#zumbakualalumpur Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #zumbakualalumpur and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
4.1
Average comment
0
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

@dreamfit_indonesia Profile picture

@dreamfit_indonesia

Wah 9 kilo lenyap!
.
.
Feedback dreamfit
Gila la 9 kilo lenyap setelah mengkonsumsi 2 kotak dream S dan 2 kotak limmytox! by dreamfit 🧚🏻‍♀️
.
. happy!
.bangga!
.rasanya ingin kasih tahu satu dunia kakak dah kurus!
.
Km kapan?
.
.order: WA 082134245595
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus #suplementkurus #caradiet #dietaman #dietsehat #dietbusui #coklatdiet #dreamfitindonesia #carakurus

Wah 9 kilo lenyap!
.
.
Feedback dreamfit
Gila la 9 kilo lenyap setelah mengkonsumsi 2 kotak dream S dan 2 kotak limmytox! by dreamfit 🧚🏻‍♀️
.
. happy!
.bangga!
.rasanya ingin kasih tahu satu dunia kakak dah kurus!
.
Km kapan?
.
.order: WA 082134245595
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus #suplementkurus #caradiet #dietaman #dietsehat #dietbusui #coklatdiet #dreamfitindonesia #carakurus
1 0 27 minutes ago
@dreamfitmalaysia_hq Profile picture

@dreamfitmalaysia_hq

Hallooo guys!
.
Berita gembiraa buat semua!
Dreamfit Squad akan mengemparkan #kudputrajaya2019 17 sehingga 21 OCt 2019❤️
.
Macam macam hadiah nk bg, ada diskaun lagi! Nak rasa pun buleh kami bg FREE je tester 😍
.
Set kat reminder tau! Jumpa disana 🤗🤗🤗
.
.

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

Hallooo guys!
.
Berita gembiraa buat semua!
Dreamfit Squad akan mengemparkan #kudputrajaya2019 17 sehingga 21 OCt 2019❤️
.
Macam macam hadiah nk bg, ada diskaun lagi! Nak rasa pun buleh kami bg FREE je tester 😍
.
Set kat reminder tau! Jumpa disana 🤗🤗🤗
.
.

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
0 0 1 hour ago
@dreamfitmalaysia_hq Profile picture

@dreamfitmalaysia_hq

Hallooo guys!
.
Berita gembiraa buat semua!
Dreamfit Squad akan mengemparkan #kudputrajaya2019 17 sehingga 21 OCt 2019❤️
.
Macam macam hadiah nk bg, ada diskaun lagi! Nak rasa pun buleh kami bg FREE je tester 😍
.
Set kat reminder tau! Jumpa disana 🤗🤗🤗
.
.

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

Hallooo guys!
.
Berita gembiraa buat semua!
Dreamfit Squad akan mengemparkan #kudputrajaya2019 17 sehingga 21 OCt 2019❤️
.
Macam macam hadiah nk bg, ada diskaun lagi! Nak rasa pun buleh kami bg FREE je tester 😍
.
Set kat reminder tau! Jumpa disana 🤗🤗🤗
.
.

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
0 0 1 hour ago
@dreamfitmalaysia_hq Profile picture

@dreamfitmalaysia_hq

Hallooo guys!
.
Berita gembiraa buat semua!
Dreamfit Squad akan mengemparkan #kudputrajaya2019 17 sehingga 21 OCt 2019❤️
.
Macam macam hadiah nk bg, ada diskaun lagi! Nak rasa pun buleh kami bg FREE je tester 😍
.
Set kat reminder tau! Jumpa disana 🤗🤗🤗
.
.

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

Hallooo guys!
.
Berita gembiraa buat semua!
Dreamfit Squad akan mengemparkan #kudputrajaya2019 17 sehingga 21 OCt 2019❤️
.
Macam macam hadiah nk bg, ada diskaun lagi! Nak rasa pun buleh kami bg FREE je tester 😍
.
Set kat reminder tau! Jumpa disana 🤗🤗🤗
.
.

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
1 0 1 hour ago
@dreamfit.malaysia Profile picture

@dreamfit.malaysia

CARA PENGAMBILAN DREAM S 🧚🏻‍♀️
.
.

Cara pengambilan Dream S🍫🍩:- 🍫🍩Bancuh Dream S bersama 120-150ml suam/ air sejuk ke dalam shaker yang disediakan (tidak digalakkan menggunakan air panas) 🍫🍩 Pastikan bancuhan Dreams dilarutkan sehingga sebati 🍫🍩Diminum terus selepas sarapan pagi yang berat / selepas makan tengahari ( tidak digalakkan minum waktu malam)
.
.

Dm/wassap
@dreamfit.malaysia
@dreamfit.malaysia
@dreamfit.malaysia
Utk order‼️ ATAU dapatkan dripd stokis/agen yg sah 👇🏼 @dreamfit.malaysia
@dreamfit_byreen
@dreamfit_temerloh
@dreamfit_subang
@dreamfit_malaysia
@dreamfit_singapore
@dreamfit_nur
@illah_dreamfit.rawang
@dreamfit_setapakl
@dreamsfitkl.tiney
@dreamfitofficial.nad
@dreamfit.byliza
@dreamfit_cheras

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

CARA PENGAMBILAN DREAM S 🧚🏻‍♀️
.
.

Cara pengambilan Dream S🍫🍩:- 🍫🍩Bancuh Dream S bersama 120-150ml suam/ air sejuk ke dalam shaker yang disediakan (tidak digalakkan menggunakan air panas) 🍫🍩 Pastikan bancuhan Dreams dilarutkan sehingga sebati 🍫🍩Diminum terus selepas sarapan pagi yang berat / selepas makan tengahari ( tidak digalakkan minum waktu malam)
.
.

Dm/wassap
 @dreamfit.malaysia
@dreamfit.malaysia
@dreamfit.malaysia 
Utk order‼️ ATAU dapatkan dripd stokis/agen yg sah 👇🏼 @dreamfit.malaysia
@dreamfit_byreen
@dreamfit_temerloh
@dreamfit_subang
@dreamfit_malaysia
@dreamfit_singapore
@dreamfit_nur
@illah_dreamfit.rawang
@dreamfit_setapakl
@dreamsfitkl.tiney 
@dreamfitofficial.nad 
@dreamfit.byliza
@dreamfit_cheras

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
4 0 3 hours ago
@amm_dream_s Profile picture

@amm_dream_s

4 HARI LAWAS 😱
.
.
Feedback dreamfit
tuh dieee..sampai 4 hari lawas pembuangan..baru 1 sachet limmytox je tau..
.
so bagi uolllss yg ad masalh sembelit..mmg korang WAJIB detox dulu okey dganLIMMYTOX by dreamfit nie..🧚🏻‍♀️
berat badan uollss pon akan turun dgan pantas tau dengan syarat MINUM DREAM S setiap pagi juga 🧚🏻‍♀️
.
.
#dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

4 HARI LAWAS 😱
.
.
Feedback dreamfit 
tuh dieee..sampai 4 hari lawas pembuangan..baru 1 sachet limmytox je tau..
.
so bagi uolllss yg ad masalh sembelit..mmg korang WAJIB detox dulu okey dganLIMMYTOX by dreamfit nie..🧚🏻‍♀️
berat badan uollss pon akan turun dgan pantas tau dengan syarat MINUM DREAM S setiap pagi juga 🧚🏻‍♀️
.
.
 #dreamfit #limmytox #produkkurus  #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
0 0 8 hours ago
@chocofitsetapak.byshery Profile picture

@chocofitsetapak.byshery

Sebelum tido jgn lupa minum Lemon fit ya! Rasa Lemon Fit ni best gilaa tau, paling best bila bangun je tido keluar gedebushhhhhhhh keluarr selambakkkkk! Uols rasa baru tauu camana best tau!

Apa itu LEMON FIT🍋?
Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi!
Fungsi Lemon Fit🍋:-
🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan.
🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam
🍋Menganjal & mencantikkan kulit
🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan
🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan.

