#ysuku Instagram Photos & Videos

ysuku - 155.5k posts

    Hujung2 minggu ini, kita biasanya sayang moto.., 😁
.
Mandikannya dan makeup mana yg patut. Ya la moto buat keje seharian isnin hingga jumaat, tapi  saya hujung minggu walaupun relax jer kat rumah.
.
Duit poket tetap masyuk hanya dari simkad Tone Wow, yg tak perlu fikirkan pelanggan sangat. Janji poket berisi.. 🙂 Buat saya dan pelanggan tu.. Best ke best.
.
@zainihadi.tonewow

    Hujung2 minggu ini, kita biasanya sayang moto.., 😁
    .
    Mandikannya dan makeup mana yg patut. Ya la moto buat keje seharian isnin hingga jumaat, tapi saya hujung minggu walaupun relax jer kat rumah.
    .
    Duit poket tetap masyuk hanya dari simkad Tone Wow, yg tak perlu fikirkan pelanggan sangat. Janji poket berisi.. 🙂 Buat saya dan pelanggan tu.. Best ke best.
    .
    @zainihadi.tonewow

    11 1 5 hours ago
    sebelum dataran merdeka penuh sesak pada 31 Ogos ni.
#y15 #y15zr #ysuku

    sebelum dataran merdeka penuh sesak pada 31 Ogos ni.
    #y15 #y15zr #ysuku

    8 1 5 hours ago

Top #ysuku posts

    Ini bulan kemerdekaan, bukan bulan perlumbaan🇲🇾. Yg nak ride merdeka tu beringat-ringat lah ye🏍. Jgn seronok sgt takut kemerdekaan jadi kematian☠️. Aku ckp ni sebab.......motor aku standard HAHAHAHAHA😂. Panas plak tgk yg potong-2 sebelah aku ni super-2 bagai😒. Korang tunggu lah aku Dinosaur motor aku😤
•
•
•
Btw, thanks a lot to @rentap.apparel for this nice sweatshirt😍👕🇲🇾
#rentapapparel #merdeka #bulankebangsaan #ysuku #y15zr #namiesmy

    Ini bulan kemerdekaan, bukan bulan perlumbaan🇲🇾. Yg nak ride merdeka tu beringat-ringat lah ye🏍. Jgn seronok sgt takut kemerdekaan jadi kematian☠️. Aku ckp ni sebab.......motor aku standard HAHAHAHAHA😂. Panas plak tgk yg potong-2 sebelah aku ni super-2 bagai😒. Korang tunggu lah aku Dinosaur motor aku😤



    Btw, thanks a lot to @rentap.apparel for this nice sweatshirt😍👕🇲🇾
    #rentapapparel #merdeka #bulankebangsaan #ysuku #y15zr #namiesmy

    12,944 63 15 hours ago