#zulphonehq Instagram Photos & Videos

zulphonehq - 466 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #zulphonehq and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
45 hours
Average like
1705.2
Average comment
71.1
Posts with video
17/36
Posts with photo
19/36

Hashtag Popularity

Harini abg nak buat surprise untuk bodyguard abg ajimkecikkk sbb dia punya prestasi mmg best... 😬 abg bangga dgn @ajimkecikkk


Eh ajimkecikkk ni memilih pulak nak iphone 11 abg beli dari @zul.phonehq 🤣 orang buat surprise nak kasi baju je dekat dia 🤣🤣 prestasi kasi hebat dulu baru abg belanje iphone dari @zul.phonehq


Korang rasa okay ke abg bagi surprise baju utk bodyguard abg? Atau nak kena bagi iphone dari @zul.phonehq jugak? 🤔 sbb dorang tgh ada promosi harga murah sekarang 😅 kalau tak caye pegi follow @zul.phonehq @zul.phonehq
.
#zulphonehq #iphonemurah #promosi #prestasi #aliffsyukri #shahidadherbs #ajimkecikkk #hargamurah

Harini abg nak buat surprise untuk bodyguard abg ajimkecikkk sbb dia punya prestasi mmg best... 😬 abg bangga dgn @ajimkecikkk ☺
•
•
Eh ajimkecikkk ni memilih pulak nak iphone 11 abg beli dari @zul.phonehq 🤣 orang buat surprise nak kasi baju je dekat dia 🤣🤣 prestasi kasi hebat dulu baru abg belanje iphone dari @zul.phonehq
•
•
Korang rasa okay ke abg bagi surprise baju utk bodyguard abg? Atau nak kena bagi iphone dari @zul.phonehq jugak? 🤔 sbb dorang tgh ada promosi harga murah sekarang 😅 kalau tak caye pegi follow @zul.phonehq @zul.phonehq
.
#zulphonehq #iphonemurah #promosi #prestasi #aliffsyukri #shahidadherbs #ajimkecikkk #hargamurah
40 4 1 October, 2019

siapa tau ni iphone apa??? kalau yang nak handphone macam abang pakai ini?? kena follow @zul.phonehq .. ada suprise menanti .. @zul.phonehq ..Dan komen di ruangan komen di bawah kenapa korang suka beli handphone dekat @zul.phonehq
.
#iphone11 #iphone11pro #iphone11promax #zulphonehq #handphone #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri

siapa tau ni iphone apa??? kalau yang nak handphone macam abang pakai ini?? kena follow @zul.phonehq .. ada suprise menanti .. @zul.phonehq ..Dan komen di ruangan komen di bawah kenapa korang suka beli handphone dekat @zul.phonehq
.
#iphone11 #iphone11pro #iphone11promax #zulphonehq #handphone #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri
91 7 29 September, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
2 last unit yang tinggal untuk malam ni punya TANGKAP SALES ‼️ 2 UNIT TERAKHIR ‼️
.
.
Harga dahlah MURAH + BOOKING serendah RM 200 sahaja‼️💥🔥🔥 Weh jom ramai ramai dm sekarang !! 😱
.
.
#discount #zulphonehq #trusted #iphonemurahmalaysia #padu #bazaarpaknil #oppo #androidmurahmalaysia #pilihanrakyatmalaysia

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
2 last unit yang tinggal untuk malam ni punya TANGKAP SALES ‼️ 2 UNIT TERAKHIR ‼️
.
.
Harga dahlah MURAH + BOOKING serendah RM 200 sahaja‼️💥🔥🔥 Weh jom ramai ramai dm sekarang !! 😱
.
.
#discount #zulphonehq #trusted #iphonemurahmalaysia #padu #bazaarpaknil #oppo #androidmurahmalaysia #pilihanrakyatmalaysia
644 301 31 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Bro @harrisannuar pun support @zul.phonehq ‼️Besnyaaaa !!
.
.5 UNIT LEFT HARGA KAW KAW TOLAK BOSKU 🔥🔥
.
.

Swipe up story / terus tekan link di bio untuk sambar phone idaman korang !! 🔥🔥
.
.
#zulphonehq #zempirex #reviewpadu #viral #kiniviral

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Bro @harrisannuar pun support @zul.phonehq ‼️Besnyaaaa !!
.
.5 UNIT LEFT HARGA KAW KAW TOLAK BOSKU 🔥🔥
.
.

