#y15zr_festival Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #y15zr_festival and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
32 minutes
Average like
181.9
Average comment
1.1
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

@y15zr_fi Profile picture

@y15zr_fi

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG?
just 'follow👉🏼 @y15zr_fi ' dan dm je pic or video korang kat👉🏼 @y15zr_fi
📩DM nama ig korang skali untuk tag .
.
FOLLOW👉🏼 @y15zr_fi
HASHTAG👉🏻 #y15zr_fi
@y15zr_fi
#y15zr_fi #arsempiremotor #ggrmachine #ach #y15 #y15malaysia #y15official #y15malaya_official #y15movistar #y15zrmalaysia #y15z #peminatshoeiarai #peminatysuku #y15zr_festival #y15zr_garage #y15penangislandcrew #y15squad #y15members #genglajak #peminatyamaha #peminat2roda #peminaty15

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? 
just 'follow👉🏼 @y15zr_fi ' dan dm je pic or video korang kat👉🏼 @y15zr_fi
📩DM nama ig korang skali untuk tag .
.
FOLLOW👉🏼 @y15zr_fi 
HASHTAG👉🏻 #y15zr_fi
@y15zr_fi 
#y15zr_fi #arsempiremotor #ggrmachine #ach #y15 #y15malaysia #y15official #y15malaya_official #y15movistar #y15zrmalaysia #y15z #peminatshoeiarai #peminatysuku #y15zr_festival #y15zr_garage #y15penangislandcrew #y15squad #y15members #genglajak #peminatyamaha #peminat2roda #peminaty15
23 0 4 hours ago
@ayah_pong Profile picture

@ayah_pong

Time nie la kau nk bukak karburetor..
.
.
Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsikal Yamaha Y15ZR baru...👍🏻👍🏻
.
Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya:
.
✅ KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj
✅ Rock Oil Engine Lube by @ggaragesbk
✅ Corsa Tyre by @pikityre46
✅ Kalibern P0D by @flavourborong_malaysia
✅ H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
✅ GGS Dyno #GGarageSbk
✅ Boss Rider by @bossriderhqofficial
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Setiap pembelian tshirt anda akan terima 3 item iaitu:
.
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Harga RM 85.00 sahaja sehelai untuk anda menangi sebuah motorsikal Y15ZR dan pelbagai hadiah lain tiap2 bulan..
...................................................
.
Macam mana nak menang???
.
Tak perlu jawab teka-teki atau soalan,
Tak perlu pergi event atau ride jauh2..
.
Anda hanya perlu beli tshirt dan simpan tagging untuk no anda bakal diundi serta menang sebuah motorsikal Y15ZR atau hadiah2 lain tiap2 bulan berturut-turut..👍🏻👍🏻
......................................................
.
Macam mana nak beli tshirt #BukanBangsawan..???
.
Boleh layari page Facebook/Ayah Pong untuk dapatkan maklumat senarai dealer2 diseluruh Malaysia..!!!
..............................
.
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike

Time nie la kau nk bukak karburetor..
.
.
Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsikal Yamaha Y15ZR baru...👍🏻👍🏻
.
Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya:
.
✅ KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj
✅ Rock Oil Engine Lube by @ggaragesbk
✅ Corsa Tyre by @pikityre46
✅ Kalibern P0D by @flavourborong_malaysia
✅ H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
✅ GGS Dyno #GGarageSbk
✅ Boss Rider by @bossriderhqofficial
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Setiap pembelian tshirt anda akan terima 3 item iaitu:
.
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Harga RM 85.00 sahaja sehelai untuk anda menangi sebuah motorsikal Y15ZR dan pelbagai hadiah lain tiap2 bulan..
...................................................
.
Macam mana nak menang???
.
Tak perlu jawab teka-teki atau soalan,
Tak perlu pergi event atau ride jauh2..
.
Anda hanya perlu beli tshirt dan simpan tagging untuk no anda bakal diundi serta menang sebuah motorsikal Y15ZR atau hadiah2 lain tiap2 bulan berturut-turut..👍🏻👍🏻
......................................................
.
Macam mana nak beli tshirt #BukanBangsawan..???
.
Boleh layari page Facebook/Ayah Pong untuk dapatkan maklumat senarai dealer2 diseluruh Malaysia..!!!
..............................
.
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike
2,167 11 6 hours ago
@ayah_pong Profile picture

