#yamaharxz135 Instagram Photos & Videos

yamaharxz135 - 9.7k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #yamaharxz135 and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
324.3
Average comment
2.8
Posts with video
13/48
Posts with photo
35/48

Hashtag Popularity

Breket lampu depan rxz original second wa 0857 9990 2504 solo baru Jawa tengah

#rxz135 
#rxzindonesia 
#rxzlover 
#rxzmodifikasi 
#rxz 
#rxzmalaysia 
#rzr 
#yamaharxz 
#yamaharxz135 
#yamaharxzrzrindonesia 
#yamaharxzmalaysia 
#yamaharxz5speed
11 0 19 January, 2020

ALOI murah Tapi Berkualiti
Bos taikom ni bagus ke??..saya berani jamin kualiti hampir setanding dengan Aloi rim yang ada dekat pasaran sekarang..kenapa saya berani cakap macam tu

setakat ni dah hampir 40 biji saya jual dan kebanyakan customer dari Sabah dan Sarawak..korang paham2 jela jalan dekat sana macam mana kan?? kalau barang tak tahan takan diorang nak bazir duit beli aloi ni

musim orang pakai aloi kan..nak beli beli yang mahal2 bini atau awek jeling pula ni harga bermula rm1++ je bini pon tak kesah sangat.. awek pon tak marah sebab tak kacau duit kahwin sangat
kalau ada abg2 atau kakak yg berminat nak beli pakej atau nk beli asing2 pon boleh

Cod batu pahat
Cod batu pahat
Cod batu pahat
jauh boleh minta abg kaurier hantarkan barang sampai depan pintu rumah . .
berminat Direct massage atau tekan link dkt bio. . .
.
.
#rxzmembers #rxzlover #rxzstilltheboss #rxz135 #rxzmeranggi #rxz #rxzfamilia #rxzmalaysia #rxzcatalyzer #yamaharxz #yamaharxz135 #jentera_kapcai1 #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jenteraspeed_ #jentera_duaroda #jenterapejuang #jentera_fly #peminatrxz125z #peminatrxz #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcaisado #maluapebossku #bosku #bosskita #flynicotine #jbstyle_official

ALOI murah Tapi Berkualiti 
Bos taikom ni bagus ke??..saya berani jamin kualiti hampir setanding dengan Aloi rim yang ada dekat pasaran sekarang..kenapa saya berani cakap macam tu

setakat ni dah hampir 40 biji saya jual dan kebanyakan customer dari Sabah dan Sarawak..korang paham2 jela jalan dekat sana macam mana kan?? kalau barang tak tahan takan diorang nak bazir duit beli aloi ni

musim orang pakai aloi kan..nak beli beli yang mahal2 bini atau awek jeling pula ni harga bermula rm1++ je bini pon tak kesah sangat.. awek pon tak marah sebab tak kacau duit kahwin sangat 
kalau ada abg2 atau kakak yg berminat nak beli pakej atau nk beli asing2 pon boleh

Cod batu pahat 
Cod batu pahat 
Cod batu pahat 
jauh boleh minta abg kaurier hantarkan barang sampai depan pintu rumah . . 
berminat Direct massage atau tekan link dkt bio. . .
.
.
#rxzmembers#rxzlover#rxzstilltheboss#rxz135#rxzmeranggi#rxz#rxzfamilia#rxzmalaysia#rxzcatalyzer#yamaharxz#yamaharxz135#jentera_kapcai1#jenterakita#jenterasado#jenterapadu#jenteraspeed_#jentera_duaroda#jenterapejuang#jentera_fly#peminatrxz125z#peminatrxz#kapcaimalaya#kapcaijahat#kapcaisado#maluapebossku#bosku#bosskita#flynicotine#jbstyle_official
368 5 19 January, 2020

@moto__core rxz butterfly leg gurd price {880/-}. Shipping facility all over India 🇮🇳 Contact ☎️+917736378821 call or Whatsapp
#rxzlover #rxzfamilia #rxzmembersofficial #yamaharxz135 #yamaharxzrzrindonesia #yamaharxz5speed #yamaharxzlover

@moto__core rxz butterfly leg gurd  price {880/-}. Shipping facility all over India 🇮🇳 Contact ☎️+917736378821 call or Whatsapp 
#rxzlover #rxzfamilia #rxzmembersofficial #yamaharxz135 #yamaharxzrzrindonesia #yamaharxz5speed #yamaharxzlover
249 0 18 January, 2020

Assalamualaikum semua sahabat dua roda.. Sebuah katak sumpah nak dilepaskan.. Moto biasa2 aje.. Tahun: 1994
Set: Merah Skala
Status: Dokumen lengkap

