#yusufiskandar Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #yusufiskandar and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
38 minutes
Average like
5
Average comment
0.2
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

@laqu.box Profile picture

@laqu.box

NEW PACKAGING NEW FORMULATIONS -
Setiap tubuh manusia memerlukan collagen. Makin berusisa seseorang semakin berkurang collagen di dalam badan
-
Bagi yang ingin mencuba Tojoursadvanced ini boleh DM / direct WASAP i (free consultations from me)

NEW PACKAGING NEW FORMULATIONS -
Setiap tubuh manusia memerlukan collagen. Makin berusisa seseorang semakin berkurang collagen di dalam badan
-
Bagi yang ingin mencuba Tojoursadvanced ini boleh DM / direct WASAP i (free consultations from me)
11 1 1 hour ago
@nuyutraveltours Profile picture

@nuyutraveltours

BOOKING ✅✅
.
Tq En Yusuf lock booking terus utk tahun depan ! yes walaupon lambat lagi tapi kalau nama nye promo memang laju je licin !🔥 _ _ _
.
TQ En. Yusuf kerana mempercayai Nuyu Travel & Tours sbg agen pelancongan anda ✨😊 .
_ _ _
.
[ 🏘 ] Accomodation : Redang Holiday Beach Villa
[ 🗝 ] Package : 3D2N Fullboard Package 2020
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Untuk sebarang tempahan/ pertanyaan boleh hubungi kami📲
.
.
Just tekan je link ni. Anda akan direct whatsapp kami 👇🏻👇🏻👇🏻
.
wasap.my/60136825986
wasap.my/60133850866
https://wa.me/60198595986
.
.
-------------------------------------------------
.
📲Whatsapp : 013-3850866 📞Call : 09-8504837 📩Email : nuyu.traveltours@yahoo.com
📷Instagram : nuyutraveltours
👍FB Page : Pulau Redang Budget Package
.
.
#redang #redangisland #pulauredang #visitterengganu #malaysiaisland
#pakejtravelbajet #pakejtravelmurah #pakejmelancongmurah #pakejmelancongbajet #pakejtravelterbaik #pakejtravelmalaysia #travelpackage
#mirafilzah #hanbyul #gegarvaganza #mentormilenia #mentormilenia2019 #duckscarves #alisaaiyah #yusufiskandar

BOOKING ✅✅
.
Tq En Yusuf lock booking terus utk tahun depan ! yes walaupon lambat lagi tapi kalau nama nye promo memang laju je licin !🔥 _ _ _
.
TQ En. Yusuf kerana mempercayai Nuyu Travel & Tours sbg agen pelancongan anda ✨😊 .
_ _ _
.
[ 🏘 ] Accomodation : Redang Holiday Beach Villa
[ 🗝 ] Package : 3D2N Fullboard Package 2020
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Untuk sebarang tempahan/ pertanyaan boleh hubungi kami📲
.
.
Just tekan je link ni. Anda akan direct whatsapp kami 👇🏻👇🏻👇🏻
.
wasap.my/60136825986
wasap.my/60133850866
https://wa.me/60198595986
.
.
-------------------------------------------------
.
📲Whatsapp : 013-3850866 📞Call : 09-8504837 📩Email : nuyu.traveltours@yahoo.com
📷Instagram : nuyutraveltours
👍FB Page : Pulau Redang Budget Package
.
.
#redang  #redangisland #pulauredang #visitterengganu #malaysiaisland 
#pakejtravelbajet #pakejtravelmurah #pakejmelancongmurah #pakejmelancongbajet #pakejtravelterbaik #pakejtravelmalaysia #travelpackage
#mirafilzah #hanbyul #gegarvaganza #mentormilenia #mentormilenia2019 #duckscarves #alisaaiyah #yusufiskandar
3 0 1 hour ago
@babyandbliss.hq Profile picture

@babyandbliss.hq

.
Baby Snuggle Nest code colour Babyblue flora & Blueblack polkadot -SOLD OUT-
.
• Jangan risau, HQ akan keluarkan colour baru utk printed series!
.
FOR ORDER:
📲 Click whatsapp link on profile bio above
.
#babyshopmalaysia #babysnuggler #snuggleme #tilambaby #tilamplaypen #babynest #bolster #nursingpillow #maternitypillow #babypillow #babystroller #vscocam #sales #promotion #babylounger #yusufiskandar #babypillow #contest #giveaway #babyandbliss #pureen #babykiko #dripers #babyessentialoil #snuggler #tilamkekabu #tilambaby #fiber #kekabu #babyblanket

.
Baby Snuggle Nest code colour Babyblue flora & Blueblack polkadot -SOLD OUT-
.
• Jangan risau, HQ akan keluarkan colour baru utk printed series!
.
FOR ORDER:
📲 Click whatsapp link on profile bio above
.
#babyshopmalaysia #babysnuggler #snuggleme #tilambaby #tilamplaypen #babynest #bolster #nursingpillow #maternitypillow #babypillow #babystroller #vscocam #sales #promotion #babylounger #yusufiskandar #babypillow #contest #giveaway #babyandbliss #pureen #babykiko #dripers #babyessentialoil #snuggler #tilamkekabu #tilambaby #fiber #kekabu #babyblanket
0 0 2 hours ago
@babyandbliss.hq Profile picture

@babyandbliss.hq

.
"Alhamdulillah lena baby tidur, Baby Snuggle Nest multi-function! Boleh letak dlm babycot, stroller, dan lain2 juga Mesra travel"
.
🔊 HQ dah launching design baru dimana kami upgrade kepada tilam Baby Snuggle Nest with padding/alas ditengah2 tilam. Alhamdulillah baby akan lebih selesa. Nak letak atas lantai pun OK
.
🚫 For your info, baby snuggle nest 'original' sesetengah di pasaran kita atau overseas mmg direka tiada padding/alas ditengah tilam. Hati2 dan bijaklah dlm membuat keputusan 😎 dont worry boleh try tilam kami sbb beralas!!
.
FOR ORDER:
📲 Click whatsapp link on profile bio above
.
#babyshopmalaysia #babysnuggler #snuggleme #tilambaby #tilamplaypen #babynest #bolster #nursingpillow #maternitypillow #babypillow #babystroller #vscocam #sales #promotion #babylounger #yusufiskandar #babypillow #contest #giveaway #babyandbliss #pureen #babykiko #dripers #babyessentialoil #snuggler #tilamkekabu #tilambaby #fiber #kekabu #babyblanket

.
"Alhamdulillah lena baby tidur, Baby Snuggle Nest multi-function! Boleh letak dlm babycot, stroller, dan lain2 juga Mesra travel"
.
🔊 HQ dah launching design baru dimana kami upgrade kepada tilam Baby Snuggle Nest with padding/alas ditengah2 tilam. Alhamdulillah baby akan lebih selesa. Nak letak atas lantai pun OK
.
🚫 For your info, baby snuggle nest 'original' sesetengah di pasaran kita atau overseas mmg direka tiada padding/alas ditengah tilam. Hati2 dan bijaklah dlm membuat keputusan 😎 dont worry boleh try tilam kami sbb beralas!!
.
FOR ORDER:
📲 Click whatsapp link on profile bio above
.
#babyshopmalaysia #babysnuggler #snuggleme #tilambaby #tilamplaypen #babynest #bolster #nursingpillow #maternitypillow #babypillow #babystroller #vscocam #sales #promotion #babylounger #yusufiskandar #babypillow #contest #giveaway #babyandbliss #pureen #babykiko #dripers #babyessentialoil #snuggler #tilamkekabu #tilambaby #fiber #kekabu #babyblanket
2 0 2 hours ago
@dollywax.eeriepizza Profile picture

@dollywax.eeriepizza

Uuuuuuu bulu hidung siapa ni ? 😂
.
Dollywax kita ni special tau. Sebab boleh wax hidung dan tempat2 sempit macam kening dan bahagian muka.
.
Sebab apa ?
.
Sebab wax ni tak perlu kan kain stripe. So senang la pakai wooden stick je. Kalau pakai kain macam mana nak masukkan dalam lubang hidung ? 🤭
.
Pastu wax muka, tak melekit lekit dah. Tak la bersemut muka tu hehe

Uuuuuuu bulu hidung siapa ni ? 😂
.
Dollywax kita ni special tau. Sebab boleh wax hidung dan tempat2  sempit macam kening dan bahagian muka.
.
Sebab apa ?
.
Sebab wax ni tak perlu kan kain stripe. So senang la pakai wooden stick je. Kalau pakai kain macam mana nak masukkan dalam lubang hidung ? 🤭
.
Pastu wax muka, tak melekit lekit dah. Tak la bersemut muka tu hehe
1 1 2 hours ago
💓OCTOBER COMBO OFFER💓
valid sehingga 31 oct
jangan lepaskan peluang ini mummy
💞💞💞
💙Size
💓3m-6m(66)
💓6m-12m(73)
💓12m-18m(80)
💓18m-24m(90)
💓24m-36m(100)