@ayah_pong

Phuket City

Tapis pakai periuk jer der...😆😆😆
.
.
Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsikal Yamaha Y15ZR baru...👍🏻👍🏻
.
Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya:
.
✅ KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj
✅ Rock Oil Engine Lube by @ggaragesbk
✅ Corsa Tyre by @pikityre46
✅ Kalibern P0D by @flavourborong_malaysia
✅ H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
✅ GGS Dyno #GGarageSbk
✅ Boss Rider by @bossriderhqofficial
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Setiap pembelian tshirt anda akan terima 3 item iaitu:
.
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Harga RM 85.00 sahaja sehelai untuk anda menangi sebuah motorsikal Y15ZR dan pelbagai hadiah lain tiap2 bulan..
...................................................
.
Macam mana nak menang???
.
Tak perlu jawab teka-teki atau soalan,
Tak perlu pergi event atau ride jauh2..
.
Anda hanya perlu beli tshirt dan simpan tagging untuk no anda bakal diundi serta menang sebuah motorsikal Y15ZR atau hadiah2 lain tiap2 bulan berturut-turut..👍🏻👍🏻
......................................................
.
Macam mana nak beli tshirt #BukanBangsawan..???
.
Boleh layari page Facebook/Ayah Pong untuk dapatkan maklumat senarai dealer2 diseluruh Malaysia..!!!
..............................
.
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike

Tapis pakai periuk jer der...😆😆😆
.
.
Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsikal Yamaha Y15ZR baru...👍🏻👍🏻
.
Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya:
.
✅ KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj
✅ Rock Oil Engine Lube by @ggaragesbk
✅ Corsa Tyre by @pikityre46
✅ Kalibern P0D by @flavourborong_malaysia
✅ H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
✅ GGS Dyno #GGarageSbk
✅ Boss Rider by @bossriderhqofficial
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Setiap pembelian tshirt anda akan terima 3 item iaitu:
.
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Harga RM 85.00 sahaja sehelai untuk anda menangi sebuah motorsikal Y15ZR dan pelbagai hadiah lain tiap2 bulan..
...................................................
.
Macam mana nak menang???
.
Tak perlu jawab teka-teki atau soalan,
Tak perlu pergi event atau ride jauh2..
.
Anda hanya perlu beli tshirt dan simpan tagging untuk no anda bakal diundi serta menang sebuah motorsikal Y15ZR atau hadiah2 lain tiap2 bulan berturut-turut..👍🏻👍🏻
......................................................
.
Macam mana nak beli tshirt #BukanBangsawan..???
.
Boleh layari page Facebook/Ayah Pong untuk dapatkan maklumat senarai dealer2 diseluruh Malaysia..!!!
..............................
.
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike
2,223 4 6 hours ago
@kenji_mgs Profile picture

@kenji_mgs

Tanjung Piai National Park

Suka buat kaki, jadi laa dapat ride lama dah motor dok peram, lama2 sekali ride pun depa tinggai berjabuuuu #KakiBaru #HariMalaysia #AimRideForever #HarusTenang #y15zr_festival

Suka buat kaki, jadi laa dapat ride lama dah motor dok peram, lama2 sekali ride pun depa tinggai berjabuuuu #KakiBaru #HariMalaysia #AimRideForever #HarusTenang #y15zr_festival
30 0 9 hours ago
@asyalleena Profile picture

@asyalleena

Ni ke motor yang tengah panas tu? 😛🔥 #y15malaysia #y15zr_festival #ysuku #tb

Ni ke motor yang tengah panas tu? 😛🔥 #y15malaysia #y15zr_festival  #ysuku #tb
118 0 10 hours ago
Tak perlu ikot orang. Ikot poket jaa 😎
#y15malaya_official 
#y150zrmalaysia 
#y15zr_festival 
#y15zr_alorsetar 
@haziq4fan 
#y15official
24 2 12 hours ago
set abah2 aje.. pasni jgn kne gari ye..#y15zr_festival #y15malaysia #kroniy15zr
14 0 12 hours ago
@y15zr_fi Profile picture

