Ohabangkosmetik ( @aliffsyukriterlajaklaris ) Instagram Profile

aliffsyukriterlajaklaris

Ohabangkosmetik

  • 4.8k posts
  • 3.5m followers
  • 26 following

Ohabangkosmetik Profile Information

@aliffsyukriterlajaklaris Profile picture

@aliffsyukriterlajaklaris

.
.
siapa suka tngok abg masak?? sb apa ekk?? Hari ini abang kongsikan resepi macam mana nak buat charkitoew goreng style abg guna kuali @as.legacymalaysia harga rm99 jee siapa nak beli komen je di bawah nanti team abg akan balas.. Sebab isteri abang mengidam nak makan masakan abang .. nak tak nak penat abang layankan juga demi baby dalam kandungan isteri.. tak nak nanti kalau keluar dalam perut baby tu mmeleh terus air liur.. sebab tak dapat masakan abang.. Siapa suka makan style macam ada komen dekat bawah👇🏻
.
.
.
.
Untuk sambungan video ini dan melihat apa deatil masakan abg.. korang boleh tengok di YouTube abang tv Telajak laris abang dah posting

.
.
siapa suka tngok abg masak?? sb apa ekk?? Hari ini abang kongsikan resepi macam mana nak buat charkitoew goreng style abg guna kuali @as.legacymalaysia harga  rm99 jee siapa nak beli komen je di bawah nanti team abg akan balas.. Sebab isteri abang mengidam nak makan masakan abang .. nak tak nak penat abang layankan juga demi baby dalam kandungan isteri.. tak nak nanti kalau keluar dalam perut baby tu mmeleh terus air liur.. sebab tak dapat masakan abang.. Siapa suka makan style macam ada komen dekat bawah👇🏻
.
.
.
.
Untuk sambungan video ini dan melihat apa deatil masakan abg.. korang boleh tengok di YouTube abang tv Telajak laris abang dah posting
35,896 0 14 hours ago
@aliffsyukriterlajaklaris Profile picture

@aliffsyukriterlajaklaris

bau belacan?? Muka kadang2 cantik tapi bawah berbau pun x guna...siapa dah makan Gentel Harumnita wajib cuba Harumnita Feminime Wash....sebab mmg terbaik....pencuci ni berbeza dari pencuci wanita yg ada kat pasaran sebab saya guna kan campuran herba melayu dan china yg terbukti dalam merawat masalah dalaman wanita,keputihan,kegatalan dan merapatkan bahagian intim... Harga RM 25.00 sahaja......
.
.
Kalau nak cuba korang tulis “nak try” diruangan komen di bawah nanti team saya balas..

bau belacan?? Muka kadang2 cantik tapi bawah berbau pun x guna...siapa dah makan Gentel Harumnita wajib cuba  Harumnita Feminime Wash....sebab mmg terbaik....pencuci ni berbeza dari pencuci wanita yg ada kat pasaran sebab saya guna kan campuran herba melayu dan china yg terbukti dalam merawat masalah dalaman wanita,keputihan,kegatalan dan merapatkan bahagian intim... Harga RM 25.00 sahaja......
.
.
Kalau nak cuba korang tulis “nak try” diruangan komen di bawah nanti team saya balas..
1,514 0 15 hours ago
@aliffsyukriterlajaklaris Profile picture

@aliffsyukriterlajaklaris

Siapa yang nak tengok video motor wisuki yg terbaru cuba komen dekat bawah?? Abang dah lama tidak kongsikan pasal motor wisuki abang yang paling eksklusif ini.. maklumlah abang takut kena tangkap jpj ... tapi sekarang ni abang baru saja modified motor wiSuki abang ini dekat @ggrmachine tmpat selalu abg buat motor kasi power.. Kau nak tengok abang ada posting dekat YouTube abang kat tv terlajak laris

Siapa yang nak tengok video motor wisuki yg terbaru cuba komen dekat bawah?? Abang dah lama tidak kongsikan pasal motor wisuki abang yang paling eksklusif ini.. maklumlah abang takut kena tangkap jpj ... tapi sekarang ni abang baru saja modified motor wiSuki abang ini dekat @ggrmachine tmpat selalu abg buat motor kasi power.. Kau nak tengok abang ada posting dekat YouTube abang kat tv terlajak laris
18,336 0 16 hours ago
@aliffsyukriterlajaklaris Profile picture

@aliffsyukriterlajaklaris

@yusoffalqardawi_terlajaklaris dah pandai cakap skrg ni..Seronok sangat sebenarnya perkembangan anak2 dan anak depan mata penat kerja hilang terus tengok anak-anak ni semakin bijak..

