfestival 
#yssproject 
#ysuku 
#wisuki
99 0 6 hours ago
@feerhanfkz_15 Profile picture

@feerhanfkz_15

RED EDITION 🔴 JP OPEN PREORDER NOW!

Kali ni kami keluarkan tshirt yang menggunakan kain fabric microfibre Limited 500 helai sahaja..Tak panas langsung kalau nak ride tengah panas pun. 💨 Komfem hensem terok. 500 terawal dapat 2 keping sticker dan free postage 😘 🛑SHORT SLEVEE RM 70 ✅ Limited pre order sahaja 10 hari.
✅ High material
✅ Printing sublimation high quality
✅ Cutting slim body
✅ Available size XS-5XL

Whatapps Number di bawah untuk order:- 0197661775
Atau bleh tekan link wssp saya terus⬇️🔥:-
http://Www.wasap.my/60197661775/NakOrderBajuJP
http://Www.wasap.my/60197661775/NakOrderBajuJP
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️↕️⬇️⬇️ #jenterapejuang #jentera_fly #rxzmembersofficial #y15malaysia #jentera_duaroda #pencintaduaroda #kinghighway #rxzstilltheboss #shuibsepahtu #ysukufamilia #jenterapadu #zizanrazak #instafamous #pencintakelajuan #125 #125zr #wisuki

RED EDITION 🔴 JP OPEN PREORDER NOW!

Kali ni kami keluarkan tshirt yang menggunakan kain fabric microfibre  Limited 500 helai sahaja..Tak panas langsung kalau nak ride tengah panas pun. 💨 Komfem hensem terok. 500 terawal dapat 2 keping sticker dan free postage 😘 🛑SHORT SLEVEE RM 70 ✅ Limited pre order sahaja 10 hari.
✅ High material
✅ Printing sublimation high quality
✅ Cutting slim body
✅ Available size XS-5XL

Whatapps Number di bawah untuk order:- 0197661775
Atau bleh tekan link wssp saya terus⬇️🔥:-
http://Www.wasap.my/60197661775/NakOrderBajuJP
http://Www.wasap.my/60197661775/NakOrderBajuJP
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️↕️⬇️⬇️ #jenterapejuang #jentera_fly #rxzmembersofficial #y15malaysia #jentera_duaroda #pencintaduaroda #kinghighway #rxzstilltheboss #shuibsepahtu #ysukufamilia #jenterapadu #zizanrazak #instafamous #pencintakelajuan #125 #125zr #wisuki
15 0 9 hours ago
@ben45motorsport Profile picture

@ben45motorsport

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🇲🇾🇮🇩🇹🇭🇻🇳
Sport Rim Enkei
Cutting RCB FG510
Ada 5 warna
Biru,Merah,Oren,Silver,Gold
Open for booking
Hujung bulan ni sampai
Rm800
Pos layan jugak 📦✈️🚚✅
Cod/Depo datang kedai 🛵
Galaxy ampang mall📍

Berminat roger je abam2 ensem ala kadar ni ok??
Nak senang lg??
Tekan je link ni.
.
📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/60132249108

http://www.wasap.my/60172859589

http://www.wasap.my/60173274870
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Jom follow kami di facebook dan IG ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ https://www.instagram.com/ben45motorsport

www.facebook.com/ben45motorsport

Abam da top miss call sis...sis sampai mia...
#ben45 #ben45official #t6rdigital #rostanates #brembo #nissin #kingdrag #lativo #earl #nok #kou #opbr #boushi #bosku #boskurr #dragster #ysuku #yss #ysukushuib #ysuki #wisuki #alifsyukriterlajaklaris #zizanrazak #teamkurakura #teamarnab #ampang #ampangbikers #galaxyampangmall

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🇲🇾🇮🇩🇹🇭🇻🇳
Sport Rim Enkei
Cutting RCB FG510
Ada 5 warna
Biru,Merah,Oren,Silver,Gold
Open for booking
Hujung bulan ni sampai
Rm800
Pos layan jugak 📦✈️🚚✅
Cod/Depo datang kedai 🛵
Galaxy ampang mall📍