@y15zr_fi

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG?
just 'follow👉🏼 @y15zr_fi ' dan dm je pic or video korang kat👉🏼 @y15zr_fi
📩DM nama ig korang skali untuk tag .
.
FOLLOW👉🏼 @y15zr_fi
HASHTAG👉🏻 #y15zr_fi
@y15zr_fi
#y15zr_fi #arsempiremotor #ggrmachine #ach #y15 #y15malaysia #y15official #y15malaya_official #y15movistar #y15zrmalaysia #y15z #peminatshoeiarai #peminatysuku #y15zr_festival #y15zr_garage #y15penangislandcrew #y15squad #y15members #genglajak #peminatyamaha #peminat2roda #peminaty15

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? 
just 'follow👉🏼 @y15zr_fi ' dan dm je pic or video korang kat👉🏼 @y15zr_fi
📩DM nama ig korang skali untuk tag .
.
FOLLOW👉🏼 @y15zr_fi 
HASHTAG👉🏻 #y15zr_fi
@y15zr_fi 
#y15zr_fi #arsempiremotor #ggrmachine #ach #y15 #y15malaysia #y15official #y15malaya_official #y15movistar #y15zrmalaysia #y15z #peminatshoeiarai #peminatysuku #y15zr_festival #y15zr_garage #y15penangislandcrew #y15squad #y15members #genglajak #peminatyamaha #peminat2roda #peminaty15
99 0 13 hours ago
@w.p_garagemalaysia Profile picture

@w.p_garagemalaysia

Alhamdulillah rezeki hujan
Sold enkei sp522 1.6/1.6
Brg performance dn aksesori lain ada lgi
Gold sold out..
Mnggu dpn InshaAllah gold smpi..
Hitam msih ada.. .
wasap.my/60174730636

#wpgarage #restore #project #spareparts #accessories #services #bodyworks #yamaha #rxz #catalyzer #rxzstilltheboss #y15 #y15zr #y15malaysia #y15zr_festival #enkei #brembo #nissin #ohlins #nlk #daengsai4 #pipeon

Alhamdulillah rezeki hujan
Sold enkei sp522 1.6/1.6
Brg performance dn aksesori lain ada lgi
Gold sold out..
Mnggu dpn InshaAllah gold smpi..
Hitam msih ada.. .
wasap.my/60174730636

#wpgarage #restore #project #spareparts #accessories #services #bodyworks #yamaha #rxz #catalyzer #rxzstilltheboss #y15 #y15zr #y15malaysia #y15zr_festival #enkei #brembo #nissin #ohlins #nlk #daengsai4 #pipeon
285 1 18 hours ago
@w.p_garagemalaysia Profile picture

@w.p_garagemalaysia

Ok cuci mata ambk mood sat..
Stok baru mendarat..
Jgn lmbt..
Terhad..
wasap.my/60174730636
#wpgarage #restore #project #spareparts #accessories #services #morin #y15 #y15zr #y15malaysia #y15zr_festival

Ok cuci mata ambk mood sat..
Stok baru mendarat..
Jgn lmbt..
Terhad..
wasap.my/60174730636
#wpgarage #restore #project #spareparts #accessories #services #morin #y15 #y15zr #y15malaysia #y15zr_festival
195 0 19 hours ago