@yusoffalqardawi_terlajaklaris dah pandai cakap skrg ni..Seronok sangat sebenarnya perkembangan anak2 dan anak depan mata penat kerja hilang terus tengok anak-anak ni semakin bijak..
15,338 0 16 hours ago
@aliffsyukriterlajaklaris Profile picture

@aliffsyukriterlajaklaris

siapa ada masalah bila pakai makeup nampak pori2 besar terutama dekat kawasan hidung dan pipi...dengan zero primer dari @aslcosmetic.my ni hilang masalah semua...apply kat muka sebwlum pakai foundation....lepas tu korang akan nampak pori2 tu tertutup kemas...kulit pun nampak smooth dan halus je.....

siapa ada masalah bila pakai makeup nampak pori2 besar terutama dekat kawasan hidung dan pipi...dengan zero primer dari @aslcosmetic.my ni hilang masalah semua...apply kat muka sebwlum pakai foundation....lepas tu korang akan nampak pori2 tu tertutup kemas...kulit pun nampak smooth dan halus je.....
1,131 0 18 hours ago
@aliffsyukriterlajaklaris Profile picture

@aliffsyukriterlajaklaris

Lipmatte yg tahan lebih dari 8jam sehari, tapi masih rasa nipis di bibir dan tak mengeringkan... Nak cuba boleh hubungi kami skrg. Contact Master Partner kami dibawah:- Contact no dibawah utk beli atau join bisness saya:

Norazian - N.Sembilan 019-3301502
Syafiq - Johor 014-6192419
Wan Mariam - Perak 013-2498661
Fazliena -KL 012-2029772
Sarni - Selangor 013-3667288
Aswad - Penang 016-6177661
Farah Wahidah - Terengganu 012-8829112
Asra Fidah - Pahang 019-2432298
Hafizi - Perak 019-2891509
Rahimah - Melaka 017-3742851
Noor Azizah - Perak 012-2619105
Diana - KL 017-2022927
Iylia - KL 013-4297777
Zuliana - Melaka 012-2030044
Hazurina - Melaka 011-11573065
Ummi Kalsom - Kedah 013-3993221
Nor Azah - N.Sembilan 019-7790422
Emma - Terengganu 011-21316103
Aznur Ain - Kedah 011-16439949
Wan Marina - Selangor 010-4458000

Lipmatte yg tahan lebih dari 8jam sehari, tapi masih rasa nipis di bibir dan tak mengeringkan... Nak cuba boleh hubungi kami skrg. Contact Master Partner kami dibawah:- Contact no dibawah utk beli atau join bisness saya:

Norazian - N.Sembilan 019-3301502
Syafiq - Johor 014-6192419
Wan Mariam - Perak  013-2498661
Fazliena -KL 012-2029772
Sarni - Selangor 013-3667288
Aswad - Penang 016-6177661
Farah Wahidah - Terengganu 012-8829112
Asra Fidah - Pahang 019-2432298
Hafizi - Perak 019-2891509
Rahimah - Melaka 017-3742851
Noor Azizah - Perak 012-2619105
Diana - KL 017-2022927
Iylia - KL 013-4297777
Zuliana - Melaka 012-2030044
Hazurina - Melaka 011-11573065
Ummi Kalsom - Kedah 013-3993221
Nor Azah - N.Sembilan 019-7790422
Emma - Terengganu 011-21316103
Aznur Ain - Kedah 011-16439949
Wan Marina - Selangor 010-4458000
2,365 0 19 hours ago
@aliffsyukriterlajaklaris Profile picture