Berminat roger je abam2 ensem ala kadar ni ok??
Nak senang lg??
Tekan je link ni.
.
📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/60132249108

http://www.wasap.my/60172859589

http://www.wasap.my/60173274870
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Jom follow kami di facebook dan IG ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ https://www.instagram.com/ben45motorsport

www.facebook.com/ben45motorsport

Abam da top miss call sis...sis sampai mia...
#ben45 #ben45official #t6rdigital #rostanates #brembo #nissin #kingdrag #lativo #earl #nok #kou #opbr #boushi #bosku #boskurr #dragster #ysuku #yss #ysukushuib #ysuki #wisuki #alifsyukriterlajaklaris #zizanrazak #teamkurakura #teamarnab #ampang #ampangbikers #galaxyampangmall
35 0 9 hours ago
Jangan pernah perlihatkan kesedihan kita di depan umum, karena itu tak akan pernah berguna🌹

#wisuki #ysuku #kroniy15zr #yamaha #y15malaysia #y15official #y15malaya #y15malaya_official #y15malaysiacommunity #y150zrmalaysia 
#y150exciter #y150zr_member_official
193 1 10 hours ago
@asalam.watch Profile picture

@asalam.watch

BABY-G BA110 SOFT COLOUR⌚
.
😎 SINGLE
💥 GRED 2A
.
HARGA ASAL : RM75
HARGA PROMO : RM65🔥
.
𝗞𝗔𝗠𝗜 𝗦𝗘𝗗𝗜𝗔𝗞𝗔𝗡 :
+WARRANTY 1 MONTH(ENGINE)
+FREE POSTAGE🚚
+FREE KOTAK JAM☑️
+FREE GIFT🎁
.
𝗣𝗠 𝗢𝗥 𝗗𝗠 𝗔𝗗𝗠𝗜𝗡
LAGI CEPAT --> CLICK LINK DI BIO📲
LAGI CEPAT --> CLICK LINK DI BIO📲
.
.
#JAMPASANGAN #JAMWANITA #ARAI #MATMOTO #JAMFLORA #JAMVIRAL #JAMCOUPLE #ASALAMWATCH #POLISEVO #GSHOCK
#LAMBATTINGGAL #YS #LC135 #PENGHANTARANPERCUMA #LAJU , #MANTAP #STYLE #BATMAN #JAM #MALUAPABOSSKU #WISUKI #BBB #WISUKI #BOSSKITA #JAMTANGAN

BABY-G BA110 SOFT COLOUR⌚
.
😎 SINGLE
💥 GRED 2A
.
HARGA ASAL : RM75
HARGA PROMO : RM65🔥
.
𝗞𝗔𝗠𝗜 𝗦𝗘𝗗𝗜𝗔𝗞𝗔𝗡 :
+WARRANTY 1 MONTH(ENGINE)
+FREE POSTAGE🚚
+FREE KOTAK JAM☑️
+FREE GIFT🎁
.
𝗣𝗠 𝗢𝗥 𝗗𝗠 𝗔𝗗𝗠𝗜𝗡 
LAGI CEPAT --> CLICK LINK DI BIO📲
LAGI CEPAT --> CLICK LINK DI BIO📲
.
.
#JAMPASANGAN #JAMWANITA #ARAI #MATMOTO #JAMFLORA #JAMVIRAL #JAMCOUPLE #ASALAMWATCH #POLISEVO #GSHOCK 
#LAMBATTINGGAL #YS #LC135 #PENGHANTARANPERCUMA #LAJU ,  #MANTAP #STYLE #BATMAN #JAM #MALUAPABOSSKU #WISUKI #BBB #WISUKI #BOSSKITA #JAMTANGAN
27 0 12 hours ago
@akhmal_muhamad Profile picture

@akhmal_muhamad

Patong Beach , Pucket

“เมื่อชีวิตมีความซับซ้อนฉันก็นั่งที่ภูเก็ต”
.
.
.
.
.
#phuket #patongbeach #banglaroad #malaysiathailand #ride #Scooter #wisuki #PRK #KUL #UNB #CokerlatCafe

“เมื่อชีวิตมีความซับซ้อนฉันก็นั่งที่ภูเก็ต”
.
.
.
.
.
#phuket #patongbeach #banglaroad #malaysiathailand #ride #Scooter #wisuki #PRK #KUL #UNB #CokerlatCafe
75 8 13 hours ago
@poknikmey Profile picture

