#workoutraya Instagram Photos & Videos

workoutraya - 36 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #workoutraya and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1215 hours
Average like
104.6
Average comment
5.3
Posts with video
13/36
Posts with photo
23/36

Hashtag Popularity

#elmoves : Resistance Band for some resistance. Time to put your arms on fire.
.
SAVE ↗️ ,TAG and SHARE this video with your friends, family, and buddy to ⬇️ .
12-15 reps / 40sec rest / 3-5 sets! (R/L=1)
.
1. Single arm row with knee drives
2. Alternating rotation
3. Stir the pot
4. Front raise to row
.
*you can get this resistance band from Lazada at around RM15-RM 20
.
#OkayGo #workoutraya #workout #resistanceworkout #girlspower #girls #senaman #exercise #activateyourcore #resistanceband #hiit #hiitworkout #activelife #activelifestyle #morningroutine #funworkout #fitness

#elmoves : Resistance Band for some resistance. Time to put your arms on fire.
.
SAVE ↗️ ,TAG and SHARE this video with your friends, family, and buddy to ⬇️ .
12-15 reps / 40sec rest / 3-5 sets! (R/L=1)
.
1. Single arm row with knee drives
2. Alternating rotation
3. Stir the pot
4. Front raise to row
.
*you can get this resistance band from Lazada at around RM15-RM 20
. 
#OkayGo #workoutraya #workout #resistanceworkout #girlspower #girls #senaman #exercise #activateyourcore #resistanceband #hiit #hiitworkout #activelife #activelifestyle #morningroutine #funworkout #fitness
104 8 27 June, 2019

#elmoves : Bench workout! Just want to add a little fun.
.
SAVE this Video↗️ ,TAG and SHARE this video with yoir friends, family, and buddy to ⬇️ .
12-15 reps / 40sec rest / 3-5 sets! (R/L=1)
.
1. Side steps
2. V sit with Heel tap
3. Up down Plank
4. Power Steps

#OkayGo #workoutraya #workout #partnerworkout #girlspower #girls #senaman #exercise #activateyourcore #partner #hiit #hiitworkout #activelife #activelifestyle #morningroutine #funworkout #fitness

#elmoves : Bench workout! Just want to add a little fun.
.
SAVE this Video↗️ ,TAG and SHARE this video with yoir friends, family, and buddy to ⬇️ .
12-15 reps / 40sec rest / 3-5 sets! (R/L=1)
.
1. Side steps
2. V sit with Heel tap
3. Up down Plank
4. Power Steps

#OkayGo #workoutraya #workout #partnerworkout #girlspower #girls #senaman #exercise #activateyourcore #partner #hiit #hiitworkout #activelife #activelifestyle #morningroutine #funworkout #fitness
188 19 25 June, 2019

#elmoves : Some Partner Core workout👭. Can you do the core workout and laughing with your partner at the same time?💗
YOU & WHO?
.
SAVE this Video↗️ ,TAG and Comment below who suppose to do with you ⬇️
.
10-12 reps / 45sec rest / 3-5 sets! (R/L=1)
.
1. Alternate leg raise
2. Seated knee tuck
3. V Sit Circle
4. Sit ups

#OkayGo #workoutraya #workout #partnerworkout #girlspower #girls #senaman #exercise #activateyourcore #partner #hiit #hiitworkout #activelife #activelifestyle #morningroutine #funworkout #fitness

#elmoves : Some Partner Core workout👭. Can you do the core workout and laughing with your partner at the same time?💗
YOU & WHO?
.
SAVE this Video↗️ ,TAG and Comment below who suppose to do with you ⬇️
.
10-12 reps / 45sec rest / 3-5 sets! (R/L=1)
.
1. Alternate leg raise
2. Seated knee tuck
3. V Sit Circle
4. Sit ups

#OkayGo #workoutraya #workout #partnerworkout #girlspower #girls #senaman #exercise #activateyourcore #partner #hiit #hiitworkout #activelife #activelifestyle #morningroutine #funworkout #fitness
147 7 24 June, 2019

Salam Jumaat. 🍃

Weekend ni mesti ramai dapat jemputan Open House kan? Kitorang Malam ni pun kitorang dah start beraya Alhamdulillah.

Mesti ade yang dah start berdiet.. Tapi jangan la sampai mengeluh, takut banyak makan and jangan la sampai tak nak pergi open house.😅😅
.
Open House ni untuk merapatkan lagi silaturahim antara kita semua. Makan tu nombor 2. Ok? So eat less and social more (bukan bersosial media more yea) 😂

#openhouse #eidmubarak #silaturahim #raya2019 #raya #selamatberaya #bondingtime #eat #friends #family #gathering #workoutraya

Salam Jumaat. 🍃

Weekend ni mesti ramai dapat jemputan Open House kan? Kitorang Malam ni pun kitorang dah start beraya Alhamdulillah.

