AA Motorspeed ( @aa_motorspeed ) Instagram Profile

aa_motorspeed

AA Motorspeed

  • 135 posts
  • 7.9k followers
  • 512 following

AA Motorspeed Profile Information

@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Spec 66mm..jgn tanye knape kami pakai SV dan retainer LC135...dh ramai pun org pakai..😝😝😝 pada yg dh book nak buat kat kami tue tggu ye..pelan2 kami settle satu2...mana yg nak beli cam bole walkin dtg bengkel ye..stok x bnyak dh..nak murah beli shopee..😏😏😏 mana yg support kami tq bnyak2πŸ™πŸ™πŸ™ #symvf3imalaysiaofficial #symvf3i #symvf3ijohor #symvf3i185malaysia #symvf3iridermalaysia #symvf3i185cc #vf3i185 #vf3ifamilia #vf3isupermoped #vf3i185malaysia #vf3i_official #vf3imalaya #aboyymachine

Spec 66mm..jgn tanye knape kami pakai SV dan retainer LC135...dh ramai pun org pakai..😝😝😝 pada yg dh book nak buat kat kami tue tggu ye..pelan2 kami settle satu2...mana yg nak beli cam bole walkin dtg bengkel ye..stok x bnyak dh..nak murah beli shopee..😏😏😏 mana yg support kami tq bnyak2πŸ™πŸ™πŸ™ #symvf3imalaysiaofficial #symvf3i #symvf3ijohor #symvf3i185malaysia #symvf3iridermalaysia #symvf3i185cc #vf3i185 #vf3ifamilia #vf3isupermoped #vf3i185malaysia #vf3i_official #vf3imalaya #aboyymachine
117 1 2 days ago
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Manifold headers utk SYM Vf3i buat sendiri..luar 38mm dlm 35mm..blakang Y15..bile laa manifold aftermarket utk Vf3i nak ade saiz 35mm..asyik cutting standard jer..😏😏😏kalau buat ade yg nak tak..πŸ€”πŸ€”πŸ€”kredit to @jtmotorsport88 πŸ‘ˆ jgn lupe follow.. #symvf3imalaysiaofficial #symvf3i #symvf3ijohor #symvf3i185malaysia #symvf3iridermalaysia #symvf3imalaysia #vf3i185 #vf3ifamilia #vf3isupermoped #vf3i185malaysia #vf3i_official #vf3i_malaysia #vf3imalaya #aboyymachine

Manifold headers utk SYM Vf3i buat sendiri..luar 38mm dlm 35mm..blakang Y15..bile laa manifold aftermarket utk Vf3i nak ade saiz 35mm..asyik cutting standard jer..😏😏😏kalau buat ade yg nak tak..πŸ€”πŸ€”πŸ€”kredit to @jtmotorsport88 πŸ‘ˆ jgn lupe follow.. #symvf3imalaysiaofficial #symvf3i #symvf3ijohor #symvf3i185malaysia #symvf3iridermalaysia #symvf3imalaysia #vf3i185 #vf3ifamilia #vf3isupermoped #vf3i185malaysia #vf3i_official #vf3i_malaysia #vf3imalaya#aboyymachine
179 5 2 days ago
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Ade customer tanye perlu adjust apa2 tak nak masuk cam Vf3i..ade stengah head perlu lay ade lagi head terus PNP jer..ni video PNP yg nak masuk cam utk Vf3i...yg ni xperlu lay kat head...ni model V2..nanti sye up lagi video utk head yg perlu lay...πŸ™πŸ™πŸ™ jgn tanye model v2 saja ker PNP xperlu lay sbab ada jumpa yg perlu lay ade juga PNP..masih mengkaji..πŸ™‚πŸ™‚πŸ™‚

