#ysukufamilia Instagram Photos & Videos

ysukufamilia - 44.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #ysukufamilia and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
6 minutes
Average like
54.7
Average comment
1.4
Posts with video
12/36
Posts with photo
24/36

Hashtag Popularity

Okay ni gais 😊 hub custom untuk Mbx80 3skru buat disc belakang 😘 ni customer oder kat saya so saya buat 1 sahaja ❗️ kalau korang berminat bole roger 👌 kedai kami berhadapan politeknik merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊
Call / wassap : 0172094502
http://Apizhulkdidjapan.wassap.my/

Okay ni gais 😊 hub custom untuk Mbx80 3skru buat disc belakang 😘 ni customer oder kat saya so saya buat 1 sahaja ❗️ kalau korang berminat bole roger 👌 kedai kami berhadapan politeknik merlimau melaka ❓ jauh kami bole pos 😊 
Call / wassap : 0172094502 
http://Apizhulkdidjapan.wassap.my/
211 1 27 minutes ago

Tenang bila kau ride dalam keadaan kau dah cuci motor kau..keladak minyak hitam semua dah setel.. ni kawan abg
die dah beli sabun rantai FAST CLEANSER produk abg.

pesanan abg jangan ! pakai chemical cuci rantai , rantai korang akan problem..
dah tak payah pening , pakai je FAST CLEANSER kami ni..confirm ! bersih rantai korang... Jaga motor baik baik bro tu je harta kita dan paling penting JANGAN CAKAP NI HOBI KAU KALAU KAU JENIS TAK RETI JAGA MOTOR.. abg pesan je.

sekali lagi

abg pesan jerrrrr.. #fastcleanser #sabunrantai #cucirantai #cucimotor
FAST cleanser
SPECIALIST IN BIKE CLEANER AND DEGREASER
pakar dlm pencuci motosikal kotoran brminyak

Kalau you guys nak motor bersih
Sayang motor korang
Korang beli produk yg abg akan keluarkan ni yer 💙💙💙💙💙💙 #fastcleanser #bikecleaner #motorcleaner #sabunpower #bukanchemical #ysuku #ysukufamilia #nvx #125zmalaysia #ysuku_malaya_official #ysukulovers #ysukushuib #ysukumalayau

Tenang bila kau ride dalam keadaan kau dah cuci motor kau..keladak minyak hitam semua dah setel.. ni kawan abg
die dah beli sabun rantai FAST CLEANSER  produk abg.

pesanan abg jangan ! pakai chemical cuci rantai , rantai korang akan problem..
dah tak payah pening , pakai je FAST CLEANSER kami ni..confirm ! bersih rantai korang... Jaga motor baik baik bro tu je harta kita dan paling penting JANGAN CAKAP NI HOBI KAU KALAU KAU JENIS TAK RETI JAGA MOTOR.. abg pesan je.

sekali lagi

abg pesan jerrrrr.. #fastcleanser #sabunrantai #cucirantai #cucimotor 
FAST cleanser
SPECIALIST IN BIKE CLEANER AND DEGREASER
pakar dlm pencuci motosikal kotoran brminyak

Kalau you guys nak motor bersih 
Sayang motor korang
Korang beli produk yg abg akan keluarkan ni yer 💙💙💙💙💙💙 #fastcleanser #bikecleaner #motorcleaner #sabunpower #bukanchemical #ysuku #ysukufamilia #nvx #125zmalaysia #ysuku_malaya_official #ysukulovers #ysukushuib #ysukumalayau
20 0 1 hour ago

New face 😈

#ysukufamilia

New face 😈

#ysukufamilia
7 0 1 hour ago

Alamak😲ni y15 v3 ke?😂😂bukan kelingking kelingking😅😂
.tag sikit member kaki motor👇
.
.
.
.
.sedap2 je kau tukar kepala kriss ltk kt wisuki😂
.
.
#budakbangang #viraldulu #persatuanstudylastminit #sembangstudent #syoktube #lawaktahapdewa #lawakhangit #y15malaysia #ysukufamilia
@funny_buloh

Alamak😲ni y15 v3 ke?😂😂bukan kelingking kelingking😅😂
.tag sikit member kaki motor👇
.
.
.
.
.sedap2 je kau tukar kepala kriss ltk kt wisuki😂
.
.
#budakbangang #viraldulu #persatuanstudylastminit #sembangstudent #syoktube #lawaktahapdewa #lawakhangit #y15malaysia#ysukufamilia
@funny_buloh
8 0 1 hour ago

Ni pttern baru ke jebat. Yep pattern baru. Banyak display function. 😊😊
.
Lawa teruk ngacam 😍😍
.
Cantik? Menarik? ⤵️⤵️
KLIK --> LINK DI BIO
KLIK --> LINK DI BIO
KLIK --> LINK DI BIO
.
WHATSAPP-->0 1 1 1 1 2 4 0 6 7 8
WHATSAPP-->0 1 1 1 1 2 4 0 6 7 8
WHATSAPP-->0 1 1 1 1 2 4 0 6 7 8
.
#125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #kakilangga #lc135 #ysukufamilia #matmoto #ysukulovers #ex5familia_officiall #jammurah #jammurahgila #surprisebirthday #hadiah #hantaranmurah #jamtangan