Swipe up story / terus tekan link di bio untuk sambar phone idaman korang !! 🔥🔥
.
.
#zulphonehq #zempirex #reviewpadu #viral #kiniviral
451 89 31 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Terpaksa extend sbb ramai yang nak !! 10 unit yang Abang Rock bukak tadi sekarang ni dah tinggal 7 UNIT fuhh ‼️‼️🔥🔥
.
.
Swipe up ig story / terus tekan link di bio untuk sambar phone idaman korang ‼️‼️🔥🔥
.
.
#zulphonehq #padubeb #promosibersepah #iphonepilihanmalaysia #pilihanrakyamalaysia

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Terpaksa extend sbb ramai yang nak !! 10 unit yang Abang Rock bukak tadi sekarang ni dah tinggal 7 UNIT fuhh ‼️‼️🔥🔥
.
.
Swipe up ig story / terus tekan link di bio untuk sambar phone idaman korang ‼️‼️🔥🔥
.
.
#zulphonehq #padubeb #promosibersepah #iphonepilihanmalaysia #pilihanrakyamalaysia
314 57 31 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Thankss guysss yang percaya beli dgn @zul.phonehq 😁 kami ucap terima kasih sangat sangat sebab percaya dan beli dengan kami ❤️😬
.
.
TANGKAP SALES ‼️ BELI DAN MENANG XBOX & PS4 guyss 😱😱😱
.
.
Wasap team sales kami / tekan link di bio kami / swipe up ig story kami 😬
Harga mur mur je ni kita nak bagi 😍
.
.
#zulphonehq #feedback #trustedseller #iPmurahmalaysia #androidmurahmalaysia #promotion

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Thankss guysss yang percaya beli dgn @zul.phonehq 😁 kami ucap terima kasih sangat sangat sebab percaya dan beli dengan kami ❤️😬
.
.
TANGKAP SALES ‼️ BELI DAN MENANG XBOX & PS4 guyss 😱😱😱
.
.
Wasap team sales kami / tekan link di bio kami / swipe up ig story kami 😬
Harga mur mur je ni kita nak bagi 😍
.
.
#zulphonehq #feedback #trustedseller #iPmurahmalaysia #androidmurahmalaysia #promotion
395 104 31 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Senyum je baby tu..😍😭😭
.
.
Tag mana2 member yang boleh amalkan doa ni 😊😊😊
.
.
#zulphonehq #padu #morningvideo #kasijadi #viral

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Senyum je baby tu..😍😭😭
.
.
Tag mana2 member yang boleh amalkan doa ni 😊😊😊
.
.
#zulphonehq #padu #morningvideo #kasijadi #viral
5,016 70 31 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
2 last unit yang tinggal untuk malam ni punya TANGKAP SALES ‼️ 2 UNIT TERAKHIR ‼️
.
.
Harga dahlah MURAH + BOOKING serendah RM 200 sahaja‼️💥🔥🔥 Weh jom ramai ramai dm sekarang !! 😱
.
.
#discount #zulphonehq #trusted #iphonemurahmalaysia #padu #bazaarpaknil #oppo #androidmurahmalaysia #pilihanrakyatmalaysia

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
2 last unit yang tinggal untuk malam ni punya TANGKAP SALES ‼️ 2 UNIT TERAKHIR ‼️
.
.
Harga dahlah MURAH + BOOKING serendah RM 200 sahaja‼️💥🔥🔥 Weh jom ramai ramai dm sekarang !! 😱
.
.
#discount #zulphonehq #trusted #iphonemurahmalaysia #padu #bazaarpaknil #oppo #androidmurahmalaysia #pilihanrakyatmalaysia
717 161 30 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
TANGKAP SALES OFFICIAL POSTER !! Beli dan menang PS4 / XBOX secara PERCUMA ‼️ 10 UNIT SEHINGGA 12 MALAM INI SAHAJA ‼️
.
.
Full video?? Nantikan 8 malam ni !! Swipe up guys atau terus tekan link di bio ‼️😍😍
.
.
Stay tuned ‼️😱
.
.
#zulphonehq #padubeb #zempirex #kasijadi #viral #promosibersepah

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
TANGKAP SALES OFFICIAL POSTER !! Beli dan menang PS4 / XBOX secara PERCUMA ‼️ 10 UNIT SEHINGGA 12 MALAM INI SAHAJA ‼️
.
.
Full video?? Nantikan 8 malam ni !! Swipe up guys atau terus tekan link di bio ‼️😍😍
.
.
Stay tuned ‼️😱
.
.
#zulphonehq #padubeb #zempirex #kasijadi #viral #promosibersepah
418 78 30 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Selamat bercuti guys !! Abang Rock pun tengah spend masa jap ni kat taman 🤣 Ramai yang tanya bila next sales?? 🤔🤔
.
.
Tunggu and Abang Rock akan announce next sales !! Haa tak sabar kann? 😆😆😆 Stay tuned ‼️
.
.
#zulphonehq #padubeb #promosibersepah #iphonepilihanrakyatmalaysia