Top #y15zr_festival posts

@ayah_pong Profile picture

@ayah_pong

Rasa macam setiap masa asyik nak tengok jer..😍😍😍 Kenapa yer..???
.
Ada modal? Tapi tak tahu nak berniaga apa??? .
Tiada siapa yang boleh ajar? Takut kena tipu..???
.
Dah masuk kelas marketing tapi blur tak tahu nak berniaga apa dan buat sale macam mana..??
.
Ayah ingin buka peluang untuk anda diluar sana yang ada modal tetapi tidak tahu nak gandakan modal tu jadi lebih banyak dan untung berlipat kali ganda..!!!
.
.
BENGKEL TEKNIK PEMASARAN DI PRAKTIKKAN SECARA LANGSUNG DAN TERUS DAPAT PULANGAN INCOME..!!!
.
Program ini untuk mereka yang betul2 berminat dan ingin sama2 naik, sama2 berjaya dengan saya..👍🏻👍🏻👍🏻
.
#Modal serendah RM 3250..!!!
#Untung sehingga 42%..!!!
#Pulangan cepat..!!!
.
Anda dapat:-
* Kelas marketing 24jam PERCUMA
* Produk/ barang untuk dijual
* Platform telah disediakan
* Plan dan marketing
* Mengajar cara selok belok perniagaan
* Teknik belajar menjual secara online
* Pulangan untung dan modal yang cepat
.
Whatsapp saya untung keterangan yang lebih lanjut, saya akan buat personal call jika anda betul2 berminat...
.
www.wasap.my/60178820520
Ayah Pong SBK
.
"Peluang telah dibuka, anda yang tentukannya.."👍🏻👍🏻👍🏻
.
#JanaPendapatan #BuatDuit
#SpecAntoo #BB #PakaiLuu #y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #AyahPong #Ayah_Pong #AyahPongSbk #BukanBangsawan

Rasa macam setiap masa asyik nak tengok jer..😍😍😍 Kenapa yer..???
.
Ada modal? Tapi tak tahu nak berniaga apa??? .
Tiada siapa yang boleh ajar? Takut kena tipu..???
.
Dah masuk kelas marketing tapi blur tak tahu nak berniaga apa dan buat sale macam mana..??
.
Ayah ingin buka peluang untuk anda diluar sana yang ada modal tetapi tidak tahu nak gandakan modal tu jadi lebih banyak dan untung berlipat kali ganda..!!!
.
.
BENGKEL TEKNIK PEMASARAN DI PRAKTIKKAN SECARA LANGSUNG DAN TERUS DAPAT PULANGAN  INCOME..!!!
.
Program ini untuk mereka yang betul2 berminat dan ingin sama2 naik, sama2 berjaya dengan saya..👍🏻👍🏻👍🏻
.
#Modal serendah RM 3250..!!!
#Untung sehingga 42%..!!!
#Pulangan cepat..!!!
.
Anda dapat:-
* Kelas marketing 24jam PERCUMA
* Produk/ barang untuk dijual
* Platform telah disediakan
* Plan dan marketing
* Mengajar cara selok belok perniagaan
* Teknik belajar menjual secara online
* Pulangan untung dan modal yang cepat
.
Whatsapp saya untung keterangan yang lebih lanjut, saya akan buat personal call jika anda betul2 berminat...
.
www.wasap.my/60178820520
Ayah Pong SBK
.
"Peluang telah dibuka, anda yang tentukannya.."👍🏻👍🏻👍🏻
.
#JanaPendapatan #BuatDuit
#SpecAntoo #BB #PakaiLuu #y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #AyahPong #Ayah_Pong #AyahPongSbk #BukanBangsawan
9,407 17 10 August, 2019
@ayah_pong Profile picture

