πŠπ”π‹ πŸ‡²πŸ‡Ύ | π€π‰πˆπŒ ( @aaaaajim._ ) Instagram Profile

aaaaajim._

πŠπ”π‹ πŸ‡²πŸ‡Ύ | π€π‰πˆπŒ

  • 33 posts
  • 2.8k followers
  • 834 following

πŠπ”π‹ πŸ‡²πŸ‡Ύ | π€π‰πˆπŒ Profile Information

GO FOR GOLD BUT THIS IS SILVERπŸ₯΄  #fitmalaysia2019 #goforgold2019
112 0 12 October, 2019
@aaaaajim._ Profile picture

@aaaaajim._

i miss all of you❀️

i miss all of you❀️
131 0 26 September, 2019
@aaaaajim._ Profile picture

@aaaaajim._

bukan nak ikut trend tapi pakai ikut kemampuan

bukan nak ikut trend tapi pakai ikut kemampuan
164 0 26 September, 2019
@aaaaajim._ Profile picture

@aaaaajim._

Klang

Kalau aku diberi pilihan kawan atau awek , aku pilih kawan kawan πŸ™‚βœ¨ sebab kawan kawan yg kita kenal dulu hidup susah senang sesama , bukan orang yg baru masuk dalam hidup kita belum ada ikatan yg sah πŸ₯Ί . Maybe cara kau macam tu , cara aku macam ni . Sebab tu la aku perhati je kau sedap kat hotel bajet tu bangun bangun tgh isap batang πŸ˜‡πŸ”₯ hah terasa??? pi mampos🀭
β€’
β€’
β€’
β€’
#jentera4strooke #kapcaisado #kapcaimalaya #yamahalc135v1 #lc135united #excitergp #duniakapcai_ #kapcainoob #jenteraduaroda #familiaridergroup #kronirempitofficial #kroniekortajam #jentera4strooke #kapcaisado #kapcaimalaya #budakkapcai #kakimotor #jbstyle_official #x1r #x1rlover #x1r_malaya #sukanduaroda #135lc #yamahalc135 #kingdrag #y15malaya_official #y15malaysia #kroniy15zr #lc135united #gengbelalangtempur

Kalau aku diberi pilihan kawan atau awek , aku pilih kawan kawan πŸ™‚βœ¨ sebab kawan kawan yg kita kenal dulu hidup susah senang sesama , bukan orang yg baru masuk dalam hidup kita belum ada ikatan yg sah πŸ₯Ί . Maybe cara kau macam tu , cara aku macam ni . Sebab tu la aku perhati je kau sedap kat hotel bajet tu bangun bangun tgh isap batang πŸ˜‡πŸ”₯ hah terasa??? pi mampos🀭
β€’
β€’
β€’
β€’
#jentera4strooke #kapcaisado #kapcaimalaya #yamahalc135v1 #lc135united #excitergp #duniakapcai_  #kapcainoob #jenteraduaroda #familiaridergroup #kronirempitofficial #kroniekortajam#jentera4strooke #kapcaisado #kapcaimalaya #budakkapcai #kakimotor #jbstyle_official #x1r #x1rlover #x1r_malaya #sukanduaroda #135lc #yamahalc135 #kingdrag #y15malaya_official #y15malaysia #kroniy15zr #lc135united #gengbelalangtempur
276 0 22 September, 2019
@aaaaajim._ Profile picture

@aaaaajim._

so litt madafakaπŸ”₯πŸ–•πŸΌ

so litt madafakaπŸ”₯πŸ–•πŸΌ
160 0 12 August, 2019
@aaaaajim._ Profile picture

@aaaaajim._

nak lawa acah acah market tak kesah janji undang undang jpj mesti kena followπŸ”₯

nak lawa acah acah market tak kesah janji undang undang jpj mesti kena followπŸ”₯
95 0 8 August, 2019
@aaaaajim._ Profile picture

@aaaaajim._

zaman sekarang ni banyak dah moto laju tapi ... moto dah laju pon jadi masalah bila owner tak pandai handle ... nak modi pastikan ada skill di dada baru buat kalau tak kan dah menyusahkan orang lain🀀
.
.
.
.
editorπŸ“Έ : @apisyangtenang_
#jentera4strooke #kapcaisado #kapcaimalaya #budakkapcai #kakimotor #jbstyle_official #x1r #x1rlover #x1r_malaya #sukanduaroda #135lc #yamahalc135 #kingdrag #y15malaya_official #y15malaysia #kroniy15zr #lc135united #gengbelalangtempur

zaman sekarang ni banyak dah moto laju tapi ... moto dah laju pon jadi masalah bila owner tak pandai handle ... nak modi pastikan ada skill di dada baru buat kalau tak kan dah menyusahkan orang lain🀀
.
.
.
.
editorπŸ“Έ : @apisyangtenang_ 
#jentera4strooke #kapcaisado #kapcaimalaya #budakkapcai #kakimotor #jbstyle_official #x1r #x1rlover #x1r_malaya #sukanduaroda #135lc #yamahalc135 #kingdrag #y15malaya_official #y15malaysia #kroniy15zr #lc135united #gengbelalangtempur
413 0 8 August, 2019
@aaaaajim._ Profile picture

@aaaaajim._

selesai sudah misi wtfπŸ”₯ #v1buruks

selesai sudah misi wtfπŸ”₯ #v1buruks
132 0 6 August, 2019