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Selamat bercuti guys !! Abang Rock pun tengah spend masa jap ni kat taman 🤣 Ramai yang tanya bila next sales?? 🤔🤔
.
.
Tunggu and Abang Rock akan announce next sales !! Haa tak sabar kann? 😆😆😆 Stay tuned ‼️
.
.
#zulphonehq #padubeb #promosibersepah #iphonepilihanrakyatmalaysia
484 58 30 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Indahnya ciptaan Allah 😍😍 Jernih sejernih2nya 😍😍😍
.
.
Tag member2 korang kasi layan satu kali dulu 😍🙏🏻
.
.
#zulphonehq #morningvideo #viral #padubeb #promosibersepah

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Indahnya ciptaan Allah 😍😍 Jernih sejernih2nya 😍😍😍
.
.
Tag member2 korang kasi layan satu kali dulu 😍🙏🏻
.
.
#zulphonehq #morningvideo #viral #padubeb #promosibersepah
4,125 62 30 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Last unit yang tinggal untuk malam ni punya CRAZY SUNDAY ‼️ 1 UNIT TERAKHIR !! Last day ‼️
.
.
HARI LAST CRAZY SUNDAY SALES ‼️Harga dahlah MURAH + BOOKING HANYA RM 100 ‼️💥🔥🔥 Weh jom ramai ramai dm sekarang !! 😱
.
.
#discount #zulphonehq #trusted #iphonemurahmalaysia #padu #bazaarpaknil #oppo #androidmurahmalaysia #pilihanrakyatmalaysia

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Last unit yang tinggal untuk malam ni punya CRAZY SUNDAY ‼️ 1 UNIT TERAKHIR !! Last day ‼️
.
.
HARI LAST CRAZY SUNDAY SALES ‼️Harga dahlah MURAH + BOOKING HANYA RM 100 ‼️💥🔥🔥 Weh jom ramai ramai dm sekarang !! 😱
.
.
#discount #zulphonehq #trusted #iphonemurahmalaysia #padu #bazaarpaknil #oppo #androidmurahmalaysia #pilihanrakyatmalaysia
864 127 29 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Bro @zynakal pun support @zul.phonehq ‼️Besnyaaaa !!
.
.
CRAZY SUNDAY SALES ‼️ 4 UNIT LEFT HARGA KAW KAW TOLAK BOSKU 🔥🔥
.
.

Swipe up story / terus tekan link di bio untuk sambar phone idaman korang !! 🔥🔥
.
.
#zulphonehq #zempirex #reviewpadu #viral #kiniviral

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Bro @zynakal pun support @zul.phonehq ‼️Besnyaaaa !!
.
.
CRAZY SUNDAY SALES ‼️ 4 UNIT LEFT HARGA KAW KAW TOLAK BOSKU 🔥🔥
.
.

Swipe up story / terus tekan link di bio untuk sambar phone idaman korang !! 🔥🔥
.
.
#zulphonehq #zempirex #reviewpadu #viral #kiniviral
486 44 29 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Ayah, kasih sayang seorang ayah 😭😭😭
.
.
Tag member korang kasi layan satu kali dulu 😁
.
.
#zulphonehq #zempirex #padubeb #kasijadi #viral #morningvideo

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Ayah, kasih sayang seorang ayah 😭😭😭
.
.
Tag member korang kasi layan satu kali dulu 😁
.
.
#zulphonehq #zempirex #padubeb #kasijadi #viral #morningvideo
1,811 61 29 July, 2019

#repost @zempirex
・・・
LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
2 last unit sebelum pukul 12 ‼️😭😭😭 CRAZY SUNDAY SALESS ❤️❤️
.
.
Harga murah teruk !! Mana lagi nak dapat harga mcmni 😭😭 Swipe up ig story / terus tekan link di bio untuk sambar phone idaman anda ‼️🔥
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #promosibersepah #iphonepillihanmalaysia

#repost @zempirex
・・・
LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
2 last unit sebelum pukul 12 ‼️😭😭😭 CRAZY SUNDAY SALESS ❤️❤️
.
.
Harga murah teruk !! Mana lagi nak dapat harga mcmni 😭😭 Swipe up ig story / terus tekan link di bio untuk sambar phone idaman anda ‼️🔥
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #promosibersepah #iphonepillihanmalaysia
0 0 28 July, 2019