Ade customer tanye perlu adjust apa2 tak nak masuk cam Vf3i..ade stengah head perlu lay ade lagi head terus PNP jer..ni video PNP yg nak masuk cam utk Vf3i...yg ni xperlu lay kat head...ni model V2..nanti sye up lagi video utk head yg perlu lay...πŸ™πŸ™πŸ™ jgn tanye model v2 saja ker PNP xperlu lay sbab ada jumpa yg perlu lay ade juga PNP..masih mengkaji..πŸ™‚πŸ™‚πŸ™‚
143 6 4 days ago
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Salam semua...mana yg dh book dh bankin utk Cam Espada VF3i ni bole dtg ambik cam...mana yg berminat bole wassap sye 0183568504...stok tak bnyak ye..tq semua support kami..πŸ™‚πŸ™‚πŸ™‚mana yg nak siap pasang tue kene book dulu ye sbab bnyak lagi moto yg tengah tggu turn dan tak tercover...πŸ™πŸ™πŸ™ #symvf3imalaysiaofficial #symvf3i #symvf3ijohor #symvf3i185malaysia #symvf3iridermalaysia #symvf3i185cc #symvf3imalaysia #vf3i185 #vf3ifamilia #vf3isupermoped #vf3i185malaysia #vf3i_official #vf3i_malaysia #vf3imalaya #aamotorspeed #aboyymachine

Salam semua...mana yg dh book dh bankin utk Cam Espada VF3i ni bole dtg ambik cam...mana yg berminat bole wassap sye 0183568504...stok tak bnyak ye..tq semua support kami..πŸ™‚πŸ™‚πŸ™‚mana yg nak siap pasang tue kene book dulu ye sbab bnyak lagi moto yg tengah tggu turn dan tak tercover...πŸ™πŸ™πŸ™ #symvf3imalaysiaofficial #symvf3i #symvf3ijohor #symvf3i185malaysia #symvf3iridermalaysia #symvf3i185cc #symvf3imalaysia #vf3i185 #vf3ifamilia #vf3isupermoped #vf3i185malaysia #vf3i_official #vf3i_malaysia #vf3imalaya #aamotorspeed #aboyymachine
273 0 5 days ago
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Salam semua..tolong laa jgn bandingkan harga kami dengan shopee..πŸ™πŸ™ kami ada tangungan nak bayar sewa bengkel dan pekerja lagi..terpulang kepada anda utk membeli dr kami atau shopee..kepada yg sudah membuat pembayaran dan book cam ni tq semua kerana paham dan support AA Motorspeed..sesiapa lagi yg nak book cam ni bole wassap kami 0183568504...insyaallah kmi cuba balas secepat yg mungkin...πŸ™‚πŸ™‚

Salam semua..tolong laa jgn bandingkan harga kami dengan shopee..πŸ™πŸ™ kami ada tangungan nak bayar sewa bengkel dan pekerja lagi..terpulang kepada anda utk membeli dr kami atau shopee..kepada yg sudah membuat pembayaran dan book cam ni tq semua kerana paham dan support AA Motorspeed..sesiapa lagi yg nak book cam ni bole wassap kami 0183568504...insyaallah kmi cuba balas secepat yg mungkin...πŸ™‚πŸ™‚
27 0 1 week ago
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Cam Racing Espada Vf3i...sebelom keluar kami dh try cam ni dulu sbab dapat sample..cengini πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Bole wassap 0183568504..πŸ™‚πŸ™‚πŸ™‚ #symvf3imalaysiaofficial #symvf3i #symvf3ijohor #symvf3i185malaysia #symvf3iridermalaysia #symvf3i185cc #symvf3imalaysia #vf3i185 #vf3ifamilia #vf3isupermoped #vf3i185malaysia #vf3i_official #vf3i_malaysia #vf3imalaya

Cam Racing Espada Vf3i...sebelom keluar kami dh try cam ni dulu sbab dapat sample..cengini πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Bole wassap 0183568504..πŸ™‚πŸ™‚πŸ™‚ #symvf3imalaysiaofficial #symvf3i #symvf3ijohor #symvf3i185malaysia #symvf3iridermalaysia #symvf3i185cc #symvf3imalaysia #vf3i185 #vf3ifamilia #vf3isupermoped #vf3i185malaysia #vf3i_official #vf3i_malaysia #vf3imalaya
119 3 1 week ago
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Aboyymachine...🀘🀘🀘 Tq pada mana yg sentiasa support kami...Pelan2 kayuh...mana taw satu hari nanti ade tmpat dyno sendiri..πŸ˜†πŸ˜† Angan2 bole jadi kenyataan taw..mana yg belom ambik sticker tue atau berminat bole datang bengkel #aamotorspeed ye..πŸ€™πŸ€™πŸ€™