DM atau Whatsapp 0137911899(click di Bio)
.
.
.
.
.
#kidstales #sleepsuit #rompers #flokids #bajubaby #bajubabymurah #sales #bajutidur #sleepsuitkidstales #jumpsuitbaby #bonds #bondsmalaysia #kidstalesmalaysia #inspiredbondsmalaysia #sleepsuitmurah #bazarpaknil #bondsreadystock #yusufiskandar #kidstalesmurah #readystock #bajubabycantik #hargamurah #bajubabymurah #bajutidurcantik #raub #bajukanakkanak #bajubabyvirul #flo281medina #bajubabygirl #bajubabyboy #kidstalessale #raub
5 0 2 hours ago
@nuyutraveltours Profile picture

@nuyutraveltours

"Hari Deepavali ni korang jalan2 kat mana je??"
.
Ada tak kat sini yg planning ke Pulau?? 🙋🏻‍♂
.
sebut pasal pulau min ade sediakan pakej pulau..pakej fullboard tau!
nak stay 2h1m boleh, 3h2m pon bolehhh.. 🌴
.
.
bebel panjang takmauuu..
hajomm ke pulau..
nak details, wasap min direct 👇👇
.
wasap.my/60136825986
wasap.my/60133850866
https://wa.me/60198595986
.
.
-------------------------------------------------
.
.
📲Whatsapp : 013-3850866 / 013-6825986 / 019-8595986
📞Call : 09-8504837 📩Email : nuyu.traveltours@yahoo.com
📷Instagram : nuyutraveltours
👍FB Page : Pulau Redang Budget Package
.
.
.
#delimaredangresort #pulauredang #redangisland
#feedbackcust #pulaukapas #kapascoralbeachresort #kapasisland #visitterengganu #malaysiaisland
#pakejtravelbajet #pakejtravelmurah #pakejmelancongmurah #pakejmelancongbajet #pakejtravelterbaik #pakejtravelmalaysia #travelpackage #backpackers #pakejpelancongan #pelanconganmurah
#mirafilzah #hanbyul #gegarvaganza #mentormilenia #mentormilenia2019 #duckscarves alisaaiyah #yusufiskandar

"Hari Deepavali ni korang jalan2 kat mana je??"
.
Ada tak kat sini yg planning ke Pulau?? 🙋🏻‍♂
.
sebut pasal pulau min ade sediakan pakej pulau..pakej fullboard tau! 
nak stay 2h1m boleh, 3h2m pon bolehhh.. 🌴
.
.
bebel panjang takmauuu..
hajomm ke pulau..
nak details, wasap min direct 👇👇
.
wasap.my/60136825986
wasap.my/60133850866
https://wa.me/60198595986
.
.
-------------------------------------------------
.
.
📲Whatsapp : 013-3850866 / 013-6825986 / 019-8595986
📞Call : 09-8504837 📩Email : nuyu.traveltours@yahoo.com
📷Instagram : nuyutraveltours
👍FB Page : Pulau Redang Budget Package
.
.
.
#delimaredangresort #pulauredang #redangisland 
#feedbackcust #pulaukapas #kapascoralbeachresort #kapasisland #visitterengganu #malaysiaisland 
#pakejtravelbajet #pakejtravelmurah #pakejmelancongmurah #pakejmelancongbajet #pakejtravelterbaik #pakejtravelmalaysia #travelpackage #backpackers #pakejpelancongan #pelanconganmurah 
#mirafilzah #hanbyul #gegarvaganza #mentormilenia #mentormilenia2019 #duckscarves alisaaiyah #yusufiskandar
5 0 3 hours ago
@fazlina_wan Profile picture

@fazlina_wan

Fellina Hot Lotion bukan sekadar membakar lemak atau mengempiskan kawasan yang berlemak.

Alternatif lain, boleh juga melegakan kebas-kebas, sengal-sengal badan dan simpul biawak.

Tengah musim hujan sejuk menggigil ni boleh la sapu bagi menghangatkan badan tu.
Kehangatan krim fellina hot lotion bukan menyakitkan.

Dengan tambahan shea butter dapat melembutkan, menegangkan dan mencantikkan kulit anda.

www.wasap.my/60124960558

#neelofa
#puddingmontoksoap
#produkberkesan
#produkmurah
#berrystoberry
#ctdk
#haniszalikha
#meletop
#khaibahar94
#wanyhasrita
#sitinordiana
#khaibaharempire
#yusufiskandar
#hairulazreen
#syafiqkylez
#syafiqkyle
#syukriyahya
#30pesanansuara
#hannahdelisha
#fellinahotlotion

Fellina Hot Lotion bukan sekadar membakar lemak atau mengempiskan kawasan yang berlemak.

Alternatif lain, boleh juga melegakan kebas-kebas, sengal-sengal badan dan simpul biawak.

Tengah musim hujan sejuk menggigil ni boleh la sapu bagi menghangatkan badan tu. 
Kehangatan krim fellina hot lotion bukan menyakitkan.

Dengan tambahan shea butter dapat melembutkan, menegangkan dan mencantikkan kulit anda.

www.wasap.my/60124960558

#neelofa
#puddingmontoksoap
#produkberkesan
#produkmurah
#berrystoberry
#ctdk
#haniszalikha
#meletop
#khaibahar94
#wanyhasrita
#sitinordiana
#khaibaharempire 
#yusufiskandar 
#hairulazreen 
#syafiqkylez 
#syafiqkyle
#syukriyahya 
#30pesanansuara 
#hannahdelisha
#fellinahotlotion
1 0 3 hours ago
@fazlina_wan Profile picture

@fazlina_wan

PUDDING MONTOX BY BERRY STOBERY ORIGINAL 💯

TP ADA 1 LG BRAND LAIN YG NAMA SEAKAN SAMA...KEBERKESANANNYA KAMI TAK TAW LA SBB X PERNAH JUAL.. TP PUDDING MONTOX BY BERRY STOBERY MMG 100% BERKESAN..!!!BERIBU TESTIMONI ORI DARI CUST2 KAMI..😍😍 TEGANG..ANJAL..MONTOX..BOLAT..😂😂😂 www.wasap.my/60124960558

#neelofa
#puddingmontoksoap
#produkberkesan
#produkmurah
#berrystoberry
#ctdk
#haniszalikha
#meletop
#khaibahar94
#wanyhasrita
#sitinordiana
#khaibaharempire
#yusufiskandar
#hairulazreen
#syafiqkylez
#syafiqkyle
#syukriyahya
#30pesanansuara
#hannahdelisha

PUDDING MONTOX BY BERRY STOBERY ORIGINAL 💯

TP ADA 1 LG BRAND LAIN YG NAMA SEAKAN SAMA...KEBERKESANANNYA KAMI TAK TAW LA SBB X PERNAH JUAL.. TP PUDDING MONTOX BY BERRY STOBERY MMG 100% BERKESAN..!!!BERIBU TESTIMONI ORI DARI CUST2 KAMI..😍😍 TEGANG..ANJAL..MONTOX..BOLAT..😂😂😂 www.wasap.my/60124960558

#neelofa
#puddingmontoksoap
#produkberkesan
#produkmurah
#berrystoberry
#ctdk
#haniszalikha
#meletop
#khaibahar94
#wanyhasrita
#sitinordiana
#khaibaharempire 
#yusufiskandar 
#hairulazreen 
#syafiqkylez 
#syafiqkyle
#syukriyahya 
#30pesanansuara 
#hannahdelisha
0 0 3 hours ago
@fazlina_wan Profile picture

@fazlina_wan

Patut ramai akak2 suka pakai sabun ni 😍😍 baru je berapa kali pakai dah rasa berdenyut2 je aset tu nak menegang.. Wow ! Memg best lha sabun ni.. www.wasap.my/60124960558

#neelofa
#puddingmontoksoap
#produkberkesan
#produkmurah
#berrystoberry
#ctdk
#haniszalikha
#meletop
#khaibahar94
#wanyhasrita
#sitinordiana
#khaibaharempire
#yusufiskandar
#hairulazreen
#syafiqkylez
#syafiqkyle
#syukriyahya
#30pesanansuara
#hannahdelisha

Patut ramai akak2 suka pakai sabun ni 😍😍 baru je berapa kali pakai dah rasa berdenyut2 je aset tu nak menegang.. Wow ! Memg best lha sabun ni.. www.wasap.my/60124960558