So, jangan tunggu lama2 untuk bersihkan usus uols yg lama berkerak2 tu, jom dapatkannya sekarang.

Jom sherry guide choulss kurus yekan saje link di bio profile atau Wasap di 0176753220

#chocofit
#chocofitkl
#chocofitkualalumpur
#chocofitmalaysia
#chocofitklcc
#chcocofitsetapak
#chocofitwangsamaju
#chocofitgombak
#chocofituluklang
#chocofitkeramat
#chocofitsentul
#chocofitampang
#chocofitjalanipoh
#chocofitsemarak
#teamsherry
#lemonfit
#nakkurus
#kuruscepat
#detox
#sembelit
#buanglemak
#zumbakualalumpur
#zumbamalaysia

Sebelum tido jgn lupa minum Lemon fit ya! Rasa Lemon Fit ni best gilaa tau, paling best bila bangun je tido keluar gedebushhhhhhhh keluarr selambakkkkk!  Uols rasa baru tauu camana best tau!

Apa itu LEMON FIT🍋?
Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi! 
Fungsi Lemon Fit🍋:-
🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan.
🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam
🍋Menganjal & mencantikkan kulit
🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan
🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan.

So, jangan tunggu lama2 untuk bersihkan usus uols yg lama berkerak2 tu, jom dapatkannya sekarang.

Jom sherry guide choulss kurus yekan saje link di bio profile atau Wasap di 0176753220

#chocofit
#chocofitkl
#chocofitkualalumpur
#chocofitmalaysia
#chocofitklcc
#chcocofitsetapak
#chocofitwangsamaju
#chocofitgombak
#chocofituluklang
#chocofitkeramat 
#chocofitsentul
#chocofitampang
#chocofitjalanipoh
#chocofitsemarak
#teamsherry
#lemonfit
#nakkurus 
#kuruscepat 
#detox 
#sembelit
#buanglemak 
#zumbakualalumpur 
#zumbamalaysia
2 0 11 hours ago
@dreamfitdamansara Profile picture

@dreamfitdamansara

Kuala Lumpur, Malaysia

#Repost @dreamfitdamansara
• • • • • •
MALAS EXERCISE TAPI BERAT TURUN 🧚🏻‍♀️
.
.
Feedback dreamfit
Alhamdulillah..
minum dreamS by dreamfit nak maintain berat sedia ada..
tapi berat makin turun...
best ke x best??
.
sebelum tidur macam biasa lah..
kne minum limmytoq by dreamfit okey supaya semua toksin2 dalam badan korang tuh keluar..
xdekla berat korang susah nak turun 🧚🏻‍♀️
.
Dapatkan dari Agent / Stokis Sah ok 😉
📲 0172494341
@dreamfitdamansara
@dreamfithq_my
@dreamfit.hq
.
#dreamfithqmy
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

#Repost @dreamfitdamansara
• • • • • •
MALAS EXERCISE TAPI BERAT TURUN 🧚🏻‍♀️
.
.
Feedback dreamfit 
Alhamdulillah..
minum dreamS by dreamfit nak maintain berat sedia ada..
tapi berat makin turun...
best ke x best??
.
sebelum tidur macam biasa lah..
kne minum limmytoq by dreamfit okey supaya semua toksin2 dalam badan korang tuh keluar..
xdekla berat korang susah nak turun 🧚🏻‍♀️
.
Dapatkan dari Agent / Stokis Sah ok 😉
📲 0172494341
@dreamfitdamansara
@dreamfithq_my
@dreamfit.hq
.
#dreamfithqmy
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
4 0 12 hours ago
@dreamfitampang Profile picture

@dreamfitampang

Ampang, Kuala Lumpur

MALAS EXERCISE TAPI BERAT TURUN 🧚🏻‍♀️
.
.
Feedback dreamfit
Alhamdulillah..
minum dreamS by dreamfit nak maintain berat sedia ada..
tapi berat makin turun...
best ke x best??
.
sebelum tidur macam biasa lah..
kne minum limmytoq by dreamfit okey supaya semua toksin2 dalam badan korang tuh keluar..
xdekla berat korang susah nak turun 🧚🏻‍♀️
.
Dapatkan dari Agent / Stokis Sah ok 😉
📲 0172414465
@dreamfithq_my
@dreamfit.hq
@dreamfitampang
.
#dreamfithqmy
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

MALAS EXERCISE TAPI BERAT TURUN 🧚🏻‍♀️
.
.
Feedback dreamfit 
Alhamdulillah..
minum dreamS by dreamfit nak maintain berat sedia ada..
tapi berat makin turun...
best ke x best??
.
sebelum tidur macam biasa lah..
kne minum limmytoq by dreamfit okey supaya semua toksin2 dalam badan korang tuh keluar..
xdekla berat korang susah nak turun 🧚🏻‍♀️
.
Dapatkan dari Agent / Stokis Sah ok 😉
📲 0172414465
@dreamfithq_my
@dreamfit.hq
@dreamfitampang
.
#dreamfithqmy
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
0 0 13 hours ago
@dreamfit.hq Profile picture

@dreamfit.hq

Ampang, Kuala Lumpur

MALAS EXERCISE TAPI BERAT TURUN 🧚🏻‍♀️
.
.
Feedback dreamfit
Alhamdulillah..
minum dreamS by dreamfit nak maintain berat sedia ada..
tapi berat makin turun...
best ke x best??
.
sebelum tidur macam biasa lah..
kne minum limmytoq by dreamfit okey supaya semua toksin2 dalam badan korang tuh keluar..
xdekla berat korang susah nak turun 🧚🏻‍♀️
.
Dapatkan dari Agent / Stokis Sah ok 😉
📲 0172414465
@dreamfithq_my
@dreamfit.hq
@dreamfitampang
.
#dreamfithqmy
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

MALAS EXERCISE TAPI BERAT TURUN 🧚🏻‍♀️
.
.
Feedback dreamfit 
Alhamdulillah..
minum dreamS by dreamfit nak maintain berat sedia ada..
tapi berat makin turun...
best ke x best??
.
sebelum tidur macam biasa lah..
kne minum limmytoq by dreamfit okey supaya semua toksin2 dalam badan korang tuh keluar..
xdekla berat korang susah nak turun 🧚🏻‍♀️
.
Dapatkan dari Agent / Stokis Sah ok 😉
📲 0172414465
@dreamfithq_my
@dreamfit.hq
@dreamfitampang
.
#dreamfithqmy
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
0 0 13 hours ago
@dreamfithq_my Profile picture

@dreamfithq_my

Ampang, Kuala Lumpur

MALAS EXERCISE TAPI BERAT TURUN 🧚🏻‍♀️
.
.
Feedback dreamfit
Alhamdulillah..
minum dreamS by dreamfit nak maintain berat sedia ada..
tapi berat makin turun...
best ke x best??
.
sebelum tidur macam biasa lah..
kne minum limmytoq by dreamfit okey supaya semua toksin2 dalam badan korang tuh keluar..
xdekla berat korang susah nak turun 🧚🏻‍♀️
.
Dapatkan dari Agent / Stokis Sah ok 😉
📲 0172414465
@dreamfithq_my
@dreamfit.hq
@dreamfitampang
.
#dreamfithqmy
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

MALAS EXERCISE TAPI BERAT TURUN 🧚🏻‍♀️
.
.
Feedback dreamfit 
Alhamdulillah..
minum dreamS by dreamfit nak maintain berat sedia ada..
tapi berat makin turun...
best ke x best??
.
sebelum tidur macam biasa lah..
kne minum limmytoq by dreamfit okey supaya semua toksin2 dalam badan korang tuh keluar..
xdekla berat korang susah nak turun 🧚🏻‍♀️
.
Dapatkan dari Agent / Stokis Sah ok 😉
📲 0172414465
@dreamfithq_my
@dreamfit.hq
@dreamfitampang
.
#dreamfithqmy
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
6 0 13 hours ago
@excellento._ Profile picture

