AA Motorspeed ( @aa_motorspeed ) Instagram Profile

aa_motorspeed

AA Motorspeed

  • 70 posts
  • 1.1k followers
  • 407 following

AA Motorspeed Profile Information

Bypass skill AAA+++ Berasap wei..lain kali jgn buat wiring sambung2 cmni...habis semua ditangkap nye...pening mencari nasib jumpe problem nye...makahai..😒😒#DuniaPermotoran #BiasaBiasaJe #Bismillah1st #RezekiDariAllah #kapcaimalaya #kapcaiduaroda #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rfamilia #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #belalangtempur #YamahaLychee #LycheeKang #kami❌sombong #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed #AboyMachine #NeverStopLearning #TakPro
24 0 11 September, 2019
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Customer datang nak upgrade dari spec std ke spec 60 . Spec kecik pun kita layan janji customer puas hati 😆 Terima kasih kerana tak putus-putus support kami @aa_motorspeed ‼️ #DuniaPermotoran #BiasaBiasaJe #Bismillah1st #RezekiDariAllah #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #belalangtempur #kami❌sombong #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed #AboyMachine

Customer datang nak upgrade dari spec std ke spec 60 . Spec kecik pun kita layan janji customer puas hati 😆 Terima kasih kerana tak putus-putus support kami @aa_motorspeed ‼️ #DuniaPermotoran #BiasaBiasaJe #Bismillah1st #RezekiDariAllah #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #belalangtempur #kami❌sombong #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed #AboyMachine
40 0 10 September, 2019
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Motor standard,, tapi nk sedap2 bawak g kelas dan untuk penggunaan harian yang tak membosankan ini lah toyolnya😘.. Lepas ni takde lg masalah lewat ke kelas bossku😂.. Tq support AA Motorspeed😉🙏. #ex5familia #ex5dream #ex5lover #lc135v1 #kroniyamaha #hakaknakal #sistoranggi #idolamalaya #umaracing #kakipacak #kronilampupetak #kami❌kroni #kami❌padu #kamibeshebeshejerrr #aamotorspeed #tunebyaamotorspeed

Motor standard,, tapi nk sedap2 bawak g kelas dan untuk penggunaan harian yang tak membosankan ini lah toyolnya😘.. Lepas ni takde lg masalah lewat ke kelas bossku😂.. Tq support AA Motorspeed😉🙏. #ex5familia #ex5dream #ex5lover #lc135v1 #kroniyamaha #hakaknakal #sistoranggi #idolamalaya #umaracing #kakipacak #kronilampupetak #kami❌kroni #kami❌padu #kamibeshebeshejerrr #aamotorspeed #tunebyaamotorspeed
35 0 4 September, 2019
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Terus hensem moto brader ni bila sarung universal masterpump ni😍.. Tq boss support kami😎🙏.. Yang lain2 tu takkan tengok je hehe🤭.. Berminat terus whatsapp kami tanpa segan silu😍. #kakilanggar #lagenda115zr #lc135v1 #kroniyamaha #kroni_135_lc #yamahalc135 #sistoranggi #hakaknakal #

Terus hensem moto brader ni bila sarung universal masterpump ni😍.. Tq boss support kami😎🙏.. Yang lain2 tu takkan tengok je hehe🤭.. Berminat terus whatsapp kami tanpa segan silu😍. #kakilanggar #lagenda115zr #lc135v1 #kroniyamaha #kroni_135_lc #yamahalc135 #sistoranggi #hakaknakal #
61 0 4 September, 2019
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Kesian dapat member pendajal mcm ni...hahaha...ilang stress foremen hadap moto..😂😂😂 #lc135gombak #lc135ownerclub #kakikitai #gengpacak #y15 #y15malaysia #lc135 #lc135malaya #ex5 #buangmasa #rempitsampailangit #remsampaijem #pekak #pendajal #majal

Kesian dapat member pendajal mcm ni...hahaha...ilang stress foremen hadap moto..😂😂😂 #lc135gombak #lc135ownerclub #kakikitai #gengpacak #y15 #y15malaysia #lc135 #lc135malaya #ex5 #buangmasa #rempitsampailangit #remsampaijem #pekak #pendajal #majal
42 0 3 September, 2019
Minyak 4T & 2T Maxoil dah restock geng ‼️ Nak tukar minyak hitam walk-in je 😉 
#MaxOil #4T #2T #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed
31 0 3 September, 2019
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Dinamik oh dinamik pening aku mencari punca kenapa kau asyik mati2 je bila tengah bawak 🤦🏻‍♂️💆🏻‍♂️ #dinamik120 #dinamik #peningbosss #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed

Dinamik oh dinamik pening aku mencari punca kenapa kau asyik mati2 je bila tengah bawak 🤦🏻‍♂️💆🏻‍♂️ #dinamik120 #dinamik #peningbosss #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed
66 0 2 September, 2019
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

McDonald's Ulu Kelang

U•Pump dah restock bossku ‼️ Terlajak perahu boleh undur , terlajak traffic light u•pump kan ada ehek ehek 😜 pm laju laju ✌🏻 #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed

U•Pump dah restock bossku ‼️ Terlajak perahu boleh undur , terlajak traffic light u•pump kan ada ehek ehek 😜 pm laju laju ✌🏻 #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed
34 0 31 August, 2019
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Hidup ni tak selalunya indah . Ada masa manis & ada masa bertukar menjadi pahit . Yang paling penting kita jangan mudah berputus asa kerana tanpa usaha kejayaan tidak akan datang bergolek ✌🏻 #merdeka #31ogos #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed

Hidup ni tak selalunya indah . Ada masa manis & ada masa bertukar menjadi pahit . Yang paling penting kita jangan mudah berputus asa kerana tanpa usaha kejayaan tidak akan datang bergolek ✌🏻 #merdeka #31ogos #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed
47 0 30 August, 2019