#neelofa
#puddingmontoksoap
#produkberkesan
#produkmurah
#berrystoberry
#ctdk
#haniszalikha
#meletop
#khaibahar94
#wanyhasrita
#sitinordiana
#khaibaharempire 
#yusufiskandar 
#hairulazreen 
#syafiqkylez 
#syafiqkyle
#syukriyahya 
#30pesanansuara 
#hannahdelisha
1 0 3 hours ago
@fazlina_wan Profile picture

@fazlina_wan

Patut ramai akak2 suka pakai sabun ni 😍😍 baru je berapa kali pakai dah rasa berdenyut2 je aset tu nak menegang.. Wow ! Memg best lha sabun ni.. www.wasap.my/60124960558

#neelofa
#puddingmontoksoap
#produkberkesan
#produkmurah
#berrystoberry
#ctdk
#haniszalikha
#meletop
#khaibahar94
#wanyhasrita
#sitinordiana
#khaibaharempire
#yusufiskandar
#hairulazreen
#syafiqkylez
#syafiqkyle
#syukriyahya
#30pesanansuara
#hannahdelisha

Patut ramai akak2 suka pakai sabun ni 😍😍 baru je berapa kali pakai dah rasa berdenyut2 je aset tu nak menegang.. Wow ! Memg best lha sabun ni.. www.wasap.my/60124960558

#neelofa
#puddingmontoksoap
#produkberkesan
#produkmurah
#berrystoberry
#ctdk
#haniszalikha
#meletop
#khaibahar94
#wanyhasrita
#sitinordiana
#khaibaharempire 
#yusufiskandar 
#hairulazreen 
#syafiqkylez 
#syafiqkyle
#syukriyahya 
#30pesanansuara 
#hannahdelisha
5 0 3 hours ago
@fazlina_wan Profile picture

@fazlina_wan

Patut ramai akak2 suka pakai sabun ni 😍😍 baru je berapa kali pakai dah rasa berdenyut2 je aset tu nak menegang.. Wow ! Memg best lha sabun ni.. www.wasap.my/60124960558

#neelofa
#puddingmontoksoap
#produkberkesan
#produkmurah
#berrystoberry
#ctdk
#haniszalikha
#meletop
#khaibahar94
#wanyhasrita
#sitinordiana
#khaibaharempire
#yusufiskandar
#hairulazreen
#syafiqkylez
#syafiqkyle
#syukriyahya
#30pesanansuara
#hannahdelisha

Patut ramai akak2 suka pakai sabun ni 😍😍 baru je berapa kali pakai dah rasa berdenyut2 je aset tu nak menegang.. Wow ! Memg best lha sabun ni.. www.wasap.my/60124960558

#neelofa
#puddingmontoksoap
#produkberkesan
#produkmurah
#berrystoberry
#ctdk
#haniszalikha
#meletop
#khaibahar94
#wanyhasrita
#sitinordiana
#khaibaharempire 
#yusufiskandar 
#hairulazreen 
#syafiqkylez 
#syafiqkyle
#syukriyahya 
#30pesanansuara 
#hannahdelisha
1 0 3 hours ago
💓OCTOBER COMBO OFFER💓
valid sehingga 31 oct
jangan lepaskan peluang ini mummy
💞💞💞
💙Size
💓3m-6m(66)
💓6m-12m(73)
💓12m-18m(80)
💓18m-24m(90)
💓24m-36m(100)

DM atau Whatsapp 0137911899(click di Bio)
.
.
.
.
.
#kidstales #sleepsuit #rompers #flokids #bajubaby #bajubabymurah #sales #bajutidur #sleepsuitkidstales #jumpsuitbaby #bonds #bondsmalaysia #kidstalesmalaysia #inspiredbondsmalaysia #sleepsuitmurah #bazarpaknil #bondsreadystock #yusufiskandar #kidstalesmurah #readystock #bajubabycantik #hargamurah #bajubabymurah #bajutidurcantik #raub #bajukanakkanak #bajubabyvirul #flo281medina #bajubabygirl #bajubabyboy #kidstalessale #raub
4 0 3 hours ago
💓OCTOBER COMBO OFFER💓
valid sehingga 31 oct
jangan lepaskan peluang ini mummy
💞💞💞
💙Size
💓3m-6m(66)
💓6m-12m(73)
💓12m-18m(80)
💓18m-24m(90)
💓24m-36m(100)

DM atau Whatsapp 0137911899(click di Bio)
.
.
.
.
.
#kidstales #sleepsuit #rompers #flokids #bajubaby #bajubabymurah #sales #bajutidur #sleepsuitkidstales #jumpsuitbaby #bonds #bondsmalaysia #kidstalesmalaysia #inspiredbondsmalaysia #sleepsuitmurah #bazarpaknil #bondsreadystock #yusufiskandar #kidstalesmurah #readystock #bajubabycantik #hargamurah #bajubabymurah #bajutidurcantik #raub #bajukanakkanak #bajubabyvirul #flo281medina #bajubabygirl #bajubabyboy #kidstalessale #raub
5 0 3 hours ago
@cik.yaya.maryk Profile picture

@cik.yaya.maryk

Fav mask yaya of all time! 😍 Selain dari Charcoal Mask (tolong kecutkan jerawat yaya hihi). Sangat senang untuk di apply dan cuci. 😉

Mask dalam Mary Kay semuanya best‼️ Sebabnya, dia tak tegangkan kulit and kita still boleh senyum even dah 10 minit mask dekat muka. 😆

Kelebihan mask botanical effects;

1️⃣ Menanggalkan kekotoran dengan lembut.
2️⃣ Membantu membersihkan pori dan menghaluskan penampilannya.
3️⃣ Meninggalkan kulit kelihatan cerah, segar dan anjal! Toing! Toing!

Bagi yang belum cuba botanical effects mask ni, PERLU & WAJIB cuba sekarang sebab kita tengah ada promo untuk mask ni! 😍

Normal price : RM80
‼️Promo Price‼️: RM64 ONLY‼️‼️

ANDA PERLUKAN:
Free konsultasi ? ❤️🍀Saya sedia membantu !
Free percubaan produk ? 🌼🍀 Jom whatsapp saya !
Peluang kerja ? 🌸🍀Jom tanya saya !
Of course free sampler ! ❤️❤️❤️

Jum yaya bantu ! share with Love,💋💋💋
Love,
Yaya💄💄💄
Beauty consultant Mary Kay
016-7125232

#rsushine10dayschallenge #rsushinevideochallenge
Music: Early Hours
Musician: @iksonofficial

Fav mask yaya of all time! 😍 Selain dari Charcoal Mask (tolong kecutkan jerawat yaya hihi). Sangat senang untuk di apply dan cuci. 😉
—
Mask dalam Mary Kay semuanya best‼️ Sebabnya, dia tak tegangkan kulit and kita still boleh senyum even dah 10 minit mask dekat muka. 😆
—
Kelebihan mask botanical effects;
—
1️⃣ Menanggalkan kekotoran dengan lembut.
2️⃣ Membantu membersihkan pori dan menghaluskan penampilannya.
3️⃣ Meninggalkan kulit kelihatan cerah, segar dan anjal! Toing! Toing!
—
Bagi yang belum cuba botanical effects mask ni, PERLU & WAJIB cuba sekarang sebab kita tengah ada promo untuk mask ni! 😍
—
Normal price : RM80
‼️Promo Price‼️: RM64 ONLY‼️‼️
—
ANDA PERLUKAN:
Free konsultasi ? ❤️🍀Saya sedia membantu !
Free percubaan produk ? 🌼🍀 Jom whatsapp saya !
Peluang kerja ? 🌸🍀Jom tanya saya !
Of course free sampler ! ❤️❤️❤️
—
Jum yaya bantu ! share with Love,💋💋💋
Love,
Yaya💄💄💄
Beauty consultant Mary Kay
016-7125232

#rsushine10dayschallenge #rsushinevideochallenge 
Music: Early Hours
Musician: @iksonofficial
7 2 4 hours ago
@fifahh.maryk Profile picture

@fifahh.maryk

Wowww woowww🤩🤩🤩
.
Price drop sangat dah tu guyss💃🏻💃🏻
.
Mana nak dapat offer 19% off kannn😋 .
Swipe gamba sampai habes utk details tentang set pampering hands yg tgh sale ni tauu😘
.