@ayah_pong

Mana2 yang follow saya dibawah payung Ggarage Sbk, customer2, dealer2, race team..sampailah ke staff2 kami insyaallah takkan rugi...
.
Kerana hala tuju kami besar, semangat kami membara, kami sentiasa memikirkan apa yang terbaru termasuklah apa yang anda2 semua inginkan..💪🏻💪🏻💪🏻👍🏻👍🏻👍🏻
.
Stay tuned dengan saya Ayah Pong😎😎😎
................................................
.
Ada modal? Tapi tak tahu nak berniaga apa??? .
Tiada siapa yang boleh ajar? Takut kena tipu..???
.
Dah masuk kelas marketing tapi blur tak tahu nak berniaga apa dan buat sale macam mana..??
.
Ayah ingin buka peluang untuk anda diluar sana yang ada modal tetapi tidak tahu nak gandakan modal tu jadi lebih banyak dan untung berlipat kali ganda..!!!
.
BENGKEL TEKNIK PEMASARAN DI PRAKTIKKAN SECARA LANGSUNG DAN TERUS DAPAT PULANGAN INCOME..!!!
.
Program ini untuk mereka yang betul2 berminat dan ingin sama2 naik, sama2 berjaya dengan saya..👍🏻👍🏻👍🏻
.
#Modal serendah RM 3250..!!!
#Untung sehingga 42%..!!!
#Pulangan cepat..!!!
.
Anda dapat:-
* Kelas marketing 24jam PERCUMA
* Produk/ barang untuk dijual
* Platform telah disediakan
* Plan dan marketing
* Mengajar cara selok belok perniagaan
* Teknik belajar menjual secara online
* Pulangan untung dan modal yang cepat
.
Whatsapp saya untung keterangan yang lebih lanjut, saya akan buat personal call jika anda betul2 berminat...
.
www.wasap.my/60178820520
Ayah Pong SBK
.
"Peluang telah dibuka, anda yang tentukannya.."👍🏻👍🏻👍🏻
#BukanBangsawan #BuatDuit
#SpecAntoo #BB #PakaiLuu #y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #AyahPong #Ayah_Pong #AyahPongSbk #BukanBangsawan

Mana2 yang follow saya dibawah payung Ggarage Sbk, customer2, dealer2, race team..sampailah ke staff2 kami insyaallah takkan rugi...
.
Kerana hala tuju kami besar, semangat kami membara, kami sentiasa memikirkan apa yang terbaru termasuklah apa yang anda2 semua inginkan..💪🏻💪🏻💪🏻👍🏻👍🏻👍🏻
.
Stay tuned dengan saya Ayah Pong😎😎😎
................................................
.
Ada modal? Tapi tak tahu nak berniaga apa??? .
Tiada siapa yang boleh ajar? Takut kena tipu..???
.
Dah masuk kelas marketing tapi blur tak tahu nak berniaga apa dan buat sale macam mana..??
.
Ayah ingin buka peluang untuk anda diluar sana yang ada modal tetapi tidak tahu nak gandakan modal tu jadi lebih banyak dan untung berlipat kali ganda..!!!
.
BENGKEL TEKNIK PEMASARAN DI PRAKTIKKAN SECARA LANGSUNG DAN TERUS DAPAT PULANGAN  INCOME..!!!
.
Program ini untuk mereka yang betul2 berminat dan ingin sama2 naik, sama2 berjaya dengan saya..👍🏻👍🏻👍🏻
.
#Modal serendah RM 3250..!!!
#Untung sehingga 42%..!!!
#Pulangan cepat..!!!
.
Anda dapat:-
* Kelas marketing 24jam PERCUMA
* Produk/ barang untuk dijual
* Platform telah disediakan
* Plan dan marketing
* Mengajar cara selok belok perniagaan
* Teknik belajar menjual secara online
* Pulangan untung dan modal yang cepat
.
Whatsapp saya untung keterangan yang lebih lanjut, saya akan buat personal call jika anda betul2 berminat...
.
www.wasap.my/60178820520
Ayah Pong SBK
.
"Peluang telah dibuka, anda yang tentukannya.."👍🏻👍🏻👍🏻
#BukanBangsawan #BuatDuit
#SpecAntoo #BB #PakaiLuu #y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #AyahPong #Ayah_Pong #AyahPongSbk #BukanBangsawan
6,294 34 13 August, 2019
@ayah_pong Profile picture