Set om (part plastik dah salin stripe)..
Lampu depan blkang om..
Signal om..
Meter om.. Head blok y3 (1.25rxk)..
Carb Mili om.. Reedvalve V-Force 4 tipu ori.. Wiring mili om (semua fungsi).. Footrest catal om y-2.. Swing arm catal om.. Handle catal om.. Pump brek bawah om.. Fork baru catal hly.. Suis handle hly.. Suis kunci hly.. Absorber hly.. Part2 plastik full hly.. -tong 2t
-kotak angin
-penutup kotak angin
-toolbox
-penutup toolbox
-hidung babi
-hose kabereta
-penutup lampu depan
-throttle guide
Batu balancing hly.. Gto ytec batang besar.. Pump brek atas nissin copy..
Ekzos hly stok baru..
Pemijak kaki hly stok baru.. Moto restore a-z.. Enjin senyap (bunyi blok shj sbb saiz dah RXK)..
Body tegak.. Tongkat 1 ada welding.. Tongkat 2 cun, welding asal kilang..
Moto tiada leaking..
Cermin minyak hitam gred AAA.. Kick starter lokel.. Hose brek lokel
.
.
.
Kalau ada yang berminat, macam biaso.. Dering yo O135OO2648
.
.
.
Lokasi pun samo laie di Bandar Baru Bangi.. Sebelas Ribu Nego Depan Moto
. . .
#rxzmembers #rxzlover #rxzstilltheboss #rxz135 #rxzmeranggi #rxz #rxzfamilia #rxzmalaysia #rxzcatalyzer #yamaharxz #yamaharxz135 #jentera_kapcai1 #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jenteraspeed_ #jentera_duaroda #jenterapejuang #jentera_fly #peminatrxz125z #peminatrxz #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcaisado #maluapebossku #bosku #bosskita #flynicotine #jbstyle_official

Assalamualaikum semua sahabat dua roda.. Sebuah katak sumpah nak dilepaskan.. Moto biasa2 aje.. Tahun: 1994
Set: Merah Skala
Status: Dokumen lengkap

Set om (part plastik dah salin stripe)..
Lampu depan blkang om..
Signal om..
Meter om.. Head blok y3 (1.25rxk)..
Carb Mili om.. Reedvalve V-Force 4 tipu ori.. Wiring mili om (semua fungsi).. Footrest catal om y-2.. Swing arm catal om.. Handle catal om.. Pump brek bawah om.. Fork baru catal hly.. Suis handle hly.. Suis kunci hly.. Absorber hly.. Part2 plastik full hly.. -tong 2t
-kotak angin
-penutup kotak angin
-toolbox
-penutup toolbox
-hidung babi
-hose kabereta
-penutup lampu depan
-throttle guide
Batu balancing hly.. Gto ytec batang besar.. Pump brek atas nissin copy..
Ekzos hly stok baru..
Pemijak kaki hly stok baru.. Moto restore a-z.. Enjin senyap (bunyi blok shj sbb saiz dah RXK)..
Body tegak.. Tongkat 1 ada welding.. Tongkat 2 cun, welding asal kilang..
Moto tiada leaking..
Cermin minyak hitam gred AAA.. Kick starter lokel.. Hose brek lokel
.
.
.
 Kalau ada yang berminat, macam biaso.. Dering yo O135OO2648
.
.
.
Lokasi pun samo laie di Bandar Baru Bangi.. Sebelas Ribu Nego Depan Moto
. . . 
#rxzmembers#rxzlover#rxzstilltheboss#rxz135#rxzmeranggi#rxz#rxzfamilia#rxzmalaysia#rxzcatalyzer#yamaharxz#yamaharxz135#jentera_kapcai1#jenterakita#jenterasado#jenterapadu#jenteraspeed_#jentera_duaroda#jenterapejuang#jentera_fly#peminatrxz125z#peminatrxz#kapcaimalaya#kapcaijahat#kapcaisado#maluapebossku#bosku#bosskita#flynicotine#jbstyle_official
2,306 4 18 January, 2020
They burn their tyres to get a smoke.. we just start our bike. .
.
. ❤️🔥 YES YAMAHA 🔥❤️
VC_ @ratnas_addicted  #rx #rxclub #rx135 #yrc #yamaharx100 #2stroke #2strokesonly #smoke #smoketilldie
#yamahaindia #twostroklovers #twostroke
#yamaharx #yamaharxking #rx100 #yamaharxz135 #yamaharxkingindonesia
142 2 17 January, 2020

Barang dah tak banyak..kita mula2 offer 10 set je utk cny ni tapi sambutan lain maciam kita tmbh lagi 10set..ni lagi 3 set nak pos ke Selangor yg mana minat dering kita dkt dm terus atau lagi cun tekan link wassap dekat bio ea
. .
#rxzmembers #rxzlover #rxzstilltheboss #rxz135 #rxzmeranggi #rxz #rxzfamilia #rxzmalaysia #rxzcatalyzer #yamaharxz #yamaharxz135 #jentera_kapcai1 #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jenteraspeed_ #jentera_duaroda #jenterapejuang #jentera_fly #peminatrxz125z #peminatrxz #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcaisado #maluapebossku #bosku #bosskita #flynicotine #jbstyle_official