Your Skin Routine is a Bank Account💰💸Invest Wisely💋
.
HafifahZaidi
+6014-9658120
Independent Beauty Consultant
MARYKAY MALAYSIA

#marykayampang #like4like #skincare #instadaily #marykaybangi #yusufiskandar #worldwideshipping #simplemakeup #girls #cosmetics #marykaykajang #modelmuslimahmalaysia #flawless # #marykaymalaysia #marykaycheras #marykayklcc #minaz #dermatologist #bellaammara #calaqisya #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlinebisnes #peluangkerjaya #minaz #kerjakosongmalaysia #modalrendah #kosmetikmarykay #organicskincaremalaysia #f4f

Wowww woowww🤩🤩🤩
.
Price drop sangat dah tu guyss💃🏻💃🏻
.
Mana nak dapat offer 19% off kannn😋 .
Swipe gamba sampai habes utk details tentang set pampering hands yg tgh sale ni tauu😘
.

Your Skin Routine is a Bank Account💰💸Invest Wisely💋
.
HafifahZaidi
+6014-9658120
Independent Beauty Consultant
MARYKAY MALAYSIA

#marykayampang #like4like #skincare  #instadaily #marykaybangi  #yusufiskandar #worldwideshipping #simplemakeup #girls #cosmetics #marykaykajang #modelmuslimahmalaysia #flawless ##marykaymalaysia #marykaycheras #marykayklcc #minaz #dermatologist #bellaammara #calaqisya #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlinebisnes #peluangkerjaya #minaz #kerjakosongmalaysia #modalrendah #kosmetikmarykay #organicskincaremalaysia #f4f
4 0 4 hours ago
@fifahh.maryk Profile picture

@fifahh.maryk

SIAPA BERMASALAH TUMIT KAKI BERKERAK,,TANGAN KASAR MENGELUPAS🥴🥴 boleh laaa cuba set ni♥️
.
Satin Hands Pampering Set✋🏼🤚🏼
.
Promo masih ongoing daripada rm164 now rm126 sahaja utk 3item best wangi jimat berbaloi baloiii🥰🥰
.
Kejap lagi sy share details dia kayyy😘
.

Your Skin Routine is a Bank Account💰💸Invest Wisely💋
.
#rsuoctchallange #rsuvideochallange
HafifahZaidi
+6014-9658120
Independent Beauty Consultant
MARYKAY MALAYSIA

#marykayampang #like4like #skincare #instadaily #marykaybangi #yusufiskandar #worldwideshipping #simplemakeup #girls #cosmetics #marykaykajang #modelmuslimahmalaysia #flawless # #marykaymalaysia #marykaycheras #marykayklcc #minaz #dermatologist #bellaammara #calaqisya #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlinebisnes #peluangkerjaya #minaz #kosmetikmarykay #organicskincaremalaysia #f4f

SIAPA BERMASALAH TUMIT KAKI BERKERAK,,TANGAN KASAR MENGELUPAS🥴🥴 boleh laaa cuba set ni♥️
.
Satin Hands Pampering Set✋🏼🤚🏼
.
Promo masih ongoing daripada rm164 now rm126 sahaja utk 3item best wangi jimat berbaloi baloiii🥰🥰
.
Kejap lagi sy share details dia kayyy😘
.

Your Skin Routine is a Bank Account💰💸Invest Wisely💋
. 
#rsuoctchallange #rsuvideochallange 
HafifahZaidi
+6014-9658120
Independent Beauty Consultant
MARYKAY MALAYSIA

#marykayampang #like4like #skincare  #instadaily #marykaybangi  #yusufiskandar #worldwideshipping #simplemakeup #girls #cosmetics #marykaykajang #modelmuslimahmalaysia #flawless ##marykaymalaysia #marykaycheras #marykayklcc #minaz #dermatologist #bellaammara #calaqisya #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlinebisnes #peluangkerjaya #minaz  #kosmetikmarykay #organicskincaremalaysia #f4f
3 0 6 hours ago
@dollywax.eeriepizza Profile picture

@dollywax.eeriepizza

❤ COMBO SET C ❤
.
1 set lengkap dollywax akan dapat macam gambar diatas :
🍯1 pack dollywax
🍯1 unit warmer
🍯FREE 4 batang stick
.
WARMER adalah mesin pencair wax. Sangat recomanded untuk yang bekerja, tak ada masa and terlalu sibuk. Lebih mudah, tak perlu susah2 nak double boil di dapur dah.
.
WOODEN STICK adalah kayu yang digunakan untuk sapu wax di kulit. Tak ada stick tu, tak kan nak sapu wax guna tangan kan ? Stick dapat free 4 batang. Nak lebih boleh beli, deyna ada jual😊
.
Belum cuba wax viral ni ? Meh whatsapp 0129296830 cepat

❤ COMBO SET C ❤
.
1 set lengkap dollywax akan dapat macam gambar diatas :
🍯1 pack dollywax
🍯1 unit warmer
🍯FREE 4 batang stick
.
WARMER adalah mesin pencair wax. Sangat recomanded untuk yang bekerja, tak ada masa and terlalu sibuk. Lebih mudah, tak perlu susah2 nak double boil di dapur dah.
.
WOODEN STICK adalah kayu yang digunakan untuk sapu wax di kulit. Tak ada stick tu, tak kan nak sapu wax guna tangan kan ? Stick dapat free 4 batang. Nak lebih boleh beli, deyna ada jual😊
.
Belum cuba wax viral ni ? Meh whatsapp 0129296830 cepat
2 1 6 hours ago
@pinjaman_mudah_lulus_ Profile picture

@pinjaman_mudah_lulus_

Risau nak buat loan dengan Dhia?Tkot ahlong atau scammer? Jangan risau sebab dhia ada ofis dhia sendiri.. Kalau ahlong dia tak ada ofis.. Dan dhia xd minta APA-APA bayaran pendahuluan sebab itu semua Scammer,sebab sekarang scammer tumbuh macam cendawan .

Yang penting Maklumat abang-abang dan kakak-kakak semua dirahsiakan .
Yang pasti pinjaman dengan Dhia banyak KEISTIMEWAN
✅ FREE gift Barangan SINGER
✅ Pinjaman dapat PENUH
✅Bayaran Fleksible
✔️ Bayaran boleh bincang
Bole wasap Dhia 017-4443313

UNTUK AREA KL, SELANGOR, PERAK DAN N9 SHJ

#nakcantik #trustedseller
#adirasuhaimi
#demirindumu
#aliffsyukriterlajaklaris
#noradanish
#sitinordiana
#fatzura
#lelakimuyangdulu
#haniszalikha
#utusancintabuatadam #drzakirnaik
#bellaastillah
#alhaalindreams
#neelofa #lisasurihani #dramasangat
#meloditv3 #fashasandha
#rizmanruzaini
#alhaalfa #megadrama
#jannanick
#rizmansuraya
#bazaarpaknil
#sayajual
#bazarpaknil #gegarvaganza2019
#yusufiskandar
#ubatkurus

Risau nak buat loan dengan Dhia?Tkot ahlong atau scammer? Jangan risau sebab dhia ada ofis dhia sendiri.. Kalau ahlong dia tak ada ofis.. Dan dhia xd minta APA-APA bayaran pendahuluan sebab itu semua Scammer,sebab sekarang scammer tumbuh macam cendawan .

Yang penting Maklumat abang-abang dan kakak-kakak semua dirahsiakan . 
Yang pasti pinjaman dengan Dhia banyak KEISTIMEWAN
✅ FREE gift Barangan SINGER
✅ Pinjaman dapat PENUH
✅Bayaran Fleksible
✔️ Bayaran boleh bincang 
Bole wasap Dhia 017-4443313

UNTUK AREA KL, SELANGOR, PERAK DAN N9 SHJ

#nakcantik #trustedseller
#adirasuhaimi
 #demirindumu
#aliffsyukriterlajaklaris 
#noradanish 
#sitinordiana 
#fatzura 
#lelakimuyangdulu
#haniszalikha
#utusancintabuatadam#drzakirnaik
#bellaastillah 
#alhaalindreams
#neelofa#lisasurihani #dramasangat
#meloditv3#fashasandha 
#rizmanruzaini
#alhaalfa#megadrama
#jannanick 
#rizmansuraya
#bazaarpaknil
#sayajual
#bazarpaknil #gegarvaganza2019
#yusufiskandar
#ubatkurus
2 0 7 hours ago
@fifahh.maryk Profile picture

@fifahh.maryk

Cheras, Kuala Lumpur

🥳 NEW SKINVIGORATE SONIC BRUSH dah release guyssss🥰🥰🥰
.
Sebelum ni ada skinvigorate brush yg dah cukup power membersih kulit muka dengan banyak testimoni best2🥰🥰 now MaryKay upgrade lagi dengan yg terbaru😍😍😍
.
Company ni memang sentiasa mengkaji dan mengeluarkan produk yg baik utk memberi yg terbaik pada pengguna tauu😘😘
.