#repost @zempirex
・・・
LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
2 last unit sebelum pukul 12 ‼️😭😭😭 CRAZY SUNDAY SALESS ❤️❤️
.
.
Harga murah teruk !! Mana lagi nak dapat harga mcmni 😭😭 Swipe up ig story / terus tekan link di bio untuk sambar phone idaman anda ‼️🔥
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #promosibersepah #iphonepillihanmalaysia

#repost @zempirex
・・・
LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
2 last unit sebelum pukul 12 ‼️😭😭😭 CRAZY SUNDAY SALESS ❤️❤️
.
.
Harga murah teruk !! Mana lagi nak dapat harga mcmni 😭😭 Swipe up ig story / terus tekan link di bio untuk sambar phone idaman anda ‼️🔥
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #promosibersepah #iphonepillihanmalaysia
0 0 28 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
2 last unit sebelum pukul 12 ‼️😭😭😭 CRAZY SUNDAY SALESS ❤️❤️
.
.
Harga murah teruk !! Mana lagi nak dapat harga mcmni 😭😭 Swipe up ig story / terus tekan link di bio untuk sambar phone idaman anda ‼️🔥
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #promosibersepah #iphonepillihanmalaysia

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
2 last unit sebelum pukul 12 ‼️😭😭😭 CRAZY SUNDAY SALESS ❤️❤️
.
.
Harga murah teruk !! Mana lagi nak dapat harga mcmni 😭😭 Swipe up ig story / terus tekan link di bio untuk sambar phone idaman anda ‼️🔥
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #promosibersepah #iphonepillihanmalaysia
811 66 28 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
2 last unit sebelum pukul 12 ‼️😭😭😭 CRAZY SUNDAY SALESS ❤️❤️
.
.
Harga murah teruk !! Mana lagi nak dapat harga mcmni 😭😭 Swipe up ig story / terus tekan link di bio untuk sambar phone idaman anda ‼️🔥
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #promosibersepah #iphonepillihanmalaysia

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
2 last unit sebelum pukul 12 ‼️😭😭😭 CRAZY SUNDAY SALESS ❤️❤️
.
.
Harga murah teruk !! Mana lagi nak dapat harga mcmni 😭😭 Swipe up ig story / terus tekan link di bio untuk sambar phone idaman anda ‼️🔥
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #promosibersepah #iphonepillihanmalaysia
521 73 28 July, 2019

#repost @zempirex
・・・
LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Fuhh !! Berdesing punya saless 🔥🔥 Kaw kaw memang nak kasi licin stok ni sebab CRAZY SUNDAY SALES ‼️🔥
.
.
Korang terus tekan link di bio / swipe up ig story untuk terus sambar phone idaman korang ‼️🔥
.
.
#zulphonehq #zempirex #padubeb #kasijadi #viral #promosibersepah #pilihanrakyatmalaysia

#repost @zempirex
・・・
LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Fuhh !! Berdesing punya saless 🔥🔥 Kaw kaw memang nak kasi licin stok ni sebab CRAZY SUNDAY SALES ‼️🔥
.
.
Korang terus tekan link di bio / swipe up ig story untuk terus sambar phone idaman korang ‼️🔥
.
.
#zulphonehq #zempirex #padubeb #kasijadi #viral #promosibersepah #pilihanrakyatmalaysia
0 0 28 July, 2019

#repost @zempirex
・・・
LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Fuhh !! Berdesing punya saless 🔥🔥 Kaw kaw memang nak kasi licin stok ni sebab CRAZY SUNDAY SALES ‼️🔥
.
.
Korang terus tekan link di bio / swipe up ig story untuk terus sambar phone idaman korang ‼️🔥
.
.
#zulphonehq #zempirex #padubeb #kasijadi #viral #promosibersepah #pilihanrakyatmalaysia

#repost @zempirex
・・・
LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Fuhh !! Berdesing punya saless 🔥🔥 Kaw kaw memang nak kasi licin stok ni sebab CRAZY SUNDAY SALES ‼️🔥
.
.
Korang terus tekan link di bio / swipe up ig story untuk terus sambar phone idaman korang ‼️🔥
.
.
#zulphonehq #zempirex #padubeb #kasijadi #viral #promosibersepah #pilihanrakyatmalaysia
0 0 28 July, 2019