Mesti ade yang dah start berdiet.. Tapi jangan la sampai mengeluh,  takut banyak makan and jangan la sampai tak nak pergi open house.😅😅
. 
Open House ni untuk merapatkan lagi silaturahim antara kita semua. Makan tu nombor 2. Ok? So eat less and social more (bukan bersosial media more yea) 😂

#openhouse #eidmubarak #silaturahim #raya2019 #raya #selamatberaya #bondingtime #eat #friends #family #gathering #workoutraya
233 8 21 June, 2019

#elmoves : Med Ball Core! 🏀
.
SAVE↗️, SHARE and TAG your friends, family for this core woekout. #OkayGo!
.
10-12 reps / 45sec rest / 3-4 sets! (R/L=1)
.
1. Alternate russian twist with press
2. Figures 8
3. Plank roll thru
4. Seated knee tuck pass under
5. Repeat
.
*Get anything you can as a weight ( water bottle or book, any ball or anything)
#OkayGo #fitness #healthy #fitgirl #fit #healthylifestyle #health #workoutraya #sister #life #love #live #senaman #senamraya #keepmoving #workoutpartner

#elmoves : Med Ball Core! 🏀
.
SAVE↗️, SHARE and TAG your friends, family for this core woekout. #OkayGo!
.
10-12 reps / 45sec rest / 3-4 sets! (R/L=1)
.
1. Alternate russian twist with press
2. Figures 8
3. Plank roll thru
4. Seated knee tuck pass under
5. Repeat
.
*Get anything you can as a weight ( water bottle or book, any ball or anything) 
#OkayGo #fitness #healthy  #fitgirl #fit #healthylifestyle #health #workoutraya #sister #life #love #live #senaman #senamraya #keepmoving #workoutpartner
141 3 19 June, 2019

#elmoves : 🐻 BEAR
You are always cute enough to be a bear. Who doesnt love Bear? Give this Bear a try and you will Love it!😍
.
SAVE, SHARE and TAG your friends, family who already look like a Bear to enjoy this full body workout! #OkayGo!
.
10-12 reps / 45sec rest / 3-4 sets!
.
1. Bear Shoulder Tap (R/L=1)
2. Bear Jack
3. Bear Step Back (R/L=1)
4. Bear Rainbow
5. Repeat
.
- knees 1inch off the ground.
- Engage your core.

#OkayGo #active #lifestyle #fitness #fit #body #fitgirl #health #move #workoutraya #workoutsisters #elkaelza #morningworkout #morningroutine #dailyworkout

#elmoves : 🐻 BEAR
You are always cute enough to be a bear. Who doesnt love Bear? Give this Bear a try and you will Love it!😍
.
SAVE, SHARE and TAG your friends, family who already look like a Bear to enjoy this full body workout! #OkayGo!
.
10-12 reps / 45sec rest / 3-4 sets!
.
1. Bear Shoulder Tap (R/L=1)
2. Bear Jack
3. Bear Step Back (R/L=1)
4. Bear Rainbow
5. Repeat
.
- knees 1inch off the ground.
- Engage your core.

#OkayGo #active #lifestyle #fitness #fit #body #fitgirl #health #move #workoutraya #workoutsisters #elkaelza #morningworkout #morningroutine #dailyworkout
155 6 18 June, 2019

Thank You to those who came to Free Workout yesterday. You girls are amazing! 😍 We don't know how you girls did, when the sun keluar awal and you girls still can smile! 😍😍😅💕Rasa macam lagi close bila small-small group macam ni. Tapi if lagi ramai lagi meriah! So girls our next coming Free Workout is on 14 July!

See you on 14th July!

#fitness #love #rayaseason #workoutraya #freeworkout #healthy #fit #fitness #ampang #wangsamaju #tamanmelawati #workoutbuddy #workoutsisters
#happysunday #beautifulday #exerciseraya #fitgirl

Thank You to those who came to Free Workout yesterday. You girls are amazing! 😍 We don't know how you girls did, when the sun keluar awal and you girls still can smile! 😍😍😅💕Rasa macam lagi close bila small-small group macam ni. Tapi if lagi ramai lagi meriah! So girls our next coming Free Workout is on 14 July!

See you on 14th July!

#fitness #love #rayaseason #workoutraya #freeworkout #healthy #fit #fitness #ampang #wangsamaju #tamanmelawati #workoutbuddy #workoutsisters
#happysunday #beautifulday #exerciseraya #fitgirl
259 22 17 June, 2019

Terima Kasih @amirulagam siap buat video utk kami di #gengcksportstore 😍😍 Terima Kasih jugak beli dgn kami. Kami jual yee.