@aliffsyukriterlajaklaris

.
.
Abang bukan nak meriak tapi abang hanya ingin berkongsi keseronokkan bersama orang yang tersayang.. Abang percaya dalam kejayaan yang abang Kecapi pada hari ini ada titipan doa daripada doa emak dan juga arwah abah seblum ini.. Bagi abang tidak ternilai pengorbanan mereka membesarkan abang selama ini .
.
.
abang akui abg anak yang nakal yang susah nak dengar cakap emak abang sebelum ini.. tapi tanpa didikan dia mungkin abang tak sampai ketahap ini ... walaupun mak
abg dah senang skrg tapi abang nak juga bagi dia merasa hasil daripada duit dan perniagaan abang ..semoga apa yang abang hadiah ini memberi moment indah untuk beliau sebagai seorang ibu apa pun KRI sayang mak @bondarozitaibrahim..Nasihat abang kepada semua yang masih mempunyai ibu dan juga ayah hargailah mereka sementara mereka masih ada sebab apa percaya kalau kita melayan baikdua ibu bapa kita insya-Allah anak kita nanti dah besar akan layan sama macam kita layan ibu bapa kita siapa setuju sila komen di bawah☺️
.
.
Untuk sambungan video ini dan melihat apa yang berlaku setelah Perabut baru di susun di rumah baru bonda saya korang boleh tengok di YouTube abang tv Telajak laris abang dah posting

.
.
Abang bukan nak meriak tapi abang hanya ingin berkongsi keseronokkan bersama orang yang tersayang.. Abang percaya dalam kejayaan yang abang Kecapi pada hari ini ada titipan doa daripada doa emak dan juga arwah abah seblum ini.. Bagi abang tidak ternilai pengorbanan mereka membesarkan abang selama ini .
.
.
abang akui abg  anak yang nakal yang susah nak dengar cakap emak abang sebelum ini.. tapi tanpa didikan dia mungkin abang tak sampai ketahap ini ... walaupun mak 
abg dah senang skrg tapi abang nak juga bagi dia merasa hasil daripada duit dan perniagaan abang ..semoga apa yang abang hadiah ini memberi moment indah untuk beliau sebagai seorang ibu apa pun KRI sayang mak @bondarozitaibrahim..Nasihat abang kepada semua yang masih mempunyai ibu dan juga ayah hargailah mereka sementara mereka masih ada sebab apa percaya kalau kita melayan baikdua ibu bapa kita insya-Allah anak kita nanti dah besar akan layan sama macam kita layan ibu bapa kita siapa setuju sila komen di bawah☺️
.
.
Untuk sambungan video ini dan melihat apa yang berlaku setelah Perabut baru di susun di rumah baru bonda saya korang boleh tengok di YouTube abang tv Telajak laris abang dah posting
21,237 0 23 hours ago
@aliffsyukriterlajaklaris Profile picture

@aliffsyukriterlajaklaris

makan byk sgt di open house tu hari?? sedutt dan terus slimm
.
.
#bizzyboddy flush ni memang best sebb rasa dia sedap dan dlm 3-5jam terus senang terberak dan rasa x memulass.. smua lemak dan lendir keluar mcm air paip time berak.. dan perut kempes dan badan boleh slim dlm masa 3-6hari.. siapa nak try?? harga x mahal pun tpi insyllah mujarab
. . .

kalau nak beli korang boleh komen di ruangan komen “nak beli” nanti team sy balas satu2 utk menghntarya kepada anda .... utk makluman produk ni x ada di jual di kedai jamu atau farmasi.. hanya pasaran online🙏🏻🙏🏻 kalau yg di kedai jual dan pamer team sy dan kpdnkk akan merempas produk amda sbb melangar role syarikat @as.legacymalaysia
.
.
.
#Ohabangkosmetik #AsLegacy #TerlajakLaris #todaysoutfit #OOTD #dailylook #menswear #mensweardaily #menstyle #streetstyleguys #stylish #inspofashion #manfashion #instadaily #instagoods #picoftheday #photooftheday #vintage #fashiondiaries #casualoutfit #streetfashion #summer #trendy

makan byk sgt di open house tu hari?? sedutt dan terus slimm
.
.
#bizzyboddy flush ni memang best sebb rasa dia sedap dan dlm 3-5jam terus senang terberak dan rasa x memulass.. smua lemak dan lendir keluar mcm air paip time berak.. dan perut kempes dan badan boleh slim dlm masa 3-6hari.. siapa nak try?? harga x mahal pun tpi insyllah mujarab
. . .

