#ysuki Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #ysuki and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
66.6
Average comment
1.3
Posts with video
10/36
Posts with photo
26/36

Hashtag Popularity

@mmfamotorsport Profile picture

@mmfamotorsport

As salam dan salam sejahtera semua kepada kawan ysuku...mari-mari datang bengkel kami...nak buay spec apa datang jer tempat kami...harga kami murah...pasti kawan2 ysuku happy..
Sesiapa yang nak datang boleh atau nak bertanya harga 01123246346...pasti kita bagi harga senyum... #ysu #ysuki #y15zr_festival #y15malaysiacommunity #ba'agarage

As salam dan salam sejahtera semua kepada kawan ysuku...mari-mari datang bengkel kami...nak buay spec apa datang jer tempat kami...harga kami murah...pasti kawan2 ysuku happy..
Sesiapa yang nak datang boleh atau nak bertanya harga 01123246346...pasti kita bagi harga senyum... #ysu #ysuki #y15zr_festival #y15malaysiacommunity #ba'agarage
6 0 2 hours ago
@mmfamotorsport Profile picture

@mmfamotorsport

As salam dan salam sejahtera semua kepada kawan ysuku...mari-mari datang bengkel kami...nak buay spec apa datang jer tempat kami...harga kami murah...pasti kawan2 ysuku happy..
Sesiapa yang nak datang boleh atau nak bertanya harga 01123246346...pasti kita bagi harga senyum... #ysu #ysuki #y15zr_festival #y15malaysiacommunity #ba'agarage

As salam dan salam sejahtera semua kepada kawan ysuku...mari-mari datang bengkel kami...nak buay spec apa datang jer tempat kami...harga kami murah...pasti kawan2 ysuku happy..
Sesiapa yang nak datang boleh atau nak bertanya harga 01123246346...pasti kita bagi harga senyum... #ysu #ysuki #y15zr_festival #y15malaysiacommunity #ba'agarage
3 0 2 hours ago
#ysuki
26 0 11 hours ago
Makan lemang dengan serunding, kita bila nak bersanding 😶 🏃🏻‍♂️💨 #y15official 
#y15malaysia 
#ysuku 
#matmotor 
#ysukufamilia 
#ysuki 
#duniapemotoran 
#jenteraduaroda 
#peminatduaroda
122 2 12 hours ago
@ben45motorsport Profile picture

@ben45motorsport

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🇲🇾🇮🇩🇹🇭🇻🇳
Sport Rim Enkei
Cutting RCB FG510
Ada 5 warna
Biru,Merah,Oren,Silver,Gold
Free disc depan bintang 4lobang 245mm
Open for booking
Hujung bulan ni sampai
Rm800
Pos layan jugak 📦✈️🚚✅
Cod/Depo datang kedai 🛵
Galaxy ampang mall📍

Berminat roger je abam2 ensem ala kadar ni ok??
Nak senang lg??
Tekan je link ni.
.
📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/60132249108

http://www.wasap.my/60172859589

http://www.wasap.my/60173274870
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Jom follow kami di facebook dan IG ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ https://www.instagram.com/ben45motorsport

www.facebook.com/ben45motorsport

Abam da top miss call sis...sis sampai mia...
#ben45 #ben45official #t6rdigital #rostanates #brembo #nissin #kingdrag #lativo #earl #nok #kou #opbr #boushi #bosku #boskurr #dragster #ysuku #yss #ysukushuib #ysuki #wisuki #alifsyukriterlajaklaris #zizanrazak #teamkurakura #teamarnab #ampang #ampangbikers #galaxyampangmall

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🇲🇾🇮🇩🇹🇭🇻🇳
Sport Rim Enkei
Cutting RCB FG510
Ada 5 warna
Biru,Merah,Oren,Silver,Gold
Free disc depan bintang 4lobang 245mm
Open for booking
Hujung bulan ni sampai
Rm800
Pos layan jugak 📦✈️🚚✅
Cod/Depo datang kedai 🛵
Galaxy ampang mall📍

