Madam Amyra ( @aamyrarosli ) Instagram Profile

aamyrarosli

Madam Amyra

  • 4.5k posts
  • 4.9m followers
  • 1.2k following

Madam Amyra Profile Information

@aamyrarosli Profile picture

@aamyrarosli

Mecca, Saudi Arabia

Tido ke pose ni?
Swipe sebelah ............
.
.

#babyzenyoyo
#aqeefanaqi
#happikiddo .
.
@aqeefanaqi

Tido ke pose ni? 
Swipe sebelah ............
.
.

#babyzenyoyo 
#aqeefanaqi
#happikiddo .
.
@aqeefanaqi
74,238 0 20 October, 2019
@aamyrarosli Profile picture

@aamyrarosli

Safa & Marwah الصفا والمروة

Happy birthday anaqi!! (Mommy baru lah nak sempat wish birthday kat anak bujang sorg ni..) Untungnya kamu wahai anak dpt sambut hari lahir dekat rumah Allah.. awal sungguh anaqi menyahut panggilan Allah..
Mcm baru je smlm anaqi dlm labour room dgn mommy, daddy @amarbaharin n dr @_s__e__r__i_ .

Haaa x nak la type panjang2 nnti mommy nangis 😊
Moga allah sentiasa melindungimu wahai anak.. SAYANG ANAQI 💕
.
.
#JourneyOfLove
#MassnizamGroupTravel
#kembarasufimemetikredhailahi
#naurashares
#bebettertogether
#amalbymh
#celebratetv
#massnizamgroup
#kembarasunnah
#umrahsunnah
#Amyramar
#Anaqiturns2

@naurashares
@massnizamgroup
@amalbyMH
*@hasnuldiwani*
@massuzahzakaria
@nizamnoh_niz

Happy birthday anaqi!! (Mommy baru lah nak sempat wish birthday kat anak bujang sorg ni..) Untungnya kamu wahai anak dpt sambut hari lahir dekat rumah Allah.. awal sungguh anaqi menyahut panggilan Allah..
Mcm baru je smlm anaqi dlm labour room dgn mommy, daddy @amarbaharin n dr @_s__e__r__i_ .

Haaa x nak la type panjang2 nnti mommy nangis 😊
Moga allah sentiasa melindungimu wahai anak.. SAYANG ANAQI 💕
.
.
#JourneyOfLove
#MassnizamGroupTravel
#kembarasufimemetikredhailahi
#naurashares
#bebettertogether 
#amalbymh
#celebratetv
#massnizamgroup
#kembarasunnah
#umrahsunnah
#Amyramar
#Anaqiturns2

@naurashares
@massnizamgroup
@amalbyMH
*@hasnuldiwani*
@massuzahzakaria
@nizamnoh_niz
167,879 0 18 October, 2019
@aamyrarosli Profile picture

@aamyrarosli

Banyak sgt ilmu yg kami dpt dr tazkirah di atas kapal terbang @amalbymh sebelum sampai ✈️ alhamdulillah...Thank you so much 🙏🏻
.
.
#amalbymh #malaysiaairlines #journeyoflove

Banyak sgt ilmu yg kami dpt dr tazkirah di atas kapal terbang @amalbymh sebelum sampai ✈️ alhamdulillah...Thank you so much 🙏🏻
.
.
#amalbymh #malaysiaairlines #journeyoflove
31,094 0 18 October, 2019
@aamyrarosli Profile picture

@aamyrarosli

Senang hati mommy bila ada #DysonPureCoolMe. Dengan filter HEPA yang menghapuskan 99.95% habuk dan bakteria yang sekecil PM 0.1.
.
.

And......It’s also a fan guys! ☺ Dapatkan dari shop.dyson.my.
#dysonmy
#sp

Senang hati mommy bila ada #DysonPureCoolMe. Dengan filter HEPA yang menghapuskan 99.95% habuk dan bakteria yang sekecil PM 0.1.
.
.

