#y15 Instagram Photos & Videos

y15 - 156.2k posts

    #Y15

    #Y15

    26 0 25 August, 2018
    Coverset y15 OEM macam dalam gambar🏁
(Swipe left)
.
Harga rm350 siap postage semenanjung
#zulmotor #y15

    Coverset y15 OEM macam dalam gambar🏁
    (Swipe left)
    .
    Harga rm350 siap postage semenanjung
    #zulmotor #y15

    4,874 37 25 August, 2018
    Bila member bawa #Hilux tapi lupa kau duduk kat belakang 😆

    Bila member bawa #Hilux tapi lupa kau duduk kat belakang 😆

    81 2 25 August, 2018

Top #y15 posts

    Payung sikit Spec 63 Abah2 jer..xde jackrod, xde main tipu...
.
Yang penting boleh lock, full perform, nice clean smooth steady..!!!
.
Motor hari2 keluar, tiap minggu basuh, xde simpan bawah selimut, petik ride kasi on..!!!
.
Tengok hasil kerja Pak Yus, cap jari pun x melekat kat block, lepas 3 minggu bukak balik..masih seperti baru...
.
Luar dah kemas, insyaallah dalam pun kemas..touchup sekali fine tune terus naik highway berdesup..
.
No return2 mengadu mtr cannot go.. Mtr xleh go ke, rider yg tak kering..😆😆😆
.
.
Beli Tshirt dapat #YSUKU..???
1st In Malaysia..
.
Ya, menang Lucky Draw sebuah jentera hebat Yamaha #Y15ZR..!!!👍🏻👍🏻👍🏻😍😍😍
.
Kita bukan sahaja bagi ysuku untuk Hadiah Lucky Draw hujung tahun, malah kita juga bagi 6 hadiah Lucky Draw untuk tiap2 bulan..!!!
.
✅ NHK Helmets
✅ Rock Oil Engine Lube
✅ Corsa Tyre
✅ Kalibern P0D
✅ H0lly Molly Juicy
✅ GGS Dyno
.
Bermaksud ada 6 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Tshirt #BukanBangsawan yang ditunggu-tunggu dan dinanti-nantikan kemunculannya telah pun boleh dibuat tempah sekarang..!!!
.
Tempah secara #PreOder yang lebih murah dan jimat..!!! Kualiti kain yang baik, jenis microfiber eyelet yang tidak mudah kembang apabila dipakai banyak kali...
.
Jadi tunggu apa lagi..??? Cepat2 buat tempahan tshirt BUKANBANGSAWAN pada Authorized Dealer masing2..
......................................................
.
RM 75 Pre-oder (Terhad 500 terawal shj)
RM 85 Harga asal..
.
Anda dapat...
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Pos semenanjung rm8
Pos sabah sarawak rm12
.
4XL - Add RM 3
5XL - Add RM 6
6XL - Add RM 9
.
Boleh dapatkan di kesemua Authorized Dealer berdekatan dengan kawasan anda..!!!
#BukanBangsawan #BuatDuit
#SpecAntoo #BB #PakaiLuu #y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #r6malaysia #yzfr6 #yzfr6malaysia

    Payung sikit Spec 63 Abah2 jer..xde jackrod, xde main tipu...
    .
    Yang penting boleh lock, full perform, nice clean smooth steady..!!!
    .
    Motor hari2 keluar, tiap minggu basuh, xde simpan bawah selimut, petik ride kasi on..!!!
    .
    Tengok hasil kerja Pak Yus, cap jari pun x melekat kat block, lepas 3 minggu bukak balik..masih seperti baru...
    .
    Luar dah kemas, insyaallah dalam pun kemas..touchup sekali fine tune terus naik highway berdesup..
    .
    No return2 mengadu mtr cannot go.. Mtr xleh go ke, rider yg tak kering..😆😆😆
    .
    .
    Beli Tshirt dapat #YSUKU..???
    1st In Malaysia..
    .
    Ya, menang Lucky Draw sebuah jentera hebat Yamaha #Y15ZR..!!!👍🏻👍🏻👍🏻😍😍😍
    .
    Kita bukan sahaja bagi ysuku untuk Hadiah Lucky Draw hujung tahun, malah kita juga bagi 6 hadiah Lucky Draw untuk tiap2 bulan..!!!
    .
    ✅ NHK Helmets
    ✅ Rock Oil Engine Lube
    ✅ Corsa Tyre
    ✅ Kalibern P0D
    ✅ H0lly Molly Juicy
    ✅ GGS Dyno
    .
    Bermaksud ada 6 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
    ...................................................
    .
    Tshirt #BukanBangsawan yang ditunggu-tunggu dan dinanti-nantikan kemunculannya telah pun boleh dibuat tempah sekarang..!!!
    .
    Tempah secara #PreOder yang lebih murah dan jimat..!!! Kualiti kain yang baik, jenis microfiber eyelet yang tidak mudah kembang apabila dipakai banyak kali...
    .
    Jadi tunggu apa lagi..??? Cepat2 buat tempahan tshirt BUKANBANGSAWAN pada Authorized Dealer masing2..
    ......................................................
    .
    RM 75 Pre-oder (Terhad 500 terawal shj)
    RM 85 Harga asal..
    .
    Anda dapat...
    1. Tshirt #BukanBangsawan
    2. Sticker #BukanBangsawan
    3. Tagging #LuckyDraw
    .
    Pos semenanjung rm8
    Pos sabah sarawak rm12
    .
    4XL - Add RM 3
    5XL - Add RM 6
    6XL - Add RM 9
    .
    Boleh dapatkan di kesemua Authorized Dealer berdekatan dengan kawasan anda..!!!
    #BukanBangsawan #BuatDuit
    #SpecAntoo #BB #PakaiLuu #y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
    #y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #r6malaysia #yzfr6 #yzfr6malaysia

    4,948 23 21 August, 2019