Berminat roger je abam2 ensem ala kadar ni ok??
Nak senang lg??
Tekan je link ni.
.
📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/60132249108

http://www.wasap.my/60172859589

http://www.wasap.my/60173274870
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Jom follow kami di facebook dan IG ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ https://www.instagram.com/ben45motorsport

www.facebook.com/ben45motorsport

Abam da top miss call sis...sis sampai mia...
#ben45 #ben45official #t6rdigital #rostanates #brembo #nissin #kingdrag #lativo #earl #nok #kou #opbr #boushi #bosku #boskurr #dragster #ysuku #yss #ysukushuib #ysuki #wisuki #alifsyukriterlajaklaris #zizanrazak #teamkurakura #teamarnab #ampang #ampangbikers #galaxyampangmall
44 0 15 hours ago
Sempoi 🤘🏼 #ysuki #kroniysuku
59 2 16 hours ago
@khairul_azlannn Profile picture

@khairul_azlannn

Selamat Hari Minggu Gais🤟🏻
#Ysuki #Jpj #Polis

Selamat Hari Minggu Gais🤟🏻
#Ysuki #Jpj #Polis
90 2 21 hours ago
Tenang La Kamu Wahai Ysuku Bin Ysuki 
#ysuki #ysuku #y15malaysia
243 5 15 September, 2019
@farhanhkxl Profile picture

@farhanhkxl

Ysuki wanted ke? Pagi gaiss tikus
#mustang #ysuki

Ysuki wanted ke? Pagi gaiss tikus
#mustang #ysuki
13 0 15 September, 2019
@norleezamramlee Profile picture

@norleezamramlee

MAKIN LAMA MAKIN PANAS.🔥 Ramai cakap kenape muke tak nampak #takutkenasaman #JPJ 🔥 #y15malaysia #ysuki #dueroda #bukanbiasebiase #sukehatiaku #kamibudakbaik #zr #125z

MAKIN LAMA MAKIN PANAS.🔥 Ramai cakap kenape muke tak nampak #takutkenasaman #JPJ 🔥 #y15malaysia #ysuki #dueroda #bukanbiasebiase #sukehatiaku #kamibudakbaik #zr #125z
86 7 15 September, 2019
@mickeycrew Profile picture

@mickeycrew

Bapak Kau Suruh Maen Samaku

Kelajuan tidak pernah memuaskan sayangku sekalian💦💦💦
#mickeycrew #tundukhilang #tikusguys #ysuki

Kelajuan tidak pernah memuaskan sayangku sekalian💦💦💦
#mickeycrew#tundukhilang#tikusguys #ysuki
19 0 15 September, 2019
@alhaalfa.js.selangor Profile picture

@alhaalfa.js.selangor

Tesco Extra Section

Eyeshadow Palette by Alha Alfa! Therbaik uolssss
.
COD SHAH ALAM
COD KL
COD PJ
POSTAGE ALL AROUND MALAYSIA
.
#alhaalfa #alhashahalam #alhatescosek13shahalam #shahalam #jsbeautyshopteam #ysuki #alhaalfacosmetics #alhaskinboosterserum #finishingsprayalhaalfa

Eyeshadow Palette by Alha Alfa! Therbaik uolssss
.
COD SHAH ALAM
COD KL
COD PJ
POSTAGE ALL AROUND MALAYSIA
.
#alhaalfa #alhashahalam #alhatescosek13shahalam #shahalam #jsbeautyshopteam #ysuki #alhaalfacosmetics #alhaskinboosterserum #finishingsprayalhaalfa
2 0 14 September, 2019
@al.kauthsarz.x_x Profile picture

@al.kauthsarz.x_x

ROUTE 117 Langkawi - Combat Cafe.