@poknikmey

rasa mcm penjenayah pulak bila bawak #ysuku sejak akhir-akhir ni 😭
#y15zr
#wisuki

rasa mcm penjenayah pulak bila bawak #ysuku sejak akhir-akhir ni 😭
#y15zr 
#wisuki
16 6 16 hours ago
@asalam.watch Profile picture

@asalam.watch

GUESS MAN WITH DATE EXCLUSIVE⌚
.
😎 SINGLE
💥 GRED 2A
.
HARGA ASAL : RM75
HARGA PROMO : RM65🔥
.
𝗞𝗔𝗠𝗜 𝗦𝗘𝗗𝗜𝗔𝗞𝗔𝗡 :
+WARRANTY 1 MONTH(ENGINE)
+FREE POSTAGE🚚
+FREE KOTAK JAM☑️
+FREE GIFT🎁
.
𝗣𝗠 𝗢𝗥 𝗗𝗠 𝗔𝗗𝗠𝗜𝗡
LAGI CEPAT --> CLICK LINK DI BIO📲
LAGI CEPAT --> CLICK LINK DI BIO📲
.
.
#JAMPASANGAN #JAMWANITA #ARAI #MATMOTO #JAMFLORA #JAMVIRAL #JAMCOUPLE #ASALAMWATCH #POLISEVO #GSHOCK
#LAMBATTINGGAL #YS #LC135 #PENGHANTARANPERCUMA #LAJU , #MANTAP #STYLE #BATMAN #JAM #MALUAPABOSSKU #WISUKI #BBB #WISUKI #BOSSKITA #JAMTANGAN

GUESS MAN WITH DATE EXCLUSIVE⌚
.
😎 SINGLE
💥 GRED 2A
.
HARGA ASAL : RM75
HARGA PROMO : RM65🔥
.
𝗞𝗔𝗠𝗜 𝗦𝗘𝗗𝗜𝗔𝗞𝗔𝗡 :
+WARRANTY 1 MONTH(ENGINE)
+FREE POSTAGE🚚
+FREE KOTAK JAM☑️
+FREE GIFT🎁
.
𝗣𝗠 𝗢𝗥 𝗗𝗠 𝗔𝗗𝗠𝗜𝗡 
LAGI CEPAT --> CLICK LINK DI BIO📲
LAGI CEPAT --> CLICK LINK DI BIO📲
.
.
#JAMPASANGAN #JAMWANITA #ARAI #MATMOTO #JAMFLORA #JAMVIRAL #JAMCOUPLE #ASALAMWATCH #POLISEVO #GSHOCK 
#LAMBATTINGGAL #YS #LC135 #PENGHANTARANPERCUMA #LAJU ,  #MANTAP #STYLE #BATMAN #JAM #MALUAPABOSSKU #WISUKI #BBB #WISUKI #BOSSKITA #JAMTANGAN
20 0 16 hours ago
@jentera.jalanan_ Profile picture

@jentera.jalanan_

RED EDITION 🔴 JP

Kali ni kami keluarkan tshirt yang menggunakan kain fabric microfibre Limited 500 helai sahaja..Tak panas langsung kalau nak ride tengah panas pun. 💨 Komfem hensem terok. 500 terawal dapat 2 keping sticker dan free postage 😘 🛑SHORT SLEVEE RM 70 🛑LONG SLEVEE RM 80 ✅ Limited pre order sahaja 10 hari.
✅ High material
✅ Printing sublimation high quality
✅ Cutting slim body
✅ Available size XS-5XL
#y15official #y15zr_rocket #y15malaysia #y15malaya_official #y15malaya #gengy15zr #gengmotor #125zr #125zrfamilia #125zrmalaysia #125zrkuningdiraja #ysuku #kapcai135lc #kapcaiex5 #kapcai #gengtayarbesar #gengy15zr #gengmotorgengtayarbesar #gengmotorbesar #gengy15zr #gengmotor #teammoto #rs150malaysia #rs150malaysia #rs150repsol #rs150malaysia_official #rs150r #hondars150 #rs150gombaking_official #wisuki

