#y15zr Instagram Photos & Videos

y15zr - 245k posts

    sebelum dataran merdeka penuh sesak pada 31 Ogos ni.
#y15 #y15zr #ysuku

    sebelum dataran merdeka penuh sesak pada 31 Ogos ni.
    #y15 #y15zr #ysuku

    6 0 1 hour ago
    Mẫu tem #Y15zr Malai huyền thoại. Đơn giản và Không bao giờ lỗi mốt. Phối được đủ màu. 
Lh đặt hàng : #X72Shop

    Mẫu tem #Y15zr Malai huyền thoại. Đơn giản và Không bao giờ lỗi mốt. Phối được đủ màu.
    Lh đặt hàng : #X72Shop

    1 0 2 hours ago
    Repost by @reposta.app_
———
Ada fakta menyebut motor yang siap dibasuh dapat meningkatkan 1 ke 1.5hp berbanding motor masuk kebun..😆😆😆
.
Helmet sponsered by @bikerzgaraj
.
.
Beli Tshirt dapat #YSUKU 😍😍😍
1st In Malaysia..
.
Ya, menang Lucky Draw sebuah jentera hebat Yamaha #Y15ZR..!!!👍🏻👍🏻👍🏻😍😍😍
.
Kita bukan sahaja bagi ysuku untuk Hadiah Lucky Draw hujung tahun, malah kita juga bagi 6 hadiah Lucky Draw untuk tiap2 bulan..!!!
.
✅ NHK Helmets by Bikerz Garaj
✅ Rock Oil Engine Lube by Ggarage Sbk
✅ Corsa Tyre by Piki Tyre & Auto Services
✅ Kalibern P0D by VR Liquid House
✅ H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
✅ GGS Dyno #GGarageSbk
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Tshirt #BukanBangsawan yang ditunggu-tunggu dan dinanti-nantikan kemunculannya telah pun boleh dibuat tempah sekarang..!!!
.
Tempah secara #PreOder yang lebih murah dan jimat..!!! Kualiti kain yang baik, jenis microfiber eyelet yang tidak mudah kembang apabila dipakai banyak kali...
.
Jadi tunggu apa lagi..??? Cepat2 buat tempahan tshirt BUKANBANGSAWAN pada Authorized Dealer masing2..
.
* Siapa nak #BuatDuit jadi dealer serta sambil belajar selok belok perniagaan, boleh whatsapp saya..👍🏻👍🏻😊😊😊 Modal serendah RM 3250 sahaja kelas bengkel sehingga hujung tahun...
......................................................
.
RM 75 Pre-oder (Dilanjutkan hujung bulan 8)
RM 85 Harga asal..
.
Anda dapat...
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Pos semenanjung rm8
Pos sabah sarawak rm12
.
4XL - Add RM 3
5XL - Add RM 6
6XL - Add RM 9
.
Boleh dapatkan di kesemua Authorized Dealer berdekatan dengan kawasan anda..!!!
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #r6malaysia #yzfr6 #yzfr6malaysia #thisisfenomena

    Repost by @reposta.app_
    ———
    Ada fakta menyebut motor yang siap dibasuh dapat meningkatkan 1 ke 1.5hp berbanding motor masuk kebun..😆😆😆
    .
    Helmet sponsered by @bikerzgaraj
    .
    .
    Beli Tshirt dapat #YSUKU 😍😍😍
    1st In Malaysia..
    .
    Ya, menang Lucky Draw sebuah jentera hebat Yamaha #Y15ZR..!!!👍🏻👍🏻👍🏻😍😍😍
    .
    Kita bukan sahaja bagi ysuku untuk Hadiah Lucky Draw hujung tahun, malah kita juga bagi 6 hadiah Lucky Draw untuk tiap2 bulan..!!!
    .
    ✅ NHK Helmets by Bikerz Garaj
    ✅ Rock Oil Engine Lube by Ggarage Sbk
    ✅ Corsa Tyre by Piki Tyre & Auto Services
    ✅ Kalibern P0D by VR Liquid House
    ✅ H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
    ✅ GGS Dyno #GGarageSbk
    .
    Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
    ...................................................
    .
    Tshirt #BukanBangsawan yang ditunggu-tunggu dan dinanti-nantikan kemunculannya telah pun boleh dibuat tempah sekarang..!!!
    .
    Tempah secara #PreOder yang lebih murah dan jimat..!!! Kualiti kain yang baik, jenis microfiber eyelet yang tidak mudah kembang apabila dipakai banyak kali...
    .
    Jadi tunggu apa lagi..??? Cepat2 buat tempahan tshirt BUKANBANGSAWAN pada Authorized Dealer masing2..
    .
    * Siapa nak #BuatDuit jadi dealer serta sambil belajar selok belok perniagaan, boleh whatsapp saya..👍🏻👍🏻😊😊😊 Modal serendah RM 3250 sahaja kelas bengkel sehingga hujung tahun...
    ......................................................
    .
    RM 75 Pre-oder (Dilanjutkan hujung bulan 8)
    RM 85 Harga asal..
    .
    Anda dapat...
    1. Tshirt #BukanBangsawan
    2. Sticker #BukanBangsawan
    3. Tagging #LuckyDraw
    .
    Pos semenanjung rm8
    Pos sabah sarawak rm12
    .
    4XL - Add RM 3
    5XL - Add RM 6
    6XL - Add RM 9
    .
    Boleh dapatkan di kesemua Authorized Dealer berdekatan dengan kawasan anda..!!!
    #y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
    #y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #r6malaysia #yzfr6 #yzfr6malaysia #thisisfenomena

    13 0 2 hours ago

Top #y15zr posts

    Ini bulan kemerdekaan, bukan bulan perlumbaan🇲🇾. Yg nak ride merdeka tu beringat-ringat lah ye🏍. Jgn seronok sgt takut kemerdekaan jadi kematian☠️. Aku ckp ni sebab.......motor aku standard HAHAHAHAHA😂. Panas plak tgk yg potong-2 sebelah aku ni super-2 bagai😒. Korang tunggu lah aku Dinosaur motor aku😤
•
•
•
Btw, thanks a lot to @rentap.apparel for this nice sweatshirt😍👕🇲🇾
#rentapapparel #merdeka #bulankebangsaan #ysuku #y15zr #namiesmy

    Ini bulan kemerdekaan, bukan bulan perlumbaan🇲🇾. Yg nak ride merdeka tu beringat-ringat lah ye🏍. Jgn seronok sgt takut kemerdekaan jadi kematian☠️. Aku ckp ni sebab.......motor aku standard HAHAHAHAHA😂. Panas plak tgk yg potong-2 sebelah aku ni super-2 bagai😒. Korang tunggu lah aku Dinosaur motor aku😤



    Btw, thanks a lot to @rentap.apparel for this nice sweatshirt😍👕🇲🇾
    #rentapapparel #merdeka #bulankebangsaan #ysuku #y15zr #namiesmy

    12,754 62 12 hours ago