#womendesiree Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #womendesiree and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
14 minutes
Average like
11.4
Average comment
0.6
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

@womendesire_bysha Profile picture

@womendesire_bysha

#WD masih promosi RM80 seunit
Yang dah lama usha kata WD mahal, mehla grab sekarang sementara masih PROMOSI jimat RM20 ni. .

Tak nak cantik dengan WD tak per TAPI, WD boleh bagi WOWW banyak kat badan korang luaran dan dalaman😍 .

Mana pilihan set combo korang nak grab? Grab banyak lagi la jimat . .

#womendesiree #wdec #calitanmagis #calitcalitcantikkk #Mudah #mesrasolat #anjal #tegang #CERAH #AwetMuda #freepos #freegift #aurainsta #classbasicig #CalitNadiCantikSatuBody #wdberkesan

#WD masih promosi RM80 seunit
Yang dah lama usha kata WD mahal, mehla grab sekarang sementara masih PROMOSI jimat RM20 ni. .

Tak nak cantik dengan WD tak per TAPI, WD boleh bagi WOWW banyak kat badan korang luaran dan dalaman😍 .

Mana pilihan set combo korang nak grab? Grab banyak lagi la jimat . .

#womendesiree #wdec #calitanmagis #calitcalitcantikkk #Mudah #mesrasolat #anjal #tegang #CERAH #AwetMuda #freepos #freegift #aurainsta #classbasicig #CalitNadiCantikSatuBody #wdberkesan
1 0 5 minutes ago
@womendesiree_wdta Profile picture

@womendesiree_wdta

Fungsi utama WOMEN DESIREE adalah MERAWAT DALAMAN untuk SERLAHKAN KECANTIKAN DI LUARAN😘
.
.
WD di hasilkan dengan Teknologi Bio Nano,di mana molekul molekul nano nya menjadi sangat halus,50 kali ganda lebih halus dari sehelai rambut.
.
.
#womendesiree #womendesireetripleadvance #womendesireeessentialcream #krimhormon #krimhormonterbaik #calitcalitcantik #calitcalitkurus #krimkecantikan #krimpembesarpayudara #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #krimnanoteknologi #wdta #wdtapenang #wdtakedah #wdtakepalabatas #wdtaterbaik #adleesyabeauty #awetmuda #politeknikseberangperai #uitmpp

Fungsi utama WOMEN DESIREE adalah MERAWAT DALAMAN untuk SERLAHKAN  KECANTIKAN DI LUARAN😘
.
.
WD di hasilkan dengan Teknologi Bio Nano,di mana molekul molekul nano nya menjadi sangat halus,50 kali ganda lebih halus dari sehelai rambut.
.
.
#womendesiree #womendesireetripleadvance #womendesireeessentialcream #krimhormon #krimhormonterbaik #calitcalitcantik #calitcalitkurus #krimkecantikan #krimpembesarpayudara #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #krimnanoteknologi #wdta #wdtapenang #wdtakedah #wdtakepalabatas #wdtaterbaik #adleesyabeauty #awetmuda #politeknikseberangperai #uitmpp
2 0 25 minutes ago
@womendesiree.shahalam_subang Profile picture

@womendesiree.shahalam_subang

Alhamdulillah
100 box wdta dah sampai. 😍

Join dealer wd dengan purchase 10pcs sahaja😁

Promo sekarang
1 box RM80
2 box RM160
3 box RM240

Nak order boleh tekan je link di bio atau whatsapp ke 0148438299
Free COD Shah Alam & Subang
Self Pick up TTDI Jaya, Shah Alam

Alhamdulillah
100 box wdta dah sampai. 😍

Join dealer wd dengan purchase 10pcs sahaja😁

Promo sekarang
1 box RM80
2 box RM160
3 box RM240

Nak order boleh tekan je link di bio atau whatsapp ke 0148438299
Free COD Shah Alam & Subang
Self Pick up TTDI Jaya, Shah Alam
0 1 36 minutes ago
@ematunz Profile picture

@ematunz

#infoWDTA_ematunz
Yesszaa ni adalah botol ke 6 @ematunz dan sebenarnya botol ni pun sudah habis. Sekarang nak buka botol ke tujuh tau.
.
Ema nak share pengalaman sepanjang guna krim cinonet ni. Dua tahun sebelum guna, kawan ada jual. Banyak kali nampak iklan dia tapi hati belum terbuka nak cuba. Punya la degil kan.
.
Sampai laa satu hari tu, muka naik jerawat hormon. Kenapa hormon? Pencuci muka yg biasa pakai setiap hari tu ema dah guna bertahun, sebelum ni memang takde masalah. Jadi bila jerawat naik mendadak, checklist balik dalaman kita berkemungkinan berpunca dari toksin dalam badan. Pencuci biasa hanya cover luaran, mana mungkin boleh rawat masalah ni.
.
Jadi ema cuba la krim WDTA. Syukur sangat, masuk botol ke-dua, jerawat sangat susah nak muncul sampai laa sekarang. Sedar sedar dah masuk botol ke-enam.
.
Terjatuh cinta tanpa sengaja 🙈🙈
.
Walaupun kecitt, krim ni lambat habis. Hanya perlukan sapuan nipis di 3 point nadi utama, krim ni akan meresap bawah lapisan melalui pembuluh darah dan merawat masalah kulit dari dalaman kita. Sedar sedar kulit muka makin berseri.
.
.
Info lanjut, whatsapp 0136483362

#infoWDTA_ematunz 
Yesszaa ni adalah botol ke 6 @ematunz dan sebenarnya botol ni pun sudah habis. Sekarang nak buka botol ke tujuh tau.
.
Ema nak share pengalaman sepanjang guna krim cinonet ni. Dua tahun sebelum guna, kawan ada jual. Banyak kali nampak iklan dia tapi hati belum terbuka nak cuba. Punya la degil kan.
.
Sampai laa satu hari tu, muka naik jerawat hormon. Kenapa hormon? Pencuci muka yg biasa pakai setiap hari tu ema dah guna bertahun, sebelum ni memang takde masalah. Jadi bila jerawat naik mendadak, checklist balik dalaman kita berkemungkinan berpunca dari toksin dalam badan. Pencuci biasa hanya cover luaran, mana mungkin boleh rawat masalah ni.
.
Jadi ema cuba la krim WDTA. Syukur sangat, masuk botol ke-dua, jerawat sangat susah nak muncul sampai laa sekarang. Sedar sedar dah masuk botol ke-enam.
.
Terjatuh cinta tanpa sengaja 🙈🙈
.
Walaupun kecitt, krim ni lambat habis. Hanya perlukan sapuan nipis di 3 point nadi utama, krim ni akan meresap bawah lapisan melalui pembuluh darah dan merawat masalah kulit dari dalaman kita. Sedar sedar kulit muka makin berseri.
.
.
Info lanjut, whatsapp 0136483362
37 15 1 hour ago
@wd_tripleadvance_ori Profile picture

@wd_tripleadvance_ori

INJECTION?! 😱
.
Calit WD di nadi jerlah awaa 😂
.
Konsisten cecalitt WD 2 bulan paduuu Wajahh makin bersih ,runcing, cerah berseri .
.
Cakap arr sape tak suka cantik. Memang cantik tu abstract ikutlah pada yang menilai memasing punya selera TAPI awet muda tu mahal tau awaa .
.
Tak kira bangsa. Dengan harga DISKAUN HEBAT sekarang ni dengan formula dipetik dari luar negeri. Penggunaan mesin KHAS bagi menghasilkan krim nano. Rugilah tak cuba lagi .
.
TERBUKTI cecalitt WD pun dah dapatt hasil sampai macam nie. "bedak pun letak tepi" awaa 😅 suka natural katanyaa .
.
Tera nak melilit sari pun sempatt lah awaa 😊
.
.
Nahh selaguu. Nanarlerke!
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #barangbaby #skincareroutine #awetmuda #NakCantik

INJECTION?! 😱
.
Calit WD di nadi jerlah awaa 😂
.
Konsisten cecalitt WD 2 bulan paduuu Wajahh makin bersih ,runcing, cerah berseri .
.
Cakap arr sape tak suka cantik. Memang cantik tu abstract ikutlah pada yang menilai memasing punya selera TAPI awet muda tu mahal tau awaa .
.
Tak kira bangsa. Dengan harga DISKAUN HEBAT sekarang ni dengan formula dipetik dari luar negeri. Penggunaan mesin KHAS bagi menghasilkan krim nano. Rugilah tak cuba lagi .
.
TERBUKTI cecalitt WD pun dah dapatt hasil sampai macam nie. "bedak pun letak tepi" awaa 😅 suka natural katanyaa .
.
Tera nak melilit sari pun sempatt lah awaa 😊
.
.
Nahh selaguu. Nanarlerke!
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax  #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #barangbaby #skincareroutine #awetmuda #NakCantik
4 0 2 hours ago
@redz.wd Profile picture

@redz.wd

💗WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM💗
Krim kecantikan yang diformulasikan dari bio teknologi nano yang pantas meresap 12 kali ganda terus ke bawah lapisan kulit.
.
💗KELEBIHAN💗
Produk 4 tahun di pasaran online dengan ribuan testimoni pengguna yang berpuas hati akan keberkesanannya.
.
💗FUNGSI💗
Anti-penuaan (awet muda).
Membantu mengatasi masalah jerawat.
Membantu mengurangkan kesan parut.
Membantu mengurangkan blackhead.
Membantu menjaga kelembapan kulit.
Membantu mengatasi masalah eyebag.
Membantu mengurangkan kulit berminyak.
Membantu menaikkan seri wajah & mencerahkan kulit.
Membantu mencerahkan kulit kusam & tona tidak sekata.
Membantu memudarkan jeragat dengan rawatan dari dalam.
Membantu menegang & memantapkan tisu kendur dengan pantas.
.
Jom calit-calit cantik!
WA 📲📲📲 012-2690842 utk order
.
#adleesya #adleesyabeauty #antiaging #awetmuda #beauty #beautyproducts #cantik #cosmetics #dropship #halal #jeragat #jerawat #kecantikan #kosmetik #kosmetikhalal #krimpencerah #nanobiotechnology #perawatanwajah #produkhalal #skincare #bioteknologinano #trustedproduct #wd #wdta #womendesiree

💗WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM💗
Krim kecantikan yang diformulasikan dari bio teknologi nano yang pantas meresap 12 kali ganda terus ke bawah lapisan kulit.
.
💗KELEBIHAN💗
Produk 4 tahun di pasaran online dengan ribuan testimoni pengguna yang berpuas hati akan keberkesanannya.
.
💗FUNGSI💗
Anti-penuaan (awet muda).
Membantu mengatasi masalah jerawat.
Membantu mengurangkan kesan parut.
Membantu mengurangkan blackhead.
Membantu menjaga kelembapan kulit.
Membantu mengatasi masalah eyebag.
Membantu mengurangkan kulit berminyak.
Membantu menaikkan seri wajah & mencerahkan kulit.
Membantu mencerahkan kulit kusam & tona tidak sekata.
Membantu memudarkan jeragat dengan rawatan dari dalam.
Membantu menegang & memantapkan tisu kendur dengan pantas.
.
Jom calit-calit cantik!
WA 📲📲📲 012-2690842 utk order
.
#adleesya #adleesyabeauty #antiaging #awetmuda #beauty #beautyproducts #cantik #cosmetics #dropship #halal #jeragat #jerawat #kecantikan #kosmetik #kosmetikhalal #krimpencerah #nanobiotechnology #perawatanwajah #produkhalal #skincare #bioteknologinano #trustedproduct #wd #wdta #womendesiree
1 0 2 hours ago
@women.desiree.official Profile picture

@women.desiree.official

Kalau ambil gambar korang tanya betul ke nie?

Ok la ok la kak izah up terus pengakuan dari tuan badan sendiri, jom baca uolsss 😍

Ratu syantik krim WDTA.

Kalau ambil gambar korang tanya betul ke nie?

Ok la ok la kak izah up terus pengakuan dari tuan badan sendiri, jom baca uolsss 😍

Ratu syantik krim WDTA.
7 1 2 hours ago
@wddealer_penang Profile picture

@wddealer_penang

TIPS MUDAH cukupkan minum air masak setiap hari.

Bagi pengguna WDTA memang wajib konsisten dengan minum air masak yang cukup bagi mendapatkan kesan yang maksima.😊 #WomenDesiree
#jeragatpudar
#jerawathilang
#kulitkusam
#kulitsensitif
#kulitberminyak
#CalitPadaNadiKesanSatuBody

TIPS MUDAH cukupkan minum air masak setiap hari.

Bagi pengguna WDTA memang wajib konsisten dengan minum air masak yang cukup bagi mendapatkan kesan yang maksima.😊 #WomenDesiree 
#jeragatpudar 
#jerawathilang 
#kulitkusam 
#kulitsensitif 
#kulitberminyak 
#CalitPadaNadiKesanSatuBody
4 0 2 hours ago
@ling_adleesyabeauty Profile picture

@ling_adleesyabeauty

SET LENGKAP BUAT WANITA ♥
======================== ●WOMEN DESIREE Essential Cream ( #WD)● 📌Merupakan KRIM KECANTIKAN yg dicipta khas dan diformulasi menggunakan TEKNOLOGI NANO dimana penyerapannya 12x ganda lebih pantas untuk merawat masalah kulit agar sentiasa sihat. 📌Bahan kandungannya diciptakan khas untuk mencegah kerosakan pada kulit serta awet muda. 📌Ia boleh mencegah TONA KULIT TIDAK SEKATA, KESAN PARUT, BLACKHEAD, KULIT BERMINYAK, KULIT KASAR/KUSAM, JERAGAT dan KEDUT yg berpunca dari pengurangan sel kolagen dalam badan. ●WOMEN DESIREE V Hygiene ( #VH)● 📎Pencuci Peribadi yang dicipta khas untuk menjaga bahagian intim (Miss V) kaum WANITA. 📎Gabungan 3 bahan hebat yang terkandung dalam produk ini memberi kesan yang optima dalam penjagaan kesihatan 'mahkota/aset' setiap wanita. 📎Sesuai digunakan oleh semua wanita dan semua peringkat umur, seawal usia remaja. =================
#LULUS_KKM & #HALAL
(💯% Selamat Digunakan)
================= HARGA PRODUK:

#WD ➡ RM100sm/ss
(PROMOSI RM80sm/ss)
●Krim Berevolusi Bio-Teknologi Nano.