Sapa kenal org sebelah aku ni?
@rudy_gengtayarbesar mesti kenal dy ni..hehehe..
Rnab meet Wings Gang di Langkawi.. #kennyroberts #ysuki #wisuki #ysuku #langkawi #penang

Sapa kenal org sebelah aku ni?
@rudy_gengtayarbesar mesti kenal dy ni..hehehe..
Rnab meet Wings Gang di Langkawi.. #kennyroberts #ysuki #wisuki #ysuku #langkawi #penang
32 1 14 September, 2019
Malu apa bossku!
#ysuki
#newdaddy
#jerebu2019
57 3 14 September, 2019
@asyabconfident_ Profile picture

@asyabconfident_

Sis yang dah kawen tuuu, kalau tetiba husben komplen payudara & punggung uollz tak berapa nak mantap dah, SILA AMBIL PERHATIAN!!!..jangan pandang remeh!!! Bila husben tegur maksudnya, dia memang betul2 sayangkan kita, dan nak kita cantik untuk dia, Baguskan kalau suami tegur, daripada dia buat tak tau then dia pasang lagi satu...huhu
.
Tapi husben jangan tegur jer hulur la sekali 🤑🤑🤑 hehe, bini nak cantik utk awak kan.
.
Kesian tau para wanita, lepas beranak memang nak kena repair sana sini.
.
pm selaju mungkin , dapatkan HARGA JIMAT LIMITED TWIN PACK BCONFIDENT!
Jangan ragu-ragu
Jangan tunggu-tunggu
.
Tekan link kat bio now
.
#Bconfidentadvance #Serumpayudara #Bconfidenthq #Lovesajat #Punggungmontok #Bconfidentselangor #Bconfidentmurah #Sayangsuami #montokanjal #Bconfident #Sexybody #bobodimana #Punggungbesar #Bconfidentmontok #Untuksuami #Sexymontok #Sendatlekat #Cantikputih #Sayang #Bconfidentcantik #Sajatgold #Fit #workout #Serumviral #payudarategang #ysuku #ysuki #letscantik #Surekencang #Bconfidentoriginal

Sis yang dah kawen tuuu, kalau tetiba husben komplen payudara & punggung uollz tak berapa nak mantap dah, SILA AMBIL PERHATIAN!!!..jangan pandang remeh!!! Bila husben tegur maksudnya, dia memang betul2 sayangkan kita, dan nak kita cantik untuk dia, Baguskan kalau suami tegur, daripada dia buat tak tau then dia pasang lagi satu...huhu
.
Tapi husben jangan tegur jer hulur la sekali 🤑🤑🤑 hehe, bini nak cantik utk awak kan.
.
Kesian tau para wanita, lepas beranak memang nak kena repair sana sini.
.
pm selaju mungkin , dapatkan HARGA JIMAT LIMITED TWIN PACK BCONFIDENT! 
Jangan ragu-ragu
Jangan tunggu-tunggu
.
Tekan link kat bio now
.
#Bconfidentadvance #Serumpayudara #Bconfidenthq #Lovesajat #Punggungmontok #Bconfidentselangor #Bconfidentmurah #Sayangsuami #montokanjal #Bconfident #Sexybody #bobodimana #Punggungbesar #Bconfidentmontok #Untuksuami #Sexymontok #Sendatlekat #Cantikputih #Sayang #Bconfidentcantik #Sajatgold #Fit #workout #Serumviral #payudarategang #ysuku #ysuki #letscantik #Surekencang #Bconfidentoriginal
4 0 14 September, 2019

Top #ysuki posts

PADU TAK BUNYI EJOS DIE? NI LA DIE SUARA JANTAN EXTREME EXHAUST SUPER DRAGGER!
.
#y15 #y15z #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrmalaysiaku #tpsmotor #tpsmotorterengganu #rs150 #rs150r #rs150repsol #rs150rmalaysia #ysuku #ysuki #wisuki
11,887 54 21 August, 2019
@jep.ss2 Profile picture