@excellento._

Morning class with ZIN @lyazalea !!! join her and dance with her to start your beautiful day 🌸🌼🌻
.
We’ll see you and lets get sweat together 💦
📆 16 October 2019
⏰ 10.30 am
📍 The Excellento Fitness Studio (Waze)
💵 Walk in is RM15
Special price for instructors 😍
.
Any enquiry do DM us or contact 012-3259192 😉
.
#excellentofitness #excellento #excellentofitnessstudio #tamanmelawati #fitnessstudio #kualalumpur #ampang #wangsamaju #setiawangsa #gombak #srirampai #melawatisquare #malaysia #zumbafitness #melawatimall #smktamanmelawati #sktamanmelawati #sktamanmelawati2 #wangsamelawati #smkwangsamelawati #skwangsamelawati #zumbatamanmelawati #zumbamalaysia #zumbakualalumpur #zumbaclass #zumbasession #zumbaclasskualalumpur #zineva

Morning class with ZIN @lyazalea !!! join her and dance with her to start your beautiful day 🌸🌼🌻
.
We’ll see you and lets get sweat together 💦
📆 16 October  2019
⏰ 10.30 am
📍 The Excellento Fitness Studio (Waze)
💵 Walk in is RM15 
Special price for instructors 😍
.
Any enquiry do DM us or contact 012-3259192 😉
.
#excellentofitness #excellento #excellentofitnessstudio #tamanmelawati #fitnessstudio #kualalumpur #ampang #wangsamaju #setiawangsa #gombak #srirampai #melawatisquare #malaysia #zumbafitness #melawatimall #smktamanmelawati #sktamanmelawati #sktamanmelawati2 #wangsamelawati #smkwangsamelawati #skwangsamelawati #zumbatamanmelawati #zumbamalaysia #zumbakualalumpur #zumbaclass #zumbasession #zumbaclasskualalumpur #zineva
6 0 13 hours ago
@dreamfitmalaysia_ori Profile picture

@dreamfitmalaysia_ori

4 HARI LAWAS 😱
.
.
Feedback dreamfit
tuh dieee..sampai 4 hari lawas pembuangan..baru 1 sachet limmytox je tau..
.
so bagi uolllss yg ad masalh sembelit..mmg korang WAJIB detox dulu okey dganLIMMYTOX by dreamfit nie..🧚🏻‍♀️
berat badan uollss pon akan turun dgan pantas tau dengan syarat MINUM DREAM S setiap pagi juga 🧚🏻‍♀️
.
Pm 0196389582
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus #dreamfitmalaysia

4 HARI LAWAS 😱
.
.
Feedback dreamfit 
tuh dieee..sampai 4 hari lawas pembuangan..baru 1 sachet limmytox je tau..
.
so bagi uolllss yg ad masalh sembelit..mmg korang WAJIB detox dulu okey dganLIMMYTOX by dreamfit nie..🧚🏻‍♀️
berat badan uollss pon akan turun dgan pantas tau dengan syarat MINUM DREAM S setiap pagi juga 🧚🏻‍♀️
.
Pm 0196389582 
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus #dreamfitmalaysia
2 0 15 hours ago
@little.kiranaa Profile picture

@little.kiranaa

KELEBIHAN DREAM S BY DREAMFIT 🧚🏻‍♀ Dream S ni adalah slimming drink yg berperisa premium chocolate 🍫
SEDAP & MENGENYANGKAN😋
.
1 sachet dream S sudah cukup untuk mengawal selera makan kita yg macam naga tu..berasa kenyang sepanjang hari..
& KELEBIHAN UTAMA dream S adalah pantas menurunkan berat badan‼
.

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

KELEBIHAN DREAM S BY DREAMFIT 🧚🏻‍♀ Dream S ni adalah slimming drink yg berperisa premium chocolate 🍫 
SEDAP & MENGENYANGKAN😋
.
1 sachet dream S sudah cukup untuk mengawal selera makan kita yg macam naga tu..berasa kenyang sepanjang hari..
& KELEBIHAN UTAMA dream S adalah pantas menurunkan berat badan‼
.

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
0 0 20 hours ago
@little.kiranaa Profile picture

@little.kiranaa

NAK KURUS VS NAK GEMUK??
.
.
Ada orang yg bilang tak masalah badan besar sekalipun, dah kawin kan. .
.
Rasa2nyaa jgn smpe sperti itulhaa yaa sisst.
.

Betul kah kalau gemuk kita gk ada masalah? Coba fikir, bila badan gemuk maka banyak masalah kesehatan. Orang bilqng gpp la gemuk, tak pernah menyusahkan orang lain. Tapi persoalannya sampai kapan? .

Selagi kita sehat ni Alhamdulillah. Boleh la kita mau buat kerja sendiri. Bersihkan diri sendiri. Solat sendiri. Nanti kalau dah sakit, kita akan rasa kita ni gk ada artinya I Ye Kalau badan besar, jatuh sakit, gak bisa bangun, mau ke toilet pin gk bisa jalan, terpaksalah minta bantuan orang lain kan? .
.
Mau KURUS?

Yok chat WA ke 082167660015

Kitaa bantu SAMPAI LANGSING
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

NAK KURUS VS NAK GEMUK??
.
.
Ada orang yg bilang tak masalah badan besar sekalipun, dah kawin kan. .
.
Rasa2nyaa jgn smpe sperti itulhaa yaa sisst.
.

Betul kah kalau gemuk kita gk ada  masalah? Coba fikir, bila badan gemuk maka banyak masalah kesehatan. Orang bilqng gpp la gemuk, tak pernah menyusahkan orang lain. Tapi persoalannya sampai kapan? .

Selagi kita sehat ni Alhamdulillah. Boleh la kita mau buat kerja sendiri. Bersihkan diri sendiri. Solat sendiri. Nanti kalau dah sakit, kita akan rasa kita ni gk ada artinya I Ye Kalau badan besar, jatuh sakit, gak bisa bangun, mau ke toilet pin gk bisa jalan, terpaksalah minta bantuan orang lain kan? .
.
Mau KURUS?

Yok chat WA ke 082167660015

Kitaa bantu SAMPAI LANGSING
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
1 0 20 hours ago
@dreamfit_indonesia Profile picture

@dreamfit_indonesia

SEMUA MENGECIL 😱
.
.
feedback dreamfit
WOW..cuba korang try catat size pinggang,size seluar baju ape semua..setiap inch badan uollss try catat..
lepas minum dream s & limmytox by dreamfit korang try ukur semula..mengecil ke tidak...
.
mungkin berat badan uoollsss turun macam sikit jek..tp org tengok uollsss kurus semacam sbb inci badan uollss da mengecil..best kan 🧚🏻‍♀️
.
.WA: 082134245595.
."
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus #caradietsehat #dietmudah #dietmurah #dietbusui #langsing #caralangsing

SEMUA MENGECIL 😱
.
.
feedback dreamfit
WOW..cuba korang try catat size pinggang,size seluar baju ape semua..setiap inch badan uollss try catat..
lepas minum dream s & limmytox by dreamfit korang try ukur semula..mengecil ke tidak...
.
mungkin berat badan uoollsss turun macam sikit jek..tp org tengok uollsss kurus semacam sbb inci badan uollss da mengecil..best kan 🧚🏻‍♀️
.
.WA: 082134245595.
."
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur  #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus #caradietsehat #dietmudah #dietmurah #dietbusui #langsing #caralangsing
1 0 20 hours ago
@amm_dream_s Profile picture

@amm_dream_s

4 HARI LAWAS 😱
.
.
Feedback dreamfit
tuh dieee..sampai 4 hari lawas pembuangan..baru 1 sachet limmytox je tau..
.
so bagi uolllss yg ad masalh sembelit..mmg korang WAJIB detox dulu okey dganLIMMYTOX by dreamfit nie..🧚🏻‍♀
berat badan uollss pon akan turun dgan pantas tau dengan syarat MINUM DREAM S setiap pagi juga 🧚🏻‍♀
.
.
#dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