#VH ➡ RM50sm/ss
●Pembersih Bahagian Intim Wanita. ✔Free Gift.
✔Free Postage.
✔Free Flyers.
✔Free Guide. ==============
🎊PROMOSI KOMBO🎊
============== 👇 Set Kombo 👇
GELORA ASMARA

1unit WD + 1unit VH
➡ RM130.00 sm/ss ✔Jimat RM20.
✔Free Gifts.
✔Free Postage.
✔Free Flyers.
✔Free Guide.

Untuk Info/Order, Whatsapp: ⤵️
www.wasap.my/60199099090/KomboWD+VH

#WD #WomenDesireeEssentialCream
#CalitCalitCantik #BukanSekadarLuaran
#VH #WomenDesireeVHygiene
#RahsiaIntimWanita #CuciCuciMantap
#Set_Kombo_Gelora_Asmara #WD+VH
#SetLengkapBuatWanita #WomenDesiree #BukanSekadarLuaran #ProductWithLove #LING_AdleesyaBeauty #Original100%👍🏻

SET LENGKAP BUAT WANITA ♥
======================== ●WOMEN DESIREE Essential Cream (#WD)● 📌Merupakan KRIM KECANTIKAN yg dicipta khas dan diformulasi menggunakan TEKNOLOGI NANO dimana penyerapannya 12x ganda lebih pantas untuk merawat masalah kulit agar sentiasa sihat. 📌Bahan kandungannya diciptakan khas untuk mencegah kerosakan pada kulit serta awet muda. 📌Ia boleh mencegah TONA KULIT TIDAK SEKATA, KESAN PARUT, BLACKHEAD, KULIT BERMINYAK, KULIT KASAR/KUSAM, JERAGAT dan KEDUT yg berpunca dari pengurangan sel kolagen dalam badan. ●WOMEN DESIREE V Hygiene (#VH)● 📎Pencuci Peribadi yang dicipta khas untuk menjaga bahagian intim (Miss V) kaum WANITA. 📎Gabungan 3 bahan hebat yang terkandung dalam produk ini memberi kesan yang optima dalam penjagaan kesihatan 'mahkota/aset' setiap wanita. 📎Sesuai digunakan oleh semua wanita dan semua peringkat umur, seawal usia remaja. =================
#LULUS_KKM & #HALAL
(💯% Selamat Digunakan)
================= HARGA PRODUK:

#WD ➡ RM100sm/ss
(PROMOSI RM80sm/ss)
●Krim Berevolusi Bio-Teknologi Nano.

#VH ➡ RM50sm/ss
●Pembersih Bahagian Intim Wanita. ✔Free Gift.
✔Free Postage.
✔Free Flyers.
✔Free Guide. ==============
🎊PROMOSI KOMBO🎊
============== 👇 Set Kombo 👇
GELORA ASMARA

1unit WD + 1unit VH
➡ RM130.00 sm/ss ✔Jimat RM20.
✔Free Gifts.
✔Free Postage.
✔Free Flyers.
✔Free Guide.

Untuk Info/Order, Whatsapp: ⤵️
www.wasap.my/60199099090/KomboWD+VH

#WD #WomenDesireeEssentialCream
#CalitCalitCantik #BukanSekadarLuaran
#VH #WomenDesireeVHygiene
#RahsiaIntimWanita #CuciCuciMantap
#Set_Kombo_Gelora_Asmara #WD+VH
#SetLengkapBuatWanita #WomenDesiree #BukanSekadarLuaran #ProductWithLove #LING_AdleesyaBeauty #Original100%👍🏻
2 0 2 hours ago
@wddealer_penang Profile picture

@wddealer_penang

WD ni boleh tak hilangkan PARUT di muka sebab WD bukan SKINCARE kan?
.
.
Ya bukan skincare, WD adalah krim kecantikan dan boleh sangat sangat hilangkan parut.
.
.
WD akan merawat masalah luaran dari dalam tubuh kita contohnya JERAWAT KE JERAGAT KE KULIT KUSAM KE dan lain lain masalah dirawat dari dalam.
.
.
Dah normal jerawat hilang, parut pulak bertakhta di muka. Kalau tengok muka di cermin memang down gila gila, rasa rimas, hati tak keruan, tak senang duduk.
.
.
Apatah lagi nak bersemuka dengan masyarakat sekeliling. Aduhh segan bukan kepalang. cover ngan foundation pun nampak kesan hitam.
.
.
Tak suka tak suka tak suka.😣
.
.
Macam-macam product dah cuba, dari yang sapu, telan, shake shake semua dah try. Kesan dia tak seperti yang di dambakan.😥
.
.
Sampai lah satu hari ternampak product #viral calit calit kat nadi boleh hilangkan parut cerahkan kulit wajah malah nampak flawless. .
.
Macam tak berapa nak percaya, tapi cuba aje la mana tau berkesan (nak sedapkan hati la kekonon yerrr ).
.
.
WD bukan SKINCARE taw saiyunk . WD HANYA 1 KRIM KECANTIKAN. Cara penggunaan hanya buat calitan pada nadi-nadi untuk rawat dalaman dan perbaiki sistem dalam badan.
.
.
Optional WD juga boleh disapu pada wajah sbg krim malam.
WD sgt bagus disapu pada wajah setiap malam. Sebab kandungan WD mampu:-
.
.
✔️Mencerahkan kulit wajah
✔️Merawat masalah kulit wajah
✔️Memudarkan pigmen/parut/blackhead/whitehead
✔️Mampu menganjalkan dan menegangkan kulit wajah utk kelihatan AWET MUDA
.
.
Nampak kan, WD bukan utk muka je boleh cerah berseri, seluruh badan boleh cerah sekata. .
.
Sebab tu kena KONSISTEN sapu di nadi2.
.
.
Jgn pelik jika byk testimoni yg awet muda, kulit cerah berseri sbb kandungan WD mmg mampu bagi RESULT yg sama seperti pakai SKINCARE.
.
.
Love WD ketattt ketattt ❤️
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? .
.
.
Boleh oder terus ke wasap kmai : 📲 0134676467
.
.
#produkkecantikan #awetmuda #jerawat #jeragat #parutjerawat #sayajualmurah #skincare #skincareroutine #Ubatjerawat #WDTA #kulitkusam #womendesiree #wdmurah #activefollowers #wdawetmuda #wdselangor #wdsarawak

WD ni boleh tak hilangkan PARUT di muka sebab WD bukan SKINCARE kan?
.
.
Ya bukan skincare, WD adalah krim kecantikan dan boleh sangat sangat hilangkan parut.
.
.
WD akan merawat masalah luaran dari dalam tubuh kita contohnya JERAWAT KE JERAGAT KE KULIT KUSAM KE dan lain lain masalah dirawat dari dalam.
.
.
Dah normal jerawat hilang, parut pulak bertakhta di muka. Kalau tengok muka di cermin memang down gila gila, rasa rimas, hati tak keruan, tak senang duduk.
.
.
Apatah lagi nak bersemuka dengan masyarakat sekeliling. Aduhh segan bukan kepalang. cover ngan foundation pun nampak kesan hitam.
.
.
Tak suka tak suka tak suka.😣
.
.
Macam-macam product dah cuba, dari yang sapu, telan, shake shake semua dah try. Kesan dia tak seperti yang di dambakan.😥
.
.
Sampai lah satu hari ternampak product #viral calit calit kat nadi boleh hilangkan parut cerahkan kulit wajah malah nampak flawless. .
.
Macam tak berapa nak percaya, tapi cuba aje la mana tau berkesan (nak sedapkan hati la kekonon yerrr ).
.
.
WD bukan SKINCARE taw saiyunk . WD HANYA 1 KRIM KECANTIKAN. Cara penggunaan hanya buat calitan pada nadi-nadi untuk rawat dalaman dan perbaiki sistem dalam badan.
.
.
Optional WD juga boleh disapu pada wajah sbg krim malam.
WD sgt bagus disapu pada wajah setiap malam. Sebab kandungan WD mampu:-
.
.
✔️Mencerahkan kulit wajah
✔️Merawat masalah kulit wajah
✔️Memudarkan pigmen/parut/blackhead/whitehead
✔️Mampu menganjalkan dan menegangkan kulit wajah utk kelihatan AWET MUDA
.
.
Nampak kan, WD bukan utk muka je boleh cerah berseri, seluruh badan boleh cerah sekata. .
.
Sebab tu kena KONSISTEN sapu di nadi2.
.
.
Jgn pelik jika byk testimoni yg awet muda, kulit cerah berseri sbb kandungan WD mmg mampu bagi RESULT yg sama seperti pakai SKINCARE.
.
.
Love WD ketattt ketattt ❤️
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? .
.
.
Boleh oder terus ke wasap kmai : 📲 0134676467
.
.
#produkkecantikan #awetmuda #jerawat #jeragat #parutjerawat  #sayajualmurah #skincare #skincareroutine  #Ubatjerawat  #WDTA #kulitkusam #womendesiree #wdmurah #activefollowers #wdawetmuda #wdselangor #wdsarawak
4 0 2 hours ago
@snowhite.rahsia.putih Profile picture

@snowhite.rahsia.putih

Melaka

🌹SNOWHITE TABLET🌹

Ni haa.. Manfaat yang terkandung dalam sw .
.
✔️ Mencerah & melembabkan kulit
✔️ Mengecilkan liang pori
✔️ Anti penuaan
✔️ Mengurangkam jerawat dan jeragat
✔️ Menghasilkan sel-sel kulit baru
✔️ Mengawal dan mengurangkan berat badan
✔️ Melancarkan haid
✔️ Merawat tumit kaki pecah
✔️ Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
✔ mengurangkan masalah rabun mata
✔ mengurangkan toksin dalam badan
✔ membantu merawat eczemaa
✔ membantu menyuburkan rahim bagi yang ingin hamil
✔ mengurangkan keguguran rambut
✔ membanyakkan susu ibu
✔ menjadikan kulit kelihatan glowing
✔ melawaskan sistem pembuangan
✔ membantu merawat keputihan
✔ membantu merawat senggugut
✔ membantu merawat gastrik
✔ membantu mencerahkan tempat2 yang gelap
✔ membantu merawat masalah dalaman wanita
✔ membantu mengeratkan hubungan suami isteri

Semua dalam satu botol je tauu , memang berbaloii giler² laa 😍

Berminat terus WhatsApp 0197270181 atau klik link di bio

🌹SNOWHITE TABLET🌹

Ni haa.. Manfaat yang terkandung dalam sw .
.
✔️ Mencerah & melembabkan kulit
✔️ Mengecilkan liang pori
✔️ Anti penuaan
✔️ Mengurangkam jerawat dan jeragat
✔️ Menghasilkan sel-sel kulit baru
✔️ Mengawal dan mengurangkan berat badan
✔️ Melancarkan haid
✔️ Merawat tumit kaki pecah
✔️ Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
✔ mengurangkan masalah rabun mata
✔ mengurangkan toksin dalam badan
✔ membantu merawat eczemaa
✔ membantu menyuburkan rahim bagi yang ingin hamil
✔ mengurangkan keguguran rambut
✔ membanyakkan susu ibu
✔ menjadikan kulit kelihatan glowing
✔ melawaskan sistem pembuangan
✔ membantu merawat keputihan
✔ membantu merawat senggugut
✔ membantu merawat gastrik
✔ membantu mencerahkan tempat2 yang gelap
✔ membantu merawat masalah dalaman wanita
✔ membantu mengeratkan hubungan suami isteri

Semua dalam satu botol je tauu , memang berbaloii giler² laa 😍

Berminat terus WhatsApp 0197270181 atau klik link di bio
4 1 2 hours ago
@wdec_klangg Profile picture

@wdec_klangg

Jalan Haji Othman Baru, Rantau Panjang Klang

Semakin meningkattt usia semakin cantikkk bak BIDADARI. .

Kulit kusam yang dulu mana perginya? Kulit kendur semakin menegang. Pipi yang dulu kembang semakin nampak v shape, halah halahh dengan konsisten mencalit #WD ja dah boleh hilang semua masalah tu tau. .

Bila toksin dah berambus dari dalam badan kita, kulit kita nampak semakin sihat perasan tak? Bila umur semakin meningkat kolagen dalam badan pun semakin berkurang sebab tula kena setia mencalit #WD. .

Salah satu bahan utama seperti estrak peony yang mana memberi kesan perlindungan terhadap radikal bebas serta dapat MEREMAJAKAN kulit, Pueraria mitifica extract pula ialah menstabilkan dalaman wanita. .

Benda boleh cantik dan mudah dengan cara selamat? Kenapa masih nak biar kulit kusam macam tu? Kulit nampak kendur dari umur sebenar? Cecepat amik #WD sapu di 3 point nadi utama . Mudah kan? .

Jum sesapa yang belum grab #WD cecepat grab sebelum harga PROMO tamat bebilaa masaaa, nanti nangis la tepi hujung bucu katil sha taktau ea 😆 .