Pluss kalau Agam atau korang² yg dh beli and nk repeat order kami ade discount price utk Return Buyer 😁 . Nk tahu berapa nanti PM tepi.

Kami di @ck.sportstore Jual Barang² Original Sahaja Yee 🙏🏼 .
#cksportstore #ckssbuyer

#Repost @amirulagam (@get_repost)
・・・
5 SENAMAN PADU LEPAS RAYA !
.
Raya dah seminggu,tapi berat dah naik macam makan setahun kan? Siapa sini naik kebih 3kg ?
.
Kalau risau open house hujung minggu ni makin buncit,sempat lagi nak layan workout petang petang gini.
.
TAG KAWAN KORANG YANG NAK WORKOUT !
.
Background music: Berserah by Zizan Razak ft Ismail izzani
.
Shoe by : @ck.sportstore (grab your original item with downtown price)

#workout #fitness #homeworkout #workoutraya #bodyweight #bodyweightworkout #freeletics #freeleticsmalaysia #teamagam #coachagam #streetworkout #transformation

Terima Kasih @amirulagam siap buat video utk kami di #gengcksportstore 😍😍 Terima Kasih jugak beli dgn kami. Kami jual yee.

Pluss kalau Agam atau korang² yg dh beli and nk repeat order kami ade discount price utk Return Buyer 😁 . Nk tahu berapa nanti PM tepi.

Kami di @ck.sportstore Jual Barang² Original Sahaja Yee 🙏🏼 . 
#cksportstore #ckssbuyer

#Repost @amirulagam (@get_repost)
・・・
5 SENAMAN PADU LEPAS RAYA !
.
Raya dah seminggu,tapi berat dah naik macam makan setahun kan? Siapa sini naik kebih 3kg ?
.
Kalau risau open house hujung minggu ni makin buncit,sempat lagi nak layan workout petang petang gini.
.
TAG KAWAN KORANG YANG NAK WORKOUT !
.
Background music: Berserah by Zizan Razak ft Ismail izzani
.
Shoe by : @ck.sportstore (grab your original item with downtown price)

#workout #fitness #homeworkout #workoutraya #bodyweight #bodyweightworkout #freeletics #freeleticsmalaysia #teamagam #coachagam #streetworkout #transformation
39 3 12 June, 2019

5 SENAMAN PADU LEPAS RAYA !
.
Raya dah seminggu,tapi berat dah naik macam makan setahun kan? Siapa sini naik kebih 3kg ?
.
Kalau risau open house hujung minggu ni makin buncit,sempat lagi nak layan workout petang petang gini.
.
TAG KAWAN KORANG YANG NAK WORKOUT !
.
Background music: Berserah by Zizan Razak ft Ismail izzani
.
Shoe by : @ck.sportstore (grab your original item with downtown price)

#workout #fitness #homeworkout #workoutraya #bodyweight #bodyweightworkout #freeletics #freeleticsmalaysia #teamagam #coachagam #streetworkout #transformation

5 SENAMAN PADU LEPAS RAYA !
.
Raya dah seminggu,tapi berat dah naik macam makan setahun kan? Siapa sini naik kebih 3kg ?
.
Kalau risau open house hujung minggu ni makin buncit,sempat lagi nak layan workout petang petang gini.
.
TAG KAWAN KORANG YANG NAK WORKOUT !
.
Background music: Berserah by Zizan Razak ft Ismail izzani
.
Shoe by : @ck.sportstore (grab your original item with downtown price)

#workout #fitness #homeworkout #workoutraya #bodyweight #bodyweightworkout #freeletics #freeleticsmalaysia #teamagam #coachagam #streetworkout #transformation
563 15 11 June, 2019

🌙
.
Pulau pandan jauh ke tengah,
Gunung daik bercabang tiga,
Hari raya menjelma sudah,
Hari perkahwinan kita bila nak tiba.
.
Kajang pak malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Makan rendang bersama ketupat,
Lagi seronok makan beradab dengan u.
.
Tangan dihulur di pagi mulia,
Erat hubungan sesama kita,
Salah dan silap harap dipinta,
Kau permata aku lah cinta.
.
😉
.
Selamat Hari Raya geng ✨
Maaf Zahir dan Batin 🙏
Salam kosong-kosong 🤝

#setulusikhlas #semurnisyawal #hariraya #aidilfitri #kosong #kosong #salamlebaran #peachcolour #bajumelayumoden #bajumelayuhensem #hensemboy #shred #shredded #fatburner #aimfit #yourfitnessjourney #teamlifted #gymraya #workoutraya #aestheticraya #malaysian #malaysiaraya