4 HARI LAWAS 😱
.
.
Feedback dreamfit 
tuh dieee..sampai 4 hari lawas pembuangan..baru 1 sachet limmytox je tau..
.
so bagi uolllss yg ad masalh sembelit..mmg korang WAJIB detox dulu okey dganLIMMYTOX by dreamfit nie..🧚🏻‍♀
berat badan uollss pon akan turun dgan pantas tau dengan syarat MINUM DREAM S setiap pagi juga 🧚🏻‍♀
.
.
 #dreamfit #limmytox #produkkurus  #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
1 0 20 hours ago
@illah_dreamfit.rawang Profile picture

@illah_dreamfit.rawang

4 HARI LAWAS 😱
.
.
Feedback dreamfit
tuh dieee..sampai 4 hari lawas pembuangan..baru 1 sachet limmytox je tau..
.
so bagi uolllss yg ad masalh sembelit..mmg korang WAJIB detox dulu okey dganLIMMYTOX by dreamfit nie..🧚🏻‍♀
berat badan uollss pon akan turun dgan pantas tau dengan syarat MINUM DREAM S setiap pagi juga 🧚🏻‍♀
.
www.wasap.my/601133488531/sayanakdreamfitviral
.
#supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

4 HARI LAWAS 😱
.
.
Feedback dreamfit 
tuh dieee..sampai 4 hari lawas pembuangan..baru 1 sachet limmytox je tau..
.
so bagi uolllss yg ad masalh sembelit..mmg korang WAJIB detox dulu okey dganLIMMYTOX by dreamfit nie..🧚🏻‍♀
berat badan uollss pon akan turun dgan pantas tau dengan syarat MINUM DREAM S setiap pagi juga 🧚🏻‍♀
.
www.wasap.my/601133488531/sayanakdreamfitviral
.
#supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
0 0 21 hours ago
@dreamfit_temerloh Profile picture

@dreamfit_temerloh

4 HARI LAWAS 😱
.
.
Feedback dreamfit
tuh dieee..sampai 4 hari lawas pembuangan..baru 1 sachet limmytox je tau..
.
so bagi uolllss yg ad masalh sembelit..mmg korang WAJIB detox dulu okey dganLIMMYTOX by dreamfit nie..🧚🏻‍♀
berat badan uollss pon akan turun dgan pantas tau dengan syarat MINUM DREAM S setiap pagi juga 🧚🏻‍♀
.
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfittemerloh #dreamS #dreamfittemerloh #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

4 HARI LAWAS 😱
.
.
Feedback dreamfit 
tuh dieee..sampai 4 hari lawas pembuangan..baru 1 sachet limmytox je tau..
.
so bagi uolllss yg ad masalh sembelit..mmg korang WAJIB detox dulu okey dganLIMMYTOX by dreamfit nie..🧚🏻‍♀
berat badan uollss pon akan turun dgan pantas tau dengan syarat MINUM DREAM S setiap pagi juga 🧚🏻‍♀
.
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfittemerloh #dreamS #dreamfittemerloh #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
0 0 21 hours ago
@dreamfitmalaysia_hq Profile picture

@dreamfitmalaysia_hq

4 HARI LAWAS 😱
.
.
Feedback dreamfit
tuh dieee..sampai 4 hari lawas pembuangan..baru 1 sachet limmytox je tau..
.
so bagi uolllss yg ad masalh sembelit..mmg korang WAJIB detox dulu okey dganLIMMYTOX by dreamfit nie..🧚🏻‍♀️
berat badan uollss pon akan turun dgan pantas tau dengan syarat MINUM DREAM S setiap pagi juga 🧚🏻‍♀️
.
.

Dm/wassap
@dreamfitmalaysia_hq @dreamfitmalaysia_hq
@dreamfitmalaysia_hq utk order‼️ ATAU dapatkan dripd stokis/agen yg sah 👇🏼 @dreamfit.malaysia
@dreamfit_byreen
@dreamfit_temerloh
@dreamfit_subang
@dreamfit_malaysia
@dreamfit_singapore
@dreamfit_nur
@illah_dreamfit.rawang
@dreamfit_setapakl
@dreamsfitkl.tiney
@dreamfitofficial.nad
@dreamfit.byliza
@dreamfit_cheras

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

4 HARI LAWAS 😱
.
.
Feedback dreamfit 
tuh dieee..sampai 4 hari lawas pembuangan..baru 1 sachet limmytox je tau..
.
so bagi uolllss yg ad masalh sembelit..mmg korang WAJIB detox dulu okey dganLIMMYTOX by dreamfit nie..🧚🏻‍♀️
berat badan uollss pon akan turun dgan pantas tau dengan syarat MINUM DREAM S setiap pagi juga 🧚🏻‍♀️
.
.

Dm/wassap
 @dreamfitmalaysia_hq @dreamfitmalaysia_hq 
@dreamfitmalaysia_hq utk order‼️ ATAU dapatkan dripd stokis/agen yg sah 👇🏼 @dreamfit.malaysia
@dreamfit_byreen
@dreamfit_temerloh
@dreamfit_subang
@dreamfit_malaysia
@dreamfit_singapore
@dreamfit_nur
@illah_dreamfit.rawang
@dreamfit_setapakl
@dreamsfitkl.tiney 
@dreamfitofficial.nad 
@dreamfit.byliza
@dreamfit_cheras

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
0 0 21 hours ago
@dreamfitmalaysia_ori Profile picture

@dreamfitmalaysia_ori

CARA PENGAMBILAN DREAM S 🧚🏻‍♀️
.
.

Cara pengambilan Dream S🍫🍩:- 🍫🍩Bancuh Dream S bersama 120-150ml suam/ air sejuk ke dalam shaker yang disediakan (tidak digalakkan menggunakan air panas) 🍫🍩 Pastikan bancuhan Dreams dilarutkan sehingga sebati 🍫🍩Diminum terus selepas sarapan pagi yang berat / selepas makan tengahari ( tidak digalakkan minum waktu malam)
.
.
Jom kurus dengan Dreamfit
Pm sis 0196389582
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus #dreamfitmalaysia

CARA PENGAMBILAN DREAM S 🧚🏻‍♀️
.
.

Cara pengambilan Dream S🍫🍩:- 🍫🍩Bancuh Dream S bersama 120-150ml suam/ air sejuk ke dalam shaker yang disediakan (tidak digalakkan menggunakan air panas) 🍫🍩 Pastikan bancuhan Dreams dilarutkan sehingga sebati 🍫🍩Diminum terus selepas sarapan pagi yang berat / selepas makan tengahari ( tidak digalakkan minum waktu malam)
.
.
Jom kurus dengan Dreamfit
Pm sis 0196389582 
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus #dreamfitmalaysia
6 0 22 hours ago
@dreamfit_perak Profile picture

@dreamfit_perak

Wah 9 kilo lenyap!
.
.
Feedback dreamfit
Gila la 9 kilo lenyap lepas 2 kotak dream S dan 2 kotak limmytox! by dreamfit 🧚🏻‍♀️
.
Gila x happy!
Gila x bangga!
Rasa nk bagitahu satu dunia hakak dah kurus!
.
Kau bila?
.
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

Wah 9 kilo lenyap!
.
.
Feedback dreamfit
Gila la 9 kilo lenyap lepas 2 kotak dream S dan 2 kotak limmytox! by dreamfit 🧚🏻‍♀️
.
Gila x happy!
Gila x bangga!
Rasa nk bagitahu satu dunia hakak dah kurus!
.
Kau bila?
.
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
2 0 23 hours ago
@dreamfit_malaysia Profile picture

@dreamfit_malaysia

BAGUS 👍🏼
.
.
FEEDBACK DREAMFIT
guys nak kurus jangan sorang2..ajak kawan2 sekali okey...macam customers ni...minum utk diri sndiri menjadi..suggest kawan minum sekali,BERAT kawan pon turun 6 KILO..kurus berjemaah dah masing2..
.
NAK KURUS SEAWAL 7 hari?
dream s & limmytox qda caranya..belum cuba belum tahu 🧚🏻‍♀️
cuba sekarang‼️
.
.
Dm/wassap
@dreamfit_malaysia
@dreamfit_malaysia
@dreamfit_malaysia utk order‼️ dapatkan dripd agen yg sah.. #dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

