Alif Satar™️ ( @alifsatar ) Instagram Profile

alifsatar

Alif Satar™️

  • 2.4k posts
  • 2.6m followers
  • 2.1k following

Alif Satar™️ Profile Information

@alifsatar Profile picture

@alifsatar

just a bunch of guys trying to show you a good time🥳🎸

just a bunch of guys trying to show you a good time🥳🎸
5,756 0 4 hours ago
@alifsatar Profile picture

@alifsatar

getting all my stuff packes for Langkawi.. trisuit✅ topi✅ JBL Flip5 waterproof speaker for the after party✅✅✅✅😂 p/s 90% excited 10% scared. #JBL #harmanKardon #JBLFlip5 @jbl_my

getting all my stuff packes for Langkawi.. trisuit✅ topi✅ JBL Flip5 waterproof speaker for the after party✅✅✅✅😂 p/s 90% excited 10% scared. #JBL #harmanKardon #JBLFlip5  @jbl_my
9,035 0 12 hours ago
@alifsatar Profile picture

@alifsatar

selamat pagi geng💯💪🏽 performing mode on pause for a week.. Ironman mode ON! packing for Langkawi today.. T-3 days. p/s lepas Langkawi, concert Raihan countless blessings pulak! siapa pergi? ticket korang boleh beli kat www.myticket.asia

selamat pagi geng💯💪🏽 performing mode on pause for a week.. Ironman mode ON! packing for Langkawi today.. T-3 days. p/s lepas Langkawi, concert Raihan countless blessings pulak! siapa pergi? ticket korang boleh beli kat www.myticket.asia
24,688 0 17 hours ago
@alifsatar Profile picture

@alifsatar

my guy is 1 month old today alhamdulillah♥️♥️♥️ heading to melaka today.. gonna miss my lil man so much..

my guy is 1 month old today alhamdulillah♥️♥️♥️ heading to melaka today.. gonna miss my lil man so much..
53,333 0 19 October, 2019
@alifsatar Profile picture

@alifsatar

salam jumaat my dearest friends family and fans!! aleep nak ajak korang semua ramai-ramai tengok concert charity jom... bila korang beli ticket, wang korang akan disalurkan kepada beberapa NGO yang akan membantu komuniti yang sangat memerlukan bantuan kewangan daripada kita. konsert COUNTLESS BLESSINGS, pada 2hb November 2019, di Stadium Juara, Bkt Kiara. Alif akan perform dan juga abang2 @raihaninternational pun akan perform.. alif gerenti korang akan terhibur dengar2 lagu ‘throwback’ nasyid☺️😍 excited to perform some of my songs for u guys too! so jom.. tengok konsert charity ni!! beli tiket di www.myticket.asia sekarang!

salam jumaat my dearest friends family and fans!! aleep nak ajak korang semua ramai-ramai tengok concert charity jom... bila korang beli ticket, wang korang akan disalurkan kepada beberapa NGO yang akan membantu komuniti yang sangat memerlukan bantuan kewangan daripada kita. konsert COUNTLESS BLESSINGS, pada 2hb November 2019, di Stadium Juara, Bkt Kiara. Alif akan perform dan juga abang2 @raihaninternational pun akan perform.. alif gerenti korang akan terhibur dengar2 lagu ‘throwback’ nasyid☺️😍 excited to perform some of my songs for u guys too! so jom.. tengok konsert charity ni!! beli tiket di www.myticket.asia sekarang!
18,046 0 18 October, 2019
@alifsatar Profile picture

@alifsatar

harini ada time nak kena settle checklist barang-barang nak siap pi Ironman.. a lot to buy and it’s not gonna be cheap too😂😅 so i’m gonna pay with my Affin Visa Signature Card to receive cash back!💪🏽 kalau korang bayar menggunakan Affin Visa Signature Card ni, korang boleh dapat cash back sehingga RM960 setahun! apa lagi, apply sekarang! For more info, log on to http://bit.ly/AffinVisaSignaturePromo p/s who wants to go shopping?🥳😉 #AFFINCards #AFFINBank #VisaSignature #CashBack

harini ada time nak kena settle checklist barang-barang nak siap pi Ironman.. a lot to buy and it’s not gonna be cheap too😂😅 so i’m gonna pay with my Affin Visa Signature Card to receive cash back!💪🏽 kalau korang bayar menggunakan Affin Visa Signature Card ni, korang boleh dapat cash back sehingga RM960 setahun! apa lagi, apply sekarang! For more info, log on to http://bit.ly/AffinVisaSignaturePromo p/s who wants to go shopping?🥳😉 #AFFINCards #AFFINBank #VisaSignature #CashBack
16,780 0 16 October, 2019
@alifsatar Profile picture

@alifsatar

celebrating my Pak Wan’s 90th birthday.. yes,90.🥳 He just had his check up earlier today, and the doctor said his biological age is 45..strong as an ox💪🏽💪🏽 may we all grow old and healthy, just like you Pak wan☺️p/s Ada orang still dalam pantang. Missing mama @shadilahalid and Muhammad ‘Ali in this photo♥️♥️

celebrating my Pak Wan’s 90th birthday.. yes,90.🥳 He just had his check up earlier today, and the doctor said his biological age is 45..strong as an ox💪🏽💪🏽 may we all grow old and healthy, just like you Pak wan☺️p/s Ada orang still dalam pantang. Missing mama @shadilahalid and Muhammad ‘Ali in this photo♥️♥️
45,918 0 15 October, 2019
@alifsatar Profile picture

@alifsatar

takda apa-apa la..seriously it’s nothing 😒 love u babe😂😘 @shadilahalid

takda apa-apa la..seriously it’s nothing 😒 love u babe😂😘 @shadilahalid
20,997 0 15 October, 2019
@alifsatar Profile picture

@alifsatar

brushing my teeth with a toothbrush made from volcanic charcoal!🌋😜 tengok makin manis macam lori gula terbalik ke tak senyuman alep lepas ni😆😁 #Darlie #darlievolcaniccharcoal #DarlieToothbrush

brushing my teeth with a toothbrush made from volcanic charcoal!🌋😜 tengok makin manis macam lori gula terbalik ke tak senyuman alep lepas ni😆😁 #Darlie #darlievolcaniccharcoal #DarlieToothbrush
12,522 0 14 October, 2019
@alifsatar Profile picture

@alifsatar

t-12 days... keep telling my mind that IT’S POSSIBLE.💯 video training up on my youtube channel. LINK ON MY BIO, LIKE & SUBSCRIBE. p/s thank you to everyone yamg subscribe!!!♥️💪🏽

t-12 days... keep telling my mind that IT’S POSSIBLE.💯 video training up on my youtube channel. LINK ON MY BIO, LIKE & SUBSCRIBE. p/s thank you to everyone yamg subscribe!!!♥️💪🏽
7,911 0 14 October, 2019
@alifsatar Profile picture

@alifsatar

just don’t.

just don’t.
29,146 0 13 October, 2019
@alifsatar Profile picture

@alifsatar

dinner with mum n dad♥️♥️ really enjoyed the dinner and the cultural performance.. lovely trip to KK!

dinner with mum n dad♥️♥️ really enjoyed the dinner and the cultural performance.. lovely trip to KK!
47,232 0 12 October, 2019