Aboyymachine...🀘🀘🀘 Tq pada mana yg sentiasa support kami...Pelan2 kayuh...mana taw satu hari nanti ade tmpat dyno sendiri..πŸ˜†πŸ˜† Angan2 bole jadi kenyataan taw..mana yg belom ambik sticker tue atau berminat bole datang bengkel #aamotorspeed  ye..πŸ€™πŸ€™πŸ€™
56 2 2 weeks ago
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Tq support kami..πŸ™πŸ™πŸ™ #ysuku #y15malaysia #y15official #aamotorspeed #aboyymachine

Tq support kami..πŸ™πŸ™πŸ™ #ysuku #y15malaysia #y15official #aamotorspeed #aboyymachine
153 1 2 weeks ago
Ekzos espada cutting Y15 utk VF3i...bole πŸ€™πŸ€™ roger kami utk yg berminat..πŸ™‚πŸ™‚ Kami on bengkel smpai 22 hb.. #symvf3imalaysiaofficial #symvf3i #symvf3i185malaysia #symvf3ijohor #symvf3iridermalaysia #symvf3i185cc #symvf3imalaysia #vf3i185 #vf3ifamilia #vf3isupermoped #vf3i185malaysia #vf3i_official #vf3i_malaysia #vf3imalaya #aamotorspeed #aboyymachine
75 0 2 weeks ago
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Salam semua..ni customer punye moto dtg ngadu moto HP x kuar (kurang padu)..customer ni kenalan masa ride..dye kata moto dh sarung cam custom,TB dh tukar, valve spring pakai belang siap spacer valve..bile dh bukak TB standard,valve spacer pun xde..hmm..xpe laa anggap bukan rezeki bro..aku cuba bantu mana yg mampu kita touchup balik..πŸ™‚πŸ™‚ P/S : Jangan laa buat org mcm tue..cari laa rezeki yg halal..customer bayar bukan pakai daun..kesian tengok owner menung jauh ptg tadi..bile ditegur dye senyum jer..😁😁

Salam semua..ni customer punye moto dtg ngadu moto HP x kuar (kurang padu)..customer ni kenalan masa ride..dye kata moto dh sarung cam custom,TB dh tukar, valve spring pakai belang siap spacer valve..bile dh bukak TB standard,valve spacer pun xde..hmm..xpe laa anggap bukan rezeki bro..aku cuba bantu mana yg mampu kita touchup balik..πŸ™‚πŸ™‚ P/S : Jangan laa buat org mcm tue..cari laa rezeki yg halal..customer bayar bukan pakai daun..kesian tengok owner menung jauh ptg tadi..bile ditegur dye senyum jer..😁😁
606 2 3 weeks ago
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Tq support kami...πŸ™‚πŸ™‚πŸ™‚ Kami tak janji yg terbaik tapi kami cuba buat yg terbaik..😁😁berminat nak buat pakej ni bole wassap 0183568504.. #symvf3imalaysiaofficial #symvf3i #symvf3i185malaysia #symvf3ijohor #symvf3iridermalaysia #symvf3i185cc #symvf3imalaysia #vf3i185 #vf3ifamilia #vf3isupermoped #vf3i185malaysia #vf3i_official #vf3i_malaysia #vf3imalaya #aamotorspeed #aboyymachine