Barang dah tak banyak..kita mula2 offer 10 set je utk cny ni tapi sambutan lain maciam kita tmbh lagi 10set..ni lagi 3 set nak pos ke Selangor yg mana minat dering kita dkt dm terus atau lagi cun tekan link wassap dekat bio ea
. . 
#rxzmembers#rxzlover#rxzstilltheboss#rxz135#rxzmeranggi#rxz#rxzfamilia#rxzmalaysia#rxzcatalyzer#yamaharxz#yamaharxz135#jentera_kapcai1#jenterakita#jenterasado#jenterapadu#jenteraspeed_#jentera_duaroda#jenterapejuang#jentera_fly#peminatrxz125z#peminatrxz#kapcaimalaya#kapcaijahat#kapcaisado#maluapebossku#bosku#bosskita#flynicotine#jbstyle_official
1,665 7 17 January, 2020

Top #yamaharxz135 posts

Alhamdulillah sambutan hangat nak ride cny ni rancak korang belanje utk jentera kesayangan ea
.
.
yang lain tengok je ke..takanak beli solek utk jentera korang juga
. .
.
sebab sale cny ni kita ada offer utk yg ambil pakej hihi
. .
kalau minat tekan link dekat bio nanti kita bagi pakej ikut bajet bos2 semua
.
.
.
#rxzmembers #rxzlover #rxzstilltheboss #rxz135 #rxzmeranggi #rxz #rxzfamilia #rxzmalaysia #rxzcatalyzer #yamaharxz #yamaharxz135 #jentera_kapcai1 #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jenteraspeed_ #jentera_duaroda #jenterapejuang #jentera_fly #peminatrxz125z #peminatrxz #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcaisado #maluapebossku #bosku #bosskita #flynicotine #jbstyle_official

Alhamdulillah sambutan hangat nak ride cny ni rancak korang belanje utk jentera kesayangan ea
.
.
yang lain tengok je ke..takanak beli solek utk jentera korang juga
. .
.
sebab sale cny ni kita ada offer utk yg ambil pakej hihi
. . 
kalau minat tekan link dekat bio nanti kita bagi pakej ikut bajet bos2 semua
.
.
.
#rxzmembers#rxzlover#rxzstilltheboss#rxz135#rxzmeranggi#rxz#rxzfamilia#rxzmalaysia#rxzcatalyzer#yamaharxz#yamaharxz135#jentera_kapcai1#jenterakita#jenterasado#jenterapadu#jenteraspeed_#jentera_duaroda#jenterapejuang#jentera_fly#peminatrxz125z#peminatrxz#kapcaimalaya#kapcaijahat#kapcaisado#maluapebossku#bosku#bosskita#flynicotine#jbstyle_official
2,230 20 6 January, 2020

Yamaha Rxz for sale
Tahun dibuat/didaftarkan 1993
barang campur2 ada local ada original
Enjin kena rebuild semula baru sedap
blok saiz 100rxk
Carb slide besar
Coverset oem
tayar belakang baru
meter original .
cod batu pahat
Cod batu pahat
Cod batu pahat . . .
harga jualan dibuka rm7456 negooo
. .
berminat tekan je link dekat bio
. .
#rxzmembers #rxzlover #rxzstilltheboss #rxz135 #rxzmeranggi #rxz #rxzfamilia #rxzmalaysia #rxzcatalyzer #yamaharxz #yamaharxz135 #jentera_kapcai1 #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jenteraspeed_ #jentera_duaroda #jenterapejuang #jentera_fly #peminatrxz125z #peminatrxz #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcaisado #maluapebossku #bosku #bosskita #flynicotine #jbstyle_official

Yamaha Rxz for sale 
Tahun dibuat/didaftarkan 1993
barang campur2 ada local ada original 
Enjin kena rebuild semula baru sedap 
blok saiz 100rxk
Carb slide besar
Coverset oem
tayar belakang baru
meter original . 
cod batu pahat 
Cod batu pahat 
Cod batu pahat . . . 
harga jualan dibuka rm7456 negooo
. . 
berminat tekan je link dekat bio
. . 
#rxzmembers#rxzlover#rxzstilltheboss#rxz135#rxzmeranggi#rxz#rxzfamilia#rxzmalaysia#rxzcatalyzer#yamaharxz#yamaharxz135#jentera_kapcai1#jenterakita#jenterasado#jenterapadu#jenteraspeed_#jentera_duaroda#jenterapejuang#jentera_fly#peminatrxz125z#peminatrxz#kapcaimalaya#kapcaijahat#kapcaisado#maluapebossku#bosku#bosskita#flynicotine#jbstyle_official
3,544 29 3 January, 2020