#WomenDesiree
#jeragatpudar
#jeragat
#jerawat
#kulitsensitif
#kulitberminyak
#kulitkusam
#CalitPadaNadiKesanSatuBody

Semakin meningkattt usia semakin cantikkk bak BIDADARI. .

Kulit kusam yang dulu mana perginya? Kulit kendur semakin menegang. Pipi yang dulu kembang semakin nampak v shape, halah halahh dengan konsisten mencalit #WD ja dah boleh hilang semua masalah tu tau. .

Bila toksin dah berambus dari dalam badan kita, kulit kita nampak semakin sihat perasan tak? Bila umur semakin meningkat kolagen dalam badan pun semakin berkurang sebab tula kena setia mencalit #WD. .

Salah satu bahan utama seperti estrak peony yang mana memberi kesan perlindungan terhadap radikal bebas serta dapat MEREMAJAKAN kulit, Pueraria mitifica extract pula ialah menstabilkan dalaman wanita. .

Benda boleh cantik dan mudah dengan cara selamat? Kenapa masih nak biar kulit kusam macam tu? Kulit nampak kendur dari umur sebenar? Cecepat amik #WD sapu di 3 point nadi utama . Mudah kan? .

Jum sesapa yang belum grab #WD cecepat grab sebelum harga PROMO tamat bebilaa masaaa, nanti nangis la tepi hujung bucu katil sha taktau ea 😆 .

#WomenDesiree 
#jeragatpudar 
#jeragat 
#jerawat 
#kulitsensitif 
#kulitberminyak 
#kulitkusam 
#CalitPadaNadiKesanSatuBody
0 0 3 hours ago
@chikikasgbuloh Profile picture

@chikikasgbuloh

Usia bukan penghalang untuk kita cantik ye? Lumrah kan setiap orang nak nampak cantik. Lebih2 lagi depan suami, mesti nak cantik je ❤️❤️ Dengan krim wdta semua tu boleh.. Yang penting rajin calit2 sahaja di nadi setiap kali selepas mandi. Macam hakak kite ni.. Umur dah up 40an Tapi macam 30an

Jom cantik dengan #wdta

Whatsapp 0146208021 chikika
Whatsapp 0146208021 chikika
@chikikasgbuloh
@chikikasgbuloh
#womendesiree #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvance #womendesireehq #womendesireemalaysia #womendesireebrunei #womendesireeshahalam #womendesireemurah #womendesireecream #womendesireeoriginal #womendesireepromosi #womendesireeRm80 #womendesirekualalumpur #produkkecantikan #produkoriginal #teamaidamajid #botokmoden #krimajaib #krimputih #Krimkalisusia
#Krimawekmuda
#bukankrimbiasherbiasher

Usia bukan penghalang untuk kita cantik ye? Lumrah kan setiap orang nak nampak cantik. Lebih2 lagi depan suami, mesti nak cantik je ❤️❤️ Dengan krim wdta semua tu boleh.. Yang penting rajin calit2 sahaja di nadi setiap kali selepas mandi. Macam hakak kite ni.. Umur dah up 40an Tapi macam 30an

Jom cantik dengan #wdta

Whatsapp 0146208021 chikika
Whatsapp 0146208021 chikika
@chikikasgbuloh
@chikikasgbuloh
#womendesiree #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvance #womendesireehq #womendesireemalaysia #womendesireebrunei #womendesireeshahalam #womendesireemurah #womendesireecream #womendesireeoriginal #womendesireepromosi #womendesireeRm80 #womendesirekualalumpur #produkkecantikan #produkoriginal #teamaidamajid #botokmoden #krimajaib #krimputih #Krimkalisusia
#Krimawekmuda
#bukankrimbiasherbiasher
1 0 3 hours ago
@chikikasgbuloh Profile picture

@chikikasgbuloh

Wow... Wajib kena percaya dengan kehebatan women desiree essential cream ni.

Tengok adik gojes ni.. Mulanya kulit muka ade sang jerawat, kulit kusam.

Tapi lps guna krim WD... Hasilnya sangat wow. Siapa sangka kulit muka jadi cantik, putih, halus.

Yang nak beli krim ni, cepat Roger Chikika ye 📣PROMOSI... PROMOSI..📣
Sempena 5 tahun anniversary

WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM

RM 80.00 FREE POSTAGE + FREE GIFT
calit2 sahaja di nadi.. Dah cantik u olls
Jom cantik dengan wdta

Cepat2 order sekarang ⤵️⤵️⤵️ Whatsapp 0146208021 chikika
Whatsapp 0146208021 chikika
@chikikasgbuloh
@chikikasgbuloh
#womendesiree #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvance #womendesireehq #womendesireemalaysia #womendesireebrunei #womendesireeshahalam #womendesireemurah #womendesireecream #womendesireeoriginal #womendesireepromosi #womendesireeRm80 #womendesirekualalumpur #produkkecantikan #produkoriginal #teamaidamajid #botokmoden #krimajaib #krimputih #Krimkalisusia
#Krimawekmuda
#bukankrimbiasherbiasher

Wow... Wajib kena percaya dengan kehebatan women desiree essential cream ni.

Tengok adik gojes ni.. Mulanya kulit muka ade sang jerawat, kulit kusam.

Tapi lps guna krim WD... Hasilnya sangat wow. Siapa sangka kulit muka jadi cantik, putih, halus.

Yang nak beli krim ni, cepat Roger Chikika ye 📣PROMOSI... PROMOSI..📣
Sempena 5 tahun anniversary

WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM

RM 80.00 FREE POSTAGE + FREE GIFT 
calit2 sahaja di nadi.. Dah cantik u olls
Jom cantik dengan wdta

Cepat2 order sekarang ⤵️⤵️⤵️ Whatsapp 0146208021 chikika
Whatsapp 0146208021 chikika
@chikikasgbuloh
@chikikasgbuloh
#womendesiree #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvance #womendesireehq #womendesireemalaysia #womendesireebrunei #womendesireeshahalam #womendesireemurah #womendesireecream #womendesireeoriginal #womendesireepromosi #womendesireeRm80 #womendesirekualalumpur #produkkecantikan #produkoriginal #teamaidamajid #botokmoden #krimajaib #krimputih #Krimkalisusia
#Krimawekmuda
#bukankrimbiasherbiasher
2 0 3 hours ago
@norfarhanasalleh86 Profile picture

@norfarhanasalleh86

TOKSIN juga punca jerawat beranak pinak kat muka korang tuuu taww jangan tak tau🤭. .

Antara kandungan WD yang membantu merawat masalah jerawat :
. 🔹 Estrak Tree Peony yang membantu buang Toksin yang tidak diperlukan di dalam badan.
. 🔹 Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis yang Menyerap sinaran UV serta melindungi kulit dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat.
.

Dengan WD ni, hanya perlu calit di nadi dan merawat terus dari dalaman kita. Bila dalaman dah clear dari toksin, luaran pun akan memberi kesan yang positif.
.

Untuk kesan yang lebih cepat, pengambilan air yang secukupnya juga amat penting.
.

#awetmuda  #tapah  #bidor  #sungkai #slimriver #tanjungmalim #perak  #senangnakcantik  #calitnadicantiksatubody #freegift  #freepostage #jerawat  #jeragat  #kulitkusam #senang #krimajaib #susukmoden #womendesiree #calitcalitcantik #sayajualonline #sayajual #gengcikgu #gengmisi #hargapromosi #cikgu

TOKSIN juga punca jerawat beranak pinak kat muka korang tuuu taww jangan tak tau🤭. .

Antara kandungan WD yang membantu merawat masalah jerawat :
. 🔹 Estrak Tree Peony yang membantu buang Toksin yang tidak diperlukan di dalam badan.
. 🔹 Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis yang Menyerap sinaran UV serta melindungi kulit dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat.
.

Dengan WD ni, hanya perlu calit di nadi dan merawat terus dari dalaman kita. Bila dalaman dah clear dari toksin, luaran pun akan memberi kesan yang positif.
.

Untuk kesan yang lebih cepat, pengambilan air yang secukupnya juga amat penting.
.

#awetmuda  #tapah  #bidor #sungkai #slimriver #tanjungmalim #perak #senangnakcantik  #calitnadicantiksatubody #freegift  #freepostage #jerawat  #jeragat  #kulitkusam #senang #krimajaib #susukmoden #womendesiree #calitcalitcantik #sayajualonline #sayajual #gengcikgu #gengmisi #hargapromosi #cikgu
5 0 3 hours ago
@wdta_putraheight Profile picture

@wdta_putraheight

Wehhh!!!
Baru 3 hari customer kita ni try #WomenDesiree ni dah rasa kebaikannya uolls!!
.
"Riza,bangun pagi muka berseri weh!!😍
Giler syok dapat #TestimoniWomenDesiree yang best camni tau!!
.
Kita sebagai #TrustedSeller tumpang gembira lah bila customer puas hati.
Uols WAJIB guna Women Desiree. Sebab #WD adalah produk ANTARABANGSA yang sangat BERKUALITI dengan FORMULA YANG LUAR BIASA. .
.
Mai nak story morry sket apa INGREDIENT yang tersembunyi dalam Women Desiree Essential Cream. Yelah, pelik kot! Naahhhhh baca
.
🌴Ekstrak Pueraria Mirifica - Bertindak sebagai penstabil hormon estrogen
.
🌴Ekstrak Akar Tree Peony - Bertindak sebagai antibodi untuk mengeluarkan toksik dari badan anda.
.
🌴Arbutin - Ekstrak berberry yang boleh mencerahkan kulit serta sebagai agen anti penuaan.
.
🌴Saxifraga Sarmentosa Extract - Memutihkan kulit secara semula jadi,mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibt parut jerawat.
.
🌴Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis - Menyerap sinaran UV serta melindungi anda dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat.
.
🌴Cetearyl Glucoside - Menjaga kelembapan kulit anda dari kering.
.
🌴Glycerin - Menghilangkan kesan parut kulit anda.
.
🌴Glutathione - Agen anti penuaan dan kanser
.
🌴Niacinamide - Vitamin B3 yang berfungsi mengekalkan kelembapan kulit.
.
🌴Cetearyl Glucoside - Mengekalkan kelembapan dan menganjalkan kulit.
.
🌴Dimethicone Topical - Mempercepatkan proses pertumbuhan sel kulit serta melindungi kulit dari kekeringan.
.
🌴Hidrolyzed Sesame Protein - Menjadikan kulit licin lembut dan anjal.
.
🌴Xylitylglucoside - Melembabkan serta mempercepatkan proses pertumbuhan kulit yang baru sehingga dapat memeberhentikan pendarahan dengan segera.
.
🌴Phenoxyethanol - Mengeluarkan toksik yang terperangkap didalam tubuh badan.
.
🌴Aminopropyl Ascorbyl Phosphates - Agen antioksida yang melambatkan proses penuaan.
.
Giler best kan???
Uols layan je #TestimoniWomenDesiree yang ada ni mesti uols pun kagum dengan #KrimAjaib yang satu ni tau.
Nak try calit-calit roger je k,segala #RahsiaCantik kita kasi bongkar😁

Wehhh!!!
Baru 3 hari customer kita ni try #WomenDesiree ni dah rasa kebaikannya uolls!!
.
"Riza,bangun pagi muka berseri weh!!😍
Giler syok dapat #TestimoniWomenDesiree yang best camni tau!!
.
Kita sebagai #TrustedSeller tumpang gembira lah bila customer puas hati.
Uols WAJIB guna Women Desiree. Sebab #WD adalah produk ANTARABANGSA yang sangat BERKUALITI dengan FORMULA YANG LUAR BIASA. .
.
Mai nak story morry sket apa INGREDIENT yang tersembunyi dalam Women Desiree Essential Cream. Yelah, pelik kot! Naahhhhh baca
.
🌴Ekstrak Pueraria Mirifica - Bertindak sebagai penstabil hormon estrogen
.
🌴Ekstrak Akar Tree Peony - Bertindak sebagai antibodi untuk mengeluarkan toksik dari badan anda.
.
🌴Arbutin - Ekstrak berberry yang boleh mencerahkan kulit serta sebagai agen anti penuaan.
.
🌴Saxifraga Sarmentosa Extract - Memutihkan kulit secara semula jadi,mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibt parut jerawat.
.
🌴Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis - Menyerap sinaran UV serta melindungi anda dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat.
.
🌴Cetearyl Glucoside - Menjaga kelembapan kulit anda dari kering.
.
🌴Glycerin - Menghilangkan kesan parut kulit anda.
.
🌴Glutathione - Agen anti penuaan dan kanser
.
🌴Niacinamide - Vitamin B3 yang berfungsi mengekalkan kelembapan kulit.
.
🌴Cetearyl Glucoside - Mengekalkan kelembapan dan menganjalkan kulit.
.
🌴Dimethicone Topical - Mempercepatkan proses pertumbuhan sel kulit serta melindungi kulit dari kekeringan.
.
🌴Hidrolyzed Sesame Protein - Menjadikan kulit licin lembut dan anjal.
.
🌴Xylitylglucoside - Melembabkan serta mempercepatkan proses pertumbuhan kulit yang baru sehingga dapat memeberhentikan pendarahan dengan segera.
.
🌴Phenoxyethanol - Mengeluarkan toksik yang terperangkap didalam tubuh badan.
.
🌴Aminopropyl Ascorbyl Phosphates - Agen antioksida yang melambatkan proses penuaan.
.
Giler best kan???
Uols layan je #TestimoniWomenDesiree yang ada ni mesti uols pun kagum dengan #KrimAjaib yang satu ni tau.
Nak try calit-calit roger je k,segala #RahsiaCantik kita kasi bongkar😁
0 0 3 hours ago
@wdtasarawak_zie Profile picture

@wdtasarawak_zie

#Baru_Guna_Sebotol_Setengah

Biar betul ni.Baru pakai satu botol setengah, tapi dah nampak bezanya.