@jep.ss2

Highway LEKAS

Sakit nye dapat surat chinta dari abang pulis agak ii bape banyak dorang dapat ni
Title🎵:bila teringat kamu stella band
Tag owner gambar please
Gambar pinjam yer
.support share like follow please
.support 1k
.follow
@jep.ss2
@jep.ss2
@jep.ss2 .
.
.
.
. #y15zr #y15v2 #y15malaya_official #y15zr_members_official #teamkurakura🐢 #teamarnab #kingdragmalaysia #berk nock #kapcaijahatkakitapau #kapchaimalaya #kapchaisado #jentera_fly #jenterasado #jenterapejuang #sadokanjenteramu #sukanpermotoran #kroniysuku #ysukushuib #ysuki #jantan❌guna #onxon #jarangxon

Sakit nye dapat surat chinta dari abang pulis agak ii bape banyak dorang dapat ni
Title🎵:bila teringat kamu stella band
Tag owner gambar please
Gambar pinjam yer
.support share like follow please
.support 1k
.follow
@jep.ss2 
@jep.ss2 
@jep.ss2 .
.
.
.
.#y15zr #y15v2 #y15malaya_official #y15zr_members_official #teamkurakura🐢 #teamarnab #kingdragmalaysia #berk nock #kapcaijahatkakitapau #kapchaimalaya #kapchaisado #jentera_fly #jenterasado #jenterapejuang #sadokanjenteramu #sukanpermotoran #kroniysuku #ysukushuib #ysuki #jantan❌guna #onxon #jarangxon
7,267 35 18 August, 2019
nantikan cerita dari kitaorang awek Ysuku @_bajilah @alialatif_97 @echa_achaa @_bunaaa_ 💞 #akuterjumpavideonidalamgalerihaha
.
.
#tiktok #tiktokmalaysia #awekysuku #ysuku #ysuki
33,474 136 13 August, 2019
Title🎵:police entry by Elizabeth Tan
Tag owner gambar please
Gambar pinjam yer
.support share like follow please
.support 1k
.follow
@jep.ss2 
@jep.ss2 
@jep.ss2 .
.
.
.
.#y15zr #y15v2 #y15malaya_official #y15zr_members_official #teamkurakura🐢 #teamarnab #kingdragmalaysia #berk nock #kapcaijahatkakitapau #kapchaimalaya #kapchaisado #jentera_fly #jenterasado #jenterapejuang #sadokanjenteramu #sukanpermotoran #kroniysuku #ysukushuib #ysuki #jantan❌guna #onxon #jarangxon
1,546 6 23 hours ago
@superus7 Profile picture

@superus7

Jusco Taman Universiti

@rnab_official @zizanrazak869 ada bran???
_
😡😡 REGULAR CUSTOMER MARAH SEBAB NAK TAHU PASAL “PROMO MERDEKA BIKEWASH” DARI @superus7 @superus7
_
FREE WATER WAX SELAMA 4 HARI❗️untuk setiap Cucian Bermula 28/8/19 sehingga 31/8/19! Jom Kilatkan lagi jentera anda sebelum Ride Merdeka!
_
Jangan lupa Follow👇👇
@superus7
@superus7
@superus7
_
Sebab kami akan buat “GIVEAWAY CONTEST” dalam masa terdekat! 😉 #superus7 GAISSS.!!
_
Have a Safe Ride & Selamat mencuba! Happy Merdeka! 🇲🇾 🇲🇾
_
Contact us:
012-6032225 [Syafiq]
010-4048836 [Al-Ayyubi]
_
No 21 Jalan Kebudayaan 1
Taman Universiti
81300 Skudai
Johor
__________
#superus7
#superus7bikewash
#nakname
#kamixramai
#team_y15zr_jbstyle
#y15zr #y15 #ysuku #ysuki
#nvx155malaysia #nvxbrotherhoodmalaysia
#nvx155
#pelesitrayau2013
#sparkgathering
#jenterapadu
#jenterapejuang
#teamnvx155malaysia #pahlawan.highwayofficial
#sukanpermotoran
#sukanduaroda
#kapcaimalaya
#kapcaisado
#familyridergroup
#jenterapejuang
# #zizanrazak
#fcukingflava
#r_nab_official
#hobikamimahal
#nvxcentral
#y15festival