kalau nak beli korang boleh  komen di ruangan komen “nak beli” nanti team sy balas satu2 utk menghntarya kepada anda .... utk makluman produk ni x ada di jual di kedai jamu atau farmasi.. hanya pasaran online🙏🏻🙏🏻 kalau yg di kedai jual dan pamer team sy dan kpdnkk akan merempas produk amda sbb melangar role syarikat @as.legacymalaysia
.
.
.
#Ohabangkosmetik #AsLegacy #TerlajakLaris #todaysoutfit #OOTD #dailylook #menswear  #mensweardaily #menstyle #streetstyleguys #stylish #inspofashion #manfashion #instadaily #instagoods  #picoftheday  #photooftheday #vintage #fashiondiaries #casualoutfit #streetfashion #summer #trendy
1,677 0 22 October, 2019
@aliffsyukriterlajaklaris Profile picture

@aliffsyukriterlajaklaris

dugaan bisnes..Siapa ingat keluar tv itu mudah?? .
.
ramai orang ingat bila kita keluar TV itu satu bidang kerjaya yang glamour tapi tidak ramai yang tahu sebelum abang nak keluar di kaca TV abang akan berzikir dan selawat bukan apa setiap kali abg nak keluar tv abang ke spend kos iklan rm20k sampai 50k utk 5-6 mnit bayangkan kalau hari2.... Cuba bayangkan kalau persiapan daripada segi percakapan produk yang ingin dijual tidak betul, muka yang tidak siap akan menjejaskan jualan abang ini sekaligus akan menjatuhkan reputasi abang dalam dunia perniagaan ..abang bangun seawal lima pagi untuk ke Astro untuk mempromosikan perniagaan abang dan jangan ingat benda yang abang buat ini mudah ..semoga perkongsian ini dapat memberi manfaat kepada anda yang ingin terjun dalam dunia perniagaan ingat bukan senang nak senang bukan susah nak susah..siapa setuju sila komen di bawah...💪🏼

dugaan bisnes..Siapa ingat keluar tv itu mudah?? .
.
ramai orang ingat bila kita keluar TV itu satu bidang kerjaya yang glamour tapi tidak ramai yang tahu sebelum abang nak keluar di kaca TV abang akan berzikir dan selawat bukan apa setiap kali abg nak keluar tv abang ke spend kos iklan rm20k sampai 50k utk 5-6 mnit bayangkan kalau hari2.... Cuba bayangkan kalau persiapan daripada segi percakapan produk yang ingin dijual tidak betul, muka yang tidak siap akan menjejaskan jualan abang ini sekaligus akan menjatuhkan reputasi abang dalam dunia perniagaan ..abang bangun seawal lima pagi untuk ke Astro untuk mempromosikan perniagaan abang dan  jangan ingat benda yang abang buat ini mudah ..semoga perkongsian ini dapat memberi manfaat kepada anda yang ingin terjun dalam dunia perniagaan ingat bukan senang nak senang bukan susah nak susah..siapa setuju sila komen di bawah...💪🏼
7,346 0 22 October, 2019
@aliffsyukriterlajaklaris Profile picture

@aliffsyukriterlajaklaris

Petaling Jaya, Malaysia

Inilah Arti kebahagiaan yang sebenar ❤️
.
.
siapa setuju walapu byk tempat dan kita pergi , walau banyak kawan dan benda yang paling berharga sekali pun benda yg paling istimewa adalah mempunyai family yang bahagia ❤️rasanya tak ada benda yang paling memwah dia mahal selain ada kegembiraan yang kekal dan juga hakiki Bersama keluarga anak-anak dan juga isteri.. alhamdulillah hari ini abang bangun pagi untuk shoot di Astro dan abang sempat makan air tangan isteri abang masak sndiri (peraturan baru) dan sempat lagi hantar anak-anak abang ke sekolah.. walaupun tuhan saja yang tahu betapa penat nya abg Sebab nak handle
@as.legacymalaysia @sugeh.resort @asluxurybeg
@romahmakanterlajaklaris @palacealiffsyukri
yang teramat banyak tapi abang gigih kan juga demi keluarga tercinta .. bagi abang nak kekal bahgia mcm ini.. mudah sahaja kita suami isteri kena. Setia dan memahmi!!
.
.