Anak tegur, kawan-kawan pun tegur, nape muka nampak lain. Nampak lain bukan tak cantik tau, tapi nampak #berseri.

Sebelum ni muka takde seri langsung, tak ubah cam makcik-makcik, pipi jatuh dan tembam, kulit punyelah kusam, nampak tua dari usia sebenar. ☹️ Hanya calit kat 3 point nadi je.Konsisten guna 2kali sehari.Uolls akan dapat hasil yang uolls inginkan

Jom wasap Zie👇👇👇👇 📲0196933629
📲0196933629

#TMPFighter170919
#DealerAdleesyaBeautySarawak
#calitcalitcantik #CalitCalitCantikSatuBadan #CalitNadiJer #KrimAjaib #KrimSusukModen #KrimKalisUsia #krimawetmuda #KulitKering #KulitKusam #KulitBerminyak #Jeragat #Jerawat #parutberlubang #PoriPoriBesar #Wdec #WDTA #WD #womendesireeessentialcream #womenDesiree #womendesireetripleadvanced

#Baru_Guna_Sebotol_Setengah

Biar betul ni.Baru pakai satu botol setengah, tapi dah nampak  bezanya.

Anak tegur, kawan-kawan pun tegur, nape muka nampak lain. Nampak lain bukan tak cantik tau, tapi nampak #berseri.

Sebelum ni muka takde seri langsung, tak ubah cam makcik-makcik, pipi jatuh dan tembam, kulit punyelah kusam, nampak tua dari usia sebenar. ☹️ Hanya calit kat 3 point nadi je.Konsisten guna 2kali sehari.Uolls akan dapat hasil yang uolls inginkan

Jom wasap Zie👇👇👇👇 📲0196933629
📲0196933629

#TMPFighter170919
#DealerAdleesyaBeautySarawak
#calitcalitcantik #CalitCalitCantikSatuBadan #CalitNadiJer #KrimAjaib #KrimSusukModen #KrimKalisUsia #krimawetmuda #KulitKering #KulitKusam #KulitBerminyak #Jeragat #Jerawat #parutberlubang #PoriPoriBesar #Wdec #WDTA #WD #womendesireeessentialcream #womenDesiree #womendesireetripleadvanced
0 0 3 hours ago
@womendesiree.co Profile picture

@womendesiree.co

5 tahun bercinta dengan WD ni hasilnyaaaaa💓
-
Memang tak rugi malah berbaloi-baloi sangat bila KONSISTEN dan SETIA dengan wd. Banyakkkkk sangat manfaat yang korang akan dapat
-
Mokda ni dalam gambar lawa bila jumpa depan-depan pun alahaiiii kita perempuan yang tengok pun jatuh suka. Cantik manissss orangnya. Terlajak awet muda
-
Zaman sekarang semua pakat nak awet muda. Nak telan jamu tak boleh nak kunyah ulam tak sempat nak tepek bedak sejuk cik abang tak suka. Ni haaaaa ade solusi yang sangat mudah. Calit calit di nadi je wakkk. Confirm cik abang awak tanya pakai apa hikhiksss
-
✅Tak ada pantang larang
✅Tak ada bahan terlarang
✅Cara pakai sangat senang
✅Awet muda 5 tahun kebelakang
-
1kotak jimat sebanyak rm20
2kotak jimat sebanyak rm40
3kotak jimat sebanyak rm60
4kotak jimat sebanyak rm80
5kotak jimat sebanyak rm100
-
#wd #womendesiree #wdta #wdtamurah #wdtasale #awetmuda #skinglowing #whitening #rejuvenating #vshape #antiaging #firming #rahsiaawetmuda #kulitkusam #jerawatkronik #parutjerawat #antiscar #frackels #jeragat #jeragatkronik #wdtajohor #wdtakulai #wdtasenai #wdtaskudai #wdtatampoi #wdtakempas #wdtabandarbaruuda #wdtasingapore #wdtabatam

5 tahun bercinta dengan WD ni hasilnyaaaaa💓
-
Memang tak rugi malah berbaloi-baloi sangat bila KONSISTEN dan SETIA dengan wd. Banyakkkkk sangat manfaat yang korang akan dapat
-
Mokda ni dalam gambar lawa bila jumpa depan-depan pun alahaiiii kita perempuan yang tengok pun jatuh suka. Cantik manissss orangnya. Terlajak awet muda
-
Zaman sekarang semua pakat nak awet muda. Nak telan jamu tak boleh nak kunyah ulam tak sempat nak tepek bedak sejuk cik abang tak suka. Ni haaaaa ade solusi yang sangat mudah. Calit calit di nadi je wakkk. Confirm cik abang awak tanya pakai apa hikhiksss
-
✅Tak ada pantang larang
✅Tak ada bahan terlarang
✅Cara pakai sangat senang
✅Awet muda 5 tahun kebelakang
-
1kotak jimat sebanyak rm20
2kotak jimat sebanyak rm40
3kotak jimat sebanyak rm60
4kotak jimat sebanyak rm80
5kotak jimat sebanyak rm100
-
#wd #womendesiree #wdta #wdtamurah #wdtasale #awetmuda #skinglowing #whitening #rejuvenating #vshape #antiaging #firming #rahsiaawetmuda #kulitkusam #jerawatkronik #parutjerawat #antiscar #frackels #jeragat #jeragatkronik #wdtajohor #wdtakulai #wdtasenai #wdtaskudai #wdtatampoi #wdtakempas #wdtabandarbaruuda #wdtasingapore #wdtabatam
105 0 3 hours ago
@wdtaayu_klang Profile picture

@wdtaayu_klang

Alhamdulillah..4 pcs bertukar tuan petang tadi.Semua new buyer Ayu.

Terima kasih Kak Haida dari Batu Caves grab set kombo,Kak Fariza dari Pulau Pinang dan Cikgu Afira dari Sabah.Moga krim #WDTA beri manfaat pada akak semua.

Krim wdta banyak manfaatnya.
😍 Bukan hanya untuk Awet Muda, Cerah, Glowing dan Ploless kan muka sahaja malah kesan dapat satu badan 😍Bukan hanya untuk merawat Jerawat dan Jeragat, malah Kesan Parut pun akan pudar. 😍 Bukan hanya memberi Aset yang Mantap Anjal Padat Ketat, Malah, dengan #TEKNIK3KUNCI WD anda akan dapat lebih dari tu

Berminat nak order atau nak tahu lebih detail.
Wasap Ayu :

Www.wasap.my/60173163560/nakWDTA

#AyuDealerAdleesyaBeauty
#Womendesiree
#KrimKecantikanAwetMuda
#FreePostage_gift.
#postageSeluruhNegeri
#CodKlang_Meru_ShahAlam_PortKlang

Alhamdulillah..4 pcs bertukar tuan petang tadi.Semua new buyer Ayu.

Terima kasih Kak Haida dari Batu Caves grab set kombo,Kak Fariza dari Pulau Pinang dan Cikgu Afira dari Sabah.Moga krim #WDTA beri manfaat pada akak semua.

Krim wdta banyak manfaatnya.
😍 Bukan hanya untuk Awet Muda, Cerah, Glowing dan Ploless kan muka sahaja malah kesan dapat satu badan 😍Bukan hanya untuk merawat Jerawat dan Jeragat, malah Kesan Parut pun akan pudar. 😍 Bukan hanya memberi Aset yang Mantap Anjal Padat Ketat, Malah, dengan #TEKNIK3KUNCI WD anda akan dapat lebih dari tu

Berminat nak order atau nak tahu lebih detail.
Wasap Ayu :

Www.wasap.my/60173163560/nakWDTA

#AyuDealerAdleesyaBeauty
#Womendesiree
#KrimKecantikanAwetMuda
#FreePostage_gift.
#postageSeluruhNegeri
#CodKlang_Meru_ShahAlam_PortKlang
2 0 3 hours ago
@juejuma_beauty Profile picture

@juejuma_beauty

Bila kulit berminyak ni, secara tak langsung kulit pun nampak kusam bila liang pori terlebih hasil sebum. Belum lagi kira dengan habuk yang melekat kat kulit tu. .
.
Silap silap jerawat pun boleh datang tau kalau tak rawat kulit berminyak ni. Bila pori tersumbat bakteria daripada habuk. Jerawat pun boleh naik tau uoulls. .
.
Dengan Niacinamide dalam WD ni memang mampu untuk kawal uoulls punya sebum kat muka tu. Bila sebum dah kurang, liang pori pun lebih halus. .
.
Tambah pula dengan Extract tree pheony yang bantu buang toksin dari dalam. Bila toksin dah keluar. makin lancar juga darah uoulls mengalir ke lapisan kulit. Bahan bahan premium yang ada dalam WD pun dapat diserap dengan lebih baik bila saluran yang sebelum ni tersumbat dengan toksin dah pun dibersihkan dengan Extract tree pheony ni. .
Dengan mata kasar pon boleh nampak perbezaan ketara yakmat. Minyak pada kulit non stop keluar jadi jerawat pon happy je keluar. Automatic, muka jadi kusam
.
Tapi segalanya berubah lepas kenal dgn wdta. Krim kecantikan yang merawat dalaman kita. Boleh juga mengawal kadar pengeluaran sebum atau minyak pada kulit supaya jerawat berkurang. Boleh zoom pada kulit tudung hitam, poleles sangat sampai satu ketul jerawat pon susah nak nampak
.
Malah, kulit uolss akan nampak jauh lagi muda sampai orang confius dgn umo. Hiksss. Jangan cuba kalau taknak menyesal orang panggil "anak dara"
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #ajimaura #aurainsta #skincare #skincareroutine

Bila kulit berminyak ni, secara tak langsung kulit pun nampak kusam bila liang pori terlebih hasil sebum. Belum lagi kira dengan habuk yang melekat kat kulit tu. .
.
Silap silap jerawat pun boleh datang tau kalau tak rawat kulit berminyak ni. Bila pori tersumbat bakteria daripada habuk. Jerawat pun boleh naik tau uoulls. .
.
Dengan Niacinamide dalam WD ni memang mampu untuk kawal uoulls punya sebum kat muka tu. Bila sebum dah kurang, liang pori pun lebih halus. .
.
Tambah pula dengan Extract tree pheony yang bantu buang toksin dari dalam. Bila toksin dah keluar. makin lancar juga darah uoulls mengalir ke lapisan kulit. Bahan bahan premium yang ada dalam WD pun dapat diserap dengan lebih baik bila saluran yang sebelum ni tersumbat dengan toksin dah pun dibersihkan dengan Extract tree pheony ni. .
Dengan mata kasar pon boleh nampak perbezaan ketara yakmat. Minyak pada kulit non stop keluar jadi jerawat pon happy je keluar. Automatic, muka jadi kusam
.
Tapi segalanya berubah lepas kenal dgn wdta. Krim kecantikan yang merawat dalaman kita. Boleh juga mengawal kadar pengeluaran sebum atau minyak pada kulit supaya jerawat berkurang. Boleh zoom pada kulit tudung hitam, poleles sangat sampai satu ketul jerawat pon susah nak nampak
.
Malah, kulit uolss akan nampak jauh lagi muda sampai orang confius dgn umo. Hiksss. Jangan cuba kalau taknak menyesal orang panggil "anak dara"
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #ajimaura #aurainsta #skincare #skincareroutine
12 0 3 hours ago
@wdta_aowaleet Profile picture

@wdta_aowaleet

#WD PENGHAPUS JERAWAT.
=======================
.
"Pegang sini JERAWAT, pegang sana JERAWAT, setiap sudut ada jer JERAWAT."
.
"Taktau sebab apa, puas dah cuba produk itu ini, tapi keadaan masih sama, kang kalau dibiarkan akan bertambah teruk pulak keadaannya nanti, stressssnya." 😣
.
"Tapi nasib baik la kenal dan tergerak hati untuk cuba krim #WomenDesiree, produk yang sedang hangat diperkatakan sekarang. Boleh awet muda pulak tu." 😍
.
"WD pakar kecantikan yg menggunakan revolusi Bio Teknologi Nano. Pantas meresap 12 kali ganda ke bawah lapisan kulit. WD ni juga krim MULTIFUNGSI, sebab 1 krim boleh membantu merawat pelbagai masalah wajah."
.
"Sekarang jerawat kat muka dah semakin berkurang. Happy sangat-sangat. Terima kasih WD." ❤
.
👉🏻CALIT PADA NADI, EFFECT SATU BODY.👈🏻
.
=====================
.
Nak info@order, jom wssp Mimi
. ↪️Klik link di bio atau +60177948951 save no ni k
.
#WD #WomenDesireeEssentialCream
#FormulaTerbaru #TripleAdvance #WDTA
#BeliDuaJimatRM40
#FreePostage #FreeGift 😍 #FreeGuide
#Calit_Pada_Nadi_Effect_Satu_Body 👍
#DianaAdleesyaBeauty 💁🏻 #Original💯%

#WD PENGHAPUS JERAWAT.
=======================
.
"Pegang sini JERAWAT, pegang sana JERAWAT, setiap sudut ada jer JERAWAT."
.
"Taktau sebab apa, puas dah cuba produk itu ini, tapi keadaan masih sama, kang kalau dibiarkan akan bertambah teruk pulak keadaannya nanti, stressssnya." 😣
.
"Tapi nasib baik la kenal dan tergerak hati untuk cuba krim #WomenDesiree, produk yang sedang hangat diperkatakan sekarang. Boleh awet muda pulak tu." 😍
.
"WD pakar kecantikan yg menggunakan revolusi Bio Teknologi Nano. Pantas meresap 12 kali ganda ke bawah lapisan kulit. WD ni juga krim MULTIFUNGSI, sebab 1 krim boleh membantu merawat pelbagai masalah wajah."
.
"Sekarang jerawat kat muka dah semakin berkurang. Happy sangat-sangat. Terima kasih WD." ❤
.
👉🏻CALIT PADA NADI, EFFECT SATU BODY.👈🏻
.
=====================
.
Nak info@order, jom wssp Mimi
. ↪️Klik link di bio atau +60177948951 save no ni k
.
#WD #WomenDesireeEssentialCream
#FormulaTerbaru #TripleAdvance #WDTA
#BeliDuaJimatRM40
#FreePostage #FreeGift 😍 #FreeGuide
#Calit_Pada_Nadi_Effect_Satu_Body 👍
#DianaAdleesyaBeauty 💁🏻 #Original💯%
0 0 3 hours ago
@womendesire_bysha Profile picture

@womendesire_bysha

AWET MUDA BERSAMA WD

________________

Wanita jika dah masuk umur 30an, harus jaga jaga dah tau. Jangan masa umur 40an baru kelam kabut nak jaga itu ini. .