And......It’s also a fan guys! ☺ Dapatkan dari shop.dyson.my. 
#dysonmy
#sp
24,919 0 16 October, 2019
@aamyrarosli Profile picture

@aamyrarosli

The day has come 🕋
Terima kasih yg mendoakan kami sekeluarga selamat pergi dan balik, dan mendapat umrah yang mabrur.
.
.
.
#amalbymh #malaysiaairlines #journeyoflove
.
. ✈️ : @amalbymh tq for the great hospitality ❤️

The day has come 🕋
Terima kasih yg mendoakan kami sekeluarga selamat pergi dan balik, dan mendapat umrah yang mabrur.
.
.
.
 #amalbymh #malaysiaairlines #journeyoflove
.
. ✈️ : @amalbymh tq for the great hospitality ❤️
119,361 0 15 October, 2019
@aamyrarosli Profile picture

@aamyrarosli

Tiap2 petang memang Myra akan spend time dengan family especially bila x shooting. Dengan Lipton, masa lapang Myra lebih bermakna #KawBersama #LiptonMY

Tiap2 petang memang Myra akan spend time dengan family especially bila x shooting. Dengan Lipton, masa lapang Myra lebih bermakna #KawBersama #LiptonMY
57,543 0 14 October, 2019
@aamyrarosli Profile picture

@aamyrarosli

Immortelle Precious Cream ini memberi kesan yang sgt best! dan mengubah kulit myra menjadi lebih baik.

Walaupun busy shooting ia mampu untuk membuat kulit myra glow & moist everytime myra apply.

Berapa RM? No worries, harganya sgt2 berpatutan.

#PowerUpWithPrecious #LOccitaneMalaysia

Immortelle Precious Cream ini  memberi kesan yang sgt best! dan mengubah kulit myra menjadi lebih baik.

Walaupun busy shooting ia mampu untuk membuat kulit myra glow & moist everytime myra apply.

Berapa RM? No worries, harganya sgt2 berpatutan.

#PowerUpWithPrecious #LOccitaneMalaysia
14,567 0 12 October, 2019
@aamyrarosli Profile picture

@aamyrarosli

Dua2 kena paksa dgn mommy masuk barber 😂
.
Alah da alang2 nak ke umrah tu kita kasi clean semua ok syg2 mommy 😘
@amarbaharin
@aqeefanaqi .
.
#Amyramar #AqeefAnaqi #2years

Dua2 kena paksa dgn mommy masuk barber 😂
.
Alah da alang2 nak ke umrah tu kita kasi clean semua ok syg2 mommy 😘
@amarbaharin 
@aqeefanaqi .
.
#Amyramar #AqeefAnaqi #2years
153,524 0 11 October, 2019
@aamyrarosli Profile picture

@aamyrarosli

Cepatnya masa berjln.. rasa mcm baru je day 1 shoot dgn diorg ni..tau2 da wrap dah..
Drama #cemburuseorangperempuan sgt2 berat! Tiap2 hari kami bermain dgn emosi. Myra ni lg lah selalu rasa boleh ke aku buat semua ni dlm keadaan prgnant mcm ni.. takut je mnyusahkan semua org..
Tp dgn izin ALLAH, alhamdulillah myra dpt team yg sgt best! Dan segala emosi dlm drama ni x terbawak2 langsung dkt luar set sbb diorg sgt fun!! Thanks so much to my husband @amarbaharin , yg prepared everything utk keselesaan ur wife.. ❤️
Thanks @globalstationsb yg x jemu bekerja dgn myra 😋
.
.
Thanks to my brutal director @eyrahman22 but sometimes she is so mommy2 when her kids were on set. She’s now in my fav list director! N the only director kalau “playback” mesti ada lagu 👏🏻 best gila!💕
Thanks to my ecah @missaishah yg jaga kita mcm tuan puteri. Shes so perfect.. without her i think huru hara hidup #dhia ni.. haha..🌹
Thanks girlfriend @nasihah_zulkuply , kak @mariamdlib , kak akma, @idzmasyawina ..
Thanks achik @moqayrol_acik n team, cik din n team, abg @imanali71 n asst, @tqahadei , @niysa29, iskandar .. .
.
Also without mereka yg hebat2 ni, cerita ni x jadi.. love u @emma_maembongofficial , @lisdawati15 , @fauzinawawi_new , @belladowanna_halim , @dinischatzmann , @nazrief_nazri , @miordarwish , @sabrina_ali_dad_khan , @amirnafis ! 😍
.
.
Last but not least thanks to all the sponsors dr baju, tudung, sampailah ke makanan.. semoga anda murah rezeki..
.
.
#CemburuSeorangPerempuan #GlobalStation #AstroRia #October2019 #Amyramar