@ayah_pong

Zaman sekarang #perempuan semua nak buat kerja lelaki... Habis tuu lelaki nak buat kerja apa..???🤔🤔🤔
.
Tak paham betul lah...😩😩😩
.
Credit to @i.iylia96
.
* Sesiapa yang sudah buat tempahan tshirt #BukanBangsawan, jangkaan siap tshirt adalah pada awal bulan 9, kemudian baru akan tarik no untuk #LuckyDraw yang pertama...
.
* Rock Oil Engine lube adalah salah satu hadiah lucky draw untuk tiap2 bulan...
.
.
Beli Tshirt dapat #YSUKU 😍😍😍
1st In Malaysia..
.
Ya, menang Lucky Draw sebuah jentera hebat Yamaha #Y15ZR..!!!👍🏻👍🏻👍🏻😍😍😍
.
Kita bukan sahaja bagi ysuku untuk Hadiah Lucky Draw hujung tahun, malah kita juga bagi 6 hadiah Lucky Draw untuk tiap2 bulan..!!!
.
✅ NHK Helmets by Bikerz Garaj
✅ Rock Oil Engine Lube by Ggarage Sbk
✅ Corsa Tyre by PIKI TYRE
✅ Kalibern P0D by VR Liquid House
✅ H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
✅ GGS Dyno #GGarageSbk
✅ Boss Rider by Boss Rider - HQ
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
.
Tshirt #BukanBangsawan yang ditunggu-tunggu dan dinanti-nantikan kemunculannya telah pun boleh dibuat tempah sekarang..!!!
.
Tempah secara #PreOder yang lebih murah dan jimat..!!! Kualiti kain yang baik, jenis microfiber eyelet yang tidak mudah kembang apabila dipakai banyak kali...
.
Jadi tunggu apa lagi..??? Cepat2 buat tempahan tshirt BUKANBANGSAWAN pada Authorized Dealer masing2..
......................................................
.
RM 75 Pre-oder (Terhad 500 terawal shj)
RM 85 Harga asal..
.
Anda dapat...
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Pos semenanjung rm8
Pos sabah sarawak rm12
.
4XL - Add RM 3
5XL - Add RM 6
6XL - Add RM 9
.
Boleh dapatkan di kesemua Authorized Dealer berdekatan dengan kawasan anda..!!!
#BukanBangsawan #y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbike

Zaman sekarang #perempuan semua nak buat kerja lelaki... Habis tuu lelaki nak buat kerja apa..???🤔🤔🤔
.
Tak paham betul lah...😩😩😩
.
Credit to @i.iylia96
.
* Sesiapa yang sudah buat tempahan tshirt #BukanBangsawan, jangkaan siap tshirt adalah pada awal bulan 9, kemudian baru akan tarik no untuk #LuckyDraw yang pertama...
.
* Rock Oil Engine lube adalah salah satu hadiah lucky draw untuk tiap2 bulan...
.
.
Beli Tshirt dapat #YSUKU 😍😍😍
1st In Malaysia..
.
Ya, menang Lucky Draw sebuah jentera hebat Yamaha #Y15ZR..!!!👍🏻👍🏻👍🏻😍😍😍
.
Kita bukan sahaja bagi ysuku untuk Hadiah Lucky Draw hujung tahun, malah kita juga bagi 6 hadiah Lucky Draw untuk tiap2 bulan..!!!
.
✅ NHK Helmets by Bikerz Garaj
✅ Rock Oil Engine Lube by Ggarage Sbk
✅ Corsa Tyre by PIKI TYRE
✅ Kalibern P0D by VR Liquid House
✅ H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
✅ GGS Dyno #GGarageSbk
✅ Boss Rider by Boss Rider - HQ
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
.
Tshirt #BukanBangsawan yang ditunggu-tunggu dan dinanti-nantikan kemunculannya telah pun boleh dibuat tempah sekarang..!!!
.
Tempah secara #PreOder yang lebih murah dan jimat..!!! Kualiti kain yang baik, jenis microfiber eyelet yang tidak mudah kembang apabila dipakai banyak kali...
.
Jadi tunggu apa lagi..??? Cepat2 buat tempahan tshirt BUKANBANGSAWAN pada Authorized Dealer masing2..
......................................................
.
RM 75 Pre-oder (Terhad 500 terawal shj)
RM 85 Harga asal..
.
Anda dapat...
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Pos semenanjung rm8
Pos sabah sarawak rm12
.
4XL - Add RM 3
5XL - Add RM 6
6XL - Add RM 9
.
Boleh dapatkan di kesemua Authorized Dealer berdekatan dengan kawasan anda..!!!
#BukanBangsawan #y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbike
11,524 82 29 August, 2019
@ayah_pong Profile picture