RED EDITION 🔴 JP

Kali ni kami keluarkan tshirt yang menggunakan kain fabric microfibre  Limited 500 helai sahaja..Tak panas langsung kalau nak ride tengah panas pun. 💨 Komfem hensem terok. 500 terawal dapat 2 keping sticker dan free postage 😘 🛑SHORT SLEVEE RM 70 🛑LONG SLEVEE RM 80 ✅ Limited pre order sahaja 10 hari.
✅ High material
✅ Printing sublimation high quality
✅ Cutting slim body
✅ Available size XS-5XL
#y15official #y15zr_rocket #y15malaysia #y15malaya_official #y15malaya #gengy15zr #gengmotor #125zr #125zrfamilia #125zrmalaysia #125zrkuningdiraja#ysuku #kapcai135lc #kapcaiex5 #kapcai #gengtayarbesar #gengy15zr #gengmotorgengtayarbesar #gengmotorbesar #gengy15zr #gengmotor #teammoto #rs150malaysia #rs150malaysia #rs150repsol #rs150malaysia_official #rs150r #hondars150 #rs150gombaking_official#wisuki
3 0 16 hours ago
@jentera.jalanan_ Profile picture

@jentera.jalanan_

RED EDITION 🔴 JP

Kali ni kami keluarkan tshirt yang menggunakan kain fabric microfibre Limited 500 helai sahaja..Tak panas langsung kalau nak ride tengah panas pun. 💨 Komfem hensem terok. 500 terawal dapat 2 keping sticker dan free postage 😘 🛑SHORT SLEVEE RM 70 🛑LONG SLEVEE RM 80 ✅ Limited pre order sahaja 10 hari.
✅ High material
✅ Printing sublimation high quality
✅ Cutting slim body
✅ Available size XS-5XL
#y15official #y15zr_rocket #y15malaysia #y15malaya_official #y15malaya #gengy15zr #gengmotor #125zr #125zrfamilia #125zrmalaysia #125zrkuningdiraja #ysuku #kapcai135lc #kapcaiex5 #kapcai #gengtayarbesar #gengy15zr #gengmotorgengtayarbesar #gengmotorbesar #gengy15zr #gengmotor #teammoto #rs150malaysia #rs150malaysia #rs150repsol #rs150malaysia_official #rs150r #hondars150 #rs150gombaking_official #wisuki

RED EDITION 🔴 JP

Kali ni kami keluarkan tshirt yang menggunakan kain fabric microfibre  Limited 500 helai sahaja..Tak panas langsung kalau nak ride tengah panas pun. 💨 Komfem hensem terok. 500 terawal dapat 2 keping sticker dan free postage 😘 🛑SHORT SLEVEE RM 70 🛑LONG SLEVEE RM 80 ✅ Limited pre order sahaja 10 hari.
✅ High material
✅ Printing sublimation high quality
✅ Cutting slim body
✅ Available size XS-5XL
#y15official #y15zr_rocket #y15malaysia #y15malaya_official #y15malaya #gengy15zr #gengmotor #125zr #125zrfamilia #125zrmalaysia #125zrkuningdiraja#ysuku #kapcai135lc #kapcaiex5 #kapcai #gengtayarbesar #gengy15zr #gengmotorgengtayarbesar #gengmotorbesar #gengy15zr #gengmotor #teammoto #rs150malaysia #rs150malaysia #rs150repsol #rs150malaysia_official #rs150r #hondars150 #rs150gombaking_official#wisuki
19 0 16 hours ago
@asalam.watch Profile picture

@asalam.watch

GSHOCK DW5600 JEANS EDITION⌚
.
😎 SINGLE & COUPLE
💥 GRED 2A
.
HARGA 1PCS : RM65
HARGA 2PCS : RM110-JIMAT RM20🔥
.
𝗞𝗔𝗠𝗜 𝗦𝗘𝗗𝗜𝗔𝗞𝗔𝗡 :
+WARRANTY 1 MONTH(ENGINE)
+FREE POSTAGE🚚
+FREE KOTAK JAM☑️
+FREE GIFT🎁
.
𝗣𝗠 𝗢𝗥 𝗗𝗠 𝗔𝗗𝗠𝗜𝗡
LAGI CEPAT --> CLICK LINK DI BIO📲
LAGI CEPAT --> CLICK LINK DI BIO📲
.
.
#JAMPASANGAN #JAMWANITA #ARAI #MATMOTO #JAMFLORA #JAMVIRAL #JAMCOUPLE #ASALAMWATCH #POLISEVO #GSHOCK
#LAMBATTINGGAL #YS #LC135 #PENGHANTARANPERCUMA #LAJU , #MANTAP #STYLE #BATMAN #JAM #MALUAPABOSSKU #WISUKI #BBB #WISUKI #BOSSKITA #JAMTANGAN