Jika masa umur 30an, dah berjaga nanti masa masuk 40an, kita just maintainkan aje. Tapiii kaklin tak katalah, yang umur 40an 50an dah terlambat. Masih ada masa lagi tau. Cuma jika dijaga dari awal, kan lagi senang kat uolss. .

Cam acik ni, dah 50an, tapii masih ada perasaan nak jaga penampilan. Kemonnnn gaisss perempuan kan😂. .

Kalo dulu wajah kurang seri. Pipi cam dah kendur. Kedut dah mula menyinggah hebat.
Sib baikkk ada krim WD ni. Zapp zapp calit ajeee. Maintain punya maintain..wahhh makin tegang anjal dan nampak lebih awet muda. .

Ehh nanti tak pasal pasal korang yang umur awal 40an ni pun akak ni boleh kalahkan tau😅 .

Jum grab wd dengan harga promo jimat 20 untuk 1 unit. .

#AwetMuda #womendesiree #calitanmagis #calitcalitcantikkk #AwetMuda #cantikcaramudah #halaljakim #luluskkm #anjal #tegang #cerahsatubadan #rawatdalamanwanita #aurainsta #classbasicig #freepos #freegift #PromoWD #jimatrm20

AWET MUDA BERSAMA WD

________________

Wanita jika dah masuk umur 30an, harus jaga jaga dah tau. Jangan masa umur 40an baru kelam kabut nak jaga itu ini. .

Jika masa umur 30an, dah berjaga nanti masa masuk 40an, kita just maintainkan aje. Tapiii kaklin tak katalah, yang umur 40an 50an dah terlambat. Masih ada masa lagi tau. Cuma jika dijaga dari awal, kan lagi senang kat uolss. .

Cam acik ni, dah 50an, tapii masih ada perasaan nak jaga penampilan. Kemonnnn gaisss perempuan kan😂. .

Kalo dulu wajah kurang seri. Pipi cam dah kendur. Kedut dah mula menyinggah hebat. 
Sib baikkk ada krim WD ni. Zapp zapp calit ajeee. Maintain punya maintain..wahhh makin tegang anjal dan nampak lebih awet muda. .

Ehh nanti tak pasal pasal korang yang umur awal 40an ni pun akak ni boleh kalahkan tau😅 .

Jum grab wd dengan harga promo jimat 20 untuk 1 unit. .

#AwetMuda #womendesiree #calitanmagis #calitcalitcantikkk #AwetMuda #cantikcaramudah #halaljakim #luluskkm #anjal #tegang #cerahsatubadan #rawatdalamanwanita #aurainsta #classbasicig #freepos #freegift #PromoWD #jimatrm20
12 0 4 hours ago
@wdec.lumut.perak Profile picture

@wdec.lumut.perak

Pengkalan Tentera Laut Diraja Malaysia ( navy based)

#WD PENGHAPUS JERAWAT.
=======================
.
"Pegang sini JERAWAT, pegang sana JERAWAT, setiap sudut ada jer JERAWAT."
.
"Taktau sebab apa, puas dah cuba produk itu ini, tapi keadaan masih sama, kang kalau dibiarkan akan bertambah teruk pulak keadaannya nanti, stressssnya." 😣
.
"Tapi nasib baik la kenal dan tergerak hati untuk cuba krim #WomenDesiree, produk yang sedang hangat diperkatakan sekarang. Boleh awet muda pulak tu." 😍
.
"WD pakar kecantikan yg menggunakan revolusi Bio Teknologi Nano. Pantas meresap 12 kali ganda ke bawah lapisan kulit. WD ni juga krim MULTIFUNGSI, sebab 1 krim boleh membantu merawat pelbagai masalah wajah."
.
"Sekarang jerawat kat muka dah semakin berkurang. Happy sangat-sangat. Terima kasih WD." ❤
.
👉🏻CALIT PADA NADI, EFFECT SATU BODY.👈🏻
.
=====================
.
Nak info@order, jom wssp Mimi
. ↪️www.wasap.my/6011-10878063
.
#WD #WomenDesireeEssentialCream
#FormulaTerbaru #TripleAdvance #WDTA
#BeliDuaJimatRM40
#FreePostage #FreeGift 😍 #FreeGuide
#Calit_Pada_Nadi_Effect_Satu_Body 👍
#DianaAdleesyaBeauty 💁🏻 #Original💯%

#WD PENGHAPUS JERAWAT.
=======================
.
"Pegang sini JERAWAT, pegang sana JERAWAT, setiap sudut ada jer JERAWAT."
.
"Taktau sebab apa, puas dah cuba produk itu ini, tapi keadaan masih sama, kang kalau dibiarkan akan bertambah teruk pulak keadaannya nanti, stressssnya." 😣
.
"Tapi nasib baik la kenal dan tergerak hati untuk cuba krim #WomenDesiree, produk yang sedang hangat diperkatakan sekarang. Boleh awet muda pulak tu." 😍
.
"WD pakar kecantikan yg menggunakan revolusi Bio Teknologi Nano. Pantas meresap 12 kali ganda ke bawah lapisan kulit. WD ni juga krim MULTIFUNGSI, sebab 1 krim boleh membantu merawat pelbagai masalah wajah."
.
"Sekarang jerawat kat muka dah semakin berkurang. Happy sangat-sangat. Terima kasih WD." ❤
.
👉🏻CALIT PADA NADI, EFFECT SATU BODY.👈🏻
.
=====================
.
Nak info@order, jom wssp Mimi
. ↪️www.wasap.my/6011-10878063
.
#WD #WomenDesireeEssentialCream
#FormulaTerbaru #TripleAdvance #WDTA
#BeliDuaJimatRM40
#FreePostage #FreeGift 😍 #FreeGuide
#Calit_Pada_Nadi_Effect_Satu_Body 👍
#DianaAdleesyaBeauty 💁🏻 #Original💯%
1 0 4 hours ago
@women.desiree.official Profile picture

@women.desiree.official

Nah, kekju dah mudahkan cara korang nak cantik. #RahsiaSakti nenek kebayan semua ada dalam 1 botol nie hiks! 😆

Lepas nie jangan bagi alasan lagi takde masa untuk jaga kecantikan diri sendiri.

WD ni memang nampak kecik cinonet. Tapi khasiat dan kebaikan dia luar biasa. Menegangkan, mencerahkan, menganjalkan dan awet muda.
Bantu rawat dalaman dan luaran. Mudah je calit dekat 3 point nadi utama. Simple je calit calit settle. Calit sikit tapi cover satu body!

Nak cantik dan menawan bak bidadari? Calit lahh women desiree triple advance, pasti muka kembali berseri seri.

Nah, kekju dah mudahkan cara korang nak cantik. #RahsiaSakti nenek kebayan semua ada dalam 1 botol nie hiks! 😆

Lepas nie jangan bagi alasan lagi takde masa untuk jaga kecantikan diri sendiri.

WD ni memang nampak kecik cinonet. Tapi khasiat dan kebaikan dia luar biasa. Menegangkan, mencerahkan, menganjalkan dan awet muda. 
Bantu rawat dalaman dan luaran. Mudah je calit dekat 3 point nadi utama. Simple je calit calit settle. Calit sikit tapi cover satu body!

Nak cantik dan menawan bak bidadari? Calit lahh women desiree triple advance, pasti muka kembali berseri seri.
10 1 4 hours ago
@wd_officialmelaka Profile picture

@wd_officialmelaka

Krim ni bukan untuk yang muda muda je tapi untuk warga emas semua boleh pakai. Tak kesah dah lanjut usia ke tapi still nak nampak muda, wdta boleh bantu
.
Sebab salah satu fungsi krim ni untuk ANTI AGING ataupon awet muda. Yang mana nak nampak 10tahun lebih muda wajib cuba
.
Ada yang bagi feedback umo 50 ingatkan kulit dah kendur, muka dah nampak tua tapi lepas berjodoh dgn wdta, pipi makin anjal toink toink mcm cucuk botox. Naseb takde tuduh guna susuk 😝
.
Haaa, yang mana nak awets muda tu jangan lupa calit wdta okeh lepas bangun pagi. Kata nak kulit suploh tahun muda kann, kena rajin calit okeyy
.
Janji tau jangan curang! Setia dgn krim wdta ni lain sangat perubahan dia
.
.
#womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore

Krim ni bukan untuk yang muda muda je tapi untuk warga emas semua boleh pakai. Tak kesah dah lanjut usia ke tapi still nak nampak muda, wdta boleh bantu
.
Sebab salah satu fungsi krim ni untuk ANTI AGING ataupon awet muda. Yang mana nak nampak 10tahun lebih muda wajib cuba
.
Ada yang bagi feedback umo 50 ingatkan kulit dah kendur, muka dah nampak tua tapi lepas berjodoh dgn wdta, pipi makin anjal toink toink mcm cucuk botox. Naseb takde tuduh guna susuk 😝
.
Haaa, yang mana nak awets muda tu jangan lupa calit wdta okeh lepas bangun pagi. Kata nak kulit suploh tahun muda kann, kena rajin calit okeyy
.
Janji tau jangan curang! Setia dgn krim wdta ni lain sangat perubahan dia
.
.
 #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore
0 0 5 hours ago
@wdta_beautysecret Profile picture

@wdta_beautysecret

Cust ni memang tak nak rugi 😍 baru je order terus payment booking 5 unit wd . ye la Jimat Rm100 kot untuk 5 unit . bila dah beli mase promosi tamat nanti rugi pulak Rm100 kan .
So sementara masih promosi terus dia grab lagiii sebab dah sesuai dan suka sangat dengan wd . alhamdulillah 😍
.
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
.Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865
#womendesiree #womendesire #womendesireeessentialcream #wdec #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib #codipoh #wdipohperak

Cust ni memang tak nak rugi 😍 baru je order terus payment booking 5 unit wd . ye la Jimat Rm100 kot untuk 5 unit . bila dah beli mase promosi tamat nanti rugi pulak Rm100 kan . 
So sementara masih promosi terus dia grab lagiii sebab dah sesuai dan suka sangat dengan wd . alhamdulillah 😍
.
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
.Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0179586865 
#womendesiree #womendesire  #womendesireeessentialcream  #wdec  #womendesireipoh #wdipoh #wdtaipoh #womendesirehq #wdbeauty #adleesyabeautyipoh #adleesyabeautyhq #wdtaperak #womendesireperak #wdperak #wdcodperak #wdcodipoh #womendesirecodipoh #womendesireipoh #krimajaib  #codipoh #wdipohperak
2 0 6 hours ago
@womendesiree.co Profile picture

@womendesiree.co

Petang hari macam ni dapat pekena kopi ngan pisang goreng panas memang layannn
-
Jangan risau pengguna wdta boleh je minum kopi tapi wajah tetap berseri. Best kan? ☺
-
👍Takde pantang larang
👍Takde bahan terlarang
👍Hanya calit dinadi dan ulang
-
Nak hilangkan jerawat?
Nak hilangkan jeragat?
Nak hilangkan parut?
Nak cerahkan kulit?
Nak kecilkan pori?
Nak lembapkan kulit?
Nak tegangkan kulit?
Nak awet muda?
-
InshaAllah wd dapat bantu selesaikan masalah awak semua. Ajommmm lekas klik link kat atas tu. Kakhana nak bagi harga special 😘
-
#wd #womendesiree #wdta #wdtamurah #wdtasale #awetmuda #skinglowing #whitening #rejuvenating #vshape #antiaging #firming #rahsiaawetmuda #kulitkusam #jerawatkronik #parutjerawat #antiscar #frackels #jeragat #jeragatkronik #wdtajohor #wdtakulai #wdtasenai #wdtaskudai #wdtatampoi #wdtakempas #wdtabandarbaruuda #wdtasingapore #wdtabatam

Petang hari macam ni dapat pekena kopi ngan pisang goreng panas memang layannn
-
Jangan risau pengguna wdta boleh je minum kopi tapi wajah tetap berseri. Best kan? ☺
-
👍Takde pantang larang
👍Takde bahan terlarang
👍Hanya calit dinadi dan ulang
-
Nak hilangkan jerawat?
Nak hilangkan jeragat?
Nak hilangkan parut?
Nak cerahkan kulit?
Nak kecilkan pori?
Nak lembapkan kulit?
Nak tegangkan kulit?
Nak awet muda?
-
InshaAllah wd dapat bantu selesaikan masalah awak semua. Ajommmm lekas klik link kat atas tu. Kakhana nak bagi harga special 😘
-
#wd #womendesiree #wdta #wdtamurah #wdtasale #awetmuda #skinglowing #whitening #rejuvenating #vshape #antiaging #firming #rahsiaawetmuda #kulitkusam #jerawatkronik #parutjerawat #antiscar #frackels #jeragat #jeragatkronik #wdtajohor #wdtakulai #wdtasenai #wdtaskudai #wdtatampoi #wdtakempas #wdtabandarbaruuda #wdtasingapore #wdtabatam
110 0 6 hours ago
@wdta_setapak_kualalumpur Profile picture