Skinvigorate SONIC brush baharu! Sekarang trend penggunaan technology sonic dalam skincare tools, Mary kay juga tidak ketinggalan melancarkan SKINVIGORATE SONIC, antara kehebatan Sonic ini adalah : .
❤️ menggunakan teknologi pintar (60 saat kerja mencuci muka) .❤️ Di datangkan khas dengan peranti tambahan Massage head utk penggunaan serum (di jual berasingan) .
❤️ rutin menjadi lebih cepat (ada 3 kelajuan) .
❤️ boleh dicas semula (usb rechargable) .
❤️ teknologi waktu pintar (auto turn off - ada timer) .
❤️ kalis air (waterproof)
.
Antara kebaikan Sonic technology ini ia :
💖 Sonic dengan fungsi getaran yg membantu membersihkan kulit dengan lebih lembut dgn urutan .
💖 Menanggalkan sel kulit mati secara gentle (lembut) .
💖 Proses yg membantu menyerlahkan lagi keserian kulit, utk kulit kelihatan lebih muda .
💖 Semulajadi membantu mengecilkan liang liang pori, mengurangkan garis halus dan mencipta penampilan kulit yg lebih bertenaga.
.
Sy nak bagi FREE POSTAGE skali ni tauu,,mehhh laa nak tanye2 survey2 skincare ke cream ke dulu pon bolehhh wasap je klik terus link tu tauu😉
.

Hafifah Zaidi
+6014-9658120
Independent Beauty Consultant
MARYKAY MALAYSIA

#marykayampang #like4like #skincare #instadaily #marykaybangi #yusufiskandar #worldwideshipping #simplemakeup #cosmetics #marykaykajang #modelmuslimahmalaysia #flawless #marykaymalaysia #marykaycheras #marykayklcc #dermatologist #rayyanhaya #skincaremarykay #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlinebisnes #peluangkerjaya #minaz #kerjakosongmalaysia #sideincome #kosmetikmarykay #organicskincaremalaysia #f4f

🥳 NEW SKINVIGORATE SONIC BRUSH dah release guyssss🥰🥰🥰
.
Sebelum ni ada skinvigorate brush yg dah cukup power membersih kulit muka dengan banyak testimoni best2🥰🥰 now MaryKay upgrade lagi dengan yg terbaru😍😍😍
.
Company ni memang sentiasa mengkaji dan mengeluarkan produk yg baik utk memberi yg terbaik pada pengguna tauu😘😘
.

Skinvigorate SONIC brush baharu! Sekarang trend penggunaan technology sonic dalam skincare tools, Mary kay juga tidak ketinggalan melancarkan SKINVIGORATE SONIC, antara kehebatan Sonic ini adalah : .
❤️ menggunakan teknologi pintar (60 saat kerja mencuci muka) .❤️ Di datangkan khas dengan peranti tambahan Massage head utk penggunaan serum (di jual berasingan) .
❤️ rutin menjadi lebih cepat (ada 3 kelajuan) .
❤️ boleh dicas semula (usb rechargable) .
❤️ teknologi waktu pintar (auto turn off - ada timer) .
❤️ kalis air (waterproof)
.
Antara kebaikan Sonic technology ini ia :
💖 Sonic dengan fungsi getaran yg membantu membersihkan kulit dengan lebih lembut dgn urutan .
💖 Menanggalkan sel kulit mati secara gentle (lembut) .
💖 Proses yg membantu menyerlahkan lagi keserian kulit, utk kulit kelihatan lebih muda .
💖 Semulajadi membantu mengecilkan liang liang pori, mengurangkan garis halus dan mencipta penampilan kulit yg lebih bertenaga.
.
Sy nak bagi FREE POSTAGE skali ni tauu,,mehhh laa nak tanye2 survey2 skincare ke cream ke dulu pon bolehhh wasap je klik terus link tu tauu😉
.

Hafifah Zaidi
+6014-9658120
Independent Beauty Consultant
MARYKAY MALAYSIA

#marykayampang #like4like #skincare  #instadaily #marykaybangi  #yusufiskandar #worldwideshipping #simplemakeup #cosmetics #marykaykajang #modelmuslimahmalaysia #flawless #marykaymalaysia #marykaycheras #marykayklcc #dermatologist #rayyanhaya #skincaremarykay #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlinebisnes #peluangkerjaya #minaz #kerjakosongmalaysia #sideincome  #kosmetikmarykay #organicskincaremalaysia #f4f
2 0 7 hours ago
@fifahh.maryk Profile picture

@fifahh.maryk

NEW TOOLS OFFICIAL ON MARYKAY MALAYSIA MARKET guysss beautiful ladiessss!!😍😍😍
.
Kalau tanye sy kenapa kena ade tool power ni?? Analoginye mudah...😁 kita gosok gigi every morning pakai berus gigi kan?? What happen if u gosok gigi dengan jari sahaja??😖 agak2 segala kekotoran sisa makanan tu dapat dibersihkan tak dari celah gigi kita tu😅
.
Some goes to cuci muka lah jugak😘
.
Kita rasa dengan jari sahaja dah mencukupi kann,,tapi kulit muka kita ni seharian dah menyimpan kotoran yg pelbagai..agak2 jari jemari kita cukup efektif takk nak bersihkan kotoran n all the dirts ke liang2 pori tu jugak🤔 ofkos la takkk kannn😄
.
Sebab tu lah kita perlukan brush utk bantu bersihkan segala kotoran yg tak tercapai tu🥰
.
Next pos sy cerita details tentang brush ni okay😉
.
Jangan lupa turn on notifications dan follow utk tips dan sharing produk yg membantu menyihat dan merawat kulit uolss😊😊
.

HafifahZaidi
+6014-9658120
Independent Beauty Consultant
MARYKAY MALAYSIA

#marykayampang #like4like #skincare #instadaily #marykaybangi #yusufiskandar #worldwideshipping #simplemakeup #cosmetics #marykaykajang #modelmuslimahmalaysia #flawless #marykaymalaysia #marykaycheras #marykayklcc #dermatologist #bellaammara #pujaanhatikanda #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlinebisnes #peluangkerjaya #dramasangat #kerjakosongmalaysia #modalrendah #kosmetikmarykay #instabisnes #f4f

NEW TOOLS OFFICIAL ON MARYKAY MALAYSIA MARKET guysss beautiful ladiessss!!😍😍😍
.
Kalau tanye sy kenapa kena ade tool power ni?? Analoginye mudah...😁 kita gosok gigi every morning pakai berus gigi kan?? What happen if u gosok gigi dengan jari sahaja??😖 agak2 segala kekotoran sisa makanan tu dapat dibersihkan tak dari celah gigi kita tu😅
.
Some goes to cuci muka lah jugak😘
.
Kita rasa dengan jari sahaja dah mencukupi kann,,tapi kulit muka kita ni seharian dah menyimpan kotoran yg pelbagai..agak2 jari jemari kita cukup efektif takk nak bersihkan kotoran n all the dirts ke liang2 pori tu jugak🤔 ofkos la takkk kannn😄
.
Sebab tu lah kita perlukan brush utk bantu bersihkan segala kotoran yg tak tercapai tu🥰
.
Next pos sy cerita details tentang brush ni okay😉
.
Jangan lupa turn on notifications dan follow utk tips dan sharing produk yg membantu menyihat dan merawat kulit uolss😊😊
.

HafifahZaidi
+6014-9658120
Independent Beauty Consultant
MARYKAY MALAYSIA

#marykayampang #like4like #skincare  #instadaily #marykaybangi  #yusufiskandar #worldwideshipping #simplemakeup #cosmetics #marykaykajang #modelmuslimahmalaysia #flawless #marykaymalaysia #marykaycheras #marykayklcc #dermatologist #bellaammara #pujaanhatikanda #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlinebisnes #peluangkerjaya #dramasangat #kerjakosongmalaysia #modalrendah #kosmetikmarykay #instabisnes  #f4f
1 0 7 hours ago
@fifahh.maryk Profile picture

@fifahh.maryk

LOOK AT THE COLOUR guysss😍😍😍😍
.
Untuk #mua yg memang suka main warna and youguyss yg suka cuba new makeup look memang patot grab promo ni🤩🤩
.
.
MaryKay keluarkan highlighter dengan variasi warna menarik didatangkan bulan ni dengan brush percuma bila anda beli mana2 3 shades yg ada tu😉😉
.
♥️ tekstur mineral based yg buat hasil makeup lagi smooth dan tak clog pores .
♥️ design highlighter berbentuk pensil yg mudah untuk dikendalikan ketika penggunaan .
♥️ senang dibawa kemana2 dengan size yg comel molek😄 .
♥️ tekstur yg lembut dan kandungan bahan yg selamat .
.
Jomm dapatkan sebarang promo oktober yg korg minat nak tahu details dgn klik link d bio okayyy😘😘
.