GSHOCK DW5600 JEANS EDITION⌚
.
😎 SINGLE & COUPLE
💥 GRED 2A
.
HARGA 1PCS : RM65
HARGA 2PCS : RM110-JIMAT RM20🔥
.
𝗞𝗔𝗠𝗜 𝗦𝗘𝗗𝗜𝗔𝗞𝗔𝗡 :
+WARRANTY 1 MONTH(ENGINE)
+FREE POSTAGE🚚
+FREE KOTAK JAM☑️
+FREE GIFT🎁
.
𝗣𝗠 𝗢𝗥 𝗗𝗠 𝗔𝗗𝗠𝗜𝗡 
LAGI CEPAT --> CLICK LINK DI BIO📲
LAGI CEPAT --> CLICK LINK DI BIO📲
.
.
#JAMPASANGAN #JAMWANITA #ARAI #MATMOTO #JAMFLORA #JAMVIRAL #JAMCOUPLE #ASALAMWATCH #POLISEVO #GSHOCK 
#LAMBATTINGGAL #YS #LC135 #PENGHANTARANPERCUMA #LAJU ,  #MANTAP #STYLE #BATMAN #JAM #MALUAPABOSSKU #WISUKI #BBB #WISUKI #BOSSKITA #JAMTANGAN
29 1 18 hours ago
@abell_marykay Profile picture

@abell_marykay

Sambungan Part 2
.
2⃣Botanical Effect Evo.
Sesuai untuk remaja yang berumur 22 tahun ke bawah dan bole digunakan seawal usia 12 tahun. Formula yg ringan & cepat meresap dlm kulit, melindungi kulit remaja drpd burn atau kusam.
.
3⃣Timewise 3D. (Saya guna ini)
Sesuai untuk korang yg berumur 23 tahun ke atas, merupakan set anti penuaan yg dapat kurangkan garis halus, menganjalkan kulit, kulit lebih lembut dan halus dan boleh sekatakan tona kulit.
.
4⃣Timewise Repair.
Set ni sesuai untuk wanita yg berusia 40-an, formula khusus untuk menentang garis² kedutan & penuaan.
.
Boleh tnye kalau tak taw nak pilih yang mana sesuai Ye😊..
.
Free consultation 💐 Free Postage
Whatsapp 0147323511
Abell
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #kulit #mkmalaysia #marykayjb #marykayjohor #marykaynegerisembilan #skincare #skincaremarykay #timewise3d #timewiserepair #BotanicalEvo #sayapakai #sayajual #sajat #ysuku #teambabyshima #wisuki

Sambungan Part 2
.
2⃣Botanical Effect Evo.
Sesuai untuk remaja yang berumur 22 tahun ke bawah dan bole digunakan seawal usia 12 tahun. Formula yg ringan & cepat meresap dlm kulit, melindungi kulit remaja drpd burn atau kusam.
.
3⃣Timewise 3D. (Saya guna ini)
Sesuai untuk korang yg berumur 23 tahun ke atas, merupakan set anti penuaan yg dapat kurangkan garis halus, menganjalkan kulit, kulit lebih lembut dan halus dan boleh sekatakan tona kulit.
.
4⃣Timewise Repair.
Set ni sesuai untuk wanita yg berusia 40-an, formula khusus untuk menentang garis² kedutan & penuaan.
.
Boleh tnye kalau tak taw nak pilih yang mana sesuai Ye😊..
.
Free consultation 💐 Free Postage
Whatsapp 0147323511
Abell
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #kulit #mkmalaysia  #marykayjb #marykayjohor #marykaynegerisembilan #skincare #skincaremarykay #timewise3d #timewiserepair #BotanicalEvo #sayapakai #sayajual #sajat #ysuku #teambabyshima #wisuki
4 0 18 hours ago
@antastyle.co Profile picture