@wdta_setapak_kualalumpur

MASYA ALLAH, BARU PAKAI 3 BOTOL NI UOLS😱UMUR 53 TAHUN DAH NAMPAK MACAM 40AN!
.
.
Memang TERBAIK!
.
.
Boleh buat orang yang tengok kunyah henponn nihh.😆 ni la RAHSIA awet muda cara paling MUDAH. .
.
Korang tengok perubahan demi perubahan akak ni.
.
☑️Pipi makin anjal.
☑️Kulit makin tegang
☑️Muka v shape, runcingggg
☑️Awet muda
.
.
Ini baru konsisten 2 bulan hokeyyy. Zat zat herba dalam krim wd ni dah merawat dalaman, bina sel sel kulit baru, buang toksin dalam badan.
.
.
Cemana kalau 2 tahunn😳 memang JIMAT berbaloi calit gini. Walaupun krim kecikk, tapi kesan dapat 1 badan.
.
Korang nak tau apa RAHSIA yang akak ni buat dengan wd?
.
.
Ajommm wasap kak bib .Tekan je link wasap kat bio IG ya 😘
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #MaryKayShahAlam #skincareroutine #awetmuda #NakCantik

MASYA ALLAH, BARU PAKAI 3 BOTOL NI UOLS😱UMUR 53 TAHUN DAH NAMPAK MACAM 40AN!
.
.
Memang TERBAIK!
.
.
Boleh buat orang yang tengok kunyah henponn nihh.😆 ni la RAHSIA awet muda cara paling MUDAH. .
.
Korang tengok perubahan demi perubahan akak ni.
.
☑️Pipi makin anjal.
☑️Kulit makin tegang
☑️Muka v shape, runcingggg
☑️Awet muda
.
.
Ini baru konsisten 2 bulan hokeyyy. Zat zat herba dalam krim wd ni dah merawat dalaman, bina sel sel kulit baru, buang toksin dalam badan.
.
.
Cemana kalau 2 tahunn😳 memang JIMAT berbaloi calit gini. Walaupun krim kecikk, tapi kesan dapat 1 badan.
.
Korang nak tau apa RAHSIA yang akak ni buat dengan wd?
.
.
Ajommm wasap kak bib .Tekan je link wasap kat bio IG ya 😘
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax  #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #MaryKayShahAlam #skincareroutine #awetmuda #NakCantik
1 0 6 hours ago
@womendesire_bysha Profile picture

@womendesire_bysha

🔥 TIPS PENGGUNAAN WD ❗ - 🍭 Untuk penyerapan yang lebih cepat. Pastikan sapuan krim anda *melawan arah jam*. . 🍭 Guna *selepas mandi*, kerana di waktu itu , liang2 roma masih terbuka. . 🍭 *Minum air 3liter setiap hari* untuk memastikan proses pembuangan toksin dapat di lakukan secara maksima. . 🍭 Ambillah makanan yang sihat untuk dapatkan tubuh badan yg sihat. . 🍭 Pastikan penggunaan WD adalah *konsisten,2kali setiap hari* untuk mendapatkan KESAN YANG OPTIMA. . 🍭 Kawasan wajib sapuan ialah di *NADI TANGAN, NADI LEHER DAN BAHAGIAN ARI2 (RAHIM)* -

P/S: Kesan seawal SATU MINGGU PENGGUNAAN Tetapi untuk hasil yang KETARA yang bakal membuat anda tersenyum bahagia..pastinya selepas 3Botol PENGGUNAAN WD. .

#wdtips #calitcalitcantikkk #calitanmagis #womendesiree #tegang #ANJAL #cerahsatubadan #AwetMuda #PromoWD #freepos #freegift #aurainsta #classbasicig #luluskkm #halaljakim #cantikdalamancantikluaran

🔥 TIPS PENGGUNAAN WD ❗ - 🍭 Untuk penyerapan yang lebih cepat. Pastikan sapuan krim anda *melawan arah jam*. . 🍭 Guna *selepas mandi*, kerana di waktu itu , liang2 roma masih terbuka. . 🍭 *Minum air 3liter setiap hari* untuk memastikan proses pembuangan toksin dapat di lakukan secara maksima. . 🍭 Ambillah makanan yang sihat untuk dapatkan tubuh badan yg sihat. . 🍭 Pastikan penggunaan WD adalah *konsisten,2kali setiap hari* untuk mendapatkan KESAN YANG OPTIMA. . 🍭 Kawasan wajib sapuan ialah di *NADI TANGAN, NADI LEHER DAN BAHAGIAN ARI2 (RAHIM)* -

P/S: Kesan seawal SATU MINGGU PENGGUNAAN Tetapi untuk hasil yang KETARA yang bakal membuat anda tersenyum bahagia..pastinya selepas 3Botol PENGGUNAAN WD. .

#wdtips #calitcalitcantikkk #calitanmagis #womendesiree #tegang #ANJAL #cerahsatubadan #AwetMuda #PromoWD #freepos #freegift #aurainsta #classbasicig #luluskkm #halaljakim #cantikdalamancantikluaran
16 0 7 hours ago
@womendesiree.fara Profile picture

@womendesiree.fara

KANDUNGAN DALAM WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM.
.
EKSTRAK PUERARIA MIRIFICA.
✔ Bertindak sebagai penstabil hormon estrogen.
.
EKSTRAK AKAR TREE PEONY.
✔ Bertindak sebagai antibodi untuk mengeluarkan toksik dari badan.
.
ARBUTIN.
✔ Ekstrak berberry yang boleh mencerahkan kulit serta sebagai agen anti penuaan.
.
EKSTRAK AKAR SCUTELLARIA BAICALENSIS.
✔ Menyerap sinaran UV serta melindungi anda dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat.
.
CETEARYL GLUCOSIDE.
✔ Menjaga kelembapan kulit dari kering.
.
GLYCERIN.
✔ Mengurangkan kesan parut pada kulit.
.
#womendesiree

KANDUNGAN DALAM WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM.
.
EKSTRAK PUERARIA MIRIFICA.
✔ Bertindak sebagai penstabil hormon estrogen.
.
EKSTRAK AKAR TREE PEONY.
✔ Bertindak sebagai antibodi untuk mengeluarkan toksik dari badan.
.
ARBUTIN.
✔ Ekstrak berberry yang boleh mencerahkan kulit serta sebagai agen anti penuaan.
.
EKSTRAK AKAR SCUTELLARIA BAICALENSIS.
✔ Menyerap sinaran UV serta melindungi anda dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat.
.
CETEARYL GLUCOSIDE.
✔ Menjaga kelembapan kulit dari kering.
.
GLYCERIN.
✔ Mengurangkan kesan parut pada kulit.
.
#womendesiree
2 0 7 hours ago
@wdec_my Profile picture

@wdec_my

❤ TAK SIA-SIA JADI "PUNGGUK" YANG SETIA ❤

Hasil mencalit Women Desiree tanpa jemu hingga sekarang tadaaaa. Ehhh memang tak mampu nak jemu pun coz 15 saat siap 1x calit

Uols tengok la. Memang tercabar habis kikiki

Kalau dulu pipi tembam cam apam gitew. Takleh nak wat apa. Kini V-Shape sudah pipi. WD memang penyelamat. Mood pun stabil je takde nak meroyan pelik-pelik

Ni la #FreelanceModel yang menjadi pengguna setia WD tau sebab manfaat WD terlalu wowww untuk wanita dari atas sampai bawah

Dok selfie dengan anak murid ramai tertipu tau ingatkan sebaya

Honestly WD memang superbbb power untuk kekal anjal, cantik & awet muda
.
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
.Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0136460547
#womendesiree #womendesire #womendesireeessentialcream #wdec

❤ TAK SIA-SIA JADI "PUNGGUK" YANG SETIA ❤

Hasil mencalit Women Desiree tanpa jemu  hingga sekarang tadaaaa. Ehhh memang tak mampu nak jemu pun coz 15 saat siap 1x calit

Uols tengok la. Memang tercabar habis kikiki

Kalau dulu pipi tembam cam apam gitew. Takleh nak wat apa. Kini V-Shape sudah pipi. WD memang penyelamat. Mood pun stabil je takde nak meroyan pelik-pelik

Ni la #FreelanceModel yang menjadi pengguna setia WD tau sebab manfaat WD terlalu wowww untuk wanita dari atas sampai bawah

Dok selfie dengan anak murid ramai tertipu tau ingatkan sebaya

Honestly WD memang superbbb power untuk kekal anjal, cantik & awet muda
.
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
.Nak grab #KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bawah ⤵

whatsapp 0136460547
#womendesiree #womendesire  #womendesireeessentialcream  #wdec
2 0 7 hours ago
@wdecbeauty_official Profile picture

@wdecbeauty_official

Bile customer kongsi gambar perubahan kulit dulu dan selepas 9bulan pakai WD. .
.
Punyelah kekju teruja. Kalau tangan boleh masuk dalam fon. Memang kekju cubit cubit pipi dorang tu. Hihi. .
.
Perubahan paling senang korang nak nampak jelas. Senang je. Sebab kekadang kite ni tak perasan perubahan yang berlaku kat diri kite. .
.
Sebelum pakai produk. Korang snap sesiap gambar. Lepas sebulan pakai. Snap lagi. Lepastu cube combined gambar dulu dan sekarang. .
.
Tak banyak. Sikit pun mesti kulit akan berubah. Percayalahhhhh. 😍
.
Promosi masih berjalan ni tapi bakal tamat bila-bila masa je dah
.
Whatsapp sekarang 0183749962 atau klik link di bio 😊

Bile customer kongsi gambar perubahan kulit dulu dan selepas 9bulan pakai WD. .
.
Punyelah kekju teruja. Kalau tangan boleh masuk dalam fon. Memang kekju cubit cubit pipi dorang  tu. Hihi. .
.
Perubahan paling senang korang nak nampak jelas. Senang je. Sebab kekadang kite ni tak perasan perubahan yang berlaku kat diri kite. .
.
Sebelum pakai produk. Korang snap sesiap gambar. Lepas sebulan pakai. Snap lagi. Lepastu cube combined gambar dulu dan sekarang. .
.
Tak banyak. Sikit pun mesti kulit akan berubah. Percayalahhhhh. 😍
.
Promosi masih berjalan ni tapi bakal tamat bila-bila masa je dah
.
Whatsapp sekarang 0183749962 atau klik link di bio 😊
6 1 7 hours ago
@999_malaysia Profile picture

@999_malaysia

🇲🇾
Wee witttt- KULIT KEMBALI ANJAL MACAM 40AN

Akak ni baru guna 2 botol. Tapi cher tengok pipi tu...naik tinggi sangat..toink toink gitu.

Penangan extrak #Pueraria Mirifiça dalam WD tu memang menakjubkan. Boleh tegang pipi kendur. Walau dah 53 tahun tapi tengok apa krim AJAIB ni dah buat...10 tahun lebih MUDA tau.

Nak AWET MUDA dan nak arga RUNTUH cepat wassap kami di 0193222575 dan follow kami di @adleesyabeauty_kl.
@adleesyabeauty_kl.

#wd # wdta
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #skincaremalaysia #ajimaura #skincare

🇲🇾
Wee witttt- KULIT KEMBALI ANJAL MACAM 40AN

Akak ni baru guna 2 botol. Tapi cher tengok pipi tu...naik tinggi sangat..toink toink gitu.

Penangan extrak #Pueraria Mirifiça dalam WD tu memang menakjubkan. Boleh tegang pipi kendur. Walau dah 53 tahun tapi tengok apa krim AJAIB ni dah buat...10 tahun lebih MUDA tau.

Nak AWET MUDA dan nak arga RUNTUH cepat wassap kami di 0193222575 dan follow kami di @adleesyabeauty_kl.
@adleesyabeauty_kl.

#wd # wdta
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang  #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore  #skincaremalaysia #ajimaura #skincare
30 0 7 hours ago
@womendesire_bysha Profile picture

@womendesire_bysha

Serius la wehhhh, .

Guna WD boleh tetiba transform jadi abam KPOP camni. 😅 .

Ok jangan salah faham tau, karang ada abam abam yang kat luar tu memang lahir kulit gelap tetiba request nak kulit k pop memang pitammmm den nak jawap. .

Sebenarnya abam yang guna WD secara tak sengaja bertukar jadi KPOP sebab memang kulit dia azali dah memang cerah. Cuma mungkin sebab dah bertambah usia, kolagen semulajadi dah berhenti support untuk tubuh badan. Mudah la kulit kita sunburn dan gelap dari tona kulit asal,kulit pipi kendur dan sebagainya. .

Sekarang lepas calit calit WD kat 3 point nadi utama. Nah tengokkkk lah hasilnya apabila dalaman kita boleh mengaktifkan kembali. jaringan kolagen dan membina sel sel baru. .

Yerlah dalam kandungan bahan WD kan ada Niacinamade, Gluthathion dan Arbutin yang mampu melindung dari sinar UV,tinggi antioksida dan mampu mencerahkan kulit dari dalam. .

Dapatlahhh Kulit macam muda muda duluu. .

Bukan takat kulit jer cerah, Postur muka berbentuk cantik tegang dan anjal. Malah bibir pon pinkishhh uolss. .

Haihhhh rasa lepas ni, lagi tersorokk lah WD kekakakk kita. Tak bagi cik husben kembali muda, takut terancammm😆 .