🌙
.
Pulau pandan jauh ke tengah,
Gunung daik bercabang tiga,
Hari raya menjelma sudah,
Hari perkahwinan kita bila nak tiba.
.
Kajang pak malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Makan rendang bersama ketupat,
Lagi seronok makan beradab dengan u.
.
Tangan dihulur di pagi mulia,
Erat hubungan sesama kita,
Salah dan silap harap dipinta,
Kau permata aku lah cinta.
.
😉
.
Selamat Hari Raya geng ✨
Maaf Zahir dan Batin 🙏
Salam kosong-kosong 🤝

#setulusikhlas #semurnisyawal #hariraya #aidilfitri #kosong #kosong #salamlebaran #peachcolour #bajumelayumoden #bajumelayuhensem #hensemboy #shred #shredded #fatburner #aimfit #yourfitnessjourney #teamlifted #gymraya #workoutraya #aestheticraya #malaysian #malaysiaraya
236 25 39 minutes ago

NAK KURUS TANPA BERSUSAH PAYAH? Meh saya kongsi apa rahsianya! .
.
Mula2 ambik satu sachet sehari selepas bfast, kita minum Bizzi Body ni. Pastu minum air suam secukupnya .
.
Lepas tu nk kesan yg lebih menakjubkan, pakailah Bizzi Body Contour Cream ni. Mana lemak2 gelebeh tu, boleh re-shaping jd cantik dan pasni lehlah beraya dengan pakai kebaya ketat 😊 .
.
Jom dapatkan segera dengan mobile partner yang berdaftar diseluruh malaysia, brunei , singapore dan indonesia .

NAK KURUS TANPA BERSUSAH PAYAH? Meh saya kongsi apa rahsianya! .
.
Mula2 ambik satu sachet sehari selepas bfast, kita minum Bizzi Body ni. Pastu minum air suam secukupnya .
.
Lepas tu nk kesan yg lebih menakjubkan, pakailah Bizzi Body Contour Cream ni. Mana lemak2 gelebeh tu, boleh re-shaping jd cantik dan pasni lehlah beraya dengan pakai kebaya ketat 😊 .
.
Jom dapatkan segera dengan mobile partner yang berdaftar diseluruh malaysia, brunei , singapore dan indonesia .
6 1 6 May, 2019

Hari ni NK Warrior workout dengan sopan-santun 🤩 @nk.fitness.studio #workoutraya #zumbaraya @senamfit .
Wall design by @shahrul_fazly

Hari ni NK Warrior workout dengan sopan-santun 🤩 @nk.fitness.studio #workoutraya #zumbaraya @senamfit .
Wall design by @shahrul_fazly
23 0 29 June, 2018

Salam semua. Seperti yang dijanjikan. Hujung minggu ini akan di ada kan sesi free workout jomfit di bangi.
..
Kepada semua warga bangi yang berkelapangan di hari ahad ini, jom sertai Free workout bersama coach @thezamirzamri .
..
Kepada yang ingin 'get back on track' selepas aidilfitri, anda wajib sertai free workout dengan coach Zamir. ..
Bawa bersama yoga anda (jika ada)
Air minuman secukupnya.
.
#jomfitfreeworkout #jomfit2018 #jomfitputrajaya2018 #workoutraya #aidilfitri

Salam semua. Seperti yang dijanjikan. Hujung minggu ini akan di ada kan sesi free workout jomfit di bangi.
..
Kepada semua warga bangi yang berkelapangan di hari ahad ini, jom sertai Free workout bersama coach @thezamirzamri .
..
Kepada yang ingin 'get back on track' selepas aidilfitri, anda wajib sertai free workout dengan coach Zamir. ..
Bawa bersama yoga anda (jika ada)
Air minuman secukupnya.
.
#jomfitfreeworkout #jomfit2018 #jomfitputrajaya2018 #workoutraya #aidilfitri
19 0 27 June, 2018

Salam semua. Seperti yang dijanjikan. Hujung minggu ini akan di ada kan sesi free workout jomfit di bangi.
..
Kepada semua warga bangi yang berkelapangan di hari ahad ini, jom sertai Free workout bersama coach @thezamirzamri .
..
Kepada yang ingin 'get back on track' selepas aidilfitri, anda wajib sertai free workout dengan coach Zamir. ..
Bawa bersama yoga anda (jika ada)
Air minuman secukupnya.
.
#jomfitfreeworkout #jomfit2018 #jomfitputrajaya2018 #workoutraya #aidilfitri