@rnab_official @zizanrazak869 ada bran???
_
😡😡 REGULAR CUSTOMER MARAH SEBAB NAK TAHU PASAL “PROMO MERDEKA BIKEWASH” DARI @superus7 @superus7 
_
FREE WATER WAX SELAMA 4 HARI❗️untuk setiap Cucian Bermula 28/8/19 sehingga 31/8/19! Jom Kilatkan lagi jentera anda sebelum Ride Merdeka!
_
Jangan lupa Follow👇👇
@superus7
@superus7
@superus7
_
Sebab kami akan buat “GIVEAWAY CONTEST” dalam masa terdekat! 😉 #superus7 GAISSS.!!
_
Have a Safe Ride & Selamat mencuba! Happy Merdeka! 🇲🇾 🇲🇾
_
Contact us:
012-6032225 [Syafiq]
010-4048836 [Al-Ayyubi]
_
No 21 Jalan Kebudayaan 1
Taman Universiti 
81300 Skudai
Johor
__________
#superus7
#superus7bikewash
#nakname
#kamixramai
#team_y15zr_jbstyle
#y15zr #y15 #ysuku #ysuki
#nvx155malaysia #nvxbrotherhoodmalaysia
#nvx155
#pelesitrayau2013
#sparkgathering
#jenterapadu
#jenterapejuang
#teamnvx155malaysia #pahlawan.highwayofficial
#sukanpermotoran
#sukanduaroda
#kapcaimalaya
#kapcaisado
#familyridergroup
#jenterapejuang
##zizanrazak
#fcukingflava
#r_nab_official
#hobikamimahal
#nvxcentral
#y15festival
6,656 36 28 August, 2019
@syazna81_ Profile picture

@syazna81_

Dan benarlah kata orang itu cinta itu buta. Cinta itu tidak memerlukan cahaya matahari untuk menyuluh jalan sang pencinta itu walaupun jalan itu amat sukar dan berliku. Cahaya hati dan perasaan sudah cukup untuk menerangi segalanya.😘💓
-
-
- #jenterapadu #kronirempitofficial #jenterakita #pencinta_duaroda #pencintakapcai_ #pencintaduaroda #ysuki #ysukuteam🏁 #y15_members_official #ysuku #y15malaysiacommunity #ysukuzizanrazak #y15official #y15malaysia #kronirempit

Dan benarlah kata orang itu cinta itu buta. Cinta itu tidak memerlukan cahaya matahari untuk menyuluh jalan sang pencinta itu walaupun jalan itu amat sukar dan berliku. Cahaya hati dan perasaan sudah cukup untuk menerangi segalanya.😘💓
-
-
-#jenterapadu #kronirempitofficial #jenterakita #pencinta_duaroda #pencintakapcai_ #pencintaduaroda #ysuki #ysukuteam🏁 #y15_members_official #ysuku #y15malaysiacommunity #ysukuzizanrazak #y15official #y15malaysia #kronirempit
321 1 21 August, 2019
@achey_vangers66 Profile picture

@achey_vangers66

Natasha

Reposted from @natasha_hamzah - kisah semalam, lepas gian lama tak ride.. nak tengok full version #cameronattack tak ? 🤔🤔
.
.
.
. #gengasap
#rxzmembers
#gengkapcai
#ysuki
#ikanmas
#acheyracingteam
#nattv

Reposted from @natasha_hamzah -  kisah semalam, lepas gian lama tak ride.. nak tengok full version  #cameronattack tak ? 🤔🤔
.
.
.
. #gengasap
#rxzmembers 
#gengkapcai 
#ysuki 
#ikanmas 
#acheyracingteam
#nattv
2,797 5 5 August, 2019