#dealeradleesyabeauty #womendesiree #wdec #calitanmagis #Calitcalitteruscantik #cerahsatubadan #AwetMuda #ANJAL #tegang #MUDAH #halaljakim #kkm #freepos #freeGift #aurainsta #classbasicig #codmanjung #perak #brunei #indonesia

Serius la wehhhh, .

Guna WD boleh tetiba transform jadi abam KPOP camni. 😅 .

Ok jangan salah faham tau, karang ada abam abam yang kat luar tu memang lahir kulit gelap tetiba request nak kulit k pop memang pitammmm den nak jawap. .

Sebenarnya abam yang guna WD secara tak sengaja bertukar jadi KPOP sebab memang kulit dia azali dah memang cerah. Cuma mungkin sebab dah bertambah usia, kolagen semulajadi dah berhenti support untuk tubuh badan. Mudah la kulit kita sunburn dan gelap dari tona kulit asal,kulit pipi kendur dan sebagainya. .

Sekarang lepas calit calit WD kat 3 point nadi utama. Nah tengokkkk lah hasilnya apabila dalaman kita boleh mengaktifkan kembali. jaringan kolagen dan membina sel sel baru. .

Yerlah dalam kandungan bahan WD kan ada Niacinamade, Gluthathion dan Arbutin yang mampu melindung dari sinar UV,tinggi antioksida dan mampu mencerahkan kulit dari dalam. .

Dapatlahhh Kulit macam muda muda duluu. .

Bukan takat kulit jer cerah, Postur muka berbentuk cantik tegang dan anjal. Malah bibir pon pinkishhh uolss. .

Haihhhh rasa lepas ni, lagi tersorokk lah WD kekakakk kita. Tak bagi cik husben kembali muda, takut terancammm😆 .

#dealeradleesyabeauty #womendesiree  #wdec #calitanmagis #Calitcalitteruscantik #cerahsatubadan #AwetMuda #ANJAL #tegang #MUDAH #halaljakim #kkm #freepos #freeGift #aurainsta #classbasicig #codmanjung #perak #brunei #indonesia
12 0 7 hours ago
15 3 8 hours ago

Top #womendesiree posts

@erda_watie79 Profile picture

@erda_watie79

APA ITU KRIM #WDTA?
WDTA ialah krim kecantikan yang menggunakan revolusi Bio Teknologi Nano. Krim ini sudah berada selama 5 tahun di dalam pasaran Malaysia, Indonesia, Brunei dan merata lagi negara dan ia masih lagi mempunyai permintaan yang sangat tinggi dari pengguna.

WDTA ini fungsi dia pantas menyerap 12 kali
ganda ke bawah lapisan kulit terus ke pembuluh darah untuk membuang toksin dalam tubuh
badan kita, cuci darah kotor yang boleh membawa penyakit dalam tubuh badan dan
mengaktifkan sel sel baru serta membuang sel sel kulit mati supaya kulit tampak lebih segar
dan berseri.
Jangan tak percaya, WDTA ni juga ada bauan levendar yang boleh menghilangkan stress. So kalau stress, bau je. Hilang terus!
Hampir semua pengguna WDTA ini telah mengalami dan merasai perubahan pada diri sendiri untuk tampil lebih cantik dan yakin pada diri sendiri.
Yang penting, kena konsisten pakai dan ikut tips yang telah diberi okeyyy.

#womendesiree
#calitcalitcantik
#3nadi
#teamAFviral0521

APA ITU KRIM #WDTA? 
WDTA ialah krim kecantikan yang menggunakan revolusi Bio Teknologi Nano. Krim ini sudah berada selama 5 tahun di dalam pasaran Malaysia, Indonesia, Brunei dan merata lagi negara dan ia masih lagi mempunyai permintaan yang sangat tinggi dari pengguna.

WDTA ini fungsi dia pantas menyerap 12 kali 
ganda ke bawah lapisan kulit terus ke pembuluh darah untuk membuang toksin dalam tubuh 
badan kita, cuci darah kotor yang boleh membawa penyakit dalam tubuh badan dan 
mengaktifkan sel sel baru serta membuang sel sel kulit mati supaya kulit tampak lebih segar 
dan berseri. 
Jangan tak percaya, WDTA ni juga ada bauan levendar yang boleh menghilangkan stress. So kalau stress, bau je. Hilang terus! 
Hampir semua pengguna WDTA ini telah mengalami dan merasai perubahan pada diri sendiri untuk tampil lebih cantik dan yakin pada diri sendiri. 
Yang penting, kena konsisten pakai dan ikut tips yang telah diberi okeyyy.

#womendesiree
#calitcalitcantik
#3nadi
#teamAFviral0521
231 84 12 April, 2019
@wd_womendesiree_kl Profile picture

@wd_womendesiree_kl

"Alhamdulillah, Nasib baik tidak terlepas order SET KOMBO SEMANIS CINTA ini"

Begitulah terujanya customers kak ana dengan set kombo semanis cinta ini. Katanya set ini memberi energy energetic super duper atromen superman dan entah apa-apa man lagi bagi nak gambarkan betapa syookknyee powernya bila dapat guna set kombo semanis cinta ni. 😍😂 Bagi wanita yang diluar sana yang belum lagi merasai kepoweran ini lebih baik grab cepat sebelum stok set kombo semanis cinta ini kehabisan lagi.
Ajommm kita mencuba sama - sama CantikMudaJelita luar dan dalam 👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak
#DealerAdleesyaBeauty
#malaybeautyfeedback #WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore

"Alhamdulillah, Nasib baik tidak terlepas order SET KOMBO SEMANIS CINTA ini"

Begitulah terujanya customers kak ana dengan set kombo semanis cinta ini. Katanya set ini memberi energy energetic super duper atromen  superman dan entah apa-apa man lagi bagi nak gambarkan betapa syookknyee powernya bila dapat guna set kombo semanis cinta ni. 😍😂 Bagi wanita yang diluar sana yang belum lagi merasai kepoweran ini lebih baik grab cepat sebelum stok set kombo semanis cinta ini kehabisan lagi. 
Ajommm kita mencuba sama - sama CantikMudaJelita luar dan dalam 👇
http://CantikMudaJelita.wasap.my
http://CantikMudaJelita.wasap.my

#WDGombak 
#DealerAdleesyaBeauty
#malaybeautyfeedback #WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
110 10 19 February, 2019
@beby_toratora Profile picture

@beby_toratora

mohon follow @akukanazza guys .
women desire untuk lelaki dn wanita tau .
WD adalah sejenis krim kecantikan yang paling RARE dan LUAR BIASA ❤️ Ia menggunakan revolosi kecantikan terkini iaitu Bio Teknologi Nano yang membuatkan molekulnya sangat halus sehingga mampu meresap jauh ke bawah epidermis kulit untuk tujuan membina sel sel baru dan menguatkan kembali sel jaringan kolagen.
Sebab penyerapan krim WD yang sangat pantas, ianya mampu membuatkan kulit wajah tegang sepantas dua minit jika di sapu di permukaan kulit Penggunaan produk WD tahan untuk 1 bulan penggunaan dan angat selamat di gunakan. 📲 0163273793
📲 0163273793
📲 0163273793
.
Atau .

Boleh folo IG👇 https://instagram.com/akukanazza

Folo FB👇
https://www.facebook.com/azriah.mohd.azmir
.
www.wasap.my/6016327393/wd

#akukanazza #wd #wdta #womendesiree #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #eyebaghilang #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #lelaki_perempuanguna #codjelebu #dealernegerisembilan #terapi_aura #skincaremalaysia #skincare #wdlovers #krimawetmuda #krimtegang #krimcerah #cerah1body #menganjal #mencerah #menegang #adlesyaabeauty8

mohon follow @akukanazza guys .
women desire untuk lelaki dn wanita tau .
WD adalah sejenis krim kecantikan yang paling RARE dan LUAR BIASA ❤️ Ia menggunakan revolosi kecantikan terkini iaitu Bio Teknologi Nano yang membuatkan molekulnya sangat halus sehingga mampu meresap jauh ke bawah epidermis kulit untuk tujuan membina sel sel baru dan menguatkan kembali sel jaringan kolagen. 
Sebab penyerapan krim WD yang sangat pantas, ianya mampu membuatkan kulit wajah tegang sepantas dua minit jika di sapu di permukaan kulit Penggunaan produk WD tahan untuk 1 bulan penggunaan dan angat selamat di gunakan. 📲 0163273793
📲 0163273793
📲 0163273793
.
Atau .

Boleh folo IG👇 https://instagram.com/akukanazza

Folo FB👇
https://www.facebook.com/azriah.mohd.azmir
. 
www.wasap.my/6016327393/wd

#akukanazza #wd #wdta #womendesiree #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #eyebaghilang #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang  #lelaki_perempuanguna #codjelebu #dealernegerisembilan #terapi_aura #skincaremalaysia #skincare #wdlovers #krimawetmuda #krimtegang #krimcerah #cerah1body #menganjal  #mencerah #menegang #adlesyaabeauty8
1,601 19 9 August, 2019
@h2tbeautyshop Profile picture

@h2tbeautyshop

Waktu terbaik untuk calit WD ialah selepas mandi.

Kenapa? 💗Sebab lepas mandi liang pori kita masih terbuka, jadi senang untuk zat-zat dalam WD untuk meresap ke dalam badan kita melalui kulit. 💗Dapat jimat WD tau. Bila calit WD lepas mandi, kulit kita masih lembap, jadi calit sikit je dah rata. Krim WD cepat meresap dalam kulit kita. Jadi, bila calit masa kulit kering, potensi untuk kita calit lebih banyak tu tinggi sebab kita akan rasa tak puas calit sikit aje. 💗Badan akan rasa segar dan aura positif dari ekstrak lavender dalam WD terus masuk kedalam badan kita.

Nak calit WD waktu lain boleh tak sis?

Kadang-kadang lepas mandi tu kita lupa nak calit WD. Boleh caiyunk, tak ada masalah. Tips tadi just sharing untuk uolls untuk jimatkan WD dan dalam masa yang sama bagi kesan WD tu semaksima yang mungkin.

Boleh letak satu WD dalam bilik air. Jadi lepas mandi tu boleh nampak WD depan mata, mesti tak lupa nak calit.

Kepada yang belum try lagi WD ni..meh meh whatsapp sis. Klik aje link di bio atas ☝

#womendesiree #womendesireetripleadvance #womendesireeessentialcream #krimhormon #krimhormonterbaik #calitcalitcantik #calitcalitkurus #krimkecantikan #krimpembesarpayudara #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #krimnanoteknologi #wdta #wdtashahalam #wdtabangi #wdtaklang #wdtasubang #adleesyabeauty #awetmuda #wdecshahalam #wdshahalam

Waktu terbaik untuk calit WD ialah selepas mandi.

Kenapa? 💗Sebab lepas mandi liang pori kita masih terbuka, jadi senang untuk zat-zat dalam WD untuk meresap ke dalam badan kita melalui kulit. 💗Dapat jimat WD tau. Bila calit WD lepas mandi, kulit kita masih lembap, jadi calit sikit je dah rata. Krim WD cepat meresap dalam kulit kita. Jadi, bila calit masa kulit kering, potensi untuk kita calit lebih banyak tu tinggi sebab kita akan rasa tak puas calit sikit aje. 💗Badan akan rasa segar dan aura positif dari ekstrak lavender dalam WD terus masuk kedalam badan kita.

Nak calit WD waktu lain boleh tak sis?

Kadang-kadang lepas mandi tu kita lupa nak calit WD. Boleh caiyunk, tak ada masalah. Tips tadi just sharing untuk uolls untuk jimatkan WD dan dalam masa yang sama bagi kesan WD tu semaksima yang mungkin.

Boleh letak satu WD dalam bilik air. Jadi lepas mandi tu boleh nampak WD depan mata, mesti tak lupa nak calit.

Kepada yang belum try lagi WD ni..meh meh whatsapp sis. Klik aje link di bio atas ☝

#womendesiree #womendesireetripleadvance #womendesireeessentialcream #krimhormon #krimhormonterbaik #calitcalitcantik #calitcalitkurus #krimkecantikan #krimpembesarpayudara #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #krimnanoteknologi #wdta #wdtashahalam #wdtabangi #wdtaklang #wdtasubang #adleesyabeauty #awetmuda #wdecshahalam #wdshahalam
530 1 26 November, 2018
@h2tbeautyshop Profile picture

@h2tbeautyshop

Memang shining berseri-seri sis kita ni kan.

Kulit kusam tak sekata lagi tu. Aduhai. Nampak tua dari usia sebenar. Malu nak jumpa rakan sebaya especially time reunion.

Jom kembalikan keyakinan diri dengan mula mencalit WDEC. Calit-calit ajer kat nadi tu..daaahhh siap.

Tak perlu shake.
Tak perlu bancuh.
Tak perlu telan pil.
Tak perlu berpantang.

WDEC buat urusan korang jadi lebih mudah. Joms uolls. Klik aje link di bio atas ☝

#womendesiree #womendesireetripleadvance #womendesireeessentialcream #krimhormon #krimhormonterbaik #calitcalitcantik #calitcalitkurus #krimkecantikan #krimpembesarpayudara #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #krimnanoteknologi #wdta #wdtashahalam #wdtabangi #wdtaklang #wdtasubang #adleesyabeauty #awetmuda #wdecshahalam #wdshahalam

Memang shining berseri-seri sis kita ni kan.

Kulit kusam tak sekata lagi tu. Aduhai. Nampak tua dari usia sebenar. Malu nak jumpa rakan sebaya especially time reunion.

Jom kembalikan keyakinan diri dengan mula mencalit WDEC. Calit-calit ajer kat nadi tu..daaahhh siap.

Tak perlu shake.
Tak perlu bancuh.
Tak perlu telan pil.
Tak perlu berpantang.

