Alang🐢 ( @aqilla_aziz ) Instagram Profile

aqilla_aziz

Alang🐢

  • 197 posts
  • 9.3k followers
  • 3.6k following

Alang🐢 Profile Information

@aqilla_aziz Profile picture

@aqilla_aziz

Alhamdulillah rezeki🤲🏻. Bukan nopak2 eh kali ni santai2 je🤣🤣❤️

Alhamdulillah rezeki🤲🏻. Bukan nopak2 eh kali ni santai2 je🤣🤣❤️
790 0 20 September, 2019
@aqilla_aziz Profile picture

@aqilla_aziz

Kg Janda Baik, Bentong, Pahang

Mereka akan perasan bila kelakuan kita berubah terhadap mereka tapi mereka tidak pernah perasan yang kelakuan mereka yang buat kita berubah🤭

Mereka akan perasan bila kelakuan kita berubah terhadap mereka tapi mereka tidak pernah perasan yang kelakuan mereka yang buat kita berubah🤭
1,025 0 18 September, 2019
@aqilla_aziz Profile picture

@aqilla_aziz

Janda Baik Pahang

Ada duit macam2 kawan kau jumpa, salah pilih. Melayang ah kau🙇🏻‍♀️

Ada duit macam2 kawan kau jumpa, salah pilih. Melayang ah kau🙇🏻‍♀️
1,483 0 16 September, 2019
@aqilla_aziz Profile picture

@aqilla_aziz

Kg Janda Baik, Bentong, Pahang

mulut jahat, bukan dari hati cuma kata2 saja. Anggap sesuatu tu untuk gurauan bukan kepuasan

mulut jahat, bukan dari hati cuma kata2 saja. Anggap sesuatu tu untuk gurauan bukan kepuasan
1,428 0 15 September, 2019
@aqilla_aziz Profile picture

@aqilla_aziz

Kehadiranmu🙃 jika tak mampu jangan lakukannya, jika kata2 kau penuh dengan alasan jangan risau hati selalu berkata ‘sabar dan hadap’👌🏻

Kehadiranmu🙃 jika tak mampu jangan lakukannya, jika kata2 kau penuh dengan alasan jangan risau hati selalu berkata ‘sabar dan hadap’👌🏻
455 0 2 September, 2019
@aqilla_aziz Profile picture

@aqilla_aziz

Jika ni terakhir, jadikan satu kenangan indah❤️ #2etektrik🌈

Jika ni terakhir, jadikan satu kenangan indah❤️ #2etektrik🌈
514 0 28 August, 2019
@aqilla_aziz Profile picture

@aqilla_aziz

Malaysia

Rindu pulak nak ride jauh2🤣 31 ni ada plan gi mana2 ke?🤔

Rindu pulak nak ride jauh2🤣 31 ni ada plan gi mana2 ke?🤔
1,490 0 25 August, 2019
@aqilla_aziz Profile picture

@aqilla_aziz

Penang Island

Apa yang aku rasa tak sama apa yg orang lain rasa sbb diaorng takkan tahu apa yg kau rasa and last aku buat apa yang selalu aku buat iaitu pendam

Apa yang aku rasa tak sama apa yg orang lain rasa sbb diaorng takkan tahu apa yg kau rasa and last aku buat apa yang selalu aku buat iaitu pendam
758 0 16 August, 2019
@aqilla_aziz Profile picture

@aqilla_aziz

Cameron Highlands, Pahang, Malaysia

Yang lama mungkin aku sayang sangat sampai susah dilupakan. Tapi kebahagiaan yang sekarang yang aku kena pandang untuk terus bahagia ke depan. Bahagia dengan kawan kawan pun takdehal🌈

Yang lama mungkin aku sayang sangat sampai susah dilupakan. Tapi kebahagiaan yang sekarang yang aku kena pandang untuk terus bahagia ke depan. Bahagia dengan kawan kawan pun takdehal🌈
1,102 0 15 August, 2019
@aqilla_aziz Profile picture

@aqilla_aziz

Cameron Highlands, Pahang, Malaysia

Waktu cuti tak mengizinkan. Takpe kita kuatkan semangat🤣 masih steady🤘🏻🌈

Waktu cuti tak mengizinkan. Takpe kita kuatkan semangat🤣 masih steady🤘🏻🌈
1,106 0 15 August, 2019
@aqilla_aziz Profile picture

@aqilla_aziz

Silam kasih Di Taman Hayat🍃

Silam kasih Di Taman Hayat🍃
1,021 0 12 August, 2019
@aqilla_aziz Profile picture

@aqilla_aziz

Hospital Besar Melaka

Allah suruh kau rehat lang, kau rehat secukupnya ye❤️

Allah suruh kau rehat lang, kau rehat secukupnya ye❤️
1,158 0 8 August, 2019
@aqilla_aziz Profile picture

@aqilla_aziz

Yang terbaik bukan datang dengan segala kelebihan tapi yang tidak pergi dengan kekurangan

Yang terbaik bukan datang dengan segala kelebihan tapi yang tidak pergi dengan kekurangan
1,156 0 3 August, 2019
@aqilla_aziz Profile picture

@aqilla_aziz

Pantai Klebang Melaka

Salam santai2 yop👌🏻 ada kroni nvx lagi tak? Hahahah

Salam santai2 yop👌🏻 ada kroni nvx lagi tak? Hahahah
637 0 28 July, 2019
@aqilla_aziz Profile picture

@aqilla_aziz

Minta allah jaga apa yang kita usahakan

Minta allah jaga apa yang kita usahakan
910 0 26 July, 2019
@aqilla_aziz Profile picture

@aqilla_aziz

马六甲鸡场街 文化坊 Jonker Walk Melaka

Pada yang pergi atas kekurangan diri ini, semoga temui kesempurnaan yang dicari

Pada yang pergi atas kekurangan diri ini, semoga temui kesempurnaan yang dicari
919 0 18 July, 2019
@aqilla_aziz Profile picture

@aqilla_aziz

Bila kau buat semua tu tuk kepuasan dan tak payah fikir orang tersayang sebab tu semua FAKE!

Bila kau buat semua tu tuk kepuasan dan tak payah fikir orang tersayang sebab tu semua FAKE!
1,662 0 8 July, 2019