Itulah kunci menjadi pasangan yang bahagia! Faham tak anak-anak? Gitu tetiba jadi Doktor Love. Penat dahlah jadi asyik jua produk jee🤣, abg nak tukar kerjaya dah ni... Abang nak jadi pakar-motivasi boleh tak kalau boleh komen dekat bawah mana tahu komen anda memberi semangat kepada abang untuk buat benda yang baik-baik lps ni☺️☺️
.
.
tudung wife sy dari @cloverush

Inilah Arti kebahagiaan yang sebenar ❤️
.
.
siapa setuju walapu  byk tempat dan kita pergi , walau banyak kawan dan benda yang paling berharga sekali pun benda yg paling istimewa adalah mempunyai family yang bahagia ❤️rasanya tak ada benda yang paling memwah dia mahal selain ada kegembiraan yang kekal dan juga hakiki Bersama keluarga anak-anak dan juga isteri.. alhamdulillah hari ini abang bangun pagi untuk shoot di Astro dan abang sempat makan air tangan isteri abang masak sndiri (peraturan baru) dan sempat lagi hantar anak-anak abang ke sekolah.. walaupun tuhan saja yang tahu betapa penat nya abg Sebab nak handle 
@as.legacymalaysia @sugeh.resort @asluxurybeg 
@romahmakanterlajaklaris @palacealiffsyukri
yang teramat banyak tapi abang gigih kan juga demi keluarga tercinta .. bagi abang nak kekal bahgia mcm ini.. mudah sahaja kita suami isteri kena. Setia dan memahmi!!
.
.

Itulah kunci menjadi pasangan yang bahagia! Faham tak anak-anak? Gitu tetiba jadi Doktor Love. Penat dahlah jadi asyik jua produk jee🤣, abg nak tukar kerjaya dah ni... Abang nak jadi pakar-motivasi boleh tak kalau boleh komen dekat bawah mana tahu komen anda memberi semangat kepada abang untuk buat benda yang baik-baik lps ni☺️☺️
.
.
tudung wife sy dari @cloverush
89,972 0 21 October, 2019
@aliffsyukriterlajaklaris Profile picture

@aliffsyukriterlajaklaris

kini jenama @wakdoyok x @as.legacymalaysia boleh dioder dgn kami penjagaan wajah produk keluaran wd.. Kalau nak beli secara online sahaja korang tulis boleh tulis di bawah “nak try” diruangan komen di bawah nanti team saya balas.. p/s siapa dah pernah try cuba komen pengalaman anda??

kini jenama @wakdoyok x @as.legacymalaysia boleh dioder dgn kami penjagaan wajah produk keluaran wd.. Kalau nak beli secara online sahaja korang tulis boleh tulis di bawah “nak try” diruangan komen di bawah nanti team saya balas.. p/s siapa dah pernah try cuba komen pengalaman anda??
1,676 0 21 October, 2019
@aliffsyukriterlajaklaris Profile picture

@aliffsyukriterlajaklaris

Ramai orang bertanya dengan abang kenapa abang suka berfashion habis berjuta2.. jawapan abang mudah sahaja dulu abang susah sgt... tak mampu nak beli semua ini tapi abang tak ada duit ... bila abang dah kerja keras dan abang dah percaya dengan hasil perniagaan abang-abang nak bebas untuk memiliki apa yang abang nak alhamdulillah impian dah jadi kenyataan yang penting cari rezeki dengan cara yang Halal siapa yg Stuju komen di bawah👇🏻👇🏻

Ramai orang bertanya dengan abang kenapa abang suka berfashion habis berjuta2.. jawapan abang mudah sahaja dulu abang susah sgt... tak mampu nak beli semua ini tapi abang tak ada duit ... bila abang dah kerja keras dan abang dah percaya dengan hasil perniagaan abang-abang nak bebas untuk memiliki apa yang abang nak alhamdulillah impian dah jadi kenyataan yang penting cari rezeki dengan cara yang Halal siapa yg Stuju komen di bawah👇🏻👇🏻
7,143 0 21 October, 2019