Salam semua. Seperti yang dijanjikan. Hujung minggu ini akan di ada kan sesi free workout jomfit di bangi.
..
Kepada semua warga bangi yang berkelapangan di hari ahad ini, jom sertai Free workout bersama coach @thezamirzamri .
..
Kepada yang ingin 'get back on track' selepas aidilfitri, anda wajib sertai free workout dengan coach Zamir. ..
Bawa bersama yoga anda (jika ada)
Air minuman secukupnya.
.
#jomfitfreeworkout #jomfit2018 #jomfitputrajaya2018 #workoutraya #aidilfitri
8 0 27 June, 2018

Haaa siapa yang dah puas beraya makan tak sudah sudah tu. Meh join FREE WORKOUT coach @azizulroslan hujung minggu ni tasik dataran gemilang PUTRAJAYA. Udah udah la kelaut tuuu. Raya pun dah habes. Jom sambung bersenam. .
Jangan lupa bawa botol 1.5L bersama.
.
#jomfitfreeworkout #jomfit2018 #jomfitputrajaya2018 #workoutraya #aidilfitri

Haaa siapa yang dah puas beraya makan tak sudah sudah tu. Meh join FREE WORKOUT coach @azizulroslan hujung minggu ni tasik dataran gemilang PUTRAJAYA. Udah udah la kelaut tuuu. Raya pun dah habes. Jom sambung bersenam. .
Jangan lupa bawa botol 1.5L bersama.
.
#jomfitfreeworkout #jomfit2018 #jomfitputrajaya2018 #workoutraya #aidilfitri
20 1 21 June, 2018

Done 25km cycling, org jln kaki lagi laju dari aku kayuh beskal.

#workoutraya #bodyraya

Done 25km cycling, org jln kaki lagi laju dari aku kayuh beskal.

#workoutraya #bodyraya
10 5 16 June, 2018

Demam2 pown workout tau... takuttt sbb dah sebat 1ketupat siang tadi...
#shoulderday #workoutraya #nopainogain #abgxhensem #wheyprotien #wsfitness
#manjung

Demam2 pown workout tau... takuttt sbb dah sebat 1ketupat siang tadi...
#shoulderday #workoutraya #nopainogain #abgxhensem #wheyprotien #wsfitness
#manjung
20 1 15 June, 2018

Raya ke15💃💪 #workoutraya #myycity #weekend

Raya ke15💃💪#workoutraya#myycity #weekend
11 0 9 July, 2017

Second session raya workout! Awesome with fitness game and running. Burn more for cardio day!. 💦💦
#fitnesssquad #workoutraya #letupanazazil #fitness #fitnessforlife #fitforlife #workout #groupworkout

Second session raya workout! Awesome with fitness game and running.  Burn more for cardio day!. 💦💦
#fitnesssquad #workoutraya #letupanazazil #fitness #fitnessforlife #fitforlife #workout #groupworkout
29 3 8 July, 2017

😋😆😁Selalu xmcm..ni apa ada hal..njoy ur life.. Done..300 sitUp ja mampu.. squate 150 ja mampu..workOutRingan2 😅 😬😩😧 #bilaTulangMauKuruihNi #melantakRaya #workOutRaya
#dahJomBalik

😋😆😁Selalu xmcm..ni  apa ada hal..njoy ur life.. Done..300 sitUp ja mampu.. squate 150 ja mampu..workOutRingan2 😅 😬😩😧#bilaTulangMauKuruihNi #melantakRaya #workOutRaya 
#dahJomBalik
32 1 21 hours ago

Human flag di Hari raya .
.
#coachagam #fitness #workout #raya #workoutraya #teamagan

Human flag di Hari raya .
.
#coachagam #fitness #workout #raya #workoutraya #teamagan
256 3 27 June, 2017

Eid Day 2 - Orang post gambar raya, aku post gambar workout

Sepanjang seminggu off workout, disulami dengan cheatday raya, gain weight sebanyak 2kg. Not bad lah mkn agak banyak juga.

Today workout attire by @obliquemy

#WorkoutRaya #obliquemy

Eid Day 2 - Orang post gambar raya, aku post gambar workout

Sepanjang seminggu off workout, disulami dengan cheatday raya, gain weight sebanyak 2kg. Not bad lah mkn agak banyak juga.