#repost @zempirex
・・・
LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Tunggu pukul 6 ‼️ Abang Rock nak umum something gila gila ni ‼️🔥 Kaw kaw punya sales kasi hentak ‼️🔥
.
.
Ada yang tak sabar? Ada yang tak tahu lagi apa sebenarnya akan berlaku?? 😁😁
.
.
Nantikan ‼️🔥
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #viral #inikalilah

#repost @zempirex
・・・
LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Tunggu pukul 6 ‼️ Abang Rock nak umum something gila gila ni ‼️🔥 Kaw kaw punya sales kasi hentak ‼️🔥
.
.
Ada yang tak sabar? Ada yang tak tahu lagi apa sebenarnya akan berlaku?? 😁😁
.
.
Nantikan ‼️🔥
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #viral #inikalilah
0 0 28 July, 2019

Write a caption... #repost @zempirex
・・・
LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Tunggu pukul 6 ‼️ Abang Rock nak umum something gila gila ni ‼️🔥 Kaw kaw punya sales kasi hentak ‼️🔥
.
.
Ada yang tak sabar? Ada yang tak tahu lagi apa sebenarnya akan berlaku?? 😁😁
.
.
Nantikan ‼️🔥
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #viral #inikalilah

Write a caption... #repost @zempirex
・・・
LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Tunggu pukul 6 ‼️ Abang Rock nak umum something gila gila ni ‼️🔥 Kaw kaw punya sales kasi hentak ‼️🔥
.
.
Ada yang tak sabar? Ada yang tak tahu lagi apa sebenarnya akan berlaku?? 😁😁
.
.
Nantikan ‼️🔥
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #viral #inikalilah
1 0 28 July, 2019

#repost @zempirex
・・・
LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Tunggu pukul 6 ‼️ Abang Rock nak umum something gila gila ni ‼️🔥 Kaw kaw punya sales kasi hentak ‼️🔥
.
.
Ada yang tak sabar? Ada yang tak tahu lagi apa sebenarnya akan berlaku?? 😁😁
.
.
Nantikan ‼️🔥
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #viral #inikalilah

#repost @zempirex
・・・
LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Tunggu pukul 6 ‼️ Abang Rock nak umum something gila gila ni ‼️🔥 Kaw kaw punya sales kasi hentak ‼️🔥
.
.
Ada yang tak sabar? Ada yang tak tahu lagi apa sebenarnya akan berlaku?? 😁😁
.
.
Nantikan ‼️🔥
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #viral #inikalilah
0 0 28 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Sis @yxsmine.ow pun support @zul.phonehq ‼️Besnyaaaa !!
.
.
CRAZY SUNDAY SALES ‼️ 4 UNIT LEFT HARGA KAW KAW TOLAK BOSKU 🔥🔥
.
.

Swipe up story / terus tekan link di bio untuk sambar phone idaman korang !! 🔥🔥
.
.
#zulphonehq #zempirex #reviewpadu #viral #kiniviral

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Sis @yxsmine.ow pun support @zul.phonehq ‼️Besnyaaaa !!
.
.
CRAZY SUNDAY SALES ‼️ 4 UNIT LEFT HARGA KAW KAW TOLAK BOSKU 🔥🔥
.
.

Swipe up story / terus tekan link di bio untuk sambar phone idaman korang !! 🔥🔥
.
.
#zulphonehq #zempirex #reviewpadu #viral #kiniviral
629 23 28 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Sis @yxsmine.ow pun support @zul.phonehq ‼️Besnyaaaa !!
.
.
CRAZY SUNDAY SALES ‼️ 4 UNIT LEFT HARGA KAW KAW TOLAK BOSKU 🔥🔥
.
.

Swipe up story / terus tekan link di bio untuk sambar phone idaman korang !! 🔥🔥
.
.
#zulphonehq #zempirex #reviewpadu #viral #kiniviral

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Sis @yxsmine.ow pun support @zul.phonehq ‼️Besnyaaaa !!
.
.
CRAZY SUNDAY SALES ‼️ 4 UNIT LEFT HARGA KAW KAW TOLAK BOSKU 🔥🔥
.
.