@ayah_pong

Takde modal nak pakai #Ysuku..???
.
.
Jangan sedih .😔😔😔
Saya nak bagi #free jer...
.
Ya, Beli Tshirt dapat #YSUKU 😍😍😍
1st In Malaysia..
.
Ya, menang Lucky Draw sebuah jentera hebat Yamaha #Y15ZR..!!!👍🏻👍🏻👍🏻😍😍😍
.
Kita bukan sahaja bagi ysuku untuk Hadiah Lucky Draw hujung tahun, malah kita juga bagi 6 hadiah Lucky Draw untuk tiap2 bulan..!!!
.
✅ NHK Helmets
✅ Rock Oil Engine Lube
✅ Corsa Tyre
✅ Kalibern P0D
✅ H0lly Molly Juicy
✅ GGS Dyno
.
Bermaksud ada 6 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Tshirt #BukanBangsawan yang ditunggu-tunggu dan dinanti-nantikan kemunculannya telah pun boleh dibuat tempah sekarang..!!!
.
Tempah secara #PreOder yang lebih murah dan jimat..!!! Kualiti kain yang baik, jenis microfiber eyelet yang tidak mudah kembang apabila dipakai banyak kali...
.
Jadi tunggu apa lagi..??? Cepat2 buat tempahan tshirt BUKANBANGSAWAN pada Authorized Dealer masing2..
.
* Hujung bulan 8 nie dah tutup pre-oder ya, mana yang nk menang ysuku kena beli tshirt dengan harga asal..
......................................................
.
RM 75 Pre-oder (Terhad 500 terawal shj)
RM 85 Harga asal..
.
Anda dapat...
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Pos semenanjung rm8
Pos sabah sarawak rm12
.
4XL - Add RM 3
5XL - Add RM 6
6XL - Add RM 9
.
Boleh dapatkan di kesemua Authorized Dealer berdekatan dengan kawasan anda..!!!
#y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #AyahPong #Ayah_Pong #AyahPongSbk #BukanBangsawan #125zr #125zrmalaysia #125malaysia #125zrmalaya

Takde modal nak pakai #Ysuku..???
.
.
Jangan sedih .😔😔😔
Saya nak bagi #free jer...
.
Ya, Beli Tshirt dapat #YSUKU 😍😍😍
1st In Malaysia..
.
Ya, menang Lucky Draw sebuah jentera hebat Yamaha #Y15ZR..!!!👍🏻👍🏻👍🏻😍😍😍
.
Kita bukan sahaja bagi ysuku untuk Hadiah Lucky Draw hujung tahun, malah kita juga bagi 6 hadiah Lucky Draw untuk tiap2 bulan..!!!
.
✅ NHK Helmets
✅ Rock Oil Engine Lube
✅ Corsa Tyre
✅ Kalibern P0D
✅ H0lly Molly Juicy
✅ GGS Dyno
.
Bermaksud ada 6 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Tshirt #BukanBangsawan yang ditunggu-tunggu dan dinanti-nantikan kemunculannya telah pun boleh dibuat tempah sekarang..!!!
.
Tempah secara #PreOder yang lebih murah dan jimat..!!! Kualiti kain yang baik, jenis microfiber eyelet yang tidak mudah kembang apabila dipakai banyak kali...
.
Jadi tunggu apa lagi..??? Cepat2 buat tempahan tshirt BUKANBANGSAWAN pada Authorized Dealer masing2..
.
* Hujung bulan 8 nie dah tutup pre-oder ya, mana yang nk menang ysuku kena beli tshirt dengan harga asal..
......................................................
.
RM 75 Pre-oder (Terhad 500 terawal shj)
RM 85 Harga asal..
.
Anda dapat...
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Pos semenanjung rm8
Pos sabah sarawak rm12
.
4XL - Add RM 3
5XL - Add RM 6
6XL - Add RM 9
.
Boleh dapatkan di kesemua Authorized Dealer berdekatan dengan kawasan anda..!!!
#y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #AyahPong #Ayah_Pong #AyahPongSbk #BukanBangsawan #125zr #125zrmalaysia #125malaysia #125zrmalaya
9,618 56 19 August, 2019