Ni pttern baru ke jebat. Yep pattern baru. Banyak display function. 😊😊
.
Lawa teruk ngacam 😍😍
.
Cantik? Menarik? ⤵️⤵️
KLIK --> LINK DI BIO
KLIK --> LINK DI BIO
KLIK --> LINK DI BIO
.
WHATSAPP-->0 1 1 1 1 2 4 0 6 7 8
WHATSAPP-->0 1 1 1 1 2 4 0 6 7 8
WHATSAPP-->0 1 1 1 1 2 4 0 6 7 8
.
#125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #kakilangga #lc135 #ysukufamilia #matmoto #ysukulovers #ex5familia_officiall #jammurah #jammurahgila #surprisebirthday #hadiah #hantaranmurah #jamtangan
68 0 1 hour ago

; Perpisahan yang kau buat hanya sekali. Namun rindu ini hadir berkali ii 😢💔
_
_
_
_
_
#batakbesi #kakimotor #gengysuku #ysukufamilia #jandaracing

; Perpisahan yang kau buat hanya sekali. Namun rindu ini hadir berkali ii 😢💔
_
_
_
_
_
#batakbesi #kakimotor #gengysuku #ysukufamilia #jandaracing
74 4 2 hours ago

G-SHOCK FLORA DW5600 EDITION

Spek Terbaik : 🔰 NEW DESIGN
🔰 1 Month Warranty (Engine)
🔰 DW5600 Edition
🔰 Quality Rubber Material
🔰 Digital Function
🔰 Gred 2A
🔰 Diameter (39mm)
🔰 Sangat tahan lasak
🔰 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🔰 Timer, Stopwatch, Day Date Year, Alarm berfungsi dengan tip top
🔰 Batery Movement
🔰 Lampu menyala Dgn sekali tekan
🔰 Free box G-Shock ====================== Harga : RM90 (Pcs)

FREE POSTAGE
SABAH SARAWAK ADD RM5

#125zr #y15 #ysukufamilia #santaianakutara #125z #y15malaysia #y15malaya_official #ysukushuib #ysukukuning #125zrfamilia #yamahay15zr #bobyp #ipoh #kl #ysukuteam🏁 #kedah #y15 #y15movistar #perak #ysukumalaysia #kvsm #serimanjung #lc135 #lc135malaysia #lagenda115z #lc135ownerclub #rxzmembers #rxzfamilia #rxzmalaysia #rxz

G-SHOCK FLORA DW5600 EDITION

Spek Terbaik : 🔰 NEW DESIGN
🔰 1 Month Warranty (Engine)
🔰 DW5600 Edition
🔰 Quality Rubber Material
🔰 Digital Function
🔰 Gred 2A
🔰 Diameter (39mm)
🔰 Sangat tahan lasak
🔰 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🔰 Timer, Stopwatch, Day Date Year, Alarm berfungsi dengan tip top
🔰 Batery Movement
🔰 Lampu menyala Dgn sekali tekan
🔰 Free box G-Shock ====================== Harga : RM90 (Pcs)

FREE POSTAGE 
SABAH SARAWAK ADD RM5

#125zr #y15 #ysukufamilia #santaianakutara #125z #y15malaysia #y15malaya_official #ysukushuib #ysukukuning #125zrfamilia #yamahay15zr #bobyp #ipoh #kl #ysukuteam🏁 #kedah #y15 #y15movistar #perak #ysukumalaysia #kvsm #serimanjung #lc135 #lc135malaysia #lagenda115z #lc135ownerclub #rxzmembers #rxzfamilia #rxzmalaysia #rxz
7 0 3 hours ago

Tutorial makan budu. Part yang last tu lawak "dak errrr"
Kredit Video: twitter _ArifHisham_(JOIN CHANNEL TELEGRAM, LINK KAT BIO)
.
👉Follow IG @lawaktakbossku @lawaktakbossku @lawaktakbossku untuk tonton lebih banyak video lawak
.
-Nak berjambang walaupun takde keturunan berjambang?.Kesan seawal 1 bulan..follow @malaysia_minoxidil @malaysia_minoxidil
-Barang2 Tranding Baju,Kasut,Beg etc @kita_geng_store @kita_geng_store
.
Tag members korang 👇
.
.
.
.
.
#videolawak #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalays #iglelakivsperempuan #penmerahdotcom #nakpesan #nakngepek #nakbebel #nakkongsi #lawak #lawakhambar #kipidap #paidreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #y15zrmalaysia #y15 #y15malaya_official #kapcaijahat #kamixramai #ysukufamilia #musicallymalaysia #musically__malaysia #lawakbosku #tiktokmalaysia #musicallyistafamous #lawaktakbosku #koleksivideowhatsapp