Swipe up story / terus tekan link di bio untuk sambar phone idaman korang !! 🔥🔥
.
.
#zulphonehq #zempirex #reviewpadu #viral #kiniviral
529 48 28 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Hahahaha wehhh sebijik wehhh 😱😱😱
.
.
Tag member korang yang suara macam artis 😍😍
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #lawakhambar #atukpesanchannel

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Hahahaha wehhh sebijik wehhh 😱😱😱
.
.
Tag member korang yang suara macam artis 😍😍
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #lawakhambar #atukpesanchannel
29,161 448 28 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Fuhh !! Berdesing punya saless 🔥🔥 Kaw kaw memang nak kasi licin stok ni sebab CRAZY SUNDAY SALES ‼️🔥
.
.
Korang terus tekan link di bio / swipe up ig story untuk terus sambar phone idaman korang ‼️🔥
.
.
#zulphonehq #zempirex #padubeb #kasijadi #viral #promosibersepah #pilihanrakyatmalaysia

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Fuhh !! Berdesing punya saless 🔥🔥 Kaw kaw memang nak kasi licin stok ni sebab CRAZY SUNDAY SALES ‼️🔥
.
.
Korang terus tekan link di bio / swipe up ig story untuk terus sambar phone idaman korang ‼️🔥
.
.
#zulphonehq #zempirex #padubeb #kasijadi #viral #promosibersepah #pilihanrakyatmalaysia
1,438 138 28 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Fuhh !! Berdesing punya saless 🔥🔥 Kaw kaw memang nak kasi licin stok ni sebab CRAZY SUNDAY SALES ‼️🔥
.
.
Korang terus tekan link di bio / swipe up ig story untuk terus sambar phone idaman korang ‼️🔥
.
.
#zulphonehq #zempirex #padubeb #kasijadi #viral #promosibersepah #pilihanrakyatmalaysia

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Fuhh !! Berdesing punya saless 🔥🔥 Kaw kaw memang nak kasi licin stok ni sebab CRAZY SUNDAY SALES ‼️🔥
.
.
Korang terus tekan link di bio / swipe up ig story untuk terus sambar phone idaman korang ‼️🔥
.
.
#zulphonehq #zempirex #padubeb #kasijadi #viral #promosibersepah #pilihanrakyatmalaysia
1,170 91 28 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
😭😭😭 Lama tak jumpa family..😭
.
.
Tag member2 korang yang jenis homesick 🤣
.
.

#zulphonehq #lawak #viral #morningvideo #padubeb

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
😭😭😭 Lama tak jumpa family..😭
.
.
Tag member2 korang yang jenis homesick 🤣
.
.

#zulphonehq #lawak #viral #morningvideo #padubeb
2,935 54 28 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
2 last unit sebelum pukul 12 ‼️😭😭😭 CRAZY SUNDAY SALESS ❤️❤️
.
.
Harga murah teruk !! Mana lagi nak dapat harga mcmni 😭😭 Swipe up ig story / terus tekan link di bio untuk sambar phone idaman anda ‼️🔥
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #promosibersepah #iphonepillihanmalaysia

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
2 last unit sebelum pukul 12 ‼️😭😭😭 CRAZY SUNDAY SALESS ❤️❤️
.
.
Harga murah teruk !! Mana lagi nak dapat harga mcmni 😭😭 Swipe up ig story / terus tekan link di bio untuk sambar phone idaman anda ‼️🔥
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #promosibersepah #iphonepillihanmalaysia
580 60 27 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
2 last unit sebelum pukul 12 ‼️😭😭😭 CRAZY SUNDAY SALESS ❤️❤️
.
.
Harga murah teruk !! Mana lagi nak dapat harga mcmni 😭😭 Swipe up ig story / terus tekan link di bio untuk sambar phone idaman anda ‼️🔥
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #promosibersepah #iphonepillihanmalaysia

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
2 last unit sebelum pukul 12 ‼️😭😭😭 CRAZY SUNDAY SALESS ❤️❤️
.
.
Harga murah teruk !! Mana lagi nak dapat harga mcmni 😭😭 Swipe up ig story / terus tekan link di bio untuk sambar phone idaman anda ‼️🔥
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #promosibersepah #iphonepillihanmalaysia
427 51 27 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Bro @slurpee_crank pun support @zul.phonehq ‼️ Fuhh !! Jangan mengalah !! .
.
CRAZY SUNDAY SALES ‼️ 5 UNIT LEFT HARGA KAW KAW TOLAK BOSKU 🔥🔥
.
.

Swipe up story / terus tekan link di bio untuk sambar phone idaman korang !! 🔥🔥
.
.
#zulphonehq #zempirex #reviewpadu #viral #kiniviral

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Bro @slurpee_crank pun support @zul.phonehq ‼️ Fuhh !! Jangan mengalah !! .
.
CRAZY SUNDAY SALES ‼️ 5 UNIT LEFT HARGA KAW KAW TOLAK BOSKU 🔥🔥
.
.