Today workout attire by @obliquemy

#WorkoutRaya #obliquemy
67 11 26 June, 2017

Hope you all had a fantastical magical first raya. Those crazies who managed to squeeze in a workout today, good on you! Finally got to rock this cute #onziegear tank from @lionheartactive over my #ashbenimble sportsbra. Activewear Raya 🏃‍♀️🏃‍♀️ woohoo! #runtravelvolunteer #activewearraya #burnlontongburn #workoutraya #trustyourdopeness #fixyourponytailandhandleit

Hope you all had a fantastical magical first raya. Those crazies who managed to squeeze in a workout today, good on you! Finally got to rock this cute #onziegear tank from @lionheartactive over my #ashbenimble sportsbra. Activewear Raya 🏃‍♀️🏃‍♀️ woohoo! #runtravelvolunteer #activewearraya #burnlontongburn #workoutraya #trustyourdopeness #fixyourponytailandhandleit
46 2 25 June, 2017

Isnin-khamis non stop minggu lepas.minggu depan buat lagi.
#workoutraya
#workoutramadhan

Isnin-khamis non stop minggu lepas.minggu depan buat lagi.
#workoutraya
#workoutramadhan
21 0 14 May, 2017

Beautiful jogging track..
Angin sepoi2 gtu..
4.38km 579kcal

#selamatharirayaaidiladha
#workoutraya
#daddydaughtertime
#beachjogging

Beautiful jogging track..
Angin sepoi2 gtu..
4.38km 579kcal

#selamatharirayaaidiladha 
#workoutraya
#daddydaughtertime
#beachjogging
11 1 12 September, 2016

Mornin.. Penat jugak senaman pagi ni.. "Akcelly.." Tgh buat apa tu... Ahhahahaha #Workoutraya hahahhaha @wawaazaman @mawarjamal @fikamoktar @myraasman

Mornin.. Penat jugak  senaman pagi ni.. "Akcelly.." Tgh buat apa tu... Ahhahahaha #Workoutraya hahahhaha @wawaazaman  @mawarjamal @fikamoktar  @myraasman
19 1 1 August, 2016
When your uncle is a trainer 
#workoutraya #bakarlemak#timeforbreak #holidayisover#zanderworkout
114 4 9 July, 2016

Rugi tak tengok... baby tuo tak sedor diri🙈 Tak bawak dumbell balik kampung? Bini pon bolehhh 😂😅 SHRMZB #hobi #workoutraya #seksaan #boomerang #boomerangraya #fueledbyherbalife #dreamhighcouple

Rugi tak tengok... baby tuo tak sedor diri🙈 Tak bawak dumbell balik kampung? Bini pon bolehhh 😂😅 SHRMZB #hobi #workoutraya #seksaan #boomerang #boomerangraya #fueledbyherbalife #dreamhighcouple
45 5 6 July, 2016

Was not really keen to workout on second day raya 😩
My younger brother literally dragged me from my lazy ass coming from eating a lot of rendang and lemang 😁
But yeayyy we did it..! Walaupun routine ala kadar jekkk.. But sempat lari sekeliling kampung and had lotsa stares hehe.. 😝
#workoutraya
#wearetheDarwins #abangtroytetapdisisi

Was not really keen to workout on second day raya 😩
My younger brother literally dragged me from my lazy ass coming from eating a lot of rendang and lemang 😁
But yeayyy we did it..! Walaupun routine ala kadar jekkk.. But sempat lari sekeliling kampung and had lotsa stares hehe.. 😝
#workoutraya
#wearetheDarwins #abangtroytetapdisisi
6 2 18 July, 2015

Good morning. Look at them ! awesome right. Three of them are very supportive. @momzura who is housewife to 3 boys, @lyndawary just married and @farraanne still single. Besides my #jk1m #runningbuddies, #freeleticsklteam also my inspiration. #mygirls #AdidasMy #freeleticsmalaysia #freeleticsKLteam #girlpower #workoutraya #poyoitusado" via @photorepost_app

Good morning. Look at them ! awesome right. Three of them are very supportive. @momzura who is housewife to 3 boys, @lyndawary just married and @farraanne still single. Besides my #jk1m #runningbuddies,  #freeleticsklteam also my inspiration.  #mygirls #AdidasMy #freeleticsmalaysia #freeleticsKLteam #girlpower #workoutraya #poyoitusado" via @photorepost_app
21 4 19 August, 2014

Top #workoutraya posts

Thank You to those who came to Free Workout yesterday. You girls are amazing! 😍 We don't know how you girls did, when the sun keluar awal and you girls still can smile! 😍😍😅💕Rasa macam lagi close bila small-small group macam ni. Tapi if lagi ramai lagi meriah! So girls our next coming Free Workout is on 14 July!

See you on 14th July!

#fitness #love #rayaseason #workoutraya #freeworkout #healthy #fit #fitness #ampang #wangsamaju #tamanmelawati #workoutbuddy #workoutsisters
#happysunday #beautifulday #exerciseraya #fitgirl

Thank You to those who came to Free Workout yesterday. You girls are amazing! 😍 We don't know how you girls did, when the sun keluar awal and you girls still can smile! 😍😍😅💕Rasa macam lagi close bila small-small group macam ni. Tapi if lagi ramai lagi meriah! So girls our next coming Free Workout is on 14 July!

See you on 14th July!