Tutorial makan budu. Part yang last tu lawak "dak errrr" 
Kredit Video: twitter _ArifHisham_(JOIN CHANNEL TELEGRAM, LINK KAT BIO)
.
👉Follow IG @lawaktakbossku @lawaktakbossku @lawaktakbossku untuk tonton lebih banyak video lawak
.
-Nak berjambang walaupun takde keturunan berjambang?.Kesan seawal 1 bulan..follow @malaysia_minoxidil @malaysia_minoxidil
-Barang2 Tranding Baju,Kasut,Beg etc @kita_geng_store @kita_geng_store
.
Tag members korang 👇
.
.
.
.
.
#videolawak #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalays #iglelakivsperempuan #penmerahdotcom #nakpesan #nakngepek #nakbebel #nakkongsi #lawak #lawakhambar #kipidap #paidreviewmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #y15zrmalaysia #y15 #y15malaya_official #kapcaijahat #kamixramai #ysukufamilia #musicallymalaysia #musically__malaysia #lawakbosku #tiktokmalaysia #musicallyistafamous #lawaktakbosku #koleksivideowhatsapp
133 3 3 hours ago

Top #ysukufamilia posts

𝓢𝓮𝓵𝓪𝓶𝓪𝓽 𝓹𝓮𝓽𝓪𝓷𝓰 🌈💋, 𝓙𝓪𝓵𝓪𝓷2 𝓶𝓪𝓴𝓪𝓷 𝓪𝓷𝓰𝓲𝓷 𝓼𝓶𝓫𝓲𝓵 𝓬𝓾𝓬𝓲 𝓶𝓪𝓽𝓮 𝓭𝓵𝓾 𝓱𝓪𝓱𝓪𝓱𝓪𝓱🤣🤪❤️
.
.
🎬 @cupykazz_ .
.
Follow Dan Tag : @ysuku_project @ysuku_project
.
.
📷Tag Jentera Kesayangan Anda:
#ysuku_project #Y15zrmalaya #awekysuku #y15malaysia #y15official #y15zr_festival #y15malaya_official #y15sparepart #y15zr_rocket #kroniy15zr #y15zr_members_official #y15zrmalaya_0fficial #kingdrag #abangranggi_vs_sistorare #kapcaisado #ggrmachine #awekmoto #kakiflyhighway #ysukufamilia #budakhighway #jenteraidolahighway #jenterakita #fenomenaysuku #y15zrmalaya0fficial #peminatysuku #setidola #peminatduaroda #mxking150cc #maluapebossku #malaysiaaman

𝓢𝓮𝓵𝓪𝓶𝓪𝓽  𝓹𝓮𝓽𝓪𝓷𝓰 🌈💋, 𝓙𝓪𝓵𝓪𝓷2 𝓶𝓪𝓴𝓪𝓷 𝓪𝓷𝓰𝓲𝓷  𝓼𝓶𝓫𝓲𝓵  𝓬𝓾𝓬𝓲  𝓶𝓪𝓽𝓮  𝓭𝓵𝓾  𝓱𝓪𝓱𝓪𝓱𝓪𝓱🤣🤪❤️
.
.
🎬 @cupykazz_ .
.
Follow Dan Tag : @ysuku_project @ysuku_project
.
.
📷Tag Jentera Kesayangan Anda:
#ysuku_project #Y15zrmalaya #awekysuku #y15malaysia #y15official #y15zr_festival #y15malaya_official #y15sparepart #y15zr_rocket #kroniy15zr #y15zr_members_official #y15zrmalaya_0fficial #kingdrag #abangranggi_vs_sistorare #kapcaisado #ggrmachine #awekmoto #kakiflyhighway #ysukufamilia #budakhighway #jenteraidolahighway #jenterakita #fenomenaysuku #y15zrmalaya0fficial #peminatysuku #setidola #peminatduaroda #mxking150cc #maluapebossku #malaysiaaman
3,120 8 13 January, 2020
ᴀᴅᴀ ᴋᴀᴡᴀɴ ʏᴀɴɢ sᴀɴɢɢᴜᴘ ʟᴀʏᴀɴ ᴋᴀʀᴇɴᴀʜ ᴋɪᴛᴀ ᴘᴜɴ ᴅᴀʜ ᴄᴜᴋᴜᴘ ʙᴀʜᴀɢɪᴀ ᴅᴀʀɪ ʙᴇʀᴄɪɴᴛᴀᴋᴀɴ 🤪 #partlastmainperanan👮🏻‍♂️
-
-
-
-
-
-
-#ysuku #ysukufamilia #ysukuteam🏁 #ysukumalaysia#ysuku_malaya_official #ysukumachine #ysukuofficial #ysukupacak #y15 #y15official #y15malaya_official #y15malaya#y15zr_members_official #y15zr_festival #y15zr_rocket #y15lovers #y150zr_member_official #kingnopakmalaya #kingnopak #kingnopak_oficial #kingnopakganu #nopak #nopakgeli2 #nopakmaroh #nopaktrauma❤ #nopakjanganjatuh #nopakminakk💦 #pacak #pacakjanganjatuh
2,817 33 19 January, 2020