Swipe up story / terus tekan link di bio untuk sambar phone idaman korang !! 🔥🔥
.
.
#zulphonehq #zempirex #reviewpadu #viral #kiniviral
1,768 42 27 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Bro @slurpee_crank pun support @zul.phonehq ‼️ Fuhh !! Jangan mengalah !! .
.
CRAZY SUNDAY SALES ‼️ 5 UNIT LEFT HARGA KAW KAW TOLAK BOSKU 🔥🔥
.
.

Swipe up story / terus tekan link di bio untuk sambar phone idaman korang !! 🔥🔥
.
.
#zulphonehq #zempirex #reviewpadu #viral #kiniviral

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Bro @slurpee_crank pun support @zul.phonehq ‼️ Fuhh !! Jangan mengalah !! .
.
CRAZY SUNDAY SALES ‼️ 5 UNIT LEFT HARGA KAW KAW TOLAK BOSKU 🔥🔥
.
.

Swipe up story / terus tekan link di bio untuk sambar phone idaman korang !! 🔥🔥
.
.
#zulphonehq #zempirex #reviewpadu #viral #kiniviral
1,048 39 27 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Hahaha amek kau sekali dia kejar 🤣🤣
.
.
Tag member2 korang yang takut kucing 🤣🤣👇🏻
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #viral #promosibersepah #pilihanrakyatmalaysia

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Hahaha amek kau sekali dia kejar 🤣🤣
.
.
Tag member2 korang yang takut kucing 🤣🤣👇🏻
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #viral #promosibersepah #pilihanrakyatmalaysia
3,130 53 27 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Tunggu pukul 6 ‼️ Abang Rock nak umum something gila gila ni ‼️🔥 Kaw kaw punya sales kasi hentak ‼️🔥
.
.
Ada yang tak sabar? Ada yang tak tahu lagi apa sebenarnya akan berlaku?? 😁😁
.
.
Nantikan ‼️🔥
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #viral #inikalilah

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Tunggu pukul 6 ‼️ Abang Rock nak umum something gila gila ni ‼️🔥 Kaw kaw punya sales kasi hentak ‼️🔥
.
.
Ada yang tak sabar? Ada yang tak tahu lagi apa sebenarnya akan berlaku?? 😁😁
.
.
Nantikan ‼️🔥
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #viral #inikalilah
579 76 27 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Tunggu pukul 6 ‼️ Abang Rock nak umum something gila gila ni ‼️🔥 Kaw kaw punya sales kasi hentak ‼️🔥
.
.
Ada yang tak sabar? Ada yang tak tahu lagi apa sebenarnya akan berlaku?? 😁😁
.
.
Nantikan ‼️🔥
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #viral #inikalilah

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Tunggu pukul 6 ‼️ Abang Rock nak umum something gila gila ni ‼️🔥 Kaw kaw punya sales kasi hentak ‼️🔥
.
.
Ada yang tak sabar? Ada yang tak tahu lagi apa sebenarnya akan berlaku?? 😁😁
.
.
Nantikan ‼️🔥
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #viral #inikalilah
805 76 27 July, 2019

Top #zulphonehq posts

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Hahahaha wehhh sebijik wehhh 😱😱😱
.
.
Tag member korang yang suara macam artis 😍😍
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #lawakhambar #atukpesanchannel

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Hahahaha wehhh sebijik wehhh 😱😱😱
.
.
Tag member korang yang suara macam artis 😍😍
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #lawakhambar #atukpesanchannel
29,161 448 28 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN AN iFon 7 !! 📱🔥😍
.
.
Siapa2 yang badmood harini tu boleh layan dulu video ni 😁😁 .
.
Tag member korang satu kali 😁😁
.
.
#zempirex #zulphonehq #morningvideo #viral #videoviral

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN AN iFon 7 !! 📱🔥😍
.
.
Siapa2 yang badmood harini tu boleh layan dulu video ni 😁😁 .
.
Tag member korang satu kali 😁😁
.
.
#zempirex #zulphonehq #morningvideo #viral #videoviral
10,354 196 26 June, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN AN iFon 7 !! 📱🔥😍
.
.
Ayuh layan dulu video pagi ni sebelum kita mulakan hari kita 😁
.
.
Tag member korang kasi layan dulu video ni satu kali 😍👇🏻
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #viral #promosibersepah