HafifahZaidi
6014-9658120
Independent Beauty Consultant
MARYKAY MALAYSIA

#marykayampang #like4like #skincare #instadaily #marykaybangi #yusufiskandar #worldwideshipping #simplemakeup #cosmetics #marykaykajang #modelmuslimahmalaysia #flawless #marykaymalaysia #marykaycheras #marykayklcc #dermatologist #bellaammara #pujaanhatikanda #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlinebisnes #peluangkerjaya #dramasangat #kerjakosongmalaysia #modalrendah #kosmetikmarykay #instabisnes #f4f

LOOK AT THE COLOUR guysss😍😍😍😍
.
Untuk #mua yg memang suka main warna and youguyss yg suka cuba new makeup look memang patot grab promo ni🤩🤩
.
.
MaryKay keluarkan highlighter dengan variasi warna menarik didatangkan bulan ni dengan brush percuma bila anda beli mana2 3 shades yg ada tu😉😉
.
♥️ tekstur mineral based yg buat hasil makeup lagi smooth dan tak clog pores .
♥️ design highlighter berbentuk pensil yg mudah untuk dikendalikan ketika penggunaan .
♥️ senang dibawa kemana2 dengan size yg comel molek😄 .
♥️ tekstur yg lembut dan kandungan bahan yg selamat .
.
Jomm dapatkan sebarang promo oktober yg korg minat nak tahu details dgn klik link d bio okayyy😘😘
.

HafifahZaidi
6014-9658120
Independent Beauty Consultant
MARYKAY MALAYSIA

#marykayampang #like4like #skincare  #instadaily #marykaybangi  #yusufiskandar #worldwideshipping #simplemakeup #cosmetics #marykaykajang #modelmuslimahmalaysia #flawless #marykaymalaysia #marykaycheras #marykayklcc #dermatologist #bellaammara #pujaanhatikanda #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlinebisnes #peluangkerjaya #dramasangat #kerjakosongmalaysia #modalrendah #kosmetikmarykay #instabisnes  #f4f
6 0 8 hours ago
@nuyutraveltours Profile picture

@nuyutraveltours

"MACAM BIASE LAH..KALAU PROMO NI KEJAP JE LICIN😅😅..SIAPA CEPAT DIA DAPAT🤭"
.
Bos extend lagi PROMO🔥 Day Trip kita RM99/pax jerrr fullpayment utk trip NOVEMBER
.
.
hajoom ke cameron, wasap admin👇
.
wasap.my/60136825986
wasap.my/60133850866
https://wa.me/60198595986
.
.
-------------------------------------------------
.
📲Whatsapp : 013-3850866 📞Call : 09-8504837 📩Email : nuyu.traveltours@yahoo.com
📷Instagram : nuyutraveltours
👍FB Page : Pulau Redang Budget Package.
.
#cameron #cameronhighland #camerondaytrip #daytripcameron #daytrippackage #visitterengganu #malaysiaisland
#pakejtravelbajet #pakejtravelmurah #pakejmelancongmurah #pakejmelancongbajet #pakejtravelterbaik #pakejtravelmalaysia #travelpackage #cuticuti #cuticutibajet
#mirafilzah #hanbyul #gegarvaganza #mentormilenia #mentormilenia2019 #duckscarves #alisaaiyah #yusufiskandar

"MACAM BIASE LAH..KALAU PROMO NI KEJAP JE LICIN😅😅..SIAPA CEPAT DIA DAPAT🤭"
.
Bos extend lagi PROMO🔥 Day Trip kita RM99/pax jerrr fullpayment utk trip NOVEMBER
.
.
hajoom ke cameron, wasap admin👇
.
wasap.my/60136825986
wasap.my/60133850866
https://wa.me/60198595986
.
.
-------------------------------------------------
.
📲Whatsapp : 013-3850866 📞Call : 09-8504837 📩Email : nuyu.traveltours@yahoo.com
📷Instagram : nuyutraveltours
👍FB Page : Pulau Redang Budget Package.
.
#cameron #cameronhighland #camerondaytrip #daytripcameron #daytrippackage #visitterengganu #malaysiaisland 
#pakejtravelbajet #pakejtravelmurah #pakejmelancongmurah #pakejmelancongbajet #pakejtravelterbaik #pakejtravelmalaysia #travelpackage #cuticuti #cuticutibajet
#mirafilzah #hanbyul #gegarvaganza #mentormilenia #mentormilenia2019 #duckscarves #alisaaiyah #yusufiskandar
5 0 8 hours ago
@fifahh.maryk Profile picture

@fifahh.maryk

TERBARU DI PASARAN BULAN OKTOBER UNTUK KAKI MAKEUP!!!😁😁😁
.
MaryKay keluarkan highlighter dengan variasi warna menarik didatangkan bulan ni dengan brush percuma bila anda beli mana2 3 shades yg ada tu😉😉
.
♥️ tekstur mineral based yg buat hasil makeup lagi smooth dan tak clog pores .
♥️ design highlighter berbentuk pensil yg mudah untuk dikendalikan ketika penggunaan .
♥️ senang dibawa kemana2 dengan size yg comel molek😄 .
♥️ tekstur yg lembut dan kandungan bahan yg selamat .
.
Jomm dapatkan sebarang promo oktober yg korg minat nak tahu details dgn klik link d bio okayyy😘😘
.
Jap lagi kita share video ye😍
.

HafifahZaidi
6014-9658120
Independent Beauty Consultant
MARYKAY MALAYSIA

#marykayampang #like4like #skincare #instadaily #marykaybangi #yusufiskandar #worldwideshipping #simplemakeup #cosmetics #marykaykajang #modelmuslimahmalaysia #flawless #marykaymalaysia #marykaycheras #marykayklcc #dermatologist #bellaammara #pujaanhatikanda #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlinebisnes #peluangkerjaya #dramasangat #kerjakosongmalaysia #modalrendah #kosmetikmarykay #instabisnes #f4f

TERBARU DI PASARAN BULAN OKTOBER UNTUK KAKI MAKEUP!!!😁😁😁
.
MaryKay keluarkan highlighter dengan variasi warna menarik didatangkan bulan ni dengan brush percuma bila anda beli mana2 3 shades yg ada tu😉😉
.
♥️ tekstur mineral based yg buat hasil makeup lagi smooth dan tak clog pores .
♥️ design highlighter berbentuk pensil yg mudah untuk dikendalikan ketika penggunaan .
♥️ senang dibawa kemana2 dengan size yg comel molek😄 .
♥️ tekstur yg lembut dan kandungan bahan yg selamat .
.
Jomm dapatkan sebarang promo oktober yg korg minat nak tahu details dgn klik link d bio okayyy😘😘
.
Jap lagi kita share video ye😍
.

HafifahZaidi
6014-9658120
Independent Beauty Consultant
MARYKAY MALAYSIA

#marykayampang #like4like #skincare  #instadaily #marykaybangi  #yusufiskandar #worldwideshipping #simplemakeup #cosmetics #marykaykajang #modelmuslimahmalaysia #flawless #marykaymalaysia #marykaycheras #marykayklcc #dermatologist #bellaammara #pujaanhatikanda #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlinebisnes #peluangkerjaya #dramasangat #kerjakosongmalaysia #modalrendah #kosmetikmarykay #instabisnes  #f4f
5 0 8 hours ago
@nuyutraveltours Profile picture

@nuyutraveltours

✨✨customer's feedback✨✨
.
.
🌴Trip ke Pulau Redang
🏠 Pakej 3H2M Delima Redang Resort .
Terima kasih kerana sudi share feedback dengan kami😊😊
.
NAK JOIN TRIP TAPI TAK TAHU MCM MANA CARA ❓
.
IKUT STEP MUDAH DI BAWAH :
1⃣ WhatsApp kami 👇🏼
www.wasap.my/60136825986
https://wa.me/60198595986
2⃣ Pilih pakej yg korang nak
3⃣ Enjoy the trip !
.
.
Untuk sebarang tempahan/ pertanyaan boleh hubungi kami
.
.
📲Whatsapp : 013-3850866 / 013-6825986 / 019-8595986
📞Call : 09-8504837 📩Email : nuyu.traveltours@yahoo.com
📷Instagram : nuyutraveltours
👍FB Page : Pulau Redang Budget Package
.
.
.
#delimaredangresort #pulauredang #redangisland
#feedbackcust #pulaukapas #kapascoralbeachresort #kapasisland #visitterengganu #malaysiaisland
#pakejtravelbajet #pakejtravelmurah #pakejmelancongmurah #pakejmelancongbajet #pakejtravelterbaik #pakejtravelmalaysia #travelpackage #backpackers #pakejpelancongan #pelanconganmurah
#mirafilzah #hanbyul #gegarvaganza #mentormilenia #mentormilenia2019 #duckscarves alisaaiyah #yusufiskandar