Cepatnya masa berjln.. rasa mcm baru je day 1 shoot dgn diorg ni..tau2 da wrap dah..
Drama #cemburuseorangperempuan sgt2 berat! Tiap2 hari kami bermain dgn emosi. Myra ni lg lah selalu rasa boleh ke aku buat semua ni dlm keadaan prgnant mcm ni.. takut je mnyusahkan semua org..
Tp dgn izin ALLAH, alhamdulillah myra dpt team yg sgt best! Dan segala emosi dlm drama ni x terbawak2 langsung dkt luar set sbb diorg sgt fun!! Thanks so much to my husband @amarbaharin , yg prepared everything utk keselesaan ur wife.. ❤️
Thanks @globalstationsb yg x jemu bekerja dgn myra 😋
.
.
Thanks to my brutal director @eyrahman22 but sometimes she is so mommy2 when her kids were on set. She’s now in my fav list director! N the only director kalau “playback” mesti ada lagu 👏🏻 best gila!💕
Thanks to my ecah @missaishah yg jaga kita mcm tuan puteri. Shes so perfect.. without her i think huru hara hidup #dhia ni.. haha..🌹
Thanks girlfriend @nasihah_zulkuply , kak @mariamdlib , kak akma, @idzmasyawina ..
Thanks achik @moqayrol_acik n team, cik din n team, abg @imanali71 n asst, @tqahadei , @niysa29, iskandar .. .
.
Also without mereka yg hebat2 ni, cerita ni x jadi.. love u @emma_maembongofficial , @lisdawati15 , @fauzinawawi_new , @belladowanna_halim , @dinischatzmann , @nazrief_nazri , @miordarwish , @sabrina_ali_dad_khan , @amirnafis ! 😍
.
.
Last but not least thanks to all the sponsors dr baju, tudung, sampailah ke makanan.. semoga anda murah rezeki..
.
.
#CemburuSeorangPerempuan #GlobalStation #AstroRia #October2019 #Amyramar
15,471 0 10 October, 2019
@aamyrarosli Profile picture

@aamyrarosli

🌹 DHIA 🌹
. .
Thanks @rorobatikrtw .
.
.
Stylist @missaishah .
.

#CemburuSeorangPerempuan

🌹 DHIA 🌹
. .
Thanks @rorobatikrtw .
.
.
Stylist @missaishah .
.

#CemburuSeorangPerempuan
38,165 0 10 October, 2019
@aamyrarosli Profile picture

@aamyrarosli

Memang my favourite la #DysonAirwrap ni! Cepat and senang sangat nak style kan rambut. If korg nak, pegi je mana2 Dyson Demo store! Kalau malas nak keluar beli je terus dari shop.dyson.my - memang no regrets! 😍

#DysonMy
#Dysonhair
#sp

Memang my favourite la #DysonAirwrap ni! Cepat and senang sangat nak style kan rambut. If korg nak, pegi je mana2 Dyson Demo store! Kalau malas nak keluar beli je terus dari shop.dyson.my - memang no regrets! 😍

#DysonMy
#Dysonhair
#sp
16,963 0 9 October, 2019