BAGUS 👍🏼
.
.
FEEDBACK DREAMFIT 
guys nak kurus jangan sorang2..ajak kawan2 sekali okey...macam customers ni...minum utk diri sndiri menjadi..suggest kawan minum sekali,BERAT kawan pon turun 6 KILO..kurus berjemaah dah masing2..
.
NAK KURUS SEAWAL 7 hari?
dream s & limmytox qda caranya..belum cuba belum tahu 🧚🏻‍♀️
cuba sekarang‼️
.
.
Dm/wassap
@dreamfit_malaysia 
@dreamfit_malaysia 
@dreamfit_malaysia utk order‼️ dapatkan dripd agen yg sah.. #dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
3 0 15 October, 2019
@dreamfit_malaysia Profile picture

@dreamfit_malaysia

NAK KURUS VS NAK GEMUK??
.
.
Ada orang yg cakap tak kesahlah badan besar sekalipun, dah kawin kan. Ada jugak yg cakap biarla org nampak kita hodoh sebab gemuk asalkan kita cantik di hadapan tuhan..😅
.
.
Mungkin betul sebahagian kata2 tu tapi banyak jugak yg silapnya.
.

Betul ke kalau gemuk kita takde masalah? Cuba fikir, bila badan gemuk maka banyak masalah kesihatan. Orang cakap tak kisah la gemuk pon, tak pernah menyusahkan orang lain. Semua kerja boleh buat sendiri kan. Tapi persoalannya sampai bila? .

Selagi kita sihat ni Alhamdulillah. Boleh la kita nak buat kerja sendiri. Bersihkan diri sendiri. Solat sendiri. Nanti kalau dah sakit, kita akan rasa kita ni useless. Ibadah pon tak ketahuan hala pastu dok salahkan diri sebab susahkan orang lain. Ye la, kalau badan besar, jatuh sakit, tak boleh bangun, nak ke tandas tak boleh jalan, terpaksala mintak bantuan orang lain kan? .
.
NAK KURUS?
.

Dm/wassap
@dreamfit_malaysia
@dreamfit_malaysia
@dreamfit_malaysia utk order‼️ dapatkan dripd agen yg sah.. #dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

NAK KURUS VS NAK GEMUK??
.
.
Ada orang yg cakap tak kesahlah badan besar sekalipun, dah kawin kan. Ada jugak yg cakap biarla org nampak kita hodoh sebab gemuk asalkan kita cantik di hadapan tuhan..😅
.
.
Mungkin betul sebahagian kata2 tu tapi banyak jugak yg silapnya.
.

Betul ke kalau gemuk kita takde masalah? Cuba fikir, bila badan gemuk maka banyak masalah kesihatan. Orang cakap tak kisah la gemuk pon, tak pernah menyusahkan orang lain. Semua kerja boleh buat sendiri kan. Tapi persoalannya sampai bila? .

Selagi kita sihat ni Alhamdulillah. Boleh la kita nak buat kerja sendiri. Bersihkan diri sendiri. Solat sendiri. Nanti kalau dah sakit, kita akan rasa kita ni useless. Ibadah pon tak ketahuan hala pastu dok salahkan diri sebab susahkan orang lain. Ye la, kalau badan besar, jatuh sakit, tak boleh bangun, nak ke tandas tak boleh jalan, terpaksala mintak bantuan orang lain kan? .
.
NAK KURUS?
.

Dm/wassap
@dreamfit_malaysia
@dreamfit_malaysia
@dreamfit_malaysia utk order‼️ dapatkan dripd agen yg sah.. #dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
3 0 15 October, 2019
@dreamfit_malaysia Profile picture

@dreamfit_malaysia

Wah 9 kilo lenyap!
.
.
Feedback dreamfit
Gila la 9 kilo lenyap lepas 2 kotak dream S dan 2 kotak limmytox! by dreamfit 🧚🏻‍♀️
.
Gila x happy!
Gila x bangga!
Rasa nk bagitahu satu dunia hakak dah kurus!
.
Kau bila?
.
.

Dm/wassap
@dreamfit_malaysia
@dreamfit_malaysia
@dreamfit_malaysia utk order‼️ dapatkan dripd agen yg sah.. #dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

Wah 9 kilo lenyap!
.
.
Feedback dreamfit
Gila la 9 kilo lenyap lepas 2 kotak dream S dan 2 kotak limmytox! by dreamfit 🧚🏻‍♀️
.
Gila x happy!
Gila x bangga!
Rasa nk bagitahu satu dunia hakak dah kurus!
.
Kau bila?
.
.

Dm/wassap
@dreamfit_malaysia
@dreamfit_malaysia
@dreamfit_malaysia utk order‼️ dapatkan dripd agen yg sah.. #dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
4 0 15 October, 2019
@dreamfit.malaysia Profile picture

@dreamfit.malaysia

Pernah tak uolls bila timbang berat tiba-tiba berat naik? Kalau nak tahu salah pilih masa utk timbang pun kita akan dpt result yang tak tepat tau 😆

Ok ni sy share tips asas untuk timbang berat badan korang.. Lepas ni jangan salah pilih masa lg ye 🤗

PENTING !!! Waktu Perlu Dielakkan Untuk Timbang Berat Badan 📢📢 ➡Disyorkan supaya elakkan menimbang berat pada semasa kedatangan haid (period) bagi wanita. Ini kerana, sewaktu datang bulan, terdapat gangguan hormon.
Selain jiwa kacau (emosi tak stabil), badan juga menyerap lebih banyak air. ➡Oleh sebab itu berat badan kita berkemungkinan boleh bertambah sehingga 1-2 KG. ➡Bagi wanita, waktu yang sesuai untuk timbang ialah selepas seminggu datang bulan. Ini kerana, pada waktu tersebut, keadaan tubuh telah kembali seimbang.

CONTOH MASA TIMBANG BERAT BADAN YANG SESUAI. 😍 👉Waktu pagi selepas buang air kecil adalah antara waktu terbaik untuk timbang berat tubuh kita.

Jadi, kalau nak timbang berat badan setiap hari sekalipun, pastikan : ✔waktu pagi ✔selepas bangun pagi ✔sebelum sarapan ✔selepas buang air kecil
pada masa yang lebih kurang sama
.
.

Dm/wassap
@dreamfit.malaysia @dreamfit.malaysia
@dreamfit.malaysia
utk order‼️ ATAU dapatkan dripd stokis/agen yg sah 👇🏼 @dreamfit.malaysia
@dreamfit_byreen
@dreamfit_temerloh
@dreamfit_subang
@dreamfit_malaysia
@dreamfit_singapore
@dreamfit_nur
@illah_dreamfit.rawang
@dreamfit_setapakl
@dreamsfitkl.tiney
@dreamfitofficial.nad
@dreamfit.byliza
@dreamfit_cheras

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

Pernah tak uolls bila timbang berat tiba-tiba berat naik? Kalau nak tahu salah pilih masa utk timbang pun kita akan dpt result yang tak tepat tau 😆

Ok ni sy share tips asas untuk timbang berat badan korang.. Lepas ni jangan salah pilih masa lg ye 🤗

PENTING !!! Waktu Perlu Dielakkan Untuk Timbang Berat Badan 📢📢 ➡Disyorkan supaya elakkan menimbang berat pada semasa kedatangan haid (period) bagi wanita. Ini kerana, sewaktu datang bulan, terdapat gangguan hormon.
Selain jiwa kacau (emosi tak stabil), badan juga menyerap lebih banyak air. ➡Oleh sebab itu berat badan kita berkemungkinan boleh bertambah sehingga 1-2 KG. ➡Bagi wanita, waktu yang sesuai untuk timbang ialah selepas seminggu datang bulan. Ini kerana, pada waktu tersebut, keadaan tubuh telah kembali seimbang.