✨✨customer's feedback✨✨
.
.
🌴Trip ke Pulau Redang
🏠 Pakej 3H2M Delima Redang Resort .
Terima kasih kerana sudi share feedback dengan kami😊😊
. 
NAK JOIN TRIP TAPI TAK TAHU MCM MANA CARA ❓
.
IKUT STEP MUDAH DI BAWAH : 
1⃣ WhatsApp kami 👇🏼
www.wasap.my/60136825986
https://wa.me/60198595986
2⃣ Pilih pakej yg korang nak 
3⃣ Enjoy the trip !
.
.
Untuk sebarang tempahan/ pertanyaan boleh hubungi kami
.
.
📲Whatsapp : 013-3850866 / 013-6825986 / 019-8595986
📞Call : 09-8504837 📩Email : nuyu.traveltours@yahoo.com
📷Instagram : nuyutraveltours
👍FB Page : Pulau Redang Budget Package
.
.
.
#delimaredangresort #pulauredang #redangisland 
#feedbackcust #pulaukapas #kapascoralbeachresort #kapasisland #visitterengganu #malaysiaisland 
#pakejtravelbajet #pakejtravelmurah #pakejmelancongmurah #pakejmelancongbajet #pakejtravelterbaik #pakejtravelmalaysia #travelpackage #backpackers #pakejpelancongan #pelanconganmurah 
#mirafilzah #hanbyul #gegarvaganza #mentormilenia #mentormilenia2019 #duckscarves alisaaiyah #yusufiskandar
3 0 9 hours ago
@dollywax_malaysia Profile picture

@dollywax_malaysia

HOT SELLING COMBO SET DOLLYWAX 💕⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Thank youuu awak grab set combo Dollywax + warmer 😍 Kenapa perlu beli wax sekali dengan warmer? Warmer lebih mudah digunakan berbanding double boil & microwave. Suhu yang sederhana buatkan wax tidak terlalu panas dan boleh digunakan terus.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✔tak perlu kain untuk tarik bulu⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✔tak melekit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✔boleh digunakan 1 badan⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✔lelaki boleh wax jambang atau misai dimuka dengan mudah⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✔perempuan boleh wax miss v sendiri tanpa perlu ke spa⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✔lebih cepat, mudah & murah !⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✔cabut bulu hingga akar⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✔bulu tumbuh lambat dan semakin halus (lama lama dah tak tumbuh)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nak cuba jugak? Whatsapp kami 0164473324 sekarang
.
#waxmalaysiamurah #candywax #hardwaxbeansmurah #waxingmalaysia #hardwaxbeansmurah #hardwaxmurah #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #hardwaxbeanmalaysia #waxingmurah #waxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #brazilianwaxmalaysia #waxmalaysia #hardwaxbeansmurah #hardwaxmalaysiamurah #hardwaxbeanmalaysia #waxmalaysia #waxingmurah #waxingmalaysia #candywaxmurah #wawawaxmurah #norahwaxmurah #masalahkulit #yusufiskandar #wawawax #norahwax #bridalmurah #moodrepublic #malaysiainstashop #muamalaysia #inai #likeforlikes #likeforfollow #bajupengantinmurah #muamurah

HOT SELLING COMBO SET DOLLYWAX 💕⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Thank youuu awak grab set combo Dollywax + warmer 😍 Kenapa perlu beli wax sekali dengan warmer? Warmer lebih mudah digunakan berbanding double boil & microwave. Suhu yang sederhana buatkan wax tidak terlalu panas dan boleh digunakan terus.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✔tak perlu kain untuk tarik bulu⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✔tak melekit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✔boleh digunakan 1 badan⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✔lelaki boleh wax jambang atau misai dimuka dengan mudah⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✔perempuan boleh wax miss v sendiri tanpa perlu ke spa⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✔lebih cepat, mudah & murah !⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✔cabut bulu hingga akar⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✔bulu tumbuh lambat dan semakin halus (lama lama dah tak tumbuh)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nak cuba jugak? Whatsapp kami 0164473324 sekarang
.
#waxmalaysiamurah  #candywax  #hardwaxbeansmurah  #waxingmalaysia  #hardwaxbeansmurah #hardwaxmurah #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia  #hardwaxbeanmalaysia  #waxingmurah #waxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #brazilianwaxmalaysia  #waxmalaysia #hardwaxbeansmurah  #hardwaxmalaysiamurah  #hardwaxbeanmalaysia  #waxmalaysia  #waxingmurah  #waxingmalaysia #candywaxmurah #wawawaxmurah #norahwaxmurah #masalahkulit  #yusufiskandar #wawawax #norahwax #bridalmurah #moodrepublic #malaysiainstashop #muamalaysia #inai #likeforlikes #likeforfollow #bajupengantinmurah #muamurah
17 0 19 hours ago
@outfit_byamal Profile picture

@outfit_byamal

Seronoknyaa buka almari je terus grab baju ironless dari Sabella nih 😍😍😍😍 Qaissa Suit 💝 Ironless. Price RM69 only. ( Free tudung Bawal promo dilanjutkan hingga 20 Oct) 💐 Baju viral tanpa gosok🙌🏼 Material Ironless, sejuk dan selesa.
#sabellaoutfit #muslimahoutfit #blouseironless #bajuironless #bajumuslimah #bajumuslimahironless #bajumuslimahmurah #raudhah #muslimahfashion #bajuumrah #bajuumrahmurah #setbajumuslimah #fashion #muslimfashion #uumisthebest #malaysia #helizahelmi #haniszalikha #neelofahijab #galeriariani #yusufiskandar #wanihasrita #datositinurhaliza #raudhahbysabella #officewearstyle #mawaddah #sabellaexclusive #bajukurungironless #bajukurungironlessmurah

Seronoknyaa buka almari je terus grab baju ironless dari Sabella nih 😍😍😍😍 Qaissa Suit 💝 Ironless. Price RM69 only. ( Free tudung Bawal promo dilanjutkan hingga 20 Oct) 💐 Baju viral tanpa gosok🙌🏼 Material Ironless, sejuk dan selesa. 
#sabellaoutfit #muslimahoutfit #blouseironless #bajuironless #bajumuslimah #bajumuslimahironless #bajumuslimahmurah #raudhah #muslimahfashion  #bajuumrah #bajuumrahmurah #setbajumuslimah #fashion #muslimfashion #uumisthebest #malaysia #helizahelmi #haniszalikha #neelofahijab #galeriariani #yusufiskandar #wanihasrita #datositinurhaliza #raudhahbysabella #officewearstyle #mawaddah #sabellaexclusive #bajukurungironless #bajukurungironlessmurah
6 1 20 hours ago
@nuyutraveltours Profile picture

@nuyutraveltours

KOREA 2020🇰🇷
.
🔵5H4M SEOUL KOREA 2020 | TRIP CAMPUR DENGAN BAS PELANCONG (GROUND SAHAJA)🔵
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
RM1599 : DEWASA (2/3 ORG SEBILIK)
RM1999 : DEWASA (1 ORG SEBILIK)
RM1399 : KANAK2 (2-12 THN)
RM499 : BAYI (0-2 THN)
‼️Harga yang dinyatakan adalah utk per kepala‼️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
PAKEJ TERMASUK:
✅ Penginapan 4 Malam di Hotel Park Hill Myeondong atau Setaraf (2 Orang sebilik)
✅ Tour Leader berbahasa Melayu
✅ Pengangkutan Bas di Korea
✅ Sarapan Pagi (bergantung kepada hotel)
✅ Tiket Masuk ke Pulau Nami & Istana Gyeongbokgung & Namsangol Hanok Village
.
.
PAKEJ TIDAK TERMASUK:
❌ Tiket Penerbangan KUL – ICN (Pergi Balik)
❌ Makanan & Minuman (BAJET RM40 SEKALI MAKAN)
❌ Bagasi (Boleh rujuk agent)
❌ Perbelanjaan Peribadi
❌ Insurans Perjalanan AXA TRAVEL INSURANCE (PILIHAN)
❌ Semua yang tidak dinyatakan di atas.
.
.
TEMPAT MENARIK:
🌟 Lawatan di Seoul, Korea Selatan
🌟 Namsan Tower
🌟 Pulau Nami
🌟 Itaewon (Kawasan Muslim)
🌟 Istana Gyeongbokgung
🌟 Namsangol hanok Village
🌟 Namdaemun Market (souvenir)
🌟 Myeongdong Street (Barangan kosmetik)
.
.
Nk wasap hakak pon bolehhh📲👇👇
.
wasap.my/60136825986
wasap.my/60133850866
https://wa.me/60198595986
.
.
-------------------------------------------------
.
📲Whatsapp : 013-3850866 📞Call : 09-8504837 📩Email : nuyu.traveltours@yahoo.com
📷Instagram : nuyutraveltours
👍FB Page : Pulau Redang Budget Package.
.
#korea #seoul #seoulkorea #redangisland #visitterengganu #malaysiaisland
#pakejtravelbajet #pakejtravelmurah #pakejmelancongmurah #pakejmelancongbajet #pakejtravelterbaik #pakejtravelmalaysia #travelpackage
#mirafilzah #hanbyul #gegarvaganza #mentormilenia #mentormilenia2019 #duckscarves #alisaaiyah #yusufiskandar