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN AN iFon 7 !! 📱🔥😍
.
.
Ayuh layan dulu video pagi ni sebelum kita mulakan hari kita 😁
.
.
Tag member korang kasi layan dulu video ni satu kali 😍👇🏻
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #viral #promosibersepah
2,008 162 4 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN AN iFon 7 !! 📱🔥😍
.
.
Siapa2 yang badmood harini tu boleh layan dulu video ni 😁😁 .
.
Tag member korang satu kali 😁😁
.
.
#zempirex #zulphonehq #morningvideo #viral #videoviral

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN AN iFon 7 !! 📱🔥😍
.
.
Siapa2 yang badmood harini tu boleh layan dulu video ni 😁😁 .
.
Tag member korang satu kali 😁😁
.
.
#zempirex #zulphonehq #morningvideo #viral #videoviral
4,503 144 26 June, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Hahaha ni kes layan drama pukul 7 sangat ni afiqah oi 🤣🤣🤣
.
.
Tag member2 korang yang nama dia afiqah 🤣🤣
.
.
#zulphonehq #zempirex #lawakhambar #atukpesanchannel #kasijadi

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Hahaha ni kes layan drama pukul 7 sangat ni afiqah oi 🤣🤣🤣
.
.
Tag member2 korang yang nama dia afiqah 🤣🤣
.
.
#zulphonehq #zempirex #lawakhambar #atukpesanchannel #kasijadi
2,380 246 22 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN AN iFon 7 !! 📱🔥😍
.
.
Haa Ustaz Midi menggatal ehh !! Video official SALES I LOVE YOU ‼️ Harini last untuk menang Macbook & iPad ‼️😍😍
.
.
2 UNIT BERBAKI GUYS ‼️ Murah teruk tak terkata bak kata orang ramai !! 😍😍😍😍 Swipe up ig story / terus tekan link di bio untuk sambar phone idaman korang 🔥🔥
.
.
#zempirex #zulphonehq #promosi #padubeb #kasijadi #viral

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN AN iFon 7 !! 📱🔥😍
.
.
Haa Ustaz Midi menggatal ehh !! Video official SALES I LOVE YOU ‼️ Harini last untuk menang Macbook & iPad ‼️😍😍
.
.
2 UNIT BERBAKI GUYS ‼️ Murah teruk tak terkata bak kata orang ramai !! 😍😍😍😍 Swipe up ig story / terus tekan link di bio untuk sambar phone idaman korang 🔥🔥
.
.
#zempirex #zulphonehq #promosi #padubeb #kasijadi #viral
2,037 132 5 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN GIVEAWAY 😍
.
.
Siapa yang berumur 25 tahun dan ke atas, wajib dengar ni 🔥‼️ Ayuh guyss !!
.
.
Tag member2 korang bagi layan satu kali dulu 😁👇🏻👇🏻
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #videoviral #viral

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN GIVEAWAY 😍
.
.
Siapa yang berumur 25 tahun dan ke atas, wajib dengar ni 🔥‼️ Ayuh guyss !!
.
.
Tag member2 korang bagi layan satu kali dulu 😁👇🏻👇🏻
.
.
#zulphonehq #padubeb #kasijadi #videoviral #viral
1,588 63 11 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Salam jumaat !! Haa mari saksikan keajaiban ciptaan Allah 😭😭😭
.
.
Tag member korang kasi layan satu kali 😊😊
.
.
#zulphonehq #morningvideo #islam #viral #kiniviral

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN NEXT GIVEAWAY !! 📱🔥😍
.
.
Salam jumaat !! Haa mari saksikan keajaiban ciptaan Allah 😭😭😭
.
.
Tag member korang kasi layan satu kali 😊😊
.
.
#zulphonehq #morningvideo #islam #viral #kiniviral
2,515 38 26 July, 2019

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN AN iFon 7 !! 📱🔥😍
.
.
Sape lagi yang macamni?? 🤣🤣 Biasa budak2 yg main tiktok la ekk?? 🤣🤣
.
.
Tag sikit member korang yang macamni 🤣🤣👇🏻👇🏻
.
.
#zempirex #zulphonehq #padubeb #viral #lawakhambar #atukpesanchannel

LIKE • COMMENT • TAG • ACTIVE • SHARE • WIN AN iFon 7 !! 📱🔥😍
.
.
Sape lagi yang macamni?? 🤣🤣 Biasa budak2 yg main tiktok la ekk?? 🤣🤣
.
.
Tag sikit member korang yang macamni 🤣🤣👇🏻👇🏻
.
.
#zempirex #zulphonehq #padubeb #viral #lawakhambar #atukpesanchannel
2,939 276 27 June, 2019