CONTOH MASA TIMBANG BERAT BADAN YANG SESUAI. 😍 👉Waktu pagi selepas buang air kecil adalah antara waktu terbaik untuk timbang berat tubuh kita.

Jadi, kalau nak timbang berat badan setiap hari sekalipun, pastikan : ✔waktu pagi ✔selepas bangun pagi ✔sebelum sarapan ✔selepas buang air kecil
pada masa yang lebih kurang sama
.
.

Dm/wassap
 @dreamfit.malaysia @dreamfit.malaysia 
@dreamfit.malaysia 
utk order‼️ ATAU dapatkan dripd stokis/agen yg sah 👇🏼 @dreamfit.malaysia
@dreamfit_byreen
@dreamfit_temerloh
@dreamfit_subang
@dreamfit_malaysia
@dreamfit_singapore
@dreamfit_nur
@illah_dreamfit.rawang
@dreamfit_setapakl
@dreamsfitkl.tiney 
@dreamfitofficial.nad 
@dreamfit.byliza
@dreamfit_cheras

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
10 0 15 October, 2019
@dreamfit.malaysia Profile picture

@dreamfit.malaysia

NAK KURUS VS NAK GEMUK??
.
.
Ada orang yg cakap tak kesahlah badan besar sekalipun, dah kawin kan. Ada jugak yg cakap biarla org nampak kita hodoh sebab gemuk asalkan kita cantik di hadapan tuhan..😅
.
.
Mungkin betul sebahagian kata2 tu tapi banyak jugak yg silapnya.
.

Betul ke kalau gemuk kita takde masalah? Cuba fikir, bila badan gemuk maka banyak masalah kesihatan. Orang cakap tak kisah la gemuk pon, tak pernah menyusahkan orang lain. Semua kerja boleh buat sendiri kan. Tapi persoalannya sampai bila? .

Selagi kita sihat ni Alhamdulillah. Boleh la kita nak buat kerja sendiri. Bersihkan diri sendiri. Solat sendiri. Nanti kalau dah sakit, kita akan rasa kita ni useless. Ibadah pon tak ketahuan hala pastu dok salahkan diri sebab susahkan orang lain. Ye la, kalau badan besar, jatuh sakit, tak boleh bangun, nak ke tandas tak boleh jalan, terpaksala mintak bantuan orang lain kan? .
.
NAK KURUS?
.

Dm/wassap
@dreamfit.Malaysia @dreamfit.malaysia utk order‼️ ATAU dapatkan dripd stokis/agen yg sah 👇🏼 @dreamfit.malaysia
@dreamfit_byreen
@dreamfit_temerloh
@dreamfit_subang
@dreamfit_malaysia
@dreamfit_singapore
@dreamfit_nur
@illah_dreamfit.rawang
@dreamfit_setapakl
@dreamsfitkl.tiney
@dreamfitofficial.nad
@dreamfit.byliza
@dreamfit_cheras

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

NAK KURUS VS NAK GEMUK??
.
.
Ada orang yg cakap tak kesahlah badan besar sekalipun, dah kawin kan. Ada jugak yg cakap biarla org nampak kita hodoh sebab gemuk asalkan kita cantik di hadapan tuhan..😅
.
.
Mungkin betul sebahagian kata2 tu tapi banyak jugak yg silapnya.
.

Betul ke kalau gemuk kita takde masalah? Cuba fikir, bila badan gemuk maka banyak masalah kesihatan. Orang cakap tak kisah la gemuk pon, tak pernah menyusahkan orang lain. Semua kerja boleh buat sendiri kan. Tapi persoalannya sampai bila? .

Selagi kita sihat ni Alhamdulillah. Boleh la kita nak buat kerja sendiri. Bersihkan diri sendiri. Solat sendiri. Nanti kalau dah sakit, kita akan rasa kita ni useless. Ibadah pon tak ketahuan hala pastu dok salahkan diri sebab susahkan orang lain. Ye la, kalau badan besar, jatuh sakit, tak boleh bangun, nak ke tandas tak boleh jalan, terpaksala mintak bantuan orang lain kan? .
.
NAK KURUS?
.

Dm/wassap
 @dreamfit.Malaysia @dreamfit.malaysia  utk order‼️ ATAU dapatkan dripd stokis/agen yg sah 👇🏼 @dreamfit.malaysia
@dreamfit_byreen
@dreamfit_temerloh
@dreamfit_subang
@dreamfit_malaysia
@dreamfit_singapore
@dreamfit_nur
@illah_dreamfit.rawang
@dreamfit_setapakl
@dreamsfitkl.tiney 
@dreamfitofficial.nad 
@dreamfit.byliza
@dreamfit_cheras

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
8 0 15 October, 2019
@dreamfitmalaysia_ Profile picture

@dreamfitmalaysia_

nak dapatkan body idaman..
pinggang ramping bak kerengga,
lemak belakang badan xberlipat2..
lengan,pehe,betis yg macam besar kayu balak tuh abis semua mengecil..
.
haaaaa..perkara wajib korang buat utk dapatkan semua diatas alah korang PERLU DETOX badan korang dulu tau..tak susah guys..nk buat air detox ni sangat senang..tingal rajin dgan malas jek..
.
MALAS??tak pe korang..LIMMYTOX by DREAMFIT kan ada...JIMAT DUIT❗️JIMAT MASA❗️DIJAMIN BERKESAN 🧚🏻‍♀️
.
Pm 0196389582
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus #dreamfitmalaysia

nak dapatkan body idaman..
pinggang ramping bak kerengga,
lemak belakang badan xberlipat2..
lengan,pehe,betis yg macam besar kayu balak tuh abis semua mengecil..
.
haaaaa..perkara wajib korang buat utk dapatkan semua diatas alah korang PERLU DETOX badan korang dulu tau..tak susah guys..nk buat air detox ni sangat senang..tingal rajin dgan malas jek..
.
MALAS??tak pe korang..LIMMYTOX by DREAMFIT kan ada...JIMAT DUIT❗️JIMAT MASA❗️DIJAMIN BERKESAN 🧚🏻‍♀️
.
Pm 0196389582 
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus #dreamfitmalaysia
1 0 14 October, 2019
@nfdreamfit_jb Profile picture

@nfdreamfit_jb

Johor Bahru

Cara pengambilan Limmy Tox 🍋🍇🍓:- 🍋Bancuh Limmy tox bersama 120-150ml air sejuk ke dalam shaker yang disediakan 🍋 larutkan limmytox sehingga sebati 🍋 Diminum terus pada waktu malam sebelum tidur
.
.
KELEBIHAN LIMMYTOX?
( Diminum pada waktu malam sebelum tidur)

Limmytox adalah minuman Pati Limau nipis yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi untuk tubuh badan kita .

Fungsi:- 🍋🍑Membersihkan usus & sistem pencernaan.
🍋🍑Membersihkan lebihan lemak makanan yg tidak terhadam
🍋🍑Menganjal & mencantikkan kulit
🍋🍑Memecahkan lemak tepu
🍋🍑 Meringankan badan dan melancarkan haid 🍋🍑Berkesan seawal 4-6 jam dimana lebihan lemak, lendir dan minyak akan keluar melalui pembuangan najis
.

#nfdreamfit #nfdreamfitagentjb #dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

Cara pengambilan Limmy Tox 🍋🍇🍓:- 🍋Bancuh Limmy tox bersama 120-150ml air sejuk ke dalam shaker yang disediakan 🍋 larutkan limmytox sehingga sebati 🍋 Diminum terus pada waktu malam sebelum tidur
.
.
KELEBIHAN LIMMYTOX?
( Diminum pada waktu malam sebelum tidur)

Limmytox  adalah minuman Pati Limau nipis  yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi untuk tubuh badan kita .

Fungsi:- 🍋🍑Membersihkan usus & sistem pencernaan.
🍋🍑Membersihkan lebihan lemak makanan yg tidak terhadam
🍋🍑Menganjal & mencantikkan kulit
🍋🍑Memecahkan lemak tepu
🍋🍑 Meringankan badan dan melancarkan haid 🍋🍑Berkesan seawal 4-6 jam dimana lebihan lemak, lendir dan minyak akan keluar melalui pembuangan najis
.