#fitness #love #rayaseason #workoutraya #freeworkout #healthy #fit #fitness #ampang #wangsamaju #tamanmelawati #workoutbuddy #workoutsisters
#happysunday #beautifulday #exerciseraya #fitgirl
259 22 17 June, 2019

#elmoves : 🐻 BEAR
You are always cute enough to be a bear. Who doesnt love Bear? Give this Bear a try and you will Love it!😍
.
SAVE, SHARE and TAG your friends, family who already look like a Bear to enjoy this full body workout! #OkayGo!
.
10-12 reps / 45sec rest / 3-4 sets!
.
1. Bear Shoulder Tap (R/L=1)
2. Bear Jack
3. Bear Step Back (R/L=1)
4. Bear Rainbow
5. Repeat
.
- knees 1inch off the ground.
- Engage your core.

#OkayGo #active #lifestyle #fitness #fit #body #fitgirl #health #move #workoutraya #workoutsisters #elkaelza #morningworkout #morningroutine #dailyworkout

#elmoves : 🐻 BEAR
You are always cute enough to be a bear. Who doesnt love Bear? Give this Bear a try and you will Love it!😍
.
SAVE, SHARE and TAG your friends, family who already look like a Bear to enjoy this full body workout! #OkayGo!
.
10-12 reps / 45sec rest / 3-4 sets!
.
1. Bear Shoulder Tap (R/L=1)
2. Bear Jack
3. Bear Step Back (R/L=1)
4. Bear Rainbow
5. Repeat
.
- knees 1inch off the ground.
- Engage your core.

#OkayGo #active #lifestyle #fitness #fit #body #fitgirl #health #move #workoutraya #workoutsisters #elkaelza #morningworkout #morningroutine #dailyworkout
155 6 18 June, 2019

#elmoves : Bench workout! Just want to add a little fun.
.
SAVE this Video↗️ ,TAG and SHARE this video with yoir friends, family, and buddy to ⬇️ .
12-15 reps / 40sec rest / 3-5 sets! (R/L=1)
.
1. Side steps
2. V sit with Heel tap
3. Up down Plank
4. Power Steps

#OkayGo #workoutraya #workout #partnerworkout #girlspower #girls #senaman #exercise #activateyourcore #partner #hiit #hiitworkout #activelife #activelifestyle #morningroutine #funworkout #fitness

#elmoves : Bench workout! Just want to add a little fun.
.
SAVE this Video↗️ ,TAG and SHARE this video with yoir friends, family, and buddy to ⬇️ .
12-15 reps / 40sec rest / 3-5 sets! (R/L=1)
.
1. Side steps
2. V sit with Heel tap
3. Up down Plank
4. Power Steps

#OkayGo #workoutraya #workout #partnerworkout #girlspower #girls #senaman #exercise #activateyourcore #partner #hiit #hiitworkout #activelife #activelifestyle #morningroutine #funworkout #fitness
188 19 25 June, 2019

#elmoves : Resistance Band for some resistance. Time to put your arms on fire.
.
SAVE ↗️ ,TAG and SHARE this video with your friends, family, and buddy to ⬇️ .
12-15 reps / 40sec rest / 3-5 sets! (R/L=1)
.
1. Single arm row with knee drives
2. Alternating rotation
3. Stir the pot
4. Front raise to row
.
*you can get this resistance band from Lazada at around RM15-RM 20
.
#OkayGo #workoutraya #workout #resistanceworkout #girlspower #girls #senaman #exercise #activateyourcore #resistanceband #hiit #hiitworkout #activelife #activelifestyle #morningroutine #funworkout #fitness

#elmoves : Resistance Band for some resistance. Time to put your arms on fire.
.
SAVE ↗️ ,TAG and SHARE this video with your friends, family, and buddy to ⬇️ .
12-15 reps / 40sec rest / 3-5 sets! (R/L=1)
.
1. Single arm row with knee drives
2. Alternating rotation
3. Stir the pot
4. Front raise to row
.
*you can get this resistance band from Lazada at around RM15-RM 20
. 
#OkayGo #workoutraya #workout #resistanceworkout #girlspower #girls #senaman #exercise #activateyourcore #resistanceband #hiit #hiitworkout #activelife #activelifestyle #morningroutine #funworkout #fitness
104 8 27 June, 2019

Hari ni NK Warrior workout dengan sopan-santun 🤩 @nk.fitness.studio #workoutraya #zumbaraya @senamfit .
Wall design by @shahrul_fazly

Hari ni NK Warrior workout dengan sopan-santun 🤩 @nk.fitness.studio #workoutraya #zumbaraya @senamfit .
Wall design by @shahrul_fazly
23 0 29 June, 2018

