AdeedBart ( @adeed8 ) Instagram Profile

adeed8

AdeedBart

  • 3.4k posts
  • 82.8k followers
  • 997 following

AdeedBart Profile Information

@adeed8 Profile picture

@adeed8

Selamat Malam dari kami Malefishinggg!! 😜 #MaleficentMy

Selamat Malam dari kami Malefishinggg!! 😜 #MaleficentMy
960 0 23 October, 2019
@adeed8 Profile picture

@adeed8

Hujan2 lebat ni..goreng samosa n makan panas2 sedapppppp woooooo!!!! Ni kalau stock abis bole buat gaduh tau kak @ayongrahman172 !! 🀣 TQ 😘 #AdeedMakan

Hujan2 lebat ni..goreng samosa n makan panas2 sedapppppp woooooo!!!! Ni kalau stock abis bole buat gaduh tau kak @ayongrahman172 !! 🀣 TQ 😘 #AdeedMakan
1,567 0 18 October, 2019
@adeed8 Profile picture

@adeed8

Zaman ber Huha-huha kami dah 10 tahun berlalu..skrg time memasing focus kerjaya demi sesuap steak! 😜 @haelhusaini

Zaman ber Huha-huha kami dah 10 tahun berlalu..skrg time memasing focus kerjaya demi sesuap steak! 😜 @haelhusaini
3,137 0 16 October, 2019
@adeed8 Profile picture

@adeed8

Kol 10pm makan nasik! Ape ade hal! Hujan2 ni makan Sambal ikan talang masin @edzakitchen ni mmg gila weyh πŸ’†πŸ»β€β™€οΈπŸ’†πŸ»β€β™€οΈ #AdeedMakan

Kol 10pm makan nasik! Ape ade hal! Hujan2 ni makan Sambal ikan talang masin @edzakitchen ni mmg gila weyh πŸ’†πŸ»β€β™€οΈπŸ’†πŸ»β€β™€οΈ #AdeedMakan
1,722 0 8 October, 2019
@adeed8 Profile picture

@adeed8

πŸ“£πŸ“£ Happy Birthday @faradayana ..!! Susah btol nak trobek gamba2 dia kat tv3..nak kene mintak permission plak nanti 🀣 pape pun, semoga dpt segala ape yg dihajati!

πŸ“£πŸ“£ Happy Birthday @faradayana ..!! Susah btol nak trobek gamba2 dia kat tv3..nak kene mintak permission plak nanti 🀣 pape pun, semoga dpt segala ape yg dihajati!
1,169 0 7 October, 2019
@adeed8 Profile picture

@adeed8

Ni namanya Sis Cuba Lagi! 😝 Semoga korg mendapat hiburan yang maksima πŸ˜‰
Nak menang tiket konsert Shawn Mendes bole pegi ke ig @meloditv3 k..FULL VIDEO click link Youtube kat bio k πŸ˜‰

#JomInternet
#InternetCiliPadi
#DigiPrepaid
#JomBerinspirasi

Ni namanya Sis Cuba Lagi! 😝 Semoga korg mendapat hiburan yang maksima πŸ˜‰
Nak menang tiket konsert Shawn Mendes bole pegi ke ig @meloditv3 k..FULL VIDEO click link Youtube kat bio k πŸ˜‰

#JomInternet
#InternetCiliPadi
#DigiPrepaid
#JomBerinspirasi
478 0 1 October, 2019
@adeed8 Profile picture

@adeed8

Lunch jom! Makan nasi lemak ngn daging dendeng! Sedapppp woooo!!! Korang p stalk ig @kiahpropa79 mmg takan menyesal πŸ˜‰ #AdeedMakan FULL VIDEO click link kat bio k πŸ˜‰

Lunch jom! Makan nasi lemak ngn daging dendeng! Sedapppp woooo!!! Korang p stalk ig @kiahpropa79 mmg takan menyesal πŸ˜‰ #AdeedMakan FULL VIDEO click link kat bio k πŸ˜‰
1,275 0 28 September, 2019
@adeed8 Profile picture

@adeed8

β€œSemanis2 cake didepan tu, manis lagi senyuman awak” - teringin nak ade org buat caption camtu utk kita..tapi apakandaya buat utk diri sendiri je la! 🀣 Sila Zoom utk tatap wajah manis i sebelum tido k..Mimpi indah! 😝

β€œSemanis2 cake didepan tu, manis lagi senyuman awak” - teringin nak ade org buat caption camtu utk kita..tapi apakandaya buat utk diri sendiri je la! 🀣 Sila Zoom utk tatap wajah manis i sebelum tido k..Mimpi indah! 😝
777 0 26 September, 2019
@adeed8 Profile picture

@adeed8

Hampir terlepas flight sbb memerut la! Bilik hotel ade org lain! Ehh memacam la.. FULL VIDEO click link kat bio k πŸ˜‰

Hampir terlepas flight sbb memerut la! Bilik hotel ade org lain! Ehh memacam la.. FULL VIDEO click link kat bio k πŸ˜‰
1,671 0 24 September, 2019
@adeed8 Profile picture

@adeed8

Sri Pentas TV 3 Bandar Utama

Selamat Hari MALAYSIA gais! πŸ‡²πŸ‡Ύ Swipe left untuk mengenali dgn lebih dekat lagi atlet acara β€œLari pecut bawak mic langkah cable” utk Olimpik akan datang πŸ˜… @meloditv3 #MelodiTV3 #HariMalaysia

Selamat Hari MALAYSIA gais! πŸ‡²πŸ‡Ύ Swipe left untuk mengenali dgn lebih dekat lagi atlet acara β€œLari pecut bawak mic langkah cable” utk Olimpik akan datang πŸ˜… @meloditv3 #MelodiTV3 #HariMalaysia
1,231 0 7 hours ago
@adeed8 Profile picture

@adeed8

Nasi dengan pegaga crispy! Sedapp weyh! FULL VIDEO TGK YOUTUBE K..link kat bio πŸ˜‰ #AdeedMakan @by.ulampegaga

Nasi dengan pegaga crispy! Sedapp weyh! FULL VIDEO TGK YOUTUBE K..link kat bio πŸ˜‰ #AdeedMakan @by.ulampegaga
1,671 0 13 September, 2019
@adeed8 Profile picture

@adeed8

Do not play...WITH ME! Berani meh ar masuk! πŸ€ͺ

Do not play...WITH ME! Berani meh ar masuk! πŸ€ͺ
537 0 4 September, 2019