#nfdreamfit #nfdreamfitagentjb #dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
1 0 14 October, 2019
@nfdreamfit_jb Profile picture

@nfdreamfit_jb

KEBAIKAN DETOX 💯

1- Untuk buang toksin daripada badan
2- Untuk mencegah penyakit kronik
3- Meningkatkan sistem imunisasi badan
4- Mengurangkan berat badan
5- Memperlahankan proses tua sebelum waktunya
6- Meningkatkan kualiti kehidupan
7- Meningkatkan tenaga
8- Kualiti kulit semakin cantik
9- Ketenangan mental dan emosi
10- Mengembalikan kestabilan kepada sistem badan

Jadi guys,sila lah ber LIMMYTOX 🧚🏻‍♀️
@dreamfithq
.
#nfdreamfit #nfdreamfitagentjb #dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

KEBAIKAN DETOX 💯

1- Untuk buang toksin daripada badan
2- Untuk mencegah penyakit kronik
3- Meningkatkan sistem imunisasi badan
4- Mengurangkan berat badan
5- Memperlahankan proses tua sebelum waktunya
6- Meningkatkan kualiti kehidupan
7- Meningkatkan tenaga
8- Kualiti kulit semakin cantik
9- Ketenangan mental dan emosi
10- Mengembalikan kestabilan kepada sistem badan

Jadi guys,sila lah ber LIMMYTOX 🧚🏻‍♀️
@dreamfithq
.
#nfdreamfit #nfdreamfitagentjb #dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
3 0 14 October, 2019
@nfdreamfit_jb Profile picture

@nfdreamfit_jb

Taman Rinting

KEBAIKAN DETOX 💯

1- Untuk buang toksin daripada badan
2- Untuk mencegah penyakit kronik
3- Meningkatkan sistem imunisasi badan
4- Mengurangkan berat badan
5- Memperlahankan proses tua sebelum waktunya
6- Meningkatkan kualiti kehidupan
7- Meningkatkan tenaga
8- Kualiti kulit semakin cantik
9- Ketenangan mental dan emosi
10- Mengembalikan kestabilan kepada sistem badan

Jadi guys,sila lah ber LIMMYTOX 🧚🏻‍♀️
.

#nfdreamfit #nfdreamfitagentjb #dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

KEBAIKAN DETOX 💯

1- Untuk buang toksin daripada badan
2- Untuk mencegah penyakit kronik
3- Meningkatkan sistem imunisasi badan
4- Mengurangkan berat badan
5- Memperlahankan proses tua sebelum waktunya
6- Meningkatkan kualiti kehidupan
7- Meningkatkan tenaga
8- Kualiti kulit semakin cantik
9- Ketenangan mental dan emosi
10- Mengembalikan kestabilan kepada sistem badan

Jadi guys,sila lah ber LIMMYTOX 🧚🏻‍♀️
.

#nfdreamfit #nfdreamfitagentjb #dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
1 0 14 October, 2019
@dreamfit_shahalam Profile picture

@dreamfit_shahalam

Wah 9 kilo lenyap!
.
.
Feedback dreamfit
Gila la 9 kilo lenyap lepas 2 kotak dream S dan 2 kotak limmytox! by dreamfit 🧚🏻‍♀️
.
Gila x happy!
Gila x bangga!
Rasa nk bagitahu satu dunia hakak dah kurus!
.
Kau bila?
.
.
Wasap
01121147283
01121147283
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

Wah 9 kilo lenyap!
.
.
Feedback dreamfit
Gila la 9 kilo lenyap lepas 2 kotak dream S dan 2 kotak limmytox! by dreamfit 🧚🏻‍♀️
.
Gila x happy!
Gila x bangga!
Rasa nk bagitahu satu dunia hakak dah kurus!
.
Kau bila?
.
.
Wasap
01121147283
01121147283
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
5 0 14 October, 2019
@dreamfit_shahalam Profile picture

@dreamfit_shahalam

NAK KURUS VS NAK GEMUK??
.
.
Ada orang yg cakap tak kesahlah badan besar sekalipun, dah kawin kan. Ada jugak yg cakap biarla org nampak kita hodoh sebab gemuk asalkan kita cantik di hadapan tuhan..😅
.
.
Mungkin betul sebahagian kata2 tu tapi banyak jugak yg silapnya.
.

Betul ke kalau gemuk kita takde masalah? Cuba fikir, bila badan gemuk maka banyak masalah kesihatan. Orang cakap tak kisah la gemuk pon, tak pernah menyusahkan orang lain. Semua kerja boleh buat sendiri kan. Tapi persoalannya sampai bila? .

Selagi kita sihat ni Alhamdulillah. Boleh la kita nak buat kerja sendiri. Bersihkan diri sendiri. Solat sendiri. Nanti kalau dah sakit, kita akan rasa kita ni useless. Ibadah pon tak ketahuan hala pastu dok salahkan diri sebab susahkan orang lain. Ye la, kalau badan besar, jatuh sakit, tak boleh bangun, nak ke tandas tak boleh jalan, terpaksala mintak bantuan orang lain kan? .
.
NAK KURUS?
.
Wasap
01121147283
01121147283
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

NAK KURUS VS NAK GEMUK??
.
.
Ada orang yg cakap tak kesahlah badan besar sekalipun, dah kawin kan. Ada jugak yg cakap biarla org nampak kita hodoh sebab gemuk asalkan kita cantik di hadapan tuhan..😅
.
.
Mungkin betul sebahagian kata2 tu tapi banyak jugak yg silapnya.
.

Betul ke kalau gemuk kita takde masalah? Cuba fikir, bila badan gemuk maka banyak masalah kesihatan. Orang cakap tak kisah la gemuk pon, tak pernah menyusahkan orang lain. Semua kerja boleh buat sendiri kan. Tapi persoalannya sampai bila? .

Selagi kita sihat ni Alhamdulillah. Boleh la kita nak buat kerja sendiri. Bersihkan diri sendiri. Solat sendiri. Nanti kalau dah sakit, kita akan rasa kita ni useless. Ibadah pon tak ketahuan hala pastu dok salahkan diri sebab susahkan orang lain. Ye la, kalau badan besar, jatuh sakit, tak boleh bangun, nak ke tandas tak boleh jalan, terpaksala mintak bantuan orang lain kan? .
.
NAK KURUS?
.
Wasap
01121147283
01121147283
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
9 0 14 October, 2019

Top #zumbakualalumpur posts

@yasminradzmi Profile picture

@yasminradzmi

Zin Academy Jakarta Indonesia 1st Dec 2018. 🔥

A day to remember 💕
Enjoying myself dancing the whole day at front row & that explains why there's not much pictures in my phone 😅 So good to see the founder of Zumba Fitness @zumbabeto again!! Em zumba crews are awesome! 💕

#latepost #zinacademyjakarta2018 #zinacademy #zumbainstructor #zumbainstructornetwork #iamzin #zumbamalaysia #zumbakualalumpur #zumbafitness

Zin Academy Jakarta Indonesia 1st Dec 2018. 🔥

A day to remember 💕
Enjoying myself dancing the whole day at front row & that explains why there's not much pictures in my phone 😅 So good to see the founder of Zumba Fitness @zumbabeto again!! Em zumba crews are awesome! 💕

#latepost #zinacademyjakarta2018 #zinacademy #zumbainstructor #zumbainstructornetwork #iamzin #zumbamalaysia #zumbakualalumpur #zumbafitness
278 1 12 December, 2018
@yasminradzmi Profile picture

@yasminradzmi

This is a throwback video of me doing Zumba Fitness for pre party at #funkyfitfever2 organized by @funkyfreshstudio 🔥

Thank you @nannyswag & Funky Fresh Family for the opportunity given. 🙏💖 Super late post because just realized i have this vid on my ipod 😓