Tq support kami...πŸ™‚πŸ™‚πŸ™‚ Kami tak janji yg terbaik tapi kami cuba buat yg terbaik..😁😁berminat nak buat pakej ni bole wassap 0183568504.. #symvf3imalaysiaofficial #symvf3i #symvf3i185malaysia #symvf3ijohor #symvf3iridermalaysia #symvf3i185cc #symvf3imalaysia #vf3i185 #vf3ifamilia #vf3isupermoped #vf3i185malaysia #vf3i_official #vf3i_malaysia #vf3imalaya #aamotorspeed #aboyymachine
1,000 1 4 weeks ago
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Tq Support kami...ambik Pakej Clutch Plate...siap servis Fuel Filter,tukar Coil Plug Uma dan Air Filter Espada...berminat nak buat bole wassap 0183568505.. #symvf3imalaysiaofficial #symvf3i #symvf3i185malaysia #symvf3ijohor #symvf3iridermalaysia #symvf3i185cc #symvf3imalaysia #vf3i185 #vf3ifamilia #vf3isupermoped #vf3i185malaysia #vf3i_official #vf3imalaya #aamotorspeed #aboyymachine

Tq Support kami...ambik Pakej Clutch Plate...siap servis Fuel Filter,tukar Coil Plug Uma dan Air Filter Espada...berminat nak buat bole wassap 0183568505.. #symvf3imalaysiaofficial #symvf3i #symvf3i185malaysia #symvf3ijohor #symvf3iridermalaysia #symvf3i185cc #symvf3imalaysia #vf3i185 #vf3ifamilia #vf3isupermoped #vf3i185malaysia #vf3i_official #vf3imalaya #aamotorspeed #aboyymachine
990 1 4 weeks ago
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Main moto ni kelajuan xpenah cukup..stakat brg shopee pastu dtg kat kta soh pasang mintak maaf laa...dh laa brg shopee,upah mintak murah,lagi2 bnyak songeh...mintak dijauhkan customer cmtue..admin tak layan..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Main moto ni kelajuan xpenah cukup..stakat brg shopee pastu dtg kat kta soh pasang mintak maaf laa...dh laa brg shopee,upah mintak murah,lagi2 bnyak songeh...mintak dijauhkan customer cmtue..admin tak layan..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
777 3 1 month ago
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Clutch plate Tobaki utk Y15..owner nak tukar skali spring Clutch Tobaki last stok...Tq support kami...pasni clutch Spring kami masuk brand King dan Super King sahaja..😎😎 #y15malaysia #y15 #y15official #ysuku #ysukupadu #aamotorspeed #aboyymachine

Clutch plate Tobaki utk Y15..owner nak tukar skali spring Clutch Tobaki last stok...Tq support kami...pasni clutch Spring kami masuk brand King dan Super King sahaja..😎😎 #y15malaysia #y15 #y15official #ysuku #ysukupadu #aamotorspeed #aboyymachine
52 0 1 month ago
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Lama tak update...ni customer buat pakej Clutch Plate utk SYM VF3i...bole whatsapp 0183568504 utk booking dulu...kami tak ambik WALK IN masa pkp ni... LIST BARANG UTK Vf3i - Air Filter Espada - Fuel Filter SYM - Plug NGK GPower - Flushing Coolent - Liver Grip RCB - Rubber Foot Brake - Mentol LED H4 - Modified Tq support kami πŸ™πŸ™πŸ™ #aboyymachine #aamotorspeed #symvf3i #vf3i_malaysia #vf3i #vf3imalaya #symvf3i185cc #symvf3imalaysia #symvf3iridermalaysia #symvf3i185malaysia #symvf3imalaysiaofficial #symvf3ijohor #vf3i185 #vf3i_official #vf3i_official #vf3isupermoped #vf3i185malaysia

Lama tak update...ni customer buat pakej Clutch Plate utk SYM VF3i...bole whatsapp 0183568504 utk booking dulu...kami tak ambik WALK IN masa pkp ni... LIST BARANG UTK Vf3i - Air Filter Espada - Fuel Filter SYM - Plug NGK GPower - Flushing Coolent - Liver Grip RCB - Rubber Foot Brake - Mentol LED H4 - Modified  Tq support kami πŸ™πŸ™πŸ™ #aboyymachine #aamotorspeed #symvf3i #vf3i_malaysia #vf3i #vf3imalaya #symvf3i185cc #symvf3imalaysia #symvf3iridermalaysia #symvf3i185malaysia #symvf3imalaysiaofficial #symvf3ijohor #vf3i185 #vf3i_official #vf3i_official #vf3isupermoped #vf3i185malaysia
948 0 1 month ago