@antastyle.co

Paling baru paling lawa rm 60 jeh . fuh recik! free box LV ! terhad tau ! .
.
Helok sangat untuk yang tangan kecik.
.
Order ? Klik link kat bio @antastyle.co .
.
#gshock #gshockmurah #gshockcouplemalaysia #gshockcouple #gshockpromo #jammurah #jamcouple #jamcouplemurah #jamjimat #125zr #jenterapejuang #polisevo #wisuki #teamarnab #teamkurakura #teamtupai #teamikanmas #gshockflora

Paling baru paling lawa rm 60 jeh . fuh recik! free box LV ! terhad tau ! .
.
Helok sangat untuk yang tangan kecik.
.
Order ? Klik link kat bio @antastyle.co .
.
#gshock#gshockmurah#gshockcouplemalaysia#gshockcouple#gshockpromo#jammurah#jamcouple#jamcouplemurah#jamjimat#125zr#jenterapejuang#polisevo#wisuki#teamarnab#teamkurakura#teamtupai#teamikanmas#gshockflora
35 2 18 hours ago
@jd_garage02 Profile picture

@jd_garage02

10w-30 ultra 4T API SN JASO MB
Semi synthetic 1L ( RM38)

20w-50 ultra 4T API SL JASO MA2
Semi synthetic 1L (RM34)
JD MOTORSPORT
Berminat call no ini atau was untuk location.
📞01129753374-ijam
📞01135330343-lieserdang
📞0123448695-wan

Waktu beroperasi
10am - 7pm
🛠waze mcd taman equine
🛠turun 4 skru disediakan
🛠pemasangan disediakan
🛠Pos Di layan bosku

#y15zr_members_official #y15malaysia #kakilangga #ysuku #ysuku46 #y15malaya #ysukuteam🏁 #wisuki #y15zr #jdmotorsport #lc135 #lc135_army #kapcai #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcaisado #yroket #aerox155 #nvx #nvxmalaysia #aeroxmodifikasi #aeroxthailand #sukanpermotoran #jenterapejuang #kakipulas #maluapabossku #jangansegan #jangan malu #Alhamdullillah

10w-30 ultra 4T API SN JASO MB 
Semi synthetic 1L ( RM38)

20w-50 ultra 4T API SL JASO MA2
Semi synthetic 1L (RM34)
JD MOTORSPORT
Berminat call no ini atau was untuk location.
📞01129753374-ijam
📞01135330343-lieserdang
📞0123448695-wan

Waktu beroperasi 
10am - 7pm
🛠waze mcd taman equine
🛠turun 4 skru disediakan
🛠pemasangan disediakan
🛠Pos Di layan bosku

#y15zr_members_official #y15malaysia #kakilangga #ysuku #ysuku46 #y15malaya #ysukuteam🏁 #wisuki #y15zr #jdmotorsport #lc135 #lc135_army #kapcai #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcaisado #yroket #aerox155 #nvx #nvxmalaysia #aeroxmodifikasi #aeroxthailand #sukanpermotoran #jenterapejuang #kakipulas #maluapabossku #jangansegan #jangan malu #Alhamdullillah
13 0 19 hours ago
@azyhipstyle1 Profile picture

@azyhipstyle1

HOT GILERR ARRHH 🔥
. 👟ADIDAS NMD MASTERMIND NAVY
▪️Ready Stock
▪️Gred 5A Kualiti Tinggi
▪️Saiz : 41-45 EURO
▪️ Pos sahaja. Tiada COD.
.
▪️Harga : RM 110 sekali pos
▪️Sabah & Sarawak tambah RM 5
.
NAK BELI sila klik link whatsapp di bio ⬆️
WHATSAPP 0103948400
WHATSAPP 0103958400
WHATSAPP 0103948400
.
AMARAN !! ORDER SEGERA SEBELUM KEHABISAN SAIZ !!
.
Azi berharap korang berpuas hati apabila shopping dekat Azy Hipstyle.
.
#kasutmalaysia #barangmurah #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasut #igers #malaysia #onxon #kasutjalan #maluaperbossku #ysuku #wisuki #temptanfest #perlis #run #runner #strava #hot #trending #sports #stylish #azyhipstyle