WDEC buat urusan korang jadi lebih mudah. Joms uolls. Klik aje link di bio atas ☝

#womendesiree #womendesireetripleadvance #womendesireeessentialcream #krimhormon #krimhormonterbaik #calitcalitcantik #calitcalitkurus #krimkecantikan #krimpembesarpayudara #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #krimnanoteknologi #wdta #wdtashahalam #wdtabangi #wdtaklang #wdtasubang #adleesyabeauty #awetmuda #wdecshahalam #wdshahalam
526 0 22 October, 2018
@h2tbeautyshop Profile picture

@h2tbeautyshop

HARGA WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE

Ni semua FREE POST & ada FREE GIFT tau. Bukan tu aje, nanti kita bagi guide secara terperinci selepas pembelian sebab krim WD ni banyak tempat boleh sapu 💗

Kalau grab 4 WD, lebih jimat, berbulan bulan tak perlu nak tambah stok. Kalau nak beli lebih dari 1 kongsi kongsi bgan mak, kakak, adik, kawan sepupu pun boleh. Jimat beramai ramai. 1 botol krim nya kalau sapu pada nadi sahaja, boleh tahan dalam 2 bulan.

Ada yang kata mahal, ada yang kata berbaloi. Bagi kita, berbaloi sangat sangat. WD bukan fokus setakat cantikkan, cerahkan, anjalkan & tegangkan muka, tapi badan dan dalaman sekali. WD juga boleh bantu kurangkan masalah berkaitan wanita seperti period tak stabil, senggugut, keputihan banyak, hormon tak balance dan lain lain. So oklah dengan harga tu. Siap diskaun RM40 kalau beli 2 krim!
Ok..nak beli klik link di bio kita ☝ cepat cepat ya. Jangan DM, nanti reply lambat.

#womendesiree #womendesireetripleadvance #womendesireeessentialcream #krimhormon #krimhormonterbaik #calitcalitcantik #calitcalitkurus #krimkecantikan #krimpembesarpayudara #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #krimnanoteknologi #wdta #wdtashahalam #wdtabangi #wdtaklang #wdtasubang #adleesyabeauty #awetmuda #wdecshahalam #wdshahalam

HARGA WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE

Ni semua FREE POST & ada FREE GIFT tau. Bukan tu aje, nanti kita bagi guide secara terperinci selepas pembelian sebab krim WD ni banyak tempat boleh sapu 💗

Kalau grab 4 WD, lebih jimat, berbulan bulan tak perlu nak tambah stok. Kalau nak beli lebih dari 1 kongsi kongsi bgan mak, kakak, adik, kawan sepupu pun boleh. Jimat beramai ramai. 1 botol krim nya kalau sapu pada nadi sahaja, boleh tahan dalam 2 bulan.

Ada yang kata mahal, ada yang kata berbaloi. Bagi kita, berbaloi sangat sangat. WD bukan fokus setakat cantikkan, cerahkan, anjalkan & tegangkan muka, tapi badan dan dalaman sekali. WD juga boleh bantu kurangkan masalah berkaitan wanita seperti period tak stabil, senggugut, keputihan banyak, hormon tak balance dan lain lain. So oklah dengan harga tu. Siap diskaun RM40 kalau beli 2 krim! 
Ok..nak beli klik link di bio kita ☝ cepat cepat ya. Jangan DM, nanti reply lambat.

#womendesiree #womendesireetripleadvance #womendesireeessentialcream #krimhormon #krimhormonterbaik #calitcalitcantik #calitcalitkurus #krimkecantikan #krimpembesarpayudara #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #krimnanoteknologi #wdta #wdtashahalam #wdtabangi #wdtaklang #wdtasubang #adleesyabeauty #awetmuda #wdecshahalam #wdshahalam
520 0 13 December, 2018
@wdec.official Profile picture

@wdec.official

Muar

Ini kak mis, kak mis duk hepi sangat ceghita pasal jeragatnya lesap lepas sesapu WDTA.
.
.
Pastu lak garis garis kedut halus kat muka pun dah hilang, pipi gebu gebas anjal kemain, toink toink sampai nyamuk pun boleh terpelanting kalau silap landing.
.
.
Syok kan?
.
.
Pureria mirifica punya penangan memang boleh menganjalkan, logik la kalau sapu WDTA je pun dapat hasil cenggitu.
.
.
Plus, arbutin di dalamnya, menjadikan kak mis awet mude gittew. Tengok la kak mis kita ni, lepas cecalit dah macam anak dara semula da kann. Hihi.
.
.
Cik Jeragat tu plak, glutathione yang bantu pudarkan dan singkirkan dari muka kak mis.
.
.
Syok dak pakai WDTA?
.
.
Kandungan bahan yang superb, diadun mesra penuh kasih sayang oleh pengasasnya sendiri, memberikan auranya yang tersendiri. Sekali calit pun dah boleh jatuh cinta.
.
.
Meh join kak mis cecalit WDTA. Whatsapp Kak Hana untuk keterangan lanjut di 012-7350070 atau klik link di bio ⬆️.
.
.
#Wdec #WdecMuar #WdMuar #Wd #CodMuar #CodParitSulong #CodBakri #WomenDesiree #KrimKecantikan #Cantik #KulitCantik #Jerawat #AnjalkanKulit #KrimAwetMuda #MasalahPeriod #PeriodTidakTeratur #WomenDesireeEssentialCream #CalitCalitCantik #DealerDiperlukan #TeamShidaSaid #KrimKecantikan #Jeragat #KulitKusam #TestimoniWD

Ini kak mis, kak mis duk hepi sangat ceghita pasal jeragatnya lesap lepas sesapu WDTA.
.
.
Pastu lak garis garis kedut halus kat muka pun dah hilang, pipi gebu gebas anjal kemain, toink toink sampai nyamuk pun boleh terpelanting kalau silap landing.
.
.
Syok kan?
.
.
Pureria mirifica punya penangan memang boleh menganjalkan, logik la kalau sapu WDTA je pun dapat hasil cenggitu.
.
.
Plus, arbutin di dalamnya, menjadikan kak mis awet mude gittew. Tengok la kak mis kita ni, lepas cecalit dah macam anak dara semula da kann. Hihi.
.
.
Cik Jeragat tu plak, glutathione yang bantu pudarkan dan singkirkan dari muka kak mis.
.
.
Syok dak pakai WDTA?
.
.
Kandungan bahan yang superb, diadun mesra penuh kasih sayang oleh pengasasnya sendiri, memberikan auranya yang tersendiri. Sekali calit pun dah boleh jatuh cinta.
.
.
Meh join kak mis cecalit WDTA. Whatsapp Kak Hana untuk keterangan lanjut di 012-7350070 atau klik link di bio ⬆️.
.
.
#Wdec #WdecMuar #WdMuar #Wd #CodMuar #CodParitSulong #CodBakri #WomenDesiree #KrimKecantikan #Cantik #KulitCantik #Jerawat #AnjalkanKulit #KrimAwetMuda #MasalahPeriod #PeriodTidakTeratur #WomenDesireeEssentialCream #CalitCalitCantik #DealerDiperlukan #TeamShidaSaid #KrimKecantikan #Jeragat #KulitKusam #TestimoniWD
337 2 7 hours ago
@cunlawa Profile picture

@cunlawa

#infoematunz Nahh hadam kalau rajin. 7 manfaat kulit pisang yang wajib uols tahu sebelum humban ke tong sampah.

1. PARUT semakin pudar dengan cara gosok kulit pisang sampai kulit pisang jadi hitam. Biarkan sisa sisa kulit pisang melekat pada kulit berparut semalaman. Ulang setiap malam sebelum tidur.
.
2. GIGI semakin putih. Kulit pisang kaya dengan potassium, magnesium dan maganese yang dapat putihkan gigi secara semulajadi. Gosok selama 10 minit di permukaan gigi dan amalkan selalu.
.
3. KEDUT di wajah dapat dikurangkan. Kulit pisang ditekap dan digosok perlahan di bahagian celahan seperti dahi, bawah mata dan tepi bibir.
.
4. PSORIASIS mampu sembuh. Kulit pisang dapat melembabkan kulit dan kurangkan rasa gatal.
.
5. GIGITAN SERANGGA makin ok lepas kulit pisang digosok pada tempat gigitan. Hilangkan gatal dan kemerahan.
.
6. MASKER muka mujarab. Guna sudu untuk keluarkan putih pada kulit pisang. Campur dengan 1 sudu teh gula dan madu. Sapu ke muka dan biarkan 20 minit. Kemudian bilas dengan air suam.
.
7. JUS buahan yang sedap! Blend kulit pisang bersama buah lain. Lebih banyak nutrisi yang uols boleh dapat selain isi pisang tau.
.
.
Okke la rasanya tu aje, kalau ada manfaat lain, uols share je la kat komen ye. Tengss sudi baca, harap bermanfaat la ye 😘
.
#jomfollowEmaTunz #kulitraya #kulitcantik #jerawat #womendesiree #tripleadvance #ramadhan2019 #syawal2019 #bazarpaknil #teamaf #konfemlawa #petua #tipscantik

#infoematunz Nahh hadam kalau rajin. 7 manfaat kulit pisang yang wajib uols tahu sebelum humban ke tong sampah.

1. PARUT semakin pudar dengan cara gosok kulit pisang sampai kulit pisang jadi hitam. Biarkan sisa sisa kulit pisang melekat pada kulit berparut semalaman. Ulang setiap malam sebelum tidur.
.
2. GIGI semakin putih. Kulit pisang kaya dengan potassium, magnesium dan maganese yang dapat putihkan gigi secara semulajadi. Gosok selama 10 minit di permukaan gigi dan amalkan selalu.
.
3. KEDUT di wajah dapat dikurangkan. Kulit pisang ditekap dan digosok perlahan di bahagian celahan seperti dahi, bawah mata dan tepi bibir.
.
4. PSORIASIS mampu sembuh. Kulit pisang dapat melembabkan kulit dan kurangkan rasa gatal.
.
5. GIGITAN SERANGGA makin ok lepas kulit pisang digosok pada tempat gigitan. Hilangkan gatal dan kemerahan.
.
6. MASKER muka mujarab. Guna sudu untuk keluarkan putih pada kulit pisang. Campur dengan 1 sudu teh gula dan madu. Sapu ke muka dan biarkan 20 minit. Kemudian bilas dengan air suam.
.
7. JUS buahan yang sedap! Blend kulit pisang bersama buah lain. Lebih banyak nutrisi yang uols boleh dapat selain isi pisang tau.
.
.
Okke la rasanya tu aje, kalau ada manfaat lain, uols share je la kat komen ye. Tengss sudi baca, harap bermanfaat la ye 😘
.
#jomfollowEmaTunz #kulitraya #kulitcantik #jerawat #womendesiree #tripleadvance #ramadhan2019 #syawal2019 #bazarpaknil  #teamaf #konfemlawa #petua #tipscantik
247 34 29 May, 2019
@h2tbeautyshop Profile picture

@h2tbeautyshop

Sedih tak kalau usia kita masih muda tapi tetiba ada orang kita tak kenal panggil kita makcik. Dia ingat kita ni umur 30an padahal sebenarnya masih lagi 20an.

Orang perempuan lebih-lebih lagi yang dah kahwin nampak tua sebab pertama letih uruskan rumahtangga, kedua tak sempat nak jaga muka, ketiga badan dah berubah bentuk, keempat stress. Macam mana la lama-lama muka tak macam makcik!

Nak cantik bergetah awet muda dengan WDEC ni senang aje. Calit-calit je kat 3 point nadi dua kali sehari. Settle! Jimat masa & mudah. Tak payah nak bancuh-bancuh, shake-shake, telan-telan.

Yang kendur jadi anjal, yang kedut jadi tegang, jerawat jadi kecut, jeragat jadi pudar. Badan pun rasa ringan sebab WDEC merawat dari dalam, bukan luaran sahaja.

Cepat-cepat klik link dibio atas☝

#womendesiree #womendesireetripleadvance #womendesireeessentialcream #krimhormon #krimhormonterbaik #calitcalitcantik #calitcalitkurus #krimkecantikan #krimpembesarpayudara #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #krimnanoteknologi #wdta #wdtashahalam #wdtabangi #wdtaklang #wdtasubang #adleesyabeauty #awetmuda #wdecshahalam #wdshahalam

Sedih tak kalau usia kita masih muda tapi tetiba ada orang kita tak kenal panggil kita makcik. Dia ingat kita ni umur 30an padahal sebenarnya masih lagi 20an.

Orang perempuan lebih-lebih lagi yang dah kahwin nampak tua sebab pertama letih uruskan rumahtangga, kedua tak sempat nak jaga muka, ketiga badan dah berubah bentuk, keempat stress. Macam mana la lama-lama muka tak macam makcik!

Nak cantik bergetah awet muda dengan WDEC ni senang aje. Calit-calit je kat 3 point nadi dua kali sehari. Settle! Jimat masa & mudah. Tak payah nak bancuh-bancuh, shake-shake, telan-telan.

Yang kendur jadi anjal, yang kedut jadi tegang, jerawat jadi kecut, jeragat jadi pudar. Badan pun rasa ringan sebab WDEC merawat dari dalam, bukan luaran sahaja.

Cepat-cepat klik link dibio atas☝

#womendesiree #womendesireetripleadvance #womendesireeessentialcream #krimhormon #krimhormonterbaik #calitcalitcantik #calitcalitkurus #krimkecantikan #krimpembesarpayudara #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #krimnanoteknologi #wdta #wdtashahalam #wdtabangi #wdtaklang #wdtasubang #adleesyabeauty #awetmuda #wdecshahalam #wdshahalam
514 1 23 October, 2018