#zumba #zumbafitness #zumbamalaysia #zumbakualalumpur #zumbaevent #zumbaparty #zumbavideo #zumbainstructor #iamzin #zumbacommunity #zumbaworldwide

@zumba @zumbabeto @zumbawear @zumbacommunity @zumbavideos

This is a throwback video of me doing Zumba Fitness for pre party at #funkyfitfever2 organized by @funkyfreshstudio 🔥

Thank you @nannyswag & Funky Fresh Family for the opportunity given. 🙏💖 Super late post because just realized i have this vid on my ipod 😓

#zumba #zumbafitness #zumbamalaysia #zumbakualalumpur #zumbaevent #zumbaparty #zumbavideo #zumbainstructor #iamzin #zumbacommunity #zumbaworldwide

@zumba @zumbabeto @zumbawear @zumbacommunity @zumbavideos
163 3 1 November, 2017
@yasminradzmi Profile picture

@yasminradzmi

Just a throwback zumba video of me doing Pa La Camara on National Health Day in Ipoh 💪🏻💦💕💃🔥 #zumba #zumbafitness #zumbawear #zumbacommunity #zumbainstructor #iamzin #zumbamalaysia #zumbakualalumpur #throwback
@zumba @zumbacommunity @zumbabeto @zumbawear @zumbavideos

Just a throwback zumba video of me doing Pa La Camara on National Health Day in Ipoh 💪🏻💦💕💃🔥 #zumba #zumbafitness #zumbawear #zumbacommunity #zumbainstructor #iamzin #zumbamalaysia #zumbakualalumpur #throwback 
@zumba @zumbacommunity @zumbabeto @zumbawear @zumbavideos
210 14 20 September, 2017
💃💪🏻💦✨a lil throwback at 2couples 1passion zumba fitness party. 💕

#zumbafitness #zumba #zumbamalaysia #zumbakualalumpur #zumbainstructor #iamzin

@zumba @zumbawear @zumbacommunity @zumbavideos @zumbavideo
172 16 29 July, 2017
@excellento._ Profile picture

@excellento._

Dewan Sri Iskandar, Setiawangsa

.
21-September
Dewan Sri Iskandar
THE X: Xperience The Xcitement
.
Alhamdulillah 🙏🏼
.
It was another history making for us
We managed to gather ZUMBA Fitness Lovers from all over Malaysia (West & East Malaysia) joining us for the event
.
We managed to create another Xperience for the participants, a different Xperience and we managed to Xcite them throughout the 2hours and 15mins we had with them
.
The concept we did for the event was indeed entertaining and people just cannot not to fall in love with it 😍
The opening/closing surprises and gimmicks throughout the event really gave some spices to the event and brought it to another level
.
And all the above wont be happening without the support from each of everyone in the picture ☺️🙏🏼
THANK YOU VERY MUCH to everyone who came and supported us
.
We really hope that you had fun joining us and satisfied with whatever we offered before, during and after the event!
And most importantly, all of you could
XPERIENCE THE XCITEMENT from the event ☺️
.
Thank you to our sponsors for supporting our event too
Main Sponsors:
💫Erke International Sport (@erkemalaysia)
💫Oren Sport (@orensport.my)
💫Shopee (@shopee_my)
💫Small Steps Child Care Center (@smallstepschildcarecenter)
Co-Sponsors:
✨Yogood Malaysia (@yogoodmalaysia)
✨Captain Oats (@captainoats1965)
✨Adabi Flamitoz (@flamitoz)
.
Taking this opportunity, we’d like to also convey our deepest gratitude to our working committees whi have been working hard day and night throughout the preparation until to the event day ☺️🙏🏼
@wanie_redzmann @paeqadyana @reddishanis @muimuri2605 @azyghaz @saylacomot @missyineryn @rozs09 @maiwatiazha @natasha_azha @aini699 @aaliyahhasna @nourul_izzaty
.
THANK YOU all for being apart of this history ☺️🙏🏼
.
this great picture was taken by:
@nyamukingphotoworks
#thex2019
#xperiencethexcitement
#excellentofitnessstudio
#excellentofitness
#zumbafitness
#zumbaevent
#zumbakualalumpur

.
21-September
Dewan Sri Iskandar
THE X: Xperience The Xcitement
.
Alhamdulillah 🙏🏼
.
It was another history making for us
We managed to gather ZUMBA Fitness Lovers from all over Malaysia (West & East Malaysia) joining us for the event
.
We managed to create another Xperience for the participants, a different Xperience and we managed to Xcite them throughout the 2hours and 15mins we had with them
.
The concept we did for the event was indeed entertaining and people just cannot not to fall in love with it 😍
The opening/closing surprises and gimmicks throughout the event really gave some spices to the event and brought it to another level
.
And all the above wont be happening without the support from each of everyone in the picture ☺️🙏🏼
THANK YOU VERY MUCH to everyone who came and supported us
.
We really hope that you had fun joining us and satisfied with whatever we offered before, during and after the event!
And most importantly, all of you could 
XPERIENCE THE XCITEMENT from the event ☺️
.
Thank you to our sponsors for supporting our event too
Main Sponsors:
💫Erke International Sport (@erkemalaysia)
💫Oren Sport (@orensport.my)
💫Shopee (@shopee_my)
💫Small Steps Child Care Center (@smallstepschildcarecenter)
Co-Sponsors:
✨Yogood Malaysia (@yogoodmalaysia)
✨Captain Oats (@captainoats1965)
✨Adabi Flamitoz (@flamitoz)
.
Taking this opportunity, we’d like to also convey our deepest gratitude to our working committees whi have been working hard day and night throughout the preparation until to the event day ☺️🙏🏼
@wanie_redzmann @paeqadyana @reddishanis @muimuri2605 @azyghaz @saylacomot @missyineryn @rozs09 @maiwatiazha @natasha_azha @aini699 @aaliyahhasna @nourul_izzaty
.
THANK YOU all for being apart of this history ☺️🙏🏼
.
this great picture was taken by:
@nyamukingphotoworks
#thex2019
#xperiencethexcitement
#excellentofitnessstudio
#excellentofitness
#zumbafitness
#zumbaevent
#zumbakualalumpur
109 3 24 September, 2019
@yasminradzmi Profile picture

@yasminradzmi

Fruitful experience of Strong by Zumba Masterclass with MT @umarsyarief1 in Kuala Lumpur, Malaysia on 3rd March 2019. Still remember those amazing energy from everyone! Superb!!! 👏🏼 Thank you from the bottom of my heart 🙏🏼💕 Now are you ready for bigger & better??!! Coming soon to you guys! Be prepared & stay tuned for our upcoming event(s) 💪🏼❤️ #strongbyzumba #zumbafitness #strongbyzumbamalaysia #zumbamalaysia #zumbakualalumpur #strongbyzumbakualalumpur

Fruitful experience of Strong by Zumba Masterclass with MT @umarsyarief1 in Kuala Lumpur, Malaysia on 3rd March 2019. Still remember those amazing energy from everyone! Superb!!! 👏🏼 Thank you from the bottom of my heart 🙏🏼💕 Now are you ready for bigger & better??!! Coming soon to you guys! Be prepared & stay tuned for our upcoming event(s) 💪🏼❤️ #strongbyzumba #zumbafitness #strongbyzumbamalaysia #zumbamalaysia #zumbakualalumpur #strongbyzumbakualalumpur
158 2 14 April, 2019
@yasminradzmi Profile picture

@yasminradzmi

Party yourself into shape! 💃💕💪🏻💦 #zumba #zumbafitness #zumbamalaysia #zumbakualalumpur #zumbainstructor #iamZIN

Join my class tonight at @fitnessfactorypj
See ya! 💖

@zumba @zumbacommunity @zumbavideos @zumbabeto

Party yourself into shape! 💃💕💪🏻💦 #zumba #zumbafitness #zumbamalaysia #zumbakualalumpur #zumbainstructor #iamZIN

Join my class tonight at @fitnessfactorypj 
See ya! 💖

@zumba @zumbacommunity @zumbavideos @zumbabeto
154 11 20 hours ago