HOT GILERR ARRHH 🔥
. 👟ADIDAS NMD MASTERMIND NAVY
▪️Ready Stock
▪️Gred 5A Kualiti Tinggi
▪️Saiz : 41-45 EURO
▪️ Pos sahaja. Tiada COD.
.
▪️Harga : RM 110 sekali pos
▪️Sabah & Sarawak tambah RM 5
.
NAK BELI sila klik link whatsapp di bio ⬆️
WHATSAPP 0103948400
WHATSAPP 0103958400
WHATSAPP 0103948400
.
AMARAN !! ORDER SEGERA SEBELUM KEHABISAN SAIZ !!
.
Azi berharap korang berpuas hati apabila shopping dekat Azy Hipstyle.
.
#kasutmalaysia #barangmurah #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasut #igers #malaysia #onxon #kasutjalan #maluaperbossku #ysuku #wisuki #temptanfest #perlis #run #runner #strava #hot #trending #sports #stylish #azyhipstyle
8 0 20 hours ago
@thezharif_ Profile picture

@thezharif_

Malaysia

"Beza awak degan wisuki ni adalah" Wisuki dlm pemerhatian polis tapi awak dlm pemerhatian saya 🤭💦 #araihelmet #y15malaysia #wisuki #barangpanas #jenterapejuang #jenteraspeedracing #ysuku #pickuplines #lawakhambar

"Beza awak degan wisuki ni  adalah"  Wisuki dlm pemerhatian polis  tapi awak dlm pemerhatian saya 🤭💦 #araihelmet #y15malaysia #wisuki #barangpanas #jenterapejuang #jenteraspeedracing #ysuku #pickuplines #lawakhambar
26 3 21 hours ago
@syed_muqri Profile picture

@syed_muqri

-Tak ada yang nak ajak ke pergi bike week desaru👍

#Berhabuk simpan dalam umah🤭
#Wisuki fenomana dunia😚

-Tak ada yang nak ajak ke pergi bike week desaru👍

#Berhabuk simpan dalam umah🤭
#Wisuki fenomana dunia😚
17 0 23 hours ago
@fadzasree_motovlogger Profile picture

@fadzasree_motovlogger

It's time to reveal my new bike.. Alhamdulillah, settle urusan moto baru. Video dh up guys..full video boleh ke youtube channel : fadz asree #motovloggersofinstagram #motovloggerSarawak #motovloggerMalaysia #hkbmotor #ysuku_malaya_official #wisuki #fadzasreechannel #yamaha #kuchingcity #kuchingsarawak

It's time to reveal my new bike.. Alhamdulillah, settle urusan moto baru. Video dh up guys..full video boleh ke youtube channel : fadz asree #motovloggersofinstagram #motovloggerSarawak #motovloggerMalaysia #hkbmotor #ysuku_malaya_official #wisuki #fadzasreechannel #yamaha #kuchingcity #kuchingsarawak
60 0 23 hours ago
Sekali sekala berkumpul
#wisuki
#setsetstdkilang
#v1v2
56 10 23 hours ago
@roket.empire Profile picture

@roket.empire

Sapa yg tgh couple 💑? 🙋‍♀️
.
Nak nampak macam orang kaya?
Nak beli ori x mampu?
Nak bergaya tapi x mampu?
Admin ada penyelesaian!!
.
( JANGAN swipe ke kiri 😨) .
.
Harga 1pcs : ☑️Rm80sahaja
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Harga 2pcs: ☑️Rm120 sahaja
.
👉Free postage 📦 to SM / add Rm5 to Sabah and Sarawak
.
.
📌Anything dm / 📲 ( klik link di bio )
.
.
Admin restock x banyak...... Sbb ni limited sangat... Setiap pembelian dpt freegift 🎁beb...... So korang kena grab cepat sebelum stock habis🏃‍♂️🏃‍♂️... So tunggu apa lagi grab sekarang dgn hrg yg murah ni!!!!!!!
.
#roketempire #jamtanganperempuan #jamtanganlelaki #jammurah2 #jamhargabkrong #jamtanganmewah #jammurahbanget #jamlawa #jamsweetcouple #sayajualjam #sweetcouple #wisuki