#elmoves : Some Partner Core workout👭. Can you do the core workout and laughing with your partner at the same time?💗
YOU & WHO?
.
SAVE this Video↗️ ,TAG and Comment below who suppose to do with you ⬇️
.
10-12 reps / 45sec rest / 3-5 sets! (R/L=1)
.
1. Alternate leg raise
2. Seated knee tuck
3. V Sit Circle
4. Sit ups

#OkayGo #workoutraya #workout #partnerworkout #girlspower #girls #senaman #exercise #activateyourcore #partner #hiit #hiitworkout #activelife #activelifestyle #morningroutine #funworkout #fitness

#elmoves : Some Partner Core workout👭. Can you do the core workout and laughing with your partner at the same time?💗
YOU & WHO?
.
SAVE this Video↗️ ,TAG and Comment below who suppose to do with you ⬇️
.
10-12 reps / 45sec rest / 3-5 sets! (R/L=1)
.
1. Alternate leg raise
2. Seated knee tuck
3. V Sit Circle
4. Sit ups

#OkayGo #workoutraya #workout #partnerworkout #girlspower #girls #senaman #exercise #activateyourcore #partner #hiit #hiitworkout #activelife #activelifestyle #morningroutine #funworkout #fitness
147 7 24 June, 2019

Salam Jumaat. 🍃

Weekend ni mesti ramai dapat jemputan Open House kan? Kitorang Malam ni pun kitorang dah start beraya Alhamdulillah.

Mesti ade yang dah start berdiet.. Tapi jangan la sampai mengeluh, takut banyak makan and jangan la sampai tak nak pergi open house.😅😅
.
Open House ni untuk merapatkan lagi silaturahim antara kita semua. Makan tu nombor 2. Ok? So eat less and social more (bukan bersosial media more yea) 😂

#openhouse #eidmubarak #silaturahim #raya2019 #raya #selamatberaya #bondingtime #eat #friends #family #gathering #workoutraya

Salam Jumaat. 🍃

Weekend ni mesti ramai dapat jemputan Open House kan? Kitorang Malam ni pun kitorang dah start beraya Alhamdulillah.

Mesti ade yang dah start berdiet.. Tapi jangan la sampai mengeluh,  takut banyak makan and jangan la sampai tak nak pergi open house.😅😅
. 
Open House ni untuk merapatkan lagi silaturahim antara kita semua. Makan tu nombor 2. Ok? So eat less and social more (bukan bersosial media more yea) 😂

#openhouse #eidmubarak #silaturahim #raya2019 #raya #selamatberaya #bondingtime #eat #friends #family #gathering #workoutraya
233 8 21 June, 2019

#elmoves : Med Ball Core! 🏀
.
SAVE↗️, SHARE and TAG your friends, family for this core woekout. #OkayGo!
.
10-12 reps / 45sec rest / 3-4 sets! (R/L=1)
.
1. Alternate russian twist with press
2. Figures 8
3. Plank roll thru
4. Seated knee tuck pass under
5. Repeat
.
*Get anything you can as a weight ( water bottle or book, any ball or anything)
#OkayGo #fitness #healthy #fitgirl #fit #healthylifestyle #health #workoutraya #sister #life #love #live #senaman #senamraya #keepmoving #workoutpartner

#elmoves : Med Ball Core! 🏀
.
SAVE↗️, SHARE and TAG your friends, family for this core woekout. #OkayGo!
.
10-12 reps / 45sec rest / 3-4 sets! (R/L=1)
.
1. Alternate russian twist with press
2. Figures 8
3. Plank roll thru
4. Seated knee tuck pass under
5. Repeat
.
*Get anything you can as a weight ( water bottle or book, any ball or anything) 
#OkayGo #fitness #healthy  #fitgirl #fit #healthylifestyle #health #workoutraya #sister #life #love #live #senaman #senamraya #keepmoving #workoutpartner
141 3 19 June, 2019

Hope you all had a fantastical magical first raya. Those crazies who managed to squeeze in a workout today, good on you! Finally got to rock this cute #onziegear tank from @lionheartactive over my #ashbenimble sportsbra. Activewear Raya 🏃‍♀️🏃‍♀️ woohoo! #runtravelvolunteer #activewearraya #burnlontongburn #workoutraya #trustyourdopeness #fixyourponytailandhandleit

Hope you all had a fantastical magical first raya. Those crazies who managed to squeeze in a workout today, good on you! Finally got to rock this cute #onziegear tank from @lionheartactive over my #ashbenimble sportsbra. Activewear Raya 🏃‍♀️🏃‍♀️ woohoo! #runtravelvolunteer #activewearraya #burnlontongburn #workoutraya #trustyourdopeness #fixyourponytailandhandleit
46 2 25 June, 2017