KOREA 2020🇰🇷
.
🔵5H4M SEOUL KOREA 2020 | TRIP CAMPUR DENGAN BAS PELANCONG (GROUND SAHAJA)🔵
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
RM1599 : DEWASA (2/3 ORG SEBILIK)
RM1999 : DEWASA (1 ORG SEBILIK) 
RM1399 : KANAK2 (2-12 THN) 
RM499 : BAYI (0-2 THN)
‼️Harga yang dinyatakan adalah utk per kepala‼️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
PAKEJ TERMASUK:
✅ Penginapan 4 Malam di Hotel Park Hill Myeondong atau Setaraf (2 Orang sebilik)
✅ Tour Leader berbahasa Melayu
✅ Pengangkutan Bas di Korea
✅ Sarapan Pagi (bergantung kepada hotel)
✅ Tiket Masuk ke Pulau Nami & Istana Gyeongbokgung & Namsangol Hanok Village
.
.
PAKEJ TIDAK TERMASUK:
❌ Tiket Penerbangan KUL – ICN (Pergi Balik)
❌ Makanan & Minuman (BAJET RM40 SEKALI MAKAN)
❌ Bagasi (Boleh rujuk agent)
❌ Perbelanjaan Peribadi
❌ Insurans Perjalanan AXA TRAVEL INSURANCE (PILIHAN)
❌ Semua yang tidak dinyatakan di atas.
.
.
TEMPAT MENARIK:
🌟 Lawatan di Seoul, Korea Selatan
🌟 Namsan Tower
🌟 Pulau Nami
🌟 Itaewon (Kawasan Muslim)
🌟 Istana Gyeongbokgung
🌟 Namsangol hanok Village
🌟 Namdaemun Market (souvenir)
🌟 Myeongdong Street (Barangan kosmetik)
.
.
Nk wasap hakak pon bolehhh📲👇👇
.
wasap.my/60136825986
wasap.my/60133850866
https://wa.me/60198595986
.
.
-------------------------------------------------
.
📲Whatsapp : 013-3850866 📞Call : 09-8504837 📩Email : nuyu.traveltours@yahoo.com
📷Instagram : nuyutraveltours
👍FB Page : Pulau Redang Budget Package.
.
#korea #seoul #seoulkorea  #redangisland #visitterengganu #malaysiaisland 
#pakejtravelbajet #pakejtravelmurah #pakejmelancongmurah #pakejmelancongbajet #pakejtravelterbaik #pakejtravelmalaysia #travelpackage
#mirafilzah #hanbyul #gegarvaganza #mentormilenia #mentormilenia2019 #duckscarves #alisaaiyah #yusufiskandar
6 0 21 hours ago
@dollywax.eeriepizza Profile picture

@dollywax.eeriepizza

BEZA SHAVING DAN WAXING
.
❤SHAVING
kebiasaannya bila bercukur hanya bulu roma dipermukaan kulit sahaja yg akan hilang dan malangnya dalam 2@3 hari selepas tu bulu akan tumbuh semula. Dan kita mengulangi proses yg sama untuk membersihkan kawasan yg berbulu terutama ketiak dan salah satu punca ketiak menjadi gelap dan hitam.
.
❤WAXING
Kenapa bila waxing bulu lambat tumbuh ? Wax berfungsi untuk mencabut bulu roma hingga ke akar, dan disebabkan itulah bulu lambat tumbuh. Bulu akan tumbuh selepas 2-3minggu dengan lebih halus dan semakin kurang.
.
.
Klik link WhatsApp untuk order/pertanyaan: http://dollywaxeeriepizza.wasap.my/

BEZA SHAVING DAN WAXING
.
❤SHAVING
kebiasaannya bila bercukur hanya bulu roma dipermukaan kulit sahaja yg akan hilang dan malangnya dalam 2@3 hari selepas tu bulu akan tumbuh semula. Dan kita mengulangi proses yg sama untuk membersihkan kawasan yg berbulu terutama ketiak dan salah satu punca ketiak menjadi gelap dan hitam.
.
❤WAXING
Kenapa bila waxing bulu lambat tumbuh ? Wax berfungsi untuk mencabut bulu roma hingga ke akar, dan disebabkan itulah bulu lambat tumbuh. Bulu akan tumbuh selepas 2-3minggu dengan lebih halus dan semakin kurang.
.
.
Klik link WhatsApp untuk order/pertanyaan: http://dollywaxeeriepizza.wasap.my/
5 1 22 hours ago
@fifahh.maryk Profile picture

@fifahh.maryk

Secret Recipe Bandar Sri Permaisuri

Yg sy tahu,,JERAGAT TAK BOLEH DIHILANGKAN DENGAN SEBARANG CREAM sekalipon!
.
Sebab dia berakar,,jadi..hanya rawatan laser yg menelan belanja ribu riban tu je yg boleh hilangkan dari akar itu pon akan ade a few steps bukan on the spot,,akan ada next and next treatment kalau betul2 nak bersih and clear😄
.
Jomm share ape pulak yg korang tahu😍
.
HafifahZaidi
Independent Beauty Consultant
MARYKAY MALAYSIA

#marykayampang #like4like #skincare #instadaily #marykaybangi #yusufiskandar #worldwideshipping #simplemakeup #girls #cosmetics #marykaykajang #modelmuslimahmalaysia #flawless #marykaymalaysia #marykaycheras #marykayklcc #minaz #dermatologist #bellaammara #calaqisya #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlinebisnes #peluangkerjaya #minaz #kerjakosongmalaysia #modalrendah #kosmetikmarykay #organicskincaremalaysia #f4f

Yg sy tahu,,JERAGAT TAK BOLEH DIHILANGKAN DENGAN SEBARANG CREAM sekalipon!
.
Sebab dia berakar,,jadi..hanya rawatan laser yg menelan belanja ribu riban tu je yg boleh hilangkan dari akar itu pon akan ade a few steps bukan on the spot,,akan ada next and next treatment kalau betul2 nak bersih and clear😄
.
Jomm share ape pulak yg korang tahu😍
.
HafifahZaidi
Independent Beauty Consultant
MARYKAY MALAYSIA

#marykayampang #like4like #skincare  #instadaily #marykaybangi  #yusufiskandar #worldwideshipping #simplemakeup #girls #cosmetics #marykaykajang #modelmuslimahmalaysia #flawless #marykaymalaysia #marykaycheras #marykayklcc #minaz #dermatologist #bellaammara #calaqisya #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #onlinebisnes #peluangkerjaya #minaz #kerjakosongmalaysia #modalrendah #kosmetikmarykay #organicskincaremalaysia #f4f
2 0 23 hours ago

Top #yusufiskandar posts

@thealisaaisyhah Profile picture

@thealisaaisyhah

Alisa Aisyah Binti Hairul Azreen ❤️ nama diberi. Tahniah @hairulazreen & @haniszalikha ! @theyusufiskandar dah jadi abang! 😻👨🏻🧕🏻👦🏻👧🏻
#haniszalikha
#hairulazreen
#yusufiskandar
#alisaaisyah
#babygirl

Alisa Aisyah Binti Hairul Azreen ❤️ nama diberi. Tahniah @hairulazreen & @haniszalikha ! @theyusufiskandar dah jadi abang! 😻👨🏻🧕🏻👦🏻👧🏻
#haniszalikha 
#hairulazreen 
#yusufiskandar
#alisaaisyah 
#babygirl
971 2 26 May, 2019