Sapa yg tgh couple 💑? 🙋‍♀️
.
Nak nampak macam orang kaya?
Nak beli ori x mampu?
Nak bergaya tapi x mampu?
Admin ada penyelesaian!!
.
( JANGAN swipe ke kiri 😨) .
. 
Harga 1pcs : ☑️Rm80sahaja
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Harga 2pcs: ☑️Rm120 sahaja
.
👉Free postage 📦 to SM / add Rm5 to Sabah and Sarawak
.
.
📌Anything dm / 📲 ( klik link di bio )
.
.
Admin restock x banyak...... Sbb ni limited sangat... Setiap pembelian dpt freegift 🎁beb...... So korang kena grab cepat sebelum stock habis🏃‍♂️🏃‍♂️... So tunggu apa lagi grab sekarang dgn hrg yg murah ni!!!!!!!
.
#roketempire #jamtanganperempuan #jamtanganlelaki #jammurah2 #jamhargabkrong #jamtanganmewah#jammurahbanget #jamlawa #jamsweetcouple #sayajualjam #sweetcouple #wisuki
23 0 23 hours ago

Top #wisuki posts

@en_ragaman Profile picture

@en_ragaman

WOW! @aliffsyukriterlajaklaris sedang mencuba wisuki modi letop2. Teruja + Terkejut budak2 tu 😆

Tak tahu lah wisuki yg habis 60k mcm mne plak ye? Bwk budak2 pi pusing2 laman rumah je apedehal...
.
Follow: @en_ragaman
.
.
.
.
.
#y15malaya_official #ysuku #wisuki #duniaduaroda #sukanpermotoran #paradisegeneration #jenteraperang #jenteraduaroda #60k

WOW! @aliffsyukriterlajaklaris sedang mencuba wisuki modi letop2. Teruja + Terkejut budak2 tu 😆

Tak tahu lah wisuki yg habis 60k mcm mne plak ye? Bwk budak2 pi pusing2 laman rumah je apedehal...
. 
Follow: @en_ragaman
.
.
.
.
.
#y15malaya_official#ysuku#wisuki#duniaduaroda#sukanpermotoran#paradisegeneration#jenteraperang#jenteraduaroda#60k
2,104 4 7 August, 2019
#Wisuki
12,621 31 23 July, 2019
@murnyss_zac Profile picture

@murnyss_zac

Jadi manusia tak perlu nak berlawan dengan orang lain . Kalau tengok orang lain berjaya jadikanlah sumber inspirasi , jangan pula bila lihat dia pakai wisuki kau pun nak pakai wisuki tapi hakikatnya kita jugak yang papa kedana 😌
.
#photooftheday #gtrpink #gtr35 #gtr35pect #gtr35malaysia #r35 #r35pect #kotabharu #kelantan #malaysia #wisuki #hahaha #mekkelate #6monthspregnant

Jadi manusia tak perlu nak berlawan dengan orang lain . Kalau tengok orang lain berjaya jadikanlah sumber inspirasi , jangan pula bila lihat dia pakai wisuki kau pun nak pakai wisuki tapi hakikatnya kita jugak yang papa kedana 😌
.
#photooftheday #gtrpink #gtr35 #gtr35pect #gtr35malaysia #r35 #r35pect #kotabharu #kelantan #malaysia #wisuki #hahaha #mekkelate #6monthspregnant
3,682 27 5 August, 2019
@achey_vangers66 Profile picture

@achey_vangers66

Peminat ysuku

Ride Santai bukan sekadar Santai tapi Masih Ada "isi" Steady Ustaz @ebitlew .
.
.
.@acheykintangkintung #ikanmas #wisuki #teamtupai #gengtayarbesar

Ride Santai bukan sekadar Santai tapi Masih Ada "isi" Steady Ustaz @ebitlew .
.
.
.@acheykintangkintung #ikanmas #wisuki #teamtupai #gengtayarbesar
4,887 9 30 August, 2019
Job done ✅ Biar beribu org cuba nak jatuhkan kita, mereka tk tahu mcm mana kita bersusah dulu untuk nk capai impian kita💪🏻🙏 #mybigfamily #teamarapaima #teamggrmachine #aliffsyukriterlajaklaju #wisuki #y15malaysiacommunity #y15malaya  @ggrmachine @ggrmachine @ggrmachine @ggrmachine @ggrmachine @aliffsyukriterlajaklaris @aliffsyukriterlajaklaris
11,231 41 20 August, 2019
Tikus gaissss🐭✨
.
.
.
#ziyprojek #ziylife #awekseksi #wisuki #kemeleon #titinium
1,094 13 28 August, 2019